SzexpartnerAmanda528+36 70 / 555-3735Budapest III. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Amanda528 vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest III. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 555-3735 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
55 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
164 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 20 óráig
kedd:
10 órától 20 óráig
szerda:
10 órától 20 óráig
csütörtök:
14 órától 20 óráig
péntek:
10 órától 20 óráig
szombat:
10 órától 20 óráig
vasárnap:
10 órától 20 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
37
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1291588x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
igen
párokat
igen
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Zöld
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziasztok, Amanda vagyok. Kedves intelligens, igényes nő.Ha kellemes kikapcsolódásra, egy fergeteges szeretkezésre, vagy csak egy beszélgető társra vágysz hívj bizalommal. Szeretem ha a férfi irányít, vágyai szerint használ és a fellegekbe juttat. Ha egy igazán kifinomult, kedves, és érzéki nőre vágysz nem kell tovább keresgélned. MEGTALÁLTAD! Már csak annyi a dolgod, hogy felhívsz, hogy csengő hangommal is elvarázsoljalak. Attól a perctől kezdve alig bírsz majd magaddal. Látni szeretnél majd, érezni, és kielégíteni.Hidd el nem fogsz csalódni.Kérlek hogy csak számkijelzéssel hívj.Köszönöm...Mivel a telefonomat saját magam kezelem,sokszor előfordul hogy nem tudom felvenni.Ezért kérlek hívj késöbb..Ne add fel..Igérem hogy meghálálom a kitartásodat..Ami még nagyon fontos:Kérlek úgy ne hívj fel hogy itt vagyok a környéken és 5,10,15perc múlva ott vagyok. Erre nincs lehetőség. Egyeztetés minimum 1órával a randi elött. És külföldi számot nem veszek fel. Köszönöm. Puszi
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
nem
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
nem
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
ha megkérsz
Leszbi show
nem
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
nem
Enyhe domina
nem
Szerepjátékok
nem
Csúszka masszázs
nem
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
nem
Elfogadott (30 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Driverman beszámolója
2023-09-26 11:13:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Amandával már elég régi az ismeretségünk.

már nagyon sok alkalommal volt szerencsém élvezni a csodálatos vendégszeretetét.

Először belső üzenetben,majd telefonon kerestem meg kedvesemet,és rákérdeztem a táncrendje foglaltságára. Mivel épp ráért,gyorsan találtunk egy megfelelő időpontot.

Amanda az egyeztetés során végig nagyon rugalmas volt.

Lakás: A célobjektum egy nagyon barátságos,szépen berendezett kis lakás,melyet szemmel láthatóan életvitelszerűen használ csinos gazdája.

Mindenhol rend,makulátlan tisztaság uralkodik,a fürdőben kádban tusolhatunk, bőséges a tusfürdő választék,tisza,száraz kilépőn állva, nagyméretű, puha törülközővel szárítkozhatunk. Mosdónál szájvízek pohárkákkal fogadják a betérő vendéget,egyszóval minden feltétel adott egy sikeres higiéniai protokollhoz.



Babaszobában falon elhelyezett tévé biztosítja a diszkrét alapzajt,szobainas várja a leszórt göncöket,komód az elkövetkező órácska kellékeivel. A randi érdemi része a kényelmes,nem nyikorgó nagy méretü franciaágy, és természetesen itt várja a ház csinos úrnője a kalandort.

Külső: Bájos vendéglátóm a harmincas éveiben járó csodálatos Hölgy.

Bár az inkognitó miatt nem arcos fotókkal hirdet, nem kell megijedni,mert érkezéskor egy bájos, kedvesen mosolygó arcocskával találkozunk.Ajkai csókra állnak,igéző,zöld szemeiben könnyű elveszni.Hosszú, csokoládébarna haja szépséges keretbe foglalja arcát,formás,ruganyos keblei ,kemény bimbói már a legkisebb törődést is meghálálják.

Lejjebb tükörsimára borotvált,illatos ,kellemes ízű kelyhe igyekszik a gyarló férfiember maradék józaneszét is elvenni, teljes sikerrel !

Ehhez társul még Amanda ösztönös kedvessége, intelligenciája,kimondottan jó humorérzéke.

Összességében Kedvesünk egy olyan ízig-vérig belevaló NŐ,akiért gondolkodás nélkül odaadnám bárki fél veséjét.

Hozzáállás: Amanda immár sokadjára is teljesen elvarázsolt. Csodás személyiségével, természetes kedvességével kiragadott a mindennapok zsongásából,és elrepített Meseországba.

Számomra élmény volt a randi minden egyes pillanata. Amanda természetesen erősen ajánlott, full barátnős kategória.Nem véletlen,hogy igyekszem Őt minél gyakrabban látogatni,még ha nem is születik mindig írásos emlék :)

Együttlét: 5.

Érkezéskor a már megszokott , telefonos beléptetés működik,majd a néhány lépcsőfok sikeres leküzdése után máris ott álltam Amanda ajtaja előtt.

Lakásba lépve Kedvesem szokása szerint forró csókkal üdvözölt.

A babaszobába lépve

Kedvesem frissítővel kínált,majd a hatalmas ágyon leülve picit beszélgettünk.

Majd egy törcsivel a kezemben elrobogtam a fürdőbe ,hogy lecsapassam az út porát.



Foglalkoztató szobába visszatérve láttam,hogy kedvesem is megvált fogadószettjétől, mindössze egy leheletnyi tanga próbálta kincsét óvni,persze kevés sikerrel.



Lassan finom érzéki csókolózásba kezdtünk,ami nem csak egyszerű szájra puszi,hanem igazi,barátnős nyelves csók . Átöleltem Amandát,lassan elhagytam érzéki,csókos ajkait,és tenyerembe vettem asszonyos, rugalmas kebleit,miközben éreztem,hogy a már türelmetlenül ficánkoló Kispajti bökdösni kezdte vendéglátóm combjait.

Miközben lelkesen csókolgattam Kedvesem kőkemény bimbóit,észrevettem,hogy Amanda is felfedező útra indult,és próbálja megnevelni izgága bűntársamat.Előbb csak mintegy nyugtatóan végigsimított a szárán,amitől persze csak még virgoncabb lett,majd ujjbegyével elkezdte a kupolás rész símogatni.



Gyorsan otthagytam a kellemes cici-játszóteret,és elkezdtem a déli tájon talált selymes tapintású és illatos kelyhet felderíteni.Először csak lágy csókokkal illettem,aztán köszönésképpen benyalintottam a kis szárnyacskák közé,majd érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet a már nedvesedő nyílásba süllyesztettem.

Hamarosan kedvesem hangja is megjött,egyre hevesebben kezdte cickóit simogatni,persze azonnal segítségére siettem egyik kezemmel.Kitartó nyelvelésem hatására éreztem,hogy Tündérkém teste hullámzani kezd,sűrű gyönyörnedvek lepték el kutakodó nyelvemet,majd combjaival satuba fogva a kobakomat elröppent Csodaországba.



Némi pihenést követően jelezte,hogy most Ő következik . Gyorsan vv-t adott a mit sem sejtő Kispajtira,majd fordított lovaglóülésben nyeregbe pattant.

Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.



Jóleső lovacskázás után megkérdezte ,hogy volna-e kedvem kicsit matekozni ő

Természetesen nemmel válaszoltam,és már vidáman lefetyeltem is számhoz illesztett kincsét ,mint kismacska az elcsent tejfölt .

Amanda közben falánk ajkai fogságába ejtette bűntársamat,melyet a kis gazfickó meglehetősen élvezett.

Lágy , barátnősen kellemes kényeztetést kaptam,egyszer Kispajti fejebúbján,egyszer a rúdon érezve a finoman kutakodó nyelvét,a csatolt részeket sem kihagyva a jóból.

Igyekeztem a kapott kedveskedést viszonozni,ezért nyelvemet a nedves barlang mélyére fúrtam,időnként kihúzva ,mintegy véletlenül, a hátsó bejárat szirmainál is tiszteletemet téve ,melyet kedvesem hatalmas sóhajokkal,és még intenzívebb franciázással nyugtázott,majd egy csodaszép pillanatban megremegett,és újra elröppent,bőséges örömnedvvel jutalmazva ténykedésemet.



Visszatérte után közölte,hogy most csúnyán kicsinállak ! :)

Belekezdett egy igazi,kivégzős akcióba , szorosan tartva szájában bűntársamat,majd kérésemre kézzel is besegítve végül formás kebleire érkezett a kitörés,én pedig úgy éreztem,hogy ki lettem lőve a kozmoszba :) Lenyugvás,és tisztogatás után barátnősen mellémbújt,és egymást cirógatva még pihentünk picit,majd kivonszoltam magam a fürdőbe,aztán érzékeny búcsút követően egy kellemes élménnyel a tarsolyomban a távozás mezejére léptem.

Elégedettség és Ajánlás: Örülök,hogy tudtunk ismét találkozni.Bár már volt néhány igazán kitűnő randink,Te mindig tudsz meglepetésekkel kedveskedni.Veled mindig nagyon jó hangulatban telnek randijaink,legyen szó akár lepedő akrobatikáról,akár egy kellemes társalgásról.

Igyekszek mielőbb ismét jönni Hozzád,hiszen tudod,a jóból sosem lehet elég !!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lover1 beszámolója
2022-11-09 13:53:17
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hétfőn nehezen fel tudtam venni vele a kapcsolatot, de utána jól elbeszélgettünk és azt hiszem kölcsönös volt a szimpátia és amikor megbeszéltük, hogy kedden vagy szerdán mennék hozzá. Kedden egész nap nem értem el, pedig honlapján írja, hogy bátran hívogassa a "jóember" mert azt meghálálja. Ma Szerdán délelőtt nehezen elértem és délre kaptam időpontot. Kitartásom az első 3 fotóra való beindulásom és a bemutatkozó levél "ne add fel, meghálálom a kitartásodat" inspirálta.

Lakás: Igényesen felújított panellakás ami kényelmes a célnak megfelelő parkolás ingyenes és a ház körül mindig akad hely. Fürdőszoba jól felszerelt van több tusfürdő, és szájvíz. Kád van zuhanyzófüggönnyel, kilépővel.

Külső: Kellemes külsejű aranyos arcú minden téren természetes hölgy akin semmilyen "ma divatos" mű beavatkozás nyomát nem láttam. Megjegyzem nekem ez az esetem. Gyönyörű a teste és nekem mindene nagyon tetszett, de a kisajkai amik a kedvenceim lettek.

Hozzáállás: Legin sz-ben és pólóban fogadott mint ha aerobik órára mentem volna. Ajtón be majd puszi és bemutatkoztam. Cipő le és a szobába belépve az óriás LED TV elé be volt kapcsolva és végig valamilyen utazási magazin műsor ment rajta. Én egy ruhainas mellé levetkőzve összehajtogattam a ruháim és meztelen megmutattam magam, hogy ez van és elfogad e így ahogy vagyok a kis "mini májas" méretű kukimmal, mire a válasz az volt, hogy nem gond. Kaptam egy szép és nagy puha nagy törölközőt amivel tusolni mentem.

Együttlét: Mikor visszatértem ő egy tanga bugyiban várt az ágyon hanyatt fekve a TV-t nézve. Kértem vegye le nehogy kárt tegyek én benne a levételkor. Utána rögtön kértem, hogy feltárhassam csodálatos kelyhét aminek kényeztetéséhez rögtön hozzá is fogtam. Kellemesen megduzzadtak a kisajkak cimpái amik közé mélyen behelyezve nyelvemet igyekeztem minél több nektárt kinyerni, mint a szorgos méhecske. Kis váratva megemeltem a csípőjét és telibe nyaltam a popijától a csiklójáig aminek enyhe nyögdécseléses hangot is adott, ami lelkileg is nekem nagyon fontos és inspirál. Közben nagyon tetszett, hogy kebleit markolászva magát is izgatta és hangulatba hozta. Utána feljebb mentem és csodálatos kebleit csókolgattam felváltva. Majd szájához feljebb csúszva heves csókolózásba merültünk. Kérte, hogy folytassuk 69 be és ő már lépte is át térdével a fejemet és bukott rá a kis "mini májasomra" amiből gyorsan "virsli" nagyságot varázsolt. Kérdeztem, hogy elég kemény e, mire ő mondta, hogy igen. Kértem az óvszert, amit sajnos mint a zsákot húzta rá picinyemre nem szakszerűen görgette ahogy az a felvilágosító ábrákon, filmekben oktatják. Ilyen esetekben szoktam lelankadni, mer a makk a szilva formáját elveszíti és kúpos lesz a makk korona árka kiemelkedése megszűnése meg érzéketlenséghez vezet. Kérdezte, hogyan továbbő Én mondtam, hogy jöjjön felülre. Ő háttal nekem a TV-vel szembe guggolt fölém és magába helyezett. Kis guggolgatás után mondtam, hogy ha elfárad akkor folytathatjuk hátulról amit örömmel vett, mert az a kedvence. Csípőjét finoman fogva vezettem be kukimat a hüvelyébe és félve, hogy puhulni fogok, nem visszatartva pár lökés után elsültem. Utána kaptam papír zsebkendőt amibe szakszerűen bele tettem a védőfelszerelést és letörölgettem magam. Mivel ez az egész nem tartott mindennel együtt (vetkőzés, tusolás) sem 15 percig a maradék időt az ágyon egymás mellett beszélgetéssel töltöttük, ami végül is az én életem történetének feltárása és az oldal igénybevételének magyarázatával telt. Mikor időm lejárt szólt én felöltöztem és egy utolsó csókkal még időm lejárta előtt 3 perccel távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Tetszett az együttlét és ha szabad akkor szeretnék jobban összemelegedni vele és többször menni hozzá amikor megengedhetem magamnak. A 4 csillag hozzá állás terén Ő tudja mi miatt van, nem teljesen tehet róla. (de nem írom le) A technikánál meg az óvszer nem megfelelő felhelyezése az ok. Szőkén jobban tetszett volna, de így sincs egy rossz szavam se róla.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nyalógép1 beszámolója
2022-06-03 18:27:09
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: telefonon.

Lakás: normális körülmények.korrekt környezet.

Külső: kellemes nagyon.cici és a punija.

Hozzáállás: 1 órát voltam,de kezdőként ez nem is tartott addig akkor még.ez kb 4-5 éve volt.ő volt az első ilyen lány akit megkerestem.

Elégedettség és Ajánlás: csak azt tudom hogy jó a lány.már nem emlékszem a részletekre.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
RemekElek beszámolója
2021-10-25 10:11:14
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, szinte azonnal felvette, 2 óra múlva már a kapuban.

Lakás: Patent lakás, amennyit láttam belőle, nem belső design ötletekért mentem. Parkolni könnyű, bkv-t nem tudom.

Külső: Arc kitakarástól nem kell félni, sőt. Testalkatra mint a képeken, látszik, h törődik a testével, kellemes 40es milf.

