SzexpartnerTimi+36 30 / 071-5146Budapest XIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Timi vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIII. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 071-5146 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
53 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 16 óráig
kedd:
09 órától 16 óráig
szerda:
09 órától 15 óráig
csütörtök:
09 órától 20 óráig
péntek:
09 órától 20 óráig
szombat:
09 órától 20 óráig
vasárnap:
megbeszélés szerint
Személyes információim
Nem
Életkor
26
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
122345x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Barna
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziasztok! Egy cuki és szexi lány oldalán jársz aki imád csacsogni és persze élvezni az életet. Érzéki mozdulataimmal ellazítalak és kikapcsollak. Felejthetetlen élmény lesz a velem való találkozás erről biztosíthatlak. Saját, privát lakásomban várlak ahol a diszkréció alap és elvárt. Ha egy felejthetetlen kalandra vágysz ne habozz, hanem hívj :) Millió csók: Timi
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
nem
Vibrátoros játék
nem
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
nem
S/M
nem
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
nem
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Közös pornófilm nézés
nem
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
nem
Leszbi show
nem
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
nem
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
nem
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
nem
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Szexi vad macska :)
Elfogadott (6 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (1 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
Alsmi beszámolója
2024-03-26 13:44:01

Kapcsolatfelvétel: Könnyen, telefonon, kb. 30 perc múlva Nála voltam.

Frissen váltott, ezért tisztázni kellett, hogy nem csak masszázsra megyek. :)

Lakás: Minden igénynek megfelel, de - ha jól értettem - nem végleges, változni fog.

Külső: Mint a képeken, sőt. mosolygós.

Hozzáállás: Nagyon pozitív első pillanattól. Mintha régen ismernénk egymást.

Együttlét: Fürdés után az ágyon fogadott, simogatta magát, nagyon szexi volt.

Nem türtőztettük sokáig magunkat. :)

Végig figyelmes volt, csak pozitív tapasztalatokat szereztem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves es intelligens lány, tudja mikor mit kell mondani.

Azóta is mosolygok, hogy ilyen szerencsém volt azzal, hogy őt választottam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zoelnirovic beszámolója
2024-03-10 18:50:40
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Whatsap-on rártam azután telefonon egyeztettunk másnapra. Reggel még megerosítettem. Megkaptam a címet. Parkolás fizetos, kihívás lehet, mondjuk én taxival érkeztem, így nem oldottam.

Lakás: Kis lakás egy panel magasabb emeletén. Bejutás és célbatalálás egyszeru. Lakás pici, masszázs a hálóban ágyon. Célnak boven megfelel. Furdo ellátva minden szukségessel, nem spa-ba megy az ember.

Külső: Kicsi karcsú lány szép cicikkel, kitakarástól nem kell félni. Nem az a brutál bombázó, inkább a kedves szomszédlány típus.

Hozzáállás: Kedves volt végig. Elég stresszes idoszakom van, ezért is akartam lazítani egy erotikus masszázzsal. Timit kértem, hogy kevés masszázs, inkább olyan élményt kérnék, mintha a barátnomhoz jonnék haza, sok bújással, csókokkal. Nem kellett kétszer kérni, kedvemre tett.

Együttlét: Csak azért csíptem le egy csillagot, mert kértem egy óvszeres franciát menet kozben, de nem akadt óvszer... Meglepo egy ilyen helyen, de Timi kompenzált a kedvességével, finom nyelves csókjaival, olelésével és persze a kétszeri kézi levezetésével... A keto kozott igyekeztem én is kényeztetni, végigpusziltam a testét és már-már kérte az ujjazást... Nem tudom, hogy elélvezett-e, de teste megfeszult és kedvesen jelezte a kezével, hogy a ténykedeésemnek vége van odalent.

Elégedettség és Ajánlás: Osszességében elégedett vagyok, ajánlom azoknak, akik a kedves bújós lányokat szeretik. Talán még vissza is megyek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lacihuszar beszámolója
2024-01-17 10:27:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam és szinte azonnal felvette. Nagyon kedves hangja van és mindent részletesen elmondott. Meg is beszéltünk egy 2 órával későbbi időpontot és már repültem is felé.

Lakás: Kicsit hamarabb érkeztem de kivártam a megbeszélt időpontig. A parkolás fizetős ám működik telefonról is és volt a ház előtt hely. A lakáshoz a kód beütése után amit telefonon elmondott, lifttel lehet eljutni. Biztonságos panel rétegnek tűnik. A lakás szépen felújított. 2 szoba van ahogy láttam és a kisebbik szolgált a masszázs helyszínének. A fürdő mindennel felszerelt. Tiszta friss kilépő, száraz törölköző és sok tusfürdő.

