SzexpartnerBritney+36 20 / 588-8237Budapest VII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Britney vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VII. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 588-8237 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
62 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
178 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
kedd:
10 órától 24 óráig
szerda:
10 órától 24 óráig
csütörtök:
10 órától 24 óráig
péntek:
10 órától 24 óráig
szombat:
14 órától 24 óráig
vasárnap:
14 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
29
Beszélt nyelvek
Német
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
34387x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
igen
párokat
igen
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Kék
Alkatom
Vékony
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Köszönöm, hogy adatlapom felkeltette az érdeklődésedet és elolvasod!! Sziasztok! Britney vagyok egy csinos, fiatal, magára és környezetére nagyon igényes nő, aki szereti a szexet megélni és élvezi amit csinál. Az én mottóm: "A szex csak akkor jó, ha mindkét fél élvezi, a szexben nincs tabu, ha az mindkét fél számára izgalmas" így az adatlapon szereplő dolgok számomra is élvezetet nyújtanak így szívesen vállalom!!A diszkréció és a higiénia adott és elvárt, kérlek ezt vedd figyelembe és tartsd szem előtt. Én nagyon jókedvű, mosolygós, tisztelettudó partnered lehetek amennyiben te is így állsz hozzám! Amennyiben részedről ez nem megadott, a randit azonnal megszakítom! A szexben szeretek dominálni, de a helyzet ha úgy hozza szeretem az alárendelt szerepet is, a tisztelet határán belül. Szívesen vállalok enyhe dominát, taposás, láberotika, anális kényeztetést szájjal, eszközzel, aranyeső a részedre, de ha ezen felül bármi igényed van, kérlek jelezd nekem telefonon és megbeszéljük!!A fotókon az arcom a diszkréció végett van kitakarva, hidd el nem okozom csalódást, az arcom szebb mint a testem! Ha szeretnél hozzám jönni, kérlek előtte legalább egy órával jelezd, de alkohol és drogos állapotban inkább menj haza pihenni, mert nem foglak fogadni!!Amennyiben a megbeszélt randira nem érkezel időben, vagy nem jelensz meg és ezt nekem nem jelzed előre, a telefonszámod tiltásra kerül és több lehetőséged nem lesz, amit nagyon fogsz bánni!! Amennyiben a hívásodat nem tudom fogadni,kérlek próbálkozz később.A diszkréció miatt én visszahívni nem foglak!!Lehetőséged van napokkal előre időpontot foglalni, de az adott napon telefonon megerősítést kérek az érkezésedről. Csak számkijelzéssel keress, mert Ismeretlen számot nem veszek fel!!Nincs bajom senki származásával, de roma és szinesbőrű férfiakat nem fogadok, hisz ahogy ti is megválogatjátok a partnereiteket, így én is. Lehetőség van nálam, fél, egy-óra, akár több órás randira, de ha szeretnéd egész napra is a tied lehetek, de erre csak akkor van lehetőség ha már voltál nálam és ismerjük egymást Remélem tetszett az adatlapom és felkeltette az érdeklődésedet, tehát akkor nincs más teendőd hívj és élvezzük együtt a szexet!! Csók nektek!
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Együttfürdés
igen
S/M
ha megkérsz
Bizar
ha megkérsz
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
ha megkérsz
Mélytorok
ha megkérsz
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Enyhe domina
ha megkérsz
Fétis
ha megkérsz
Kikötözés - bondage
ha megkérsz
Fenekelés
ha megkérsz
Taposás
ha megkérsz
Pisiszex
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (5 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
LesGrossman beszámolója
2024-04-28 09:20:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk egy nappal előtte. Kedvesen tájékoztatott mindenről és a nevemen szólított (ez ritka). Könnyen megbeszéltük a randit.

Lakás: A bulinegyed sűrűje, régi gangos ház de szépen karbantartott. A lakás tágas, a 20-as évek dekadens mulatóit idéző dizájnnal, makulátlanul tiszta. Az ágy hatalmas és van a nappaliban is kanapé. Bejutás egyszerű. A parkolás viszont horror, erre muszáj időt szánni még hétvégén is. Vannak részek ahol csak helyiek parkolhatnak. 2 utcával arrébb van egy parkolóház. BKK-val könnyű a megközelítés, troli csak pár lépésnyire. A lakás kifogástalan, ahogy a hölgy is.

