SzexpartnerIza+36 20 / 915-6672Budapest XIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Iza vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIII. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 915-6672 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
59 kg
Mellbőségem
-
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 16 óráig
kedd:
09 órától 16 óráig
szerda:
09 órától 19 óráig
csütörtök:
12 órától 17 óráig
péntek:
09 órától 16 óráig
szombat:
10 órától 18 óráig
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
38
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
789332x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
igen
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőkésbarna
Szem
Kék
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Ajánlom figyelmetekbe onlyfans oldalam ;). Folyamatosan megújúló pikáns tartalommal. OTTANI ÜZENET FUNKCIÓBAN SZEMÉLYES TALÁLKOZÓRÓL NEM ADOK INFORMÁCIÓT!!! AZT CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TELEFONON, SMSBEN SEM!! Az öklözést továbbra is csak punciba engedem!!! Kérem ezt tiszteletbe tartani! Továbbra is csak olyat vállalok amit élvezek is! A kölcsönös tisztelet és a határok betartása elvárt! Erős, szigorú domináns férfit keresek aki a helyen tud kezelni. Lehetsz kezdő is aki egy kis különlegeset szeretne kipróbálni. Minden amit látsz az adatlapon, élvezem is. Szeretem a szóbeli alázást ,DE a játék közben, ezt vedd figyelembe kérlek mikor hívsz vagy írsz nekem. Ebben-abban van egy kis tapasztalatom, szeretem ha tudod mit akarsz, sajnos gondolatolvasó nem vagyok. Alázatos sub vagyok ,de a tűk es vágások, köpködés,pofozás,rúgások,erősebb fenekelés,maradandó sérülések kizárva, nem zavar a durva bánásmód szóban. Hívj és megbeszéljük mit szeretnél. Párokat is szívesen várok! SMSre csak akkor válaszolok ha már ismerjük egymást! Várok mindenkit sok szeretettel aki egy kis játékra vágyik. ROMÁKAT NEM FOGADOK! Előre lebeszélt időpontot minden esetben kérek SMS-ben megerősíteni aznap reggel 8 óráig! A telefonom én kezelem így sok egyéb teendőm mellett nehezen vagyok elérhető ott, de ne add fel. Higiénia fontos és elvárt, adott hozzá minden. Normál együttlétre is lehet jönni, de pl a mélytorkos francia és a kényszer francia a kedvenceim közé tartozik. FONTOS!GUMI NÉLKÜLI AKTUSRA NÁLAM NINCS LEHETŐSÉG ( POPSIBAN SEM!!) KÉRLEK TARTSD TISZTELETBE, HOGY VAN AMIT NEN SZERETEK ES EZ NEM SZIMPÁTIA KÉRDÉSE! AZ ESZKÖZEIM CSAK RAJTAM HASZNÁLHATÓK!! POPSI KÉNYEZTETÉST FÉRFI RÉSZÉRE SEMMILYEN FORMÁBAN NEM SZERETEM!! FÉL ÓRÁBAN EGYSZERI, EGY ÓRÁBAN KÉTSZERI LEHETŐSÉG VAN.
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
igen
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
igen
Gonzó
igen
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
igen
Pisiszex
igen
Szerepjátékok
ha megkérsz
Amit még érdemes tudni rólam:
Csak sub vagyok.
Elfogadott (27 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
vekker77 beszámolója
2024-04-09 16:58:29
nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre

Lakás: Full

Külső: A képek alapján gyengébbre számítottam.

Kicsit bizonytalan is voltam.

Helyes, alakja is jobb valamelyest mint a képeken. Kellemes csalódás.

Amolyan 40es irodista akivel a konyhában dumálgattok és nevet a hülye poénokon.

Hozzáállás: Kifogástalan!

Jobb mint az enyém😀

Együttlét: Kezdésnek adtam neki folyékony aranyat, majd a kádba úgy leszopott,hogy nem csak a tábornokot a tüntette el hanem már a seggemet is. Lyukat szopott belém🤣. Itt annyira meglepődtem,hogy ilyet tud gyorsan ra is mentem az arcára.

Aztán a második menetben kb 40percig szopott ,dugtam a száját,de úgy,hogy nem hittem el,hogy ilyen van. Katona Klárinak van egy ilyen száma,hogy " Mint a filmeken" Na,hát kb. Mélytorkoztattam már meg itt pár hirdetőt,de ilyet. És birta,de nem az,hogy bírta,hanem még nevetett is kb. Élvezte,hogy basszák a száját. Le a kalappal a hölgy elött. Nagyon kemény. És mondom azaz írom van 40 percig. Közben volt egy pici anál meg rgy kis játék. Spriccelt is egy nagyot. Tehát wow! Komolyan. Ki iell próbálni! De ne úgy menjel oda mint én ,hogy haha majd jól megdugom a torkát,mert kb felfogja falni a bránert. Mar én nem bírtam a tempót nem,hogy az ő szája.

Elégedettség és Ajánlás: Még most is a hatása alatt vagyok! Huhhh. Perfect!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
escapist75 beszámolója
2024-04-06 06:00:01
maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kivártam míg zölden villogott és felhívtam, egyből felvette. Rutinos, korrekt, egyértelmű, célratörő tájékoztatás, megnyugtató beszédstílus. Több nappal előtte hívtam, hogy biztosra menjek, aznap reggel megerősítő SMS-t kért, pontos cím a válaszban.

Lakás: A lakás újonnan épült negyedben van, ahol látszólag mindenki kutyasétáltatással keresi a kenyerét, meg kocogással. Újabb telefon a kapuban, kóddal bejutás, lift a megfelelő szintre, az ajtó kissé megnyitva. A lakás teljesen jó állapotú, a szűkséges eszközökkel berendezve, fölösleges sallangok nélkül. Szemmel láthatólag konkrét célra szolgáló bérlemény. A tetthelyen nyikorgásmentes franciaágy, éjjeliszekrény gumis kosárral, puha szőnyeg, komód. Utóbbira szép rendben, mintegy műtéthez előkészítve sorakoztak a játékszerek, volt bőven. Szakadjak meg, ha nem nagyanyám stelázsija jutott róla eszembe :) A fürdő meglehetőst tágas, kád függönnyel, sokféle tusfürdő, ha valakinek a csicseriborsó illat a heppje, szájvíz papírpohárkákkal.

