SzexpartnerSzabrinaaa+36 70 / 286-4740Budapest XI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Szabrinaaa vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XI. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 286-4740 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
164 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
60 cm
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 22 óráig
kedd:
10 órától 22 óráig
szerda:
10 órától 22 óráig
csütörtök:
10 órától 22 óráig
péntek:
10 órától 23 óráig
szombat:
10 órától 23 óráig
vasárnap:
10 órától 22 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
32
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
910772x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
igen
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Kék
Alkatom
Vékony
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia gondoltal valaha arra, hogy milyen lenne egy igazi szoke cicababaval. nalam olyan elmenyben lesz reszed, mintha egy igazi pornofilmbe csoppentel volna. Igazi igenyes, luxi lakasban fogadlak, diszkreten, vagyis nem talalkozol soha senkivel. Finom szexi fehernemuben varlak, de ha volna egyeni keresed, ugy, mint fuzo, extra magas sarku, combfix, szaten, latex, selyem vagy epp csak arra vagysz, hogy egy apro kis tangaban lass, csak jelezd elore en csak annyit kerek, hogy cserebe te is tisztelj meg tisztasagoddal es kedvessegeddel.
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
ha megkérsz
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
ha megkérsz
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
ha megkérsz
Láberotika
ha megkérsz
Közös pornófilm nézés
ha megkérsz
Mélytorok
ha megkérsz
Csúszka masszázs
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
ha megkérsz
Elfogadott (26 db)
Kapott (2 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (2 db)
Értékelem
Ferrite beszámolója
2023-11-27 20:58:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Egyszerűen ment minden. Szabad volt az időpontja, amit kértem. Kellemes hangja van, nagyon kedves volt telefonban is.

Lakás: Panel Győr Adyváros híres görbe utcája. Pláza közelében. Parkolóhely ezen a részen ingyenes és van 1-1 szabad hely mindig. Szépen felújított lakás. Fürdőben csak kezetmosni voltam, mert frissen zuhanyoztam. Normál panel fürdő, szépen felújítva.

Külső: Egy kicsi felete alig takaró szettben fogadott. Hatalmas szilikon cicijeit alig bírta kordában tartani ez a ruhadarab. Formás teste van, gyönyörű arca. Szép szeme, szép fogai. Imádnivaló pici nő. Falatnyi popsija eszméletlen kívánatos, ahogy az egész lány! Finom, illatos pucija van.

Hozzáállás: Abszolut kezdeményező. Kedves, aranyos, pozitív kisugárzású, nyitott személyiség. Egy tünemény!!

Eredetileg fél órát terveztem, de 1 lett belőle.

Együttlét: A szobába érkezvén már nyoma sem volt a falatnyi fekete ruhadaraboknak.

Fantasztikus testétől megőrül az ember. Éppen tiszta plédet terített az ágyra.

Lefeküdtem és Szabrina nekilátott. Kaptam egy finom natúr franciát, majd 69ben belekostolhattam a puncijába. Nagyon fincsi volt. Közben a derekát popcoját cicijét simogattam.

Rövidesen gumiba bújtatott és nyeregbe szállt. Kicsit mintha kényelmetlen lett volna számára a méretem, de ennek nem adott hangot. Finoman elrodeózott az ölembe. Nagyon szép látvány és nagyon jó érzés volt.

Majd fordultunk. Lusta kutya volt a következő póz. Itt elidőztem. Bámultam a lágyan ringó fenekét, a csinos vékony derekát, a fektében oldalra kibuggyanó ciciket, az oldalra fordított gyönyörű arcát és az el-eltűnő ezredest a popsija alatt. Kb 10percet kéjelegtem így és egyensúlyoztam az élvezés határán. Majd kértem, hogy térdeljen fel doggyba és így folytattam az akciót. Csodás kis feneke rezdését figyeltem, markoltam a fenekét a derekát. Ezután újra natúr francia.

Pihenésképp jó hangulatba story-zgattunk. Az óra leteltekor búcsú ölelés és búcsúpuszik. És kilépve az ajtón visszazuhantam a való életbe.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlom! Prémium minőség.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kovi26 beszámolója
2023-10-25 20:56:18
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen ment, kedves volt és rugalmas, időpont is és érkezés is, picit előbb értem oda de az sem volt gond.

Lakás: Hibátlan, jó a megközelíthetőség és a parkolás sem nehéz, van minden, ami kell, tiszta rendezett lakás és nincs más bent, csak ő és persze a szerencsés partnere, jelen esetben én :D

Külső: Egy két lábon járó csoda, imádom, tökéletes nő testre és arcra is. Formás, karcsú, feszes, nem alacsony, finom bőr, veszedelmes cicik és fenék, egyszerűen egy ajándék egyenesen az ördögtől, amiért szívesen adom el a lelkem.

Hozzáállás: Nagyon kedves, kezdeményező, nyitott, annyira jó volt hogy én voltam kicsit zavarban meg távolságtartásban, de majd legközelebb azon is javítunk.

