SzexpartnerCintia+36 30 / 921-9236Budapest XIV. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Cintia vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIV. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 921-9236 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
55 kg
Mellbőségem
80 cm
Magasságom
160 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 19 óráig
kedd:
09 órától 19 óráig
szerda:
09 órától 19 óráig
csütörtök:
09 órától 19 óráig
péntek:
09 órától 19 óráig
szombat:
megbeszélés szerint
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
30
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
1144464x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves leendő partnerem. Régi és új vendégem. Üdvözöllek, örülök, hogy rám találtál. Amennyiben szeretnél kikapcsolni, lelassulni,megnyugodni, erotikára vágysz,vagy fáradt tested,lelked pihentetésére, keress bátran. Izlésesen berendezett nyugodt, diszkrét kéjlakomban várlak szeretettel,kedvességgel és oda adással. Feltétel,hogy velem lehess a tisztelet teli bánás mód és az ígényesség.. Rád hangolódom az igényeidnek és rezgéseidnek megfelelően így rajtunk múlik mit tudunk kihozni a másikból. A túlzott vadságot nem szeretem,de van bennem bőven szenvedély :) És persze okozhatunk egymásnak nagyon kellemes meglepetést is. Nálam minden szimpâtia függő. Az is,hogy beljebb jutsz e az előszobából a háló szobámba. Viszont amennyiben, már bent vagy,ne aggódj. Kérlek kérj bővebb infot, bejelentkezés csak telefonon! SMS-re nem válaszolok,de vissza csörgetlek diszkréten ,amint van lehetőségem rá. Továbbá, ha nagy mérettel rendelkezel és nem szólsz az extrát von maga után! Addig is csókol, Cintia
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
nem
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
nem
S/M
nem
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Közös maszturbáció
nem
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Közös pornófilm nézés
nem
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
nem
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
nem
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
nem
Kakiszex
nem
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
nem
Sport masszázs
igen
Thai masszázs
nem
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
nem
Sport
igen
Thai
nem
Erotikus
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Extra barátnő feeling vár :)
Elfogadott (47 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
cfnmparty beszámolója
2024-04-12 15:14:39

Kapcsolatfelvétel: Könnyű volt elérni. Telefonon hívtam, hamar felvette. Kedvesen tájékoztatott a részletekről és találtunk is egy mindkettőnk számára alkalmas közeli időpontot.

Lakás: A lakás tiszta és rendezett volt. Azt hiszem, nem egyedül tartózkodik ott, de semmi probléma nem volt ebből. Fürdőben zuhany és többféle tusfürdő.

Külső: Nekem nagyon tetszett a képeken, és élőben sem kellett csalódnom. Jó alakú harmincas nő. Nekem az arca is tetszett.

Hozzáállás: Végig kedves volt, jól éreztem magam a társaságában.

Együttlét: Különösebben nem részletezném. Sajnos csak fél óránk volt. Azt kihasználtuk, amennyire lehetett. Jó élménnyel távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok az együtt töltött idővel, bátran ajánlom annak, aki barátnős együttlétre vágyik.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
oregdio12 beszámolója
2024-03-07 11:37:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt. Tetszett a nyugott, kedves hangja. Gyorsan megbeszéltük a részleteket.

Lakás: Kicsi de az nem gond, nagy a tisztaság, fürdőszobában minden ami kell. Nagyon jó az ágy, fények.

Külső: A képek teljessen vissza adják a valóságot. Nekem nagyon szimpatikus volt már a belépéskor.

Arca, alakja, szóval csinos nő.

Hozzáállás: Nagyon kedves, segíttőkész, abszolutt természetes.

Együttlét: Gyakran bele szoktam esni abba a csapdába, hogy húzom, halasztom a dolgokat és a végén nincs elég idő és nem egyszer pórul jártam, mivel nehezebben mennek már a dolgok nálam.

Nevetnem kellett, mert a Cintia mintha ezt tudta volna.

Csókolóztunk...nagyon élveztem. Magamtól nehezen léptem volna tovább.

Erre Cintia felajánlotta, megkóstolna lejjebb. Mosoly megülte az arcomat..."de én szerettem volna ezzel folytatni".

Gyorsan megegyeztünk a 69-be.

Nagyon kellemes volt. Finom illatos bőre, cicik, popsi, simogattam, markolásztam ahol értem.

Annyira jól csinálta, nagyon gyorsan el durrantam, ami nem szokásom, mert utóbbi időben inkább pánikolok.

Utána a felkínált masszázst elutasítottam és inkább én csináltam.

Csak a popsira való látványért is megérte..

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, aki szereti a barátnő feelinget, a finom csókolózást és a kellemes együttlétet.

Imádni való nő.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Leon2003 beszámolója
2024-01-19 14:47:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Rendszeresen megyek hozzá,telefont felveszi mindig elsőre ha elérhető. Nagyon kedves hangja van, kedvesen téjékoztat és meggyőződik arról, hogy tudok-e mindent. Időpontegyesztetés mindig könnyen sikerül

Lakás: Nagyon igényes, ízlésen berendezett a hálószoba romantikus lámpafényekkel, fürdőben sok fajta tusfürdő és szájvíz,és tiszta, gondozott a fürdőkabin és a mosdókagyló is

Külső: Mindig eláll a lélegzetem, csinos bodyban vár mindig magassarkúval, kedves és mosolygós arccal, gyönyörű tekintettel. Az alakja is isteni, tetőtől talpig egy imádnivaló cukiság

Hozzáállás: Nagyon kedves, mindig érdeklődik hogylétemről, ajtónyitáskor kedvesen köszönt és vezet be a hálószobába. Ad friss és tiszta törölközőt, és zuhanyzás után kedvesen vár a szobában.

Együttlét: Állva csókolóztunk először az ágy mellett, ahogy mindig. Imádom a ssenvedélyes csókjait ezért ez elmaradhatatlan számomra. Majd az ágyon ülve franciázni kezdett ami nagyon jól esett, előtte és utána is körbecsókolta mindenhol. Aztán az ágyon kényelembe helyeztük magunkat és én kezdtem kényeztetni ami jól esett neki, közben simogattam a combjait és a hasât, Citni pedig simogatta az arcom a fejem és a kezem. Igazi barátnős érzés vele minden perc. Ezután kölcsönös franciára váltottunk isteni volt ahogy fölém térdelt és isenien kényeztetett így is, de gumit kértem mert éreztem, hogy már jó úton járunk. Lovagló pózban szeretkeztünk először, lehajolt hozzám, ölelt, csókolt és bújt hozzám végig. Majd misszibe váltottunk, húzott magához végig, közben pár mézédes csók elcsattant, majd elélvezett, és nemsokra rá mégegyszer, majd én is elélveztem. Megpihenve simogatjuk egymást és csókolózunk, majd hosszan egymás szemébe nézve összeér az orrunk és megcsókol ismét. Nagyon romantikus volt, még egy picit pihentem rajta, közben simogatott. Ezután megtörölgettük magunkat majd hanyatfeküdtem és hozzámbújt. Beszélgettünk mindenféle dologról. Kaptam egy masszást is ami szintén nagyon jól esett, az egész testemet megmaszírozta. Majd jött a második kör, kaptam egy isteni franciát, utána kölcsönös francia, majd ismét lovagló póz, amit második körben is nagy beleéléssel és szenvedéllyel csinált. Ezután misszi, szintén csókolgatások és ölelések közt, majd franciában lett végem. Megtörölgetett, utána hozzámbújt,közben simizett és beszélgettünk. Cintia nagyon kedves, törődő és szimpatikus gyönyörű lány akivel minden perc egy igazi barátnős érzés. Sosem feledem el az élményeket, és természetesen még bővíteni fogom további látogatásaimmal

Elégedettség és Ajánlás: Ha egy igazi angyalt szeretnél aki mindig a kedvedbe jár, törődik veled és minden percben a barátnőd akkor mindenképp látogasd meg, felejthetetlen élmény lesz. Ismét köszönöm a randit Cinti, hamarosan találkozunk!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
KelepeiJenő beszámolója
2023-07-21 19:12:20
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elsőre, elég határozottan, már attól féltem, szigorúan tájékoztatott. Alig egy óra múlva már nála voltam.

Lakás: Adott cím, hatvanas évek társasháza, ehhez mért állapotban. Fürdőben volt minden, ágy kényelmes.

Külső: A kültéren készült, szerintem profi képek, azért a markenting része, aki ezt várja, az csalódni fog. A hálós bodyban készült képek adják vissza a külsőt, a megjelölt kor azért túlzó, lefelé kerekítve. Vékony, formás lány, kedves arc, pici mellek, kellemes test.

Hozzáállás: Kedves, aranyos, közvetlen, igyekszik a kedvedben járni.

Együttlét: Állva kezdtük az ismerkedést, a pici melleknél, aztán délre vettem az irányt, mint utóbb kiderült, nem túl eredményesen, éreztem, hogy valami nem jó, mondta is, hogy nem szereti, ha mélyen megy a francia lecke. Így átadtam a kezdeményezést neki, nagyon finom franciát kaptam, mélyen, lágyan, ahogy kell, hezitáltam is, hogy egyáltalán tovább vigyem a dolgot, vagy így fejezzük be. Aztán mégis gumit kértem, ő javasolta, hogy felülre jön, és egy nagyon jó, tempós lovaglásba kezdett, nem bírtam sokáig, kérésemre a szájacskájában lett végem, amit nagyon finom hozott.

Elégedettség és Ajánlás: Cintia elvárásai a partnerével szemben teljesen arányban van az általa nyújtottakkal, így bátran merem ajánlani, a vékony lányokat, francia kényeztetést kedvelőknek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
besko beszámolója
2023-07-14 17:25:58
barátnő feeling, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment. Kora délután hívtam és rá pár órával már nála is voltam.

Lakás: Régi építésű ház, de ez engem sosem érdekel, nem lakást venni megyek, szóval a célnak tökéletesen megfelelt. Ágy kényelmes, fürdőben minden adott, szájvízhez viszont hiányoltam a kis poharat, vagy csak én nem vettem észre.

Külső: A test az nagyon jó volt, mint ahogy a képeken, azt visszaadják a fotók. Kedvencem a cicik voltak, piszkosúl formás és nagyon szép, markolható. Az arca is szép, kedves, mosolygós, de nekem valahogy nem esetem.

Hozzáállás: Kezdeményező és mindenben partner. Fél órát tudtam csak vele lenni, de azt maximálisan kihasználtuk. Ahogy írja barátnő feeling az maximálisan megvan nála.

Együttlét: Gyors tusi után kezdésnek egy kis francia, amit finoman csinált és élveztem, de már vágytam megkóstolni a punciját, így válltottunk, és nagyon fincsi volt lent, élveztem, de ugye az idő szűkje miatt kértem a gumit és misszionáriusban folytattuk. Kellemesen meglovagolt utána, viszont sajnos nem sajnos túl nagy voltam neki, ami azért megpecsételte az együttlétet. Nagyon próbált partner lenni és bár nem hátrált vissza semmitől, de sajnos ezért a 4 csillag. Ha esetleg kiírja, hogy nagy méretet nem fogad, akkor a sok pozitív értékelés ellenére sem látogattam volna meg, mivel így azon voltam végig, hogy ne okozzak neki fájdalmat.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút mértékben elégedett voltam, mert tényleg partner volt mindenben, finom francia isteni punci és a szex is biztos jobb vele, ha kisebb a szerszám. Mindenkinek ajánlom, aki a barátnős együttléteket szereti és egy jó csaj társaságát keresi.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mdan beszámolója
2023-07-12 17:04:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mindig telefonon, legtöbbszőr elsőre felveszi

Lakás: Célnak megfelelő, könnyű parkolni.

Külső: Szép alakja van, kedves arca és szép mellei vannak.

Hozzáállás: Mindig azt kapom amire vágyok, figyelmes , megkérdezi mit szeretnék.

Együttlét: Nagyon nem részletezném, mindenben ügyes, de azt imádom a legjobban amikor meglovagol előbb ő szokott elmenni, aztán engem is kivégez.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MichaelK beszámolója
2023-07-03 23:30:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Felhívtam hét vége felé, hogy következő hétfőn tud-e velem kezdeni. Tudott.

Lakás: Csendes és diszkrét lakát a Hungária körútnál. A parkolás fizetős, de mindig van hely a közvetlen közelben. A körlet diszkrét, a fürdő pedig tiszta, rendezett, minden van benne ami kell, tusfürdőből hatszáz féle. Cintia jó házigazdaként maga győződik meg róla, hogy minden rendben van-e.

Külső: Nem először, hanem másodszor járok itt, de újra lenyűgözött a csinos, értelmes arca, bombázó alakja. Most is fekete bodyban várt, ami nem csoda, eszméletlen jól áll neki. Kedvencem a szája és a csókja.

Hozzáállás: Az előző ismerkedő félórát követően ezúttal az igazi egy órás lehetőségre neveztem be. De jól is tettem!



Cintia kérdezte, hogy mit szeretnék. Ezúttal nem volt konkrét elképzelésem, szeretem, ha egyik élményből fordulunk a másikba. Kezébe vette hát a kezdeményezést... is.