Külső: Többnyire nem látom értelmét a külső értékelésének, mert az teljesen az egyéni ízlést tükrözi. Jelen esetben viszont mindenképpen kihangsúlyozandó: az, hogy az én "fajfenntarthatnékom" a faros-bögyös menyecskék láttán indul be, az egy szubjektív vélemény, de az hogy bizonyos bűvésztrükkök és tornászmutatványok bemutatásához ilyen sportos alkat kell, az pedig egy objektív tény. Nagyon jól karbantartott anyuka, hétköznapi, harmonikus arccal, seszínű hajjal, kék szemmel. Élőben még a képeinél is gusztusosabb. Az én kedvencem a gátizom 30 cm-es sugarú körzete volt :D

Hozzáállás: Valódi szolgálólány, ergo irányítani KELL, nem az Ő kezdeményezésére kell várni! Pirulva szégyenlősöknek nem is való. Én személy szerint imádom, ha a játéktér egyértelműen fel van rajzolva, és a megadott kereteken belül a játéknak már csak a saját fantáziám és képességeim szabnak határt. Hát Iza ilyen, a nem az nem, az igen viszont azt jelenti, hogy igen. Nincs talán, nincs próbálkozás, alkudozás, jogászkodás. A lehetőségek bőséges tárháza miatt érdemes előre felépített, jól átgondolt szcenárió ötletével felkeresni, a hozzám hasonló egylövetűeknek meg egyenesen muszáj. Amiben kevesebb tapasztalatom volt, vagy teljesen új volt számomra, abban teljesen segítőkész volt. Kérjetek és adatik, kopogtassatok és megnyittatik. Egyébként meg egy nagyon jó fej nő, mikor végül verejtékben fürödve, zihálva omlottam rá az ágyra, míg magamhoz tértem nagyon jót beszélgettünk. Másfél órát voltam, legközelebb kettőt kérek, a jó játékhoz idő kell.

Együttlét: Tisztálkodásom után a tetthelyen várt a szőnyegen térdeplő terpeszben. Erre ugyan nem adtam neki utasítást, na de ha már ott volt... Nem részletezném, hogy hogyan jutottunk el az ánuszrózsa megízlelésétől az arcra élvezésig, ezt meg a nyájas olvasó fantáziájára bízom. Az adatlapon visszaolvasva nekem úgy tűnik majd minden alapdolgot beleszőttünk a történetbe, mindenben nagyon ügyes volt, és mégis az az érzésem, hogy basszus, elsiettem, ebben több is lehetett volna. Hogy mi a kedvence arról nem csináltam riportot, de néhány reakciója félreismerhetetlen volt. A csikló nyalása közben igen érdekes hangot adott ki, először azt hittem, hogy az én molyolásomon nevet. Hogy lassú lovaglás közben élvezettel dörgölőzik a borotvált ágyékhoz, az egyértelmű. Mikor apait-anyait beleadva döngettem alulról, a száján kibukó trágárságok igen magas szintre emelték a közös élvezet értékét.

Elégedettség és Ajánlás: Bitang jó volt!!! Már pusztán csak a teljesség érzete miatt is újra fel kell keresnem, mert a csuklók bokákhoz bilincselése elmaradt (basszus, ugye hogy elsiettem). Enyhén perverz, fantáziadús szégyentelenek számára erősen javasolt, a tengericsillag alakzatnál többre képtelen házastárssal rendelkezők számára kötelező (jaj milyen elcsépelt ez a szó).

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Punabugus beszámolója
2024-04-02 07:32:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nem volt egyszerű de kitartóan sikerült

Lakás: Dunapartol nem messze egy új építésű lakás szép nyugodt kulturált.

Külső: Jobb mint. A képeken

Hozzáállás: Nagyon kedves volt.ilyet még nem tapasztaltam.

Beinvitált a lakásb megbeszéltük hogy mit hogy lehet.

Együttlét: Hát az valami csoda isteni mélytorkos francia jó szex mi kell még.

Nagyon jól éreztem magam.

Elégedettség és Ajánlás: Hát az ilyet még nem tapasztaltam az azt jelenti hogy belépéskor megkérdezte hogy megfelel e .



Maradtam egy igazi dögös milf

Törölköző és tusolas a szobában várt térdelve és úgy leszopott hogy csillagokat láttam .

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Köszönöm szépen nagyon jól éreztem magam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jani70 beszámolója
2024-01-12 03:02:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
matrixairborne beszámolója
2023-12-11 14:44:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk, azonnal felvette ahogy hívtam.

Lakás: A lakás tökéletesen megfelel a célnak, minden rendben volt. Tisztaság, rend, a fürdőben minden megtalálható amire szükség van.

Külső: Arca nagyon kedves, mosolygós. Egyáltalán nem ilyenre számítottam, tehát maximálisan pozitívan csalódtam benne. Teste szép formás, bőre nagyon finom puha.

Hozzáállás: Nagyon kedves, el lehet vele beszélgetni és én nem éreztem, hogy óranézős lenne.

Együttlét: Minden ami az adatlapon le van írva azt csinálja, bátran mondjátok amit szeretnétek :)

Elégedettség és Ajánlás: Azt kell, hogy mondjam bármiféle kötelezettség nélkül, hogy életem eddigi legjobb szexuális kalandját vele éltem át. Mélytorok, és spricc illetve öklözés miatt mentem. Teljesen komolyan mondom, hogy hihetetlen amit ez a hölgy csinál.

Menjetek Hozzá bátran, és vigyázzatok Rá :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Caps_Lock beszámolója
2023-11-30 20:01:06
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, szerencsére sikerült egy hétfői napra elsőnek foglalnom, előző nap persze telefonon is megerősítettük az alkalmat.

Lakás: Marina-parti új építésú lakás, a parkolás fizetős, de sikerült pont a ház előtt találnom egyet.

Külső: Mivel arckitakarással hirdet, először féltem, de nem okozott csalódást. Első blikkre átlagos nőnek tűnik, de amit tud, az nem mindennapi! Az alakja, mint a képeken, nem hazudnak a fotók. A kedvenc részemő Mindene!

Hozzáállás: Érkezés után kis csevely, hozzá nem nyúlt az együttlétünk ideje alatt. Egy órás tartamra raboltam az idejét, így volt idő mindenre. Míg én zuhanyoztam, ő előkészítette magát a hálóban, és térdepelve várt az ágy előtt.

Együttlét: Mivel én nem kultiválom annyira a nagyon durva dolgokat, finomabbra vettük a feelinget. Csókolózással kezdtünk (remekül csókol!), majd kezelésbe (vagy inkább "szájalásba") vette a szerszámom. Azonnal mélytorkozott, kérnem sem kellett rá. Majd felfektettem az ágyra, és míg ő továbbra is dolgozott rajtam, én némi síkosítóval a popsiját izgattam. Gumi után bele is kéredzkedtem, előbb hátulról, majd szemből támadtam, miközben a punciját izgattam, míg többször el nem élvezett spriccelve. Ettől én is elmentem. Az óra második felében újra franciázott mélytorkosan, majd 69-ben újra el tudott élvezni. Isteni volt! Az órából nem sok maradt, így tusi után kicsit beszélgettünk még (igen, beszélgetni is lehet vele, nemcsak kikötözni!), majd távoztam, kellemes élményekkel.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes volt, megyek még biztosan!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tolls beszámolója
2023-11-14 14:23:11
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, simán ment.

Lakás: 13. kerületi új lakás. Minden rendben volt vele.

Külső: Pont mint a képeken.

Hozzáállás: Teljesen rendben van, irányítható sub. Ha kell kezdeményez.

Együttlét: Volt kis BDSM. Játék csipeszekkel, ostorral, nyakörvvel. Utána masszív análozás dildóval, spriccelt rendesen. 2 órára mentem és 3szor mentem el a szájában.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gordon80s beszámolója
2023-10-16 11:01:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, gyorsan elértem.