Külső: Timi arca nagyon szép, hangja kedves akár a telefonban és a teste bomba. Vékony, törékeny és a cicik nagyon szépek és peckesek. Le se tudtam venni a szemem róla annyira édesen mosolygott.

Hozzáállás: Fürdés után beinvitált a szobába ahol a hasamra feküdtem és egy érzéki, lágy masszázzsal indítottunk. Kellően erős volt a keze pont ahogy szeretem. Közben beszélgettünk és szexin simogatott. Azonnal elvarázsolt.

Együttlét: Isteni illatú olajjal gyúrta végig a hátamat ám mivel 1 órára mentem szerettem volna mindent megkóstolni az adatlapról. Mikor megfordultam kellemes csókokat kaptam ami nem az a szájra puszi hanem rendes nyelves csók volt az a barátnős fajtából. Közben felfedeztem a cicijét illetve a pospiját simogattam ami a hangok alapján kedvére való volt. Lágyan elkezdett kényeztetni a kezével és szép lassan a finom szájával is. Éreztem, hogy gyorsan elfogok repülni így óvatosan elhúztam a fejét és a cicijére fejeztem be. Letörölgettük egymást majd beszélgettünk és bár felajánlotta a második kör lehetőséget én csak egy patronos vagyok sajnos így evvel most nem éltem.

Elégedettség és Ajánlás: Érzéki, szexi és okos lányt ismertem meg Timi személyében akivel öröm eltölteni az időt pláne egy fárasztó munkanap közepette. Vidám és odaadó akár egy igazi barátnő. Bárkinek tudom ajánlani aki a hétköznapokból szeretne egy igazán boldog kiutat. Tuti, hogy visszajárós vendég leszek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bubu Mester beszámolója
2023-11-19 11:02:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Megismerkedésünk igen érdekesen alakult. Egy telefonon megbeszélt randi reggelén kaptam tőle egy sms-t, amiben sajnálattal közölte, hogy közbe jött neki valami halaszthatatlan, de! 1. Elnézést kért, 2. Pótidőpontokat ajánlott fel, 3. Másnap délelőtt, egy újabb sms-ben újabb javaslatot küldött. Nagyon kellemesen érintett a hozzáállása. Komolyan mondom, nagyobb, jobb hatást ért el ezzel a kis közjátékkal, mintha csak simán fogadott volna. Ilyen korrektséggel még nem találkoztam, és most már erősen kívántam, hogy megismerjem személyesen is. Így megeresztettem egy újabb telefont és másnap irány hozzá.

Lakás: Béke téri panel, parkolás nem gond a ház előtt. Fizetős, de akinek gond pár száz Ft-ot kifizetni, az nem érdemli meg, hogy idejöjjön. A fürdőben többféle tusfürdő közül választhatunk a kádas zuhanyzáshoz. Szép tiszta, puha törülköző jár a tisztálkodáshoz, a kínálat szerint a végén frisset kapunk.

Külső: Timi az életben is olyan, mint a képeken, bár nem előnyös fotókat készített az amatőr fotós. Helyes, mosolygós arca van, szép, hosszú haja, formás teste. Én egyértelműen a mellei miatt választottam őt partnerül, azóta sem bírok betelni velük, nekem ők a kedvenceim. Bár, ha jobban belegondolok, a babapuncija is ész veszejtő, de erről majd később.

Hozzáállás: A zuhanyzásból visszatérve Timi az ágyon fekve várt meztelenül. Nem mindennapi látvány fogadott, az egész lénye csalogató, kalandra invitáló volt. Mellé fekve csókolózni kezdtünk, nagyon élveztem a finom száját. Aztán kezébe vette a cicijét és kérte, hogy azt is kényeztessem a számmal. A hatás nála sem maradt el, láthatólag és hallhatólag felizgatott ez mindkettőnket. Ha már elindultam lefelé, mentem tovább, és apró puszikkal közelítettem tinilányos kelyhe felé. Elkezdtem finoman nyalogatni, és legnagyobb meglepetésemre nagyon hamar kezdett nedvesedni a babapuncija. Közben izgalmasakat izgatókat suttogott nekem, visszajelezvén, hogy mennyire jól esik neki a kényeztetésem, majd el is élvezett rövid idő múlva. A nedvesedéséből, mozdulataiból, reagálásaiból megítélve tuti kielégült.

