SzexpartnerDalma+36 20 / 406-2202Budapest III. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Dalma vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest III. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 406-2202 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
80 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
172 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
11 órától 18 óráig
kedd:
11 órától 18 óráig
szerda:
11 órától 18 óráig
csütörtök:
11 órától 18 óráig
péntek:
11 órától 17 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
30
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1532601x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Barna
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
**ONLY FOR HUNGARIAN GUESTS** !! A PARKOLÁS FIZETŐS ! **ESCORTA NINCS LEHETŐSÉG!** **A VÍRUSHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL KÉRLEK CSAK EGÉSZSÉGESEN LÁTOGASS MEG!** **ALKOHOL ÉS DROG BEFOLYÁSOLTSÁG ALATT NEM ÁLL MÓDOMBAN FOGADNI!** **REJTETT SZÁMOS HÍVÁST NEM FOGADOK, SMSRE CSAK VISSZÁJÁRÓ VENDÉGEIMNEK VÁLASZOLOK** **HA LEMONDÁS NÉLKÜL NEM JELENSZ MEG A SZÁMOD TILTÁSRA KERÜL** **HA NEM VENNÉM FEL A TELEFONT, PRÓBÁLJ KÉSŐBB HÍVNI, VAGY DOBJ EGY ÜZENETET MEDDIG HIVHATLAK VISSZA!!** **60 ÉVES KORIG!** Gentlamen, I'm so sorry, but because of bad experiences I'm only available for Hungarian guests. Please don't call or write me even if you speak Hungarian. There is no exception. Thanks for understanding! Külföldi telefonszámos hívást csak úgy fogadok, ha előtte dobsz egy smst, hogy magyar vagy. Köszönöm a megértést! Drága Uraim! Engedjétek meg,hogy pár szóban bemutatkozzak. 31 éves, szőke hajú,barna szemű,magas,"vanmitfogni" lány vagyok. Kedves természetű, türelmes ,mindaddig, amíg Tőled is hasonló rezgések jönnek felém. Közvetlen természetemnek hála, garantálom,hogy egy pillanatig nem leszel zavarban,olyan közeget biztosítok,mintha egy régi "jóbaráthoz" ;) jöttél volna látogatóba.Nálam garantáltan nincs olyan, hogy "ezt nem lehet", "ne érj hozzám", "ne csókolj meg", amit vastagon szedve látsz az adatlapomon, mindent valóban szeretek. Ha akarod én leszek a legérzékibb szeretőd, de igazi vadállat (:D) is tudok lenni, amennyiben kihozod belőlem. Egy kikötésem van, légy úriember, és én a legjobb szeretőként hálálom meg,ígérem örökre a rabom leszel, ezt garantálom. A francia pedig már középiskolában is a kedvenc tantárgyam volt ;)) Szakszerű masszázsra van nálam lehetőség, amennyiben jelzed, ténylegesen kimasszírozok belőled bármilyen fájdalmat, de ha ilyen igényed van, minimum 60 perces lehetőség kell hozzá. Gyere, fedezzük fel egymást, ha gondolod súgd meg mire vágysz, de anélkül is kitalálom, adj 5 percet :))) Ha a normalitás keretein belül van bármi titkos fantáziád,ne félj megosztani, elég nyitott vagyok :) Óvszer nélküli szex,popó,szado mazo,taposás, csikizés és arcra élvezés kizárt! **Mivel neked rólam ott vannak a képek,a beszámolók és az adatok, máris előnnyel indulsz,ugyanis én csak a hangod alapján tudlak megítélni az első találkozás előtt. Így ha szeretnéd,hogy személyesen is megcsodáljuk egymást kérlek számkijelzéssel,megadva a kellő tiszteletet, érdeklődj a találkozó előtt 1-2 órával. Ezt előre is köszönöm Neked. :)** Csókjaim a mielőbbi találkozásig: Dalma
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Fotózás
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Sport masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Sport
igen
Erotikus
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Szavak helyett beszéljenek a tettek! ;)
Elfogadott (37 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Getwilde beszámolója
2024-03-06 09:28:36
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyedén találtunk közös időpontot.

Lakás: Parkolás fizetős mint írja is, könnyen megközelíthető panel, találtam parkolót. A lakás nagyon tiszta, az ágy kényelmes.

Külső: Olyan mint a képeken

Hozzáállás: Amikor megérkeztem megkérdezte nagyon intelligens módon, hogy erre számítottam-e szeretnék maradniő Kedves volt, értelmes, nem túl rámenős.

Együttlét: A francia tudása valami félelmetes. Egyszerűen nem tudtam betelni vele. Ahogy tövig benyelve, csöpögött a nyála a lepedőre és kéjesen nyögve izgatott az olyan érzés volt, ami mély nyomot hagy az emberben. Mikor szóltam, hogy szeretném betenni végre, mondta is, bocsánat, de belefeledkezett.

Elégedettség és Ajánlás: Azért ajánlom, mert intelligens, ápolt, a vendég kedvébe járó lány.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csa86 beszámolója
2024-01-11 21:52:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefon, sms-ben szervezzük le a randikat. Van, hogy az oldalon levelezzük le.

Lakás: Most már megkapja az öt pontot a helyszín, mert Dalma rendkívül ügyes logiszta. Nincs hajóvonták találkozása. A többit már leírtam korábban.

Külső: Arca rendkívül tekintet vonzó. Huncut szemével, kislányos, pajkos bájjal, rúzsos gyönyörű szájával, fehér gyöngy fogsor mosolyával, nem sorolom.. Egyből el szoktam olvadni . Kár, hogy nem vagyok 20 évvel fiatalabb, nem tudná levakarni magáról.



A lábai egy külön fejezetet érdemelnek. Európa (és az oldal) legjobb futóművéről beszélünk. Igazi lábfétis csemege!

Na és a szabályos kis puncikáját ki ne felejtsük.. Lásd sztárfotó, szerintem nem kell ragoznom..

Hozzáállás: Na az elmúlt hónapokban ezen a téren erős evolúciós fejlődésen mentünk át egymás erotikus feltérképezése közben.

Egy mérsékelt égövi visszafogott fehér külső egy latin láng tengert rejt magában. Ez a nő egy vulkánból kitörő láva oszlop.

Nem lehet szavakba önteni..

Gypsy King - Bamboléo -



Mediterrán izzás, égető nap, azúr tenger, kabócák zsongása, mezítláb a tengeri homokon, elterülni Dalmával és lüktetni, hullámozni együtt, eggyé olvadni, várni a katarzis..

Együttlét: Több hónapja a szájáig nem jutok el. Nagy ölelkezés, punci, popsi nyalás. A negyedik, ötödik orgazmusánál szólni szokott, kezdjük végre azt..

Ez a nö.. hihetetlen "kúrógép", ilyet korábban senkivel nem éltem meg.

Nyaljuk-faljuk egymást, öntudatlan vonaglunk a kéjtől mindenféle pózokban. Közben persze tömény lábimádat.

Na persze pont olyan ügyes, hogy a végzet mindíg közösen ér minket. Utána filmszakadásban öntudatlan vergődök az ágyon, egész testem görcsben. Akkora orgazmusaim vannak vele, amilyenek soha előtte.

Levezetésként beszélgetünk, maszírozzuk egymást. Imádom!

Elégedettség és Ajánlás: Naná, nem vagyok irigy. Aki szereti a tüzes latin hölgyeket, és szeretkezni akár, és tud is, ki ne hagyja Dalmát!

