SzexpartnerViktória+36 20 / 998-1851Orosháza

Bemutatkozásom
Szia, Viktória vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Orosháza.
Várom hívásod a +36 20 / 998-1851 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 18 óráig
kedd:
09 órától 18 óráig
szerda:
09 órától 18 óráig
csütörtök:
09 órától 18 óráig
péntek:
09 órától 18 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
25
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
214779x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Vörös
Szem
Kék
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
TÖBB POZITÍV ÉRTÉKELÉS! OLVASD EL ŐKET... Szia Viktória vagyok. Az adatlapomon minden információt meg találsz. Kedves,szép arcú, életvidám lány vagyok. Ha meg látogatsz akkor nálam valóban barátnős feeling fog várni. Nálam a diszkréció elvárt és adott. Kérlek minimum fél órával előtte egyeztess velem telefonon mielőtt szeretnél jönni. Puszi
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
ha megkérsz
Natúr francia végén szájba
nem
Natúr francia végén testre
ha megkérsz
Vibrátoros játék
nem
Csók (szimpátia alapján)
nem
Együttfürdés
igen
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kényszerfrancia
nem
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (24 db)
Kapott (1 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Laci666 beszámolója
2024-01-31 20:58:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon. Először külföldi számról. Azt nem vette fel. Magyart elsőre. Mindent elmondott és már időpontot is kaptam. Személyesen elmondta, hogy volt egy külföldi számos srác aki nem volt vele korrekt. Szintén Osztrák számról.

Lakás: Célnak megfelel. Szolid, kellemes, fürdő is ok.

Külső: Ajtót sexy ruciban nyitott. Pontosan nem rémlik, lassan 1 hónapja volt. Fekete tanga, meltartó és talán harisnyakötő. Nekem teljesen bejött mindenben. Elmondta, hogy sokat fogyott, most vissza akarja szedni. Pár kg mindössze. Tény, hogy vékony, de formás. Én szeretem a vékony lányokat.

Hozzáállás: Nagyon kedves, barátságos, beszédes. Lehetne a barátnőm is érzésem volt.

Együttlét: Gumi nélküli franciát kértem, nagyon kellemes volt. Utána lovacska, szemből, hátúlról, oldalról és a végén hátúlról folytam szét. Nem lökött le rögtön, hagyta, hogy kicsit lazuljak. Ez plusz pont.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen rendben volt minden. Mondtam is neki, hogy még talizunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bundás6 beszámolója
2023-12-15 09:45:07
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Azzonal felvette, Ő kezeli a telefont, kedves hang, magyar lány, intelligens beszéd.

Lakás: Lakótelepi lakás, sok parkoló a közelben és ingyenesek.

Külső: Kislányos bájos külső, mosolygós, tiszta jó illat. Vékny alkat mint a képeken. Jó ágy, zene, nagy TV. Meleg , kellemes szoba. Nincs kutya ugatás, idegen hangok a másik szobából !!

Hozzáállás: Írányitható, kérdezte hogy szeretnémő Voltam már régen, tobbször is mert nem vándor madár. Alig változott, még mindig friss és fiatal, vonzó. Fél órát kértem, időt nem nézte, kb.20 perc kellett nekem.

Együttlét: Francia (natúr) tovább most nem jutottam. Jó volt. Egy ami...hogy a puszi itt nem játszik, de ez nem is volt 'meghirdetve' ez csak az én próbálkozásom volt. :)

Elégedettség és Ajánlás: Türelmes és kedves. Akinek ez szempont annak nr1. Nagyon ajánlott.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Neff beszámolója
2023-12-13 17:36:24
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment telefonon

Lakás: Teljesen megfelel

Külső: Nekem a vékony, sportos alkatok jönnek be.

Hozzáállás: Kezdeményező, nagyon kedves, türelmes

Együttlét: Isteni franciával kezdett, nagyon jó a technikája. Egyből működött a műszer.

Kutyussal folytattuk és missziben fejeztük be.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális ajánlás. Vigyázzatok rá

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Miskolc1018 beszámolója
2023-03-29 23:08:44
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Rendszerint délelőttől kora délutánig érhető el.

