SzexpartnerIrina+36 30 / 688-4314Budapest XIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Irina vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIII. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 688-4314 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
11 órától 16 óráig
kedd:
11 órától 16 óráig
szerda:
11 órától 16 óráig
csütörtök:
11 órától 16 óráig
péntek:
11 órától 16 óráig
szombat:
megbeszélés szerint
vasárnap:
megbeszélés szerint
Személyes információim
Nem
Életkor
20
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
156867x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Barna
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia! Irina vagyok!:) Egy közvetlen barátságos, okos lánynak tartom magam.Szeretem ezt a csodás dolgot csinálni ,nekem ez egy kikapcsolódás de szerintem ezt a vendégeim is érzik, hogy nem színházban vannak!! :) A képeken én vagyok retus mentes képekkel, garantálom velem fogsz találkozni!!! CSAK KIZÁRÓLAG KULT?RÁLT PARTNEREK HÍVÁSÁT VÁROM TERMÉSZETESEN SZÁM KIJELZÉSSEL!!!! SZÉP NAPOT KÍVÁNOK Irina.
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
ha megkérsz
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Kölcsönös francia
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Egyéb masszázs:
cs
Elfogadott (27 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
poolbig beszámolója
2024-02-14 14:38:15
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kint volt a zöld kagyló, felvette.

Lakás: Megfelelő.

Külső: Szomszédlány típus, nem forgolódnál utána az utcán, de amikor egy ágyba kerültök....lentebb részletesen. :)

Hozzáállás: Maximálisan barátnős, emiatt is kerestem fel őt. A korábbi hozzászólások nem hazudnak. Kedves, cserfes, lazítós. Nagyon bejött.

Együttlét: Szokásos papás-mamás, de...

Szóval amikor egy ágyba kerültök, akkor az állad padlót fog. Nem vagyok már mai kakas, de velem úgy elhitette, hogy azért van velem, mert akarja és még élvezi is, hogy tényleg azt hittem a barátnőmmel vagyok. Sőt, olyan mozdulatai, hangjai voltak, amit nem minden barátnőmnél tapasztaltam ám meg. Szóval csajszi a javából. Nem vagyok egy gyorstüzelő, bírom ha kell, de az ő esetében bizony meg kellett küzdenem, hogy nem érjen túl hamar a vég.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom ha igazi összebújós, barátnős együttlétre vágysz.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
TartsunkÖssze beszámolója
2024-02-09 21:44:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Könnyen

Lakás: Nálam

Külső: Helyes, jó kisugárzású, nagyon jó alakú. Cickó és popsi is kedvenc volt, de igazából minden porcikája.

Hozzáállás: Bárcsak mindenki ilyen kedves lenne! Egy órát voltam, az első menet a nagy részét ki is töltötte, másodikra már nem jutott idő, de mivel az első maximálisan kielégítő volt, így nem volt hiányérzetem.

Együttlét: Még az egy hullámhossz is megvolt: szeretkezésnek is beillett, imádtam.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem benne van a top5ben, nagyon korrekt, nyitott, szép, ügyes, szenvedélyes. Ha minőségi időt szeretne valaki, ő kiváló partner.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicijo beszámolója
2023-11-30 19:58:07
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Cuki hangja van, rohantam hozza.A 14s villamos repit oda mindenkit.

Lakás: Jo szoba, furdo,agy, ami kell.

Külső: Bombazo szoszi. Sportosan vekony, de gombolyodik a kezeink es szank oromere.Kemeny cicije van,szuper feneke, szep combjai.

Hozzáállás: Kedves volt, kozvetlen, jofej csaj.

Együttlét: Pici csok, simizes es tobb pozicios szex volt a randin. Nagyon szuk, ami meglepo, kerdezzetek ra miert.A szerszamnak pont jo.

Elégedettség és Ajánlás: Igen, nagyon is!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
GLad beszámolója
2023-10-26 14:57:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Siman ment WhatsApp-on

Lakás: Nalam voltunk

Külső: Angyali picike, gyonyoru alakkal, mosolygos szemekkel. Az oszkep ugy pompas ahogy van, de a punci az alomba illoen ennivalo. :)

Hozzáállás: Szerintem O az egyik a nehany lany kozul a volagon aki erti met jelent a "baratnos" fogalma. Kedvessege, mosolya, csokjai - ahogy hozzad simul az mind-mind ennek a tanujele. Kulonleges lany!