Fehér nők között ilyen szenvedélyt sose tapasztaltam még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
danieel beszámolója
2023-10-11 19:53:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefont egyből felvette, sikerült is elsőre egyeztetni időpontot, majd kedves hangon tájékoztatott a részletekről.

Lakás: A lakóház konnyen megtalálható, fizetős parkoló van az épület mellett, buszmegálló 2 percre. Bejutás egyszerű, lakásban többen rendelnek, de senkivelse találkoztam. Fürdőben tiszta törölköző, többféle tusfürdő. A szobában egy kényelmes heverő, jól bírja a terhelést. A levegő keringetéséről ventilátor gondoskodik.

Külső: Szexi fehérneműben fogadott, mosolygós, szép arcú, finom bőrű, kedves, sztorizós, nevetős lány, puha ajkakkal, huncut nyelvvel. Az ajkait kedveltem leginkább.

Hozzáállás: Igazából teljes mértékben kezdeményező, de az együttlét alatt folyamatosan ofa és vissza pattogott a labda. Rendkívül jól oldja a kezdeti feszültséget, pontosan olyan, mintha ezerszer találkoztál volna vele, és felugrottál volna egy extrás masszázsra csak úgy ötletszerűen. 5 perccel a találkozás után már feloldódottan beszélgettünk, hamar elrepült az egy óra.

Együttlét: Érkezés után kis beszélgetés, zuhany, majd masszázst kaptam, a lábfejemtől a nyakamig átdolgozott, ráadásul rendkívül jól! Ha csak ennyi lett volna is, akkor is elégedett lettem volna! Majd kaptam néhány huncut, édes, nyelves csókot, ami isteni volt, és egy tökéletes csúszka masszázst. Ezután kissé kiegészített masszázzsal háláltam meg a fáradozását :)

Elégedettség és Ajánlás: Komolyan, még órákkal később is a hatása alatt vagyok, tökéletes együttlét volt, hatalmas orgazmussal, biztosan visszamegyek még! Köszönöm, Dalma!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csa86 beszámolója
2023-09-04 21:24:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Kedves hangja van.

Nem könnyű elérni, de jó próbálkozni.

Lakás: Panel lakás, Flóriánhoz közel. BKK-val mentem. Könnyen megközelíthető. Lakás , fürdő, játékszoba rendezett. Nem itt lakik, barátnőjével bérlik. Ezért adtam 4 csillagot.

Külső: A képekhez képest más stílusú hölgy. Biztos ő van rajta. A képeken vanília cukiság van. Élőben egy kifejezetten széparcú, kedves, szeretetteljes tekintetű, de vagány, határozott nő fogad. Husi testalkat, magas. Cicit, szemét és kezeit emelném ki. De az egész összhatás szexi!

Hozzáállás: Kifejezetten értelmes és kedves teremtés! Barátnődkét fogad. Mintha rég ismernéd.

Üdítővel fogad, a fürdőből vissza, már össze is fonódsz vele. Egy órát volta mála.

Dalma szeretkezik, minden porcikájával. Markol, smárol, simogat, radsimul.

Kitép a hétköznapi szürkeségből.

Együttlét: Alaposan kinyaltam mindkét lukacskát, meg is lett az eredménye, sok Dalma OG.

Mikor kellőképp "kivégeztem", felültem az ágyra, bevackolta magát elém.

Kezdődött az isteni francia óra. Jó mélyen bevette. Homlokát a hasamra támasztotta, kértem ne mozduljon, csak a nyelvét mocorgassa.

Belefeszültünk egymásba. A nyelvgyöke a torkában, valami brutál izgató pontot talált meg a műszeren. Az agyamat is kilőttem a torkába, amit azonnal szorgosan nyelt is. Eszméletlen volt.

Szegény alaposan megküzdött a méretemmel. Ezért külön bónusz pont jár;)

Utána alaposan megmaszíroztam a hátát. Egy ilyen action után főleg megérdemelte. Jót beszélgettünk is, aztán go.

Elégedettség és Ajánlás: Köszönöm Dalma, hogy megismertelek, és az élményt.Biztos megyek még. Ajánlom a kollégáknak Dalmát.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
TOMBOY2017 beszámolója
2023-07-11 23:07:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről.

Lakás: Rend és tisztaság. Fürdővel is minden rendben.

Külső: Külsőre az a szomszéd lány típus, aki után megfordulsz és arra vágysz, hogy beinvitáljon a kuckójába. A képek teljesen tükrözik a valóságot, az arca bájos.

Hozzáállás: Profin oldja a hangulatot. Olyan igazi barátnős.

Együttlét: 1 órát tölthettem vele, ebben volt egy jó kis megmozgatós masszázs, majd ezután következett egy fergeteges levezetés. :)

Elégedettség és Ajánlás: Kifejezetten az ajánlott vendéglátók közé tartozik a hölgy!

Ui.: Mil. Pol. ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rokafarok beszámolója
2023-03-22 10:22:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Első hívásra felette.

Lakás: A lakás a célnak megfelelő. Kényelmes ágy, a fürdő első osztályú.

Külső: Külsőleg mint a képeken. Szép arca van a szemei idéző. A lábán időztem el amikor beléptem.

Hozzáállás: Kellemes kedves hálás típus. Szeret adni és kapni. 1.5 órát voltam vele. A bemutatkozásnál a sorok között látni kell az intellektuális értelmét.

Együttlét: Masszázs oda-vissza. Pár pozíció volt. Ami a kedvence az orális technika. Erős finom lábai között kiélheti magát az ember. Finoman szorít mint jaguár a zsákmányát. Egy pici hiba volt tölem, a kislovag nem adta meg magát. Makacs volt Dalmával. Kicsit megilyedt Dalma de mondtam neki hogy kellemes volt.(kellemes pirospozsgás arca volt és engem meggyőzőtt a következő találkozás kapcsán)

Elégedettség és Ajánlás: Röviden 5 csillag kifejezése kevés...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
graumann beszámolója
2022-12-12 19:47:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon korrekt módon tájékoztatott (amit ott elmond, az a helyszínen is úgy van), flottul ment az időpont egyeztetés

Lakás: Panel. Célnak megfelel, nem a Ritz Carlton Hotel színvonala, de minden volt, amire szükségem volt: tiszta törülköző, sokféle tusfürdő, szájvíz.

Külső: A "van mit fogni rajta" kategória, a szó legeslegjobb értelmében. Aki kedveli a nőies idomokat, azoknak hibátlan választás. Az arca szép, igényes, nem kell félni a kitakarástól.

Hozzáállás: Az a fajta nő akihez úgy érkezel meg a második percben, mintha száz éve ismernéd. Fél óra után beleszeretsz, a végén meg elvennéd feleségül :D. Ezzel azt hiszem mindent elmondok a hozzáállásáról.

Együttlét: A masszázs tényleg nagyon szakszerű, felgyúrta teljesen a lapockám. Mindenben ügyes bár többször jelezte, hogy ehhez a partnerre is szükség van, én eléggé rápörögtem a hölgyre. Nem tudom, hogy passzívabb makktársaimmal milyen lehet az interakció, velem fergeteges volt

Elégedettség és Ajánlás: Kb 20 éves koromban (sajnos nem ma volt) éreztem utoljára ilyesmit Nővel, amit Veled. Kedves Dalma, azóta is teljesen a hatásod alatt állok. Nem sajátítanálak ki magamnak, mert ezt receptre ki kéne írni minden férfinak. Egy darabig biztosan nem szabadulsz meg tőlem.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_medve1000 beszámolója
2022-11-16 16:23:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt. Gyorsan felvette.