Lakás: Orosháza, először azt hittem egy optikai szaküzlet a tett helyszíne, de szerencsére tévedtem. Átlagos, otthonosan berendezett lakótelepi lakás, ami célnak tökéletesen megfelel. Fürdő is jó, kezdésnek zuhanyzásnál sikeresen levertem szinte az összes tusfürdőt a kád széléről.

Parkolás ingyenes, hely van.

Külső: Már régebben felkeltették Viktória képei a figyelmemet, persze szubjektív ez, de nekem pont az a típusu lány ami nálam 10/10. Nevezetesen vékony, törékeny de ugyanakkor izmos, egy deka felesleg nincs rajta, gyönyörű alak, hófehér bőr. Arcra bejövős, kék szemei szintén tetszettek, cicik nagyon gyönyörűségesek és tökéletesen arányban vannak a testalkatával, a popsi izmosságát meg nem tudom hova tenni.

Hozzáállás: Nálam hozta a barátnő feelinget amit szerintem más normális vendéggel is tud hozni, de óva intek mindenkit, hogy nem szívbajos ha a helyzet úgy kívánja, határozott egyéniség. Az a típus aki pont azt adja vissza a vendégnek amit kap tőle.

Egy órát voltunk együtt.

Együttlét: Zuhanyzás után NF, majd szex három pozícióban, kevéske lovaglás, majd annál több misszionárius és kutyus. Aktus közben/előtt/után sokat beszélgettünk, tökre ki volt akadva jó értelembe véve, hogy állandóan néztem az időt. Amúgy Ő nem óranézős. Misszionáriusban annyira jó volt nézni azokat a szép ciciket, kár, hogy nem szereti ha szájjal is foglalkoznak velük, kutyusban meg a popsiját nem akartam elengedni, annyira jó volt fogni, mintha a tenyerembe öntötték volna. A vége kézi levezetéssel történt.



Egyetlen észrevétel, hogy bár fehér betűkkel alapvető dologként van feltüntetve, kölcsönös francia egyáltalán nincs nála, ezért van a technikai résznél csak négy csillag. Ha javítani fogja, mint ahogy mondta akkor semmibe sem lehet belekötni.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen ajánlom, én nagyon jól éreztem magam vele abban az egy órában, jól elmarhultunk, és komolyabb témák is szóba kerültek. Még menni fogok hozzá ha Kecskemétről útba esik Orosháza, márpedig útba fog.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20230905_1782 beszámolója
2022-10-05 14:12:51
szép arcú, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A kiírt időponthoz képest szűkebb időtartományban van és inkább délelőtt esélyes sikerrel hívni (akkor inkább felveszi). A tájékoztatás és az időpont megbeszélés gond nélkül sikerült.

Lakás: Panellakás egy olyan helyen, ami körül vannak még panellakások, így kellően diszkrét, nem feltűnő, ha odamegy az ember. Kisebb város lévén ez fontos tud lenni, hogy nem egy kertesházba kell ellátogatni. A város központjától sincs messze, gyalog 10-15 perc. Emeleti lakás, lift nincs. A lakás szép, a fürdő is. Volt többféle tusfürdő. Én független vagyok, ezért nekem mindegy, ha valakinek titkolni valója van, ez esetben jó, ha van illatmentes tusfürdő is. (Lehet, hogy van, nem figyeltem.)

Külső: Igen kellemes meglepetés volt, mert testre pont olyan, mint a képeken, arcra pedig szép. (Én magam, például hogy el tudjak élvezni, amikor akartam, arra gondoltam, de szép arca van ennek a lánynak és már sült is el a faszom a gumiba.) Aki a vékony, kisebbe mellű lányokat szereti, biztos nem fog csalódni. A kis méretek ellenére a puncija pont jó, mert kellemesen szorít, de tágulékony, így a vastagabb farkú embereknek sem kell lemondania a találkozót.

Hozzáállás: Egy óra hosszára mentem. Mivel először voltam, értelemszerűen nem volt nyakbaborulás és könnyes csókok, viszont maximálisan kedves volt és jó társaságnak bizonyult. Érdeklődő, de nem követelőző, van véleménye, de nem erőszakos, úgyhogy igazi profi a szó jó értelmében (tudja kezelni az embereket).

