SzexpartnerMessalina+36 70 / 907-1787Budapest IX. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Messalina vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest IX. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 907-1787 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
70 kg
Mellbőségem
80 cm
Magasságom
172 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 18 óráig
kedd:
09 órától 18 óráig
szerda:
09 órától 18 óráig
csütörtök:
09 órától 18 óráig
péntek:
09 órától 18 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
45
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1962197x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
igen
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőke
Szem
Zöld
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves Érdeklődő! Egy szexpartnert meglátogatni, nem számít megcsalásnak. (amennyiben erkölcsi aggályaid lennének). Ez csupán fizikai közérzetjavítás, mint a masszázs... ;) Szexualitásomat nyíltan megélő és vállaló nő vagyok. Az a nő, akihez elhozhatod vágyaid, feszültséged, és akinél meg- és kielégülést találhatsz. A videóim és a fotóim magukért beszélnek. Tapasztald meg Te is testközelből odaadó egyéniségemet! A telefonomat én kezelem. Ha éppen elfoglalt vagyok, és nem tudom felvenni a telefont, kérlek, próbálkozz később. Biztosan tudunk egyeztetni időpontot, mely mindkettőnk számára megfelel. SZEREPJÁTÉK-ÖTLETEK 1. Legklasszikusabb: Meglátogathatsz egy igazi kurtizánt a budoárjában...;) 2. Gyere el a kávézó-kuckómba, és válaszd a menűből a "Presszó Kávé EXTRÁKKAL"-t, és én lelkes pincérnöként teljes körű kiszolgálásban részesítelek... ;) 3. Te lehetsz a szomszéd, akinek elromlott a bojlere, és átkéretkezik letussolni a szomszédasszonyhoz... ;) 4. Te vagy a főnök, s a titkárnőd elkövetett egy óriási hibát, amit minden módon igyekszik jóvátenni,,, ;) 5. A tanárnőd a tornaöltözőből hívat ki Téged sürgősen, mert meg kell beszélni, mit is műveltél, s hogyan tehetnéd jóvá... ;) 6. A maszzőzről kiderül masszázs közben, hogy nimfomán... ;) 7. A főnökasszonyod azt mondja, hogy csak úgy tarthatod meg az állásodat, ha minden kívánságát teljesíted... ;) 8. Az elhanyagolt feleséggel tehetsz valami jót... ;) 9. Lehetsz Te a szexcoach vagy én... ;) És még végtelen a tárháza a szexuális játékok indításának, melyek fokozzák az izgalmat, s valami pluszt adnak az együttlét örömeihez. Neked milyen ötleted van? A való életben ki volt az, akit szívesen magadévá tettél volna egy bizonyos szituációban? Ezt most megélheted, valósággá válhat...
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Szerepjátékok
igen
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (89 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
IRiverZX beszámolója
2024-03-25 14:02:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Először e-mailen keresztül vettem fel a kapcsolatot Messalinával, majd pár levélváltást követően telefonon keresztűl egyeztettük a részleteket. Mivel még nem voltam nála, nagyon készségesen válaszolt minden kérdéseimre, sikerűlt mindent átbeszélnünk, hogy mit-hogyan szeretnék, képzelnék el, még tippeket is adott a szerepjátékhoz, amit nagyra értékeltem, mivel még nem nagyon volt részem hasonló játékban korábban. A hangja már a telefonon keresztűl is nagyon megfogott, egyben barátságos és szexi volt, teljesen levett a lábamról.

Lakás: BKV-val könnyedén megközelíthető, szép tágas, mint a helyszínen kiderűlt, minden jóval felszerelt lakás. A fürdőszoba teljesen rendben volt, az elvárt eszközökkel, friss törölközővel felszerelve. Az ágy a hancúrhoz teljesen kényelmes ás megfelelő méretű volt.

Külső: Nehéz bármely részét is kiemelni, mert úgy az egész összkép nagyon rendben volt nála. Korát meghazuttoló bájos arca, csodás szexi lábai és feneke, markolnivaló gyönyörű melleiről nem is beszélve. Nálam picit ugyan magasabb, testsúlyban teljesen arányos, gyönyörű nő. Imádtam mindenét.

Hozzáállás: Mindvégig kedves, kezdeményező, hol kissé dúrva, mint ahogy azt a megbeszéltek szerint kértem. Ő dominált az együttlétünk alatt. Látszott rajta, hogy nagyon tapasztalt, végig próbált irányítani, a kedvemre tenni, még új "dolgokat" is kipróbáltunk neki köszönhetően.

Együttlét: A megbeszéltek szerint anyós és veje szerepjátékot játszottunk. Az ajtón belépve köszöntött, és már játékban is voltunk, mintha már ezer éve ismertük volna egymást. :) A fürdőszobába kísért, majd zuhanyzás közben meglepve, beadott egy törülközőt és szépen a farkamat megfogva, lassan maszírozva, elkezdte ecsetelni, hogy az após mennyire nem foglalkozik vele és már nagyon szeretné, ha valaki kezelésbe venné már őt. Én először még kicsit vonakodva ugyan, próbáltam ellenállni, mégiscsak az anyúsom, de aztán győzött az akarat és átadtam magamat a gyönyörnek és a vágynak. A farkamat fogva vezetett a szobába az ágyig. Itt aztán az aktuson kívűl elég sok mindent kipróbáltunk. Egymáshoz dörgölöztünk, majd elkezdtünk vadúl csokolózni, egymást kényeztetni, aztán megfogta a torkomat és elkezdett utasításokat adni, amiket én próbáltam teljesíteni úrnőmnek és közben mondogattam neki, hogy már mennyire rég vágytam rá. Aztán szápen lassan felkerűlt rá a magassarkú és lábimádatba mentünk át, majd kicsit később felkerűlt nyakamba a lánc és teljes volt az extázis. Imádtam minden percét. Az első kört a mellei közé élvezve zártuk le. Majd kaptam egy nagyon jól eső, kellemes masszázst a hátamra, derakamra. Közben egy jót beszélgettük, elég sok minden szóba került és mint kiderűlt, egy nagyon intelligens, tanúlt hölgyről van szó, akivel tényleg egy élmény volt már csak a beszélgetés is, nagyon távol áll az amolyan "dugdb be a tuskóba a farkadat, azán mennyél innét minnél hamarabb" típusú nőktől, akikkel ezen az oldalon oly sokszor össze lehet futni. Tényleg nagyon nagy érzelmi intelligenciával rendelkező nő, akivel mellesleg isteni a szex minden perce is. A második menetet is megpróbáltuk, viszont itt az én hibámból, de kifogyott a kraft, így inkább hanyagoltuk a dolgot, és beszélgettük tovább.

Elégedettség és Ajánlás: Mit is mondhatnék. Ha az eddigi értékelésekből nem jött volna le: maximálisan ajánlani tudom csak, mindenki vigyázzon rá nagyon, egy igazi kincs, vele tényleg minden perc élvezet, hatalmas tapasztalata van és tényleg tudja mivel kényeztetheti vendégét. Már alig várom, hogy újra találkozzunk, és immáron a teljes repertoárt kipróbálva, játszva huncutkodhassunk újra és újra! Köszönöm szépen ezt a csodás alkalmat és lehetőséget, Messalina!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dc73 beszámolója
2024-03-07 21:58:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen elértem telefonon. Nagy örömre a kért időpontban tudott fogadni.

Lakás: Ízlésesen berendezett kis kuckó. Ez az ő birodalma. Nem osztozik rajta másokkal.

Külső: Gyönyörű, szexi, nőies. A képei nem hazudnak. Kedvencem a szépséges, finom puncija.

Hozzáállás: Egy órát töltöttünk együtt. Annyira volt kezdeményező, mint azok a nők akik nagyon kívánják a szexet. Nagyon kedves volt az utolsó pillanatig.

Együttlét: Ő volt a "szigorú" tanárnőm aki először nem látott módot arra, hogy adjon egy kegyelem kettest. Kértem, hogy adjon még egy lehetőséget. Hamar a nadrágom cipzárjára tévedt a keze. Azonnal megmozdult bennem "valami" és a kezem becsúsztattam a lábai közé. Bugyit nem találtam... Vadul csókolózni kezdtünk és az "iskolapadtól" átmentünk az ágyhoz. További csókok (fantasztikusan csókol), majd kicsomagolt és elkezdett szopni. Egy kis idő után úgy éreztem, hogy kell egy kis szünet a farkamnak mert nem akartam idő előtt elsülni, meg már nagyon akartam a puncija ízét érezni. Heves nyalakodásba kezdtem. Nagyon finom. Úgy érzem, ő is élvezte és orgazmusa is volt. Utána egy kis szipi-szopi és teljes egyetértésben az "öltözködés" mellett döntöttünk. Kértem, hogy lovagoljon meg. Megtette. Csodás volt. El is élveztem. Talán ő is... Utána kaptam egy kellemes hátmasszázst ami közben jól elbeszélgettünk. Izgalmas egy "idegennel" szex után ismerkedni. Ezután kérdezte, hogy kapható vagyok-e egy második menetre. Mondtam, hogy nem tudom de ő nem hagyta annyiban a dolgot, elkezdett csókolni. Na ennyi elég is volt, mert fél perc alatt kőkemény merevedésem lett. Úgyhogy kaptam egy mesés franciát és egy emberes adagot lőttem a szájába. Elrepült az óránk, fürödtem és csókokkal búcsúztunk.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes nő, imádja a szexet, nem tudom, hogy lehet-e ennél jobban csinálni. Imádlak Messalina! (Ahogy írtam attól is felállt😊.) Biztos visszamegyek hozzád. Csókollak minden porcikádon. Claudius

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Optimus171 beszámolója
2024-02-06 16:53:44
nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre felvette

Lakás: Nagyon tiszta, rendezett, jól felszerelt fürdő

Külső: Amint a képen látod

Hozzáállás: Kedvessége számomra a legmegfogóbb. Csillog a szeme ha ő is kíván téged

Együttlét: Ez a mi dolgunk. De van egy hintája :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pussyscholar69 beszámolója
2023-11-06 05:09:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Szokásom szerint telfonálton beszéltük meg a rendevút.

Lakás: Messalina látogatod meg. De az ő lakása is nagyon helyes és kénylemes.

Külső: Messalina minden porcikáját imádom.

Hozzáállás: Szokásom szerint legalább 2 órat töltök vele. De ha van rá lehetőséegem akkor 3-4 órát szeretek vele tötleni, hogy legyen időnk beszélgetni, játszani, piheni, nevetni. Imádok órák hosszán kényeztetni szerintem a legszebb puncit a világon.

Együttlét: Immár 4 éve rendszeresen imádom Messalinát.

Ezalatt az idő alatt nem látogattam meg más szexpartnereket, kivéve amikor

az istennőm nem volt elérhető, és azt javasolta, hogy élvezzem valaki mást.

Valahányszor ez megtörtént, még nagyobb csodálattal jöttem vissza Messalinához.

A mosolya, a személyisége, a csillogó szemei, a meleg szája, a kezei, a puncija, a szerepjátékos tehetsége együtt

téve ő a legjobb a szerintem.

Ez nem azt jelenti, hogy a többi lány nem izgalmas vagy nem tehetséges, de az általános izgalom, élvezet és elégedettség szempontjából Messalina a kedvencem.

Imádunk szerepjátékokat játszani, de nagyon szeretem azt is mikor meg kérem hogy meséljen az ő fantáziairól miközben imádom a gyönyörű punciját.

Egy nap megkérdeztem tőle, hogy megmutatná-e, hogyan szeret pinát nyalni, miről sokat beszélt, és hogy szereti, ha egy nő megcsókolja és nyalogatja.

Mint mindig, lelkesen betöltötte amit kértem tőle.

Egy kora körüli, szép érett nőt ajánlott, Melcsit, aki egyben kollégája is a Rosszlányokon.

Messalina meglátogatott a lakásomban és megittunk pár pohár bort, megbeszéltük, hogy mit csinálunk Melcsivel miközben Messalina simogatta a merevedő farkamat, én pedig simogattam

nedvesedő punciját. Mindketten serkentettünk egymást, de határozottan nem akartunk orgazmust elérni Melcsi érkezése előtt.

Megszólalt a csengő, és a gyönyörű Melcsi csábítóan mosolygott, csínosan öltözve, amikor kinyitottam az ajtót. A nappaliba vezettem, ahol Messalina várta őt a kanapén, fehér selyem neglizsében

stratégiailag felfedve az egyik mellét és a combját, alig rejtve el a punciját.

Megkínáltam Melcsit egy pohár borral, és megkértem, hogy üljön Messalina mellé, ahogy én ültem a másik oldalon, és Melcsi a középen.

Nemsokára a két lány nevetve beszélgetett és simogatta egymást, én pedig Melcsit segítettem ki a ruhájából, csak a szép selyembugyiját hagytam.

Míg Melcsi egyik kezével a merev farkamat simogatta, addig Messalinával szenvedélyesen csókolózni kezdet, simogaták egymás melleit és punciját.

Messalina lehúzta Melcsi bugyiját, és az ujját bedugta nedves puncijába, majd kihúzta és a számba tette az ujját,

de milyen nagyon finom volt Melcsi pinájának íze. Messalina visszanyúlt Melcsi puncijába, és megnyalta az édes méztől csillogó ujját míg a szemembe nézet és huncutul mosolyogott Melcsire, aki meg

mohon kezdte Messalina csiklóját ujjazni és a duzzadt bimbóit szopni.



A következő lépésben a két lány a kanapén feküdt, fejét a másik ágyékába temette, és remegtek az élvezettől.

Lehajoltam és megcsókoltam Messalinát és beledugtam a nyelvem Melcsi puncijába, hamarosan már egymáshoz dörgölődtek a nyelveink, miközben mindketten megnyaltuk Melcsi édes, lédús pináját.

Aztán megcsókoltam Melcsit és mindketten együtt nyalogattuk Messalina finom csöpögő punciját.

Aztán elhúzódtam, és néztem, ahogy a két gyönyörű nő átmegy a hálószobába, lefeküdtek az ágyra, és gyengéden szeretkeztek egymással.

Lassan simogattam a farkamat, és időnként az egyik vagy a másik lány szája mellé tettem egy kis gyors nyalásra vagy szopásra.

Életem egyik legszexibb pillanata volt nézni, ahogy ez a két csodálatos nő felfalja egymást és majdnem elsültem ahogy ők megremegtek az élvezéstől.

Arcuk kipirult a gyönyörtől, olyan csodálatos látvány volt, hogy nem tudtam megállítani magamat és puncijukat kezdtem nyalni gyengéden hogy ízleljem a csöpögő méz édes nedűket.

Töltöttem nekik még egy kis bort, és egy kicsit pihentünk, beszélgettünk arról a csodálatos élményről, amit éppen élveztünk.

Hamarosan Melcsi és Messalina rám mosolygott, és azt mondták hogy most rajtam a sor, és ők ketten kifejezik nagyrabecsülésüket, amiért ilyen kellemesen összehoztam őket.

Lefektettek az ágyra és lassan elkezdtek csókolni és simogatni egész testemet. Melcsi fogta a farkamat és Messalina szájába tette. Messalina markolatig lenyelte a farkam

majd Melcsi szájába tette. Ahogy Melcsi mélyen megszopta a farkam, Messalina masszírozta és nyalogatni kezdte a golyóimat. Ezután megnyalta az ujját, és masszírozni kezdte a prosztatámat is

miközben Melcsi finoman szopta a merev faszomat. Egy ponton fogalmam sem volt, hogy kinek a száját élvezem, a farkam készen állt hogy felrobbanjon a prosztatamasszázstól és a dupla szívástól.

Felnyögtem örömmel, jelezve a gyönyörű nőket hogy készen állok. Ekkor Messalina és Melcsi is egy pillanatra az arcomra eresztette a punciját, majd mindketten a farkam köré tették a szájukat, én pedig elengedtem egy gecci robbanást, ami mindkettőjük száját eltakarta. Megcsókolták egymást, miközben a geci az állukról visszacsorgott a farkamra.

Aztán szokásom szerint, ahogy nekem tetszik, Messalina az enyémre eresztette gyönyörű ajkait, és megcsókolt a gecimel tölt szájával.

Melcsi ugyanazt csinálta és ahogy mindhárman csókolóztunk, nyelvünk egymás köré csavarodott és élveztük a finom pina és geci ízek koktélját.

Pihentünk pár percet és még egy kis bort ittunk, miközben megköszöntük Melcsinek a csodálatos randevút. Amikor felöltözött, és követtem az ajtóig, mindannyian azt mondtuk, hogy ezt újra meg kell ismételni és hamarosan.

Amikor egyedül lettem Messalinával, nem tudtam visszafogni magam, és azonnal imádni kezdtem a gyönyörű csöpögő punciját, miközben elmesélte, mennyire szerette Melcsi pináját nyalogatni.

Hangja és édes csöpögő puncija nagyon felizgatott, lelkesen nyaltam. Imádtam a csodálatos pináját, és hamarosan meg jutalmazott a gyönyörű istennőm, egy újabb csúcsponthoz ért és élvezve megtöltötte a számat a méz édes nedűjével.

Köszönöm Messalina azt a csodálatos élményt amit együtt élveztünk, és alig várom, hogy hamarosan felfedezhessek néhány új, izgalmas élményt veled. Remélhetőleg Melcsit is be tudjuk foglalni, talán egy négyesben így nézhetem hogy a lányok egy másik merev faszt szopnak, miközben én mindkettőtöket kinyallak a lédús élvezésig.

Elégedettség és Ajánlás: Ezt a bájos istenőt csak ajánlani tudom minden úriembernek aki szeret egy inteligens és szuper szekszi nővel időt tölteni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fishbed beszámolója
2023-07-03 17:03:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Visszatérő vendégként levélben egyeztettük a randevú időpontját és telefonon beszéltük meg a részleteket.

Lakás: A lakás kedves, barátságos, a fürdő jól felszerelt, tisztaság mindenhol.

Külső: Az profiljában látható fotók/videók a valóságot tükrözik. Érett hölgy kellemes domborulatokkal, huncut mosollyal, erős buja kisugárzással.

Hozzáállás: A szerepjáték a közös kedvencünk, most egy újabb fantáziámat ültettük át a gyakorlatba. Előre megbeszéltük a történet fő vonalát, és hagytuk, hogy az érzések, élmények sodorjanak bennünket. Messalinával mindig öröm a játék. :)

Együttlét: Állásinterjú volt a téma. Én, mint az elfoglalt üzletember új asszisztenst kerestem, aki minden igényemet kielégíti. Messalina ennek megfelelő öltözéket viselt. Miután behívtam az 'irodámba' gyorsan túlestünk a formaságokon. Mivel a referenciái megfelelőek voltak, rátértem az 'extra' munkaköri leírásra. Megkértem, hogy tegye szabaddá a kebleit, ennek Ő kikerekedett szemekkel, némi vonakodással de eleget tett. Elővettem egy átlagos méretű vibrátort és utasítottam, hogy kapjon be belőle amennyit csak bír. Nagyot néztem, amikor a vibrátor tetemes része eltűnt az ajkai között.

Ezek után felszólítottam, hogy szopjon le, elém térdelt, kiszabadította a nadrágomból a már erősen meredező farkamat és elkezdte szopni. Akit már a szájába vett, az tudja mit éreztem, olyan francia leckét kaptam, hogy ha nem ültem volna a széken biztosan összerogytam volna. A 'képesség bemutató' a szájában fejeződött be.

Miután az utolsó cseppet is kiszívta belőlem, felszólítottam, hogy vegye le a szoknyáját és feküdjön a kanapéra. A combjai közé térdeltem, és nyelvemet belemártottam a pinájából bőségesen szivárgó nedvekbe. Meglehetősen sokáig nyaltam, de nem tudtam elszakadni az isteni puncitól. Ténykedésemet jól hallható siker koronázta.

Ezek után védőfelszerelést vételeztem, és kutyusban próbáltam ki leendő asszisztensemet. A kellően bemelegített punci jól fogadta egyre gyorsuló lökéseimet, és kisvártatva tele is lőttem az óvszert.

Miután kipihegtük magunkat, közöltem vele, hogy elnyerte az állást. :)

Elégedettség és Ajánlás: Drága Messalina! Erre a randevúra érdemes volt várnom! A játék Veled mindig nagyon élvezetes és szórakoztató. Remélem még sok hasonlóban lesz részünk. ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
PussyScholar beszámolója
2023-06-27 22:33:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Very easy, I called and she answered, her English is quite good, my Hungarian not too bad.

Lakás: Lovely apartment, super clean, tastefully decorated, love the swing.

Külső: Beautiful young/mature woman, sparkling blue eyes, captivating smile, even prettier then her photos. Her pussy is a masterpiece, the prettiest I have ever had the pleasure of admiring and worshiping.

Hozzáállás: Open and inviting, sensuality radiates from every pore of her being. She can be either very coy or very initiating, depending on your preference.

Együttlét: I have been a great fan of Messalina for over three years now. Ever since business has brought me to Budapest, she is the first stop, the last stop and as many visits in between as I can arrange on each trip. Each time it is like visiting your favourite lover, girlfriend, mistress, or dear fuck buddy. She radiates such natural and powerful sexual energy it is impossible to resist even when we play one of our many roleplaying games such as when I am the shy priest and she is the wanton housekeeper. Her breath is always sweet, her lips warm and moist and whether she is kissing you or sucking you to the hilt or fucking you with enthusiasm, it always feels like she is giving everything of herself, that it is not an act, that she is doing what she loves to do with her favourite partner. On my last visit to Budapest I was again obsessed with seeing my dear goddess of sensuality, for days before all I could think of was how I will worship every inch of her body and how she will repay me with the kind of thundering orgasm that only she can draw out of me. I called her and we set up a long session. If you really want to live the full Messalina experience I recommend at least two hours, although my preference now runs to 3 to 4 hours of unhurried play, unlimited joy and orgasms, of course she being who she is, the Roman empress of sensuality, she orgasms twice to every one of mine at least.



This time, after I arrived with my usual gifts that she is always charmingly reluctant to accept and some crushing hugs and hungry kisses, and a little catch up on our lives since the last time, and a quick discussion of what game we would be playing, I headed to the bathroom to wash off the dust of the road. In the meanwhile she changed into a very modest but tasteful summer dress with medium heels. I came back out of the shower fully dressed. The game was simple, she was a volunteering for a scientific study, where she would be rewarded quite well for her participation. Unfortunately she misread the advert and did not realize that this a study of female orgasms and the relationship between how a pussy reacts to stimuli to other parts of the body such as the breasts, nipples, feet, bum, lips etc. She is not sure, but really needs the money so she finally consents. I make her sit on a chair and tell her to pull her panties off, spread her legs and open her pussy, since the first part of the test is to understand the look and shape of her honeypot. After some shy moments she complied and laid bare that gorgeous pink butterfly pussy of hers. I have become addicted to the sight over the years but it never ceases to arouse me immediately.



I asked her to spread it as wide as she can and let me examine it closely. The hypnotizing aroma of her already moistening nether lips was intoxicating. I had to hold myself back from not immediately worshiping it with my tongue. I then asked her to remove her bra and free her breasts. Her beautiful pink nipples were already pert and just waiting to be caressed. I gently squeezed each and tweaked them, her body gave a slight shudder as I reached down to her pussy, and determined that exciting her nipples did indeed cause her pussy to be more moist. I pointed this out to my subject and she just quivered again as I spread her seeping nectar over her lips and budding clitoris. Next came small suction cups attached to her nipples while I chose one of her vibrators as an examination tool. I played the vibrator around the outer lips teasing her and slowly circled closer and closer to her button of pleasure. I could literally see the warm moisture start to seep from her open pussy. I could barely hold myself back again from not tasting the honey flowing freely from her. I explained that the next experiment had to do with how her pussy reacts to the sight of a hard cock. Again, staying in character, she was uncomfortable with the idea at first but she reluctantly agreed. I freed my throbbing cock and showed it to her, made her hold it, while once more I checked on the flow of nectar. As expected the flow was continuously increasing. Next I told her that we must proceed to the next stage where we will examine the effects of how a cock in her mouth will affect her now swollen dripping pussy. Again after a few moments of reluctance she agreed after I reminded her that she volunteered for the scientific experiment and she would not receive her reward if she quit, but she could leave if she wanted to. I told her to open her mouth wide and I slowly inched my cock into her mouth. The heat of her mouth and the softness of her lips and tongue almost made me explode. I pulled it out of her mouth and touched her pussy which was now dripping with her honey.

