SzexpartnerLilly+36 30 / 136-3419Nyíregyháza

Bemutatkozásom
Szia, Lilly vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Nyíregyháza.
Várom hívásod a +36 30 / 136-3419 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
70 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
160 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
11 órától 21 óráig
kedd:
11 órától 21 óráig
szerda:
11 órától 21 óráig
csütörtök:
11 órától 21 óráig
péntek:
11 órától 21 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
29
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1491434x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Barna
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Üdvözöllek az oldalamon! :) ÁPRILIS 15-19 NYÍREGYHÁZA! ÁPRILIS 22-26 DEBRECEN Ha szereted a husis gömbölyded idomokat akkor jó helyen jársz! :) Nagyon kedves,türelmes,igényes,szenvedélyes,kommunikatív nő vagyok. Garantálom,hogy nálam nem lesz görcsös hangulat sem futószalag feeling. Kölcsönös tisztelet,diszkréció,higénia ADOTT és ELVÁRT!! Kizárólag kedves úriemberek hívását várom akik tudják hogy kell bánni és beszélni egy nővel! Ha szimpatikus vagyok kérlek minnél hamarabb egyeztess velem ha egy igazán minőségi kikapcsolódásra vágysz ugyanis csak rövid ideig tartózkodom a városban. A telefonomat én kezelem, ha nem érsz el kérlek légy kitartó. :) sms formájában nyugodtan jelezd, hogy kerestél és diszkréten visszacsörizlek :) Hívj bátran :) nem fogsz csalódni :) csók!
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (51 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (3 db)
Értékelem
Extraméret beszámolója
2024-04-16 16:14:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kristofbahuk beszámolója
2024-04-04 01:36:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hívtam, felvette, 30 perc és nála voltam.

Lakás: Árkád melletti panel, a lakás amúgy rendben, de Lillynek olyan dudái vannak, hogy nem tudom ki nézi a lakást...

Külső: Mint a képeken. Szőke, bögyös, szép arcú. Köntösben nyitott ajtót, a melleire szegeződött egyből a tekintetem.

Hozzáállás: Nagyon közvetlen és laza volt. Látszott, hogy jófej. Jól oldja a feszültséget.

Együttlét: Csak egy SOS franciára érkeztem. Mikor a fürdőből visszaértem az ágy szélén ült már meztelenül, talán a bugyi rajta maradt. Kérdezte, hogy csináljuk, én állva maradtam az ágy szélén, ő ülve szopott. POV: Lenéztem és hosszú szőke copfba fogott haj, nagy szempillák, a farkam a szájában, amit ütemes szopással kényeztet, hosszú ápolt műkörmök fonták körbe a farkam és mindennek hátteréül a súlyos gyönyörű mellei. Szabad kezeimmel a ciciket kényeztettem. Nem bírtam túl sokáig a végén a csöcseire táraztam ki. Legközelebb a szexet is ki kell próbálnom!

Elégedettség és Ajánlás: Összességében egy remekbe szabott SOS natúr francia volt. Ha pesten jár valszeg felkeresem.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Norbi098 beszámolója
2024-03-12 21:20:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Láttam hogy elérhető így felhívtam, gyorsan fel is vette , telefonon kaptam egy korrekt tájékoztatást. Félóra múlva nála is voltam.

Lakás: Célnak megfelel , fürdőben friss törölköző , tusfürdők , száj víz is volt.

Külső: A képek nem hazudnak , valóban ő van a képeken. Élőben meg szebb! Ápolt és jó illatú a bőre. Szép nagy ikrei vannak :P

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező, igazi barátnő feeling meg volt. Ami az adatlapján van mindegyiket vállalja.

Együttlét: Gyors tusi után a szobában várt az ágyon, és még a fürdő köntös rajta volt. Ahogy be értem akkor dobta le magáról és az ágyra feküdtünk. Ott egy kis ismerkedés történt csokoloztunk és egy ido után elindultam lefelé. A melleinél el idoztem egy kicsit majd tovább indultam lefelé. Egy kellemes franciában részesítettem amit szerencsére élvezett mert voltak hang hatások is, és egyszer kétszer a teste is meg feszült. Ezután én is kaptam egy kellemes natúr franciát. Majd védő felszerelést megkaptam és meg lovagolt ami egy első osztályú volt itt végem is lett. Ezután beszélgetünk mindenről is mert lehet vele ezt is és közben kaptam egy kellemes maszást.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen meg vagyok elégedve vele, nagyon kedves és jó humorú. Ha Szegeden jár akkor biztos hogy felkeresem.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ppalika81 beszámolója
2024-03-11 17:32:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam délelőtt, délutánra sikerült is időpontot egyeztetnünk.

Lakás: Belvárosi nagypolgári lakás volt, parkolás fizetős, szoba nagy ággyal, a fürdő jól felszerelt illatos friss törülköző.

Külső: A képeknek megfelelő a kinézet, alacsony telt formás nagymellű lány. Arca nagyon szép és a szemei is gyönyörűek. A kedvenc testrészei a mellei, a finom húsos puncija, és a szája, amivel csodákra képes.

Hozzáállás: Kedvesen fogadott puszival az ajtóban, aranyos csaj. Fél órát töltöttünk együtt.

Együttlét: Érkezés után tusolni mentem, hogy felfrissítsem magam, mire visszaértem már meztelenül várt, és kicsit ismerkedtem a testével, símogattam a melleit, csókolóztunk cuppogósan, nagyon finoman csókol. Ezek után kértem hogy engedje meg hogy kinyaljam, nem ellenkezett. Nagyon finom édes a puncija, jó volt nyalni, egy idő után nyogdécselésekkel jelezte jó úton haladok, majd megfogta a tarkóm, és húzott magára, hogy nyaljam még. Eljutott a csúcsra, meg is jegyezte, hogy nagyon jól csinálom. Utána ő is viszonozta, és úgy szopott le, mint még senki eddig. Aztán gumit húztunk, és beleült a farkamba, meglovagolt, és az is nagyon jó volt. Pár perc után kértem, hogy szopjon le még egy kicsit, közben fogtam a fejét, és a végén a hatalmas melleire élveztem. Ezután felöltöztem és haza mentem, pedig maradtam volna még.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon meg vagyok elégedve Lilly-vel, amint jön újra szegedre megyek hozzá, és biztos több időt fogok vele tölteni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
audia5 beszámolója
2024-02-27 07:37:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Délután felhívtam, elmondta a részleteket azonnal küldött címet, este nála is voltam. Tehát minden gond nélkül ment.

Lakás: Panelház, kis szoba kis fürdő de célnak megfelelő. Tisztaság volt.

Külső: Külsőleg bomba volt, alacsony teltebb lány. Pont az én stílusom. Aki vékony lányokat szereti annak nem való. Gyönyörű hatalmas mellek, kerek nagy segg. Fantaszikus :) Kedvenc testrész a cicik :) Arcra is nagyon szép :)

Hozzáállás: Fél órára mentem. Nagyon kedves, beszélgetős csaj. Nem futószallag feeling inkabb baratnő. El lehet vele beszélgetni :) Nagyon szuper :)

Együttlét: Oda mentem, gyorsz zuhany és már mesztelenül várt az ágyba. Hozzá fekudtem megkérdezte mi az elképzelésem. Hozzá bújtam el kezdtünk csókolózni közben fogdostam és nyalogattam a gyönyörű hatalmas melleit :) Nagyon jó csókol. Igazi nyelves :) Utánna hanyatt feküdtem és el kezdett franciázn. Hát sok lány leszopott már, de egyik sem ilyen jól. Tényleg jól csinálja. Igazi pornós bőnyálas NF volt, volt mit csinálnom hogy ne menjek el, közbe a cicik közé is berakta ami szintén nagyon jó volt. Utánna gumi fel jött a lovaglás ami szintén szuper volt, közbe csókolgatott plussz a fejembe be lógtak a szép nagy cicik amikbe be tudtam tenni a fejemet is, olyan nagyon, hihetetlen mennyire jó volt. Ügyes volt a lovaglási technikája is. Utána jött a doggy, szép nagy kerek popsi csak úgy csattogott, közben jó volt halgatni a nyögésé, szerintem nem megjátszott volt. Utánna még csináltuk misszi-be miközbe szintén kaptam a bőnyálas csókokat, simogatást, még picit kaparta a hátamot is ami nagyon tetszett. Utánna fel áltam és ülve el kezdett durván szopni, meg dugtam megin a mellét és utánna kiverte a cicikre, egy álom volt az egész ;)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon megvoltam elégedve és 100% ajánlom, nagyon szép és ügyes voltál..Üdv a Szlovák gyerek ;) :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ohnesorg beszámolója
2024-01-08 18:20:03
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen szokott menni.

Lakás: Pécsen már több helyen is találkoztunk, de mindegyik rendben volt.

Külső: A képek magukért beszélnek. VADÍTÓ, DÖGÖS, BRUTÁLIS MELLEK

Hozzáállás: Példamutató

Együttlét: Nem részletezném. Rajta nem múlik , hogy jól érezd magad!

Elégedettség és Ajánlás: Csak Úriembereknek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zoli555 beszámolója
2023-12-11 20:14:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, másodikra felvette, telefonban is nagyon kedves és megnyerő a hangja, kedvesen tájékoztatott.

Lakás: A lakás egy újabb építésű társasház egyik emelete, mindennel felszerelve, fürdő tágas, szoba pont megfelelő.

Külső: Lilly röviden szólva gyönyörű. Hosszú szőke haj, kedves, mosolygós, hatalmas és természetes cicik, ez utóbbit többször is szóvá tettem :-).

Hozzáállás: Megbeszéltük a részleteket, már az elején roppant érdeklődő volt, majd fürdés után vissza a szobába, levette a köntöst és elém tárult a gyönyörű teste. Egy órát voltam vele.