Lakás: Új építésű, kívül belül nagyon szép. Mivel tömegközlekedéssel mentem, így a parkolás nem volt releváns.

Külső: Pont, mint a képeken, korábban már voltam nála, így nem ért meglepetés.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező és kedves. Teljesen a vendéghez alkalmazkodik. Egy órát voltunk együtt.

Együttlét: Érkezésem után egy kicsit beszélgettünk, majd egy gyors tusi után a szobában várt. Állva lágy csókokkal indítottunk, majd az ágyon folytattuk tovább, utána francia tudását mutatta be, ami csillagos 5-ös. Nála a mélytorok és kényszerfrancia tényleg az. Végül nem is bírtam sokáig és így is fejeztük be. Majd pihenés közben egy jót beszélgettünk mindenről.

A második menet is hasonlóan zajlott az elsőhöz, igazán isteni hölgyhöz volt szerencsém.

Amint a lehetőség engedi, ismét meglátogatom.

Elégedettség és Ajánlás: A fent leírtak alapján összegezhető, hogy nagyon jól éreztem magam nála és vele. Megvolt a kölcsönös szimpátia és tisztelet. Csak olyan uraknak ajánlom, akit tisztelettel tudnak bánni egy hölggyel.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
perkovax beszámolója
2023-09-02 12:38:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Sokszor probaltam telefonon elérni, masfel nap utan felvette, es hamar megbeszeltuk az idopontot.

Lakás: A lakás a célnak megfelelő panel. Kenyelmes, a fürdőben minden van ami szukseges.

Külső: Kedves, széparcú szomszedasszony típus, maximalis odafigyelessel.Atlagos testalkat,asszonyos keblek, gyönyörű popsi, de a puncija volt a kedvencem.

Hozzáállás: Meg nem voltam sub hölggyel, igy kedvesen mindent elmondott nagyon segitokesz volt.1 orat voltam, nem nezte az orát vegig velem foglalkozott.

Együttlét: A furobol visszaterve a szonyegen terdelve vart. A franciaja fenomenalais, sok mindent kiprobaltunk, a jatekszereit, spriccelest, popsi, punci. A kenyszerfrancia es a popsi a kedvence. Csodalatos hölgy.

Elégedettség és Ajánlás: Maximalisan ajanlon, de csak azoknak akik figyelmesek es nokent tekintenek ra. Biztos visszamegyek meg. Koszonom Iza.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dindi11 beszámolója
2023-08-15 15:24:09
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kb. Egy hónapja voltam nála átutazóban voltam, négyszer hívtam 1.00 alatt nem vette fel utána vissza csörgetett.

Lakás: Lakótelepi panel lakás Célnak teljesen megfelel parkolás a ház előtt szólt is hogy fizetős, fürdőben nagyon sok fajta tusfürdő.

Külső: Mint ahogy azt már többen is írták igazi szomszéd asszony valószínűleg már túl van a szülésen.

Inkább átlagosnak mondanám.

Hozzáállás: Beértem egyből megkérdezte hogy mit szeretnék és megmutatta a játékszereit is.

Egyeztettünk mit hogy és elmentem fürdeni mire visszaértem már leterhelve várt a szoba közepén.

Együttlét: Mikor beértem a szobába egyből elkezdett térdelve szopni, nagyon nagyon jó a technikája közben forgatja a nyelvét egy kis idő után szólt hogy nyugodtan hozzám rá a fejét mert szereti.

Így is történt így még soha senkinek nem dugtam a száját😅 nagyon jó érzés volt utána gondoltam használom pár játék szeret mondta melyiket szereti punciba melyiket seggbe elkezdtem válogatni és elég sok játékszer előkerült. Pikk pakk Spriccelt is, hol punciba hol seggbe dug kiszálltam a játékszereket.

Közben egyfolytában dugtam a száját keményen.

Utána jött amiért mentem az öklözés elmondta mit hogy mivel ez volt nekem az első nagyon tetszett és nagyon segítőkész volt ott és többször spriccelt. Nagyon jó érzés volt és láthatóan élvezte minden percet.

Utána gumi fel picit punci picit Popo dugás.

Aztán megint dugtam a száját közben a pinájába dugtam egy vibrátort és azzal kényeztettem élvezte, a végén a szájába élveztem.

Nagyon segítőkész volt mivel nem voltam még ilyen sub nővel ezt az elején tisztáztuk is és mondta hogy akármi van kérdezek.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben ajánlom mindenkinek nagyon kedves nagyon aranyos nagyon segítőkész.

És nagyon nagy élmény volt vele minden azóta is várom hogy még egyszer arra járjak biztos hogy meglátogatom. Nekem csillagos 5-ös!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bobobo beszámolója
2023-07-12 15:33:57
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
wheel beszámolója
2023-04-25 23:49:36
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, egy hónappal korábban, de kérte, hogy amikor szeretnék menni egy nappal előtte jeleztem. Nagyon kedves, és segítőkész volt a telefonban.

Lakás: Panel lakás, egyedül fogad. Nincsenek zavaró körülmények.

Külső: Képeknek megfelelő a testalkata, haja hosszabb mint a képeken. Személy szerint örültem volna a rövidebb hajnak...

Hozzáállás: Mindent megtesz amit csak kérsz, nem finnyás, laza, nyitott, mint a barátnőd, csak Ő épp nem az .. 😉

Együttlét: Egy órát voltam vele, az Ő javaslatára. Remélem legközelebb tudok két órára is menni, mert szívesen birkóznék vele. Vittem ajándékot (fehérneműt) gyönyörű volt benne... Fürdés után a szobában várt, csodásan nézett ki a szettben. Elém térdelt, de nem engedtem a csábításnak.... Kértem, hogy álljon fel, simogattuk, csókoltuk egymást... Aztán nem bírtam tovább, kezelésbe vette a kemény barátomat. Kőkemény mélytorkot, kényszer francia követett, majd az öklöm becsusszant a finom forró punciba...

Közben mohón falta a farkam, én pedig minden tudásom bele adva ujjaztam, öklöztem, tetszett neki, hallottam ahogy kapkod téli szájjal a levegő után. Fantasztikus ahogy imádja a férfit.. A torkában lett végem.. Az utolsó negyed órát beszélgetéssel töltöttük, gyors tusolás, egy csók és az emlék... Amire most is jó gondolni.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen ajánlom, de hagyjatok kérlek nekem legalább két órát vele....

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Kicsim beszámolója
2023-03-08 10:36:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,világitott a zöld jelzés egyböl felvette egy óra mulva fogadott is.

Lakás: Lakás egyszerű tiszta panel.Célnak megfelelő.Parkolás egyszerű.Fürdőben minden megtalálható.Tisztaság!

Külső: Külső szomszéd lány tipus.Mosojgos aranyos

Szép kerek popsival.

Hozzáállás: Elmondott mindent mondta mik a lehetőségek,Egy órát randit kértem tőle.Az asztalon sorakoztak a vibrátorai mondta ha akarom bármejiket használhatjuk.

