SzexpartnerBarbara+36 70 / 206-0488Budapest VI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Barbara vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VI. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 206-0488 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
55 kg
Mellbőségem
80 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
30
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
237341x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Barna
Szem
Kék
Alkatom
Vékony
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia :) Sziasztok:) Köszöntelek titeket az adatlapomon! Kis újdonsággal várom a régi és új vendégeimet illetve vendégeinket, mivel van egy barátnőm akivel szívesen fogadunk titeket uraim vagy akár escortba is mehetünk hozzátok:) lehet akár osztott óra akár 3-as party ;) mindenki nagyon élvezni fogja :) ( viszont amit még tudni kell hogy a barátnőmmel mi nem foglalkozunk egymással csak a normális kereteken belül :) Én egy kedves odaadó mindig mosolygós lány vagyok aki időnként zavarba is jön Szeretek másnak másoknak örömet okozni Velem amit el tölthetsz idő ..Fél egy vagy akár több órát is nagyon szívesen el töltök veled Mikor a vendégtől el jövök vagy szét vállunk mindig jókeddvel és kielégülten szokott távozni Ami nagyon fontos szánomra az az hogy mindig figyelj arra hogy számkijelzett számmal hivj Es ne privát számról Magára és környezetére is igényes fiatal lány vagyok Masszázzsal és isteni franciával, amit ha szeretnéd oda vissza alapon is megy, majd ha ezutan ha már kellő képpen felizgultál, barátnő felling alapon szeretkezhetünk, vagy ha keményebben akarod egy kiadósat szexelhetünk élvezésig. Fontos számomra a vendégeim elégedettsége, és szeretném ha máskor is találkoznánk Jó beszélgető partner vagyok. Hétvégente az egész éjszakás lehetőségek is megoldhatóak. Magamról is egy kicsit, 165cm magas vagyok hosszú szőke hajjal es formas fenékkel, szűk punci, szép kék szemmel és szeretem az Epres Csokoládét ^^ Amit elvárok és szerintem nem nagy kérés, az hogy legyél igényes és ápolt valamint, kedves, udvarias, Ahoz hogy legyen időm elkészülni egy órával a randink előtt legyél szíves értesíteni. Ha nem látod a zöld jelzést, akkor is bátran hivhatsz a nap 24 órajaban. Remélem mindent leírtam, amit tudni kell elsőre, ha több infót szeretnél ielletve a hangom is szeretnéd hallani, es megbeszélni a részleteket, a telefonszámom megtalálod a hirdetésben. Viberen es WhatsAppon is elérsz. Én kezelem a telefont, keress bizalommal, ha nem tudom felvenni rövid időn belül megcsörgetlek és vissza tudsz hívni a diszkréció miatt. Puszi Viktória
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
nem
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
nem
Csók (szimpátia alapján)
nem
Együttfürdés
nem
S/M
nem
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
nem
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
nem
Leszbi show
nem
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
nem
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
nem
Anti stressz masszázs
igen
Sport masszázs
igen
Thai masszázs
nem
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Sport
igen
Thai
nem
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
Sima masszazs
Amit még érdemes tudni rólam:
Van barátnőm is :) Többi részlet telefonon
Elfogadott (17 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
Attilllo beszámolója
2024-01-04 06:38:10
isteni francia

Hozzáállás: Istenien francia , m8ndig élvezi a sexet egy igazi dög . Nagyon jó a szexben.. Csillagos ötös .SZereti ,SŐT IMADJA AMIT CSINÁL . NEM MEGJÁTSZA VÉGTELENÜL KIELÉGÍT !

Elégedettség és Ajánlás: Csodálatos

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Krisztian13 beszámolója
2023-05-20 04:55:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen ahogy altalabab mindig.

Lattam hogy elerheto es azonnal vissza is irt.

Lakás: Nalam voltunk.

Külső: Nagyon szep lany.Gyonyoru szep szemek, isteni szaj, hosszu szoke haj, hofeher bor. Csinos nagyon! Mindene a helyen van. Arca nekem nagyon bejon, gyonyoru lany! Kedvenc tesreszem nincs mert nagyon egyben van,de ha kell valasztanom akkor a feneke. Brutalis, kerek,feszes nagyon formas!

