SzexpartnerJessyca+36 30 / 275-7050Budapest XI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Jessyca vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XI. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 275-7050 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
59 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
160 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 16 óráig
kedd:
10 órától 16 óráig
szerda:
10 órától 16 óráig
csütörtök:
10 órától 16 óráig
péntek:
10 órától 16 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
23
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
3328446x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziasztok! AZ EGYETLEN ÉS EREDETI CSOKILÁNY AZ OLDALON!! A ti kis egzotikus vadmacskátok immár a XI. kerületben várja túlfűtötten a vágytól kalandorait :) Ha szeretnél egy valóban egzotikus masszázst , akkor nálam a helyed és megmutatom mi az a temperamentum ami jellemez egy ilyen lányt :) Láthatod hogy szeretem sőt igénylem h megkapd azt ami jár :) Kedvességemmel és erotikus kisugárzásommal remélem elnyeri mindenki tetszését :) Várom számkijelzett hívásotokat ,hogy sikeres legyen a randink :) Puszi Jessy!
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
ha megkérsz
Csók (szimpátia alapján)
nem
Együttfürdés
igen
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
igen
Szüzesség elvétel
igen
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
csúszka, relax, frissítő, hát, talp
Amit még érdemes tudni rólam:
egzotikus cserfes szépség:))vad temperamentum
Elfogadott (101 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (1 db)
Rejtett (2 db)
Értékelem
Stammkunde beszámolója
2024-01-17 10:53:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: V

Lakás: V

Külső: V

Hozzáállás: V

Együttlét: V

Elégedettség és Ajánlás: Ich habe ihn und seine Freundin vor ein paar Jahren gefickt. Ich wusste also, was mich erwarten würde...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lobonc beszámolója
2024-01-03 14:54:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan felvette,és egyeztettünk is.

Lakás: Tiszta ,Rendezett a célra tökéletes.

Külső: Jessyca egy nagyon szép arcú kis szexbomba!

Nekem pont a zsánerem.

Hozzáállás: Már többször is voltam nálla,és a hozzáállása mindig kifogástalan.

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes,és hatalmas női energia lakozik benne.Ami az adatlapján szerepel minden készségesen megcsinál és nem is akárhogy. Számtalan nővel volt már dolgom,de arra nagyon kevés nő képes,hogy ennyire feltöltse az embert,de benne meg van ez a képesség .Most is nagyon kellemes élményekkel és pozitív energiákkal jöttem el tőle amit ezúton is nagyon szépen köszönök.Puszillak! .-)

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletesen elégedett vagyok!

Aki egy csalódásmentes együttlétre vágyik annak csak őt ajánlom. Persze ez azért két oldalú dolog,és nem csak rajta múlik.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ILoveTits beszámolója
2023-12-04 09:24:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Előtte napon, amikor ki volt írva, hogy most felveszi fel is vette. Másnapra beszéltem meg vele időpontot. Kért egy SMS-t másnap 10-ig, amit el is küldtem és visszajelzett, hogy vár a megbeszélt időpontban.

Lakás: A ház panel, van lift szóval nem kell felmenni gyalog jó magasra. A lakás felújított, a szoba 5 csillagos, van ágy tükörrel, és kanapé (azt használtuk). Parkoló hely a ház előtt (fizetős), BKK a közelben. Fürdőben sok-sok tusfürdő és még szájvíz is volt.

Külső: A képek nem hazudnak. Én már voltam korábban Jessycánál - akkor még nem volt szilikon cicije. Akkor is dögös volt, de most. Az ész meg áll, a f@sz feláll, de tényleg. Egy cuki bodyban fogadott, amiben azért máris meg lehet csodálni az idomait, fürdőből megérkezve már az sem volt rajta. Lélegzetelállító. Kedvencem nyilván a cicik, de úgy egészében Jessyca. Elbűvölően bájos, szuper csaj. Okos és hihetetlenül szexi. A képeken a szépsége tetten érhető, szóval ezt nem kell részletezni.

Hozzáállás: Egy órát töltöttem a társaságában. Elejétől a végéig elmondhatatlanul jól éreztem magam. Minden percét imádtam. Kezdeményez is, de nyilván csak annyira, amennyire a vendég engedi. Nekem voltak határozott elképzeléseim, és mindet megvalósítottuk.

Együttlét: Megismert, hogy már találkoztunk korábban, amiért hatalmas jó pont járt. Fürdés után gyorsan elmondta mit szeret és mit nem, majd megkérdeztem, hogy a kanapé játszik-eő Mondta, hogy persze. Szóval én a kanapéra ültem, ő elém térdelt és szopni kezdett. Bőnyállal, mélytorkosan, köpködve a farkam. Közben én a nagy cicit simogattam. Páratlan élmény. Amikor már túl jó kezdett lenni, akkor mondtam, hogy most én jövök. Kinyaltam. Alaposan. Jól megdolgoztam és szerintem elment, meg is köszönte, hogy ez jól esett neki.

Aztán egy kicsit megint szopott, de kértem egy gumit és az ölembe pattintottam. Először háttal, majd szemből. Itt aztán jó húsz percig szexeltünk, nagy örömmel öleltem és kapaszkodtam a gyönyörű testébe, majd gondoltam egyet és kértem, hogy pucsítson fel a kanapéra. Itt még hátulról adtam neki, ahol nyögdécselése elvitt engem is. Kértem, hogy a szájába engedhessem az utódokat, de lenyelés helyett a cicijein szeretném látni őket. Úgyhogy miután lenyugodtam, szépen kiengedte a szájából, majd kezeivel szétkente a ciciken. Lélegzetelállító látvány és érzés volt.

Elégedettség és Ajánlás: A TOP 5 szexuális élményemből 2 Jessyca volt, így megígértem, hogy újra látjuk egymást hamarosan. Ezúttal biztosan nem annyira sokára jövök vissza, mint most. Mindent köszönök Jessyca. Hamarosan újra találkozunk!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
eSZo beszámolója
2023-10-26 20:00:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Sima ügy!

Lakás: Igényes lakás, tükör az ágy mögött. Dupla élvezet.

Külső: Egy szóval: tökéletes!

Elégedettség és Ajánlás: Nemsokára megyek újra! Hülye lennék ajánlani mert még a végén nekem nem lesz szabad idöpontom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Megapetike beszámolója
2023-09-11 20:26:51
isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam amikor villogott a zöld jel, fel is vette, s meg is beszéltünk meg egy aznapi időpontot.

Lakás: A lakás egy 11 kerületi sorház Xedik emeletén található. Lift van, parkolás könnyen megoldható, de tömegközlekedés is van a közelben. A fürdő jól felszerelt. Többen vannak a lakásban, de maximális a diszkréció.

Külső: Pont mint a képeken, talán még élőben csinosabb is. Tökéletes cicik és popsi.

Hozzáállás: Nagyon jó a hozzáállása, előre letisztáztunk mindent. Elmondta azt is amit nem szeret.

Együttlét: Fürdés után az ágyon várt már meztelenül. Nem is bírtam sokáig, rohantam is mellé az ágyba és egyből a cicieivel kezdtem játszani. Hosszas simogatások után végig puszilgatta a testemet és a két lábamba közé helyezkedett. Natúr franciával kezdtünk, de megkértem, hogy forduljon meg hogy én is kényeztethessem. Csodás látvány volt a kerek popsija és ami a szemem elé került. A kölcsönös francia után gumit kértem és lovagló pózban kezdtünk. Több pózt is kipróbáltunk, de végül kutyapózban lett végem. Az a látvány előttem és az ágy melletti tükörben kivégzett. Utána hagyott lepihenni, hozott egy pohár vizet és távozásom előtt még egy jót beszélgettünk a mindennapokról.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedett vagyok, azt kaptam amit vártam. Még biztos visszamegyek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rupau2 beszámolója
2023-07-25 19:57:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Kb. 10 körül hívtam egy koradélutáni időpontra. Nem volt jó neki, csak 30 perccel később, azt le is egyeztettük, azonnal adott címet, nem kellett 1 órával előtte ismét hívni, elég volt a kapuból a megbeszélt időpontban. Totál flottul ment minden. Kelenföld, panelházak, remek parkolási lehetőség, az Etele plázától kb. 2 perc séta, így metróval és villamosokkal, meg buszokkal is pikk-pakk ott lehet lenni. Természetesen fizetős a parkolás, de hol nem az manapság...

Lakás: Egy régi tizes sorház, magyarán szalagpanel. A lakás egyébként totál rendben van, nem az a puccos, új építésű, de a szoba tök hangulatosan be van rendezve, jó nagy tükör a falon az ágy mellett, hatalmas képernyős TV, hangulatos vörös fények (mondjuk egy kicsit sötétnek tűnt az elején, de aztán hozzászoktam). A fürdő a panelos "classic" a hetven tonnás acél fürdőkáddal, zuhanyfüggönnyel. Sajnos valami kazánt javítottak a pincében, így nem volt melegvíz. SEMMI!!! :D Voltam anno sorkatona, nem zavart, sőt kifejezetten frissítő volt, de legközelebb remélem lesz melegebb víz is. Az egyedüli gondom az volt, hogy a mosógép kivezető csöve be volt kanyarítva a kádba és éppen akkor kapcsolt be az öblítés, amikor kiléptem onnan. Mákom volt ;)

Külső: Jessyca pontosan olyan, mint a képeken, teljesen hibátlan, rugalmas, selymes a bőre (végignéztem), a mellei fantasztikusak (szép formásak, nagyok, mégis feszesek), a popsija gyönyörűen gömbölyű, az arca pedig végtelenül kedves. Alacsony lány, nem nádszál, de az a fajta, akin minden pont ott van, ahol lennie kell, gyönyörű egyenletesen formás, imádnivaló. Életem első fekete lánya, ennél tökéletesebbre nehezen sikeredhetett volna. Lent teljesen borotvált, a puncija pedig nagyon csini, és az íze is finom.

Hozzáállás: Egy órát voltam nála. Kedves, aranyos, nagyon aktív lány, mégsem az a domináns fajta. Nagyon odateszi magát, inkább barátnő feeling, mint pornós, de a franciánál azért az utóbbi felé fordult a dolog.

Együttlét: Egy szexi fehérneműben fogadott, de mire a zuhanyzáson túl voltam, már meg is szabadult tőle és "szfinx" pózban fogadott, a mellei már ekkor elbűvöltek. Nagyon kedves, közvetlen lány, az elszámolás az elején megtörtént, mégis olyan volt a hangulat, mint ha régóta ismertük volna egymást (amúgy mint kiderült a lánnyal, akivel együtt van, már voltam, szóval ilyen szempontból "visszajáró" voltam). Kicsit dumcsiztunk erről-arról, elmondta, hogy mi az amit nem szeret (ezt kifejezetten értékeltem, mert nem arról szólt, hogy "habár a reglapon ott van, mégsem lehet", hanem tényleg egy hasznos "használati útmutató" volt, pl. hogy erősen ne markoljam a melleit, stb.) majd rátértünk a farnciára. A mélytorok rögtön az elején bekapcsolt, sőt egy idő után olyan vadul szopott, hogy habár a kényszerfrancia extra, néha nem tudtam eldönteni, hogy most éppen azt élem-e át, csak annyival, hogy ő akar megfulladni a farkamon. Isteni volt az előjáték, amikor tövid bekapta, még nyalogatta is, folyott a nyála, iszonyú szexin nézett ki a csokibarna bőrén. Én közben mindenhol simogattam, ahol értem, az ujjaimmal is felfedeztem a hátsóján mindent (szólt, hogy ujjazni nem szabad, így inkább csak simogattam mindent), úgy tűnt volt olyan pont, ahol kifejezetten élvezte is. Volt a szobában egy nagy "kagylófotel", nem tudtam kihagyni, kértem hogy üljön át, széttette a lábait én pedig elétérdelve nyaltam egy kicsit, közben élveztem a látványt, amikor felpillantottam és simogattam a melleit, a hasát, meg a lábát, úgy tűnt tényleg a kevésbé vad, inkább érzékibb nyalást kedveli. Utána leült az ágy szélére és miközben álltam, újra keményre szopott, én pedig nem tudtam tovább várni, kértem a gumit és kutyusba mentünk. Igazából volt egy kis méretprobléma, mivel én alapvetően nem vagyok túl alacsony, Jessyca pedig egy aranyos kicsi lány, így próbáltam olyan pózt felvenni, amiben minden flottul megy, végül sikerült, így nem is nagyon tudtam bevadulni, bár ahogy észrevettem, azt a kőkemény döngölést nem is szereti. Fantasztikus volt markolászni a fenekét közben és nézni a tükörben szemben mindenét, néha simogattam a hátát, a melleit és végül így is mentem el. Utána még egy jó 10 perc dumcsi, majd öltözés és távozás (a zuhanyt most kihagytam az ismertetett okból) XD

Elégedettség és Ajánlás: Biztosan visszamegyek, nagyon aranyos, kedves lány, a szájával csodát tud művelni, a külseje fantasztikus, az arca szép, az ajkai, szemei igézőek, mindent egybevetve abszolút tudom ajánlani mindenkinek, aki nem a magas, vagy nagyon vékony lányokra indul be.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Udvarias31 beszámolója
2023-05-11 19:34:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, rögtön felvette, meg is beszéltük az időpontot. Kb. Egy óra múlva már nála is voltam.

Lakás: A lakás szépen berendezett. Ágy kényelmes. Fürdőben minden ami kell. Én könnyen tudtam parkolni, nem tudom mindig ilyen e vagy csak szerencsém volt.

Külső: A képek nem hazudnak. Visszaadják a valóságot. Szép, csinos, mosolygós. Beszélgetni is lehet vele. Kedvenc testrészt nem emelnék ki. Mindene megvan ami egy nőnek kell, hogy legyen.

Hozzáállás: Kezdeményező volt nagyon. Sajnos csak fél óra volt az együttlét, de ennek ellenére tartalmas. Nagyon kedves hölgy.

Együttlét: Ez a kettőnk titka marad. Amit kaptam tőle azt jól csinálta.

Elégedettség és Ajánlás: Szeretnék még vele találkozni mindenképp. Maximálisan ajánlom. Maradj mindig ilyen mosolygós és kedves. Üdv: a borsodi srác.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
willie beszámolója
2023-04-27 20:32:08
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérni.

Ami elsőre feltűnt, hogy nagyon kedves, barátságos hangja van.

Lakás: Fantaszikus a hely. Nagyon kellemes a környezet.

Külső: Nagyon szép. Nekem jobban tetszett élőben, mint a képeken.

Hozzáállás: Pont, mint a hangja, a természete is nagyon kedves, barátkozó, beszédes, érdeklődő.

Nagyon kellemes a társasága.

Pozitívan áll a dolgokhoz.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemes együttlétben volt részem.

Csak azért öt csillagot adtam mindenre, mert hatot sajnos nem lehet.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
JackIsHere beszámolója
2023-04-12 13:41:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Jessycával nagyon régóta szemeztem az oldalon, nem könnyű elérni, de megéri a fáradtságot. A telefonba a legkedvesebb hang szól bele, átbeszéltük a részleteket és egyeztettük a találkozót.

Lakás: XI. kerület, jó környék. A lakás nagyon diszkréten bújik meg a lépcsőházban. Hatalmas, kényelmes szoba, ágy, kanapé stb. van hely bőven. Kellemes, de nem túlzott félhomály, lendületes zene. A fürdő a célnak teljesen megfelelő.

Külső: Rengeteg gyönyörű lánnyal volt alkalmam találkozni, de Jessyca az abszolút TOP. Talán azért mert elmondhatatlanul eszményi, egzotikus, energikus, esztétikus, erotikus, eufórikus CSODA. Gyönyörű bőre van, csodás teste, hatalmas formás mellei, vadító popsija és szép lábai. A haja, a keze, az illata minden fantasztikus! Ja és a popsijának és melleinek ÉDES az íze! Szó szerint!!!

Hozzáállás: Kedvesen, mosolyogva fogadott, bemutatkoztunk és egy pár szót váltottunk. Mintha ezer éve ismernénk egymást, teljes barátnő feeling! Elmentem zuhizni, bent már meztelenül várt. Egy csodálatosan élményteli és emlékezetes, de így is végtelenül rövid órát töltöttünk együtt.

Együttlét: A stílusa lendületes, magával ragadó, ellazító. Szeret kényeztetni, de azt is szereti ha Őt kényeztetik, nekem ez nagyon fontos egy Nőben, teljessé teszi az együttlétet! A franciája pornós, remekül csinálja. Mindenben benne volt, teljes odafigyeléssel és maximális odaadással.

Elégedettség és Ajánlás: Minden szempontból tökéletes, én biztos, hogy még sokszor visszamegyek! Puszillak Jessyca!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
KisIllés beszámolója
2023-02-22 12:46:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam egyből felvette.

Lakás: Normál társasház nem nagyon lehet belekötni.

Külső: Egy Istennő, szerinte a covid alatt felszedett 10kilót, szerintem tökéletes volt pont ott volt kérek ahol kell.

Hozzáállás: Nagyon kedves aranyos volt beszélgettünk is

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes, kiemelném a 69et hú az a látvány beleégett a retinámba napokig azzal álmodtam. Heves természetű:) próbáltam felvenni a ritmusát aminek egy 3 napos izomláz lett a következménye 😆

Elégedettség és Ajánlás: Persze hogy ajánlom, én is meglátogatom ha Pesten járok majd.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Öregcsődőr beszámolója
2023-02-06 18:46:30
isteni francia, maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: >Telefonon történt.Előtte sms-ben meg kellett erősitenem a lebeszélt időpontot.

Lakás: >Célnak megfelel.Fürdő,türcsi,szájviz minden rendben.Szoba nagyon jó.Nem matrac van,hanem kanapé meg ágy,fotel.Utálom mikor nincs berendezve a lakás.

Külső: >Igazi Csokicica!Gyönyörű!Enyém lenne baxnám éjjel-nappal!:DÁpolt,jó illatú,kedves,korrekt.Jó melles faros,aki ezt a típust kedveli,annak nagyon jó választás.:)

Hozzáállás: >Kitűnő!Nem kell várni,mondani,h mit csináljon.Teszi a dolgát.Szorgalmas kis Kanca.:D:):P

Együttlét: >A hírhedt franciájára mentem.Nem csalódtam.Csodálatos,ahogy habzsolja a brét.Nyálasan,köpködve,ahogy én szeretem.Zsákot is nyalja-falja ha ápolt vagy alul.Mélytorok megy neki,én szemkontakttal kértem,valami térdrogyasztóan jó.:D:PKényszerfranciánál finom voltam vele,mert én nagy voltam neki,de megoldottuk eme szépséggel a dolgot.Kitartó munkájának meglett az eredménye NFVSZ,hagy lenyugodni,cupp,puszi rámés úgy a fürdőbe...:))Tökéletes kiszolgálás!Soha rosszabat.Kérek még!:))))):PPP

Elégedettség és Ajánlás: >Ajánlom mindenkinek,főleg annak aki orálfan!Nem szabad kihagyni,mert fantasztikusan,szorgalmasan,és jól xopik,ahogy azt egy Kishölgynek kell!:))Innen is ölelem,puszilom a kis Csokitörpillát!:)))):PP

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Guess beszámolója
2023-01-19 06:36:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel egyszerű, telefon, SMS mindkettő működik. Kedves figyelmes, és korrekt.

