SzexpartnerMelodi+36 70 / 513-7183Szeged

Bemutatkozásom
Szia, Melodi vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Szeged.
Várom hívásod a +36 70 / 513-7183 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
80 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
166 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
07 órától 23 óráig
kedd:
07 órától 23 óráig
szerda:
07 órától 23 óráig
csütörtök:
07 órától 23 óráig
péntek:
07 órától 23 óráig
szombat:
07 órától 23 óráig
vasárnap:
07 órától 23 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
30
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
2251536x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Fekete
Szem
Zöld
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziasztok drágáim!Egy igazan szexi formakkal megáldott,közvetlen csajszi vagyok aki nagyon jó társaság is kezdőknek is nagyon ajánlom magam,illetve természetesen a régi és újj vendégeimnek is!várok mindenkit sok szeretettel privát lakásomban ahol egyedül várlak legyél tiszta és ápolt ,én is az vagyok és persze kultúrált! Akiket nem várok és fel se hívjanak:Alkoholos,drogos,vazelin,golyo es végül a gumi nelkuli aktust igénylo emberkek illetve az extrem nagy meretekkel rendelkezök sem ! Nállam fontos az ápoltság és a kedvesség úri embereket várok Köszönöm hogy végig olvastad hívj fel bátran Puszi Melody
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
nem
Tánc (sztriptíz)
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
ha megkérsz
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
ha megkérsz
Fotózás
ha megkérsz
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
Svéd
Elfogadott (48 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (3 db)
Értékelem
Log@n beszámolója
2024-03-16 21:57:47
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen ment

Lakás: Egy kis panel lakás, a célnak megfelel

Külső: Egy igazi "curvy girl" szép mellei és feneke van, barna bőre, szép fiatalos arc

Hozzáállás: Nagyon kedves, lehet vele beszélgetni is és elég közvetlen

Együttlét: Nagyon csinos, fiatalos arcú, alacsony lány első pillantásra megtetszett :) Zuhanyoztam és ő illatosan comfixben, bugyiban várt nagyon szexi volt!

Ő nyitott egy kis olajos masszázsal nagyon jól csinálta aztán franciázott ami rögtön felcsigázott. Simogattam nagyon finom selymes bőre van, feszes, kerek, HATALMAS popsija amit imádok!!! Kértem hogy cseréljünk, itt bepucsított és amikor széthúztam a popsiját olyan gyönyörű látvány fogadott hogy rögtön neki is estem nyalni-falni nagyon finom, illatos jól nedvesedő puncija van aztán a popsijába is belekóstoltam amit nagyon jól fogadott, finoman a nyelvemet is beledugtam kicsit, nagyon jó volt megkóstolni Őt!

Egy idő után gumit kértem és kutyában csináltuk ami isteni volt! Finom szűk puncija van és ahogy toltam kapaszkodtam a formás popsijába, nem is bírtam sokáig és így mentem el.

Ezután megmaszírozott ami nagyon jól esett, cseréltünk és említette is hogy milyen jól maszírozok :) gyönyörű látvány volt az olajozott teste, mivel a hasán feküdt hamar a fenekére terelődött a simogatás és újra megkóstoltam őt mindenütt!

Újra franciázott egy kicsit, de többet kellett volna pihennem így kicsit nehezen jött össze, gumit kértem és újra hátulról vettem be, de ekkor én a padlón álltam ő pedig az ágy szélén pucsított. Sajnos a gumi sem segített, de végül itt végem lett, itt kicsit intenzívebben dugtam csattogott a popsija ami nagyon izgató volt és jól is fogadta

Elégedettség és Ajánlás: Ha lesz rá lehetőségem még biztos vissza megyek hozzá!

Egyik perverzióm a női formás popsik és hát Melodinak eszméletlen a hatalamas, feszes, kerek popsija csak ajánlani tudom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ssgtm30 beszámolója
2023-12-07 14:53:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Ezen a csöpörgős, havas, latyakos reggelen kellemes meglepetés ért. Legkedvesebb randipartnerem, ismtét Budapesten tartózkodott. Mivel ma épp nem volt más dolgom, kapkodós reggeli után, alig vártam, hogy rácsörögjek. Egyből fellvette, és nagyon megörült a hívásnak, időpontot is tudott adni. szűk két óra múlva már a ház előtt is tipródtam szerény ajándékommal a kezembe.

Lakás: Lakás ügyben nem tudok újdonsággal szolgálni. Melodi nem rendel akárhol. A Lakás mindig tiszta, diszkrét, üde és jó hangulatú. Fürdőben tiszta puha törölköző, számtalan tusfürdő. Aki nála jár annak nem kell a hajtól eldugult koszos fürdőkádban hideg vízzel lezuhanyoznia, majd a szakadt törölközőben megtörölköznie. Nála a vendég szinte otthon érezheti magát.

Külső: Nagyon régen találkoztunk, de jó érzéssel töltött el mikor megláttam, hogy szinte semmit sem változott. Telt, nagy popsis, nagy cicis mosolygós, üde gyöngyszem. :) Illetve egy változás mégis szembetűnt, az izléses tetkó a combján.

Hozzáállás: Azt hiszem kezdek kicsit elfogult lenni vele kapcsolatban, úgyhogy nem kezdek el újra áradozni arról, hogy milyen kedves és vendégközpontú. Ha a vendég kedves Vele és udvarias a viszonzásra nem lehet panasz.

Együttlét: Zuhanyzás után a szobában várt mosollyal az arcán. Egy Isteni masszázst szerettem volna kapni először, nem volt ellenére. Rendkívül élveztem. Kellőképpen erős volt, de épp olyan simogató és érzéki. Kis idő múlva megkérdeztem, mit szólna egy helycseréhez. Nagyon megörült, izgatottan ledobta magáról a kis rucit és hasra feküdt. Isteni érzés volt Melodi olajos testét simogatni. Minden domborulatát kiélvezhettem. Nem sokkal később egyre több időt töltött a kezem a combjai közt, amit testének apró rezdüléseiből úgy vettem észre, nincs ellenére. Combjai egyre távolabb kerültek egymástól én pedig egyre közelebb imádott puncijához. Nem bírtam tovább, gumit kértem. Melodi visszahasalt én pedig... a többit szerintem mindenki ki tudja találni. :) Sajnos hamar letelt az időm, ezért újra búcsút kellett vennem tőle. De remélem hamarosan újra látom.

Elégedettség és Ajánlás: Egyszerüen csodálatos volt!!!! Remélem gyakrabban találkozunk a jövőben! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lingman beszámolója
2023-11-22 20:54:01
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, 1.5 óra múlva már nála voltam.

Lakás: Átlagos sorház, akár a ház előtt is meg lehet állni.

Külső: Aranyos, mosolygós telt csaj. Leginkább a nagy kerek popsi miatt mentem, ami imádnivaló. Szép cicik, picit logós pici amit jó markolni, de fogyni akar belőle sajnos.

Hozzáállás: Megbeszéltük nagyjából a lehetőséget nagyon szófogadó.

Együttlét: Bevezetőnek gyengéd farok masszírozással kezdett, majd hasra fordult, simogattam, puszilgattam a hátát, lefelé haladtam, széthúztam a nagy fenekét és belenyaltam. Nagyon finom, jó illatú. Helycsere és befejezte a farok masszázst. Pihenésként a hátmasszázs, ami nagyon jó volt. Megfordultam és elkezdte a franciát. Kellemes, lágy, gyakran leköpi, nem tünteti el tövig, de nem is hiányzik. Határa fektettem és úgy szopattam, majd a mellére élveztem, mivel szájba nem szereti. Újra pihentető hátmasszázst kaptam, majd a hátára fektettem és elindultam a puncijához. Nagyon finom, illatos, nedves. Szopogattam a csiklóját, a popsiját is alaposan kinyalnám. Közben halkan nyögdécselt csukott szemmel. Egy ujjal benyultam, brutál szűk, szerintem rászorított és tartotta. Gumit húztunk közösen, majd missziben beraktam neki. Apró nyögések továbbra is csukott szemmel. Pózváltás és feküdtem ő háttal lovagolt. Markoltam a nagy fenekét, csípőjét, gyorsítottunk majd így lett végem harmadszor. Nem szállt ki egyből kicsit még mozgott rajtam.

Elégedettség és Ajánlás: Ha arra járok még meglátogatom, nagyon barátnős. Imádom a nagy fenekét, legközelebb ki is próbálom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
breszaurusz beszámolója
2023-11-20 08:01:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen egyeztethető

Lakás: Régebben voltam nála,de úgy érzem jár a pozitív kiértékelés neki.Újszegedi lakás,könnyen megközelíthető

Külső: Gyönyörű,csinos,vonzó

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező

Együttlét: Negyedórára mentem,a többi a mi titkunk

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
invisible22 beszámolója
2023-10-14 15:48:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Amikor ráér, felveszi neked a megadott időkeretben :) Kedves és aranyos hangon szól hozzád, légy hozzá te is legalább ilyen kedves!

Lakás: Nagyon komfortos kis lakásban fogadott, amikor beléptem, szinte otthon éreztem magam. A fürdő is és lakás is újabb építésű és szépen rendezett.

Külső: Személy szerint nekem jobban tetszett élőben, mint képeken, ezt mondtam is neki. Mindene tetszik, így egészben :)

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményező. Mikor kérdezte mit szeretnék, félénk voltam ezért rá bíztam magam. Nagyon jó döntés volt, átadta nekem azt a bizonyos "tiltott gyümölcsöt" isteni íze volt :) Túl kevés volt az az egy óra...