Hozzáállás: Elso alkalommal sokat beszeltunk mikor meglatogatott, hogy megismerjuk egymast. Igy oldodott is a legkor. Mar a masodik randin semmi nyoma nem volt annak, hogy zavarban lennenk, bar ő ezt nagyon jol kezeli, en kicsit abban voltam az elso randin, de nagyon kedves es felveszi veled a ritmus, nem kapkod,nem siet. A harmadik, negyedik randira meg mar ugyerkezett, mint akit 1000 eve ismerek. Szoval szuper csaj! 🙂

Az egyutlet soran pont olyan amilyennek lennie kell. Ugye en mar randiztam vele jo par alkalommal, neha faradtabb voltam neha energikusabb, de mindkettot nagyon jol kezeli. Tudja a dolgat, nagyon is! Viszont engedi hogy iranyitsd! Eddig minimum 1 orat toltottunk egyutt egy randin, de annyira kedves, es gyonyoru,es nagyon jo vele a szexben minden amit vallal, hogy keves, igy tobb orat szoktunk egyutt lenni.

Együttlét: Mindent amit vallal. De nem olyan lany, aki barmit vallal, szoval csak amit megbeszeltek, azt lehet. De azt maximalisan. Franciaja nagyon jo!!! Finoman es erzekien kezdi, aztan tudja fokozni rendesen a tempot. Ugyen nagyon, nem olyan mint mas lanyok, hogy csak szajba veszik azt jovan. Puncijat imadom, gyonyoru!!!! Szexben a kedvencunk a lovaglo, igy tobbszor is sikerult neki is elelvezni, ami ritka ugye... de mas pozban is remekul teszi a dolgat. Nem.egy darab fa, hanem csinalja rendesen. Hatulrol csinalva a latvanytool eldurransz, ugy be tud pucsitani, hogy azonnal kemeny leszel a latvanytol! Misszibe is nagyon jo, es latni hogy elvezi is , nem csak.megjatsza, es remekul nedvesedik. Menetek kozott nem.olyan aki kiul az agyszelere, odabujik, megolel mint egy baratno. DVan higy gyengedebben van hogy eleg vadul csinaljuk, de az biztos, hogy mindog minden tokeletes vele!

Elégedettség és Ajánlás: Ajanlom. Nagyon! Persze leginkabb megtartanam magamnak. Nagyon jo beszelgeto lartne is, ertelems, nem buta lany. A szexben meg nagyon ugyes!!! Vigyazzatok ra kerlet titeket! Egy kincs ez a lany! Ja es nagyon kis fiatal arca van!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Szerelem83 beszámolója
2023-03-13 02:21:59

Kapcsolatfelvétel: Rá írtam és egyből válaszolt

Lakás: Nem tudom, mert ő jött el hozzám

Külső: Szerintem nagyon szép lány és kedves, megertő.

Hozzáállás: Pont amennyire kellett. Fontos volt neki hogy jól érezzem magamm

Együttlét: Isteni francia. A sex is szuper. Kicsit szégyenlős.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek aki egy korrekt lányt szeretne.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Amstaffjani beszámolója
2020-01-26 05:21:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Meg láttam a hirdeteset, felhivtam rövid időn belül fogadott is!

Lakás: Tiszta, igényes lakás!

Külső: Ezt nem is beszéltem meg vele, de szerintem több vervonal csörgedezik az erejibben, és általában a félévre lányok szépek, egzotikus kisugárzása van az arcának!!!

Hozzáállás: Kicsit felénk, inkább irányítani kell, de én még nem tudtam olyat kérni, amit ne teljesített volna!!!

Együttlét: Nem részletezem, de nőként bansz vele, meg lesz a gyümölcse. Minimum 2 órát szokta eltolteni vale, sokszor volt hogy négyet.. Ép most is nála voltam, egy órára akartamam, de simán 3 óra lett belőle... Ebbol következtetni lehet, sugallja hogy jó az együttlét vele!!!

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_pedropc27 beszámolója
2020-01-20 23:45:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen szokásos ráírtam válaszolt is pár perc után megbeszéltük mikor lenne jó nálam nem okoz gondot hogy elérjem.