Egy csodalatos orat toltottem vele es meg sokat fogok. ;)

Együttlét: Nem reszletezem. Mindenben ugyes es nyilvanvaloan elvezi is amit csinal, nem csak a szexet de a talalkozast, beszelgetest is - persze ez biztosan partnertol fugg.

Elégedettség és Ajánlás: Magamnak ajanlanam, felesegnek, ha nosulni szeretnek egyszer - addigis marad a kellemes idonkenti talalkozas. Viccet felreteve, PERSZE!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
sexaholic beszámolója
2023-10-13 12:32:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen gond nélkül ment az egyeztetés

Lakás: Lakás XIII. kerület új építésű társasházban található apró, de a célnak tökéletesen megfelel. Fürdő rendben, parkolás szerintem nem gond, de fizetős zóna.

Külső: Gyönyörű lány, csodás test, símogatni, csókolgatni való.

Hozzáállás: Maximum profizmus, maximum odaadás, kezdeményező és szereti, amit csinál. Nagyon ritka, hogy ilyen lánnyal találkozhat az ember erről az oldalról. Fél órára mentem.

Együttlét: Közös zuhany, nagyon kellemes volt, aztán törölközés után az ágyon kölcsönös símogatások után azt vettem észre hogy az arcomon ülve elélvez. Nagyon barátnős volt az egész, semmi erőltetett dolog, spontán így alakult. Utána gumit kaptam, és szájba vett, majd terveimmel ellentétben - az én hibámból - végem is lett, így nem tudom, milyen lett volna a behatolás, habár az előzmények alapján nem hiszem hogy, csalódtam volna. Szinte biztos, hogy ismételni fogok, legalább egy órás lehetőségre nevezek, hisz nagyon kellemes élményem volt így is. Mindenben ügyes volt, amit csinált velem.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlom azoknak, akik tudnak értékelni egy ilyen kedves, aranyos, gyönyörű testű lányt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
RomanticSadEyes beszámolója
2021-03-09 06:21:56
barátnő feeling, isteni francia

Contact: Contacted easily by phone, she was kind and responsive

Place: We met at my place

Looks: Her body is perfect, she has always have a smile on, which is even better than her beautiful body.

Attitude: Relaxed, kind, she was amazing. She is extremely smart.

Act: I had multiple partners in my life, but never anyone was this responsive to my needs, not efen a word was needed for her to understand what I needed or wanted.

Satisfaction and Recommendation: Extremely satisfied! If you love romantic sex and petite smart girls Irina is your best choice

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lover1 beszámolója
2020-07-20 15:51:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Most elsőre sikerült reggel elérni és még délutánra időt kapni.

Lakás: A kis garzon mondhatni kissé túl zsúfolt, elegánsan slampos, ha meg nem sértem vele Irinát, amit véletlen sem akarok. Ha engedné szívesen rendbe kapnám amiket észrevételeztem ingyen.(mosogatás, tűzhely tisztítás, konyhapult rendrakás, tus zuhanyslag csere, csap csöpögés elhárítás, lefolyó tisztítás, stb.) A garzon a célnak megfelel és rendben van. A hancúrozásra a kemény szivacs betétes ágy megfelelőbb lenne, mert a kókusz betétes horror árú és azt sajnálná az ember az ekkora strapától. Tusfürdő van több, de a törölközők is lehetnének kicsit igényesebbek, pláne, hogy exkluzív külföldi vendégek alkotják a törzstábort. Hiányolom az ajtón, hogy nincs kémlelő nyílás. Féltem őt.

Külső: Tökéletes a külseje ami számomra tündér és álom arcú lány hatását kelti. Előző értékelő a fogait rosszul írta le. A két első foga dől befele, orvosi kifejezéssel "mély harapása" van ami a pici alsó állkapocs és a torlódó felső fogsor eredménye. De számomra ez a szexepilje, mert ápolt és egészséges a fogazata és az örökletes dologról nem tehet. Imádom a tökéletes festővászonra illő alakját tökéletes finom bőrét és ciki "cuni-ját" ahogy ő nevezi.

Hozzáállás: Az érkezésemkor meztelen nyitott ajtót ami nagyon tetszett. Emlékezett rám aminek nagyon örültem. Gyors vetkőzés után együtt mentünk tusolni és már ott ölelkeztünk és pusziltam a nyakát engedelmével.

Sokáig voltunk a tusolóba és utána fel kellett gyorsítani az eseményeket.

Rettentő kedves tündérke a lány aki valóban nagyon értelmes és okos, választékosan lehet vele társalogni.

Sajnos csak fél órát engedhetek meg magamnak, de ahogy tudok megint jövők, ha fogad.