Együttlét: Fürdés után térdelve várt,életem legjobb méjtorkos franciáját kaptam.Majd felálitottam megcsokoltam és közben ujjaztam már a kezemen éreztem egy kis spricelést.Leteritette az ágyat lefeküdt elkezdtem nyalni és közben szép lasan öklözni,a spricelésnél szolt hogy vegyem

ki a kezem. Én még nőt enyiszer egymás után nem láttam spricelni.Utána kiprobáltuk a vibrátorait is Felajánlotta egyiket rakjam a popsijába a másikat meg a punciba mert igy szereti,és ujjab élvezés!Majd méjtorok és igy lett végem!

Elégedettség és Ajánlás: Csakis ajánlani tudom,ha valaki különlegesre vágyik!Szerintem megyek máskor is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
xmovsacc beszámolója
2023-02-09 00:07:40
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Zöld volt a kistelefon az adatlapján, rögtön felvette, könnyen sikerült egyeztetni.

Lakás: Célnak teljesen megfelelő panellakás, tiszta fürdő, minden teljesen rendben volt. A lakásban csomó játékszer is ki van rakva, de nem éltem a lehetőséggel.

Külső: Ahogy más is írta, tisztára mint az asszony a szomszédből, ki nem nézné belőle az ember mire képes. Viszont mivel beszámolók alapján tudtam mire számítsak, így ez rendkívül izgató volt, nekem gyengéim a szelídnek látszó szexdémonok. Alkatilag inkább vékony, de semmenyire nem vézna. Puha test, szép bőr, ártatlan arc, gyönyörű kék szemek. Ráadásul a legjobb korosztály, velem kb. egykorú. Nekem iszonyatosan bejött, már ez jól megalapozta azt ami ezután következett.

Hozzáállás: Amikor beléptem kedvesen mosolygott, saját elmondása szerint kissé zavarban is volt. Aztán akció közben végig az igényeim leste, ha az kellett hagyta magát teljesen irányítani, máskor pedig aktív volt, de magát alárendelve. Közben végig azt látni rajta, mennyire élvezi ő is az egészet.

Együttlét: Fürdőből kijövet már az ágy előtt várt térdelve. Odamentem hozzá, szájába adtam a farkam egy lassú bemelegítéshez. Hát nem így történt, 1 másodperc alatt tűnt el a farkam teljesen a szájában. Nem vagyok szívbajos, mondom ha így, akkor legyen, úgyhogy elkezdtem keményen tolni neki. Teljesen átadta magát, hagyta hogy abszolút én irányítsak. Néha gyorsan, néha lassan, néha pedig teljesen lent tartotta amíg csak bírta. Térdelős póz után fejlelógatós, itt aztán igazán mélyre lehetett neki lökni. Néha apró szünet levegőt venni és folytatta is. Majd ágy sarkánál a feje én pedig felé állva szemből dugtam, hogy lássan az arcát. Végül vissza a fejlelógatós pózba, közben puncijával játszottam, gyengéden harapdostam combjait, miközben egy keményebben toltam neki. Végül a torkában lett végem egy hatalmas élvezéssel. Ez az egész 10-15 perc volt, de olyan intenzív, hogy utána össze kellett szedjem magam. Amíg ez megtörtént a nyelvemmel izgattam a punciját és közben ujjaztam, amire nagyon jól reagált. Aztán hátamra feküdtem, és ő szájjal próbálta életre kelteni a farkam. Nagyrészt sikerült neki, bár már közel sem volt olyan kemény mint előtte, de azért kértem gumit és szemből hatoltam belé. Mindkét lába fent a nyakánál, így a szép puncija mellett a combjait csodálni tudtam, szuper látvány volt. Sajnos pár perc után már látszott, hogy ez nem fog végig menni, túl lefáradtam ehhez, így abbahagytam és hátrafeküdtem kicsit pihenni. Ezt alig tettem meg, mire észbekaptam már megint rábukott a kishaverre és hevesen szopott, olyan ügyesen csinálta, hogy végül ismét sikerült a szájába élvezni.

Elégedettség és Ajánlás: Eddig még sose írtam beszámolót, de ezt az élményt egyszerűen nem hagyhattam annyiban. Életem egyik (talán a) leghevesebb szexuális élményét éltem át vele, olyannyira, hogy még azóta is le van horzsolva a farkam, de teljesen megérte :). Ő nála mélytorok az valóban mély, a kényszerfrancia pedig az a nyálcsorgatós, torokbaszós kemény fajta. Csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Erik7624 beszámolója
2022-12-14 22:05:08
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Q13 beszámolója
2022-12-14 16:18:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Az oldalon jelezte, hogy telefonon elérhető, felhívtam, felvette és megbeszéltünk egy randevút másnapra, annyit kért, hogy másnap reggel egy SMS-ben erősítsem meg, hogy menni fogok.

Lakás: Óbudai panellakás, pár perc sétára a HÉV-től. Én tömegközlekedéssel mentem, de láttam pár szabad parkolóhelyet a környéken. A lakás tiszta rendezett a fürdő makulátlan, minden szükséges kellékkel felszerelt.

Külső: Az oldalon található fotók róla készültek. Rövid vörös haj, huncutul csillogó kék szemek, kis cicik, hosszú meredező bimbókkal, formás popsi és lábak. A kedvencem a puncija.

Hozzáállás: Kedves, figyelmes, de ha azt szeretnéd teljes mértékben alárendeli magát a vágyaidnak. Amit vállal azt bírja ezt tapasztaltam.

Együttlét: : Miniszoknya, top együttesben nyitott ajtót. Mivel először voltam, pár perc alatt megbeszéltük, hogy mit és hogyan szeretnék, majd én a fürdőbe mentem tisztálkodni. A szobába visszatérve már csak bugyi és melltartó volt rajta. Az ágy előtt térdelt, ez helyzet felhívás volt a keringőre. Elé léptem és a szájába adtam a farkam, elkezdett szopni, nem sokat cicózott, pillanatok alatt a torkában voltam. Fogtam a fejét, és én kezdtem irányítani. A kényszerfrancia nála tényleg kényszerfrancia, nincs fejhúzás csak feltétlen odaadás. Abban a pár pillanatban amíg hagytam levegőhöz jutni, megszabadítottam a melltartótól, így a következő pár percben felváltva húzgáltam a fejét a farkamra, vagy markolásztam a melleit, amit zokszó nélkül tűrt. Közben végig a szájában voltam.

Ezek után az ágyra fektettem, bugyi le és lekezdtem nyalni. Nem tudom mennyi ideig nyaltam, nem tudom hányszor volt neki jó, de egyszer az arcomba spriccelt az biztos. Miután alaposan kinyaltam finom punciját rátértünk jövetelem fő okára az öklözésre. Kis síkosító a kézfejre és elkezdtem az ujjaimat bevezetni a hüvelybe. Nagyon jól tágul mert pár perc után már a kézfejem is eltűnt. Biztatott, hogy nyomjam nyugodtam így a csukómig elmerültem benne. Nem bírtam ellenállni hívogató csiklójának, így újra nyalni kezdtem, közben a kezemet ki-be mozgattam. Ebben a pozícióban is sikerült belőle kicsalogatnom egy spriccet.