Együttlét: Fantasztikus, lágy és kellemes, mégis vad. Elterültem ott, ahol a mennyek birodalma várt rám, csókjai ekkor már testem többi részét illették, majd odaértek ahol a legérzékenyebb vagyok. Dús haját gyengéden símogattam, ő kényeztetéssel viszonozta. Eztán én következtem, elérkeztem nyelvemmel oda, ahol a kis huncut kuncogást is nyalva tudtam előcsalogatni. Eljött az ideje, hogy mind a ketten a mennyekbe repítsük egymást, előbb szemtől szemben, aztán kicsit szemtelenül a kecsesen ívelt háta mögül. Forró és nedves gyönyör fogadott, soha sem akartam volna kijönni. Itt történt, hogy éreztem, valaki a gyújtózsinór végét már begyújtotta és a robbanás már elkerülhetetlen. Ezután egy kis tisztogatás, és szilaj paripává váltam, melyet lovasa végül megszelidített. Egy nagyon kellemeset beszélgettünk utána. Távozásomkor ígéretet tettem, hogy visszatérek :)

Elégedettség és Ajánlás: Csodálatos volt. Fantasztikus élményekre vágysző Unod a szürke hétköznapokatő Mondanom sem kell, hogy maximálisan ajánlom! Én is jövök még ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bbwfun88 beszámolója
2023-10-01 15:44:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen beszéltük meg a találkát, minekután egyik reggel arra ébredtem, hogy vmi iszonyat erotikus kalandban volt részem álmomban Melodival, ezért úgy éreztem, a valóságban is át kell élnem vmi hasonlót. Telefonon is szoktunk beszélni, de adottságai miatt érthető, hogy elég elfoglalt lány.

Lakás: Régebben más városban is találkoztunk, de most Szegeden látogattam meg. Egy 'ideiglenes' lakásban fogadott, mivel az sajátjában munkálatok folynak, gondolom még magasabb színvonalra emeli az amúgy is tökéletes hangulatú kéjlakot. De ez a tetthely is teljesen hozza a tőle már jól ismert szintet.

Külső: Nem tudom, hogy Melodi lénye, vagy vmi ismeretlen illat az ami mindig elvarázsol, de az ajtón beérve valahogy mindig eláraszt valami ősi elemi ösztön, aminek hatására minden úriemberi jellemet levetkőzve, legszívesebben már az ajtóban nekiesnék. Hát ezzel sokmindent nem árultam el a külsejéről. Röviden: leírhatatlan. Nem véletlenül látogatom évek óta.

Hozzáállás: Tünemény kedves, egyben határozott, kicsit rámenős, de ugyanakkor alkalmazkodóképes, és hagy kibontakozni.

Együttlét: Hát szóval az ajtóban nem tepertem le, egy ilyen hölgynél ez nem illik, bármennyire igy volt álmomban, az álmok és a valóság sajnos nem jár mindig kézenfogva. Ígyhát öleléssel üdvözöltük egymást, elégedetten konstatáltam, hogy kedvenc popsim ugyanolyan kerek és szexi, mint pár honappal ezelőtt, mikor utoljárta láttam. Persze az öltözék mindig újdonság. Melody nagyon sokat ad arra, hogy azöltözéke, mindig valami új és szexi darab legyen. Így volt ez most is. Földig érő fekete, csipke köntöst viselt, alatta pedig egy szexi fűzőböl domborodtak ki csodálatos idomai. Persze az elmaradhatatlan combfix és magassarkú is fokozta a látványt és a tesztoszteron szintet. Szokásához híven frissítővel kínált, de én inkább a fürdő felé szerettem volna venni az irányt. Melodi felkacagott megmutatta merre van, törcsi bekészítve, és csak annyit mondott: Mmm valaki nagyon kíván engem...'. Gyorsan letusoltam, és mikor elhuztam a függönyt, legnagyobb megletetésemre már a fürdöben várt engem, már az említett csipke köntös nélkül. Lassan elkezdett megtörölgetni, közben pedig a meredező péniszemre mosolygott. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy már a kezével izgatja. Isteni volt. Majd megfordult és kiment. Már alig bírtam magammal. nem számítottam ilyen kellemes közjátékra. Gyors szájvíz és már repültem is. Benyitottam a szobába, és itt ért az újabb meglepetés. Nem lágy zene szolt, hanem pornó ment a tévén. Melodi pedig az ágyon feküdt az oldalán. Hihetetlenül szexi látvány volt ahogy ez a szexistennő pornót néz és rám vár. Azt hiszem itt már minden úriemberséget levetkőztem, mellé heveredttem, ősszeért a tekintetünk, és én máris a puncijával kezdtem foglalatoskodni. Bugyit felrehúzva nyaltam, közben pedig élveztem ahogy Ő is megtalálta a nekivaló játékot. Még sosem írtam értékelst, de nagyon felemelő érzés ahogy újra átélem szinte az érzést is, miközben leírom. Szóval visszatérve: Miközben kényeztettem isteni punciját, éreztem hogy felhúzta rám a gumit, majd kihúzta magát alóllam, és hanyatt döntött. Nem kérdezett semmit, tudta hogy ezt akarom. Felem térdelt és beleült a lüktekő farkamba. Istenem az a meleg, nedves, szük punci... Ütemesen lovagolt, miközben simogatta magát. Felültem és nem bírtam tovább hogy ne láthassam az isteni melleit és ne érezzem a számban azokat az édes mellbimbóit. A fűző felsö patentjeit kioldottam és már győnyorködhettem is bennük. Azt hiszem itt befejezem a történetemet, mert túl intenzívre sikerült. De mivel mindenképp tervezem a folytatást így biztosan be fogom fejezni. De az már egy másik történet lesz.

Elégedettség és Ajánlás: Távozáskor legszivesebben kézen fogtam volna és magammal vittem volna. Köszönöm az újabb élményt Drága!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
green86 beszámolója
2023-09-19 17:56:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen és egyszerűen ment, szinte azonnal felvette a telefont.

Lakás: Új építésű jól felszerelt lakás volt (mellékesen: az egyik legjobb hely azok közül a hirdetők közül ahol eddig jártam).

Külső: Nos kezdjük az elején: ki és miben nyitott ajtót. A képeken látható hölgy, egy élőben istenien dögös vagány nő nyitott ajtót egy bordó fehérnemű szettben. Az áradozásomat leegyszerűsítve: a képeken látható hölgy nyit ajtót, de olyan káprázatosan néz ki amit sem a képei sem pedig a videói nem tudnak jól visszaadni. LÁTNI ÉS ÉREZNI KELL!

Hozzáállás: Kedves és kezdeményezőkész, sőt inkább imádnivalóan rámenős hölgy.

Együttlét: Kezdjük velem: zűrös pocsék nap végén estem be hozzá ami erőteljesen érezhető is volt rajtam így gyors csevej után irány tusolni. Sorry, ápoltan szeretek hírdetőkhöz járni de ez akkor így jött ki sajnos.

Most jön Ő!: mikor visszamentem a szobába már meztelenül feküdt az ágyon és amikor megláttam azt hittem rögtön össze élvezem magam! Lefeküdtem mellé az ágyra és elég feszült voltam. Ezen Melodi csevejjel és simogatással segített, majd az ellazulásom után megszólalt: 'szerintem kezdhetjük'. Azzal le is csúszott az ágyon és a szájába vett. Általában közömbös vagyok mikor franciáznak és én szoktam pár perc után pozíciót váltani. De most nem így történt. Amint a szájába kerültem olyan eufóriát éltem át amit már régen. Olyan mesterien csinálja amit kevés más hirdető tud.

Pár perc után kacér mosoly kerekedet az arcára és négykézláb felkúszott fölöttem úgy hogy az isteni melleit végig simította rajtam: 'megdugsző' KÉRDEZTE.

De meg ám!!! Megkértem hogy feküdjön hanyatt majd a fejemet az istennő két lába közé fúrva megízleltem illatos, finom punciát. Némi buzgó kényeztetés után célt is értem, hisz nagy nyögések közepette hevesen el is ment. Sajnos az arcát nem figyelhettem meg közben mert a fejem a vonagló lábak közé került :).

Ezen akció után ismét a szájába kerültem nagy örömömre. Közben mindenütt ahol csak értem végig simogattam a selymes bőrét majd a biztatására a számba vettem azokat a gyönyörű kebleket és simogatni, izgatni kezdtem a mézédes csodát.

És csak mindezek után tértünk rá a gumis történetre. Először kutyus a lenyűgöző fenekére adott rálátást :)! Ezt a misszi követte.

Aztán megint a szájába kapott ismét örömömre. Majd sajnos a kívánt egy óra végénél jártunk már így a gyönyörű hölgy kézzel küldött fel a csúcsra. Gyors csevej és tusolás után pedig elköszöntem és távoztam.

A távozásom után pedig elgondolkodtam. Mivel is lehetett volna jobb ez az egésző

-Egy óra kevés!

-Még az elején végigsimogatta és dicsérte az ajkaimat, de csókra nincs lehetőség.

Óhh és a hangja mindezek alatt ISTENI!!!!

