SzexpartnerEperszem+36 70 / 263-4001Miskolc

Bemutatkozásom
Szia, Eperszem vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Miskolc.
Várom hívásod a +36 70 / 263-4001 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
65 kg
Mellbőségem
95 cm
Magasságom
158 cm
Csípőbőségem
100 cm
Derékbőségem
85 cm
Elérhetőségem
hétfő:
12 órától 19 óráig
kedd:
12 órától 19 óráig
szerda:
12 órától 19 óráig
csütörtök:
12 órától 19 óráig
péntek:
12 órától 18 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
40
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1603022x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőke
Szem
Zöld
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
nincs
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Üdvözlet Uraim! Kedves, odaadó, magára igényes nő vagyok, akinek fontos, hogy az együtt eltöltött idő mindkettőnk számára kellemesen teljen el! Önmagukra is igényes, udvarias fehér Úriemberek hívását várom, akik tudják hogyan kell bánni egy Nővel! Romákat, fél romákat nem fogadok! Szeretem ha nőként kezelnek és kényeztetnek, amit én is szívesen viszonzok. Kérlek számkijelzéssel hívj, amivel természetesen nem élek vissza, magánszámot nem áll módomba felvenni! A higiénára nagyon igényes vagyok, ehhez minden feltétel biztosított, így csak elég magadat hoznod:)), ezért arra kérlek megérkezésed után légyszíves tusolj le és használd a szájvizet is nyugodtan! Köszönöm!!! Diszkrét, minden igényt kielégítő lakásomban várlak tűsarkúban és szexi fehérneműben. Ha esetleg úgy érzed, hogy kevés belőlem egy fél óra akkor lehetőséged van egyéb alternatívára is :), hogy maximálisan kihasználhassuk egymás társaságát! Időpontot és részletes információt telefonon tudok adni. Ha nem veszem fel a telefont, akkor próbáld meg újra később. Amennyiben, ha szeretnéd, küldhetsz egy sms - t, amiben jelezd felém meddig zavarhatlak, így egy diszkrét visszacsörgéssel jelzek neked elérhetőségemről. Ápoltság, diszkréció alapvető, amit részedről is elvárok! Várlak egy érzéki kényeztetésre! :) Millió csók, Eperszem
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
igen
Szüzesség elvétel
igen
Szerepjátékok
nem
Amit még érdemes tudni rólam:
Imádom, ha viszont kényeztetnek!
Elfogadott (54 db)
Kapott (2 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Skyhigh94 beszámolója
2024-02-15 17:49:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Amikor zöld volt a kis ikon, próbáltam elérni, egyből felvette. Telefonban visszafogottabb, ennek ellenére mindent meg tudtunk beszélni, hol is találom meg őt, mik a lehetőségek.

Lakás: Maga a lakás a belváros mentén helyezkedik el, könnyen megközelíthető akár autóval akár villamossal. Bent minden tiszta és rendezett, a szobája szépen berendezve, finom illat keringett a levegőben végig, nagyon hangulatos a világítás, nekem nagyon tetszett. Az ágy is nagyon kényelmes, tipikusan az a kicsit elsüppedős, felveszi a test formáját.A fürdőszobában sokféle tusfürdő és szájvíz áll rendelkezésre, ott is csak a tisztaság uralkodik, nem lehet belekötni egyáltalán.

Külső: Eperszem gyönyörű. Nincs megmutatva az arca de nem kell megijedni, ahogy előttem sokan írták nagyon szép van neki. Nekem egy kicsit Stifler anyukája jutott eszembe róla ,amikor még fiatalabb volt. 😅

Vadító dressben, tűsarkúban fogadott, nagyon csinos teremtés. Nagy cicik, kerek popsi, vastag combok, szerintem mindenki megtalálja benne a számításait. Külön tetszett a kis intim ékszere is.

Hozzáállás: Most voltam nála először így egy kicsit félve érkeztem, de amikor ajtót

Nyitott minden aggodalmam elszállt. Nagyon kedves, beszédes, cserfes és közvetlen. Egyből meg is nyugodtam, kicsit megismerkedtünk majd zuhanyzást követően ő már az ágyban fogadott. Melléfeküdtem, összebújtunk és még ott is kicsit beszélgettünk. Aztán lassan összeértek az ajkaink

És megcsókolhattam. Nekem ez nagyon fontos, nagyon jól csókol, finom és lágyak az ajkai. Ezt követően fel is forrósodott a hangulat már egymást simogattuk ott ahol

Kell, majd kértem én kényeztethessem kicsit orálisan. Itt bevetettem minden tudásom, szerintem tetszett is neki, de azt kérte had érezhessen ő is engem. Hátamra fekve ő kényeztetett kicsit, majd a megfelelő védelemről gondoskodva belém ült és meglovagolt. Közben ahol tudtam csak markoltam és csókoltam őt. Ezt követően ő kérte, hogy támadjam meg, így misszionáriusban vettem kézbe az irányítást és így lett végem. Utánna még kicsit beszélgettünk majd elbúcsúztam tőle, remélem még találkozunk akár hosszabb időre is, fél órára mentem, de szerintem bőven túl

Léptük.

Együttlét: A hozzáállásban szerintem ezt a részt kimerítettem. Úgy együtt adja ki a történetet azt hiszem. 😁

Elégedettség és Ajánlás: Aki szereti a barátnő feelinget, szeretne egy tartalmas és izgalmas együttlétet, aki szereti ha egy nő kedves, beszédes és közvetlen, intelligens, cserfes és tudja hogy kell viselkedni egy ilyen bájos teremtéssel annak mindenképp ajánlom. Nagyon vigyázzatok rá!



UI: Köszönök szépen mindent Eperszem, nagyon jól éreztem magam, remélem viszont látlak majd

Mihamarabb. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
jóélmény beszámolója
2023-11-29 20:30:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Sokadik próbálkozás után, olyan diszkréten visszacsörgetett, hogy csak értesítésbe láttam a nem fogadott hívást :D Sikerült találni időpontot , egy ismerkedős órára

Lakás: Kicsit forgalmas helyen, de parkoló van bőven. A lakás teljesen igényes, kényelmes,minden van ami kell. Fürdőben több tusfürdő, szájvíz, fogkrém. Hangulatos fények a szobában.

Külső: Belépéskor nem mertem ránézni. Kellett a meglepődés nekem. Miután levettem a cipőt, na akkor végig néztem rajta. Fuuu ember legyen a talpán akinek nem esnek ki a szemei :D Arca, mellei, popsija, lába, mindene gyönyörű.

Hozzáállás: Full barátnő feeling. Először voltam, de mintha ezer éve ismernénk egymást. Nagyon kedves, kacér,cserfes.

Együttlét: Kitöltöttük az egy órát. Ismerkedős gyanánt 1 aktus teljesen jó volt, ami után csevegtünk még. A technikája, a mozdulatai, a hangok, a látvány átkell élni. Tanítani ilyet nem lehet. Nagyon ügyesen csinál mindent. Könnyne felcsigáz és érzi, hogy mit mikor kell abbahagyni, hogy aztán újra az egekbe repítsen.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlott. De csakha vigyáztok rá!

Már kifele jövet új találkozón gondolkodtam. Elvileg elérhető lesz, alig várom :D



Csókollok Eperszem!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Charly01 beszámolója
2023-05-24 15:27:51
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam elsőre felvette, 1 óra múlva nála voltam.

Lakás: Könnyen megközelíthető, ingyenesen lehet parkolni. A lakás célnak teljes mértékben megfelel, több fajta tüsfürdő, tiszta törölköző a fürdőben. A tetthely nagyon hangulatos, a nagy franciaágy is kényelmes.

Külső: Azt kapod, amit a képeken látsz. Igényes MILF, gyönyörű mellekkel és szexi popsival teljesen az egekbe repít.

Hozzáállás: Nagyon kedvesen és közvezvetlen, mindenről is tudsz vele beszélgetni. Nincs kínos csend. Kezdeményező, de ha szeretnéd te is irányíthatod.

Együttlét: Még februárban voltam nála, mikor beléptem az ajtón meg is jegyezte nagyon hideg a kezem úgyhogy gyorsan felmelegítene. A szexi fehérneműben, amikor megláttam máris elkezdett növekedni a hőmérséklet is. :D Gyors zuhany után, a szobában már majdnem meztelenül várt csak a combfix maradt rajta. Egymásnak is estünk azon nyomban. Brutálisan felizgatott már előjáték közben és nem bírtam tovább. A második menetbe popsit kértem, hátulról támadtam, hát az a látvány....ezt ne hagyjátok ki! Majd több pózt is kipróbáltunk. Közben kicsit megfáradtam, Eperszem mindent beleadva próbált javítani a problémámon, de nem jött össze a második orgazmusom, viszont ez az én hibám.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, szuper hölgy.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kan0s beszámolója
2023-05-03 21:00:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk időpontot

Lakás: Nagyon jó helyen van a lakás, pont a belváros, könnyen megközelíthető. Fürdőben is minden adott

Külső: Éppen a képeknek megfelelő, mindig szexi fehérneműben vár, az alakja, nőies, azonnal áll a százló amit meglátom

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, maximálisan közvetlen, kedves, mikor először voltam nála, az volt az érzésem mintha máris ismernénk egymást.

Együttlét: Zuhanyzás után az ágyon vár, a tv-ben közben megy pornó, simogatás, csókolózás, francia, minden volt... asszem ezt mindenki eltudja képzelni

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek meg kell tapasztalnia Eperszemet, tulajdonképpen az egyik legjobb hirdető aki állandó a városba.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DualCatXXX beszámolója
2022-12-29 21:36:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Teljesen egyszerűen, gyorsan történt, ahogyan lenni szokott.

Lakás: Perfekt

Külső: Eperszem csodálatos, rendkívül formás, gyönyörű NŐ, számomra úgy tökéletes, ahogy van.

Hozzáállás: Rendkívül kedves, beszédes, cuki teremtés, imádom a stílusát, zabálni valóan aranyos.

Együttlét: Szuper tünemény, nincs olyan, hogy miben ügyes, mert full csillagos az egész lénye.

Elégedettség és Ajánlás: Mint már irtam anno, vigyázzatok rá.... Az a rózsa, amelyik a viharban nyílik a legritkább és legszebb valamennyi közül.....mondom ilyen lány nem terem minden dinasztiában ...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ad_dam beszámolója
2022-12-28 18:20:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen el tudom általában érni. Ha nem ér rá, diszkréten visszacsenget.