Hozzáállás: Fél órás együttlétre neveztem be, tetszett a hozzáállása, pont annyira volt kezdeményező, amennyire kell.

Együttlét: Semmi extra, a szokásos, különösebb cifrázás nélkül, de nem is volt másra szükségem 30percben. "Mi a kedvenceő" - nem tudom, de nem is azért mentem, h az ő kedvencét kiderítsem.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett voltam,

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Marduk01 beszámolója
2021-08-25 21:37:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elértem, készségesen tájékoztatott, mindent meg tudtunk beszélni. Nagy plusz volt, hogy telefonban is kedves volt, nem flegmázott.

Lakás: Teljesen rendben van, jól elirányított, könnyű megtalálni. Parkolni lehet a környéken, fizetős, de kényelmesen meg lehet állni. Maga a lakás igényes, a fürdő tiszta, rendes, többféle tusfürdő, szájvíz. A tett helyszíne is rendben volt, egy kis szoba kényelmes ággyal, minden adott volt.

Külső: Olyan mint a képeken. Szép, finom bőr, kecses testalkat, imádnivaló cicik, kopasz és nagyon finom punci.

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményező, nem hagyta, hogy kínos csend legyen, jó beszélgetőpartner. Mindent megtett, hogy feloldódjak, nagyon barátságos. Egy fél órára mentem, de kihasználtuk, nem volt sürgető, mondjuk miattam nagyon nem is kellett aggódni, hogy kicsúszunk az időből :D

Együttlét: Kis ráhangolódó beszélgetés után tusoltam, mire visszaértem, már csak egy bugyiban várt az ágyon, így elém tárultak a gyönyörű mellei. Nagyon finom csókolózásba kezdtünk, amit nagyon jól csinál, rendesen használja a nyelvét, mintha csak a szeretőm lenne. Végig csókoltam a testét, nyakától le a mellein át, hangot is adott neki, hogy élvezi, majd elértem a finom puncijához, melyet mohón nyaltam faltam, és az ujjaimat is segítségül hívtam. Nyögdécseléssel tudatta velem, hogy mennyire élvezi, bár a nedvesedésből is rá lehetett jönni :) Majd 69-ben folytattuk, mondván, hogy ő is nagyon szeret nyalakodni, amit be is bizonyított. Finom franciát kaptam tőle, nem durva, nagyon gyöngéd és figyelmes volt, így kértem is, hogy jöjjön aminek jönnie kell, mert így hamar ki fog végezni. Megkérdezte, milyen pózban szeretném, itt is a vendég maximális élvezetére törekedett. Misszit választottam, hogy lássam a gyönyörű melleit és kéjes arcát, ahogy nyögdécsel, miközben finom punciját dugom. Így is lett végem, sajnos elég hamar, de ez a fáradtságon kívül az ő számlájára is írom, mert annyira élveztem a vele töltött időt, hogy nem bírtam megálljt parancsolni.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben ajánlom, kedves, barátságos, tényleg azt éreztem, hogy a vendégért van, nem volt futószalag érzés, nem akarta gyorsan lezavarni, abszolút odatette magát, hogy úgy érezzem, mintha én lennék az egyetlen. Ajánlom mindenkinek, aki kedves rosszlányt keres akivel igazán össze lehet gabalyodni :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
frisky beszámolója
2021-03-27 00:24:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egy hónapja lehetett hogy elhatároztam felkeresem a hölgyet,egy ideje nézegettem már,olvastam a beszámolókat és a fotói is nagyon szimpatikus benyomást keltettek.Nem volt más,amint a megfelelő pillanat elérkezett,hivtam is.Azonnal sikerült elérnem szerencsére,mivel nem jártam még nála visszafogottan,kedvesen tájékoztatott a megközelitést illetően.Amikor megérkeztem,felhivtam és pontositotta a cimet.

Lakás: Autóval érkeztem,parkolóhely volt bőven,nyugodt csendes környék.A bejáratnál lévő lépcsőháztól elnavigált egy másik lépcsőházhoz,itt felsétálva már résnyire nyitott ajtó várt,egy csinos arcocskával az ajtónyilásban.Belépve 2 puszival fogadott,bemutatkoztam.Cipő levételét követően negyed órát beszélgettünk,levetkőztem majd kaptam egy törölkzőt,elmentem zuhanyozni.Fürdőben tisztaság,rend.Szájviz kikészitve a mosdón,miután végeztem vissza a szobába.

Külső: Amanda egy karcsu,minden részletében finom nőies kis édes jelenség.Arca nem okozott csalódást,szolizott selymes bőrét élvezet volt simitani.Karcsu termetéhez arányos mellek párosultak,kedvenc testrészem úgy összességében ahogy volt.

Hozzáállás: A szobába visszatérve egy fekete oldaltkötős bugyiban háton fekve,mosolyogva várt.Mellé heveredve finoman hozzám simult,végigsimitottam bársonyos bőrén,finom csókokkal illettem vállát,karjait.Finoman simitottam mellét,mely nem megereszkedett,igaz nem túl kemény,viszont természetes!Egy mozdulattal megszabadult egyetlen ruhadarabjától,további feltérképezetlen terület vált szabaddá ezáltal.Finoman csókoltam kincsét,melyről bátran állithatom életem eddigi legtökéletesebb formáju,méretű puncija!Finom kényeztetésemnek megjött az eredménye apró sóhajok,és egyre intenzivebben csordogáló mézecskéje is arról árulkodott nincs ellenére ténykedésem.Finoman ujjazni kezdtem e remekbe szabott,szűk puncit,meglepődve tapasztaltam egy ujjamra is milyen finoman ráfeszül a drága.Amanda felajánlotta a kölcsönös franciát,nagyon finom franciája van,lehelet finoman csinálja.Én ezalatt finoman nyaltam őt,finoman ujjazva,a popsiját sem kimélte nyelvem játéka.Ezek után védőfelszerelés került rám,Amanda sikositót kent kincsére,kicsit kaptam belőle én is,és hátulról óvatosan behatoltam a gyönyörűségbe.Finoman mozogtam,aztán már tolta rám magát a drága,csendben nyögdécselt,én pedig fogtam azt a vékony derekát,simitottam a gerince mentén és finoman tempózgattam benne.Istenien szűk volt,pedig 14 cm el nem mondhatnám hogy jól elengedtek otthonról,ennek ellenére is nagyon jó élménnyel lettem gazdagabb.

Együttlét: Egy aktus volt mind összesen,bár ilyen jól régen éreztem magam az tuti.Nagyon finom a francija,kutyusban óriási élmény volt vele,elmondása szerint is kedvence.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok,bátran ajánlom uriembereknek,durva emberek inkább kerüljék.Mivel először voltam nála,vagy annyira nem voltam szimpatikus,bár ennek semmi jelét nem mutatta nem volt csók.Bizom benne ez a későbbiekben változni fog,hisz olvastam nagy élmény vele az is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vidor beszámolója
2021-01-11 16:29:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Tegnap jeleztem felé telefonon, hogy szeretnék menni hozzá ma reggel. Az időpont neki is tökéletesen megfelelt.

Lakás: A lakással mint legutóbb most is minden rendben volt úgy higiéniailag mint rend szempontjából egyaránt. A fürdőben nincs sok tusfürdő, nekem pont megfelelt, mert köztük volt a kedvencem is. Tiszta türcsi is már elő volt készítve az ágy sarkára téve. Az ágy pedig egy roppant kényelmes franciaágy. tökéletes rejtekhely az ilyen vagy ehhez hasonló légyottokra. Kocsival mentem, mert a kényelem nagyúr. A ház ellőtt sikerült parkolnom, ami a jelenlegi helyzetre való tekintettel díjmentes így nem kellett az aprómtól megválni. Ismerve a helyet így könnyű volt oda találnom. Már GPS nélkül is megy. BKV-tól egy kevés séta, max 5 perc kényelmesen, ami belefér szerintem.

Külső: Képei fedik a valóságot, bár arc nélkül hirdet ez ne tévesszen meg senkit egy kedves mosolygós szép arcú lány fog ajtót nyitni. Otthoni ruhában fogadott, mert nem volt különösebb kérésem így ez természetes számomra nem rontotta az összképet, mert tudtam mi van a ruha alatt. Formás alak és ikrek, rendkívül szűk baba punci feszes popsi. ez van a ruha alatt.

Hozzáállás: Annyira kezdeményez amennyire kell és nem tolakodó. Kedvessége is teljesen rendben. Meleg teával fogadott, mert emlékezett rá, télen teázni szoktam ez egy nagyon jó gesztus volt a részéről. A szokásos egy órát töltöttem el nagyon kedves társaságában, amit talán egy kicsit túl is léptünk, de nem okozott neki problémát nem sürgetett.

Együttlét: Mivel régebben jártam nála így volt mit megbe4szélnünk.Meleg teával fogadott, ami rendkívül jó gesztus volt a részéről, mert emlékezett rá, hogy én télen teázni szoktam. Beszélgetés közben levetkőztem irány a fürdőszoba a másik kedvenc tusfürdőmet találtam, egy gyors zuhany után és szájvíz használatot követően tértem vissza a szobába ő már az ágyon várta érkezésemet csak egy picike bugyi volt rajta. Szinte rávetettem magamat. Nagyon finom csókolózásba kezdtünk isteni a csókja imádom a csókját. Nehezen lehet betelni vele odateszi magát rendesen teljesen. Miután meg volt a bemelegítő csókocska jöhetett a teste egyéb részeinek felfedezése is először az ikreit vettem górcső alá érezhetően jól reagáltak nyelvészkedésem hatására. Elindultam déli tájakta is pocakján keresztül vitt az utam míg elérkeztem a finom roppant szűk kelyhéhez barátom búvóhelyéhez. Na ott megpihentem, de közben azért nyelvészkedtem is tetszhetett neki ezt a hangokból lekövetkeztetettem bár elévezni nem tudom biztosan sikerült e neki pedig rajta voltam az ügyön még az ujjamat is bevettem a műveletbe szóval mindent elkövettem az ügy érdekében beletörődtem pedig szeretek adni és kapni is. Szólt hogy most már ő is szeretne foglalkozni barátommal megkérdeztem biztos akarja Amanda pedig kapásból rávágta ki ne hagyná persze, hogy akarja. Muszáj voltam engedni a csábításának és átadni neki a terepet. Mielőtt átadtam volna a terepet ismét csókolózásba bonyolódtunk ki nem hagytam volna. Hátamra feküdtem és ő pedig tudja, hogy szeretném ha kölcsönösen folytatnánk felém jött és most mát együtt nyaltuk faltuk egymást. El is voltunk így, de mivel nem szerettem volna így bevégezni kérnem kellett a bohócruhát, amit szinte észrevétlenül rávarázsolt barátomra és megbeszéltek szerint kutyus pózt választottuk egy kis síkosító, mert szűk a puncija és már bent is voltam punci melegében. Na ott volt mozgás ő is mozgott én is adtam az ütemet még rá is nyomta popsiját, hogy mélyebbre tudjak menni de itt már közeledett a vég próbáltam lassítani a tempón, de sajnos nem jött össze jött az ilyenkor aminek jönnie kell szégyenszemre hamar kivégzett pedig jó lett volna még a punci melegében lenni, de nem jött össze, előbújt a rejtekhelyéről barátom eltávolította a bohócruhát gondosan megtörölgette. Beszélgettünk az az folytattuk, amit érkezésemkor elkezdtünk közben simogattuk egymást, de barátom mély álomba került nem akaródzott neki felállni. Így egy tartalmas beszélgetéssel záródott ez a felejthetetlen randi miközben megittam a maradék teámat is. Búcsú puszikkal engedett utamra. Csókollak

Elégedettség és Ajánlás: Mit is mondhatnék ezek után. Én nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, de főleg magamnak, és azoknak akik szeretik a szűk puncit. Köszönöm szépen rugalmasságodat is a randi időpontjával kapcsolatban. Csókollak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Driverman beszámolója
2020-12-16 14:30:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Már több mint két éve igyekszem Amandát rendszeresen látogatni, lehetőségeimhez mérten. Először itt,az oldalon figyeltem fel számottevő munkásságára, majd ezt jónéhány sikeres randi követte, melyek során Istennői magaslatokra is emeltem Őt.

Mivel már kezdtem kóros Amanda hiányban szenvedni,gyorsan rá írtam, ecsetelve a Vele kapcsolatos pajzán vágyaimat. Ezt követően még telefonon is felhívtam,hogy érezze, mennyire komoly, és tisztességtelen a szándékom. Miután mindent megbeszéltünk,szentesítettük egymás iránti olthatatlan vágyainkat.

Nem is maradt más hátra,mint türelmesen malmozni a randi időpontjáig.

Lakás: Amanda főhadiszállását fővárosunk angyalokról elnevezett városrészében,egy szent uralkodónkról elnevezett,számomra igencsak kedves kis utcácska egyik újépítésű házában találjuk.

kapott cím alapján Gps a ház elé irányít,parkolás ebben a városrészben alapban fizetős, de most a vírus helyzet miatt grátisz. A ház előtt parkolóhelyet nem nehéz találni.

Közösségi közlekedéssel érkező kalandort a Bkk csodái közül a sárga, és a kék színű járgányok repítik a célpont közelébe,mindössze pár perces sétát igényel Amanda megpillantása .

Kedvesünk rejtekhelye egy újépítésű társasház nem túl magas emeletén található , némi lépcsőzést igényel a kalandvágyó látogatótól,de nem kell megijedni,mert nincs szükség hegymászó előéletre.

A lakás szépen berendezett,fiatalos kialakítású,rendben tartott, tisztasága gazdasszonya szorgalmát dícséri.

Fürdőszobában csúszásgátlóval ellátott kádban tusolhatunk,ehhez bőséges(!!!) tusfürdő készletből választhatunk. Fürdés után tiszta, száraz kilépőn állva törölhetjük magunkat szárazra a nagyméretű,puha törülközővel.

Mosdónál jelenleg háromféle szájvíz van pohárkákkal előkészítve,egyszóval minden tökéletes a higiéniai kör lebonyolításához.



Hancúrszobában komód található az apróságoknak, kis szekrény az elkövetkező időszak kellékeivel,levetett ruhákat a sarokban némán álldogáló szobainas várja. A falon nagyméretű tévé szolgáltatja a diszkrét alapzajt.

A 18+ -os események nagyméretű,kényelmes franciaágyon zajlanak,mely jól bírja az időnként hevesebb igénybevételt is.

Konkrétan az egész lakást elfogadnám sajátomnak,de csak szexis úrnőjével együtt.

Külső: Amanda a logisztika miatt utcai (estélyiőő) ruhában várja a vendéget.

Ma egy testre simuló fekete nadrágot,és hozzá illő világos selyem blúzt viselt, hirtelen azt hittem,hogy épp színházba indulunk , amilyen dekoratív volt,bár ez a jelen helyzet miatt nem opció...