Lakás: Panel. Nagyon rendben van. Fürdőben van minden.

Külső: Nagyon szép arcú és sejmes a bőre.ott kerek ahol kell. Tökéletes.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező és jókat lehet vele beszélgetni. 1 órára mentem és szerintem maximálisan kihasználtuk.

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes amit csinált. A többi maradjon a mi titkunk.

Elégedettség és Ajánlás: Nem ajánlom senkinek, túlságosan is jó. Magamnak akarom csak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Örökifjú beszámolója
2022-10-14 12:09:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyszerű volt. Másnapra beszéltünk meg időpontot.

Lakás: Csak korlátozott időben elérhető, ez egy bérelt lakrész. Panel, ráférne egy felújítás, de tisztaság volt. Parkolás könnyű, villamos, busz, troli pár perc sétára.

Külső: Mint a képeken.

Hozzáállás: Nagyon kedves, barátságos, kezdeményez ha úgy látja szükséges. Jó beszélgető partner is.

Együttlét: Nagyon húzós hetem volt, csak egy kis lazulásra vágytam. Simogatós kényeztető masszázst kértem. Dalma nagyon érezte mire van szükségem. Hamar áttértünk... cicikkel kényeztetés, kis lingam masszázs és a végén NFVSZ.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jóléreztem magam, nagyon kedves lány. Nem először és biztosan nem utoljára voltam nála.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ordogfioka beszámolója
2020-07-16 08:46:04
barátnő feeling

Kapcsolatfelvétel: Elsőre sikerült telefonban megbeszélni.

Lakás: A lakás a célnak megfelelt.

Külső: Élőben egy picit talán ducibb de ígyis szexi volt

Hozzáállás: Fél órára mentem, sajnos nem úgy alakult a randi mint terveztem...:(

Együttlét: Belépve kis beszélgetés majd fürdés, utána Ő is elment fürdeni majd én már ágyon vártam. Bejött egy szexi dressbe tényleg jól állt neki!Megkérdezte mit lehet mondtam neki igazából mindent! Csókkal kezdtünk majd elkezdett franciázni....valószínünek tartom hogy nagy volt a farkam a szájába mert sajnos sokszor éreztem a fogát(ami kicsit csalódás volt) végül elmentem és lenyelte. Mellém feküdt és amúgy egy tök jót beszélgettünk , (van egy két hasonlóság)....

Sajnáltam hogy szexnek közelébe nem jutottunk ami 50% ban az én hibám is! Talán legközelebb!

Elégedettség és Ajánlás: Igazából jó partner lehet ha írányítva van!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rolito beszámolója
2020-06-11 17:15:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Délelőtt hívtam, egyből felvette és már le is tudtam egyeztetni egy délutáni időpontot.

Lakás: Autóval érkeztem, a parkolás igazán egyszerű és ingyenes akár a ház bejárata előtt is. A lakásba belépve észrevettem, hogy az le van választva, és mások is tartózkodnak ott. Engem ez egy kicsit feszélyezett, de erre mindjárt visszatérek. A tett helyszínére egy fürdőszobán keresztül jutottunk be, ahol le is tusoltam, miután kaptam egy tiszta törölközőt. A fürdőszoba tiszta, tusfürdőből bőven van választék, mindenellett szájvíz és külön műanyag pohár is ki van készítve. Az ágy kényelmes, nem ad ki hangokat.

Külső: Nekem élőben sokkal jobban tetszik mint a képeken, szerintem azok nem adják vissza a teljes valóságot. Az arca is szép, nem kell félni attól, hogy ki van takarva. Kedvenc testrészem a melle és a puncija volt. Ez utóbbin egy minimális szőr volt, ami engem kifejezetten felizgatott.

Hozzáállás: Feljebb jeleztem, hogy többen is vannak a lakásban. Amint azonban kettesben maradtunk, egyből elszállt minden kételyem és kezdtem feloldódni. Nagyon kedves, figyelmes és érzed rajta, hogy számára fontos a vendég. Kezdeményező volt, de kérdezett is és hagyta, hogy irányítsam egy kicsit az én kedvem szerint is.Ottlétem negyed órás franciára szólt (így első ismerkedésre), amely bőven túlteljesítette az elvárásaimat.

Együttlét: A fürdőből visszaérve meztelenül várt az ágyon és kérte hogy bújjak mellé. Majd elkezdtük feltérképezni egymás testét én pedig délnek vettem az irányt és elmerültem gyönyörű puncijában. Szívem szerint el sem mozdultam volna onnan. Utána rátértünk a lényegre, így kaptam egy 69-es szájba élvezéses lehetőséget. Ezt követően mindketten tisztákodtunk, felöltöztem és közben beszélgettünk. Nem csak szép, hanem értelmes is.

Elégedettség és Ajánlás: Az adott időt szerintem ennél tartalmasabban és jobban nem lehetett volna eltölteni, természetesen visszatérő vendége leszek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
angelswan beszámolója
2020-02-04 23:35:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Zoyával nem először találkoztam és nem is utoljára. Igaz most egy kicsit hosszabb idő telt el legutóbbi randink óta de az időpont egyeztetés ezúttal is pofon egyszerűen és gördülékenyen történt. Egy nappal előtte telefonon beszéltünk, minden a legnagyobb rendben történt.

Lakás: A ház könnyen megtalálható, ezáltal a lakást is könnyen megközelíthetjük. Rendezett, kedves kis lakásban találkoztunk, ami számomra már ismerős helyként szerepelt az emlékeimben. A tiszta és felszerelt fürdőben mindent megtalálunk amire ilyenkor szükség lehet. A szobában nem különben, de Zoya jelenléte a legfontosabb.

Külső: Számomra Zoya egy örök kedvenc, úgyhogy nehezen tudok róla elfogultság nélkül nyilatkozni. Még mindig az a bájos, csinos és vonzó nő, akit pár éve megismertem. Fél perc alatt levesz a lábamról és rögtön elcsábít. Formás feneke és mellei állandó problémát jelentenek. Mármint olyan értelemben, hogy nem tudod éppen melyikkel foglalkozz többet :)

Hozzáállás: Szeretek hosszabb időt eltölteni vele, így tudunk igazán kibontakozni egymás társaságában. Zoya mindig nagyon figyelmes, odaadó és igazán partner a találkozó során. Nem csak testben lehet együtt lenni vele, de lélekben is, így igazán tartalmas együttléteket köszönhetek neki.

Együttlét: Nem terveztünk meg semmit előre, minden adta magát. De ez így is van jól. Igazi bújós, erotikával túlfűtött barátnős szeretkezés volt, vad szenvedélyes pillanatokkal fűszerezve. Forró csókokkal, izgalmas és élvezetes kölcsönös franciával, lassú szeretkezős pillanatokkal és vadabb, erőteljesebb menetekkel tarkítva. A kedvencem amikor meglovagol... eleinte lassan, óvatosan kezdődik a felvonás, majd egyre vadabb szex kerekedik ki belőle és közös erővel igazán hajtós szexbe torkollik. De a hátulról történő behatolás is élményszámba megy, markolni a popóját, előrehajolni és megfogni csodás melleit és közben jól meghajtani. Kifulladásig... Ezt át kell élni, újra és újra...