Együttlét: A szobába rögtön az ágyra heveredtünk és 69 pózban kényeztettük egymást én nyelvvel, ő kézzel és szájjal. Mikor kemény lettem feladta rám az óvszert és rám lovagolt. Isteni csípő mozdulatokkal twerk-elt rajtam, majd rám borult ás én a csípőjét átkarolva alulról adtam a ritmust. Majd mondta, hogy csináljuk hátulról és elém térdelt. A szép hátát és csípőjét látva a haját kibontva a hátára dobta ami a popsijáig ért és nagyon tetszett. Majd a kedvenc pózomat csináltuk amit én "fogathajtás" póznak neveztem el és exemtől tanultam. Láthatóan számára ez új volt, de szerintem tetszett neki. Majd összecsukott térdekkel a sarkára ültettem és úgy hanyatt dőlve ahogy térdeltem folytattuk az aktust. Sajnos a gumi miatt a kevés inger miatt kicsúsztam, mert lelankadtam. Ő nem problémázott rajta hanem levette a gumit rólam, áttörölgette a fütyim és pici cseresznye csókos ajkaival lehelt újból ügyes kézmozdulatokkal lelket a kukimba. Mivel az idő elrohant így babaolajos kézzel az előbőrt hátrahúzva csak a makkomon húzogatva apró kecses kacsóit hamar el is sült a pöpikém amiért rettentő hálás voltam, mert nem hagyta azonnal abba, hanem a mennyekbe vitt az élvezetek kapuján át. Utána nagyon kedvesen letörölgetett és még kicsit beszélgettünk, majd gyors tusolás után kaptam a ruhám és már léptem is le, hogy az időhatárt tartsam. Szerintem valóban szereti csinálni ezt a dolgot, vagy annyira jó színész, hogy én sem veszem észre. Mindenben nagyon ügyes és nagyra értékelem elveit, hogy nincs anál, nincs tetoválása, nincs pirszingje. Mindenben úgy egyet értünk, hogy ennyire csak exem volt jó akire valamelyest hasonlít is.

Elégedettség és Ajánlás: Csodálatosan érzem magam vele, imádom, plátói szerelmemmé vált az első pillantás óta. Csak érzéki, intelligens, kulturált, ápolt, figyelmes embereknek ajánlok, aki el tud vonatkoztatni attól, hogy ő egy mindenki drágája és elfogadja feltételeit.

Imádom Irinát és remélem lesz még esélyem vele együtt lenni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lover1 beszámolója
2020-07-14 08:03:27
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Már egy héttel ez előtt beszéltünk, de sajnos elutazott így csak ezen a héten, de elsőre sikerült időt egyeztetnünk.

Lakás: A lakás egy túl zsúfolt kis garzon szálló szoba ami hagy némi karbantartást, de mondta, hogy új helyre költözik így nem számít. A kuckó kényelmes belakott, de a harcúrhoz a keményebb szivacs matrac jobb a bonner-rugósnál amin aludni kényelmes nem szeretkezni. Parkoló fizetős 440 Ft/ óra és nehezen található. A fürdő csap szelepfenék tömítés cseréje a folyást megszüntetné és a leszakadt zuhanycső is kicsit illúzió romboló volt. A szállás karbantartóval percek alatt megoldható lenne a gond.

Külső: Nagyon aranyos nevetgélős karcsú tini lány Irina aki első ránézésre szimpatikus és nagyon kedves. Már a hangja is tetszett és a határozott kedvessége is oldotta feszültségemet. A tini cicije engem teljesen elbűvölt.

Hozzáállás: A szobába belépve már irányított is és minden szinte koreográfia szerint, mint ha meg lett volna az egész forgatókönyvbe írva olyan zökkenőmentesen, film szerűen zajlott amibe én voltam a főszereplő hapy-enddel.