Na,de vissza a fontosabb dolgokra!



Kedvesünk a harmincas éveiben járó, kellemes,megjelenésű, elbűvölő NŐ,a nekem nagyon szimpatikus ,Junior-MILF kategória prominens képviselője.

Kedves mosolyú bájos arcát hosszan leomló sötétbarna hajkorona keretezi.

Igéző, smaragdzöld szemei csillogásában nem nehéz elveszni,csókos ajkai láttán könnyen ,,bűnös'' gondolataink támadnak.

Cirka százhatvan centis magasságához arányos, karcsú testalkat társul,melynek szépséges díszei a rugalmas, asszonyosan formás ikrei, a jól kényeztethető bimbókkal.

Keskeny derekán, formás , ruganyos popsiján, szépen ívelt lábain, simára borotvált, illatos kincsén, végig legeltetve mohó szemeinket,könnyen előtörnek a mélyből a belénk kódolt fajfenntartó ösztönök.

Hozzáállás: Többször jártam már a csodálatos Amandánál. Minden alkalommal úgy érzem,mintha csak a szeretőmmel töltenénk el egy kis kellemes randit.Hozzáállása maximális,csak dícsérni tudom.

Együttlét: Megérkezve a már szokásos protokoll,telefon,kapukód, majd felszambázva a Gyönyörök szintjére, már meg is láttam Kedvesemet,aki arcán bájos mosollyal fogadott.

Lakásba toppanva cipő, kabát ledob, gyors kézfertőtlenítés, majd ölelés,welcome-csókocskák.



Kézenfogva besétáltunk az akciószobába, bájos házigazdám a hűvös időre való tekintettel, figyelmesen forró teával fogadott.

Teázgatás, és egymás jóleső simogatása közben kicsit sztorizgattunk. Egyszer csak azt vettem észre,hogy immár csak egy szál cerkában üldögélek,mivel Amanda huncut módon addig simogatott,míg az összes ruhámat el nem csente rólam.



Így aztán fogtam a kikészített törölközőt,és ellibbentem fürdőszoba iránt,hogy randikomformossá varázsoljam habtestemet.

Tusolás,szájvizezés után már siettem is vissza a leány szobába , hogy Kedvesem ne sokáig unatkozzon nélkülem.



Mikor visszatértem , már meg sem lepődtem azon hogy Amanda megszabadult fogadó szettjétől,csupán egy fekete tanga próbálta kincsét takargatni mohó szemeim elől, kevés sikerrel.

Mellébújtam, megpróbáltam csókot lopni,de erre nem volt szükség, mert adta Ő magától is, egyáltalán nem fukarkodva a barátnős,beleélős igazi (!) csókokkal.



Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni.

Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.Alaposan végigcsókolgattam, nyalogattam az egyre keményebbé váló málna szemeket a kis cukorgallérjukkkal, majd nehéz szívvel elszakadtam egyik kedvenc játszóteremtől,és folytattam izgalmas utamat.



Ekkor Kedvesem meg akart viccelni, mert hasra fordult,de nem estem kétségbe,mert ugyan nincs szükségem kalandor iránytűre, viszont a hirtelen elém kerülő , ruganyos popsi félgömbök bizony most utamat állták. Ezért itt is ,,kénytelen''voltam alaposan kiélni popsicsókolgatási mániámat,és láss csodát!hát nem nyelvem alá került a nedvesen csillogó, illatos szerelemvölgyecske!



Amandám a pillanat tört része alatt visszafordult, és hamvas combjait széttárva,csípőjét kissé megemelte,hogy szabad utat biztosítson vágyakozó kincséhez.

Vidáman nyalintottam be a finom szárnyacskák közé, majd óvatosan mélyebbre csúsztattam kutakodó nyelvemet. Lassan Kedvesem kéjgyöngye is kíváncsian előbújt rejtekéből,ezért ezt a területet is igyekeztem legjobb tudásom szerint kényeztetni.

Kedvesem sóhajaiból,és az egyre bőségesebben csordogáló zamatos örömnektárból ítélve nem voltam eredménytelen.

Amanda pici szünetet kért,mert , mint mondta, most érzékeny lett, ezért megkért,ha jót akarok,most azonnal feküdjek a hátamra, mert Ő is szeretne játszadozni a virgonckodó Kispajtival.



Mivel nem vagyok én semmi jónak az elrontója, ezért engedelmesen a hátamra fordultam, fejem alá párnát gyűrtem,és hagytam, hogy a Drágám elvarázsoljon.

Felvezetésként kaptam néhány jóleső csókot, majd szépen elindult lefelé,útját puszikkal, simogatásokkal kísérve.

Nyelve hegyét körbetáncoltatta mellbimbóimon, majd miután megérkezett ágaskodó rudamhoz,először épp csak érintve,egy csókot lehelt a makkomra. Azután kíváncsi nyelvét lassan lefelé mozgatva végignyalta a szárat, és leérve felváltva szájába vette a golyszikat is, miközben kezével lágyan simogatta cerkámat.



Majd szépen otthagyva a csatolt tartományt,immár nyelvével felfelé haladva ,körbenyalta vezérem kobakját,majd egy váratlan(őő) pillanatban ajkai közé eresztette mit sem sejtő bűntársamat.

Jólesően kényeztette cerkámat,nem vette túl mélyre,de kiadós ápolásban részesítette, időnként kacéran rám mosolyogva.

Mivel éreztem,hogy túl gyorsan végem lenne,ezért megkértem,hogy helyezkedjen el a nekem nagyon szimpatikus 75-6 kóddal ellátott pozícióba.



Még be sem érkeztem fejezni a mondatomat,máris arcomba volt tolva az évszázad puncija.

Lelkesen nyalakodtam a felkínált ízletes csuporkából, közben azért el-elkalandoztam popsija hívogató rózsájához,hogy ott is tiszteletemet tegyem. Eközben Tündérkém sem állt neki unalmában rejtvényt fejteni,hanem intenzív francialeckét adott a ficánkoló Kispajtinak.



Ekkora kísértés hatására már kénytelen voltam gumit kérni, amit Kedvesem gyorsan felpattintott a helyére,és ha már úgyis felül volt, fordított lovaglóba helyezkedve ,szépen magába fogadta rudamat és lassú,majd egyre gyorsuló mozgásba kezdett. Közben én vidáman simogattam, markolásztam előttem táncoló formás popsiját.



Pár perc múlva szembefordult velem, időnként rámhajolt,hogy csókot osszon, majd folytatta az ügetést. Ennek természetesen örültem, mert így lehetőségem nyílt Kedvesem előttem ringó formás ikreivel játszadozni.Amikor pihenésként picit lassított, igyekeztem alulról tartani a ritmust.

Hamarosan éreztem,hogy kezd végem lenni,ezért megkértem Kedvesemet a franciás befejezésre.



Leszállt a nyeregből ,leszerszámozta lovát ,majd hanyatt fekve szájába vett, és lágyan kényeztetni kezdett. Mikor közeledett a kitörés,jeleztem Neki,kieresztette rudamat, és keze segítségével formás kebleire irányította örömöm bizonyítékát,kilőve ezzel engem a világűrbe.

Miután lenyugodtam, közösen eltakarítottuk a romokat,pótoltuk az elvesztett folyadékot,majd időm vége felé daliásan kivánszorogtam a fürdőbe,hogy némileg emberi formába hozzam magam.

Majd öltözködés,pici beszélgetés,sok-sok búcsú csók,és egy újabb fantasztikus együttlét élményével gazdagabban kiléptem a zord világba.

Elégedettség és Ajánlás: Egy igazán jól sikerült randin vagyunk ismét túl. Amanda egy csodálatos,kedves Hölgy,akivel az ember nagyon kellemesen érezheti magát. Olyan,mintha csak egy csinos ismerős lányhoz ugrottam volna fel egy kis csevejre,ami váratlanul fergeteges szexcsatává alakult.

Természetesen erősen ajánlott kategória minden kedves Úriembernek, aki egy érzéki,érett Nő társaságára vágyik.



Kedves Amanda!

Bár már számtalan randink volt,mégis minden alkalommal el tudsz varázsolni. Nem is tudom,hogy hova fejlődhet még a mi kis kapcsolatunk. Ezzel a kis beszámolóval kívánok Neked kellemes ünnepeket, és boldog új évet!

KÖSZÖNÖK MINDENT!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vidor beszámolója
2020-11-17 14:01:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Ugyan úgy sikerült elérnem mint a múltkor. Roppant könnyen sikerült elérnem. Majd telefonon erősítettem meg, mert SMS-re nem válaszol, amit ír is az adatlapján.

Lakás: A helyszín ugyan olyan mint amikor legutoljára nála jártam. Így erről új infót nem tudok írni. Egy minden igény kielégítő, amely higiéniailag is teljesen rendben van. Pedig van két tüneményes kutyus is. Nagyon barátságosak akár a gazdijuk. Fürdőben is minden megtalálható amire szükség van pár darab tusfürdő és köztük van a kedvencem is. Tiszta nagy nedvszívó törölközőt is kaptam. A szobába egy szobainasra érdemes tenni a ruhánkat. Az ágy meg szép nagy kényelmes francia ágy ahol látogatások érdemi része zajlik. Egy szóval egy tip-top jól karbantartott lakás. Autóval nagyon könnyen megtalálható a VTR-en kapott cím. Parkolás is egyszerű és van is hely bőven pontosan odasikerült állnom ahová a múltkor, ami jelenleg díjmentes.. GPS is pontosan odanavigált nem tévedett. A ház bejárata a kereszt utcáról nem a VTR-en kapott utcáról, de nincs eldugva. BKV járataihoz sincs túl messze pár perc séta villamostól és a busztól is.

Külső: Formás alkatú az ikrei nem kemények, de nagyon jól markolhatók és szereti is ha markolgatják őket. Otthoni ruhában fogadott, de most sem volt külön kérésem, hogy miben várjon majd talán legközelebb. Szép hosszú haja van csábító nézése megfogott teljesen rabul ejtett. Valószínű, hogy az utcán is megfordulnék utána. Kell ennél többet írni szerintem felesleges.

Hozzáállás: Maximálisan megvoltam elégedve a nála töltött idővel. Kedvessége is határtalan. Abszolút barátnő feelinges randi volt. Nagyon jó beszélgető partner is. A szokásos egy órát töltöttem el kedves társaságában.

Együttlét: Most sikerült 5 perccel a megbeszélt idő előtt odaérnem, rácsörögtem és mehettem is nem kellett várnom. A lakásba puszikkal üdvözöltük egymást. Bementünk a szobába, de előtte cipő le az előszobába. Az ágyra telepedtünk beszélgettünk egy keveset az élet dolgairól, majd levetkőztem és elmentem az fürdőszobába egy gyors tusolás az egyik kedvenc tusfürdőmmel és szájvíz használat után tértem vissza a szobába. Ahol ő az ágyon hanyatt fekve várta érkezésemet. Mellé feküdtem és simogatások közepette csókolózással kezdtük el ezt az egy órát, ami valóban igazi csók volt. Elkezdtem felfedezni teste többi részét is az ikreivel kezdve a sort. Halk hangokkal jelezte, hogy tetszik neki is ténykedésem. Az egyik kezemmel a még egyenlőre fent maradt bugyiba tévedtem. Ott érezhető volt a nedvesedés a jelei így elkezdtem dél felé indulni apró puszikat adva testének. Levettem a picike bugyit. Elém tárult a csoda szép puncija ahol elidőztem rendesen. Éreztem egy kis idő múlva, az édes ízt, ami annak a jele, hogy az élvezés határán lehetett. ez az íz egyre fokozódott elképzelhető, hogy sikerült is élvezésig nyalakodnom. Szólt, hogy most már ő szeretné kezelésbe venni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és hagytam magam meggyőzni, de mivel én se akartam tétlenkedni. így engedtem a csábító felajánlásának, hogy folytassuk kölcsönösen. Most már hátulról csodálhattam meg popóját és a punciját. Ő a barátomat vette megfelelő kezelésbe én pedig hol a puncit hol pedig a popsit vettem nyelvemmel gór cső alá. Golyszliktól végig nyalta falta barátomat ami nagyon tetszett neki. Nem is bírtam már nagyon tartani magamat. Kérnem kellett a védőszerelésbe öltöztetést, amit pik-pak fel is helyezett. Szintén megbeszéltük , hogy most misszionárius pózt választottuk, ami kiderült a kedvenc póza egyike. Egy kis síkosító a gumira és már bent is voltam a punciba közben pedig csókolóztunk nagyon finom a csókja, olyan barátnős igazi nehezen lehetett abbahagyni. Miközben mozogtam a puncijában nem is bírtam tartani sajnos a szűk punci szorításában magamat így útjára engedtem az utódokat. Még egy utolsó csók és előbújt a punci melegéből barátom. Az védőszerelés eltávolítását és a törölgetést rám bízta pedig ez a lányok feladata lenne, de nem csináltam belőle problémát. Tisztálkodás után egy kicsit még összebújtunk beszélgettünk.Sajnos az időnk a végéhez közeledett így egy gyors tusolásra mentem, majd felöltöztem búcsú puszikat kapva engedett el én pedig hazafelé vettem irányt, hogy megtudjam írni ezt a felejthetetlen egy órás randit. Csókollak.egy élmény volt veled ismét ez a reggel.

Elégedettség és Ajánlás: Ismét nagyon jól éreztem magam kedves társaságában. Újfent felejthetetlen élmény volt ez az egy óra, amit veled tölthettem. Köszönök mindent. Csókollak

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vidor beszámolója
2020-11-06 14:31:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen sikerült elérnem. Privát levélben beszéltük le tegnap a ma reggelt. Mivel láttam, hogy online így dobtam neki egy SMS-t, hogy írtam egy levelet hamar jött is válasz levélben, mert SMS-re nem válaszol, amit ír is az adatlapján.

Lakás: A helyszín egy minden igény kielégítő, amely higiéniailag is teljesen rendben van. Pedig van két tüneményes kutyus is. Nagyon barátságosak akár a gazdijuk. Fürdőben is minden megtalálható amire szükség van pár darab tusfürdő és köztük van a kedvencem is. Tiszta nagy nedvszívó törölközőt is kaptam. A szobába egy szobainasra érdemes tenni a ruhánkat. Az ágy meg szép nagy kényelmes francia ágy ahol látogatások érdemi része zajlik.Egy szóval egy tip-top lakás. Autóval nagyon könnyen megtalálható a VTR-en kapott cím. Parkolás is egyszerű és van is hely bőven, ami jelenleg díjmentes így azzal se kellett foglalkoznom. GPS is pontosan odanavigált nem tévedett. A ház bejárata nem a VTR-en kapott utcáról van, de nincs eldugva. BKV járataihoz sincs túl messze pár perc séta villamostól és a busztól is.