I now said that the next stage is for me to taste her nectar to analyze the results. I moved her to the couch, laid her on her back and asked her to spread her legs and pull her pussy lips apart. Slowly I got closer and closer, inhaling her intoxicating aroma. I almost came just by the sight and smell of her magical cunt. I started by gently licking her outer lips and slowly circling toward her now fully erect clitoris popping out from her lips. She started to slowly raise herself to my lips and tongue until we were in rhythm and as our movements increased, I could hear her moans of pleasure that suddenly became a cry of joy as her whole body shuddered as she orgasmed into my mouth, flooding it with more of her delicious honey. After a few moments rest I resumed my analysis with the conclusion that the sight and feel of a hard cock does affect the arousal state of a pussy. Now that we have achieved the first stage we must now see how arousing a cock would affect her. Having licked her pussy totally clean, we could once again start the experiment.

I lay on my back while she was asked to caress my cock and balls, and slowly start sucking it the way she thought it should be done. Within minutes my cock disappeared in her mouth to the hilt while her hand massaged by balls and slowly one finger started caressing my anus. Within a few minutes I was experiencing the most amazing feeling as her warm mouth wrapped around my cock while her fingers were giving me a prostrate massage that was the most intense of feelings. As my cock and prostrate were equally excited she increased the rhythm until there was nothing stopping her from bringing me close to an earth shattering orgasm. That"s when she swiftly switched positions and firmly sat on my face, while she reinserted her finger and swallowed my cock. She turned back to me and asked whether her pussy was wet and excited enough. I could only mumble a stifled yes as she pressed her pussy to my mouth and swallowed my cock whole just as I burst into her mouth. She kept pressing her dripping pussy to my mouth as she waited for my trembling cock to settle. Then she turned to me and slowly let my come drip out of her mouth onto my cock and then kissed me with the remainder, her tongue covered in velvet cream furiously probing mine.

Once we settled down and had some refreshments we talked about her love of the theatre and poetry, and then discussed what new games we would like to try out in a few days time. I believe the effects of wet pussy while riding hard cocks in different positions is our next experiment on this trip. I will report on those next time. Suffice to say there is no one like Messalina, her sensuality and sexuality are legendary, like the Roman empress she is named after. She radiates the joy of sex as it should be, a wonderful game to be played, to be enjoyed and to be cherished when one finds such an amazing woman.

Elégedettség és Ajánlás: I recommend her wholeheartedly. But with a warning: she can become very addictive. Once you have spent quality time with her it is difficult to settle for the ordinary. I have become an exclusive fan, not having head any desire to look elsewhere. Although we both would like to relive an experience we had recently to further explore her bisexuality. More of that story soon.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tender beszámolója
2023-02-01 15:42:21
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre sikerült.

Lakás: Nagyon kis hangulatos, parkolni egyszerű volt.

Külső: Akárcsak a képeken. Mindenképp ajánlott azoknak akik az érettebb hölgyeket szeretik.

Hozzáállás: Nagyon kedves, mosolygós.

Együttlét: Régóta nézegettem az oldalon. Szerepjáték miatt mentem, volt egy megtörtént eset amit újra szerettem volna átélni. Annyira jól csinálta, hogy megőrültem. Ilyen francia és mélytorok biztos, hogy nincs sehol! Pornó feeling abszolút! Enyhe pofozgatás, csókok.... És legalább háromszor elélvezett!

Elégedettség és Ajánlás: A leghatározottabban ajánlom mindenkinek! Biztos, hogy megyek még!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
aurelius beszámolója
2022-11-14 22:25:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, amikor először hívtam, nem vette fel, de nemsokára sms-ben jelezte, hogy tudunk beszélni.

Lakás: Saját, hangolatos lakás, fürdőben mindenféle tusfürdő rendelkezésre állt, törölköző stb, ahogy kell.

Külső: Igazi MILF, kb 170 magas tehát nem picike, nagyon ápolt, selymes bőr.

Hozzáállás: csak 15 percre mentem, nagyon kezdeményező volt és mondhatni odaadó, ezen túl diszkréten szórakoztat, addig megy pl. a beszélgetésben, amennyire Te szeretnéd

Együttlét: 15 per alatt is sikerült mélytorkos francia tudását (többedszerre és mindenféle pózban) is alaposan letesztelni.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom minden makktársnak, aki egy nagyon kedves (megint mondom: odaadó) intelligens hölgyel szeretné eltölteni az idejét.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kozalkalmazott beszámolója
2022-11-02 11:18:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyszerűen foglaltam időpontot.

Lakás: A lakás a célnak tökéletesen megfelel. Diszkrét.

Külső: Mint a fotókon...

Hozzáállás: Nagyon kedves. Kezdeményező. Játékos. Huncut. :)

Együttlét: Azt játszottuk, hogy ő hívott engem, mint mindenhez értő szakembert, karbantartót.

Kis köntösben fogadott, ami már belépéskor sokat sejtetően szétnyílt rajta. Aztán a fürdőszobában magyarázta, hogy milyen átalakításokat szeretne, s közben leesett valami, amiért úgy hajolt le, hogy a láthattam, hogy a combfix csipkéi fölött, a harisnyatartó alatt nem volt bugyi. Ez nekem felhívás volt keringőre. Magamhoz húztam szorosan, csókoltam, simogattam, kibújtattam a köntösből. Ő pedig elém térdelt, elővette az ágaskodó farkam, szopni kezdte. Az ágyban folytattuk, ahol úgy éreztem, hogy egy igazán jó szakasszony kezében, szájában, pinájában vagyok. Mondtam is neki, hogy 'Te egy igazi szakasszony vagy!'

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom annak, aki igazi szakasszonyt keres, és jól akarja érezni magát. Teljes kikapcsolódás,kielégülés, feltöltődés garantálva.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
PTamás beszámolója
2022-09-27 17:57:26
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan ment.

Lakás: Tiszta és hangulatos.

Külső: Mosolygós, bájos arcú. A képek tükrözik a valóságot.

Hozzáállás: Maximális a hozzáállása.

Együttlét: Szerepjátékot terveztünk. Egy kellemes kávéházi délután igazi ínyenceknek. Mindent a vendégért. Mindenki elégedetten távozott.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom. Különleges élmény.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nyominyau beszámolója
2022-09-20 11:40:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, külföldi számról hívtam, először nem vette fel, de írtam neki bemutatkozó SMS-t és szinte azonnal reagált.

Telefonon egyeztettünk, nagyon kedves hangja van, akárcsak élőben. Mindent megbeszéltünk és a megbeszélt időpontban fogadott.

Lakás: Elbűvölő kis kuckó, tisztaság, rend és jó illat fogadott. Mosdó, zuhanyzó rendben van, tusfürdő, szájvíz, tiszta törölköző, szóval mint otthon...

Külső: Akárcsak a képeken, elragadó teremtés, nagyon aranyosan, kuncogva beszél, már ezzel felcsigázza a látogatót.

Hozzáállás: Egyszóval: TÖKÉLETES!

Együttlét: Kis szerepjátékra mentem amit én találtam ki, egy órát töltöttem vele, a franciája tökéletes, imádja ha kényeztetik.

Minden úgy történhetett ahogyan elképzeltem, igencsak kifejezi, ha valami tetszik neki, gyönyörű volt a punciját-csiklóját szopogatva-nyalogatva hallani kéjes hangját, érezni, mennyire tetszik neki a dolog.

Kipróbáltuk a hintát is, ez nekem annyira nem jön be, jobban szeretem "ágyban, párnák között" ahogyan a költő mondta és én is a végére majd meghaltam, annyira jó volt.

Elégedettség és Ajánlás: Olvasván a sok szép értékelést, sejtettem, hogy mi vár rám, de sikerült minden elképzelésemet felülmúlnia! Nagyon elégedett vagyok, szívből ajánlom kizárólag korrekt és komoly úriembereknek, kérlek benneteket vigyázzatok rá, ha valaki, hát Ő igazán megérdemli!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hyperverz beszámolója
2022-08-24 22:10:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Harmadszor hívtam, szerencsére ez alkalommal össze tudtuk hozni a randit!

Lakás: Csodálatos kis ízléses lakás. Tiszta, igényes.

Külső: Messalina pont olyan, mint a képeken. Csinos arcú, szép formájú, barátságos nő, huncut szemekkel, szép mosollyal. Az a punci...annyira eredeti, annyira szép!

Hozzáállás: Első randin egy kicsit visszafogott volt kezdetben, de nem vesztette el sejtelmes finom nőiességét, Egy órát voltam vele.

Együttlét: Csók, erotikus megismerkedés, csókok, símogatás. Szerepjátékoztunk egy jót. Az irodában elkérte a laptopomat, majd huncut mosollyal közölte, hogy érdekes fotók vannak rajta a közös kolléganőnkről, Brigiről.Megdöbbentem, hogy meglátta, nem akartam megmutatni neki.Megígértettem, hogy nem mondja el senkinek.Elmeséltette, hogy ismertem meg Brigit, a kis sub biszex pinát. Majd elmondtam, hová vittem, hogy fotóztam, és miket csináltunk. Majd észrevettem, hogy Lina a melleit símogatja már ,szép lassan odanyúlt a farkamhoz. Szopott, csókolóztunk a ,,munkahelyünkön,, ... Majd vetkőzés után hosszasan kinyaltam.Sajnos a farkam nagy volt neki, a randi egy óriási franciázásban teljesedett ki.

Elégedettség és Ajánlás: Csakis a maximális imádat, szeretet és tisztelet szavait mondhatom el. Annyira csodás volt Lina, hogy el sem tudom mondani. A puncija nagyon finom és tiszta, az egész nő egy finom csoda. A szerepjáték eljátszásában mesterien érezte, mit szeretnék. Nagyon vissza akarok menni hozzád ,drága Lina!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Videkivandor beszámolója
2022-06-07 12:32:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Délelőtt emailt váltottunk. Délután felhívtam, elsőre felvette. Már a hangjától és beszédstílusától jó kedvem lett. Nagyon kedves. Pár óra múlva nála voltam.

Lakás: Könnyen megtalálható. Tiszta és ízlésesen berendezett. Sok tusfürdő volt. Érkezés után üdítővel kínált. Vizet kértem, volt szénsavas és mentes is.

Külső: Nekem nagyon tetszik. Nem tudom volt-e rajta smink. Nagyon természetes az arca. Szemei nagyon szép kékek. Jó játszani a cicikkel.

Hozzáállás: Teljesen természetes volt velem. Előzetesen csak együttfürdést beszéltünk meg a vágyaimból. Végig olyan volt, mintha a barátnőm lenne. Kedvesen, mosolygósan várt. Belépés után csókot váltottunk. Volt kis simogatás, apró érintések. Mindenben a kedvemre tett. Nekem nagyon jó volt, hogy volt amiben kezdeményezett, és minden úgy történt ahogy szerettem volna. Végig figyelt rám, kedves és nagyon természetesen viselkedik. Szuper élmény volt. 1 órát kértem, szerintem kicsit tovább maradtam. Nem szólt érte. A végén az öltözködésnél még ő szólt, hogy nem kell kapkodni.

Együttlét: Mindenben nagyon tetszett. Érkezéskor az ajtó takarásából csak a fejét dugta ki. Kedves gesztusnak gondolom, mert abban a pillanatban fokozta a várakozásomat, hogy milyen ruha lehet rajta. Üdvözlés, csókváltás. Míg hozta a vizet, levettem a cipőt és előkészítettem az ajándékot. Elkezdtünk egymáshoz bújni, csókok, kis simogatás. Benyúltam a lába közé, nem volt rajta bugyi. Vetkőzéssel előbb végeztem, melleit markolásztam mögötte állva. Néztem a popsiját, nem lerohanva de elkezdtem simogatni. Fürdőbe mentünk, közben volt farkinca érintés. Végig kedves és figyelmes. Tökéletes volt, hogy mikor mosdatott, mikor izgatott. Szobából még visszalépett a törülközőért, mert vizes maradt a hátam. Mondta megtörölget. Nekem sokat számítanak az ilyen apró gesztusok. Nagyon jól éreztem magam. Kérdezte, hol kezdjük: szőnyegen, ágyon vagy meghintáztatomő Ölelkezve csókoloztunk, úgy vezettem az ágyhoz. Ágyon térdelve elkezdett cumizni, előtte álltam. Bekerültem a párnák közé. Kértem és kaptam 69-ezést. Folyamatosan játszott a szerszámmal. Javasolta forduljunk oldalra, mert arra gondolt, hogy nyom engem. Nem éreztem nehéznek a súlyát. De oldalra fordulva folytattuk egymás kényeztetését nyelvvel és szájjal. Nagyon szuper a hozzáállása. Velem előfordul, hogy nagyon sok idő múlva tudok elélvezni. Nem tett fel olyan kérdést, ami más lányoknál előfordul: "húzhatjuk a gumit"ő Addig kényeztette, amíg én nem kérdeztem, bedugjuk-e. Igent kaptam. :) Szemből hatoltam be, egy idő múlva megkértem legyen felül. Majd franciás befejezést választottam. Törölgetés után öblitett a fürdőszobaban. Mellém bújt. Megkérdezte kérek-e masszázst. Kértem. Elkezdett masszírozni. Hagytam kis ideig, majd hasra feküdtem. Kókuszolajjal bekente a hátam. Élveztem az érintéseit. Beszélgettünk közben. Jó társaság. Ránéztem az órára. Mivel sokáig tartott az első, megkérdeztem mit gondol, belefér még egy franciaő Pozitív választ kaptam. :) Masszírozott még, hogy beivódjon a kókuszolaj. Megtörölgetett. Jött a francia. Nagyon jó látvány volt. Folyamatosan kényeztetett. Én döntöttem úgy, segítek kézzel. Ilyen napom volt, szükséges volt a befejezéshez.

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus élmény volt. Azért éreztem jól magam, mert mindenben nagyon természetesen viselkedik. Nem vagyok nagy lepedő akrobata. Hozzám hasonlóaknak nagyon jó Messalina. Biztos a tapasztaltabbaknak is. Foglak még keresni. Ez egy ígéret... 😉

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
englishgentleman43 beszámolója
2022-05-30 17:32:07
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: contact via site, got answer same day, attentive response

Place: Hotel

Looks: Very classy lady. Dresses smartly and all natural looks.

Attitude: Perfect attitude, totally trustworthy, very nice pleasant, lots of smiles, a pleasure to meet, kind and considerate.

Act: gfe experience

Satisfaction and Recommendation: This lady is a special jewel. Very nice, made me smile , a lot to meet. Treat her well and with respect and you will enjoy your meeting.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Doyle beszámolója
2022-05-16 09:02:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Sikerült gyorsan időpontot egyeztetnem a hölggyel.

Lakás: Tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető. Tiszta és otthonos. Érzi az ember, hogy jó helyre érkezett.

Külső: Mint a képeken, bár többnyire ruhában fogad, miután úgy kérem. :)

Hozzáállás: Hozzááll, ül vagy fekszik rendesen a dolgokhoz, úgy ahogy szeretném és ahogyan megbeszéljük, de meglepetés azért mindig van, amitől persze eláll a lélegzetünk. Mondjuk az övé mástól áll el. :)

Együttlét: Két dolog az, amit érdemes kiemelni! Korábban Messalina úgy jellemezte magát, hogy ő megéli a szexualitását és ehhez még hozzájön a másik kulcsszó, a játék. A kettő ötvözete egy kis fantáziával feldúsítva egy ilyen intelligens és művelt hölgy társaságában, mint ő, maga a paradicsom. :)

Elégedettség és Ajánlás: A fentiek tükrében szerintem ez elég egyértelmű! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dugattyuu beszámolója
2022-04-04 22:03:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Régóta csodálom romantikus videóit.

Izgatta a fantáziámat, kívántam, felhívtam.

Lakás: A lakás teljesen rendben van.

Külső: Kedves, szimpatikus középkorú hölgy.

Kedvenc testrészem egyértelműen a pinája!

Hozzáállás: Elmondtam hogy mit szeretnék, ő pedig készségesen teljesítette.

Együttlét: Ő volt a doktornő, akit merevedési problémák miatt kerestem fel.

Megkértem hogy behatóan tanulmányozza a témát. Megtette.

Kiderült hogy sokkal kisebb a problémám, mint ahogy gondoltam.

Elégedettség és Ajánlás: A hinta egyedülálló!

A kitárt combok, a behatolásra váró pina látványa felejthetetlen!

A hölgy készséges és kellemes.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kozalkalmazott beszámolója
2022-03-30 14:31:14

Kapcsolatfelvétel: Az időpont egyeztetés gördülékenyen ment

Lakás: A lakás jól megközelíthető helyen van gyönyörű tiszta otthonosan berendezett,tisztaság mindenhol.

Külső: Gyönyörű csinos mosolygós középkorú szép asszony

Hozzáállás: Mindent megtesz annak érdekében, hogy jól erezze magát az ember fia

Együttlét: Minden normális dolgot maximálisan kivitelez és függőséget okozhat!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon korekt művelt csak ajánlani tudom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Holgyimado beszámolója
2022-03-09 21:24:05
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elsőre felvette.

Lakás: A lakás teljesen rendben van, szép tiszta a fürdőszoba, abszolút rendezett a lakás.

Külső: Nagyon csinos, kifejezetten szép arca van, és jó alakja van! :-)

Hozzáállás: Nagyon kedves volt végig, azt kaptam amit szerettem volna.

Együttlét: Mindenben ügyes volt amit kértem és végig kedves volt és lehetett vele beszélgetni is ami számomra fontos.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben ajánlom a hölgyet, mert valóban úgy néz ki mint a fotókon, és tökéletesen csinálja amit csinál! :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
PTamás beszámolója
2022-03-09 17:13:14

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, jókor hívtam, pont felvette.

Lakás: Minden adott, hogy jól érezd magad. Egy ingatlanos biztosan részletesebben tudna írni róla.

Külső: A képek tükrözik a valóságot.

Hozzáállás: Amit előzetesen megbeszéltünk, aszerint történt minden. Hamar megy ilyenkor az idő, ha az ember jól érzi magát.

Együttlét: Nem szeretném részletezni, de a bemutatkozó szövegének első két mondata nagyon illik ide. Ma ismét bebizonyosodott, hogy az élethosszig tartó tanulás tényleg hasznos. Duplán :).

Elégedettség és Ajánlás: Leginkább azoknak ajánlom, akik tudnak viselkedni is a nőkkel.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MrMuzzy beszámolója
2022-03-07 22:35:07
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egy hármas randit sikerült megbeszélni Messalinaval és Huncutkaval. Lina abszolút rugalmas volt és könnyen elérhető. Csillagos 5

Lakás: Nem nála találkoztunk, hanem Huncutkanal. Kényelmes tetthely a célnak tökéletesen megfelel. Parkolni egyszerű és ingyenes

Külső: Mindkét hölgy úgy néz ki mint a képeken. Érett, vonzó, formás MILF

Hozzáállás: Egy órát voltunk együtt. Spontán ment minden. Mindenki kényeztetett mindenkit

Együttlét: Kértem a lányokat, hogy először egymást kényeztessek és én majd beszállok. Igazi bi mindkettő. Volt csók, nyalták egymás punciját és élvezték! Majd ugyanekkora élvezettel kapták be tövig az én szerszámom. Mindent belengett a szex, a két finom pina és az én hímtagom illata... első körben Huncutka kért a puncijaba és míg dugtam Lina a golyoimat izgatta. Hatalmasat élveztem. A másik körben Huncutka készre nyalta Lina punciját amit ő visitva élvezett és közben mélyen a torkára vett, keményre szopott. Nem volt pardon, meg kellett dugnom a finoman előkészített puncit! Nem is tétlenkedtem, addig kefeltem Linat míg mindketten elélveztünk. Persze közben Huncutka végig izgatta a golyoim és Lina punciját, ahol csak ért minket.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem jó volt az összhang a lányok között, jól álltak egymásnak és látszik rajtuk élvezik a szexet, tudják is és oda teszik magukat! Én piszokul élveztem, ha rajtam múlik lesz még ennek folytatása. Ajánlom őket, külön külön is, de ha van rá lehetőségetek, hozzátok össze velük a hármas vagy akár többes felállást! Ja és szóljatok nekem is :)!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Q13 beszámolója
2022-03-02 12:34:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Visszatérő vendége vagyok, vagy telefonon vagy e-mail-ban egyeztetjük a következő randevú időpontját.

Lakás: A lakás kifogástalan állapotú mint mindig, kellemes benyomást kelt. Rend tisztaság, a fürdő ellátva minden szükséges kellékkel.

Külső: Aki találkozott már Vele az tudja, hogy ő van minden fotón/videón. Aki még nem járt nála, annak üzenem, hogy nem fog csalódni, valóban a képen látható ragyogó mosolyú szőke hölgy fog ajtót nyitni.

Hozzáállás: Ismét szerepjátékot játszottunk, ezúttal rá bíztam, hogy mi legyen a téma. Nem csalódtam, Messalina nagyon izgató szituációt talált ki, és a megvalósítás is igen élménydúsra sikeredett. :)

Együttlét: 'Orvososdit' játszottunk. Egy fehér köpenyben, feltűzött hajjal nyitott ajtót. Üdvözöltük egymást, én elvonultam a fürdőbe, hogy felfrissítsem magam a játék előtt. Ő addig előkészítette a terepet.

A fürdőből kilépve elém, (a "doktor úr" elé) állt, közölte, hogy ő a mai asszisztensem, és az első beteg lemondta a vizsgálatot, így van egy szabad óránk, de neki lenne egy apró problémája, tudnék-e segíteniő Bólintottam, erre előadta, hogy vásárolt magának egy jóni tojást, amit tegnap este zsinór nélkül felhelyezett a hüvelyébe, és azóta nem tudja kiszedni... Tudnék-e ebben segíteniő Szaporán bólogattam. Felfeküdt a vizsgálóasztalra, én az asztal végére ültem, szemben kitárt ölével. A jobb oldalra oda volt készítve egy szék rajta különböző 'vizsgáló' eszközök. Először a punci pumpát vettem elő. Utána a csiklószívót illesztettem a megduzzadt csiklójára. A hatás nem sokáig váratott magára, főleg miután a csiklószívón lévő vibrátort is bekapcsoltam... A sóhajai mélyültek, a keble hullámzott, apró nyögések hagyták el ajkait. Ujjammal gyengéden kutattam a hüvelyében. Néha éreztem bent valami keményebb tárgyat, ott volt a jóni tojás...

Egy óvatlan pillanatban a csiklószívó leesett, így a nyelvemmel pótoltam. Alaposan feltérképeztem a vizsgált területet. A vizsgáló asztal másik végéről hallható hangok alapján a páciens teljes megelégedésére. Nem tudom mennyi ideig nyaltam, egyszer csak kérte, hogy a farkamat tegyem a szájába. Nem voltam rest, a fejéhez léptem, és akkor már jócskán duzzadt farkamat a szájába raktam, lelkesen szopni kezdett. Az asztal kicsit magas volt nekem, így lecsúszott az asztalról elém térdelt a piros szőnyegen, és olyan francia leckét kaptam, hogy még most is beleborzongok, mikor ezeket a sorokat írom. Egyszerre erős és gyengéd, hol gyors, hol lassú, nem gépies, minden mozdulatából, hangjából sugárzott, hogy Ő ezt szereti csinálni, és Uramatyám milyen jól csinálja! Amikor elélveztem, a lábamból minden erő elszállt, meg kellett támaszkodom a vállán, hogy ne rogyjak rá.

A randi hátralevő pár percében a kanapén összeölelkezve beszélgettük. Intelligens, jó humorú, kellemes beszélgetőpartner.

Ja, a jóni tojás is meglett, a szopás közben magától távozott a hüvelyből.

Elégedettség és Ajánlás: Drága Messalina! Ismét egy jól sikerült randevút tudhatunk magunk mögött. Könnyed, élvezetes volt a közös játék, amint lehetőségem lesz újra meglátogatlak, mert játszani felnőtt fejjel is nagyon jó.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kerékpáros_diák beszámolója
2022-01-20 19:17:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mindig is jótékony hatással voltak fotói és videói merevedésemre. Döntöttem, felhívom. Többször kellett próbálkoznom, de végül siker a kitartásom.

Kiszöktem a suliból és elbringáztam hozzá. Kerékpárral a parkolás ingyenes!

Lakás: Meleg, meghitt kuckó, tisztaság és barátság fogad. Esetünkben tanteremmé/tanárivá változott.

Külső: Szexistennő! Kerek, kézbeillő formák, finom bőr, mennyei illat.