Lakás: A lakás a belváros szélén van. Könnyen megközelíthető és egyszerűen lehet parkolni is. Van fizetős és ingyenes lehetőség is. Első találkozásunk alkalmával a szomszéd lépcsőház számát adta meg, majd a telefonhíváskor mondta, hogy menjek odébb egy házzal, mert csak meg akarta nézni ki jön hozzá. Ezen nagyon jót derültem :)

Külső: A képei teljesen visszaadják a valóságot. Csinos nőiesen telt, pont kézbe illik mindene :)

Hozzáállás: Teljes mértékben odafigyel a vendégére, ha kell kezdeményező, de hagyja is hogy irányítsák. A részemről szokásos fél órát szoktam vele tölteni. Szoktunk beszélgetni is mindenféle témáról. A nyaralásoktól egészen a munkahelyi divatig :) Ha nincs közvetlen utánam vendége, van, hogy tovább is maradtam, mint fél óra. Ha van akkor figyeli az időt és diszkréten jelzi, ha ideje indulni. De ebben semmi zavaró nincs, ez is csak azt jelzi, hogy beszélgetésben is kiváló partner, az ember könnyen elveszti mellette az időérzékét.

Együttlét: Ő az egyetlen, akihez az óvszeres francia ellenére visszajárok. Bár az utóbbi időben ritkábban volt alkalmam rá. Most is leginkább olyan vagyok, mint Regős Bendegúz: írom a memoárjaim :) Viszont a franciátlnál az óvszer hatást ellensúlyozza, hogy jól csinálja, illetve a csók. Eleve az, hogy van, a másik az, ahogyan csókol. Tanítani kellene.

A másik amit sosem hagyok ki a popsi.

Elégedettség és Ajánlás: Van egy különleges esszenciája a vele való együttlétnek, ami miatt a visszájáró partnere lettem. A vele való találkozás nem csak testileg, de szellemi síkon is kielégíti a férfiembert.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pitta beszámolója
2022-07-04 13:23:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon... Néhány csengés után minden alkalommal felvette.

Lakás: Parkolás. Lakás mögött egyszerüen. Villamossal érkezve még az autóhoz képest is nevetséges távolságot kell megtenni. A lakás tökéletes, igényesen kialakított, stilusos

Külső: A képek tükrözik. A valóságot. Jól karban tartja magát a hölgy!

Hozzáállás: Abszolút kezdeményezö! Pillanatok alatt elillant a kezdeti idegességem és tökéletesen át tudtam magam adni a pillanatnak.

Együttlét: Elsö alakalommal egy bevezetö ismeroedös találkán "estünk át". Kitünöen franciázik, istenien csókol és egy fantasztikus kufircban volt részem.

Egy másik alkalommal a popsit szerettem volna kipróbálni...sajnos ez miattam nem sikerült, azonban az elsö alkalmunihiz hasonló bánásmódban részesültem. Meg kell jegyeznem, hogy teljes mértékben korrekt a hölgy! Megkockáztatom, hogy nincs még egy ilyen az oldalon. Bár ez lenne az alap!

Elégedettség és Ajánlás: A hozzáállásával, korrektségével és a beszélökéjével teljesen levett a lábamról. Kiemelten ajánlom mindenkinek, de természetesen csak abban az esetben ha az alapvetö emberi normákkal tisztában vagytok. Tudjátok...amilyen a mosdó...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tone6 beszámolója
2022-06-20 19:03:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan felveszi, de több fórumon is tartjuk a kapcsolatot, nagyon jó fej csaj :)

Lakás: A lakás tökéletesen megfelel a célnak, igényes, sok féle tusfürdő, tiszta törölköző, sőt minden tiszta.

Külső: Gyönyörű szőke, barna bőr szép cici,szuper popsi, imádom az egész csajt :P

Hozzáállás: Nagyon érti a dolgát, vezet ha kéred, de irányíthatod is. Tökéletes lenne barátnőnek is, szuper kedves, mosolygós, igazi nagybetűs NŐ :)

Együttlét: Többször voltam már nála, ő az egyetlen, akihez ennyiszer visszavágyok. Kár, hogy nem tudok sűrűbben menni. Azt tudni kell, hogy csak gumiban franciázik, de annyira profi, hogy nem veszed észre ;)

Mindenben tökéletes, részletekbe nem mennék bele, de azt meg kell mondjam, imádja a nyelvmunkám :P igaz Drágámő :DDD

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes, még annál is jobb! Nagyon ajánlott legalább egyszer elmenni hozzá, megéri ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
norbert9124 beszámolója
2022-04-25 23:38:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hamar felvette, bár szabad időpontja csak későbbre volt.

Lakás: Lakás a célnak tökéletesen megfelel. Parkolás a háztömb mögött ingyenes és egyszerű.

Külső: Szép arcú, teste mint a képeken.

Hozzáállás: Vagy 4 éve voltam már nála. Nagy meglepetésemre megismert 🙂

Kezdeményező, kedves.

Együttlét: ;)

Elégedettség és Ajánlás: Alkalom adtán még visszamegyek hozzá 🙂

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_nerz beszámolója
2022-04-20 23:34:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hamar felvette, 1 óra múlva tudott is fogadni.

Lakás: Szépen berendezett szoba, piros hangulatvilágítás :)

Fürdőben több tusfürdő és szájvíz.

Diszkrét bejutás és távozás.

Külső: Egyszerűen bombázó, formás lábak, gyönyörű mellek, feszes popsi és szép arca van. Popsi rajongó vagyok, viszont nem tudtam ellenállni a melleinek. Hihetetlen látvány élőben a teste :)

Hozzáállás: Nagyon kedves és értelmes nő, oldja a feszültséget. Kezdeményező pont amennyire kell. Jól el lehet beszélgetni vele.

Fél órára mentem, ami szerintem el is nyúlt a kellemes beszélgetés miatt a végén, nem óranéző típus.

Együttlét: Kezdőként mentem hozzá, izgultam. Amint beléptem az ajtón, tudtam, hogy jó döntést hoztam. Tusolás után már az ágyon várt, beszélgettünk majd simogattuk egymást, aztán felkerült a gumi. Egy kellemes francia után meglovagolt ami elképesztő volt, majd több pózban is kipróbáltuk. A kutyus tetszett a legjobban, gyönyörű látvány a feneke :)

Izgultam amit ő is látott rajtam, viszont mindent megtett annak érdekében, hogy jól érezzem magamat.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, Gyönyörű és nagyon kedves.

Remélem következő alkalommal bátrabban megyek hozzá és én is tudom majd viszonozni a kényeztetést.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
sl2 beszámolója
2021-11-23 02:16:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: telefonon még korábban, könnyen ment

Lakás: hangulatos környezetbe. parkolás viszonylag megoldható

Külső: a képek fedik a valóságot, élőben még jobb

Hozzáállás: kedves volt és kezdeményező, maradandó élmény számomra

Együttlét: ezt megtartanám magunknak

Elégedettség és Ajánlás: Egy kedves hölgyet ismerhettem meg a személyében. Ajánlott

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
vaskos84 beszámolója
2021-11-04 12:54:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Általában elsőre felveszi, de ha mégse akkor diszkréten visszacsörget.

Lakás: Hangulatos lakás, nagy kényelmes ágy. Fürdő tökéletesen felszerelt többféle tusfürdővel.

Külső: Szép arcú, 100% magyar, mindenhol formás, kedvencem a popsija.

Hozzáállás: Annyira kezdeményező amennyire kell. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Tvben pornó ment, szobában piros világítás, ami megalapozza a hangulatot. Gumis francia után többféle póz. Punciban és popsiban is megjárattuk a velem egykorút. Nem nyafog, igazi érett nő aki tudja mi kell egy férfinak.

Elégedettség és Ajánlás: Korrekt hirdető, maximálisan ajánlott kategória.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_superman10 beszámolója
2021-11-03 06:58:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,elsőre fel vette

Lakás: Teljesen felszerelt,szép környezet,a célnak tökéletesen megfelelt.

Külső: Gyönyörű arc,szexi test,kedvenc testrészem nem is tudom tökéletes fenék,mell,arc szóval ezek így mind.

Hozzáállás: Annyira volt kezdeményező amennyire kellett,1 órát voltam

Együttlét: Mindenben ügyes,francia,misszionárius póz,kutya póz.

Elégedettség és Ajánlás: Remek volt,teljesen kezdő voltam,aki szintén hasonló helyzetben van annak is bátran ajánlom,nagyon kedves,türelmes,segítő kész.

24-25 évesen is bátran keresd.



Ui. köszönöm

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Crazy87 beszámolója
2021-09-08 15:27:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Règebbi vendège rèvèn tudja,ha keresem,így mindig könnyű a kapcsolatfelvètel,ha csak egy oár perce hívtam visszacsörget,de azt is csak diszkrèten. Sajnos átèltem párszor,ha hívők valakit mèg utána egy óra múlva is visszahív...szerencsère nála ilyen nem fordulhat elő :-)

Lakás: Minden igènyt kielègítő, sok tüsfürdő,szájvíz. A cèlnak kiválóan megfelel. Miskolc Herman Gimi közelèben...

Külső: Mindene úgy jó ahogy van...Nagyon nőies,kerek paskolható popsi,szèp mèretes mellek,ès nem utolsó sorban szèp arc! Nálam ez fontos... Mindig azt mondja,h fogynia kellene,de szerintem aki látja a kèpeit tudja mit választ ès amiatt megy hozzá,ahogy kinèz...nádszálvèkony lányokat kedvelőknek valószínűleg nem lesz az esete...nekem nagyon is az :-)

Hozzáállás: Már egy ideje látogatom Eperszemet,de mindig ugyanolyan kedvessèggel,közvetlenül áll az emberhez!

Együttlét: Együttlètnèl egyáltalán nem nyafog,szereti,ha odateszi magát az ember,szívesen veszi a kölcsönössèget ès termèszeteaen viszonozza is a kedvessèget mindig! Sok embernèl negatívum,h csakis gumiban vállal mindent, nálam pont,hogy ellenkezője...szerintem senki nem akar meglepetèst utána! De ez az esetèben szerintem kizárt!Popsit mèg nem próbáltam,de lassan már nem tudok majd ellenállni... Volt már 1-2 kèrèsem felè (ruha,vibri használat),de szó nèlkül benne volt a huncutságokba!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkèpp az ajánlott kategória, èn nála mèg sosem csalódtam,mindig fülig èrő mosollyal távozom,ès alig várom a következő alkalmat.Remèlem mèg egy ideig èlvezhetem a társaságát :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DualCatXXX beszámolója
2021-06-22 14:11:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egészen egyszerűen sikerült beszélnünk, előszōr nem értem el, de hamarosan diszkréten megcsörgetett és így mindent sikerült egyeztetni.