Együttlét: Cintia simán elmehetne üvegfúvónak (vagy szívónakő) olyan erővel, de mégis gyengéden, ügyesen tud franciázni. Mikor már kezdett igen jó lenni, akkor inkább leállítottam, hogy én mutathassam meg tudásomat. Gyönyörű, illatos, makulátlan puncija van és tapasztalt nőként pontosan tudja, mi jó neki. Kaptam néhány tanácsot és azokat betartva csodálatos franciaórát adtam neki, amit természetesen én is nagyon élveztem. Azt kívántam, bárcsak sosem érne véget a pillanat, de Cintia maga javasolta, hogy forduljunk 69-be, hogy "ő is csinálhasson valamit".



Ahogy fölém térdelt azzal a csodálatosan formás fenekével, combjaival, gyönyörű és nedves puncijával, no meg elkezdett dolgozni a velem egykorún, hát a legszebb élményeim közé tartozik. Megint igencsak vigyáznom kellett, hogy el ne süljek.



Váltottunk, meglovagolt és ilyen előzmények után nemsokára zajosan elélvezett ő is és némileg csendesebben én is.

Elégedettség és Ajánlás: Csodálatos volt. Hamarosan megyek újra.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
sziagabivagyok beszámolója
2023-06-24 16:05:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kint volt, fel is vette, hamar tudott fogadni.

Lakás: Célnak megfelelő jelleg, viszont a szoba nagyon hangulatos.

Külső: Szép, kedves arca van, jó az alakja, minden ok. Abszolút ő van a képeken.

Hozzáállás: Ritka normális. Tényleg barátnős, nagyon odaadó, nagyon kedves.

Együttlét: Kötelező zuhany után leültem egy fotelba, és letérdeltettem magam elé. Ahogy leszopott ezután, az valami hihetetlen. Egy gyors randira érkeztem, és akartam szexelni mindenképp, ezért megkértem hogy forduljon meg, és üljön bele. Ha nem kérem tuti hogy fel percen belül elszabadul a pokol. Finom szűk volt a puncija, mindenhol körbevett. Pár perc után nem bírtam magammal tovább, átlöktem az ágyra és missziben elengedtem ezt a kört. Ezután megtörölgettük egymást és elmentem leöblíteni magam. Nem zavart el,, leültünk beszélgetni, nagyon jófej volt.

Elégedettség és Ajánlás: Az egyetlen bajom, hogy most mégjobban be vagyok indulva. Imádtam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tomasz1987 beszámolója
2023-05-23 15:15:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Pár hete voltam nála.

Telefonon hívtam!Azonnal felvette.Kedves volt elmondhatatlanul mindent.2 óra múlva tudtam is menni.

Lakás: Parkolás a ház előtt volt.Fizetos érdemes készülni.Lakas tiszta rendezett volt.Konnyen bejutottam.Fürdő is tiszta rendezett volt.

Külső: Mikor megláttam szavam el állt.Nagyon helyes hölgy állt előttem.Bemutatkozo puszi után a szobába invitált.Megbeszeltunk pár dolgot és irány a zuhany.Szajvíz tusfurdo minden ami kell.

Visszatértem már várt a szobába.Kerdezte h voltam már ilyen helyenő

Pár dolgot elmondhatatlanul.Mit szabad mit nem.Egy fekete budy volt rajta.

Hozzáállás: Maximálisan kedves volt.

De nyilván én is úgy álltam hozzá.Igy könnyen ment az egész randi.

Együttlét: Állva simogattuk egymást majd leult az ágyra és franciazni kezdett.Jol csinálta,legalábbis nekem bejott.Kis idő múlva kérdezte h most itt akarok állni vagy lefekszem.Gyorsan kibújt a rutinból és én kezdtem őt kényeztetni.Hang hatásoktól ítélve tetszett neki.Sokat nem idéztem mert érezni akartam.Igy gumit hoztunk és bélelt.Lovagolni kezdett.Nagy jó érzés volt ahogy mozgott rajtam.Lehajolt hozzám puszik simik minden ami kell ilyenkor.En a fenekebe kapaszkodnak.Jo pár percig mozogjunk hol ő hol én diktálta az iramot.Majd éreztem h egyre gyorsabban veszi a levegőt és jelezte is h mindjárt elelvez.Így is történt.Jo volt érezni illetve hallani ahogy elelvez.Kozben bár nem így akartam de már nem bírtam magam vissza fogni így én is elelveztem.Amikor jeleztem neki h én is jövök egyből mozogni kezdett rajtam.Nagyon jó volt.Kis pihi tisztogatás ami ilyenkor kell.Aztan meg masszírozott közbe beszélgettünk kb mindenről.Majd jeleztem h készen vagyok a 2.korre.Kerdeztem h mit szeretnék.Franciara szavaztam mivel az első kört is így akartam befejezni de másképp alakult.Elkezdett faranciazni.Tukorbol lehet nézni az eseményeket.Nagyon ügyes benne.Par perc után jeleztem h jó úton jár így begyorsitott és a szájába tudtam elelvezni ami iszonyat jó volt.Nem engedett el azonnal várt egy picit.Kiszaladt a mosdóba.Majd vissza tért.Kerdezte h van még egy kis időnk meg masszirozzonőDe nem éltem a lehetoseggel.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam az 1 órás randin alatt.Kedves hölgyet ismertem meg Cintia személyében.Ajanlom mindenkinek aki tudja h kell bánni egy hölggyel l.En biztos vissza fogok menni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Coimbra beszámolója
2023-05-17 04:40:02
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Randi előtti napon hívtam fel és lefixáltunk egy időpontot .

Lakás: Egyszerű , de tiszta , rendezett , a célnak tökéletesen megfelelő lakásban találkoztunk . A fürdőszobában tusoló , a hálószobában hangulatos fények .

Külső: Cintia egy nagyon csinos és kedves teremtés . Szép az arca és ellenállhatatlan a mosolya .

Hozzáállás: Sajnos rohanásban voltam , így csak egy SOS lehetőségre tudtam beugrani hozzá . Legközelebb biztos , hogy hosszabb időt töltök vele .

Együttlét: Sajnos csak egy SOS lehetőségre volt időm , de abszolút nem bántam meg , hogy őt választottam erre a célra . Érkezésemkor szexi ruhában , kivágott blúzban fogadott . egy törölközőt a kezembe adva megmutatta hol a fürdőszoba . Tisztálkodás után a hálószobában már csak fehérneműben fogadott . Nagyon szexi volt benne ! Az ágy mellett puszilgattuk , simogattuk egymást majd ajkunk egybeforrt és hevesen csókolóztunk . Majd egyszer csak letérdelt és szájával kezdett kényeztetni . Először lassan , érzékien a makkomat nyalogatta , majd egyre mélyebben vette a szájába legnemesebb testrészemet . Kényeztetésének hamar meglett az eredménye és egy " tisztességes " adagot élveztem a szájába . Majd előzetes kérésemnek megfelelően az egészet lenyelte .

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett voltam vendéglátóm hozzáállásával , kedvességével . Bátran ajánlom mindenkinek .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MichaelK beszámolója
2023-05-16 00:07:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen. Hívtam, felvette, időpontot egyeztettünk kb 6 órával későbbre, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről.

Lakás: A lakás egy forgalmas körút mellett található, ennek köszönhetően könnyen megközelíthető, de a parkolás fizetős. Utóbbi egyébként extra jó, öntudatlanul is a lakás bejáratától kb 10 méterre parkoltam le. A lakást láthatóan többen használják, de Cintia végig a logisztika csúcsán volt.

Külső: Hűha. Mikor megláttam, egyértelmű volt, hogy jó helyen járok. Nagyon az esetem. Filigárn alkatú, kerek fenékkel, gyönyörű hajzuhataggal. Külön plusz pont, hogy szexi fekete bodyban várt.

Hozzáállás: Nagyon lelkiismeretes volt az elején, intézte a logisztikát, bemutatta a körletet, kérdezte, hogy jártam-e már ilyen helyen, azaz kell-e bármiben segítenie. Nem kellett. Visszatértem a zuhanyzásból és ez a lelkiismeretesség, tárgyát vesztvén átcsapott kedvességbe - túl voltunk a kötelező körökön, jöhet az élmény. Tényleg nagyon kedves volt. Szerintem Cintia rendkívül értelmes lány, aki, ha már így keresi a kenyerét, igyekszik a lehető legjobban csinálni. Nekem ez nagyon bejött, úgy érzem megtaláltuk a közös hangot.

Együttlét: Kaptam egy olyan franciát, először állva majd fekve, hogy beleremeg a lábam amikor visszagondolok rá. Már a kezdés is csodálatos volt, nem csak rábukott a dákóra aztán hadd szóljon, de körbecsókolt, végignyalt, megadta a módját. Utána olyan szívóerővel, mégis gyengéden dolgozott rajtam, hogy nem is tudom, volt-e már ennyire jó.

Utána viszonozni támadt kedvem, amiben szintén partner volt, mondta, mutatta, hogy hogy a legjobb és a rezgéseiből ítélve tényleg jó volt neki. Szívesen csináltam volna tovább, de egyrészt csak ismerkedő félórára jöttem, másrészt türelmetlen voltam, hogy ilyen előzmények után milyen csodás lehet a szex, így gumit kértem. Missziben tettem magamévá és ezt is rengeteg beleéléssel csinálta, ölelt, csókolt, magába húzott. Miben volt ügyeső Mindenben, kérem!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom. Cintia megjegyezte, hogy belőlem nem elég fél óra (köszönöm!), én is így éreztem, legközelebb tovább maradok. Nagyon profi, szenvedélyes, szimpatikus nőt ismertem meg Cintia személyében.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pingu44 beszámolója
2023-04-12 19:47:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem Cintiát igaz ezúttal második alkalommal mert az első megbeszélt időpontban sajnos miattam nem valósult meg a randi most sem volt egyszerű de pont mondtam neki ha már ilyen nehezen indul biztos nagyon megéri várni.

Egyébként nagyon kedves volt és segítőkész :)

Lakás: A lakás célnak teljesen megfelelő tiszta törölköző minden higiéniai termék rendelkezésre áll. A szoba is pont jó arra amire szükség van tökéletes.

Külső: Mikor ajtót nyitott egy picit izgultam mert valahogy éreztem hogy megfogok lepődni... mert ez mindig így van.

Magassarkúban egy kis falatnyi fekete ruhában fogadott

A magassarkú miatt járt a plusz pont.

Gyönyörű lábfej fantasztikus vádli combok és popsi. Na meg persze nagyon szép arc hihetetlen szexi kisugárzással Gyönyörű szemekkel. Kedvenc testrész kislábujjától a feje tetejéig.

Hozzáállás: 1 órára mentem.

Rendeztük amit kell ezután elmentem tusolni mikor visszaértem az ágyon ülve várt rám és hamar tudta mire lesz szükség. Elém térdelt és finoman jelezte hogy tudja mit szeretnék.

Együttlét: Ahogy fentebb utaltam rá franciával kezdett valami hihetetlen jól szopizott. Kellően finoman amikor kell és pontosan tudja mikor gyorsítson egy picit. Fantasztikus érzés volt ahogy dolgozott rajtam kérdezte is hogy legyen más vagy folytassaő Úgy döntöttem ezt végig szeretném... hamar meglett az eredménye mert hangomat erősen visszatartva remegve élveztem tele a finom szaját amit úgy tüntett el hogy valami csoda.

Pici beszélgetés megkérdezte kérek e masszázst amit nem kértem mert nem nagyon szoktam. Pár perc elteltével megkérdezte készen állok.e ő

Mondtam nézzük majd kiderül nos ahogy kiderült ő is meglepődött mert hamar ismét hadra fogta finom szopizásával a szerszámom.

Mikor jeleztem hogy ne lőjjön el missziben állapodtunk meg.

Finoman említette hogy óvatosan mert vastag leszek neki. Ezt bóknak vettem amin meglepődött de jobb mint ha az lett volna a téma hogy milyen picike vagyok🙂

Így hát abroncs majd misszi következett.

Cintiának nagyon finom kis szűk puncija van jó érzés volt így dugni és mintha neki is jól esett volna talán el is ment de ebben nem vagyok egészen biztos .

Ezután lovagló ami megint tökéletes volt főleg a tükörben nézve ahogy egy ilyen jó csaj lovagol rajtam.

Majd ismét francia ami meghozta a az eredményt mert másodjára is az isteni szájába élveztem.

És végül a masszázst is elfogadtam a hátralévő pár percre.

Ami szintén jól esett.

Elégedettség és Ajánlás: Összesegében elégedett vagyok és ajánlom mert maximálisan megkapja az ember amit szeretne.

Kedves Cinti ha eddig nem ismerted fel ki írta az értékelést azt megjegyzem hogy sikeresen sikerült egy nagyon rossz napomból egy nagyon jó napot csinálnod.

Puszi

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nagykujon1 beszámolója
2023-03-28 12:21:17
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Akadt egy kis szabadidőm a Stadionok környékén, ezért körülnéztem az oldalon és bukkantam rá Cintiára. Szerencsém volt, mert az általam javasolt időpont szabad volt neki is.

Bő 1 óra múlva mehettem is hozzá.

Lakás: Célnak teljesen megfelelő lakás.

Szobában nagy franciaágy. Innen nyílik a fürdő rész is, ami zuhanyzós és minden felszerelés megtalálható benne.

Külső: Nekem nagyon bejön Cintia alakja.