Együttlét: A belépésem után pár ismerkedő mondat közben már le is vetkőztünk és mondta, hogy együtt fürdünk a zuhanyzóban aminek nagyon örültem és minden pillanatát élveztem. Egymást át tusfürdőztük és letusoltuk simogatás és ölelkezés közepette. Minden érintése és bohókás tinis megnyilvánulása beindított és már a vetkőzés óta vízszintesen ált a kukim. Bementünk a szobába ahol hanyatt fektettem és kértem tárja szét kelyhét amibe rögtön arccal, nyelvel bele is temetkeztem. Majd kértem forduljunk 69 pózba én hanyatt ő meg rám. Isteni franciázásba bonyolódtunk amit úgy vettem ki ő is élvez és válasz reakcióiból is ezt éreztem Nagyon ért a fütyi felizgatásához úgy kezével mint pici ajkaival. Majd mikor bekeményedtem rám húzta észrevétlenül a gumit és nekem háttal rácsúszott a pöpikémre. Csodás volt hátulról látni ahogy mozog hullámzó testtel a kukimon. Közben simogattam és dicsértem, hogy mennyire szép és ügyes. Mondtam, hogy szeretem ha a gombóckáimat is kényeztetik és onnantól kezdve végig a kezében tartotta és masszírozta, simogatta, kényeztette. Mondta, hogy azt nem mindenki szereti és hagyja, de szemlátomást tetszett neki a gyantázott csupasz zacsim és környéke. Majd megfordult és tovább lovagolt a galopptól az ügetésen át a vágtáig. Én a ciciével, csípőjével foglalatoskodtam, majd rám borult és csípőjét fogva nyakát puszilgatva gyors tempóra váltottam és alulról dolgoztam meg pici puncikáját amibe mivel az idő elszállt bele sültem. Csodás élmény volt és még pár pillanatig ebben a pózban maradtunk mi előtt leszállt rólam és levette a még mindig álló kukimról az óvszert és letörölgetett és simogatott még. Csodásan éreztem magam vele.

Szerintem szeret irányítani és lovagolni. Én hagytam magam végig vezetni a lehetőségén amit nem bántam meg.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem nagyon bejött minden téren a kicsike és szeretnék visszatérni karjaiba a jövőben is amire ő azt mondta, hogy megengedi.

Törékeny apróka tini lány akit csak érzéki és normál szerszámú nem goromba és állat férfinak ajánlom csak. Vigyázzatok rá mert egy igazi aranyos kis kincs a kislány.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lonelyman_archivalt2023 beszámolója
2020-02-02 17:03:14
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, rögtön felvette. Mivel egy héttel előtte szóltam, kért hogy előző nap még hívjam. Hívtam, gyorsan egyeztettünk.

Lakás: A lakás már nem a legújabb, de tiszta (a fürdőszobára ráférne egy felújítás, de ez nem az ő hibája). Az ágy kényelmes, a célnak megfelelő. A parkolással volt egy kis gond, a környéken elég drága és a gép csak aprót volt hajlandó elfogadni, egyszer be is nyelte a bankkártyámat, csak hosszas unszolásra adta vissza, végül három sarokkal odébb, a második foghíjtelkes parkolóban sikerült megállnom. Irina végig telefonon irányított, ezáltal megteremtve a hangulatot, mikor felértem hozzá már barátok voltunk. :)

Külső: Gyönyörű! Pici, törékeny, mégis kellően izmos. A bőre mint a bársony, finom illatú. Percekig csak simogattam az arcommal, szagoltam. Szép arca van és számomra tökéletes teste. A popsija olyan gyönyörű, mintha számítógéppel készítették volna. Melle rugalmas, nem óriási, pont megfelelő. Az egész lány maga volt a megtestesült álom.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, az első percben tisztáztuk, hogy mivel semmi különleges kívánságom nincs, ne tervezzünk semmit, majd alakul. Százszázalékosan figyel az emberre, megpróbálja kitalálni mit szeretnék. Mivel barátnő feelinget kértem, sokat csókolóztunk, odaadóan és ügyesen csókol, aktus közben cirógat, figyel, de ugyanakkor élvezi is.

Mintha álmaim barátnője lett volna!

Egy órát voltam. Többet terveztünk, de sajnos a parkolás miatt jól megcsúsztunk.

Együttlét: Semmi különöset, de nem is vágytam rá. Beszélgetés, csókolózás, kis francia, simogatás, aktus. Úgy volt mindenben profi, hogy közben nem volt "profi" érzésem. Mikor végeztünk, még volt egy kevés időnk, magától ajánlotta hogy megmasszíroz, finoman csinálta, elárulta, hogy tud erotikus masszázst is (legközelebb feltétlenül kipróbáljuk!). Beszélgettünk, kedves, intelligens lány.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek, aki a természetességet és a kedvességet részesíti előnyben. Tessék rá vigyázni, hiszen szemmel láthatóan szereti amit csinál, becsüljük meg Uraim az ilyen rendes és kedves lányt! Irina, látjuk még egymást!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Eugeene beszámolója
2020-01-13 14:25:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: Phone, Irina can speak very well English.

Place: A small apartment fit for the purpose.

Looks: She is a spring chicken. Really very beautiful with a tight body. As in the pictures. I like every thing about her.