Külső: Képeknek megfelelő szép dekoratív talán 30 éveiben járhat, szolizott finom tapintású bőre van. Otthoni ruhában fogadott, de nem is volt külön kérésem ezzel kapcsolatban. A képeihez képest most sötétre van festve a haja, ami szép hosszú, de így is tökéletes volt. Csábító megjelenése, igéző szemei vannak az utcán is megfordulnék utána nagyon valószínű. A nézésével is leveszi a férfi embert a lábáról hát még alakjával. Tökéletes alakja van formás popsival párosítva. Kell ennél többet írni szerintem felesleges.

Hozzáállás: Teljesen tudja mit, hogy kell csinálni Kezdeményez is ha kell. Kedvessége is magas fokon van. Jól lehet beszélgetni is vele, ami ugye nem hátrány. A szokásos egy órát töltöttem el kedves társaságában.

Együttlét: Kicsit hamarabb sikerült oda érnem a VTR-en megadott címre rácsörögtem, hogy megérkeztem ő még kért egy kis időt, amit természetesen meg is kapott. A kért idő lejárta után újabb csörgés majd megkapva a bejutáshoz a koordinátát már bent is voltam a házban. A megfelelő útba igazítás után már a lakásnál is voltam. Egy szépséges mosolygós tünemény nyitott ajtót. Belépve cipő le és puszikkal üdvözöltük egymást. Bementünk a szobába Leültünk az ágyra és beszélgettünk olyan ismerkedős csevej volt. Közben lassan levetkőztem és irány a fürdőszoba ahol mit látnak szemeim a másik kedvenc tusfürdőt Dove extra fresh, de nem volt sok választék nekem elég volt az az egy is. 😊 Tusolás után szájvíz használat és vissza a szobába. Amanda már az ágyon várt a jövetelemet, nem várattam sokáig. Egymás mellé feküdtünk egy kis simi és aztán belecsaptunk a lecsóba ahogy mondani szokták. Hosszan csókolóztunk nagyon finom isteni a csókja míg ő barátomat keltette életre kezével jelentem sikerrel..Nehezen lehetett abbahagyni a csókot, de nem csak ezért mentem. Így az ikreit vettem gór cső alá. Amik nagyon jól reagáltak nyelvészkedésem hatására és ez tetszhetett is neki a hangokból m erre következtettem, egy kis idő múlva dél felé vitt az utam végig csókolva testét a punciig jutottam. Na ott rendesen elidőztem nagyon finom volt a szűk punci, sikerült megizzasztanom is rendesen talán elélvezni nem élvezett el legalábbis nem vettem jelét. Viszont kérésére átmentünk kölcsönösségbe. Ott aztán kaptam mindent zacsi nyalástól kezdve brutál jó francáig. Lágyan nyalogatta barátomat zacsitól végéig többször majd eltüntette szájába. Ezt a műveletet többször megismételte. Már majdnem kivégzett, de tudtam tartani magamat ezt érezhette ő is, mert olyankor kicsi zacsi következett. Én se unatkoztam a finom szűk puncit nyalókáztam. Miközben kéjes halk hangokkal teljesen felhúzott. Érezhette ő is, de én is, hogy nem tudom már sokáig tartani magamat. Így védőszerelésbe öltöztetett és mivel kutyus a kedvenc póza megegyeztünk, hogy úgy folytatjuk, ami nekem is megfelelt. Egy kis síkosító s már bent is voltam a rendkívül szűk punciba. Itt is halk kéjes hangok felcsigáztak rendesen mozogtunk is betyárosan nem is bírtam sajnos tartani magamat jött ilyenkor az aminek jönnie kell eldurrant a patron. Viszonylag sokáig hagyott így nem ugrott le egyből, ami azért jól esett bevallom férfiasan. Barátom előbújt szűk punci melegéből majd védőszerelés eltávolítását és a tisztára törlést rám bízta. Felejthetetlen élmény volt ez az együttlét. Tisztába tevés után beszélgettünk még egy keveset, mert lehet vele azt is, aztán lassan elkezdtem szedelőzködni öltözni, mert az időnk is végéhez közeledett. Puszikkal váltunk el azzal, hogy még fogunk találkozni. Csókollak.

Elégedettség és Ajánlás: Rendkívül jól éreztem magam társaságában közvetlen barátságos gyönyörű hölgyet ismertem meg személyében. Köszönök mindent maradj ilyen amilyen vagy egy igazi felejthetetlen tündér. Felejthetetlen élmény volt ez az egy óra, amit veled tölthettem. Még biztos találkozunk. Csókollak

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Driverman beszámolója
2020-10-19 09:46:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Amandát immár több mint két éve igyekszem rendszeresen látogatni. A napokban hirtelen bevillant, hogy immáron hetek óta méltatlanul mellőzöm imádott Istennőmet,és ezen a tarthatatlan állapoton muszáj lesz gyorsan változtatni. Bevetettem minden logisztikai tudásomat, és megszerveztem a gyárból egy rendkívüli eltávot. Természetesen Amandát belső üzenetben tájékoztattam Vele kapcsolatos kéjsóvár terveimről. Ezután,csak hogy halmozzam az élvezeteket,még jól fel is hívtam telefonon,csak hogy hallhassam azt az érzéki hangját . Mikor elrebegtem vágyaimat,csak ennyi volt a válasza:-gyere, már nagyon hiányzol!

Több sem kellett, már izzítottam is a jó öreg vtr-t, hogy jól megkérjem Kedvesem kezét-mását,amire gyorsan jött is az igenlő bejegyzés.

Így már csak a percet kellett várnom,hogy újra ott lehessek Amandánál.

Lakás: Tudom,hogy ezt a részt már megírtam pár alkalommal,de szerencsére mindig vannak új sporttársak, ezért az Ő kedvükért is közzé teszem.

Szóval.

Amanda rejtekhelye becses fővárosunk Angyalok lakta város része,vtr-n kapott címet ismeri a GPS. Parkolás fizetős,aránylag könnyű helyet is találni a gépnek a csöndes kis utcácskában.

BKK igénybevételével érkező vándor busszal és villamossal tud jönni. Bár ezek megállójától még szükség van pár perces sétára,de ez nem jelenthet gondot a ránk váró kellemes élményeket cserébe.



Csöndes kis utca sarkán lévő nem túl régi építésű társasház emeletén találjuk Amanda búvóhelyét. Lift ugyan nincs,de a csekély magasság leküzdésének nem feltétele az alpinista alapkiképzés.

Maga a szexobjektum egy barátságos kis lakás, tiszta,rendezett, mely csinos úrnője szorgalmát dícséri. Szemmel láthatóan életvitelszerűen használja bájos gazdasszonya a lakótársaival,két vagány kutyussal.

Na,de vissza a lényegre.

Bejárattal szemben találjuk a szépen karbantartott fürdőt. Kádban tusolhatunk, ehhez többféle tusfürdő van előkészítve. Kád aljában csúszásgátló szőnyeg óvja biztonságunkat, zuhanyfüggöny állja útját a kósza vízcseppeknek. Kádból kimászva tiszta, száraz kilépőn állva itathatjuk fel a vizet magunkról a puha, nagyméretű törcsivel. Szájhigiéniához mosdónál találunk szájvizeket és pohárkákat.

Hancúrszobában falra szerelt tévé szolgáltatja a diszkrét alapzajt. Ruháinkat a sarokban álldogáló szobainasra bízhatjuk. Találunk itt még komódot az apróságoknak, szekrénykét az elkövetkező időszak kellékeivel.

A 18 +-os események hatalmas,nem nyikorgó gyalupadon....izé... franciaágyon zajlanak.

Illetve a legfontosabb, a hely szexis úrnője,az elbűvölő Amanda.

Külső: Amanda külsejét már többször leírtam. Számomra Ő a ,,Junior-MILF'' kategória jeles képviselője.

Egy kellemes kisugárzású, harmincas éveiben járó csodálatos nő,bájos arcát ,igéző,zöld szemeit,csókos ajkait dús,barna hajzuhatag foglalja keretbe.

Halványkék selyemblúza szépen megmutatja a kellemes formájú, ruganyos, asszonyosan kerek kebleit,melyek már hegyesedő bimbókkal vonzották a kíváncsi tekintetet .



Testre simuló, vékony fekete nadrágja szépen kirajzolja hívogató formáit. Bőre selymes,szolibarna,feszes, kemény popsi, karcsú lábak,a combok rejtekében a mindig selymes simaságú, illatos kincse láttán az ember szeme akaratlanul is mohón habzsolja az elé táruló szépséget .

Lényéből sugárzó kedvességével, intelligenciájával képes gyorsan oldani az esetleges kezdeti feszültséget, mellette ismeretlen fogalom a kínos,néma csend...

Röviden,Amandánk az a NŐ, akinek már a megpillantásakor automatikusan lecsusszan a gyarló férfiember nadrágja,és előtörnek a mélyről a fajfenntartó öszönök .:-)

Hozzáállás: Amandával már sok randink volt. Mindig maximálisan elégedetten tévoztam Tőle,hiszen okyan a hozzáállása, mintha csak a barátnőmmel töltenénk el egy erotikában gazdag órácskát.

Együttlét: Érkezésemet telefonon jeleztem kedvesemnek,Ő elsuttogta a bejutáshoz szükséges tudnivalókat,majd diszkrét nyálcsorgatással, farokfelvágva igyekeztem, feljutni a célponthoz,hogy hőn áhított Istennőmet végre újra a karjaimba zárhassam.



Lakásba toppanva kedvesem forró csókkal üdvözölt,én meg majd elejtettem az államat,az ilyen kitörő fogadtatástól meglepődve.

Babaszobába belépve szokásomhoz híven átadtam vendéglátómnak a hozott kedvenc virágot,egy kis kedvenc innivalóval és egy kis édességgel.

Amanda frissítővel kínált,majd az ágyon leülve picit beszélgettünk.

Ezután gyorsan felöltöztettem ruháimmal a szobainast,és egy törcsivel a kezemben elsiettem a fürdőbe ,hogy lecsapassam magamról az út porát.



Hancúrszobába visszaérve láttam,hogy kedvesem megvált fogadószettjétől,mindössze egy leheletnyi fekete tanga próbálta óvni kincsét ,persze kevés sikerrel,mint megállapítottam.

Finom ,érzéki csókolózásba kezdtünk,ami nem csak egyszerű szájra puszi,hanem igazi,barátnős nyelves csók, és szerencsére Amanda nem sajnálja osztogatni.



Átöleltem kedvesemet,lassan elhagytam csókos ajkait,és elindultam felfedezni a Déli irányt. Először lesimogattam Róla a leheletnyi tangát,majd kézbe vettem Tündérem formás, rugalmas kebleit,miközben éreztem,hogy a türelmetlenül ficánkoló Kispajti bökdösni kezdte vendéglátómat.

Miközben vidáman csókolgattam kedvesem szúrósra keményedett bimbóit,észrevettem,hogy Amanda is felfedező útra indult,és próbálja nevelgetni izgága bűntársamat.



Előbb csak mintegy nyugtatóan végig simított a szárán,amitől az persze csak még virgoncabb lett,majd ujjhegyével finoman elkezdte a kupolás részt símogatni.

Lassan magára hagytam a számomra oly kedves cickó-játszóteret,és tovább indultam eredeti célom felé. Megérkezve elkezdtem az ott talált illatos kis kelyhet felfedezni.



Először csak finom csókokkal illettem,majd köszöntésképpen benyalintottam a kis szárnyacskák közé,ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

Hamarosan kedvesem hangja is kezdett megjönni,egyre hevesebben gyurmázta kebleit,persze nem akartam,hogy elfáradjon,ezért egyik kezemmel gyorsan a segítségére siettem .



Kitartó ténykedésem hatására éreztem,hogy drágám teste hullámzani kezd,sűrű örömnedvek lepték el kutakodó nyelvemet,majd combjaival satuba szorítva a kobakomat elröppent a Gyönyörök Kertjébe.



Miután pihentünk kicsit, megkérdezte, tudom-e,hogy melyik az a két jegyű szám, ami elvileg páratlan,de valójában páros :-) Naná,hogy tudom!!

Ennek megfelelően szépen felvettük a 69-es pozíciót, és munkához látott,miközben én lelkesen folytattam édes kelyhével a barátkozást,időnként mintegy ,,véletlenül'' el-elkalandozva a hívogatóan rózsálló hátsó bejárathoz is.



Amanda nyakoncsípte virgonc bűntársamat, megsimogatta a rudazatot,majd éreztem, hogy markában tartja már a zsákos családot is. Aztán szép lassan végighúzta kíváncsi nyelvét a száron, majd a tölténytárat is hasonlóan üdvözölte.



Lágyan nyalogatta rudamat oda-vissza, közben a szabaddá váló felületet kezével simogatta.

Majd egy újabb fel-le nyalintás után egyszercsak hammbekapta.

Nem vette teljesen mélyre,csak kb a harmadáig,de olyan lelkesen játszott cerkámmal,hogy a szemeim már dülledtek ki,mint a békának.

Olyan mohón játszott asszisztensemmel,mint akinek már órák óta nem volt férfival dolga.



Szerencsémre Kedvesem egy gondolatolvasó is,mert mikor már kezdtem volna gondba kerülni, rákérdezett a gumira.

Igenlő válaszomra gyorsan kabátot adott Kispajtira, majd lelkes hagyományőrző lévén nyeregbe is pattant,mivel tudjuk jól, hogy a magyar lovas nemzet.



Lassan nedves szerelemrésébe fogadta botomat,szenzációs érzés volt szorítva lüktető selyemalagútjában elmerülni.

Eleinte csak lassan mozgott,majd ahogy vezérem már teljesen kitöltötte a rendelkezésre álló területet,tempósabb mozgásra váltott.



Igyekeztem felváltva simogatni, csókolgatni a szemem előtt ringó kebleit,vagy éppen rajtam táncikáló kemény popsiját gyurmázni.

Mikor éreztem,hogy fárad, mellkasomra húztam,és csókot cseréltünk,miközben alulról próbáltam tartani a tempót.



De mivel sajnos egyszer minden jónak vége szakad,hamarosan megadtam magam a sorsnak, hatalmasat robbanva a gumiba.

Miután Kedvesem kincsében szépen lenyugodtam,Ő leszállt nyergéből,eltakarítottuk a romokat,majd barátnősen hozzámsimult,és egymást cirógatva picit még pihentünk.



Ezután nem maradt más hátra,mint némi folyadékpótlás után elvánszorogtam a fürdőbe,rendbehozni leharcolt korpuszomat,majd öltözködés,és érzékeny búcsú után emlékkönyvemben egy új élménnyel gazdagabban kilépni a szürke világba...

