SzexpartnerKinga+36 30 / 750-8035Budapest XI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Kinga vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XI. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 750-8035 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
65 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
13 órától 18 óráig
kedd:
13 órától 18 óráig
szerda:
csütörtök:
13 órától 18 óráig
péntek:
13 órától 18 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
46
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
257232x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Barna
Szem
Barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziasztok !Kinga vagyok a Nő akit meglátsz a szomszédban és ,,megcsinálnád'':)Kevés általában 3 - 4 nap / hét , délután az elérhetőségem ,de amikor vagyok csak ide koncentrálok:))Hívj délelőtt és foglalj időpontot délutánra !! Semmi különlegeset nem írok magamról mert szerintem egy mondat elég!!!!SZERETEM a SZEXET és a FÉRFIAKAT És képes vagyok sorozat élvezésre aminek hangot is adok...... Természetes nő természetes amatőr képekkel ,egyedi szexualitással :) mindent kedvvel és teljes bedobással csinálok:))))Tiszta ápolt átlagos rendezett lakásban fogadlak Törölköző lepedő szájvíz stb .....Elérhetőségemet kiírom mindig:) GUMIS szex ami fontos POPÓBA is GUMIVAL!!!!!!!!Puszillak Kinga UI: A popót szeretem nem csak vállalom :)Hívj ha te is :)))
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Mélytorok
igen
Csúszka masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
igen
Elfogadott (11 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Péter9565 beszámolója
2024-04-11 10:57:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,mint máskor, most is elsőre felvette.

Lakás: 11. kerületi társasház, a lakás korrekt, tiszta, minden patyolat tényleg.

Külső: Képek sajnos nem adják vissza, de egy nagyon bomba, vérpezsdítő, minden tekintetben tökéletes nő, egyszerűen imádom az utolsó porcikáig. Istennő, csupa nagybetűvel.

Hozzáállás: Eddig háromszor voltam nála, de most legutóbb éreztem azt, hogy muszáj írnom egy értékelést, mert annyira szét szedett, hogy még most is a hatása alatt vagyok, amikor bevillannak a képek a fejemben. Volt mikor fáradtan vagy kevésbé kipihenten érkeztem hozza, de úgy távoztam 1 óra múlva, mint aki újjá született.

Együttlét: Ezt mint mindig, most is megtartanám magamnak, de annyit elárulok, hogy nagyon tudja mi kell egy férfinak, de ezt csak akkor tapasztalhatja meg az ember, ha tisztelettel és kedvesen közelít hozzá. És igen, szereti ha kényeztetik.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom, mert nagyon tüzes és korrekt hölgy. A francia tudása valami hihetetlen, véleményem szerint páratlan, ezt tanítani kéne komolyan mondom. Csak normális, kultúrált embereknek ajánlom, akik tudnak vigyázni rá, mert egy igazi kincs. Köszönök mindent.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240327_1428 beszámolója
2024-03-21 17:27:48
barátnő feeling

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, mivel láttam, hogy az oldalon zöld, illetve amúgy is a közelben jártam. Fél órán belül fogadott :)

Lakás: Kinga egy a BEAC-hoz közeli régebbi építésű társasházban fogadja a vendégeket. A lakás nem az övé, és más is van ott, de ez nem zavaró. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, de a parkolás is könnyű. A fürdőben van minden, ami kell. A szobájában van egy nagy franciaágy és egy fotel. Régebben volt egy masszázságy is.

Külső: A képein ő szerepel, nem árul zsákbamacskát. Finom selymes bőre van, ami jól cirógatható. Szereti, és igényli a férfi kezek simogatását. Több tetoválása is van. Mellei vonzóak, kis bimbókkal. A feneke is szép kerek formás, mint a képeken. Az arcáról nem tett fel képeket, de ez ne riasszon vissza senkit sem.

Szeretem az orális kényeztetést, ezért ott kalandoztam a legtöbbet ;)

Hozzáállás: Egy órát voltam nála. Kedves, aranyos hölgy. Beszélgetni is lehet vele. Szereti, ha férfiak kényeztetik, ezért majdnemhogy barátnő feelingje van, ha hozzá mész.