Együttlét: Hát valami veszedelmesen jó, hazafelé a külső sávban bénáztam és pörgettem a fejemben a képeket hogy jól meg tudjam jegyezni :) ügyes, csodaszép, még szerintem őszintén élvezte is, talán a csúcs pont nem volt meg, dehát én nagyon feszültem, nem számítottam ilyen jóra, nem csoda :D Kicsit mérges voltam magamra hogy nem tudtam kiélvezni rendesen, de majd egy következő körben.

Elégedettség és Ajánlás: egy csodálatos nő, köszönjük, hogy ittvagy nekünk! Én mindenképp megyek még, legszívesebben megtartanám magamnak, de nem vagyok önző, jó szívvel ajánlom. (Ha van full time barátnő lehetőség stipi!)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
habostorta beszámolója
2023-03-21 18:20:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam Győrben volt éppen. Kedves volt, megbeszéltünk mindent, 1,5 óra múlva már nála voltam. Parkolás lépcsőház előtt ingyenes.

Lakás: Igényesen felújított lakás, tiszta bútorokkal. Fürdőben többféle tusfürdő. Ágy kényelmes. Volt még a francia ágyon kívül egy kanapé is. Legközelebb azt is kipróbálom.

Külső: Hát azok a cicik... szépen vannak kivitelezve. Vékony formás test. Arca vonzó. Illata finom. Tökéletes egy szóval.

Hozzáállás: Rendkívül kedves, sokat beszélgettünk.

Együttlét: A lényeg: érkezeskor kis beszélgetés, majd mentem tusolni. Mire visszaértem meztelenül várt. Már a látványtól harcrakész lettem. Kis NF nekem, majd apró csókok. Ezután javasoltam a 69-et. Később mondta, hogy a ténykedésemtől sikerült elélveznie. 69 után paci és itt lett végem. Nagyon élveztem. Második kör nekem nem szokott menni. Azért az utolsó 20 percben megpróbalt mindent de végül nem sikerült. Talán ha lett volna még 20 perc...

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott abszolút. Ha az utam arra lesz, amerre Ő, akkor meglátogatom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
TONIINOT beszámolója
2023-01-31 19:04:43
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Azonnal felvette, de ez jelölve is volt az adatlapon.

Lakás: Nagyon rendezett, tiszta, illatos lakás.

Külső: Kedves arcú, a képeknek megfelelő gyönyörű, vékony, sportos alak.

Hozzáállás: Ahogy átléptem a küszöbét átvette az irányítást, ami nekem abszolút bejött. Kedvesen, szexi ruhában, mosolyogva fogadott, kaptam vizet is. Megdicsértük egymás sportos testét:), ruha le, irány a háló.

Együttlét: Szuper 69, utána hatalmas pacigolás. Legközelebb megpróbálom csúcsra juttatni.

Elégedettség és Ajánlás: Akit nem zavar a határozott, de odafigyelő, kedves irányítás, annak maximálisan ajánlom. Jót beszélgettünk mielőtt elhagytam a helyszínt. Köszönöm a kedves vendéglátást, Tuti visszatérek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lorenzo999 beszámolója
2022-06-30 03:20:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hamar elértem, amikor zöld volt. Délután hívtam, és szerencsére még volt aznapra egy szabad időpontja. Meg is beszéltük aznap estére a randit. Estére már szerencsére nem volt annyira meleg.

Lakás: Újszerű/újépítésű lakás, nagyon modern. Célnak maximálisan megfelel, tágas, tiszta,diszkrét. Fürdőszoba is nagyon szép, tiszta, tusfürdőkből nagy választék, szájvíz is, van minden. Egyedül fogadott.

Külső: Gyönyörű szép lány, egy igazi szőke gazella. Topmodell. Szép arca van. Fantasztikus szemek, ragyogóak. Szép, formás cicik, szexi popsi, igazi modell alkatú lány. Gyönyörű puncija van. Nehéz lenne egy dolgot kiemelni, mert mindene nagyon szép. Diszkréció is fontos számára.

Hozzáállás: Nagyon kedves, tündéri lány. Maximálisan barátnő feeling is, ugyanakkor egyszerre vadítóan szexi, mint egy igazi vadmacska. Elegáns és csinos, valamint teljesen segítőkész. Hűs vízzel kínált, és felajánlotta, hogy nyugodtan foglaljak helyet. Emellett nagyon értelmes és művelt is. Egy órát voltam vele, de kettő is kevés lett volna...

Együttlét: irány a fürdő, majd tusolás után visszajövet a fürdő előtt várt, és már itt elkezdődött a "csókcsata". Nagyon finom szája van és rendkívül érzékien csókol. Így jutottunk el a tetthelyig, miközben meg is tudtam csodálni az előttem ringatózó gazella testét. Egymás testével való megismerkedés után ő mutatta meg, hogy francia tudása messze átlag feletti. Kezdetnek a nyelvével olyan csábítóan nyalta végig oldalt, elöl, hátul mindenhol a farkam, hogy azt éreztem, nem is ezen a bolygón vagyok... :) Érzékien szopta és szívta a makkomat. Finom szájával egy nagyon érzéki szopással lepett meg, majd ezt váltogatta amolyan pornós franciával. Nagyon izgató volt, és fantasztikus érzés. Mivel néha egész finoman csinálta, talán két percig bírtam így a finom ajkai között. Puha szájával aztán akkor repített igazán a mennybe, amikor már egyre nehezebben vettem a levegőt, és nem sokra voltam attól, hogy elélvezzek. Ekkor kapcsolt rá, és szinte kifacsart. Hatalmasat élveztem a szájába, leírhatatlanul hatalmas, jó érzés volt. Felejthetetlen élmény. Miközben tovább folytatta a szopást. Az utolsó cseppig kiszívott és még hagyott lenyugodni is. Csak úgy cuppogott a farkamon.