Elégedettség és Ajánlás: Nos mindenkinek aki ezt végigolvasta: Fűznöm kéne ide még valamitő Teljes mértékben ajánlom! Kihagyhatatlan!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rescue36 beszámolója
2023-09-09 12:57:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egy örökkévalóság telt el azóta hogy Melodinál jártam. Mivel már rég járt Budapesten, én pedig nagyon meg voltam indulva, gondoltam egy nagyot és elmentem egy másik általam kiszemelt lányhoz. Így utólag sajnos rossz döntésnek bizonyult nem minden hirdető olyan mint Melodi. Kicsit el is ment a kedvem, de kis idő után úgy éreztem szükségem van Melodira, hogy feledtesse a negatív élményeket. Egyik reggel ráírtam viberen, hogy lenne-e rám ideje. Szegeden dolgozott, és kedvesen válaszolt, hogy beszéljünk meg egy időpontot és ő várni fog.

Lakás: Szegedre érve felhívtam, hogy merre találom a lakását. Meg is kaptam a címet és már arra is vettem az irányt. Csendes, diszkrét kis utca fogadott, és a lakás is várakozásaimnak megfelelő volt. Semmi sem hasonlított a korábban említett 'élményemhez'. Friss illat, tágas, hangulatos lakás, mintha csak hazaérkeztem volna.

Külső: De az igazi csoda nem a lakás volt, hanem aki fogadott benne. Kicsit pronyo lesz a hasonlat, de olyan érzés Melodival találkozni, mint amikor az embernek van egy kedvenc pornó színésznője, akit még meg is lehet látogatni, és meg is lehet... kapni. :) Szóval ismét ott állt előttem álmaim pornókirálynője. Egy igazi telt természetes szépség.

Hozzáállás: Kedvesen üdvözölt és örült hogy felkerestem. Elmeséltem a kalandozásom történtetét. Kicsit olyan volt mintha egy pszihologushoz érkeztem volna. Egy igazán szexi pszihológushoz.

Együttlét: : Ezúttal 2 órát kértem tőle, mert nem akartam úgy járni mint az előző alkalommal, legszívesebben egész napra vagy hétre nála maradtam volna, de ez sajnos nem lehetséges. Azt hiszem nincs elég hely hogy a 2 óra tartalmát leírjam, ezért meg sem próbálom.

Elégedettség és Ajánlás: Nincs sok tapasztalatom, de azt elmondhatom, hogy aki csalódott esetleg rosszlányban, Melodi orvosság minden ilyen és más jellegü csalódásra. Köszönöm az idődet Melodi doktornő!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ssgtm30 beszámolója
2023-08-09 10:41:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Előző találkozásunk óta rengeteget gondoltam Melodyra, nagyon vártam hogy újra a vendége lehessek. Nézegettem más lány hirdetését is azóta, de gondoltam járt utat a járatlanra nem akartam lecserélni. Mivel régóta nem láttam a hirdetését Budapesten, úgy döntöttem, ha hegy nem megy Mohamedhez... szóval elindultam hozzá Szegedre. Kicsit felcseréltem a sorrendet, ugyanis út közben csörögtem rá, hogy van-e szabad időpontja számomra, de szerencsém volt, egy 2 órával későbbi időpontja épp felszabadult. Nagyon megörültem, és már száguldottam is Melodyhoz.

Lakás: Út közben megálltam egy virágboltnál, hogy egy kis meglepetéssel is kedveskedjek. Megérkezvén a címre egyáltalán nem ért meglepetés. Pont ilyenre emlékeztem. Lakás kellemes hangulatú, és talán pont érkezésem előtt távozhatott a takarítónő, padló még nyirkos volt, és minden amit láttam ragyogott a tisztaságtól. Nem tudom hogy ez jellemző-e de fontosnak tartom megemlíteni, mert néálam ez nagyon sokat számít. Fürdőben bőséges tusfürdő választék, szájvíz és puha törölköző. Igazán otthonos volt.

Külső: Erről megint csak ódákat lehetne zengeni. Számomra Ő a tökéletes női alkat, bár elmondása szerint fogyni szeretne, de szerintem ez felérne egy természet elleni bűncselekménnyel, tökéletes ahogy van. Gyönyörű homokóra alakján órákig lehetne legeltetni a tekintetet. Egyből felfedeztem az új tetoválást a combján. Igazán illik hozzá.

Hozzáállás: Alig vártam hogy az ajtó mögött megpillantsam. Beléptem, és ugyanolyan elbűvölő mosollyal fogadott, mint mikor legutóbb távoztam tőle Budapesten. Úgy éreztem, tényleg örül annak hogy itt is meglátogattam. Kedves puszikat kaptam én pedig átnyujtottam a csokrot amit idefele vettem. Egyszerüen nem tudok betelni Melody természetesen őszinte reakcióitól. Csodálatos érzés Neki meglepetést szerezni. Ahogy becsukta mögöttem az ajtót, elindult a csokorral a konyha felé. Isteni látvány volt magassarkúban, és abban a kis popsi alá érő szatén fekete köntösében. Ami lassan lecsúszott a vállairól, és éreztem valami meglepetés vár rám.

Együttlét: Beküldött a szobába. Idegesen tipródtam a kanapé és az ágy között. A kis asztalon bekészítve desszert és üdítő. És végre belépett a szobába egy hihetetlenül szexi párducmintás bodyban és a már említett magassarkúban. Ebben a pillanatban nem tudom mi történt velem. Egyáltalán nem vagyok ilyen természetű férfi, de mintha valami ősi ösztön hajtott volna felé. Úgy éreztem meg akarom csókolni, de az utolsó pillanatban úrrá lettem magamon és miközben kezeim a popsijára tapadtak, a nyakát illettem csókokkal. Abban a pillanatban úgy éreztem, Ő is élvezi... úgy értem tényleg élvezi, semmi megjátszás, csak tiszta élvezet és gyönyör. Mikor lefelé haladtam a csókokkal, kezem pedig a combjain keresztül a vénusz domb felé indult, halkan megkérdeztem merre van a fürdő. Melody pihegve útba igazított, és szinte éreztem a hangjában egy kis csalódottságot, és sürgetést. De hosszú út volt mögöttem, nem akartam kellemetlenséget okozni. Soha nem zuhanyoztam ilyen gyorsan. Visszasiettem a szobába és akkor ért az újabb meglepetés. Ez a gyönyőrű teremtés az ágyon feküdt hason és egy játékszerrel kéjesen izgatta magát. Ez volt számomra a vörös posztó, de nem akartam bevadulni. Ahogy mögé ereszkedtem, felemelte a csípőjét és csodálatos látvány tárult elém. Először símogatni kezdtem illatos punciját, aztán lassan nyalni kezdtem. Mintha nyögései és sóhajtásai irányítottak volna. Egyszercsak úgy éreztem, a csodaszép popsija sem maradhat ki. Ahogy egyre jobban belelendültünk, Melody felkelt és kapkodva gumit húzott rám. Semmit sem beszéltünk meg. Szavak nélkül is értettük egymást. Felvette újra az előző testhelyzetet, én pedig lassan becsúsztatta magam. Leírhatatlan érzés és látvány volt, még most is elfog a remegés ha felidézem. Nem tudom mennyi ideig tartott, de együtt ért minket a gyönyör. Lassan kicsúsztam. Mindketten levegő után kapkodtunk. Percekig egymáshoz sem szóltunk. Eltántorogtam zuhanyozni, miután visszatértem egy törölközöbe csavarva nasizgatott az ágy szélén. Édes volt. Csatlakoztam hozzá és beszélgettünk egyet. Fura volt. Tudtam milyen helyen vagyok, mégis mindketten zavarban voltunk és kerültük a témát. De minden másról kedélyesen elbeszélgettünk. Ekkor időm lejártával felöltöztem. Kikísért és elbúcsúztunk egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Úgy érzem a fent leírtak alapján ez egyértelmű. Köszönöm mégegyszer az élményt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tattomania beszámolója
2023-08-09 10:29:11
nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment. Telefonon beszéltünk, rá 20 percel pedig már találkoztunk is.

Lakás: Célnak megfelelő

Külső: A képek magukért beszélnek,nekem az ideálom az olyan nő akin van mit fogni.

Hozzáállás: Iszonyat kedves, mosolygós... Talán ez a tulajdonsága az, ami a legjobban tetszett.

Együttlét: Mindent is. Sajnos a jelenlegi lelki állapotom miatt nem voltam olyan mint amilyennek lennem kellett volna. Igyekezett mindenben a kedvemre tenni.

Elégedettség és Ajánlás: Csillagos ötös.. Mindenképp meglátogatom újra.Puszi a tetovált srác

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
green86 beszámolója
2023-07-28 21:22:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonos egyeztetés, többszöri kitartó próbálkozás után! A kellemes hang, intelligenciával, humorérzékkel párosul.

Lakás: A külváros szívében, könnyű parkolással, a ház diszkrét, lépcsőháza kulturált. A lakás modern, ízlésesen berendezett, tágas, árad belőle a harmónia, A tisztaságról csak felső fokon lehet beszélni, a nagyító ide kevés hogy a higiéniába bele lehessen kötni.

Külső: Az adatlap szerint 30, természetesen mi férfiak azt szeretnénk, ha minden 30 as nő 18+ os alkattal lenne megáldva, Melody alakja a valóságban is ( nem csak a képeken) olyan, akivel bármilyen társaságban lehet reprezentálni. Semmi szüksége sem idompótló ruhára, sem festékekre, a maga természetességében szép az arca, a szemei igézők, a duzzadó keblekkel, a derék csípő aránnyal igazán izgató.

