SzexpartnerHanna+36 30 / 571-0351Nyíregyháza

Bemutatkozásom
Szia, Hanna vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Nyíregyháza.
Várom hívásod a +36 30 / 571-0351 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
57 kg
Mellbőségem
-
Magasságom
167 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 20 óráig
kedd:
08 órától 17 óráig
szerda:
09 órától 20 óráig
csütörtök:
09 órától 20 óráig
péntek:
09 órától 20 óráig
szombat:
vasárnap:
09 órától 20 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
22
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
18529x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Kék
Alkatom
Sportos
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
A mai napin csak 17 oraig vagyok elerheto :) Egy olyan nő vagyok, aki csak a te kedvedbe szeretne járni. ? Olyan kedves férfiak jelentkezését várom, akik tiszta, ápolt, és jó magaviselettel rendelkeznek. Higiénia számomra a legfontosabb. Fürdés lehetőség nálam is megadott, diszkréció adott és persze elvárt . ? Romákat nem fogadok, és semilyen tudatmódosító szer hatása alatt lévő férfiakat sem, kérlek ezt vedd figyelembe . Privát és vezetékes telefont nem veszek fel. Megértéseteket köszönöm! ?
Lehetőségek, ha találkozunk
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Szüzesség elvétel
igen
Mélytorok
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
ha megkérsz
Elfogadott (2 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
nyir1ipasi beszámolója
2024-04-28 19:56:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, kedvesen tájékoztatott.

Lakás: Nyíregyházán a Tűzoltóságtól nem messze lévő lakásban találkoztunk, ami teljesen rendben volt, fürdő is, ágy is, célnak tökéletesen megfelelt.

Külső: Külsőre mint a képeken, magas, vékony lány, formás hátsóval, feszes testtel, szép arccal.

Hozzáállás: Hozzáállása teljesen pozitív volt mindvégig, értelmes, kedves lány, szókimondó, de ezt én értékelem is benne, akivel nem mellesleg jót lehet beszélgetni és viccelődni is.

Együttlét: Natúr franciától kezdve a kölcsönös francián keresztül a csókig és a francia végén szájba lehetőségig amit előre megbeszéltünk volt mindenre lehetőség a helyszínen is, jó volt nagyon vele.

Elégedettség és Ajánlás: Én eddig mindig teljesen elégedetten jöttem el Hannától, voltam már többször is vele. Ami lehetőségként szerepelt az adatlapján és megbeszéltünk arra a helyszínen is volt lehetőség.

Én így bátran merem ajánlani. Egy kedves, pozitív, szókimondó lány, ráadásul még szép is.

Ha kedvesen, korrekten bánik vele valaki akkor ő ugyanezt viszonozza.

Összességében én teljes mértékben meg voltam vele elégedve.

Csók kedves Hanna! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bigboy1987 beszámolója
2024-04-26 20:56:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Pár napot töltöttem Nyíregyházán, így amikor tehetem akkor a visszajárós hölgyekhez járok, így tettem a mai nap Rékánál is, de sajnos mai nap nem alakult valami fényesen és nem is tetszett igazán a hozzáállása és ott is hagytam őt. Kb. minden baja volt..és nem is igazán kaptam azt amit eddig... Na de! Lezavartam egy tárgyalást és ez követően fedeztem fel Hanna kisasszonyt. Már utaztam volna vissza a fővárosba, amikor megcsörgettem, hogy tudna e fogadni!!őő Azt mondta 1,5 óra múlva tud, először azt mondtam neki nekem nem jó, mert utaznom kell vissza.... De pár perc után felhívtam, mert kíváncsi voltam rá, így mondtam neki maradok a városban és meglátogatnám!! Sőt ami pozitív előbb is tudott fogadni. Roppant kedves és szuper tájékoztatást adott, így elsőnek!

Lakás: A lakás könnyen megközelíthető helyen van és a bejutás is rendben.

Külső: Képek alapján is szerintem jól néz ki, de amikor megláttam és találkoztunk, nem nagyon találtam benne hibát. Pont az ideálom a számomra. Formás popsi, pont hozzá illő cicik, és finom és szűköcske puncuska és szép arc. Ápolt és kedves hölgy.

Hozzáállás: Pont tudta hogyan kell engem, mint egy Úriembert kezelnie! Le a kalappal előtte, de tényleg. Nagyon kedves volt.

Együttlét: Mivel első alkalommal voltam nála, így próbáltam óvatosan feltérképezni a helyzetet. Szerintem ő is épp így tett velem. A franciája natúr, ami akció képesre varázsolt a cerkámat a finom ajkaival. Nap kapkodott, nem volt unott és legalább élvezettel csinálta, amely kellően finom volt és ezt követően gumit húzott és misszi pózban kezdtünk el lágyan szeretkezni. Megkérdeztem tőle mi a kedven póza, de annyira választ nem adott rá, így megkérdeztem a doggy-t, fordultunk és finoman kezdtem a dolgot és egy picit kezdtem durvulni is ami tetszett neki és nekem is...

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom minden kedves Úriembernek, aki egy igazi Tündérlánnyal szeretne lenni! Biztos, hogy visszatérő leszek nála, amikor Nyíregyházán járok. Legalább a más lány által elrontott napomat feldobta! Üdv, 18:00 vendéged. Z.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.