Együttlét: Franciával kezdtünk oda-vissza, a hanghatásokból ítélve élvezte, de el nem élvezett. A csókja nagyon finom és szenvedélyes. Ezt követően gumit húztunk, majd szemből kezdtük és lovaglóval folytattuk. Lovaglóban rám hajolt, csókolt és szenvedélyesen tekerte a csípőjét, amivel ki is végzett. Szünetben sok mindenről beszélgettünk, ez a rész is kitűnő volt, majd nekiláttunk a második körnek és néhány perc múlva 69-ben intenzív száj-és kézmunkájának köszönhetően újra elélveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Minden csodás volt, Lilly egy intelligens és gyönyörű tündér, biztos megyek még hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20231225_8234 beszámolója
2023-09-25 18:05:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Teljesen könnyen ment, kedvesen tájékoztatott.

Lakás: Teljesen megfelelt, szép igényes, könnyen odataláltam.

Külső: Hihetetlenül szexi, arca gyönyörű, teste fantasztikus, a mellei meg elképesztőek, az ember nagyon ritkán lát ennyire formás, hatalmas és gyönyörű ciciket :)

Hozzáállás: Vagány, belevaló, beszédes és kedves is mellette, szóval semmi gond nem volt a hozzáállással. Jó volt vele beszélgetni :)

Együttlét: Szokásos dolgok voltak, csók, francia aztán aktus, de annyira jó benne amit szavakkal nehéz leírni, fantasztikusan éreztem magam, az egyik legjobb élményem volt, top kategóriás!

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, már nagyon várom hogy visszamenjek hozzá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tetováltkopasz beszámolója
2023-09-04 14:06:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, egy óra múlva nála is voltam. (Szombat 4 óra)

Lakás: Lakás célnak teljesen megfelelő, parkolás ház mellett nem messze. Fürdőben ami kell van, tiszta törölköző, tusfürdők, szájvíz.

Külső: Pontosan olyan mint a képeken, gyönyörű szép. Kedvenc testrésző Megmondom őszintén a cickók miatt mentem, de nem csalódtam.

Hozzáállás: 1 órát kértem, fullosan kihasználtuk.Teljesen kezdeményező, közvetlen, természetes, beszélgetős, a zuhany alatt még kis feszkó volt bennem, de feleslegesen. Igazi tünemény.

Együttlét: Kezdtünk egy kis beszélgetéssel közben masszíroztam. Jók voltak a témák, általában elég hallgatag vagyok, de tényleg nagyon jól éreztem magam. Gyorsan váltottunk is franciára. Nagyon ügyes, szólnom is kellett, hogy lapozzunk mert lőttem volna. Folytattam én franciával, a reakció és a látvány is csodálatos, ilyen puncit se láttam még korom ellenére, de azok a cickók is lentről nézve eszméletlenek. Francia után meglovagolt, de nem tartott sokáig. Nagyon jól is esett meg már a végét jártam az elején. :D Gyors tisztogatás után kértem egy masszázst én is, közben beszélgettünk. Utána csak kértem, hogy franciázhassak még egy kört, de nem is kellett könyörögni. :3 Tudnám csinálni egész nap, de mondtam is, hogy szeretek adni is nem csak kapni. Utána még próbálkoztunk missziben, ez is szuper volt, de még túl érzékeny volt a bot vége ezért mondván, hogy nem lesz második lövés, inkább hagytuk. Ennek ellenére rég nem éreztem már magam ilyen jól. Mielőtt elfelejteném, nagyon jól csókol (mintha élvezné :P). A kedvencét nem tudtam meg, de lesz még rá lehetőség.

Elégedettség és Ajánlás: Volt már pár negatív élményem más hirdetőkkel amiket el is meséltem neki, de top 3-ban benne van nekem nem hogy csak az oldalról de az összes eddigi partnerből. Tiszta szívből ajánlom minden tisztelettudó férfi társamnak. Bár minden hirdető ilyen lenne.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
alex39 beszámolója
2023-08-13 18:24:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk.Kb 1 óra és ott voltam a tetthelyen.

Lakás: Debrecen,belváros szélén lévő panel.Parkolás nagy bolt parkolójában.Megszokott lakás,nincs változás.Fürdő mondjuk úgy rendben.Ágy kényelmes.Akcióra ideális :)

Külső: Lilly mindig tipp topp.Szép és kívánatos.Imádom a telt alkatát,a nagy cickóit, a mosolyát.Mindig jót beszélgetünk.Kedves,aranyos odaadó.

Hozzáállás: Maximálisan barátnős.Most fél órára látogattam meg a drágát. :*

Együttlét: Megérkezés,nagy puszi és ölelés.Virágos köntösben fogadott,cicik domborulatai hivogatóan megvillantak alóla.Szobánan beszélgettünk egy ideig,majd fürdésnek eredtem.Visszatérve ledobta magáról a textílt és az ágyra heveredett.Én is mellé terdepeltem és elkezdődött a kényeztető francia.

Nagyon finom volt.addig kicsit simogattam a nunusát.Kölcsönösséget ajánlottam,így csókcsata és kebel kényeztetés után,elindultam felfedezni a hivogató kehelyt.

Kellemesen dús pillangó szereti a nyeljátékot :)

Következett a gumihúzás ideje.Missiben maradtunk így voltunk egy kis ideig,majd kutyusba fordúltunk.Imádni való ahogy bepucsított Lilly.Nem is bírtam sokáig tartani magamat.Eljött a gyerköcök távozásának ideje.Tisztogatás után még kaptam egy kis üdítőt,beszélgettünk még egy kicsit de távozásra szántam el magam,nagy nehezen.Csókkal és nagy öleléssel búcsúztunk egymástól.De igérte hamarosan visszatér. :))

Elégedettség és Ajánlás: Kellemesen éreztem magamat Lilly társaságában.Várom a kövi alkalmat,hogy újra karjaiban lehessek

Millió puszi :* Köszönöm

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ryan beszámolója
2023-08-11 16:11:54

Kapcsolatfelvétel: Hívtam, hamar felvette és 2 órán belül már nála voltam.

Lakás: Ismerős hely Debrecenben, belvároshoz közel.

Külső: Nekem nagyon tetszik. Ápolt csaj, szép arc, szőke bombanő. Szexi műszempillával és hosszú műkörmökkel.

Hozzáállás: Kiváló hozzáállása van. Mindenképp érezhető, hogy szeretné ha jól éreznéd magad nála. Nincs kínos csend, nagyon jó beszélgetőpartner és szerető is egyben. Jól esett, hogy bár egyszer voltam eddig nála, emlékezett rám :)

Együttlét: Most is leste kívánságaimat és kérdezte, mit szeretnék. Francia és misszi első körben. Majd egy jó beszélgetés után maradt még egy kis időnk a második felvonásra, ahol francia kezdés, lovaglással folytatva és doggyban befejezve. Istenien csókol :)

Elégedettség és Ajánlás: Tudtam, hova megyek. Teljes mértékben csalódásmentes. Remélem még találkozunk! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Jurij69 beszámolója
2023-06-27 15:32:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen megy

Többször voltam nála Szhelyen illetve Zegen is

Lakás: Fürdőben minden ami kell

Szoba nem túl tágas de az ágy jó nagy sokmindent lehet rajta csinálni

Teljesen megfelel a célnak

Külső: Szépség

Mindig mosolygós

A hangját imádom

Az összkép pedig...huhh

Hozzáállás: Teljesen le vesz a lábamról mindig és figyeli mit szeretnék

Tökéletes

Együttlét: Érkezés után le pakoltam és el mentem zuhanyozni

Mikor visszaértem már alig vártam, hogy egymás mellé feküdjünk és csókolózzunk hiszen olyan puha ajkai vannak egy nagy élmény mindig

Majd lejjebb tértem és el értem a lábai közé...imádom nyalni a kis szőkeséget és azt szeretem benne, hogy hangot is ad a tetszésének illetve próbál úgy helyezkedni-pl fel emeli a lábait az égig- hogy kényelmesebben el érjek minél beljebb a csuporba...hmm nagyon finom

Kérdezte mi legyen ezután

Most nem szerettem volna egyenlőre tőle a franciát benne szerettem volna lenni

Nem hezitált gyors bontott egy gumit fel a vitorlát az árbócra és vízre szálltam:D

Misszionárius...végig nyelves igazi csókok

Majdnem el is élveztem

Majd meg fordítottam kutyusba

De nem tettem be egyből így is bele akartam nyalni

Nyomta rá a popsiját az arcomra ahj de jó volt

Mikor úgy éreztem, hogy most nem fogok az első lökés után el menni fel egyenesedtem de még mielőtt hagyta volna, hogy be tegyem ő is fel egyenesedett és hátranyúlt majd a fejem kicsit előre húzva megcsókolt én pedig markolászhattam csodás cickóit

Aztán nem volt menekvés el jött az idő

Amint be tettem neki már nyúltam a hajához és húztam neki miközben természetesen kerek popsija csattogott a combjaimon meg a tenyeremen

De persze ezt férfi ember sokáig nem bírhatja így el is sültem kb egy perc alatt

Majd gumi le kicsi tisztálkodás és fújás

Beszélgetés

Sokmindenről

Jó partner ebbe is

Mindenképp szerettem volna vele egy második menetet lesz ami lesz

Megkértem most franciázzon

Nem hezitált azonnal nekilátott

Figyelnem is kellett nehogy hamar jöjjön a második

Sok nyál, sok szembe nézés, sok nyelv használat, puha ajkak...egy csoda

Aztán kértem jöjjön fölém

Gumi fel és nyeregbe pattant

Sokáig lovagolt és kitartóan

Cicik végig az arcomban de persze néha a nyelve is

Kicsit éreztem rajta, hogy fáradt és talán kicsit már a víz is verte-nekem ertől még szexibb volt-ezért váltottunk

