SzexpartnerHanna+36 30 / 396-6108Budapest XIX. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Hanna vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIX. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 396-6108 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
167 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
19
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1497539x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőke
Szem
Zöld
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Rejtett számot nem veszek fel. Romákat nem fogadok ! Szia Drága ! Meg tisztelő hogy az adatlapomon nézegeted/olvasgatod. Kérlek figyelmesen olvasd el az adatlapom hogy könyebb legyen a találkozónkat megbeszélni.! A kiírt dolgok egyben a képeim valósak és nem csak ámítás.! :) Nálam a diszkréció adott egyben elvárt is.! A velem eltöltött időt hidd el nem fogod meg bánni, én segítek neked egy hosszú fárasztó nap után egy kicsit lazítani. Bennem nem fogsz csalódni mert veled együtt élvezem az együttlétünket.! Én egy nagyon fiatal tinis lánynak tartom magam aki ápolt, szép, csinos és nagyon kedves; magamra és környezetemre is NAGYON igényes vagyok..mindig vidám és jó kedvű, de egyben huncut is.! Szeretek kezdeményező lenni de akár nyitott is az új dolgokra. Imádok minnél többet ki hozni az együtt töltött időnkből, lehet érzéki vagy egy kicsit vadabb is az együttlétünk, de annál tartalmasabb ! Szeretek kényeztetni de kényeztetve lenni is. Várlak sok szeretettel Negyed órás, Fél órás vagy Órás, de akár több Órás lehetőségre.! Ha esetleg nem venném fel, kérlek bátran próbáld meg később.! :) Pusziiiii .! (Forró Csók minden hova)
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
ha megkérsz
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Kamerázás
ha megkérsz
Fotózás
ha megkérsz
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
igen
Enyhe domina
ha megkérsz
Fétis
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Erotikus
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Gyere el és tudd meg ;)
Elfogadott (11 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (6 db)
Értékelem
Ricsi0619 beszámolója
2024-04-11 18:02:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: 20 Percel elötte telefonáltam, mondta hogy semmi gond mehetek nyugodtan

Lakás: Parkolás könnyen megoldható, Lakás szép tiszta, 1db matrac volt benne illetve egy tv, matrac a célnak tökéletesen megfelelt. Fürdőszoba felszereltsége teljesen tökéletes, van benne egy kád amiben lehet zuhanyozni

Külső: Külsőleg teljesen ugyanaz van mint a képeken, Arca nagyon szép, Szemei azok nagyon szépek, egyediek eddig ilyen tekintettel még nem találkoztam.

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményező volt, elmondta nekem hogy van extrákra lehetőség és ha úgy gondolom akkor barátnője is csatlakozhat, természetesen éltem az alkalommal hiszen édes hármasban nem volt még részem, 1 órát voltam itt, de az biztos hogy vissza megyek

Együttlét: Franciája az páratlan, kb. 25 percig csinálta majd mondtam neki hogyha lehet akkor kezdjük el, nem is gondolkozott rajta sokat megkérdezte hogyan szeretném, mondtam hogy előröl, hátára feküdt majd elezdtük az aktuat, kb 5-10 percig csináltuk majd mondtam hogy kutyába próbáljuk ki, ismét eltelt 10 perc és éreztem bogy el fogol menni, az a tökéletesen formás popsi mindent vitt, megbeszéltük hogy testre élvezek, felálltam elé elkezdtem verni a szerszámot , közben cirógatta a golyóimat és puszilgatta a hasamat, nézett engem egy olyan tekintettel amitől egy jó nagyott sikerült élveznem. Mindenkinek ajánlom hogy jöjjön el.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedet vagyok. Biztosan vissza fogok menni :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240413_7520 beszámolója
2024-04-07 13:58:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
z.zltn beszámolója
2023-08-16 12:41:17
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot és gördülékenyen egyeztettük a telálkozót.

Lakás: Rendezett, tiszta, minden oké.

Külső: A képeken ő van, csinos huszonéves lány, bájos, szép arccal.

Hozzáállás: Figyelt a kívánságokra, igyekezett teljesíteni őket. Kezdeményező és ügyes volt. A vendég elégedettsége érezhetően fontos számára.

Együttlét: Főként domina játék, némi erotikával. Nem lehet panasz.

Elégedettség és Ajánlás: A fentiekből következik, hogy elégedetten távoztam, másoknak is ajánom, hogy felkeressék őt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Sanyika0811 beszámolója
2023-04-04 19:01:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen keresztül egyeztetünk idő pontot

Lakás: Mindennel fel szerelt fürdő szoba, a szobában is nagyon kellemes volt be lépni, friss ágynemű volt kellemes illat, igazán otthonias.