Lakás: Szép lakás, kényelmes ágy, aránylag könnyű parkolás

Külső: Eperszem nagyon szép arcú és alakú nő, imádtam minden porcikáját, úgy ahogy van

Hozzáállás: Egy órát voltam Nála, de kettő is kevés lett volna, végtelenül kedves, igazi beszédes baratnő

Együttlét: Az igazi férfi erről nem beszél, annyit azért megjegyzek, hogy csodálatos nő, igazi ajándék egy pasi számára...

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedetten és feszültségmentesen jöttem el Tőle, nagyon várom, hogy ismét elmehessek Eperszemhez, mert ő egy csoda, vigyázzatok rá, ritka tünemény!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Udvarias31 beszámolója
2021-06-14 21:41:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel telefonon. Egész könnyen sikerült az egyeztetés. Egy órán belül nála voltam.

Lakás: Lakás még mindig hangulatos. Kellemes környezet. Parkolás is egyszerű. Fürdőben többféle tusfürdő, szájvíz, minden meg van amire szükség lehet.

Külső: Előző látogatásom óta nem sokat változott, nagyon csinos és szép hölgy. Kedvenc testrészem az összes.

Hozzáállás: A hozzáállásával most sem volt semmi probléma. Nagyon kezdeményező és kedves volt. Egy órát voltam nála, de szerintem túl is szaladuk egy picit. Biztosan fel fogom keresni máskor is.

Együttlét: Az együttlét egy gyors zuhany és már az ágyon is voltunk. Pici beszélgetés, simi, a többit nem részletezem, nagyon jól éreztem magam az egy óra alatt. Kellemesen elfáradtam a végére.

Elégedettség és Ajánlás: Most is azt tudom írni, mint előző alkalommal. Talpig úriembereknek ajánlom csak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
George94 beszámolója
2021-05-12 11:27:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Láttam,hogy kint van a "Ha most hívsz,felveszem" ikon és próbálkoztam is.Elsőre felvette, megbeszéltük a randink időpontját de szólt ,hogy ha indulok csörgessem meg előtte.Miután már elindultam hívtam ahogy megbeszéltük és jelezte,hogy csak fél órára tud fogadni és,hogy várnom kéne egy plusz félórát.Belementem a dologba mert már úgy is úton voltam plusz a képei és a beszámolói meggyőztek teljesen.

Lakás: Miskolci belvárostól nem messze, a parkolás a ház előtt közvetlen ( Van hely bőven ).A megbeszélt időpontban megcsörgettem (többször kellett ezért itt egy picit már izgultam :D ).Pár perc után visszacsörgetett és segített diszkréten bejutni a lakásba.Nem vagyok jártas Miskolcon de még ezek a kaputelefonok is "idegenek" számomra ezért segítséget kértem tőle amit készségesen és türelmesen teljesített.Miután beléptem hozzá már mondta is "Júj de fiatal vagy, elmúltál te 18ő" itt megbeszéltük,hogy a 27-et taposom :DD

A lakás vmi frenetikusan néz ki,piros fények,díszek a falon, TV-ben pornó, üdítő rágcsa kikészítve az asztalra.A fürdő felszerelt, több tusfürdő és száraz törülköző.

Külső: A képek és a beszámolók alapján választottam (Kicsit félve mert fiatalabb vagyok tőle).Miután beléptem és megláttam abban a csipkés fehérneműben már tudtam,hogy nagyon jó helyen járok.Az arca gyönyörű szép,az alakja sokkal jobb mint a képeken ,bevezetett a tetthelyre és megbeszéltük a részleteket (Amíg vezetett addig a fenekével szemeztem,húú de brutális popsija van!!).Cicik formásak és szépek, a popsi leírhatatlanul kerek és csábító.

Hozzáállás: Elmondta,hogy a megbeszélt fél órát tudjuk 1 órára módosítani ha szeretném,ennek nagyon megörültem és már futottam is fürdeni.Még a telefonba megbeszéltük az egyéb lehetőség popsit de a méretem miatt a "meglátjukban" maradtunk.Nagyon izgultam amit észre is vett azonnal szerintem de végig azon volt,hogy feloldódjak.

Együttlét: Fürcsi után az ágyra huppantam ,dumcsival és simogatással kezdtünk,hogy oldódjak egy picit.Csókolózni kezdtünk közbe a cicit és a popsit simogattam majd szólt,hogy vegyem le a boxeremet mert lassan kicsit lesz rám :))Gondoltam kényeztetem elsőbb én egy kicsit és akkor találkoztam azzal a sima és piercinges puncival :) Szólt,hogy most ő szeretne kényeztetni ezért kényelembe helyeztem magam. Itt megjegyezte,hogy "Hány centi ező" és,hogy popsit is szeretnékő mert a punci is nagyon szűk lesz nekem :P ( Végül abba maradtunk,hogy a popsihoz túl nagy vagyok).A zacsit nyalogatva kézzel kényeztetett majd a melleivel simogatta a farkam, itt már érezte ,hogy akció kész vagyok és jöhetett a gumis francia ami még gumiban is isteni :))Kis síkosító és lovaglással kezdtünk, majd missziben lőttem tele a gumit.Üdítővel kínált és beszélgettünk pihenésképp.Második körben ismét csókok,francia és lovaglás háttal nekem amiben vérprofi, innen fordultunk kis kifli nagy kiflibe és itt lett végem.Beszélgettünk még egy pár percet amiben szint úgy partner,kedves,aranyos és van humora.Az 1 órát túl is léptük egy kicsivel,öltöztem aztán puszival búcsúztunk egymástól és invitált egy újabb kalandra.Kiértem az autómhoz és indultam dolgozni éjszakára de már mosollyal az arcomon! :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, engem teljesen megnyert.Amint időm engedi biztos meglátogatom! Természetesen ajánlom mindenkinek aki egy felejthetetlen élményt szeretne.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Udvarias31 beszámolója
2021-05-06 19:39:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre felvette. Tájékoztatott a lehetőségekről. Kb egy negyed óra múlva nála voltam. Egy órát kértem, de azt mondta, csak félre ér rá. Meglepetésemre, mire oda értem megoldotta, hogy meg legyen az egy óra.

Lakás: A lakás hangulatos volt. Az ágy kényelmes, nem tudom máskor milyen a parkolás, most egész egyszerű volt. Fürdőben tusfürdőben nincs hiány.

Külső: Kellemes csalódás, sokkal csinosabb, mint a képen, és gyönyörű arca van. Kedvenc testrészem az összes.

Hozzáállás: Egy órát kértem, de azt mondta, csak félre ér rá. Meglepetésemre, mire oda értem megoldotta, hogy meg legyen az egy óra. Nagyon kedves és kezdeményező volt.

Együttlét: Panaszom nem lehet, mindent jól csinált, mindenben ügyes volt. Igyekezett a kedvemben járni.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon elégetett voltam, maximálisan kihasználtuk az időt, lehet még picit túl is szaladtuk. Ajánlom mindenkinek, aki nőként tudja kezelni és tud rá vigyázni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_psboy_94 beszámolója
2021-04-15 16:34:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyű volt a kapcsolat felvétel. Telefonban részletesen tájékoztatott mindenről, majd egy fél óra múlva meg is látogattam.

Lakás: A lakás egy kiváló helyen fekvő panel lakás, a célnak tökéletesen megfelelő. A kényelem, és az ágy is kifogástalan. A parkolás egyszerű, aki ismerős arrafelé könnyen megoldja. A fürdő minden igényt kielégít, ami ilyenkor szükséges, több féle tusfürdő, tiszta törölköző, szájvíz.

Külső: Külsőleg egy nagyon tökéletes nő. Élőben mérföldekkel gyönyörűbb, mint ahogy azt a képei visszaadják. Csinos arc, normál testalkat, szép kerek cicik, feszes popsi.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, de azért nem az a letámadó típus, hagy kibontakozni. Nagyon kedves, aranyos hölgy. Egy fél órát kértem tőle, azt maximálisan kihasználtuk, nem az az óra nézegetős típus.

Együttlét: Egy gyors zuhany után pillanatok múlva az ágyon találtuk magunkat, természetesen ádám kosztümben. Egy kis felvezető dumcsi, aztán simogatás, egyre jobban egymásra hangolódtunk. Kölcsönös francia, amiben isteni volt, aztán védő felszerelés, és jött egy kis lovaglás, ami eszméletlen volt. Egy igazi profi. Aztán én kerültem felülre, ami után el is jött aminek el kellett.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében kiválóan éreztem magam, egy nagyon profi nővel tölthettem el egy kellemes időt. Nem túlzás kijelentenem, akiknél eddig volt, közülük torony magasan kiemelkedik. Ha lesz rá alkalmam, és persze ő is ráér, egészen biztosan fel fogom még keresni.



Köszönöm a felejthetetlen élményt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_DEL_DEL_AC Milan beszámolója
2021-03-05 23:57:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Először levélben itt az oldalon, melyre válaszolt, később telefonon. Mindig könnyű volt az időpontot egyeztetni.

Lakás: A lakás tökéletes, mindennel el van látva amire szükség lehet.

Külső: Eperszem nagyon csinos hölgy, nagyon boldog vagyok hogy megismerhettem. Szerintem Ő egy csodálatos NŐ!!

Hozzáállás: Sokszor voltam nála, mindig maradandó élményt kaptam.

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes, szerintem erre született.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki nem találkozik vele élete nagy lehetőségét hagyja ki. Remélem még tudunk találkozni, mert nagyon jó érzem magam mindig vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
don_king beszámolója
2021-01-22 13:48:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, könnyen ment, nagyon kedves telefonban elmond mindent!

Lakás: A lakás rendezett, fürdő tiszta, a szoba pedig minden igényt kielégít.

Külső: Teste "bomba" , szép külső, csodás mosoly, feneke feszes, mellei imádnivalóak.

Hozzáállás: Mindenben nagyon kezdeményező, kedves, aranyos.

Együttlét: Gyors tusolás, majd kicsi beszélgetés közben simogattuk egymást, majd gumi aztán francia amit kiválóan végez, közben cirógat. Majd lovaglás, szép formás melleit fogva, nagyszerűen csinálja, ezután misszi finom nagyon a punija és a mellei nagyon szépek, végül kutyusban végeztünk na az a látvány hátulról... brutális! :) formás, kerek popó, finom punci! :) egyszerűen imádom!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenben teljesen elégedett vagyok! Abszolút kezdeményező, csinos, aranyos, kedves minden ami jó jelző rá illik! :)

Remélem hamarosan találkozunk!

Puszi! "roki"

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mendu beszámolója
2020-11-10 11:27:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyedén. Előző nap hívtam, de kérte, hogy másnap még pontosítsunk. Délelőtt hívtam és délutánra kaptam időpontot.