Arca bájos, mosolygó szemei vannak.

Cicik nekem tetszettek, szép formásak.

Kedvenc testrészem nincs, vagyis inkább az egész hölgy a kedvenc.

Hozzáállás: Csak fél órára volt időm, de azt is jól kidolgoztuk.

Cintia hozzáállásával maximálisan elégedett voltam. Finom dolgokat szereti, amiket én is.

Van egyfajta erotikus kisugárzása, ami megfelelően dob a légkörön.

Együttlét: Natúr franciát kaptam kezdésnek, az ágy szélére ült én meg elé álltam és élveztem a finom kényeztetését. Nem ugrott neki egyből, körbe csókolgatta, szépen felvezette a történetet.

Utána kölcsönös francia, sajnos a borostám miatt nem tetszhetett neki, pedig nagyon finom ott lent is.

Gumi fel és nyeregbe pattant. Élmény volt látni ahogy izgatta magát a rudon. Olyan tempót diktált és olyan hangokat adott ki, hogy egyből tudtam, itt élvezni akar.......s meg is tette. Jó volt érezni a hüvelye rándulásait rajtam.

Utána kicsit még mozogtam benne, majd kértem, hogy a szájába szeretnék élvezni, amit készséggel teljesített is, s már csak én kaptam a végén szilviát.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam Cintiával, biztosan keresni fogom még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kalandorvezér beszámolója
2023-02-02 09:01:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon egyszerű volt.Hívtam elsőre felvette, egyeztettünk ennyi.

Lakás: Lakás teljesen megfelel a célnak, tiszta volt, parkolás nagyon könnyű volt közvetlen a ház előtt.

Külső: Nagyon csinos teste van. Vékony de minden idoma

rendbe van. Arca vonzó, mondhatnám erotikus.

Hozzáállás: Nagyon kedves , igazi barátnő típus. Igazodik hozzád, az történik amit te szeretnél.

Együttlét: Masszással kezdtünk jól esett nagyon jól csinálja, addig felfedeztem a testét. Jó helyen van a tükör.

Aztán feltérdeltem hozzá ő közelebb jött és megcsókoltam átöltük egymást, tényleg barátnő érzés volt.

Megkérdezte kényeztethet eő Mondtam naná😃!

Elkezdett puszilgatni egyre lejjebb míg be nem kapta a farkam és szopta!

Jól csinálta de nem vagyok gyorstüzelő de nem is akartam húzni így kértem a gumit.

Mondta hogy picit nagyobb vagyok az átlagtól de könnyen vette az akadályt missziben már benne is voltam.

Először lágyan érzéssel vettem be a puncit aztán már nem volt gond lehetet neki tolni ahogy akartad. Nem nyafogott nem húzódott el, jött a lovagló póz, nagyon ügyes benne nekem úgy tűnt ezt szereti a legjobban.

Azt mutatta elvitte magát rajtam de ezt sosem tudjuk meg valódi e vagy csak a show részeő

Kutyába váltottunk így lett végem.

Mindenképp a jobb kategória nem átverés.

Csak ajánlani tudom.

Elégedettség és Ajánlás: Ahogy mondtam, mindenképp a jobb kategória.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Aleeexxx beszámolója
2022-12-22 07:30:07
nagyon kedves (SZT)

Lakás: Régebben voltam nála, de mostanában regisztráltam , gondoltam leírom. Akkor a Récsei center közelében volt. Újszerű 2 szobás lakás, ketten voltak, de odafigyeltek, hogy senki ne találkozzon senkivel. Kádas fürdő, volt minden felszereléssel.

Külső: Pici, formés lány kellemes cicikkel, szép puncival.

Hozzáállás: Nagyon kedves, nagyon türelmes volt végig.

Együttlét: Ki csokolózással kezdtük,majd kölcsönös francia. A végén megmaszíroztuk egymást és el is röppent az idő.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom azoknak akik a pici kedves, formás lányokat kedvelik.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
445 beszámolója
2022-06-08 14:49:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon szoktam hívni,általában akkor érhető el ha megjelenik a zöld telefon

Lakás: Egyszerű tiszta lakás,nagyon finom illattal.

Külső: Vékony de nem sovány,szép arccal kerek popsival és szép tenyérbeillő cicikkel.Mindenét szeretem,de a mosolyát imádom.

Hozzáállás: Nagyon kedves igazi barátnős hozzáállással.Legelső alkalommal távolságtartónak gondoltam de nem így van.

Együttlét: Ami az adatlapján szerepel azt szivesen vállalja.A natúr franciája isteni,a csókja nagyon finom.Érzékien lovagol,és ha figyelsz rá is akkor nagyon kellemes élményben lesz részed,mert a csúcsig tudod juttatni.Nagyon szeretem amikor kutyusban rám tolja a szép kerek fenekét,és simogatom a hátát csípőjét,derekát.Nem ugrik le rólam hanem hagy lenyugodni.

Elégedettség és Ajánlás: Rendszeres vendége vagyok,csak azért nem szívesen ajánlom mert akkor én nehezebben jutok be hozzá.Egyébként ha már beengedett és normális vagy vele,akkor csalódás teljesen kizárva.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rgtube8 beszámolója
2022-06-01 10:03:30
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Először üzenetben tájékoztatott, majd napok múlva hívtam amikor hívhatónak írta az oldal. Megszokott számokat mondott, opció volt a kétszeri lehetőség is. Rögtön találtunk időpontot.

Lakás: A lakás rendben volt. Könnyen oda találtam a stadiontól, és ha autóval mentem volna szerintem parkolni is tudtam volna.

Külső: Nőies és bájos. A képekről nem tudnám azonosítani, de elhiszem hogy Ő az. Tetkóból több van már.

Hozzáállás: Igazán kedves lány! Mondtam neki hogy én gyengédjég párti vagyok, és az barátnő feelingért jöttem. Csók mondjuk nincs az alapban, de puszik csattogtak minden felé a szájon kívül. Egy órában egyeztünk meg.

Együttlét: Az együttlétet nem cifráztuk túl. Ebben a helyzetben nehezen oldódom, úgyhogy csak bele kezdtünk, hátha az segít. :) Segített. kis francia után lovacska, majd misszi volt az utolsó akkord. még e kutyus is érdekelt volna, de itt olyan kéjjesen simogatott és húzott, sőt még egy (vélt vagy valós) orgazmust is produkált, hogy ezen a ponton már én sem türtőztettem magam. ezt követően egy masszázs következett pihenésképp, de úgy elkezdtünk beszélgetni, hogy második kőr már nem is lett. :)

Elégedettség és Ajánlás: Kedves pici lány, ajánlom. Foglalkozott velem, és figyelt rám.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Asdfqw beszámolója
2022-05-09 14:28:17
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Külső: Szép szemei vannak és a mosolyával együtt ez kifejezetten vonzóvá teszi

Hozzáállás: Nagyon kedves... negyed órát és fél órát is voltam már....

Együttlét: Eddig csak natúr franciát kértem, néha még úgy is tünt mintha ő is élvezné, vagy izgatná őt

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem magam, barátnő feeling...ajánlom..

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
milky01 beszámolója
2021-09-15 08:45:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Cintiával több mint egy éve taliztam utoljára és mivel már egy jó ideje tervezgettem, hogy ismét felkeresem őt, ezért egy pénteki nap délelőttjén gondoltam egyet és felhívtam telefonon. Hamar felvette és le is egyeztettük az aznapra eső időpontot, amit néhány perc múlva visszahívással módosítottam egy órával korábbra. Rugalmas, kedves és minden szempontból kifogástalan kapcsolatfelvétellel indítottuk a randinkat.

Lakás: Emlékeztem erre a kecóra. Pici, de otthonos és kulturált, kis előszobával, ahol a cipőmet is hagytam. A baby szoba feelingje illik Cintiához; nyugis, csendes, diszkrét és kellemes, letisztult és elegáns érzetű, funkcionális berendezéssel. Kis asztali lámpák pont ideális lágy fényével megvilágítva, az ablak elé húzott függönyökkel. Szerencsére mulatós és hörgős metál helyett halk, kellemes pop R'n'B kényeztette a fülünket az együttlétünk alatt, ami Cinti telójáról szólt:) A legtöbb időt természetesen a kihúzott kanapén töltöttük, amin kényelmesen elfértünk mindketten. Amire vendéglátóm tiszta lepedőt, ágyneműt terített és még a fejünk kényelméről is gondoskodott néhány puha kispárna segítségével. Cuccoknak egy fekete színű fotel szolgál hellyel a szoba sarkában. Az ágy mellett két oldalt tükrök, a vizuális élmények fokozásáért, szemben a kellékes kisasztal, a falon óra, az ajtón túl pedig a fürdőszoba. Nagyon jól felszerelve; egyszemélyes zuhanykabin, tusfürdő, amiből többféle márka van, szájvíz + standard eldobható műanyag poharak, ami egy kis polcra állítva várja, hogy használatba vegyem. A tisztálkodás végén pedig száraz és frissen mosott törcsibe törölközhetek. Patent randifészek in every way!

Külső: Cintia nagyon csini... Egy cseppet sem változott a hónapok alatt. Vonzó és kívánatos Nő, már az ajtónyitásnál nagyon bejött a filigrán, törékeny, de mégis sportos és karbantartott testalkata, az izmos lábai és a combjainak látványa. A kemény és felettébb csinosan ringó popsija szinte azonnal felkelti a figyelmem, Cinti megbabonázott vele rendesen... Na és a cicijeivel is... Formásak és szépek; szeretik a gyengéd, finom simiket, csókokat, érzékeny és szuperül kényeztethető bimbókkal. Az izgalmas teste mellett Cintia arca a gyengém, a szemei pedig... A szemei egyszerűen gyönyörűek... Mélyek, szelídek, kifejezőek és ahogy rám néz sex közben a szépséges barna szemeivel, komolyan elakad még a lélegzetem is! Lágy és nőies vonású szép arcához nagyon passzol a hosszú, "nyári Cinti style-ban" szőkére festett egyenesszálú haja, amit a talink alatt kiengedett. Illatos, ápolt mindene és mindenhol. Bőre szolibarna, selymes tapintású és ízléses tetkók díszítik, ami nekem mindig tetszik, főleg egy ilyen dekoratív lányon, mint Cintia. Pici, szexi puha kezei vannak, körmeit fehér lakkal festette ki, ami szintén nagy kedvencem. A nem akármilyen erotikus kisugárzása most is levett a lábamról, finom illatát pedig még sokkal a randi után, este is éreztem.

Hozzáállás: Érett, kifinomult személyiség, szimpi volt a nyugodt és intelligens stílusa. Bírom a kedves humorát, a mindig gyönyörű mosolyát, őszinte odaadását, adni akarását. Igen tapasztalt lány, rövid idő alatt tökéletesen a partnerére hangolódik, figyel a vendégére, közvetlen, kommunikál, keresi a kontaktust. Cinti remek partner minden téren.

Együttlét: Zuhany után törcsi le és az ágy mellett állva csókolózni kezdünk. Érzékien, nyelvesen, egymást simogatva közben. Cintia nagyon gyengéd lány, ezt a fantasztikusan lágy simijeivel és a nőies, finom érintéseivel érzékeltette velem. Viszonzom neki, ő is imádja a simiket, csókokat, majd igen közel kerülünk egymáshoz immár az ágyra térdelve. Hosszan csókolózunk popsijára markolva, majd lecsúsztatjuk a fekete csipkés bodyját. Aztán fekve folytatjuk pettinget... Finom csókjainkban elveszve Cinti már fel is állította a farkam a kis kezével, a puncija felett húzogatva. Célirányosan haladok lejjebb, közben buja cicijei a kezemben, lágyan a bimbóira nyalintok, számba veszem, csókolgatom őket, és ebből a pociját sem kihagyva érkezem meg a csini combok közé. Megízlelem a hamar igen nedvessé vált puncit és egy rövid, ám annál izgalmasabb nyalcizás után combjaira csókolok. Ekkor ő felül, cicijeit édesen a számba tolja még egy kis kényeztetésre, majd helyet cserélünk az ágyon.



Hátamra fekszem, Cinti az álló farkamra és környékén apró csókokat helyez el, szájába veszi és annyira finoman rácuppan a makkra, hogy csak lestem... Majd szinte teljesen bekapja a cerkám, lágyan kiereszti és újra az ajkai közé engedi. Hol lassan és érzékien kényezteti, feltüzel vele, hol pedig gyorsabban bólogat rajta, szájában ki-be járatva, nyálasan és eszméletlenül vérpezsdítően. Igen jól váltogatja a szívás erősségét, nyelvének játékát, amiből a golyóim sem hagyja ki. De a mutatóujjam lágy szopija sem marad el, amint a forró ajkához érintem.. Soha nem ugyanúgy, mindig máshogy, másképpen kényeztet... Közben figyel rám, érez, érzékel és törekszik a lehető legkellemesebbre. Végül egy pillanatra megáll, pici ujjait átkulcsolja a farkamon, majd a kezével, és a finom, puha ajkaival belekezd egy olyan pazar cumizásba, amivel végképp levett a lábamról. Tökéletesen imitálja a nedves punci érzését! Még a feszességét, szorítását és az aktus dinamizmusát is képes volt utánozni... Mesés volt, ahogy csinálta, miközben én csak sóhajtozom és a cicijeit, popsiját markolászom, simizgetem kedvemre. Cintia messze nem teátrálisan, hanem profi mozdulatokkal, színes, változatos, igazán odaadó szopással építette fel jó keményre az erekcióm. Ekkor latexet javasoltam, amit egy pillanat alatt fel is pattint a cerkámra.