Lakás: Célnak tökéletesen megfelelő, elég otthonos. A ház régi lakotelepi, de ez engem cseppet se zavart. Egyrészt mert rajta kívül senkivel nem találkoztam össze,másrész nem felújítani mentem.

A lakás szép minden megvan benne amire szükség van.

Ketten voltunk senki nem zavart minket. Parkolás fizetős a környéken, de nem vészes és legalább hely van bőven.

Külső: Bevallom aggodtam kissé ennek kapcsán, mivel képei nem tegnapiak. Ennek egyetlen oka van a látottak/tapasztaltak alapján... Nincs szükség újakra.

Pont ugyanolyan szép mint a képeken, és erre csak rádob egy nagy lapáttal kedvessége és kisugárzása. Nagyon gyorsan felvette a ritmust, nem volt sok, nem volt rámenős. Kedves és figyelmes. Igazi elsőrandis találkozót kaptam, és pont ezt kértem.

Hozzáállás: Kedves, figyelmes. Nem is tudok mast írni. Okos,, lehet vele beszélgetni és nagyon jo a humorérzéke.

Együttlét: Ezt nem részletezem, mivel az előttem beszámolók szerintem mindent leírtak ahhoz, hogy tudd mit várhatsz, mit nem. Nekem nagyon jo élmény volt és biztos hogy lesz is. Találkozonk végén azonnal egyeztettük a következő találkozót. Úgyhiszem Ő is jol érezte magát Velem.

Elégedettség és Ajánlás: Csak olyannak aki nem durva, és tud tisztelettudóan bánni Vele.

Én biztos megyek még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mamba10 beszámolója
2023-01-17 16:12:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Miskolc1018 beszámolója
2022-12-27 16:46:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, nem könnyű elérni, de a kitartás előbb utóbb meghozza gyümölcsét.

Lakás: XI. ker., panellakás közel az Etele Plázához. Fürdő átlagos, van többféle tusfürdő, a szoba viszont nagyon hangulatos, tükrös ágy, halk zene, hangulatfények.

Külső: Képek önmagukért beszélnek. Szép egzotikus arc, és nem mondok újat azzal, ha azt mondom, hogy az egész lány egy igazi kuriózum, akit meg kell tapasztalni.

Hozzáállás: Barátnő feeling. Nagyon kedves, érdeklődő, határozott de ugyanakkor irányítható. Nagyon hamar levágja, hogy milyen típusú ember az aktuális vendége. Beszélgetni is szuperül lehet vele.

Együttlét: Egy órát voltunk együtt, zuhanyzás után egy-két perces ismerkedés, aztán kezdésnek NF. Fenomenális. Így még senki sem csinált meg a szájával, valami brutál jó volt, csillagos ötös. A szája amúgy is fantasztikusan tetszett. Utána átmentünk 69-be, majd misszionárius. Közben csókolgattam a nyakát, hangját is végig lehetett hallani az együttlét során, ez szintén egy plusz. Majd kutyus, közben megkérdeztem, hogy belenyalhatok-e a popsijába. Miután a válasz igen volt, szinte ki se lehetett robbantani a nyelvemet a popsilyukából, eszméletlenül jó volt benne lenni. Közben kezemmel a farkamat vertem, néha visszadugtam és csináltuk doggyba majd újra a popsilyukánál kötöttem ki a nyelvemmel, és ez így ment felváltva. Megint fordulás misszionáriusba, onnan szintén le a rózsaszín kelyhéhez nyalakodni, majd vissza. A végén NFVSZ, az ágyon állva, ő alattam, tükörben és élőben gyönyörködve benne. Miután elmentem hagyott lenyugodni fél percet, nem rohant rögtön abban a pillanatban ki. Megvárta amit meg kell ilyenkor.

Elégedettség és Ajánlás: Szuper élmény volt, számomra nagyon szimpatikus és jófej, felsőkategóriás lány Jessyca, természetesen ajánlom az arra érdemeseknek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kaktusz187 beszámolója
2022-12-08 22:59:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Amikor zöldbe van, el lehet érni. Hétköznap 3-4 napot elérhető,, általában 11-16-ig. Nem futószalagon fogadja a vendégeket, napi max. 4.

Lakás: Panel az Etele pláza mellett. 2-en vannak csajok de nem zavaró, nem keresztezitek egymás útvonalát.

Külső: Haverral gyakran szoktunk ezen filozofálni. Egyetlen egy csoki lány van fent rosszlányokon, szóval egy átlag halandónak mint én is jelenleg az egyetlen esélye csoki lányhoz jutni. Viszont!!! Az az egyetlen egy csoki lány olyan szép, hogy egy szépségversenyen tuti dobogós lenne. Szép arc, gyönyörű szem, mosoly. Kerek, bomba popsi, formás mell. Tökéletes, tényleg!

Hozzáállás: Nagyon akkurátus az időt illetően. Egy perccel sem enged fel előbb. Stopper beállítva, 50. percnél teló jelez és oda a lamurnak. Ezt el kell fogadni, meg ez legyen a legnagyobb gond. Igaza van, ez egy szolgáltatás. Mi (vendégek) nyilván bele éljük magunkat, pláne egy ilyen gyönyörű nőnél. De neki kordában kell tartania minket, hogy mindannyiunknak jusson belőle.

Rád fókuszál, érdeklődő, beszédes, vidám. Nem hagyja, hogy be punnyadj.

Együttlét: Kb. négyszer voltam már nála. A koreográfia mindig ugyanaz volt. Hello Kitty-s köntösbe fogad teli vigyorral. :) Fürdés után egy melltartóba és bugyiba vár. Gyönyörű nő!!! Hagyja, sőt szerintem igényli is, hogy irányítsd a dolgokat.

Én imádom kényeztetni a nőket. Attól indulok be ha látom ők is beindultak. Úgyhogy ahol érem, csókolom/nyalom őket. Sajnos a csókot nem engedi, de máshol mindenhol lehet nyelvvel kényeztetni. Úgyhogy szoktam is élni a lehetőséggel. Szereti ha kényeztetik.

A franciája isteni. Sok csaj ki írja, hogy 'Isteni' francia és még a beszámolókba is ez jön vissza, gyakorlatba viszont sehol semmi. Na Ő tényleg profi! Köpködős, pornós, kifacsarós. Number 1.

Elégedettség és Ajánlás: Én elvenném, de a 'macsó típusú csávók' jönnek be neki. Akkor is imádom! Köszi, hogy vagy nekünk Jessyca!! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Toni18 beszámolója
2022-11-22 07:43:00
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyedén

Lakás: Mimden rendben volt. Tiszta nagyon igenyes lány.

Külső: Elképesztő szépség egy álom nő!

Hozzáállás: Sajnos 30percet voltam csak vele mert dolga volt. Nagyon kedves aranyos .

Együttlét: Csodas latvany volt minden pillanat élmeny volt vele. Ami nagyon tetszett a szajába lett végem és nem kiszaladt egyből. Megvarta míg megnyugszok benne aztan hagyott ott.

Elégedettség és Ajánlás: Na őt mindenképpen ajanlom hisz kuriózum!

Bárcsak több hasonló lenne!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240307_1807 beszámolója
2022-11-01 17:27:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: egyszeruen ment, telefonon beszeltunk

Lakás: teljesen kulturalt volt, megfelelt minden

Külső: nagyon szép nő!! az egesz test csodas, de foleg a melle. arca is, mint a kepeken.

nekem mindene tetszett!

Hozzáállás: negyed orara menten, egy gyors natur franciara ami maximalisan kihasznaltunk, kezdemenyezo volt nagyon

Együttlét: sos natur franciara mentem, mert ennyi idom volt csak de legkozelebb fix tobb idore megyek hogy legalabb megerezzem hogy milyen 'belulrol'... igazi kopkodos, pornos, bonyalas francia volt amire ha visszagondolok akkor egybol felall a farkam...! a finisht a szajaba beszeltuk meg de rosszul jott ki a lepes es nem ott lett a vege amit nagyon sajnalok...

Elégedettség és Ajánlás: leginkabb magamnak ajanlom de mindenki maga donti el

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Huu2 beszámolója
2022-10-06 23:55:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon

Lakás: Tök jó

Külső: Gyönyörű szép hölgyről beszélünk. Konkrétan hibátlan

Hozzáállás: Aranyos kedves kis beszélgetés őszintén nem kamus. Mondható hogy mint egy csaj akivel szívesen járna az ember

Együttlét: Odaadással tette dolgát kezdeményező. Nem játsza túl a szerepét ha az ember nem tudná hol van azt hinné hogy élvezi (vagy tényleg élvezi lehet)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Megalodon beszámolója
2022-09-06 14:06:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment az egész, úgy ahogy kell teljesen

Lakás: A lakás célnak megfelelő volt, tiszta törölköző kényelmes ágy minden rendbe volt.

Külső: Gyönyörű nő, az az igazi csokinyuszi ahogy ő irja....feszes illatos bőr sexy fehérnemű stb...5*

Hozzáállás: Na ez itt a lényeg....nem elöször fordulok meg ilyen helyen mint ahogy most Jessicánál, és ráadásul nekem ez a legfontosabb szempont mielött eldönteném, hogy vissza járos leszek-e de el kell mondanom hogy ez a hozzá állás amit képviselnie kell egy vendéglátonak amit Jessica képvisel kedves, beszélgetős ,jókedvü ,humoros,oldott hangulat van, figyelmes és nem beképzelt, lehet vele értelmesen beszélgetni. Én elsö alkalomra mindig a lehetőségekhez mérten a legrövidebb idöre megyek új partneremhez mert szeretem ugymond felmérni a terepet...:)jelen esetbe ez egy s.o.s program volt

Együttlét: Naturfrancia volt...és hát...nagyon komolyan csinálja...tudja hogy mi kell egy igényes férfiembernek...

Elégedettség és Ajánlás: Nekem mindig van egy állandó partnerem és most megtaláltam Jessica személyébe.Minden tökéletes volt...és biztosan visszamegyek sőt heti rendszereséggel.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Thebachelor beszámolója
2022-05-26 15:06:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, pár csörgés után felvette. Kedvesen érthetően tájékoztatott. Negyed 12 kor hívtam egy óra múlva már a lakásban voltam.

Lakás: Lakás rendben, fürdő rendben. Tusfürdő, szájvíz van. A szoba tökéletesen megfelel a célnak. Van barátnő, ami számomra nem volt zavaró.

Parkolni is könnyen lehetett.

Külső: Istennő!!!

Hozzáállás: Kedves, érdeklődő, értelmes, vendég orientált. 1 órát voltam, végig partner volt mindenben.

Együttlét: Francia oda-vissza, szex 2 menetben.

Jessyca végig odaadó volt és simulékony.

Franciája isteni, napokig lehetne élvezkedni. A punci gyönyörű és forró, a kényeztetésre jól reagál. Íze mint a vattacukor :)

1 óra alatt nem lehet vele betelni ez most bebizonyosodott.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok vele, nem is tudom eddig hogyan tudtam kihagyni!

Biztosan nem az utolsó látogatásom volt ennél a gyönyörűségnél.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
TH beszámolója
2022-05-17 14:33:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Elérhető volt, délelőtt lebeszéltünk egy 13 órás időpontot. Már a hangján hallottam, hogy nagyon jó lesz!

Lakás: Panel, ikszedik emelet. Liftes utazás. De abszolút diszkrét. A lakást bár többen használják, de senkivel nem találkoztam. Nem egy modern, csilivili lakás, de mindenhol tisztaság és rend volt. Bevallom én jobban szeretem az ilyen természetes kecókat, mint a puccosokat, mert ott csak feszeng az ember. A parkolás ingyenes, közvetlenül a ház mellett tudtam parkolni és még volt bőven hely. A szobában kellemes félhomály, de nem volt annyira sötét, így vizuálisan is abszolút ki lettem elegitve!

Külső: Gyönyörű! Még mindig a hatása alatt állok. Nem véletlenül írom most egyből az értékelést a parkolóból. Egy szexi fehér csipke valamiben fogadott, teljesen elállt a szavam! Kedvesen mosolygott, ami különösen jól áll neki!

Hozzáállás: Egyszerűen tökéletes! Annyira kedves és természetes, hogy ennél képzelni sem tudtam volna klasszabb együttlétet. Az egészet a vidámság jellemezte, de egyszerre volt pornós és barátnős! Egy órát voltam, de mintha csak 10 perc lett volna. Egész végig éreztem, hogy rám figyel és tényleg szeretné, hogy jól érezzem magam!

Együttlét: Zuhany, majd elmondta a szabályokat, amik teljesen rendben voltak. Ami az adatlapon szerepel, azt tényleg vállalja. Az első öt-hat percben, csak feküdtünk egymás mellett és beszélgettünk. Én meg simogattam. Imádtam a bőre puhaságát! Majd hatvankilenc... az ágy mellett van egy nagy tükör.... az a látvány...

Utána én szólóztam a combjai közt. Reggelig elő sem jöttem volna onnan! Ami nagyon tetszett, hogy közben simogatta a melleit, de nem gépiesen, hanem tényleg ösztönösen. Ezt követően újra keményre fújta a szájával a farkam, jöhetett gumi. Volt lovaglás, hátulról, elölről és hopp már el is repült az idő. Hozzáteszem egy pillanatra sem éreztem, hogy siettetne. Végül kértem, hogy a szájával végezzen ki. Meg is tette. Nem rántotta el a fejét, szépen hagyott a szájában lenyugodni. Utána percekig csak feküdtem, mert nem tudtam eldönteni, hogy még az orgazmust érzem, vagy épp infarktusom van.. :)

Elégedettség és Ajánlás: Naná, hogy ajánlom! Életem egyik leg klasszab óráján vagyok túl! Biztos, hogy még vissza fogok menni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ferdi beszámolója
2022-05-13 08:50:39
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Már régóta meg szerettem volna látogatni a hölgyet, de valahogyan sosem jött össze. De ez a délelőtt folyamán megváltozott, mikor láttam a kis zölden villogó telefonikont, hívtam és egyből fel is vette. Gyorsan egyeztetni is tudtunk időpontot még aznap kora délutánra.

Lakás: Autóval mentem, parkolóhelyet könnyen találtam a helyszín előtt.(bár lehet, hogy csak az időpont miatt) A lakás maga egy panelház egyik felső szintjén található. Nem egyedül van a lakásban, de nem találkoztam senkivel sem rajta kívül. A szoba ahol fogadott a célnak megfelelő és ízlésesen berendezett. Továbbá fürdőben sem találtam semmi kivetnivalót.

Külső: Uhhh... Gyerekek, Mit is lehetne mondani. A képei magukért beszélnek. A bomba test, a gyönyörű arc és a csodás mellek minden férfitekintetet eltérítenek. Hálóingben és fehérneműben fogadott. Őszintén, már akkor tisztában voltam vele, hogy nem fogom sokáig húzni az ágyban :)

Hozzáállás: Egy jó kedélyű nagydumás, nagyhangú leányzó aki tudja, hogy hogyan kell oldani a hangulatot. Már a telefonban is kedves volt, és ez meg is maradt az együttlétünk egésze alatt.

Együttlét: A lakásba invitálást követően egyből a bejárat melletti szobába vettük az irányt. Mivel ez volt az első találkozásunk, így tájékoztatott a lehetőségekről, arról hogy mit szabad és mit nem. A szabályok ismertetését követően, vetkőzés, majd egy gyors tusolásra kifáradtam a fürdőbe. Visszatértemkor, már az ágyon várt immáron levetkőzve. Gyorsan és is melléhelyezkedtem és átadtam magam az élvezetnek. Jessyca a felsőtestemet puszilgatva haladt egyre lejjebb és lejjebb míg el nem ért a férfiasságomig. Itt egyből a szájába vett és egyre gyorsuló tempóval nekilátott a franciázni. Istenien csinálta, valamikor mélyebbre engedve, közben pedig hangokat is kiadva. Nem szoktam a franciától elmenni, de itt már elég közel jártam hozzá. A csodás francia lecke után felajánlotta, hogy húzzunk gumit amit természetesen el is fogadtam. Lovagló pózt kértem tőle, majd gyengéden beleült a meredező férfiasságomba. Nagyon jól mozgott rajtam és borzasztóan jó érzés volt benne lenni, hogy adtam az ütemet alulról a számára, közben ahogyan ringtak alőttem a mellei és a kéjes nyögései eljuttattak oda, ahonnan már nincs visszaút. Már nem akartam pózt váltani, így magasabb iramot diktálva közeledtem az elkerülhetetlen felé. Végül magamhoz ölelve Jessycát lőttem tele a védőfelszerelést. Tisztálkodást követően egy pohár víz mellett kellemeset beszélgettünk az élet gondjairól, hogy ki hogyan bírkózott meg velük. Mivel az időm a végéhez közeledett így ismét zuhany, majd az öltözést követően kikísért és elbúcsúztunk egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolut jól éreztem magam a társaságában minden várakozásomat felülmúlta a vele eltöltött röpke idő. Remélem, legközelebb már egy kicsit jobban fogom bírni, így téve még tartalmasabbá és élvezetesebbé a találkozót. Szóval a magam részéről teljes mértékben tudom ajánlani a hölgyet.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
vayerpeti beszámolója
2022-04-26 09:21:27
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen ment. Készségesen elmondott mindent.

Lakás: Célnak tökéletesen megfelel. Parkolót is találtam könnyedén.

Külső: Mint a képek. Bók ha azt mondod valakinek, hogy jobban nézz ki élőben, mint instán. Jessyca pont ilyen. Fenék 10 pont, mosolygós arc 10 pont.

Hozzáállás: Profi, csakis rám figyelt.

Együttlét: 1 órás program nyalakodás mindkettőnk részéről, 69, lovaglás - ez több mint tökéletes - s hátulról jól odaettem magam és puff.



Ami egy picit hiányérzet volt, hogy a franciánál nem volt golyó nyalogatás, de az összképen ez nem ront.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen korrekt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lobonc beszámolója
2022-03-29 15:48:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Minden simán ment. Hamar felvette, nagyon barátságos és kedves volt már a telefonban is. Másnapra egyeztettünk időpontot.

Lakás: Célnak megfelel. Tiszta hangulatos kis kuckó.

Külső: Ő tényleg olyan mint a képeken! Egyszerűen gyönyörű!

Hozzáállás: Első perctől mosolygós jókedvű volt. Mintha haza mentem volna.:-) Nagyon kedves lány.

Együttlét: Erre nem igazán találok szavakat. Igazából pont az esetem. Szép a bőre a, szája, a popsija. Mindenben nagyon ügyes és készséges, amire kértem megcsinálta és nem finnyáskodik. A részleteket megtartom mert órákig lehetne írni róla ,és mások már úgy is leírták.:-))

Elégedettség és Ajánlás: Ennél elégedettebb szerintem nem tudnék lenni. Max, ha még lehetne vele csókolózni is.:-)) Köszönöm azt a csodás órát! Még biztos találkozunk. Puszillak!! :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bloddy beszámolója
2022-03-07 15:10:40
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kicsit döcögösen ment. Sms-ben egyeztettünk.