Attitude: She was friendly and direct. I felt comfortable being there. She is very clever t

Act: She is so very clever, she instantly realizes what you need and responds. Very skillful and very convincing too.

Satisfaction and Recommendation: Highly recommended.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_klnpl32 beszámolója
2019-12-18 00:17:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: phone

Place: decent

Looks: a beautiful young lady same as the pics

Attitude: very friendly and talkative

Act: in general, not all women know how to satisfy a man. Even her young age she knows how to do her job right and sensual. has the gf feeling and her act is very good!

Satisfaction and Recommendation: Definitely. difficult to find a woman like her. she has all the package.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Berthier beszámolója
2019-11-22 00:59:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Irina hirdetését csak a közelmúltban fedeztem fel. Tetszett a bemutatkozásában az, hogy kedvére valónak aposztrofálja ezt a munkát, bár sokszor pont azok hirdetik ezt akiknél ez egyáltalán nincs így. Gondoljunk csak a "garantáltan csalódásmentes" ígéretekre melyek bizony ennek ellenére mégis azokká válnak. Bizalmamat fokozta irányában az első kapcsolatfelvétel, de a választott időpont sajnos nem felelt meg neki, így egy következő alkalommal kerestem és akkor már sikerült az időpontozás. Jelentős késéssel fogadott mert a helyszínre utazása során nagy volt a forgalom de ezen gond nélkül túlléptünk.

Lakás: A helyszín a XIII.kerület -Újlipótváros egyik utcájában található hotel. GPS ismerte a címet és a pontos házszámtól nem messze találtam autómnak szabad parkolót. Fizetős, de legalább volt! 

A hotel portaszolgálata kérdés nélkül engedett tovább-bár elég nagy volt a mozgás az aulában, így egyáltalán nem keltett feltűnést ahogy elindultam felfelé a megadott szintre. 

Irina lakása a belakottság érzetét keltő kellemes hangulatú kis búvóhely, egy ultra mini garzon. 

Kedvenc háziállata nem tartózkodott otthon, csak a tányérokat láttam a padlón. 

A szoba közepén egy franciaágy szolgál a hancúr helyszínéül párnákkal és színes pléddel, rajta frissen terített lepedővel. A fürdőben tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre állt. 

Ruháimat egy székre helyeztem az asztal mellé, míg cipőmet az ajtó előtt a padlón.

Külső: Irina megjelenése megfelel a képein láthatóknak. Szőke haja erős kontrasztot képez a sötét szemöldökével s kedves arcát én szépnek találom. Tekintetünket a leginkább a bal-és jobb kettes fogainak feltűnően előre állása vonzza. Egyfajta szexepil, melyhez foghatót még nem láttam, de nem zavart. Csinos alakú, vékony testalkatú, középmagas lány akinek korát 24-26 évre tenném. A hirdetése 20+ évként adja ezt meg. A puncija simára borotvált, nagyobb és szabadon álló kisajkakkal, a mellei tenyérbeillő kisebb, de igen formás remekek kifejezetten jól reagáló és érzékeny bimbókkal. Összességében vonzó és értelmes, kommunikatív lány Irina akinek megjelenésében nem csalódtam az elvárthoz képest. 

Hozzáállás: Egy órát töltöttem nála elégedetten. Kedves volt és kooperatív.

Együttlét: Két puszival üdvözöltük egymást miután az ajtó bezárult mögöttem 42 perccel a tervezett időpont után. Nem nehezteltem rá, és nem is tettem erre megjegyzést . Egyetlen mondattal lezárta a jelentős késés okát, mely az "őrült forgalmat" hibáztatta. Nálam tiszta lappal indult a kis belső feszültségem ellenére is. Szimpatikusnak és kedvesnek találtam, ezért nem is fordult meg fejemben egy esetleges távozás gondolata. 

Érdeklődött arról, hogy mit szeretnék, mik a preferenciáim amire azt válaszoltam, hogy soha nem tervezek előre lehetőséget, pózokat, felvonást, lövésszámot vagy bármi más egyebet, mert nálam ez sokkal ösztönösebben, abszolút intuitív alapon működik. 

"Pedig ez nagyon fontos!" -jött a válasz tőle. 

Törölközőmmel a fürdőbe száguldottam, hogy aztán közben kissé fantáziálva és Irinára hangolódva térjek vissza hozzá. Eddigre teljesen leépült bennem a maradék feszültség is amit kalandos érkezésem generált bennem s maradéktalanul vendéglátómra tudtam koncentrálni. 