Elégedettség és Ajánlás: Azt hiszem a fentieket elolvasva elég nyilvánvaló a véleményem és az, hogy összességében milyen élmény Vele lenni :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Sheriff beszámolója
2020-01-15 21:07:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,könnyen

Lakás: Panel tiszta a célnak tökéletes

Külső: Szép arc,szép cicik

Hozzáállás: Nagyon kedves,kezdeményező,de forditva is szereti a kezdeményezést

Együttlét: Ami az adatlapján szerepel,abban ügyes hogy mit csináltunk az titok :)

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gabor1111 beszámolója
2019-12-10 14:32:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam másnapra egyeztettünk

Lakás: Rendezett tiszta a célnak tökéletes.

Külső: Szép arcú kedves gyönyörű mellek..

Hozzáállás: Nagyon kedves, mintha a barátnőmhöz érkeztem volna. Egy órán át élvezhettem elragadó társaságát, együttlétünk alatt végig rám figyelt, csak az volt fontos számára, hogy jól érezzem magam!.

Odafigyelése, kedvessége kimagasló

Együttlét: Fantasztikus francia,és a csókjai hamar felpörgettek...

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki egy korrekt gyönyörű élmmény gazdag barátnős randira vágyik

Köszönök mindent még talalálkozunk drága..Zoya

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
metallica4 beszámolója
2019-10-16 17:30:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A múlt héten látogattam meg újra Zoyát. Először itt levélben, majd pedig telefonon egyeztettük az időpontot.

Lakás: A tetthely az Eurocenterrel szemben lévő panel. Tériszonyosok is mehetnek, mert nincs magasan a kuckója. A célnak tökéletesen megfelel, tisztaság mindenhol. Parkolni a ház előtt lehet.

Külső: A képei sok mindent elárulnak. Magas, teltkarcsú, selymes bőrű hölgy. Az arca nagyon szép, a szemei gyönyörűek. A mellei pedig igazán fantasztikusak! Jelenleg szőke a haja. Ha egy kedvencet kell mondanom, akkor a kebleit említem. Illetve ez mindjárt két kedvenc :)

Hozzáállás: Egy órát töltöttem Zoyával. A hozzám állása tökéletes volt. Jó a humora, sokat nevettünk. Mintha már ezer éve ismernénk egymást. Abszolút barátnő feeling.

Együttlét: Mivel nem először voltam nála, tudta, hogy a meztelen valóságot kedvelem, ezért a fürdőből visszatérve már ruhátlanul várt az ágyon. Én egyből a melleit vettem célba. Majd dél felé vettem az irányt, és a pici poci után megérkeztem a kelyhéhez. Szeretem hosszan nyalogatni a sima punciját. A visszajelzésekből arra következtettem, hogy ő is szerette. Aztán kis pihenés után, kaptam szemből egy csúszkamasszázst, majd ő helyezkedett a lábaim közé és kezdetét vette az én franciás kényeztetésem. Szeretem ahogy csinálja, néha a kezével is besegít és az ajkai között ért a vég. Utána még kaptam egy kellemes masszázst, miközben jót beszélgettünk.

Elégedettség és Ajánlás: Ismét nagyon jól éreztem magam nála. Könnyen feloldódhat nála mindenki, úgyhogy bátran ajánlom azoknak az úriembereknek, akik egy értelmes és kedves hölgy társaságában szeretnék eltölteni az időt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicijo beszámolója
2019-05-29 22:45:52
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Meglepett amikor az uj helyerol beszeltunk de amugy o kezeli a telot es pofonegyszeru volt.

Lakás: Kenyelmes szexkucko var ratok tiszta torcsivel es jo baszobaval...ja es a Zoya is... marmint a lenyeg!

Külső: Magas, picit telt -ami jol all neki!- jo markolasznivalo cicikkel es kemeny fenekkel, selymes borrel rendelkezo fiatal kisasszony.

Hozzáállás: Baratnos es kedves volt,oranezes nincs,simogatas es olelkezes annal inkabb.Kulonleges elmeny vele lenni.

Együttlét: A forro csokjai nagyon beinditottak... ott volt minden.A kemeny szex sokaig az emlekezetben fog maradni.Nagyon klassz randi volt.

Elégedettség és Ajánlás: Persze h ajanlom.Legyetek kedvesek vele.Megerdemli, es azt is h azutan irjatok rola.Ritka kedvessegu lany.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Graumann beszámolója
2019-05-23 16:56:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam fel Zoyát, már jó előre megbeszéltük az időpontot.

Lakás: A lakás romantikusan félhomályos, Zoya szobájában egy nagy franciaágy található, amely nem nyikorog - ellentétben azokkal a hírdetőkkel ahol a berendezés nyikorgása elnyomja az erotikus neszeket -, friss dunyhával húzott, az ÁNTSZ által bevizsgáltatott higiéniai előírásoknak kimagaslóan eleget tesz. Mivel már lecsutakolva megyek, a fürdő felszerelését nem vettem tüzetesebben górcső alá. De most nem az Ötletház műsorban vagyunk.

Külső: Zoya testalkata gyöngyörű, nagy mellek és popsi, de engem az arca hoz lázba. A nagy kerek boci szemek és az ajka a gyengém.

Hozzáállás: Abszolúte kezdeményező, biztos vagyok benne, hogy élvezi a műsort. Kedves mindenkivel, humora is van. 1 órát töltöttem vele.

Együttlét: Zoya a kérésemre meglepett az egyik ruhájában (a türkizzöldben). A textilt hamar ledobtuk magunkról, hanyatt fektettel és bon appétit, nyaltam a csiklóját mint a bélyeget. Ezután felhúzot a dárdámra egy óvszert és beleült a rucahergetőbe, de ebből hamar misszionárius póz lett. A végén én feküdtem hanyatt majd rácsatlakozott a kolbászomra. Az ondómat a cicijeire lőttem ki.

Nagyon jól esett a franciája.

Ezután lefeküdtünk egymás mellé és beszélgettünk. Ezt ugyan annyira szeretem, mint vele a szexet, mert meghallgat, közben simogat.

Elégedettség és Ajánlás: A legjobb partner, akivel együtt voltam.

Nem ajánlom senkinek mert annyival kevesebb esélyem van bejutni hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tuicadeprune_archivalt2022 beszámolója
2019-05-20 22:34:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Cuki lany mar a teloban. Szepen elmagyarazta hol van, az 1s villamos vegallomasa, de autoval rengeteg parkolohely van.

Lakás: Ragyogott a tisztasagtol minden. Szaraz illatos torcsit kaptam, van szajviz, minden klassz.

Külső: Magas,kicsit telt fiatal holgy, tetszett a fullos cicije es a kemeny combja.

Hozzáállás: Csokoloztunk, hat nekem nincs ennel jobb, meg a dugas sem. Nagyok kozvetlen es baratnos volt.

Együttlét: Sztem oszinten elvezte az egeszet, persze sok ferfi azt hiszi h ez igy van de nem hinnem h megjatszotta magat.Nagyon baratnos volt. Nyaltam faltam a puncijat, ezert sztem halas volt.

Elégedettség és Ajánlás: En ajanlanam mindenkinek. Ha normalisan viselkedtek, nagyon szep elmeny var ratok a Zoyanal. Koszi kedves es sok szerencset!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gabor1111 beszámolója
2019-05-15 11:42:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam azonnal felvette és mindent megbeszéltünk.

Lakás: A lakás igazi kéj lak fürdőben több tusfürdő szájviz puha törölköző

Külső: Szép arcú a képeknél sokkal szebb kedvencem a gyönyörű mellei.

Hozzáállás: Egy órát voltam Zoyával végig kezdeményező és kedves volt igazi barátnő feeling

Együttlét: Ezt nem részletezném nagyon jól éreztem magam vele és még okos is nem csak belevaló és gyönyörű.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlani tudom aki nem akar csalódni és élményekben gazdag időt szeretne eltölteni egy magas formás hölgynél..köszönöm Zoya

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kekor beszámolója
2018-08-29 22:17:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyszerű volt.