Misszibe helyezkedünk, óvatosan behatolok, majd lassan és ismerkedősen kezdem el a szűk puncijának az udvarlást. Csókjaink és simogatások közt begyorsítunk lábaival a derekam körül, majd ismét belassulunk, cickóival a kezemben becézgetem őt halk szavakkal. "Hmm... te kis nyaligátor" mondta halkan, édesen huncutul mosolyogva és máris a szép szőke haját bal kezemmel a cicijére simítva csókolózunk önfeledten. Néhány pillanat múlva egymás szemébe nézve Cinti az arcom két kézzel simizgeti, míg én a lábait megtámasztom a karomon, ekkor átkarolja a nyakam és csókolózva ismét tempósan kefélni kezdünk. Kisvártatva a lábaival, majd a kezével fenekem fogva egyre csak húz magára és csak szeretkezünk, sóhajtozunk, míg én tovább becézgetem őt, suttogva, el-elcsukló hangon... Aztán lovaglóra váltunk.



Érezhetően ez Cintia egyik kedvenc pozitúrája. Hamar áttérdel a farkam felett, finoman magába engedi, én két kézzel rámarkolok a popsijára és mozogni kezd rajtam. Kicsit begyorsítunk, melleire fogok, ő pedig pillanatokon belül el is élvez, miközben egymás nyakába sóhajtozunk. Szép lassan megállunk, így maradunk egy picit pihizni, hátát, derekát simizem, cirógatom, majd Cinti lehunyt szemmel, mosolyogva egyenesedik ki rajtam. Lágyan végigsimítom a felizgult cicijeit, finom hullámzásba kezd a csípőjével és tovább folytatjuk a lovaglást, mígnem franciás levezetésért folyamodok. Méghozzá egy baromi jóleső cumizás jött ezután, ráadásul Cinti megmutatta, hogyan is tud kézimunkázni. Nem győztem sóhajtozni a kicsi, fürge, pihe-puha kezétől és persze a nyelvétől, amit közben meg-megtáncoltatott a makk tetején. De én a csinos cicikre szeretnék kitárazni, ezért feltérdelek, ő készségesen elém fekszik és nagyon szexin a kemény farkam elé tartja melleit. Így kézimunkázunk tovább, felváltva csináljuk, hol én, hol Cintia húzogatja a bőrt rajta. Szemet gyönyörködtető látvány volt és nem is kellett sok, szép nagyot spriccelek a cicijeire, még a karjára is jutott a feltörő spermából.



Némi kéjes hatásszünet után mindkettőnket megtörölgetem, köszi-csókok és szorosan egymáshoz közel fekszünk. Simogatások, csókok közt dumálgatunk egy kicsit, aztán egy kellemeset zuhanyozok. Öltözés közben az ágyon ülve ismét finom csókok csattannak el köztünk, a randit egymásnak megköszönve, ahogy az ajtóban búcsúzáskor is. Ezután szupi élményekkel gazdagodva suhanok végig a folyosón és hagyom magam mögött Cintia kéjkuckóját.

Elégedettség és Ajánlás: Cintia egy különleges lány. Érzéki, szenvedélyes, odaadó, intelligens, kedves és sexy, mindezen tulajdonságait pedig tökéletes harmóniában összpontosítja a partnerére. Elvarázsol, rabul ejt és nem ereszt... Őszintén szólva minden pasinak olyan Nőt kívánok, mint ő, még ha csak egy órácska erejéig is. Vagy kettő... Hiszen vajmi kevés az egy óra veled, Cinti! Mindent köszi, hívlak hamarosan és ahogy fel is vetetted, könnyen lehet hogy 2 órás lesz a következő randevúnk ;)



milky

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Juventusfan beszámolója
2021-07-03 18:22:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Blonde1 beszámolója
2020-11-23 14:20:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre felvette. Rögtön sikerült időpontot egyeztetnem vele, 30 perc múlva már nála is voltam.

Lakás: Egyszeru, celnak megfelelo. Francia ágy, furdoszoba tiszta, tobb fajta tusfurdo, szajviz, tiszta torolkozo.

Parkolas jelenleg ugye dijmentes.

Külső: Szép arc, mosolygós ( nekem ez tetszett a legjobban)

Teste mint a képeken nem akartam de nem is tudtam volna hibát felfedezni rajta

Hozzáállás: 1 órára mentem. Beengedésnél közvetlen volt és kedves. Hozzáállásával maximálisan elégedett voltam

Együttlét: Gyors fürdés után egy gyors ismerkedés, közben lazito masszást kaptam tőle és finom csókokat. Majd a csókjaival lefelé vette az irányt és már a finom szájában éreztem magam. Nem is volt kérdés, hogy ezt nekem viszonyoznom kell majd cserét kértem. Amikor feltérdeltem a lábai közül ismét szájával kényeztetett majd gumit kértem és a hátamra feküdtem. Megvolt az összhang véleményem szerint, ahogyan én is, ő is élvezte az együttlétet. Majd megfordultunk és szembol fejeztem be a testére. Hozzámbújt és a maradék időt beszélgetéssel toltottuk el.

Elégedettség és Ajánlás: Tartalmas 1 óra volt. Maximálisan azt kaptam amiért mentem. Ajánlani ajánlom.. csak ne akkor amikor én mennék mert máshoz nem fogok ezek után!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kissandor22 beszámolója
2020-11-04 20:57:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Elégedettség és Ajánlás: Köszönöm a randit! Ismét csodásan éreztem magam!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tesztoszteron beszámolója
2020-10-31 14:04:53
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció
óranézős (TP)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre sikerült elérni.

Lakás: Tiszta, igényes.

Külső: A képeknek megfelelő, formás alak, csinos megjelenés.

Hozzáállás: Egy SOS franciára mentem. Kis távolságtartást éreztem, de alapvetően kedves, irányítható és nem veszi zokon az instrukciókat.

Együttlét: Nagyon jó furulya technikája van, pedig nekem igen magasan van a mérce ilyen szempontból. Nem egy lánynál ért már csalódás, aki a beszámolókban egekig volt magasztalva, aztán a valóság egy közepes, enyhén fogazós pipa volt. Na itt erről szó sincs, nagyon finom, kérésre mélyebben is beveszi és a kezét is pont annyira használja, amennyire kell. Egy dologgal volt gondom, nála a tizenöt perc a lakásba való belépéstől, a kilépésig tart. Vagyis bele kell férjen a levetkőzés, zuhi, együttlét utáni magadhoz térés és a felöltözés is. Én egyikkel sem tököltem, mégis, konkrétan 7 perce tartott a dolog, amikor már finoman szólt, hogy "nem lesz időm elmenni". Mivel az ággyal szembeni faliórán ezt pontosan láttam, ezért mondtam hogy ennyire azért nem szorít az idő. Ekkor mondta, hogy a megadott idő nála érkezéstől távozásig tart, nem nettó idő. Nem éreztem jogosnak, de gyorsan eldurrantam, majd öltözés és tipli. Nagy pozitívum viszont, hogy kérésre lenyeli.

Elégedettség és Ajánlás: Egy vonzó külsejű, fiatal lány, messze átlagon felüli franciával és lenyeléssel. Ezek alapján a kedvencemmé válhatott volna. A nem goromba, de egyértelmű TP viszont nekem sajnos elvett az élményből. Hangsúlyozom, hogy nem huszon perceket várnék el, hanem tizenöt perc nettó franciát, ami az öltözésekkel és tisztálkodással együtt sincs húsz. És nem is volt még ezzel probléma nekem eddig senkinél! A szívem és egy másik testrészem visszahúzna, de nem kaptam meg azt az illúziót, hogy szívesen lát, ezért talán jobb, ha megkímélem öt a továbbiakban a társaságomtól :(

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
StevenP81 beszámolója
2020-10-16 17:42:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nehezen, de sikerült egyeztetni :) telefonon előre foglaltam az időpontot.

Lakás: Parkolás az utcán fizetős erre figyelni kell :)Nagyon szépen felújított, nekem nagyon tetszett. A fürdőben több tusfürdő választható, nagyon kulturált.

Külső: Nagyon szép arcú, a képek tökéletesen tükrözik, de élőben sokkal szebb :) a teste tökéletes. Kedvencem a puncija volt nagyon finom :)

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező volt, nem kellett semmit mondani neki, bár megkérdezte mit szeretnék, de én rábíztam magam, amit jól is tettem.

Együttlét: Kedvesen fogadott, bevezetett a szentélyébe aztán gyors tusolás után vissza :) az agyon várt kis köntösben. Egy kis beszélgetés után elkezdett csókolgatni ami nagyon jól sikerült, hamar fel is izgultam. Franciával kezdett ami tökéletes volt, majd annyira beindultam, hogy én folytattam neki, amit hallhatóan élvezett is :) Utána jött a 69 es póz, na itt olyan finoman csinálta, közben finom csókokkal kényeztetett. Aztán volt egy pont mikor mondta ne álljak le :) na hát nem álltam meg és végünk is lett :)

Aztán beszélgettünk egy jót, sajnos az idő is elment pedig jó lett volna egy második menet is :)

De majd legközelebb.

Elégedettség és Ajánlás: Hát legszívesebben magamnak hagynám :) de nem vagyok irigy, nagyon finom és ajánlom mindenkinek.

Köszönöm az együtt töltött órát kedves.

Hamarosan találkozunk csók.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
milky01 beszámolója
2020-07-27 21:07:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Cintia hirdetését már régóta kinéztem, telefonon már korábban többször is beszéltünk, de nem tudtuk (időben) összehozni a találkánkat (ezt amúgy neki is említettem találkozásunknál). Mivel most úgy adódott, hogy végre én is ráértem, és előző nap, mikor láttam, hogy elérhető, azonnal tárcsáztam is a számát és másnapra (vagyis péntekre) meg is beszéltük a randink időpontját ,amit másnap sms-ben is megerősítettem, hogy biztosra menjünk. Hangja nagyon szimpi a telefonban, kedvesen tájékoztatott a részletekről és egyébként gyorsan találtunk is mindkettőnknek megfelelő időpontot a találkánkra, és ennek roppantul örültem is!:)

Lakás: Egy régebbi építésű ház teljesen korrekt és szép állapotban lévő lakása. Rend, tisztaság uralkodik mindenhol. A szoba, ahol együttlétünk zajlott kicsi, de tiszta, rendezett, és hangulatos, középen egy nagy, és kényelmes

(nem süppedős) ágy, amit tiszta ágyneművel vetett meg szépséges partnernőm, fejünket több puha kispárnára hajthatjuk action közben, ha úgy tartja kedvünk. A falon, két oldalt tükrök, a levegő hűsítéséről ventillátor gondoskodik. A zuhanyzó szintén tiszta és kultúrált, nemrégiben felújíthatott, hőfokérzékelős zuhanyrózsával, ami tök jó volt:))Tiszta és frissen mosott törölközőt kapunk, amellett, hogy mindenféle tisztálkodási eszköz rendelkezésünkre áll, hogy az utca porát lemossuk magunkról, és teljesen tisztán bújjunk ágyba Cintiával!:)

Külső: Cintia egy nagyon szép, vonzó és csini fiatal lány. Elsőnek ami megfogott az arca szépsége és a gyönyörű, mosolygós barna szemei, amikkel teljesen levett a lábamról... a szép hosszú szőkésbarna hajáról nem is beszélve. Testalkata pici, törékeny, de kecses, szexi és formás. A képei nem hazudnak, ő is azon kevés lányok egyike az oldalról, akinek like-oltam a képeit - tényleg nagyon tetszenek. Cintia bőre ápolt, finom puha, jóillatú, itt-ott tetkókkal. Ari karkötőjét is megdícsértem.:) Nagyon tetszenek a nagyobbacska, rendkívül formás és markolnivaló cicijei, amik testalkatához véleményem szerint nagyon passzolnak. Kemény és világbajnok popsija párját ritkítja a hirdető lányok között. Cintia, azt hiszem, hogy a külsődre (is) ha lehetne, sokkal több csillagot adnék, mint 5!

Hozzáállás: Hát igen...a hozzáállása. Már az ajtóban, a kedves bemutatkozás után éreztem, hogy a szimpátiával abszolút nincs baj köztünk..sőt..:) Nagy örömömre!:) Nagyon kedvesen és aranyosan mosolyogva kísért be a szobába, ahol már intim fények vártak. Amellett, hogy Cintia lesi a kívánságaimat, nagyon nehezen lehet leírni azt a fajta őszinte és fantasztikus odaadást, amit felém tanúsított végig az egész együttlétünk alatt... ilyet igen-igen ritkán tapasztal az ember. Cintia rendkívül szereti élvezni szexet, megélni a pillanatot, és szintén nagyon élvezi a férfi közelségét, érintését; ölel, csókol, dédelget, simogat, hozzámbújik, kényeztet, élvez... Valamint pozitív személyisége lévén sokat mosolyog, ami nagyon szimpatikus számomra!