Lakás: Szép a lakás nagyon látszik ügyel a rendre a fürdőbe is tisztaság fogadott. Van két kutyája engem nem zavart a jelenlétük sőt cukik nagyon. De attól nem kell tartani hogy megzavarnának az együttlét alatt.

Külső: Hát egyre szebb főleg most az új hajával nekem nagyon bejött. Alkatra is pont jó én amúgy is az olyan lányokat szeretem akin van mit fogni tehát ne legyen nagyon vékony de túlsúlyos se ő pont tökéletes volt nekem.

Hozzáállás: Velem eddig mindig aranyos volt és most se volt ez másképp főleg hogy már szinte hazajárok hozzá. Most csak 1 órára tudtam menni hozzá.

Együttlét: Nagyon jó vele lenni én voltam először a kezdeményező hátára feküdt én meg nekiestem a puncijának utána kaptam egy franciát és jöhetett az aktus ami nálam a kedvenc póz a szemből annyira jó volt közbe oda bújni közel az arcához és úgy szeretkezni hamar végem is lett sajnos. Utána picit beszélgettünk még azt lejárt az idő.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok vele ajánlani ajánlom természetesen bár inkább magamnak tartanám meg. Köszönöm neked drága hogy ismét szántál rám egy kis időt. Még biztosan találkozunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_pedropc27 beszámolója
2019-12-14 23:11:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nálam sima ügy viberen ráírok megbeszéljük az időpontot.

Lakás: Szép tiszta rendezett lakás. Fürdő is rendben.

Külső: Hát engem vonz az ágyba kb a külseje de a lényeg nagyon szép. Testalkat nálam pont jó.

Hozzáállás: Hozzáállásával sincs bajom ha nem vagy erőszakos bunkó vele akkor nem ér csalódás. 2 órát voltam vele (szívem szerint egész nap lettem volna)

Együttlét: Regényt nem akarok írni a lényeg masszással kezdtük nagyon jól esett. Utána kölcsönös francia volt hát a punciját imádom ott órákig elidőztem volna utána jött az aktus nekem a szembe póz a kedvenc ott végem is lett (főleg mikor simogatott közbe ott azt hittem megzabálom) Egyetlen negatívum a csók főleg aktus közben kívánná az ember de el kell fogadni ha nincs akkor nincs.

Elégedettség és Ajánlás: Én még ilyen jót nem szeretkeztem egy lánnyal se de ő nagyon tud ezért imádom. Remélem jövőre is elérhető lesz az tuti fix visszajáró vendége leszek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_pedropc27 beszámolója
2019-11-15 21:17:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment viberen írtam neki hamar fogadott is.

Lakás: Mivel már többször voltam nála így nem okozott gondot hogy odataláljak. Fürdő rendben szép tisztaság fogadott.

Külső: Gyönyörű ahányszor meglátom már akkor alig birok magammal hogy ne essek neki egyből.

Hozzáállás: Végtelenül kedves nyilván kell a közös szimpátia is de ha megadod neki a tiszteletet akkor nem ér csalódás.

Együttlét: 2 órát töltöttem el vele a többi titok de annyit mondok megérte elmenni hozzá (Pici negatívum nincs csók amit persze elfogad az ember csak nehéz kibírni ha egy ilyen lánnyal van az ember)

Elégedettség és Ajánlás: Imádom a csajt. Még fogunk találkozni nagyon remélem üdv drága.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_pedropc27 beszámolója
2019-09-09 22:58:26
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Pár csörgésre felvette kedves hangja volt már a telefonba is. Ami +pont hogy alig 1 órával később várt is.

Lakás: Lakás nekem bőven megfelelt. Parkolás nem tudom gyalog mentem. Fürdőszoba is szép rendezett volt.

Külső: Hát én mikor megláttam élőben pár percig nem tudtam hol vagyok álmodom vagy valóság. De a lényeg csodaszép. Leginkább a szemei fogtak meg.

Hozzáállás: Üdítővel kínált beszélgettünk picit. 1 órát voltam vele (hát maradtam volna egész nap is).