Tisztogatás,törölgetés. Szünetben nagyon jót beszélgettünk- Hamarosan ismét készen álltam, ezért ő újra keményre felállította a farkam. Pár perc mennyei szopás után már nagyon benne akartam lenni a puncijában. Először missziben nyomtam bele a farkamat, szépen lassan. Csináltuk hagyományosan, főleg az elején, majd egy idő után a vállamon voltak a felhúzott lábai, és úgy tettem magamévá. Aztán vissza a kiinduló misszi pózba. Ezúttal jól szétrakta a lábait és alig dolgoztam rajta, átkulcsolt a lábaival. Így raktam meg jól, egyre fokozva a tempót, de ő nem engedett el ezen "közelségéből")

Ha nem tartottunk volna itt egy pici szünetet, akkor nem lett volna lehetséges, hogy még doggyban is megdolgozzam.

Eszméletlen volt, ahogy bepucsított előttem. Már a látvány is önmagában teljesen belémivódótt, nem győztem egyik oldalról a másikra félrenézni, mielőtt már elsülök ettől. Szép lassan belenyomtam a farkam a puncijába,és nagyon meg is döngettem a végén. Tetszettek a visszajelzései, és nagyon élvezte ő is, amikor doggyban dugtam. Hamarosan indítottam egy nagy hajrát, pakoltam ahogy a csövön kifért. Ez megtette a hatását, és így hatalmasat élveztem Szabrina szűk puncijában. Pár levezető lökés után még tövig benne maradtam. Az a látvány hátulról elképesztően szuper volt.Beleégett a retinámba. Most is látom magam előtt a szép kis szőke gazellát, amint a farkamat járatom benne a puncijában. A szája és a puncija nagyon nagyon jól szinte üresre kifacsart, egy ilyen nagy kefélés után csak egyszerűen eldőltem.

Elégedettség és Ajánlás: Nem kérdés, nagyon szívesen ajánlom. Barátnő feeling, de ugyanakkor vadítóan jó és intenzív vele a szex. Mintha egy szőke amerikai aranyos kis édes pornós lánnyal lettem volna egy olyan sima " szomszédlány" típusú szexi videóban.

Jövök még újra. Kihagyhatatlan!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Laci198405 beszámolója
2022-06-15 19:35:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk időpontot másnap már mehettem is hozzá

Lakás: Nagyon szép lakásban fogadott és a fürdő is nagyon jól felszerelt

Külső: Egy kicsit vékonyabb a képekhez képest, de nagyon szép nő. Kedvencem talán az arca és nagyon formás a feneke

Hozzáállás: Nagyon kedves volt és nagyon oda figyelt rám. Kezdeményező típus, nekem nagyon bejött a stílusa.

Együttlét: Egy órára mentem hozzá, egy valamit sajnálok, hogy nem volt csók, de azon kívül minden jó volt, mindent amit csinált abban nagyon profi

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon tudom ajánlani mindenkinek, mert nagyon kedves és közvetlen nő. Szex pedig leírhatatlan vele

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szj1225 beszámolója
2022-05-12 16:24:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam , második alkalommal felvette.

Lakás: Új építésű lakás Győrben, jó környezet, könnyen lehet parkolni a környéken.

Külső: Tökéletes test és arc, valamint jó kisugárzása van.

Hozzáállás: Mindent megbeszéltünk az elején, és mondtam neki ha valami pluszra vágyom közben azt jelzem neki, amit engedett is közben.

Együttlét: NF. Sex több pózban és mindegyiket készségesen és nagyszerűen művelte. Nekem tökéletesen bejött a hozzáállása és a személyisége, főleg mivel nehezen oldódom,de a vidámsága segített.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben ajánlom, több lánnyal is volt dolgom,de ő topp 3-ban van.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tibi1987 beszámolója
2022-04-13 13:17:54
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Hamar ment, egy nappal előtte hívtam és másnap már fogadott is

Lakás: Nagyon szép lakása van

Külső: Hát a képek alapján nem erre számítottam, az arca nagyon szép, de sajnos nagyon vékony, kora is megtévesztő, mert biztos hogy már rég volt 26+ os

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező

Együttlét: Az együtlét az nagyon jó volt, bár a mellbimbóhoz nem lehet hozzá érni, de azon kívül minden másban tökéletes

Elégedettség és Ajánlás: Hát azoknak ajánlom, akik szeretik a nagyon vékony hölgyeket

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gaben86 beszámolója
2022-03-12 21:12:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, mikor éppen Debrecenben volt.

Lakás: A lakás célnak megfelelt, rendezett és illatos, a fürdő is teljesen rendben.

Külső: A lány külsőre teljesen fedi a valóságot a képeknek megfelelően.