Hozzáállás: A belépéstől a kilépésig el voltam varázsolva, 2 db sanaxot helyettesít. Az 1 órás randevúnk némileg elnyúlt, itt valószínűleg szerepet játszhatott a megfelelő időintervallum is.

Együttlét: A belépés pillanatától Melody színházában aktívan zajlanak az események, a bemutatkozás után azonnal az erotika lengi be a légkört, a vadítóan izgató ruha, a simogatások, a kacér ingerlések izzítják a légkört. (Lehet hogy a tüzet a férfiak találták fel, de Melody tudja hogy, hogy kell vele játszani!) Fürdés után Melody megmutatta az igazi énjét, erotikával, pornóval fűszerezve, egy felejthetetlen élményt ad. Azt hiszem az iskolában tananyag lehetne a hozzáállása, a technikája. A repertoárt szinte lehetetlen egy alkalommal kipróbálni, nekem sem sikerült, nem is érdemes, olyan sex kultúrával rendelkezik ami egy alkalommal kiaknázhatatlan. A végén még egy kis beszélgetés, amiből levonható hogy a szépség mellé egy szerethető lélek is párosul.

Elégedettség és Ajánlás: Most egy örök igazsággal szeretnék érvelni, miszerint a férfiak olyan furcsa teremtmények, akik otthon szállodai lehetőséget szeretnének, szállodában pedig otthoni lehetőséget igényelnek. Én azt hiszem most mind a kettőt egyszerre kaptam, továbbá azt a figyelmet, és hozzáállást ami ide kell. Hogy mitől lesz igazán jó egy ilyen randevúő Valószínűleg recept nincs rá, viszont egy két adalékkal sokkal kellemesebbé lehet tenni, mint pl: egy kis kedvesség, az ilyenkor érvényes etikett betartása. Aki egy felejthetetlen élményt szeretne, az itt valószínűleg meg is kaphatja, ha partnerként érkezik. A szektor egészében üdítő színfolt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rescue36 beszámolója
2023-07-25 18:16:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Eddig idegen volt nekem a Rosszlányok világa, de régóta szemeztem Melody hírdetésével, és sokat olvasgattam az értékeléseket. Egy nap megláttam, hogy Budapesten tartózkodik, így elérkezettnek láttam az időt, hogy belekóstoljak ebbe a dologba, és Melodyt szerettem volna idegenvezetőnek. Összeszedtem a bátorságom és felhívtam. Kb 3. csörgésre felvette. Talán azonnal érezte a hangomon hogy kezdővel van dolga, és rendkívül kedvesen elmondott mindent amire kiváncsi voltam. mivel nem szeretek elkésni sehonnan sem, pláne idegen helyről, ezért másfél órával későbbi időpontot beszéltünk meg.

Lakás: A lakás a kerület egy nagyon csendes részén található, diszkrécióra nem lehet panasz, úgy éreztem, mintha legalábbis egy magántanárhoz érkeztem volna különórára. Ami tulajdonképpen igaz is volt. :) A lakásban minden a hangulat fokozásáról szólt. Csábító illatok, sejtelmes félhomály és persze patyolat tisztaság.

Külső: Mikor megláttam, nem hittem a szememnek. Imádom a telt lányokat, de Melody maga volt a megtestesült tökély! Aranyos arc, szép barna bőr, ízléses tetoválásokkal, igényes körmök, smink... És persze az a csodaszép alak... Kerek, ringó fenék, csodás mellek... Egy álom.

Hozzáállás: Az ajtó előtt állva ugy izgultam, mintha kb az első randira érkeztem volna. Mivel nem voltam még ilyen lánnál, de szerettem volna meglepni vmivel, úgy döntöttem egy fehérneműt ajándékozok Melodynak. Így utólak elég merész ötlet volt, ugyanis képek alapján próbáltam megsaccolni a helyes méretet, de mivel munkám révén van tapasztalatom a fehérnemük terén, szerencsére nem hibáztam. Mikor túltettem magam a vizuális sokkon, átadtam az ajándékom és előre közöltem, hogy új vagyok ebben a világban. Ő csak kedvesen annyit mondott: 'Tudom' . Nagyon meglepődött az ajándékon, szinte zavarba jött kicsit kiegyenlítettnek éreztem a kis játékunkat. Azt mondta általában virágot, vagy csokit kap, de láttam, hogy őszintén örült. Elmondta hogy működik a dolog, kaptam egy törölközőt és megmutatta a fürdőt. Itt is minden a helyén volt. Bár zuhanyoztam indulás előtt, de meleg volt, és ugy tudtam igy illik. Dolgom végeztével elindultam a szoba felé, és megkaptam én is az első meglepetésemet. Melody bent várt a tőlem kapott vörös fehérneműben, és nagyon megkönnyebbültem. Csodálatosan állt rajta.

Együttlét: Ettől a ponttól, mintha a menyországban jártam volna. Lassan odalépdelt hozzám, levette a derekamra tekert törölközőt és megfordult. Kéjesen a már kőkeményen ágaskodó férfiasságomhoz dörzsölte gyönyörű fenekét. Alig bírtam magammal. Én is elkezdtem simogatni őt, gyakran elidőzve gyönyörű mellein és az isteni popsiján. Ezután leültetett az ágyra és érzékien franciázni kezdett. Legszivesebben azonnal elélveztem volna, de azt akartam hogy soha ne érjen véget ez az este. Nem kellett mondanom semmit. Látta rajtam hogy kűzdök az elemekkel, ezért gumit kaptam, kérdezte mi a kedvencem. Rá bíztam magam. Mire Ő megfordult Félrehúzta a fehérneműt és lassan belecsücsült az ölembe. Kicsit azóta is szégyenlem magam, de talán pár másodperc alatt végem lett. Az a látvány... De Melody nagyon kedves, egy pillanatig sem éreztette velem hogy nem volt egy nagy teljesítmény. Úgy éreztem, mindent kicsavart belőlem, legszivesebben csak elfeküdtem volna és órákig hevertem volna mellette. De nem tehettem, Melody rendkívül elfoglalt lány ,és nem akartam visszaélni a kedvességével. Gyorsan lezuhanyoztam, és a mielőbbi viszontlátás reményében elköszöntünk egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Azt hiszem függő lettem, ilyen első alkalmat kívánok minden hozzám hasonló kezdőnek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Weston94 beszámolója
2023-07-20 14:28:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nem most voltam nála,még akkor Pesten volt.elöző nap Viberen egyeztettünk.

Lakás: Teljes mértékben rendben volt minden. A baratnője is a lakásban volt elvileg,de nem vettem észre semmi jelét.

Külső: Pont mint a képeken. Szép arc nagy mell és az a bomba segg.

Hozzáállás: Fél órát voltam nála extra popóval.

Együttlét: Nagyon jó a szája változatos kis nyál is játszik tövig is eltünteti olykor egyszóval szuper.aztán fordított paci a látvány elképesztő ezt sokáig élveztem.majd kutyus így is toltam egy ideig majd atkértem magam a popóba. Olyan jó szűk volt,hogy nemsokára rá végem is lett a gumit tele löttem.tisztálkodás majd búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlom kár kihagyni. Ha még lesz Pesten én is szívesen megyek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
snaker0321 beszámolója
2023-07-03 16:10:23
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen, Viberen kommunikálunk.

Lakás: Szokásos lakás, rendben van.

Külső: Még mindig nagyon csinos, isteni fenékkel!

Hozzáállás: 1 órát voltam nála, a szokásos kedvesség.

Együttlét: Vissza kellett mennem kipróbálni azt a popsit. Megint nagyon kedves és odaadó volt! Mindenben ügyes, teszi amit kérsz!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ssgtm30 beszámolója
2023-07-01 17:24:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Ismét viberen beszéltem Melodyval, a szokásos kedvességével informált, bár már sok újat nem tudott mondani, csak hogy mikor tudna fogadni, ami nem egyszerű számára, hiszen egy ilyen adottságú lány ebben a szakmában igen csak elfoglalt. :) De sikerült egy órácskát megbeszélnünk.

Lakás: Nem gondoltam volna, hogy Szegeden is meglátogatom egyszer, de véletlenül épp arrafelé volt dolgom, és hatalmas késztetést éreztem hogy felkeressem, természetesen végtelenül szomorú lettem volna, ha nem tudunk találkozni. A lakás Szeged egy nyugodt utcájában található, parkolóhely bőven akadt. Lakás nem okozott csalódást, már a Melodytól megszokott tisztaság, és rend fogadott, egy nagyon otthonos hangulatú környezetben. Mivel egyedül fogadott, így nem tartottam a zavaró tényezőktől. Fürdőben friss illat, számtalan tusfürdő, pedáns tisztaság, és puha törölköző, amin Melody kedves meglepetéseként éreztem egy lehelletnyit a már jól ismert parfümjéből.

Külső: Nem tudok betelni a testével... Arca, haja, az illata, a popsija... Isteni...