Lakás: PLPK.

Többen vannak.

Kibebaszott nagy tv,az ágy mögött tükör.

Piros fényfüzér.

Fürdő korrekt,célnak megfelelő.

Külső: Szebb mint a képeken.

Remek nagy mellek,jó fogásuak.

Sejmes bőr.

Úgy az egész lány.

Hozzáállás: Elég kezdeményező,de nem túl rámanős.

Egy angyal. Igazi BF.

1óra.

Együttlét: Zuhany után már meztelenül várt.

Gyorsan elmondta mi van,mit lehet.

Simi,puszik.

Én kezdtem franciával,nagyon finom a puncija.Aztán NF ,volt 1-2 mélyebb cuppantasa.

Majd gumi és lovagolt, misszioban folytattuk és kutyában végeztem.

Dumáltunk erotikus világpolitikárol is.

Aztán megint belenyaltam.

És a végére még egy NF.

Elégedettség és Ajánlás: Senkinek nem ajánlom. Megtartom magamnak!

Igazi angyal.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Szelíd_Srác beszámolója
2022-02-17 14:13:58
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mivel van nála autómata válaszüzenet - amit nagyon szeretek, mert sok hasznos dolog már az elején kiderül - így azzal kezdtem. Ez után hívtam. A telefont gyakorlatilag egyből felvette, de időpont csak másnapra volt. Lefoglaltam, másnapra azért kért egy sms megerősítést.

Lakás: Voltam már a lakásban a barátnőjénél. Minden rendben, kelenföldi panelt bérelnek. Parkolás ok, eddig mindig volt hely. Nem kell sokáig keringeni. De 4-es metro, 1-es villamos gyakorlatilag a ház mellett megy, így a BKV is ajánlott.

Tusfürdők, szájvizek, száraz törölközők. Tényleg minden rendben.

Külső: Nekem nagyon bejött. Szép arc, ízléses smink, szexi fehérnemű, gyönyörű szemek, cicik, popsi. Nagyon kellemes a hölgy.

Kedvencem a cicik, a popsi.

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményeyő volt. ELmondott pár dolgot, hogy mit nem szeretne, ami abszolút rendben van egészséges embereknél. Fél órára mentem. Legközelebb 1 órát kérek, az biztos. Rendkívül közvetlen, érdeklődő. Jó volt vele beszélgetni is, gyakorlatiag mindenről: Agárd, betegségek, Afang leves (közben eszembe jutott a neve) :)

Együttlét: Fél óra azért nem egy örökkévalóság. Zuhany, natúr francia (pornós köpködős, mélyre engedős), paci, és így végem is lett. ELég hamar. :) Utána még kicsit beszélgettünk, mosakodtam ismét, és kikísért, puszival utamra engedett. Én voltam az utolsó vendége, jó volt minden, ügyes volt.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes volt, ajánlom, természetesen megyek még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Deepthroat beszámolója
2022-02-16 00:07:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Legelőször(évekkel ezelőtt)Az első randit telefonon beszéltük meg,azóta viberen szoktunk pontosítani.Nagyon könnyű felvenni Jessyvel a kapcsolatot.

Lakás: A lakás átlagos panel,belépéskor egy előszoba, innen nyílik a szoba és a fűrdő.fürdőkádba zuhanyzunk teljesen rendben van

Külső: Húú, szuper szexbomba, gyönyörű szép arc, tökéletes cicik, popsi. A kedvencem maga jessy úgy ahogy van. Nekem a gyönyörű kis szája a kedvencem.

Hozzáállás: Nagyon kedves lány,minden úgy történik ahogy a vendég szeretné, általában 1 SOS re szoktam menni hozzá, de abban már visszajáró vagyok nála(nem véletlen)

Együttlét: Felérek a lifttel, Jessy már az ajtóban vár, szuper szexisen😍, bemegyünk a szobába, levetkőzök és elmegyek fürdeni.fürdés után vissza a szobába. Itt szokták írni néhányan, hogy legyen a mi titkunk ami történt stb. Ez hülyeség, akkor minek írunk beszámolótő Na szóval vissza a szobába Jessyhez.Szépségem ott vár rám fehérneműbe,szuper szexisen.Ami ez után következik az tényleg nem mindennapi élmény,Jessy olyan franciás élményben részesít ami nem mindennapi,ugy szoktuk kezdeni, hogy én állok jessy pedig elém térdel,azonnal eltünteti a farkamat, na gyerekek itt vége mindenkinek,hamar pózt kell váltani, mert félő, hogy összeesek, ilyenkor vagy az ágyra vagy a bambusz fotel szerűségre lehuppanok, és ott folytatódik minden ahol abbahagytuk. Jessy ismét elkezd munkálkodni rajtam,néha úgy mélytorkozik, hogy nem tudom hol vagyok. Rendre bele élvezek a szájába, hagy lenyugodni, csak utána enged ki a szájából.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében a legjobb lány a városban az tuti, nagyon figyelmes, kedves. Az biztos, hogy így nem szopja le senki az embert mint Jessy. És még tök normális is. Biztos, hogy sokszor megyek még hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hercules91 beszámolója
2021-11-17 10:47:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, nehéz volt elérni, de nem lehetetlen és sikerült mindent megbeszélni.

Lakás: Ingyenes a ház előtt a parkolás. Lakás egyszerű és nagyszerű, célnak megfelel.

Külső: Kedves arcú, mosolygós, gyönyörű teste van!

Hozzáállás: Kedves, kezdeményező, egy órát töltöttem vele.

Együttlét: Kölcsönös francia indítottunk, nagyon szép és finom a puncija akár napokig tudtam volna kényeztetni, Jessyka egy bőnyálas szopással úgy ki végzet 5 perc alatt mint még soha senki...Kölcsönös francia után beszélgetés, pihi, és amikor már kész voltam az akcióra, akkor kutyapózzal kezdtünk nagyon szép és kemény a feneke, de nem sokáig bírtam volna így gyorsan lovaglópózba folytattuk, ami nagyon finom mozdulatokból állt, a végén pedig misszionáriusban fejeztük be.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon finom, kedves és szép nő, mindenkinek szívből ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_DiscoveryRashawn beszámolója
2021-10-05 10:39:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam mikor lattam hogy elérhető. Kedves hanja van mindent elmondott.

Lakás: Központi helyen jol megközelíthető panelhaz sokadik emelete.Szoba rendben volt hangulatos ,nagy tükör, franciaágy. Fürdőben tocsogot a kilépő engem ez zavar ezert 4* a környezetre.

Külső: Pont mint a képeken gyönyörű!

Hozzáállás: Nagyon kedves elmondott meg egy két dolgot mit lehet és mit nem.Egy órat töltöttem vele mindenben ügyes és együtműködő.

Együttlét: Kölcsönös francia utanna 2-3 póz vegén NFVSZ. Bámulatba ejtő szépsége fantasztikus francia tudásal párosul mint már sokan írták.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlott!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
AnimalPlanet beszámolója
2021-09-09 23:02:35
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Elég nehéz elérni de pár hét után csak becserkésztem, hogy mindenkinek jó legyen, pár sms és hívás után.

Lakás: A lakás jó, egyszerű, nincsen benne semmilyen személyes dolog, valószínűleg csak a cél miatt van tartva.

Külső: Elsőre alacsony lány, nagyon közvetlen, nagyszájú stílusú csaj, nagyon szép bőrrel, jó minőségű mellekkel és nagyon szép lábfejjel... szerintem.

Hozzáállás: Hosszas beszélgetés következett, majd szinte egyből rátért a szopásra. Talán kicsit túl egyből és mechanikusan, de a barátnő feelinget nem is itt kell keresni.

Együttlét: Nyálasan, hangokat kiadva szopta a farkam, közben simogattam a melleit és élveztem, hogy ezt is megértem, igazi pornó feeling volt.

Aztán gumi fel, és belém ült, ritmikusan ringatta magát amitől könnyen el lehet élvezni.

Kértem, hogy forduljunk, lábakat a nyakamba és úgy basztam a punciját, élvezésig. Sajnos nem kóstoltam meg, pedig kiváncsi lettem volna az ízére :)

Nem finnyás csaj, bár az elején leszögezi a szabályokat, vigyázni kell a mellekre :)

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom bárkinek aki ki akar próbálni valami különlegeset. Nyugodtan lehet baszni és élvezni a látványt, sajnos nekem annyira extrém volt, hogy nem is bírtam sokáig. Így ebből ismétlés lesz. Talán a barátnő feeling kicsit feldobná az egészet, egy finom csókolózás stb.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dbrick beszámolója
2021-07-12 17:29:15
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: Easy - answers text messages. Speaks limited English but good enough.

Place: Nice & clean

Looks: Exactly as on photos, beautiful!

Attitude: Very kind and lovable.

Act: Perfect BBBJ & GFE experience.

Satisfaction and Recommendation: Higly recommended, WIRő sure

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
extremefit beszámolója
2021-02-08 18:18:13
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Simán ment, elmondta a lehetőségeket.

Lakás: Célnak megfelelő.

Külső: Nagyon szép, a képek nem hazudnak.

Hozzáállás: Kedves, amiben megegyeztünk, teljesítette.

Együttlét: Nem volt semmi extra kívánságom francia, aztán 1-2 póz.

Elégedettség és Ajánlás: Kellemes élmény volt, részemről ajánlott.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nicknamelevel100 beszámolója
2020-06-12 20:57:31
szép arcú, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Villogott a telefonos ikon, hívtam, fel is vette, megkaptam az infókat, időpontot.

Lakás: Parkolás nem gond a környéken, a közelben van egy bolt parkolója, ideális ott letenni a kocsit (XIX. ker.).

A ház szokásos panel, semmi extra. A lakás elég lepukkantnak tünt, a kollegina komoly hangerővel dolgozott a másik szobában, engem mondjuk nem zavart, a szomszédokat nem irigylem.

Mi egy pici szobában voltunk, lehúzott redőnyökkel, ez annyira nem jött be, de hát Jessyca...

Külső: ... egy istennő. Felesleges ragozni.

Hozzáállás: Kedves, beszédes, jó fej. Viszont egyáltalán nem a barátnős típus, jóval inkább a pornós vonalat képviseli. Finomabb dolgok (csók, simogatás ilyesmi) nincs, vagy csak én nem voltam szimpatikus.

1 órát voltam, amit ki is töltöttünk.

Együttlét: Minimális érintkezés után natúr franciával kezdtünk, amit komoly lendülettel kezdett. Semmi finomkodás, azonnal kemény pornós francia, erőteljes kézimunka kiséretében. Bár én inkább az érzékibb kényeztetést szeretem, azért bírom az ilyesmit is, úgyhogy az első meglepetés után nagyon tetszett a dolog, végén a cicikre mentem el.

Tisztálkodás után én kényeztettem őt, itt éreztem egyedül, hogy fejben is velem van, nem csak a rutin munka tárgya vagyok. Belemozgott, úgy emelte a lábait, hogy rendesen hozzáférjek, ez szuper volt.

Az aktust paciba kezdte, sajnos visszakapcsolt robotpilótába, viszont ahogy azok a cicik lengtek az arcom előtt, hát az beleég az ember memóriájába. Nyomtuk még hátulról, illetve misszibe, beenged rendesen, nem kényeskedik, hangos, bár nem túl meggyőző, mégis imádtam.

Ja, amint kiléptem a lakásból a bejárati ajtót úgy rámcsapta, hogy remegtek a lépcsőház ablakai... Ez minekő

Elégedettség és Ajánlás: Mintha lenne egy gyönyörű Ferrari egy ócska fészerbe, amit ha akarsz vezethetsz, de 60-nál le van korlátozva. Igen, attól még ez egy Ferrari...

A kiscsaj ezzel a kinézettel egy normális kecóban, a város jobb részén, kicsit jobb hozzáállásal és technikával abszolút csúcskategória lehetne. Ajánlott!

Én is lehet visszamegyek, már ha nem vagyok máris letiltva.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bvbhans beszámolója
2020-06-04 22:25:49
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A honlapon megjelölt -most felvesz- és lám :) gyorsan ment.

Lakás: Célnak megfelelő

Külső: Pont mint a képeken, minden ott ahol kell. Formás cicik, popsi. Azok a cicik...

Hozzáállás: Rendben volt, beszélgettünk, kérdezte mit és hogyan szeretnék, figyelmes volt.

Együttlét: Lovaglás, 69. Vigyázni kell a forró démonnal, mert hamar kivégzett. Sajnos nem tudtam meg így mi a kedvence, szóval lesz okom újra időpontot egyeztetnii...

Elégedettség és Ajánlás: Kedves volt, de inkább- és ez nekem nagyon pozitív: Figyelmes- Beszélgetni is lehet vele. Uraim a hölgy tényleg egy "fekete gyémánt" :)

Köszönöm!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kaktusz90 beszámolója
2020-05-25 09:23:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Azonnal felvette és délután már

ott is voltam.

Lakás: Tiszta rendes, panel. Fürdőben minden van.

Külső: Gyönyörű, cserfes lány.

Hozzáállás: Végtelenül kedves és korrekt.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenféle képen ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tesla2019 beszámolója
2020-05-07 18:33:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A keruletben jartam, meglattam es megkivantam. Hivtam es nem sokkal kesobb mar nyomtam a csengot.

Lakás: Panel, de abszolut megfelel. Nem nagyon nezelodtem, mert Jessy-rol nehez levenni a szemunket!

Külső: Gyonyoru csokibarna kis szexistenno. A mosolya, szeme, alakja, bore, melle, popsija- minden tokeletes rajta. A kis rozsaszin punciert kulon oda voltam:)

Együttlét: Kiprobaltuk az etlapon szereplo osszes finomsagot szinte. Vegig leste, nekem mi hogyan jo. A franciatudasa 5*, a melytorok paratlan. Aktus kozben jo a ritmus, figyel rad. Ketszer is elsultem rovid idon belul, ami ritka nalam. Kitoltottuk az idot, nem surgetett. Klassz beszelgetopartner is:)

Elégedettség és Ajánlás: Persze, hogy ajanlom! En biztosan visszaterek meg:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Deepthroat beszámolója
2020-04-24 06:47:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, rögtön fel ette, mehettem is.

Lakás: A lakás 19. Kerület panel lakás, teljesen normál. A szépség egy kis szobában tartózkodik nagy francia ággyal. A parkolás megoldható max. sétálni kell 50 métert.

Külső: A külső mint a képeken, gyönyörű arc, cicik, popó. A kedvencem a szája volt természetesen és a cicik.

Hozzáállás: Nagyon kedves, évek óta nem voltam ennyire kedves lánnyal, egy sos re mentem, nem kapkodott vagy siettetett, nagyon lassan finoman csinálta. Kicsit izgulós vagyok, ezért nehezen állt fel először, de a szép kis kezé vél addig simogatott amíg életét lehelt belém.(a második alkalommal már álló cerkával jöttem ki a zuhanyból) Utána gumit fel és elkezdett istenien szopni, mondtam neki, hogyan szeretem, teljesítette minden kérésemet.

Együttlét: Mint írtam 1 sos re mentem, életem eddigi legjobb szopás volt, gyengéd, érzéki, ahogy szeretem pont úgy csinálta. Egy pornóba éreztem magam, amikor egy ilyen gyönyörű csokilány leszop valakit.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom, ilyen kedves ügyes lánnyal már régen volt dolgom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jobbkez beszámolója
2020-04-02 15:11:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,mindenrol ertesitet egy orara meg is beszeltuk

Lakás: Celnak megfelel,tiszta,furdö tobb tusfurdö

Külső: Hát gyerekek, igaz amit irnak rola.

Gyönyörű, szep,isten nö.szerelmes lettem.:)

Hozzáállás: 1 orat voltam vele ,ki is töltötük.

Kedves, aranyos,imadni valo, ertelmes.

Együttlét: En kesztetem, meg csodaltam gyonyoru testet,vegig csokolgattam es elkeztem jatszani vele.csodas!

Hely csere es ö is elkezdet jatszani,es milyen finom volt:)

Elégedettség és Ajánlás: Szeretnek vele egy randit:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bosconyc beszámolója
2020-02-27 20:14:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette a telefont és 40 perc múlva már találkoztunk

Lakás: Lakótelepi lakás,jó parkolás és ingyenes.Bejutás egyszerű,fürdő egyszerű. tiszta célnak megfelel

Külső: Mintha az Ezeregyéjszakából lépet volna ki álomgyönyörű.Pici törékeny lány finom puha bőre van nagy kemény cicik formás kemény popsi gyönyörű lány igazi ékszer.Mindene a kedvencem volt főleg a szeme és az arca.

Hozzáállás: 1 órát voltam,az ajtóban szexi fehérneműben fogadott minta haza érkeztem volna a páromhoz.Fürdés után meztelenül várt az ágyon elmondta mit lehet és mit nem.Nagyon kedves kezdeményező, beszédes volt végig.

Együttlét: Mindent úgy csinált ahogy kértem,simogatással kezdtünk majd én kényeztettem amit láthatólag élvezett majd 69 pózban folyattuk ez mennyei volt.Utána kértem ,hogy üljön bele,gumi és már lovagolt is.Nagyon jól mozog nem is bírtam sokáig.Itallal kínált majd meg masszírozott ami fantasztikus volt és jól csinálta,közben beszélgetünk.Masszás után fürdés még beszélgettünk kikísért és búcsú puszi.

Elégedettség és Ajánlás: Persze hogy ajánlom,magamnak.Vigyázz magadra kicsi lány és ha legközelebb Törökországba megyek ígérem viszlek.Puszi.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Zsolt7777777 beszámolója
2020-02-13 22:46:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Pikk pakk gyorsan telcsin megdumcsiztuk és már robogtam is hozzá.

Külső: A képeinél sokkal de sokkal jobb élőben! Nagyon egzotikus pici szex istennő. Testre is rendben van egy igazi különlegesség. Feszes, ápolt, csoki bőr, szuper popsi, érzékeny keblek. A punci volt a kedvencem uhhh..tényleg rózsaszín csoda.

Hozzáállás: Figyelt mindenre, kereste a vágyaim.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
United kingdom beszámolója
2019-10-25 14:50:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mikor zöldben villogott akkor hívtam és elsőre felvette.

Kedves, udvarias volt.

Lakás: Csatlakozom az elöttem szólókhoz. Minden úgy van ahogy már mások is leírták.

Külső: Kétségeim vannak mindig a retusált képekkel. Ezért néztem inkább azokat a fényképeket amiket ő csinált magáról. Gyerekek, semmi csapda vagy csalódás. Én lementettem egy képét amit ki is raktam háttérképnek :)

Hozzáállás: Én elébe mentem a dolgoknak. Mindjárt sorolni kezdtem azokat a dolgokat amiket az oldalon olvastam róla. Nem is volt hozzátennivalója. És persze ezeket be is tartottam. Hozzáteszem ez nem is volt egyszerű. Legszívesebben becsomagoltam volna és már vittem is volna haza :)

Nagyon kedves, közvetlen. Többször hangosan kacaráztunk. Végtelenül bàjos egy tündér. Azért az nem egyszerű, hogy ezt valakivel elérd az életben, hogy pár pillanat alatt megkedveled. Én már be is jelöltem a facen :)

Órákig tudnám dícsérni, és itt most arra gondolok mint embert.