Lakás: Sima óbudai panel, a célnak teljesen megfelel. Parkolás egyszerű, hely van bőven, fizetős. Többen vannak a lakásban, de nem zavaró a dolog.

Külső: Külsőleg olyan, mint a képeken. A testalkata nekem bejön.

Hozzáállás: Nagyon kedves, kezdeményező. Intelligens, lehet vele beszélgetni.

Együttlét: Kellemes masszázs után csókcsata, majd missziben csináltuk, mindenben ügyes.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele, abszolút barátnő feeling. A fentiek alapján abszolút ajánlott kategória. Alig várom az újabb randinkat!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bullvadasz beszámolója
2018-04-05 13:31:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Itt egyeztettünk majd a helyszinen megérkezéskor hivtam.

Lakás: Lakás célnak megfelel.Parkolás fizetős.

Külső: Nekem nagyon tetszik mint NŐ.Szexi idomokkal rendelkezik.

Hozzáállás: Másodjára voltam nála,tudtam hogy csalódás kizárva.Kedvessége hozzáállása csillagos ötös.

Együttlét: Én egy klasszik erotikus masszázson voltam nála,franciás kényeztetéssel.Nem részletezem csak megjegyzem hogy fenomenális amit művel.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett vagyok,ha úgy lesz kiváncsi vagyok sexuális tudására is...köszönöm,puszi!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicijo beszámolója
2018-03-13 00:26:57
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Szep turelmes kedves magyarazat...mar a telefonban lenyugozo kedvessegevel (egy g igen...) dobta fel a napomat a Zoya.

Lakás: A Moricz kornyeken levo meglepoen egyszeru bejarat a kejkeglibe ahol minden tokeletes.

Külső: Magas lany kifejezetten szep arcu,gombolyodik ahol csak illik, jo kozepes nagysagu keblekkel.A kedvenc a szinte babatexturaju bore.

Hozzáállás: Nekemtamadt vad nyelves csokokkal meg mielott sikerult volna jobban megismerkedjunk,es tovabbra is nagyon erzeki,erotikus,forro elmenyben reszesitett a holgy.

Együttlét: A sok pozitiv beszamolo nem csalo.Ezt a lanyt mas fabol faragtak.A szex nagyon jo volt mert o nem csak tudja hogy kezelje a ferfit,de oszinten megerti azt hogy fontos a vendeg kedveben jarnia.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon is ajanlom.Sztem minden helyzetre beillik egy randi vele.Nagy hulye vigyor lesz a pofatokon a vegen,pont mint nekem!

Sok rosszlany bizony tanulhatna a Zoyatol egyet s mast.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
angelswan beszámolója
2018-03-10 14:20:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Régóta szemeztem már Zoya hirdetésével, de végre el is határoztam magam, mint később kiderült nagyon jó döntés volt :) Telefonon beszéltünk egy nappal korábban és megbeszéltünk másnapra egy találkozót. Illetve azt is, hogy előtte azért megerősítem látogatási szándékom. Nagyon kedves és rugalmas volt már a telefonban is.

Lakás: Kicsit eldugott lakás, ámbár könnyen megtalálható. A környék abszolút rendben van. Jó sok az egyetemista a errefelé:) Lakásban többen vannak, de Zoya ura volt a helyzetnek és nagyon ügyesen mozgatta a szálakat, hogy a diszkréció mindvégig megmaradjon. Lakás, fürdő és a szoba célnak megfelelő, kényelmes, nekem teljesen jó volt.

Külső: Zoya csodálatos NŐ! Amit a természet adhat egy nőnek, az neki megvan. Nem a 40 kilós modell alkat kategória, de pont emiatt van olyan szexuális kisugárzása, hogy az ember már az első megpillantáskor máshol van fejben és nem a bemutatkozásra figyel. Csodás alak, hatalmas mellek, markolható fenék, aranyos és kedves arc szép nagy szemekkel.

Hozzáállás: Kicsit hosszabb időtartamra neveztem be Zoyánál már előzetesen. És a megérkezéskor nem is volt kérdés, hogy tartom is magam a tervhez. Végig nagyon figyelmes volt, kezdeményező, erotikától túlfűtött, amit rám is rám ragasztott. Két perc alatt az ujja köré csavart ez azt hiszem mindent elmond.

Együttlét: Az elején kértem egy kis felvezető masszázst ami egy idő után csúszka masszázsba ment át. Nos ezt aztán mindenkinek ki kell próbálni. Gyakorlatilag még konkrét szexuális aktus és "igazi" kényeztetés nélkül is olyan állapotba kerültem, hogy azt hittem a szívem kiugrik a helyéről, odalenn meg eldurranok. Hosszú csókcsata és csúszka után francia és együttlét következett ahol elég rendesen odatettük magunkat. Mindez egy kis pihenés és beszélgetés után megismétlődött, talán még nagyobb sikerrel :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, elröpült az idő. Igazán azt érzem most is, hogy minél előbb vissza kell térjek, mert vannak még dolgok amiket nem próbáltunk ki és semmi pénzért nem hagynám ki :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_kattints rám! beszámolója
2018-01-11 19:16:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Először itt levélben, utána telefonon, minden simán ment teljesen. Nagyon kedvesen,aranyosan kezelt, semmi probléma nem volt, mintha a barátnőmet hívtam volna fel.

Lakás: Gyalog mentem! Villamossal 15-20 perc alatt oda értem a 6.kerületből!A lakás tiszta,rendezett a célnak tökéletes. Ha putriba mentem volna, e téren én nagyon válogatós vagyok, akkor vissza fordultam volna akármilyen messziről is megyek el valakihez! Nekem nagyon bejött! A fürdőben van bőven választék, még szájvíz is van!

Külső: A képei tükrözi a valóságot! Arcra is nagyon szép. Telt karcsú a legjobb *.* A kedvenc testrészem a mellei de szerintem ezt ő is észre vette! :) ;) Gyönyörű, ritkán megyek lányokhoz de ő le vett lábamról! :)

Hozzáállás: 1 órát voltam vele, és még pár perccel tovább is mentünk szerintem az 1 órán! Szóval semmi rosszat se tudok erről se mondani! :)

Beszél hozzád, hogy ne legyen unalmas.

Együttlét: Fürdés után,először átkente olajjal az egész testemet, a lábamnál kezdte majd egyre jobban kezdett felfele haladni szépen normális tempóban nem sietett nem kapkodott, még azt is megkérdezte hogy erősen masszíroz-eő!.

Majd megkaptam életem első csúszka masszázsát ami nagyon tetszett,végig csúszkált a melleivel az egész testemen.

És ugyanezt előröl is megcsinálta, akkor majdnem szívinfarktust kaptam ! :D

Ezután egy isteni franciát kaptam amit nagyon ügyesen csinált, megcsinált mindent amit lehetett.

A végén a gyönyörű melleire élveztem el. Törülgetés majd fürdés és bucsú puszi! :)

Végszóként még annyit hogy, egy kicsit feszült voltam ezért nem voltam annyira nyitott, de ha többször elmegyek hozzá akkor ez is eltünik! :) De ez az én problematikám! :)

Elégedettség és Ajánlás: Összességében teljesen meg vagyok elégedve vele mindent megcsinált amit lehetett nem nyafogott semmi. Nem ajánlom mindenkinek, mert csak magamnak akarom! :) :P Ha nem vagy durva ember, akkor képes neked dorombolni! :)

Zoya 5* kaptál! :P ;) :)

Szerintem az az 1 óra kevés amire mentem nem igazőő :))

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bullvadasz beszámolója
2018-01-10 14:53:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Itt leveleztünk majd telefonon,minden patentül ment.