Hozzáállás: Kíváncsian, kedvesen fogadott. Csók. Rövid beszélgetés, hygiénia, majd átváltozott álmaim tanárnőévé.

Együttlét: A NŐ, kire gondolva mindig merevedésem és mocskos gondolataim támadtak. Leülünk az asztalhoz, majd számonkér a biológiai elméleti dolgozatom teljesítménye miatt. Hebegek-habogok, szeretném jóvátenni hanyagságomat. Kajánul mosolyogva, kacsintva meglazítja blúzát, harisnyás lábával lábamhoz ér. Hangja a szigor eltűnésével, a kajánság megérkezésével csábító tónusba kapcsol. Csókja mámorító. A tisztelettudó érintések, hamar átváltanak izzó energiákká...Az idő megszűnik, elhomályosodik minden...

...élveztünk, és élveztünk, és élveztünk

Elégedettség és Ajánlás: Csodás időt töltöttem Nála. Biztos, hogy megyek még hozzá. Úgy érzem egy húron pendülünk, fantáziánk közös halmazában van még muníció.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
PTamás beszámolója
2022-01-03 16:49:23
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen ment.

Lakás: Kicsi, de praktikusan berendezett.

Külső: A képeknek megfelelő a valóságban is. Bájos vonásai vannak.

Hozzáállás: 1 órát voltam, nagyon gyorsan elment az idő.

Együttlét: Többnyire én kezdeményeztem az orvosi vizsgálat miatt. Mindent rendben találtam. A részleteket kihagynám, elvégre köt az orvosi titoktartás.:)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves, közvetlen, ajánlom mindenkinek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
C-max beszámolója
2022-01-03 15:57:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam néhány csörgés után felvette

Lakás: 9.ker tiszta rendezett otthonos sexi kéjlak! Minden a rendelkezésre áll ami elvárható!

Külső: A képei videói abszolút helytálloak. Csinos negyvenes szomszédasszony aki után fordulsz a lépcsöházban! Finom tapintású ápolt böre feszes formás teste van. Nem nagy de formás érintésre érzékeny cicik. Sexi ruciban fogadott combfix s mint késöbb kiderült egy aproság hiányzott róla. Ami finom jól nedvesedő részben borotvált puncit takarni hívatott.

Hozzáállás: Első randim volt Messalinával 45percet javasolt. Hát több lett! Kezdeményező már belépésnél elbűvölt csókjával határozott közeledésével!

Együttlét: Na ezt most nem részletezném! (Lásd a galériát!) Általában egylövetű vagyok de nála dupláztam! Nagyon jó szerető. A tervezett 45percet majd meg dupláztuk úgy érzem kijött a kémia kettönk közt! A búcsúzás is meg kapó nehéz volt ott hagyni!! Hát az első randit kimaxoltuk!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele abszolút ajánlani való kategoria a hölgy!! Biztos megyek még hozzá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fishbed beszámolója
2021-11-11 12:49:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel könnyű, visszatérő vendége vagyok, telefonon vagy levélben egyeztetünk időpontot.

Lakás: Könnyen megközelíthető helyen érhető el, lakás ízlésesen berendezett, barátságos helyszín. Rend és tisztaság mindenhol, a fürdőben minden megtalálható amire szükség lehet.

Külső: Messalina nem árul zsákbamacskát, képein/videóin Ő szerepel. Nagyon kevés hozzá fogható lánnyal találkoztam.

Hozzáállás: A szerepjáték miatt lettem visszajáró vendége. Messalina élénk szexuális fantáziával van megáldva. Nagyon jó ötletei vannak, amit nagy lelkesedéssel ültet át a gyakorlatba. Imádok Vele játszani, minden alkalom felejthetetlen számomra.

Együttlét: Ezen a randevún az Ő ötlete képezte a játék alapját. Én egy szexshopban vagyok eladó, ahova a Messalina jön vásárolni.

A shopba belépő csinos MILF-nek határozott elképzelései voltak, mit szeretne vásárolni. Az egyik játékszer egy hullámfrontos csiklóizgató, a másik pedig egy távirányítható vibrotojás. Először a vibrotojás működését magyaráztam el neki. A telefonjára letöltöttük a gyártó cég applikációját. A tojást bekapcsolva gyorsan sikerült az eszközt párosítani a telefonnal. Az eszközt a kezébe adtam, és a telefonon mutogattam, milyen módokon lehet vezérelni. Gyorsan képbe került a működtetéssel kapcsolatban. Ekkor mutattam meg a másik játékszert. Amikor bekapcsoltam és magyaráztam a működését, huncut mosollyal mondta, hogy ilyen nagy értékű játékszereket kipróbálás nélkül nem mer megvásárolni. Én felajánlottam neki, hogy a hátul van egy fülke, ahol nyugodtan kipróbálhatja a játékszereket. Megkért, hogy segítsek a próbánál, ennek örömmel tettem eleget.

Az ágyhoz lépve megszabadult feleslegesnek ítélt ruhadarabjaitól majd hanyatt fekve elhelyezkedett. Először a csiklóizgatót próbáltuk ki. Pár perc működtetés után már rázkódott is a teste a kéjtől. Ezek után váltottunk a másik játékra, hogy könnyebb legyen a tojás hüvelybe helyezése, előkészítettem a terepet a nyelvemmel. Imádom Messalinát nyalni! A pinája gyorsan benedvesedett, így feldugtam a tojást. Nyaltam tovább, és időnként a nyalást megszakítva, a telefonon módosítottam a futó programot, vagy átváltottam a 'szabadkézi' irányításra. Sokáig maradtunk így, én nyaltam vagy a tojást vezéreltem, Ő feküdt az ágyon és szemmel láthatóan és jól hallhatóan élvezte a ténykedésemet.

Miután már érzékenyre nyaltam a pináját felajánlotta, hogy viszonozza a segítségemet. Nem voltam rest - mivel a farkam az előző események hatására már jócskán meredezett -, az ágyon négykézlábra állítottam, és hátulról jól megdugtam. Érezhetőleg a szexshop látogatás ily módon való befejezése nem volt ellenére.

Miután elélveztem összebújtunk az ágyon, és a randevú hátralévő pár percét egymást simogatva, beszélgetve töltöttük.

Elégedettség és Ajánlás: Drága Messalina! Ez a játék nagyon megtetszett nekem, azon leszek, hogy minél hamarabb visszatérhessünk ebbe a shopba. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240115_8890 beszámolója
2021-09-22 11:05:01
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Linát már több éve ismerem. Egy haverom ajánlott be hozzá.Meglepetés volt, mert úgy tudtam, hogy masszázsra megyek, de hamar kiderült, hogy ebből más is lesz ;)

Szóval már többször voltam nála. Általában ráírok itt, aztán telefonálok. Eddig még mindig elértem :)

Lakás: Lakása egy könnyen megközelíthető helyen található. Parkolóhelyek szoktak lenni, de tömegközlekedéssel jól elérhető. A lakása átlagos. Tiszta, rendezett. Hinta is van, ha valaki kipróbálná (Nem próbáltam. Maradok az összebújós szeretkezésnél :) ). A fürdőszobában minden megtalálható. Az ágya kényelmes. Szóval az egész hely a célnak megfelelő.

Külső: Képei között vannak régebbiek is, de az idő nem hagyta rajta vasfogát. Szinte semmit sem változott. Ezt mindenki láthatja a régebbi és a friss képek összehasonlításakor. Szeretem a csábos nézését, a huncut mosolyát, erőteljes szexuális kisugárzását. Szép formás hölgy, ott kerek, ahol kell. Selymes bőre és finom illata van.

Hozzáállás: Eddig mindig nagyon kezdeményező volt. Nem tudom, hogy mennyire szereti amit csinál, de úgy vettem észre, hogy ő valóban élvezi a szexet. Első alkalommal, amikor úgy tudtam, hogy masszázsra megyek, elég hamar lekerült rólam a ruha, és kezdett el franciázni. Mondjuk akkor még szubmisszívként hirdetett. Egy órára szoktam menni, de annyira nem szoktuk nézni az időt.

Együttlét: Nem vagyok az extrém szex szerelmese. A finom, érzéki szeretkezést szeretem. Általában én szoktam masszírozni, hogy ráhangolódjak. Szeretem simogatni a finom bőrét, elkalandozni az oldalán a mellei felé. Csókolgatni, bekapni a bimbókat és nyalogatni őket. Nagyon szeretek hosszan, finoman puncit nyalni, ezt sosem hagyjuk ki. Szerintem ő is szereti. Szokta mondani, hogy én egy ajándék vagyok neki. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, hiszen ő még nem kezdeményezte itt, hogy menjek át hozzá pár órára, hogy összebújjunk :P , de azért remélem, hogy tényleg jól érzi magát ;)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon szeretek vele együtt lenni, szeretkezni. Szerintem, ha valakivel megvan az összhang, akkor annak is hasonló élményt nyújt. Csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Q13 beszámolója
2021-09-06 08:13:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Visszajáró vendég vagyok, a randi időpontját üzenetben egyeztetjük.

Lakás: A lakás jól megközelíthető. Az általam látott helyiségekben rend és makulátlan tisztaság. Az együttlét helyszínéül szolgáló nappali barátságos, jó atmoszférájú.

Külső: Messalina úgy néz ki, ahogy képei/videói tanúsítják. Aki már randevúzott Vele, egyhamar nem fogja elfelejteni.

Hozzáállás: A múltkori szerepjáték olyan mély nyomot hagyott bennem, annak a folytatását beszéltem meg Messalinával. Vázoltam pár gondolatban az elképzelésemet és a többit rá bíztam. Ezúttal sem kellett csalódnom a játék minden képzeletemet felülmúlta.

Együttlét: A múltkor megismert szigorú tekintetű csinos kosztümbe öltözött, szőke finánc nyitott ajtót. Mivel nem először voltam ilyen 'vizsgálaton' már tudtam a dolgom, vetkőztem és mentem a fürdőbe. A tisztálkodás végeztével a nappali közepére kellett állnom, szótlanul körbejárt, majd a vizsgáló asztalra parancsolt, a szokott módon hasra kellett feküdnöm.

Az ágy körül járkálva paskolt, és simogatott felváltva. Mivel már nem először vagyok itt, mondta, nem fogom elkerülni a testüreg motozást. Rémültem tiltakoztam, és megígértem, hogy bármire hajlandó vagyok. Ez nem nagyon hatotta meg. Valahonnan elővarázsolt egy bilincset, és összebilincselte a két kezemet. 'Nehogy meggondolatlan dolgokat műveljen!' Ruhasuhogást hallottam, és a múltkorihoz hasonlóan felmászott az ágyra, és csúszkált a hátamon, a fülembe suttogva azt mondta: 'Azt csinálok veled, amit akarok!'. Ahogy a hátamon, combjaimon csúszkált, és ahogy puncija hozzám ért, éreztem, hogy nedves lesz a bőröm az Ő nedveitől. A mellével simogatta a hátamat és a vizsgálat tárgyát képező testrészemet. Kisvártatva lecsúszott rólam, hallottam ahogy gumikesztyűt húz, majd megéreztem az ujját az ánuszomon. Kicsit előkészítette a terepet, majd egy ujjával belém hatolt. Körbetapogatott belül az ujjával, majd kijelentette: 'Itt nincs semmi rejtegetni való.' De nem húzta ki az ujját, hanem ütemesen masszírozni kezdte a prosztatámat. Ha az urológus is így csinálná, biztosan többször mennék az SZTK-ba. Fél kézzel a seggemben matatott közben egy cirógató/paskolóval, hol végigsimított rajtam, hol megcsapkodott. Egy idő után nem tudtam másra figyelni csak arra az ujjára, ami bennem mozgott, mert nagyon fura, de cseppet sem kellemetlen érzetek kezdtek a gerincem mentén feljebb vándorolni. A testüreg vizsgálat kisvártatva véget ért, leparancsolt az ágyról, a kezeimet ezúttal a hátam mögé bilincselte, majd felfeküdt az ágyra és felszólított, hogy nyaljam ki. Furcsa volt ez a póz, hogy nem érhettem hozzá, de elhelyezkedtem kitárt combjai közé és nyalni kezdtem csodás pináját.

Úgy szeretek nyalni, ha közben használhatom az ujjaimat is, így hátrabilincselt kézzel még soha nem csináltam. De így is beleadtam apait-anyait. Nyaltam és nyaltam rendületlenül, mindig feltüzel, ahogy Messalina reagál, a hangja a rezdülései mind arra sarkallnak, hogy folytassam mert jó úton járok. Nem tudom mennyi idő telt el, de egy heves orgazmus után ellökte a fejem a pinájától. Pár percig pihegett az ágyon, majd leszállt és a kanapé elé vezetett. A kezem nem oldozta el, leült a kanapéra, maga elé parancsolt, és a szájába vette a farkam ("Mintavétel" címszóval)... Kaptam egy olyan hamisítatlan Messalina féle francialeckét, hogy még most is beleborzongok, amikor leírom. Nem nyúlhattam hozzá, ő szabályozta az ütemet, a mélységet, kedve szerint élvezkedett a farkammal. Mivel már teljesen felajzottak az előbbi események nem túl sok időnek kellett eltelnie, hogy kirobbanó siker koronázza a tevékenységét. A kanapéra rogytam, Ő mellém bújt és megszabadított a bilincsektől.

Az idő fogytával kicsit még simogattuk egymást, megkaptam az találkozáskor elmaradt csókot. Majd felöltöztem és a szokásos búcsúzkodás után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Drága Messalina! A segítségeddel kinyitottam egy ládát amire az volt írva 'Szerepjátékok', éppen csak beletúrtunk a tetejébe. Remélem még számtalan alkalommal élvezhetem Veled együtt a láda tartalmát!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fishbed beszámolója
2021-07-20 20:03:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Visszatérő vendégként levélben, illetve telefonon szoktuk egyeztetni a randevú időpontját és a részleteket

Lakás: A lakás kedves, barátságos, a fürdő jól felszerelt, tisztaság mindenhol.

Külső: Messalina nem árul zsákbamacskát, képein/videóin Ő szerepel. Nagyon kevés hozzá fogható lánnyal találkoztam.

Hozzáállás: A szerepjátékok miatt vagyok visszajáró. A játék oly módon fűszerezi meg a 'sima' szexuális együttlétet, ami nagyon pozitív hatással van rám. Messalina lelkes és élénk fantáziával megáldott játékos.

Nagyon jó Vele játszani, szemmel láthatólag Ő is élvezetét leli a játékban.

Együttlét: Bár szerepjáték lett volna műsoron, de engem annyira felbosszantottak randi előtt történtek, hogy végül is nem játszottunk csak egyszerűen élveztük egymás társaságát, néha ilyenre is szükség van.

A kedvenc mályva színű kombinéban fogadott, rögtön érezte a feszültségem, félelmetesen jó antennái vannak! Fürdés után nem a játékba kezdtünk, kérésemre felállítottuk a masszázs ágyat és ott kezdtem el nyalni. Nagyon szeretek élvezkedni a combjai között. Messalina jól reagál az ilyen izgatásra és egyértelműen jelzi, ha jó helyen kalandozok a nyelvemmel, nem tudom mennyi ideig nyaltam, ha belejövök nagyon el tudok merülni ebben a számomra élvezetes tevékenységben. Elszakadtam a puncitól, a fejéhez léptem, tudta mire készülök és már nyitotta is az a csodás száját. Az asztalon szopott, miközben és a kezemmel a melleit és a pináját izgattam. Kisvártatva lecsúszott a szőnyegre és elém térdelve folytatta a farkam kényeztetését. Nem tudok betelni vele, ahogy a farkam a szájában és felnézve keresi a szemkontaktust... Most is felnézett, huncutul rám kacsintott és így szólt 'Mostantól te irányítasz!' és a kezeit összekulcsolta a háta mögött. Ennek a felszólításnak örömmel tettem eleget. Hol hagytam, hogy a saját ütemében szopja a farkam, hol a tarkójára téve a kezem én szabályoztam az ütemet és a mélységet is. Láthatólag nem volt ellenére. Ebben számomra végtelenül izgató szituációban nem sokáig tudtam visszafogni magam. Messalina szája amúgy is fenomenális, így hamarosan kirobbanó orgazmussal tettem pontot a piros szőnyegen zajló eseményekre. A visszalévő pár percet a kanapén összebújva beszélgetve töltöttük.

Messalina üzenőfalán néha olvasható, hogy 'Feszültségoldásra is jó vagyok!'. Ezt a kijelentést és maximálisan alá tudom támasztani. Teljesen más emberként távoztam a lakásból, mint ahogy oda beléptem.

Elégedettség és Ajánlás: Drága Messalina! Csak ismételni tudom magam, de nagyon élveztem a randevú minden percét! Ígérem a következő alkalommal eljátsszuk a ma elmaradt játékot.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Armand94 beszámolója
2021-06-25 12:15:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Szinte azonnal sikerült el érnem telefonon, könnyedén és gyorsan megbeszéltünk minden apró részletet.

Nagyon kedves, aranyos, és rendkívül kívánatos hangja van.

Lakás: Nagyon hangulatos, szép. Patika tisztaság van mindenhol (természetesen a fürdőben is).

Külső: Abszolút Ő van a képeken. Kedvenc testrészemő Az egész hölgy, tetőtől talpig, minden porcikája. Egyszóval Tökéletes!

Hozzáállás: Kedvessége és közvetlensége szerintem páratlan. És nem utolsó sorban, úgy tudtam vele beszélgetni is, mintha már régóta ismerném.

Imádnivaló!

Együttlét: Nos, szerintem ez maradjon a mi titkunk,de annyit azért elárulok, hogy diákként érkeztem a Tanárnőhöz. Együttlétünk minden másodperce fenomenális volt.

Úgy vettem észre, hogy ő is ugyan úgy élvezte(remélem nem tévedek ;)

Elégedettség és Ajánlás: Hogy ajánlom eő Egyértelmű!

Aki egy ízig-vérig Nővel szeretne eltölteni egy felejthetetlen 30-60 percet, annak Messalina a tökéletes választás.

100%,hogy vissza megyek még, hiszen más tantárgyakból is rosszul állok. ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tomka6 beszámolója
2021-06-14 09:24:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hamar elértem, gyorsan, könnyen megbeszéltük, amit kellett.

Lakás: Kényelmes, otthonos, tiszta lakás. Fürdő is teljesen rendben.

Külső: Fotói 100 %-ban valósak. Csábos alkat igéző szemekkel.

Hozzáállás: Kedvessége, közvetlensége teljesen rendben volt.

Együttlét: Karbantartó szakemberként érkeztem, feltérképeztük az épületgépészeti problémákat, különösen figyelve a csövekre, vezetékekre, minden megjelenő szivárgásra, csöpögésre, nedvesedésre. Alapos karbantartással minden hibát orvosoltunk.

Tökéletes franciával üresre facsart a végére. Nemcsak a "hormonháztartásom" hozta rendbe, a lelkivilágomon is nagyot dobott, amikor azt mondta, hogy tudok valamit, amit csak kevesen.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó választás volt! Hihetetlen jó fej a Hölgy. Minden tekintetben remek társaság.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Q13 beszámolója
2021-05-21 12:24:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Visszajáró vendég vagyok, a randevú időpontját üzenetben egyeztetjük.

Lakás: A lakás nem változott az előző randevúnk óta. A megszokott kedves környezet és makulátlan tisztaság fogadott.

Külső: Ő van a képeken/videókon, ha találkozol Vele majd megtapasztalod azt a pluszt, amit nem ad vissza a monitor. Aki már randevúzott Vele, egyhamar nem fogja elfelejteni.

Hozzáállás: A randevút úgy egyeztettük, hogy szerepjáték lesz műsoron, hogy mi, azt majd adja a pillanat. Végül is az Ő ötlete alapján átestem egy rendhagyó vámvizsgálaton, amit egy rendkívül csinos és céltudatos finánc hadnagynő végzett.

Nagyon jó volt Vele együtt játszani, mindketten élveztük a játék minden percét.

Együttlét: Csinos kosztümben, magas sarkú cipőben feltűzött hajjal nyitott ajtót. Kimért hangon, katonásan üdvözölt. Ide tegyem a csomagomat, kaptam egy törölközőt és betessékelt a fürdőbe, hogy tisztálkodjak, mert 'alapos' vizsgálatnak nézek elébe. Fürdés után a nappaliba terelt, többször körbejárt és itt-ott megérintette a testem. Ezek után a szoba közepén felállított vizsgálóasztalhoz vezetett, és felszólított, hogy feküdjek hasra.

Többször körbejárta az ágyat, hol paskolt, hol simogatott, mondta, hogy mire lennék hajlandó, hogy elkerüljem a testüreg motozást és a feljelentéstő Mondta, hogy bármire, azt csinál velem amit akar. Ruhasuhogást hallottam, felmászott mögém az ágyra, és a hátamon megéreztem melleinek simítását. Nem sokáig élvezhettem ezt a pózt, mert lependerült az ágyról, és engem is leparancsolt. Ő feküdt az ágyra és felszólított, hogy alaposan nyaljam ki. Engedelmeskedtem a felszólításnak és kitárt combjai közé helyezkedve nyalni kezdtem addigra már jócskán felizgatott és kinyílt pináját.

Nem tudom mennyi ideig nyaltam és ujjaztam felváltva. A hangja és a reakciói teljesen elvarázsoltak, és kizárták a külvilágot. Csak nyaltam-nyaltam, halottam a hangját érezem a teste rezdüléseit. Nem tudom hányszor juttattam a csúcsra, de a reakciói azt sugallták, hogy egynél többször. Hirtelen eltolta a fejemet az ölétől, és négykézláb helyezkedett el az asztalon. Felszólított, hogy folytassam. Nem voltam rest, engedelmeskedtem a felszólításnak. Újra habzsolni kezdtem a csodás puncit. A nyalakodás második felvonásának is Ő vetett véget. Kézen fogott és a kanapéhoz vezetett, a hátamra fektetett és ráült a számra. Felszólítás nélkül tudtam a dolgomat. Nyaltam és hallottam, hogy ismét gyönyört okozok Neki. Kis idő múlva Messalina átfordult 69-es pózna és a szájába vette a szerszámom. Ismét kaptam egy hamisítatlan Messalinás francia leckét, úgy, hogy közben végig kényeztettem én is. Ennyi kellemes ingernek nem sokáig tudtam ellenállni, így Messalina ténykedését kirobbanó siker koronázta.

Az óra lassan lejárt, kicsit még összebújva pihegtünk és 'rendesen' üdvözöltük egymást, mert az ajtó kinyitásával egy időben kezdetét vette a játék. Időm lejártával öltöztem és a búcsúcsók után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Drága Messalina! Imádom a játékainkat, a változatosságot! Remélem hamarosan újra a játszópartnered lehetek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tragacs0196 beszámolója
2021-05-12 19:12:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Hívtam egy órával előtte hogy egy óra múlva mennek és fogadott is.

Lakás: Célnak megfele. Rend tisztaság van.

Külső: Mint a képeken.

Hozzáállás: Többször voltam már nála,mindig kedves jó fej.

Együttlét: Natúr francia végén szájba arcra isteni.Úgy láttam a kedvence a melytorok bő nyállal.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt. Igen ajánlom és meg én is vissza megyek hozza.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fishbed beszámolója
2021-02-05 12:06:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Visszatérő vendégként levélben egyeztettük a randevú időpontját és telefonon beszéltük meg a részleteket.

Lakás: A lakás kedves, barátságos, a fürdő jól felszerelt, tisztaság mindenhol.

Külső: A profilján lévő képek/videók a valóságot tükrözik. Kívánatos nő, kellemes domborulatokkal.

Hozzáállás: A szerepjátékok miatt lettem Messalina 'rabja', Ő nagyon lelkes és odaadó szerepjátékos. Előre megbeszéljük az alapokat, de mindketten improvizálunk közben. Mindig a megbeszélt játékhoz illő öltözetben fogad. Ezúttal a házmester kereste fel az egyik lakót, aki már több havi lakbérrel tartozik.

Nagyon jó Vele játszani, szemmel láthatólag Ő is élvezetét leli a játékban.

Együttlét: Egy mályva színű köntösben és harisnyában nyitott ajtót. Láthatóan meglepődött, valószínű nem engem várt ilyen lenge öltözetben. Közöltem vele jövetelem célját, mivel több havi lakbér tartozása van. Nem túl lelkesen beengedett a lakásba. A nappali közepén egy masszázs ágy állt, lepedővel letakarva. A dohányzó asztalon meglepődve fedeztem fel két vibrátort.