Együttlét: Ezt titok de annyit elárulok nagyon jól éreztem magam.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett voltam remélem újra láthatlak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
larry beszámolója
2019-08-18 02:41:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Easy contact

Lakás: Nice flat, nice area

Külső: Very beautiful body and face

Hozzáállás: Friendly

Elégedettség és Ajánlás: Recommended

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MR-G beszámolója
2019-05-27 03:33:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: telefonon

Lakás: V ker lakás a parlament közelében

Külső: Nekem az ektomorf lányok az eseteim. Viszont egy olyan genetikával rendelkező lány fogadott ami tökéletesen kielégitette minden vágyamat az egyik legszebb babarcú mélykék szemű csajszi az oldalon. (Bár Csak azért mentem hozzá mert a Szív utcában átvert egy hirdető több barátnőjével egyetemben. De mai napig bánom, hogy nem mentem hozzá korábban.)

Hozzáállás: Rendkivűl kezdeményező és élvezi is amit csinál mind a franciát mind a szexet. nem egy fadarab. Elöször fél órában letoltunk minden pozit azt franciával szép lassan kivégzett. Utána dumáltunk elszivtunk pár cigit lefuttottam az atmbe s maradtam még egy órára akkor is csináltunk mindent. De nekem a második mindig nehéz és végül ebbe ő is bele törödött sajnos nem sikerült. De egy ilyen nővel lenni igy másfél órát hagyuk wao ha lett volna időm maradtam volna többet is. Meg megyek is hozzá is még ahogy beszéltük:)

Együttlét: Kámaszutrát A-z ig

Elégedettség és Ajánlás: Mondom Szerintem aki tisztelet tudó és vágja hogy kell bánni a lányokkal az oldalon az nem fog csalodni. Vigyázatok rá. Üdv innen is Isadrága !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kisgorog1988 beszámolója
2018-12-01 20:32:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonos eggyeztetes kovetoen

Lakás: Teljes mertekben megfelelt az elvarasaimnak

Külső: Elbuvolo volt kuldoseg.a fotokon o van es 100% osan ugy nez ki ahogy a kepeken

Hozzáállás: 100% osan kezdemenyezo volt velem. Nagyon kedves volt velem mindvegig... 2x voltam 1.5 orat voltam vele

Együttlét: Ezt szeretnem titokban tartani

Elégedettség és Ajánlás: 100% os volt mind kulsoleg es belsoleg is.es igen mindenkinek ajanlom 100% osan

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
jánoska112_archivalt2021 beszámolója
2018-11-26 07:27:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: telefonos eggyeztetes követöen

Lakás: teljesen kiválo felszereltseggel rendelkezik10

Külső: 100 százalékosan tökeletes kulsoleg es belsoleg is

Hozzáállás: teljes mertekben kedves aranyos volt es 2x1.5 orat voltam vele

Együttlét: ez maradjon titok

Elégedettség és Ajánlás: igen ajanlom minmdenkinek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rafael 18_archivalt2021 beszámolója
2018-11-14 03:08:22
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: gyorsan telefonon sikerült elérnem!

Lakás: tiszta kultúrált!

Külső: gyönyörű szép nekem nagyon bejön fölegg most ezzel a vörös hajjal

Hozzáállás: nagyon kedves értelmes megértö joléreztem magam vele

Együttlét: tud a lány az biztos engem kicsavart rendesen de ezt inkkabb tapasztalnikell!!

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom mindenkinek nálam nem okozott csalodast!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
jhony00 beszámolója
2018-09-18 05:32:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen egyeztettünk, néhány perc után azonnal válaszolt!

Lakás: Elmondta a címet és fél óra alatt oda is értem. Nagyon diszkrét és csendes helyen fogadót! A parkolás is nagyon jó helyen van! Fürdő szóba is nagyon szép és rendezett volt! :) :)

Külső: Nagyon csinos és szép!! Igazi nőies arca van, tekintetéből árad az igazi nőiesség! Nagyon jól éreztem vele magam , egy fél órára ugorttam fel hozzá , de mikor meg láttam 1 órát vettem mert fél óra kevés lett volna belőle! :) A szája fogott meg a legjobban és az Isteni franciája, Imádtam minden porcikáját és illatját! Nagyon örültem hogy őt választottam , és fogok még menni hozzá elég sűrűn ! :) Szuper egy csaj vagy Isabellah

Hozzáállás: 1 órát voltam vele , és maximálisan jól éreztem vele magam! :)

Nagyon meg voltam vele elégedve! :)

Többször is megyek hozzád Izácska :)

Együttlét: Francia után gumi húzás volt és lovaglóba csináltuk. Utána guggolva csinálta és ott vége is lett!!! Nekem ez a Pozíció a gyengém :) :)

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút jó élmény volt. Isabellah csinos, kedves,és bárhogyan érint azt nagyon jól csinálja. Csak ajánlani tudom mindenkinek :) :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mézeske1994_archivalt2021 beszámolója
2018-07-23 07:36:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Visszajárós vendége vagyok, így Viberen kerestem fel, majd telefonon fixáltuk le konkrétan az időpontot.