Stílusa, viselkedése nőies, emellett nyugodt, közvetlen és barátságos. Intelligens, talpraesett lány, és szuper beszélgetőpartner is egyben. Óranézés, telefonnézegetés és sürgetés természetesen nincs. Cintia nemcsak szépséges külsőjével, hanem a példamutatóan pazar hozzáállásával is elvarázsolt ebben az egy órában, amit együtt töltöttünk. Sőt, ritka, hogy ezt gondolom első randi után, de Cintia azon kevesek közé tartozik, akivel az egy óra kevés.

De nagyon...:) Sebaj, majd legközelebb!

Együttlét: Zuhanyzás és törölközés után Cintia halk zenét indít el telefonjáról, a hangerőről kikéri az én véleményem is. Ezután huncut összemosolygásunk közben csókolózni kezdünk, miközben cicijét már a szexi köntösén keresztül kezeimbe veszem, és simizni kezdem, majd e szép ruhadarabtól megszabadítva csini partneremet, egy nagyon szép és szintén szexi fekete csipkés egyrészes fehérnemű villan fel, amit lágyan lecsúsztatunk a derekáig, szabaddá téve csodaszép és izgalmas melleit. Miközben természetesen folyamatosan csókolózunk. Cintia nagyon jól és mézédesen csókol, és imád csókolózni, ajkaink szinte végig keresik egymást. Kisvártatva az ágyon folytatjuk mindezt, immár persze teljesen meztelenül, szép punciját, és cicijeit sem kihagyva a kényeztetésből. Öleljük, csókoljuk, simogatjuk egymást, majd Cintia a hátára fekszik, a puha párnákon fejét kényelembe helyezi és mesés, illatos kelyhét kényeztetni kezdem nyelvemmel, amit igen jó néven vesz. Puncija igen jó nedvesedéssel hálálja meg a törődésemet. Cintia eközben aktívan élvezi orális tevékenységemet, sóhajokkal, cicijeit, és az én fejemet is simogatva közben...persze mindenféle megjátszás nélkül, ő ezt a szót ugyanis nem ismeri! Ezután cserélünk és ő kezd franciásan kényeztetni. Nem is akárhogy...Miután hátamra feküdtem, ő fölém hajol mosolyogva, és ismét nyelves csókokat váltunk, végtelen hosszan elidőzve egymás ajkain... Majd pedig mellkasomat és gyakorlatilag az egész felsőtestemet csókolja és halad egyre lejjebb, egészen a derekam alatti területig, ahol nagyon lágyan, hosszan és finoman, a heréimet kezdi kényeztetni .. Ez fantasztikus volt! Majd farkam oldalán nyelvével végighaladva, gyakran egymás szemébe nézve, nyálasan, változatos tempóban varázsolja keménnyé férfiasságomat. A végén még egy csókot is kapok rá...:) Cintia franciája profi és felejthetetlen! Aztán miután az aktusra hangolódtunk már mindketten,

óvszer fel, és elkezdjük 'pályafutásom' egyik legforróbb szeretkezését... Szeretkezés, igen, abszolút ennek lehet nevezni azt, ahogyan ölelkezve, végig szenvedélyesen csókolózva szinte eggyé válunk, nagyon hosszan elidőzve Cintia egyik kedvenc pozíciójában, a missziben. Bátran kijelenthetem, hogy soha, egy hirdető lánnyal sem volt ennyire kellemes ez a pozíció, mint Cintivel! Miután kényelmesen elhelyezkedett, Cintia lábait lágyan széttárja

és kérte hogy szeressem őt... Majd alaposan egymásba gabalyodtunk. De úgy, ahogy az ember a párjával szokott... Hosszan elmerültünk egymás testében, csókjában, és egyáltalán nem volt ellenünkre, hogy az idő jó részét ebben a helyzetben töltöttük. Sőt, szerintem még tudtuk volna tovább is csinálni..;) Leírhatatlanul kellemes volt egymásba fonódni Cintiával, nagyon régóta vágytam már egy ilyen szenvedélyes és élvezetes együttlétre!

Azt gondolom (és talán nem túlzok) hogy mindketten nagyon élveztük egymás intim társaságát...

Aztán később lovaglásra váltottunk, amit szintén igen szenvedélyesen müveltünk, szuper volt!! Cintia ezt a pózt is nagyon kedveli véleményem szerint (de én is ám!:)), felejthetetlen volt, ahogy lovagol, miközben cicijeit markolom és közben néhol rám hajolva mézédes csókokat váltunk. Nagyon tetszett!! Miután már mindketten alaposan kimelegedtünk, még nem válunk szét és így pihenünk meg egymáson, szorosan egymáshoz bújva, forrón összeölelkezve... Így zárjuk le mesés aktusunkat. Egy idő után, miközben Cintia hátát és popsiját simogatom, halkan, mosolyogva franciát ajánl fel, amit igencsak kedvemre valónak éreztem. Majd érzékien szétválunk, hátamra fekszek, és ismét egy egymás szemébe nézős, izgalmas franciával kedveskedik nekem és mivel nagyon tetszenek a formás mellei, így a végjáték kéjes fehér láváját csodás cicijeinek ajándékozom, amit kis kezével varázsolt elő belőlem nagyon ügyesen. Majd egy rövid tisztogatást követően még az ágyon összebújva egymást simizve és apró csókokat váltva, beszélgetünk erről- arról. Cintia kedves, intelligens és nyugodt stílusával abszolút elnyerte a szimpátiámat, jó volt vele beszélgetni is, és a humora is a helyén van!:) Látván, hogy van még egy pár percünk, Cintia egy masszázst javasolt, amit én alapvetően nem szoktam kérni, de most elfogadtam, és hát abszolút nem bántam meg. Cintia nagyon jól megmasszírozta a hátamat, mégha csak néhány percig is, de nagyon jól esett, kétségtelen hogy ért hozzá!:) Ezután Cinti kinézett, hogy megbizonyosodjon a zuhanyzó üres állapotáról, (ugyanis barátnője is van), majd a szabad jelzést megkapva, felfrissülni indulok törcsivel a kezembe, ami mindig jól esik ilyenkor. Majd törölközés után a szobába visszatérve az idő szűkében öltözködni kezdek, ami persze kellemes beszélgetésben történik. Cintia egy szóval sem sürget, de én, az időm leteltével indulni készülök.

"Köszönöm a kellemes társaságod..." mondta ekkor Cinti nagyon kedvesen, ami szintén jól esett. Az ajtóban búcsúzásként ismét csókok, még egyszer megsimizzük egymást, majd pedig diszkrét távozás a lépcsőházon keresztül, természetesen abszolút jókedvűen! Minden téren felfrissülve hagyom el Cintia 'szerelmi fészkét'. Ez a randi most azt gondolom minden várakozásomat felülmúlta. Szuper volt veled Cintia! És hidd el, Te annál kellemesebb társaság voltál nekem!:)

Elégedettség és Ajánlás: Varázslatos együttlétünk volt Cintiával! Szó szerint szerettük egymást egy óra hosszáig. Első randinak több mint tökéletes volt, és nagyon örülök hogy sikerült összehoznunk találkánkat Cintiával!

Természetesen csak ajánlani tudom őt, persze feltétlenül csak magukra valamit is adó és igényes uraknak, ha barlanglakó vagy, messzire kerüld Cintiát!



Cintia, csodás nő vagy, ahogy ezt halkan a füledbe is súgtam együttlétünk alatt, és ezzel egyáltalán nem túloztam. És Te sem túloztál profilod bemutatkozásában...valóban tartós mosolyt csaltál az arcomra, és ezt köszönöm neked!;) Mielőbb keresni foglak ismét, remélhetőleg már hosszabb időre!

A péntek déli látogatód:



A

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kissandor22 beszámolója
2020-07-17 14:24:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon 20 perc mulva fogadott!

Lakás: Okes

Külső: Mint a kepeken!

Hozzáállás: Kedves, kezdemenyezo!

Együttlét: Ismet nagyon jol ereztem magam! Egy istenno, minden alkalommal tobbet kapok tole! Imadom! Elvezi az egyuttletet!

Elégedettség és Ajánlás: Alig varom s kovetkezo randit!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gabriel83 beszámolója
2020-06-25 21:25:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Elején elég nehezen ment. Kb 7-8 alkalommal hívtam, de nem vette fel. Már úgy volt más lányt nézek, de egyszer csak megcsörgetett. Erre én visszahívtam és egyből felvette. Másfél órával későbbre beszéltük le az időpontot.

Lakás: A lakás igényes volt és tiszta. A fürdőszobában többféle tusfürdő volt, köztük a kedvencemmel és abból is több fajtával. Az ágy kényelmes volt és a szoba is hangulatos volt. Parkoláshoz nem tudok hozzászólni, mert gyalog mentem.

Külső: Az arca nagyon tetszett, főleg a szemei és a tekintete. A testalkata is tökéletes. Természetes, formás mellei vannak. Ezen kívül a feneke is jó harapdálni való. Ezt meg is jegyeztem neki, amire ő szendés-szexis mosollyal válaszolt. De az egész teste rendben van, nem találtam rajta semmi kivetni valót.

Hozzáállás: Végig a kedvemet leste. Fokozatosan haladtunk előre. Ahogy adtam neki az infókat mit csináljon, ügyesen ráérzett. Megvolt a szimpátia részéről is szerintem:) Egy órát maradtam volna eredetileg, de mondtam ha jól érzem magam, akkor lehet maradok még. Végül két órát maradtam.

Együttlét: Egy érzéki erotikus kis masszázzsal kezdtünk, mert olvastam jól csinálja. Ez tényleg így van. Az ujjaival egyre gyengédebb érintéseket tett az érzékeny testrészeim felé. Nagyon izgatóan csinálta. Megkértem kenje be a mellét és úgy folytatta csúszkában. Aztán ölelkezés, simogatások és csókok követték egymást. Ezután nyelvvel kényeztettem egy kicsit. Ezután hamar készen álltam és kértem húzzunk gumit. Misszibe összeölelkezve szeretkeztünk és így is lett végem, mert annyira érzékien és odaadóan csinálta, hogy nem bírtam sokáig. Utána én is megmasszíroztam és közben beszélgettünk. Intelligens beszélgető partner. Utána a szájával kényeztetett majd érzékien mellém bújt és közben a kezével izgatott. Amikor éreztem hogy lassan itt a vég szóltam és gyorsan a szájába vett és ott is lett végem. Utána még megpróbálkoztunk egy harmadik menettel, de nem sikerült sajnos, de ez nem az ő hibája volt.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedetten léptem ki az ajtón, amikor távoztam. Egy igazi bújós barátnő felleing-et kaptam és most erre is volt szükségem. Jó érzés volt vele lenni. Egy időre elfeledtette minden gondomat. És ez nagy szó mert nem ma kezdtem lányokhoz járni. Bánjatok vele nőként és legyetek vele gyöngédek. Ha meglesz a szimpátia, akkor megfogja hálálni. A szadis hajlamaitok kiélésére van itt az oldalon még elég lány. Ha később is fogad majd még, akkor én még biztosan megfogom látogatni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kissandor22 beszámolója
2020-05-29 15:52:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon! Fel ora mulva mar nala voltam!

Lakás: Lakas okes!

Külső: Nagyon szexii!

Hozzáállás: Kedves volt kezdemenyezo! Imadom!

Együttlét: Bujassal kezdtunk aztan egy isteni francia utanna megkostoltam finom puncijat! Nyeregbe pattant es ha jol emkekszem 2 csodas orgazmussal jutalmazott meg! Vegul kis kutyus aztan a szajaban lett vegem!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jol ereztem magam! Ugy bujt hozzam mintha osszeszokott paros lennenk! Biztos hogy talizunk meg!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Balázs8484 beszámolója
2020-01-20 18:37:27
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam fel, 14:20 óra körül, elsőre felvette a telefont, azonnal tudott fogadni, 15:00 órára beszéltem meg a találkozót 1 óra hosszára.

Lakás: A Puskás Ferenc Stadionnál hívtam fel, ott egyeztettem időpontot Cintiával, a buszpályaudvartól körülbelül 10 perc gyaloglásra található a lakás. A lépcsőházat könnyű megtalálni, egyértelműen beazonosítható. Aki autóval érkezik, a ház előtt van parkoló, vagy a lakás melletti kis utcában is lehetséges a parkolás. Az ingatlan állapota teljesen megfelelő, a zuhanyzó és a szoba is jó, többféle tusfürdő közül lehet választani, tiszta és kulturált.

Külső: A hölgy a valóságban is olyan, mint a képeken. Képek alapján picit magasabbnak gondoltam, de amúgy ez abszolút nem zavart :) Rózsaszín tangában és fehérneműben fogadott.