Külső: A képek csak sejtetik, hogy mi vár ránk. Egy igazi díva: hosszú szőke haj, szép formás cicik, markolnivaló popsi és olyan igéző szemek és ajkak hogy az ember már a belépéskor megőrül. Sportos, hosszú lábakkal. Küldök piercing és egy szép nagy tetkó a lábszáron. Egy selyem köntösben és fehér szettben fogadott, fekete tűsarkúval. Egy bárónak képzeltem magam akit a baroness épp szét akar cincálni. És úgy is lett.

Hozzáállás: 1,5 órát maradtam. Végig elképesztően kedves és egyben szenvedélyes is volt, folyamatosan rám figyelt és érdeklődött. Nem volt semmi zavaró tényező. Két menet közt vízzel kínált és nagyon jó beszélgetőpartner is.

Együttlét: A fullos programsorra neveztem be. Apró csókokkal indítottunk majd hanyatt feküdve kezelésbe vette a szerszámot. Franciája rendkívül izgató, golyók és a seggem sem maradtak ki, utóbbit nyelvvel és ujjal is kényeztette. Aztán 69-be fordulva és is megkóstolhattam. Gumírozás után meglovagolt, majd áttettük a popsijába. Fantasztikus volt, így ért a vég. A második körben én kezdtem a nyalakodást, amire jól reagált de nem vagyok meggyőződve róla hogy elrepült. Franciásan fejeztük be és a szájában ért a vég. Nem voltam 100%-os állapotban ezért vissza kell menjek, hogy teljesen kiélvezhessem amit nyújtani tud.

Elégedettség és Ajánlás: Ezúton is hálásan köszönöm az élményt drága Britney és nagyon remélem hogy fogunk tudni még találkozni és élvezkedni. Különleges lány, maximálisan vendégcentrikus és végtelenül kedves. Kéretik vigyázni rá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lábkényeztető beszámolója
2024-03-26 21:41:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Hamar sikerült elérnem telefonon. Hangja nagyon kellemes nőies volt a telefonban, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és megbeszéltünk még aznap egy időpontot. Jó érzésem volt a találkozóval kapcsolatban.

Lakás: Elkáprásztatóan szép és nagyon tágas modern lakás. Mindenhol a legnagyobb tisztaság és kellemes légkör. A konyhától elkezdve a fürdőszobáig minden hangulatosan díszítve. Fürdőben rengeteg tusfürdő , tisztálkodási szer, szájvíz és egyéb található hogy a legjobb formáját tudja hozni a vendég.

Külső: Amikor először megláttam már rabul ejtett a tekintete és éreztem magamban hogy a legjobb helyre jöttem. Fekete magassarkú és fekete köntösben mosolyogva és kezet nyújtva fogadott melyet elfogadtam és kézcsókkal köszöntem. Britney nálam magasabb - emiatt is mentem hozzá de zavarba jöttem és iszonyatosan izgultam - de a képek egyszerűen nem tudják visszaadni úgy a teljes összképet ahogyan én láttam akkor Őt. Finom illatát szagolni, tapintani bársonyos puha bőrét, zavarba ejtő tekintetét, hosszú finom tapintású szőke haját, búgó nőies hangját,rendkívűl kedves és kíváncsi stílusát, tökéletes alkatú testét, aranyos sima punciját, hosszú futóműveit és fekete magassarkúba zárt nagy szexi lábait és hosszú vörös lábujjait a babapuhaságú nagy talpaival együtt. A lényeg hogy élőben minden jobb. Egy igazi Úri Hölgyhöz érkeztem. Nem tudnék mondani kedvenc akármit mert teljesen megbabonázott és minden porcikája mennyei az én szememben. De ha mindenképpen választanom kell, akkor az arcát és a nagy meztelen lábait szerettem nagyon!

Hozzáállás: Első találkozó főleg az ismerkedésről és a perverzitásaink feltárásáról szólt. 1 órára mentem és sikerült teljesen kihasználnunk az időt. Britney abszolút kezdeményező és segítőkész. Vezetett amikor nem találtam a helyem, itallal kínált, próbált segíteni leküzdeni bennem az izgatotságot és gátlásaimat.