Lakás: A lakás a célnak tökéletesen megfelelő, fürdő tip-top.

Külső: Szép arc, csinos testtel, a cicikért nagyon oda voltam. A fotói nem tükrözik, mennyire vonzó hölgy csodálatos Lány

Hozzáállás: Közvetlen volt az elejétől kezdve ,mintha régóta ismernénk egymást, hamar feloldotta a gátlásaimat, ahogy megláttam, tudtam, nagyon jó élmények várnak rám. Szűk órára tudtam csak menni, de legközelebb szeretnék hosszabb időtartamra, mert belőle ez nagyon kevés volt.

Együttlét: Elkezdtük egymást kényeztetni. Isteni franciát kaptam. Majd én is kényesztettem. Pár pózt csináltunk gyorsan kivégzet. Kis beszélgetés simogatás aztán második forduló. Itt is kicsavart végem lett kaptam egy Fantasztikus Masszázst azután irány haza.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom nem csalódtok benne.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
jhony00 beszámolója
2018-07-23 06:58:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot az esti órákban. Azonnal felvette, 20 perc múlva a lakás előtt voltam

Lakás: A lakásban rend és tisztaság. Fürdő is rendbe van minden.

Külső: Nagyon gyönyörű nő, nehéz lenne bármit kiemelni. Ha nagyon kell választani, akkor az a popsija. Világbajnok popó, ez nem vitás. Arca bájos, kedves, valóban mosolygós.

Külsőleg olyan mint a képeken

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező és kedves, egy órát voltam nála

Együttlét: Hanyatt feküdtem, és elkezdett franciázni, addig a formás fenekét markoltam, azután én fektettem hanyatt, és alaposan kinyaltam, majd a cickóit kényeztettem, csodálatos érzés volt a számban érezni a finom bimbóit. Ezután a kedvenc pózomban tettem magamévá ezt a szépséges Hölgyet, miközben érzéki sóhajok hagyták el ajkait. A végén a cicikre spricceltem, teljesen elkészültem az erőmmel, de jóleső fáradtság volt.

Elégedettség és Ajánlás: Kifogytam a szavakból, az uraknak csak és kizárólag azt tudom javasolni, hogy látogassátok meg, nem hiszem, hogy csalódni fogtok. És vigyázni ám rá, nemzeti kincs.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tsüllög beszámolója
2017-08-30 16:12:48
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kora hajnalban viberen egyeztettük le a találkát. Készségesen válaszolt minden kérdésemre és röpke fél órán belül már taxiban ült.

Lakás: Nálam volt.

Külső: A képek megfelelnek a valóságnak. Csinos, vékony ifjú hölgy. Tinisen hamvas bőr, arányos alkat, természetes cicik. Szemtelenül formás popsija van, nekem nagyon bejött.

Hozzáállás: Kedves, közvetlen és a kései (avagy inkább túl korai) időpont ellenére is üde jelenség. Egy órás együttlétre érkezett.

Együttlét: Natúr franciával nyitottunk. Bár nekem nem feltétlenül zsánerem a franciázás, el kell ismernem, ügyesen csinálja. Ezután én vettem kezelésbe punciját, mely selymes és nagyon finom volt, reakcióiból ítélve merem remélni, hogy neki sem volt kellemetlen. A védőruha felvétele után missziben kezdtük, majd egy rövid franciás intermezzó után lovaglással folytattuk. Végül hátulról ért el a vég. Formás feneke megtette a hatást.

Elégedettség és Ajánlás: Az egy óra amit nálam töltött a magam részéről teljesen rendben volt. Különösen jólesett, hogy nem sietett a szedelőzködéssel, hanem beszélgetni is lehetett vele. Összességében csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.