Hozzáállás: Kedvesen beinvitált a hálóba, ahol meg tudtam szabadulni a felesleges ruhámtól, kaptam egy törülközőt a zuhanyzáshoz, egy órát voltam vele.

Együttlét: Elején beszélgettünk, majd franciával kezdett, ezután meglovagolt egy kicsit, majd misszionáriusban sikerült elélveztetnem, a végén franciával végzett ki szájba élvezéssel.

A szünetben beszélgettünk minden féléről.

A második körben meg csak francia volt végig szájba élvezéssel szintén.

Ezek után zuhany, majd felöltöztem és beszélgettünk egy kicsit, megköszöntem az időpontot és elbúcsúztunk egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében ajánlani tudom, Átlagon felüli. Visszatérek még hozzá, ha éppen Debrecenben jár.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
body880 beszámolója
2022-01-21 02:56:53

Kapcsolatfelvétel: Egyből fel vette a telefont. Már a telefonba is nagyon kedves volt. Gyorsan sikerült egyeztetni vele mindent.

Lakás: Teljesen rendben volt. Könnyen megközelíthető,szomszédokkal minimális esély van találkozni is. A lakás patika,rendezet,egyszerű. Célnak tökéletes. Egyedül volt a lakásban.

Külső: Arca szép szemei elbűvölők. A képeken ő látható habár sokkal vékonyabb, már kissé túlságosan is.

Hozzáállás: Mar az ajtó nyitáskor elbűvölt. Mosolygós jó kedvű végig és nagyon kedves.

Együttlét: Nem részletezném túlságosan. Kezdeményező volt. Először egy kis francia majd folytatjuk ahogy kell. Tejesen oda adó volt és oda figyelő. Nem éreztette hogy nehezére esne sőt épp ellenkezőleg.

Elégedettség és Ajánlás: Nem tudok rosszat mondani. Engem sikerült meg fognia tejesen. Külső teljesen jó kisugárzás még annál is jobb.

Én megfogom még párszor látogatni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tesztmen beszámolója
2022-01-19 21:45:28
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
telefonban mást mondott, meglopott

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk!

Lakás: Társasház, szép kis apartman! Fürdő felszerelt!

Külső: Külső, bomba jó teste van! Kicsit talán idősebb mint a képeken!

Hozzáállás: Kezdeményező.Nagyon kedves , finom hangja van . Néhány dolgon változtatott menetközben, eltért a megbeszeltektől.

Együttlét: Naturfranciaval kezdett de gumit húzott jólett volna ha nemhúz gumit , szexben távolságtartó volt illetve a melleit nagyon féltette....

Elégedettség és Ajánlás: Egyszer érdemes meglátogatni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
9754086211 beszámolója
2021-10-20 15:58:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen ment minden

Lakás: Kocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető + nagyon szép környéken van

A lakásban és a fürdőben semmmi kivetnivalót nem láttam, minden van ami kell

Külső: Láttátok a képeket 100%-ig a valóságot tükrözi. Azt viszont nem tudom hogy hova rejti el az angyali szárnyait

Hozzáállás: Fél órát voltam és az eggyetlen bánatom hogy nem tölthetek ott minden napomat

Együttlét: Csináltuk lovaglóban, kutyában és misszionárius pózban. Mindháromban abszolút tökéletes az élmény leírhatatlan. Ilyenkor bánom hogy nincs érzékem a költészethez. miután végeztünk utána klasszul lehet vele beszélni

Elégedettség és Ajánlás: Eddigi élményeim alapján kijelenthetem hogyha csak ő és én lennénk ezen földön az olyan lenne mintha minden nap megnyerném a ötös lottót (úgy hogy nem is játszom)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
black21jack beszámolója
2021-10-18 23:15:38
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kapcaolat felvetel nehany telefonallas utan ment.

Lakás: A lakas celnak megfelelo volt~atlagos

Külső: Ó van a kepeken, de lehet par eve keszultek a fotok

Csinos arc

Vekony derek

Hozzáállás: Egy orara mentem

Nagyon kedves kiss teremtmeny

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zeiger85 beszámolója
2021-10-03 22:12:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon érdeklődtem. Ha jól emlékszem, elsőre felvette. Beszélgetés során megtudtam mindent ami érdekelt, sikerült egy későbbi időpontot egyeztetni.

Lakás: Győrben látogattam meg Szabrinát. Igényes felújított lakás, minden biztosított ami csak egy ilyen randihoz kell!

A másik szobában szerintem egy másik lány is volt, de semmi kellemetlen szituáció nem volt. Ügyesen kezelik a dolgokat. Nem találkoztam senkivel.

Külső: A külsejét nem jellemezném, mindenki döntse el milyen jelzővel illeti őt, mivel egy az egyben az a lány fogadott, akit a fotókon látsz. Gyönyörű vékony testalkat, selymes bőr. Kedvencem az egész lány, tetőtől talpig. Ami talán kicsit extra volt számomra, a csodálatos lótuszvirág.

Hozzáállás: Annyira volt kezdeményező, amennyire kell, vagy ahogy a vendék kívánja!

Meg lehet beszélni vele mindent. Kedves volt, lehetett vele beszélgetni, 1 órát voltam.