Ismét misszi

Nagy tempóban szinte végig csókolóztunk

Aztán már engem is elég jól vert a víz de akkor is meg akartuk csinálni

Sikerült és ez mind neki köszönhető

Kis fújás egy pohár víz aztán sajnos útra kellett kelnem

Elégedettség és Ajánlás: Nem ajánlom senkinek

Csak magamnak

Viccen kívül persze, hogy ajánlom de vigyázzatok rá

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Picasso98 beszámolója
2023-05-22 19:47:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon hívtam egyből fel is vette kis szépség

Fél óra mar fogadott is

Lakás: Lakás tiszta rendezett

Külső: Amikor meglattam maga a gyönyör gyönyörű arca

Ami a kedvencem azok a hatalmas cicik mennyei volt őket fogni meg puszilni

Hozzáállás: Nagyon Kedves jol eldumaltunk

1 órát voltam nala hamar elrepult az az egy óra szinte nem akkartam onnan eljonni nagyon jól éreztem magam vele:))))

Együttlét: Az legyen a mi titkunk franciája isteni élmény volt azaz az igazi pornos francia

De isteni volt vele minden aktus is leginkább a mellszex az vitt mindent azok hatalmas cicik ahh nagyon imádtam

Elégedettség és Ajánlás: Persze ajánlom de szívesebben haza vinnem saját magamnak megtartanam

Vigyázzatok ra mert EGY MENNYEI KINCS:))))))))

PUSZILLAK MEGEGYSZER NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM VELED MÉG TALÁLKOZUNK :)) 6 ÓRÁS VENGED :******

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Éjszakaibagoly beszámolója
2023-05-02 13:31:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonos egyeztetés volt.

Lakás: Lakás , rendben volt. Kulkurált körülmények.

Külső: Lilly nagyon elragadó,Nő. Egy Igazi Szex Isten Nő. Soha nem volt részem, ilyenben.Gyönyörű a Hölgy úgy , ahogy van. BOMBASZTIKUS. KEDVENCEM AZ EGÉSZ LÉNYE, AMILYEN ELRAGADÓ. SZIVEM SZERINT EGÉSZNAP OTT LETTEM, VOLNA NÁLA. BEÉRTEM VOLNA AZZAL, HOGY CSAK LÁSSAM. KÖZBEN FÖZTEM VOLNA NEKI EGY EBÉDET, VAGY EGY vacsit.

Hozzáállás: Nekem pont annyira volt kezdeményező, amennyire kell. Nagyon tapasztalt. Világ Legkedvesebb Nője éa Nagyon okos.Sajna rövid időre mentem de amúgy Egész nap vele lennék.

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes és Szeretnék tőle tanulni.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében, nem ajánlom! Ha lehetne elvenném, Feleségül. Persze ha valaki menne hozzá, az tudjon viselkedni.Én voltam a 12.30 as vendéged! Beléd tudnék szeretni.Puszi vigyázz magadra. Remélem látlak még!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
alex39 beszámolója
2023-04-26 10:12:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mostani alkalommal második hívásom járt sikerrel.Vidáman csevegtünk és egyeztettünk időpontot.

Lakás: Debrecen megszokott bérházi lakás,böszörményi úttól nem messze.Parkolást most is bolt parkolójában oldottam meg.Két szobás lakás,tetthelyen nagy franciaággyal,hangulatvilágítás,mécses. :*

Fürdő a megszokott hiányosságával,de a célnak megfelelő.Szájvíz,tusfürdő várja a felfrissülni vágyó urakat. :)

Külső: Többedik találkánkkal a hátunk mögött,még mindig imádom Lilly szexi,formás alakját,mosolygós szép arcát,huncut de mégis szemérmes tekintetét,kebleit,amikkel nem lehet betelni,kerek domborodó popóját.:)

Szexi fekete,hálós,gyöngyökkel díszített bodyban fogadott,ami kiemelte popsiját.Vadító látványt nyújtott számomra.

Hozzáállás: Vendégcentrikus,kedves,közvetlen,nyílt jellem Lilly.Kommunikatív,szóval nem kell tartani kínos csendtől a tali alkalmával.

Számomra mindig egy felüdülés vele találkozni és a karjaiban lenni.

Keddi randink 1órásra "terveztük" ;)

Együttlét: Esti talinkat már nagyon vártam.Rég voltam Lilly karjaiban.Ajtón belépve kedvesen üdvözöltük egymást.Szobába invitált.Kicsit beszélgettünk,kivel mi történt azóta.

Fürdőbe invitált Lilly,hogy frissen és üdén szedhessen szét az ágyban. :)

Visszatérve a tisztálkodásból,ágyra térdeltünk ,majd heves csókcsatába kezdtünk.Hamarosan lekerült a szexi ruci róla és elindúltam felfedezni a kebleit.Mindkettőre fordítottam kis időt,majd szépen elindúltam a puncus felé,hogy nyelvem pajkosságával eljátszak a finom húsos puncival.Nagyon jó volt,ahogy kéjes nyögdécselésekkel jelzett vissza nyelvcsapásaim játékától.

Kellemes bemelegítes után,jött az én kényeztetésem,ami nem hagyott kétséget a felől,hogy Lilly hálás személyiséggel van megáldva. ;) Kaptam egy finom de elég "mélyreható" kényeztetést. :*

Kicsit a cicikkel is rásegített a drága,ami után kértem, hogy borítsa be a szerszámot védőfelszereléssel és jöjjön felülre.

Lovaglásban is csókkal megfűszerezve élvezhettem Lilly forró puncusát,miközben egyre hevesebben mozgott felettem.Kértem hogy missziben folytathassuk.Hanyat feküdve a lábait széttárva várt Lilly.Néha ütemesen,néha lassabban szeretkeztünk,hogy még a végére hagyjak kis időt kutyusban élvezni.Megfordúlva,jól bepucsított fenekét ,melleit simogatva jutottam el az élvezet csúcsára.Kis szusszanásnyi ideig még bent a forró puncusba pihegtem,majd megtörölgetett Lilly a romokat eltakarítva.Kicsit még beszélgettünk míg felöltöztem.Ajtóban kaptam még egy utolsó csókot és elköszöntünk egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Igazi belevaló menyecskét ismertem meg Lillyben.Mindig kellemesen éreztem magamat a társaságában.Reméhetőleg még fogunk is egymás karjaiban lenni egy-két alkalommal. ;)

Millió csók drága Lilly :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Karabax17 beszámolója
2023-03-26 13:54:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Attijoe beszámolója
2023-03-07 14:05:16
szép arcú

Kapcsolatfelvétel: Könnyen egyből fölvette!:))

Lakás: Lakás célnak megfelelő!:)

Külső: Külsőreő Eszméletlen. Hatalmas mell ami nagyon jó volt!!

Hozzáállás: Abszoludt, kezdeményező. Nem óranézős! Cuki csajszi:)

Együttlét: Előszőr jól leszopott majd kutyusba végül meglovagolt:))

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
alex39 beszámolója
2023-02-15 21:27:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Bocs Lilly!Megint egy pozitív értékelést kell írnom :)Remélem nincs harag! ;)

Szerelmesek napja lévén,szerencsémre Lilly a közelemben volt.Hívtam de nem volt teló közelben,így vettem a fáradságot és az sms opcióval élve,jeleztem Lillynek,hogy csörgessen meg,ha ráér.20 p mulva visszacsörizett :) Le is beszéltem vele,az idei első találkánkat.

Lakás: Debreceni belváros,A..i parkolóban letéve a vasat,sétálva közelítettem meg a tetthelyet.Bejutásra picit várni kellett,de gond nélkül bejutottam.Ismerős kecó,osmerős szoba,nagy franciággyal,fürdő még mindig a megszokott környezet :)kis renoválás rá férne arra a zuhanyzóra :) tusfürdő és szájvíz meglelhető a felfrissüléshez.

Külső: Maga a "tömör" gyönyör(bocsi Lilly;)

Szőke lenyzó,szép,mosolygós,ajkai teltek,puhák.Alkata imádnivaló.Azok a keblek mindig izgalomba hozzák a fantáziámat.Kerek popó illik hozzá ;)De a mosolya lehengerlő.

Hozzáállás: Mostani találkozónk órasra terveztük,de ha nem figyelünk,hamar túlcsúszhatunk :)

Kedvesség és huncutság,beszédes és én mindig iszom a szavait :)

Együttlét: Ajtóban rózsaszín mini ruhában fogadott(legalább is a didik jól feszültek benne)Csók,puszi.Szobában átadtam kis vitamínbombát.Majd leültünk beszélgetni.Kivel mi történt azóta.Majd fürdést letudva visszatertem Lillyhez.Ágyra feküdve,úgy beszéltük meg,lekerüljön e Lillyről a kis ruhadarab.Hát segítettem kibújni a hacukából:) Így támadtam meg a ciciket majd a húsos punciját Lillynek.Kicsit elidőztem a kejhek között,majd jött az én örömömre Lilly szuper száj és nyelvjátéka.Feltérdeltem az ágyra és úgy esett nekem.Szuper látvány volt ahogy játszik a pajtival és közben pucsított,így a popsik rejtekéből a punci hívogatóan kézre állt.Nem is hagytam parlagon heverni öket.Simogattam,kicsit benyálazva az ujjaimmal izgattam.Majd gumi fel.Missziben előmelegíttünk majd kutyusban lett végem.Nagyon jó volt.Paci most kimaradt,majd legközelebb. ;)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam Lillyivel.Bízok benne ez mindig ilyen marad,míg csak lehetséges.