Lazán nekidőlt a masszázs ágynak és a köntösének övét babrálva hallgatta a mondandómat, hogy tartozik három havi lakbérrel és minden határidő lejárt, én most azért vagyok itt, hogy behajtsam a tartozását. Ahogy kicsit előre hajolt, a köntöse szétnyílt, és feltárta fedetlen keblét. Félénkén rám mosolygott, és közölte, hogy nem tud fizetni, 'De nem tudnánk-e valami más megoldást találni a hátralék rendezéséreő'. Közben mélyen a szemembe nézett. Fél kézzel magamhoz húztam, a másikkal a mellét markoltam, és megcsókoltam. Amikor ajkaink szétváltak, csak annyit mormogtam 'Megoldható természetbeni fizetéssel is. De a késedelem miatt büntetést kell kiszabnom.'

Eltoltam magamtól, megfordítottam és a felsőtestét rányomtam a masszázs ágyra, felhajtottam a köntöst, feltárva a meztelen fenekét. Majd módszeresen elkezdtem paskolni a hátsóját, felváltva mindkét félgömbre irányozva az ütéseket. A pakolást kéjes nyögésekkel fogadta. Befejeztem a 'büntetést', kioldottam a köntösét, lehúztam a vállairól, (alatta egy rózsaszín, a melleit szabadon hagyó neglizsét viselt) felfektettem az asztalra, és elkezdtem nyalni a nedvektől addigra már tocsogós pináját. A hatás nem maradt el, kiderült, hogy a hölgy nem tartozik a szexet halkan művelő nők táborába. Ahogy térdeltem az ágyon szám a nedves puncira tapasztva érdekes hangokat sikerült kicsalnom a torkából.

Amikor érzésem szerint sikerült a csúcsra juttatnom, lekászálódtam az ágyról, felkaptam a dohányzó asztalon fekvő egyik vibrátort, és a pinájába nyomtam. Felsikkantott, a légzése felgyorsult, főleg miután a rezgést is bekapcsoltam, a fejéhez álltam és a szájába adtam az akkor már erősen ágaskodó és feszülő farkamat. Fél kézzel a vibrátort húzogattam, fél kézzel pedig a fejét húztam a farkamra.

Egy óvatlan pillanatban elengedtem a vibrátort, amit villámgyorsan kilökött feszülő hüvelye. Ekkor lecsúszott az ágyról és elém térdelt, és elkezdett szopni. Azt hittem itt lesz végem de Neki más tervei voltak, pillanatok alatt egy óvszert varázsolt a farkamra, a kanapéhoz vezetett, feltérdelt rá hívogatóan elém tárta a fenekét. Mögé léptem, a faszom beillesztettem a pinájába és elkezdtem dugni, gyorsan csattogósan. Hallhatóan nem volt ellenére a tempó. Nem tudom felidézni meddig álltam mögötte a csípőjét markolva, de a végén szabályosan kirobbantam.

Aktus után összebújva pihegtünk a kanapén, megbeszéltük, ha máskor lesznek pénzügyi gondjai, ismét választhatja a természetbeni fizetést. :)

Elégedettség és Ajánlás: Drága Szomszédasszony! Nagyon kedvemre volt az adósság ilyetén módon való behajtása, remélem lesz még folytatása.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Q13 beszámolója
2021-01-05 14:37:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Visszajáró vendég vagyok, a randi időpontját üzenetben egyeztetjük.

Lakás: A lakás nem változott az előző randevúnk óta. A megszokott kedves környezet és makulátlan tisztaság fogadott.

Külső: Ő van a képeken/videókon, ha találkozol Vele majd megtapasztalod azt a pluszt, amit nem ad vissza a monitor. Aki már randevúzott Vele, egyhamar nem fogja elfelejteni.

Hozzáállás: Ezúttal a változatosság gyönyörködtet elvet követve szerepjátékot játszottunk. Én voltam egy másodéves rezidens aki a professzora mellett a női orgazmus fiziológiáját kutatja. Messalina volt a vizsgálat sorozat következő alanya.

Nagyon jó volt Vele együtt játszani, mindketten élveztük a játék minden percét.

Együttlét: Csinosan felöltözve nyitott ajtót, a szokott módon üdvözöltük egymást. A vizsgálat egyik 'eszközét' beraktuk a hűtőbe, hogy szükséges hőfokra hűljön. Én gyorsan 'bemosakodtam', majd a masszázságy és a hinta felhasználásával kialakítottuk a vizsgáló helyiséget, ezek után kezdetét vette a játék.

Beinvitáltam a váróból és közöltem vele, hogy a professzort elhívták, így én fogom elvégezni a vizsgálatokat. Beleegyezett a változásba majd levetkőzött. Csak egy rózsaszín kombiné fekete combfix maradt rajta. Felsegítettem a vizsgálóasztalra, a lábait beakasztottam a kengyelekbe, majd helyet foglaltam az asztal végén, szemben a kitárt ölével. Gumikesztyűt húztam, és először a vizsgálandó terület környékét kezdtem el simogatni, masszírozni. Miután a páciens kellőképpen ellazult, a belső vizsgálatok megkezdése előtt síkosítani kellett a hüvelybemenetet. Ezt mindenféle szerek alkalmazása nélkül a nyelvemmel kezdem meg. A síkosítás alapos volt, nem hagytam ki a vizsgálni kívánt terület egy négyzetcentiméterét sem, talán egy kicsit többet időztem a csikló környékén... A páciens jól fogadta ezt a fajta előkészítést, amikor felnéztem a keblei már kiszabadultak a kombiné alól. Miután az előkészítés megtörtént kezdetét vette a vizsgálat, először egy, majd két ujjamat vezettem a hüvelyébe és a nyelvemmel a csiklóját ingerelve figyeltem a hüvely összehúzódásait. A tapintásos vizsgálat után következett a szondás vizsgálat, a szondát esetünkben egy vibrátor képviselte. A kellőképpen felkészített hüvely probléma nélkül fogadta be szondát, és miután párszor ki be járattam a teljes hosszát, tövig benyomva bekapcsoltam rezgő funkciót. A már felizgult páciensből ez heves reakciókat váltott ki. Mély sóhajok, nyögések hagyták el az ajkát, és a csípőjét megemelve a teste ívbe feszült. Bekapcsolt rezgéssel jó párszor megjárattam a hüvelyben a szondát, majd kihúzva a csiklót és a nagyajkak környékét is simogattam vele.

Ezek után felvettem a mellettem lévő asztalkáról a csiklószívót és a csiklóra illesztve pár szívással rögzítettem, majd bekapcsoltam ennek a vibráló részét is. A páciens reakciói a vártnak megfelelően hevesek voltak. Már csak egy mozzanat volt vissza a vizsgálatból, az üvegdildó. Ezt kivettem a hűtőből és a szondát kivéve a kitágult hüvelybe nyomtam tövig. A várt reakciók ebben az esetben sem maradtak el. Jól megjárattam forgattam a hüvelyben az eszközt, amikor a páciens elfúló hangon jelezte, hogy valamit szeretne a szájába is. A jó orvosnak kötelessége segíteni, ezért a fejéhez léptem és az események hatására már régen meredező farkam a szájába nyomtam, lelkesen szopni kezdett. Pár perc elteltével felkelt az ágyról és elém térdelve olyan bemutatót kaptam orális kényeztetésből, hogy a kirobbanó sikert követően alig bírtam megállni a lábamon. A vizsgálat befejeződött, az eredmények kiértékelése folyamatban van. :)

Elégedettség és Ajánlás: Drága Messalina! Ez az év számomra nagyon jól kezdődött, remélem, még sok játékban lehetnek a partnered.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fishbed beszámolója
2020-12-29 09:35:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Visszatérő vendégként levélben egyeztettük a randevú időpontját és telefonon beszéltük meg a részleteket.

Lakás: A lakás kedves, barátságos, a fürdő jól felszerelt, tisztaság mindenhol.

Külső: A profilján lévő képek/videók a valóságot tükrözik. Kívánatos nő, kellemes domborulatokkal.

Hozzáállás: Mindketten szeretjük a szerepjátékokat, ezúttal a középiskolai magyar tanárnőmmel volt randevúm.

Imádok Vele játszani, láthatólag Ő is élvezi a játék minden percét.

Együttlét: Mélyen dekoltált felsőbe, miniszoknyába, harisnyába öltözve nyitott ajtót. Szigorú hangon a nappaliba invitált, leültetett. Elővette a 'dolgozatfüzetem' és megkérdezte, hogy mik ezek az obszcén rajzok itt az utolsó oldalon. Felhívta a figyelmemet, hogy a rajzaim anatómiailag helytelenek. Beszéd közben a felsőjét igazgatta, így többször előbukkant a dekoltázsában a melltartó csipkés széle. Közölte, hogy a esszém Arany Jánosról ötös, de biológiából szemmel láthatólag nagy hiányosságaim vannak és bár Ő magyart tanít, de hajlandó foglalkozni velem egy kis gyakorlati bemutató erejéig.

Le kellett vetkőznöm pucérra, majd a kanapéhoz vezetett ráheveredett és a combjait szétnyitva elém tárta az ölét. Nekem fel kellett sorolnom a női nem szerv részeit, kintről befelé haladva és először ujjal, majd nyelvvel meg kellett érintenem a nevezett testrészt. A csikló nyelvvel érintése után felszólított, hogy nyaljam, én nem voltam rest, egyre mélyülő sóhajok közepette instruált, mit és hogyan csináljak. Nem tudom mennyi időt töltöttem a lábai között, de végül sikerült a csúcsra juttatnom. Elfúló hangon jelentette ki, hogy nyalás tárgyból csillagos ötöst érdemlek.

Ezek után a kanapéra fektetett, megszabadult pár feleslegesnek ítélt ruhadarabjaitól, és Ő helyezkedett a lábaim közé. Kaptam tőle egy olyan francia leckét, még most is beleborzongok felidézve az emlékét. Miután kellően tettre kész állapotba varázsolta a farkam, védőfelszerelést vételeztünk, majd beleült a meredező farkamba. Imádom ahogy meglovagol, hevesen követelőzően, nem tudok betelni vele.

Nem sokáig bírtam ezt a heves tempót, és telelőttem a gumit. Nem szállt le azonnal rólam, elsimított egy homlokáról egy tincset és huncut mosollyal lenézett rám azokkal a ragyogó smaragdszínű szemeivel. 'Remélem kielégítő gyakorlati biológiai oktatásban részesültélő', én hevesen bólogattam.

A randi végén kaptam egy kis frissítő masszázst, majd az óra lejártával távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Drága Tanárnő! Nagyon köszönöm, ezt a részletes és kielégítő biológia korrepetálást. Jövőre folytatjuk...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lenovo beszámolója
2020-12-16 16:46:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Mindig egyszerű.Pár csengés után felveszi,egyeztetünk és már kész is.

Lakás: A már megszokott panel lakás,most viszont masszázst is kértem ezért a hintán kívül egy masszázs ágy volt a szobában.

Külső: Szép és csinos nő,minden domborulata úgy jó ahogy van.Én a melleiért vagyok kiszédülve,a képeken is csodásan festenek,de élőben egyszerűen észbontóak.

Hozzáállás: Nagyon kedves és odaadó.Mindig a vendég kívánságát lesi,ugyanakkor irányít is ha úgy látja arra van szükség.

Együttlét: Megérkezésemkor puszival köszöntöttük egymást,majd a megbeszéltek szerint a már kötelező közös tusi után masszázzsal kezdtünk.Hasra feküdtem az ágyon illatos olajjal kente be a hátam amit aztán finoman belemasszírozott minden testrészembe.Ezután felmászott az ágyra,majd csodás melleivel és finom puncijával folytatta a kényeztetést.Nem tudom mi a neve ennek a masszázsnak,de nagyon jó és érzéki érzés volt.Azt hiszem ez is kötelező lesz a közös tusi mellett.Átvonultunk a kanapéra,ahol én kezdtem kényeztetni őt.Pár csók a mellekre,majd lecsusszantam a lábai közé.Finoman kinyaltam puncija minden centijét,amit közben ujjammal is megdolgoztam.A hangokból és mozdulatokból ítélve sikerült néhányszor a csúcsra juttatnom.Cseréltünk,bekapta meredező farkam és nyelvvel kezdte izgatni.Mivel én csak kábultan feküdtem kezem a mellére tette,hadd játszhassak vele ha már úgyis ők a kedvenceim.Később ismét bekapta,a szájában is jött el a vég,bár nem robbantottam akkorát mint máskor.Azért nem hagytuk abba,a masszázságyra feküdt,ahol missiben jól megdugtam-ezt hallhatóan élvezte is-,majd hátulról is toltam párat.Végezetül a kanapén franciáztunk egy még egy kicsit.Időm lejártával letusoltam elköszöntünk egymástól és távoztam.Talán egy kicsivel tovább is voltam,de ki figyeli ezt egy ilyen élmény közben.

Elégedettség és Ajánlás: Jómagam szeretek hozzá menni,számomra nagy élmény vele minden alkalom.Voltam másoknál is,mindenki jó volt a maga módján,de az összkép nála a legtökéletesebb. Aki egy szép,csinos,kedves és odaadó nő társaságára vágyik azoknak mindenképp csak ajánlani tudom.Köszönöm Messalina az újabb fantasztikus órát.Boldog Karácsonyt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lalipap beszámolója
2020-12-11 01:52:54

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetünk!

Lakás: Lakás otthonos ,fürdőszoba megfelelő!

Külső: Mint a képeken!

Hozzáállás: 1 órára mentem! Kedves volt !

Együttlét: A hintát kipróbáltam ,majd másodjára missiben történt az aktus!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott kategória!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fishbed beszámolója
2020-12-08 16:05:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A szokott módon kerestem, amikor jelezte, hogy elérhető. Könnyen sikerült időpontot egyeztetnünk.

Lakás: A lakás a célnak teljesen megfelel, tisztaság mindenhol.

Külső: A profilján lévő képek/videók a valóságot tükrözik. Kívánatos nő, kellemes domborulatokkal.

Hozzáállás: A szerepjátékok miatt lettem Messalina visszatérő vendége. Ezúttal a 'nimfomán masszőzzel' szerettem volna találkozni, ezt telefonon előre megbeszéltük. Így már a fehér köpenybe öltözve nyitott ajtót kedvesen mosolyogva.

Élvezet Vele játszani, nem esik ki a szerepéből és élvezi a játék minden percét.

Együttlét: A fürdőből kilépve a masszázságyhoz vezetetett, elhelyezkedtem rajta. Először is kaptam egy nagyon alapos lazító masszázst. Ahogy sürgött-forgott körülöttem feltűnt, hogy a fehér köpeny alatt harisnyát (combfixet) visel. Kérdeztem, hogy ez-e a masszőzök szabványos viseleteő Nem, mondta, csak különleges alkalmak esetén viseli. Ahogy mellém ált próbáltam a kezemmel végig simítani a harisnyás combján, de határozott mozdulattal visszarakta a kezemet az ágyra.

Miközben a hátamat masszírozta megjegyezte, hogy milyen meleg van itt, bánnám-e ha kicsit könnyítene az öltözékén. Nem tiltakoztam. A szemem sarkából láttam, hogy a fehér köpeny a földre hullik. Folytatta a masszázst, de már az ágyon térdelve és a keze helyett a melleivel simogatott, fantasztikus érzés volt. Majd megéreztem a szemérem dombját a farcsontom környékén, egyre szaporább légzéssel ütemes mozgásba kezdett a csípőjével, a felsőtestével a hátamon csúszkált, nem tudom mennyi ideig voltunk így a masszázs ágyon, de nagyon kellemes és izgató volt számomra.

Ezek után megkérdezte, hogy volna-e kedvem kipróbálni egy speciális masszázs formát, de ahhoz át kell menjünk a kanapéra. Nem tiltakoztam, a kanapén a hátamra fektetett és megkezdődött a masszázs második része. Rövid úton kezelésbe vette a farkam, hol a szájával voltam, hol a mellei között. Miközben ilyen módon kényeztetett, megkérdeztem, ezen a helyen ilyen-e egy hétköznapi masszázső Kivette a szájából a farkam és rám mosolygott: 'Nem, ezt a bánásmódot csak a különleges vendégek kapják.' Valahonnan elővarázsolt egy gumit a szájával felhelyezte, majd beleült az ágaskodó faszomba. Amint 'nyeregbe' pattant heves vágtába is kezdett, nem tudom mit szólt a hely többi vendége, mert nem titkolta, hogy jólesik neki a lovaglás ilyen formája.

Próbáltam simogatni, de határozott mozdulattal visszarakta a kezem a lepedőre. 'Csak semmit a kéznek!' Ahogy lovagolt rajtam arra nincsenek szavak, erőteljes határozott mozdulatokkal, kipirult arccal, homlokába hulló szőke tincsekkel, nem csak az érzés, de a látvány sem volt mindennapi! Nem sokáig bírtam a tempót és a védőfelszerelésbe robbantam. Ahogy még egymáson pihegtünk huncut mosollyal rám nézett, kisimított egy tincset az arcából és azt mondta: 'Ez volt a vagina izom masszázs, csak kiemelt vendégeknek.'

Elégedettség és Ajánlás: Messalinával nagyon jó játszani! Várom a következő randevút és a következő játékot...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Q13 beszámolója
2020-11-18 11:53:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Visszajáró vendég vagyok, a randi időpontját üzenetben egyeztetjük.

Lakás: A lakás csak annyiban változott az előző randevúnk óta, hogy új vörös színű sötétítő függöny zárja ki a külvilágot az élmények helyszínéről.

Külső: Ő van a képeken/videókon. Ha találkozol Vele majd megtapasztalod azt a pluszt, amit nem ad vissza a monitor. Aki már randevúzott Vele, egyhamar nem fogja elfelejteni.

Hozzáállás: Belépek az ajtón, rám mosolyog, megölel, és attól kezdve csak ketten vagyunk, nem szoktuk előre megbeszélni a randevú forgatókönyvét, csak hagyjuk, hogy döntsön helyettünk a pillanat.

Együttlét: Egy órát töltöttünk együtt. A képeken is látható rózsaszín kombinéban és combfixben nyitott ajtót. Üdvözöltük egymást, kértem, hogy a neki szánt üvegdildót tegye be a hűtőbe. ;)

Majd a fürdőben túlestem a tisztálkodási ceremónián.

A nappaliban kézen fogott, és az ágyhoz vezetett. Egymás mellé heveredtünk, ölelkeztünk, simogattuk egymást. Kisvártatva a combjai közé heveredtem, és elkezdtem csodás kelyhének kényeztetését. Szeretem nyalni, egyértelműen a tudomásomra hozza, hogy jónak találja amit csinálok, most is kétséget kizáróan jelezte, amikor sikerült a csúcsra segítenem.

Rövid ölelkezős pihenés után huncut mosollyal megkérdezte, hogy folytassuk-e a játékot a masszázs ágyonő Én lelkesen bólogattam, pár perc alatt előkészítettük a hancúr újabb helyszínét. Ő elhelyezkedett az ágyon, én felváltva simogattam a mellét, a punciját, majd a fejéhez lépve a farkam a szájába dugtam. Pár percig így izgattuk egymást, majd felvettem az az asztalról a kedvenc vibrátorát és a pinájába nyomtam, a farkam visszakerült a szájába. Ő szopott, én járattam a vibrátort ki-be a punciba. Kis idő elteltével jelezte, hogy az üvegdildót is szeretne érezni. Így azt nyomtam a puncijába. Ahogy a hideg üveget az nagyajkai közé nyomtam a hatás nem maradt el! Felnyögött, a faszom még mélyebben merült el a szájában. Addig maradtunk ebben a pozicióban, amíg a dildó át nem melegedett forró ölétől.



Ezek után helyet cseréltünk, én feküdtem fel az ágyra, és ő állt mellém. Nem sokat teketóriázott, egyből bekapta a farkam, és nekiállt egy igazi hamisítatlan Messalina-féle szopásnak. Én csak feküdtem az ágyon, a felé eső kezemmel a fenekét, punciját simogattam. Amit a szájával művel arra nincsenek szavak, fenomenális! Nem tudom felidézni mennyi idő alatt végzett ki, de élveztem minden pillanatát.

A lábamból elszállt minden erő, alig bírtam lekászálódni a masszázságyról. A randi a végéhez közeledett, kaptam még egy rövid, de alapos levezető masszázst, majd öltöztem és a kissé elhúzódó búcsú után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Aki a képei/videói láttán késztetést érez, hogy találkozni akar Vele, az hívja nyugodtan. Ha összejön a randi, biztos lehet benne, hogy különleges élményben lesz része.

Drága Messalina! Ez a randevúnk minden képzeletemet felülmúlta. Még egyszer köszönöm! Játszani jó! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Oldcop beszámolója
2020-11-12 20:28:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Csak hozzá járok, amióta megismertem. Egy telefon...

Lakás: A szokásos. Kellemes félhomály, kellemes zene, és Ő...

Külső: Külsőlegő Azért mentem hozzá először is, mert megfogott az, amit a képein láttam. Nekem 5*-ból 7*...

Hozzáállás: A szokásos 1 óra. Csak azt tudom mondani, amit eddig. Végtelenül kedves, kezdeményező, igazi barátnős feeling.

Együttlét: Ma játszottunk, illetve én játszottam vele. Azt, hogy mit csináltunk, maradjon a mi titkunk. A lényeg az, hogy úgy vettem észre, tetszett neki a játékunk. Aztán persze kicsavart, hogy kellett 10 perc, mire helyrejött az oxigén háztartásom... Utána jött az összebújás, simogatás, beszélgetés, puszi, nevetés. Csodálatos óra volt!

Elégedettség és Ajánlás: Mit mondjakő Ha pontozni kellene, 10-ből 24...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Oldcop beszámolója
2020-11-05 15:02:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Többször voltam már nála, így általában egy SMS-váltás nálunk az egyeztetés.

Lakás: A megszokott kellemes, hangulatos lakás, kellemes zene, minden teljesen OK.

Külső: Ami a képeken látszik. A 40+-os tökéletes, természetes MILF. Semmi szilikon, csak a természetesség. Kedvenc testrészemő A haja búbjától a talpáig...

Hozzáállás: Mindig egy órára megyek.Kedvesség, kezdeményezés: 10-ből 12... Démon és barátnő egy személyben...

Együttlét: Ma reggel voltam nála, a szokásos egy órára. Mindig előre elképzelem, hogy mit fogunk csinálni, de általában másképp alakul. Eltervezek két "túrát", de ez 3-ból kétszer nem sikerül. Az első körben, bármit csinálunk, olyan szinten kifacsar, hogy utána csak pihegek, mint ponty a parton. Végtelenül figyelmes, intelligens, kedves, bújós,tájékozott (ma pl. a fociról is beszélgettünk...). A 18+-os részletek az ő és az én titkaim maradnak, úriember vagyok.

Elégedettség és Ajánlás: Amióta megismertem, máshoz nem járok, pedig a rossszlányok-on van sok lehetőség. Szerintem kivárom, amíg befejezi, aztán megkérem a kezét... Puszi, Lina! Gyula

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fishbed beszámolója
2020-10-19 17:37:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, amikor az oldalon jelezte, hogy elérhető. Rövid úton sikerült időpontot egyeztetnünk.

Lakás: A lakás a célnak megfelelő, a parkolás fizetős.

Külső: A profilján lévő képek/videók a valóságot tükrözik. Kívánatos nő, kellemes domborulatokkal.

Hozzáállás: Az első randevún játszott játék folytatása miatt kerestem fel újra. A telefonon megbeszéltük, hogy mit szeretnék. A múltkor megismert engedelmes titkárnő nyitott ajtót csinosan felöltözve.

Nagyon jó vele játszani, mert az első perctől az utolsóig a szerepében marad, és láthatóan/hallhatóan Ő is élvezi a játékot.

Együttlét: Folytattuk a múltkori szerepjátékot. Behívtam a titkárnőmet. Én az íróasztalnál ültem, egy belső kamerafelvételt nézve, amikor belépett. Felé fordítottam a monitort, annál a jelenetnél, ahol Ő éppen kéjesen szopja az irodában az egyik ügyfelünket. 'Mit hajlandó megtenni, hogy ezért ne rúgjam kiő'

Ő azt felelte: 'Bármit.' De szemében nem a félelmet, inkább a kéjt láttam felcsillanni. És már gombolta is ki a blúzát, vette elő a csöcseit, térdre ereszkedett elém, és kibontotta a nadrágomból a mereven ágaskodó faszomat, és nyalta, szopta, a golyóimat falta, majd - miután a gatyámat lehúzta rólam - a mellei közé vette, és úgy csúsztatta fel-le, hogy majdnem végem lett.