Együttlét: Első alkalom lévén gumis franciát kértem, mert óvatos vagyok, de nagyon hatékony volt még gumin keresztül is. Első körben hagyományos (misszionárius) póz volt, majd keringés helyreállító dumálás. Nagy pozitívum, hogy ő hozta szóba a második menetet, még mondta is, hogy nehogy úgy tűnjön, mintha dumálással meg akarná úszni a dolgot. Második körben hátulról próbálkoztam (kutyapóz), amit nem fejeztem be, de erről ő nem tehet, mindent megtett, hogy sikerüljön. Kellemes társaság, kielégítő volt a találkozó. Én egy dolgot javasolnék, de ezt minden lánynak javaslom: legyen fél literes, műanyag flakonos ásványvíz, amit kérés nélkül a vendég kezébe nyom a felvezető tusolás után, de még az akció előtt. Nem egy drága tétel, a vendég oda meg vissza lesz a kiszolgálás színvonalától és jobb lesz az állapota is, ha nem szárad ki.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem maximálisan ajánlott, főleg ilyen kisvárosi szinten. Aki a nagy dudákat és a "van rajta mit fogni" nőket keresi, azoknak viszont nem javaslom, mert még a képekhez képest is vékony, aki viszont szereti a vékony, kismellű és szinte tinilány alkatot, azoknak garantáltan ajánlható. Én normálisan szoktam viselkedni, velem teljesen normális volt ő is, hogy a bunkó emberekkel hogy viselkedne, azt nem tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Puncisimi beszámolója
2021-05-20 14:43:10
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, könnyen elértem. Az általam kért időpont elfogadható volt részéről. Kérte, hogy előtte fél órával hívjam még fel, akkor adta meg a címet.

Lakás: Lakótelepi lakás, a célnak teljesen megfelel. Rend és tisztaság, tusolási lehetőség, NAGY törölköző.

Jó parkolás.

Külső: A képeihez képest nem számítottam ilyen vékony lányra. Nekem nem okozott ez különösebb problémát, de talán nem is voltam még ennyire vékony alkatú lánnyal. Az arc nélküli képek csak a diszkréció miatt vannak.

Hozzáállás: Kedves és barátságos volt velem. Nincs nyifi-nyafi, ha kértem valamit az úgy történt... Korrekt lány.

Együttlét: Kölcsönös kényeztetés és aktus. Franciája kimondottan szuper volt számomra, ezt különösen azért jegyzem meg, mert az előttem szólók "kissé szűkösen mérték" ezt a címkét, ezért nekem akadtak kétségeim, melyek teljesen alaptalanok voltak.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó döntés volt, hogy felkerestem Viktóriát.

Természetesen tudom Őt ajánlani, korrektségét és kedvességét viszont illik viszonozni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
granduncle beszámolója
2021-03-04 20:25:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: telefonon értem el

Lakás: Lakás rendben, fürdő rendben

Külső: Arccal hirdet, de előben sokkal szimpatikusabb volt, abszolút ideális alkat, mindene kedvenc

Hozzáállás: Teljesen közvetlen, kedves, 1 órát voltam

Együttlét: A puszit nem szereti, natúr francia kiváló volt, paci, kutyus, misszi, mind remek volt, bár leginkább hátulról... Jajj az isteni.

Elégedettség és Ajánlás: Vele teljesen elégedett vagyok, magammal kevésbé. Köszönöm a remek kikapcsolódást, átutazó "nagybátyád" ;) nagyon remélem még összefutunk

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
egygombos beszámolója
2021-02-25 14:00:26
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon hívás, éppen szabad volt így tudott is fogadni.

Lakás: Tömblakás, egész jó helyen van.

A lakás teljesen kulturált.

Parkokás az ingyenes, mivel ismerem a környéket így tudom, hogy nem mindig van szabad hely, de amikor én voltam azért nem kellet sokat keresgetni.

Fürdő egyszerű, de pont megfelelő.

Külső: Előttem szólók is írták már, hogy a fényképekhez képest kicsit vékonyabb a hölgy, de teljesen megfelelő.

Hozzáállás: Egy gyors NFVSZ ugortam fel azt minden nyafogás nélkül teljesítette.

Sőt!

Mondta ha gyors lenne szóljak.

