SzexpartnerSzilvia3+36 70 / 741-7868Budapest III. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Szilvia3 vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest III. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 741-7868 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
53 kg
Mellbőségem
80 cm
Magasságom
167 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 16 óráig
kedd:
09 órától 19 óráig
szerda:
09 órától 18 óráig
csütörtök:
09 órától 17 óráig
péntek:
09 órától 18 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
38
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
260238x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Sötét barna
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szilvia vagyok, egy életvidám, mosolygós, kedves és rendkívül odaadó Hölgy! :) Ha neked bejönnek a vagány, kislányos testű Hölgyek akkor szerintem én leszek neked a legjobb választás! Ne tévesszen meg a szolid külsőm és szolid képeim, ha kell én leszek a legszenvedélyesebb szeretőd, akivel valóra válthatod mindazt, amiről eddig csak fantáziáltál! :) Részemről minden adott egy felejthetetlen együttléthez, diszkrét, tiszta, lakásomban. Tőled csak annyit kérek, legyél ápolt. Szeretek kényeztetni és nem ellenkezem ha Te is ezt teszed Velem!:) "Barátnő feeling" alap!!:) Várom a hívásod!! :)PUSZI
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Leszbi show
ha megkérsz
Mélytorok
nem
Fétis
igen
Fenekelés
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (20 db)
Kapott (1 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
mind1azi beszámolója
2024-04-09 05:16:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Tegnap voltam Szilvinél előre megbeszéltük. Óbudai panel, parkolás BKV sima ügy.

Lakás: Szeretek ebbe a lakásba járni , hangulatos , tiszta.Voltam itt már Zsanett barátnőjénél is, most Nicollal fogadtak közösen.

Külső: Mikor beléptem, átlátszó sexi fehérneműben és csókokkal fogadtak. Míg letusoltam, kinyitották a pezsgőt megalapozva az együttlétet.

Hozzáállás: Szilvi egy fekete szolizott vékony démon, pedikűr manikűr példás és dögös, Nicol ugyanez hatalmas szilikon cicikkel.

Együttlét: Szilvivel smároltunk majd ráült a számra és kétszer elélvezett, miközben Nicol lovagolt rajtam.Utána cseréltek , s a végén Szilvi lábán landolt a végeredmény. Nagy élmény volt mint mindig.

Elégedettség és Ajánlás: Szilvi korrekt hirdető tényleg barátnő érzés, erősen ajánlott kategória szólóban és barátnőjével együtt is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nyaligátor77 beszámolója
2024-03-06 19:42:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hirtelen elhatározásból elkövetett telefonálás által. Elsőre, 1 órán belül már a helyszínen voltam. Telefonba is nagyon kedves és cserfes volt, pedig fogalmazásgátló hatása alatt voltam, kicsit nehezen nyögtem ki mit akarok, de sikerült.

Lakás: Megyeszékhely, csendes kertvárosi rész, panzió, akadálymentes bejutás, rajta kívül senkivel sem találkoztam. Parkolás egyszerűen ment, hely volt bőven. Igényes kis kuckó, légyottra tökéletesen felszerelt.

Külső: A "Banshee Moon" youtube-os hölgyeményre emlékezetet erőteljesen, aki közel a 60-hoz is erőteljesen bőrfeszesítő kinézetű, szép, na. A "kislányos testű hölgy" leírás, nálam a nagybetűs MILF kategória. Kecses, kívánatos, vékony derék, lapos has, formás váll, kéz, popsi...a sor végtelen hosszú. A kislányos test a "virág" alatt lakozik, szerintem szépségversenyben abszolút kategóriában is top. Oldszkúl pasi vagyok külön tetszett, hogy tetoválás a nincs.

Hozzáállás: 1 boldog óra. Kedves, kezdeményező, tényleg barátnős a fíling. Első találkozás, mükődő kémia, szeretkezés kategória.

Együttlét: Röviden mindenben. Abszolút partner, bájos, kedves, gyönyörű és elvarázsol, nincs menekvés. Érdemes aprólékosan felderíteni testét, itt-ott elidőzni, gyönyörködni a látványban, érezni a reakcióját, megéri.