Örök kedvencem leszel drága Lillym.Millió csók mindenhová :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
virgo22 beszámolója
2023-02-03 18:21:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Győrben voltam nála.

Először belső üzenetben utána telefonon pontosítottunk.

Lakás: Tökéletes randi hely.

Parkolás jó

Fürdő felszerelt

Külső: Nagyon szép arc

Testalkata nekem való

Kedvencem a mellei, a húsos puncija és a nyelve

Hozzáállás: Messzemenően kedves és kezdeményező.

1 órát voltam vele.

Együttlét: Amit leírt azt vállalja is.



Nála a csók az tényleg csókot jelent.

Nyelvesen :-))

Mintha 100 éve ismernénk egymást.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom de csak ha vigyaztok rá

Szuperül éreztem magam veled remélem mihamarabb találkozunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Milo1970 beszámolója
2023-01-26 09:48:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Győrben voltam nála,telefononn eggyeztettünk,minden ügyesen ment.

Lakás: Lakás tiszta,jó illatok,fürdőszoba szintén jól felszerelt,tisztaság.Szobában kellemes hangulatfények.Parkolás a ház előtt.

Külső: Pont úgy néz Ki mint a képeken,sőt szerintem szebb,a képek nem adják át azt a kisugárzást ani belőle árad.Szép ARC,szép ajkak,aki szereti a kerek nőies idomokat ne gondolkodjon,menjetek kiélvezni őt.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt,úgy éreztem minden körülöttem forog,abszolút barátnő feeling,mindenben nagyon jó.1 órára mentem,de úgy elrepült,hogy észre se vettem.Nem nézte az órát,jót beszélgettünk a végén.

Együttlét: Mindent csináltunk ami egy jó szexhez kell.A franciája istenia,bőnyálas,cupoggós,atyaisten.Azok a cicik,té jó isten,az valami csúcs.Szereti ha kényeztetve van,úgyhogy bemutattamm a nyelvtudásom,anit díjazott Is.

Elégedettség és Ajánlás: Ilyen fenomenalis szeretkezésben régen volt részem,mindenkinek ajánlom akí nem akar csalódni,biztos jó választás Lilly,én tuti megyek tóbbször Is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Syncope beszámolója
2022-11-08 21:37:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Először az oldalon beszélgettünk majd telefonon egyeztettük az isőpontot

Elég friss az élmény még:D

Lakás: Célnak megfelelő panel

Tisztaság rend van

Tusolóba minden megtalálható

Parkolás is könnyű

Külső: Mint a képeken

Szép arcú, bájos

Kedvencem az egész

Hozzáállás: Maximálisan rám figyelt, hogy minden tökéletesen működjön és, hogy mindkettőnknek jó legyen

Együttlét: Érkezésem után bemutatkoztunk majd megbeszéltünk mindent és be kísért a szobába

Adott egy tiszta törölközőt és el mentem felfrissíteni magamat

Mikor visszaértem már meztelenül várt az ágyon rám

Odafeküdtem mellé és el kezdtünk csókolózni miközben megbeszéltük mit szeretnék

Az a csók te jó ég a nyelvpiercing még rá tesz egy lapáttal

Majd egyre lejjebb tértem szép formás melleire a végén pedig a lábai között találtam magam

Nagyon finom puncija van élvezet nyalni és ő is nagyon élvezi

Sikerült is elmennie

Majd jöttem én

Kértem, hogy kicsit lágyabban csinálja nem szeretnék idő előtt el menni

Egy csoda nincs rá jobb szó

Bőnyálasan, cuppogva fantasztikus látvány és érzés volt

Közbe kértem, hogy a golyóim se maradjanak szárazak és természetesen teljesítette is a kérésem...fantasztikusan nyaldosta őket

Majd felém húztam az arcát és kértem, hogy bontson gumit és húzza fel majd üljön belém

Meg is tette szó nélkül

El kezdett ütemesen mozogni nagyon jól lovagol

Közbe csókok szájra is és cicikre is hihetetlen volt

Aztán póz csere misszi jött

Be tette magának és el kezdtem dugni

Hol lágyabban hol pedig felgyorsulva kicsit közbe csókok

Aztán érezte rajtam, hogy közeledek akkor a lábaival magára húzott és miközbe a nyelveink egymás szájába voltak hatalmasat élveztem

Nem kapkodva ki húztam majd le vette a gumit és megtörölgettem magamat

Majd egymás mellé heveredtünk

Nagyon jól el lehet vele beszélgetni is meg minden, klassz csaj

Mikor már alig volt hátra időnk kértem próbáljuk meg hátha ki sül még belőle valami

El kezdte ugyanúgy a franciáját

Azt taníthatná

Kemény is lettem

Majd gumi fel aztán kutyus mondván abba azért sikerül elélveznem és amúgy is szereti

Nagy tempóba kezdtem

Téptem a haját paskoltam a fenekét és csak dugtam és dugtam

De sajnos nem sikerült el mennem

Nem az ő hibája nyilván

Mondta is ha nem próbáljuk ki akkor sose tudtuk volna meg:D

Le vette a gumit majd el mentem zuhanyra

Adott nekem egy pohár vizet a végén miközben kicsit beszélgettünk még aztán az anyagiakat rendezvén fájó búcsút vettünk egymástól

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok vele

Mindenkinek ajánlom aki barátnős feelinget keres illetve szereti a kerek idomokat

Érdemes volt ennyit várnom, hogy el juthassak hozzá

Remélem te is élvezted:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
alex39 beszámolója
2022-10-26 21:41:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Belső üzenetben és telefonon kerestem meg.Végűl telefonon tudtunk konkrétumot lebeszélni.

Lakás: Db. BB tér.Nem egyszer jártam ott.Parkolást kis keresgélés után találtam.Késő este már nehézkesebb helyet találni.A lakás semmit nem változott.Kis szakértelemmel tuti hely lehetne.Vannak hiányosságai ami nem Lillytől függ.Mondjam úgy a célnak megfelelő búvóhely.

Külső: Mint régi vendége Lillyinek,úgy fogadott ahogy illik.Puszi,csók,kedvesen,mosolygósan fogadott vadító szexi fekete bodyban.(régi kívánságom volt,hogy szexy fehérneműben fogadjon.Külön köszönet érte ;* )Alakja számomra kifogástalan.Arcra cuki,szép ajkai vannak.Szép nagy keblek,formás popsi,telt idomok.Mindig öröm őt látni.Mindig vidám,üde és jó beszélgetőpartner.A többi csak ráadás :)

Hozzáállás: Mennyire kezdeményezőőMaximálisan!

Mennyire kedvesőMindig,is!

A randink a legutólsó fél órás volt.Így tudtam megoldani.

Együttlét: Most nem részletezem mik történtek,csak annyit árulok el,egymásnak estünk és egy hatalmasat szeretkeztünk.Fenomenális volt.Nagyon hiányzott már Lilly drága odaadó társasága.Mindenben maximálisan partner volt.

Elégedettség és Ajánlás: Mindig élmény volt az együttlétünk.Ez most méginkább intenzívebbre sikeredett,ami nagyon fantasztikus érzés volt.

Millió csók drága Lilly.Várlak vissza. :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gabesz84 beszámolója
2022-09-22 19:01:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gördülékenyen történt minden

Lakás: Kényelmes könnyen elérhető

Külső: Nincs kedvenc testrészem , úgx ahogy van az egész nő gyönyörű.

Hozzáállás: Ritka kedves , ismerkedős fél órára mentem hozzá

Együttlét: Úri ember ilyenről nem beszél 🙂 Biztosan vissza térek ha a közelben lesz .

Elégedettség és Ajánlás: Csalódás mentes . Üdv az 5 órás vendég .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kisske beszámolója
2022-08-10 05:39:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, másodszorra, sajnos az első időpontot le kellett, hogy mondjam.

Lakás: A lakás és a szoba nem nagy, de szép, a fürdő minden igényt kielégít.

Külső: Meseszép arca van, aki szereti a nőiesen telt lányokat, nem fog csalódni. Az összkép nagyon szuper.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező és rendkívül kedves. Szerintem szimpatikus voltam én is neki, fél órát töltöttünk együtt.

Együttlét: Olyan csókkal indít, aminél édesebbet még nem kaptam, jeleztem is, hogy nagyon finom. Elsőre én kényeztettem, mondta, hogy nem fog lebeszélni róla. Te jó ég, nem bírtam abbahagyni a nyalakodást, valami eszméletlen puncija van és a visszajelzés sem marad el. Ezután ő vette kézbe (szájba) a dolgokat, majd lovagolni kezdett. Itt bele tudtam temetkezni a gyönyörű melleibe. Majd misszibe váltottunk, valahogy végig látni akartam az arcát, nem tudtam betelni vele. Itt végem lett, nagyon szuper volt.

Elégedettség és Ajánlás: Az egyik legjobb hirdetőt ismertem meg benne, biztos, hogy meglátogatom újra, amikor nyíregyen jár. Puszi Lilly, nagy élmény volt. 🙂

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
alex39 beszámolója
2022-08-05 17:01:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Rl oldalon írtam neki.Ott érdeklődtem mikor lenne neki és nekem is ideális a találkozás.Majd pontosítás céljából fel is hívtam.Csicsergős hangját imádom.Kedvesen eszmecserét folytattunk.Estére lebeszéltünk egy időpontot ami számunkra mindkettőnknek megfelelt

Lakás: Nyíregyháza,bérházak hada.Parkolás nehézked,mázli kérdése.Lakás bár nem túl nagy,de minden célnak megfelelő.Mint mindig.Fürdőkád,tusfűrdő választék kiválló.Kis szoba,nagy franciaággyál.Hogy vitték azt be,talány. ;)

Külső: Lilly egy kis szeretetgombóc,brutál testtel.Szőke haja,fehér bőre mindig beindítja a vágyat hogy azonnal a lényegre térjek.Teltkarcsú idomai látványában,mindig elidőzöm.Nem tudok betelni a keblek halmától,a szolid kis poci,a húsos kehely,ami már várja,hogy nyelcsapásokkal bombázzam.

