SzexpartnerMaya22+36 70 / 736-7879Miskolc

Bemutatkozásom
Szia, Maya22 vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Miskolc.
Várom hívásod a +36 70 / 736-7879 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
70 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
175 cm
Csípőbőségem
90 cm
Derékbőségem
74 cm
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 16 óráig
kedd:
09 órától 15 óráig
szerda:
09 órától 15 óráig
csütörtök:
péntek:
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
30
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
177610x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőke
Szem
Zöld
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia! :) Kérlek időben jelentkezz be. Telefonomat én kezelem ezért ha nem tudom felvenni,akkor később próbáld újra. Diszkréció adott és elvárt. Találkozásunkat kizáró okok: -Ha alkoholt és/vagy más tudatmódosító szereket fogyasztottál -Ápolatlan külső -Tiszteletlen,bunkó modor Rejtett számról érkező hívásokat nem fogadok. Megértésedet köszönöm Maya
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Mélytorok
igen
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Sport masszázs
igen
Thai masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Sport
igen
Thai
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (5 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Magányosvándor beszámolója
2023-11-03 08:45:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérni,érdemes próbálkozni,mert nem biztos,hogy elsőre sikerül,de érdemes próbálkozni! Értelmes,kommunikatív,elmond mindent,amit tudni kell és fontos egy ilyen találka előtt. Időpontot lehet előre is foglalni nála akár a következő napokra is,ha egyeztetsz vele.

Lakás: Lakás célnak megfelel,tiszta,rendezett. Szekrényből kapod a friss illatú tiszta törölközőt. Fürdőszoba tiszta,zuhanyzóval szerelve. Tusfürdőkből válogathatsz,szóval nem fog csalódás érni. Parkolás a ház előtt ingyenes,buszmegálló egy percre a háztól. Belváros 5 percnyire.

Külső: Maya egy igazán formás lány,látszik hogy foglalkozik magával. Teste renben van,formás magas lány,szép a bőre,élvezet vele lenni. Arca diszkréció miatt nincs a fotókon,viszont szerintem az is nagyon szép. Haja,bőre ápolt,úgy egészében kellemes ránézni.

Hozzáállás: Nagyon kedves lány,lesi minden kívánságodat. Ami az adatlapján szerepel azt vállalja is,nem a helyszínen szembesülsz azzal,hogy ez sincs,meg az sincs,maximum egyéb lehetőségben. Aki szereti az ilyen típusú lányokat,annak érdemes ellátogatni hozzá. Az idődet maximálisan ki tudod használni. Ha gyorsabban végzel felajánl egy frissítő msszázst,vagy éppen,ha ahhoz van kedved,értelmesen el is tudsz beszélgetni vele.

Együttlét: Erről a részről nehéz írni,mert az ember nem szívesen adja ki egy másik emberről ezeket a dolgokat. De hidjétek el aki egyszer megismeri,visszajárós vendége lesz. Legalább is velem így történt. Tényleg ami az adatlapján van,azt megteszi,kedved szerint válogathatsz belőle. Mindíg jókedvű,mintha csak a barátnőddel lennél.

Elégedettség és Ajánlás: Azokak az embereknek ajánlom,akik tisztelettel tudnak viselkedni ilyen helyen. Ő igazán megérdemli,hogy nőként viselkedj és bánj vele. Hidjétek el,hogy jó ,mert hálás lesz érte. Szóval vigyázzatok rá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kovi7315 beszámolója
2022-06-08 11:47:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetünk időpontot és még aznap ott voltam nála

Lakás: A lakás egy tömb ház x emeleti célnak megfelelő.parkolas a ház mögött. Fürdőszoba jól felszerelt!

Külső: Pont mint a képen az arca helyes. Testalkat pont jo nem vékony nem vastag van mit fogni rajta! Nekem nagyon be jön!

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező. Kedves barátnő filing. 1 órára mentem.

Együttlét: Erkezesem után gyors tusi és a szobában várt egy ásványvízzel meg egy fekete badyban. Kis simi meg csók és a lényegre is tört elemterdelt és a farkam már a szájába is volt. Isteni nagyon bonyalas franciát kaptam tőle, a melytorkot is melytorkot jelent nála! A kényszer franciát is nagyon bírja nem nyafogos! Én is kezelésbe vettem a punciat amit ujjaztam nyaltam és szerintem nagyon élvezte meg szerintem el is élvezett. Legalábbis a hangokbol ítélve. Aztán gumit kértem és bele hatoltam és egyben így is lett végem kis pihenés és egy cigi után negyed óra maradt de abban is ki végzett másodszorra is miközben 69 be én hevesen nyaltam ujjaztam ő bonyalasan szopott és végül a szájába lett végem! Istennő!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele,korrekt megbízható csajszi. Remélem még éreztem a száját mert isteni. Puszi a tegnapi 16 h vendéged!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
chs14 beszámolója
2018-04-30 15:36:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Contact: Maya picked up the phone right away, but unfortunately my phone disconnected in the middle of our call. She was nice enough to contact me by SMS so that we could finish setting up a meeting. She can speak and understand some basic English, but it is easier for her to communicate by text messages.