Elégedettség és Ajánlás: Amanda egy csodálatos,kedves, Nő,akivel az ember szenzációsan érezheti magát,nincs feszültség,teljesen olyan,mintha a szexis szomszédasszonyhoz ugrottam volna be egy kis kellemes erotikával fűszerezett, szenvedélyes légyottra.Természetesen erősen ajánlott kategória minden Úriember számára!



Kedves Amanda !

Mint eddig minden alkalommal, úgy most is teljesen elvarázsoltál,remegő térdekkel szambáztam haza Tőled az átélt élmények hatására.Ismét meggyőződtem róla,hogy egy fantasztikus,kellemes személyiség vagy ,akivel van szerencsém élvezni a randink minden egyes pillanatát !

Ezúttal is csak annyit tudok mondani Neked,a mielőbbi találkozás reményében,hogy :

KÖSZÖNÖM az általad,Veled, immár sokadszor átélt csodát !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_DrGonzoo beszámolója
2020-10-11 12:39:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam fel; a jó beszámolók segítettek a döntésben. Hirtelen ötlettől vezérelve racsörögtem vasárnap délután. Elsőre nem vette fel, így eléggé lehangolódzam, hogy nem lesz hancúr. Megpróbáltam később és felvette.

Fiatalos, kedves hangon tájékoztatott a lehetőségekről, és arról az örömteli hírről hogy aznap délután tud fogadni. Megadta a koordinátákat, könnyen odataláltam.

Lakás: A helyszín egy viszonylag új építésű többemeletes épület x-ik emeletén található. Precíz koordinációjának köszönhetően nem vesztem el a lépcsőházban. A lakás tipp topp a fürdő modern és tágas, van tusfürdő amiből lehet választani esz a törölköző is piha, elég nagy hogy a habtestedet betakarja. A nagyobbik szobát ahol a móka zajlik, nagyrészt egy ágy teszi ki. A későbbi élvezetek céljára tökéletesen megfelel, jot nagy és kényelmes. A parkolás megoldható, bár nem kocsival érkeztem így erről csak tippem van.

Külső: Utcai ruhában fogadott de akár paplankabátban is üdvözölhetett volna, szerintem még az is jól állna neki. Gyönyörű hosszú haj, varázslatos szemek, az alkata is elragadó.

Beinvitált majd lepakoltam és megbeszéltük a találkozó részleteit. Lepakoltam a ruhám, azt hiszem a szobainasra, de őszintén szólva bem nagyon koncentráltam, mert minden figyelmemet ez a szépség kötötte le.

Az arca, a formás popsija, eszméletlen cicijei, vagy gyöngykelyhe, mind tetszett.

Hozzáállás: Rendkívül kedves, odafigyelő, kezdeményező de nem tolakodó volt. Egy órára mentem hozzá.

Együttlét: Mire gyorsan lecsapattam magam, már az ágyon várt elnyújtózva, mindössze wgy bugyit viselve. Amit zavaromban le akartam húzni róla, de megmutatta, a zsinórt kikötve könnyebb levenni.

Gyorsan végig csókoltam a testét majd varázslatos puncijánál időztem el, igyekeztem a kedvében járni. Ő sem maradt adós, olyan finom, bizsergető orált kaptam, hogy majdnem a hetedik mennyországba repültem. Gumit kértem és szemből hatoltam belé. Halk zihálása, formás cicijei ritmusos ringása, szűk puncija kéjes szorítása megtette a hatását, elszálltam mint a győzelmi zászló.

A pihenés alatt jót beszélgettünk. Mellettem feküdt hason,popsiját gyengéden simogattam. Éreztem, hogy készen állok így amikor említette, hogy még nem is kenyeztetett eléggé ismét egymás felé fordultunk ezúttal 69-ben, de úgy hogy fölém hajolt és elértem kelyhét, valamint szirmait, míg ő a farkamat tette magáévá. Miután kinyalakodtuk magunkat, megkaptam a védőfelszerelést és kutyusban jutottam be a gyönyörök kapujába. Kerek popsiját szorítva löktem előre csípőmet, egyre gyorsabb tempóban a csúcsig eljutva. Megtörölhettem magam, majd egy kis szusszanás után zuhany és távozás.

Elégedettség és Ajánlás: Elvarázsol szó szerint, kényeztető élvezettel teli pillanatokat tölthetsz el ezzel a csodálatos nővel. Minden percet élveztem és vágyom a következő alkalomra. Ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Driverman beszámolója
2020-07-16 11:32:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Amandával volt már jó néhány felettéb élvezetes randink, de mivel úgy gondolom, ismétlés a tudás alapja, ideje volt újra megkérni kezét-mását. Ez most számomra nem volt túl egyszerű egyeztetés,mivel sajnos a munkaidőm eléggé kaotikussá vált a pandémia miatt,így aztán mikor szabaddá tettem magam,pont Ő nem volt elérhető,mikor ráért, nekem jött közbe elfoglaltság.

De úgy voltam vele,nem adom fel, mert eddig még mindig sikerült közös nevezőre jutnunk.

Lassan elhárultak felettünk a viharfelhők,így aztán rákérdeztem Tündérem táncrendjére, és a kedvező válasza hallatán már le is foglaltam a megfelelő időpontot.

Az egyeztetés során végig rugalmas volt az én lehetetlen időpontjaimhoz, minden csatornán könnyen,gyorsan elértem.

Nem maradt más hátra, mint türelmesen várni a hőn áhított találkozást 🙂.

Lakás: A rejtekhely szépen berendezett,jó kialakítású, kétszobás lakás, melyen észrevehető,hogy életvitelszerűen használja gondos gazdasszonya,lakótársaival, két tüneményes kutyussal együtt,akik szintén felsorakoztak a fogadásomra.

A fürdőszobában kádban tusolhatunk,figyelmességként kád alján elhelyezett csúszásgátló szőnyeg, minden igényt kielégítő tusfürdő készlet,szájvíz pohárkákkal , száraz kilépő,friss,ropogós törölköző várja a betérő kalandort. Tökéletes. :-)



Hancúrszobában szekrényke az elkövetkező időszak kellékeinek,állvány a ruháknak, falra szerelt nagyméretű tévé, mely a diszkrét alapzajt hivatott szolgáltatni, kényelmes, nagyméretű, akció közben sem nyikorgó franciaágy , és természetesen csinos vendéglátóm , maga AMANDA fogadja a látogatót.

Összességében az egészet elfogadnám sajátomnak, amennyiben az adásvételi szerződésben a lakás bájos úrnője is benne foglaltatik !

Külső: Amanda szokása szerint,az ajtóban állva,utcai ruhában fogadja vendégeit.

Ezúttal egy feszes,testre simuló fehér nyári nadrágot,és hozzá illő fehér selyem blúzt viselt, amiben akár színházba is mehettünk volna.

De térjünk a mindenkit érdeklő részletekre...



Kedvesünk egy , a harmincas éveiben járó, kellemes, csábító megjelenésű NŐ.

Hosszan leomló barna hajkoronája szépséges arcot keretez.

Könnyű elveszni sokat ígérő zöld szemei csillogásában, csókolni való ajkai láttán gyorsan pajzán gondolatok jutnak az ember eszébe.

Kb százhatvan centijéhez arányosan illik karcsú testalkata, ruganyos, asszonyosan formás keblei, jól kényeztethető bimbói.

Végig pillantva keskeny derekán, formás ,harapnivaló popsiján, kecses lábain, mindig simára borotvált, illatos kelyhén, gyorsan előtörnek az emberből a belekódolt fajfenntartási ösztönök.

Összességében Amanda egy gyönyörű,ízig-vérig kívánatos álomnő,akiért bizony odaadnám bárki fél veséjét 🙂.

Hozzáállás: Immár a sokadik varázslaton vagyunk túl a csodálatos Amandával, és ahogyan az első randinkon,úgy azóta is minden alkalommal elkápráztat fantasztikus hozzáállásával. Egyszerűen elsodor , magával ragad,Mellette nincs üresjárat,vagy kínos hallgatás. Amikor találkozunk, egyszerűen térdig lábalunk a tömény erotikában. Nem véletlen,hogy lehetőségeimhez mérten igyekszem keresni a társaságát.

Ajánlom Őt minden úriembernek,aki szeretne kellemesen kikapcsolódni egy érett,szexcentrikus NŐ karjaiban.

Együttlét: Telefonon jeleztem érkezésemet, majd a kapott kódot bepötyögve már igyekeztem is a gyönyör emeletére.

Amanda az ajtó előtt várt a kutyusokkal ,és ahogy elé toppanttam, máris a nyakamba ugrott,hol a fenében császkáltál ilyen sokáigőkérdéssel bombázva.

Gyors kézmosás, fertőtlenítés után átadtam a hozott apróságokat, majd a kedvenc italával koccintva pár szóban átbeszéltük ez elmúlt, illetve előttünk álló időszakot,közben már ,,óvatos'' simogatásokkal igyekeztünk egymást feltérképezni.



Így aztán gyorsan felöltöztettem ruháimmal a sarokban nézelődő szobainast,és törölközővel a kezemben elrobogtam a fürdőbe, hogy lecsapassam a hosszú út porát, megkérve Kedvesemet,hogy el ne kezdje a foglalkozást nélkülem.



Hancúrszobába visszatérve egy pillanatra elakadt a lélegzetem,mert Amanda már megszabadult fogadó szettjétől,és mindössze egy leheletnyi tangát és egy hívogató mosolyt viselt.

Mint jól tudjuk,a tanga pont olyan, mint az afgán ellenállás, mindkettő kis területet próbál védeni,kevés sikerrel. Ezért ,,kénytelen"" voltam a falatnyi textilt finoman lesimogatni róla,miközben elmerültem zöld szeme csodálatos szépségében.

Közben csókokat váltottunk,és ezek nem csak olyan szájrapusziosztjónapot kategória,hanem igazi,barátnős ,beleélős csókok,amikkel Kedvesem egyeltalán nem fukarkodik.

Szép lassan elhagytam a csókos ajkakat,és elindultam felfedezni a déli irányban rejtőző finomságokat , közben éreztem,hogy Tündérkém keze is talált magának elfoglaltságot , mivel szépen marokra kapta a gyanútlanul ficánkoló Kispajtit,amivel elkezdett szépen játszadozni.

Eközben odaértem a hívogató domborulatokhoz, lelkesen pörgettem nyelvemet az egyre hegyesebbé váló bimbókon, simogattam,csókolgattam a ruganyos, kellemes tapintású kebleket,majd miután kedvemre kiéltem kisbabás vágyaimat(cicit,de rengeteget!!),szépen tovább haladtam eredeti úticélom felé.

Megérkezve a hőn vágyott Csodák Völgyébe egy kellemesen illatozó, frissen borotvált csuporka várta az őt megillető törődést.

Ezért aztán gonoszkodva előbb alaposan végig csókoltam Kedvesem formás vádliját,felhaladtam a selymes combokon, majd a vágyakozó szerelemnyílást elkerülve Amanda hasát,köldökét látogattam meg.

Kedvesem hangosan felsóhajtott,és belemarkolva a hajamba,odaigazította fejemet lüktető kincséhez.

Elmosolyodtam,és köszönésképpen a szárnyacskák közé nyalintottam.

Kellemes ,finom nedvességet éreztem kutakodó nyelvem hegyén,mire intenzívebb tevékenységbe kezdtem. Kikutattam Kedvesem legérzékenyebb pontját,és amint előbújt rejtekéből,lassú nyelvcsapásokkal kezdtem feltüzelni,erre megjött Amanda hangja is,és észrevettem,hogy kezeivel elkezdte csodás melleit gyömöszölni.

Nem akartam,hogy nagyon elfáradjon,ezért gyorsan segítő kezet nyújtottam neki,hogy legalább a bimbókat ne neki kelljen morzsolgatnia.

Kedvesem megkérdezte,hogy tudom-e,mennyi a szex megengedett sebességeő Naná,hogy tudom,68, mert 69-nél már vissza kell fordulni. Erre közölte,hogy most gyorshajtó volt és máris úgy helyezkedett, hogy arcomba tolta nedvességtől csillogó kelyhét,és türelmetlen rudamat máris elnyelte falánk ajkaival.

Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni. Vidáman lefetyeltem örömnedvét,mikor észrevettem,hogy Kedvesem a makkon tancoltatja nyelvét, majd ismét elmerülhettem ajkai közt.

Nem szerettem volna idő előtt pórul járni,ezért gyorsan kértem,hogy Kispajtit öltöztessük formaruhába.



Pillanatok alatt felkerült a vv, és csinos vendéglátóm máris nyeregbe pattant,fordított lovagló pózban.

Szenzációs látvány volt, ahogy formás popsija fel-le rugózott vezéremen, miközben ki-be csusszantam fodros szeméremajkain.

Ilyen látványnak nem lehet sokáig ellenállni,ezért megadtam magam a sorsnak, hatalmasat lőve a gumiba.

Amanda kedvesen hagyott magában lenyugodni,majd szét csatlakozást követően közösen eltakarïtottuk a romokat.



Szünetben némi folyadékpótlás és beszélgetés után elkezdtük újra simogatni egymást.

Kedvesemet szépen hanyatt döntöttem, majd újra elkezdtem finom kincsét kényeztetni,mintegy megköszönve a kapott élményt.

Néhány perc nyalakodás után Tündérem zihálni kezdett,teste megremegett,és megajándékozott öröme látványával.

Ezután közölte,most Ő következik.

Szépen hanyatt lökött, és csókváltás után elindult asszisztensem irányába,hogy jól megmondja neki a magáét:-)

Szép lassan végigsimogatta, majd körbecsókolgatta az egész rudazatot,és finoman ajkai közé eresztette. Nem vette túl mélyre, inkább csak a felső harmaddal játszott,mint macska az egérrel.

Jeleztem,hogy közeledik a kitörés,ezért szépen kézivezérlésre váltott,és meglepetésemre örömöm bizonyítékát formás melleire irányította,amit aztán mosolyogva szépen belesimogatott selymes bőrébe.



Nem maradt más hátra,mint megköszönve ezt a pazar élményt , kivonszoljam leharcolt korpuszomat a fürdőbe , tusolás,és érzékeny búcsú után a távozás mezejére léptem.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves Amanda!

Nagyon jól éreztem magam ma is,nem is tudom,hogy hova lehet még fejleszteni a mi kis kapcsolatunkat, hiszen lassan már úgy érzem magam Veled,mintha otthon lennék. Már szinte egymás gondolatait is ismerjük, olyan jól össze csiszolódtunk. Remélem, hogy hamarosan újra kopogtathatok az ajtódon!🙂

KÖSZÖNÖM a mai csodálatos randinkat!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Aloha123 beszámolója
2020-05-23 11:44:51
szép arcú, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hosszasabb keresgélés után, az adatlapján található információk valamint a pozitív beszámolók alapján Amandára esett a választás. Többszöri próbálkozás után, egyik nap felvette a telefont és másfél óra múlva már tudott is fogadni egy délutáni időpontban. A telefonban kissé visszafogott volt a hangja, de mindenről tájékoztatott amiről kellett és kérdeztem.