Külső: Nagyon szép csinos fiatal lány ! Nagyon puha és illatos bőre van 🙂 Gyönyörű el bűvölő az arca, nagyon kellemes csalódás az arc kitakarás miatt de én nagyon örültem hogy ilyen csodálatos lány fogad 😉

Hozzáállás: Mindenben kezdeményező volt számomra, nekem szinte csak annyi volt a dolgom hogy lazítsak és engedjem el magam !

Együttlét: Ez az egy rám és rá tartozik, de látogasd meg és hidd el egyáltalán nem csalódsz. Én már nagyon sokat csalódtam és nagyon jó érzés végre egy ilyen nagyszerű lányt találni.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom ! Nem lesz csalódás az biztos !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tom80x beszámolója
2023-04-04 11:53:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Johmsmith73 beszámolója
2023-02-15 07:28:20
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Régebben voltam nála, csak most irok mert egy ideig nem láttam aktívnak, hamar felvette, közlékeny volt, kedves hangú, ez meg is győzőtt és indultam, fél óra mulva ott.

Lakás: Viszonylag könnyen megtalálható, központi!, a szomszédos utcákban még parkolni is lehet, forgalom, napszak függő.

A lépcsőház régiesebb polgári, mivel késő volt kilépett hogy oda találjak, vagy hogy lecsekkoljon🙂 belül elmegy erőss átlag nem luxus de a célnak megfelel, a fürdő az már egyszerűbb pár tusfürdő de még belefér.

Külső: Hanna aranyos, kis pajkos szomszédlány, barátnő feelinges, mire visszaértem a fürdőből ő is majdnem meztelen volt, arca szép,kislányos is kedvessége még rátesz, cikik kis épp tenyérbe valóak, feneke szélesebb nőiesebb markolászni való!

Hozzáállás: A hozzáállására egy szó se lehet kedves figyelmes közvetlen, ami sokat segít az esetleges kezdeti izgalmal legyűrésén, még tus előtt szerintem intéztük amit kellett, visszaerősítettem, hogy 2 menetre jöttem az egy órában.

Együttlét: Az ágyra huppanva,(arra se volt panasz) kellemes franciába kezdett nem volt kiemelkedő technika, az egész csaj inkább baratnő feelinges ami késő be is igazolódott, egyből ahogy francia után az első gyorsabb menetben ráfordultam missibe, gyengéden ölelt simogatott, amivel meglepett és hamar el is mentem, így nem aggódtam a második menet végkimenetelén se. Pihi beszélgetés aranyos fiatal csajos, oldódás megvan, 2odik menet ugyanúgy felfrancia missig doggy felváltva, itt doggy közben hátranyúl simizza a zacsit, aktivizálódik, ezek az érzéki apróságok teljesen feldobják az egész eggyüzlétet, kicsit sok volt a síkosító, a vége fele nem éreztem annyira de a pluszok miadt megvolt a végeredmény.

Elégedettség és Ajánlás: Az összkép kellemes barátnős, szeretős feeling!aki ilyen kis aranyos csajt keres annak telejsen megéri, nem pornós legalábbis egymásból nem ezt hoztuk ki, köszi a kellemes órát.🙂

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
James5 beszámolója
2022-12-12 21:56:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, simán ment.

Lakás: Célnak megfelel

Külső: Nagyon szép lány, szép arca van nem kell félni a kitakarástól, gyönyörű szép szemei vannak. feszes formás popsi, a ciciket nagyon jó volt fogdosni szépek a bimbik is. Kedvenc testrésze a szája:)

Hozzáállás: Lenne mit tanulni tőle sok lánynak, nagyon korrekt, kedves szinte gondolat olvasó, maximálisan a kedvemben járt.

Együttlét: titok

Elégedettség és Ajánlás: igen ajánlom, egy igazi felüdülés a sok átverős mellett. biztos h vissza megyek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Wanmaomao beszámolója
2022-12-01 00:12:50
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Contact: I contacted Hanna on Whatsapp. It's very easy to contact her. It took her almost one second to reply to my message, which shocked me. Because it usually takes a few minutes or even longer for other girls to reply to me every other week. This is my last month in Hungary, and we had a very good time.

Place: My home. She came quickly. It took only twenty minutes from contacting her to her entering my gate.

Looks: Hanna has very beautiful black hair. This makes me very happy. I am an Asian and like girls with black hair. Hanna has a sexy tattoo on her chest. She wore a pair of cute socks when we had sex. It makes her look very sexy. It is worth mentioning her chest. That is a very beautiful natural snow mountain. Believe me, she is beautiful.