Lakás: A lakás szép, nagy francia ággyal. Könnyen megközelíthető villamossal. Fürdő tiszta, sok tusfürdővel, szájvízzel.

Külső: Ugyanolyan mint a képeken, szép arc. Nem fog meglepetés érni, hogy más nyitna ajtót. Kedvenc testrészem a mellei és a feneke.

Hozzáállás: Nagyon kedves, közvetlen, jó kedvű. Fél órára mentem

Együttlét: Szép bodyba nyitott ajtót, bemutatkoztunk, beszélgettünk, majd elmentem tusolni. Fürdőből kilépve pedig már az ágyon fekve várt. Gyorsan mellédobtam magam és elkezdtünk csókolozni, utána pedig jött a francia, gumiban, istenien csinálta, majd kértem, hogy lovagoljon. Teljesítette kívánságomat, közben pedig izgattam a melleit. Utána pedig misszionárius és így is élveztem el. Ásványvízzel kívánt, beszélgettünk , letusoltam és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett voltam, jól éreztem magamat. Lesz időm még mindenképpen szakítok rá időt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Cheeba beszámolója
2020-06-24 22:55:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: EPERSZEM -et régóta terveztem, hogy meglátogatom, de az első találkozásunkat az évelején az az ónoseső meghiúsította. A találkozónk időpont egyeztetése a randi előtt két órával történt. A találkozó egyeztetését követően megkaptam a címet majd a megbeszélt időpontban érkezésemet bejelentve pontosítottuk a házszámot. Az Ezredes bevonulása Miskolc ('10. honvéd ezred telephelyére') egyik legforgalmasabb utcájáról megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközzel is a parkolás megoldható.

Lakás: Amint odaértem a megbeszélt időpontban megcsörgettem EPERSZEMET és megkaptam a pontos címet. A lépcsőházba történő bejutás diszkréten. A lakás igényesen berendezett és a patyolat tisztaság mindenütt jellemző. A kéjlak barátságos hangulatos, rendezett.

Külső: EPERSZEM egyszerűen csodálatosan szexi, a harmincas éveiben járó középhosszú szőke hajú dögös bombázó, csodálatos gömbölyű popsija, mellei, formás combjai, csodálatos mosolygós arca van, amelyek szinte a huncutkodásra hív. Sima bőre, érintése selymes, szexi.

Hozzáállás: Az együttlétünk minden egyes percében nagyon kezdeményező volt.

Együttlét: A lépcsőházba toppanva nemsokára nyílt egy ajtó és bebocsájtást nyertem a EPERSZEM szentélyének előszobájába az üdvözlést követően.

Az előszobában a cipő levételét követően egyenest a szobába értünk, ahol először ismerkedtünk és dumcsiztunk egy kicsit. Az ismerkedést követően EPERSZEM kezembe nyomott egy tiszta puha törölközőt és megmutatta a fürdőt közben megkérdezte, hogy kérek-e valamit inni. Én elmentem fürdeni, a fürdő nagyon tiszta volt és rengeteg tusfürdőből lehetett választani, valamint szájvíz sem hiányzott így adott volt minden a higénikus tisztálkodáshoz. Távollétemben egy pohár bubimentes ásványvizet készített be részemre a dohányzóasztalra.

A szobába toppanva már EPERSZEM az ágyra telepedve meztelenül várt, így hát Én is gyorsan mellé huppantam és elkezdtem a selymes csodálatos testének felfedezését. Ha jól emlékeszem elcsattant egy két csók, érzéki puszi. A gyönyört és kéjt adó barlangját kényeztetni kezdtem a nyelvemmel és játszadoztam az ott tartózkodó intim piercingek-kel. Ezt követően EPERSZEM is kezelésbe vette az ezredest nemsokára elégedetten konstatálta, hogy a farkam már akcióra képes és gumit húzott nyomban a péniszembe ült lovagló pózban kezdett vágtába a farkamon eközben Én mellmániásként előre nyúlva a melleit markolásztam. Nekem nagyon tetszett olyannyira, hogy ebben a pozícióban néhány perc múlva a gumiba ürítettem az utódokat. Így sajnos vége lett az első etapnak.

Pihenésképpen EPERSZEM mellé heveredve kis pihenő és üdítő fogyasztása mellett beszélgetünk, sztorizgatunk, amíg regenerálódtam. Én eközben folyamatosan cirógattam szexi testét, majd melleit ismét kezelésbe vettem, nyakára egy-két érzéki puszit nyomtam. Ezek az intim mozdulatok meghozták a második etap kezdetét így Ö ismét gumit húzva játszadozott a farkamon ameddig újból akcióképessé váltam, először háttal farkamba ült, majd oldalról támadva hatoltam csodás puncijába. Nemsokára a már jól ismert huncut mosollyal az arcán jelezte, hogy doggy - ban bebocsájtást engedélyez számomra, sajnos megint végem lett.

Kis pihenést követően egy kicsit beszélgetünk majd öltözködtem ezt követően távoztam a EPERSZEM csodálatos Szentéjéből.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon Örülök, hogy végre sikerült egy kellemes órát eltölteni EPERSZEM -el. Egyébként nagyon intelligens érzéki nő, akivel csodálatos volt a szexuális együttlétünk, barátnő feeling jellemezte végig ottlétemet. Biztosan megyek még!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Elcucuy beszámolója
2020-06-24 21:55:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Még jóval korábban voltam Eperszemnél, viszont akkor nem regisztráltam még az oldalra, most pótolnám az értékelést.

Gyorsan sikerült egyeztetni, még aznap meg tudtam látogatni.

Lakás: A célnak abszolút megfelel, a fürdő mindennel felszerelt, kellemes lakás.

Külső: Egy nagyon szexis fehérneműben fogadott, már akkor tudtam, hogy jó helyen járok. Gyönyörű hölgyről van szó, a képek abszolút visszaadják az alkatát, az arca is csodaszép.

Hozzáállás: Mivel az első ilyen kalandom volt, szükségem volt arra, hogy irányítson, ezt maximálisan teljesítette. Fél órás volt a randink.

Együttlét: A fél órába a francia és aktus fért bele, ezt ki is használtuk, valamint még beszélgettünk az élet dolgairól, szerintem még tovább is maradtam mint amit megbeszéltünk, azonban nem sürgetett, nagyon kedves volt.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek tudom ajánlani egy jóindulatú, kedves hölgyet ismertem meg személyében, ha ilyen kalandra vágyok, biztos felkeresem még!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gabor84b beszámolója
2020-05-17 23:26:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tomato99 beszámolója
2019-10-10 19:33:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Pár csörgés után felvette, lefixáltuk az időpontot.

Lakás: Tökéletes, célnak megfelel!

parkolás ingyenes.

Fürdőbe több féle tusfürdő, tiszta törölköző.

Külső: Hogy őszinte legyek, kicsit féltem, mert ugy hirdeti magát, hogy nincs arc egyik képen se, de ahogy megláttam élőbe elált a lélegzetem , GYÖNYÖRŰ ARC!!!! Marokba illő cicik, formás popsi, egyszerűen Tökéletes.

Hozzáállás: Megkérdezte hogy mit akarok, azt csináltuk, sajnos csak fél órát tudtunk együtt lenni, de legközelebb tuti többre megyek :p

Együttlét: Fürdés után, mentünk az ágyra, levetkőzött, kis csókolózás, cici , popsi vizsgálat :p

A francia nagyon jó, lovaglásba verhetetlen, kutyus pózba pedig az a látvány...

Elégedettség és Ajánlás: Amit leír a bemutatkozó részben az igaz rá teljesen.

egyszerűen tökéletes NŐ!

talpra esett , kis aranyos, beszélgető partnernek is tökéletes !

No de!

nagyon jó lány! nem ajánlom senkinek csak magamnak ! :P

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ladinnn_archivalt2022 beszámolója
2019-08-10 09:08:18
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könynen elérhető

Lakás: Tisza lakás egyedült volt

Külső: Igazi dögös MIlf

Hozzáállás: maximálisan rádhangolódik és a kedvedben jár

Együttlét: ugy csinálja mint egy profi pornós nagyon bejött

Elégedettség és Ajánlás: nagyon ajánlós

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_hammerfall beszámolója
2019-07-26 09:50:34

Kapcsolatfelvétel: A telefont elsőre felveszi vagy diszkréten vissza csörög.

Lakás: Lakás szép igényes az ilyen együttlétnek tökéletesen megadja a hangulatot.

A fürdő felszereltsége kifogástalan.

Külső: A hölgy élőben egy kis tündér,gyönyörű,bájos hölgy.

Kedvenc testrészeőMINDEN

Hozzáállás: Hozzáállása,kedvessége részemről kifogástalan.

Az ilyen hölgyből soha nem elég a vele töltött idő.

Együttlét: Az együttlét az valami fantasztikus vele,megfogalmazni nem lehet.

Elégedettség és Ajánlás: Mindig elégedetten jövök el és már a következő alkalmat várom.

Ő nem egy( árucikk) akit csak úgy ajánlunk.

Egy igazi NŐ akire nagyon kell vigyázni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
arni70 beszámolója
2019-04-06 19:42:12
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: 3x voltam már nála, mindíg gyorsan ment.

Lakás: A lakás kifejezetten megfelelő a célnak. Sok tükör. A tv-be pornó megy. Van fotel és bárszéke is. Na meg persze 1 kényelmes francia ágy is van a szobában.

Külső: Ajtónyitáskor mindíg szexi ruciban állt. Brutál jól néz ki. Feszes teste van nagyon és figyel az alakjára. A mellei nem nagyok, de nagyon formásak. Arcra is szép és elég inteligensen fogalmaz. Szóval érződik rajta hogy 1 okos nő.

Hozzáállás: Nagyon kedves és mindig megkaptam amit akartam tőle. Én mindíg 1 órát szoktam kérni mert szerintem ennyi idő kell 1 kiadós szexhez.