Lakás: Az utcán könnyű volt a parkolás és a társasház, lakás megtalálása telefonos iránymutatás alapján könnyen ment. A ház új építésű, a lakás rendezett. A lakásban van egy aranyos kiskutya aki üdvözlésem után eltűnt az ágy alatt és egy hangot se adott ki amíg ott voltam. A kádas fürdőszobában többféle tusfürdő megtalálható. A zuhanyfüggöny ismerős volt a képek alapján. A hálószoba tágas, az ágy is egészen nagy és van benne egy nagy TV is. Éppen valamelyik kereskedelmi csatorna híradója ment jól hallható hangon.

Külső: Ajtónyitás után puszival üdvözölt és hogylétem után érdeklődött. Utcai ruhában volt, ami kissé csalódás volt számomra. Nagyon szép hosszú haja van és zöld szeme. Arca helyes, teste szép és arányos mint a képeken. Finom és selymes barna bőre van. Röviden: varázslatos. Igazából nekem nem a zsánerem, (mert a szőkéket szeretem, de ez előre látszott a képek alapján), de nagyon szép és kívánatos a teste.

Hozzáállás: A hálószobában tovább beszélgettünk általános témáról, az ágyon márt várt rám egy törülköző. Jó néhány perc beszélgetés után próbáltam irányítani a történéseket. A fürdőszobába menet is még beszélt hozzám, de kénytelen voltam elindulni, hogy letusoljak munka után. Miután visszatértem sajnos a TV adás nem változott ez akár másnak zavaró lehet, néha amúgy nekem is az. Amanda viszont már egy bugyiban feküdt az ágyon. Mellé huppantam, de ismét általános témában kezdet el beszélgetni.

Együttlét: Óvatos közeledésem, simogatásom hatására végre rátértünk jövetelem céljára. Néhány csók után közös megegyezésre 69-ben folytattuk. Naaagyon jól csinálta és baromi izgató volt a fenekét fogni, simogatni. Rövid idő után megkérdezte mi a kedvenc pózom. A lovacskát említettem, ő hátulról szereti elmondása alapján. Ezek után hogy mindenkinek jó legyen a fenekét felém fordítva ült rám. A csodás látványtól valamint a finom technikától sajna hamar végem is lett. Megbeszéltük, hogy legközelebb több mindent kipróbálunk. Volt még idő ezért ismét általános témában kezdtünk el beszélgetni. Bár szerettem volna egy órát maradni, de az újabb közeledés teljes hiánya miatt maradt a fél óra. Jó lett volna ha látom, hallom, érzem a szándékot a maradásomra, de a háttérben szóló híradóra és a kutyás témára nem tudok másodjára ezekre felizgulni még ha ilyen szép lány fekszik is mellettem.

Gyors zuhany után ismét ruhában várt rám a szobában és két puszi után elhagytam a lakást.

Elégedettség és Ajánlás: Alapjában véve kritikus szemmel nézem a világot, így ezt a dolgot is. Összességében nem csalódtam, hogy őt választottam bár az gondolom látszik, hogy lehetett volna sokkal jobb élmény is. Ajánlom Amandátő Igen. Visszamegyek hozzáő Még gondolkodom rajta.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Driverman beszámolója
2019-11-21 13:07:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Amandával már túl vagyunk néhány felettébb jól sikerült randin, ezért mikor láttam a csillagok kedvező állását,üzenetben környékeztem meg kedvesemet,ecsetelve Neki szándékaim komolyságát, és tisztességtelenségét.

Üzenetremre viharos gyorsasággal érkezett

a ' mikor jössz már végreő" kezdetű,sürgető üzenet.

Ezért gyorsan telefont ragadtam,és máris hallottam kedvesem elbűvölő csacsogását,mikor átbeszéltük táncrendje alakulását.

Ezután már nem maradt más hátra,mint türelmetlenül számolgatni a randinkig hátralévő perceket :)

Lakás: Kedvesünk rejtekhelyét az angyalokról elnevezett városrész számomra igen szimpatikus kis utcájában találjuk,hová gps gond nélkül elvezet,bkk néhány perc sétát kíván a kiéhezett látogatótól,mivel kék és sárga csodák nem érintik közvetlenül Amanda búvóhelyét.

Figyelem,ház előtt a parkolás fizetős,cserébe könnyen találhatunk a gépsárkánynak helyet.

Amanda kéjkuckóját egy nem túl régi építésű tásasház x emeletén találjuk. Lift hiányában lépcsőzni kényszerül a vándor,de itt nem lesz szükség alpinista kiképzésre :)

Az objektum egy nagyon barátságos,szépen berendezett kis lakás,szemmel láthatóan életvitelszerűen használja csinos gazdája,lakótársaival,két imádnivaló kutyussal együtt.

mindenhol rend,makulátlan tisztaság uralkodik,fürdőben kád+tusoló,mely színes fényekkel villog,tisza,száraz kilépő,friss törülköző,bőséges (!) tusfürdő készlet,szájvízek pohárkákkal fogadják a betérő vendéget,minden adott egy sikeres higiéniai protokollhoz.

Foglakoztató szobában falon tévé,mely diszkréten biztosítja a megfelelő alapzajt,szobainas a leszórt göncöknek,komód az elkövetkező órácska kellékeivel,kényelmes,nem nyikorgó nagy méretü franciaágy, és természetesen a hely elragadó úrnője várja a kalandort.

Összeségében az egész lakást elfogadnám sajátomnak,persze úrnőjével együtt,ha nem kellene tartanom a felém irányuló,kellemetlen kérdésektől :)

Külső: Mai vendéglátóm egy ,a harmincas éveinek legelején járható csodálatos Hölgy, karcsú,formás alakján egy olyan "most mindent jól megmutatok" testre simuló felsőben,feszes nadrágban fogadott.

Diszkréció miatt nem hirdet arcos fotókkal,de nem kell megijedni,mert egy bájos, kedvesen mosolygó arcocskával találkozik a látogató.Igéző,zöld szemeiben könnyű elveszni,hosszú,barna haja szépséges keretbe foglalja arcát,formás,feszes keblei már a legkisebb törődést élénk bimbó nyújtozkodással jelzik.

Lejjebb egy mindig tükörsimaságú,illatos ,kellemes ízű csuprocska igyekszik az esendő férfiember maradék eszét is elvenni,jelentem , teljes sikerrel !

Hozzáállás: Egy nagyon jól sikerült,kellemes órácskát volt szerencsém Amanda csodás társaságában ismét elétölteni.

Hozzáállása maximálisan első osztályú,szinte lesi vendége minden kívánságát,egy élmény a Vele eltöltött idő.

Együttlét: Érkezéskor a már megszokott , telefonos beléptetés működik,majd a néhány lépcsőfok sikeres leküzdése után máris ott állhatunk vágyaink tárgyának ajtajánál.

Lakásba toppanva kedvesem forró csókkal üdvözölt,én meg leejtettem az államat,az ilyen kitörő fogadtatástól meglepődve.

Belépve a leányszobába, szokásomhoz híven gyorsan átadtam vendéglátómnak a hozott kedvenc virágot,egy kis kedvenc innivalóval és kis édességgel,melynek csomagolásába diszkréten elrejtettem csekély méretű rezsi hozzájárulásomat,hogy ne kelljen később ezzel megtörni a pillanat varázsát.

Amanda innivalóval kínált,majd a hatalmas ágyon leülve picit beszélgettünk.

Ezután gyorsan leszórtam a ruháimat,és egy törcsivel a kezemben elrobogtam a fürdőbe ,hogy habtestemről lecsapassam a hosszú út porát.



Babaszobába visszatérve láttam,hogy kedvesem is megvált fogadószettje zömétől,mindössze egy leheletnyi fekete tanga próbálta kincsét óvni,persze kevés sikerrel.

Lágyan finom érzéki csókolózásba kezdtünk,ami nem csak egyszerű szájra puszi,hanem igazi,barátnős nyelves csók ! Átöleltem kedvesemet,lassan elhagytam érzéki,csókos ajkait,és kézbe vettem asszonyos, rugalmas kebleit,miközben éreztem,hogy a türelmetlenül ficánkoló Kispajti bökdösni kezdte vendéglátómat.

Miközben lelkesen csókolgattam kedvesem szinte már szúrósra keményedett bimbóit,észrevettem,hogy Amanda is felfedező útra indult,és próbálja kezelésbe venni a neveletlen bűntársamat.Előbb csak mintegy nyugtatóan végigsimított a szárán,amitől persze csak még izgágább lett,majd ujjbegyével elkezdte a kupolás rész símogatni.

Gyorsan otthagytam a számomra oly kellemes cickó-jászóházat,és elkezdtem a déli tájon talált csodás kis kelyhet felfedezni.Először csak finom csókokkal illettem,majd köszöntésképpen benyalintottam a kis szárnyacskák közé,majd érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

Hamarosan kedvesem hangja is megjött,egyre hevesebben kezdte cickóit simogatni,persze azonnal segítségére siettem egyik kezemmel.KItartó ténykedésem hatására érzetem,hogy drágám teste hullámzani kezd,sűrű gyönyörnedvek lepték el kutakodó nyelvemet,majd combjaival satuba fogva a kobakomat elröppent a Gyönyörök Országába.



KIs pihenés után jelezte,hogy most Ő következik . Villámgyorsan beöltöztette a mit sem sejtő,egyre csak bökdösődő Kispajtit,majd fordított lovaglóülésben nyeregbe pattant.Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.



Kellemes lovacskázás után kérdezte ,hogy volna-e kedvem kicsit matekozni őTermészetesen nem,válaszoltam,és már lefetyeltem is 69-ben elémfordított kincsét ,mint kiscica a lopott tejfölt .

Kedvesem eközben mohó ajkai fogságába ejtette asszisztensemet,melyet a kis gazfickó meglehetősen élvezett.

Lágy , barátnősen kellemes kényeztetést kaptam,egyszer Kispajti fejebúbján,egyszer a rudazaton érezve a finoman kutakodó kíváncsi nyelvet,a csatolt részeket sem kihagyva a jóból.

Igyekeztem a kapott kedveskedést viszonozni,ezért nyelvemet a neves barlang mélyére fúrtam,időnként kihúzva ,véletlenül (ő) a hátsó bejáratnál is tiszteletemet téve .melyet kedvesem hatalmas sóhajokkal,és még intenzívebb franciázással hagyott jóvá,majd egy csodaszép pillanatban megremegett,és újra elröppent,bőséges örömnedvvel jutalmazva ténykedésemet.

Visszatérte után közölte,hogy most csúnyán kicsinállak ! :)

Belekezdett egy igazi,kivégzős akcióba , szorosan tartva szájában bűntársamat,majd kérésemre kézzel is besegítve végül formás kebleire érkezett a kitörés,én pedig úgy éreztem,hogy ki lettem lőve a kozmoszba :) Lenyugvás,és tisztogatás után barátnősen mellémbújt,és egymást cirógatva még pihentünk picit,majd az órára pillantottam és láttam hogy már így is kicsit ki csúsztunk az időből,szépen kivonszoltam magam a fürdőbe,majd érékeny búcsút követően a távozás mezejére léptem.

Elégedettség és Ajánlás: Amanda egyike az oldal legkorrektebb hirdetőinek,virágcsokor átlag alatti egy átlagon felüli élményért cserébe,mérete telefonon,vagy bővebb infóból megtudható,bár az utóbbi trükkös,mert két részletben érkezik :)

Csokor nagysága helyszínen sem változik.

Mai találkozásunk után ismét feltöldődve, emlékkönyvemben egy újabb szenzációs randi élményével távoztam .

Amanda immár sokadjára is teljesen el tudott varázsolni,csodás személyiségével kiragadott a mindennapok zsongásából,és elrepített Meseországba.

Élmény volt minden egyes eltöltött pillanat,abszolút ajánlott, full barátnős kategória.Nem véletlen,hogy lehetőségeimhez képest igyekszem Őt minél gyakrabban felkeresni,még ha nem is születik mindről írásos emlék :)

Kedves Amanda !

Örülök,hogy ma végre,kisebb kihagyás után újra találkozhattunk.Bár már volt néhány emléklezetes randink,de Te mindig tudsz számomra fantasztikus meglepetésekkel kedveskedni.Veled mindig nagyon jó hangulatban telnek randijaink,legyen szó akár lepedő akrobatikáról,akár egy kellemes társalgásról.

Igyekszek mielőbb visszartérni Hozzád,hiszen tudod,a jóból sosem lehet elég !! :)

Mit is mindhatnék még őő

KÖSZÖNÖK NEKED MINDENT !!! :) :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
KKrisz beszámolója
2019-08-29 00:07:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette a telefont. Minden infót megkaptam.

Lakás: Lakás új èpítèsű ingatlan. Fürdőszoba teljesen felszerelt. Parkolás is könnyű.

Külső: Kèpeknek teljesen megfelel.Szerintem sok 20 èves hölgy megirigyelhetnè a külsejèt.

Kedvenc testrèsze: uhh az sok volt. :-)

Hozzáállás: Teljesen olyan èrzèsem volt vele, mintha a barátnőm várt volna haza munkából. 1 órára látogattam meg, de szívem szerint az egész éjszakát ott töltöttem volna. ;-)

Együttlét: Ez maradjon a mi titkunk.

Elégedettség és Ajánlás: Nem ajánlom senkinek, mert egy önző állat vagyok. :-)

De aki szeretne kikapcsolódni és feltöltödni az nyugodtan keresse.

Egyedül azt sajnálom, hogy nem az erdőben vagy egy parkban sètálva jött velem szembe. ( Mièrtő Ez is maradjon a mi titkunk). Sok negatív èlmèny után nagyon jó volt egy korrekt, vonzó, odaadó hölgyet megismerni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rolito beszámolója
2019-06-03 16:19:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mar reg ota szemezgettem vele az oldalon. Ma delelott ujra probalkoztam, es keszsegesen tajekoztatott a lehetosegekrol. Kesobb visszacsorogtem, es sikerult egyeztetni egy megfelolo idopontot kora delutanra. Minden folttul ment.

Lakás: A budapesti forgalom sajnos meg a navigacios elorejelzes ellenere is bekavart, de telefonon jeleztem, hogy par percet kesni fogok, amit kedvesen nyugtazott. A parkolas szinte a haz elott tortent, hely boven akad. Fizetos a tema, de a kozelben van rogton a parkolo ora is, amit majdnem elfelejtettem csekkolni. A lakasba belepve pedans rend es tisztasag fogadott. Erkezesemkor egybol bekeredszkedtem a mellekhelysegbe, mert a hoseg es a sok bevitt folyadek megtette a hatasat az autoban. Utana megbeszeltuk a menetrendet nagy vonalakban es kaptam egy friss torolkozot. Elvonultam tusolni; a higienia nem hagy kivetni valot maga utan. A szajapolasra is maximalisan ugyel. A lakas uj epitesu, a lepcsohazban is tisztasag van es senkivel sem futottam ossze.