Ezért ráparancsoltam: 'Állj! Vetkőzz le teljesen!' Ott állt a szoba közepén, kissé szétterpesztettem a lábait, alányúltam: a pinája csupa lucsok volt, ujjaim elmerültek a forró nedvességben. Közben az ágaskodó mellbimbóját szívtam, ő közben fel-felnyögött a gyönyörtől. Az asztalhoz vezettem, hasra fordítottam, és hol a seggére, hol a pinájára csaptam. Éreztem, hogy azt tehetek vele, amit akarok.

Megfordítottam az asztalon, a lábait felhúzta, elém tárult újra az a csodásra kinyílt hívogató lucskos pina. Még játszottam vele a nyelvemmel, ujjaimmal, csiklója erősen megduzzadt, szopni lehetett már azt is. De egyre erősebb volt a vágy, hogy beléhatoljak. Elmerült a faszom a forró falánk hüvelyében... Isteni őt baszni, és közben az élvezéseinek hangjait hallani. Simán elsültem volna, de össze akartam gecizni, az arcát a testét. Így dupla élvezet volt látni, hogy folyik rajta a magom, és ő kéjesen keni szét magán.

Az ilyen készséges, engedelmes titkárnőt meg kell tartanom, még ha tudom azt, hogy az ügyfeleink is igénybe vehetik...

Elégedettség és Ajánlás: Ez a randevú is nagyon jól sikerült. Alig várom, hogy újabb hibát kövessen el az engedelmes titkárnőm.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tk23 beszámolója
2020-10-16 19:14:22
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Akkor kerestem telefonon amikor az oldalon jelezte, hogy elérhető. az első próbálkozásomra felvette.Mivel a közelben voltam így hamarjában tudott fogadni.

Lakás: Egy új építésű lakás. Nagyon hangulatos kéjlak. Ízlésesen berendezett nappaliban fogadott. Mindenhol tisztaság, finom illatok talán valami füstölgő is közre játszott. A fürdő jól felszerelt, több tusfürdő, szájvíz. Tiszta, illatos törölközőt kaptam.Parkolás fizetős és kicsit nehézkes volt de erre fele ez így megy.

Külső: Messalina egy érett telt jó nő. A videókon- fényképeken egyértelműen ö van. csak a fénykép nem adja vissza azt a kisugárzást, amit a személyes találkozáskor látsz. Kedvenc testrészem a melle, és az a gyönyörű telt puncija.Mosolya magával ragadó már belépéskor is.Érkezésemkor a 34 képen látható szettben fogadott.

Hozzáállás: Csak egy rövid randira volt időm ,így rögtön belecsaptunk gyors tus és irány vissza a napaliba.

Együttlét: Állva kis csók majd a piros szőnyegen elém térdelt és a szájába vette az ekkor már kőkeményen álló farkamat amit nyögdécselve kezdet szopni kéjesen nyálasan.Fel fel nézve rám teljes szemkontaktust keresve.Teljesen a torkára tud venni és látszik ,hogy tud és szeret is szopni.Kis idő múltán hanyatt döntöttem a szőnyegen majd rá vettetem magam a gyönyörű telt punciára amit mohon nyaltam faltam ami nem volt ellenére.Mivel az idő rohant így megkértem helyezkedjen el a szexhintában majd így is rá vettetem magam a pinájára és újra csak nyaltam és nyaltam. Végül a hintában szopatva lett végem a szájában.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó kis gyors randi volt mely majd ismétlést kíván,de akkor már egy tartalmasabb hosszabb időben.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
joci1123 beszámolója
2020-10-16 15:23:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nagyön könnyen megy szinte mindíg elsőre felveszi.

Lakás: Otthon nyugodt lakás. A fürdő rendesen felszerelt és tiszta. Gyalog járok így a parkolást nemtudom.

Külső: Tökéletesen visszaadja azt amit a képeken látunk ...bár a popsija élőben sokkal szebb és formásabb

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező és kedves .

Együttlét: Legutóbb egy tanárnénis szerepjátékra mentem. Mire odaértem ő már combfixben várt és egy kissé kigombolt ingben. Leültetett és és beszélgettünk hogy enged át. közben lágyan simogatta magát és neha ki-ki villantotta a mellbimbóját és azt a gyönyörű punciját. megkérdezte mit tennék hogy átengedjen mire azt kértem feküdjön fel az asztalra , tegye szét a lábát és megmutatom. Elkezdtem nyalni falni a punciját amire ő nagyon dögösen reagál. mikor már nem bírtam magammal megkértem hogy térdeljen elém és szopjon le....egyszerűen mesés ahogy csinálja. Szembenézős bőnyálas mélytorkos majd abbol át lágy szopira és persze a golyók sem maradnak ki. Felfeküdt az ágyra en pedig felétérdeltem és megdugtam az arcát közben ujjaztam a punciját. Gumiruhát kértem és meglovagolt közben szopkodtam a cicijét. Valami fenomenális és közben végig ˝szerepben maradt˝. Kértem hogy forduljon a hasára és tolja ki a derekát és hátulról dugtam meg. Valami elképesztően jó közben markolászni a popóját. Fordultunk kicsit még megdugtam a száját majd elémtérdelt és vegem is lett.

Elégedettség és Ajánlás: Minden alkalom fantasztikus vele.... Nem tudok mást tenni csak ajánlani egyszerűen a vele töltött idő tökéletes. Remélem nemsokára mehetek hozzá javítani újra a jegyeimen . Addig is puszilom őt és a Punciját is .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Kram beszámolója
2020-09-29 09:45:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Elégedettség és Ajánlás: Csodálatos élmény egy csodálatos Nővel!

Köszönöm drága Messalina:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Q13 beszámolója
2020-08-29 12:19:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Messalina rendszeresen visszajáró vendége vagyok, a randi időpontját a megszokott módon üzenetben egyeztetjük.

Lakás: A környéken fizetős a parkolás, parkolóhelyet keresgélni kell, aki kocsi kocsival érkezik az számoljon ezzel. A lakás a célnak tökéletesen megfelel, tiszta, kényelmes, barátságos, a fürdőben minden megtalálható, ami test- és szálhigiénia megfelelő szintre hozásához szükséges.

Külső: Messalina van a képeken videókon, de élőben megtapasztalod azt a pluszt, amit a képek nem tudnak visszaadni. A kisugárzását, a mosolyát, a kedves hangját, a smaragdzöld szemének ragyogását. Egy igazi kívánatos nő, megfelelő, formás domborulatokkal.

Hozzáállás: Messalina bármikor találkoztunk kedvesen mosolyogva fogadott, az most sem volt másképp. A randevúkon csak velem foglalkozik, nincs csipogó/csörgő telefon, mint egyes hirdetőknél. Nem szoktunk előre megbeszélni semmit, azt és úgy csináljuk, ahogy az adott pillanat hozza.

Együttlét: A szokásos egy órás randira mentem. Egy piros csipke csodában nyitott ajtót. A szokott üdvözlő csók után a fürdőbe mentem, hogy lemossam magról az út porát.

A nappaliba lépve a kanapén várt rám, felajánlotta, hogy kezdjünk egy masszázzsal. Ezt én örömmel fogadtam, szeretem ahogy masszíroz, fokozatosan tér át a lazító masszázsról az erotikusra... Ahogy a hátamon csúszkál, simogat a kezével, mellével combjával az nagyon-nagyon jó érzés.

A masszázs után én helyezkedtem el kitárt combjai között, hogy ismét megízlelhessem gyönyörű kelyhét. szorgos nyelvmunkával sikerült, hogy Ő is felérjen a csúcsra. Ennek számos kézzelfogható jelét adta.

Miután kicsit pihegtünk összeölelkezve a kanapén kézen fogott és a piros szőnyegre vezetett, közben az asztalról felvette kedvenc vibrátorát, és a puncijába dugta. Elém térdelt, a kezébe, majd a szájába vette a farkam, elkezdett szopni. Ezt már többször leírtam ezen az oldalon, de az orális szexet mesteri módon műveli, a farkammal a szájában felnéz és keresi a szemkontaktust. Most ott zümmögött a lába között a vibrátor, ez olyan plusz töltetett adott az egész aktusnak, amit nem tudok igazán megfogalmazni. Nem tudom mennyi időt töltöttünk a piros szőnyegen, de a végén kirobbanó siker koronázta a tevékenységét.

Nem sok időm maradt, pár percig ölelkeztünk és beszélgettünk a kanapén. Az óra lejártával felöltöztem, búcsúcsók és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek tartalmas együttlétre vágyik egy gyönyörű, érett, nővel. Ha eljutsz a küszöbéig, biztosan nem fogsz csalódni.

Drága Messalina! Köszönöm ezt a randevút, köszönöm az elmúlt egy évet! Hamarosan folytatjuk. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Oldcop beszámolója
2020-08-07 11:46:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre nem skierült, de másodjára igen, könnyű volt közös időpontot találni.

Lakás: Nagyon kellemes, rendezett, tiszta lakás, kellemes félhomály, de csak annyira, hogy minden lényegeset láthass, teljesen megfelelő. Parkolás néha kicsit nehézkes, de engem nem érdekel, mert nekem 2 perc séta...

Külső: Láttam az adatlapján, hogy vannak fennt régebbi képei is, voltak kételyeim, de amikor megláttam, leesett az állam. Mint a képeken. "A csontokkal játsszanak a kutyák..."A hangja, a nevetése, mint a madárcsicsergés. Tud másmilyen hangot is, de azt megtartom magamnak... Elbűvölő és kívánatos...

Hozzáállás: 1 órát voltam nála, 10 pontból 12...

Együttlét: Kezdésnek kényeztette a bohócom orrfolyásig, aztán egy kis csúszka-masszázs, amit most 50+ évesként tudtam meg, hogy kedvelem, aztán megkért, hogy forduljak meg, belémöntött 2 deci kávét(aluról, nem felülről), a többi a kettőnk titka...

Elégedettség és Ajánlás: Nem ajánlom senkinek, MEGTARTOM MAGAMNAK!!! Puszi, LINA!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fishbed beszámolója
2020-08-04 20:47:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Akkor kerestem telefonon amikor az oldalon jelezte, hogy elérhető. az első próbálkozásomra felvette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, még aznapra sikerült időpontot egyeztetnünk.

Lakás: Messalina egy új építésű társasházban fogadja vendégeit. A környéken a parkolás fizetős, aki kocsival érkezik a kalkuláljon több időt a parkolóhely keresgélésre. Maga a lakás barátságos, ízlésesen berendezve. Mindenhol ragyogó tisztaság, a fürdőszoba minden elvárható tisztálkodó szerrel ellátott.

Külső: Messalina van a képeken, videókon. Ha találkozol Vele nem csak egy kívánatos, szép nőt látsz majd, hanem megérzed a rendkívül erős pozitív kisugárzását. 'Nőiesen telt' írja magáról, igen pont ott és úgy, hogy a legjobban tetszik egy férfiembernek. A mosolya olyan, mintha kisütne a nap.

Kedvencem a mellei és a mézédes puncija, meg a szeme, ahogy rám néz azzal a tutajos nézésével...

Hozzáállás: Messalinát a szerepjátékok miatt kerestem fel első sorban, és mondhatom nagyon jól döntöttem. Már a telefonban letisztáztuk mit szeretnék. (Főnök-titkárnő) Érkezésemkor már a megbeszélt titkárnő nyitott ajtót, (fehér kivágott blúz, mely alól átsejlett a szintén fehér csipke melltartó, sötét miniszoknya, combfix, magas sarkú cipő) már a látványtól és az első öleléstől beindultam. A kötelező tisztálkodás után kezdtünk el játszani, végig a szerepében maradt, látszott, hogy Ő is élvezi amit csinálunk. Nagyon élveztem az együtt töltött órát.

Együttlét: Arra léptem az irodába, hogy a titkárnőm valami pornót néz, és önfeledten játszik magával. Kis vibrátorral izgatja magát. Miniszoknyája felcsúszva, kivillan a csipkés combfix, fehér csipkebugyija a lábai mellett hever a földön és ő ütemesen húzza össze a pináját, fenekét az irodai széken.

Észrevesz és nagy zavartan próbálja rendbe tenni magát, azzal, hogy 'Azt hittem, hogy a főnök úr tárgyaláson van...'. Leszidtam a sárga földig, ki lesz rúgva, ilyet nem lehet egy irodában csinálni! Kétségbeesve könyörgött, hogy tehetné jóvá, és lassan végig a szemembe nézve térdre ereszkedett előttem, akkorra már látszott a nadrágon keresztül is az ágaskodó faszom. Nem bírtam tovább, kifűztem a nadrágszíjamat és megsimítottam vele a hátát, az arcát látván, hogy ettől izgalomba jön, folytattam a szíjjal kicsit rácsaptam a fenekére.

Közben ő odadörzsölte arcát a nadrágon keresztül a faszomhoz, és elkezdte kibontani a nadrágból, a szájába vette, mohón szopta mintha az életet adó tej jönne belőle. A kezei hátul összekulcsolva, csak a szájával nyelte be a faszom tövig, habzsolta, mintha régen lett volna hasonló élményben része.

Leállítottam, "Állj fel!", engedelmeskedett, alányúltam. A pinája csurom nedves, tocsog. 'Tedd szét a lábad!' Ujjam elmerült a tocsogó pinában, közben a másik kezemmel kibontottam a melleit a fehér csipke melltártóból. A bimbóit szoptam, ezt nagy sóhajokkal és nyögésekkel fogadta.

'Feküdj fel az asztalra!' Muszáj voltam megízlelni a lucskos pináját, nyaltam habzsoltam a kelyhét. Hangosan élvezett el.

A székembe ültem, Ő elém térdelt alázatosan, és tövig nyelte a faszom, nyalta a heréimet, és játszott velük, bevette mindkettőt, majd újra az isteni szopás következett. Itt lett végem, eszméletlen nagyot élveztem, az ondó folyt ki a szájából az arcára mellére, és ahogy rám nézett közben... Alázattal, és mégis diadalittasan csupa gecis arccal... Húúú így hát átment a vizsgán titkárnőként.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon örülök, hogy Őt választottam erre a randevúra. Ajánlani tudom mindenkinek, aki egy gyönyörű, intelligens partnerrel szeretne egy kicsit játszani. Nem fogja megbánni, ha Őt választja.

Kedves Messalina! Először találkoztunk, de biztosan nem utoljára. Remélem hamarosan játszhatunk újra egy jót egymással.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Q13 beszámolója
2020-06-10 16:35:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Rendszeresen visszajáró vendége vagyok, a randi időpontját levélben egyeztetjük, ha szükség van rá telefonon is egyeztettünk.

Lakás: A környéken fizetős a parkolás, igaz most éppen nem, de a parkolóhelyet keresgélni kell. Aki kocsival jön számoljon kicsivel több időt. A lakás egy új építésű társasházban van, kényelmes, barátságos. Számomra a nyugalom és a béke szigete, ragyogó tisztaság mindenütt, a fürdőben minden megtalálható, ami tisztálkodáshoz szükséges.

Külső: Messalina az a típus, akit rögtön észreveszel, ha csak az utcán is találkozol vele. Olyan erős szexuális kisugárzása van, amit az arra fogékonyak rögtön megéreznek. Szőke haj, smaragdzöld mély tüzű szemek, formás domborulatok. Ha rám néz és elmosolyodik nekem végem van, nem akarok mást csak Vele lenni, és a magamévá tenni.

Hozzáállás: Rendszeresen visszatérő vendége vagyok, bármikor jártam Nála, kedvesen mosolyogva fogadott, és az együttléteink alatt végig úgy éreztem, hogy én vagyok a központban. Mivel már ismerjük egymást, olyan mintha olvasna a gondolataimban, tudja mit szeretnék.

Együttlét: Egy órás randevúra mentem, egy fekete szexi csipke kombinéban fogadott. A lakásba belépve csókkal üdvözöltük egymást, mivel a 'vészhelyzet' miatt régen találkoztunk az üdvözlés kicsit elhúzódott. Miután elszakadtam csodás ajkaitól a fürdőbe mentem, hogy megejtsem a tisztálkodási ceremóniát.

A fürdés után a nappaliba mentem, kézen fogott és a nagy piros nagyon puha piros szőnyegre vezetett, összeölelkeztünk és csókolózni kezdtünk. Lehúzta a vállairól a kombiné pántjait elém tárva csodás kebleit. Nem voltam rest és rögtön csókolgatni és simogatni kezdtem őket, ezt Messalina apró sóhajokkal fogadta. Kisvártatva elém térdelt és a szájába vett. Nem először kaptam már Tőle orális kényeztetést, de az a mostani emlékezetes marad. Ahogy előttem térdelt a piros szőnyegen, ahogy a farkammal a szájában felnézett rám a gyönyörű zöld szemeivel! Ez a szopás elment volna akadémiai székfoglalónak is. Nem tudom meddig tartott, csak álltam ott a piros szőnyegen aminek a széleinél megszűnt a világ, a lábaim előtt egy gyönyörű szőke nő a farkam a szájában/kezében. Nagyon jó érzés volt, végül az ajkai között lett végem. Alig bírtam megállni a lábamon, jó értelembe véve kiszívta belőlem az erőt.

Ezek után a kanapéra fektetett és kaptam Tőle egy nagyon finom kényeztető masszázst. Először hagyományosan a kezeivel ellazít, majd lassan áttér a felsőtesttel, ágyékkal, combokkal való masszírozásra. Amikor csak a melleivel érint, és a két bimbó érintését külön-külön érzed a hátadon az nagyon-nagyon izgató érzés!

A masszázs után én helyezkedtem a lábai közé, hogy a kapott gyönyörből egy kis részt viszonozhassak. Messalinát nagyon jó nyalni, egyértelmű jelzéseket ad, ha jó Neki amit csinálsz. A nyögései és sóhajai engem mindig feltüzelnek. Ténykedésemet siker koronázta és sikerült a csúcsra juttatnom.

A visszalévő pár percet összeölelkezve töltöttük. Nagyon jó Vele beszélgetni is. Lejárt az idő, felöltöztem és búcsúcsók után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ismételni tudom magam, ajándék minden Vele töltött perc. Megnyugtat, kikapcsol, feltölt. Bátran ajánlom mindenkinek, aki tartalmas együttlétet keres egy gyönyörű, izgató intelligens partnerrel.

Drága Messalina! Nagyon köszönöm a Veled töltött órát, minden percét élveztem. Amint lehetőségem lesz újra meglátogatlak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ragnar85 beszámolója
2020-06-02 22:33:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam még a múlthéten, de sajnos nem tudtunk időpontot egyeztetni.Aztán a hosszú hétvége leteltével ismét jelentkeztem.NAgyon kedvesen jelentkezett, és meg is beszéltünk egy aznapi randit

Lakás: A megszokott helyen van, igényes , tiszta, szép lakás, igazi kis kéjlak:)

Külső: Szerintem mióta utoljára voltam nála még szebb lett, ezt mondtam is neki.Amúgy a képek abszolút fedik a valóságot.

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező, de a vendég kívánsága az első.1 órát voltam vele, amit ki is használtunk

Együttlét: Megérkezéskor kaptam egy szájrapuszit, kedélyesen elbeszélgettünk.Tök jól esett, hogy emlékezett rám, pedig régen voltam nála.Tisztálkodás után, váltottunk pár finom csókot, majd az ágyon ülve elkezdett franciázni.Valami eszméletlen amilyen dögösen rádnéz közben.Nekem szerintem átlagos méretem van de gond nélkül, tünteti el a hímtagomat:)Kis idő után a szönyegre térdelt úgy folytatta a kényeztetést, eszméletlen technikával, nagyon jól csinálta.Kérésemre cseréltünk elfeküdt az ágyon és én kezdtem el legjobb tudásom szerint kényeztetni, halk néha hangosabb sóhajokkal jelezte hogy jól csinálom a dolgot.Megint váltottunk oldalsó kölcsönös francia pózba, na ez valami egészen hihetetlen volt.Szinte én dugtam a kis finom száját, láttam is hogy ki be jár a hímtagom abba a kis finom csókos szájába.Aztán gumi fel és misszibe lett végem, de számomra egy nagyon tartalmas élvezetes menet végét jelentette:)Ásványvízzel kínált, majd kaptam egy jóleső masszázst.Aztán masszi közben a fülembe súgva kérdezte, hogy készenállok e még egy menetre.Eszméletlen franciát kaptam másodszorra fergeteges befejezéssel.

Elégedettség és Ajánlás: Köszönöm kedves az eltöltött egy órát, egészen biztosan megyek még hozzád, bővíteni a közös szókincsünket:)Nagyon csinos, kedves, és rendkívül korrekt nő vagy.Köszönöm!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rom3 beszámolója
2020-05-13 19:20:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, azonnal felvette. 1 óra múlva már nála voltam

Lakás: Egy új építésű lakás. Nagyon hangulatos kéjlak. Tágas, ízlésesen berendezett nappaliban fogadott. Mindenhol patyolattisztaság, finom illatok. A fürdő jól felszerelt, több tusfürdő, szájvíz. Tiszta, illatos törölközőt kaptam tőle.

Külső: Ő van a képeken, de előben még annál is jobban néz ki. Eleve kedvelem a jól karbantartott érett nőket :) csodás mellek, formás segg, de igazából a mosolya tetszett legjobban. Ráadásul folyton mosolygott :)

Hozzáállás: Az első pillanattól kezdve olyan volt, mintha a csajomhoz ugrottam volna fel. Végig az volt az érzésem, mintha kitalálná minden gondolatom. Mindig pont azt, és pont úgy tett, ami a legjobban esett. Tökéletes szerető. Csak félórát tudtam most vele lenni, nem volt több időm sajnos. Odaadó, figyelmes és kellően perverz. Ő tényleg élvezi a hivatását, és ez iszonyú inspiráló. Kifejezetten intelligens, ez elég szokatlan nekem ebben a "sportágban" . Vele értelmes témákról is értelmesen lehet beszélgetni, ez nagyon gyorsan kiderült. Persze nem ezért mentem ma hozzá..

Együttlét: Már a gyors zuhany után édesen simogatni kezdett. Úgy térdelt elém, és olyan kéjjel vette a szájába, mintha ez lenne minden vágya. Azonnal kőkemény lettem. Teljesen a torkára tudta venni, ez is ritka. Nagyon szeret és nagyon tud szopni.

Ki akartam próbálni a szexhintát. Elhelyezkedett benne, és ott folytattam a szoptatását. Aztán gumi, és szemből hatoltam bele. Isteni volt, viszont valamiért nekem a hinta fárasztóbb, mint a sima dugás. Ezért a kanapén folytattuk. Immár belémült. Csodálatosan lovagolt. Elvette, ami kell neki. Visítva élvezett el. Tuti, hogy nem színészkedett, volt ott egy kis squirt is. Ekkor már én sem bírtam tovább visszatartani.

Elégedettség és Ajánlás: Csodaszép élmény volt vele. Biztosan gyakran megyek majd hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Q13 beszámolója
2020-03-25 11:19:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Messalina visszatérő vendége vagyok. A napokban vettem észre, hogy kiírta az oldalára a telefonszex lehetőséget. Soha nem csináltam ilyesmit, de a kialakult helyzetre való tekintettel gondoltam teszek egy próbát. Amikor a profiljában jelezte, hogy telefonon felhívtam, elsőre felvette, megbeszéltük a részleteket, és kezdetét vette a virtuális együttlét.

Lakás: Mivel ez alkalommal nem jártam a lakásban, ennek leírását most mellőzném.

Külső: Találkoztam már Messalinával, a profiljában lévő képeken, videókon Ő szerepel. Nekem nagyon bejön, szőke haj, mély tüzű, smaragdszínű szemek, megfelelő helyeken kívánatos domborulatok.

Hozzáállás: Az egész 'együttlét' alatt érezhető volt, hogy azon van, hogy nekem minél jobb legyen. Imádom a hangját, a 'tutajos' jelző pont ráillik.

Együttlét: Az első beszélgetés az során az Ő javaslata alapján megbeszéltünk egy történetet, ami az alapja lesz a telefonszexnek.