Együttlét: Domináns együttlétre látogattam meg, a telefonban röviden átbeszéltük a dolgokat majd élőben már improvizáltuk szinte azonnal a forgatókönyvet. Amint lecsücsültünk a hatalmas ágyára, rögtön a magassarkújához nyúlt hogy lepattintsa őket, majd felállított és segített levetkőztetni meztelenre majd az ágyra lökött és megkötözte a bokáimat. Úgy tűnik jó kedvében találtam mert végig mosolygott. Lassan, finoman, mint egy zsákmányát becserkésző vadállat felém jött és elkezdte vörös karmaival felfedezni a szelíd bárány bőrét aki betévedt a kéj barlangjába. Ő az úr, ő dönti el hogy mikor kellemes mikor fájdalmas nekem. Ekkor már levette fekete köntösét is és láthattam nagy melleit és illatos bőréből is többet láthattam. Britney csak a bugyijában volt már csak, de elhúzta és rámfeküdt lefogta kezeimet majd letámadott az alsó ajkaival amit az arcomba tolt. Kíváncsi lettem volna vajon eltudja tüntetni a puncija az orromat de pont a számra helyezkedett és élvezkedett. Britney folyamatosan szemembe nézett és beszélt hozzám, beszélgettünk ő mint irányító és én mint a kis meztelen szolga. Úgy éreztem nagyon élvezi ahogy vergődök és kapálózok a lábaimmal alatta és közben néha néha próbáltam a saját nyelvemet hozzá érinteni hogy mégjobb legyen neki is, a heves sóhajtásokból ítélve biztosan élvezte. Egy kicsit abbahagyta leszállt arcomról egy pár szó erejéig majd meglepetésemre hirtelen megnyalta arcomat mint egy macska:O

Az első része a találkozónak főleg erről szólt, hogyan tudok neki örömöt okozni miközbe dominál a különböző testrészeivel. Fojtogatott kezeivel, lábaival, nem hagyta hogy levegőt vegyek a lábaitól, követelte hogy kényeztessem. Szigorúnak tűnt de valahogy éreztem rajta az anyai törődést hogy talán így első alkalommal nem akar teljesen megnyúzni. Úgy érzem egy kicsit visszafogta magát miattam amit értékelek de őszintén szólva bírtam volna még akár durvábban is:) Miután megvált az utolsó kis ruhadarabtól, végre megmutathattam neki mit tudok én művelni meztelen testével. Nagyon kellemeset csalódtam, mert rendkívűl perverz a hölgy! Nem gondoltam volna hogy ennyire, de igen. Élvezi nagyon ha ő lehet felül és irányíthat de megvan benne a másik oldal is és ez a dualitás rendkívűl vonzó és érdekes személlyé teszi őt. Élvezet volt látni az arcán a reakciókat és sóhajait amikor egyik kezemmel masszírozom bal lábát, még a jobb lába a számban és közbe csak masszírozom masszírozom! Jó érzés volt hogy olyat tudtam neki mutatni amit még senki, például az 5 ujjas lábmasszázs technikám amiben a lábujjak között markoltam nagy lábait és szoptam lábujjait. Ettől azonnal hanyat vágta magát mint Superman a kriptonittól, de nem a fájdalom miatt hanem mert annyira bejött neki ez a törődés. Nagy élményei vannak a lábfetishben még nyilvános helyen is! Nagyon kedvelheti ha a lábait fogdossák és foglalkoznak velük, a lábain keresztül vezet az út hozzá! nagyon jó volt a vörös lábujjait hosszasan szívni szopni és kényeztetni:D

A hátralévő időben iszonyatosan jól esett hogy partner volt benne hogy néhány perverzebb ötletemet is megvalósíthattam vele! Én sem akartam nagyon durva lenni igaz, és próbáltam nagyon óvatosan finomkodva bánni vele. Megnyugtató az hogy hasonló gondolkodású emberrel tehettem ezeket meg egy olyan környezetben, ahol minden kontrollált és a legnagyobb biztonságban érzi magát az ember. Úgyhogy mindketten szerintem finomkodtunk a másikkal így első aklalommal de úgy érzem hogy benne is és bennem is bőven van még perverz ötlet!