Elégedettség és Ajánlás: 5* Teljes elégedettséggel távoztam. Nagyon megérte felkeresni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cooper24 beszámolója
2023-09-19 23:52:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
TenderTouch beszámolója
2023-08-23 13:57:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Általában telefonálok, ha tehetem, de régi ismerősként üzenetben is tudunk egyeztetni. Ez több régebbi látogatás összefoglalója, mostanában valahogy nem jön össze a randi: hívásom előtt 10 perccel lett foglalt, vagy le kellett mondania, mikor már indultam hozzá, és nyomós indokkal. Ha megoldható lett volna, nem tette volna, mert ismerjük egymást (nyaralni ment másnap az illető, aki pont utánam hívta fel és akivel ügyet kellett intéznie). Viszont az én lustaságom, hogy eddig nem írtam róla értékelést. Sajnos az elérhetőségi ideje és az én szabadidőm rövid átfedése miatt is ritkán tudom meglátogatni.

Lakás: Óbudai sokemeletes panel, parkolás fizetős, de cserébe mindig van hely. Az egyetlen problémám, hogy nincs légkondi, persze ez csak az év egy szakaszában számít, de mindenképp figyelembe veendő. És ez a rész az, ami nem érvényes, ha máshol van/lesz, mindig érdemes az aktuális helyzetről érdeklődni. A tisztaság viszont talán mindenhol adott lesz, ismerve az igényességét.

Külső: Amit leírt magáról és amit az előttem szólók leírtak, az úgy van. És szinte semmit sem változott évek óta. Az arcáról annyit, hogy karakteres, sőt talán az egzotikus is illik rá, ami nekem nagyon bejön, sötét tónusok, hosszú sötét haj, minimális smink. Nincs igazán értelme "testrészeket" kiemelni nála, nincsenek hosszú műkörmök, tetoválások, piercingek. Ritka kincs.

Hozzáállás: Az előző értékelést (Antal550703) akár én is írhattam volna. Van egy sajátos közvetlen kommunikációja, amitől minden feszélyezettség megszűnik. Ő az egyik nagy kedvencem, nehéz róla elfogultság nélkül írni. Az érdekes az, hogy kalandozásaim kezdetén ismertem meg, és naivan azt gondoltam, mindenki ilyen. Később rájöttem, hogy nagyon nem. Általában egy órát vagyok, ha kicsit több időm van, akkor másfelet. Valójában minden kevés. Vigyázni kell vele, mert ártatlannak látszik, mégis rabul ejti a férfi szíveket, ugyanakkor ha kell, vagány és határozott, komolytalan kalandoroknak nem ajánlott.

Együttlét: Ezt sosem részletezem, mert személy és szimpátiafüggő, de a szeretkezés szó jól kifejezi. Nem tudom, hogy csinálja, hogy ilyen sokan érzik ugyanazt.

Elégedettség és Ajánlás: A "megtartanám magamnak" kategória.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20230926_8094 beszámolója
2023-08-23 13:31:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Régi ismerős.óbudai panel sokadik emelete.

Lakás: Fekete szolizott ápolt vékony hölgy. Jól csókol szereti ha kinyalják,jól dug.

Hozzáállás: Érdemes barátnőivel egyszerre kipróbálni,én többször megtettem nagy élmény.

Együttlét: Ajánlott kategória.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Antal550703 beszámolója
2023-03-14 14:25:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Zökkenőmentes volt. Elsőre felvette a telefont és gond nélkül egyeztettünk

Lakás: Kellemes lakás. Kényelmes, nyugodt hely.

Külső: Bájos, vékony, formás, ahogy írja is magáról ("vagány, kislányos testű"). Annyira volt kislányos, amennyire jó annak lenni! Már elsőre is van kedvenc testrészem és úgy gondolom, hogy előbb-utóbb mindegyik az lesz.

Hozzáállás: Hozzáállása pont olyan ami nekem bejön. Közvetlen, kedves, nem engedi, hogy toporogjon a kommunikáció, akár szóban, akár metakommunikatíve. Úgy érzékeltem, hogy szinte azonnal egymásra tudtunk hangolódni.

Nem barátnő feeling! Barátnő! Részletesebben, nem úgy éreztem, mintha a barátnőmmel lettem volta. Úgy éreztem, hogy a barátnőmmel vagyok!

Együttlét: Nem csináltunk semmi különlegeset. Az volt az érzésem, hogy szeretkeztünk! És az volt a benyomásom, hogy Ő is így vélekedett! ÉS számomra ez volt a legfontosabb. Úgy vettem észre, hogy ezt gyorsan észre is vette és (remélem:) ) átadta magát ő is ennek az érzésnek.