Együttlét: Ezt annyira nem részletezném sokak bánatára, de van tapasztalatom bőven miskolci, egri, pesti, győri és még német lányokkal is. Bár negatívum, hogy gumiban franciázik, de sok lánnyal ellentétbe tényleg olyan mint a képeken és nem ér csalódás ajtónyitáskor, mint oly sok csajnál. Párszor bebuktam arc kitakarásos csajokkal is de nála ettől sem kell tartani. A legnagyobb előnye az az anál. Én anál mániás vagyok és ezt tőle mindíg úgy kaptam meg ahogy azt 1 férfi szeretné. Voltam olyan lányokkal akik vállalták de mindnél olyan nyögve nyelősen ment, míg Eperrel ez gördülékeny volt, rengeteg pózba és mindezt kedvesen és nagyon igyekezve tette. Számomra emiatt örök emlék és tuti hogy vissza fogok mg menni hozzá.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen senkinek sem ajánlom. Mindenki hagyja békén hogy nekem minél több juthasson belőle :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dawid beszámolója
2019-04-02 20:48:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Toom6 beszámolója
2018-12-08 14:53:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen elérhető, ha éppen nem tudja fogadni a hívást, akkor visszacsörget :)

Lakás: A lakás tökéletes, az ágy nagy kényelmes, ki lehet bontakozni rajta :)

Külső: A hölgy nagyon kedves arcú, szép idomokkal megáldott, kimondottan vonzó. Szép kerek fenékkel, szép bőrrel és cicikkel..nekem mindig maximálisan működik a virgács a közelében :)

Hozzáállás: Nem járok ilyesfajta örömszerzésre, de őt már többször meglátogattam. Talán azért mert nagyon barátságos és közvetlen, teljesen megvan a barátnő érzés ami nekem fontosabb mindennél. Kezdeményező, de ha kell enged irányítani, minden óhajom örömmel teljesíti. Megkockáztatom talán még neki sem esik rosszul az együttlét :) Egyszóval top!

Együttlét: Élvezzük egymást minden módon az egészséges kereteken belül :) Engem tegnap is maximálisan kivégzett :)

Elégedettség és Ajánlás: Ha kulturált és igényes pali vagy, maximálisan ajánlom. Kellemes vele minden óra, remélem ezentúl gyakrabban találkozunk Hölgyem :) Ne töröld ki a számom :D pussz

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_sperm beszámolója
2018-10-24 20:38:57
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: 17:30 körül kerestem telefonon. Sms-t írtam, neki, hogy kereshetem-e még. Visszacsörgetett, és mindent egyeztettünk. Mivel későn kerestem, ezért csak félórára tudott fogadni.

Lakás: A lakás tökéletes, és villamossal egyszerűen megközelíthető. SZinte ott teszi ki az embert. A baszobában szép nagy franciaágy, és egy fotel található. Az ágy felett, és mellett tükrök is vannak. A tv-ben éppen pornó ment. A fürdő a célnak teljesen megfelel. Szájvíz, szappan, tusfürdő széles választékával felszerelve.

Külső: Külsőleg nagyon tetszett Eperszem. Kimondottan szép arcú, kerek mellekkel, és csodálatos fenékkel megáldva. Testalkatra se nem vékony, se nem kövér, pont tökéletes alkat, amin van mit fogni. Kedvenc testrészem a popsija. :))

Hozzáállás: Adatlapja alapján 12-13 év korkülönbség van közöttünk, de teljesen kezdeményező volt, hamar feloldotta a hangulatot. Nagyon kedves, és tényleg bármiről el lehetett vele beszélgetni. Fél órát voltam vele.

Együttlét: Érkezésemkor körbevezetett a lakásban, majd lemosdottam. Már az ágyon várt a baszobában. Odabújtam mellé, és elkezdtünk csókolózni, simogatásokkal fűszerezve. Már ekkor nedves volt a puncija. :) Mikor már érezte, hogy a "kicsi én" is kezdi élvezni a dolgot, akkor kaptam egy mellszexet, majd felhúzta a gumit, és kaptam egy gumiban is egész jó franciát. Francia után meglovagolt, ezt is csókokkal, és fenékcsapkodással(ami tetszett neki) spékeltük meg. Mikor abbahagyta a lovaglást, kiadta a parancsot, hogy most én támadjam be keményen, és hanyatt feküdt. Ennek a kérésnek nem lehetett nemet mondani. Elölről betettem neki, kezdetben lassabban, majd egyre keményebben adtam neki. Nagyon hamar elmentem a szűk puncijában, és tele lőttem a vegyvédelmit. Meg is jegyezte, hogy bőven jött ki belőlem "anyag". :)

Elégedettség és Ajánlás: Összességében teljesen elégedetten távoztam, amiért mentem, azt megkaptam. Először voltam nála, de kb. olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást. Amit sajnálok, hogy hátulról nem tudtam betámadni, pedig az popsi fúú... Legközelebb pótoljuk, ahogy azt a fotelt is kipróbáljuk, mert szerencsére azt mondta, hogy vár legközelebb is. Akkor már biztosan egy órára keresem majd. Plusz kaptam egy Hell-t is a minihűtőjéből. Fantasztikus nő, ajánlom mindenkinek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Szőke beszámolója
2018-10-08 18:49:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,könnyen ment!

Lakás: Van parkolóhely bőven a lakás közvetlen közelében.

A lakás és a füdőszoba is nagyon rendben volt,a fürdőben minden megtalálható amire ilyenkor szükséged lehet!

Külső: Pont olyan a teste,mint amilyenre Én vágyom!

Arca,bájós mosólygos életvidám teremtés!

Minden testrése tetszet,úgy tökéletes ahogy van!

Szép bájos mosólygos arc!

Szép kerek,feszes mellek!

Szép kerek,feszen posi!

Hozzáállás: 1 órát töltötem nála,minden egyes percét nagyon élveztem!

Kezdeményező,nagyon odafigyel hogy a lehető legjobban érezd magad!

Nagyon értelmes,jól el lehet beszélgetni vele bármiről!

Együttlét: Volt minden amire csak lehetőség van nála!

Sámomra mindent úgy csinált ahogy Én szeretem!

Minden testrészét imádtam!

Elégedettség és Ajánlás: Sok lánynál jártam már,de Drága Eperszem fölülmúlta mindegyikőjüket!

Soha nem gondoltam volna,hogy valamikor is lesz szerencsém ilyen drágasággal együtt lenni!

Millió csók neked drága,felejthetetlen élménnyel ajándékoztál meg!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pinatinájkosz_archivalt2023 beszámolója
2018-09-11 16:40:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elég könnyen ment,elsőre felvette a telefont.

Lakás: A lakás könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is.Egy intim szobában fogadja Eperszem a vendégeit.Piros fény világítja be a helyiséget,a TV-ben pedig pornó megy kedvcsináló gyanánt. :) A fürdőszoba tele van tusfürdőkkel,még szájvíz is van.Célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Egy csinos nő nyitott ajtót szexi fehérneműben.A teste gyönyörű,bármelyik fiatal megirigyelhetné.Az arca csinos,jól áll neki a mosoly. :) Szerintem nehéz kedvenc testrészt választani,nekem mindegyik tetszett.

Hozzáállás: Velem kezdeményező volt,jeleztem is neki,hogy szeretném ha ő irányítani.Nyitott,meg lehet vele beszélni,hogy mit szeretne tőle a vendég.Egy nagyon kedves,mosolygós embert ismertem meg a személyében.

Együttlét: Fürdés után az ágyon várt,ahol elkezdtük egymás testének megismerését.Csókolózással kezdtünk majd a nyakát és a mellét kényeztettem,közben simogattuk egymást.Majd gumifelhúzás után isteni franciában részesített.Majd lovagló pózban elkezdtünk szexelni és nem sokkal később el is élveztem a csodálatos testétől.Utána beszélgetéssel töltöttük a maradék időt.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem Miskolcon ő az egyik legjobb.Nagyon jól éreztem magam vele,egy laza,kedves,mosolygós NŐ.Bátran ajánlom mindenkinek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
KaniJani beszámolója
2018-06-09 05:11:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Szinte azonnal, 2. hívásra felvette. Az időpontért viszont meg kell küzdeni:)....de 2 óra múlva fogadni tudott.

Lakás: Könnyen megközelíthető, nem feltűnő hely, parkolási lehetőség dögivel. Tökéletes lakás. Fürdő rendben, akciószoba tökéletes.

Külső: Külsőleg 100/100. Igazi angyalarcú, dögös csaj. A szeme megigéző és rabul ejt. Gyönyörű. A kedvenc testrészei felsorolásához rövid a hely és az idő.

Hozzáállás: 1 óra móka és kacagás volt. Szó szerint. Nagyon kedves, nagyon pajkos, igazi NŐ. Kezdeményező, de nem tolakodó, tud irányítani is, ha szükséges. A barátnő fíling nála nem reklámfogás!

Együttlét: Mire megérkeztem, kedvesen, teljesen felkészülten várt. Gyors tusolás, rávezető beszélgetés, majd kis sebességváltás, lassú bepörgés és teljes extázis.....kb. röviden:). Orális kényeztetés, (kölcsönösen is) finom, tökéletes punci, utána 4-5 póz, nem csak a szokásosak, volt meglepi is (számomra), majd hatalmas élvezés. Második menetet már nem erőltettem, most ennyi volt bennem. Utána beszélgettünk, főleg a kerékpározásról ;-), majd rendbe vágtam magam és fájdalmas búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettség, nagyon jól éreztem magam, semmi negatív tapasztalat. Szerintem visszatérek még jó párszor. Köszönöm!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
csendes_srac beszámolója
2018-04-20 15:38:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Sikerült elsőre elérnem, egy gyors egyeztetés történt, majd kérte, hogy holnap de. is hívjam vissza, nehezebben tudtam elérni, de visszacsörgetett, hogy most elérhető. Ekkor lebeszéltük a végleges időpontot.

Lakás: A célnak tökéletesen megfelelt, kényelmes nagy francia ágy. Megközelíteni a lakást, mind gyalog, autóval és tömegközlekedéssel egyszerű. A fürdőben is minden megtalálható.

Külső: Mint a képeken. Nagyon szép arca, feneke és mellei vannak. Sok tini megirigyelhetné azt, amilyen formában tartja a testét. Kedvenc testrészeő Talán a gyönyörű mellei!

Hozzáállás: Először voltam nála, így ő kezdeményezett, eléggé félénk voltam amit észre is vettem szerintem, s kedvességével próbálta ezt oldani., ami sikerült is.

Együttlét: 1 órát voltam. Gyors zuhany után, egy stresszoldó beszélgetés. Már a látványától elkezdett a vér a lefelé áramlani :D. Szép lassan áttértünk egymás kényeztetésére, majd ő kezelésbe vette a kisfőnököt. először a kezével majd mikor már harcra képes lett, gumi fel és elkezdte azt az isteni franciát. Hihetetlenül ügyes, remek szívóerővel rendelkezik, de tényleg mint egy vákuum :). Tényleg nagyon tapasztalt, tudta mikor kell váltani, ekkor lovagló pozíció következett, mesterien csinálta, úgy éreztem magam, mintha pornó filmben lennék, olyan ügyes benne. (szerintem ez lehet a kedvence, de ez pontosan nem derült ki).