Hozzáállás: Most órás etapra neveztem be,hogy kellően kibeszélgethessük,is,magunkat :)

Mindig kedves,közvetlen,érdeklődő.

Együttlét: Fürdés után,egymás mellé heveredtünk.Beszélgetésbe mélyültünk.Jó vele társalogni,is.Ritka hogy nem az akció az első.Nem belecsapunk a közepébe.(nem időhuzásként éltem meg!!!)Hanem fokozatosan egymásra hangolódunk,hogy majd kiélvezhessük minden eggyes percet.Simogattuk egymást,majd csókcsata következett.Nyelvpiercingje mindig egy kis innyencséget ad csók közben,hát még franciában,hmmm.

Eljutottunk odáig,hogy bele akartam kóstolni a kis pillangók,a duzzadó punci élményparkba.

Nagyon jó visszhangot kaptam Lillytől.Fordúltunk,és engemet kényeztetett mélyreható és élménydús franciatudásával.

Hagytam jól felkeményíteni a harcost.Azután gumiba bújtatta Lilly és a választási lehetőségek közül,lovaglásra szavaztam.Szerencsére nem sokat hezitált rajta és nyeregbepattant.

Csók és kebel puszikkal fűszerezve jó ideig rutmikusan,összhangban mozogtunk.

Következett a váltás.Most én érkeztem szemből.Nagy terpesszel jutalmazott meg Lily drága,így könnyen jutattam be a kelyhek közé,a hancúrlécet.Tartottam még magamat egy kis ideig.Váltásra már nem volt erőm,így maradt a katarzis a végén.

Kicsit még maradtunk egymáshoz közel,majd kis tisztogatással végeztük a nagy ágyjelenetet :)

Minden kerekre sikeredett.Nagyon elégedett voltam mindkettönkre.

Ajtóban csókkal és nagy szeretettel búcsúztunk,avval az igérettel,hogy legközelebb egy kicsit megfűszerezzük a következő találkozásunkat,kis "extrával".

Egy trükkös kis rucival. ;)

Nem mintha takargatnivalója lenne,de hát a vendég az első. :))

Elégedettség és Ajánlás: Egy élmény,mint mindig.És még biztosan lesz még pár lepedőgyűrésünk.

Millió csók drága Lilly.😘

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mcfly beszámolója
2022-07-14 20:08:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Lakás: Maximálisan igényes lakás, jól megközelíthető, nagy franciaágy, parkolás a ház előtt, fürdő fullos!

Külső: Ugyan az mint a képeken, nagy reményeket vártam képek alapján, nem is csalódtam ;)

Hozzáállás: Maximálisan megvoltam elégedve, mintha már ismernénk egymást, teljes mértékben oda figyelt minden részletre. Kedvesebb már nem is lehetett volna!

Együttlét: Mindenben partner volt ami ki van írva!Biztosan megyek még hozzá, profi volt jó volt Vele!

Elégedettség és Ajánlás: Brutál jó volt, ajánlom de ha csak velem lenne az mégjobb lenne :D Lehetett volna még folytatni az egy órában újra de nagyon jó volt beszélgetni is!

Megérte hogy ennyi idő után eljutottam hozzád és köszi hogy szóltál a napszemüvegem miatt :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Usher199416 beszámolója
2022-06-30 18:36:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk simán ment minden

Lakás: Egyszerű panel lakás többször voltam már itt más lányoknál

Külső: Külsőleg az arca nagyon szép testalakata molett van mit fogni rajta kedvenc testrészem a cickói voltak imádtam a számba venni őket

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező volt igazi barátnő feeling

Együttlét: Elmentem zuhanyozni mire vissza értem meztelenül várt el kezdtünk csókolózni nagyon finoman csókol aztán kaptam egy nagyon isteni natúr franciát irtó jól csinálja aztán én kényeztettem a punciját missibe és kutyusba csináltuk végül a cickókra élveztem

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon jól éreztem magam remélem jön még Tatabányára tuti állandós vendége leszek irtó dögös csaj aki szereti a molett lányokat bátran ajánlom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
alex39 beszámolója
2022-05-20 16:24:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam.Le is beszéltük az alkalmat.

Lakás: Szokásos panel dzsungel nyíregyen.Parkolás mázli kérdése,érdemes korábban érkezni.Lakás modern kis kuckó,fürdőkádas fürdési lehetőség.Tetthely kis szoba,nagy franciaággyal.

Külső: Második találkozásunk volt,szóval nem okozott meglepetést.Szőke szexy baby,kifogástalan alakkal,cicikkel,popsival na és kedves mosollyal. :)

Hozzáállás: Mindenben vendég kívánsága szerint alakított.Mindenben partner volt,nincs nyafogás.Kedves és érzéki.Mivel előzőleg fél órás randink volt,most egy órában egyeztünk meg.

Együttlét: Szűk szavakba foglalva.Fürdés után,kis beszélgetés.Csókkal indítottunk,ami nagyon finom és érzéki volt.Felkeltette a vágyamat kis nyalakodásra Lilly.Nagyon finom,húsos ajkak vártak rám.Nem resteltem minden nyelvtechnikámat bevetni,hogy kellően felpörgessem Lilly kedvét a folytatáshoz.Hanghatásokból itélve ez jól sikeredett.(Ha netán csak alakítás volt,akkor az Oscárt odaitélem Lilly drágának :)

Fordúltunk,most én kaptam egy fantasztikus franciát kis ciciszexxel fűszerezve.Gumihúzás után lovagló majd misszionáriús pózban élvezkedtem,ami nagyon kiélégítő volt számomra. ;)

Elégedettség és Ajánlás: Lilly egy tünemény számomra.Mindent megtett,hogy jól érezzem magam.Maximálisan barátnős érzetet nyújtott.5+5 csillagos.El tudnám képzelni vele egy éjszakát is akár. :)

Köszönöm Lilly drága.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
alex39 beszámolója
2022-04-29 22:02:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam akkor nem volt szabad,de vissza csörgetett.Lebeszéltük a randit úgy 1 órával későbbre.

Lakás: Nyíregy,U" sétány panel rengeteg.Kicsit keresni kellett, mert a gps nem ismeri az úttestet nélkülöző helyeket.Gépjárművet kicsit távolabb tudtam leparkolni,itt is érdemes korábban érkezni.Lakás a célnak megfelelő.Moder bútorok,modern fürdő,nagy franciaágy egy nem nagyon tágas szobában.Légyottra tervezett kuckó.

Külső: Képei a valóságot tükrözik.Kicsit fehérebb a bőre,mint vártam.Csinos,mosolygós,szexi alkatú tünemény.Kedvelem ha van mit fogni a hölgyön.Lilly mindenben bővelkedik.Nagy keblek,kerek popsi,széles mosoly :)

Hozzáállás: Lényegretörő és céltudatos.Tudja miért érkeztem hozzá.Beszélgetni is el lehet vele.

Mindent a vendég kedvére alakítja,hogy jól érezhesse magát.Fél órás randira neveztem be

Együttlét: Megérkezés után,kedvesen fogadott.Beinvitál a kuckójába.Ott kérdezte ,hogy letusolok eőMivel kicsit hosszú volt az út,így felfrissítésre szavaztam.Gyorsan letudtam.Majd elkezdtük a légyottunkat.Köntöst ledobva magáról szembesültem a ténnyel,hogy Lillyt nekem teremtette az ég.Mindene feszes,cicik,popó,na meg a puncikája sem mindennapi.Így én kezdtem kényeztetni,hogy feltérképezzem a csodás szírmait.Ilyen húsos puncit még nem nyaltam,az már biztos.Kis nyalakodás után,én következtem.Kaptam egy bónyálas,cuppogós franciát.Szinte alig volt a kezében a pajtárs.Szépen eltüntette ajkai közé.Következett az esti torna.Gumi fel,Lilly nyeregbe pattant.Csókokkal megfűszerezve mozgott rajtam.Cici simivel is kéjes örömet okozott,de persze kézbe is vettem,hogy a bimbót tudjam szopogatni,nyalni.Váltásként én mentem mögé,hogy a popsi látványát is élvezheseem.Szépen pucsítva járathattam a kemény szerszámot,finom puncijában.Végére misszibe fordúltunk.Csókokkal és puszikkal halmoztuk el egymást.De eljött a beteljesülés.Nagyot élveztem.Tisztogatás után,ruha fel és beszélgetve kicsit,kikisért az ajtóig.Kaptam még egy utolsó csókot tőle és már indultam hazafelé.

Elégedettség és Ajánlás: Személy szerint mindenben ügyesnek találtam Lillyt.Odaadó volt,szexi és vendégcentrikus.Azért ha legközelebb erre jár,több időt tervezek vele.

Köszönöm a kedvességed drága.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Stu01 beszámolója
2022-03-28 15:25:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Itt az oldalon üzenetben egyeztettünk először, majd telefonon pontosítottuk a részleteket. Mindig gyorsan és készségesen válaszolt minden kérdésre.

Lakás: Budapesten jártam nála a XIX. kerületben, szépen felújított panel lakás, tisztaság és rend volt mindenhol. Fürdőben bőséges választék volt tusfürdőből illetve szájvíz is volt a törölköző pedig frissen mosott és jó méretű volt. A tett helyszínén nagy, kényelmes franciaágy volt, diszkréten besőtétítve. Tökéletes volt a légyotthoz, bár miután megláttam Lilly-t már nem is tudtam másra figyelni úgyse.