Az ágy előtt állva várt rám egy világoskék melltartó -bugyi kombóban. 

A kapcsok ritka gyorsan megadták magukat és a bugyival sem húztuk sokáig időnket és hamar követte a felső sorsát miáltal feltárult előttem Irina csábítóan szép puncija. Egy csókkal indítottunk, ami inkább egy "félcsók" volt valahol félóton a szájrapuszi és a nyelves között, majd a csini mellbimbóit izgattam nyelvheggyel -csókoltam őket. 

Hanyatt dőlt, és így már elkezdhettem nyelvvel kényeztetni ápolt és szép punciját ami neki is egyértelműen kedvére való volt, sőt finoman egy ujjamat is bevethettem és így még magasabbra hágott Irina gyönyöre, ahogy a kiadós nyalakodás végén teste ívbe feszült és sikeresen elélvezett. 

Elég sok időre volt ehhez szükség, s hamar ő fogott hozzá, hogy kitűnő franciájával örömet szerezzen nekem. Ügyesen használta nyelvét és lágy ajkait de mivel én nem igazán a franciáért jöttem ezért felgumizott és lovaglópózban ült rám. Csinos melleit a tenyerembe vettem és finoman simogattam őket. A kiadós előjáték által eszméletlenül jól siklottam benne, aztán hamarosan 

misszibe fordulva folytattuk az aktust és két rövidebb csókváltást követően vállaira adtam még pár csókot. Nem bánta amint a tempót állatiasra gyorsítva adtam neki, majd oldalt fordulva is kipróbáltuk mielőtt doggyba helyezkedve hátulról is magamévá tehettem Irinát miközben itt volt a leghangosabb és nyögésének hangjai betöltötték a kis nappalit. 

Gyorsan a hátára fordult amint jeleztem neki, hogy már jövök is, és hasának fehér bőrére élveztem. 

Ekkor megnézte az időt és azt sikerült "véletlenül" rosszul néznie, így (aszerint)már semmi időnk nem maradt (volna). Erre reagálva korrigáltam érkezésem valódi időpontját, amire helyeselt ,ezzel a tévedését elismerve . Mindegy, mert így már amúgy sem sok mindenre lett volna kedvem, s csak egy jó zuhanyra szakítottam még időt. 

Kár volt a végén ezért a téves időmegállapításért! Két puszival távoztam a fürdést követően.  

Elégedettség és Ajánlás: Az érkezésemet megelőző káoszt sikeresen megelőzhette volna Irina egy megfelelő időben küldött SMS-sel, de ennek ellenére hamar túltettem magam ezen és semmi tüske nem maradt bennem ezt illetően a jelentős késés miatt sem. Hamar sikerült megfelelően egymásra hangolódni és Irina megfelelő rutinnal bír, hogy vendégei kedvére tegyen, s így egy egészen kellemes órát töltöttem vele.A csókot szenvedélyesebb formában kedvelem mint amit vele átéltem. Ennek ellenére valamelyest tényleg érezhető volt rajta a bemutatkozásában említett "nekem ez egy kikapcsolódás"-feeling így nem ért csalódás ezzel kapcsolatban sem és ez alapján ajánlom őt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
skaser88 beszámolója
2019-05-31 17:49:14
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: I contacted her by phone, she was inmediately available. I had to wait 10 minutes because she was out to the city but she was very reliable and call me back when ready.

Lakás: The environment is quite ok, clean and arranged. It is not luxury but she has everything you need, towel to take a shower, she is very kind, offers you drinking and so

Külső: She has a very nice body, petite style, but she is very well shaped, and shaved. very smooth skin, I inmediately liked her.

Hozzáállás: She is very kind, unfortunately we both had to rush a bit because we had to fit our oppourtinity, but inmediately we could speak abot everything, it was a good feeling, she makes you feel comfortable inmediately, it is like to be with a friend you knew from some time already. She can speak about everything. We just filled 30 minutes, but next time I will stay for more.

Együttlét: Her doggy style was pretty good, it was specially amazing because she has a very nice ass.

Elégedettség és Ajánlás: I would definitely recommend her, because of her style and easy-going girl, the sex was good because she was also very kind, the person alltogether was sexy and easygoing. I really enjoyed.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Edinboroe_archivalt2023 beszámolója
2019-05-13 21:39:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Easy communication both phone and text replied instantly.

Place: She came to my suite at the Marriott Budapest.

Looks: Gorgeous. Very sexy and clean.

Attitude: Amazing. Very cute and charming lady.

Act: Left me Speechless . Amazing.