Elégedettség és Ajánlás: Azt hiszem, hogy rendszeresen fogok járni Hozzá. Jobbat és többet kaptam Tőle, mint amit előtte vártam. Hogy ezzel más is így lenne-eő Meg kell próbálni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_liverpool11 beszámolója
2022-12-16 14:44:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Ha a telefont nem veszi fel,akkor írni kell neki üzenetet és visszacsörget,nem utolérhetetlen a hölgy.

Lakás: Sokemeletes 2 szobás lakásban található Óbudán,BKV és a parkolás is kiváló.Tiszta kégli ,örömmel járok ide a barátnőjéhez Zsanihoz is.Itt jegyezném meg ,hogy érdemes kettejüket egyszerre bevállalni,szeretik ha hárman vagyunk,de ez másik történet.

Külső: Fekete szolizott vékony démon Szilvi,ápolt pedikűr,manikűr hibátlan,nekem ez nagyon fontos,sajnos sok hirdető nem tartja szükségesnek a festett körmöket.

Hozzáállás: Szóval második voltam tegnap,de nem volt lestrapált,fehér bikiniben fogadott,csók és vetkőzés,közben megbeszéltük az aktuális ügyeket.Fürdés után smárolás,kölcsönös francia ,sokszoros élvezés részéről,majd szemből utána lovagló ,kézimunka élvezés hegyek újra,csókok majd izgató duma a fülembe és pont a végére mentem el.

Együttlét: A legnagyobb erőssége Szilvinek,hogy tényleg,mintha a barátnődet dugnád.Szép és okos nő,jó a sex mi kell mégő Semmi.Kiváló,jövök továbbra is ,sokszor.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gézengúz40 beszámolója
2022-11-07 20:15:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Jó idő előtt hívtam a hölgyet hogy biztos kapja időpontot tőle adott is, aminek nagy örültem mert már rég vágyakoztam őt meglátogatni rá szánta az időt!

Lakás: Nagyon príma egy lakás szívesen el fogad azt a lakást rend tisztaság a hölgyel egy ütembe fürdő is rendbe volt tiszta törölköző szájvíz+pohár neki külön a szájvíznek

szoba is rendbe volt célnak tökéletesen meg felel

Külső: Nekem személy szerint nagyon tetszik a hölgy tényleg tinólány+szolibarma teste van nagyon el bűvölt!

Hozzáállás: Masszázzsal kezdtünk egymásra hangolódtunk aztán a fantáziátokra bízom a folytatást.

Együttlét: Szerintem ez a mi kettőn kis titka marad! Kétszóival fantasztikus a hölgy le a kalappal előtte!!!!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon meg vagyok elégedve vele szerintem még ha lesz szabad időm meg látogatom kicsit önző vagyok csak magamnak tartanám meg lakással együtt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Johny30 beszámolója
2022-10-07 13:06:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérnem,tegnapi nap beszéltük meg a randit, már a telefonban éreztem rajta,hogy nagyon kedves!

Lakás: Átlagos panel,a célnak megfelelt,az ágy kényelmes volt. Könnyű parkolás,a fürdő mindennel felszerelt.

Külső: Nagyon bejött Nekem külsőleg. Az arca szép,a mosolya csodálatos. Korához képest nagyon jól tartja magát. Mindent szeretek rajta,nagyon kedves.

Hozzáállás: Kezdeményező típus,olyan volt,mintha a barátnőmmel lettem volna,meg mintha már régóta ismernénk egymást. Nagyon kedves,barátságos hölgy,lehet vele beszélgetni is mindenről. Fél órát voltam vele,de legközelebb többre megyek.

Együttlét: Megérkezésem után,mosolyogva fogadott,majd bekísért a szobába,ott levetkőztem,és gyorsan lezuhanyoztam. Zuhany után,mosolyogva fogadott a szobába,majd mondta,hogy helyezzem magam kényelembe,Ő is levetkőzött,és közeledett felém,majd megcsókoltam,isteni a csókja. Utána kezelésbe vett középen,majd mielőtt még eldurrantam volna,kértem gumit,és lovaglóba nyomtuk,majd kérdezte,hogy nem szeretném-e szembőlő De mondom igen,csináljuk úgy,ott lett vége neki(elment),de jó érzés volt neki. Aztán beszélgettünk még kicsit,és letelt a 30 perc. Puszival köszöntünk el egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom,szívem szerint megtartanám magamnak. Ki kell próbálni,ezt leírni nem lehet,hogy milyen jó vele. Biztos,hogy megyek még hozzá. Puszillak :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ujonc36 beszámolója
2022-10-04 14:59:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült fel venni a kapcsolatot. Hangja kellemes lágy és még is szexy.