Hozzáállás: 1 órás együttlétet beszéltünk meg. Kedves és érdeklődő magatartást tanúsított velem szemben :)

Együttlét: Érkezésem után törülközőt adott és elmentem tusolni. Fürdés után kérdezte, mivel kezdjünk, illetve bevezetésként felajánlotta a masszírozást, amit el is fogadtam. Hasra feküdtem, rám ült és erősen átmasszírozott, ami különösen jól esett. Utána simogattam, a melleivel foglalkoztam, majd kértem, had kényeztessem a punciját. Pár percig nyalogattam, majd közölte, most már ő szeretné az ezredest kezelésbe venni. Kértem, hogy csak "óvatosan" csinálja, mert úgy éreztem, nemsokára végem van, szóltam is, ideje gumit húzni. Hanyatt feküdt, én meg rá, sajnos elég rövid ideig bírtam, elég hamar elmentem. Aktus után kis beszélgetés hétköznapi témákról, a második körre natúr franciát kértem már csak. Nekem a második kör viszonylag nehezen szokott összejönni, ám Cintia igyekvő volt, igaz besegítettem én is kicsit, csak összejött, a végeredmény a szájába landolt.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében jól éreztem magam Cintiával, lakása tiszta, rendezett, higiénikus, fürdőszoba és baszoba is teljesen jó. Ápolt, szép arcú, kommunikatív, kérdezgeti a vendéget jó-e így neki, mit szeretne. A kért időtartamot kitölti a vendéggel, nem siettet. Nekem megérte elmenni Hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rogueleader beszámolója
2019-12-12 06:55:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette, aznapra néhány óra múlva kaptam is időpontot és parkolási tippeket. Megadta a címet, már csak a kapukódért kellett jelentkeznem.

Lakás: Néhány hónapja jártam Cintiánál. Mostanra elköltözött, de a hölgy igényességét megismerve, szerintem itt sem lesz panasz.

Külső: Jó alakú, szép arcú lány.

Hozzáállás: Nekem vele volt az első rosszlányos kalandom,és az azóta szerzett pár rossz tapasztalat írat velem értékelést Cintiáról. Mégpedig 5 csillagost :)

Együttlét: Mikor beléptem az ajtón, egy szexi piros együttesben várt. Néhány szó után megállapítottuk hogy megvan a kölcsönös szimpátia, így maradhattam :)

Fürdés után kaptam egy finom masszázst, közben Cintia csevegve igyekezett oldani a gátlásomat, sikeresen.

Először natúr franciát kértem és kaptam. Aztán 69-ben fojtattuk, majd kértem, hogy az ágyon elém térdelve folytassa.

Ez is nagyon finom volt, végül nem bírtam tovább, és a fenekét simogatva a szájába élveztem.

Második körre nem került sor, elsőre kivégzett :) elbeszélgettük a hátra lévő időt.

Elégedettség és Ajánlás: Bátran ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Joker881003 beszámolója
2019-09-11 16:18:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, lebeszéltük a randit

Lakás: Teljesen korrekt lakás a Keleti közelében. Jártam már itt korábban másik lánynál, tehát nem volt ismeretlen a terep

Külső: Gyönyörű. Szexi fehérneműben fogadott. Arc, cicik, fenék, kompletten mindene imádnivaló

Hozzáállás: Beszélgetős, közvetlen, mosolygós. Már az első pár mondat után tudtam, hogy jó helyre jöttem

Együttlét: Kaptam egy masszázst, majd francia, ami nagyon tetszett. Én is játszottam vele kicsit, majd misszi.

Elégedettség és Ajánlás: Kicsit formán kívül voltam, amit elképzelhető, hogy magának tudott be, de erről szó nincs. Mindenben nagyon ügyes, és ha jobb formában leszek, ő sem fog csalódni. Egyértelműen ajánlott, én is egész biztos megyek még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Paquito beszámolója
2019-08-16 18:46:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Már rég óta nézegettem Cintiát, mert nagyon közel lakik hozzám, mondhatnám közeli szomszéd:)

Telefonon könnyen és gyorsan egyeztettünk.

Lakás: Igényes, szép-tiszta új építésű lakás mindennel felszerelve, könnyű parkolási lehetőség is van, bár én gyalog voltam.

Külső: Kellemes, kedves és szép nő.

Hozzáállás: Sexy kék ruhában volt ami nagyon jól ált neki.

Kicsi ismerkedés után a fürdőbe vettem az irányt, ami mindennel fel van szerelve.

Együttlét: Kezdésként kaptam egy finom masszázst, majd franciáztunk mindketten:) Sajnos a nyelvvizsgám nem sikerűt.. na de majd legközelebb:)

Missziben hamar végem is lett... Több dolgot is kihagytam amiket szoktam csinálni, egy kicsit zavarban is voltam.

Utána elbeszélgettük az időt amit nem bánok, mert egy talpra esett kedves nőt ismerhettem meg benne!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek aki nem csak egy numerát szeretne, hanem lelki felfrissülést is!

És a szokásos: Bunkók, inkorrektek ne keressék, hamar kint találod magad:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Megapetike beszámolója
2019-07-16 23:39:40
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Villigott a kis zold telefon, egybol felvette, s sikerult is eleg konnyen mindkettonknek megfelelo idopontot talalni.

Lakás: Konnyen odatalaltam, ketszobas lakas, de nagyon figyelt h ne talalkozzak senkivel. Furdo jol felszerelt, s a szoba is megfelelt a celnak.

Külső: Cintia nagyon aranyos, szep arcu lany, kellemesen csalodtam mikor elobujt az ajto mogul.

Hozzáállás: Egy oras lehetőségre mentem hozza, nagyon kedves es bujos volt. Megkerdezte, h mit szeretnek, s mindent megtett, h jol erezzem magam.

Együttlét: Furdes utan a szobaba vezetett. Meg eszeltuk a részleteket. Masszazzsal kezdtunk (nagyon ugyes kezei vannak), s ahogy meztelenul ram ult... hamar meg kellett fordulnom, h kenyelmesen tudjak fekudni. Masszazs utan franciaval folytattuk (nagyon jol csinalta) majd megkertem, h uljon bele. A tobbit nem reszleteznem, csak annyit meg, h minden pozban ugyesen mosog, s gyonyoru latvany az agy melletti tumorbol nezve is!

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajanlani tudom, nagyon korrekt es bujos, mintha csak a baratnommel toltottem volna egy orat. Meg biztos visszamegyek!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240402_3813 beszámolója
2019-05-12 18:38:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült egyből időpontot egyeztetni.Pontos címet adott nem kért plusz hívást.

Lakás: Récsei center közelében új építésű emeletes házban fogadott. A lakás tiszta fürdő is rendben volt Többfajta tusfürdővel és szájvízzel.Kényelmes ággyal célnak megfelelő.

Külső: A képek tökéletesen visszaadják a testalkatát.Szép arcú mosolygós lány.Kedvencem a mellei nagyon szép formásak.

Hozzáállás: Cintia nagyon kedves és barátnős típus.Én kezdeményeztem 1 órát voltam vele.Készséges volt mindenben.Innivalóval is kínált.

Együttlét: Hosszas csókolózással kezdtünk .Aztán a melleit kényeztetem és franciával folytattuk.Amit élvezett aztán ő került felülre úgy csókolóztunk.Nagyon finoman franciázik utána gumit húzott és lovagló póz következett.Nagyon jól mozgott.Az első menetet szájba élvezős franciával fejeztük be.Masszás következet utána kértem hogy 69 es pózban folytassuk és így fejeztük be. Tartalmasan eltöltöttük az időt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele, mindenben nagyon ügyes és kedves.Még biztosan keresni fogom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Berthier beszámolója
2019-04-17 00:57:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Ez a randim volt az első amikor nem volt időm részletesen elolvasni egy hirdető értékeléseit. Láttam,hogy Cintia éppen online és hívható ezért azonnal cselekedtem. Mindössze 3 percem volt megbeszélni a találkozónkat 2 órával későbbre. Megfontolt-csendes stílusban kedves hangvétellel kommunikált és ez fokozta a bizalmat irányában. A képei korábbról ismerősek voltak, csakúgy mint a pontos címe amit a beszélgetés végén adott meg .

Lakás: A megadott címre GPS vitt (amúgy korábbról ismerem a házat mert jártam itt többször is).

A XIV. kerületben a Thököly úttól nem messze található újabb építésű lifttel is felszerelt tömb előtt a parkolás most is rögtön megoldható volt de ha nem akad egyből lehetőség erre,

akkor a közeli Récsei-centerben egyórás időtartamon belül ingyenesen parkolhatunk.

Tömegközlekedéssel érkezők részére buszmegálló- metro és a Keleti pu. is a közelben található.

A lakás egy igényesen felszerelt kétszobás egység ahol vendéglátóm akkor éppen egyedül tartózkodott. Elegáns, ízléses beltér -mindenhol rend és tisztaság fogadott az egész házon és a lakáson belül is.

Frissen mosott, hófehér törölközőt adott aminek tapintásán is érezhető volt a tisztaság.

Mint amikor a kristálypoháron húzza az ember az ujját és az "tapad" a zsírmentes tisztaságtól.

Fogkefe-fogkrém-szájvizek-számos tusfürdő (7) -száraz kilépő és makulátlan tisztaság fogadott a fürdőszobában. A baszobában a kényelmes franciaágyra előttem húzott tiszta fehér lepedőt. Az ágy mellett a falon hosszan elnyúló tükörben "mozizhatunk" az aktus során míg a szemközti falon egy masszázságy mellett szintén tükör található. A zene egy kicsi rádióról szólt és a szoba kellemes hőmérsékletű volt az előttünk álló hancúr számára.

Külső: Cintia teljesen az ajtó takarásában maradt amíg be nem léptem és ez egyetlen pillanatra azt juttatta eszembe, hogy az ajtónyitás növekvő szöge gyakran fordítottan arányos a partner kívánatos megjelenésével. Szerencsére itt most tévedtem! Nem kicsit.

Egymásra néztünk és nem bírtam magamban tartani elégedettségemet az arcára vonatkozóan és megdicsértem amire rögtön reagált, hogy bízik abban,hogy a szimpátia kölcsönösen működni fog közöttünk. Nem vagyok sem szorongó sem izgulós típus de még bennem is nagy megnyugvást keltett a látvány ami fogadott.

Kifejezetten szép arca, kedves és intelligens arcvonásai smink és minden művi beavatkozás nélkül is vonzólag hatottak és bevallom most fogom csak megnézni valóban hány évesnek is hirdeti magát mert annyira kortalannak és megbecsülhetetlen korúnak láttam ami ritkán fordul elő.

Több árnyalatot is tartalmazó barna,egyenesszálú középhosszú haját kiengedve hordta és az jól illik az arckarakteréhez. Most egy kicsit megakadtam az adatlapja láttán az arc pontozásának átlagán-de mint tudjuk ízlések és pofonok.....

Közepesen nagy, formás kebleket tudhat magának rendkívül jól reagáló bimbókkal melyek apró érintéseimre is csigaszarvakat növesztettek magukból. Kerek,formás és jól markolható nőies popsija, sportosan izmos háta és vállai vannak. A képei alapján vékonyabbnak gondoltam de ezt nem elégedetlen szájízzel jegyzem meg.

Van néhány kisebb szépen kidolgozott figuratív tetoválása alkaron-lábszáron-keresztcsonton és a vállán. Nem vagyok ellenük.

Egy kék színű áttetsző babydollban nyitott ajtót és a szobába vezetett amit már jól ismertem mert legelső kalandom Budapesten (egy másik kedves lánnyal) éppen ehhez a szobához fűz kellemes emlékekkel!

Hozzáállás: Egy órát kértem tőle és mindvégig kedves és odaadó barátnős volt.

Együttlét: A meggyőző első blikk után a kellemes meglepetésből felocsúdva követtem Cintiát a szobába.

Az áttetsző babydoll takarásában is látszott a keresztcsonti tetkója, míg a jobb vállán láthatót nem takarta semmi. Rövid diskurzus vette kezdetét és elmeséltem a szobához fűződő emlékeimet majd biztosított arról, hogy remélhetőleg ezúttal sem fogok kevésbé színvonalas élménnyel távozni a kéjlakból. A kapott törölközővel a fürdőbe távoztam aztán magamat újra felfrissítve tértem vissza hozzá ahol még mindig a babydollban várt rám.

Nem volt telefonálgatás- "egy kis ezt-azt teszek még". Velem foglalkozott. Az ágy mellett állva átölelt és újra üdvözölt a nevemen szólítva majd érzéki finomsággal megcsókolt. Számomra már egy pucér női test is csak ritkán jár azonnali "hatással" de Cinti áttörte ezt a gátat pedig még mindig ruha takarta testét. A farkam önálló életre kelt és magát iránytűnek képzelve partnernőm felé mutatta az irányt. Viszonoztam a finom csókot és az ágyra heveredtünk és kibontottam a textil takarásából majd a melltartó pántkapcsait is egyből szétvarázsoltam( ez az egy talán amivel olykor kicsit bénázni szoktam :) ) .

A hátára döntöttem Cintiát és az önfeledt csókolózást egy pillanatra sem abbahagyva fölé helyezkedtem. Tud és szeret is csókolózni! Egyszerűen "szerelmes barátnő -feelingnek" aposztrofálnám a csókját. Nem a "szolgáld ki magad és élvezd"-típusú csók hanem a "folytasd még kérlek mert tetszik!" -szerű s ő maga is végig tevékeny partner ebben.

Mellbimbóit nyelvheggyel cirógattam és azok hihetetlen gyorsasággal megnyúlva keményedtek kis csigaszarvakká miközben Cintia a csiklandósan kellemes érzésen felnevetett.