Hozzáállás: De, hogy ne szaladjak ennyire előre: mikor sikerült megbeszélni az időpontot, gyorsan rákerestem Szeged legjobb cukrázdájára és úgy gondoltam, ezúttal egy finom sütivel lepem meg ezt a kedves lányt. Negyven perc múlva már a kapukódot pötyögtem kicsit remegő kézzel, mintha először mennék hozzá. Az ajtó zárjának elfordulására már felszökött a pulzusom, vajon ezúttal milyen 'csomagolásban' láthatom őtő Nem beszéltünk meg semmit, de tudtam hogy ismer annyira, hogy kitalálja mire vágyom. Nem tévedtem. A narancssárga egyberuhát viselte, és leírhatatlan látvány volt ahogy domborulatait diszkréten takarta a ruha. Puszival köszöntött, átnyujtottam a meglepetést, és bár nem először találkoztunk, szokás szerint csak zagyvaságokat tudtam beszélni. De Melody végtelenül kedves kisugárzás hamar oldotta a feszkót. beszélgettünk kicsit, kivel mi történt, majd bement a szobába és hozott egy törölközöt, vélhetően ekkor kerülhetett rá a már előzőekben említett kedves kis meglepetés. Gyorsan lefürödtem ,mert bár Melody nem sürget és soha nem láttam hogy az időt nézte volna, de nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni azzal hogy tovább maradok mint a megbeszélt, ezért kapkodtam, hogy minél több időt töltsünk az egymásnak való örömszerzéssel. Szobába belépve sejtelmes félhomály, kellemes zene, az általam hozott 2 süti bekészítve, és persze a legfinomabb, legédesebb, desszert az ágyon várt, természetesen még ruhában. Elfogysztottuk a sütiket, én pedig folytattam a nassolást étvágygerjesztő vendéglátómmal.

Együttlét: Bár én is szeretem ezt a részt olvasni, de legújabb szokásomhoz híven újfent megtartom kettőnknek, illetve magamnak a történteket. Annyit elmondhatok, hogy Melody a legtökéletesebb szerető akivel valaha találkoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Egy ideális világban nem kéne ajánlanom, csak az enyém lenne. De nem lehetek önző. Csak remélhetem hogy más is így vigyáz rá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
snaker0321 beszámolója
2023-06-02 15:00:49
nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Viberen, egyszerűen.

Lakás: Célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Uhh az a popsi!

Hozzáállás: Nagyon kedves, figyel rád, teszi, amit kérsz!

Együttlét: Erotikus masszázs, majd szájjal kivégzett. Kis pihi, utána hátulról csináltuk: kipróbáltuk az új pózt hátulról :) , aztán doggy, majd háttal meglovagolt. Csodálatos a feneke! Legközelebb azt is kipróbálom! És persze masszázst is kaptam!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlott!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ssgtm30 beszámolója
2023-06-01 16:35:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen beszéltük meg a találkát.

Lakás: Ezúttal Budapesten látogattam meg egy esős pénteki napon. Örülök hogy talált egy hozzám közelebbi várost. A lakás egy tégla építésű házban található, egy meglehetősen nyugodt és diszkrét környéken. Könnyen megközelíthető, és parkolási lehetőség is bőven akad, bár nem autóval mentem. Lakásban nem egyedül van, de ebből semmit sem lehet tapasztalni, bár elmondása alapján a lakótárs is egy kedves, és hasonló alkatú lány, mint Melody. Szoba kellemes hangulatú, tiszta, csendes és a kedvencem a "Melody illat" volt.

Külső: Már többedszer találkoztam Melodyval, és valahogy most is az volt az érzésem, hogy minden alkalommal valahogy több az előzőnél. Talán kedvesebb, talán közvetlenebb, de mintha szebb is lenne mindig mint a legutóbbi találkozásunkkor.

Hozzáállás: Mikor ajtót nyitott egy fekete szatén kimonót viselt. Csodás látvány volt, ahogy előttem sétált és gyönyörü kerek popsiját símogatta a finom anyagú ruhadarab. A szobába beérve megbeszéltük mi történt a másikkal mióta nem találkoztunk, majd törölközőt kaptam és a fürdő fele vettem az irányt. Gyorsan megszabadítottam magam az út porától. Mikor visszatértem a szobába, már sejtelmes fényekben úszott a szoba, és Melody épp illatos gyertyákat gyújtott, abban a csodálatosan szexi ruhadarabban, amit megígért nekem, hogy én láthatom rajta először. Nagyon kellemes meglepetés volt számomra, hogy nem felejtette el. Teával kínált, mert azon a borongós napon sikerült elég jól eláznom. Végtelenül kedves volt!

Együttlét: Már az előző értékelésemben sem tudtam szavakkal leírni a történteket, ezért ezúttal nem is próbálkozok vele. Leírhatatlan vele lenni...

Elégedettség és Ajánlás: Minden találkozásunk egy kicsivel magasabb szint az előzőnél, bízom benne, a következők sem lesznek kivételek. Remélem hamarosan újra eljön, ha nem is Győrbe, de legalább Budapestre!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ssgtm30 beszámolója
2023-03-29 21:20:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Már korábban is találkoztam Melodival, de mindig tud egy új, még kedvesebb oldalát mutatni. Jobbára viberen komunikálunk, és most hogy újra nálunk vendégeskedtem, ismét telefont ragadtam és ráírtam egy kicsit borongós reggelen. Kedvesem válaszolt, hogy ráér, menjek nyugodtan, és már indultam is gyermeki lelkesedéssel a megadott címre.

Lakás: Egy általam még nem ismert helyszínre invitált, átlagos panellakás, a töle megszokott pedáns rendel és tisztasággal.

Külső: Az igazat megvallva, csalódtam a látványban, nem erre emlékeztem. A fejemben egy nagyon szép, lány volt, de ezúttal egy gyönyörü, csodaszép testü, édes mosolyú barna börü csajszi nyitott ajtót, akinek nem lehetett ellenállni.

Hozzáállás: .

Együttlét: Nem beszéltünk meg időtartamot, meg ha jól emlékszem lehetőséget sem, csak hogy felmegyek és lesz, ami lesz, akár egy reggeli, vagy egy kávé, nekem mindegy volt, csak találkozhassunk. :) El is indultam hozzá idöben, nehogy elkéssek. Mikor megérkeztem, hivtam a bejutás modja miatt, a töle megszokott kedvességgel tájékoztatott mindenröl. Beszálltam a liftbe, és bár tudtam kihez megyek, mégis izgultam. Melodi az egyetlen lány, akivel már 3szor készültem találkozni, és higyjétek el, ez jelent vmit. Szoval a lift repitett felfelé, kicsit ugy éreztem a mennyekbe tartok, és nem is tévedtem nagyot, ugyanis a lakás a legfelső emeleten volt. Ezuttal nem keveredtem el a házban. :) Ott álltam az ajto elött, és mintha tényleg a mennyek kapuja nyilt volna ki, egy cuki kis naciba és topba öltözött angyalka várta hogy belépjek rajta. 2 puszi . Rendhagyó volt ez a találkozó, ugyanis mialatt levettem a cipöt és a kabátot, ö nem tul diszkréten bement a szobába, és nyitott ajtónál levetkőzött és felvett egy szexi fekete ruhadarabot. Próbáltam leplezni zavaromat, de Melodi aranyos mosolyában láttam hogy ez nem sikerült. Ami ez után következett, most maradjon a mi titkunk, de nagyon kellemes idöt töltöttünk együtt. Elbucsusztunk egymástól a mielöbbi viszontlátás reményével.

Elégedettség és Ajánlás: Eddig minden találkánk különlegesebb volt az előzőnél, és most sem volt ez másképp. Bízom benne lesz még folytatás, ha nem városunkban, akkor valahol máshol! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
HugoBeltran beszámolója
2023-03-10 16:47:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam

Lakás: Rendezett környezet, minden rendben volt. Többféle tusfürdő választék volt.

Külső: Nagyon gyönyörű még mindig. Tökéletes alakja van. Minden tetszik rajta.

Hozzáállás: Kezdeményező volt. Ismét nagyon kedves volt. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Beszélgettünk, majd franciával kezdett. Nagyon jól csinálja. Aztán kinyaltam a hamvas punciját. Gumi húzás és popsi szex következett fantasztikus látvány és élmény. Gumi csere és punciba folytattuk. Így lett végem. Végül egy csodálatos masszázst kaptam.

Elégedettség és Ajánlás: Köszönöm szépen, hogy ismét veled lehettem. Fantasztikus élmény volt ismét.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
HugoBeltran beszámolója
2023-02-06 22:02:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam.

Lakás: Rendezett környezet. Célnak megfelelő minden rendben volt.

Külső: Nagyon gyönyörű. Szép arca van. Tökéletes alakja van. Mindenét imádom.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt. Kezdeményező. 1 órát voltam vele.

Együttlét: A rövid farmerjében és a hálós harisnyában fogadott. Sztriptíz tánccal kezdett. Aztán franciával folytatódott. Gumi húzás és popsiba dugtam. Alig vártam már, hogy a popsijába legyek. Egyszerűen ellenállhatatlan. Aztán gumi csere és punciba csináltunk kutyapózban. Végül a mellei közé élveztem. Búcsú ként kaptam egy masszázst tőle. Ami nagyon jólesett.

Elégedettség és Ajánlás: Köszönöm szépen, hogy veled lehettem. Imádok veled lenni. Mindig elvarázsolsz. Csodálatos nő vagy. Ajánlom mindenkinek aki szereti a tisztességes nőket.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bando300 beszámolója
2023-01-04 10:40:33
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyszerű és gyors.

Lakás: Az én igényeimhez képest lehetne rendezettebb és tisztább.

Külső: Hatalmas kerek fenék!

Latin vibe!

Imádtam minden porcikáját!

Hozzáállás: Kedves és korrekt.

Együttlét: Jó francia.

Baromi jó látvány kutyapózba nézni a hatalmas kerek fenekét!

Elégedettség és Ajánlás: Összességében elégedett vagyok vele.