Együttlét: Hát, itt kezdődnek a gondok. Semmire nem emlékszem. Az ágyon fogadott meztelenül. Megkértem, hogy pucsítson. Mögé térdeltem és azt hiszem ekkor sokkot kaptam. Azt a látványt nem tudom és nem is akarom leírni. És mást sem. Mikor beszálltam az autóba még mindig remegett a lábam. Alig tudtam benyomni a kuplungot :)

Valami olyasmire még emlékszem, hogy éppen nem csinálok semmit csak nézem. Mondják, hogy egy adag kábszertől függő leszel azonnal. Hát ez itt is igaz.

Együttlét után ugyanúgy beszélgettünk, nevetgéltünk. Én már menni akartam de mondta, hogy még maradjak, meg meghív egy kávéra később. De lehet nem így volt hanem a sokk hatása teszi :)

Elégedettség és Ajánlás: Hogy ajánlom e és visszamegyek eő

Feltörtem a malac perselyt a többit kipótolom és azonnal megyek vissza. Túlórázni fogok amennyit csak tudok, hogy minél előbb láthassam. :)

Ez úton is köszönöm neki, hogy mit iső Mindent :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Damon24 beszámolója
2019-09-18 04:25:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_lostinstereo beszámolója
2019-09-14 16:10:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Simán ment, elsőre felvette a telefont.

Lakás: A lakás tökéletesen megfelel a célnak, a lépcsőház is modern és biztonságos.

Külső: A képek tökéletesen visszaadják milyen is Jessyca élőben, messze az egyik elggyönyörűbb nő akivel valaha is találkoztam.

Hozzáállás: Kedves, jófej, kezdeményező, beszélgetni is jól lehet vele. Masszázsban is nagyon ügyes.

Együttlét: Csók sajnos csak a visszajáró vendégeknek jár, de ez csak plusz egy ok hogy újra meglátogassam, mert a testem többi pontján már bizonyította, hogy mikre képes azokkal a csodás ajkaival. Én is kényeztettem őt viszonzásképp, láthatóan tetszett neki. Utána alap pózokban szexeltünk, nem is volt szükség semmi ilyen-olyan extrára, mert számomra így is maga volt a tökély az a röpke óra.

Elégedettség és Ajánlás: Nem is kérdés hogy ajánlom-e, de csak és kizárólag olyan úriembereknek akik képesek megbecsülni egy ilyen bájos teremtést.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
wintercoming beszámolója
2019-07-05 13:53:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Felhivtam, láttam, hogy szabad és 20 perc múlva ott is voltam.

Lakás: A lakás teljesen megfelelő, a fürdőszoba kicsi, de minden van benne, ami kell. A szoba szép nagy, az agy is ok.

Külső: Tökéletes! Gyönyörűséges arc és test, puha, selymes bőr és ajkak. Ennél szebb nem is lehetne!

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, elmondott mindent, hogy mit szeret, mit nem. Állandóan mosolygott.

Együttlét: Ezt megtartom magamnak. Teljesen elvesztem benne, a szemében, testében.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom! Gyönyörű és varázslatos teremtés.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fiatal.srac86 beszámolója
2019-06-01 08:43:39
szép arcú, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Az elég korlátozott rendelkezésre állási ideje miatt nekem nagyon nehezen sikerült vele időpontot egyeztetni. Ez nem feltétlen az ő hibája, csak amikor ő van, akkor én dolgozom. Munka után meg legtöbbször már nem elérhető. Nagyon sokszor próbálkoztam de a végén csak sikerült összehozni.

Lakás: Tipikus délbudai panel egyik felső emeletén célnak megelelő lakásban fogadott. Nagy szoba nagy ággyal, aminek az egyik széléből kiállt valami rugó, de nem volt zavaró mert volt elég hely azon kívül is. A fürdő kicsi de tiszta, épp csak akkora amekkora kell. Másik szobában egy barátnő van.

Külső: Szép csokilány, pont mint a képeken. Azt hiszem ezt nem is kell nagyon ragozni.

Hozzáállás: Kedves volt, cserfes, hamar oldotta a feszültséget. Végig vidámnak tűnt és kezdeményező is volt. Ilyen szempontból jó partner, de egy picit azért látszott hogy már régi motoros és csak egy vagyok a sok közül.

Együttlét: Fürdés után meztelenül várt az ágyon aminek a látványától egyől megkeményedtem, de ennek ellenére tartott egy kis natúr felvezetést biztos ami biztos. Elég jól csinálta, inkább pornós köpködős volt mint a lágy barátnős. Nem akartam az időt húzni ezért hamar gumit kértem és szemből támadtam. Nagyszerű érzés volt egy igazi csokilányt magam alá gyűrni. Misszi után doggyt kértem mert szerettem volna megcsodálni hátulról is de a legjobb része az volt amikor váltottunk lovacskásra. Valami fenomenális volt a látvány ahogy azok a nagy szilikon csodák ringatóztak az arcom elött a hatalmas fekete bimbóival. Nagyon jól mozgott és ez a látvánnyal kombinálva hamar meg is hozta az eredményét. A végén kaptam jó sok törlőkendőt és még belefért egy zuhany az akció után is.

Elégedettség és Ajánlás: Akinek egy kicsit is rajta van a bakancslistán egy fekete lány az mindenképpen látogassa meg. Bőven az ajánlott kategória és én részem volt ebben a látványban/élményben.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mpb87 beszámolója
2019-05-10 17:07:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: SMS formájában vettem fel a kapcsolatot Jessycával, hamar válaszolt, majd néhány üzenetváltás után sikerült megbeszélnünk egy találkát egy mindkettőnk számára megfelelő időpontban másnapra. Megkért, hogy a találka napján írjak neki egy megerősítő üznetet, hogy biztosan megyek, akkor adta meg a pontos címet. A ház elől felhívtam telefonon, ahol elmondta a bejutás módját. Már a telefonban is szép, kacér hangja van, temperamentuma már ott megmutatkozott.

Lakás: A lakás jól megközelíthető helyen van, mind tömegközlekedéssel (a villamos majdnem pontosan a ház előtt áll meg), mind autóval könnyű odajutni. A lakás egy 9 emeletes panel sokadik emeletén van, közvetlenül a lift mellett. A tetthely egy nagy, tágas szoba, benne nagy ággyal (egy bizonyos hiba miatt a jobb térfelet ajánlatos használni, de ettől függetlenül az ágy maga kényelmes, puha), egy karosszékkel, ahová a ruhákat le lehet pakolni, tévével, szekrénysorral (oda tudja tenni Jessyca az ajándékokat, amiket illik vinni neki). A leengedett redőnyök miatt kellemes félhomály van, ami hangulatossá teszi a szobát. A fürdő nem túl nagy, de minden megvan benne ami csak kellhet. A kádhoz van elhúzható függöny, többféle tusfürdő. Szájvíz a mosdónál, poharakkal. Egyszóval a lakás teljesen rendben van.

Külső: A képek tökéletesen visszaadják a valóságot, Jessyca valóban gyönyörű leányzó. Persze élőben szerintem sokkal szebb, energikusabb, sugárzóbb. Nagyon szép az arca, a mosolya. Az alakja rendkívül formás, tökéletesen karcsú, se nem vékony, se nem telt, pont megfelelő. Formás feneke van, illatos, kecses puncija. A szilikon cicik is abszolút rendben vannak, nagyok, formásak, feszesek, pont megfelelő méretben. Csodás barna bőre illatos és selymes, öröm hozzáérni, megízlelni. Testét több tetoválás ékesíti, ahogy a képeken is látszik. Jessyca egy igazi egzotikus bombanő!

Hozzáállás: A megérkezésemtől a távozásomig rendkívül kedves, odaadó, közvetlen volt velem, igazi barátnőfeeling volt egész idő alatt. Temperamentumos csaj, vagány stílusa és dumája van, kedvencem az önfeledt, őszinte nevetése, amely szerencsére elég gyakran feltör belőle. Jókat lehet vele mindenről nyíltan beszélgetni.

Együttlét: Fekete fehérneműben fogadott, majd beinvitált a szobájába, majd törülközős adott és megmutatta a fürdőt. Mikor visszamentem már meztelen volt, gyorsan (tényleg nagyon hamar végzett) elment ő is zuhanyozni. Mikor visszatért röviden elmondta a tudnivalókat (itt említette az ágy hibáját), mit szabad és mit nem (ujjazást nem szereti és a cicikkel finoman kell bánni). Ezután hanyatt feküdtem, majd először szenvedélyesen végig csókolta a testem kéjes hangok kíséretében. Majd mikor leért oda, megmarkolta majd ráköpött, a szájába vette és hevesen franciázni kezdett. Intenzíven csinálta, kezét is használva közben, itt is kéjes hangokat adott ki. Igazi pornősfeeling hangulata volt a dolognak. Majd mikor éreztem, hogy végem a hasamra verte ki, mivel nála a végén szájba megbeszéléskor mondandó. A szünet után (ami alatt jót beszélgettünk) felajánlotta, hogy megmasszíroz. Rám ült és a hátamtól a talpamig átmasszírozott. Jó erős, kiadós masszázs volt. Utána ő feküdt hanyatt és én kényeztettem őt. Először a melleivel foglalkoztam (most először voltam szilikon cicis lánnyal), megtapogattam, megnyalogattam őket. Végig csókoltam a testét, majd leértem a puncikájához. Isteni a punickja, finom az íze és illata, kellemes a tapintása, szép a formája. Nyaltam, ahogy csak tudtam minden irányból, hol lassabban hol gyorsabban, amire Jessyca nagyon jól reagált. Hangos nyögésekkel, remegéssel, egyre erőteljesebben, majd a végén elélvezett hatalmas nyögés közepette, fejemet combjai közé szorítva. Meg is jegyezte utána, hogy ez nagyon jó volt neki. Majd ismét hanyatt feküdtem, felhúzta rám a gumit, majd kérdés nélkül beleült és lovagolni kezdett rajtam. Itt derült ki igazán milyen vad temperamentumos csaj! Végig hevesen lovagolt, először szexin riszálta rajtam a fenekét előre - hátra, körbe, majd felgugolt és úgy vágtázott, és ez így ment felváltva oda - vissza, egyre intenzívebben, egyre hangosodó kéjes nyögések közepette. Közben én a feszesen álló ciciket markolásztam lelkesen. Majd egy szenvedélyes lovaglás után elélveztem benne (persze az óvszerbe). Majd nemsokkal később megszólalt a telefonján a riasztás, időnk a végéhez jár, ezért először én majd ő ment el fürődni. Ezután felölzöztem, elbúcsúztam és távoztam tőle.

Elégedettség és Ajánlás: Régóta készültem már Jessycához és most, hogy túl vagyunk a találkán azt kell, hogy mondjam maximálisan megérte minden perce az együttlétünknek. Semmi negatívumot nem tudok vele kapcsolatban felhozni. Mind a szex, mind a társalgás terén maximálisan kielégített. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Azoknak pedig akik vágynak valami különlegesre, valami egzotikumra, azoknak akik szeretnék kipróbálni milyen egy igazi csokilánnyal ő a tökéletes választás, csak mindannyian kedvesen bánjatok vele, mert maximálisan megérdemli!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
CaSO4_2H2O_Jakab beszámolója
2019-04-13 10:41:46
szép arcú, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel rendben ment

Lakás: A lakás egyszerű, több szobás, a célnak megfelel. Az ággyal vigyázni kell, ideje lenne újra cserélni

Külső: Jessyca gyönyörű, szép arcú csoda nő. Imádtam a bőrét - selymes és jó illatú; a puncijával nem tudtam betelni, imádtam nyalni

Hozzáállás: Jessyca kedvesen de profin ismertette a szabályokat, megbeszéltük hogy mit csinálunk. Fél órát töltöttünk együtt.

Együttlét: Először én szerettem volna kényeztetni őt; puncija csodásan finom volt, és láthatóan élvezte a kényeztetést, sikerült is a csúcsra juttatnom.

Ezek után szerepet cseréltünk, és finom franciával hozott kedvbe, majd meglovagolt, amit szintén ügyesen csinált. Nagyon élveztem az ez után következő kutya pózt is, de sajnos nem sikerült elmennem... Pedig egy diszkrét telefon csipogás jelezte hogy az időnk a végéhez közeledik.

Végül kézzel segített, hogy ne kelljen kielégületlenül távoznom

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam vele, feltétlenül ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
The_Boss_archivalt2023 beszámolója
2019-04-08 23:56:57
nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen elértem, elsőre felvette, csengő hangja azonnal megfogott, tudtam, hogy jó helyen járok.

Lakás: A lakás a célnak megfelel, többen vannak, de a lányok figyelnek a diszkrécióra. A szoba tágas, jó zenéről Jessy gondoskodik, egyedül az ágy látott szebb napokat, de 3 másodperc után ki tud erre már figyelniő

Külső: Jessy gyönyörű, a teste feszes, és bomba alakja van, bőre olyan selymes, hogy egy percig sem tudtm abbahagyni a simogatását, amíg mellettem volt.

Hozzáállás: fél órára mentem, sajnos mindkettőnknek sűrű napja volt. Azonnal tudtam, hogy hiba volt ilyen rövid időre menni, amikor megláttam. Tusolást követően egy-két tétova simítás után azonnal egymásnak estünk, mintha csak rég találkoztunk volna. Olyan kezdeményező volt, hoyg teljesen elfelejtettem, hol vagyok.

Együttlét: Jessyca igazi pornós franciával kezdett, gyönyörű látványa, nyálas cuppogása hamar a végletekig csigázott, így kicsit levegőhöz jutván örömmel vetettem magam az ölébe. előre tisztáztuk, hogy az ujjaimnak kint a helye, mégis alig bírtam visszafogni magam, puncija annyira édes, és hívogató. szorgoskodásom láthatóan tetszett Jessynek, kedvesen remegett közben, noha a csúcsra nem ért fel, ellentétben velem, merthogy a franciát nagon hamar teljes beleéléssel kezdte újra. így végül a szájában mentem el, amit édesen fogadott. Még közben is beszélgetünk, mert Jessy nagyon kommunikatív, érdeklődő, és saját terveiről, érzéseiről is szívesen mesél, de hallgatni is tud, és igazán jól látja az életet fiatalsága ellenére.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam, legközelebb hosszabb időre megyek, és nektek is szívből ajánlom! A kedvesség, közvetlenség, vidámság, élvezet manapság kiveszőben vannak, nemúgy Jessynél, akiből mindez olyan természetességgel árad. Remélem, még sokáig itt lesz, és sokszor találkozhatunk! Mindent köszönök, Jessy!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Marduk13 beszámolója
2019-02-26 19:26:37
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, hamar ment. Bejelentkezés délelőtt, majd kora délután megerősítés. A helyszínen pontosításnál pár perc várakozás kellett, de pont időben be is jutottam.

Lakás: A lakásban többen vannak, de én ebből egy pár cipőn kívül és némi átszűrődött hangokon kívül nem tapasztaltam semmit. A kényelem átlagos, semmi luxus, tömblakás. Viszont tiszta és a célnak megfelel. A Parkolás kiváló, ingyenes, a tömegközlekedés szintén kiváló. A fürdőben kád-zuhany van, szájvíz, tusfürdő, minden ami kell.

Külső: A külső teljesen a képeknek megfelelő, aranyos és cuki lány. Az arca helyes, alkata a képeknek és adatoknak megfelelő, kedvenc testrészt pedig nehéz lenne kiemelni.

Hozzáállás: Kedves, aranyos, jó beszélgetőpartner. Egy órát voltam nála. A kezdeményezése jó, de irányítás nem árt, mert úgy lehet váltani a pózokban.

Együttlét: NF oda majd visszakapva, paci, kutyi az első kör sorrendje, amiben NF és a pcai valami mennyei volt. Kis beszélgetés (jó vele csak úgy beszélgetni is, aranyos lány nagyon), majd a második kör futama: NF kicsi oda- kicsi visszakapva, paci és végül lábak az égnek missziós. Ez utóbbi nem sikerült annyira jól, mivel kicsit kizökkentem, de ez saját hiba volt. Amit esetleg hiányoltam, hogy a csók az inkább szájrapuszi, a mellére nagyon érzékeny (így megdolgozni nagyon nem lehet), az ujjazás pedig nekem hiányzik a palettáról. Kedvence pedig Beethoven (Jessyca érteni fogja. :D ).

Elégedettség és Ajánlás: Régen kiszemeltem, ráadásul az élmény is nagyon jó volt. Egy picit pornós (NF), egy picit barátnős (beszélgetős), egy kicsit "idegennel összepörgős". Kis ajándékot vittem, remélem Jessycának ízleni fog. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Kisnagykutya beszámolója
2019-02-25 17:05:24
isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: 3 nappal ezelőtt egyeztettük a mai nap délutánra, ma délelőtt fixáltuk is.

Lakás: Tágas szoba, halk nem zavaró RNB zene, fürdő is oké, többféle tusfürdőből lehet választani, tiszta illatos türcsi :-)

Külső: Mint a képeken, szép selymes csoki bőr, tetoválás van bőven (nekem ez nem annyira jön be, de Ő szereti és hát végül is az Ő teste) szép kerek popsi, kézreálló cicik :-)

Hozzáállás: Mindenben kedves, mosolygós, cserfes (a jó értelemben), kezdeményező, de szereti ha Őt is viszont kényeztetik, 1 órát voltam nála , de úgy elrepült az idő mintha 1 perc lett volna :-)

Együttlét: Érkezés után megbeszéltük a részleteket, fürcsi, puszilgatás, simogatás, kölcsönös francia. Utána kaptam egy finom masszázst, majd neki fogtunk a másodiknak de ez az én hibámból nem sikerült :-( Nem vagyok hozzászokva az ilyen gyors egymás utáni hancúrokhoz, de finom simizgetés és puszilgatás kárpótolt, majd legközelebb másképp csináljuk :-)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemesen éreztem magam, soha nem voltam még csoki lánnyal de még leszek vele !!! Ajánlom mindenkinek aki szereti ha odafigyelnek rá és nem csak egy fadarabbal akar hancúrozni :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ATI888 beszámolója
2018-12-19 15:53:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen,mindent korrektül elmondott.

Lakás: Teljesen rendben volt minden.

Külső: Gyönyörű, hibátlan.

Hozzáállás: Nagyon kedves,egy órát voltam.

Együttlét: Az legyen a mi titkunk.

Elégedettség és Ajánlás: Elég nagy tapasztalatom van ezen a téren.Számomra ő egy istennő! Biztosan visszamegyek még hozzá! Köszönöm az élményt!😘

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ati40 beszámolója
2018-11-24 07:48:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon vettem fel a kapcsolatot, többszöri probálkozás után sikerült időpontot egyeztetnünk.