Lakás: Tejesen megfelelt számomra, parkolás jó, fürdőben több tust fürdő is található.

Külső: Első pillantásra teljesen rabú lejtett mindene!!!!! HUUU

Hozzáállás: Pont annyira volt kezdeményező amennyire kellet, pihinél beszélgetni is lehet vele. És a legfontosabb élvezi amit csinál nem futószalagos!

Együttlét: Elsőnek én letámadtam és kezdeményeztem egy kis nyelvmunkával :) amit élvezett is a hangokból kiderült :) de utána amit kaptam az valami HÜÜÜ HAAAA volt. Nagyon hajlékony és kívánatos mindenhogyan. Nem lehet leírni csak megtapasztalni az érzést!

Elégedettség és Ajánlás: Nemek csillagos 5-ös!!!!! Vigyázatok rá!!!!

Biztos hogy találkozunk ha vidéken jársz :)

PUSZI! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mázlista13 beszámolója
2022-09-12 21:11:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
phylemon2 beszámolója
2022-07-06 15:01:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam de elfoglalt volt. Ezért írtam egy üzenetet hogy csörgessen meg ha ráér. Így is tett. Már a telefonban éreztem hogy itt nem nyúlhatok mellé, illetve az értékelései is teljesen valósnak tűntek. Egy óra múlva tudott is fogadni.

Lakás: Átlagos panel Gyöngyösön, a célnak tökéletesen megfelel. Nem egyedül van, egy tejüveg ajtó volt a szobán, ezért néha hangokat lehet hallani, de engem egyáltalán nem zavart.

Külső: Fantasztikus 40-es hölgy. Így kellene kinézni mindenkinek ebben a korosztályban. Sok igénytelen elhízott tini példát vehetne róla, hogyan tartsa karban a testét. Gyönyörű szolibarna bőr, fekete, hosszú ápolt haj. Illatos, ápolt, szexuálisan rendkívül étvágygerjesztő. Arca kedves, megnyerő. Kedvenc a puncija egyértelműen. Ja, és az istenien csókoló szája.

Hozzáállás: Hamar egymásra tudtunk hangolódni, így nem is tudok kezdeményezőképességről beszélni, mert az egész olyan volt mintha a barátnőmmel szexeltem volna. Minden jött magától. Egy fél órát töltöttem nála. Legközelebb biztos hogy egy órára megyek.

Együttlét: Na ez az, amihez foghatót első randi alkalomkor még sose tapasztaltam. Bűbájos, őszintén kedves és közvetlen teremtés, akivel beszélgetni is nagyon jó. Tetszett hogy nem volt besötétítve, így a szemem is élvezhette a látványát. Zuhany után egyből egymásnak estünk, csókkal nyitott egyből. Ezért is döntöttem mellette, mert a beszámolók szerint szeret csókolózni. Sajnos a fél óra kevés arra hogy úgy igazán kényelmesen minden porcikáját megszeretgessem, de azért törekedtem rá. Jöhetett is a kedvenc részem, amikor én kényeztettem őt. Hála Istennek imádta, és nagyon megdícsért. Nem számoltam, de talán 4-5ször járt a csúcson a fél óránk alatt. Ez teljesen beindított. Aztán persze viszonozta is a franciát, nem is akárhogyan. Még visszakértem magam 69-be az isteni puncijához, nem bírtam betelni vele. Aztán jöhettek a pózok, lovaglás így is, úgy is, aztán hátulról egy kiadós döngetés. Még szívesen cifráztam volna, de éreztem hogy telik az időm, és kértem a kivégzős misszit. Csókban összeforrva lett végem/végünk. Kaptam egy pihegős dícséretet a végén is, hogy ez igazán kiadós volt.

Elégedettség és Ajánlás: A magamfajtának egy főnyeremény, én ilyennek képzelem el a tökéletes rosszlányos randit. Élvezi a szexet, és érti is a dolgot. Nagyon ritka az ilyen itt, pláne felénk. Alig várom hogy jöjjön ismét és újra találkozzunk. De a telefontöltőt ne hagyd otthon legközelebb, nehogy pont előttem merüljön le! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_liverpool11 beszámolója
2022-06-15 13:51:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Régi ismerős,ugyan nem hirdetett mostanában,de ahogy visszatért mar hívtam is.