Külső: Arca ki van takarva, de senkinek sincs oka felni. Gyonyoru arcu, bajos mosolyu teremtes. A mellei sokkal szebbek, mint a kepeken. Bore barna es illatos, meg annak ellenere is, hogy kertem a parfum mellozeset a diszkrecio miatt. A puncija selymes, edes es meglepoen szuknek hatott. Isten igazabol az egyik kepen lattam, hogy nagy szemerem ajkai vannak, es ez is volt latogatasom fo mozgato rugoja. Nem kellett csalodnom. Meg is jegyeztem tobbszor, hogy ilyen szeppel meg nem volt dolgom.

Hozzáállás: Nem beszeltuk meg, de teljes baratno feelingben volt reszem. Fel orara jelentkeztem be, amit teljesen ki is hasznaltunk.

Együttlét: A zuhanyzasbol visszaterve mar csak egy bugyi volt rajta az agyon fekve. Mellefekudtem es elkezdtunk csokolozni. Levette a bugyijat es jelezte, hogy en is dobjam le a boxert, amire emlekzetettem, hogy kicsit szegyenlos vagyok. Kacagott egyet es folytattuk tovabb. A mellek ingerlesere halkan sohajtozni kezdett, majd csalfan ledobta magarol a bugyit. Csekkoltam odalent a helyzetet, es egybol ereztem, hogy itt nincs mese, le kell vetkozni a gatlasaimat. Fordult is es kaptam egy erzeki franciat, majd felajanlotta a 69-ezest, amivel eltem is. Mikozben nyaltam, becsusztattam az egyik ujjam a puncijaba, amire o athelyezkedett felig guggolo pozba, es igy jobb betekintest es kenyelmet nyertem labai kozott. Annyira belefeledkzetunk a dologba, hogy szolnom kellett, hogy lassitsunk, mert vegem lesz. Megkerdezte a kedvenc pozom, amire en a misszionariust valaszoltam. O kaceran mondta, hogy neki a kutyus a kedvence, es megyegyztunk, hogy az lesz a kovetkezo. Felpattintotta a gumit, szettette a kabait, en kozeledtem fele, o pedig magaba huzott. Ekkor ereztem csak igazan szoritasat, amibol nem akartam lelekben (sem testben) kiszabadulni. Sajnos a kutya pozra nem maradt kapacitas. Kicsit hevesebb tempot diktalva o csak huzott magahoz es kozben fejet felemelve nezte, ahogy ki-be jarok benne. El is ert a veg. Kaptam zsepit es kendot tisztalkodni, majd egy pohar viz tarsasagaban beszelgettunk egy jot. Ajtoban bucsu puszi es mar pattantam is az autohoz.

Elégedettség és Ajánlás: Biztos vagyok benne, hogy amint idom engedni fogja, ismet meglatogatom. Teljesen elegedetten tavoztam. U.i.: legkozelebb megmutatom a kutyamrol a fenykepet. ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
jackdaniels beszámolója
2018-12-10 16:10:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nem volt egyszerű elérni, de nem adtam fel, másodszorra felvette. Időpontot már könnyű volt egyeztetnünk.

Lakás: Egyszerű kis lakás, ahol egyedül fogad. Parkolás fizetős.

Külső: Nagyon jó teste van. Tényleg olyan mint a képeken.

Hozzáállás: Szerintem róla nevezték el a kerületet. ...egy igazi angyal. Sokat késtem, mégis kedvesen fogadott.

Együttlét: Nem volt előre megbeszélt 'forgatókönyv'. Mire kértem volna tőle valamit, addigra már csinálta. ...gondolatolvasó :)

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes választás volt. Remélem, még gyakran élvezhetem a társaságát. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Driverman beszámolója
2018-10-15 06:38:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Amanda hirdetésével a másik oldalon találkoztam,személyes üzenetben,és telefonon egyeztettünk,könnyű volt elérni,mindig gyorsan válaszolt.

K

Aránylag könnyen tudtunk időpontot egyeztetni,még az én zűrös szabadidőm ellenére is.

Lakás: Amanda rejtekhelyét Angyalföldön,egy szent királyunkról elnevezett úton találjuk,kocsival könnyen megközelíthető,figyelem ! Parkolás fizetős! Bkv csodái is járnak a közelben,néhány perc sétát igényel.

Amanda kéjkuckója új építésű házikó x emeletén található,lift nincs,de nem kell a Holdig felmászni a vándornak.

Lakás szépen,fiatalosan berendezett,látszik hogy életvitelszerűen használja gondos gazdája.Fürdő jól felszerelt,minden igényt kielégítő tusfürdő választék,kádban csúszásgátló,száraz kilépő,friss törcsi.

Leányszoba célnak teljesen negfelelő,kényelmes ágyikó,ruhákra inas vigyáz asztalka a kellékeknek,és maga Amanda várja a kalandort.

Külső: Ajtónyitáskor egy gyönyörű,barnahajú istennő állt velem szemben,olyan igazi, mindent megmutató ,feszes farmerban,cicikre simuló felsőben,én meg álltam ott leesett állal.

Hozzáállás: Lakásba lépve puszikkal üdvözölt,kedvesen üdítővel kínált,úgy éreztem magam,mintha a régóta figyelgetett szexi szomszédnőhöz ugrottam volna be egy kellemes légyottra.

Együttlét: Rövid beszélgetés után elrobogtam lecsapstni magamról a hosszú út porát,majd szájvíz kúra után siettem vissza kedvesemhez a játszószobába.

Amanda már az ágyon heverve,csupán egy falatnyi tangában várt,és pajkosan közölte,hogy siessek,mert fázik!

Gyorsan leszórtam magamról a störcsit,és hozzásimultam,mert ugye úriember nem engedheti megfagyni kedvesét!

Lágy csókolózásba kezdtünk,majd kezeink egyre jobban elkalandoztak a másik testén.Lassan otthagytam csókos száját és formás,ringó kebleivel kezdtem ismerkedni mely bimbócskái heves nyújtozkodással követelték a törődést.

Kellemes cickó-játszóház után tovább haladtam dél felé,és célomhoz érve frissen borotvált,az előzmények hatására már intenzíven nedvesedő ékszerdobozzal találtam szembe magam.

Köszöntésképpen képpen megpuszilgattam,és megnyalintittam a szép rózsás pillangó szárnyacskákat,majd érezve a kedvező fogadtatást,nyelvem mélyenaz elevenen lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

Miután kedvesemnek sikerült már másodszor is a gyönyörök kertjébe röppeni,követelni kezdte,hogy Ő is kézbe,illetve szájba vehesse Kispajtimat.

Gyors számolás eredményeképpen mindkettőnknek a 69 jött ki,ezért így helyezkedtünk el.

Bájos partnerem egy szenzációs francia leckével kényeztetett,amitől szinte a mennyben éreztem magam.Hol csak kispajti hegyét nyalogatta,hol a szárát csókolta végig,a csatolt részekkel is intezíven foglalkozva,egyszer csak hirtelen hammbekapta,és teljesen eltűnten csodás ajkai fogságában.Csodás élmény volt,de nem szeretem volna így végezni,ezért kértem a vv-t,amit,amit kedvesem villámgyorsan felhelyezett,majd lovaglóülésben a rúdra ereszjedett. Szenzációs élmény volt érezni szűk csuprocskáját,simogatni közben csodálatos,feszes testét,azt kívántam,bár most állna meg az idő :)!

Mivel egyszer nminden jónak vége szakad ,így én is megadtam magam,hatalmasat robbanva a gumiba. Amanda hagyott magában lenyugodni,majd szétcsatlakozás után megtörölgetett,zuhany,öltözés és lrzékeny búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett voltam Istennőmmel,szenzációsan éreztem magam.

Ajánlom Őt mindenkinek,aki szeretné magát jól érezni egy szexi érett fantasztikusan szexkultúrával rendelkező HÖLGY társaságában.

Kedves Amanda!

Köszönöm,hogy megismerhettelek,szenzációsan éreztem magam a társaságodban,igyekszek minél előbb visszatérni Hozzád,hiszen a jóból sosem elég :) !

KÖSZÖNÖM !!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Berthier beszámolója
2018-08-24 15:44:59
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egy korábbi üzenetváltás során akkor abban maradtunk ,hogy majd keresni fogom alkalomadtán.

Amanda a telefonos bejelentkezésem során nagyon kedves és informatív volt és meg is történt az időpontegyeztetés. 3 nappal később kisebb ijedtség vett rajtam erőt amikor adatlapján feltűnt, hogy szabadságon lesz egy egész hétig amibe az én időpontom is beleesett.

Ekkor SMS-ben írtam neki , hogy sajnálattal láttam a helyzetet de nincs gond ebből és majd a jövőben még keresni fogom.

8 perc múlva érkezett a válasz tőle ,hogy az előre egyeztetett időpontban vár és mivel az korábbi egyeztetés eredménye erre nem vonatkozik a szabadság! Megörültem a hírnek és hamar nyugtáztam, üzenetben hogy a megbeszélt időpontban ott leszek .

Lakás: GPS segítségével érkeztem a címre amelynek utcáját egyik szent királyunkról nevezték el és a macskaköves terepen árnyas fák védelmében hagytam fáradhatatlan vasam. A parkolás egyáltalán nem okozott gondot viszont a tömegközlekedés kérdésében nincs tapasztalatom.

Viszonylag új építésű ház többedik emelete. A bejutás során volt egy kis kalamajka a házszámok perezéséből fakadóan de Amanda mindezt profin kezelte és lent az ajtóban megvárt .

A lakás egy szépen és ízlésesen berendezett kis kuckó.

A ragyogó tisztaságú fürdőszobában kád-függönnyel száraz kilépővel -valóban nagy törölközővel és minden mással fogad ami a a személyi higiéniát és a randi előkészületeit szolgálja.

Vendéglátóm egy aranyos kis terrierrel osztja meg a lakást. Rögtön ráhibáztam a fajtára és ez máris egy kis társalgási alap volt. A kiskutyus éppen csak megnézett magának terrierektől szokatlan nyugodtsággal aztán úgy eltűnt,hogy még távozásomkor sem láttam egy búcsúsimogatás erejéig sem.

A szobában nagy és igen kényelmes franciaágy a tetthely. Az ágy melletti ventilátor kellemes fuvallatai egészen megszelídítették a meleg nap által a redőny félárbocon ülő lamellái között beáramló egyre forrósodó hősugarakat. A diszkréció alap. Senkivel nem találkoztunk még a házba bejutás során sem.

Külső: A profilfotóján látható fürdőszobás popsis képe keltette fel érdeklődésemet de mint láttam nagyon sokan kellően rágerjedtek eme fotójára bár ennek ellenére sokan megmaradtak a beköszöngetés és a "majd valamikor eljutok hozzád " sablonszövegénél ami nyilvánvalóan nem teljesen fedi ezen oldal szellemiségét.

Amanda egy szexy kétrészesben nyitott ajtót és invitált kellemes hangulatú otthonába.

Karamellszínben pompázó napozott/szolizott bőre és kedves mosolya sokat sejtetően igazolta eddigi beszámolóinak megannyi élményét. Nagyon fogékony beszélgetőpartner bármilyen témában és ezáltal nem kell félnie senkinek kínos csendben történő hallgatástól. Szőke haját szabadon engedve viselte és azt később sem fogta össze ami számomra egészen izgató volt és amit majd a következő fejezetben részletezek.

Minden teljesen eredeti rajta. Csinos alakja van ,a cicik lágy tapintásúak és jól izgathatók. Amanda bőre nagyon finom tapintású és rendkívül sima. Ennek okára nem tértünk ki de magát a tényt nagyon élveztem. A popsija valóban olyan jó formájú mint azt a képek láttatják és nem is kell plusz kilócskákkal számolni tehát azt fogod kapni kedves Kolléga amit a fotóin látsz! Szép és ápolt a mosolya valamint megjegyezném,hogy olyan szinten ad a szájhigiéniára ,hogy egyetlen pillanatra sem éreztem rajta,hogy dohányzik -pedig az adatlapja szerint igen! Újabb jó pont!

Hozzáállás: Kedves és nagyon barátságos volt egész idő alatt.

Együttlét: Amanda az általam ajándékba vitt italt érkezésem tiszteletére kedves gesztusként rögtön meg is bontotta volna de nem kockáztathattam mivel autóztam így egy hideg ásványvízzel kínált amit azon nyomban fel is hörpintettem. Néhány rövid percet beszélgettünk még aztán én balra el --és máris egy újabb színes fényekben villódzó zuhanyfej(lassan nekem is be kell szereznem egyet csak úgy az érzés kedvéért :) vizes áldását élvezhettem bőrömön miáltal hamarosan készen álltam az órás bevetésre.

Miután visszatértem a szobába Amanda már felül semmiben pompázott és kedves mosollyal maga mellé invitált az ágyra. Lágyan megcsókoltam és nagy örömmel nyugtáztam a részéről megnyilvánuló fogadókészséget mert valódi beleélős barátnős nyelvesekkel indítottuk légyottunk felvezetőjét. Mindez nem is röpke másodpercekig tartó "kötelező elem" részéről hanem egy igazi vágykeltő ami nélkül valljuk be egy igazi randi nehezen képzelhető el. Nagyon érzékien és finoman csókolt . Lassan elindultam lefelé és eközben végigcsókoltam a melleit a hasát és a medencecsontja környékét egy kicsit tesztelve a csiklandósságát. A bugyi levételének igénye kérés nélkül fogalmazódott meg és Amanda máris felemelt csípővel segítette,hogy megszabadíthassam a fekete csipkealsótól őt ,s eképpen szabaddá téve az utat a nyelves kényeztetéshez. Remekbe szabott puncijának látványa enyhe félmosolyt csalt az arcomra és kicsit el is csodálkoztam azon ,hogy kicsit aluldimenzionáltnak tűnt a kényeztetés kezdetén. A látvány és az utóbbi felismerés hatására nagy adagokban tódult a vér altestem régióiba és ha nem elég puha az ágy akkor bizony már itt billegni kezdtem volna merev lőcsömön ide-oda.

Jó érzés volt nyelvemmel kalandozni a rendkívül ápolt és tiszta terepen és mindez Amanda részére is nagyon kellemesnek tűnt a kapott apró jelekből. Nem voltak nagy műnyögések vagy megjátszott nagyjelenet mert ez valahogy nem is illik azon habitushoz amit a röpke ismerkedésünk belőle sejtetni engedett. Egyetlen ujjamat vetettem csak be mélyebb ismerkedés céljából és a látottaknak megfelelően valóban szokatlanul szűknek találtatott ami méginkább fokozta vágyamat .