Lakás: A XI-kerületben panel lakás. A lakás szép, tiszta, célnak megfelelő.

Külső: Jessyca egy különleges csoki barna egzotikus szépség. Gyönyőrű feszes bőr, szép arc, gyönyőrű szilikon mellek.

Hozzáállás: Kedves , odaadó, kezdeményező,figyelmes.

Együttlét: Megérkezésemet követően puszival köszöntöttük egymást, majd beszélgettünk, italal kinált, utána fürdés.Fürdést követően kisebb puszilkodást követően mivel Jessyca rendkivül egzotikus lány , nem minden nap adatik meg az embernek egy ilyen lánnyal lennie, gumi fel és misszionárius pózban gyorsan végem. Majd kis beszélgetés, simogatás, ismételt puszilgatás, majd francia (nagyon jól csinálja) majd gumi fel és beleült az ezredesbe, végül igy lett végem. Nagyon jól éreztem magam vele.Majd beszélgetés, és utána elköszöntünk egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Jessycarol nehéz elfogulatlan véleményt írnom, jól éreztem magam vele, rendszeresen fogok menni hozzá. Maga az egzotikus szépsége elbüvöli az embert. Összességében nagyon ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rakoncz beszámolója
2018-07-31 19:07:01
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, többször. Ebben nagyon korrekt, mert, amikor nincs kint nála a "most felveszem" opció, valóban nem tudtam elérni, de amint kint villogott zölden, az első pár csörrenésre felvette. Kedves hangon azonnal bemutatkozott, nagyon közvetlen volt. Egyeztettünk az időpontról. Aztán ma útnak is indultam...

Lakás: Könnyű odatalálni, Jessyca pontos címet adott, a helyszínen pedig a kaputelefont, emeletet, házszámot. Fogalmam sincs, milyen a parkolás.

A lakás átlagos, a célnak természetesen megfelel, de hát a célhoz egy ágy fontos, meg jól jön egy zuhany előtte, pláne ebben a hőségben. Feltételezem, aki az értékelést olvassa, legfőbb érdeklődési köre nem a fürdőszobafelszerelésre irányul, lépjünk is tovább. :D

A lakásban nincs egyedül. Korábban írták, hogy barátnőjével közösen és felváltva vannak, kicsit tartottam ettől, de ténylegesen semmi zavaró dolgot nem tapasztaltam. Hallani, hogy valaki van valahol, de a szobába lépve csakis kettesben voltunk és csak ez számított. A diszkréciót maximálisnak értékelem, mert a helyzethez mérten mindent elkövetnek, hogy senki ne hozza kellemetlen helyzetbe a másikat és ez nagyon becsülendő.

Külső: Az oldalon olvasható, hogy a fotók egyike-másika retusált. Lehet, hogy az, én nem tudom, mit retusáltak. Jessyca egy csokibarna bőrű, egzotikusan szép arcú, csodás alakú, fiatal lány. A szemei szó szerint igézőek, az ajkai csábítóak... és ezeket nehéz megnézni alaposan a nagy, kerek cicik mellett. Nem valódiak, és ez látszik, érződik rajtuk, de amikor a kezemben voltak (vagy bárhol másutt...) ez a legkevésbé sem érdekelt. Szabad és szerintem érdemes is foglalkozni, játszani velük, de semmi durvulás.

Hozzáállás: Egy órát voltam nála. Szintén volt némi aggodalmam ezt illetően is (de jó, hogy magam is utánajártam), többen jelezték, hogy nála egy óra az inkább tanóra jelleggel 45 perc.

Nos, 16 órakor léptem be, 17 órakor léptem ki. Valóban, ebben benne volt a köszönés, zuhany, vetkőzés, öltözés, meg egy pohár víz az első menet után, de szerintem maximálisan kihasználtuk az időt. Jessyca személyesen is kedves, közvetlen, odaadó lány, tényleg fontos neki, hogy elégedetten érkezzek és még elégedettebben távozzak. Nem nevezném barátnő fílingnek, de a lehetőségek része sem túl erős. Inkább olyan, mintha egy jó csajjal előre megegyeznétek, hogy csak szexeltek és nem komplikáljátok. Ami, szerintem klassz.

Megbeszéltük, mit szabad, mit nem (ugyebár, nincs ujjazás és a mellekkel való keményebb játék), aztán a lényegre tértünk...

Együttlét: Az oldal hölgyeinél mindig nehéz eldönteni, élvezik-e, vagy sem. Van, aki rájátszik, van, aki nem. Jessyca hangot ad az élvezetnek, és mindenképp értékelem, hogy a bennem (és sokunkban) ott rejtőző macsó-énnek kedveskedett a kéjes nyögdécseléssel. A csók nála tényleg "csak" puszilkodás, de kárpótol hogy ő is csókolgat, simogat. Nem részletezem, de igyekeztem mindent kipróbálni, ami a listáján szerepel. Itt az áll, a doggy a kedvence, és az valóban káprázatos vele (ahogy az is, ha ő van a nyeregben). Nem tudom, mikor ért a vég ennyire elnyújtottan és jólesőn utoljára. Az pedig őszintén meglepett, hogy ilyen befejezés után még fel tudott állítani, igaz, utána a reggeltől való munka, a hőségben caplatás, utazás és a kifacsartság után nem voltam túl jó katona, szóval a második vég előtt (helyett) kidőltem. Bevallom, a lepedőn nem bírtam el Jessycával, de édes volt ez a vereség. Beszélgetni is jó vele, figyelt rám, kellemes a hangja, jó a szemébe nézni, és külön megtisztelt a bizalmával, hogy személyes dolgokat mesélt magáról, amiről természetesen nem is szólok ennél többet. Ó, még valami, nagyon finoman, ugyanakkor erősen és határozottan masszíroz.

Elégedettség és Ajánlás: Korábban valaki azt írta, csak azoknak ajánlja, akik kellően magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Jessyca őszinte, nyílt szívű lány, törődő és szenvedélyes. Örülök, hogy találkoztam vele, ettől az élménytől tényleg több lett az életem. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bálint 1973 beszámolója
2018-07-12 20:29:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment szombat délre megbeszéltük

Lakás: Panel lakás minden tiszta és rendben

Külső: Nagyon szép pici tényleg csoki nyuszi kislány.testalkata nagyon formás ott kerek ahol kereknek lennie kell.mellei gyönörüek

Hozzáállás: Egy órát kértem.nagyon kedves el voltam olvadva tőle.

Együttlét: 69 kezdtünk.csodálatos a franciája és nagyon finom a puncija.

Elégedettség és Ajánlás: Biztos viszamegyek.isteni finom volt.köszönöm zsesszika puszilak

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Freude beszámolója
2018-05-30 23:17:50
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
vadmalac38 beszámolója
2018-05-13 22:46:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefont felvette és gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni.

Lakás: Lakás célnak megfelelő,tiszta.Gyalog mentem de a parkolás ingyenes nem gond. Fürdő tiszta ,jól felszerelt.

Külső: Külseje babonázó,arca nagyon szép . Szerintem jobb az életben mint a képein. Az arca és a feneke vadító!

Hozzáállás: Abszolút korrekt ,mindent megbeszéltünk az elején. Olyan hangulatot teremt amilyet szeretnél.Abszolút kedves barátnő feeling. Egy órát voltam de azt teljesen kitöltöttük,beszélgetéssel hancúrozással.

Együttlét: Ami az adatlapján van azt szívesen csinálja is. Olyan dolgokat csináltunk amit az ember a barátnőjével csinál és jól kikapcsolódtunk egymás társaságában.69isteni mind ízre mind látványra:-)

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam Vele és csak irigykedve ajánlom, mert nem csalódtam Benne és kellemes időtöltés volt a Vele eltelt idő.Biztos visszamegyek hozzá ,mert az első lány volt aki semmiben nem okozott csalódást és amiért mentem azt maximálisan beváltotta!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
olivergk_archivalt2022 beszámolója
2018-04-04 13:57:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, nem egyből sikerült utolérnem, de utóbb kiderült, meg volt fázva és ezért nem lehetett elérni. Ahogy utolértem könnyedén ment az egyeztetés! :)

Lakás: Kellemes volt a lakás, nem volt semmi zavaró tényező.

Külső: Az egész lány gyönyörű úgy, ahogy van! Kedvenc testrésző Nem tudok külön kiemelni kedvencet, egyszerűen minden megfogott rajta. Nekem tökéletes nő, hiszen oda vagyok a barnákért..

Hozzáállás: Nagyon kedves, mindent amit kértem, teljesítette.

Együttlét: Ezt nem részletezném,hogy miket csináltunk, de minden amit csinált, profi számomra!

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan meg voltam vele elégedve.

Alig várom, hogy újra találkozzunk Jessy! :* :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_greenboy2 beszámolója
2018-03-18 22:36:49
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás
óranézős (TP)

Kapcsolatfelvétel: Másodjára sikerült.Tájékoztatott mindenről.

Lakás: 11.ker,pici rendezett lakás.A fürdő jól felszerelt.Többen vannak a lakásban.A másik szobából áthalatszódott,hogy épp örömökben részesítik a másik hölgyet,ez elég vicces volt:DDD

Parkolás jó

Vili majdnem a ház előtt tesz le.

Külső: Gyönyörű csokibarna lány.Még sosem voltam néger lánnyal előtte kicsit féltem,hogy élőben hogy fog tetszeni,de már mikor először megpillantottam tudtam,hogy jó helyre navigált a vezérem :DD

Tökéletes testalkata van,jár edzeni.

Hozzáállás: Nagyon kedves lány.Fürdés után már meztelen várt rám a fürdő előtt.

Megbeszéltük,hogy mit szeret mit nem.

Az első menetben csak Ő kényeztetett engem,végén a szép bolti cickókra engedtem a sortüzet.

Szünetben kaptam egy masszázst. Utána ismét Ő franciázott megjegyzem piszok jól,aztán kértem,hogy forduljuk 69-be.Nagyon finom volt a puncija,párszor belenyaltam a popsijába is.Gumit húztunk dogi hátulról majd misszi,egyébként elég szűk a hölgy.

Épp már éreztem hogy lassacskán közeleg a vég,erre mégszólalt a telója,amire Jessi csak annyit mondott,hogy letelt az idő.

Megjegyzem Ő az egy órás együttlétet nagyon maximum mindennel együtt 50 percnek értelmezi...

Elégedettség és Ajánlás: Egyetlen negatívumnak csak idővel bánását tudom felróni. Jessi egy gyönyörű,kedves fantasztikus lány.Simán elfogadnám barátnőnek vagy csak egy "egyszerű" havernak is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Béla18 beszámolója
2018-02-14 17:21:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Hónapok óta szemeztem vele az oldalon az egyik legszebb lány szerintem jó véleménnyel voltam róla képek értékelések alapján és régóta el akartam menni hozzá ami hétfőn sikerült is. Előző héten hívtam fel infókért nagyon kedves volt aztán egyeztetés miatt hívtam a kért időpontom megfelelt neki elmondta hogy jutok el ismerős voltam a környéken úgyhogy tudtam hova is megyek.

Lakás: Kívülről átlagbérház de egyébként bevallom nem figyeltem a berendezést annyira mert ez a mesés hercegnő elvonta a figyelmem de mindent korrektnek tartottam ágy kényelmes a fürdőszoba jóféle. Tusfürdők törölközök minden ami kell.

Külső: Nagyon szép arca van hosszú fekete haja a képei közül főleg az újak a nagy cicisek azok adják vissza a valóságot milyen élőben nagy mellek mosolygós arc csábos ajkak eszméletlen formás popsi az volt a kedvencem. Top nő az oldalon.

Hozzáállás: Fürdés után bementem megbeszéltük miket szeretnék miket szabad nagyon kedves élőben cserfes nagy dumás mosolygós közlékeny fél órát mentem hozzá de egy életet is el töltenék vele ha tehetném.

Együttlét: Bementem a szobába ahol meztelenül várt rám nagyon feldobott a látványa francia órát tartott utána szájra puszik simogatás felfedeztem a testét tetőtől talpig. Francia óra után megkértem rakja a mellei közzé és utána megkértem hogy kutyapózban hadd csináljam ennek eleget tett nagyon élveztem a vele való együttlétet nagyon profi imádnivaló csaj igy ebben a pózban is mentem el. Kedvenc nem tudom mi. Utána dumáltunk aztán mentem.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút az egyik legjobb nő az oldalon uraim .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
olddog68_archivalt2022 beszámolója
2018-01-10 07:52:46
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk vele, kicsit variálás volt időpontban de nem volt gond!

Lakás: A lakás tiszta, egyszerű a célnak tökéletesen megfelel! Amikor én voltam ott akkor a másik szobában is folyt akció.

Külső: A képeken ténylegesen ő van! (Nagy megkönnyebbülés az előző helyhez képest!) Egy gyönyörű fekete párduc izzó szemekkel! Hmmm...a feneke tettszett legjobban, mind külalakra mind fogásra. Az illataő El tudnék veszni ebben az illatban és senki sem találna meg! Még hazafelé a kocsiban is magamon éreztem. Legszívesebben visszafordultam volna hozzá! A szilikon cicivel sem volt még dolgom, mit is mondjak róla, nekem nem természetes, túl merev.

Hozzáállás: Nem húzza az időt az biztos,tudja mit kell csinálni, rettentően kedves, az 1 óra amit vele voltam tökéletes volt! Aranyos kis cserfes, persze nem a közben!

Együttlét: Ajtóban ha jól láttam csak fehérnemű volt rajta. Gyors fürdés (együtt fürdésnek nem híve) mire visszaértem már az ágyon várt meztelen. Még 1-2 dolgot tisztáztunk és belecsaptunk a lecsóba. Az a bő nyálas, mély torkos (ezt én direkt is kértem mivel nekem még nem csinálta senki) francia.....jó ha 10 percig bírtam. Ezután kaptam egy kis masszázst közben beszélgettünk, finom keze van és még jól esett, hogy éreztem a punciját ahogy hozzám ér! Ezután én frissítettem fel nyelvtudásomat a francia területről, nagyon fincsi pucija van, majd ismét ő. Sajnos vagy az új hely vagy a korom miatt (gőzmozdony nem gyorsvonat) nem értem el teljes merevséget de azért megpróbálkoztunk az aktussal.........némi nehézségek után végül is kutyusban lett végem. Ami nagyon tettszett, hogy nem erőltette a kivételt hanem hagyta, hogy én tegyem meg, nem siettetett. Mivel időnk is volt meg a fürdő is foglalt volt ezért lefeküdtünk kicsit az ágyra beszélgetni, de jó érzés volt érezni még az illatát és simogatni utána. Nekem ez hab volt a tortán, hogy nem pattantunk fel rögtön az ágyból, jól esett!

Elégedettség és Ajánlás: Összességében:Régen élveztem ilyet jót!

Ha egy szűz menne oda azt is könnyen le tudná kezelni és nem lenne gátlásos ebben biztos vagyok!



Én tuti visszatérek hozzá! Ezt a lábremegést nagyon régen éreztem már és nagyon jól esett!



Jessyca! Isteni vagy!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
magas112 beszámolója
2017-11-30 18:40:34
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elsőre felvette,megbeszéltük az időpontot és már mentem is.

Lakás: A lakásban volt még egy lány,de ügyeltek rá hogy ne talalkozzak massal. Fürdőszoba jól felszerelt,világítós tusolo :D

Külső: Aki a képeket nézi nem fog csalódni, egy alacsony,csinos lány,nagy cickok... Jó csaj ;)

Hozzáállás: Viszonylag gyorsan egy hullámhosszra kerültünk, nagyon kedves és barátságos.

Együttlét: Ahogy beérkeztek a lakásba ő fehérneműben várt engem. Elmentem zuhanyozni,mire visszatértem,lekerült róla minden... Fel az ágyra,ott elkezdte csókolgatni a testemet, majd a farkamat is kezelésbe vette... Uhh jó bő nyalas franciát kaptam, tövig szopta a nem kis farkamat, ment a kényszer francia,úgy tűnt élvezte ő is. Nehezen élvezek el alapból de itt éreztem hogy közel a vég,úgyhogy miutan én is kinyaltam kicsit,gumit fel,és fel is pattant a lóra. Nem bírtam sokáig, és hatalmasat élveztem bele,a gumiba.

Kaptam utána egy kellemes relaxációs masszázst,amivel rakeszultunk a második menetre. Kis szopós kezes előjáték után 69,majd hatulrol. Itt a nagy meretem picit fájt neki, úgyhogy kicsit óvatosabban lehetett neki tolni, de nagyon jó forró lány... Majd újra felpattant a lóra és kis testevel ringatozott rajta. Gondoltam a ciciket sem hagyhatom csak ugy, a végére mellel kértem a befejezést egy olajos ciciszex formájában. Pár perc után hatalmasat lőttem melleire, nyakára. Utána fürdés,majd elmentem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves aranyos egzotikus lány, jól éreztem magam, eltelt az ido:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zoleexxx beszámolója
2017-10-21 17:17:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Awesomeness beszámolója
2017-09-03 15:27:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Először levélben érdeklődtem, majd telefonon megbeszéltük a randit!

Lakás: Abszolút rendben volt, a szoba a célnak tökéletes a fürdőben pedig mindent megtalálsz, amire szükséged lehet.

Bkv-val mentem, ami szinte a kapuban tett le, de ahogy néztem a helyszín közelében elég sok parkolóhely van, szóval annak sem kell aggódnia, aki kocsival érkezik!

Külső: A képek teljesen jól visszaadják Jessy külsejét! Csábos, pajzán mosoly, sportos testalkat feszes idomokkal. Finom illat, bársonyos bőr.

Kedvenc testrészt nem tudok kiemelni, a csaj úgy egyben az igazi!

Hozzáállás: Teljesen rendben volt minden, megérkeztem, gyorsan beszélgetésbe elegyedtünk, mindent letisztáztunk, kedvesen, aprólékosan elmondta ő mit és hogyan szereti, nekem mi az elképzelésem stb. 1 perc alatt képbe tettük egymást, lefixáltunk mindent gyorsan a tusolóba húztam és kezdődött is az 1 órácskánk!

Együttlét: A csók nekem elengedhetetlen, szóval ezzel indítottunk, elkezdtük felfedezni egymás testét. A mellei nagyon jók élvezet volt rácuppani, aztán gyorsan kezelésbe is vett. A franciája nagyon jó, gyorsan fel is húzott, aztán cseréltünk, mert nem akartam francia közben elsülni. Nagyon szép, húsos kelyhe van, szépen reagált, ahogy lent időztem, majd gumi fel csináltuk oldalról, majd szemből, de már láttam a sorsom: Durr!

Egy kis frissítő és lazulós beszélgetés, végül kezdődött a második kör! Szintén csók-simi-tapi majd hátulról kezdtem el pakolni! Nagyon jó menet volt, éreztem, hogy most sokáig fogom szegényt nyüstölni, de a hangokból úgy vettem ki, hogy nem bánja. Aztán pózcsere egy kis lovagló! Srácok, urak, nagyon szép a technikája, csinálja seggrázással, csatoggósan, guggolva és közben a mellei folyamatosan az arcodban táncolnak! :D Sajnos a lovagló sem segített, így egy olyan franciát kaptam, hogy a lábam egész hátralévő nap csak reszketett!!! Szóval a csaj elsőrangú!!!