Elkezdett beszélni azon a gyönyörű, varázslatos hangján. Én az asztalnál ülök, telefonálok egy ügyféllel, amikor Ő a főnök titkárnőjeként miniszoknyában, mély dekoltázsú blúzban, tűsarkúban, bejön ellátmányt osztani: tűzőkapcsokat, tollakat, irodaszereket hoz, de megbotlik, és minden szétszóródik a földön. Mivel én a telefonbeszélgetést nem hagyhatom abba, csak bámulom, ahogy ő hajlong a miniszoknyában, szedegetve a földre hullott cuccost, látszik, hogy combfixet visel és vörös csipkebugyi van rajta. Észreveszi, hogy nézem, elmosolyodik, és a még többet mutat meg magából. Aztán négykézlábra ereszkedve kezd mászni a szőnyegen, s a mellei már kibuggyannak a blúzból. Aztán érzem, hogy az asztal alatt....

A hangja még így távolból is elvarázsolt, aki járt már Nála az tudja miről beszélek, a nyögései, a sóhajai, olyan hangulatot teremtettek, mintha tényleg fizikailag is együtt lettünk volna. Folyamatosan kommentálta, hogy éppen mit csinál, persze én is bekapcsolódtam a beszélgetésbe. A vágyam csak egyre jobban fokozódott, ahogy hangja hatására elkezdtem magammal foglalkozni. A megbeszélt időt maximálisan kihasználva lett végem, pihegve mondtam köszönetet és még pár gondolatot megosztva búcsúzkodtunk.

Elégedettség és Ajánlás: Furcsa időket élünk, a körülöttünk lévő helyzet nem szokványos. Sokkal jobban szeretném Messalinát fizikai valójában magamévá tenni, de vidéki létemre ezt most nem tehetem. A telefonszex furcsa dolog, kipróbálva azt tudom mondani, hogy megfelelő partnerrel sokkal jobb érzés, mint magányosan fantáziálva, vagy egy pornóra felizgulva kiverni. Messalina pedig erre (is) kiváló partner. Aki kacérkodik a gondolattal, annak bátran ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Q13 beszámolója
2020-03-16 13:41:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Messalina visszatérő vendége vagyok. A randevúk időpontját általában levélben beszéljük meg, ha szükséges telefonon pontosítunk.

Lakás: Én általában tömegközlekedéssel megyek, a mostani randevú volt a kivétel. A környéken fizetős a parkolás, kb. öt percbe került amíg találtam szabad helyet. Aki kocsival jön számoljon kicsivel több időt . A lakás egy új építésű társasházban van, kényelmes, barátságos. Mindenhol ragyogó tisztaság, a fürdőben minden megtalálható, ami tisztálkodáshoz szükséges.

Külső: Mivel nem az első beszámolót írom Róla, lehet, hogy ismételni fogom magam. Nekem Messalina nagyon bejön, szőke haj, mély tüzű, smaragdszínű szemek, megfelelő helyeken kívánatos domborulatok. Eddig írtam kedvenc testrészt, de most már nem tudok választani, Ő úgy tökéletes, ahogy van. Egy gyönyörű érett nő, olyan kisugárzással, amit leírni nem tudok, azt meg kell tapasztalni. Természetesen a fényképeken Ő szerepel.

Hozzáállás: Milyen a hozzáállásaő Mintha hazamennél, csak a barátnőd/feleséged nem mindig fogad úgy, mint Ő. Kedvesen, mosolyogva, szexi ruciban, illatosan. Sokszor leírták már ezen a portálon, hogy 'barátnő feeling' Messalina nem írja ezt magáról, nem írja, csak így csinálja. A vele töltött idő minden percében érzed, hogy csak veled foglalkozik.

Együttlét: Szokás szerint, egy órás randevúra mentem, egy fekete dögös csipke kombinéban fogadott. Belépés után átadtam neki a nőnapi virágcsokrot, majd csókkal üdvözöltük egymást, ami egy kicsit elhúzódott, nehezen tudok az ajkaitól elszabadulni. Miután ez sikerült a fürdőbe mentem, kedvesen felajánlotta, hogy együtt fürdik velem, amit én lelkesen el is fogadtam.

A fürdést befejezve, együtt mentünk a nappaliba, ott Messalina javasolta, hogy kezdjünk egy kis masszázzsal. Szeretem ahogy masszíroz, határozott, de mégis finom mozdulatok, és amikor a keze mellett egyéb testrészeivel is masszíroz! A masszázs után hanyatt feküdtem, és kaptam egy olyan franciás kényeztetést, aminek az emlékébe még most is beleborzongok. Imádom ahogy csinálja, váltakozó tempóban, de közben maximálisan rád figyelve. Nem siet, tényleg azon van, hogy neked a lehető legjobb élményt nyújtsa. A francia leckét a szájában fejeztük be.

Miután kipihegtem magam és kaptam egy kis folyadék utánpótlást, én helyezkedtem a combjai közé, hogy a kapott élményt a magam szerény keretei között viszonozhassam. Messalina hálásan fogadja az ez irányú kényeztetést, ha jól csinálod, arra egyértelmű visszajelzéseket ad, nem fél a hangját kiereszteni, engem a hangja csak még jobban feltüzel. Szeretem az olyan nőket, akik kimerik, mutatni, hogy mely érintés, mozdulat a jó nekik, és Ő ilyen. Szorgos munkával sikerült elérnem, hogy révbe érjen.

Ezek után kicsit összebújtunk, és amikor az érintéseinek hatására ismét kezdtem éledezni kiült az ágy szélére, én eléje álltam és így vette kezelésbe a farkam. Nincs ellenére a kényszerfrancia, amit én ki is használtam. A kezemet a tarkójára téve én szabályoztam a ritmust. Ebben a pozícióban is lett végem. Lerogytam mellé az ágyra, ismét összebújtunk, a hátralévő pár percet egymást simogatva, beszélgetve töltöttük. Az időm leteltével felöltöztem, és a hosszúra sikerült búcsúcsók után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Az idő, amit Vele töltök mindig tartalmas. Nemcsak fizikailag frissülök fel nála, de mentálisan is feltöltődöm. Gyönyörű, szexi, intelligens, okos, jó humorú, ajándék minden Vele töltött perc. Jártam már több lánynál, de Nekem Ő közöttük magasan az első, bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki egy IGAZI NŐVEL akar eltölteni mámoros perceket/órákat.

Drága Messalina! Nagyon élveztem a Veled eltöltött időt. Reményeim szerint hamarosan újra találkozni fogunk!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Q13 beszámolója
2020-02-05 21:52:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Visszatérő vendég vagyok Messalinánál, a randevú lehetséges időpontját levélben, a részleteket telefonon beszéltük meg. Nagyon szeretek Vele randevúzni, amit megbeszélünk, megígér azt maradéktalanul betartja.

Lakás: A lakás egy új építésű társasházban van, én mindig tömegközlekedéssel megyek, de környéken fizetős a parkolás, és általában kevés a szabad parkoló. A lakás kényelmes, barátságos. Mindenhol ragyogó tisztaság, a fürdőben minden megtalálható, ami tisztálkodáshoz szükséges.

Külső: Messalina egy gyönyörű érett nő, a fényképeken Ő szerepel, csak a fénykép nem adja vissza azt a kisugárzást, amit a személyes találkozáskor átélhetsz. Mély tüzű, smaragdszínű szemeiben könnyen el lehet veszni. Ha mosolyog olyan mintha kisütne a nap.

Lina nem a gebék táborát gyarapítja, kellőképpen és gusztusosan domborodik a férfiembernek tetsző helyeken. Kedvenc testrészem a melle, amit nem győzök eleget simogatni ha együtt vagyunk, és imádom a punciját is.

Hozzáállás: Egy órás randevúra mentem, egy kacér fekete ruhában fogadott. Belépés után rögtön rátapadtam csodás ajkaira, majd a csókolózással tarkított vetkőzés után eltávoztam a fürdőbe, hogy bevetésre kész állapotba hozzam magam.

Együttlét: A tisztálkodási ceremónia után a nappaliba visszatérve javasolta, hogy kezdjünk egy kis masszázzsal. Nagyon jól masszíroz, finom, határozott mozdulatok, érintések. A masszázsból szép lassan franciás kényeztetés lett. Messalina francia tudása elég lenne egy akadémiai székfoglalóhoz is, imádom ahogy csinálja! Figyel minden rezdülésedre, ahhoz igazítja a tempót, az ajkai szorítását. Nincs ellenére egy kis kényszer sem. Végül a szájában lett végem.

A francia leckét igyekeztem hasonlóan viszonozni, elhelyezkedtem a combjai között és elkezdtem gyönyörű puncijának kényeztetését. Mint mindig most is hálásan reagált az érintésemre, ténykedésemre egyértelműen pozitív visszajelzéseket kaptam. Imádom a hangját, amit nem fél kiereszteni, ha jónak találja azt, amit csinálok.

Miután sikerült a csúcsra juttatnom, a randevú hátra levő részében összebújva, egymást simogatva beszélgettünk. Csak ismételni tudom magam, okos, intelligens, jó humorú, öröm vele a beszélgetés minden perce, is.

Elégedettség és Ajánlás: Nem először jártam Nála, de soha nem távoztam elégedetlenül. Aki minőségi szexre vágyik egy érett gyönyörű nővel, azoknak csak ajánlani tudom.

Drága Messalina! Az együtt töltött idő minden percét élveztem! Remélem, hogy a közeljövőben megismételhetjük azt amit most átéltünk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lenovo beszámolója
2019-11-28 22:17:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Simán ment.Hívtam időpontot egyeztettünk és egy két óra múlva ott is voltam.

Lakás: A megszokott kéjlakás a falon karácsonyfa égő az ablakban gyergyák keltenek megfelelő hangulatot.

Külső: Szép,csinos nő,minden testrésze finom és a melleiért vagyok kiszédülve.

Hozzáállás: Mosolyogva csókkal fogadott,fekete szélesen kivágott kombinéban,izgatóan festett benne.

Együttlét: Mit csináltunkőTusiztunk aztán egy jót sőt nagyon jót szexeltünk.Volt kölcsönös francia,hinta-palinta és minden ami jó;a reakciókból ítélve nemcsak nekem volt az.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom azoknak akik egy csinos nővel akarnak jót szexelni és otthonosan is szeretnék érezni magukat.Csókollak drága,nagyon jó volt veled és csókolom a melleidet is;imádom őket.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
michel29 beszámolója
2019-11-26 09:47:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Egyszerűen telefonon

Place: Apartman egy gyönyörű környéken. Egy nagyon kényelmes apartman. Ez tiszta és kényelmes. Mentem villamossal nincs probléma. A fürdőszoba, a tiszta és jól felszerelt

Looks: Ő egy szép nő. Ő barátságos és mosolygós. Van egy kivételes know-how-t. tökéletes higiéniai, ez a csúcson

Attitude: Én vele három órán át. Nem láttam az időt menni. Ez hozza meg a nyugalom. tart a kezdeményezést. Szeret nevetni. Ő nagyon aktív. Boldogság

Act: Volt egy jó ideje. Minden, ami nem volt jól sikerült és izgalmas. Marad a kettő között közülünk ki a tekintetben. Ő egy nagy kíséret.

Satisfaction and Recommendation: Ez nagyon jól ment. Ő tudja, hogyan kell a kezdeményezést, és elviszi a hetedik mennyországba. Ő mosolyogva, és jó hangulatban. Szép ember.

Azt javaslom, hogy habozás nélkül. Tisztelem ott ez egy angyal

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fpp1 beszámolója
2019-11-19 13:07:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Reggel munka után hívtam fel, gyors egyeztetés, fél óra múlva már nála is voltam.

Lakás: Tiszta, rendezett, a célnak teljesen megfelelő lakás.

Külső: Mint a képeken, nem csonti, nem kövér, szép arc, hamvas bőr, nekem nagyon bejön.

Hozzáállás: 1 órát töltöttünk együtt, maximálisan kedves, figyelmes és nagyon értelmes.

Együttlét: Az együttlét maradjon a kettőnk titka, de a hölgy fergeteges, életemben nem kaptam még senkitől ilyen franciát és masszázst.

Elégedettség és Ajánlás: Felejthetetlen egy óra volt, a hölgy egy igazi szerető, tiszta szívvel ajánlom, csak vigyázzatok rá. Köszönöm Mesi, ölellek-csókollak..!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Barnacsodor45 beszámolója
2019-10-25 02:16:03
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon!Parat csorgott es fel is vette.

Lakás: Celnak megfelelo kis kej lakas.

Külső: Dogos 40es

arca rendben volt.

Puncija

Hozzáállás: Kezdemenyezo tipus

Kedves

Sajnos negyed oras szexre mentem.

Együttlét: Franciaval kezdtuk amit nagyon jól csinal nyogdecselt is szopas kozben ami nagyon izgato volt.ezutan meg kertem hagy nyaljam a puncijat ami nagyon finom volt.

Ezutan meg kertem pucsiccson be hatulrol nyaltam a popsijat meg a puncijat amit élvezett nagyon.

Ezutan picit misziben dugtam

Utanna hatulrol dongettem kemenyen aminek hangot is adott, igy is lett vegem.azutan gyors tisztalkodas es sajnos jott a bucsuzkodas.

Elégedettség és Ajánlás: Ajanlom mindenkinek Messalinat egy jofej igazi buja milf.

Nem tudom emlekszel e ram kb 2 eve voltam nalad Zsolti a toltott pajszeros :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lenovo beszámolója
2019-10-21 21:15:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon mint mindig,tök egyszerűen mint mindig.

Lakás: Szépen berendezett modern lakás,az ilyen együttlétekre tökéletesen alkalmas.A fürdőben minden megtalálható ami kell,a szobában hatalmasra kinyitott kanapé,szexhinta(szuper találmány),ami új a parkettán puha vörös szőnyeg.Ez is jó ötlet,mert így a hinta előtt térdelve is jókat lehet nyalakodni.

Külső: Rendkívül szép és csinos nő,minden domborulata úgy tökéletes ahogy van.Imádom a melleit.

Hozzáállás: Kedves és odaadó volt mint mindig,kérésemre a közös tusi után felvette a képeken is látható vadító vörös,csipkés kombinét.

Együttlét: Már többször is leírtam az együttkétünket,ezért most nem szaporítanám a szót,tömören és velősen:fantasztikus egy órát töltöttem vele.Persze mint mindig.

Elégedettség és Ajánlás: Minden alkalommal nagyon jó vele,egyszerűen nem lehet megunni.Ajánlom mindenkinek aki szereti az ilyen típusú nőket és megígéri,hogy vigyáz rá és hagy még belőle nekem is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Q13 beszámolója
2019-10-13 20:03:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nem először találkoztunk, először üzenetben kerestem meg a következő randevúnkkal kapcsolatban, majd telefonon pontosítottuk a részleteket.

Lakás: A lakás új építésű társasházban van. A parkolás fizetős, aki autóval jön szánjon több időt az érkezésre, mert a lakás közvetlen környékén kevés a szabad parkoló. Én tömegközlekedést használtam.

A fürdő patyolattiszta, tiszta törölköző, többféle tusfürdő, szájvíz.

Külső: Rövid időn belül többször meglátogattam, a külseje olyan mint az első alkalommal, a mosolya magával ragadó, a szeme ragyogásában könnyen el tud veszni az ember fia.

Kedvenc testrészem a melle, pont kézbe való és többféle ingerlésre is érzékeny, és persze a gyönyörű puncija.

Hozzáállás: Régi ismerősként, egy piros bikavadító csipkeruhában fogadott, már az ajtóban elkezdtünk csókolózni. Nehéz volt elszakadni az ajkaitól és megejteni a tisztálkodási ceremóniát.

Együttlét: Fürdés után, visszatérve a nappaliba az ágyon várt rám. Mellé heveredtem és csókolózva kezdtük egymás simogatását. Hamarosan pozíciót váltottunk, és elkezdte szájjal kényeztetni a farkam. Nagyon jól csinálja, érzéki, nem siettetős. Kérésemre kölcsönös franciára váltottunk. Hálásan reagál a nyelvvel való kényeztetésre. Stresszes hét volt mögöttem, nem igazán tudtam formába kerülni, így visszaálltunk az eredeti francia pozícióra. Messalina szájmunkája párját ritkító, hol lassú, hol gyors, de ajkait mindig pont a megfelelő erősséggel szorítja a farkamra, nagyon odafigyel a partnere rezdüléseire. Munkálkodása végül sikerrel járt, a szájában lett végem.

A randi további részében összebújva beszélgettünk, okos, értelmes, intelligens, jó humorral megáldott nőt ismerhettem meg benne, jó volt vele beszélgetni.

Végül öltöztem, kaptam egy kis folyadékpótlást, majd búcsúcsókot váltva távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Messalina a nagybetűs NŐ, a vele töltött óra minden percét élveztem. Mindenkinek ajánlani tudom, csalódás kizárva!

Drága Messalina! Remélem hamarosan újra elmerülhetek igéző tekintetedben!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Paquito beszámolója
2019-10-07 20:01:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, szinte azonnal felvette, kedves sexy hangja van, könnyen egyeztettünk!

Lakás: A 9. kerületben 2. emeleti új építésű lakás, mindennel felszerelve ami kell, otthonos!

Külső: Messalina szebb mint a képeken, kedvesen fogadott! Már a belépéskor bújós ölelős ami nagyon jól esett!

Hozzáállás: Fürdés után pezsgő bontás, iszogatás és beszélgetés.

Együttlét: Az ágyon folytattuk a pezsgőzést majd elkezdtük egymást feltérképezni. Meg kérdezte, hogy és mit szeretnék, én a szeretkezés miatt mentem nem a sub miatt. Meg is kaptam:)

Nagyon érzéki, odaadó és olyan erotikus hangja van közben ami még jobban izgalomba hoz.Nagyon finoman és édesen csókol. Meglátogattam lent, egy kicsit nyalakodtam, majd olyan jó franciát kaptam, annyira jól esett, hogy többször rám jött a nevetés, mert olyan helyeken játszott a nyelvével amit nagyon élveztem és csikis is vagyok:) Nem is bírtam tovább és a szájában lett végem.

Beszélgettünk meg pezsgőztünk tovább, feltöltött energiával!

Kaptam megint egy eszméletlen franciát, aztán szóltam, hogy húzzunk gumit.

Én voltam felül. Ne tévesszenek meg a képek, szűk punija van! Kb 10-15 percet bírtam, ami alatt ő elment úgy 3x ha jól emlékszem. Nagyon élvezi és érzékeny punija van. A végén egy kis francia, majd magamon segítve és az ő nyelv segítségével lett végem.

5-10 perc beszélgetés majd távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlom! Erotikus szép nő és szereti-élvezi amit csinál. Nem utolsó sorban jó beszélgetni is vele!

Abszolút csalódás mentes!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lenovo beszámolója
2019-09-02 22:20:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Először üzentem,hogy mennék majd pár nap múlva telefonon pontosítottuk a találkozót.

Lakás: A megszokott takaros légkondis lakás a fürdőben többféle jobbnál jobb tusfürdővel.

Külső: Rég voltam nála,de semmit sem változott.Szép,csinos nő formás idomokkal.

Hozzáállás: Most is mosolyogva csókkal fogadott igazi barátnős érzést keltve.

Együttlét: Belépésemkor csókokkal köszöntöttük egymást,majd szétnyitottam a fürdőköntösét hogy megcsodálhassam a rég nem látott idomait.Levetkőztünk,bevonoltunk a fürdőszobába megfürdettük egymást,majd irány az ágy ahol nekiesett a már javában keményen álló szerszámomnak,nehogy lankadjon benne a lelkesedés.Hát nem is lankadt,csodás franciát kaptam közben néha jól megdugtam a száját.Ezután hanyatt feküdt,a lábai közé bújtam hogy kényeztessem,hangos sóhajai és nedvesedő puncija tudatta velem,hogy sikerrel jártam."Ez nagyon jó volt" hangzott is a dícséret.Feljebb vonultam és pár csók után csodás melleivel kezdtem foglalkozni nyalogattam,szopogattam egyre keményebb bombóit majd újabb csodás franciát kaptam aztán jól meglovagolt.Hintára váltottunk,mert ezt nem lehet kihagyni,izgató amikor egy ilyen nő széttárt lábakkal előtted "lebeg".Be is raktam a még mindig kemény szerszámot a nedves barlangba,megmarkoltam csodás melleit és jól megdugtam,ezt nagyon élvezte ahogy azt is,amikor utána hátulról kutyusban is adtam neki.Néhanyszor sikerült is elmennie és mivel azt mondta jó volt ezért újra kinyaltam.Kérésére fölé térdeltem és megdugtam a száját míg el nem jött a vég és a melleire élveztem azért jutott belőle máshova is.Bár rég voltam nála nem felejtettem el,hogy szereti ezért a "testápolót" jól belemasszíroztam a testébe.Időm lejártával tusoltam,majd pár csók után érzékeny búcsút vettünk egymástól és távoztam.Rég voltam,"éhes" voltam,remélem ezt érezte is.

Elégedettség és Ajánlás: Szuper volt vele.Ajánlom mindenkinek,de hagyjatok nekem is belőle.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Q13 beszámolója
2019-08-25 16:58:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Az oldalon jelezte, hogy telefonon elérhető, rácsörögtem, elsőre felvette, megbeszéltük a részleteket és sikerült időpontot egyeztetnünk. Pár órán belül létre is jött a randevú.

Lakás: A lakás Ferencvárosban van a Mester utca környékén, én gyalog érkeztem, péntek kora délután a környező utcákban csak elvétve láttam üres parkoló helyet, aki gépkocsival érkezik az kalkuláljon több időt.

A lakás egy új építésű házban van, a célnak teljesen megfelel. Én az előszobában a nappaliban (hancúr helyszín) és a fürdőben jártam, mindenhol ragyogó tisztáság fogadott. A fürdő jól felszerelt, ami a tisztálkodáshoz kell az biztosítva van (tiszta törölköző, többféle tusfürdő), aki ilyenkor ad a szájhigiéniára az talál szájvizet is.

A nappaliban egy nagy kanapé várja, hogy igénybe vegyék, és ott lóg a HINTA is.

Külső: Messalina fényképei nem adják teljesen vissza valóságot, a képeken nem látható az a kisugárzás, amit a közelében tapasztalsz. Az arca gyönyörű, az alakja a megfelelő helyeken domborodik. Kedvencem a mellei, melyek kemények és jól markolhatók, meg persze a puncija, ami nagyon hálásan reagál ha a férfiember megfelelő testrészeivel ingerli.

Hozzáállás: Messalina egy igazi MILF, és itt a hangsúly sokszorosan az LF-en van! Szemmel láthatóan élvezi amit csinál, vagy amit csinálnak vele. Egy órás lehetőségre mentem amit maximálisan ki is használtunk, pont annyira kezdeményező, hogy a kezdeti feszültség feloldódjon, utána pedig ha akarod átadja az irányítás jogát neked, mint ahogy az esetünkben is történt.

Együttlét: Megérkeztem, üdvözöltük egymást, elmentem fürdeni. Mivel fürdés előtt nem beszéltünk meg semmit, gondoltam majd fürdés után váltunk pár szót, hát nem így történt. Kiléptem a fürdőből Messalina a nappali közepén állt egy észvesztően dögös fekete kombinéban/hálóingben, odalépett hozzám, és elkezdtünk csókolózni. Lassan közelítettünk az ágy felé, mielőtt odaértünk volna lecsúszott a lábaim elé és a szájával kezdte kényeztetni a legjobb barátomat. Egy ideig "hagytam" magam, majd miután sikerült az ágyat elérni elmerültem combjai között, innentől kezdve nem tudom megmondani mennyi idő telt el, miközben felváltva ujjaztam, vagy nyaltam a punciját, szoptam, nyalogattam a mellét, vagy dugtam a száját. Messalina a szexet hangosan művelő/élvező tábort gyarapítja, ha tetszik neki amit művelsz vele akkor sóhajtozik, nyögdécsel, ezzel az én libidómat az egekig korbácsolta. Miután a száját dugva elélveztem, az Ő szájából hangzott el az első kerek mondat a fürdőből való kilépésem óta: "Ötszörös csillagos ötös!".

A randevú hátralévő részében a hintát szerettem volna kipróbálni. Ezt mindenkinek csak ajánlani tudom!

A látvány és az érzés leírhatatlan, amikor egy gyönyörű nő szinte lebeg a derekaddal egy magasságban, a lábai szétvétve és egy méretes vibrátorral kényezteti magát, közben apró sikongatások hagyják el a száját, persze csak akkor, ha a farkad épp nincs tövig benne, eközben te a két kezeddel az isteni cickókat kényezteted. Nem is tudom valósághűen leírni az egészet, ezt át kell élni!

A második szakaszt a hintát elhagyva végül is egy kemény kutyapózzal zártuk, ott is lett végem.