Külső: Csodaszép lány, meglepetés senkit nem fog érni a képei tükrözik a valóságot. Csak nem tudják visszaadni azt a csodás kisugárzást. Arca szép, mellei hatalmasak és a popsija gyönyörű kerek, formás. Kedvencem külön nem volt, úgy egyben volt minden jó.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, végig kedves volt és figyelt rá, hogy maximálisan jól érezzem magam. Egy órát töltöttünk együtt (kár hogy nem hosszabb időre mentem), végig jól éreztem magam, egy percre se voltak kínos kényszerszünetek.

Együttlét: az elején az ágyon feküdtünk egymás mellett és pár percig beszélgettünk/ismerkedtünk, majd kaptam tőle egy finom csókot. Innentől minden ment a maga útján, franciája eszméletlen és szereti ha viszonozzák, a szexben pedig igazi vadmacska, de mindenben figyeli a vendég igényeit.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedetten távoztam és már a búcsúzáskor megbeszéltük, hogy ha legközelebb Pesten jár akkor megyek hozzá mindenképp :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
White Man beszámolója
2022-03-22 17:32:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Az oldalon keresztül illetve telefonon.

Amúgy sokszor voltam már nála.

Lakás: Panel.

Rend és tisztaság mindenhol!

A béke és nyugalom szigete!

Külső: Imádom hatalmas melleit!

És egész egyszerűen megőrülök a hosszú műkörmös csajokért!

Hozzáállás: Két órát lettem volna, de az én hibámból ez az idő lerövidült!

Sajnos elkéstem. Bocsánatot kérek. Ezért (is) írtam egy újabb értékelést.

Együttlét: Eléggé feszült állapotban érkeztem.

Azt gondoltam nem leszek képes egy jót szexelni...

Ehhez képest sikerült teljesen ellazulnom.

És mégis összehoznunk egy tartalmas együttlétet!

A végén pedig egy hatalmasat élveztem!

Szuper volt!

Elégedettség és Ajánlás: Kedvenc csajom az oldalon.

Pénteken folyt. köv.

Még egyszer nem fogok elkésni!

Remélem ízlett a pogácsa amit neked sütöttemő!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
orioncsillagkep beszámolója
2022-03-01 15:44:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Gyors volt.

Lakás: Tiszta panel.

Külső: Nem a vékony alkatú lányokat kedvelôknek velo.Nekem bejött, mind arcra, mind alkatra.

Hozzáállás: Egy órát. Csinál nfvsz-t is. És jól!

Együttlét: Szokásos pózok.

Elégedettség és Ajánlás: Beszélgetni is lehet vele. Mindenben jó.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csaba469 beszámolója
2022-02-10 21:47:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, nem tudott azonnal fogadni, de sikerült találni mindkettőnknek megfelelő időpontot.

Lakás: Szekszárdon voltam nála, lakás célnak tökéletesen megfelel, újabb építésű, fürdő jól felszerelt, szobában nagy franciaágy, parkolás a ház előtt.

Külső: Élőben még szebb mint a képeken, igazi nőiesen telt alkat, pont olyan amilyet én szeretek. Kedvencem a gyönyörű mellei.

Hozzáállás: Egy órát voltam vele, nagyon kedves lány, igazi barátnő feeling. Pont annyira kezdeményező amennyire kell, kérdezte, hogy miket szeretnék, és teljesítette minden kívánságomat.

Együttlét: Ezt nem lehet leírni, át kell élni :) Ilyen jó franciában talán még soha nem volt részem, és lovaglás közben a gyönyörű mellek látványa... Minden tökéletes volt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, nagyon kedves, és barátságos lány, jó volt vele beszélgetni is, gyorsan elrepült az egy óra. Ajánlom mindenkinek, bár legszívesebben hazahoztam volna magammal :)

Ha a közelben jársz még biztosan találkozunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Levi00 beszámolója
2022-01-29 14:59:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nyíregyházán voltam Llilyvel. Telefonon, könnyedén ment.

Lakás: Lakás számomra új. Teljesen rendben volt.

Külső: Arccal hirdet így meglepetés nem érhetett. Az fogad a valóságban ami a képeken, sőt még jobb is. Szexi nagyon, nekem nagyon bejött. Cicik brutálisak.

Hozzáállás: Egy órára mentem. Kedves volt az első perctől. Megbeszéltük a dolgokat, már itt megjegyeztem, hogy úgy érzem nagyon jó helyen vagyok. :D

Együttlét: Semmi extra nem volt. Francia kölcsönösen, szex 2-3 pózban. Nem tudom mi a kedvence, de amikor Ő volt felül az nagyon bejött, de szerintem nem csak nekem, neki is. :p

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon korrekt volt. Beszélgetni is lehet Vele. Kérdezett a helyi dolgokról.. Én meg nagyon szívesen elmondtam amit tudok. :D Adtam neki néhány tippet arról, hogy milyen részeket kerüljön el a városon belül.

Nagyon ajánlott. Soha rosszabb egy órát. Még találkozunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
White Man beszámolója
2021-12-20 18:01:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam.

Elsőre nem tudtam elérni, de nagyon kedves volt, mert azonnal visszahívott!

Lakás: Kispesti panel.

Középső lakás.

Tisztaság van mindenhol.

Látszik hogy rendszeresen takarítanak!

Külső: Nagyon jó nő!

Közép magas, teltkarcsú, szuper mellekkel!

És vadítóan hosszú műkörmökkel.

Korábban voltam már nála, de mivel sokáig vidéken dolgozott,

ezért most tudtunk újra találkozni!

Hozzáállás: Egy órát voltam.

Ez idő alatt mindent kipróbáltunk, ami része egy tartalmas szeretkezésnek!

Jó társaságban gyorsan telik az idő! :)

Együttlét: Szerintem a kölcsönös francia bejött mindkettőnknek! :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam!

Búcsúzás előtt megbeszéltünk egy újabb találkozót a két ünnep között!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Egysracasokbol beszámolója
2021-11-09 19:16:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan, telefonon egyeztettünk

Lakás: Lakás szép rendezett! Fürdő kultúrált!

Külső: Valami elképesztő a lány! Gyönyörű idomok, pont az én esetem! Gyönyörű mellek, punci!

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményező, nagyon jól el lehet vele beszélgetni!

Együttlét: Valami fenomenális! Franciája isteni, alig bírtam, gumit kértem és mentünk is előre! Sajnos hamar végem lett, mert hát ami jó az jó ugye!:)

Elégedettség és Ajánlás: Biztos, hogy fogunk még találkozni! Nagyon jól éreztem magam! Ui.: Csinos a hely neve, ami nem jutott eszembe!:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
orioncsillagkep beszámolója
2021-10-18 15:30:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan felvette.

Lakás: Jó állapotú, tiszta panel.

Külső: Alacsony, húsosan markolni való.Eszméletlen mellek. Ne a nádszálkedvelôk keressék!

Hozzáállás: Francia jó, és kitartó. Szexben odaadó. Egy órát.

Együttlét: Szokásos pózok.

Elégedettség és Ajánlás: És beszélgetni is lehet vele. Ilyen nô már kevés van, sajnos.Levett a lábamról.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
adee beszámolója
2021-09-10 20:07:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam veled, remélem minél hamarabb leszel majd ismét Debrecenben, üdv szemüveges srác.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tomasz1987 beszámolója
2017-09-01 17:03:36
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Többszőr kerestem telefonon.De vagy neki vagy nekem nem volt.megfelelő az időpont.De a mai napon sikerült közös nevezőt találni.

Lakás: Parkolás a ház előtt.Új építésű lakás.tiszta rendezett.Fűrdőben töb fajta tusfűrdő.

Külső: Nem a vékony lányokat kedvelőknek ajánlom.Kicsit husis de ízlésesen.Gyönyörű nagy mellek,szép arc!Egyértelmű hogy a mellek voltak előtérbe helyezve.

Hozzáállás: Tepjesen baránős volt a randink.Tusoltam majd ő is tusolt mikor visszajött kérdezte h minden rendben van e és megcsokolt,olyan igazi nyelves csok volt.Aktív volt végig a hanghatások is igen megindítóak voltak.

Együttlét: Franciával kezdtem.Ahogy hallottam tetszett neki.Mellét simogatta másik kezével izgatta magát miközben nyalakodtam.Elég hosszan elidőztem de a csúcshatást nem értem el.Majd ő kezdett egy oltári franciába zacsinyalás,mélytorok volt minden.Aztán gumi és szemből támadtam.Jo volt.hallanni hogy tetszik neki amit csinálok,simogatott csokolt tényleg olyan érzésem.volt.h a barátosnémmel vagyok együtt.Póz cserék következtel.Lovagolt kutyáztunk kicsit,majd jött a vég a szályába kértem ő örömmel meg is adta ezt nekem.Kilőttem a játékosokat majd kicsi pihi aztán go zuhanyozni.Kicsit beszélgettünk erről arról aztán leléptem.

Elégedettség és Ajánlás: Melody egy nagyon aranyos szimparikus teremtés.Szereti amit csinál szerintem.Biztos hogy vissza megyek hozzá.Vigyázzni rá nagyon.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hooligan19 beszámolója
2017-05-08 17:04:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Előszőr levélben majd telefonon egyeztettünk :)

Lakás: Bkv-val könnyen megközelíthető.Hangulatos lakás.Igényes.A fürdő jó,sok féle tusfürdő van.

Külső: Egy igazi Istennő.Nekem nagyon bejön.Mindene tökéletes.

Hozzáállás: Kezdeményező.Nagyon kedves.Könnyen összehangolódtunk.1 órát voltunk együtt.

Együttlét: Nem részletezném.Mindenben nagyon jó ;) Isteni a francia és minden más is.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt.Biztos visszamegyek hozzá. :) :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Kapitány86 beszámolója
2016-09-11 00:57:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette a telefont,részletesen tájékoztatott,könnyű volt időpontot egyeztetni a randi napján kért egy megerősítő sms-t.