Lábai közé fészkeltem be magam és óvatos nyelvmozdulatokkal kezdtem kényeztetni a punciját ami valahol félúton áll a pillangós és a barack között így mindkét rajongótábor közel megtalálja számítását. A kapott jelzések alapján tetszett neki a nyelvmunkám és jó ideig élveztem az egyre nedvesebbé váló szépségét amint ujjaimmal végigsimítottam és azok könnyedén siklottak rajta végig. Izgató volt érezni a bőségesen kicsorduló Bartholin-"könnyeket" amik hamarosan a kitűnő csúszást garantálták.

Kedvesen ajánlotta,hogy most már ő is foglalkozna velem kicsit így a hátamra fekve fordultam meg míg ő mellettem foglalt helyet de úgy hogy a bal kezemmel eközben a popsiját markoltam és a punciját simogattam s mindezt az ágy melletti hosszú tükörben is követhettem. Ezután a két lábam közé telepedett és a zacsit nyelvheggyel végigbirizgálva majd a cerkán módszeresen végighaladva keményített fel teljesen.

Farkam cuppogva tűnt el a szájában és Cintia lecsorgó mentolos nyála kellemesen hűs érzést kölcsönzött a délceg vitéznek aki már rendíthetetlenül állt.

Kértem ,hogy helyezkedjen fölém majd újra csókolózni kezdtünk miközben csípőink izgatóan egymáshoz dörgölőztek. 69-es pózba fordultunk majd újra a szájába vett míg én alulról nyaltam újra szétvetett lábai közt a punciját és néha ujjbeggyel végigsimítottam a sikamlós bejárat környékén. Kitekintettem balra a tükörbe és csak csodáltam Cinti szép vonalait ezért nem is váltottunk pózt egy ideig. Kértem a gumiszerelést és a lovaglópózos kezdést amit készséggel meg is tett. A randik kétség kívül egyik leglátványosabb momentuma amikor partnerünk megragadja a brét és azt magába illesztve lassan alászáll miközben mi elveszünk a látványban!

Rám hajolt miközben rámarkoltam a popsijára és a tempóját erősítve húztam magamra.

Átszellemült és teljes beleéléssel előadott csókolózásunk közben Cinti haja a nyakamat csiklandozta. Popsija határozott ütemben járt fel-és le rajtam és jó volt érezni a puncija szorítását. Misszibe fordultunk és talán az eddigi randiim leghosszabb csókolózása indult meg közöttünk.

Odaadó és élvezetes módon csókolt és ezt nem csupán én kezdeményeztem. Eközben egy pillanatra sem hagytam abba a permanens reszelést ami a jelek szerint neki sem volt ellenére.

Térdre emelkedve is folytattuk az aktust aztán oldalra fordultunk kiflibe és az ágy mellett végig elnyúló tükörben is követtük az eseményeket. Oldalt felemelt lábát tartva szakadatlanul keféltem mindaddig amíg úgy döntöttem, hogy kutyusban fejezzük be légyottunk aktívabb részét. Energikus-csattogós-tempós lezárása volt ez az aktusnak és a "vég" Cintia szájában ért. Beteljesülésem utolsó rángásait is kivárva törlőbe tüntette el az utódokat majd megtörölgetett és az általam felajánlott hosszú masszázst készséggel elfogadva álltam neki kényeztetni testápolóval és kezem erejével. Ennek végeztével újra fürdőszoba-zuhany-törölközés-öltözés majd elszámolás és már csak a búcsúzás volt hátra .

Elégedettség és Ajánlás: Cintia nagyon kellemes stílusú partner profi hozzáállással és magasfokú odaadással.

Tudja és érzi mivel járhat a vendég kedvében és azt szívesen és kedvvel teszi úgy,hogy még ő maga is élvezi az együttlétet ami nélkül nehéz igazán jó randit zárni .

Valódi barátnő-feelinges randi volt a miénk ritkán megtapasztalható élményfaktorral és meggyőzött arról, hogy számára nagy jelentőséggel bír a vendége elégedettsége.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
uveges1 beszámolója
2019-04-16 23:47:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyszerű: felhívod megbeszéled...

Lakás: Tök jó.

Külső: Cuki, 30+. A hasán már látszik a kor, egyébként nem.

Hozzáállás: Tökéletes, bár a méretemmel volt problémája. Annyira kezdeményező amennyire kell, jól érzi a rezgéseket.

Együttlét: Jó volt!

Elégedettség és Ajánlás: A szobatárssal ellentétben nem a hozzáállással volt probléma, hanem a befogadó képességgel, de összességében megkaptam amiért mentem. Cintia nagyon aranyos volt, kedves kis cicus, akivel bármi elképzelhető!!! Érző nő!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bence0101 beszámolója
2019-04-03 17:44:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
BMW f650_archivalt2021 beszámolója
2018-02-22 23:00:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Vuszonylag könnyen.

Lakás: A lakás tökéletes,a fürdő tiszta ,és vagy tíz féle tusfürdő!

Külső: Ő egy igazi bombázó!!gyönyörű arc,hibátlan tökèletes test!! Bársonyos ápolt bőr!!

Hozzáállás: Kezdeményező volt,és nagyon kedves,oldotta a kezdeti feszültségemet!

Egy órát voltam .

Együttlét: Kezdetben kaptam egy nagyon finom masszázst,ami nagyon jól esett!Ezt követően egy finom francát kaptam,amit aztán viszonoztam,és befejezésképpen egy feledhetettlent szeretkeztünt!

Elégedettség és Ajánlás: Összességèben egy álom beteljesülése volt!

Csak ajánlani tudom!

Nagyon vigyázzatok rá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vinidius beszámolója
2018-01-27 18:11:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viszonylag könnyű, felvette szinte az első hívásra.

Illetve üzenetben is készségen válaszolt itt.

Lakás: Felújított szép tágas lakás. Kényelmes franciágy. Fűrdő is elég nagy, tele tusfürdőkkel. Jó nagy fürdőlepedőt kaptam. Ami lényeges, hogy nem az a műszálas vacak amilyet 1-2 helyen adnak, hanem pamut.

Bkv-val egyszerű eljutni hozzá.

Külső: Szép, formás teste van. Természetes imádnivaló mellei.

Hozzáállás: Nagyon kedves, figyelmes, foglalkozik az emberrel. Nem gépies.

Együttlét: Kellemes, isteni, igazi "barátnős" volt!

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen jó volt vele. Csak annak ajánlom aki az összebújós, kölcsönösségen alapuló együttlétet kedveli.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zászlós úr beszámolója
2017-08-29 20:25:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Néhány érdeklődő telefon után 2 alkalommal is megpróbáltam időpontot kérni, de az napra, meg néhány óra múlva nem igazán működik, nem is csodálom. Így aztán előre gondolkodva levelezés jeleztem látogatási szándékom, amit hamar vissza is igazolt.

Lakás: 14. kerület, Istvánmezei rész. FIGYELEM: 2017 szeptembertől fizetős zóna lesz, ma még ingyenes volt, de már kint a táblák, és a parkoló óra. Parkolót könnyen találtam érkezésemkor, de utána körül nézve alig láttam még szabadon valamit. Tömegközlekedéssel a stadionok megállót kell célba venni.

Néhány éve épült társasház lépcsőn is megerőltetés nélkül megközelíthető emelete. Szépen berendezett lakás, a fürdőben bőséges tusfürdő választék, jól működő, könnyen beállítható csaptelep (elég ritkaság, na. :D), a szobában hatalmas franciaágy, szobainas a ruháknak, tükrök a falon.

Külső: A képekhez igen hasonlóan vékonyka alkat, saját bevallása szerint erősödött pár kilót amióta fényképezkedett, talán észre is venni, de nem feltűnő, minden esetre vitorlázás közben nem bíznám rá a kiülést, mert ellensúlynak nem igazán lenne alkalmas. :) Szőkés haj, kedves, szép arc, magassarkúban, és fekete szexi egyrészesben fogadott.

Hozzáállás: Érkezésemkor kedvesen bemutatkozott, megkérdezte, maradok e, én is megkérdeztem, maradhatok e, aztán megegyeztünk, hogy igen. :)

Végig kedves, figyelmes és kezdeményező volt.

Együttlét: Ajándékként egy kis csoki átadása, majd a cipő levétele után a szobába kisért, majd vetkőzés után ki a fürdőbe, ahol megmutatta, mit, hol találok. Fürdésből visszatérve kiszaladt egy percre, majd rákérdezett, hogy kérek e inni, illetve állítson e a légkondin, nagyon figyelmes volt.

Az ágy szélén az ölembe ültettem, és lágy csókolózásba kezdtünk, miközben kihámoztam a kis ruhácskából. Hosszú simogatások, és csókcsata után ledőltünk, nekiállt finoman incselkedni, harapdálni, majd megkértem, hogy forduljon hasra, és is had játszadozzak kicsit. Finoman végig simogattam, puszilgattam, közben jelezte, érzékenyebb részét nem szereti, ennek nem örültem, de nem volt okom elkeseredni sem, volt így is elég finom falat számomra. Kis nyalakodás hátulról, közben félfordulat, a jobb hozzáférés érdekében, majd újabb bújás, csókok, és Cintia nyelvtudásának bemutatása következett. A franciája kiváló, lágy és kellemes, nem feledkezik meg a környékről sem, közben jól irányítható, változatosan incselkedik a nyelvével. Közben 69-be fordultunk, hogy fokozzuk az élvezeteket, majd a kölcsönös nyalakodás után megkívántuk a szorosabb együttlétet, így gumi fel, és beleült. Kellemes, szűk leányka, lassú, majd egyre gyorsuló vágta következett, aztán egy kis pihegés a részéről, én azért szerencsére még vissza tudtam fogni magam, hogy maradjon erő más pozícióra is. Kérésemre kutyusban folytattuk, fantasztikus popsija van, nem is huzakodtam vele sokáig, a látvány és a szorítás megtette a magáét, elért a beteljesedés. Hagyott lenyugodni, aztán kis tisztálkodás következett. Mellém bújt, cirógatott, és kezdeményezte a második menetet, de jeleztem, hogy 1 órás távon csak 1 lövést vállalok, ezért inkább felajánlott egy masszázst. hasra fordultam, kérésemre csak a hátammal foglalkozott, ami elég szakszerűnek tűnt, és nagyon kellemes volt. Utána cseréltünk, egy amatőr, de lelkes masszázzsal kényeztettem még, majd időnk leteltével kikísért a fürdőbe. Öltözés után még #, és búcsú következett.

Elégedettség és Ajánlás: Cintia aranyos lány, formás, kedves, figyelmes, ajánlom mindenkinek, akinek fontos a hangulatos együttlét, és nem csak üríteni akar.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Highboy beszámolója
2017-07-29 18:53:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Pár hónapja írtam először, de vagy Neki, vagy nekem nem volt jó. Most jött össze, könnyen ment.

Lakás: Egyik nagy körút melletti kis csendes utca, új építésű lakás, rend, és tisztaság uralkodik. Parkolás könnyen ment, bár volt, akinek nem sikerült.

Külső: Alacsony, vékony test, csodálatos arc, tökéletes méretű cicik. Semmi hiba nincs rajta, amit megváltoztatnék, így tökéletes ahogy van.

Hozzáállás: Igazi barátnő feeling, csak velem foglalkozott, nem láttam rajta semmi erőltetést, szinte végig mosolygott. Keveset voltam Nála, csak 1 órát, sajnos hosszabbításra nem volt lehetőség.

Együttlét: Állva kezdtünk csókolózni, kezdtem levetkőztetni, majd az ágyon folytattunk, először én kényeztettem, utána Ő következett, szájába mentem el, szokásomhoz híven sajnos nagyon hamar. Pihenésnél ölelkeztünk, beszélgettünk, második menetet Ő kezdeményezte, először franciával, majd beleült. Guggolva folytatta, és mentem én felülre. Kis idő múlva ezt a pózt is felváltottuk, hátulról következett a behatolás. Sajnos most sem sikerült a második, talán legközelebb.

Elégedettség és Ajánlás: Igazi barátnő feeling, folyamatosan csókolgatott, puszilgatott, csak velem foglalkozott. Amint tehetem, megyek hozzá. Már most visszamennék, és nem engedném el.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Imrus11 beszámolója
2017-05-01 23:54:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Először itt üzenetben, majd telefonon. Készségesen elmondod mindent.

Lakás: Új építésű,a bejutás egyszerű, csak egy kapunk kell bemenni. Kényelmes a lakás, megfelelő. BKV-val könnyen megközelíthető.

Külső: Képek visszaadják a testét. Sajnos az arca nem látható a képeken, de aki elmegy hozzá, egyáltalán nem csalódik. Sőt, babaarcú. Testalkata vékony, úgy hogy aki a molettebb lányokat keresi, az ne ide jöjjön.

Alakja szuper!

Hozzáállás: Hozzáállásban 1000%-os. Még egyszer volt rá panaszom, pedig nem egyszer voltam már nála... Egyszerűen imádom!

Együttlét: Sokféle pózban, de egy a lényeg. Mindig odaadóan csinálta. Sose gépiesen, és ez sokat számitott nekem.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom. Nem lehet benne csalódni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ferr1 beszámolója
2017-03-17 21:11:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Többszöri próbálkozás után telefonon keresztül sikerült időpontot egyeztetni.

Lakás: Helyszín,zuglói csendes kis utca.Papp László arénához közel. A ház új építésű,parkolás könnyen megoldható.Lakás:célnak megfelelő.Tisztaság mindenhol.Fürdő felszereltsége maximális.