Elégedettség és Ajánlás: Úgy jöttem el tőle, hogy két régi vágyam is teljesült! Kipipálhattam egy egzotikus szépséget és úgy meglovagoltak, hogy nem jutottam szóhoz!

Nagyon profi és ráadásul teljesen rendben is van a csaj! Mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy legalább egyszer menjen el hozzá, mert ilyenben még tuti nem volt részed! Én még biztos elmegyek hozzá, ha nem is holnap, de a közeljövőben tuti!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_starlight beszámolója
2017-05-20 17:11:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk kb. 2 órával előre, teljesen rendben ment. A telefonban is kedves volt, szépen elmondta a lehetőségeket.

Lakás: Szépen felújított panel lakás, nagy ágy, tisztaság, jó minőségű síkosító, többféle tusfürdő, normális zuhanyzó, teljesen OK volt.

Külső: Csodaszép sexy egzotikus kis csokibaba... :-) Gyönyörű sötétbarna bőre van, aki még nem volt afrikai származású lánnyal és szeretné vele ezt az élményt is kipróbálni, az nem fog csalódni. Aki meg volt már, az meg azért fogja magát jól érezni vele, mert kifejezetten szép, kedves és ügyes lány. Félig magyar egyébként, szóval hibátlanul beszél magyarul, de külsőre teljesen afro kinézete van, aki ezt imádja (mint én magam is) annak nagyon fog tetszeni.



Az arca sexy és kifejezetten szép, kedves, mosolygós... A szemei igézőek... A mellei szilikonosak, szép nagyok, formásan gömbölyűek. Nem túl vékony, és nem is túl husi, az alakja is szép nőies és formás. A dereka vékony, a feneke úgy domborodik ahogy kell, a combjai feszesek, és van mit fogni rajtuk... A puncija is csodaszép, sötét, és csábító. Nekem nagyon bejött.

Hozzáállás: Kedves, közvetlen, és rutinos, érződik hogy már jó pár éve benne van a szakmában (elmondása alapján már jó ideje csinálja). Végig velem foglalkozott, mindent elmondott előre hogy miket lehet nála, és miket nem annyira szeret. Jól el is lehet vele beszélgetni, igazán aranyos lány.

Együttlét: Volt sok minden: hagyományos francia, mélytorkos, kényszer francia, szex előröl / hátulról / oldalról... Minden pózban ügyes és készséges volt, egyikben sem nyavajgott, nagyon jól csinálta a dolgát. Egy ilyen csodaszép lánykánál kár kihagyni bármit is a lehetőségek közül!!! :-D

Fél órát voltam csak, de azt maximálisan kihasználtuk.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, aki szereti a sexy, csokibarna afrikai származású lánykákat. Ahogy már írtam: kedves, sexy, ügyes, rutinos, foglalkozik az emberrel. Aki hasonlóképpen normálisan áll hozzá a kis hölgyhöz, az biztos hogy nagyon jól fogja érezni magát vele, ahogy én is. :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gaggingfan_archivalt2022 beszámolója
2017-05-08 21:26:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyszerűen.

Lakás: Tökéletes, odaköltöznék.

Külső: Olyan mint a képeken, csak itt megtudtam fogni is,és......

Hozzáállás: Kedves aranyos, érdeklődő, csinos, igazi faszállító.

Együttlét: Volt itt minden. Dugás, szájba, mellbe, punciba,jó hosszan.

Kedvencem amikor dugtam és a mellei himbálóztak.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_bboyhepi beszámolója
2017-04-14 13:08:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: könnyen gyorsan ment

Lakás: szép igényes tiszta

Külső: egy szó: tökéletes

a tekintete megbabonáz teste gyönyörű illata íze tapintása még most is előjön álmamimban

Hozzáállás: nagyon kedves nagyon figyelmes 1 órát voltam de egy napot is lettem volna vele

Együttlét: mindenben nagyon jó sőt isteni de egy úriember nem mondja el a "mocskos" részleteket szóval legyen elég ennyi :)

Elégedettség és Ajánlás: összességében csak ismételni tudom magam TÖKÉLETES!!!!! csak ajánlani tudom ha lessz időm biztos hogy visszamegyek sőt törzsvendég leszek!! ui.: ez a lány egy CSODA!!!!!!!!!! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Less Grossman beszámolója
2017-02-02 17:24:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: telefonon ,gyorsan

Lakás: célnak megfelel, többen vannak,de a diszkréció maximális

Külső: egy angyal , csokival leöntve.... :), gyönyörű lány

Hozzáállás: kedves , odaadó,

Együttlét: nem megyek bele a részletekbe, de király volt !

Elégedettség és Ajánlás: Ne menjen senki ,akkor több ideje marad rám ....:):):)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Panoptikum_archivalt2021 beszámolója
2017-01-27 17:50:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Telefonon egyeztettünk. Jókedvűen kedvesen mondta el a legfontosabbakat

Place: Amikor odaértem kicsit nehéz volt a parkolás, de aztán majdnem a ház előtt találtam helyet. Nem tarthatott volna a helykeresés olyan sokáig, hogy utóbb ne azt mondja, hogy megérte keresni egy olyan helyet, ahová befér az ember fia (most még csak az autójával.

Kapucsengő, biztató útmutatás, lakás ajtóban fogad. Jessyca puszival vár, igazi barátnő feeling. Szépen elmagyarázza mi merre, csak azért kell erősen koncentrálni, mert csillogó gesztenyebarna szeme, szép haja és vonzó arca már önmagában eltereli minden másról a figyelmet.

Fürdőszoba, zuhi, tusi és amikor kilépsz az ajtóban egy csodálatos testű lány vár, immáron teljesen fedetlenül...

Looks: SZÉP, VONZÓ, KEDVES! FORMÁS! ÉDES ENNIVALÓ ÉTCSOKI. Minden testrészét dícsérhetném egyben és külön-külön. Tetőtől talpig. Végtelenül selymes a bőre.

Attitude: Kezdeményező volt amennyire kell és hagyott kezdeményezni, Nem voltam vele keveset, de nem voltam vele eleget. Végtelenül kedves, megragadó mosolya, jókedvű és szeretnivaló hozzám simulása nem felejthető emlék.

Act: Hogy miket csináltunk, az csacsi kérdés, az a pasi, aki innen tudja meg, hogy miket kell és lehet egy ilyen temperamentumos lánnyal csinálni, aki minden rezzenésével figyel arra, hogy olyan legyen mint amilyennek reméled az nem is érdemli meg Jessycát. Miért részletezném, hogy miben volt ügyes egy a férfinek örömet szerezni akaró ízig-vérig nő. Annyira veled van és annyira neked van az együtt töltött idő során, hogy egyre jobban koncentrálsz arra, hogy mit tudsz visszaadni, mit tudsz vele együtt megélni az örömből.Remélem kedves, hogy amit a bőrödön éreztem, a légvételeden hallottam - azért sikerült egy kicsit kölcsönössé tenni az együttlétet. Hogy mi a kedvence, azt ne tőlem tessék kérdezni, megmondja ő.

Satisfaction and Recommendation: Hogy mi az én kedvencem benne ő Az egész JELENSÉG. Az ÉRDEKLŐDÉSE. Hogy nem FÁSULT, hogy nem BUTA, hogy lehet vele BESZÉLGETNI. Hogy MOSOLYOG. Hogy ŐSZINTE. Hogy ugyan vizsgálhatod egy nőn, hogy mije mű és mije nem.A legfontosabb, hogy Jessynek a SZEMÉLYISÉGE nem mű. Az a LEGVALÓDIBB.

Azt kérditek kedves MT-k hogy ajánlom-eő Nem lennék őszinte, ha jó szívvel azt mondom, hogy korlátlanul mindenkinek ajánlom. Szívem szerint egy érzelmi intelligencia szűrővizsgát javasolnék. Nem annak ajánlom, aki használni akarja. Csakis annak AKI MEGÉRDEMLI !!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Anton Chigurh beszámolója
2017-01-23 17:05:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kicsit aggódtam, mivel már régóta fent volt a "kívánságlistámon", de az utóbbi időben eltűnt az oldalról, így nagyon megörültem neki, amikor tegnap észrevettem, hogy visszakerült az oldalra. Akkor hívtam, amikor "most felveszem" volt, így kb. azonnal fel is vette a telefont. Kb. 1,5 óra múlva ott is voltam nála.

Lakás: Újszerű lakópark a Fehérvári úton, BKV nem gond, a villamos majdnem a lakópark előtt áll meg. Teljesen korrekt lakás minden szempontból. A fürdőben sokféle tusfürdő, szájvíz főleg Rossmann-Dm saját márkás termékeiből, de a célnak megfelelnek ezek is.

Külső: Huh, hát mit is mondjak... Nem tudom leírni szavakkal, amit éreztem, amikor megláttam. Meseszép lány, nagyon jó alakja van. Rajta kívül csak a barátnője okozott még ennyire pozitív meglepetést az oldalról. Szerintem sokkal szebb, mint a képeken. Nagyon szép, csillogó szeme van, mosolygós, közvetlen. Kicsit karcsúbb, mint a képeken, de nőies, nem vézna. Kis "pindúr-pandúr", de baromi jó nő! :) Amikor megláttam, egyből feltűnt, hogy a képekhez képest nagyobbak lettek a cickói is. Emiatt tűnt el egy időre, ugyanis megcsináltatta őket. Kedvenc testrészemő Hmmm... szemei... mosolya... szép bőre, feneke... Nagyon finom lány, kb. egy pillanat alatt szerelmes lettem! :)

Hozzáállás: Fél órára mentem, de amikor láttam milyen szép, egy órát maradtam.# Különösebben nem kellett kezdeményeznie, az elején megbeszéltük, hogy mit szabad és mit nem, utána meg mindig mondtam, hogy mit szeretnék, amit korrektül teljesített is.

Együttlét: Nem vagyok egy nagyon extrém, durvulós fajta, azt gondolom, hogy a lányok szempontjából egészen egyszerű eset vagyok. Ma inkább egy barátnő feelinges, simogatósabb szeretkezésre vágytam, és ezt meg is kaptam. Amiben nagyon ügyes, az, hogy az ilyesmiben elég jó partnernek bizonyult. Pozitív kisugárzása van, csillogó szemű, beszélgetős, cserfes lány, aki nagyon jól fel tudja oldani a kezdeti feszültséget az emberben, sokat mosolyog. A kényeztetésemre jól reagált, bár nem ment el, de éreztem, hogy kellemes volt neki is, amit csináltam. Éreztem a számmal, hogy többször is szépen megtelt vérrel az a kis csikló... talán ha egy kicsit jobban összecsiszolódunk, neki is összejöhet majd valami... :) Volt egy kis 69, majd lovacska, a végén doggy, ami elvileg a kedvenc pozíciója. Itt lett végem, külön élvezet volt nézni őt az ágy körüli tükrökben (is)... :) Beszélgetés, kis masszázs, majd újabb beszélgetés következett, az első menetet kicsit elhúztuk, így a másodikra már nem került sor, de amúgy is ellőttem a puskaporomat, nem hiányzott... :)

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam, ezt személyesen is mondtam neki. Az eddigi lányok közül vele éreztem a legjobban magamat emberileg. Már régóta vágytam rá, hogy kipróbálhassam milyen lehet egy színes bőrű lánnyal, de ez kb. csak a küszöbig volt érdekes. Amikor megláttam és elkezdtünk beszélgetni, elég hamar megvolt az összhang, utána már az eszembe sem jutott, hogy csokilány, inkább csak az, hogy milyen gyönyörű és milyen jó fej. Örülök, hogy Ő volt az első ebből a szempontból, barátnőnek is simán elfogadnám. Egy nagy álmom, hogy egyszer majd hármasban legyünk vele és a barátnőjével.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
feco0_archivalt2021 beszámolója
2017-01-18 19:24:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nagyon nehezen sikerült elérnem, mert mindig ki volt kapcsolva a telefonja. Nos, igen kelendő lehet egy ilyen fekete szépség!

Amikor végre elértem, akkor sem tudott már aznapra fogadni, csak másnapra.

Lakás: Szép, új építésű társasház. A fürdő kicsi, de többféle tusfürdő közül lehet választani. Zuhanyozás közben ment a törölközőkkel a mosógép. Mivel többen "praktizálnak" a lakásban, nincs elvesztegetett idő, a mosógépnek mennie kell... :-)

Külső: Én is úgy voltam vele, hogy a bakancslistámon egy fekete szépséggel az együttlét egy kipipálandó pont, ezt mindenképpen szerettem volna kipróbálni! És nem bántam meg! Jessyca szép arcú, bomba testű, kis törékeny baba. A cickóit megcsináltathatná, és akkor pláne bombázó lenne, de így is nagyon jó az összkép! A popsija valami eszméletlen, az volt a kedvencem!!!

Hozzáállás: Fél órát voltam vele, abszolút odaadó volt végig. Itt tényleg te vagy a központban.

Együttlét: A franciája valami isteni! Volt natúr és kölcsönös is, imádtam a punciját nyalni, miközben Ő a bráneremet kényeztette. Az elején letisztázta, hogy szájba/arcra nem lehet élvezni, így szóltam neki, hogy húzzunk "védőruhát", mert olyan jól franciázik, hogy nem garantálom, hogy nem a szájában megyek el...

Volt egy kis lovaglás, de aztán megint franciát kértem tőle, mert az tényleg fenomenális. Így is lett végem, életemben nem élveztem még ekkorát! Az ujjaim hegye elzsibbadt, annyira kiment a vér (és oda le ment) belőlük. :-)

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott kategória Jessyca! Aki ugyanúgy ki szeretne próbálni egy fekete tüneményt, mint én, ki ne hagyja!

Szerintem visszamegyek még, addig is puszi oda le Jessy! ;-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tokos75 beszámolója
2016-10-12 11:56:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: hamar összejött

Lakás: szép kulturált

Külső: finom falat

Hozzáállás: sokoldalú a hölgy

Együttlét:

Elégedettség és Ajánlás: ajánlani tudom aki szereti a szép fekete lányokat!!:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
joedumars_archivalt2022 beszámolója
2016-08-28 22:01:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, este nem rendel, így kellett matekozni, hogy odaérjek, de gond nélkül ment.

Lakás: Minden ok.

Külső: Nagyon szép, a képekenek megfelel, Ő nyit ajtót. Tetovált fekete szépség, nem lesz panaszra oka annak aki meglátogatja.

Hozzáállás: Nagyon kedves lány, akivel jól el lehet beszélgetni a nem tevékeny időszakokban. Kezdeményező # :P

Együttlét: Elképesztően bőnyálas, profi francia, dícséretes ötös. Lovaglásban nagyon ügyes, hátulról szintén nagyon jól kezelésbe vehető és látványnak sem utolsó. Mindenben igyekszik a vendég kedvére tenni. Az egész maximálisan jól zajlott.

Elégedettség és Ajánlás: Kíváló hirdető, maximális ajánlással. Egzotikus lány, de ha nem lenne, akkor is megérné elmenni hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nod Avatar 1985 beszámolója
2016-08-15 15:20:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, telefonon egyeztettünk, aznap délután már sikerült is találkozni.

Lakás: A lakás igazán esztétikus, kellemes hangulatú, nagyon kényelmes és a célnak tökéletesen megfelel. A fürdőre egy szavam nem lehet, teljesen megfelelő és jól felszerelt! Elég könnyen megközelíthető, illetve szép környezetben található új építésű társasház, én busszal mentem, de a villamos is közel áll meg.

Külső: Hihetetlenül gyönyörű, egzotikus fekete nő, engem az első pillanattól kezdve levett a lábamról! Nagyon szép arcú, nőies alkatú, gyakorlatilag mindene tetszett, különösen szép és formás mellei, popója, valamint arca.

Hozzáállás: Rendkívül kedves és aranyos lány, szereti, ha kezdeményezhet, ez nagyon bejött és örömmel tapasztaltam, hogy Ő is elég jól bírja a nyári hőséget, mert nagyon aktív volt! 1 órát voltam vele és egyáltalán nem bántam meg, ha lehetett volna, akár az egész napot vele töltöm, mert ugyan maximálisan kihasználtuk azt az 1 órát, de annyira élveztem, hogy szívesen maradtam volna még. :-)

Együttlét: Nagyon kedvesen, puszival fogadott, aztán kicsit elbeszélgettünk, hogy jobban megismerjük egymást. Miután picit felfrissültem a zuhany alatt, a fürdőből kilépve teljesen meztelenül várt rám, ami elképesztően gyönyörű látvány volt, soha nem fogom elfelejteni, annyira tetszett! ;-) Maximálisan korrekt volt, mindent megbeszéltünk, hogy mit lehet, illetve mit nem szeretne, ezután egymás kényeztetésével kezdtünk. Először egy igazán kellemes csók sorozat jött, aztán lassan végig puszilgattam a testét, nagyon selymes, puha és finom illatú bőre van, majd amikor elértem a punciig, elégedetten nyugtázta, hogy nagyon fincsi volt, tényleg tetszett neki. :-) Ezt követően kezelésbe vette a "kis generálist" és iszonyú jó volt, igazi bő nyálas francia technikája egyszerűen páratlan! Majd a klasszikus misszionárius pózban folytattuk, végül kutyában fejeztük be, ami egyértelműen a kedvence. Maga a szex is különösen élvezetes volt, a fekete-fehér "színkompozíció" magával ragadó! 8-) Mindenben nagyon ügyes és tehetséges, mintha csak a trópusokon lettem volna, valóban fantasztikus nő!

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletesen és maximálisan elégedett voltam vele, egész egyszerűen nincs hozzá fogható egzotikus nő, mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom! Engem személy szerint teljesen lenyűgözött és elvarázsolt, külseje is tényleg meseszép és összességében pazar volt, azonnal eldöntöttem, hogy rendszeresen megyek! Kedves Jessy, nagyon élveztem a találkozást és igazán megszerettelek, ettől kezdve egy új és lelkes rajongót tudhatsz magad mellett! :-D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pesticsődör beszámolója
2016-08-03 22:30:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette, kedves volt és elmondta mik a lehetőségek, nem volt semmi gond, szinte azonnal tudott fogadni, így kaptam is az alkalmon :) Fél órát beszéltünk meg, úgy gondoltam elég lesz, tévedtem! :)

Lakás: Új építésű társas ház jó környezet könnyű parkolással és tömegközlekedéssel is megközelíthető egyszerűen, a lakás rendezett volt és kellemes, a fürdő korrekt bár tusi már alig volt, friss törölköző és egyéb kellékek viszont mind rendben szóval összességében jó benyomást keltett :)

Külső: A képek alapján szerencsére jó alapot kap az ember, mire számíthat.... csalódás nem ért, egy kis csodás nő fogadott szexi fehérneműben, vicces volt kicsit mert hát sokkal magasabb vagyok de én élvezem :)))) Nagyon kis formás mindene, kellemesen duruzsol az emberhez és finom selymes bőre van.... a szemeit ajkait és fenekét külön imádtam.... meg egyebet is, de erről később :))

Hozzáállás: Kedves... segítőkész és szexi :) Barátnő fíling egy cseppnyi távolságtartással de ez első alkalommal várható, plusz inkább miattam volt mert idegeskedve érkeztem, első alkalom :) Bár erről előre szóltam, jól kezelte... :) Picit úgy éreztem, hogy nem vagyok az esete, főleg együttlétkor bár ez csak picit zavart inkább ezt is az ismeretlenségre tudnám fogni, de összességében tapasztalt és kedves hirdető akivel ha kedves vagy viszonozza maximálisan :) Ami kicsit fura volt, hogy a zuhi idő a fél órából ment el, tehát ha 10 percig zuhanyzok akkor már csak 20 percem marad... úgy hittem, hogy a fél óra az fél óra sex és az előtte-utána apró ténykedés nem számít bele! :) De nem éreztem egy pillanatra sem, hogy "zavarnék" csak így alakult!