Place: She lives in an older high rise apartment which is very close to several trams and a bus line. The bathroom in her apartment is small, but well supplied with everything you need. The bedroom has a large bed with a few mirrors on each side.

Looks: Maya is an attractive lady with a pretty face, nice smile, and beautiful eyes.

Attitude: Her attitude is great. She is very kind, devoted, and gave me plenty of baratno feeling.

Act: She starts with lots of kisses, eye contact, and touching to get things warmed up. She does a very good blowjob including deepthroat. We did several positions and she was very active and vocal in all of them.



She is definitely a high energy person because 30 seconds after cleaning up after round 1, she was getting me ready for round 2. The 2nd round was similar to the first one and Maya did her best to make sure that I left her place very satisfied.

Satisfaction and Recommendation: Overall I had a great time with Maya and highly recommend her. Even though her English is limited, she is very good at non verbal communication and we didn"t have any major problems communicating. I was very tired, but happy when I left her apartment.



I had such a great time with Maya that I returned again the next day and I was really glad that I visited her again. I will definitely see her again the next time I am in Budapest.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gyikk22 beszámolója
2018-03-29 02:03:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam pillanatok alatt fölvette kicsit érdeklődtem , mondtam hogy már voltam a barátnőjénél nem kell fölösleges köröket futni ,minden ok .

Lakás: Tizenegyedik kerület nyugodt környezet nincs nagy forgalom . Autóval egyszerű ingyenes parkolás .

Tömegközlekedés megoldott nagyon közel .

Egyszerű társasház x emelete . Lift mellett közvetlenül rácsos folyosó . Sarok kádas zuhanyzó minden tisztálkodási eszközzel fölszerelve , lehet válogatni.

Dizájnos szoba kényelmes nagy ágy . Tisztaság mindenhol .

Külső: Képei nem tükrözik teljesen azt az egyéniségét . Jó fiatal magas jó csaj .

Arca aranyos inkább kislányos . Manöken alkat , icike picike poci , pár szolidabb tetoválás .

Hozzáállás: Teljesen barátnős , egy élvezetes óra Mayával .

Együttlét: Telefonos egyeztetés gyors volt ezért írtam a barátnőjének egy üzenetet mert én kicsit bizonytalanak éreztem az egyeztetést vagy inkább túl egyértelmű volt . Választ kaptam hogy szeretettel várnak a parkolásom után még leveleztünk hogy lesz egy plusz dolog számomra és hogyan szeretem ő

Találkozó a zárt folyosón előre engedtem hogy kicsit előttem lépkedjen mint a lányok a divatbemutató kifutóján én meg lógó szemekel utána .

Tisztálkodás után tali a szobában szép kis egybe részes fekete fehérneműben várt állva simogattuk csókolgattuk egymást . Picit magasabb Maya nálam úgy hogy a csókot kérni kellett picit le hajolt hozzám és lesmárolt úgy isten igazából !

Megkértem hogy a ruhát távolítsuk el mer hát úgy jobb . Csini ciciket kezdtem kényeztetni nem nagyok de tetszettek ö sem tétlenkedett simogatott cirógatott .

Ágyra heveredve kértem a kényeztetést kicsit eligazított az ágyon hogy kényelmesebben hozzám férjen , megérte megfogadni tanácsát mert olyan élvezetes franciát kaptam hogy még a szemeim is ki guvadtak . Persze mély torkos elemekkel megtűzdelve sok nyállal .

Kértem egy kis pihenőt míg kölcsönösbe fordulunk .

Szuper puncit kaptam a szám elé én sem tétlenkedtem , megpróbáltam hasonló ütemet mentalitást mint amit kaptam Mayától .

Gumit kértem és lovaglást . Szépen elkezdett lovagolni teljes hosszában aztán csak a végén istenien szűk volt a punci vagy csak így szorongatott meg . Ezt nem hagyhattam de nem is bírtam tartani magam egy nagyot lőttem a gumiba .

Óvatosan szétváltunk törölgetés , beszélgetés .