Egy perc pihenő után én kerültem sorra. Előbb a szájába vett, változatosan játszadozott a már amúgy is meredező szerszámommal. Már itt majdnem megőrültem, majd fölém térdelve a szám elé kínálta megint nedvesedő nunuskáját. Közben szóban is állandóan visszajelzéseket adott, kommentálta, mennyire felizgult ő is. Elkezdte ujjazni magát. Előbb egy, majd két ujjal. Aztán kérte, kézzel én is csináljam magamnak, ami őt láthatólag nagyon felizgatta, buzdított, dicsért közben, majd fogta a másik kezemet, odatette puncijához, hogy ujjazzam meg, hadd élvezzen el ismét. Miután ez megtörtént, rávetette magát a farkamra és addig szopott, amíg a szájába nem élveztem végre. Megtisztálkodtunk, és aranyosan, barátnősen hozzám bujt pár percre, irtó bensőséges volt, nagyon jól esett. A fejét puszilgattam (tetszett neki) beszélgetés közben, kifújtuk magunkat, lenyugodtunk. Utána kaptam egy kellemes hátmasszázst. Azok a kezek, amelyek nem sokkal ezelőtt még gyöngéden játszadoztak rajtam, igencsak erősen is tudnak tevékenykedni. Istenemre, jól esett.

Elégedettség és Ajánlás: Kijelenthetem, hogy most már rendszeresen járok Timihez. Hetente legalább egyszer, néha kétszer is. Az értékelésem (lényegi része) a legutóbbi randink élményeit meséli el. Mindegyik találkánk más, de minden alkalommal teljesen meg tud őrjíteni, és ettől ismét fiatal csődörnek érzem magam. Néha szoktam is mondani neki, hogy ő egy boszorkány. Rendszeresen látogatok meg lányokat, de senki nem volt még, aki ennyire fel tudta volna korbácsolni a vágyaimat. És ezért hálás vagyok neki. Megbízható, könnyen elérhető, amit megbeszélünk (ha egyáltalán előre kell tisztázni valamit, de ő magától is valahogy kitalálja, mit szeretnék, nem tudom, hogyan csinálja, de igaz), azt betartja, odaadó, jól csókol, mennyei az együttlét, elélvez, nekem ennyi több mint elég. Igazi kincs egy ilyen partner. A velem levelezőknek idáig is ajánlottam, de ily módon már minden jóérzésű férfinak nyugodt szívvel javaslom, keressék fel Timit.

Örülök, hogy összehozott minket a sors.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20231116_6111 beszámolója
2023-11-09 13:58:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen sikerült egyeztetni.

Lakás: Könnyű parkolás, sok hely volt a ház előtt. Kényelmes tiszta felújított lakás.

Külső: Pont olyan mint a képeken, szép az arca senkit nem fog csalódás érni.

Hozzáállás: Nagyon kedves és kezdeményező.

Együttlét: Lágyan masszíroz, pontosan tudja mivel lehet lázbahozni a vendégét.

Elégedettség és Ajánlás: Aki kellemes kikapcsolódásra vágyik, mindenképpen ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gordius beszámolója
2023-10-27 07:53:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Timi 2 csörgés után fogadta a hívásomat és 2 óra múlva már nála is voltam. Parkolni a ház előtt tudtam ahogy láttam nagyon sok hely van.

Lakás: Felújított panel lakás ami abszolút megfelel az elvárásoknak. Van masszázságy és sima ágy is illetve többféle masszázsolaj. A fürdőszoba mindennel felszerelt. Különböző tusfürdők, szájvíz pohárral, fogkefe, fogkrém és spray is megtalálható.Mindenből minőségi ami számomra fontos.

Külső: Timi nagyon kedves és diszkrét lány. Olyan mint a képeken. Formás popsi, szép cici, szép barna szempár fogadott az ajtó mögött.

Hozzáállás: A szobába beérve leheveredtem az ágyra ahol először beszélgettünk egy kicsit majd kezdetét vette a masszázs. Először egy csúszkamasszázzsal indítottunk ahol érezhettem finom, eredeti cicijeit. Ez a kedvenc testrészem rajta mivel abszolút a természetesség híve vagyok.

Együttlét: Utána következett egy kellemes lingam masszázs. Hősiesen próbáltam visszafogni magam de nehezen ment. Mikor már nem bírtam magam türtőztetni egy isteni franciával zártunk és a mellén végeztem. Egy kis beszélgetés után még kértem egy olajos hátmasszázst. Kellően kellemesen mégis erősen csinálja így tényleg segít a megfáradt izmokon ami masszázslánynál ritka. Utána mentem fürdeni és búcsúztam mivel gyorsan elrepült az 1 óra.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon megvoltam elégedve és egy igazán kellemes élménnyel távoztam. Biztos vagyok benne, hogy visszatérő vendég leszek. Köszönöm Timi ezt a csodás élményt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.