Együttlét: Ahogy fentebb is írtam csak egy NFVSZ volt lehetőségem időhátrány végett. Na de majd legközelebb.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom másnak is mert aranyos, lehet vele beszélgetni, bár tudom nem azért megyünk ilyen helyre.:-DDD

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Namizu beszámolója
2020-11-25 07:22:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Az egyeztetés gyors módon ment,gördülékenyen! A telefonszám begépelése után feldobta a wiber lehetőségét is ,amivel éltem is azonnal.Kedvesen,közlékenyen és barátságosan fogadta az udvarias és diszkrét érdeklődésem,hogy jó helyen keresgélek és valóban ő az-e akit a hírdetésben láttam.Megbeszéltük a részleteket és körülbelülre belőttünk egy időpontot,amit majd telefonon felhívva pontosítunk.

Lakás: Székesfehérvár központi részén ,egy gyorsétterem közelében lévő nyugodt utca,annak is egy csendes lakótelepének földszinti lakása.Könnyű odatalálni,remekül lehet parkolni ingyenesen .Földszinti kis kuckó,egy kis eldugott szerelmi fészek,szépen berendezve,a tevékenységre optimalizálva,tiszta fürdővel ,tiszta kis bárpulttal,egy nagy franciaággyal és sok sok tükörrel,hogy a vizuális élmény is kiváló legyen !

Külső: Arcképpel hírdet,ami nem okoz különösebb meglepetést,tudtam,hogy egy széparcú ,kedves mosolyú vöröshajú lányhoz megyek találkára ! De az élő találkozás ettől függetlenül ,mindig megdobogtatja az ember szívét az ajtónyitás pillanatában,így volt ez most is ! Egy törékeny,nagyon formás lány nyitott ajtót nekem,nagy mosollyal és invitált beljebb a kuckóba ! A döbbenet teljes volt,másodpercekig csak álltam ott és meg sem tudtam szólalni a csodálatos látványtól és a lehetőségtől,hogy ezt a lányt én most megérinthetem,megpuszilgathatom,,megszeretgethetem ... szerintem látva a meglepettségemet ,kellemes cseverészésbe kezdtünk,hogy oldja a szituációt ..Külső : Csodálatos kisugárzás,csibész szemek,állandó mosoly,szép alma mellek,borotvált imádnivaló kis barack,körte popsi és darázs derék... tökéletes ! Az eddigi legszebb,akivel vadászpályafutásom során találkoztam !

Hozzáállás: Mint fentebb írtam,tökéletes volt a hatása,amikor megláttam... kértem,hogy ne vetkőzzön le amíg én nem végeztem,hogy had élvezzem ki minden pillanatát az ott töltött időnek és látványnak ..kedvesen nevetgélve szemlélte ahogy szerencsétlenkedek a cípőfűzőmmel,közben beszélgettünk ,hirtelen ,mindenről ami esszembe jutott ...elkísért a fürdőbe is,közben azon kaptam magam,hogy zavarba jöttem a szép testének látványától,mondtam is neki,hogy anynira izgulok,lehet fel sem áll a végén... erre csak kacsintás volt a válasz,hogy majd arról ő gondoskodik..így is lett,hamar felállt a teljes harckészültség a csodálatos franciától,amit bemelegítésnek kaptam ! Igazi natúr francia,meleg,nedves,szívós,nem kézzel szárazon húzogatós,mint a legtöbb Fehérvári lánynál sajnos ..Közben a körben levő tükrökben megcsodálhattam minden oldalról ezt a vörös kis jelenséget,ahogy repít felfelé a kéjek országába ,én lepődtem meddig bírom ezt az utazást,de nem mertem elsülni,mert akkor eltűnik a pillanat,oda varázslat.De aztán egy igazi gerincen végigszaladó orgazmus lett a szorgalmas szexvége és kitárazáskor a zacsit finoman markolászva ,az eredmény a szájában landolt . egy pillanatra eltűnt a mosdóba majd visszatérve szépen tisztára törölgetett és pihenésképp beszélgettünk.. Nagyon közvetlen,okos lány ,két lábbal a földön,nincs elszállva sem magától,sem mástól! A második körben ismét franciával élesztgette a cerkát,majd kértem gumit és hátulról bebújhattam a kis barlangjába,a csodás popsi és darázs derék fantasztikus látvány volt felülről,oldalról pedig a tükrökben láttam magunkat szereplőként a saját szexjelenetünkben.. eszméletlen jó dolog ! A végére kértem egy franciás zárást ,így lett végem s vége ennek a fantasztikus egy órának ... igazából többet is ki lehetett volna hozni belőle,ha enm bénázok és majrézok enynire,de a következőnél már otthonosabb lesz :-)