Együttlét: Nem részletezném, mert igazából mindenki hasonlókat ír. Inkább azokat a dolgokat említem meg, ami miatt a felejthetetlen volt számomra a randink, vagy ami talán kiemeli őt az átlag hirdetők közül. A franciája csodás. Az első akció a szájában lett számomra vége, kitartó foglalatossága a vártnál gyorsabb eredményt hozott. Aktus több pózban, kutyusban isteni volt. A lovaglás elmaradt, de majd legközelebb remélem pótolni tudjuk. A legnagyobb élmény számomra az volt, hogy francia tudásomat meg tudtam mutatni. Nem szeretem magam vulgárisan kifejezni, de most nem tudom máshogy megfogalmazni. Imádok puncit nyalni. Más hirdetőkkel ellentétben úgy vettem észre Szabrina tényleg élvezi. Vagy nagyon jó színésznő, vagy többször is elélvezett ténykedésem nyomán. Ösztönösen húzta fejem puncijára, a nyögéseket meg lehet játszani, de a remegést, szapora levegő vételeket nem lehet megjátszani.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében csillagos ötös. Pedig mostanában nagyon sok csalódás ért más hirdetőknél, de itt kellemes csalódás ért. Természetesen ajánlott kategória.

Köszönök mindent, még biztos látjuk egymást.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Joccy9107 beszámolója
2021-09-23 21:36:04
szép arcú, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: telefonon egyeztettünk. Gyorsan ment minden, délután indultam hozzá!

Lakás: A lakás a célnak tökéletesen megfelelő volt!

Külső: Külsőleg számomra az oldalról a prémium lányokhoz tartozik. feszes bőr, gyönyörű lábak, kerek popsi, csábító arc, és tekintet. Bár nem a barátnőt kerestem benne, hanem a szeretőt, és nekem ebből a szempontból egy perfect Nő!

Hozzáállás: Az utolsó napját töltötte Debrecenben, és én voltam az utolsó vendége, így elég fáradt volt a nap végén, de ezért nem hibáztatom, viszont odatette magát, nem szerette volna ha elégedetlenűl távozok, és ez nekem imponáló volt.

Együttlét: Születésnapom alkalmából kerestem meg még Júliusban :D Gondoltam meglepem magam egy ilyen gyönyörű nővel :) 1 órát szerettem volna nála tölteni, de csak fél órára volt már ideje, de nem bánom. Franciával kezdtünk amit ügyesen csinál, és igazából a látvány azonnal keménnyé tett. Kértem, hogy Lovaglóba folytassuk, nagyon ügyesen mozog, és bár tudom, hogy fáradt volt, és utolsó napján volt Debrecenben, de értékelem, hogy nem kedvetlenűl állt hozzám, és nem rontotta a hangulatomat, és nagyon jó hangokat adott ki még ha mű is volt. Ami egy picit zavaró volt, hogy nagyon irányító volt. Lovaglásnál isteni volt látni azt a testet, a melleit, a derakát, a csípőjét ahogy rajtam van, aztán felguggolt, és úgy lovagolt meg, és kéjesen bezsélt hozzám, és odasúgta, hogy élvezz velem :) Ebben a pózban sajnos nehezen megyek el, ezért kutyusba váltottunk. Nagyon szép kerek feszes popsija van. gyorsabb tempóra váltottam, és hát szűk puncija van az édesnek, és nem is bírtam sokáig, és hagyta hogy lenyugodtam. Majdhogynem ki is töltöttük az időnket. Még beszélgettünk egy keveset, és megjegyeztem, hogy szeretnék, még hozzá jönni ha a közelben van, és biztos hogy fogok is :)

Elégedettség és Ajánlás: Örültem volna az egy órának, szerettem volna több időt vele tölteni, de talán legközelebb. Szerintem vannak neki is jobb és rosszabb napjai, és ő is emberből van, és el tud fáradni. Ennek ellenére minden KEDVES úriembernek ajánlom a hölgyet, és tényleg bánjatok vele kedvesen! Én remélem, hogy hamarosan újraláthatom :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
baluka2000 beszámolója
2021-08-20 01:08:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: telefonon hivtam fel ora mulva fogadott

Lakás: atlagnal jobb volt a lakas. furdo ok

Külső: egyszeruen nagyszeru. olyan mint a kepeken.

Hozzáállás: kedves volt kezdemenyezo. orat voltam vele. nem neztuk az idot. szerintem par percel tobb is volt.

Együttlét: franciaba nagyon ugyes nagyon raerzett. sajnos csak 1 pozt birtam de majd meg megyek probalunk mast is..

Elégedettség és Ajánlás: igen ajanlom. rendkivul ertelmes szuperul lehet vele dumalni is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Cas001 beszámolója
2021-08-10 15:46:46

Kapcsolatfelvétel: Telefonon . Könnyen ment , ami gyakran nem jó ómen. A legjobb lányok nehezem elérhetőek. :) Jó , ez nem törvényszerű .

Lakás: Belváros , panel , sokadik emelet.

Külső: Vékony lány , számomra kicsit mű . Ez leginkább a feltöltött száj miatt van. Nyilván van aki szereti , én nem .