Lakás: Szép tiszta lakás.Fürdő szép tiszta sok tusfürdő közül lehet választani,szájvíz egyszer használtos pohárral.

Külső: Nagyon szép mint a képeken :)

Hozzáállás: Nagyon kedves.Teljes mértékben rád hangolódik kedvességével nagyon jól oldja a feszültséget.Kellő mértékben kezdeményező.

Együttlét: Isteni francia. A többit nem részletezném.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Awesomeness beszámolója
2016-08-17 13:19:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Először üzenetben érdeklődtem a dolgokról és mikor megfelelőnek ítéltem a kínáltakat telefonon lebeszéltük a randit! De már az üzenetváltáskor és telefonon keresztül és teljes körű infókat kaptam.

Lakás: A lakás teljesen rendben volt, tisztaság, rendezettség! Látszik, hogy női kezekben van. A parkolás kicsit nehézkes volt, mert a környéken éppen útjavítás zajlik, de végül egy közeli utcában találtam helyet. Bkv-val is rendkívül egyszerű, ahogy láttam, szinte a ház előtt tesz le a busz.

A fürdőben is mindent megtaláltam, amire szükségem volt, bő a választék!

Külső: A csaj egy bombázó! Mikor kinyílt az ajtó és megláttam, tudtam, hogy Ő befutó lesz nálam! Rendkívül formás idomai vannak, a testalkata az az igazi szexdémoné! Ahol kell kerek, feszes, illatos egyszóval Isteni! Gyönyörű arca van, szóval csalódás nem érhet senkit. Kedvenc testrészt nem tudok mondani, mert Ő egészében egy főnyeremény!

Hozzáállás: Miután beléptem a lakásba teljesen elszállt a lámpalázam, mintha egy régi csajomhoz jöttem volna! Teljesen kezdeményező, kellemes a beszéde, világosan fogalmaz és szerintem nagyon tabu téma sem lehet nála. Nagyon kedves volt és házias, ami szerintem fontos, hogy a lányok egyben vendéglátók is és ezen a területen sem tudok rosszat mondani róla. 1 órára mentem, ami a tusolás után el is indult!

Együttlét: Tusolás után betértem a színhelyre, ahol egy pillanatnyi időt kért, hogy felkészüljön! Mikor betoppant éreztem rajta, hogy most szét fog szedni! Lassan kezdtük felfedezni egymás testét, lekerült a textil és indult a játék! A mellei valami isteniek! Nagy, feszes játékszerek, amelyeken szívesen időztem, de hát elindultam lefelé kalandozni. Mikor célhoz értem egy illatos gyönyörűség várt rám, amibe élmény volt belekóstolnom! Egy kis idő múlva 69-be fordultunk, mert ezt a feneket, amivel Ő rendelkezik húhúú! A franciája egyszerűen valami lélegzetelállító! Így is lett végem, szinte azonnal!

Jött egy kis pihenés, némi frissítő ital és egy kis beszélgetés. Szeretem a lányokat belülről is megismerni, hogy tudjam érdemes lesz-e még meglátogatni, vagy csak a teste ejt rabul, de Benne tényleg Partnert találtam! Azt már nem merem kijelenteni, hogy ez kölcsönös is, de remélem!

Azután kezdődött a második kör, remélve, hogy most megadhatom neki, amit megérdemel! A szokásos pettinggel indultunk neki a mérkőzésnek, végül felkerül az óvszer és hátulról betámadtam a várat! Eleinte csak lassan, majd fokozatosan gyorsítottam az ostromot, amit kéjes nyögések követtek, amivel még inkább meghozta a kedvemet. Közben kezemmel fogtam a derekát, paskoltam a brutális fenekét, vagy a mellein kalandoztam. Éreztem, hogy közel a csúcs, de még nem lehet vége, így még egyszer belekóstoltam a édességbe, amit szintén jól reagált le. Így nyertem egy kis időt, hogy újra betámadjak és egy elég kemény vágtát sikerült végül kihoznom magunkból, de a végén egy óriásit élveztem!

Egy gyors tusolás és még egy kis eszmecsere után sajnos mennem kellett, de ígértem neki, ha összejönnek a terveim, Vele fogom megünnepelni!

Elégedettség és Ajánlás: Azt tudom mondani, hogy egy iskolapéldája lehet az oldalon minden csajnak! Mindenből pont olyan jó, mint amilyennek lennie kell, mert teljesen rá tud hangolódni a partnerére és már a tekintetével képes rabul ejteni! Mindehhez csak bónusz, hogy dögös, de annyira, hogy a látványától érzed, valami penderedik a gatyában! Szóval, Uraim, kihagyhatatlan!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
heks beszámolója
2016-08-06 21:19:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: előző nap foglaltam időpontot, azonnal fel is vette, minden oké volt

Lakás: teljesen jó, újépítésű, több is, mint ami a célnak megfelel!

Külső: na itt a lényeg.. ez a lány.. TÖKÉLETES!a szép arcától kezve, a gyönyörű mellein át.. a feszes mellei...de tényleg, azok a kerek csodák engem nagyon elbűvöltek, teljesen természetes, és nagyon jó, szerencsére nem zavarja, csak megmosolyogja, ha ráfügg az ember:D

Hozzáállás: ilyen még szinte nem is volt velem, de azonnal leküzdötte minden gátlásomat, a beszélgetés is nagyon jó vele, értelmes csaj, de pont ezt is vártam, már a telefonbeszélgetés után is, picit megtisztelve is érzem magam, mivel azonnal meg is csókolt, olyanokat csinál a nyelvével.. huhh.. leírhatatlan..csak úgy csúszik, én meg csak ott voltam ledermedve, h ezt hogy csináljaőőxD és még csak a nyelvével érintkeztem.. nagyon jó!

Együttlét: picit sokat kértem tőle a lovaglást, a fent említett apróság(apróságőőxD ugyanmár, a hatalmas cicik) miatt, de a szájával is nagyon ügyes! fölöslegs tovább magyarázni, Lili, te vagy a legjobb!

Elégedettség és Ajánlás: legszívesebben nem ajánlanám senkinek, hanem hazahoznám magammal.. sőt, még vacsorázni is elvinném!de ez sajnos nem így megy XD csakis azért szántam rá magamat az értékelésre, hogy ezt kiírhassam magamból, olyan élmény volt, amit muszáj volt megosztani, srácok..ez a lány igazán megéri!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kordi beszámolója
2016-08-02 23:25:12
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk nem sokkal később már ott is voltam :-)

Lakás: A lakás a célnak megfelel, fürdő tiszta parkolás jó.

Külső: Pont mint a képeken egy igazi cica baba akivel nagyon jól ellehet beszélgetni is

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező aranyos kis dög ;-)

Együttlét: Ez csak ránk tartozik de aki szereti a szeretkezést annak bátran mondom hogy próbálja ki

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Lánytkeresek beszámolója
2016-08-02 03:07:14
isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Del korul hivtam telefonon amit szinte azonnal felvett. Feltettem egy-ket szokasos kerdesemet majd foglaltam is az idopontot.

Lakás: Parkolas atlagos. Uj epitesu haz, rend van es tisztasag.

Külső: Bar szemcses/homalyos uj kepei vannak de fedik a valosagot. A nyelve a legjobb :-)

Hozzáállás: A terv szerint egy orara mentem amibol ketto lett. Jol ereztuk egymast.

Együttlét: Francia top es a csok. Missionarius poz jott be leginkabb de egy kicsit lovagolt is.

Elégedettség és Ajánlás: Megbeszeltuk, hogy legkozelebb 3 orara megyek, szerintem ez mindent elarul :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_*Balint* beszámolója
2015-11-15 10:52:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, 2 óra múlva nála is voltam.

Lakás: A lakás rendben van, a parkolást nem tudom taxival mentem.

Külső: A fotói nem tükrözik a valóságot sokkal szebb élőben.

Hozzáállás: Nagyon kedves lány!

Együttlét: Kedvence a doggy, de franciája valami isteni! és ahogy meglovagolt na az volt a kedvencem!

Elégedettség és Ajánlás: csillagos ötös! Tutti visszamegyek hozzá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fabioo beszámolója
2015-11-09 22:39:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt. Láttam az oldalon, hogy mikor rendel így már hívtam is.

Első hívásra elértem, egyből felvette. Édes hangja van. Tájékoztatott a részletekről, szerencsére volt szabad időpontja, így 2 óra múlva már ott is voltam.

Lakás: Egy új építésű társasház a helyszín. Lili a ****. emeleten rendel. A lakás nagyon szép, nekem nagyon tetszett ezt szóvá is tettem. Egy kisebb előtér, amerikai stílusú konyhával és étkező/előtérrel, egy kis szobával, ahol a tetthely is volt. A fürdőszoba nagy, és szépen berendezett. Nagy káddal és zuhanyfüggönnyel. Többféle tusfürdő közül lehet választani. Van egy nagyobb terasz is, bár azt nem láttam, csak ő mondta.

A szobában ahol voltunk egy nagyobb franciaágy van, amire tiszta lepedőt terített mikor megérkeztem. A ruháknak egy szobainas volt, amire szépen el lehetett helyezni mindent. A rádióból zene szólt.

A házzal párhuzamos utcában több nem fizetős parkolóhely is van. Úgyhogy nem okozhat gondot az autó biztonságba helyezése.

Külső: Ajtónyitáskor megláttam Lilit és már tudtam hogy jó helyen vagyok. Tök picike csajszi, egy rózsaszín miniruhában volt, ami kiemelte a domborulatait. Nagy mellek, kerek fenék, szép és aranyos arc, cicás szemek.Elég komoly műkörmei vannak. Nagyon egyben van. A szőke hosszú haját imádtam.