Tisztálkodás, öltözés egy kis folyadék utánpótlás, érzelmes búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Messalinát mindenkinek ajánlani tudom aki minőségi szexre vágyik, és nem csak kapni szeret, de adni is hajlandó. A szexhintát kihagyni vétek azon szerencséseknek akik randevúzhatnak Vele.

Drága Messalina! Remélem hamarosan újra találkozhatunk, és közös történetünk onnan folytatódhat, ahol most abbahagytuk. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
United kingdom beszámolója
2019-07-29 20:11:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mikor zöldben villog akkor hívom és mindig felveszi. Levelemre válaszol.

Lakás: Igényes, otthonos, jól felszerelt, tiszta. Nagyon kellemes légkör

Külső: Minden amit az adatlapján olvasol és látsz 100%-ig ogaz.

Hozzáállás: Nem azért megyek hozzá, hogy kezdeményező legyen :)

Maximálisan kedves. Udvarias, intelligens. Igazi nő.

Együttlét: Na ez az amit nem mondhatok el. Nagyon meharagudna rám. Amit én szeretek azt megkapom tőle.

És tényleg élvezi amit csinál. Hozd ki belőle a vágyat. Nagyon hálás lesz. Csillog a szeme ha ügyes vagy. Mosoly az arcán ha megtalálod a gyengélyét. Hozzáteszem nagyon könnyű megtalálni, mert nagyon érzéki. Hozzá teszem ez ne tévesszen meg. Lehet vele rosszalkodni. Nagyon is. :)

Elégedettség és Ajánlás: Lehet van nála fiatalabb, jobb testel, de jobbat nem találsz nála. Ebben biztos vagyok. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lenovo beszámolója
2019-06-13 16:13:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Üzenetekben egyeztettünk,egyszerű volt mint mindig.

Lakás: A megszokott modern,takaros,légkondi van ezért külön élvezet a kánikulából a hűs lakásba lépni.Az biztos,hogy nem a melegtől fog izzadni az ember.

Külső: A képek mindent elárulnak,kinek milyen az ízlése,szerintem nagyon jó nő.Cicimániás lévén nem lehet kérdés mi a kedvencem.

Hozzáállás: Szégyenszemre pár percet késtem,de türelmes volt mint máskor is.Kellemes meglepetés,hogy újjabban nem a megszoktt fürdőköntösben hanem csinosabbnál csinosabb rucikban fogad.

Együttlét: Néhány csók után először tapogatóztam kicsit a csini rucin keresztül,amit aztán közösen távolítottunk el;sajnos a melltartó nem az erősségem de az ő segítségével ez is hamar lekerült.A megszokott közös tusi után az ágyban folytattuk amit félbe hagytunk.Először én bújtam a lábai közé,hogy punciját kényeztessem ami nagyon tettszett neki.Hmmm!!!Nagyon fincsi!!!Persze a kedvenceimet sem hagyhattam ki,ezért később kicsit felcsusszantam hogy csodás melleivel is foglalkozhassak.Kérésére cseréltünk,hogy katonásan álló farkammal játszhasson,amiben volt minden:kényszer francia,mélytorok és amit csak férfi ember kívánhat.Kis idő múlva ismét fordultunk,volt egy kis punci és cici kényeztetés felváltva;ezt nagyon élvezte a hangokból és az egyre nedvesedő puncikából ítélve.Remélem hogy az általa említett "kifárasztás" is a kellemesebb féléből való.Gumit húztunk,majd meglovagolt.Kicsit néha rásegítettem kerek fenekét markolva,de a csodás mellek ott kérették magukat előttem ezért nem hagyhattam ki őket sem.Felajánlottam,hogy hintázzunk ez nem maradhat ki egyetlen együttlétből sem;itt jól meg tudom dugni amit nagyon szeret és az elém táruló látvány sem utolsó.Visszatértünk az ágyra ahol hátulról is adtam neki,majd hanyatt feküdt én fölé térdeltem és a szájába toltam a szerszámot.Így kényeztette amíg el nem jött a vég és a melleire élveztem.A testápolót a már ugyancsak megszokott módon elkenegettem a testén.Időm lejártával tusolni mentem,üditővel várt,jót beszélgettünk majd pár csók után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Csak annyit tudok írni,fantasztikus volt de hát ezért is járok hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
United kingdom beszámolója
2019-04-30 13:40:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nincs annyi csillag a billentyűzetemen, amit ő, ez a kincs érdemel! Nagyon imádtalak. Örülök, hogy vagy. :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lenovo beszámolója
2019-04-15 21:18:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kivételesen most üzenetekkel egyeztettünk,bár szeretem azt a kislányos hangját a telefonban.A lényeg,hogy most is egyszerűen ment mint mindig.

Lakás: Mivel többször voltam már nála nem ért meglepetés,modern kialakítású,takaros kis lakás a fürdőben több tusfürdővel,a szobában egyebek közt óriási ággyá nyitott kanapéval és a kihagyhatatlan kéjhintával.

Külső: Nem tudom pontosan meddig terjed a nőiesen telt,de mivel ő is ezt írta magáról nekem bejönnek az ilyen típusú nők.

Kerek formás fenék,markolni való mellek és minden ami csak jó lehet,de a képek mindent elárulnak.

Hozzáállás: Igazi barátnős érzést teremt,ezért is szeretek járni hozzá és persze a szuper szex miatt.

Együttlét: Csókokkal köszöntöttük egymást,kicsit ismerkedtem a rég nem látott idomokkal,majd a szokásos tusi következett.Törölközés,majd irány a szoba,ahol kölcsönös franciával kezdtünk.Pár csók után a szuper érzékeny ciciket kényeztettem,természetesen extra figyelmet fordítva rájuk amit hallhatóan nagyon élvezett,majd elindultam lefelé végig csókolgattam a testét,míg a lábai közé nem érkeztem.Finom puncija van szeretem nyalni főleg amikor,meglelem a kellő pontokat,egyre csak nedvesedik és többször kapok visszajelzést.Cseréltünk,mert szerette volna kényeztetni már rég keményen álló szerszámomat,amit ismét kábultan élveztem,néha megfogtam a fejét kis kényszer franciát is hozzátéve,külön élvezet volt amikor a melleivel pofozgatta.69-be váltottunk,mert én is kényeztetni akartam és persze érezni a finom nedves punciját is.Később kértem,hogy hintázzunk úgyhogy gumi fel és "költözés",itt jól megdolgoztam;keményen meg kell dugni azt nagyon szereti,volt is bőven visszajelzés.Visszatértünk az ágyhoz,ahol kutyusban hátulról adtam pár löketet,keményen és finoman egyaránt,közben formás kerek fenekét markolva.Újabb francia következett,először a mellei közé szorítottam a szerszámot,majd finoman megdugtam a száját,amikor éreztem hogy jön a vég hátrébb mentem és a testére élveztem,de szokás szerint kapott az ágynemű is.Ami nem tévesztett célt azt a már megszokott módon testápolóként használtam fel.Letusoltam,majd folyadék pótlást kaptam,öltözés után pár csók és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Szuper szex élmény volt,mint mindig.Más ajánlást nem írok,mert irígy vagyok.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ragnar85 beszámolója
2019-04-09 14:33:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, úgy egy hónappal ezelőtt, meg is beszéltünk egy randit, de sajnos az én hibámból akkor mégsem tudtam menni:)

Tegnap ismét hívtam felvette, nagyon kedves volt, és egy óra múlva már nála is voltam:)

Lakás: A lakás a 9. Kerületben van, kultúrált felujított házakkal.Kódot megkapva könnyen bejutottam.Lakás nagyon szép tiszta kéjlak, igényesen berendezve.Fürdőről is ugyanezt tudom elmondani:)

Külső: Az ajtón belépve, nagyon kellemes meglepetés fogadott.A képek nem adják vissza, hogy Messalina magas hölgy és ez nekem magyon bejön.Arányos feszes popsi formás mellek , szexi kis szoknya és egy csinos felső vokt rajta.

Hozzáállás: Egy órára érkeztem, ezt már telefonon is tisztáztuk.Kedvesen beinvitált, megölelt és megcsókolt:)Nem sok lánynál voltam eddig, de nekem tetszett ez a közvetlen és kedves hozzáállás:)

Együttlét: Belépés után csók ölelés, fürdőbe bekísért mivel otthonról jöttem letusolva ápoltan ezérrt csak kezet mostam.Visszatérve a szobába egyből szemet szúrt a hinta, reméltem hogy meg fogom tudni hintáztatni.Elkezdtünk csókolózni, közbe szabadítottuk egymást a ruhától.Ágyra térdelt , én elé álltam és mohón elkezdett franciázni.Fantasztikusan csinálta, nem sok kellett, hogy teljes készültségbe kerüljek.Aztán csere bere én kerültem a lábai közé, és kezdtem falni a finom punciját.Kisvártatva megint csere ismét rábukott a farkamra, közbe nyúlka piszka mindenhol.Nagyon izgató volt ahogy franciázott végig.Aztán mikor már kellően éreztem hogy teljesen harcra kész vagyok megkérdeztem van e kedve hintázni.Volt:)gumi fel és már be is pattant, fantasztikus érzés volt úgy dugni, hogy gyakorlatilag Messalina a levegőben úszik:)Hangos sikongatások közepette nem túl hosszú idő után hatalmasat durrantam:)

Kis törölgetés, masszi meg beszélgetés jött, nagyon értelmes nő.

Aztán jött a második felvonás simi, majd végig 69 aholis osmét hatalmasat élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom.Nagyon jó első alkalom volt, aminek biztosan lesz folytatása.Azért még kettőnk partijában sok kiaknázatlan lehetőség rejlik, és nekem van hova fejlődnöm.

Köszönöm ezt a tartalmas egy órát!:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lenovo beszámolója
2019-03-14 21:19:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Időpontot mindig egyszerűen lehet egyeztetni.Pár csengetés után fel is veszi.

Lakás: Mivel rendszeresen megyek a lakás már nem új számomra,modern kialakítású,egyszerű de szépen berendezett,a szoba közepén a kéjhintával,amit vétek kihagyni.

Külső: Szép,nőiesen telt csinos nő csodás mellekkel.

Hozzáállás: Ahányszor megyek hozzá csókkal fogad,olyan mintha a barátnőmhöz,vagy titkos szeretőmhöz mennék.

Együttlét: A szokásos közös tusi után kölcsönös franciával kezdtünk.Először ő kényztette a már régóta katonásan ágaskodó szerszámomat,ínycselkedő hangokat hallatva nyalogatta,szopogatta,fantasztikus volt.Ezután én következtem pár csók után a szép cicikkel kezdtem foglalkozni,természetesen extra figyelmet szánva rájuk.Azt hiszem valahol sikerült "egymásra találnunk",ő szereti ha a melleit kényeztetik,én pedig cicifüggő vagyok.Persze nem hagytam ki finom nedves punciját sem,majd kérésemre megfordult és csodás kerek popóját is megnyalogathattam.Kérésére gumit húztunk és missziben folytattuk,a cicket természetesen most sem hagyhattam ki.Később megfordult így kerek popóját megmarkolva kutyusban is adtam neki,majd kértem menjünk a hintához,ez annyira bejön nekem,hogy szinte már kötelező lett minden alkalommal.Jól megdolgoztam,örömmel hallottam hogy el is élvezett egyszer-kétszer.Megkért,menjünk vissza az ágyba,mert szeretné kényeztetni a kéjrudat,jól megszopogatta néha a mellei közé szorítottam,a végeredményt pedig a melleire eresztettem,bár kapott kicsit az ágynemű is.Miután tisztára szopopogatta a szerszámot,mindent szétkentem a testén amit nagyon élvezett.Kis pihenő és folyadék pótlás következett,s mivel elszállt az idő letusoltam,felöltöztem közben jót beszélgettünk majd egy csók után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó egy órácska volt,az egyetlen hibája hogy hamar elszállt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nuvolari2 beszámolója
2019-03-12 22:05:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Elsőre sikerült elérnem telefonon, és bár aznap este már be volt táblázva, másnapra sikerült leegyeztetnünk a randit. Kedves hangja és stílusa volt a telefonban.

Lakás: Ízlésesen berendezett, tágas, világos lakás. Megvan minden, ami kell, és a fürdő is jól felszerelt: rengeteg tusfürdőből lehet választani, van kéznél szájvíz is.

Külső: A képek nem csalnak, Messalinának pont ilyen kedves és mosolygós arca van élőben is :) Szép teste van, se nem kövér, se nem sovány, sok harmincas megirigyelhetné. Ha kedvenc testrészt kellene mondani, akkor a combjait választanám, imádtam simogatni és belekapaszkodni :)

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező típus, alighogy levettem a cipőmet és a kabátomat, a többit már ő rángatta le rólam, hogy minél előbb kezdhessük az akciót :) Plusz még nekem nagyon tetszik, ha egy nő hangos szex közben, és többek között ezért választottam Messalinát, mert ő aztán nem fogja vissza a hangszálait, ahogy a videókból is kiderül. Külön dicséretet érdemel, hogy jó zenét választott az alkalomra, pedig nem könnyítettem meg a dolgát :)

Együttlét: Úgy esett nekem, mint aki évek óta nem volt férfival :) Nehezemre is esett elmenni fürdeni, de egy ilyen hölgy megérdemli, hogy tisztán járuljunk elé. Aztán franciával folytatta a letámadást. A mélytorok mellett több saját fortélya is van, mindehhez még jönnek a folyamatos hanghatások, nagyon jó! Megkóstoltam én is a puncit, nagyon finom és érzékeny. Több pózt kipróbáltuk, de a legjobb persze az volt, amikor beleült a hintába. Különleges élmény, ki kell próbálni! Nem tudom, a hinta vagy Messalina okozta, de percekig folyamatosan a csúcs közelében lebegtem. Végül szájjal fejezte be az akciót, alaposan letörölgetett, és pihenésképpen megbeszéltük az élet nagy dolgait.

Elégedettség és Ajánlás: Aki már unja a megszokott, rutinszerű dugást, és újszerű élményekre vágyik, annak mindenképpen ajánlom őt. Különleges hölgyről van szó, akire biztosan sokáig emlékezni fogsz, ha elmész hozzá. Persze azért is, mert utána vissza fogsz menni újra, de nemcsak azért :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lenovo beszámolója
2019-02-15 20:30:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egyszerű,mint mindig.

Lakás: Egyszerű,modern kis lakás,minél többet járok hozzá,annál otthonosabban érzem magam benne.

Külső: Szép;kislányos hang és mosoly,csinos kerek popó,csodás cicik és fincsi puncus.

Hozzáállás: Az érzés tömören:Elmentem a "barátnőmhöz",aki törülközőben fogadott hisz közösen szoktunk fürcsizni.

Együttlét: A tusi után csókok majd kölcsönös francia,a csodás cicik persze extra figyelmet élveznek.De a finom puncust is élvezet nyalni és nem is szabad elkapkodni.Ezek után ő vette kezelésbe a farkam,én meg sem tudtam szólalni az élvezettől,ezért inkább a látványban gyönyörködtem.Gumi fel és lovaglás;megmartkoltam kerek popóját,de nem sokáig mert a csodás cicik az orrom előtt kérették magukat.Misszi következett a hintában,nekem ez ott jobban bejön ő pedig szereti ha keményen dugják.Vissza az ágyhoz;egy jó dugás hátulról,újjabb francia végül a "tubus" tartalmát a testére eresztettem és a már megszokott módon bele is masszíroztam.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlásként csak annyit tudok mondani,hogy rendszeresen járok hozzá és nem véletlenül.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MrMuzzy beszámolója
2019-02-13 14:54:45
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan és egyszerűen. Minden alkalommal elértem,még ha időpontot nem is tudtunk találni

Lakás: Voltunk már nálam és nála is. Otthonos kis lakás, fürdő OK, a hinta pedig a szoba dísze.

Külső: Igazi szomszéd asszony típus! Szép arcú, mosolygós, fehér hamvas bőrrel.

Hozzáállás: Több alkalommal egy-egy órát. Abszolút kezdeményező. Imádja a f*szt, igazi nimfomániás szex istennő.

Együttlét: Kölcsönös francia, kényszer francia. Jól nyalható, hangosan élvezi és hálával viszonozza. Szó szerint meg kell dugni! Elveszi az bér eszét ahogy élvezi minden lökést, izgatoan nyögdecsel, sikongat. Misszionárius, lovaglás, hinta...bárhogy élvezetes dugni vele.

Elégedettség és Ajánlás: Értelmes, intelligens, kellemes szex és beszélgető partner. Ha BP járok, biztosan keresem!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lenovo beszámolója
2019-02-01 19:41:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Ismét telefonon,ismét egyszerűen.

Lakás: Egy hét alatt nem változott,talán annyi,hogy mivel többször voltam már jóval könnyebben odatalálok,mint eddig.

Külső: Ő sem változott.Csinos,szép,csodás cicik.

Hozzáállás: Mindig kedves és mosolygós,igazi barátnős feeling.

Együttlét: Pár csók után ruha le és irány a fürdőszoba,ahol mindenki megmosta a másikét.Ezután be a szobába és egy hosszú kölcsönös francia következett-természetesen a cicikre külön figyelmet fordítva-külömböző pózokban,sikolyok közepette.Hogy egy jó dugás se maradjon ki és a hinta se lógicsáljon magában,Messalina belefeküdt és jól megdöngettem.Volt ám sikoly itt is rendesen.Néha eltöprengtem,vajon mit gondolnak ilyenkor a szomszédok.Bár végül is mindegy.A hinta után az ágyra feküdt,fölé térdeltem és úgy raktam a szájába a rudat,kicsit szopogatta aztán finoman megdugtam a száját.Mivel ezt nagyon szereti a "testálpolót" a testére élveztem és természetesen jól belemasszíroztam.Végül csak annyit mondott:"Hát igen."Kérdésemre,hogy ezt miért mondta az válaszolta,hogy még nem egészen tért magához.Azt hiszem büszkén mondhatom,valamit jól csináltam és sikerült tovább fokozni-bár eddig is jó volt-az eggyütlétet.Tusolás,folyadék pótlás,öltözés közben egy jó dumcsi,majd néhány csók után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus volt vele,mint mindig.Csókollak milliószor drága.Még találkozunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lenovo beszámolója
2019-01-24 20:52:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk,most is egyszerűen ment mint mindig.

Lakás: Ugyanaz az egyszerű,de takaros is lakás miért is változott volna kb. egy hét alatt.

Külső: Külsőleg sem változott egy hét alatt.Szép,csinos,formás kerek popó és csodás cicik.

Hozzáállás: Csókkal köszöntött,egy fantasztikus órát töltöttem vele.Kislányos mosolyával és hangjával mindig levesz a lábamról.

Együttlét: Pár csók után vetkőztetni kezdett.Nekem ez egyszerűbben ment,egyetlen fürdő köntösben fogadott a szokásos közös fürcsire készülve,ahol rá is bukott keményen álló szerszámomra.A szobában aztán én folytattam a kényeztetést;pár csók,külön figyelem a cicikre és egy alapos punci nyalás.Azt hiszem az előző két alkalom során sikerült felfedeznem érzékeny pontjait,mert örömmel hallottam hogy nagyon élvezte.Gyorsan sapkát is húzott és missziben folytattuk,később a sapit eltávolítva ő kényeztette a farkam,ami fantasztikus élmény volt kis kényszer franciával megtoldva.Kérte hagy élvezhessen el úgy is,hogy közben keményen dugom,erre a célra én a hintát választottam,azt hiszem sikerrel is jártam vele.Az ágyon aztán hátulról is adtam neki utána hanyatt feküdt,kicsit megdugtam a melleit,majd a szájába toltam a rudat.Nagyon jó volt amit csinált,de nem akartam elpocsékolni a "testápoló" egy cseppjét sem,ezért a testére és a cicikre élveztem.Terveztem visszatenni a szájába,hogy leszopogassa a maradékot,de majd legközelebb.Az "ápoló krémet" természetesen belemasszíroztam a testébe.Ezután letusoltam,üdítőt kaptam,miközben öltöztem jót beszélgettünk,végül csókok után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Semmilyen csalódás nem ért,nagyon jó egy óra volt mint mindig.Örülök,hogy sikerült most is kellemes élményeket szereznem neked.Még találkozunk és akkor nem hagyunk kárba veszni egy cseppet sem!!!Csókollak Drága!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lenovo beszámolója
2019-01-15 19:37:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk,ami gyorsan és egyszerűen ment.

Lakás: Ismét tömegközlekedéssel mentem,ezért a parkolásról nem tudok semmit.Ugyanaz az egyszerű,de takaros kis lakás,minden megvan amire szükség lehet,a szoba közepén a képeken látható hinta,amit nem szabad kihagyni.

Külső: Változatlanul szép,csinos;aranyos,kislányos hang és azok a cicikőCSODÁSAK!!!Amúgy is cici mániás vagyok,nem is lehet kérdés mi a kedvencem.

Hozzáállás: Nagyon kedves,mosolygós és közvetlen a barátnős érzés adott.

Együttlét: Újra megkockáztattuk a kis kádas tusit,de mivel minden rosszban van valami jó,így legalább jobban összebújhatunk fürdetés közben.A szobában csókcsata és egymás testének kényetetése következett,a cicikre természetesen külön figyelmet fordítva.Hátra dőltem és elkezdett ágaskodó szerszámommal játszadozni,amit kis idő múlva 69-ben folytattunk,mert én is szerettem volna kényeztetni őt.Kinyaltam,megujjaztam finom punciját amit nagyon élvezett,mint ahogy én azt amit a farkammal csinált.Átmentünk a hintához-ez kihagyhatatlan-ahol picit még nyalogattam a finom puncit,majd keményen megdugtam.Azt hiszem többször is elment,ami jó érzéssel töltött el.Ezután ismét az ágyon kötöttünk ki és némi csókolózás után kérésére fölé térdeltem és így szopta a farkam.Persze néha én is besegítettem egy kicsit és tövig a szájába toltam.Végül a szép cicikre vertem,bár jutott belőle az ágyneműre és az arcára is.Azért maradt elég "testápoló" amit elkenegethettem rajta.Ezt nagyon szereti és örülök,ha én is tudok örömöt szerezni neki.Letusoltam,kaptam némi "folydék pótlást",közben jót beszélgettünk aztán pár csók után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Én nagyon jól éreztem magam az előző alkalommal és most is és úgy gondolom nem lesz ez másként a jövőben sem.Csak ajánlani tudom mindenkinek,én még biztosan menni fogok hozzá.Csókollak milliószor Messalina,majd még egyeztetünk egy jó kis "intenzív" szexért.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
aramis74 beszámolója
2019-01-06 00:48:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A két ünnep között kerestem fel egy kis rosszalkodás végett.

Gyorsan felvette és gyakorlatilag azonnal tudott fogadni (40 perc múlva).

Lakás: Egy kellemes kis kuckó a huncutkodáshoz pont megfelelő.

Parkolóhely volt a közelben és az ünnepek miatt most fizetni sem kell.

A fürdő kellemesen felszerelt.

Külső: Igazi dögös milf. Aki szereti a kellemesen telt hölgyeket az nem csalódhat nála.

A mellei és a popsi gyorsan lázba hozzák az embert.

Hozzáállás: Megérkezésem után megfürödtem, de az ágyig nem értem el, mert menet közben elkapta az egyszeműt.

Együttlét: Először ő mutatta be a nyelvismeretét, majd én nyalakodtam egy jót.



Folytatásnak lovagolt, majd a hintát is kipróbáltuk.



A végén kiszippantotta a fehérjémet.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében mindenkinek csak ajánlani tudom.

Én biztos meglátogatom még...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lenovo beszámolója
2019-01-04 22:47:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Minden könnyen és egyszerűen ment.Először levélben írtam,hogy hívni fogom,majd másnap ez meg is történt.Pár csengés múlva fel is vette és egyeztettük az időpontot.

Lakás: A parkolásról nem tudok semmit,mert tömegközlekedéssel mentem,de ahhoz képest hogy még sosem jártam arra könnyű volt megtalálni.Modernebb kialakítású,egyszerű,de takaros kis lakás szépen berendezve.A fürdőszobában minden megtalálható amire szükség lehet.Úgy gondolom a célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Csinos,szép arcú mosolygós höly,finom kerek popóval és csodás cicikkel.Ezek a cicik voltak a kedvenceim is a már a telefonban is hallható aranyos,kislányos hangja mellett.