Együttlét: Nagyon ügyes lány,a franciája kiváló,sajnos,hogy mi a kedvence,azt nem árulta még el,a következő találkozón azzal kezdjük ;-)

Elégedettség és Ajánlás: egy jó barátnős szex,isteni franciával,ahogy kell ! Maximális korrektség ,csak ajánlani tudom figyelmébe a többi Fehérvári hirdetőnek is ,nem lehúzós,nem óra nézegetős futószalag szex volt,hanem MINŐSÉGI randevú !!

A mai napig a hatása alatt vagyok,nagyon hiányzik a városból,minden nap megnézem,hátha újra itt van és hirdet.Remélem olvassák és felhívják azok is,akik tudnak diszkrét lakást kiadni neki,Fehérváron,vagy a Velencei-tó környékén ,csak mert ezen múlik,hogy itt marad hosszab távon,vagy muszáj stabil bújóhelyet keresni máshol ,más megyében.lNagy veszteség lenne a vadásztársadalomnak Fehérváron !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Log@n beszámolója
2020-05-25 10:46:39
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tomrl beszámolója
2020-02-23 13:33:59
szép arcú, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem meg. Egyből sikerült. A randi helyszínen - láttam - pont jött egy pizzafutár, így kicsit várnom kellett. Pár nem fogadott hívás után Ő hívott vissza még elnézést is kért és aztán mehettem is. Már a telefonban kedves volt, flörtölt, nagyon közvetlen, csacsogós, jó fej volt már itt kiderült.

Lakás: Parkolni gyorsan sikerült. Van egy mozgássérült parkoló is, figyeljen oda mindenki, mert az drága numera lesz ha nem veszitek észre! Átlagos, tiszta lakás, fürdő is. Minden oké. (Tb)

Külső: Képekhez hű, valószínűleg frissek a feltöltések. Helyes, mosolygós arc, szép test, tök rendben van, nagyon tetszett. Kedvencem a dereka és csípője volt. :)

Tudom ezt nem szokták írni, de akkor is. Hátulról nézve (kutyusból) ahogy a formás kerek popsijának íve tovább haladva teljesen elvékonyodott a csípője felé...óóóó, gyönyörű volt. Nem is érem miért nincs ilyen kép fenn.

Hozzáállás: Hatalmas dumája van, egyik legnagyobb erősségének éreztem. Kettő pillanat alatt redukálja nullára a feszültséget. Annyira kezdeményező, amennyire szeretnéd, hogy kezdeményező legyen...szerintem. Fél órás etapra mentem. Tán 20 percet ha kihasználtam. Legalább is nettó. Nem siettetett, sőt kérdezte nf-nél, hogy lassítson-e. Egyszerűen csak ennyi sikerült. :)

Együttlét: Fürdés után francia, majd őt kértem felülre. Guggolva helyezkedett felém, térdből mozogva, ez tök jó volt, de neki nyilván fárasztó lett hamar. Váltottunk misszibe. ez....nem volt túl izgi...ebben nem tudott feloldódni úgy éreztem. Kezei lent, inkább csak passzív résztvevője volt az eseményeknek, azt hiszem ebben a pózban kényelmetlenül érezte magát. Kértem a kutyust, itt fogadott a már korábban fent említett nagyon előnyös látvány. Bírtam is vagy 2 percig.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom. Tök jó fej a csaj. Az a fajta akivel bármikor elmennék sörözni is. És ez nagy szó :)

Puszi!

(mondjuk ezt nem szereti)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Son93 beszámolója
2020-02-05 20:06:34
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment elsőre felvette

Lakás: Szép lakás kényelmes ágy célnak teljesen megfelel

Külső: Szerintem szép arca és nekem a teste is bejött nagyon

Hozzáállás: Teljesen jó volt a hozzáállás csak rám figyelt és velem foglalkozott

Együttlét: Megérkezésemet követően megbeszéltük a részleteket, megmosakodtam, és kényelembe helyeztem magam levetkőzve. Majd ő is levetkőzött teljesen, a látvány máris kezdett izgalomba hozni. Csak egy nfvsz re mentem, de az isteni volt, tökéletesen csinálta és gyorsan el is intézett. Következő találkán biztos hogy több is lesz :D eltudnám viselni ezt minden nap!