Lakás: Gyalog mentem,de fizetős az utca és környéke.Lakás otthonos célnak megfelel.

Külső: A hölgy mondhatom hibátlan,nagyon tetszik mindene.q

Hozzáállás: 1órát mentem hozzá,kedvessége,hozzáállása a top kategóriában véleményem szerint.

Együttlét: Az a helyzet hogy fenomenális élményben volt részem,átadtam magam az érzéseknek isteni volt.Volt maszir,csuszkamasszázs és franciás kényeztetés részemre.Egyszerűen szuper volt minden ,most nem részletezem,legközelebb én is szeretnék adni egy kis kényeztetést a hölgynek.

Elégedettség és Ajánlás: Ebben a kategóriában a legjobb élményem volt eddig!Köszönöm Zoya ,remélem eljutok még hozzád.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_123jani123 beszámolója
2017-11-08 10:03:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Minden a legnagyobb rendben ment, telefonban aranyos ,kedves.

Lakás: Lakás tiszta,rendezett, célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Mit is mondhatnékő Elbűvölő! Pont olyan és úgy néz ki ami nekem a favorit. Nem túl vékony, úgy értem van mit fogni rajta, de ez engem inkább motivál. Tökéletes!

Hozzáállás: Mindenben segítőkész, nem siet sehova. Aranyos, jót lehet vele beszélgetni és olyan inteligenciával rendelkezik amit sok lány megirigyelhetne. Ha kell irányít ,ha akarod irányíthatod. Ezt is meg tudod vele beszélni, de nem fontos mert érezni fogja mit szeretnél.

Együttlét: Zuhany, majd megbeszéltük a lehetőséget és belevágtunk. Jól átgyúr annyi szent és közben a keze kalandozik ide-oda! Imádom! :) "Megfordulhatsz" mondatot alig vártam, annyira megkívántam :) Tudja-érzi mit szeretnél, egyszerűen meg sem kell szólalni. Csúszkát kértem folytatásnak amiben nem volt hiba. Olyan élmény sikerült szereznie vele, amit soha nem fogok elfelejteni, és mindezt úgy mintha már 100 éve együtt lennétek. Nincs olyan érzés, hogy nem a barátnőd.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon nem bántam meg ,hogy hozzá mentem és amíg csak lehet hozzá fogok járni. Egyszerűen nem kell más! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_ian27 beszámolója
2016-09-19 10:46:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Itt, az oldalon mar regota beszelgettunk, igy idopontot is itt egyeztettunk.

Lakás: A lakas minden tulzas nelkul tokeletes, latszik, hogy par hete vegeztek a felujitassal, a furdo is remekul felszerelt, tisztasag mindenutt.

Külső: Kepeknek teljesen megfelelo, eloben meg vaditobban nez ki, szep arcu, mindenutt formas lany..kerek fenekkel, gyonyoru mellekkel..nagyon jo veluk "jatszani".

Hozzáállás: Egy orat voltam vele, vegig kedves volt es kezdemenyezo..igazi baratno feeling.

Együttlét: Kezdeskepp megmasszirozott hatulrol, remekul csinalta..majd jott egy fantasztikus csuszka..orjito volt ahogy a melleivel es egesz testevel csuszkalt rajtam..majd fordulas es elorol is megcsinalta ugyanezt, majd a puncijaval csuszkalt rajtam, igy izgatta magat, szemmel lathatoan elvezte a dolgot es ennek hangot is adott. Majd jott az a felejthetetlen francia..istenien csinalta, kezet sem hasznalta..tokeletes volt. Jo 15-20 percig hagytam, hogy csinalja, de nem lehetett vele betelni, a vegen a melleire mentem el..remek latvany volt. :)

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elegedett voltam vele, mindenkepp visszamegyek meg hozza, lehetoleg minel hamarabb.

Koszonom ezt a felejthetetlen egy orat! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pepe Rainer beszámolója
2016-02-17 18:39:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Először levélben, aztán telefonon, rögtön visszaírt/felvette, könnyen ment

Lakás: BKV-val mentem, a Flórián tértől 3-5 perc séta kényelmes tempóban.

A szoba teljesen megfelelt, lágy zene, füstölő, minden igazán erotikus volt.

A fürdő célnak megfelelt, friss törölköző, több tusfürdő, szájvíz

Külső: Semmi csalódás a képek után, pont azért mentem hozzá mert ilyen a női ideálom. Kedvenc testrésző MINDEN!!

Hozzáállás: Nagyon kedves, mosolygós kezdeményező, folyton kérdezte hogy minden rendben, teljesen az ember kedvében jár. 1 órára mentem, de másfél lett belőle, szerintem nem kell túlragozni hogy miért :D

Együttlét: Sok mindent, a franciája fergeteges, egyszerűen minden jó volt!

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben ajánlom, aki jól szeretné magát érezni. Nem dolgozom itthon, de ha hazajövök, tuti megyek hozzá megint.

Mégegyszer köszönök mindent kedves Zoya :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
wildschwein1980 beszámolója
2016-01-24 14:41:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Először levélben ismerkedtünk, majd telefonon könnyű volt a randi időpontjának egyeztetése :)

Lakás: Lakás normál panellakás, a nagyobbik fajtából, érkezéskor kedvesen navigál telefonon, majd ő nyit ajtót illatosan, mosolygósan, csinosan! Fürdő átlagos, sok tusfürdővel, szájvízzel.

Külső: A képek nem tükrözik a valóságot, az életben sokkal, de sokkal szebb! Egy dolog valós: tényleg folyamatosan mosolyog! Gyönyörű arca, mosolya, szája és szeme, az egész személyisége vidámságot és odaadást sugall! Bomba alakja van, hosszú lábak, gyönyörű kéz, finom puha bőr....... Áradozhatnék egész nap róla!! :))

Hozzáállás: Mivel először vettem igénybe ilyen masszázst, így kicsit feszélyezve éreztem magam az érkezéskor, de nagyon hamar feloldódtam. Elmondtam neki is, hogy ez a helyzet, mire ő kedvesen csak annyit mondott, nyugodtan bízzam rá magam, ha nekem is megfelel. Megfelelt :) és nem bántam meg.......... Az egy órából végül másfél lett, és gondolhatjátok, hogy nem azért, mert rossz lett volna a hozzáállása...... :)

Együttlét: Erről csak annyit, hogy enyhe kifejezés a barátnő feeling......... Szívem szerint senkinek nem ajánlanám, hogy csak az enyém legyen......... :)) De nem vagyok irigy ember :))) A többi pedig maradjon a mi kis titkunk!

Elégedettség és Ajánlás: Karácsony előtt voltam nála először, de azóta, amikor csak időm és az országban létem engedi, megyek hozzá! Vigyázat, függőséget okoz!!! Nagyon vigyázzatok rá, mert az a fajta NŐ, akit a férfiak többsége maga mellé szeretne!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szabodani_archivalt2019 beszámolója
2015-12-01 16:57:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Első körben privát üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot, majd több levélváltás valamint telefon hívást követően végre el tudtam jutni hozzá. :)

Lakás: Kisebb navigációs anomáliák miatt kicsit eltévedtem, de kedvesen útbaigazított. :) Pár perc után egy tipikus Óbudai 80'-évekbeli betonkalickához (panel) jutottam. A lakás ahol fogadott szép tiszta hely, kellemes illat mindenhol, gyertyafény, és halk zene fogadott. A fürdő is korrekt, szóval semmi probléma nem volt a hellyel.