Külső: Cintia karcsú,csinos lány akár a képeken.Formás test,selymes bőr,szép arc. Úgy tökéletes ahogy van,mindene nagyon tetszett.

Hozzáállás: Egy órás programot beszéltünk meg.Belépésemtől kezdve kedves és figyelmes volt.

Együttlét: Csók,francia oda-vissza,szeretkezés, masszázs.Mindenben ügyes és odaadó volt.Kezdeményező és irányítható.

Szerintem minden pasi ilyen barátnőről álmodik.

Elégedettség és Ajánlás: Pozitív élményekkel távoztam.Kéretik vigyázni rá. Mindenkinek ajánlom ,mert sajnos egyre kevesebb az ilyen lány.

Köszönöm kedves Cintia.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bimetal beszámolója
2017-02-26 19:39:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Tini testű lányokat kerestem az oldalakon, de most már nem tini korú, hanem tapasztaltabbat kutattam. Így akadt meg a szemem Cintia hirdetésén a maga 45 kg-jával és a 26 évével. A képek különösen megragadták a figyelmemet, mert a beállítás, a póz természetesnek hatott rám és néhány képen a napozástól eltakart testrészek (ezen belül a formás popsi) halványabb testszíne üdén jelentek meg számomra.

A telefon egyből sikerült és egy kedves hang tájékoztatott a részletekről, megadva a pontos házszámot és elfogadva az általam javasolt időpontot.

Lakás: A helyszín Zugló egy igen csendes mellékutcája, közel a Papp L. arénához. A kisebb lakótömböt zajos, forgalmas utak fogják közre, de itt csend van, megáll az idő.

Közelben mindenféle BKV járat (hisz itt az aréna), gépkocsival könnyen megközelíthető, szerencsével parkolni is lehet, de nem tudom, hogy fizetős-e a parkolás, mert gyalog mentem.

A ház, újabb építésű, tökéletesen megfelel. Több emeletes (talán 3 vagy 4), a lakásba fel lehet sétálni, nem kell lift. A megbeszélt időpontban feltelefonáltam, felsétálva megnyílt csendben az ajtó.

A lakás újszerű, felújított, rendes bútorokkal berendezve. Én csak a folyosót, a baszobát és a fürdőt láttam, minden rendben volt. Baszobában egy nagy ágy a sarokba tolva és a szükséges egyéb bútorok. Az ágy mellett a falon nagy, hosszú tükör van felszerelve, amely villanyfüzérrel van körbe futatva, talán csak ez a fény adta az egész világítást. A tükör akkora, hogy hű képet ad vissza az ágy egész hosszáról és az ott történtekről.

A fürdő korrekt, minden van, ami kell. Tisztaság mindenütt. (Fürdésem után Cintia kiszaladt egy percre, hogy ellenőrizze, hogy mit hagytam maga után, annak érdekében, hogy a következő vendéget is rend fogadja)

Külső: Cintia valami (talán) fehér 'kombiban' fogadott, valami cseles összedolgozása a melltartónak és a bugyinak. Valami szexis darab, alig tudtam segítsége nélkül lefejteni róla. A kisebb mellű lányokra jellemzően a melltartó páncél keménységű, merev volt. (Le is vettük mielőbb róla).

Cintia (a képeknek megfelelően) egy igen arányos testű, karcsú lány, nekem szép popsival, lapos hassal, számomra izgató, arányos combokkal, és végül nem utolsó sorban tenyérbe mászó, formás kislányos mellekkel. Szép arcú, mosolygós, bújós.

Hosszú, sötét hajú, szép arcú, igazi tini lány. Amolyan plázacica. Engem levett a lábamról. Ilyen szép lányt nem kapok meg a privát életemben.

Bújt hozzám, csókolt. Én meg simogattam ahol csak értem. Selymes, bársonyos a bőre. Fiatal és üde volt.

Hozzáállás: Teljes odaadással szolgált ki. Elvarázsolt, amikor apró csókokkal ment végig testemen.

Együttlét: Egy darabig az ágy mellett csókolóztunk, simogattam őt, élveztem kemény, formás testét. Aztán kértem, hogy vegye kezelésbe ágaskodó férfiússágomat. Engedelmesen (ahogy kértem) négykézláb feltérdelt velem szemben az ágyra és elkezdett szopni. Haját simogattam, hosszú tincseit rakosgattam egyik oldalról a másikra, hátát simogattam, alányúlva a mellét markolásztam, közben szopattam magam. Néha kértem, hogy erősebben. Cintia bő nyállal gyengéden szopott. Kezével néha megemelte heréimet, morzsolgatta azokat. Pihenésként hasam, ágyékomat, herezacskó tövét puszilgatta, Ezek a meleg, nedves puszik, csókok fantasztikusak voltak.

A hosszú szopatás miatt megsajnáltam és jeleztem, hogy én jövök a kényeztetéssel. Először úgy fordítottam, hogy szép feneke felém forduljon és széthúzva a farpofákat bele nyaltam a közepébe. Láttam, hogy ezzel inkább hátrább jutok, ezért kértem forduljon a hátára. Széthúztam imádnivaló combjait és hevesen belecsókoltam a nedves kelyhébe, annak tátongó bejáratába. Az édes méz íz mellett valami testápoló narancsvirág illata csapta meg az orromat. Eleinte elcsodálkoztam, sőt megrökönyödtem, de az illat kellemes volt és pillanatok alatt átütött a testnedvek, hüvely mézek természetes és oly annyira imádott illata. Hosszasan nyaltam a hüvel bejáratot, a csiklót, felváltva. Kicsit zavart, hogy nem volt frissen borotválva. Miközben a csiklót nyaltam mutató ujjam a feszes, szoros hüvely titkai után kutatott. Meglepett a szűk és nagy forró hüvely. Ha nem a hüvelyben kotorásztam (keresve a G pontot), akkor előre nyújtott kezeimmel melleit morzsolgattam, vagy vadul dörzsölgettem a felizgatott, nedves csiklóját, Ebben néha az ő segítségét kértem, oda irányítva saját ujjait.

Megkértem (miután már én is az ágyon feküdtem), hogy úgy térdeljen mellém, fölém hajolva a franciázás közben, hogy popsiját, a kikandikáló puncival együtt a tükörből jól láthassam. Jobb kezem, hátulról a popsi felöl nyúlt be a legelrejtettebb bejárat felé, onnan mélyesztettem mélyen a hüvelybe mutató ujjamat. Egy méterről láttam, hogy tűnik el kézfejem a combok és fenékgömbök közötti nyílásban, hogy mozog ott és szép fiatal test, hogy reagál rá. Természetesen ujjamat nem láthattam, de éreztem Cintia rezdüléseit. Fantasztikus volt, el is engedtem magam, gyorsabb, vadabb szopásra biztattam partneremet a befejezés érdekében. Végül, kérésemre, Cintia vadul, nagyon vadul verte ki a farkamat, így ért véget ez a mozgalmas széansz. Cintia megtörölgetett, itt-ott megcsókolta a testemet, igen kedves volt. Azzal zárta, hogy még játszhattunk volna, kár volt befejezni.

Elégedettség és Ajánlás: Egy igen jó testű, szép arcú lányból annyit hoztam ki, amire éppen kedvem volt. Igen kellemes felüdülés volt, ekkor erre volt igényem. Ez amolyan bemutatkozás volt, puhatolózás. Jó környezet, első osztály ú lány, odaadás, kedvesség, pozitív hozzáállás , minden rendben volt. Vissza fogok térni.Mindenkinek ajánlom, aki csalódás mentes, szexre vágyik, extra jó csajjal.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vigyori91 beszámolója
2016-12-21 20:08:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Először levélben többször beszéltünk, majd telefonon is egyeztettünk, elképesztően kedves volt! :-)

Lakás: Otthonos lakás, mindenhol a tisztaság uralkodik, fürdő is tiszta, többféle tusfürdő van, választék több mint ami szükségeltetik, szépen, precízen sorba rakva, teljes a higénia mindenhol. A kinézete, tisztasága, rendezettsége érezteti, hogy nem csak egy magára igényes hölggyel van dolgunk hanem olyannal aki a környezetére is igényes!

Jól megközelíthető a hely, jó parkolással. Kulturált mindent csak jót tudok mondani az egész helyről.

Külső: Ez az a rész amit nehéz lesz nekem megírni, ugyanis a hölgy álmom hölgye( megpróbálok ennek ellenére elfogolatlanul írni) :-). Akkor kezdjük is az arcával, az arca szép és mosolygós: vidám vonások, üde-bársonyos bőr, ápolt és szabályos fogsor, szökésbarna haj ami nagyon jól áll neki, mogyoróbarna szem. A mosolya és a szeme azonnal rabul ejti az embert, zavarba hozóan! :-)Testalkata teljesen arányos, olyan amilyenek egy igazi nőnek lennie kell( nem szolis, nincs optikazva, teljesen eredeti es természetes mindene)! Testén találhatóak tetoválások melyek teljesen illenek a karakteréhez. Kedvenc testrészemő Nehéz kérdes! Engem mindene rabul ejtett, de a mellei eszméletlenek!!! Formásak, kézbe illőek, elragadóak készteti az embert, hogy azonnal játékba kezdjen velük :-)! Egy szóval: TÖKÉLETES!!!

Hozzáállás: Hozzáállása olyan volt mintha a barátnőm lenne( nem akar gyorsan le rendezni és mehetsz is). Én kezdeményeztem mert szeretek irányítani, de mindenben partner. Kedvességét nem lehet szavakba önteni, látni, érézni, hallani tapasztalni kell! Sok hölggyel voltam már de ennyire közvetlen, kedves, aranyossal még nem mint ő! Azt gondolom nála nagyon fontos a szimpátia, hogy azt érezze nőként bánsz vele, szeretettel és tisztelettel közeledj felé.

Együttlét: Hogy az együttlét hogyan zajlottő :-) Azt szeretném maguknak megtartani!:-) Mindenben nagyon ügyes volt, kiemelném a francia tudását ilyen jót még soha nem kaptam! Ami az étlapon szerepel azt élvezettel teszi, teljes szívvel-lélekkel nem játssza meg magát, látszik: ÉLVEZI!

Elégedettség és Ajánlás: Összességében azt tudom mondani biztos van nála szebb, okosabb de nálam ő a TÖKÉLETES!!! Életem egyik legszebb élményét kaptam tőle amit egy nő adhat! KÖSZÖNÖM Cintia! :-) Mindenkinek ajánlom akik szeretik: természetesen szép, mosolygós, érzelmes, bújós, intelligens hölgyeket! Szerétnék megkérni mindenkit aki meglátogatja bánjon vele tisztelettel, szeretettel és nagyon nagyon vigyázzatok rá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Csobog beszámolója
2016-10-27 10:00:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon mikor ki volt írva , hogy elérhető.Gyors időpont egyeztetés.

Lakás: Lakás rendben, kényelmes franciaágy ,falon nagy tükör. :) Fürdő tiszta sok tusfürdő.

Külső: Szép lány, egyben volt minden. Fehérneműben várt..arca szép, teste nagyon jó...feneke nagyon bejött.

Hozzáállás: Egy órára mentem. Nagyon kedves volt, engem levett a lábamról. :) Mindenben olyan volt mint ahogy vártam.

Együttlét: Elkezdtük simogatni egymást, aztán orál ami világbajnok. :) Közben néztem a szép fenekét a tükörben. Én is kedveskedtem neki, ami remélem jól esett neki...

Gumi húzás után szemből...nagyon jó volt ahogy élvezte...el is mentem így. :) kicsit pihegtünk, beszélgettünk aztán ráment orálba még amit istenien csinál és úgy lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, ha barátnő fílingre vágysz. Nagyon aranyos és szép lány. Tuti megyek még mert hátulról is szeretném még...:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_toruk beszámolója
2016-10-14 07:16:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Előbb itt levélben, majd telefonon. Minden ment a maga útján.

Lakás: Tökéletes helyszín. Patyolat tisztaság, nagyon kényelmes a célnak tökéletesen megfelel. A fürdőben minden amire szükség lehet.

Külső: Elfogult vagyok. Szerintem gyönyörű. Értelmetlen részletezni, tökéletes. Nem mellesleg (sőt!), nagyon értelmes. Sajnálom, hogy ilyen körülmények között találkoztunk, bár a szabad világban nyilván esélyem sem lenne nála :-)

Hozzáállás: Nem egy lerohanós típus, de az is lehet, hogy igen, csak vette, hogy én mit szeretek. Nagyon kedves, imádom amikor hozzám bújik. Egy órát szoktam maradni, de már érik bennem egy hosszabb randi lehetősége.

Együttlét: Francia oda-vissza. Nekem tökéletes ahogy csinálja. Most már arra gyúrok, hogy egy órában ez többször is összejöjjön :-))) Hogy neki tetszett-e a ténykedésem, csak remélni tudom. Aktus még nem történt, mert annyira szeretem a franciát, hogy odáig még nem jutottunk el. Gondolom nem is bánja :-))))) de azért egyszer majd...

Elégedettség és Ajánlás: Nekem tökéletes, neki meg nyilván a tűrt kategória. Ajánlom mindenkinek, aki emberként tud viselkedni és ilyen körülmények között is tisztelni tudja a nőket.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.