Miután sikerült elszakadnom a puncitól 69-es pozícióban keményre szopott, majd kérésemre az ágy szélére feküdt úgy, hogy a feje lelógott, így vette szájába a farkam. Úgy lett végem, hogy dugtam a száját.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó érzésekkel távoztam. Az öklözés már régóta izgatta a fantáziámat, örülök neki, pont vele sikerült ezt tételt kipipálni a szexuális bakancslistámon. Aki meglátogatja, biztosan nem fog csalódni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
peti6969 beszámolója
2022-10-19 19:26:11
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Többször próbáltam elérni napokig, de nem sikerült. Írtam sms-t is semmi. De próbálkoztam és nem adtam fel. Végre egy késő délutáni órában elértem és beszéltünk pár percet. Időpontja már nem volt, viszont mivel megtörtént az első kontakt telefonon, mondta, hogy ezután már nyugodtan írjak sms-t amikor már tudom mikorra szeretnék menni. Így is volt, egy nappal előbb kértem időpontot, reggel kért megerősítő smst

Lakás: Panelház, rendezettebb fajta. Lakásra egy-két részén ráférne egy kis felújítás, de rend volt és tisztaság. Panaszra nem volt okom és nem is lakást venni mentem...

Fürdőben rengeteg tusfürdő és amit külön értékeltem, hogy volt teljesen illatmentes is, mivel amit én használok pont nem volt

Külső: Ahogy már más is írta, tényleg szomszédasszony kinézet hirtelen, viszont az egy óra közösen eltöltött idő után máshogy fogok nézni az ilyen nőkre ezután. Ki tudja milyen tudást rejteget ;)

Arca aranyos, kedves, mosolygós. Szép puha bőr, kellemes, markolászni való popsi, finom punci.

Hozzáállás: Egy órát voltam, de legközelebb többre megyek az tuti. Készségesen bemutatta a játékait, elmondta a lehetőségeket és felajánlotta, hogy bár már zuhanyozott, szívesen csatlakozik, ha szeretném. Most nem éltem vele

Együttlét: Hol is kezdjem... visszajöttem zuhiból és az ágy előtt térdelve várt. Nem volt még subbal dolgom, így meglepődtem, de igyekeztem alkalmazkodni a helyzethez, főként, hogy a velem egykorú azonnal készen állt. Kb. 3-4 mozdulatnyi finom szopizás után, ami inkább csak síkosításként szolgált ;), már neki is esett a mélytoroknak, amitől még most is remeg a lábam, ha belegondolok. Elmondhatom, hogy eddigi legjobb mélytorkozásban volt részem. Ahogy írom, újra merevedésem van és mennék vissza. Egy idő után áthelyezkedtünk az ágyra 69-be, hamar nedvesedett és nagyon finom volt. 2 ujjam punciban, 1 a popsiban. Nagyon jó volt. Kértem lábimádatot is részemre, amit közbeiktatott. Ez is első alkalom volt, imádtam.

Hosszú percekkel később kérdezte, hogy kipróbálom-e az öklözést, mosolyogva bólogattam. Hanyatt feküdt, kis síkosító és mivel első alkalom volt félve beraktam 3 ujjam, utána még 2-t, de nem mertem teljesen betolni. Megfogta a csuklóm és magába tolta az egész kézfejem. Hihetetlen volt.

Pár percnyi játék után öklöm kivettem és követte 3 ujjam a popsiban, nyelvem a puncin és 3-4-szer egymás után spricc party. Nagyon jól esett, szépen élvezett

A végére egy hosszú 69es menet maradt mélytorkozással. Így is lett végem.

El is szaladt az idő, gyors zuhany és folytattam a napom... :(

Legközelebb több órát és több menetet szeretnék, mert ezeket az új élményeket felfogni sem tudtam így elsőre... Mint amikor 3an mutatkoznak be egyszerre és a végére már senkinek a nevére nem emlékszik az ember ;)

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedett voltam, és csak egy dolog miatt nem ajánlanám másnak, mert akkor nehezebben jutok be legközelebb hozzá :) ez viszont önzőség lenne...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kinky_Daddy beszámolója
2022-10-04 11:52:26
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Felhívtam telefonon, pár csörgés után felvette. Az egyeztetés könnyen ment, később gyors sms váltással rögzítettük az időpontot és megkaptam a címet.

Lakás: Átlagos panellakás, csendes, tiszta és rendezett. Tiszta törölköző és többféle tusfürdő állt rendelkezésre a tisztálkodáshoz. Minden adott volt egy nyugodt óra eltöltéséhez.

Külső: Átlagos "szomszédasszony" típus, nem sejteném róla, hogy micsoda tapasztalat áll mögötte. Nekem különösen tetszett a finom selymes bőre és a szép szemei. A mellei pedig egyenesen elvarázsoltak, mivel beindítanak a természetes, enyhén megereszkedett cickók.

Hozzáállás: A legjobb jelző rá a kedves és megértő. Nagyon ért hozzá, hogy miként oldja a feszültséget. Megérkezéskor és néhány speciális kérésnél is zavarban voltam, de szuperül kezelte a helyzetet. A speciális kérésekben is nagyon aktív volt.

Együttlét: Megérkezéskor nem is húztuk sokat az időt, egyből elmentem tusolni. Egy kis pisivel szerettem volna kezdeni, de zavartságom és izgalmi állapotom miatt nem igazán jött össze. Gyors törölközés után már várt engem a szobában és habozás nélkül rátértünk a mélytorkos kényszerfranciára. Próbáltam a lehető leghosszabban kiélvezni a dolgot, de nem bírtam sokáig és hatalmasat élveztem a szájába. Egyből rá is tértünk a következő specialitására az öklözésre. Egy kis síkosítás után sorban tűntek el az ujjaim, majd a teljes öklöm. Túl óvatos lehettem, mert megragadta a csuklómat és átvette az irányítást. Hatalmas spriccelés lett a vége. A popsijával is remekül eljátszadoztunk. Két hatalmas dildóval is probléma nélkül megbirkózót és még több nedű spriccelt a puncijából. A jól bemelegített popsit én is megdolgoztam, de nem sikerült elmennem (még korai volt). Kis pihenő és beszélgetés után elérkezett az idő a pisihez. Egy kérése volt, hogy szembe és orrba ne menjen, de ezen kívül sikeresen beborítottam az aranyzuhannyal. Levezetésként megismételtük a fantasztikus mélytorkost és ezúttal az arcára és a szájába spricceltem.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom!!! Felejthetetlen élmény volt számomra. Egy alkalom nem elég, biztos, hogy többször meg fogom látogatni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gabo100 beszámolója
2022-05-31 22:51:38
isteni francia, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kb 1 hónapja lehettem nála.

Telefont elsőre felvette, 1 óra múlva már fogadott is.

Lakás: Panel, rendben, tiszta, igényes. A szobában az asztalon a játékszerek sorakoznak.

Külső: Formás, vékony, kerek seggel, kicsit gravitáló cicik, amik nekem bejönnek.