Külső: Nagyon szép lány, gyönyörű pont az ilyen Nők az eseteim, tipp topp volt minden, válogatós vagyok a Nők terén, de Őt barátnőmnek is simán eltudnám képzeli. :)

Hozzáállás: A szimpátia már az első percben megvolt és ez az egész közösen eltöltött időre rá tette a bélyegét, olyan érzésem volt mintha már ezer éve ismerném őt. Olyasmi volt, mint egy régi fősulis barátnőmmel futottam volna össze egy kellemes kikapcsolódásra :)

Együttlét: Ez legyen a kettőnk titka, de egy hajszálon múlt, hogy ne lépjük át azt a bizonyos határt, ami a kölcsönös masszázs és az együttlét között húzódik. :) Állítása szerint, hosszú ideig emlékezni fog arra a bizonyos estére. :)

Elégedettség és Ajánlás: Nem vagyok önző típus, amit nekem nyújtott az leírhatatlanul kellemes érzés volt, aznap egész este a hatása alatt voltam.



Ui: Remélem Kedves Zolya emlékszel még rám, tudod én vagyok az aki egy nagyon finom és édes helyen dogozik. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tulok20 beszámolója
2015-11-29 16:44:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyedén elertem nagyon keszseges volt es lenyegretoro. 2 ora mulva mentem hozza mert vart egy vendeget de nekem az is tokeletesen megfelelt.

Lakás: Parkolas nem tul egyszeru de megoldhato a furdo tokeletesen felszerelt a celra hibatlanul megfelel. Lakas teljesen atlagos panel semmi extra.

Külső: Amit en elsonekk megnezek egy lanyon az a szeme valamint a kezei. Engem maris megfogott amint beleptem es a szemebe neztem. Meg hát azok a gyonyoru mellei :)

Hozzáállás: Nagyon intelligens kedves lany. Kicsit zavarban voltam az elejen de segitett lekuzdeni azzal h nyitott volt es oldotta a feszultseget. 1 órás masszazsra menteme de ha lehetett volna egy egesz napot a kezei es a teste alatt lettem volna

Együttlét: Amint beleptem a szobaba mar ram varva gyonyoru fehernemube mondta h fekudjek le a tobbit bizzam rá. Igy is tortent imadtam mikor azok a puha mellei vegigcsusztak a testemen es a finom csokjai. Meg most is beleborzongok. Viszont mivel nem szeretem az egyoldalu dolgokat megkertem h had viszonozzam szamara a kedveskedest es ugy vettem eszre kimondottan elvezte ;)

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajanlom ezt a szepseget ha nem a szokasos robotokhoz akartok menni ahol minden mindegy. Itt megkapod a torodest es a vegen a siker kirobbano ;) mindenfelekeppen visszamegyek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
morgós_archivalt2019 beszámolója
2015-11-16 21:59:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettunk randit. Baratnoje javaslatara latogattam meg Zoyat, egy hosszu het utan egy kenyezteto masszazsra vagyva.

Lakás: A lakas teljesen rendben van, tisztasag, bo tusfurdo valasztek, szajviz, gyertya, zene, fustolo. Kedvencem a zuhanyrozsa :D

Külső: Altalaban 30+os lanyok programjat vettem ezidaig igenybe, nem volt tul sok jo tapasztalatom a fiatal alnyokat illetoen. Zoya elso benyomsra is csodas no, gyonyoru, vidam, csinos lany. A szemei es a cickok a legjobbak.

Hozzáállás: Korahoz kepest rettento eros szexualis kisugarzas birtokosa, tudja mi kell egy ferfinak. Keres nelkul is tudta mikor mi a jo. Nehez neki ellenallni. Nagyon erett, intelligens es kedves lany. Nem gondoltam volna, hogy egy ennyi idos lannyal azt erezzem ami nekem a legfontosabb. Figyelmet es oszinte odaadast.

Együttlét: Egyuttletunk minden pillanatat elveztem, nem tudnek kiemelni semmit. Folyamatos testi kontaktot tart vegig, simogat, bujik, puszilgat, leirhatatlan a kedvesseg es a turelem ami arad belole. Bajnok csuszka es erzeki francia. Ferfiasan megvallom az aktus nalam alap szempont a lany keresesnel, de tudtam, hogy Zoyanal erre nincs lehetosegem, talan ezert sem hianyoltam. A randink ugy volt tokeletes ahogy volt, semmiben nem szenvedtem hianyt.

Elégedettség és Ajánlás: Egy kicsi torekeny erzekeny viragszal, akire vigyazni kell. Ebben a mufajban kiemelkedo ertek teljes lenyevel tokeletes.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
János_15 beszámolója
2015-10-24 01:25:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Először levélben. Nagyon igényesen megírt válaszlevelet küldött, leírva a lehetőségeket. Aztán mikor megjelent a telefon ikon, felhívtam, és ajánlott megfelelő időpontot.

Lakás: Hangulatvilágítás, kellemes szoba. Megkérdezte, jó-e így, vagy szeretnék-e több fényt. Már ekkor megmutatkozott, hogy mennyire figyel az igényeimre.

Külső: Az összhatás lenyűgöző, nehéz kiemelni bármit is.

Hozzáállás: Rendkívül kezdeményező volt. Többször megkérdezte, szeretném-e, hogy valamit máshogy csináljon. Másfél órára mentem, első alkalommal nem akart többet vállalni, de mivel felvetettem a kétórás verziót, ajánlotta, térjünk vissza rá közben, ha később is így gondolom. Megbeszéltük a részleteket. Nagyon szimpatikus volt, hogy nem kellett elköteleznem magam, hogy két órát maradok, akármi is történik, hanem mielőtt letelt volna a másfél óra, megkérdezte, akarom-e még folytatni. Mivel mindketten jól éreztük magunkat, egyértelmű volt a folytatás. Jó döntés volt, az a plusz fél óra kifejezetten kellemesen telt el.

Kiemelendő még, hogy a fürdési idő nem volt benne a két órában.

Együttlét: Kezdés még a szokásos hátmasszázs volt. Nem volt erős, sokkal inkább kellemes lágy. Elég hamar átváltott a csúszkára. Fantasztikusan csinálja, valóban egész testtel, annyira, hogy nem lehetett tudni, hol fog érni a következő impulzus.

Nemcsak a testével játszik, hanem közben kiemelkedő szintem kommunikál. Ez már nem is kommunikáció, több annál, az egész személyiségét beleviszi. Nagyon intim hangulat alakult ki. Sok mindent csináltunk, ami mindkettőnknek kellemes volt, de éppen ez a bensőséges hangulat kívánja meg azt, hogy nemcsak az maradjon kettőnk titka, miról beszélgettünk, hanem az is, hogy miket csináltunk.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó érzékkel figyel a partner igényeire.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zebra1982_archivalt2018 beszámolója
2015-10-06 08:52:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Tekefonon. Nagyon rugalmas volt fél órán belül fogadott.

Lakás: Hangulatos szoba gyertyák zene füstölő. Minden ami kellhet.

Külső: Nagyon dekoratív, szép arcú lány. Egy kis fűzőben harisnyakötőben fogadott kérésemre vörös rúzzsal elállt a lélegzetem is. Ami különösen megfogott hogy szinte végig mosolyog, nagyon vidám természet.