A cicik a képeknek megfelelően szépek.

Hozzáállás: Kezdeményező volt . A kedvességgel úgy tűnt nem lesz gond .Zuhany után a szobában várt , mondta helyezzem magam kényelembe. Mivel csak fél óra szabadja volt , annyira mentem .

Együttlét: Miután elhelyezkedtem az ágyon , elkezdte a natúr franciát. Érzékien , jól csinálta. Pár perc után kérésemre átváltottunk kölcsönösre. Nem hinném , hogy a technikám miatt de nagyon gyorsan közölte folytassuk aktusban. Óvszer fel besíkosítózta , majd közvetlen utána magát is. Aki élvezi , annak erre nem szokott szüksége lenni . Szemből , gyors vágtában meglovagolt. Aggódtam is hogy hamar végem lesz . Szerencsére megúsztam , nem szerettem volna 2 percben bevégezni. Átváltottunk misszionáriusba , itt már én diktálhattam a tempót. Mivel a fél óra elég rövid idő , rákérdeztem mennyi van még hátra , mert nem szeretném elkapkodni. Nem számít mennyi , élvezz el , jött a válasz.

Elégedettség és Ajánlás: Nem lett volna rossz , ha nem érzem a futószalag érzést , illetve az ajak feltöltés. Az előbbi zavart sokkal jobban. Vessenek rám követ azok akik csupa 5 csillaggal értékelték , de mesze nem az. Szerencsére sokszor volt olyanban is részem . Van velük szemben lelkiismeret furdalásom , nem mindegyikről írtam kritikát.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
d0d0 beszámolója
2021-08-02 20:09:46
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre felvette, még júniusban voltam nála Debrecenben

Lakás: Egy első emeleti társasházi lakás volt, a környéken egyszerű volt megállni, és magát a társasházat sem volt nehéz megtalálni

Külső: A képek fedik a valóságot, annyi hogy a tetoválások nem látszanak, de ez nem ront semmit az összképen és még arcra is szép, én nem csalódtam

Hozzáállás: Kicsit meglepődtem amikor beleszólt a telefonba, kifejezetten közvetlen és kedves a hangja így biztosan nem gondolja meg magát az ember amikor beszél vele :D Fél órát voltam nála és egyébként személyesen is kedves és beszédes is emellett.

Együttlét: Sosincsenek extra kívánságaim ilyen helyzetekben igazából, így az általános forgatókönyv ment, de jó mindenben, franciától kezdve a lovaglásig is, és tetszett hogy nem az a monoton, egyből a mélyvízbe stílusa van.

Elégedettség és Ajánlás: Én teljesen meg voltam vele elégedve, de eddig tőle távoztam a legnagyobb elégedettséggel

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lyuksogor beszámolója
2021-04-13 20:46:11
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem mikor zöld volt a kagyló.

Két orával később nála voltam.

Lakás: A lakás nagyon kellemes és praktikus és nem utolsó sorban tiszta. Barátnővel osztoznak az alkalmi búvóhelyen. A lakáson is látszik hogy karbantartott.

Külső: Nem csalás, nem ámítás. Az adatok stimmelnek, a fotók nem hazudnak. Igényes és ápolt nő, aki szép is. A szépség ugye relatív, én pedig nem vállakozom arra hogy megpróbáljam leírni az arcát. Emlékszem, hogy a szája talán husosabb, de az is lehet, hogy csak a szép piros rúzs emelte ki. A teste tökéletes, cickók parádésak, a popsi csodás, finom selymes a bőre, punci ápolt és fincsi.

Biztos lehetne hasonlítani másvalakihez, de annyira ritka már az ilyen modoros, de mégis kedves nő, hogy azt kell mondjam egyedi és különleges érzés már csak a társaságában is lenni, nemhogy a zuhanyt követő felvonásban aktívan részt venni.

Hozzáállás: Egy órat maradtam. Első randira elég is szokott lenni. Végtelenül kedves és illedelmes volt, de mégis közvetlen. Az együtt töltött idő alatt végig kommunikatív volt a szexben pedig kezdeményező is. Úgy vettem észre hogy szereti ha megosztja vele a vendég mit is szeretne.

Együttlét: Valahogy a csók elmaradt, bár megbeszéltük, hogy lehetne, de mondta az alkalmi partnernőm, hogy csak nyelvhasználat nélkül értendő a csók. Natur franciát nagyon jól csinálta, husos szájával jól körülöleli a szerszámot és a nyalvjáték is pazar élmény. Mozizni akartam végig, hogy lássam ahogy egy ilyen gyönyörű, hosszú szőkehajú szépség élvezettel kényezteti a farkam, de olyan jó érzés volt hogy töbször is behunytam a szemem. Utána hely és szerepcsere következett. Szerette a lágy csiklóra fókuszáló franciámat. Úgy éreztem kétszer is. Ezzel és az ezt követő ismételt furulyaszólóval már eléggé felhúzott, de ahogy a lovagláshoz a farkamra csusszant a husos punciával robbanásközeli állapotba kerültem és hiába minden, sokkal hamarabb mint ahogy szerettem volna. Persze jó lenne ha ilyen látvány és technika mellett csak a Hősnő fittsége szabna határt az élvezetnek. Hát most csak percek jutottak, de nagyon megérte. Aztán törölgetés, majd small talk, egészen baráti hangvételben. Nem sürgetett, de nem akartam visszaélni az idejével, ezért zuhany után eljött a búcsúzás.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam. Szabrina egy igazi bombázó aki mentes minden sztárallűrtől, kedves, közvetlen és barátságos személyiség, Aki normál dolgokat keres a szexben és tud nőként bánni egy Nővel, annak kiváló szexpartnere lesz. Szívesen fogom keresni, ismét.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gyerebaby beszámolója
2021-03-20 20:38:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan egyszerűen. Megbeszélt időpontom csúszott 15 percet, de meg érte várni rá.