Attitude: Hanna is not good at English. But this is not a bad thing for me. Although I can use English fluently, I am not good at communicating with others. So it doesn't affect our sex. Her attitude is very friendly. I'm too nervous to be strong. She kept comforting me and relaxing me. To be honest, she is like my older sister.

Act: Hanna gave me a wonderful oral sex. But I still like to touch her vulva. Unfortunately, she didn't allow me to insert my finger. But it's no big deal. Her vagina is very compact, and she feels like a 16-year-old girl. Finally she lay in my arms, and I freed myself with my hands.

Satisfaction and Recommendation: Five star super rating. This is the girl with the highest quality I met on this website. Although the price may make you feel a little expensive. But it's worth it. I will return to Budapest in September next year. I look forward to seeing her again.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
vendell beszámolója
2022-03-02 09:29:00
szép arcú
telefonban mást mondott

Kapcsolatfelvétel: Megbeszéltünk mindent, s végül az V. kerületben találkoztunk, ugyanis a hölgy ott is aktív.

Lakás: A lakás hangulatos. Kissé szűk folyosón lehet eljutni a fürdőig, és szűk lépcsőn lehet feljutni a szobába.

Külső: Gyönyörű lány, gyönyörű testtel. Tökéletes vonalak.

Hozzáállás: Fél órát beszéltünk meg. Némileg eltértünk az előzetesen telefonon leegyeztetett dolgoktól.

Együttlét: Nos, atelefonos egyeztetés során elhangzott, hogy mehet a közös tussolás, az ujjazás és csók. Amikor ott voltam, akkor tussolás mégsem, mert túl kicsi a zuhanyzó. Ujjazás nem, mert hamarosan meg fog jönni. Csók csak az egy órában.

Így csak aktus történt, de fogta a csípőmet, hogy ne hatoljak túl mélyre, mondván hamarosan meg fog jönni, és fáj neki.

Attól eltekintve, hogy nem teljesen az történt, amit előre megbeszéltünk, kedves lány, nem közvetlen ugyan, nem barátnős együttlét, de nagyjából korrekt. Bár dirrekt azért választottam őt egy másik hölgy helyett, mert számítottam a közös tussolás-csók-ujjazás kombóra.

Elégedettség és Ajánlás: Nem olyan közvetlen, de kedves lány, és gyönyörű. Lehet, más napon mindent össze lehet hozni vele, de bennem maradt némi hiányérzet.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
11Zoli11 beszámolója
2021-08-21 08:57:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetünk gyorsan fogadta a hívásom és találkoztunk is.

Lakás: Meg felelő kényelem a célnak meg felelt

Parkolás kicsit nehéz ezt rá kell számolni a szabad időre

Fürdő tiszta tusfürdő van elegendő a törölköző pedig tiszta

Külső: Külső: amit vártam és láttam a képen

Arca: hat szóhoz se jutok rosszabbra gondoltam de kellemesen csalódtam .

Testalkata: pont olyan ami a képen látható szép kerek popsi .

Hozzáállás: 1 órát voltam vele de nem bántam meg mert amit beszéltünk telefonba azt meg is kaptam nem kellet meg egyszer el mondani neki mert tudta a dolgát és meg is tudta csinálni amit kértem tőle telefonba .

Elégedettség és Ajánlás: Kellemesen el töltöttük azt az egy órát, sajnos nem volt több időm de biztos hogy vissza megyek hozzá. Csak ajánlani tudom annak a személynek, aki igazán férfinak akarja érezni magát.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tomy015 beszámolója
2021-08-03 11:49:50

Kapcsolatfelvétel: Hamar sikerült felvenni vele a kapcsolatot.

Lakás: A lakás megfelelő volt,tiszta rendezett volt.Fürdésre is van lehetőség.

Külső: Nem arccal hirdet,de kellemes meglepetés várt,bájos mosolygós tinilány.Az alkata számomra tökéletes,formás popsi,tenyérbeilő cicik,szexi vékony nyak,egyszerűen imádtam.

Hozzáállás: Szerintem nagyon kezdeményező,igyekezett mindenben a kedvemre tenni.Kedves volt,sokat mosolyog.

Már többször voltam nála,és szerintem még megyek is.

Együttlét: A részletekre most nem térnék ki,szerintem ügyes,és türelmes,nem nézegeti az órát.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében nagyon jó volt vele az eltöltött idő,én ajánlani tudom csak,de ha tehetném csak magamnak tartanám meg.Pont az a lány akit mindíg is kerestem.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.