Hozzáállás: Kissé korábban érkeztem ezért mikor hívtam pár perc türelmet kért,hogy elkészüljön;de sebaj legalább büszkén mondhatom,hogy nem késtem.A megbeszélt időben már fent voltam.Mosolyogva feszes blúzban és miniszoknyában fogadott.Egy órát töltöttem vele,végig nagyon kedves volt amolyan barátnős feelinget teremtve evvel.

Együttlét: Megérkezésem után a szobában levetkőztem.Kérdezte meg akarok-e fürödni,felajánlottam hogy közösen is fürcsizhetnénk,ami mint azt már előtte jelezte,nem volt egyszerű a kád mérete és formája miatt,de megoldottuk hisz sok jó ember kis helyen is elfér és számomra izgató is volt így összebújni vele,mintha csak a barátnőjével fürcsizne az ember.Amúgy is szeretek az ilyen csinos nőkkel közösen tusizni,finom popóját és csodás cicjét illatos tusfűrdövel fürdetni.De én sem maradtam ki.Ő is megfürdetett engem és a már javában ágaskodó szerszámomat.Bementünk a szobába,kérdezte kipróbáljuk-e először a hintát,mert már régebben beszéltünk róla.Mondtam kezdjük inkább az ágyban,ahol kölcsönös franciával indítottunk.Először azokkal a csodaszép cicikkel foglalkoztam,bimbóit nyalogattam szopogattam,majd elindultam lefelé végigcsókoltam a testét míg finom puncijához nem értkeztem,amit megujjaztam és kinyalogattam.Úgy vettem észre ezt élvezte is.Kérte,hogy ő következhessen aminek nem tudtam ellent mondani.Fordultunk és álló farkammal kezdett játszadozni,szopogatni,huzogatni,nyalogatni közben aranyos hangján incselkedett,míg én meg sem tudtam mukkanni az élvezettől.Kezemet a fejére helyezte kis kényszer franciára buzdítva.Áttértünk a hintához,ahol ismét kinyaltam majd jól megdugtam finom punciját.Visszatérve az ágyra hátulról is toltam kicsit,aztán kérésemre meglovagolt és újra markolhattam csodás cicijeit.Ismét franciáztunk,végül a cickre vertem a farkam.Az eredményt kérésére szétkenegettem a testén;nem árt egy kis tetsápolás,főleg mert élvezte is.Főleg franciával töltöttük az időt,sajnos hamar kifáradok hisz én sem vagyok már mai darab.Úgy vettem észre többször is sikerült elmennie ami jó érzéssel tötött el,mert ezek szerint valamit én is jól csináltam.Letusoltam,űdítőt hozott "folyadék pótlásként",majd felöltözem és pár csók után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon szuper volt vele.Aki szereti a csinos,szép,mosolygós és kislányos nőket szép cicikkel és fantasztikus együttlétre vágyik annak mindenképp ajánlom,csak vigyázzon rá mert nagy kincs.Köszönöm Messalina az együtt töltött órát.Minden percét élveztem,ha nem bánod még látjuk egymást.Csók!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tappancs7 beszámolója
2018-11-21 16:05:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Először levélben majd telefonon egyeztettünk időpontot.

Lakás: IX. kerületi, szép álapotú, helyes is lakás. A célnak tökéletesen megfelelt.

Külső: Mivel takarás nélkül hirdet így nem ért meglepetés. Tűsarkúban miniszoknyában fogadott. Alakja. mint a fotókon.

Hozzáállás: Megérkezésemkor kabát le és még állva odabújt hozzám megcsókolt és simogatni kezdett. Olyan volt, mint amikor egy régi szeretőjéhez menne az ember.

Együttlét: Innentől kezdve mitha egy pornófilmbe csöppentem volna bele. Messalina még szerepelhetne benne de az én szerzámom nem kaphatna főszerepet egy B kategóriásban sem.

Ott tartottam, hogy hozzámbújt megcsókolt és ölelgetett. Elkezdte kigombolni az ingemet, miközben folyamatosan mosolygott és incselkedett velem. A nadrágom kigombolása után benyúlt a boxeremhez és örömmel konstatálta a hatást. Én jeleztem, hogy gyorsan megfürödnék. Mikor kijöttem ott várt az ajtóban és folytatta az ingerlésemet, csókokkal simogatásokkal, pici lihegésekkel, ami teljesen felhúzott.

Jeleztem neki, hogy még meg se beszéltük, hogy mit szeretnék, mire azt mondta: Majd elmondod később. És mosolyogva kézenfogva az ágyhoz vezetett. Itt elkezdődött a felnőttfilm.... Szopott ülve, szopott fekve, miközben a punciját ujjaztam vagy vibrátor járt ki-be benne. Imádta és habzsolta a faszomat én meg kéjelegtem, dugtam a kis száját amit ő örömmel hagyott, sőt bíztatott is. A szopások után kértem üljön bele a farkamba, amit szintén készségesen teljesített . Messalina többször képes elélvezni, amivel nekem nagyon nagy örömet okozott. A legperverzebb emlékem a hintához köthető. Izgatott vajon milyen lehet úgy nyalni és szopatni a kedvest, ha benne ringatózik.Eszemet vesztettem. Először nyaltam szoptam a gyönyörű punciját ő kéjesen nyafogott élvezkedett, majd feláltam és a fejéhez mentem. Már magától tudta mit szeretnék. Hátrahajtotta a fejét és bekapta a farkamat.A puncijába vibrátort dugtunk és és én ütemesen basztam a száját miközben ő saját magát dugta a vibrátorral. A ciciket simogattam toltam a faszomat a szájába, majd kivettem és az arcára vertem. Előtte megkérdeztem mehet-e mire ő: AKAROM! húúúú. Most is beleborzongok. Mivel még maradt időn kaptam egy kis hátmasszást ami közben egy jót beszélgettünk. Aztán a viszontlátás ígéretével távoztam szeretőmtől.

Elégedettség és Ajánlás: Ezek után ez kérdésőőőő

Én biztosan visszamegyek. Durvának tünhetet amiket leírtam de igazából semmi durvaság nem történt. Csak az amit midkettönk örömére szolgált. Messalina nagyon kedves, vagyány, élveteg nőci. Vigyázzunk rá, mert egy kincs.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Aeroart_archivalt2022 beszámolója
2018-08-07 20:53:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonos egyeztetés síma ügy volt. Messalina-nak nagyon szép és kedves a hangja. Mindjárt kaptam egy kis enyhe gyomorideg dózist szép hangja által, hogy hát... lehet, hogy ő ....hmmhm.. túlzás lesz kicsikét...hogy én.... őt....megb.... om (megszerethetem)... talán le kellene szállni a földre! Gondoltam magamban.

Lakás: Lina lakása nagyon tiszta, szép, modern, csinos. Olyan, mint ő maga. Klíma csendesen duruzsol. Parkolás közeli. Szimpla ügy.

Külső: Lina szépsége abszolút top top über, osztályon felüli. Szép arcú, csinos, magas nő. Nagyon kedves, nagyon odaadó, és nagyon profin csinál mindent.

Szép arcú és nagyon szép szőke haja van. Csinos feltűzött hajjal várt. Olvadás-határra kerültem a látványától.

Hozzáállás: Fél órát voltam Messalina-nál. Eleinte az ágyra ülve kicsit beszélgettünk, ismerkedtünk. Aztán lágyan szétnyitotta nekem a combjait, miközben kedvesen mosolygott rám. Azt hittem, menten elájulok.... a vörös színű, alul-középen nyitott bugyijából köszöntött engem Messalina Álom P...ja is. Kész! Ez K.O.volt nekem. Mintha fejbe b...tak volna (engem). Innentől nem tudom teljes hitelességgel visszaadni a történteket...

Együttlét: Kinyalhattam őt. Csodálatos, tiszta, finom, érzéki álom nő ... álom puncija. Mit kellene erről többet mondanomő!

Ezek után jött a tortúra. Lina bevette. Elkezdte szopni. Életemben ilyen női élményt még soha nem kaptam, mint amit ő adott és ő tud. Alapból. Könnyedén. Símán. Szereti is, úgy érzeztem.

Másnap visszmentem hozzá. Repetára volt szükségem. Sokat símogattam és szeretgettem őt különböző pózokban. Utána kérte, hogy menjünk a hintához is.

Szerintem nem kell túlzottan részlet gazdagnak lennem a leírásban, nagyjából elképzelhető, hogy mi történt ott. Szem nem marad szárazon a hintánál, az biztos. Fenomenális élmény!

Mindezek után Lina kivégzett engem, mint Boleyn Annát a bakó a Tower-ben. A hinta után kirohantam a fürdőszobába, hogy kicsit tisztálkodjak. A szobába visszalépve azt láttam, hogy vár engem a szőnyeg közepén térdelve.... The end. Itt volt a végem.

Elégedettség és Ajánlás: Messalina-t ajánlaniő! Vastag betűkkel. Csak ajánlani tudom. Ő egy csiszolatlan gyémánt. Elképesztően finom és érzéki Nő.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Quagmire0 beszámolója
2018-04-14 23:36:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Elsőre felvette.

Lakás: Nálam voltunk.

Külső: Ritka esetek egyike,amikor pozitívabb a kép személyesen,mint fotón.

Hozzáállás: Korrekt,bár volt,hogy kérte lassítsunk,ami nem baj,de nagyon bejött,így nehéz volt. 1 órát voltunk együtt.

Együttlét: Franciája jó,kényszerfranciát bírja,döngetésnél,kicsit lassítani kellett,de bírta a kiképzést.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott kategória, igazi feleségnek való,nimfo,kedves asszony. Szerintem még látjuk egymást.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Doxy1 beszámolója
2018-03-21 21:49:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Több levélváltás után végre sikerült egyeztetnünk és ma ott találtam magamat Nála

Lakás: A kéró a IX.kerben van,újépítésű kis garzon,minden rendben van.Klassz fürdő,sok tusfürdővel,tisztaság,parkolás a ház előtt fizetős,de hely mindig van.

Külső: Messalina=nimfomán cselszövő szajha a római birodalomban.És Ő tényleg egy ilyen érett milf.Helyes arc, jó testalkat,baromi nagy fincsi punci.Imádtam minden porcikáját.

Hozzáállás: Az eltöltött 1 órában próbáltunk sikeresen egymásra hangolódni. Ez sikerült.Messalina mindent elkövetett,hogy jól érezzem magam,de ennél fontosabb,hogy Ő is jól érezze magát

Együttlét: A fürdés után egy heveny csókcsatában bontakoztunk ki mindkettőnk nagy megelégedésére.Lefektettem az ágyra és belekezdtem egy natúr franciába,amit igen jól fogadott..Bár nem értem el komoly eredményt,így beleültettem a hintaszékbe és így kényeztettem tovább.A szék mint az inga kilengett és akkor csókoltam be neki amikor a kilengés közben a számhoz közeledett.Ezt nem sokáig türte,egy idő után az inga megállt,mivel a fejemet szorította a puncijához.Ekkor éreztem,hogy a csúcsra érkezett,nem éltünk hiába.Ezek után egy hálás bosszú áldozata lettem.Kb.15 percig toltuk kutyában ,majd én is beültem a pörgettyűbe és arca fejeztem be.Nagyon jó élmény volt.

Elégedettség és Ajánlás: Messalina egy nagyon jó csaj.Mindenre nyitott amire egy pasinak szüksége van. Érti a dolgát és én is értettem,hogy Ő mire vágyik.Összhangban voltunk.Nagyon "R"-t Hölgy.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
KxT beszámolója
2018-03-09 23:50:18
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Általában SMSt elég írnom. A kapu előtt hívás elégséges.

Lakás: Garzonnak tűnő - bár lehet van még plusz egy szoba - lakás. Egyedül fogad. Szép és otthonos a lakás.

Külső: 44 évesnek írja magát. Ha elfogadom a tényt, hogy ennyi idős, akkor azt kell mondjam, hogy egy nagyon jó karban lévő 44 éves hölgyről van szó. Igazából, ha 37-38-at mondana, az is hihető lenne.

Amit érdemes figyelembe venni, az az, hogy magas. Én sem vagyok alacsony, de ha felvesz egy magassarkút, akkor már egyforma magasak leszünk. Van, akit ez zavar.

Hozzáállás: Maximálisan próbál "kiszolgálni". Mondanám, hogy barátnő feeling, de ha arra van kedvem, akkor egy tökéletes alárendelt szuka... és máris kedvet kaptam visszamenni :).

Együttlét: Franciában nagyon jó. Valószínűleg szereti is csinálni. Lehet irányítani, bírja a kényszerfranciát, de tudja finoman is csinálni. Dugás volt elölről, doggyban, kipróbáltuk a szexhintát is. Az egyetlen, ami hiányzik, az a popsiszex, de csak a változatosság terén.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó lány, nagyon kellemes nő. De pont emiatt nem való mindenkinek. Maximálisan ajánlható egyébként.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zoltán187 beszámolója
2017-08-22 12:22:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam reggel őt már régóta rajta volt a listámon. Kedvesen tájékoztatott a részletekről. Félórában maradtunk, és déli 12 órákor meglátogatom. Egyeztetést hamar lebonyolítottuk. Telefont gyorsan felvette. Tetszett a hangja nagyon.

Lakás: Lépcsőház és a lift tiszta és rendezett az épület úgyszintén. Lakás a második emeleten található. Az ágy kihúzható kanapé ha jól láttam, célnak tökéletesen megfelel. Szobában tisztaság, ruháknak van hely egy székbe lehet őket elhelyezni.Fürdőben makulátlan tisztaság, kád, zuhanyfüggöny, csapok jó állapotban. Több tusfürdő és szájvíz is helyet kapott a fürdőben. Kilépő van, de nem túl ideális. Törülköző nagy és nedvszívó amilyet én szeretek. Maximálisan elégedett voltam a környezettel és Messalinával.

Külső: Képekről egyből felismerhető. élőben sokkal szebb mint a képeken. Haja kicsit vizes volt, még szexibb látványt nyújtott nekem. Kérésemre tűzpiros szerelésben fogadott, irtó szexi volt benne.

Együttlét: Álló helyzetben puszilgattam a testét a tűzpiros ruhán keresztül. Ágyra felfektettem és tovább pusziltam a testét. előre kúsztam és pár csókváltás után a ciciknél kötöttem ki. Lejjebb mentem majd piros tangát félrehúztam és hatalmasat belenyaltam a finom rózsaszín punciba. Telt nagy rózsaszín kisajkak fogadtak finom volt őt kényeztetni alig bírtam vele betelni. Hangja is megjött félelmetes volt hamar kemény lett a faszom amit a szájába adtam. Szopott rajta párat kőkemény volt.Gumi felkerült és szemből missziben kezdtem a behatolást, keményen megbasztam, lábait ide oda tettem. Helycsere után elé térdepeltem ő alattam feküdt szájába adtam a farkamat amit finom szopott mély torok volt bőven.Hamar élvezés közeli állapotba kerültem így felhúztam megint egy gumit. Először szemből majd hátulról kutyusban adtam neki, a legjobban ebben a pózban szeretek baszni így beleadtam mindent amit lehetett. Végére elfáradtam ezért előtérdeltem ő megint csak alattam feküdt. Kicsit szopott majd majd a szájába vertem, kicsit még kényeztette a makkomat, közben felnézett rám szexi mosollyal nagyon tetszett, hogy néz a szemembe.Frissülés és öltözés után az ajtóban pár csókkal elváltunk egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Mindennel elégedett voltam.Időből kicsit kicsúsztunk, de nem sokkal, siettem a készülődéssel. Felejthetetlen élmény volt számomra Messalina. Imádlak és köszönök mindent kiváltképp a tűzpiros szerelést. Remélem hamarosan találkozhatunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Xkarcsix beszámolója
2017-07-08 16:09:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Ezt az értékelést barátom adatlapjáról írom, mert nincs kedvem regisztrálni. A kapcsolatot barátom vette fel vele. Én annyit tudtam, hogy kapok egy masszázst. A nap fix volt, csak időpontot kellett egyeztetnem. Lina maximálisan rugalmas volt, mert épp úton volt, és csak később tudott volna fogadni, viszont megsürgette a dolgot, és 1 órán belül tudott időpontot adni. A megadott időpontban még nem volt otthon, de ezt jelezte előre. A telefonban nagyon kedves hangja volt.

Lakás: A lakás hangulatos, kényelmes. Erre a célra épp megfelelő. A fürdőben volt minden.

Külső: Most meglepett, mert azt hittem, hogy harmincas. Nem néz ki negyvennek. Egy kis babydollban fogadott. Először fel sem tűnt, csak amikor mondta, hogy nincs masszázságy :)

Szép arca van. A cicijei szépek formásak. Mindenhol kerek, ahol kell. Nagyon finom, puha bőre van, és az illata is fincsi.

Nincs kedvencem, az egész nő úgy tökéletes, ahogy van. Na jó, azért a puncija nagyon bejött ;)

Hozzáállás: Van egy huncut mosolya/nevetése nagyon bejött. Maximálisan kezdeményező volt, hisz én nem is tudtam, hogy szexért megyek. Egy órát voltam.

Együttlét: Beinvitált a lakásba. Mondta, hogy nincs masszázságy, csak normál ágy. Még nem esett le, hogy itt másról lesz szó. Aztán később leesett. Nem voltam még hirdetős csajnál. Nem is gondoltam rá, hogy megyek, de ő egy gyönyörű nő, ezért nem tudtam nemet mondani :)

Gyors zuhany után lefeküdtünk az ágyra. Kaptam egy finom masszázst, hisz eredetileg azért mentem. Közben beszélgettünk. Később puszilgattuk egymást, majd elkezdett franciázni. Én ezt nem szoktam bírni, ezért mondtam, hogy inkább én simogatnám. Először a gömbölyű ciciket cirógattam, melyre halk nyögdécseléssel reagált. Majd elkalandoztam alulra. Nagyon szereti, ha nyalják. Kicsit irányította a dolgot. Mutatta, hogy mikor ujjazzam. Majd bekaptam az ajkakat, és addig nyaltam/szoptam, amíg el nem ment. Állítása szerint nagyon jó volt.

Ezután bekapta a barátom. Mondtam neki, hogy szólok, ha közel vagyok, és a szájába élvezhettem. Szerintem szeret franciázni, és úgy tűnt, hogy tetszik neki, ha irányítják.

Pihentünk egy kicsit, beszélgettünk. Majd egy kis simogatás után szeretkeztünk egy jót. Nagyon bejött.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében ez nekem egy nagy meglepetés volt. Fantasztikusan éreztem magam. Linát csak ajánlani tudom. Nagyon kedves hölgy. Kényeztessétek sokat, megérdemli, de vigyázzatok rá!

Úgy érzem, hogy még fogunk találkozni ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Girls&trains beszámolója
2017-06-13 16:25:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viszonylag könnyen ment, az első általam kért időpontot elfogadta.

Lakás: Új építésű, klíma is van benne, a célnak tökéletesen megfelel.

Külső: A képek maximálisan fedik a valóságot, persze élőben sokkal kívánatosabb. Nekem nagyon tetszett, igazi természetes szépség, imádtam testének minden porcikáját. Szép fehér és selymes bőr, ellenállhatatlan kerek popó és a kedvencem, az egyik legszebb és legfinomabb punci amivel valaha is találkoztam :-)

Hozzáállás: 10/10. Korábban több lányban is csalódtam e téren, ezért hónapokig nem is mentem egyhez sem, de Messalina vissza hozta a kedvemet, mert maximálisan odaadó és kedves volt, szépen beleélte magát és mindent megcsinált amit kértem tőle. Bő félórát voltam vele, és a végén testileg-lelkileg feltöltődve távoztam tőle.

Együttlét: Mikor beléptem az ajtón egyből egy forró öleléssel és csókkal fogadott, aztán alaposan megcsodáltam bájait, majd gyors zuhany következett, amiben ő is segédkezett. Utána végig kóstolgattam a testét, majd odalent a legfinomabb résznél hosszasan elidőztem. Sokat franciáztunk többféle pózban is, istenien csinálja, jobban nem is lehetne. Sajnos én elég lassan oldódó típus vagyok ahhoz, hogy a végkifejlet fél óra alatt megtörténjen, de ez csak az én hibám volt, mert Messalina nagyon vonzó hölgy és mindent istenien csinált.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettség, legszívesebben minden nap meglátogatnám, imádom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lkovacs60_archivalt2020 beszámolója
2017-05-05 16:55:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egyszerű és gyors, elsőre felvette, az időpontegyeztetés is egyszerű volt

Lakás: Vadi új, tökéletes

Külső: Gyönyörű! Formás mellek, kerek telt fenék, csodás arc, hosszú szőke haj...

Hozzáállás: Végtelenül kedves, gyengéd és szolgálatkész

Együttlét: Ügyes a franciája, csodás volt az aktus vele

Elégedettség és Ajánlás: Maximális mind az elégedettség mind az ajánlás!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
krypton2120 beszámolója
2017-04-19 22:24:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Párként kerestük meg őt, elsőre felvette a telefont. Nagyon közvetlen és rugalmas volt, több időpont közül tudtunk választani. Nagyon szimpatikus volt már a telefonban is, biztosak voltunk benne, hogy jó helyre megyünk.

Lakás: Estére beszéltük meg a találkozót, hangulatos, meghitt, gyertyafényes kis garzonlakás, minden adott ahhoz, hogy jól érezd magad!

Külső: Pont ilyen partnerre vágytunk! Ahogy képen is látszik, gyönyörű fehér bőr, csodás puha szőke haj! A képeken nem látszik az arca, de olyan mint egy skandináv szépség! Kedvenc testrészem az ajkai, fent és lent :-)

Nagyon finom volt csókolgatni mindkettőt!

Hozzáállás: Úgy volt megbeszélve, hogy csak mi nők kényeztetjük egymást, de ezt elég hamar feladtuk :-) Minden annyira természetesen jött hogy nem győztünk betelni egymással! Amint tudjuk többen még fantáziadúsabb a szex, hát ez itt is megvolt! Tényleg extra élmény, ha többen vagytok és mindenki egyformán tud figyelni a másikra, végül is szerintem azon múlik, hogy ne legyél önző és minél több gyönyört akarj adni a másiknak! Hát ez nála abszolút bejött és nagyon jó volt látni, hogy mennyire élvezi ő is ezt a felállást!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom! Nekünk tényleg egy extra élmény volt! Biztos vagyok benne, hogy ehhez tényleg az ő érzékisége kellett!Párként is nyugodtan kereshetitek, mert imádni fogja minden nő a figyelmességét!Remélem nemsokára újra találkozunk!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
UseYou beszámolója
2017-04-14 18:16:12
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonos egyeztetés után kb egy órával már nálam is volt.

Lakás: Nálam voltunk uh minden jó volt.

Külső: Korához képest minden rendben van.



Nagyon kedves hangja van.

Hozzáállás: Nagyon alázatos, minden kívánságomat teljesítette.



Érződik rajta, hogy imádja amit csinál és jó is benne.

Együttlét: Mélytorkos kényszerfrancia, profi a hölgy.



Volt már pár lányhoz szerencsém top 3ban biztos benne van.



Ő volt a második akinek a torkát nem tudtam olyan keményen tolni, hogy szóljon érte.



Tényleg imádja ha használják, nem csak marketing szöveg.

Elégedettség és Ajánlás: Csillagos 5ös. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki korrekt alázatos kiszolgálást keres.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gergi1_archivalt2020 beszámolója
2017-04-12 21:48:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A Mester utcánál jártam, onnan felhívtam, negyed órát kért elkészülni.

Lakás: A lakás új építésű, tiszta és csendes. A diszkréció adott!

Külső: Combfixben, magassarkúban és egy babydoll-ban várt ami azt hiszem hatást gyakorolt rám:)

Hozzáállás: Egy órára mentem hozzá. A hozzáállása nagyon kezdeményező volt és folyamatosan azt éreztem, hogy azt keresi, hogy nekem mi a jó, ami egy kicsit zavarba is hozott. :)

Együttlét: Először franciázott nekem, amit nagyon jól csinál. Engedi hogy irányítsd közbe, sőt kéri. ;) Közben nem bírtam ki, én is elkezdtem kényeztetni őt, ami számomra nagyon szép látvány volt. Később több pózt is kipróbáltunk de ezt már nem részletezném

Elégedettség és Ajánlás: Ritkán járok ilyen lányokhoz, egy kezemen megtudnám számolni hányszor voltam és beszámolót sem írtam egyikről sem, de ezt most meg kellett tennem:) Tényleg nagyon jó volt vele és mindenkinek csak ajánlani tudom, bár megtartanám inkább magamnak. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.