Ez után helyet cseréltünk és én kezdtem el kényeztetni őt, a melleitől haladtam lefelé, míg el nem értem az igen nedves és zamatos punciját. :) Itt elidőztem egy darabig, amit a hangjából ítélve élvezet is. Majd lábaival a nyakamban tettem magamévá azt az édes és szűk puncit, tényleg nagyon szűk.:) Majd megkért hogy csináljuk, hagyományosban tovább. Mivel az órát nem néztem, így nem tudom mennyi idő telhetett el, felajánlotta, hogy csináljuk hátulról kutyusban, amit én szívélyesen el is fogadtam. Közben folyamatosan mondogatta, hogy "Ezaz, dugj meg.." Plusz azok a kéjes hangokő! Majd végül ő hason feküdt én pedig így hátulról hatoltam belé, s a szűk puncija, plusz ahogy összeszorította a popójátő! Na itt lett végem.

Egy kis szünet volt, beszélgetünk. Idő híján a második körre nem maradt lehetőség, próbálta kézzel levezetni majd szájjal, de nem sikerült, pedig úgy szívta, hogy azt hittem szétrobbanok, talán majd máskor. :)

Majd gyorsan felöltöztem, s elköszöntünk egymástól. :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, csak ajánlani tudom mindenkinek. Remélem ő is jól érezte magát nem csak én. Biztos, hogy még fogom keresni Eperszemet, ha ő is úgy szeretné. :))

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Chakotay beszámolója
2018-01-21 23:38:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nemezis31_archivalt2022 beszámolója
2017-11-28 18:21:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mivel eléggé elfoglalt a hölgy, sokadjára sikerült vele beszélni. Ez természetesen érthető, hisz van annyira korrekt, ha vendég van nála nem veszi fel a telefont.

Lakás: Belvárosi panellakás, nagyon szépen rendbetéve. Parkolás kitünő, fürdőben többféle tusfürdő, puha törölköző fogad.Pici

Külső: Egy igazi bombázó, látszik hogy mindent megtesz a tökéletes kinézetért. Csodaszép szűk punci, ami "kislányos" feelinget ad a dolognak.

Hozzáállás: Kezdeményező, ha igényled adja az instrukciókat.

Elégedettség és Ajánlás: Szuper, ötcsillagos mindenben.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
istvánmiskolcról_archivalt2020 beszámolója
2017-08-21 16:43:11
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment

Lakás: Tiszta.A célnak teljesen megfelelő.Nagyon kellemes hálószoba.

Külső: Bájos , elbűvölő,igazi buja test, nagyon finom puha bőr.

Hozzáállás: Kedves nem siettet.

Együttlét: Első alkalmam volt.Ő volt a legelső ilyen kapcsolatom.

Elégedettség és Ajánlás: Sajnos valamit elrontottam , mert azóta sem veszi fel a telefont.Az a nap nagyon feszült volt nekem ,nem úgy sikerült minden ahogy vártam,-talán ez volt a baj.Talán a személyem nem volt megfelelő,nem tudom és már talán nem is fogom megtudni.Minden kedves leendő vendégének üzenem , hogy elsőre tegyen jó benyomást a hölgyre mert úgy jár , mint én. Szeretnék még találkozni Vele , mert fantasztikus , odaadó NŐ , valami csoda ,de ettől függetlenül is nagy élmény marad számomra.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_marco6 beszámolója
2017-05-18 11:26:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment, én voltam a körülményes, de végül is sikerült egyeztetni

Lakás: Magasföldszinti lakás, nem kell sokat lécsőzni a bejárathoz. Egyébként felújított panel, igényes lépcsőház, igényes lakás, a célnak tökéletesen megfelel Egy hatalmas tükör található az ágy felett ami nagy élményt tud nyújtani! :)

Külső: Eperszem tökéletes, hamvas, barna bőrű, életvidám, mosolygós és nagyon értelmes nő. Igazi NŐ, csupa nagy betűvel!! :) Gyönyörű kézbe illő mellei vannak és szép, finom, szűk, piercing-el ellátott puncival van megáldva, amit néhány fiatalabb hölgy is megirigyelhetne!!

Hozzáállás: Fantasztikusan kedves, bájos, egy tünemény :) Egy órát voltam nála, de kb 10 percnek tűnt.

Együttlét: A lakásba érve az ajtó mögül mosolygott rám, valami fantasztikus mennyire életvidám ez a nő! Üdvözlés puszi, aztán irány a fürdő. Már csukott szemmel is odatalálok! :)

Gyors zuhany aztán egy törölközőbe csavarva siettem be hozzá, ő már az ágyon fekve várt. Törölköző ledob, ágyba be, aztán finoman csókolni kezdtük egymást, két nevetés között, mert a hölgy tényleg életvidám, érti és szereti a poénokat, sőt kacérkodik, ami nekem nagyon bejön!

Finoman elkezdtem haladni lefelé, a nyakát a szép formás cicikig végigcsókoltam, itt elidőztem egy kicsit, annyira formásak és szépek hogy egyszerűen lehetetlen kihagyni, és elszabadulni tőlük. A bimbók nyalogatása és ingerlése kéjes hangokat váltott ki belőle, éreztem hogy jó az irány :) Szép lassan csak elindultam lefelé, mert kijelentette hogy hiányzik neki a nyelvem, szóval nem hagyhattam ki :)

Nagyon finom és szép a punci, már nedves volt mire odaértem, és nem is hagytam kiszáradni. Nyaltam és ujjaztam, ő pedig hangot is adott a tetszésének :) Nagyon nedves volt és nem csak tőlem, aztán kiadta a parancsot... gyere csak ide :D Erre nem lehet mit mondani, kizárt hogy ellenkezzek, így hanyatt feküdtem, és elkezdte izgatni az ágaskodó kisebbik énem. A golyókat nyalogatta, majd a nyelvével fel-le szánkózott, közben körbefonta a kezével és finoman verni kezdte. Már láthatta hogy többre vágyom, mivel a gumiért nyúlt, mielőtt szólhattam volna, felöltöztetett és elkezdte azt a fantasztikus franciát, amit még így vegyvédelmiben is maximálisan át lehet élni, és lehet élvezni. Tökéletes!!!

Játszott egy darabig, majd ismét a gondolataimban olvasva lovagolni kezdett. Annyira jól és tökéletesen csinálta és annyira szűk és forró volt a puncija, hogy pár perc alatt eldurrantam, fantasztikus amit művel! :)

A szünetben kínált egy kis vízzel amibe majdnem belefúltam, jót nevettünk, aztán beszélgettünk egy darabig. Éreztem hogy lassan vissza tér belém az élet, így ismét elindultam megtornáztatni a nyelvem :D

Még mindig nedves volt a Drága, fantasztikus :) Kis nyali-fali, majd Gumi fel, aztán hanyatt feküdt és missziben kezdtük a második menetet. Nagyon élvezem ahogy hangot ad a vágyainak, "Ezaz, dugj meg"... és hasonlók... igzató ahogy élvezi amit csinálok vele, bomba nő, bomba hang.... csináltuk egy darabig, aztán kutyusba fordultunk, isteni feneke van, rá is csaptam egy párszor, tetszett neki :) Egyre csattogósabb vad szex kerekedett az egészből, így nem is bírtam sokáig, ismét megtöltöttem a vv-t, és azonnal le is ültem annyira jól esett. Letisztogatott, kis pihi, megittam a maradék vizet, ezúttal fuldoklás nélkül :D . Kis beszégetés levezetésként, aztán tus, és puszi, mosolyogva elköszöntünk :).

Elégedettség és Ajánlás: Minden rendben volt, fantasztikus lány, és imádom a humorát, mindig fel tud dobni, a többi történés pedig grátisz :) Minden egyes perc fantasztikus vele. Csak ajánlani tudom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Genesis101 beszámolója
2017-03-20 18:24:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel második híivásra sikerült.

Lakás: Lakás panel, jó elhelyezkedéssel. Könnyen megkozelíthető. Parkolás a környéken van fizetős és ingyenes is.

Lakásban a fürdőszoba szép tiszta. A műveleti szoba szépen berendezett, nagy tv-viedóval, kényelmes.

Külső: Külsőleg a képeknek megfelelő. Szép nőiesen domború test, formás idomok, feszes tartás. Arca is szép kellemes, amit a képeken nem mutat. Mindenképpen kellemes jó látvány és a mosoly, nevetés tetőzi az élményt.

Hozzáállás: Hozzáállása a partnertől is függ. Ha a partner kezdeményező, akkor hozzáidomul, viszont ha a patrner várja tőle a kezdeményezést, akkor nagyon ügyesen felkinál lehetőségeket és kialakitja a kellemes együttlétet.

Együttlét: Ezzel a hozzászólással most nem olyan együttlétet akarok körülírni, amit már mások előttem jobban megírtak, mint én tenném. Másként közelitem meg.

Eperszem gyanakvó volt, hogy ki vagyok, hiába mondtam, hogy már fogadott. A cimet is tudtam. Ennek ellenére leellenőrzött, és a telefonban is keményen beszélt velem. Ez annak köszönhető, hogy már előttem lehettek rossz tapasztalatai. A meggyőzésnek a formáját Ő szabta meg, amit teljesitve már szívesen fogadott.

Mikor beléptem, már az a drága hölgy fogadott, akit már korábban is volt részem tapasztalni.

Nála az első perctől az utolsó percig mosoly, kedvesség, nevetés, vidámság fogad, vesz körül. Nagyon kellemes légkört teremt maga körül.

Beszélget, oldja a légkört, de odafigyel az együttlét tartalmára is. Itt nincs kérdés, hogy ezt szabad-e veled, vagy most erre előre megegyeztük-e a felárat stb. Itt a díjazásban a felsorolt listán szereplő menü mind gyakorolható.

Beszéd közben sem kell a férfinak csak úgy beszélgetni. Bátran lehet szép testén matatni, simogatni gyönyörű kemény popsiját, szép telt melleit. Csókja, mint egy igazi barátnőé. Nem úgy, mint máshol, hogy kicsit jobban odanyomom az ajkamat, és már elkapja a fejét, itt rendes igazi csókok záporoznak. Ez sok férfi esetében kívánatos.

A továbbiakban nem azzal folytatnám, hogy ilyen és olyan pózban mennyire teljesítettem. Másként közelitem meg.

Kezdeményeztem, és vette a lapot. Mindig úgy mozdult, fordult, helyezkedett, hogy mindkettőnknek jó legyen. Én is odafigyeltem, hogy neki is jó legyen. Édes volt nézni, hogy csukott szemmel, mint igazi nő Ő is élvezi, miközben csókoltam is, simogattam is, s néztem gyönyörű arcát, szép ivű homlokát és csukott szemét, amint pihegve mozog, rezdül teste.