Kezdtem kicsit regenerálódni Maya nyálas franciában indított néztem milyen élvezettel kényeztet túlságosan feszegette az inger küszöbömet inkább kértem a kölcsönöst úgy én is elfoglalni magam egy kis nyalással még így is túlságosan voltam ingerelve vagy csak föl voltam húzva . Gumit kértem és azt a kivégzős lovaglást . Azért itt már tovább bírtam magam mint az előbb . Volt időm Máyát kényeztetni csókolni cicit szopizni . Megkértem hogy most háttal felém fordulva lovagoljon . Isteni csodás hátsó vágtázott , néha kicsit kiemelkedve tárult elém ahogyan a farkam utat tör magának a finom csodás punciba . Megint a szorítós lovaglás amit nem tudtam tovább elviselni megint a gumiba végeztem . Nagyon jól éreztem magam . Kis pihenő beszélgetés .

A följebb említett extrát most vettem igénybe !

1 lekváros és 1 kakaós palacsintát elfogyasztottam nagyon finom volt . Amikor odaértem még forró volt a palacsinta amúgy is az ízlelő bimbóim másra voltak kihegyezve jó kis levezetése volt , jól jött a kis energia a hazafelé vezető útra . Tisztálkodás és puszilkodós távozás .

Elégedettség és Ajánlás: Kicsit az elején feszélyezve éreztem magam mert hát picit magasabb nálam ,de nagyon jól megoldotta a problémát barátnő feeling teljes mértékben . Rohadt jól éreztem magam ! A palacsinta vitte át legjobb legmagasabb besorolásba a Mayával töltött élvezet halmazt .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bubus56 beszámolója
2018-02-26 21:57:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egy logisztikai probléma miatt meghiúsult randi okán találkoztunk, de úgy tűnik, ez után hinnem kell a sorsszerűségben.

Lakás: A kerület külső részén található csendes környék, fele családi ház, a többi panel. Parkolás könnyű és ingyenes a környéken. BKK a párhuzamos főútvonalon kis sétával. Tiszta rendezett lakás. Kis szobában a méretes ágy uralkodik, mellette a falon tükör a mozizáshoz. Fürdőben kád zuhannyal és minden felszereléssel amire szükség van.

Külső: Nagyon formás magas leány. Szép arc, világító kék szemek, csábos mosolya engem megfogott. Finom selymes bőr, marokba illő cicik, kerek popsi és nagyon kívánatos babapunci. Testén pár tetkó, engem nem zavart.

Hozzáállás: Egy órát töltöttünk együtt, véleményem szerint igen "hasznosan". Nagyon kedves és odaadó partner volt ez idő alatt.

Együttlét: A fürdő látogatása után az ágyon helyezkedtünk el. Kis ismerkedő csók után a rajta levő alul gombolós kombidresszből

kezdtük kicsomagolni, így mindjárt egy puszival köszöntöttem a már említett babapuncit. A ruhanemű levételénél mögé állva segítkeztem, forró testéhez simulva jó érzés volt kebleit kezeimben érezni. Visszatértünk az ágyra, kis kölcsönös simizés után hamar ajkai között és nagyon mélyen érezhettem magam. A francia lecke alatt szinte végig érezhettem torkocskáját és nyelve játékát. Minden levegővételnél csábosan a szemembe nézett és szétsimogatta a képződött nyálmennyiséget. Rendkívül izgató érzés és látvány kerített egyre inkább hatalmába. Kérésemre kicsit a golyszikat is megismerte, majd ismét torkában élvezkedhettem. Mérhetetlen kedvességét viszonozni akartam, sőt már vártam, hogy én is felfedezhessem nőiességét. Kis csókok és cicizés után öléhez helyezkedtem, s nyelvemmel vettem birtokba Őt. Nagyon érzékenyen reagált a közeledésemre, kis remegésekkel és karom markolászásával jelezte, kedvére van a tevékenységem. Érezve a csúcs közelségét, mindkét kezével összekapaszkodtunk, közben nyelvemmel intenzíven dolgozva juttattam kedvesemet a célba. Teste remegése és csípője emelgetése mellett a szájából kiszakadó hangok is megerősítették az eredményt. Egyik kezét kiszabadítva a szája elé tette, így próbálta ezt tompítani. Én folytattam tovább a számomra is nagyon kellemes dolgomat, s hamarosan újra elröppent a kedves. Ő hálásan simogatott, én egy csókkal ideiglenes búcsút vettem a kelyhecskétől. Oldalára fekve pihegett, de annyira csábító volt, hogy újjammal tovább ingereltem Őt. Visszafordulva ismét a torkára vett, ami közben tovább játszadoztam a nedves puncikával. Hamar 69-be kerültünk kérésemre, így kölcsönösen kényeztettük egymást. Kértem a VV-t, nagyon akartam érezni Őt. A vad dugás helyett egy nagyon érzéki lovaglásban volt részem. Utána még kutyusban üzekedtünk, végül franciás befejezést kértem. Nagyon nagy durranással ért a vég a csodás ajkai között.

Elégedettség és Ajánlás: Csodás órát kaptam alkalmi kedvesemtől. Remélem többször is átélhetem ezt az élményt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.