Együttlét: Fürdőből kilépve már meztelenül várt szexin az ajtóba... beinvitált a szobába, megkérdezte hogy szeretném de mondtam, hogy rábízom, ahogy majd alakul.... gyorsan le is került rólam a türcsi és egyből kezelésbe vette a farkam :) Csodálatosan szopta.... még most is hatással van ha rá gondolok, pedig ez még csak a kezdet volt, nem kellett sok idő hogy ledobjam magam az ágyra és amit ott kaptam jó ideig nem feledem.... isteni bőnyálas szopásba kezdett leginkább gyors ütemben, kezét is olykor használva... áhh, imádtam :) Szóltam hogy kicsit lassítson, azt jobban kedvelem mikor robbanásig feszülő farkam kéjesen szopja egy ilyen bomba nő... megtette és mielőtt túl hamar véget ér a dolog kértem védőfelszerelést és hátulról betámadtam a kis punciját.... sose élveztem még így a dugást védőfelszerelésben, forró szűk puncija és az optikai látvány, ahogy a fehér és a fekete.... huhúúú :) Hamar megtette a magáét, itt is nagyon gyorsan közeledett a vég, szóval gyorsan pózt váltottunk, oldalról, majd ölbe folytattuk... zseniális volt, a végén kértem hogy szájjal fejezze be de sajnos a sok önmegtartóztatásnak és annak a ténynek köszönhetően, hogy 40 fok volt kb a kis szobába és semmi levegő már egyszerűen nem jött össze, kifutottunk az időből :( Pedig nagyon szívesen élveztem volna el a kis tündérre :) Csodásan tette amit kellett és a végeredmény hiányában sem bántam a dolgot...

Elégedettség és Ajánlás: Elégedetten de csalódottan távoztam, kevés a fél óra, 1 óra legalább kell, hogy ezt a kis dögöt kiélvezze az ember :P Sőt legközelebb lehet a barátnőjét is beinvitálom mert úgysem próbáltam még úgy... remélem lesz rá lehetőségem :) Összességében ajánlom őt, vigyázzatok rá... és becsüljétek meg, remélem hamarosan beválthatom az itt leírt vágyam is és a végeredmény sem marad el :P

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ka91 beszámolója
2016-06-30 17:47:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hívtam telefonon, minden gördülékenyen ment, fél óra múlva már indultam is hozzá.

Lakás: Újépítésű társasház, jól megközelíthető helyen, villamostól 5 perc séta. A közelben rengeteg helyen van lehetőség parkolni is. A fürdő nagy, jól felszerelt, kádas.

Külső: Isteni gyönyörű lány, sokkal szexibb, mint a képeken :). Nagyon szép és finom barna bőre van, nem bírtam ki, hogy ne puszilgassam végig mindenhol. A feneke fogott meg legjobban, az ideális popsi!

Hozzáállás: Kedves, mosolygós, nyitott személyiség. Abszolút barátnő feeling volt. Egyszer sem nézett az órára. Egy korábbi értékelésben olvastam, hogy nála 45 perc az óra. Hát nálam 60 perc volt. Az elején elmondta a játékszabályokat, mit lehet és mit nem.

Együttlét: Az ágyon fekve csókokkal kezdtünk, rendes nyelves csókok, nem puszik. Egymásra hangolódtunk, utána franciázott ami látványra és érzésre is tökéletes volt, bő nyálas, tökéletes. Viszonoztam, aztán kölcsönösbe fordultunk. Nagyon finom puncija van:). Utána meglovagolt, csináltuk szemből, végül kutyában lett végem. Hozott egy kis frissítőt, dumálgattunk, pihentünk egy kicsit, aztán jött a második menet. Finomakat nyögött végig, ami csak tetézte az élményt! Meg ez a csók téma is olyan dolog, hogy van lány, aki elviseli/hagyja. A szünet után amikor elkezdtük a második menetet ő kezdeményezte, és ez az apróság nagyon jól esett.

Elégedettség és Ajánlás: 6 lánnyal voltam eddig az oldalról, sehol nem tapasztaltam ezt a kisugárzást és kedvességet. Bátran ajánlom mindenkinek! Gyönyörű egzotikus szépség, egy nagy vágyam teljesült ma vele:) Senkihez nem mentem még vissza, hozzá biztosan fogok!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20230922_4979 beszámolója
2016-06-28 06:04:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_hubica beszámolója
2016-06-25 09:21:45
szép arcú, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan telefonon, minden ok.

Lakás: A lakás tökéletes, akár be is költöznék oda.

Külső: Igazi néger. Imádom :D

Hozzáállás: A négerek tudják, hogyan kell egy fehért levenni a lábáról. :)

Együttlét: Dugtunk, dugtunk és csak dugtunk. Imádtam. :)

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bublegum beszámolója
2016-06-12 07:18:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Sokat szemeztem a hirdetésével már, és mikor végre felhívtam, azonnal felvette, kedvesen tájékoztatott, és kb 1-2 óra múlva már tudtunk is találkozni. A hangja is nagyon felcsigázott, alig vártam hogy lássam őt élőben!

Lakás: Tömegközlekedéssel mentem, busz közel tesz le, de a villamosmegálló sincs messze. Lakás új építésű, belül kicsit kolesz jellegű hosszú nagyon keskeny folyosó sok ajtóval, aminek az egyik végén már ő várt. Tiszta rendezett lakás, többen vannak ott, de nem találkoztam mással ottlétem alatt. Fürdő rendezett, tiszta,szájvíz és tusfürdő is volt, igaz nem nagy választékban. Nekem negatívum, hogy a kádkilépő nedves volt, minden más oké. Szoba pici takaros célnak tökéletesen megfelelő, hangulatos.

Külső: Kedves kis mosolygós, közvetlen csajszi, aki imád beszélni, nagy igéző szemei vannak. Puszival köszöntött egy kis fehérneműben, amire sajna nem emlékszek, mással voltam elfoglalva :) Sexi barna bőr, ami mint utóbb kiderült selymes és illatos. Jelenleg vékonyabb, mint némelyik képen, de feszes és nagyon szép teste van. Kedvencem a puncija, és a formás popsija volt.

Hozzáállás: Már az elejétől fogva nagyon kedves és érdeklődő volt, tusolás után megbeszéltük mit szeretnék, elmondta, hogy ő mit nem szeretne :) ez így rendben is van szerintem, és aztán bármit kértem azonnal teljesítette, 1 órára mentem maszírozást is kérve.

Együttlét: Az ő koreográfiáját követve ismerkedés, akció és maszírozás. Csókokkal kezdtük, ami inkább szájra és testre puszi volt, mert nyelvest nem vállalt, majd kértem, hogy én ismerkedhessek előbb a formás kis testével. Ahogy írtam már gyönyörű a bőre, selymes puha, feszes ahol kell, cici jól reagál a kényeztetésre azokkal az ébenfekete bimbóival. Mikor leértem a puncihoz, már alig vártam hogy nyelvemre vegyem, azt a kis csokilepkét ami szépen nyitott szárnyakkal várt. Imádtam, nem győztem betelni vele, illatos és finom, jól nedvesedik, mennyei. Kértem hogy forduljon és pucsítson nekem, így felváltva nyalhattam a popsiját és a punciját is, hallhatóan tetszett neki a ténykedésem. Aztán ő vett engem kezelésbe, jól és nyálasan szopott, nagyon tetszett. Gyorsan elhasználtuk a levegőt a kis szobában, és amíg hadrendbe állítottam magam, kértem hogy üljön a számra, hogy úgy nyalhassam, itt is felváltva nyaltam mindkét finom nyílását, amíg lehet betolva a nyelvem, majd mivel már nagyon benne akartam lenni, gumi fel és paciban folytattuk. Eszméletlen látvány, ahogy eltűnök benne a bőrünk színei miatt is, húú ..........most is kellemes emlék. Szűk puncija, és ténykedése meghozta az eredményt benne illetve a gumiban lett végem. Második köröm már nem volt, minden erőm elszállt így levezetésnek kaptam egy kellemes maszírozást tőle.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedetten jöttem el tőle, a sexy kis egzotikus csinibabától, és csak ajánlani tudom, mert tényleg kedves-figyelmes, nagyon kommunikatív, és értelmes lányról van szó. Kedves Jessy csók, remélem még látlak! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
boy74 beszámolója
2016-06-11 09:35:24
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon érdeklődtem, és egyeztettünk időpontot.

Lakás: Új építésű, társasház, emeleti folyosó végi lak. Tiszta rendes. Fürdő is tiszta szép aránylag jól felszerelt. Parkolni ingyen ha épp van hely a ház előtt is lehetséges.

Külső: Gyönyörű arc, formás fenék, s képekhez képes kisebb, arányos aranyos. Kicsi mellecske érzékeny bimbókkal.

Hozzáállás: Nagy dumás, csevegős, közvetlen. Egy órás műsor (kicsit megjátszós, vagy nem jöttem be neki).

Együttlét: Szokásosat. Simogattam, puszilgattam ( a feláras csók is inkább csak puszi), orálisan kényeztettem, de nem nagyon jött be neki.

Misszi, paci. Beszélgetés.

Elégedettség és Ajánlás: Kinek mi tetszik. Mi valahogy nem találtunk eléggé egymásra.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
savarialegio beszámolója
2016-04-25 09:31:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltük meg az időpontot. A megbeszélt időpont előtt 1/4 órával érkeztem... de nagyon kedves volt és a türelmemet kérte amíg elkészül! :-)

Lakás: Szép , új építésű lakás! A fürdő felszereltsége modern ,tiszta törölközővel! Szoba kényelmes nagy ággyal!

Külső: Vékonyabb mint a képeken! ;-) Az arca nagyon helyes , szép! Kedvenc testrész...ő Tetszett mindenhol... de nagy szép formás , kerek popsija van és érzékeny cickói! :-)

Hozzáállás: Nagyon kedves és kezdeményező! Azt hiszem ilyen a barátnő feeling!!;-) Egy "CsokiTündér"!;-)

Szereti kézbe venni az irányítás és mást is... :-P ;-) 1 órát voltam nála!

Együttlét: 69-el el kezdtünk... isteni volt! Először így is mentem el... :-P :-) Aztán kis frissítő masszázs után különböző pózokban amíg másodszor is csúcsra nem juttatott! :-)

Elégedettség és Ajánlás: Tetszett! Örültem , hogy végre eljutottam hozzá! Nagyon jól éreztem magam vele!

Köszönöm Jessyca!!! Pusz

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Xzoli beszámolója
2016-04-16 22:50:22
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt, nem volt gond.

Lakás: Lakás a célnak megfelelt, a logisztika hibátlan volt, mert többen voltak mégsem találkoztam senkivel. Tusfürdő választék van és szájvíz is.

Külső: Én arcot nézem először és azt kell mondjam, hogy a képek mégcsak vissza sem adják a valóságot, annyira gyönyörűő Teste hibátlan, tetoválása csábító.

Hozzáállás: Folyamatosan a kedvem akart járni, akárcsak én az övében. Egy órát voltam, amit nem bántam meg.

Együttlét: Amit hirdet azt vállalja is, egyáltalán nincs kamu! A franciája igazi bőnyálas...

Elégedettség és Ajánlás: Hibátlan. Röviden így tudnám leírni és mindenkinek ajánlom, aki szereti az egzotikus gyöngyszemeket!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
t82 beszámolója
2016-04-10 22:15:41
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyszerűen és rugalmasan.

Lakás: Lakás célnak megfelel.Diszkrét bejutás.Pakolás egyszerű volt de szerencsén múlt.Fürdő felszereltsége megfelelő.

Külső: Külsőleg a képeknek megfelelő bájos arc és csinos test.Kedvenc testrész a bajos arca.

Hozzáállás: Kezdeményező és szolgálat kész.Fél órát voltunk együtt.

Együttlét: Franciás kezdés amit odaadóan művel majd 69 finom puncival mely ápolt.Majd szemből kezdtük az együttlétet.Kedvencét nem tudom de szűk puncija magával ragadó.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes partner minden téren páromnak is elfogadnám bármikor.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bulldog79_archivalt2021 beszámolója
2016-03-30 17:58:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Most könnyen ment. Kedves hangja volt és tájékoztatott mindenről. A múltkor sajnos nem tudtam elérni akármilyen időpontban hívtam. Biztos elfoglalt volt.

Lakás: A lakás célnak tökéletes, kényelmes. Fürdő is tökre rendben.

Külső: Nagyok oké. Aranyos, mosolygós pofi; csinos alakja van; ajkai tetszettek a legjobban.

Hozzáállás: Hozzáállás szempontjából is nagyon oké. Könnyen irányítható. Nagyon kedves, aranyos. A mosolya bikavadító. Csak félórát voltam vele, de minden percét nagyon élveztem.

Együttlét: Az együttlét előtt mondta, hogy mehet a kölcsönös francia is ha van kedvem hozzá, aminek örültem, viszont nincs szájba élvezés és ujjazás aminek már annyira nem. De így is nagyon élveztem dolgot. Megmasszírozta a hátam és a lábaim. Aztán isteni franciába kezdett, 69 majd végül megint csak ő kényeztetett és végem lett. Mindenben ügyes volt. A kedvencét nem tudtam meg, de állítása szerint a 69 neki is tetszett velem.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében teljesen megvoltam elégedve vele. Amit sajnáltam, hogy jelenleg aktust nem vállal. Remélem ez változik majd és akkor több időt is töltenék vele. Említettem pár dolgot, amik negatívumnak tűnhetnek, de ilyenről szó sincs. Teljes mértékben ajánlom. Remélem minél hamarabb találkozunk! :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
barta1_archivalt2023 beszámolója
2016-03-05 13:45:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon egyszeru volt az egyeztetes, a telefonban egy rendkivul kedves, kommunikativ, bizalomkelto hang fogadott. Az idopont egyeztetes egyszeruen tortent, rugalmasan kezelte az altalam megjelolt idopontot, semmilyen problema nem volt az egyeztetes alatt. A leegyeztetett idoponthoz kesobb nagyon pontosan tartotta magat.

Lakás: Delelott voltam, igy a parkolas konnyen megoldhato volt az utcaban, 50 meteren belul talaltam szabad parkolohelyet, az mas kerdes, hogy a nagy igyekezetben elfelejtettem parkolojegyet valtani, igy megbasztak par ezer forintra, de meg ezzel egyutt is megerte a latogatas :) A lakas uj epitesu tarsashazban talalhato, jol felszerelt es berendezett, rendkivul igenyes es otthonos. A furdo tagas, masszazskabin all rendelkezesre a zuhanyzasra, amiben tobb tusfurdo kozul is lehet valasztani. Osszesegeben elmondhato, hogy a lakasban mindehol tisztasag van, otthon sincs ilyen mindig, csak amikor a takaritono eppen kitakarit :D

Külső: Jessyca egy nagyon kellemes megjelenesu, vegig mosolygos, gyonyoru lany, csodaszep csokibarna borrel. A hangja kellemes, azonnal bizalomkelto. A megjelenese teljesen a kepeknek megfelelo, talan eloben meg vonzobb osszessegeben.

Hozzáállás: Ottletemkor vegig kedves volt velem, a "felteteleit" egyertelmuen megfogalmazta, ami teljesen elfogadhato volt szamomra, mivel mar telefonban is jelezte korabban erintolegesen. 1oras programot beszeltunk meg, amely alatt vegig kellemes legkort biztositott mind a megjelenesevel, mind az együttléttel, mind pedig az azt koveto beszelgetesevel. A nevetese mar onmagaban is "halalos adag" :D

Együttlét: Sajnos, vagy nem sajnos, jelenleg csak masszazs programja volt, nagyon kellemes franciaval. Van mar tapasztalatom ezen a teren rendesen, de egy szavam nem lehetett a hozzaallas es az odaadas tekinteteben.

Elégedettség és Ajánlás: Jessyca osszessegeben egy rendkivul vonzo es kellemes teremtes, ha akarnek sem tudnek rossz velemenyt mondani rola, az en elvarasaimnak es igenyemnek maximalisan megfelelt a tarsasaga. Biztos vagyok benne, hogy meg tobbszor is meg fogom latogatni, es ugyanezt ajanlom a tobbi ferfitarsamnak is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tibor19_archivalt2019 beszámolója
2016-01-09 12:27:11
maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
houston31_archivalt2020 beszámolója
2015-11-09 17:11:50
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette. 1 órán belml fogadott is.

Lakás: Lakás célnak megfelel. Fürdő jó azonnal van melegvíz. És kihangsúlyoznám a kérdést amit még nekem soha nem tettek fel a végén: száraz vagy nedves törlőkendőt kérsz.

Külső: Hát ahogy az elöttemlevők irták a bőre mint az étcsoki finom selymes és puha. Gyönyörű látvány.

Hozzáállás: Mennyei francia. Sajnos csak fél órát voltam, de ha nyernék a lottón 2 napnál kevesebbel nem érném be.

Együttlét: Francia mélytorkos bőnyálas cuppogós. Azután meglovagolt és végem is lett. Iszonyatosan szépen lovagol. Mindenkinek ajánlom.

Elégedettség és Ajánlás: Minden jó volt kivéve a masszázs az elég átlagos. Majd legközelebb megmutatom neki hogy kell :-) ;-) meg a földrajz nem az erössége de ez igazából nem számít. Superül éreztem magam csak hamar eltelt az idő

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_BJános68 beszámolója
2015-10-31 16:03:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Seri4 beszámolója
2015-10-27 23:18:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Ezúttal az üzenetváltás elmaradt, kapásból telefonon érdeklődtem és szinte elsőre el is értem. Az időpont egyeztetés már keményebb dió volt, ennek megfelelően több alkalommal is beszéltem vele, illetőleg a barátnőjével, aki akadályoztatás esetén kezeli a telefont. A népszerűség átka :) A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem ezekben a hetekben csakis a hétvége volt jó, valószínűleg a hétköznapokon könnyebben találtunk volna alkalmas időpontot...

A beszélgetések alatt mindvégig kedves és készséges volt.