Lakás: Tiszta, praktikus, csendes, célnak tökéletesen megfelelő.

Külső: Abszolút 1. osztály, tökéletes, vékony, kemény és tökéletes formájú.

Tökéletesen kerek, kemény, méretes cicik.

Tökéletes feszes, tenyérbe illő popsi.

Illatos, feszes, szűk és zamatos puncika.

Gyönyörű arc és tökéletes összkép.

Imádom.

Hozzáállás: Maximális barátnő feeling. Kezdeményező, öszinte.

Élvezi és tudja amit csinál.

Együttlét: Gyors zuhi, mire visszaértem, már meztelen.

Tökéletes, izgató, sexy natur francia, gumi felhúzás szájjal. :*

Kölcsönös francia <3 , majd az isteni lovaglást követte a csodálatos kutyapóz.

mikor majdnem éreztem a végét, átfordítottam misszibe és gyönyörködve a lenyűgöző látványban, amit csak birtam.

Vége felé megkérdeztem el lehet-e menni benne, majd az igen válasz után felrepültem az élvezetek hegycsúcsára.

Leírhatatlan érzés volt.

Biztos meglátogatom még a közeljövőben.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes hírdető, minden tekintetben.

Csak ajánlani tudom, de vigyázzatok rá.



Köszönöm szépen ezt a felejthetetlen találkozót, hamarosan újra meglátogatlak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
orgazmo beszámolója
2021-02-02 19:48:03
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, kb 1 óra múlva már úton voltam felé.

Lakás: A lakás igényes, a lépcsőházban portás van (!), de nem okozott fennakadást. A fürdő igényes, tiszta, a szoba is tágas, az ágy kényelmes.

Külső: Karcsú, feszes nagy cicik, formás popsi.

Hozzáállás: Érkezéskor üdítővel kínált, szexi fehérneműben várt. Nagyon kedves, kezdeményező, segít oldani a feszültséget. Fél órát voltunk együtt, nem volt benne üresjárat.

Együttlét: Natúr franciát kértem, majd gumit húzott, és meglovagolt. Én alig tudtam betelni a testével, a cicik valami eszméletlen látványt nyújtanak. Nagyon ügyesen mozgatta a csípőjét, hol lassan, hol gyorsabban. Boldogan telelőttem a gumit. Utána tisztogatás, még beszélgettünk egy kicsit, majd elköszöntem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves, közvetlen, barátnős. Akinek bejön ez a stílus, bátran keresse fel!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Attilkaaa beszámolója
2020-12-18 06:39:55
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Habermas beszámolója
2020-12-08 13:04:05
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült másnap délelőttre egyeztetnem időpontot. Ha nem tudja felvenni, később megcsörget.

Lakás: Csinos társasházi lakás, átlagtól szebb. Olyan, ahol akár én is szívesen laknék. Benne minden megvan, ami a feladathoz szükséges.

Külső: A teste világbajnok és arca is gyönyörű! Szép az arca és a haja is. Gyönyörű, vékony alakja, csinos feneke és eszméletlen mellei vannak. Kedvenc testrészem az utóbbi és az illatos, csini puncija... Mindig szexi cuccokban fogad, amitől már az ajtóban elkezd az ember cerkája bizseregni.

Hozzáállás: Nagyon kedves lány volt már a telefonban is, amit személyes találkozásunk során megfejelt egy lapáttal. Úgy nyitott ajtót, mint egy régi, kedves ismerősnek. Szívesen, őszintén és érdeklődően beszélgetett velem, amit nagyon jó néven vettem. Vidám és intelligens lány, akivel tényleg öröm a társalgás (is). Kezdeményező, mindent megtesz, amit kérsz.

Együttlét: Franciázni kezdett, de kedvet kaptam egy kis 69-hez és abban folytattuk. AZ orális tudása egyszerűen világbajnok, ilyenben még nem volt részem! Közben a nyelvem a csini punciján pörgött, amit hangeffektusokkal honorált. Ezt követően meglovagolt úgy, mintha pornófilmben lettünk volna. Amikor pedig elfáradt hátulról támadtam. A feneke látványa sem hétköznapi, úgyhogy itt lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom! Gyönyörű, kedves, fantasztikus teste és hihetetlen "szaktudása" van! Sokszor voltam már nála és leszek is, amíg lehet.