Nem az a kemény husu hölgyemény.

Hozzáállás: Egy órás lehetőségre neveztem be. Maximalisan szolgálatkész, igazi subként azt teszel vele -a kereteket betartva- amit akarsz. Egy egyszerű kis szerepjatékra kértem, odaadóan teljesítette.

Együttlét: Címszavakban.

A kádban volt pisi a részére.

Kicsit megmasszírozott majd letepertem.

Kemény szopatás, mell-popsi csapkodás kézzel és korbáccsal, puncijat és popsiját dildókkal dugtam. A végén újra kényszer francia arcra-szájba élvezéssel.

Elégedettség és Ajánlás: Aki valóban sub nőt keres, érdemes meglátogatnia.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
isi888 beszámolója
2022-04-12 12:19:54
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon több nappal előtte egyeztetünk időpontot, aznapi rövid üzenetváltással fixálva.

Lakás: Célnak megfelelő. Budai panel. Fürdőszoba jól felszerelt.

Külső: A képeknek teljesen megfelel. Arca tipikus szomszédasszony milf. Bőre feszes. Mivel én amúgy is popó kedvelő vagyok igy a kedvenc testrésze is számomra az.

Hozzáállás: Másfél órára mentem hozzá. Mivel először voltam , így érkezésem után egyeztettük a szeánsz feltételeit. Maximálisan irányítható. Tökéletes sub. És élvezi is amit vállal.

Együttlét: Tusolás után térdelve hátratettkézzel várt. bemelegítésnek egy kis kényszerfrancia ( semmi nyafogás vagy fej elhúzás). Ezt követően feltérdeltettem az ágyra a farpofákat széthúzhattam vele és kezdetét vette a szeánsz. A kellékek jo részét kipróbáltam a seggén az ánuszán. Néha pihenés képpen egy kis torokbaszás mely közben ujjaztam a seggét. Így is lett végem. Jó szolgához híven tisztára nyalta majd pár perc frissítő masszázs után újra felszopott időm lejártáig mindent megtett amit csak kértem . A második patron nem miatta nem sült el.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletesen elégedett vagyok. Évek óta nem találkoztam hozzá hasonló partnerrel. A következő alkalommal még tovább megyünk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
sanyi3006 beszámolója
2022-03-02 19:43:47
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Többször hívtam kicsit kicsúsztam ugyan a "munkaidőből de sikerült egyeztetni igaz csak virágnyelven, másnap ahogy kérte sms ben jeleztem hogy minden ok és megkaptam egyből a címet amit jól félre is olvastam

Lakás: Lakás a célnak megfelelő tipikus panel lakás nemrégen lehetett felújítva

Külső: Arca tipikus szomszég lány testalkata ahogy a képeken szépen szolizott bőrrel és természetesen frissen borotváltan

Hozzáállás: Leg telljesebb mértékig kezdeményező volt gyorsan közös nevezőre jutottunk.

Együttlét: A képeken látható necc ruhában várt és egyből megkérdezte milyen ruhában szeretném amíg zuhanyzok átöltözik nekem.. Zuhany után egyből beinvitált a hálóba ahol egy kellemes kanapéágy fogadott és egy asztal amin az eszközei voltak kikészítve és felvette az álltalam kért sport melltartó + bugyi kombót. Sokat beszélgettünk hiszen az ilyesfajta "játékok" fontos része a bizalom kialakítása és az egymásra hangolódás persze közben nem tudtam a kezeimet magamnak tartani és tesztelgettem mit hogyan bír szeret tűr.A mellbimbói igen jól csavargathatók húzhatók amit enyhe nyögdécseléssel is jelez. Vittem magammal egy Le Wand ot ami nagyon megtettszett neki hiszen 3x is spriccelt tőle pár perc alatt miközben az új láncos mellbimbócsipeszei nyomorgatták a szép nagy mellbimbóit. Két órát voltam nála hiszen ez nem egy gyors numera ezt az élményt ki kell élvezni... Nagyon jó a francia technikája és a mélytorkoztathatósága is (sikerült kétszer is) és jó sub lányhoz illő módon az utolsó cseppig le is nyelt. Remélem mihamarabb vissza tudok hozzá menni hiszen látszik hogy élvezi és mindezt lehetne fokozni nála a végtelenségig.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon meg voltam elégedve Izával egy jó klasszikus sub lány sajnos manapság ritka az ilyen aki felfogja hogy ezek a dolgok mit is jelentenek és hogyan tud ráhangolódni a partnerére..

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
serlokholmsz beszámolója
2021-11-05 10:20:09
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen sikerült elérni és időpontot egyeztetni. Előző napon egyeztettünk, aznap megerősítettem.

Lakás: Telejesen átlagos lakás, a célnak tökéletesen megfelel. A szobában szék, asztal a kellékekkel, kihúzott heverő a játékhoz. A fürdőben kád, függöny, több féle tusfürdő. Parkolni a ház előtt lehet, fizetős, úgyhogy van hely.

Külső: Csinos vékony nő, átlagos arccal, rövid vörös hajjal. Nekem bejött. Kicsi cicik hatalmas bimbókkal. Frissen borotvált, kifejezetten szép punci.

Hozzáállás: Kedvesen fogadott, előre eligazított, hogy a házban hogy találok oda. Csipkeruhában fogadott, ami szabadon hagyta a punciját. Érkezés után tisztáztuk a lehetőségeket, majd fürdés. Kértem, hogy vegye le a rucit, mert én úgy szeretem. Fürdés után összeszedtem pár kelléket, és kényelembe helyeztem magam, ő pedig a tárgyra tért. Egyből tövig kapta be... Aztán úgy fordultunk hogy én is hozzáférjek. nyaltam, faltam, ujjaztam, öklöztem, vibriztem. Nem semmi a befogadóképessége. Popóban vibri, punciban a kezem, és még volt egy kis hely... :-)

Együttlét: Az aktuson kívül minden volt. Aktus csak azért nem, mert a többi annyira lekötött... A torka mélyén lett végem, ebben nagyon ügyes.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedetten táboztam, amiért mentem, megkaptam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zsosi beszámolója
2021-10-20 18:47:14
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk többször hívtam kedvesen tájékoztatott az oldalon nem annyira nézi az üzeneteket

Lakás: Panel háztömb van lift , parkoló helyet Vadászni kell picit de található nyugalmas környék

Fürdőbe nagyon sok tusfürdő, frissen mosott illatos törülköző tip top fürdő és WC szóval 5*a lakás tiszta rendezett volt .