Satisfaction and Recommendation: 10/10. Perfect time with a perfect lady.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
csibu beszámolója
2019-05-06 16:24:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Jó néhány alkalommal jártam már nála, könnyen elérhető, ha nem tudja felvenni visszahív, néha SMS.

Lakás: Kicsi, barátságos garzon, ott lakik, írták már hogy jobbat érdemelne. Lehet, de minden szükséges megvan és a lényeg úgyis Irina.

Külső: A képek beszédesek, de a belőle sugárzó kedvességet, néha kis csibészséget nem lehet lefényképezni. Tökéletes kis tündér. A szeme.... hát az ellenállhatatlan amikor istenigazában kedvesen, biztatóan néz. Gondolom ha haragszik akkor fegyverviselési engedély kell hozzá, de szerencsére eddig még nem vetette be ellenem :-)

Hozzáállás: Valahogy megérzi az ember hangulatát mint egy igazi barátnő. Minden alkalommal más, néha vicces, néha komoly, minden rezdülésére figyel az embernek. Jó beszélgetőpartner. Napokkal később is eszembe jutnak mondatai, gesztusai.

Együttlét: Technikai részletekkel nem untatnám a Nagyérdeműt, de nagyon finoman csókol, bújik, egy kis mozgalmasságtól sem riad vissza, de én inkább a barátnős együttléteket kedvelem, így velem ebben partner. Mindig el tudom hinni, hogy igazán kölcsönös az örömünk. Nagyon szeretek vele lenni, bearanyozza a napomat.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintetekő Tudom elfogult vagyok, de aki nem hiszi járjon utána!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
scutum1 beszámolója
2019-03-09 19:46:12
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette, másnapra érdeklődtem, szintén elsőre felvette.

Lakás: Nem messze zárt parkoló, az utcán nem egyszerű helyet találni. Lakás előtt találkoztunk kedvesen, diszkréten fogadott. Apartman egyszerű egy kissé elhanyagolt, joibbat érdemelne, fürdő tiszta, tusfürdő, törülköző rendben, eldobható fogkefét hiányoltam.

Külső: Képeken ő látható, bújós, barátnő feeling, aranyos, kedves.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Sofitel_archivalt2022 beszámolója
2019-01-25 23:14:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Looks: Beautiful

Attitude: Left phone at 144. I will take it to the hotel front as a lost property.

Satisfaction and Recommendation: Great

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
axalom beszámolója
2018-12-12 01:39:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: one call

Place: at my place

Looks: beautifull

Attitude: nice

Act: perfect

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Serj_91_archivalt2021 beszámolója
2018-11-14 01:43:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Easy to contact through text messages. Irina was quite quick to respond, offering flexible time. Her verbal English was easy to understand and we had a nice chat at the

Place: Place is a nice studio apartment, easy to get by public transport. You can wait at the reception inside the building as much as you need.

Looks: Very fit with nice soft skin and face. I like glutes very much and Irine has the just the right for my tastes :)

Attitude: Very gentle and supportive. I didn't feel embarrassment of any kind and got what I wanted the most - girlfriend feeling.

Act: I took a shower and she was waiting for me naked. We laid down on a cozy bed and she started gently, asking what I would like to do next. I tried every position I wanted, so in some cases I took the initiative and in some cases - she did it. I first asked for 30 minutes, but decided to prolong until 1 hour, still I felt I didn't have enough time with her ^_^

Satisfaction and Recommendation: After I went away, I realized I received more than just a time - I also got a warm girlfriend feeling which I was missing so much while studying in Hungary away from home. I plan to come again next time I visit Budapest. My recommendation would be to treat such a nice and fragile lady with care and respect and she would return you the favor ;)



PS. Irina has a cute small fluffy dog ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
niba91 beszámolója
2018-07-05 18:45:50
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Contact: called her, everything was fine!

Place: meeting at my place was no problem!

Looks: She looks amazing, skinny and perfect titts! :)

Satisfaction and Recommendation: When I am in Budapest again, I would love to meet her again but maybe next time for more than 30 minutes! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Yarelmegan beszámolója
2018-05-31 00:30:00
nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre nem vette fel, de visszacsörgetett. Találtunk aznapra jó időpontot.

Lakás: Könnyen megtalálható és elérhető helyen van. De a mostani konkrét lakásnál jobbat érdemel. A célnak megfelel, de nem igazán komfortos, otthonos a kis apartmanocska.