Kedves aranyos habár néha kicsit gépies (futószalag), de nem vészes.

Ha valaki elmegy hozzá nem bánja meg.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
HugoBeltran beszámolója
2022-12-03 20:42:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam

Lakás: Rendezett környezet. Célnak megfelelő, minden volt.

Külső: Gyönyörű. A testalkata tökéletes.

Hozzáállás: Kezdeményező volt. Nagyon kedves volt ismét. 1 órát voltam.

Együttlét: Franciával kezdett. Majd kölcsönösen folytattuk. Cici szex következett. Gumi húzás és meglovagolt. Utána hátulról punciba csodálatos látvány volt. Gumi csere és a popsija következett. Így mentem el. Végül egy kiváló masszázst kaptam.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon fantasztikus nő. Akivel csodálatos eltölteni az időt. Köszönöm szépen, hogy veled lehettem. Visszatérek még egy jó párszor. Ajánlom mindenkinek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Qqteliver1 beszámolója
2022-11-01 15:54:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nem szokott gondot okozni az egyeztetés, ha nem is ér rá visszacsörög vagy ír es megoldjuk.

Lakás: Szeged csendes nyugodt részében, parkolas a ház elött megoldható. Rendezett tiszta.

Külső: A képek megfelelnek a valóságnak. Az apszolúlt kedvencem a feneke. Nem voltam még latin amerikai nővel de szerintem nekik lehet ennyire jó fenekük.

Hozzáállás: Kedves, mosólygós, közvetlen. Minden hirdető lány hangoztatja hogy a kölcsönös tisztelet milyen fontos. Ugyan akkor ők azok akik egyáltalán nem tekintenek egyenrangúnak senkit. (Főleg itt Szegeden).

Na ö nem ilyen tényleg egyenrangúként kezel. Nem szinészkedik,hazudozik.

Egy szóval korrekt.

Együttlét: Minden az elvárásaim szerint szokott zajlani. Nagyon jól masszíroz, eszméletlenül ügyes a keze. Van hozzá érzéke.

Elégedettség és Ajánlás: Korrekt rendes!

Szegeden ez a hirdetők maximum 5% -ra igaz!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
HugoBeltran beszámolója
2022-10-31 20:51:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam.

Lakás: Rendezett környezet volt ismét. Minden rendben volt. Célnak nagyon is megfelelő.

Külső: Elmondhatatlanul gyönyörű. Nagyon szép arca van. Testalkata tökéletes.

Hozzáállás: Kezdeményező volt. Nagyon kedves volt ismét. 1 órát voltam

Együttlét: Franciával kezdett, majd kölcsönösen csináltuk. Cici szex következett. Gumi húzás és kutyapózban folytattuk. Póz váltás jól meglovagolt. Gumi csere és végül popsiba fejeztük be így lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt veled lenni. Mindig várom, hogy veled lehessek. Elmondhatatlanul gyönyörű vagy. Nagyon szépen köszönöm, hogy mindig kedves és korrekt vagy velem. Szinte imádok veled lenni

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fűrészelős beszámolója
2022-10-15 12:11:53
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kétszer voltam vele, mindkétszer telefonon, gyorsan könnyen ment. Ha a környéken járok, felhívom. Rengeteg beszámolóval el vagyok maradva, de az ő kedvessége, lazasága, na és amit művelt velem, megéri a fáradtságot, hogy leírjam.

Lakás: Nyugis kertvárosi részben, társasház 1. Emeletén egyedül fogadott, lakás mindig teljesen rendben volt.

Külső: Másodszor idén májusban voltam vele, tényleg a képeken szereplő kemény husis popsijú finom szopogatni való nagy mellű, formás, szép arcú, cuki mosolyú lány fogad, egy szexi szettben, amit kb azonnal leszednék róla..

A feneke és mellei, tényleg fenomenálisak, gyönyörű selymes feszes szolis bőre és a puszilgatni való pocija csak grátisz.

Hozzáállás: 1-1 órára mentem amit ki is használtunk, masszázs, símogatás, aktusok.. francia oda vissza, nagyon jól finoman használja a száját és nyelvét, nem kezezik, tudja mit szeret az ember.

Együttlét: Élvezet a melleit markolászni és a punciját finoman masszírozni ahogy melléd térdel és a szájával munkálkodik. Nagyon finoman lovagol szemből és háttal is, háttal lovaglást nem szabad kihagyni, eszméletlen a segge...

Missziben élvezet a melleit szopogatni, nézni ahogy ringanak, ahogy ki be jársz benne.

Vétek, de kutyusban nem csináltuk. Vastag vagyok, de nagyon finoman tágul a puncija, aligha nem a legszűkebb akivel eddig voltam.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom, kedves csinos csaj akinél szerintem nem érhet csalódás, ha normálisan viselkedsz.

Ha nem lennék kapcsolatban, mondjuk ma is meglátogatnám a finom szorítását..:D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
HugoBeltran beszámolója
2022-09-30 15:10:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam.

Lakás: Célnak megfelelő, rendezett igényes környezet. Minden volt ami kell.

Külső: Nagyon gyönyörű még mindig. Formás alakja van.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező volt. Igazán kedves volt ismét. Mi már nagyon jól elvagyunk. 1 órát voltam

Együttlét: Franciázott, majd a cicijei közé vett. Aztán gumi húzás és kutyapózban folytattuk punciba. Végül gumi csere és popsiba csináltuk. Így lett végem. Majd kaptam egy nagyon jó masszázst.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt ismét veled lenni. Fantasztikus nő vagy. Ha tehetném mindig a társaságodban lennék. Köszönöm szépen.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
HugoBeltran beszámolója
2022-08-30 08:40:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam.

Lakás: Nagyon rendezett környezet. Célnak nagyon is megfelelő.

Külső: Nagyon gyönyörű volt ismét. Arca elmondhatatlanul szép. Testalkata tökéletes.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező volt. Igazán kedves, barátságos volt ismét. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Beszélgettünk, majd franciázni kezdett. Nagyon jól csinálja. Cici szex,aztán gumi húzás és popsiba dugtam. Majd gumi csere és punciba folytattuk. Így lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt ismét veled lenni. Csodálatos nő vagy.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ssgtm30 beszámolója
2022-08-03 18:44:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Már nagyon vártam, hogy visszatérjen városunkba, és mikor megláttam hogy itt hirdet, egyből ráírtam viberen. Egyszer már találkoztunk, igy nem volt probléma az időpont egyeztetés, meg is beszéltünk egy masnap délelőtti találkát.

Lakás: Az a panellakás mint korábban, a város frekventált helyén. Parkolás egyszerű, lakásban minden rendben, minden tiszta, majdnem minden a helyén. :)

Külső: Itt is csak ismételni tudom magam, ugyanaz az elbűvölő, barna bőrű, kerek popsis, Istennő, mint akire emlékeztem, Sőt, talán picivel még szebb.

Együttlét: Ezúttal egy órát beszéltünk meg egy kis extrával, kicsit korábban érkeztem, mint ahogy megbeszéltük, de időben jeleztem ezt, és nem okozott számára problémát. Megkaptam a kapukódot ,és már fent is voltam. Szokásomhoz hiven, rossz emeleten, de még mielőtt ajtót nyitott volna már korrigáltam is. Bizonyára zavarban voltam. :) Kinyílt az ajtó, és Melodi ott állt abban a bikavaditoan szexi leopárdmintás kis ruciban, amit előző nap megemlítettem neki. Nagyon boldog voltam, hogy nem felejtette el. Kaptam törcsit, gyors zuhany, és már az ágyon várt, kellemes zenével, mindenre készen. :) Melodi egyszerüen csodálatosan műveli ezt a műfajt, de itt be is fejezném a történtek részletes leírását, ugyanis olyannyira ellenállhatatlan ez a lány, hogy a pikáns rész igy második alkalommal is rövidebbre sikerült mint terveztem. Természedesen nagyon kedvesen felajánlotta a folytatást, de nekem ehez több idöre van szükségem általában. Igyhát kaptam egy isteni masszazst és közben nagyonjót beszélgettünk, felüdülés volt minden értelemben. Olyan gyorsan elrepült az időnk hogy észre sem vettem. Következett az öltözés és a búcsú, aztán visszaszálltam a mókuskerékbe.

Elégedettség és Ajánlás: Részemről csodálatos élmény volt, akárcsak az ezelőtti randink. Remélem meg nagyon sok időt fog eltölteni a városunkban!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Popofan445 beszámolója
2022-08-02 14:50:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, szinte egyből felvette. A hangja és a stílusa is nagyon kedves volt, ez fontos számomra.

Lakás: Könnyen megközelíthető, hamar odataláltam. A szoba jól felszerelet, hamar hangulatba tud jönni az ember fia.

Külső: Huh hát.. Ritka az amikor valamelyik hírdetőnél pozitívan csalódok a képek után. Na nála megtörtént. Egy igazi bomba nő nyitott ajtót, széles, szívmelengető mosollyal. Kedvencem a feneke volt.. :)

Hozzáállás: 1 órára mentem hozzá. Amiket előre megbeszéltünk, azokhoz maximálisan tartotta magát. Rendkívül kedves, közvetlen, türelmes egy hölgy... Tényleg igazán vendégközpontú.

Együttlét: Kér aktusra jelentkeztem be, a kettő közt kaptam egy finom masszázst, amit Istenien csinál. A második aktus nehezen indult, izgultam, de ez nem okozott neki gondot, nem sürgetett, nem nézegette az órát.