Együttlét: Az elején beszélgettünk, mialatt én simogattam, cirógattam őt. Ezt nagyon szereti, és igényli. Szeretek orálisan kényeztetni, ezért a legtöbbet a puncijával foglalkoztam. Imádom, ahogy élvezkedik, majd elmegy, és a lábával magához szorít a végén. Már rég szexeltem, ezért az aktus rövidre sikerült, de majd máskor azt is bepótoljuk. Utána még beszélgettünk. Majd eljöttem.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, aki szereti az érettebb hölgyeket. Ő valóban szerti, amit csinál.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kurafi82 beszámolója
2024-03-13 10:28:22
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon problémamentesen megbeszéltük az időpontot.

Lakás: Célnak abszolút megfelelő, fürdő tiszta, nagy franciaágy.

Külső: Olyan mint a képeken. Arca is rendben volt. Kedvenc testrészem a feneke volt.

Hozzáállás: Abszolút kedves hölgy, kezdeményező és szereti a jó szexet. Nem finnyás az biztos benne van mindenben.

Együttlét: Csók az előszobában, kölcsönös orális izgatás majd hátulról kutya pózban szexeltünk. Szereti a szexet és ennek hangot is ad. Szájába arcára orbitálisat élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Azoknak ajánlom akik szeretik a korosztályt szerintem Kingában nem lehet csalódni. Kedves belevaló hölgy.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kacsayferi85 beszámolója
2024-02-28 15:16:09
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk időpontot

Lakás: Szimpla XI. Lakás, könnyen megtalálható nem pestiként is.

Hozzáállás: Kezdeményező volt, nagyon figyelt arra, hogy minden vágyam kielégítse.

Együttlét: Rendkívűl tapasztalt nő

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen megelégedtem mindennel, csak ajánlani tudom Kingát!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gugga beszámolója
2023-10-20 15:14:32
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Mikor villogott a zöld kis kagyló,felhívtam. Azonnal felvette. Mivel már nem először voltam nála könnyen ment az egyeztetés

Lakás: 11. Kerület OMV kút szomszédságában. Normál lakás, nincs gond a tisztasággal.

A szobában egy fotel meg egy franciágy.

Külső: 50-es bomba testű hölgy. Korát meghazudtolja a szó jó értelmében. Bomba fenék meg popsi

Hozzáállás: Full bf.

Együttlét: Végig nyelves csókok. Nyaltam, ujjaztam a puncust meg a popsit is. Imádnivaló. Igencsak élvezte. Utánna gumi, majd popsiban fejeztem be.

Elégedettség és Ajánlás: Részemről ő a no. 2. :)

Maximálisan ajánlom igazi úri embereknek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vidor beszámolója
2023-09-19 11:49:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam nem vette fel, de visszacsörgetett utána viszont egyből felvette. Megfelelő információkat kapva így gyorsan megegyeztünk a 12 órás időpontban, ami egy kicsit csúszott, mert késett, de kivártam. Megérte.

Lakás: A helyszín egy régi építésű házon belül található. A lakás pedig jól karbantartott higiénikus mindenhol, amit láttam. A fürdőben egy tusoló van, ahol pár darab tusfürdőből lehet választani. Szép nagy és tiszta törölközőt pedig az ágyra tette nekem. Gyalog mentem otthonról, de korábban sikerült odaérnem a már ismert címhez rácsörögtem, de mivel ő még nem volt bent így abban maradtunk, hogy csörögjön rám, ha mehetek. Mivel most kivételesen ráértem, mert a feleségem később ér haza így kivártam. Villamosokkal lehet megközelíteni a legjobban a címet plusz pár perces séta beiktatásával. Könnyen meg lehet találni a címet. Parkolással most nem kellett foglalkozni, de azért néztem és akad üres parkoló bár nem a közvetlenül a ház előtt egy picit távolabb.

Külső: Képeken egyértelmű, hogy ő van. Szép arcú helyes Milf hölgy a jól karban tartja magát. Az alkata magassága is pont megfelelt. Kedvenc testrészem na olyan nincs úgy jó ahogy van. Formás szép cicikel kicsi bimbókkal rendelkezik, amit öröm volt kényeztetni. Formás popsija is van, amit jó érzése volt simogatni. Arca nem látható, de csalódás nem ért ezen a téren se.