Hozzáállás: Nagyon kedves, aranyos lány. 1 órát voltam vele.

Teljesen egymásra hangolódtunk.

Együttlét: Megérkezésem után üdvözöltük egymást, majd bementünk a szobába. Kaptam egy pohár vizet és egy törcsit és zúztam is tusolni. Visszaérkezésem után kiugrott ő is egy percre, és ő is törölközőben tért vissza amit le is dobott egyből magáról. A szemem majd kiesett, a cickók nagyon jók és tényleg formás mindenhol. Az ágyra heveredtünk és csókolózni kezdtünk. Nagyon kellemes volt, nyelves csók meg minden, itt észrevettem hogy van egy piercing a nyelvében ami nagyon bejött. Közben elkalandoztam mindenfelé. Simogattam a melleit, a testét, míg végül leértem a jó húsos puncijához, amit ujjal kezdtem izgatni és nedvesedni is kezdett, közben végig csókolóztunk. Majd ő is elkezdett a farkammal játszadozni, le is heveredtem és bele is kezdett a franciába. Nagyon jól csinálta, cuppogott közben és egész mélyre bevette, jó volt érezni a piercinget a nyelvében. El is viseltem volna egész délután olyan jó volt. Majd kérdezte, hogy húzzunk-e gumit, de én mondtam, hogy csinálja még egy kicsit ki akarom élvezni a helyzetet. Nem volt ellenére így folytatta még egy darabig. Itt már én szóltam, hogy jöhet a védőfelszerelés, amit rám adott és lovaglásba kezdett. először csak lassabban mozgott majd egyre ütemesebben közben csókolóztunk, aztán én dolgoztam egy kicsit alulról, majd megint ő kezdett mozogni felül. Szájba lövést szerettem volna elsőre, de olyan jól elvoltam, hogy lovagló pózban mentem el. Kicsit még mozgott rajtam, majd lepattant gyors letisztítottam magam.

Felajánlott egy masszázst, de inkább mondtam hogy bújjunk össze és beszélgessünk. Mellém bújt, simogattuk egymást és beszélgettünk mindenféléről. Nagyon értelmes, aranyos lány. Majd fölé hajoltam és megcsókoltam, mire ő megkérdezte, hogy benne vagyok-e egy 2. menetben. Naná hogy igen. Ismét belekezdett a franciába, csak úgy bólogatott ezerrel, jó látvány volt. Majd kérdezte hogy szeretném, mondtam hogy hátulról támadnék. Gumi fel és már benne is voltam. Adtam neki elég rendesen amit kisebb nyögdécselésekkel tarkított. Fel is húzott ezzel, így igencsak begyorsítottam, csattogtunk is rendesen. Hol a csípőjét fogtam, hol a nyakánál, odahajoltam csókokat adtam neki. Majd mikor éreztem hogy közeleg a vég kértem, hogy a szájába szeretnék elmenni. Meg is fordult és el is sültem másodjára is. Hagyott lenyugodni, majd kiment a fürdőbe. Utána én is gyors lezuhanyoztam, majd öltözés, pár puszi és fájó búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magamat, máskor is szívesen meglátogatnám, de még annyi szép lány van az oldalon és olyan hosszú a bakancslista, hogy nem tudom, hogy mikor fogok hozzá visszatérni újra. Viszont bátran ajánlom mindenkinek, aki jól szeretné magát érezni egy szőke cicababával :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
White Man beszámolója
2015-11-06 18:37:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Ma délutánra lefixáltunk egy konkrét időpontot.

Lakás: A társasházi lakás,ahol fogad,teljesen rendben volt!

Fürdőszoba tiszta.

Az intim szoba is fel volt újítva.Még az ágy is kényelmes volt,nem nyikorgott.

A falak vékonysága miatt azonban behallatszott a külső zaj,

de ez annyira nem volt zavaró.

Külső: A képek megfelelnek a valóságnak!

Nagyon tetszettek Lilli formás mellei.

Hozzáállás: Fél órát voltam vele.

Megvolt a kölcsönös szimpátia.

Ezért elég jól sikerült egymásra hangolódnunk.

Együttlét: Ebbe a rövidebb együttlétbe mégis belefért

a csók,nf,kf és a végén lovaglópózban fejeztük be illetve kaptam

még egy rövid simogató masszázst is.

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem magam.

Az ajándékot is csak akkor kellett odaadnom, amikor már indulófélben voltam.

Ha tehetem még biztosan visszamegyek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
elmagico00_archivalt2018 beszámolója
2015-10-09 07:55:52
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elsőre felvette

Lakás: szép lakás,könnyű oda találni fürdőben minden megtalálható amire szükséged van :)

Külső: gyönyörű az arca a teste, a melle szép formás markolászni való a popsija kerek elolvadsz mikor franciázik közben domborít...

Hozzáállás: teljes mértékben kezdeményező szerintem szimpatikus lehettem neki mert csókkal indított fürdés után bár lehet tévedek 1 órát töltöttem nála nem az az óranézős típus amibe belekezdtünk normálisan fejezzük is be érzésem volt és vélhetően neki is! :)

Együttlét: fürdés után a szobába jött meztelenül mondanom sem kell egyből akcióra kész volt az ezredes.... nyaltam faltam aztán kaptam egy fergeteges franciát a szájában sültem el kis pihi gumi fel misszi,paci,kutyus 4x élveztem el nála ez így folytatodott a további két menetben a franciáját imádtam... azok a kéjes hangok látszólag ő is élvezte teljes mértékben megvagyok elégedve vele :)

Elégedettség és Ajánlás: teljes mértékben ajánlom aki szereti a barátnőfeelinget mindenképpen látogasson el Lilihez megéri garantálom :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Emperor_Pilaf beszámolója
2015-06-28 16:25:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Telehint beszámolója
2015-06-01 23:26:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Ma került fel az oldalakra, láttam hogy elérhető és szerencsére egyből felvette. Hallatszott hogy nem volt otthon, szóval diszkréten beszeltünk, éreztem hogy nem akarta felsorolni, így én mondtam hogy mi érdekelt. Kellet neki egy kis idő, de két és fél óra múlva, kora délután, ott is voltam. Meg kaptam a vállast hogy hogy vannak nála a dolgok. Nem nagyon izgultam, és mint kiderült nem is volt miért.

Lakás: Még ilyen egyszerű nem volt odatalálni, BKK átszállás nélkül házról házig vitt. Jó helyen van a lakás, egy csomópont sarkán. Modern ház és lakás, Jól felszerelt fürdő, zuhany függöny is volt, (még nem tépték le a tahók) sok tusflakon a polcokon, szájvíz is, minden rendben. A szoba kicsi, van egy francia ágy és annyi, pici fiókos szekrény alig fér el, van egy állványos akasztó amire rá lehet akasztani a ruhát és kész. viszont az ágy kényelmes és ez a lényeg. ;)-

Külső: Hát szép leányka, nem kell félni az arc kitakarástól. Lehet hogy tévedek, de mintha görög származású lenne, nem a klasszikus hanem a mai. Kis kémény galambocska mint a képeken is látható. A gyönyörű feszes kerek popsija mint egy mágnes a kezemnek. Szőke (leborotválta a bizonyított ;)-) fenékig érő haj, és meg lehet fogni franciázás közben. ;)- Hat a nunija, könyveket lehetne írni róla, de egyszerűen Isteni! A mellei szép eredeti, szinte olvadt a számban.

Hozzáállás: Sok hülyeségem van, és sokat nevettünk rajtam, első perctől nagyon laza, jó humora van. És itt jön a lényeg, "imád csókolózni" Legalább is velem! ;)-

Természetes melleit is lehet kényeztetni, imádni való! Barátnő feelingő Nagyon otthon van vele, nem szabad kihagyni! egy órát voltam és és nem dobolt ki mert letelt az óra, nincs TP nála, azt garantálom.

Együttlét: Külön fürdés, addig is felállítottam a dolgaimat. Meztelenül tért vissza letérdepelt elém és egyből csókolóztunk, el csókolgatta volna az egés órát ha megengedtem volna. Francia tudásból a Sorbonne-nál diplomázott, ahogy közbe fel néz rád, hogy jól csinálja e, megint csak isteni és perce a kis nyelv pírszíngél nagyon jól csinálta. Jó mélyen kezek nélkül, én kértem hogy használja a kezét, mert én azt szeretem, és azokkal a 4 centis körmökkel, félelmetes és közbe gerjesztő látvány. Olyan kemény voltam hogy éreztem hogy a bőröm pattanásig feszül. Kölcsönösbe jól reagált, nunija nagyon finom, és közbe mély torkozott, nem teljesen tövig de nagyon közel volt. ;)/ nem bírtam sokáig.



Gumi, és ahogy az egyik oldalon írja, kutyus a kedvence, hát nekem is! ;)- Szép látvány és volt több póz, de a pacija az igazi. Szó szerint vágtat a teljes hosszán, mellei a számba, nem lehet leírni azt az a felejthetetlen érzést.



Gumit le, és itt kértem hogy szájba arcra. Nevetett egyet, hogy az miő Hát mondtam hogy nyitott szájjal arcra, mondta hogy jó de azért hajra azért ne! (mintha olvasta volna az előző értékelésemet;)-) Copfba fogtam a haját és végig engedte hogy irányítsam, csak tartotta a száját és engedelmeskedett - tökéletes végzés! a száját körbe írtam, és utólag is fejte tovább.;)-

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon tüzes, kedves, szexi kis bomba nő, csak ajánlani tudom mindenkinek. És még csak annyit, hogy nagyon örültem a szerencsémnek. ;)-



Csókollak Lilikém!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.