Hozzáállás: Maximálisan érti a dolgát. A masszázsra nem fektettünk túl nagy hangsúlyt kérésemre, de jól vette az akadályt, át tudott kapcsolni könyen az izgalmas részbe.

Együttlét: Franciánál izgató szemkontakt barátnő filing 100%. Láthatóan imádja és élvezi a franciát mind adni mint kapni:) Zoya attól olyan hihetetleül jó mert tényleg szívét lelkét bleadja.

Elégedettség és Ajánlás: Én nagyon elégedetten távoztam, biztos lájuk még egymást. A végén meglepődtem mert, még egy bizalmi beszélgetéshez is méltó partner volt. Köszönöm az elményt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
metallica4 beszámolója
2015-09-19 22:05:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Itt az oldalon levélben, majd telefonon. Részletesen tájékoztat, nagyon jól kommunikál mindkét fronton. Kedves, humoros. Én egy másnapi időpontot foglaltam le.

Lakás: A tetthely a Flórián térhez közeli fürtös gyümölcsösben van. Busz, villamos a közelben, és a HÉV sincs messze. Könnyen megtalálható, sokemeletes panel. Nagy szoba, nagy franciaágy. Megmondom őszintén én egy tükröt hiányolok még. Fürdő tiszta, jól felszerelt, szájvíz is van.

Külső: Zoya egyszerűen gyönyörű fiatal lány! Az arca nagyon szép, nem kell megijedni a kitakarástól. A mosolya huncut és csábító. Nem csontváz típus (szerencsére!), mindene tenyérbemászóan formás. A mellei, a pici pocija, a popsija, a puncija, a combjai mind simogatásra, kényeztetésre csábít. A kedvencem a mellei!

Hozzáállás: Nagyon kedves volt végig. Leste a kívánságaimat, folyamatosan érdeklődött, hogy a legjobb nekem.

Együttlét: Az órás szeánsz első része a masszázs. Egy kis tangában masszíroz. Szerintem szakszerű volt, inkább lazító, mint gyúró, de biztos tudna erősebben is, ha kértem volna. Közben jót beszélgettünk. A csúszka előtt lekerül az utolsó ruhadarab is. Gyorsan kikaptam a kezéből az olajat és főleg a gyönyörűséges melleire fókuszálva alaposan bekentem vele. A csúszkálásnál érezni minden porcikáját, miközben apró puszikkal, csókocskákkal fokozza a hangulatot. Majd lejjebb csúszott és a francia tudását villantotta meg. Ebben is rendkívül képzett. Az órát nem nézi, azt hiszem egy picit túl is csúsztunk az időn.

Elégedettség és Ajánlás: Minden szuper volt. Jó volt nála, alatta lenni. Ajánlom a kulturált úriembereknek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Barack79_archivalt2020 beszámolója
2015-09-15 15:17:42
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Több levelet váltottunk egymással, illetve telefonon is beszéltünk. Nagyon rugalmas volt mindenben. A tájékoztatás 100%-os volt!

Lakás: A lakás tipikus panel. Fürdőben hatalmas kád, tusfürdő választék is kielégítő volt! A szobába elég nagy, benne egy fogas és egy fotel. A szoba közepén egy hatalmas franciaágy helyezkedik el! Tisztaság és rend volt mindenhol!

Külső: Egy nagyon dekoratív fiatal lány! Szép nagy szemekkel és csodás szájjal :) A képeken is látszik a tökéletes alaku mellei. Nem a nádszál vékony kategoria, de ez nem is baj. Nagyon nagy erotikus kisugárzása van és nagyon jó beszélgető partner is ahhoz képest, h milyen kis fiatal még :)

Hozzáállás: Tökéletes volt minden...masszázzsal kezdtünk, ami kiterjedt az egész testre. Nekem nagyon jól esett. Aztán ezt követte a kellemes csúszka rész. Nagyon erotikus volt érezni azt, hogy siklik a testemen a meztelen teste ennek a cukorfalatnak :)

Együttlét: Mindent megkaptam amit előre megbeszéltünk :) Volt minden ami ebbe a kategoriába belefér :) Úgy gondolom, hogy nagyon kellemesen éreztük egymást!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon megvoltam elégedve mindennel! Nagyon szimpatikus fiatal lány aki nagyon is érti a dolgát! Én csak ajánlani tudom mindenkinek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fathal78_archivalt2018 beszámolója
2015-09-08 23:28:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Hirdetése annyira felcsigázott, hogy azonnal telefont ragadtam és milyen jól tettem; igazi cerkaállító, erotikus mégis kislányos hangjával egyből tudtam, elkerülhetetlen lesz a személyes találka. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, de a légyottra sajnos 1 hetet kellett várni, igaz nem miatta, hanem az én elfoglaltságaim miatt.

Lakás: Zoya említette, hogy nemrégiben jött ide, előtte más helyen volt, ami inkább szalon jellegű volt, most azonban privát lakásban fogad. Szoba célnak megfelel, otthonos, bár a bútorzat kissé hiányos a szoba nagyságához képest, de nem szenvedtem hiányt semmiben. Lakás tipikus panel, de a lehetőségekhez mérten maximális a kényelem, fürdő tiszta, többféle márkás tusfürdő, szájvíz.

Külső: Számomra Zoya a megtestesült, nagybetűs Nő. Értelmes, tanult, tájékozott, érdeklődő, talpraesett, igazi csacsogós kislányosan naiv érett nőci. Ehhez párosulnak gyönyörű őzike szemei, amivel hol szívet melenget, hol vágyakat korbácsol, hibátlan mosolya, feszes popsija, formás "tenyérbevaló" keblei, na meg a lábai...őszintén bitang combjai vannak, élőben még durvább. Nos hát, szerelem első és sokadik látásra is. :)

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, de teret ad az irányításra ha van elképzelésed, extra közvetlen és minden kérésnek próbál eleget tenni.

Együttlét: 1 órát töltöttem Vele. Egyáltalán nem óranézős, kb 1, órát töltöttem el zuhanyzással, öltözködéssel együtt. Az 1 óra fix 1 óra, a vendégfogadás időtartama volt, ami szintén nagy piros pont. Igazi átélős szaktudással masszíroz, kellőképp erős és hatékony. Az erotikus részt egy átsimító, cirógató mozdulatsorral folytatta, és utána jött a meglepi. Sok hölgynél megfordultam már, de ahogy Zoya a csúszkamasszázst csinálja az semmiképp sem evilági teljesítmény. Ember és férfi legyen a talpán aki nem vérez el meleg, selymes punciját érezve a testén, főleg hogy közben gyönyörű mellei is hozzá-hozzáérnek egyes testrészekhez. Mindeközben elképesztő csókok, simítások, nyalogatások....most is beleborzongok. Franciája bajnok, elmondása szerint szereti is csinálni, nem az a legyünk már túl rajta típus, ördögi módon cukkol, de a végeredmény hibátlan. Nehéz tiszteletben tartani a kategóriát amiben hirdet, és elkerülni az aktust.

Elégedettség és Ajánlás: Megfordultam már pár hölgynél, de én így még soha nem távoztam sehonnan. # Késztetést éreztem, hogy megköszönjem írásban is ezt a fantasztikus élményt, így csak miattad drága Zoyam regisztráltam, igaz egy darabig lelkes híved leszek, ha nem bánod :) Legszívesebben megtartanám magamnak, de nem lehet, így csak az keresse fel Zoyát aki tisztelettel és megbecsüléssel áll hozzá egy ilyen látogatóhoz, mert Ő is ezt adja.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.