Lakás: Sokemeletes lakás Óbuda központi részén,rengeteg parkolóhellyel.Szeretek ebbe a lakásba járni-a barátnőjét is rendszeresen látogatom-,mert tiszta és barátságos.

Külső: Szilvi vékony ,szolizott ápolt fekete hölgy,izgató szerkóban fogadott.

Hozzáállás: Csókkal fogadott,fürdés majd egymásnak estünk.Jól csókol,odaadó,s szereti ha kényeztetik.Tartalmas egy óra volt,többszöri élvezéssel.

Elégedettség és Ajánlás: Örüljünk,hogy Szilvi újra köztünk van,ritka kincs.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20231126_8796 beszámolója
2022-04-20 14:08:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Szokásomhoz hűen előző nap beszéltük meg a találkát, reggel csak a cím pontosítást kellett megbeszélni. Természetesen telefonon.

Lakás: A lakás, Kecskemét belvárosi lakótelepi panel. Minden teljesen rendben, parkolás a ház előtt is és körülötte, napközben mindig lehet üres helyet találni.

A lakás is teljesen rendben, rend és tisztaság mindenütt.

A fürdő is hasonlóan rendben, tusfürdő törülköző, minden adott.

Külső: Már a telefon beszélgetés alatt éreztem hogy egy kedves aranyos beszédes hölggyel fogok találkozni, és nem is csalódtam.

A hirdetésében leírtak teljesen fedik a valóságot. arányos testalkat, cicik, popsi, minden. Ezért nehéz kedvenc testrészt kiemelni mert mindene teljesen rendben van.

Hozzáállás: Érkezés után bemutatkozás, kicsi beszélgetés, és irány a fürdő.

Sajnos csak fél órát beszéltünk meg, ami majdnem kevésnek bizonyult.

Én az első alkalomnál általában rábízom magam a vendéglátómra, most is így történt.

Kaptam egy nagyon kellemes franciát amit most nem volt érkezésem viszonozni, de legközelebb hosszabb időre megyek és lesz idő bepótolni.

A francia után gumi fel és lovagló pózban folytattuk és így is lett végem.

Együttlét: Mint már írtam is, nagyon jól franciázik, és ami nekem nagyon bejön, az a barátnő stílus. Semmi kapkodás, csók, simogatás, és minden ami a kellemes együttléthez szükséges.

Hogy mi a kedvenceő Szerintem csak egy kedvence van és az a vendége.

Sok fiatalabb nyafogó tanulhatna tőle vendég szeretetet kedvességet.

Elégedettség és Ajánlás: A Lilivel töltött félóra csak az első alkalomnál volt elegendő, a következőnél biztosan több időt fogok kérni tőle.

Természetesen ajánlom mindazoknak akik a barátnő stílust tudják értékelni, mert abban nagyon jó.

Köszönöm Lilike a röpke félórát, és remélem még találkozunk.

Sok-sok puszi drága.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Lasvegas65 beszámolója
2019-12-13 06:39:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egy értékelést olvasva jutottam el hozzá,közben kiderült, hogy a barátnőjénél már többször voltam abban a lakásban.

Lakás: A Kerület páéyátül nem messze kis utca, fizetős, de könnyű parkolni,a Flóriántól gyalog sincs messze.Tiszta lakás ,szájvíz stb rendben.

Külső: Vékonyka fekete vidám hölgy ,úgy 38-40 lehet,szolizott és ami nekem nagyon fontos dögös vörös pedikűr.manikűr.Borotvált punci,csókos finom száj.

Hozzáállás: Egy órára mentem, mint mindig,kölcsönös francia,többször is a csúcsra juttattam,majd szemből,utána lovagló,s úgy lett végem.Mindig elvarázsol a lány.

Együttlét: Bagyon jól csókol és lovagol és a keze is káprázatos.

Elégedettség és Ajánlás: Korrekt lány,semmi meglepetés nincs,csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_garázs2019 beszámolója
2019-10-08 07:37:38
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon simán ment. Nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről.

Lakás: Óbudai panel.Tisztaság,rend a célnak megfelelő hely.

Külső: Vékony fekete 30-s vége hölgy ,szép arc ,formás test,finom száj.

Hozzáállás: Egy órát voltam,kezdeményező ,de nem tolakodó a hölgy.