Elégedettség és Ajánlás: Ha ért már csalódás az oldalon valakit, adjon ennek a hölgynek egy esélyt, hogy visszaadja a hitét. Maximálisan elégedett vagyok vele minden téren! Csak ajánlani tudom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
HugoBeltran beszámolója
2022-07-31 11:17:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam neki.

Lakás: Nagyon rendezett környezet, mint mindig.

Külső: Gyönyörű volt ismét. Arca is szép. Tökéletes alkata van még mindig.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező. Ismét nagyon kedves volt. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Beszélgettünk mivel nagyon jóba vagyunk. Aztán francia, gumi húzás és popsiba csináltuk. Gyönyörű látvány. Majd gumi csere és punciba dugtam.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt látni ismét. Imádom a veled eltöltött időt. Remélem, minél előbb találkozunk. Köszönök mindent tökéletes volt egy gyönyörű nő társaságában eltölteni az időt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ferihegy beszámolója
2022-07-22 19:49:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment .kellemes hangú.

Lakás: Tiszta jó lakás.szimpi nagyon ,vidám barátságos,aranyos csaj.

Külső: Tuti kis csaj.Tömör segg 🤩⚘️🍆

Hozzáállás: Nagyon kedves,nyitott,jó csaj.

Együttlét: Nagyon jól cumant, fincsi segge,no meg fincsi punci,analisan fini.

Elégedettség és Ajánlás: Jó kis bestia,vissza fogok menni.Hozzá és jól massziroz is,jó társas ember.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
huszi993 beszámolója
2022-07-19 21:59:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Először sms-t írtam neki amire pár perc után jött a válasz és utána telefonon mindent egyeztettünk, abszolút gördülékenyen.

Lakás: Teljesen korrekt kis panel lakás. Minden igényt kielégít.

Külső: Már a képei alapján tudtam, hogy nem fog csalódás érni és nem is ért. Gyönyörű formás popsi, Isteni cicik! Teljes mértékben az én esetem. Tökéletes nő!

Hozzáállás: Nagyon kedves és aranyos. Szerintem hamar megtaláltuk a közös hangot! :D Egy órára mentem hozzá, de vele részemről egy nap is kevés lenne.

Együttlét: Amikor odaértem gyors közös fürdés, aztán már meztelenül az ágyon is voltunk. Egy intim masszázs volt a bemelegítés, amit egy nagyon finom franciával folytatott. Aztán csere és én is megkóstoltam. Itt meg kell jegyeznem, hogy Isteni finom puncija van, szívem szerint reggelig csináltam volna, annyira felizgatott ahogy láttam, hogy élvezi. Majd gumi és fordítva meglovagolt amit sajnos nem bírtam sokáig. Utána egy kis beszélgetés következett egy maszírozással egybe kötve. Majd ismét francia és kutyusba a második menet amit szintén nem bírtam sokáig, de egy ilyen test és fenék láttán ember legyen a talpán.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan meg voltam elégedve! 100% hogy vissza megyek ha itt lesz Pécsen! Egy igaz kincs a hölgy, nagyon vigyázzon rá mindenki!!! Szívem szerint elrabolnám :D ;P

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ssgtm30 beszámolója
2022-06-27 17:37:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Régebben járt a városunkban, akkor beszéltünk viberen és mindenre készségesen válaszolt ami érdekelt, de sajnos nem tudtunk találkozni, nem értem oda hozzá. Aztán múlt héten újra feltünt a hírdetése, gondoltam eljöttaz én időm. Egyik nap, jött egy ötlet, mintha nem lenne holnap, feláldoztam az ebéd időmet, és ráírtam. Nem válaszolt óráknak tűnő percekig, ezért felhívtam. Eszméletlen szexi hangján közölte, hogy akár most is mehetek, de nekem azért kellett 10 perc hogy odaérjek.

Lakás: Parkolás szinte a ház mellett az erre a célra kialakított objektumban. Ajtókódot, emeletet megkaptam, be is jutottam. Legalábbis a házba. Lakás átlagos panel, minden tiszta, minden rendben.

Külső: Liftből kilépve nyílt az ajtó. Ahogy sejtettem, életem egyik legjobb döntése volt az aznapi ebédet feláldozni, mert ez az étvágygerlyeztő jelenség mindenért kárpótolt. Egy fekete szexi ruciban fogadott Melodi, bemutatkoztunk egymásnak átnyujtottam a septében vett ajándékot és követtem a hálószobába... Istenem, mintha a riói karneválon szedett volna fel egy gyönyörű szambakirálynő... Az a popsi, az a csípő, az a barna bőr, a combok, a cicik... nem találtam szavakat...

Hozzáállás: Fél órám volt csak, de tudtam, hogy telejesíteni úgysem fogok tudni annyi ideig ennél a lánynál.

Együttlét: Gyors fürdést követően visszasiettem a szóbába. Még mindig nem álmodtam, vagy épp álmodtam, ezt akkor nem tudtam eldönteni, mindenesetre a szambakirálynőm még mindig ott volt. Kapott a veleme egykorú egy isteni olajos masszázst, majd egy mégfinomabb franciát. Emlékszem hozzá sem mertem érni a testéhez, mert tudtam, ha megérzem azokat a finom domborulatait, elrobbanok és vége a randinak. Szolnom sem kellett, érezte, hogy már alig birom. Kérdezte, hogyan szeretném. Mondtam hogy legszivesebben az összes pózt végigjátszanám, de ez csak álom, ugyhogy felajánlotta, hogy háttal meglovagol. Hát ahogy belecsúsztam, tudtam hogy másodperceim vannak. Megsimogattam azt a csodálatos popsit, majd a formás ciciket is, amit vétek lett vona kihagyni. aztán jött a vég. Vagy az újjászületés kitudja... Én meg sem tutam szólalni, Melodi csak annyit mondott kedvesen: "egészségedre". Eltámolyogtam zuhanyozni, beszélgettünk kicsit és mennem is kellett sajnos. Még mindig beremeg a kezem és keményedik a zászlórúd, ahogy ezeket a sorokat írom.

Elégedettség és Ajánlás: Egyszerüen csodálatos volt!!!! Remélem gyakrabban találkozunk a jövőben! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
HugoBeltran beszámolója
2022-06-22 21:47:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam neki.

Lakás: Célnak megfelelő. Kellemes környezet.

Külső: Nagyon gyönyörű. Arca szép. Testalkata tökéletes. Minden testrészét imádom.

Hozzáállás: Kezdeményező. Nagyon barátságos igazán kedves főleg, hogy ismerjük már egymást.

Együttlét: Beszélgettünk, aztán franciával kezdett, majd kölcsönösen folytattuk. Gumi húzás és kutyus pózban punciba dugtam. Gumi csere után popsiba. Így lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt látni. Igazán hasznos időtöltés volt. Mindenkinek ajánlom aki szereti a brazil popsis gyönyörű nőket!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
HugoBeltran beszámolója
2022-02-10 17:53:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam neki aztán telefonon hívtam.

Lakás: Mint előzőleg ugyanolyan rendezett tiszta környezet.

Külső: Nagyon gyönyörű. Szép arca van. Testalkata nőiesen telt tökéletes. Minden tetszik rajta.

Hozzáállás: Kezdeményező. Nagyon kedves volt ismét. 2 órát voltam vele.

Együttlét: Beszélgettünk mivel egyszer már voltam nála így ismerősként fogadott. Franciával kezdett, aztán cici szex, gumi húzás és punciba folytattuk. Majd gumi csere és a popsijába lett végem

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon szívesen voltam vele. Igazán jó kedves lány. Ismét megérte együtt lenni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
HugoBeltran beszámolója
2021-11-11 22:05:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam neki. Aztán felhívtam.

Lakás: Célnak megfelelő. Rendezett környezet.

Külső: Nagyon szexi. Nőiesen telt nekem nagyon tetszik. Szép arca van. Kedvencem a popsija.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező. Igazán kedves. 2 órát voltam vele.

Együttlét: Franciázott, majd gumi húzás és hátulról csináltuk. Aztán meglovagolt. Így mentem el. A végén nagyon jól megmasszírozott.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele lenni. Igen ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Kko beszámolója
2021-09-20 17:19:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Átutazóban voltam.Telefonon hívtam, azonnal fogadott.

Lakás: A lakás egy modern társasházban van. Jó parkolási lehetőség. A fürdőszoba rendben van.

Külső: A képekel megegyező a külseje. Bájos telt lány, nagyon szép arccal(nekem legalább is). Van egy általános tévhit hogy a telt lányok löttyedtek,neki kemények a keblei és a popsija, meg egyáltalán az egész hölgyhöz olxan jó hozzáérni.

Hozzáállás: Mosolyogva, barátságosan nyitott ajtót és ez a kedvesség a távozásomig kitartott. Tündéri bájos hölgy, voltam már elég sok lánnyal de senki nem volt ilyen-szinte már-barátnő szerű.Kezdeményező és mindent megtett, hogy jól érezzem magam. Fél órára mentem.