Nagyon fontos: Szabrinától mindenből a legjobbat kapod, de cserébe neked is udvariasnak kell lenned. Ő egy elbűvölő csaj és tekintsd is annak! Légy vele kedves és légy ápolt. Ha ezek nem fognak sikerülni, ne is menj hozzá. Hagyd meg inkább azoknak, akik megérdemlik!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Antonov12 beszámolója
2020-11-20 13:02:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Felvette, s nagyon rugalmasan adott időpontot. Rögtönre. Megfáradt, gyötrelmes napomon akartam lenditeni egyet.

Lakás: Lakás tiszta, felszerelt, nagyon kényelmes ágy puha takaróval. Szinte elnyel. Jól érezd magad. Parkolás is könnyű kell sétálni a házig vagy 15 másodpercet. Szóval nincs gond.

Külső: Ajtót nyitva nem hittem a szememnek. Csodás baba arc, fenék és mell full mint a képeken. Nagyon komoly az összkép! Úgy kb mindene a kedvencem.

Hozzáállás: Nagyon aranyos volt végig. Nem kellett könyörögni semmiért. 1 órát voltam, de megérte.

Együttlét: Francia az csillagos ötös, lovaglása mintha pornóban lennék. Rég tudtak így meggyűrni az biztos. 1 órába két aktus van, de vele két órába még a négy is menne. Nagyon jól csinálja amit csinált. PROFI!

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kriszy80 beszámolója
2020-05-18 20:39:35
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Viszonylag könnyen ment és az időpont is rendben volt.

Lakás: Célnak megfelelt a lakás egy kis tiszta panel.

Külső: Nagyon szimpatikus volt belsőleg és persze külsőleg is. Formás karcsú de jól fogható volt:)

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező de figyelte hogy mit szeretnék.

Együttlét: Kifejezetten jó volt a francia és kölcsönös is volt, talán még Ő is élvezte de én biztos.

Elégedettség és Ajánlás: Én ajánlom és kifejezetten jó élményekkel távoztak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240204_6697 beszámolója
2020-02-23 00:27:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült másnap délelőttre egyeztetnem időpontot. A hangját meghallva nem volt kétséges, hogy találkoznom kell vele.

Lakás: Egy új építésű társasházban találkoztam vele Debrecenben. szerencsére hamarabb érkeztem, így nem helybeliként nem ismerve a környéket egy kis időbe telt, míg parkolóhelyet találtam. A lakás szépen berendezett, de annyira nem néztem szét, mert éppen nem lakásvásárlás miatt érkeztem. Átlaghoz képest színvonalasabb lakás. Aki hibát kezdene ezen a dolgon keresni, annak biztos valami lakás fétise lehet...

Külső: Amikor az ember fia ilyen képeket lát, akkor akarva akaratlanul is elgondolkozik, hogy mennyi a valóság, és mennyi fotós munkája. Szabrinaaa képei egyértelműen a valóságot tükrözi. Így a képek alapján mindenki dönthet ízlésének megfelelően és nem kell meglepetésre számítania. Nem szeretnék kiemelni testrész. Szabrinaaa egy olyan lány, aki nagyon egyben van, egy tökéletes egységet képez a maga természetességével és úgy ahogy van beleég a férfi retinájába hetekre, hónapokra. Testi adottságain túl értelmi színvonala is kiemelkedő, mely hozzájárul, hogy vele nem csak a 18+ tevékenységek kiemelkedőek, hanem az ágyjeleneteken kívüli idők is egészen különleges élményt jelentenek.

Hozzáállás: Már telefonban is úgy lehet vele beszélni, mintha egy régi ismerőst hívtam volna fel, ez csak fokozódik amikor belépek az ajtón. Már az első pillanatban tudom, hogy a következő egy óra különleges élményt fog jelenteni - nem szoktam tévedni, most sem :) - , és mivel az összecsiszolódás kevés energiát emésztet fel, még sikerült is időn túl távoznom, mely akár hosszabb is lehetett volna, ha éppen lassan nem egy következő szerencsés delikvens időpontja közeledett volna.



Vagy nagyon profi színész, vagy tanítani való hozzáállása van a vendéghez testi vágyak kielégítése és intellektuálisan is. Szerintem az utóbbi az igaz... Abszolút barátnő feeling!

Együttlét: A felsorolt étlapon belül, ami sorra került. Amit szeretek, azt megkaptam, mely olyan élményként marad bennem, ami hetekig "boldogság" érzéssel tölt fel. A legfontosabb talán amit kiemelnék, hogy Szabrinaaa szereti a kölcsönös franciát, és szeretem amikor egy hölgy e kényeztetés hatására izgalomba jön.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom-eő Még magamnak is! Még hozzá annyira, hogy még aznap estére ismét bejelentkeztem egy találkozóra, mely tovább fokozta a délelőtt megélt élményeket. Ha délelőtti találkozó után a fellegekben jártam, akkor az esti találkozó után sikerült elérnem a Kármán-vonalat és második kozmikus sebesség túllépése által Nap körüli pályára álltam . . . Az utóbbi idők legkiemelkedőbb élménye volt számomra.



Persze a leírtak az én szubjektív véleményemet, és saját szempontjaim alapján megélt élményeimet tükrözik. Mások más mellékhatást is tapasztalhatnak, de hogy jó lesz, az biztosra veszem.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.