Sokáig foglalkoztunk, majd jó idő után pihenésként beszélgettünk, végül újból kényeztettük egymást. A megbeszélt másfél óra szépen eltelt. Észre sem vettük, hogy már legalább 15 percet ráhúztunk. Nekem volt kötelességem, hogy megköszönjem a ráadás idejét is.

Elégedettség és Ajánlás: Feltöltődve és elégedetten köszöntem el. Ezúttal is köszönöm neki, s remélem, még lesz hozzá szerencsém.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kukucs89 beszámolója
2017-03-16 20:43:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Elégedettség és Ajánlás: Nem szeretném az elötem lévőket ismételni, de egyszerűen egy "istennő". Tuti meglátogatom még!!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Öreg_répatorta beszámolója
2016-11-29 18:28:08
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viszonylag könnyen ment. Egy héttel ezelőtt érdeklődtem a lehetőségekről, még otthonról. Tegnap és ma pedig megbeszéltük az időpontokat és azt, hogy mit szeretnék. Ami nagyon szimpatikus volt: amikor nem értem el, nem tudta felvenni, utána megcsörgetett.

Lakás: A lakás otthonos, erre a célra van berendezve. Óriási tükrök, a TV-ben "Kovi összes" (ez nagyon tetszett nála, már a bemutatkozó szövegnél). Hatalmas ágy. A fürdő pedig a szokásos panel, de tisztán, sokféle tusfürdővel és ami nagyon fontos szájvízzel. Amikor felhívta diszkréten a figyelmemet rá, már sejtettem, hogy szimpatikus lehetek és ebből még csókolózás is lesz.

Külső: Hú! Abban a kis cuccban, amiben volt döbbenetesen jól nézett ki. Nincs egyik képen sem, sajnos. Azt nem tudtam, hogy bugyi sincs rajta, csak az ágyban vettem észre, már az ismerkedés alatt. Nagyon szép arc (nekem egy ismert amerikai színésznő jutott róla eszembe) a teste számomra minden igényt kielégítő. Nem túl nagy, de elég markáns és nagyon szépen álló cicik és s popsi(!!!!!) na az mindent visz. Kerek, jól megfogható és egyáltalán nem a méretes fajta. Saját bevallása szerint van rajta súlyfelesleg. Nos, szerintem me íy tökéletes, ahogy van. Az a típusú lány, akin van mit fogni és minden pozícióban bele lehet kapaszkodni egy-egy bájába.

Hozzáállás: Kezdetektől a "barátnőmnél" éreztem magam. Az előjáték, a simogatások a csókolózás, egymás testének cirógatása, tökéletes volt. Remekül ráhangolódtunk a folytatásra....

Együttlét: .... amit én kezdtem azzal, hogy elkezdtem szépen lassan felfedezni testének minden porcikáját. Nyelvemmel hosszasan és remélem megelégedésére elidőztem a piercingek között, de markoltam, fogtam, simogattam közben, ahol értem.Aztán egyszer csak átvette a kezdeményezést és egy remek franciába kezdett, amit én, mint szereplő és néző (tükörben) is élveztem. (Közben a TV-ben is eszméletlen nagy dugás volt, ezt a tükörből láttam). Aztán egyszer csak megállt hanyatt dobta magát és én papás-mamásban belé amit fenomenális volt, de a nagy orgazmus - számomra - mégis a hátsó pozícióból jött el. És itt is kettős élvezkedés van. Egyrészt vele szeretkezel és közben látod is.

Elégedettség és Ajánlás: Na én itt ki is pukkadtam. Közöltem, hogy ez az egy nekem egyelőre elég volt és utána majdnem 35 percig beszélgettünk, nevetgéltünk és cirógatások voltak, meg puszik. Nagyon jó volt. Eldöntöttem, hogy bármikor Miskolcon járok pár napra, sosem fogom kihagyni a bájait, a kedvességét és természetesen azt a remek szeretkezést, amit eltöltöttem vele. Az abszolút ajánlott kategória. Köszönöm Drága!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nemezis31_archivalt2022 beszámolója
2016-10-26 21:31:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_C.L. beszámolója
2016-10-15 14:32:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: :)Kissé döcögösen indult (idöpont egyeztetés ) bár a telefont nekem 2. hivásra felvette. még aznap elmentem hozzá (kb 2 órával késöbb)

Lakás: Helyszin jól és könnyen megközelithetö.

Lakás jól kialakított, szépen berendezett

Fürdö nem túl nagy, de jó felszerelt! (több féle tusfürdö...stb)

Külső: találkozás..

Ápolt! (ez nem is kérdés)

Angyal arcú !! :)

magassarkú cipö sexy ruci.. (wow)

feszes szép bör. ... farkmeresztö

gyönyörü mellek és szép feszes kerek fekék! :)

szép sima punci (gyönyörü szine is van) ,plusz piercing... jackpot! :)

Kedvenc testrészemőőő Ö :)

Hozzáállás: maximálisan kezdeményezö...egy igazi istennö!!

Nem eröltetett semmit :), szépen elökészítette a terepet ;P

Együttlét: zuhany. majd irány a szoba! hangulatoldó beszélgetés (vicces humoros. jól lehet vele beszélgetni is, maximális barátnö filing!)

Elöször csak simogatás cirógatás. Nos ekkor dobta le a ruháit. Gyögyörü cickók (eredetiek), feszes kerek fenék... (isten jó kedvében volt mikor teremtette) :D

Vissza feküdt az ágyra, és miután visszatettem a szemeimet a helyére elkezdtem csókolgatni a testét, (misszionárius pózban) de szólt hogy rosszúl áll a piercingje.. háát megigazítottam a nyelvemmel! ;P érzéki nyögésekkel felelt ... (huh ;P)

Szal elvoltam rajta :D fantasztikus a teste! Ekkor mondta, hogy na most ö jön! Gumi fel és hajrá. fantasztikus francia. dörzsölte a melleivel is... közben simogattam, eszméletlen micsoda puncija van. Feszes szük. (popó is :P) a pózokat váltogatva játszadoztunk( misszionárius, kutyua, lovaglás). Szexi nyögések, valamint a látvány..hát a hatás nem maradt el.. sok dolog történt most men részletezem nagyon. (ki lehet próbálni). Aztán ismét feküdtünk cirógatás...csevej, ismét zuhany majd elköszönés... ahányszor tudok mindig meglátogatom majd! :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok vele! Ö igazán kitud ragadni a hétköznapokból! Elfeledtet veled mindent arra az idöre amig vele vagy! (és ez is egy célom volt) :)

Ahányszor tudok megyek, mert egy igazi istennö!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
don_king beszámolója
2016-09-07 20:36:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel telefonon történt. Érdeklődtem abszolút partner volt mindenre válaszolt. Majd időpont egyeztetés. Mivel rendszeresen járok hozzá ezért manapság csak smsben gyors találka időpont aztán induláás ! :*

Lakás: A lakás pont erre a célra felszerelt. Hangulatfény, tükrök .. :) Felkelti az ember fantáziáját!

Külső: Arca nagyon szép, már csodálatos :)

Testalkata pont markolós, feszes, imádnivaló ott kerek ahol kell, melle is szép !

Emellé párosult a gyönyörű fehérnemű. :)

Hozzáállás: Nagyon kedves és kezdeményező volt. Kis üdítő, ismerkedős beszélgetés, tusolás aztán belecsaptunk..

Együttlét: Kezdésnek kölcsönös simogatás, aztán csókolózás majd szépen lassan a kezével elkezte cirógatni! :) pont ameddig jolesett.. ezután kis játszadozás vele.. majd francia ! :)

Ezután jött felülről szépen lassan aztán annyira vadul amennyire jolesik nekem! Abszolut odafigyelt mennyire legyen gyors vagy éppen finom! Közben eléggé élvezi ezt lehet érezni is.. majd hátulrol közben lehet csekkolni az akciot a tükrökben valami fantasztikus.. :) hatulrol kész gyönyör feszes popsi, gyönyörű! Aztan misszionárius na az a végpont gyönyörű arc, formás mellek, finom-husos punci, érzéki csokolózás hamar végetvetet nekem! :)

Elégedettség és Ajánlás: Mindenben maximálisan elégedett voltam! Visszajáró vendége vagyok hisz rendkívül, kimagaslóan jó # :) Továbbra is köszönök mindent! :* remélem is kis bemutatkozós monogram alapjan megismersz! "p.a"!

Puszikaaaa!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dvtk beszámolója
2016-05-07 18:00:03
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam elsőre nem értem el de kicsivel később sikerült.

Még az napra nem sokkal későbbre sikerült is egy időpontot találnunk.

Lakás: Lakás tökéletes, nagyon igényes nő ezt mikor belép az ember a szobájába egyből tapasztalhatja szép rend igényes bútorok tükrök stb. Célnak első osztályú.

Fürdő elég jól felszerelt tusfürdők, eldobható fogkefe, szájvíz

Külső: Gyönyörű az arca a mosolya testalkata

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Chakotay beszámolója
2016-02-24 00:05:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
triplax2 beszámolója
2016-01-16 11:21:24
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Tegnap voltam nála. Telefonon hívtam elsőre nem értem el de kicsivel később sikerült. Innentől korrekten ment az egész elmondta Ő miket vállal stb stb. Még az napra nem sokkal későbbre sikerült is egy időpontot találnunk.

Lakás: Lakás tökéletes, nagyon igényes nő ezt mikor belép az ember a szobájába egyből tapasztalhatja szép rend igényes bútorok tükrök stb. Célnak első osztályú sőt sokkal több tényleg az a kis szobácska mint általában helyeken hogy csak bemész letudod és mész van egy ágy aztán ennyi....na az Ő lakása tényleg nem ilyen :) Fürdő elég jól felszerelt tusfürdők, eldobható fogkefe, szájvíz kis pohárkákkal szóval tényleg minden ami egy igényes nőnél meg kell hogy található legyen.