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedett voltam, kellemeset csalódtam mert nem gondoltam volna hogy ilyen jól egymásra tudunk hangolódni a kezdeti izgatottság után, és hogy ennyire érdeklődik ő is az új dolgok iránt. Már búcsúzáskor is repültek ötletek hogy legközelebb milyen nagyon perverz dolgokat csinálhatnánk és iszoynatosan örülök neki hogy egy ennyire nyitott és klassz nővel tölthettem el ennyi időt. Alig várom hogy összejöjjön a nagy visszavágó és hogy összekapcsoljuk lábujjainkat és elolvadjunk

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lacafici beszámolója
2024-03-07 20:20:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetünk, minden meg beszéltünk ,a későbbiekben sem változott. Nagyon kedves hangja van.

Lakás: FULL, rendezett, patika tisztaság.

Külső: Amit a képekből sejteni lehet , na az a valóság, de a valóság egy kicsit jóbb . 29 -et ír de szerintem 24 is lehetne. Azt is elhinném. Feszes test, szép cicók, tényleg ilyen magas, nem csak írja. Formás kemény popsi, darázs derék, finom bőr, hosszú combok szép lábak, szép arc.

Hozzáállás: A belépéstől kezdve nagyon jó fej, barátnő feeling, minden fel ajánl ami adatlapján szerepel.

Együttlét: Mivel az összes egyéb lehetőséget választottam, nem kellet azon gondolkodni mit lehet és mit nem. MInden szeret ami azon szerepel és maximálisan teljesíti is. Nincs olyan ,hogy ezt nem, azt nem. Partner, mindenben részt vesz az együttlétben. Közben simogat, cirigat és az akción után is hozzád bújik. A popót is kipróbáltam azt kell mondjam brutálisat élveztem, de szerintem ő is. Nem utolsó sorban nagyon jól elbeszélgettünk, ebben is partner volt, ja és nem siettet.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom, nekem a barátnőt/társat/ hozta 100 %-ban. Csoda szép NŐ. Nem véletlen a nagy betű. A leopárdos így talán tudok ki vagyok.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Blended beszámolója
2024-03-02 00:23:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egy Viber üzenetválltás után telefonon egyeztettünk. Elég késő volt már, de azt mondta, ha mindenképp megyek megvár. RESPECT

Lakás: Patika, de úgysem fogsz tudni körülnézni. 😀

Külső: Uh, b@$..€.!!!

Vonzó, szexi, gyönyörű.

Hozzáállás: Nagyon jó fej. Kedves és inspiráló.

Együttlét: Leírnám, ha le tudnám.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom természetesen, főleg nagy erőkkel magamnak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nyaligátor beszámolója
2024-02-29 10:18:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A telefon ő kezeli, szinte rögtön felvette és mehettem is hozzá. Nagyon kedves volt mindent megbeszéltünk.

Lakás: Szerencsém volt mert pont volt szabad parkoló a ház elött, de érdemes korábban menni mert belváros és nem mindig van szerencséje az embernek parkoló ügyben. Szuper tiszta, modern lakás, friss törülköző, több féle tusfürdő áll rendelkezésre.

Külső: jó helyen járok. Ahogy a képeken látszik, feszes cici, finom bőr és csodálatos arc. Mikor megláttam már akkor tudtam

Hozzáállás: Nagyon kedves és kezdeményező, ahogy írja az oldalán is, nagyon élvezi a szexnek minden részletét!!

Együttlét: Én egy fulos órára mentem, így minden volt szinte amit az adatlapján ír. A fürdőből kijöttem már az ágyon várt és simogatta a punciját és kérte, hogy nézzem meg már most milyen nedve, tocsogott. Csókolóztunk nagyon jól csókol, majd a ciciket nyalogattam és egyre lejjebb mentem míg a puncinál időztem elég sokat. Nagyon szereti ha kényeztetik és nyalás közben ujjazák, itt el is élvezett!!Majd kértem őt hogy szájjal kényeztessen ez meg is tette, brutálisan szeret szopni, nincs nagy farkam de azt tövig eltüntette. Több pózt ki próbáltunk isteni finom volt, nyögött rendesen. Amikor hátulról dugtam a punciját kérte, hogy tegyem át neki popsiba. Csodálatos feneke és szűk popsija van látszik nincs agyon használva. Éreztem, hogy nem sokára elélvezek, kértem térdeljen le elém, gumit lehúztam és az összes spermát a arcára és a szájába engedtem, egy kicsit játszadoztunk a spermával. Öltözés, fájdalam búcsú és eljöttem.

Elégedettség és Ajánlás: Egy igazi gyöngyszem, vigyázzatok rá. Én biztos rendszeres látogatója leszek!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.