Hozzáállás: Hozzáállására teljesen rendben volt. Kedvessége, közvetlensége is nagyon megfogott. Fél órára tudtam menni, pedig órát terveztem, de gondolom a csúszás miatt nem fért bele több.

Együttlét: Hosszú csókolózással kezdtük az ismerkedést egymás testével. Nagyon finom csókja van az igazi fajtából. Hátára fektettem és elkezdtem teste további felfedezését. A cicikkel kezdve, amik istenien reagáltak nyelvem hatására. Tovább mentem puszilgatva végig, amíg puncijához nem értem. Most már előttem volt finom puncija, amit élvezet volt nyalni. Még az ujjamat is bevetettem és popsiba is bekukkantottam ujjammal, amit úgy vettem észre, hogy szereti, ami annyira jól sikerült, hogy többször is elélvezhetett ezt a hangokból és az összerezdülésekből le lehetett szűrni. Átadtam neki a terepet csók előtt. Kellemes bár nem mélytorkos franciával tartotta tűzbe pajtimat., ami annyira jó esett, hogy le kellett állítanom, mert idő előtt kivégzett volna. Jeleztem felé, hogy eljött az idő a beöltöztetésnek. Ruházatot megkapva szemből ült bele szűk puncijával óvatosan kezdetben csak a kicsit aztán az egész pajti eltűnt puncija fogságában. Intenzív mozgásba kezdett én lassítottam a tempón rám hajolt és ismét csókolóztunk, amit nem győzök hangsúlyozni milyen finom. Szóltam Kingának, ideje lesz a váltásnak kutyusba. Most már én adtam az ütemet lehetett tolni rendesen, de azért nem durván arra azért figyeltem. Meg is lett a várt eredmény sikerült nagyot élveznem. Egy kicsit még hagyott lenyugodni, majd előbújva punci melegéből. Mivel én voltam közelebb a papírtörlőhöz így én tettem tisztába magamat. Az időnk is a vége felé járhatott így szép lassan felöltöztem és a távozás mellett döntöttem. Búcsú puszikkal engedett el.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek tudom ajánlani ezt a Milf hölgyet csalódás teljességgel kizárt. Köszönöm szépen a kedves vendéglátást. A Milf korosztály kedvelőinek kimondottan ajánlom. Popsiért még vissza kell mennem. Csókollak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240115_8890 beszámolója
2023-09-01 17:05:08
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Valahogy mindig is az érettebb hölgyekhez vonzódtam, így a képei alapján könnyedén magával ragadott. Egyből felkeltette az érdeklődésem. A képeiből kiindulva egy dekoratív, vonzó teremtésnek gondoltam. A bemutatkozása rövid, adatlapja tömör, de lényegre törő. Kicsit titokzatos.

Telefonon kerestem, s egyből elértem. Kellemes hangja van, és korrektül tájékoztatott a lehetőségekről. Egy órán belül nála voltam..

Lakás: A lakása a BEAC-hoz közel található egy régebbi építésű társasházban. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, de a parkolás se megoldhatatlan a környéken. A lakása nem az övé, de a célnak pont megfelelő. A fürdőben van minden, ami a felkészüléshez kell. A szobája hangulatosan berendezett, még egy masszázságy is van, aki ezt a szolgáltatást is igénybe venné.

Külső: A képeken ő szerepel. A bőre talán picit barnább, mivel szolizik, de cserébe nagyon selymes és jó simogatható :) Van tetoválása is, de nem túl sok, nem zavaró. Az alkata nekem bejött. Szeretem a formás idomokat. Neki szép melle van, kis bimbókkal. A feneke szép kerek formás, mint a képeken. Az arcáról nincsen kép, de nem kell megijedni, mivel kedves, aranyos mosolygós teremtés.

Továbbra is nagyon szeretek orálisan kényeztetni, ezért a puncijánál kalandoztam a legtöbbet ;)

Hozzáállás: Egy órára mentem hozzá. Mindent megmutatott, hogy mi, hol található. Gyorsan lefürödtem, amit ő korábban már megtett. Kicsit nehezebben szoktam oldódni, ha új, ismeretlen lányhoz megyek (bár gyakran nem járok), ezért kértem, hogy feküdjön az ágyra, hogy megmasszírozhassam, kicsit felfedezhessem a testét, illetve, hogy beszélgessünk kicsit. A beszélgetés alapján is kedves hölgy.