Elégedettség és Ajánlás: A franciáján kivül többet nemtudok mondani de én teljesen megvagyok elégedve, teljes mértékben csak ajánlani tudom! (Kb 3hónapja voltam nálad csak nem rég regisztráltam)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_DEL_DEL_zola46t beszámolója
2019-11-09 10:33:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen ment első próbálkozásra sikerült.

Lakás: Szép rendezett tiszta lakás kivetni való nincs benne.Parkolás is rendben ment.

Külső: Nagyon csinos,széparcú,vékony csodálatos testtel megáldot lány,de nem csak szép, emellett még intelligens is.Nekem személy szerint az egész lány a kedvessége, szépsége elvarázsolt.

Hozzáállás: Kezdeményező pont annyira amennyire kell, kedves aranyos igazi jó társ mint beszélgetésben,mint a szex terén.Sajnos csak egy órát tölthettem vele de az egész napom is vele töltené,és még az is kevés lenne.

Együttlét: Én úgy gondolom a szex csakis arra a két emberre tartozik benne van és csinálja,de annyit azért elázulhatok mindent megkaptam amit megbeszéltünk telefonon.És csodálatosan jó volt.

Elégedettség és Ajánlás: Csakis ajánlani tudom mindazon embereknek akik szeretnék magukat jólérezni,egy igazán kedves odaadó szép és izgalmas intelligens lánnyal szeretnének lenni.Köszönöm szépen.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zsozé 17 beszámolója
2019-10-10 20:33:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Simán ment minden, egyből fel vette.

Lakás: Elnéztem a címet így nehezen találtam oda. Teljesen jó lakás. Kényelmes, tiszta minden.

Külső: Ő fogadott, szerintem egyedül van. Nagyon szép lány. Talán kicsit vékonyabb mint a képen szerintem. De jól néz ki.

Hozzáállás: Megbeszéltük mi lesz. Fél óra volt. És a tárgyra is tértünk.

Együttlét: Francia egész jó, sőt! Majd hátulról indult a póz. Aztán váltottunk, nagyon ügyes mindenben.

Elégedettség és Ajánlás: Jó fej csaj. Nyugodt környezet, szép lakás. Ajánlom nagyon is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Makigyerek beszámolója
2018-09-24 13:54:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel kicsit macerás volt. De miután megbeszéltük az időpontot minden simán ment.

Lakás: A lakás nagyon szép otthonos volt nekem nagyon tetszett, kényelmes hatalmas francia ágy. Könnyen tudtam parkolni és megközelíteni is.

Külső: Kicsit vékonyabb mint a képeken de semmi baj nem volt vele széparcú kedves lány. Nekem mindene tetszett úgy ahogy van.

Hozzáállás: Nagyon kedves és ügyes egy órát töltöttem nála.

Együttlét: Előszöris megfürödtem utána egy laza franciával folytattuk amiben nagyon ügyes a többit megtartom magamnak ha érdskel menj el ;)

Elégedettség és Ajánlás: Én elégedett vagyok vele másodjára nem sikerült össze hoznunk de ez az énhibám. Mindenkinek ajánlani tudom csak nincs kifogásom semmire sem.

Biztos vissza megyek még hozzá! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MetatronX beszámolója
2018-09-15 16:56:31
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: könnyen ment a kapcsolatfelvétel

Lakás: Egy Dél Dunántúli városban találkoztunk, amit a hétvégére bérelt ki.

Célnak tökéletesen megfelelt.

Külső: Olyan mint a képeken. Már többször voltam nála.

Hozzáállás: Egy órát voltam nála. Nagyon kedves. Minden a megbeszéltek szerint történt.

Együttlét: Fürdés után natúr franciával kezdtünk, majd lovaglópóz, és misszionárius.

Régóta ismerem, csak ritkán jár a környéken, de még így is olyan volt, mint egy kedves ismerős.

Aktus után megmasszírozott, majd az idő maradék részét elbeszélgettük.