Külső: Ide sokat lehetne írni én mikor beléptem és meg láttam ahogy fogadott engem egyből letaglózott. Jó pár lánynál megfordultam már különböző városokban és hát annak ellenére hogy elég fiatal vagyok azoknak akik nyíltan állítják hogy a fiatal kis 20as nőktől nincs jobb bla bla bla....hát nekik szívesem bemutatnám Eperkét erősen változna szerintem sok ember véleménye ugyanis egy jó pár 20as éveiben járó lányka is erősen megirigyelhetné azt a feszes testalkatot ami neki van :) Tényleg egy igazi nő egyszerűen nem lehet mást mondani rá nincs ez a fölösleges kis kényeskedés semmi egyszerűen adja Önmagát és az alapjába véve elbűvölő. Gyönyörű az arca a mosolya testalkata hát ugye ez mindenkinél változik ki mit szeret. Nálam egyszerűen szólva tökéletes ilyen arányosan egyben lévő nőt nagyon keveset láttam még nálam top3-as ez fix bár ezt említettem is neki :) Kedvenc testrészt lehetetlen kiemelni mindene úgy jó ahogy van. Amit ennél a résznél NAGYON NAGYON KIEMELNÉK ugye a kor....rengeteg lány hirdeti magát 30-35....blablabla aztán mikor meg látogatjuk őket egyből becsapva érezzük magunkat mert hát sok helyen tapasztalhatjuk hogy akár 10 évvel is be lehetünk csapva na aki Eperkéhez megy erre nagyon legyen felkészülve mert itt is becsapva fogja magát érezni mert hogy szerintem legalább egy 5 évet Ő is elcsal csak ő öregíti magát :) :) Egyszerűen annyira jól tartja magát és olyan szép az arca hogy plafon 30tól többnek én 1 perccel sem mondtam volna HATALMAS plusz pont :) :)

Hozzáállás: Én alapjában véve nem nagyon szoktam már ilyen helyen zavarba jönni talán nála kicsit sikerült az elején nem tudom ezt Ő láthatta rajtam inkább :) Pont annyira volt kezdeményező amennyire kell kérdezgetett kedves volt de egy pillanatig sem éreztem ezt a túl erőltettet rámenőséget meg mű megjátszást tényleg semmit, olyan érzés volt mondhatni mintha már nem is tudom mióta ismerném....Fél órát töltöttem nála ennyit tudtunk most megoldani de nagyon jó volt minden egyes perce :)

Együttlét: Elég hamar egymásra hangolódtunk egymás mellett feküdve hozzám bújt ölelgetett csókolgatott és személyesen ezt imádom. Aztán áttért kicsit lejjebb és elkezdett finoman franciázni közben simogattam ahol értem a gyönyörű testét. Utána én kényeztettem egy kicsit a nyelvemmel nem eshetett neki rosszul bár attól valószínű nagyon nagyon távol álltam hogy igazán örömet okozzak neki :) Ezek után szemből kezdtük el kérésemre eleinte nagyon finomnak kellett lennem hogy ne egyen hamar vége az egésznek nehéz tartania magát az embernek szerintem mert tényleg eszméletlen a vizuális élmény folyamatosan :) Aztán lovagolni kezdett szemből majd háttal is ide nem is írnék többet mert leírni nem lehet azt a vizuális élményt át kell élni. De azért az ki kell emeljem hogy a lovaglást mesterien űzi :) Majd végül az ágy szélére térdelt mögé álltam és itt már túl sokáig nem bírtam de ez az Ő hibája mert a mögött a popsi mögött ember legyen a talpán aki sokáig vitéz bír maradni :D Végül a mellére fejeztem be :) Mindenben ügyes volt nagyon és a mindent tényleg szó szerint kell érteni, nem tudom mi lehet a kedvence igazából én nem tudtam neki örömet okozni úgy ahogy igazán meg érdemelné :) Viszont Ő biztos úgy van hogy jobb adni mint kapni mert nekem fantasztikus örömet okozott :)

Elégedettség és Ajánlás: Ide tényleg le merem írni hogy nem csak ennek vagy annak ajánlanám hanem tényleg mindenkinek. Nagyon rendben van eszméletlen jó volt vele végig. Alig várom menjek vissza hozzá csodás Nő a szó legszebb értelmében.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Marauder beszámolója
2015-11-16 08:32:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Először itt az oldalon, majd telefonon. Korrektül elmondott mindent és időpontot is sikerült egyeztetnünk, amit percre pontosan betartott.

Lakás: Parkolás a háztól nem messze fizetős, kicsit távolabb ingyenes. Szépen berendezett lakás, tiszta fürdő, jól felszerelve mindenféle tisztálkodószerrel (tusfürők garmadája, fogkefe, szájvíz, eldobható pohár.).Friss száraz törülköző. :) A szoba berendezése minden igényt kielégít, nagyon hangulatos. Az ágy hatalmas tiszta vasalt lepedővel borítva.

Külső: Nagyon csinos, rendkívül szexi csaj. Az a típus akin ha csak egy kopott farmer és egy kinyúlt póló van akkor is megbámulnak a férfiak. Nagyon szép cicikkel és puncival van megáldva. Fehérneműben fogadott és magassarkúban. Alig vártam már, hogy kibonthassam belőle. :)

Hozzáállás: A megbeszélteknek megfelelően egy órát töltöttem nála amit sikerült nagyon kellemesen eltöltenünk. Érkezéskor néhány szóban megbeszéltük mit szeretnék, majd kedvesen elirányított a fürdőbe. Visszatértemkor az ágyra invitált és néhány perc kötetlen beszélgetéssel feloldotta a gátlásokat, majd a lényegre tért. :)

Együttlét: Csókkal és kölcsönös simogatással kezdtünk, majd elkalandoztam délre és hosszú ideig ott is maradtam. Aktívan reagált a kényeztetésre és ennek hangot is adott. :) Ezután fordulás és ő következett, amit nem is bírtam sokáig és kértem a gumit. Lovagló pózban lett végem. Mivel az idő gyorsan elröppent a második menetre szóló invitálást a rendelkezésre álló idő rövidsége miatt elhárítottam és egy kis bújós simogatós beszélgetést kértem. Ebben is kiváló volt rég nevettem ennyit. :D A rendelkezésre álló időkeretet néhány perccel túl is léptük én figyelmeztettem rá, hogy ideje lenne szedelőzködnöm. :D Távozáskor kikísért és kaptam két puszit valamint egy invitálást egy következő légyottra. :)

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek a hölgyet én biztosan visszatérek hozzá. Itt mindenképpen vendégnek és nem egy munkadarabnak érzed magad. :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_marco6 beszámolója
2015-10-20 12:42:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment épp elkaptam de kitartonak kell lenni mert eléggé elfoglalt a hölgy, nem véletlenül :)

Lakás: A lakás kiválóan alkalmas arra a célra amire használja, hatalmas tükör nagy ágy igényesen berendezve, tökéletes. Több féle tusfürdőből választhattam, tiszta törölközőt kaptam, minden rendben volt :)

Külső: Egy Istennő... még most is beleremegek. Gyönyörű arc, szép szemek, fantasztikus feszes és nagy cici, édes, illatos punci, gyönyörű szőke haj... mi kell mégő :P

Hozzáállás: Nagyon kedves és közvetlen, kezdeményező és szeret irányítani de azt is szereti ha határozottan a tudtára adja az ember hogy mit hogyan akar :D Imádtam minden percet :)

Együttlét: Az akció részleteit meghagynám kettőnknek de annyit elárulhatok hogy tudja hogy kell bánni a férfival... hamar kivégzett mind a két menetben... erre kevesen voltak képesek eddig de innen is üzenném Neked hogy legközelebb nem "úszod meg" ennyivel :D

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes 10 pontos lány akinél elfelejtettem hogy tulajdonképpen csak alkalmi randi ez... igazi barátnő feeling. Imádlak Eperszem :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kefe001_archivalt2019 beszámolója
2015-08-31 22:36:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Régen volt, de azért leírom....

A tali kicsit nehezen jött össze. Ő is és én is elfoglaltak voltunk, és nehéz volt mindkettőnk szabadidejét "egy vonalba hozni".

Lakás: Lakás: Tisztaság, rend, az ágy felett ferdén egy nagy tükör, az asztalon kikészítve az italok, hatalmas flatTv (amibe pornó film megy, és belépve éppen a végkifejlet közelében tartottak a szereplők :-). lehet véletlen, lehet direkt... ) mellette minibár behűtött italokkal, hangulatfény, stb. A fürdőben tusfürdő arzenál... Az illatostól a semleges illatig..

Külső: Nagyon csini hölgy! Egy buliban felöltözve is tuti vonza a férfi pillantásokat. Gyönyörű hajfonat. Úgy fogalmaznék, hogy őrületesen nőies. Én a nagyon vékony lányokat szeretem. Ha te is akkor nem az ideálod! Nekem sem, de nagyon SEXY!!!

Hozzáállás: Mivel első alkalommal voltam nála (ilyenkor kicsit félénk vagyok), kértem legyen kicsit aktívabb az átlagnál. Nem tudom nála mi az átlag, de egy vadóc szexistennőt kaptam. Általában be tudom osztani az időmet, így 1 menet nálam valóban 1 menet. Na itt nem sikerült :-( Eddig Ö a második hirdető aki idő előtt kivégzett. Sőt sikerült neki a találkánkba 2 menetet elérnie... Nem ma kezdtem lányokhoz járni, de ezt még senki nem tudta nálam elérni.... Döbbenet, amit a "csaj" művel.

Együttlét: Azt hogy mi a kedvence nem tudom, mert végig úgy tűnt, hogy élvezte az együttlétet. Az én kedvenceimet sem sorolnám, mert rengeteg volt. Csak kiemelnék párat. Nagyon jól, és intenzíven csókol. A lovaglása nem a megszokott "tegyük be és mozogj", hanem mint egy jó pornófilmben beleguggolt. Gondolom akinek már volt ilyen tudja a különbséget. Kényeztetés közben (véletlenül), mindig valahogy eléri, hogy a puha mellei, szája az erogén zónádat érintse :-). Mindezek mellet ami megmaradt bennem, a szép szőke hajfonat, ahogy hanyagul hátraveti, vagy éppen beletúr, és a szemedbe néz.

Elégedettség és Ajánlás: Sokszor gondoltam rá, hogy visszamegyek, de nem hiszem, hogy ezt az emléket még lehetne szebbé tenni. Maximálisan ajánlott kategória. Sokan szidják Miskolcot a "felhozatal miatt", de ameddig ilyen NŐK vannak, addig igenis van minőség!!! Maximális barátnő feeling. Igaz csak egyszer voltam nála, mert én a vékony, kislányos alkatú lányokat kedvelem. Ő más!

Ha fiatalabb lennék azt mondanám Ő EGY IGAZI MILF.

Aki nem hiszi Járjon után a :-)

Kellemes Estét!

/ kefe/

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
karl01 beszámolója
2015-08-14 22:36:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Eperszemmel könnyen ment az időpont egyeztetés.

Lakás: Nagyon szép, tiszta lakásban fogad.

Külső: Az a kedves, sexy hölgy fogad, aki a fotókon szerepel.

Hozzáállás: Egy órát szoktam vele lenni, de most 30 percet voltam.

Együttlét: Amit kértem tőle, azt teljesítette, így hatalmas élményben volt részem.

Elégedettség és Ajánlás: Legközelebb is fel foglak keresni, jól érzem magam Nálad. ;-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nemezis31_archivalt2022 beszámolója
2015-08-09 21:53:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.