Csak egyedül van a lakásba nincs barátnő vagy kutya, macska

Külső: Testalkat ahogy a képeken is látszik. Vékony szólított bőr, cici enyhén meg eresz kedve, punci popsi hadra készen Falatnyi tangába melltartóba Comb fixbe nyitott ajtót kedvesen puszival üdvözöltük egymást ekkor éreztem hogy nagyon jó lesz ez az 1 óra

Hozzáállás: 1 órát voltam, bőségesen kihasználtuk, leste a kivánságomat, mindent megtett amit kértem , Bem nyafogott

Vízzel és topjoy al kínál menet közben nagyon jól esett

Együttlét: Fürdés után az ágy előtt térdelve várt mint aki tudja hogy büntibe van, szájába adtam a farkam és hát úgy esett neki mintha 1 hónapja nem látott volna péniszt, a mélytorok ahogy előttem írták, mélytorok ha akarod kb 2-3 percig is . Brutál jó érzést ezt minden férfi társammal ki kell próbálnia . Utána a popsiába raktam a kis Köves dugót majd felfedező útra indultam nyelvemmel a puncián, Csiklót kényeztettem szívtam harapdáltam , hangos nyögdécselessel jutalmazta. Majd ujjakkal teszteltem a puncit mennyi gyorsan tágul , hát 2-3-4 új pár mozdulat után bent volt. Érezte a Szolgalány , hogy nem fogja sokáig bírni spriccelés nélkül az ujjazási technikámat ezért egy plédet rakott a csípője alá. 3-4 perc után spriccelt pár cseppet majd egy gyors ujjazás után már Sugárba spriccelt , szóval uram ne tessék kihagyni ezt a látványt és élményt. Spricc party után jött az öklözés , sikosító nélkül bent volt az öklöm és tudtam bent forgatni is !! Ilyet még senkinél se tapasztaltam, próba képen az öklöm mellé még másik 4 ujjam fért be , de ez már sok volt a puncinak . Ez után szájába adtam a velem egykorut és hát 'véletlenül' a torkára élveztem, nagyon csodás értés volt .

Ezután gyertya állásba ment , szájába adtam a farkam és így tágítottam a puncit majd öklöztem , közben előkerült az korbács és az ostor is , elég nagyokat kapott a combjára és a punciája is , de nagyon jól viselte .

Az asztalán lévő vibrátorokból kiválasztottam a kedvencét egy lila vibrátort a popsiba és bőrszînűt a punciba, 2-3 perc után olyan aranyesőt kaptam hogy elállt a lélegzetem. Ezután kimosakodtam majd védőfelszerelés fehelyezése után megjártattam a tág puncit és a popsit is . Sajnos ilyen rövid időn belül nem ment a 2. Menet de ez miattam úszott el

Végén fürdés és búcsúzás

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki ki szeretné próbálni a vadabb dolgokat , igazi szolgaként viselkedik. Aki eddig sokat csalódott öklözés miatt -pl én - annak javaslom hogy jussanak el hozzá ha tehetik, korrekt

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Simlee beszámolója
2021-10-04 17:19:00
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon többszöri keresésre értem el. Pár nappal későbbi időpontot beszéltünk meg. Kicsit tartottam tőle, hogy lemondja vagy valami gebasz lesz, de nem volt. Én odaértem a megbeszélt időre ő meg fogadott, így nem volt probléma.

Lakás: Emeletes Budapesten. Délelőtt voltam a ház előtt volt parkoló. Nem kellett sétálnom 30m-t sem.

Külső: Nekem bejövős. Magas karcsú vékony "vörös hajú szemüveges". Formás seggel ami különösen jól mutat amikor pucsíttatod. A mellek elférnek a tenyérben, markolhatók. A melle a méretéhez képest izgatóan hosszú vörös meredező bimbókkal van ellátva, amik szinte könyörögnek hogy játszál velük. A pinája is szép formás nyalnivaló, lejjebb pedig ott szép vörös izgató anusz. Mint utóbb kiderült mindkét luk izmos jól táguló ruganyos fajta.

Hozzáállás: Amit kiírt azon szinte mindenen végigmentünk. Teljesen rendben volt minden.

Együttlét: A képeken szereplő sötét színű neccruhában fogadott. Ebben látszott a karcsú vékony alakja. A melleit nem hagyta ez a cucc szabadon ezért rögtön levetettem vele amíg elmentem a fürdőbe. Visszatérve immár meztelenül várt szembe állítottam magammal laza terpeszben. Közel léptem hozzá odahajoltam a nyakához megszimatolgattam. Kellemes illata volt. Kezeim a válláról lesiklottak a mellekig. Kicsit megmarkolgattam őket aztán mondtam, hogy forduljon meg. Háttal állva nekem végigbámultam a testét, itt ott megérintve. Mondtam hajoljon előre és húzza szét a fenekét. Nagyon kellemes látvány fogadott. Nagyon szép vörös anusza van, a puncin is szétnyílottak a nagyajkak feltárva a kis rózsácskát amin már megcsillant a nedvesség. Néztem egy darabig aztán féltérdre ereszkedve teljesen közelről is megbámultam aztán az egyik újjam benyálazva bedugtam a popóba. Ezt jól fogadta továbbra is széthúzva a seggét előrehajolva tartotta a pozícióját. Feltérdeltettem az ágyra kértem, hogy pucsítson és húzza szét továbbra is a popsit. A játékszeres asztalról felvettem egy lovagló ostort és ezzel kezdtem csapkodni a seggét. Először voltam nála és az ilyen jellegű együttlétekben sem vagyok jártas ezért nem túl erőseket ütöttem. Oda-oda csaptam az anuszra is meg a puncira is. Talpát is bevontam a játékba azán ezt abbahagyva volt egy pumpás dildó az asztalon amit használni kezdtünk. Finoman behelyeztem a seggébe és pumpálgattam közben csapkodtam párat a seggére is. Ezzel játszottunk egy ideig felfújva próbálgattam kihúzni nézve hogy tágul a segge. Ezután felvettem a láncos csipeszeket amiket a szép hosszú bimbóiba csiptettem meg a punciba a csiklóhoz. Egy kis szopatás vissza térdelős pucsításhoz még mindíg bejátszottam a farkam a popsiba. A válla az ágyon volt a fejét elfordítottam úgy hogy felém nézzen. Amikor megvolt a pozi akkor beleadtam a lábam a szájába. Jó volt ahogy szopta az lábujjamat én meg dugtam a seggét. Volt mélytorkos szopatás, puncidugás missziben annyi extrával, hogy alányúlva két ujjam a seggében volt. A faust is gond nélkül megvolt. A szopatásról annyit hogy a farkad tövig nyomva és ráhúzva a fejét lent tartod, akkor lent tartod nem gond. Lehet élvezni teljesen a torkára nyomva a farkad megspórolva neki egy nyelést de ha akarod készségesen kinyújtja a nyelvét nagyra tátott szájjal várva, hogy telegecizzed. 1 órára mentem és nagyjából végig akartam menni ami sikerült is . Ezzel tudom csak a felszínt karcolgattam. Egy sub programot majd legközelebb átbeszélek vele, de akkor legalább 2 órásra tervezzük a szeánszot. A kiírt dolgokat teljesen hozza.

Elégedettség és Ajánlás: Biztos visszamegyek. Nagyon ajánlott akinek az ilyesmi bejön. Gondolok itt testalkatra meg szervizre.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gyikk22 beszámolója
2021-06-15 11:28:31
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefon minden oké .

Lakás: Kényelem tisztaság .

Szép világos szoba .

Külső: Képeinek megfelelö .



Semmi csalódás .

Hozzáállás: Többször voltam .

Partner de azért szereti ha irányítják !