Lejjebb csúsztam az ágyon és ebből azonnal észlelte a szándékomat ,hogy most ő következik .

Kibontott hosszú haja finoman cirógatta a hasamat és combtövemet. Nem tudom megítélni ennek tudatosságát de rendkívül izgató volt . Csak kevés lány hagyja szabadon szépséges sörényét szex közben de ő esetemben jól választott! Két aprócska combpaskolással jelt adva egyből tudta, hogy egy kis 69-es pózos kölcsönös nyalifalira vágyom és ehhez már megfelelő magasságban helyezkedtem el.

Kitűnő franciás kényeztetést adott és mindezt igyekeztem megfelelően viszonozni . Kissé eljátszottam a gondolattal ,hogy akár így is mehetne végig mert annyira kellemesen csinálta de aztán felülkerekedett bennem a "barlangász ösztön" és kértem,hogy húzzunk gumit majd lovagoljon meg.

A hosszú előkészítés által a síkosítógyártók termékei itt most nem jutottak szóhoz mert Amanda természetes kenése megbízhatóan segítette a behatolást és az izgalmas csúszást is mindvégig.

Missziben folytattuk a beleélős -csókolózós barátnő-feelinges aktust és jó volt érezni mennyire jelen van ő is fejben s nem csupán szükségszerűen asszisztál nekem. Valahogy minden olyan természetes volt részéről mintha évek óta ismernénk egymást. Semmi műviség vagy megjátszás nem volt itt sem tapasztalható ami talán egyre többeknek igénye a nagyszínpados előadásokkal szemben.

Megfordultunk doggyba és még így is élveztem vendéglátóm domborulatait majd a védelemtől megszabadulva a mellei közé és a hasára spricceltem. Kis kölcsönös törölgetés és beszélgetés után ismét a fürdőszobába távoztam és hamar felöltöztem mivel időnk már letelt.

Két puszival búcsút vettem Amandától és újra a macskaköveken lépdeltem vissza az autómhoz.

Elégedettség és Ajánlás: A telefonbeszélgetésünk kellemes hangvételéből kiindulva nem csalódtam a helyszínen sem Amandát illetően. Az írásos kommunikációja mintaszerű és tetszett a pontossága és megbízhatósága is. A nála megtapasztalt higiénia szintén az elvárható legmagasabb színvonalat képviseli. Amanda teljesen megfelelt az elvárásaimnak mert egy igazán jó hangulatú és kellemes órát töltöttem személyében egy igazán kedves, barátnő-feelinges lány társaságában.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dany 69 beszámolója
2018-05-23 17:14:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Többször voltam nála de mindig szinte azonnal felvette és simán ment az időpontegyeztetès . Kedves lágy hangjával azonnal elvarázsol telefonban :)

Lakás: Egyész jo kis lakás fürdő tiszta felszerelt!

De nem azert mentem hogy a lakást nézzem ;)

Külső: Szép arcu teste nagyon bomba kedvencem a formás markolnivapo popsija :)

Hozzáállás: Abszolut kedves és kezdeményező jol irányithatò .

Együttlét: Mindig fél orára megyek hozzá de ez szerintem jővőben változni fog !

Gyors tusolás után egyböl kis simogatás és 69 ami a kedvencem gyönyörűszép puncija van :)

Egymás kényeztetése után felkerült a gumi közben pár lopott csok is elcsattant, kezdtük hátulrol ami nekem is és neki meg pláne a kedvence , viszonylag hamar el is mentem mivel a látvány vmi csodálatos :)

Aktus végeztével még egy kis beszélgetés is belefért, hozzá kell tenni nagyon jo beszélgetőparner mindenröl lehet beszélgetni vele és ami még pozitivum h emlékezett a legutobbi beszélgetésünkre is

Elégedettség és Ajánlás: Annyit tudok mondani hogy szuper 5* aranyat ér :)

100% barátnőfeeling és rendszeresen fogok menni hozzá :) 😘

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
PETI 1977 beszámolója
2018-02-15 21:21:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Valentin nap estéjén a szerelmesek összebújnak,a magányos farkasok pedig vadászatra indulnak!

Amanda remek kikapcsolódási lehetőségnek ígérkezett,s megérzésem ezúttal sem hagyott cserben.Régóta el vagyunk mentve egymás telefonjában,így az örömteli beszélgetés és a gyors időpont egyeztetés után máris fokozott izgalommal vártam a találka eljövetelét...

Lakás: Angyalföld egy főúthoz közeli hosszú,de csendes utcájában,egy új építésű téglaépület nem olyan sokadik emeletén található komfortos rezidenciája.Rend,tisztaság,harmónia honol,igényes bútorokkal szépen berendezett szobával,makulátlan fürdővel.A képet egy aranyos és barátságos kutyus teszi teljessé,de a házi kedvenc jelenléte egyáltalán nem zavaró,Házigazdám pedig elragadó!...

Külső: Helyes arcú,zöld szemű,hosszú barna hajkölteményt viselő,mindenféle mesterséges beavatkozásoktól mentes szuper alakú Hölgy, természetes keblekkel,markolni való kerek popsival /melyet már az előszobába toppanva azonnal ellenőriztem.../,formás lábacskákkal.Fekete színű szexi fehérnemű együttesben,fekete combfixben,és aranyszínű magassarkú topánkában fogadott,örömteli megpróbáltatásaimnak megadva az alapot...

Hozzáállás: Kedves,készséges,együttműködő Teremtés,vállalásainak határain belül nincsenek kőbe vésett szabályok.Sok mindenre nyitott,jól irányítható,ha valamit másképp,máshogyan szeretne a bujálkodásra vágyó vizitátor,az biztosan meghallgatásra talál és álomszerű megvalósítást nyer...

Együttlét: Kezdetben gyengéd,idővel azonban egyre követelőzőbb nyelves csókpárbajunk felvezető perceinek végeztével kényeztetésre váró mellbimbócskáit habzsoltam,majd hanyatt fektetve manuális és orális ténykedésem egész testfelületére kiterjedő,az erogén zónákra értelemszerűen megkülönböztetett figyelmet szentelő cselekményem zenitjére érve finom punciját,csodálatos ajkait,fokozatosan izgalmi állapotba kerülő csiklóját nassolgattam.Látványos beteljesülése után helyet cserélve végig szemkontaktos,bőnyálas,minden járulékos alkatrészről gondoskodó,zacsinyálazós,tojásbabusgatós francia leckében részesített, kisvártatva pedig már 69-ben gerjesztettük tovább vágyaink.Fenomenális és önfeledt fuvolázása nyomán kezdett is hamar veszélyessé válni a szitu,ezért a védőfelszerelés óvatos felhelyezése után klasszikus módon,misszionárius pózban hatoltam felajzott altestébe,s különböző ütemben,egyre fokozódó tempóban szeretkeztem Vele.Szerettem volna hosszabbra nyújtani az első felvonást,de annyira felhúzott dekoratív megjelenése,a fantasztikus előjáték,majd pompás puncijának fogadókészsége,hogy pillanatok alatt bevégeztem,így tökéletesen elsülve,de belül kissé felsülve tértem magamhoz.

Nem így terveztem és természetesen nem is hagytam annyiban a dolgot,így a kellemes regeneráló masszázs és a bőséges folyadékbevitel megtörténtével nyomban nekiveselkedtünk a második félidőnek,hogy apait anyait beleadva emlékezetessé tegyük e jeles nap estéjét.Pillanatok alatt kőkeményre szopta vérrel teli varázspálcám,majd háttal és szemből is szenvedélyesen meglovagolt,én pedig áhítattal szemléltem izmos hüvelyének szapora munkásságát,extázisba lendülő bámulatos testének őszinte reakcióit.Mivel nem titkoltan kedvence a kutyus póz,így a végjátékban már ezt favorizáltuk,intenzíven pakolgatva lenyűgöző Vendéglátóm,parázs hajszánk vehemens csattogásának érzéki sóhajai és felszabadult nyögdécselései közepette.Patakzott rólunk a veríték rendesen,de becsülettel megdolgoztam vonzó Kedvesem.Fináléként ismét hanyatt fektettem és fejecskéjéhez térdelve, robbanni készülő szerszámomról a gumit lerántva élveztem mohó szájacskájába,több ütemben feltörő,bőséges adag gesztenyeillatú töltetem lövellve bájos pofijába,majd fenséges pásztoróránk méltó lezárásaként még hosszú ideig ízlelgette szünet nélkül pulzáló hímtagomról csillogó kéjnedvem utolsó cseppjeit...

Elégedettség és Ajánlás: Szenzációs légyottokat produkálunk,pazar élményeim és kellemes tapasztalataim egyre csak gyarapodnak,így csakis a legnagyobb elismerés hangján szólhatok Amandáról.

Szigorúan folytatásos,tömény erotikus kalandsorozat!...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
berci67_archivalt2020 beszámolója
2016-12-24 17:33:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: telefonon azonnal

Lakás: Hangulatos

Külső: vonzó milf

Hozzáállás: kedves ,kezdeményező

Együttlét: szeret kényeztetni.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zolt beszámolója
2016-12-24 13:55:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
robertuszin beszámolója
2016-06-30 16:09:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Egyből felvette és találtunk időpontot

Lakás: A lakás jó volt kis földszinti egyszobás lakás. Fürdőbe van minden, ami kell.

Külső: Csodaszép alakja van. Formás feszes, izmos teste van. Minden porcikáját imádtam. A képeken nemllátszik, de az arca is mesés. A mosolya még felejthetetlen.

Hozzáállás: Fél órára mentem,de mikor megláttam,ugy döntöttem, hogy legyen inkább egy óra. De még ez is kevés volt, hogy beszéljek bajaival. Az aktust nem részletesen. Mindent megtett,amit kértem és azt jól is csinálta. Nagyon jól éreztem magam nála.

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes volt. A kutyus a kedvenc poza.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek,de bankárok vele kedvesen,meghalalja.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
chesio_archivalt2020 beszámolója
2016-06-17 07:06:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen ment, félórával előtte minden siman ment

Lakás: Célnak megfelelő, kis otthonos, hangulatot a gyertyák feldobták

Külső: Egyszerűen gyönyörű, teste 20 evesekével egyenlő. Nincs ra szó 5/5

Hozzáállás: Elmondtam neki hogy az ilyen dolgokba meg ellege kezdo vagyok, nagyon rendes es kezdemenyezo .

Együttlét: Felorat voltam nala, mindenbe nagyon ugyes es probal kedvembe jarni. Profi francia tudassal rendelkezik ;)

Elégedettség és Ajánlás: Biztos visszaterek meg hozza, ha mar csak azert is hogy elsosegelybol korrepetaljam 😙

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gerye beszámolója
2015-10-19 12:24:26
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Többszöri telefonhívásra értem csak el, de végül sikerült. Kedves hangja van. Hamar sikerült időpontot egyeztetni.

Lakás: A lakás tiszta, rendezett, a célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Vékony, sportos testalkat, mint a képeken. Arca nekem bejött.

Hozzáállás: Egy órát töltöttem vele, végig kedves és figyelmes volt. A kezdeményezéssel sem volt gond.

Együttlét: Fürdés után a szobába érve mondta, hogy dőljek le és először masszíroz egy kicsit. Szegénykének gyorsan elvettem a kedvét, mert mondtam, hogy én a masszást nem szeretem :)

Kértem, hogy ő dőljön el és majd én kezelésbe veszem. Készségesen mosolyogva eleget is tett a kérésemnek. Apró puszikkal és egy kis simogatással kezdtem, majd bugyi le és gyorsan a lényegre tértem. Nyelvvel finom punciját hosszasan kényeztettem, majd fordultunk és ő folytatta a franciát. Nagyon jól franciázik, pont úgy ahogy szeretem. Ritkán szoktam már a francia alatt élvezés közeli állapotba kerülni, de most sikerült. Kértem egy gumit és gondoltam misszionáriusban folytatjuk.... Kérésének eleget téve viszont hátulról "támadtam". Mindketten kifejezetten élveztük ezt a pozitúrát. Kb negyed óra elteltével egy kis pihenőt kért mert nagyon kimelegedtünk. Pár perc pihi után folytattuk ott ahol abbahagytunk. Végig csavarta és tolta rám magát, kézzel a falnak és az ágy végének feszülve. Tényleg ezt a pózt szereti a legjobban :) Így is lett végem. Megtöltöttem a gumit és gyorsan végig is futott rajtam, hogy "ezt kár lett volna kihagyni"! Még egy kis beszélgetés a végére és egy pohár frissítő. Felöltöztem és boldogan, kielégülten távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom, remek hirdető! Csinos, kedves hölgy.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fuckyouandme_archivalt2019 beszámolója
2015-10-09 20:58:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Szimpla telefonhívás, amit azonnal felvett.

Lakás: Célnak abszolút megfelelő, kényelmes.

Külső: Szép arcú, kedves, vékony testalkatú, gyönyörű lábak és popsi.

Hozzáállás: Egy óra volt, kedves volt és éppen annyira kezdeményező, amennyire kellett. Minden percét élveztem. Intelligens, beszélgetni is jó volt vele.

Együttlét: Mindenben ügyes volt, amit csinált.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ddavido beszámolója
2015-07-22 15:34:05
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Tegnap este hívtam 10 körül. Be volt jelölve, hogy most felveszi és tényleg fel is vette. 10 perc múlva ott voltam.

Lakás: Lakótelepi több szobás lakás. A célra tökéletes. Fürdő és szoba tiszta. A nagy meleg ellenére nekem nem volt melegem, mert már este volt. Parkolni jól lehet a lakótelepen. Lejött ajtót nyitni, ami szimpatikus.

Külső: Szép, vékony lány. Arca helyes. Nekem tetszett. Izmos, sportos. Nincs nagy melle, de nem is azt keresem. Nekem bejött.

Hozzáállás: Egy gyors franciára, egészen pontosan gyors kézi munkára mentem. Meg is kaptam. Nem bírtam túl soká, de hát azért is mentem, mert nagyon kellett. Jól irányítható és mindent megtett, amit kértem. Sokat nem beszélgettünk, mert rohantam, de kedves lány.

Együttlét: Pont azt kaptam, amit vártam.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom, mert kedves és jól néz ki. Lehet visszamegyek több miatt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zoli188 beszámolója
2015-07-10 11:35:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt, kedves volt, gyorsan, egyszerűen ment!

Lakás: Teljesen rendben volt! Tiszta, rendezett.

Külső: Nekem nagyon bejött. A képek nem hazudtak! Pici törékeny és nagyon kedves.

Hozzáállás: Abszolút barátnő feeling!

Együttlét: En nagyon jol éreztem magam és ahogy hallottam ő is! :)

Elégedettség és Ajánlás: Aki szereti a barátnő feelinge, annak csak ajánlani tudom! Nekem nagyon tetszett.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.