Az időpontot végül is a barátnőn keresztül sikerült lefoglalnom, semmi probléma nem adódott ebből; minden úgy volt ahogyan megbeszéltük.

Lakás: Kocsival érkeztem, a helyszín könnyen megtalálható, és megközelíthető (tömegközlekedéssel is pofonegyszerű), a parkolás átlagosan pesti :) Én kb.: 3 és fél perc alatt találtam parkolóhelyet 42 méterre a háztól. A parkolás fizetős, kivéve, ha hétvégén mész, mint én...

Maga a ház egy felújított társasház.

A lakás szép, tiszta, a célnak tökéletesen megfelel. A háló tágas, nagy és kényelmes franciaággyal, tükrökkel megfelelően ellátott a maximális vizuális élmény kedvéért :)

A fürdő makulátlan, minden mire szükséged lehet a kezed ügyében (1,5 méternyi tusfürdő készlet, figyelmesen alakra hajtott törölköző, stb.); Jessyca megadja a módját mindennek és ad a részletekre is.

Külső: Ha a fotói alapján választod ki a hölgyet, akkor nem fog csalódás érni; no nem mintha a más alapján választókat érhetné, eme tünemény kapcsán :)

Jess egy 160 cm-es csoda! Fantasztikus alakja van, szép cicik, formás popsi. Selymes bőrével, finom puncijával és fenomenális popójával nem tudtam betelni. Ami nekem mégis leginkább bejött, az a bájos arca, no meg a pajkos, mindig csillogó, kacér szemei!

Hozzáállás: Sajnos mindösszesen fél óráig élvezhettem vendégszeretetét, ám ez alatt, illetőleg korábban már a telefon beszélgetések alatt is, maximális kedvességet, a későbbiekben pedig odaadást, figyelmességet tapasztalhattam meg. A barátnő feeling teljes mértékben megállja a helyét.

A kezdeményező készsége tökéletes mértékben fejlett, mindezt azonban csodálatos, abszolút nem parancsolós, vagy nyomuló köntösben tálalja.

A játékszabályokat a legelején lefektettük, egyébként nagyon kevés tabu van, volt. Ezen kereteken belül viszont bármilyen ötlettel, kívánsággal előállhattam, készségesen teljesítette.

A hozzáállása csillagos tizenkettes :)

Együttlét: Mint már említettem, csupán fél órát volt szerencsém eltölteni eme hercegnővel, ami, valljuk meg, nem teljesen elég megtapasztalni mi a kedvence, illetve a Káma-Szútra minden pozícióját végigpróbálni. De egy minden egyes perc maga volt a gyönyör!

A fürdőből kilépve, a hangulatos szoba félhomályába belépve és a törölköző béklyójától megszabadulva azonnal jeleztem, félreérthetetlen módon, hogy mennyire kívánatosnak tartom Jessyca-t. Ő ezt konstatálva kezelésbe is vette a legérzékenyebb pontomat. Meg kell, hogy jegyezzem, hogy szinte tökéletes az orális technikája, a mélytorkos kényeztetése pedig egyenesen isteni! Most, hogy megemlékezek róla is újra elönt a "tettvágy" :) Kis idő múlva, kértem, hogy had kényeztethessem én is őt egy kicsit, amire meglehetősen jól reagált, remélem élvezte is és nem volt számára annyira szörnyű :) Megint kis idő múlva, kérésemre 69-be fordulva folytattuk egymás testének felfedezését. A végtelenségig szeretem volna ezt átélni, de a kegyetlen idő szélsebesen telt, ezért kértem a védőfelszerelést és lovaglásba kezdtünk. Puncija nagyon finom és forró, leírhatatlan érezni; a pozíció váltásig már el sem jutottunk, így lett végem.

Kis beszélgetés, zuhany, majd fájdalom teljes búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus volt, mint már említettem minden egyes percében a mennyországban éreztem magam; kevés lánnyal éltem át ezt a csodálatos érzés és mondhattam el magamról, hogy az együttlét után maradéktalanul boldog és felszabadult vagyok. Jessycaval átéltem mindezt! Hazafele végig énekeltem azt utat...

Azonban biztos vagyok benne, hogy legközelebb; mert biztosan lesz legközelebb, nem fél órát töltünk el egymás karjaiban!

Ajánlás; nem hiszem, hogy kellene, képei, beszámolói, hozzáállása magukért beszélnek. Menj el hozzá, tégy egy próbát, csalódás nem fog érni (legalábbis negatív értelemben nem!)

Jess, már régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy meglátogatlak, kimondhatatlanul örülök, hogy végül is találkozhattam Veled. Csodálatos, intelligens, kedves, finom teremtés vagy, egy igazi kincs! Nem tudok elég hálás lenni, hogy élvezhettem társaságod, ha csak egy röpke időre is!

Köszönöm ezt a fantasztikus vasárnapi randevút!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
greygoose beszámolója
2015-10-27 08:34:45
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: telefont egyből felvette,egyből sikerült megállapodni mindenben

Lakás: új tárasasház,célnak megfelelő,parkolás fizetős de egyből meg tudtam állni,fürdőben zuhanyozni lehet sok tusfürdő és szájvíz is van

Külső: pici de aranyos és arányos

Hozzáállás: közös alakítottuk az együttlétet,egy órát voltam vele

Együttlét: végig csókolta a testem majd francia gumi nélkül,kinyaltam,meglovagolt,69, aztán doggyban lett végém

franciája a legjobb főleg ahogy torokra veszi,isteni volt

Elégedettség és Ajánlás: kellemes volt,ajánlom mindenkinek főleg a franciáját

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szelidilili_archivalt2019 beszámolója
2015-09-23 15:02:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, szinte azonnal felvette. Ő, nem más! Kedves hangon tájékoztat, nem agitál. A hangját hallva, azt kívánod, bárcsak máris ott lehetnél.

Lakás: A lakás pont a célnak megfelelő, azaz a célra fenntartott. Kényelmes, tiszta. Inkább egy szállodai szobára emlékeztet kivéve persze az ággyal szemben lévő hatalmas tükröt. Tiszta lepedő, törölköző, meghitt félhomály. A fürdőről ugyanez elmondható. Tusfürdő hegyek plusz szájvíz. Tömegközlekedéssel mentem, szerintem ez az egyszerűbb.

Külső: Láttad a képekető Láttad! Tehát! Alapnak, kedvcsinálónak jól megfelelnek. Aztán találkoztok és hoppá! Ajtó nyílik. "Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik." Nemely képen világosabbnak tűnik a bőre. Hát nem! Igazi csokibaba! Étcsoki, ugyanakkor édes is. És mosolyog! És kedves! És csodálatos! Mire távozol "kicsit" (nagyon) beleszeretsz! Amúgy némely képe alapján gondolhatnád, hogy kicsit telt alkat, ám nem az. Abszolút arányos, pici lány, csodaszép pfival.

Hozzáállás: Kezdeményező, majd irányítható. Készséges. Bár tudod, hogy hol vagy, nem érzed idegennek sem Őt, sem a helyzetet. Végig kedves, bájos. Egy órát voltam vele, amit sikerült maximálisan beosztani. Mindent megkaptam, amre számítottam, még többet is. Negatívumot, ha megkínoznának sem tudnék felhozni.

Együttlét: Puszi, csók, csókolózás. Natúr francia. Ezt szándékosan nem húztam el, mert más terveim is voltak. Ügyes benne! Bőnyálas, cuppogós, köpködős, időnként mélytorkos. Öt csillag! Végem lett. Kis pihi, tisztálkodás. És még gyerek az idő! Feltérképezés! Először hason fekve, majd hátára fordulva. Csak úgy ittam magamba illatát, ízét, látványát! Csodálatos test! Finom bőr! Isteni illat és íz! Punci! Kényeztem mert nem tehettem mást! Rabul ejtett, nem eresztett! És tényleg! A kontraszt! Ahogy szétnyitottam ajkait. Fekete és rózsaszín! Aár órákig nyaltam volna, de jelzett a farkam. Irány a 69. utca. A látvány, az érzés leírhatatlan! Ezt a csodálatos, szűk puncit belűlről is élvezni kell! Gumi fel, nyeregbe! Először szemből majd háttal. Jól bírtam és remekül mozgott, (öt csillag!) a látvány pedig szemet gyönyörködtető, mégis pózt váltottunk, mert az idő ugyebár telt. Doggy következett, ami a gyengém, főleg, hogy ott az a nagy tükör. Azt írja ez a kedvence és jól is csinálja. Öt csillag! Úgy mozgott, kavart, hogy bár bírtam volna még inkább megadtam magam. Nem túlzok talán, ha azt mondom, majdnem eláultam. Örömmel konstatáltam, hogy maradt még idő egy kis beszélgetésre is. Sőt! Még beszkenneltem a testét is. Ki tudja mikor jutok el hozzá legközelebb, kell az emlékkép. Öleléssel, csókkal búcsúztunk. Reményeim szerint nem örökre.

Elégedettség és Ajánlás: Hogy elégedett vagyok-eő Amit fentebb leírtam, szerintem megválaszolja. Az idézőjeles "bakancslistámra" egy újabb pipa került, amit tudom, hogy Ő nem vesz sértésnek. Kövezzenek meg érte, de kicsit bele is szerettem! Nehéz és fájó szívvel, de csak ajánlani tudom. Rendkívüli lány!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_davD.20 beszámolója
2015-06-10 11:42:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lovag beszámolója
2015-03-30 16:02:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot.Javasoltam egy időpontot, amit el is fogadott.

Lakás: A ház ahol rendel könnyen megtalálható.A soroksári út egyik mellék utcája.

A lakás a fürdő rendes tiszta,kényelmes a célnak megfelel.

Az épület belseje szint eltolásos ezért az akcióhelyre lépcsőn kell felmenni.

Külső: Jessyca egy aranyos,kedves jól kommunikáló és nagyon ügyes szexre termet lány.

Viszonylag alacsony,de formás testalkattal rendelkezik.Amit kiemelnék az

a feneke,nagyon kemény és formás.

Hozzáállás: Hozzáállása kitűnő,kezdeményező.Sajnos csak 1/2 órát töltöttünk együtt.

Együttlét: Megérkezésemkor puszival fogadott.Néhány általános mondat után törölközőt nyomott a kezembe és a fürdőszobát mutatta.

A fürdőből kilépve meztelenen fogadott és az ágyra invitált.Csókolózva az ágyon egymás mellé helyezkedtünk el.

A nyelvemmel és kézrátéttel a ciciket kezdtem el kényeztetni,majd az egész testét érintve jutottam el a finom p unciához.

Nagyon kellemes,és nyelvel,időnkét újaimmal rásegítve izgattam,aminek hatására nyögött meg meg remegett az egész teste,

és arca megváltozásával élvezett el.Most én jövök mondta és szájába vette a velem egykorút és finoman elkezdte szopogatni.

e közben rám fordult és felkínálta nyalásra p unciát,ezután 89-be folytattuk.Majd szembe fordulva lovagolni kezdett,a lovaglás után a védőfelszerelés le,és ajkai között jót élvezte.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam.Ajánlóm másoknak is.

Köszönöm drága csoki nyuszi!!!:-)))

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_victimlesscrime beszámolója
2015-03-07 12:19:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Simán ment, elsőre felvette a telefont, pár perc alatt lebeszéltük a randit.

Lakás: A fürdőszoba és a háló is tökéletesen megfelel a célnak.

Külső: Bársonyos bőrű, gyönyörű lány, imádtam minden porcikáját. Ráadásul az egyik tetkónk hasonlít. :)

Hozzáállás: Nagyon kedves és mosolygós, beszélgetni is lehet vele, teljesen jófej. :)

Együttlét: Ezt a részt nem szeretem részletezni, de annyit elárulok, hogy nagyon ügyes mindenben.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, gyorsan elrepült a vele töltött idő. Csak ajánlani tudom. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_penisten beszámolója
2015-01-28 10:06:28
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan és könnyen ment.

Lakás: Nem azért mentem hogy felmérjem az ingatlant, őszintén szólva nem szempont. De egyébként minden rendben volt ezen a téren is.

Külső: Külsőre tökéletes :) Bár én elfogult voltam vele kapcsoltban, részemről jobban ki sem nézhetne.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, hibát nem is kerestem és nem is találtam. Mintha első osztályon utaztam volna.

Köszönöm! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Popsifun_archivalt2022 beszámolója
2015-01-24 21:20:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dev19880830 beszámolója
2015-01-17 09:14:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan válaszolt az sms re, majd révid idő múlva tudtunk beszálni is. Pár óra múlva már nála is voltam.

Lakás: Lakás szép rendezett, a fürdő is teljesen okés.

Elégedettség és Ajánlás: Nem írnék túl hosszan, hisz az előttem szólók már mindent közöltek ami fontos és ez mind igaz, tehát csak ajánlani tudom, viszont a franciáját azért kiemelném én is!!! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
luisadriano beszámolója
2014-11-19 16:00:07
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment!!Ma a délelőtti órákban hívtam ,elsőre fel vette!!Nemsokal később ott is voltam!!

Lakás: Lakás rendben van,a szoba kicsit kicsi volt a tetőtér miatt,de elfértünk!!A fürdő tiszta,tusi többfajta!!!

Külső: Édes picike kis csokibaby!!!!

Hozzáállás: Ebben sem tudok kivetnivalót találni,kezdeményező volt pont amennyire kell!!!

Együttlét: Most nem részletezném ,de franciája valami isteni!!!Imádtam !!!!Ez is 5*

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlani tudom maximálisan !!!Én most voltam először Pesten lánynál,nem tudom ki milyen ,de Ő nagyon jó volt!!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fabioo beszámolója
2014-11-10 15:22:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Pénteken hívtam először, de akkor nem tudtam elérni. Majd másnap 1x hívtam , akkor nem vette fel, de 2-3 percen belül visszahívott és megbeszéltünk mindent. 20 perc múlva már nála is voltam.

Lakás: Bkv-val mentem, a boráros tértől pár perc séta. Új építésű társasház, Jessy a 7. emeleten fogad. A lakás tiszta és rendezett. A fürdőszoba teljesen felszerelt, többféle tusfürdő választék van. A tetőtérben volt a tetthely, az ajtón tükör volt, így nagyon jó látváby fogadott aktus közben. Többen is vannak a lakásban, hallotfam 1-2 hangot, de semmi probléma nem volt ezzel.

Külső: Ajtónyitáskor Jessy egy egy feketés navyon szexi fehérneműben fogadott. Élőben is olyan szép mint a képeken. A mosolya elbűvölő ugyanúgy mint az egész hölgy. Kis picike, cickók és fenék rendben van.

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező, nagyon kedves.

1 órát voltam vele.

Együttlét: Megérkezésem után felmentünk az emeletre, végig előttem ment, jó volt nézni a szép fenekét. A szobában kaptam egy törölközőt és mentem zuhanyozni. Miután végeztem már meztelenül várt az ágyon, ahol meg is jegyeztem neki milyen gyönyörű a teste. Az ágyra fektetett és elkezdett franciázni a fenekét felém fordítva. Brutálisan jól csinálja, azaz igazi cuppogós, köpködős, bőnyálas, azt hittem ott végem lesz egyből. Közben áttértünk 69-be ahol ugyanúgy folytatta kivégzésemet. El is mentem a szájába. Hagyott lenyugodni, még egy ideig bent tartva a szerszámomat a szájában, majd kiment a fürdőbe rendbe tenni magát. A szünetben felajánlott egy masszázst, amit el is fogadtam. Közepesen erősen csinálta, elég jól esett. Közben sokat beszélgettünk, nagyon értelmes a hölgy, abszolút barátnő feeling. Majd következett a 2. menet, ahol gyorsan felállított majd rám ült. Lassaban majd gyorsítva is lovagolt, közben nyögdécselt. Utána hátulról folytattuk, ahol beucsított és még ki is nyomta a fenekét, ami jó látvány volt. Itt már toltam rendesen végig nyögdécselt. Kicsit nyikorgott az ágy amikor rágyorsítottam, de engem bem zavart. Mikor elfáradtam oldalra fordultunk és úgy nyomtuk egy darabig, majd mondtam hogy a szájával fejezze be. Sajnos nem sikerült elmennem, pedig nagyon kitartóan dolgozott rajta. Ugyanúgy ment a köpködős francia. Túl is léptük az 1 órát.

Elégedettség és Ajánlás: Az összkép teljesen pozitív. Nem is ajánlom senkinek inkább megtartom magamnak. Biztos hogy vissza fogok még hozzá menni, ha lesz lehetőségem!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rnandi7 beszámolója
2014-10-16 23:45:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsore sikerult. Telefonon egyeztettunk,nagyon kedves volt,kellemes a hangja.

Korrektul elmondott nehany dolgot magarol.

Delutan beszeltunk,6 kor nalla voltam.

Lakás: Lakas a celnak tokeletesen megfelel,furdo tiszta es korrektul felszerelt.

Parkolas fizetos,de nem hiszem hogy ez barkinek tul nagy gondot jelentene....

Külső: Nagyon szep lany,sot sonyoru!Bajos az arca es folyton mosolyog,ami talan a legjobban bejott benne!

Testalkatra nekem a kedencem ott kerek,ahol egy nonek annak kell lenni,de ott aztan tokeletesen!

Kedvenc testreszem egyertelmuen a popsija es a gyonyoru vastag szaja.

Hozzáállás: Egy orat toltottem nala es mindennel nagyon elegedett voltam. Elso alkalomhoz kepest tokeletes volt!

Együttlét: Tusi utan meztelenul vart az agyon es azonnal csokolgatni kezdett,francia tudasa egeszen lenyugozo,bonyalas,igazi melytorkos...Sajnos nem csokoloztunk,valamiert ez kimaradt(talan nem voltam eleg szimpatius),legkozelebb remelem bepotoljuk,mert nagyon erzeki vastag ajkai vannak! Puncija isteni finom!Tobb pozban csinaltuk,a kedvenc a hatulrol volt,nem is birtam tul sokaig igy,mert a tokeletes popsi latvanya teljesen megoritett,ezert valtottunk...

A szajaval vegzett ki,es az egeszet meg is orokitettem.A fennmarado idot kis beszelgetessel toltottuk,maradtam volna meg!Nagyon kedves lany!

Elégedettség és Ajánlás: Ajanlom mindenkinek uraim! Tessek ra vigyazni!

Remelem meg latjuk egymast!Csokol a pizzasfiu ;-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dregon_archivalt2021 beszámolója
2014-08-08 12:42:26
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
GAZ13 beszámolója
2014-07-19 17:16:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel telefonon. Nagyon kedves, csodás a hangja.

Lakás: Lakás szép tiszta rendezett.

Külső: Jessyca gyönyörű. Élőben még szebb mint a képeken. Nincs kedvenc testrészem. Egyszerűen elbűvölő, lenyűgöző.

Hozzáállás: Nagyon kedves. De hiába is részletezem, egy ilyen szituációt nem lehet leírni, kevés a szó. Ezt meg kell tapasztalni, át kell élni.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom. Csodaszép, kedves intelligens, és gyönyörű szép nő.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.