SzexpartnerNoya13+36 20 / 410-3609Budapest XIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Noya13 vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIII. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 410-3609 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
62 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
172 cm
Csípőbőségem
90 cm
Derékbőségem
60 cm
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 19 óráig
kedd:
08 órától 19 óráig
szerda:
08 órától 19 óráig
csütörtök:
08 órától 19 óráig
péntek:
08 órától 19 óráig
szombat:
09 órától 18 óráig
vasárnap:
09 órától 18 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
42
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1755664x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
igen
párokat
igen
több pasit
igen
Egyéb tulajdonságok
Haj
Rövid, Barna
Szem
Zöld
Alkatom
Sportos
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Uraim! Egy igazi bevállalós csajszi vagyok...ez mit takar? Anál szex, mélytorok, kényszerfrancia, lenyelés, igazi pornó feeling! ;) A híres berlini Venus erotika fesztiválon, valamint a Celjében megrendezett erotika kiállításon is minden évben fellépek, képeim közt láthattok is egy pár kockát a színpadi műsorombol! Valamint a felnőttfilmezés világába is jócskán belekóstoltam!;) Tervben is van a további folytatása, amint időm engedi persze a hardcore vonalon...;):P Amit az adatlapomon látsz az mind a valósagot tükrözni és a rendelkezésre áll!:) Nincs nyávogás vagy megjátszás! A feltűntetett lehetőségeket mind szeretem a szexben, a félórás és az óras lehetőségben is mind a rendelkezésre áll. Nekem a mélytorok az tényleg tövig, koppanasig megy, és a popsimat sem kell kímélni, hardcore pornósan tolhatod mert imádom!;) Ha pedig a végén a számba szeretnél élvezni, tedd meg, nagyon is benne van a fétiseim között, imádom!;) Ezeket az infókat olvasva gondolhatod, hogy inkabb a vadabb szexet kedvelem, de ugyanúgy partner vagyok a lágyabb, "barátnő feelinges"(de hülye kifejezés ez:D) együttlétben is. Mondjuk nálam a "barátnő feeling" egy oltári nagy dugást jelent:D Komolyra fordítva a szót, tényleg partner tudok lenni egy romantikus együttlétben is, ha a bujósabb, lágyabb szeretkezést kedveled nem gond, minden megbeszélés kérdése, illetve mit hozol ki belőlem, az rajtad áll !!;) A fotóim amatőr képek, nem szeretem a beálított/bevilágitott műtermi profi fotókat...amit itt a képeken látsz, azt kapod élőben is, semmi retus, semmi manipuláció nincs bennük. Az arcom a diszkréció miatt van egyedül kitakarva. Hetente több alkalommal, rendszeresen járok edzőterembe, ez mind a saját elvárásom magammal szemben, valamint hogy mindíg full kemény feszes testet élvezhessetek:) Nagyon igényes vagyok a megjelenésemre, nem kell aggódnod emiatt, ami a képen-az van élőben is!;) Figyelem!!!!! Ha valóban szereted az ízlésesen kisportol nőket, az igazán nőiesen izmos, feszes testet, csak akkor vagyok a te partnered! Ha neked a dagadt, puha nők az ideáljaid, akkor nem nálam van a helyed! ;) Mindíg illatosan, kívánatosan várlak, a higiéniát maximálisan elvárom a partneremtől is, a fürdőszobában mindent megtalálsz ennek elérése érdekében!:) Ami gátat szabhat a randinknak: -Ha rejtett számmal hívsz. Csak és kizárólag hívószámmal keress, ha szeretnéd hogy komolyan vegyelek! -Igénytelen, tiszteletlen, bunkó emberekkel nem randizom! -Óvszer nélküli randi totál kizárt!! Meg se említsd! Semmilyen körülmények közt nincs ilyenre lehetőséged nálam! -Ha drog vagy alkohol hatása alatt vagy kizárt, hogy találkozzunk! Én nem élek ilyen dolgokkal és nem is bírom az ilyen emberek viselkedését. -Ha a megbeszélt randinkra nem érkezel meg és nem mondod le előtte időben(üzenetben, vagy telefonon), akkor legközelebb nem lesz már rá alkalmad, hogy talizzunk.Esetleg nagy könyörgések után, talán.;)
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
nem
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
igen
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
igen
Pisiszex
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.