Együttlét: Tusolás után, olajos intim massázzsal kezdett. Ezt 10-ből 8-an rosszul csinálják. Melody pedig remekül. Majd franciázott,kérdezte milyen pózt szeretek én pedig azt válaszoltam tök mindegy Ő mindent jól csinál:-) :-) :-) Tehát fordított lovagló pózzal kezdett. Itt nagyon meglovagolt... Majd doggy, misszi, újra doggy. De nem tudtam eljutni a csúcsra. Itt jegyezném meg:Semmi gond. Melody mindent megtett. Próbált újra franciázni, ezt is remekül csinálta. A végén egy kicsit belekóstoltam Őbelé. Gyönyörű, finom. Még megkérdezte szeretem-e a 69-et de akkor már mennem kellett. Nem jutottam el a csúcsra mégis izzadtan, fülig érő szájjal jöttem el.Nincs jelentősége hogy hányszor(nem) élveztem el. Valószínűleg fél óra nekem nem elég Vele. Hogy mi lehet az Ő kedvenceő Szerintem ha óvatosan és finoman bánnak vele.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon nagyon jól éreztem magam Vele. Mégiscsak egy idegen nővel kerülök intim viszonyba... Vele azonban gyorsan felodódtam. Mint említette voltam pár lánnyal. Többel, mint amennyiről értékelést írtam. Elvből nem írok negatívat senkiről, pedig 10-ből 7 rossz élmény volt. Melody pedig eddiga legjobb. Biztos meglátogatom, ha másért nem a kedvességéért

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Qqteliver1 beszámolója
2021-08-15 11:46:16

Kapcsolatfelvétel: Viberen vettem fel vele a kapcsolatot. Mikor ott voltam hívtam és mehetem is.Szerintem könnyű vele egyeztetni.

Lakás: A célnak megfelel, a hőség ellenére egész jó hűvős volt.

Külső: Aki szereti a nagy kerek popót annak biztosan tetszeni fog.

Hozzáállás: Beszédes, aranyos és közvetlen. Rá is igaz ha normális vagy vele akkor ö is olyan.

Együttlét: Minden az elvárásaim szerint történt.

Elégedettség és Ajánlás: Csak normális embereknek ajánlom!

És igen magyar lány! Nem külföldi! :)

Köszi ( a motoros srác) :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Shotcaller beszámolója
2020-12-06 11:08:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Zökkenőmentesen zajlott! Kedves hangja van

Lakás: Jól felszerelt tiazta lakás!

Külső: Olyan mint a képeken! Fedik a valóságot!

Hozzáállás: Korrekt hozzáállás! Fél órát töltöttem vele!

Együttlét: Különleges kéréseim nem voltak! Átlagos dolgokat csináltunk! A feneke egyszerűen csodálatos!

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedetten távoztam! Telt lányok kedvelőinek hibátlan!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
samsung001 beszámolója
2020-06-19 18:09:49
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: telefonon,pontos,korrekt tájékoztatás

Lakás: lakás jó,parkolás könnyü,fürdő minden megtalálható ami kellhet.

Külső: kellemes nőiesen telt,csinos,kedvenc,az egész csajszi.

Hozzáállás: kezdeményező,irányit,és irányit es irányitható.maximálisan kedves,1 órát voltam vele

Együttlét: mindenben ugyes,aktiv.

Elégedettség és Ajánlás: maximálisan jó,ajánlom mndkinek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kispasi35 beszámolója
2020-06-07 15:22:20
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zeratul86 beszámolója
2020-05-14 21:23:11
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Egyből fel vette. Már a telefonban a hangjával levesz a lábamról.

20 perc és ott voltam

Lakás: Rendezett otthonos panel lakás.

Külső: Hát ide ódákat is írhatnék akár de megpróbálom röviden.

Arca, tekintete kisugárzása csillagos 5-ös. A teste meg.... Hát én vadulok az olyan fenekekért ami nagy, formás, és a könnyem kicsordul ha csak ránézek. Legszebb halál ha ott fulladnék meg a farpofái között. 😁

Hozzáállás: Mosolyogva fogad mindíg és minden találkozásunkkor azt éreztem hogy örült nekem. Még első alkalommal is.

Együttlét: Ebbe annyira nem mennék bele, mert őt nem azon nők közé sorolnám aki azt érdemelné hogy én publikáljam mit tettünk. Tényleg olyan lenne mintha a barátnőmről teregetném ki a szennyest.

Elégedettség és Ajánlás: Én elégedetten távoztam mindig. Ajánlani nem ajánlom mert ő csak nekem kell. 🤗

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Er1962 beszámolója
2020-04-03 14:34:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment mivel már voltam nála...telefonon egyeztetünk...kedves hang mint mindig.

Lakás: Nagyon takaros tiszta rendezett,kényelmes nagy ágy célnak megfelelő...Fürdő tiszta minden van amminek lennie kell...oda figyel a tisztaságra...

Külső: Nekem nagyon tetszik Szép és nagyon erotikus külső.Arca bájos mosojgos szép szemmekkel.Mindene nagyon bejőn nekem...

Hozzáállás: Kedves és kőnnyen lehet vele oldodni.Tud kezdeményező is lenni,de lehet irányitani is.Most egy órát voltam vele ammi nagyon élménygazdag volt.

Együttlét: Most is masszázsra mentem...ammit csak dicsérni tudok.Szexi teste látványától már beindul a férfi ember...kezeit csodássan tudja használni.Nagyon jól átmaszirozott...még most is érzem a kelemes hatását...A tantra es az egyébb kényeztetés hatására végem is lett...Maradék időbben még egy jót beszélgetünk,mindenrő lehet beszélgetni vele nagyon kedves aranyos...Kedvence ha őt is maszirozzák és kényeztetik ezt ki is használtam remélem jól csináltam....őőő

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedeten jőttem el jól éreztem maggam most is....Szuper egy nő!!!Továbbra is csak ajánlani tudom és tiszteljék őt.....Remélem tudok még menni hozzá a járvány helyzet miat..Nagyon vigyáz magadra egészségedre..PUSZIKA!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Er1962 beszámolója
2020-03-25 15:04:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyesztetünk nagyon kedvesen tájékoztatot mindenről

Lakás: Lakás nagyon szép rendezett tisztaság mindenhol,Fürdő tiszta minden van ammi kell.

Külső: Nagyon vonzó..bájos arcú..Teste isteni nagyon szexi.Kevenc testrészem hát mindene a popsija a cicije gyönyörü izgató nagyón.

Hozzáállás: Mindig mosolyog nagyon kedves nyitott mindenre.Sajnos csak fél órát voltam... vele csak több időt mert nagyon jó minden perc...

Együttlét: Maszázsra mentem ammit nagyon jól csinál minden érintése szenvedélyes érzéki.A kényeztetése és a levezetése a végén csodálatos élmény nagyon jó volt...közbe látni a gyönyörü izgalmas testét...

Elégedettség és Ajánlás: Persze hogy ajánlom....és én is menni szeretnék még hozzá!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bbwfan beszámolója
2020-03-20 15:05:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette, a találka előtt aznap többször egyeztettünk, abszolút rugalmas volt.

Lakás: Célnak tökéletesen megfelelő panel.

Külső: Aranyos arc egy istennő testével! Aki szereti az arányosan telt lányokat, annak kötelező! Talán az egyik legszebb popsi, amivel dolgom volt valaha! :)

Hozzáállás: Abszolút pozitív, mindent meg lehetett beszélni vele. 1 órát töltöttünk együtt.

Együttlét: Kis masszázs, a simogatós fajta, amitől kellőképpen beindultam. Utána kétszer is kivégzett, a csodás hátsójának puszta látványától majdnem elsültem, nemhogy... :)

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedetten távoztam, biztos meglátogatom még, van egy-két dolog még, amit szeretnék kipróbálni vele! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zeratul86 beszámolója
2019-11-01 20:29:29
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Felhívtam, felvette. 10 perc mulva nála is voltam.

Lakás: Kultúrált lakás, szépen berendezett

Külső: Elragadó. Nekem a női ideál megtestesítője. Brutálisan sexy feneke van.

Hozzáállás: Maximális. Folyton mosolyog, mintha rád várna egész nap.

Együttlét: Normál együttlét volt. Semmi kapkodás. Szenvedélyes szex volt

Elégedettség és Ajánlás: Ritkaság számomra. Eddig 2x voltam nála de csodás volt mindkét alkalommal. Aki nem akar csalódni hívja fel.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Erik178 beszámolója
2019-08-14 06:50:02
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, kb fél órával előtte.

Hozzáállás: Körülbelül egy hónapja voltam nála, időhiány miatt csak fél órára. Aranyos volt, megbeszéltük mit szeretnék, aztán fürdés után neki is álltunk.

Együttlét: Először szájjal ügyesen formába hozott, aztán kutyusba folytattuk, a fenekébe. A hangok alapján picit fájt neki, de semmi elhúzódás vagy kényeskedés!

Elégedettség és Ajánlás: Én nagyon élveztem! :P Ritka az ilyen lány, akivel nem félig szenvedés a popsi! A héten megint járok Tatabányán, szerintem benézek hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csaba121 beszámolója
2019-06-03 09:32:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre sikerült,fél óra mulva rá is ért

Lakás: Kellemes kis lakás ,fürdési lehetőséggel amit ki is használtam.

Külső: Mint a képeken,sőt jobb.Gyönyörű kedves lány szép cicikkel isteni popoval,szűk puncival.

Hozzáállás: Kedves irányitó volt.1 órára mentem.Azt nézte és kérdezte hogy nekem mi a jó.

Együttlét: Masszázs után francia,ami átment kölcsönösbe.Illatos finom puncija van.Majd hátulról támadtam nem rohanva,utánna lovagolt meg és ott végem is lett.Beszélgettünk,megmasszirozott,és el is repült az időm.

Elégedettség és Ajánlás: Visszamegyek még a héten tuti.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.