Elégedettség és Ajánlás: Amikor a környéken jár, én szívesen elmegyek hozzá, mert kedves, és jó a humora, és mindig elégedetten távozok tőle.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kabos12 beszámolója
2018-04-17 17:30:22
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Láttam hogy villog a profilképe alatt a zöld hátterű telefonkagyló ezért hívtam és ő azonnal fel is vette. Fél óra elteltével már a lakásán voltam.

Lakás: Könnyen tudtam parkolni. A lakás szépen berendezett. Kicsit zavart hogy ülőgarnitúrán csináltuk és nem ágyon.

Külső: Szép arcú és nagyon vékony testalkatú. Kedvenc testrészem a popsija. :)

Hozzáállás: Egy órát voltam vele bár ő ennek annyira nem örült de végül is nagyon kedves volt és megértő.

Együttlét: Ami a szexet illeti misszionárius pózban dugtam meg kétszer. Ügyesen franciázik. Ami a szenvedélyt illeti nahát az bizony teljes mértékben hiányzik belőle sajnos. De nem akarok telhetetlen lenni. Így is jó volt vele.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében véve elégedett voltam. Ajánlom mindenkinek. Több mint valószínű hogy meg fogom még látogatni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Aloz1_archivalt2020 beszámolója
2017-02-27 20:36:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Korábban már érdeklődtem levélben #, korrektül válaszolt. Most telefonon kerestem, 2-3 csörgés után felvette, könnyen sikerült egyeztetni.

Lakás: A lakás a célnak tökéletesen megfelel, a fürdő korrekt, jól felszerelt, törülköző hegyek vannak. Én vasárnap este voltam, így parkolóhely a közelben volt bőven.

Külső: Kicsit vékonyabb, mint ahogy a képeken szerepel, de nekem így is tetszett nagyon. A képek csak sejtetik, hogy mennyire csinos és szép!

Hozzáállás: Segítőkész, kedves, ha valamit nem szeret szerényen tiltakozik és bocsánatot kér. Ha úgy érzi nem oké valami kérdezi, hogy nekem hogy jobb.

Együttlét: Fél órára tudott fogadni, gyors egyeztetés, hogy mit szeretnék, majd lekerültek a ruhadarabok. Közben már sikerült kicsit beszélgetni is. Natúr franciával kezdtünk és mikor már jól álltam, kértem, hogy üljön belém. Ezután jött még 2 póz, a végén ismét francia, majd a kezével befejezett. A franciája szerintem nagyon jó!

Elégedettség és Ajánlás: Nekem nagyon megfelelt a külseje és a hozzáállása is. Elmondása szerint ezt nem keveri a magánélettel, így sajnos feleségül már nem vehetem. Nem tarthatom meg magamnak, megosztom hát mindenkivel. Csak ajánlani tudom. :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Guszti1 beszámolója
2017-02-02 21:03:40
szép arcú

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment minden egyből felvette a telefont meg beszéltük és indultam is.

Lakás: Tökéletes modern fiatalos és tiszta.

Külső: Csinosan sportos szép arcú vékony de ez így volt tökéletes.A szeme teljesen el varázsolt.

Hozzáállás: Nagyon kedves tudta mit kell csinálnia nem volt kezdő másfél órát voltam nála.de sajnos gyorsan telt az idő.

Együttlét: Volt szex a franciája nagyon jó volt.kedvence aki kíváncsi keresse fel személyesen.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele minden én csak ajánlani tudom. Vissza megyek de több időre.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dew97_archivalt2020 beszámolója
2016-12-21 00:12:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk,hamar felvette, mindent megtudtam amire szükségem volt :)

Lakás: Komfortos,barátságos lakás a belvárosban.

Külső: Sokkal szebb mint a képeken,sportosan vékony testalkatú.

Hozzáállás: Mindenben kedves volt.Mivel eléggé átfáztam az oda úton jól esett beülni vele a fürdőbe :) Kellően kezdeményező volt, így első találkozásra is látszott, hogy okos és értelmes lány.

Együttlét: 1 órára mentem hozzá, a fürdő után az ágyon kezdődött a gumis francia.A többit a csak kettőnk által ismert okok miatt nem részletezem :D De ő mindent jól csinált.