Együttlét: Perverz játékok .

Kényszer francia igazi torok dugás élvezettel viseli isteni érzés !

Punci kényeztetés dildó , ököl szex .

Popó is jól dugható .

Mélytorkos francia fenomenális .

Elégedettség és Ajánlás: Minden másod percét élveztem .

Nem egy cica baba

de az elő pillanattól az utolsó pillanatig maximálisan

szexuális izgalomban tartott .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
KR8 beszámolója
2021-05-12 11:18:19
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyszerűen, egy óra múlva nála voltam.

Lakás: Könnyű parkolás, 13. kerületi panellakás. Tiszta, felszerelt.

Külső: Ápolt, igényes. vékony testalkat, kis mellekkel. rövid vörös haj. Abszolút egyben van az összkép, pont mint a képeken.

Hozzáállás: Kezdeményező, ugyanakkor irányítható. Maximálisan kedves volt, egy órát voltam vele. innivalóval kínált, majd egy gyors tusolás következett

Együttlét: Tusolásból visszaérve a szobában várt, majd egy csókváltás után az ágy mellé térdelt és franciázni kezdett. Egyből meg is mutatta, hogy nagyon ügyes benne, teljesen el tudja tüntetni a torkában, és hagyta hogy megdugjam a száját. Isteni franciája van. Hanyatt feküdtem, és úgy folytatta a franciát, tényleg nem lehet betelni vele. 69ben folytattuk, én is megkóstoltam a finom punciját, majd előkerült a vibri is, és azzal kényeztettem tovább, miközben ő továbbra is a szájával dolgozott a farkamon. Miután felkerült a gumi, több pózban, először szemből lovagolt meg, aztán hátulról dugtam, végül missziben végeztük, és mikor már fáradtam, lekerült a gumi, és a szájában landoltak az utódok. Végül egy gyors zuhany után, beszélgettünk pár percet amíg összekaptam magam, és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt, ajánlani tudom mindenkinek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tk23 beszámolója
2021-04-09 18:14:02
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Lakás: Kaszásdűlői hév megállónál levő panel lakó telep. Így bkv van egy pár és kocsival is könnyen elérhető most ingyenes a parkolás de máskor már itt is fizetős. Hely szokott lenni általában.De ha véletlenül nincs akkor a közeli aldi parkoló is megteszi.

A szokásos paneltelepi többszobás lakás mely nemrég lehetett felújítva. Tisztasággal nem volt gond ,megfelelő nagyságú törülközőt kaptam és többfajta tusfürdő közül választhattam. A legnagyobb szobában voltunk ahol egy kihúzható kanapé ágyon voltunk.Ruháimat egy székre pakoltam a terülj terülj asztalkám mellet. :)

Külső: A képeknek teljesen megfelelő nincs semmi különbség a képeken látottakhoz képest. Külseje rövid vörös haj,formás vékony alak ,mellek picik nagyobbacska mellbimbókkal ,bőre puha szép ápolt.Bár most egy picit le volt pirosodva a szolárium miatt .Fogadásomra magassarkú cipőben,amiben egy magasak lettünk, fekete combfixben egy falatnyi fekete tangában és egy fekete szexi melltartóban készült.. Nyakán a nyakörv és póráz, lábain és csuklóin az össze bilincseléshez használható bőr pántok.

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező,ha kell de ha csak irányítani akarom az sincs ellenére!így a hozzáállása szenzációs, az 1 óra csak rólam szólt!

Együttlét: Mielőtt fürdeni mentem levettem a kis tangáját ,hogy a kis puncija szabadon legyen addig is míg vissza érek. És hogy megbizonyosodjak róla ,hogy valóban nincs a popsijában a kedvenc tágítom amiért pedig tudja ,hogy büntetés jár!Így miután végeztem a fürdőben az ágyra térdeltettem és és utasítottam húzza szét a popsiját amit jól kinyaltam ,majd síkosítás után bedugtam neki a nagy méretű anál tágított.Ezután a pórázon vezetve az asztalhoz mentünk ahol előre kellet hajolnia az asztalon megtámaszkodva és így kellet maradnia míg tenyérrel elfenekeltem. A fenekelés után rá adtam a szopó álarcot majd a kezeit hátra bilincseltem és pórázon vissza vezetem az ágyszéléhez ahova leülve kezdetét vette a kényszer szopatás és kőkemény szájba dugás.Birta rendesen szokás szerint de mielőtt végem lett volna még kiszabadítottam a kezeit és levettem róla az álarcot és a melltartót. Hátára fektettem és a punciját nyalva kezdtem kényeztetni miközben az anál tágított ki be húzogattam de csak annyira hogy ne jöjjön ki teljesen.Ez tetszett neki mert egyre nedvesebb lett így most már a tágított bent hagyva a pináját ujjazva nyaltam tovább.Majd egyre több ujjal játszva benne addig tágítottam míg nem már az egész kezem siklót benne mindenféle mesterséges síkosítás nélkül.Itt már Izának is megjött a hangja és kérte basszam meg jól az öklömmel miközben a nyelvemmel a csiklóján nyalakodok.Kis idő múltán sikerült is egy kirobbanó orgazmust elérnem így melynek keretében nem csak meg remegett de fröcskölt is egy kis punci nedvet.Ezután már én is fröcskölésre éheztem így következett az ágyról fejlógatós póz.Oda térdelve dugtam a száját torkát ami meg se kottyant neki csak folyt a nyála rendesen.Mikor már fuldokolt akkor kicsit mindig kivettem ilyenkor a nyála végig folyt vissza felé az arcán amit a faszommal szét is kentem rajta csak úgy a látvány miatt,meg hát tetszett is így mondtam is Izának egy részét az arcára fogom küldeni de nem volt ellen vetése. Így hát durranáskor az első lövés az arcán a többi pedig a szájában torkában landolt.Ezután kis tisztálkodás ,neki egy kicsit azért nagyobb :)Kis pihenés után újra szájába vett és vadul torkozva szopót majd jöhetett a védelem amit egy pillanat alatt varázsolt fel majd felajánlotta .hogy meg lovagolna aminek nem mondhattam nemet.Kis ideig így csináltuk majd felvettem mi lenne a ha ki próbálnánk az asztalon amire felcsillanó szemel mondott igent. Gyorsan lekapkodtuk a számtalan játékszert és már feküdt is fel rá lábait széttárva hatoltam puncija mélyére és erőből dugva keféltem,lábait ide oda lehetett pakolgatni.Néha kicsit kivettem és az asztal másik oldalánál a szájába adva hagytam szopja egy kicsit majd vissza a pinájába.Mielőtt végem lett volna még a popsit is meg szeretem volna járatni így újra az ágyra kerültünk és hátulról kis síkosítás után merültem el az anál szex élvezetes mivoltába.Itt már nem cifráztuk derekát keményen átfogva dugtam amíg végem nem lett.

Elégedettség és Ajánlás: Profi mindenben amit vállal és egyben páratlan is a maga műfajában így még sokszor teszem majd látogatásomat nála.Itt tényleg szinte csak a fantázia szab határt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.