Együttlét: Finom csókok ,kölcsönös kényeztetés,finom punci,majd lovaglóban lett végem.Nagyon jól lovagol.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom azoknak,akik szeretik az értelmes tiszta hölgyeket,aki egyébként jól sexel is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
KelepeiJenő beszámolója
2019-07-05 18:07:46
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Láttam, hogy 3 éves az utolsó értékelés, gondoltam szerencsét próbábálok, erős kíváncsiság is hajtott. Telefont elsőre felvette, már telefonban nagyon kedves volt, természetes, simán ment az egyeztetés.

Lakás: Óbudai panel. Parkolás napközben fizetős, de hely van. A fürdőszoba makulátlanulul tiszta volt, egyedül a zuhanyfej nem igazán működött, ezt akartam is mondani.

Külső: Az arckitakarástól egyáltalán nem kell félni, Szilviának kedves, aranyos arca van. A testalkatát meg tényleg nagyon sok tinilány megirigyelheti. Feszes lábak, fenék, kisebb de szép mellek, valóban úgy, mint a képeken. .

Hozzáállás: Fél órárát voltam, kezdeményező volt, de nem irányíró, az érződött, hogy igyekszik a kedvembe járni, ami sikerült is. Beszélgetésünk is teljesen természetese volt előtte, utána.

Együttlét: Franciája kifejezetten finom volt, úgy éreztem, hogy a kényeztetésemre jól reagált, nem játszotta meg magát.

Elégedettség és Ajánlás: Nyugodt szívvel ajánlom olyan kollégáknak, akik érettebb, kedves, természetes hölgyeket keresnek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
képletnemisliliom beszámolója
2016-11-04 22:57:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan.20 perc múlva ott is voltam.

Lakás: Célnak tökéletesen megfelel. Volt minden aminek lennie kellet.

Külső: Gyönyörű testű .Szép arcú.Kedvencem a popsija és a puncija.Összességében magas vékony formás cicik és gyönyörű fenék.

Hozzáállás: Félórára mentem de majdnem 1 órát voltam.Nagyon kedves .Mindig mosolyog nagyon jól áll neki.Mindenben készséges kezdeményező. lesi a kívánságodat.

Együttlét: Csókkal simogatással kezdtünk. Utána kaptam egy érzéki lassú franciát. Nagyon jól csinálja.Átváltottunk kölcsönös franciára. Csodálatos élmény a punciját nyalni,nagyon jól reagál könnyen el lehet vinni a csúcsra.Nagyon sok tini lány megirigyelhetné a testét.Két három pózt próbáltunk mindenben nagyon ügyes. Közben csók csatákat folytattunk és egy hatalmasat élveztem. Sokáig beszélgettünk nagyon értelmes okos lány.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett vagyok. jól éreztem magam. biztos megyek még hozzá.Természetesen ajánlom mindenkinek.Csak vigyázzatok rá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
a_hunyadi_archivalt2019 beszámolója
2016-08-31 10:23:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette,kedves hang fogadott a vonal végén.Értelmesen elmondta a lehetőseket. Rugalmas a Hölgy.

Lakás: Egyszerű panel lakás de a célnak pont tökéletes. Fürdő jól felszerelt.

Külső: Szép Hölgy,bőre selymes és illatos,fenomenális popsival rendelkezik.Cicik is nagyon szépek.

Hozzáállás: Hibátlan Technika.Nagyon aranyos és kedves,mindent megbeszélés szerint teljesitett.1 órát maximálisan kihasználtunk.Nem óranézős.

Együttlét: Isteni francia,a többit meg kell tapasztalni.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom.Tervezek visszamenni.Isteni volt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
a_hunyadi_archivalt2019 beszámolója
2016-08-13 10:02:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan tudott fogadni,elbűvölő volt a telefonban.

Lakás: A lakás maga nagyon tiszta,látszik hogy ő is a tisztasághoz van szokva.Tökéletes szoba,a fürdő teli tusfürdővel.Parkolás könnyen ment.Tömegközlekedés sűrűn jár.

Külső: A Szilvike külseje isteni. Ajtót nyitott nagyokat mosolygott kell ennél többőVékony pont az esetem.Arca nagyon szép.

Hozzáállás: Már az első pillanatban kezdeményező volt.2 órát töltöttem nála.

Együttlét: Mindent csináltunk ami belefért a 2 órába,mindent kipróbáltam.Mindent profin csinál.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek nagyon ajánlom Szilvikét.Energia bomba csaj.Nagyon jó élményeim voltak .Biztos visszamegyek hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.