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem magam,ami kimaradt az miattam volt,már csak ezért is visszamennék hozzá ha újra Debrecenbe jönne :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Sessy beszámolója
2016-10-26 20:23:59
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Már régebben elszerettem volna menni hozzá, így gondoltam meglepem magam vele:) felhívtam egyeztettünk.

Lakás: Könnyen megközelíthető helyen van. Lakás rendben volt.

Külső: Igazi kis vékony törékeny angyalka,finom illatú, feszes popsis, kerek cicis nekem nagyon bejön az ilyen alkat.

Hozzáállás: Én mindig kicsit ráfeszülök a dologra.Úgy éreztem, hogy próbálta oldani a feszültséget.Egy köntösben fogadott ami szerencsére hamar lekerült.

Együttlét: Fél órát beszéltünk meg. Ügyesen franciázott hamar készen "álltam". Utána hamar jöttek az izgalmak :). Hogy pontosan mi volt azt megtartom magamnak. De majdnem túl hamar vége lett:P

Elégedettség és Ajánlás: Összességében jól éreztem magam. Aki szereti a vékony formás nőket az jól fogja magát érezni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Dogstyle 33 beszámolója
2016-10-10 10:24:36
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen gyorsan ment,telefont elsöre felvette,egyeztetés utan fél órával már fogadott is.

Lakás: Parkolás szinte a lakás elött,egyszerü és ingyenes.A lakás célnak megfelelő,kényelmes ágy,fürdési lehetöség adott.

Külső: Veronika egy csodálatosan szép arcú hölgy,nekem mondjuk kicsit vékony testalkatú,de összességében csinos csajszi.

Hozzáállás: Elöször látogattam meg,így kicsit zavarban voltunk mindketten,de kedvességével oldotta a feszültséget,megbeszéltük hogy fél órát maradok,mondjuk az árban csak egy élvezés van benne,de ez nem zavart.

Együttlét: Törölközöben fogadott,amitöl gyorsan megszabadultunk,és mivel már ki voltam éhezve gyorsan a lényegre tértünk,gumis francia,amit nagyon élveztem,majd kértem hogy lovagoljon kicsit,amit szintén jól csinált.Szerettem volna kipróbálni több pózban így hátulról kutyusban folytattuk,majd missziben fejeztük be,bevallom nem bírtam sokáig mivel szűk punciában hamar végem lett.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedetten távoztam,biztosan visszatérek még egy hosszabb kalandra is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
huan82 beszámolója
2016-10-09 17:26:33
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, ami szerencsére egész gyorsan ment. A hívásom után egy órával már ott is voltam nála.

Lakás: Ingyenes parkolás a ház környezetében. Jó helyen van a lakás,de saját izgatottságomnak köszönhetően elmenetem a ház mellet vagy kétszer :D A lakás szép, rendezett. A fürdőszoba is teljesen korrekt volt számomra, több féle tusfürdő volt.

Külső: A képeken ő van, bár jelen pillanatban vékonyabban, ami mondjuk engem nem zavart kicsit sem.

Hozzáállás: Érkezésemkor egy szál köntösben várt,s nyitott ajtót majd a lakásba beljebb egy üdvözlő puszi. Sajnos idő szűkében csak fél óra volt rendelkezésünkre, de az szerencsére jól telt. Kimondottan kedves, s jó humorú.

Együttlét: Franciás bemelegítés volt a kezdet, majd kértem a sapkát magamra és elkezdett lovagolni. Ezután helycsere majd dolgoztam én is, s nfvsz lett a találkozó befejezése.

Elégedettség és Ajánlás: Én kimondottan jól éreztem magam, mert tényleg egy jó társaság. Amint majd megyek arra felé szerintem találkozunk még. Aki egy kis barátnős törődésre vágyik annak ajánlom és minden kúltúrált embernek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Jani2236 beszámolója
2015-12-24 13:27:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon semmi extra egyszerűen

Lakás: Komfortos igényesen berendezett

Külső: Karcsú testalkat kerek popsi sportos poci gyönyörű szemek, arányos combok és szép lábfej.

Hozzáállás: Beszélgettünk is korrekt megértő, és kultúrált beszéd, remek szóhasználat

Együttlét: Jól lovagol, és ügyesen forgatja a nyelvét

Elégedettség és Ajánlás: Én biztos hogy megyek még hozzá

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.