Külső: Nagyon szép szemek, gyönyörű alak, karcsú nádszál, virágszál. És még azt mondja, fel szeretne szedni pár kilót. :) Karcsú dereka, falatnyi popsija volt a kedvenc. Vizuálisan nagyon izgató a teste. Aki a vékony lányokat keresi szeretni fogja.

Hozzáállás: Végig kedves, közvetlen, mosolygós volt Nilla. Most is feláll, ahogy rá gondolok. Kérdezte mit szeretek, a kérdésemre eloltotta a füstölőt, remélem nem bántottam meg vele, de a kis apartmanban a ruha hamar átvette volna az illatot.

Együttlét: Nem pornós, inkább baratnős. Szűk, finom odalent. Amit kértem pozíciót, normális keretek között, megtette. Szemkontaktus is megvolt közben, ami iszonyat izgató volt. Ügyesen lovagolt, de mindenben az volt, amit kipróbáltunk.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett voltam a fél óránkkal! Vigyázz magadra, kellemes volt az együttlét.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Habcsook beszámolója
2018-03-14 00:07:58
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Aranyos, csicsergő, pár szó után eldől, hogy nincs visszaút

Lakás: Nincs a hellyel se gond, de vele sátorban is tökéletes lenne

Külső: Erre a szintre kellene valahogy felhozni az átlag nőt. Persze ennek Nilla nyilván nem örülne, de egyelőre ez a veszély nem fenyegeti. Sajnos

Hozzáállás: A hozzáállása, a hozzáülése, a hozzáfekvése mind, mind amiről ábrándozni szokás

Együttlét: Vele nehéz sokáig visszatartani az együtt lét

Elégedettség és Ajánlás: Mivel sajnos nem lehet hazavinni, így ő egy közkincs. Csak el ne rabolják.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Norwegian1987_archivalt2021 beszámolója
2018-01-18 14:12:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Satisfaction and Recommendation: Met this amazing woman in Budapest on January the 17. 2018. She is very charming, and her body is amazing! Best blowjob I have ever had, and the sex was fantastic! Treat this girl with all your love and respect, because she definitively deserves it. If I come back to Budapest soon, I would love to meet her again!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
olaszlb beszámolója
2017-02-15 15:18:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, majd hamarosan meglátogattam.

Lakás: A lakás egy kis garzon, a célnak tökéletesen megfelel. A szobában franciaágy, a fürdő megfelelő. A parkolás nehézkes, és fizetős, erre pár percet rá kell számolni.

Külső: Nagyon szép leányzó, szép arccal, nevetős szemekkel.

Hozzáállás: Egy órát voltam nála. Nagyon kedves, beszédes, aranyos, kezdeményező.

Együttlét: Az egy órába sok minden belefért. A franciája nagyon kellemes, majd aktust volt még több pózban. Ügyes, odaadó leányzó.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében szuper volt, biztosan megyek még hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gerappaah beszámolója
2016-12-30 00:14:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Hamar felvette, nagyon kis kedves telefonon.

Lakás: Könnyen odataláltam. Kis lakás a célnak megfelel.

Külső: Kellemes csalódás, élőben még jobb, mint képeken.

Feszes tinitest, finom, puha bőr, szép kerek fenék.

Hozzáállás: Mindent elmond, letisztáz előtte.

Kommunikatív, kedves.

Együttlét: Kezdeményező típus, de amit kértem mindent megcsinált!

Sajnos csak fél órára mentem, majd legközelebb! :D

Elégedettség és Ajánlás: Kiváltotta belőlem a Még vissza kell mennem érzést!

Abszolút elégedettség! Örülök hogy Karácsonyra megleptem vele magam! :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gombeka beszámolója
2016-11-21 00:38:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Együttlét: Instant gyönyör!*!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_*Balint* beszámolója
2016-09-25 16:18:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Másodszorra felvette, egyeztettünk mikor ér rám. Nagyon kedves hangja van.

Lakás: Egy szállodai szoba plusz fürdő, de teljesen rendben van.

Külső: Nagyon szép lány, formás cicik gömbölyű tenyérbe való popsi, igazi csoda és a mosolya nagyon aranyos.

Hozzáállás: Kedvesen, mosolygósan ajtót nyitott elmondta a részleteket, kaptam egy jó illatú törölközőt és irány a tus. Azután # előttem állt mezízelenül, csodálatos teste van. Az elején kicsit félénk volt, látszott is rajta , de ez gyorsan eltűnt és maradt a fiatal és odaadó szenvedély.

Együttlét: Az maradjon a mi titkunk, de annyit mondhatok hogy a nagyon jól megüli amit kell.

Elégedettség és Ajánlás: *5-ös!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.