Együttlét: A masszírozás és simogatás után kértem, hogy forduljon át hátra, hogy minden porcikáját megismerhessem. A mellei egyből magukhoz vonzottak. Puszilgattam, nyaldostam, simogattam őket, aminek kis idő elteltével meg is lett a hatása. Imádok orálisan kényeztetni, ezért rövid idő után a bugyit is lekaptam róla, s a finom punciját puszilgattam, nyaldostam először finoman, majd nagyobb intenzitással. Ő csendes nyögdécseléssel reagált. Majd úgy tűnt, hogy egyre jobban élvezi, s végül el is ment. Levettem az alsóm, kértem, hogy ő is kényeztessen, de csak kicsit, mert inkább szeretkezni akartam vele. Miután elég kemény lett, felraktuk az óvszert, és misszionáriusban folytattuk. Jó volt puszilgatni, csókolgatni a testét, a nyakát, majd csókolóztunk szeretkezés közben. Nagyon jó volt vele a szex, mivel finom szűk volt a puncija, és a mozgása is jó volt. Már elég rég szexeltem, emiatt még jobb élmény volt vele újra átélni az ilyen örömöket. Miután elmentem, még beszélgettünk egy picit, majd távoztam.

Írja, hogy szereti a popót, de úgy nem csináltuk, még nincs is benne tapasztalatom. Talán egyszer kipróbálom.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében számomra nagyon jó élmény volt. Csak ajánlani tudom. Ő is maximálisan odaadó volt annak ellenére, hogy kicsit fáradt, és álmos volt. Nem tudom, hogy milyen pasik jönnek be neki, de remélem voltam annyira szimpatikus számára, hogy még fogad jó pár alkalommal ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
AbTI35 beszámolója
2023-08-22 12:54:47
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan megtaláltuk a megfelelő időpontott

Lakás: Bejáratott helyszín, több lány is megfordult itt

Külső: Igazi szomszéd asszony.

Hozzáállás: Példa értékű, kacér, finom. A dohányzása zavar, de az csak az én részem.

Együttlét: Sok sok finomságot. Nyalni fenomenális. Franciája jó, szexben összhangban jó volt.

Elégedettség és Ajánlás: Igen, nagyon is megéri minden perc ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Der_ beszámolója
2023-06-28 18:05:11
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A találka időpontja, amit bejelöltem csak egy tipp, kb akkor lehetett. Telefonon, hamar felvette, gyors egyeztetés.

Lakás: Célnak megfelelő.

Külső: Arca csinos, korának megfelelő, teste bombasztikus. Szép, jól reagáló bimbók, nagyszerű csípő, fenék, punci, popsi és igen szép a popsiluka is :)

Hozzáállás: 100% kedvesség, figyelem, odaadás.

Együttlét: Hosszú csókok,tipi-tapi, kinyaltam :) oda-oda tévedve mindenhová közben.

Szépen nedvesedik közben, szereti a szexet :)

Majd többféle pózban szex.

Jó volt.

Sőt :)

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok, az őszinte, szexet valóban szerető hirdetőt keresőknek "kötelező".

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ats002217 beszámolója
2023-05-31 13:26:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gugga beszámolója
2023-05-26 16:59:53
barátnő feeling

Kapcsolatfelvétel: Aznap délelőtt hívtam. Rögtön felvette, s már meg is beszéltük a délutáni randit.

Lakás: Petőfi híd budai hídfő OMV kúttól nem messze. Bejáratott helyszín. Alapvetően minden ok.

Külső: Tudam, hogy nem mai csirke. Csodás test, selymes bőr. Aki az igazi érett hölgyeket keresi, annak egy kincs.

Hozzáállás: Full, full bf feeling!

Együttlét: Sok-sok nyelves csók. A francia az igazi bf-es, no mf, de a hozzáállás 5*. A szex meg maga a menyország. Igazi szertkezés.

Elégedettség és Ajánlás: A popsiért vissza kell mennem! Nekem tökéletes votl.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.