SzexpartnerEvia+36 70 / 214-8822Budapest IX. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Evia vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest IX. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 214-8822 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
53 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
160 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 16 óráig
kedd:
10 órától 16 óráig
szerda:
10 órától 16 óráig
csütörtök:
10 órától 16 óráig
péntek:
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
42
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1569697x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőkésbarna
Szem
Kék
Alkatom
Sportos
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedveseim! Elnézésetek kérem, de egy nap három vendegnél többet, nem fogadok. Megértéseteket köszönöm. Üzenetben az új vendégeknek nem adok felvilágosítás, ha szeretnél megismerni hívj légy oly kedves. Köszönöm. Evia Köszönöm, hogy benéztél hozzám és megtisztelsz figyelmeddel. Én egy kedves érett érzéki Milf vagyok. Szeretem, ha kényeztetnek és én is szeretek viszont kényeztetni. Igyekszem minden kedves vendégem igényét maximálisan kielégíteni. Ha egy kellemes kikapcsolódásra vágysz ebben a rohanó világban, s egy nyugodt fél, egy órát szeretnél eltölteni velem, hívj bizalommal, szeretettel várlak diszkrét otthonomban. Könnyen előfordulhat, hogy nem tudom felvenni a telefont, akkor kérlek próbálj meg egy kicsit később hívni, ha már ismerjük egymást üzenetet is válthatunk egymással. Kerlek, ha lehet inkabb a delelotti orákban probálj velem időpontot egyeztetni. Ha vad es durva sexet szeretnel, akkor nem engem keresel! Privat szamot nem veszek fel! Köszönöm szépen. Csók, Evia
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Szüzesség elvétel
igen
Anti stressz masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
Kényeztető-érzéki masszázs, Csúszkamasszázs,
Elfogadott (37 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
cashier beszámolója
2023-10-03 22:40:10
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonos hamar elértem és első vendégként velem kezdte a napját.

Lakás: Kellemes garzon a Lurdyhoz közel. Parkolás fizetős.

Külső: Érett, csinos, feszes szilikon cicik, mindene szép.

Hozzáállás: Kedves majdnem barátnős érzés. Próbál mindenben a vendég kedvében járni.

Együttlét: Ölelkezés, simi, csókok, talán még élvezte is. Kevés volt az 1 óra szívesen maradtam volna még, de jött utánam a következő vendég. Mindenre jól reagált.

Elégedettség és Ajánlás: Kellemes élménydús együtt töltött idő. Csinos alkat. Kedves és figyelmes.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kipruszov beszámolója
2023-09-28 13:57:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, ott egyeztettük le a részleteket.

Lakás: Célnak megfelelő lakás. Az ágy kényelmes, a fürdő tiszta. Más nem lényeges.

Külső: Igazi milf. Először találkoztunk és nem egyeztettünk semmit előre, ellenben nagyon úgy fogadott, ahogy azt én szeretem. Csinos fekete koktélruha, fekete harisnya, magassarkú. Első pillantásra megindult a vér az alsó végtagomba. Látszik, hogy ad magára, korához képest jó alkat. Cicik szépen meg vannak csinálva, a fenék jól markolható.

Hozzáállás: Kedves volt, figyelte mire van szükségem.

Együttlét: Érkezéskor egy kis dumcsi, frissítő, majd irány a fürdő. Mikor visszaértem, már megszabadult a ruhájától. Egy talán párducmintás melltartó tanga kombó és combfix, magassarkú maradt rajta. Valószínű szimpatikus lehettem, mert egyből ment a csók. Úgy éreztem igényli. Állva ismerkedtünk egymással, majd kis segítséggel megváltunk a melltartótól. Kézbe vettem azokat az istni melleket. Ekkor már nagyon szorított a törölköző, fel is ajánlotta, hogy levehetnénk. Az ágyon kibújt a bugyiból. Mondta, hogy szabad a pálya, amit szeretnék, így én feltérképeztem csodás testét. Végigcsókoltam a melleit a hasát, majd behelyezkedtem a kelyhéhez. Itt már éreztem, hogy nem csinálhatom én ezt rosszul mert egyrészt nedvesedni kedzett valamint megjelentek az első hangosabb sóhajok. Halk szavakkal bíztatott, hogy jól cisnálom. Az ujjaimat is bevetettem és egymás után kétszer is elröpítettem a csúcsra, melyeket hangos nyögésekkel tudatott velem. Utána gumit húztunk, mondtam neki, hogy az első rövid lesz, mert régen voltam már nővel. Be is igazolódott a félszem, kb egy perc alatt kivégzett. Sebaj, nincs még vége a randinak.

Beszélgettünk kicsit az életről, majd megkértem úgy 10 perc után, hogy vegye kezelésbe a farkamat. Készséges volt és elkezdett kényeztetni. Hamar felálltam újra. Összebújtunk csókolóüztunk és újra sikerült a csúcsra juttatnom. Újra gumit húztunk és beleült. Nagyon jól mozgott. Pár percig lovacskázott, mikor nem bírtam magammal és újra elélveztem.

Még egy kics dumcsi és lezártuk a randit.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó hozzáállás, kellemes hölgy, ajánlom, de vigyázni kell rá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
_lacek_ beszámolója
2023-09-13 13:27:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A feltüntetett időszakban hívva elsőre felvette és tudtunk is időpontot egyeztetni, másnap kora délutánra.

Lakás: Egészen pici lakás, tisztaság és rendezettség mindenhol, folyamatosan működő automata légfrissítő, a háttérben halk, lágy zene. A fürdőszobában zuhanykabin van, rengeteg tusfürdővel. Szájvíz kis pohárral a mosdóra készítve.

Külső: Egy igazi gyönyörű MILF, az arca egyszerre aranyos és erotikus, a teste feszes, fitt, formás, 10/10 (kivéve a lábai, mert azok 12/10 ) Mellei formás szilikon cicik, izgatóan ágaskodó bimbókkal. Nagyon szexi hiányos öltözetben, magassarkúban fogadott - szavakkal képtelen vagyok leírni, milyen csodás látvány tárult elém.

Hozzáállás: Hihetetlenül korrekt, érkezésem után még rákérdezett, hogy így előben látva is elégedett vagyok-e vele (naná hogy igen, mondtam is, hogy kb. kizártnak tartom, hogy őt meglátva valaki inkább meggondolná magát).

A lényegi részt tekintve: végtelenül kedves és empatikus hölgy. Kezdeményező, de maximálisan igyekezett minden kérésemnek eleget tenni - ha nem volt egyértelmű, kedvesen és türelmesen kérdezett vissza. Kifejezetten megkért, hogy ha bármi amit csinál, kellemetlen vagy nem esik jól, akkor szóljak (SPOILER: nem történt ilyen)

Együttlét: A fürdőből visszatérésem után megkérdezte, szeretek-e csókolózni és miután természetesen igent mondtam, az ágy mellett állva egymásra is cuppantunk. Nagyon finom a szája és csodálatosan csókol, az együttlétünk alatt még kértem belőle repetát többször is. Ezután az ágyra fekve elidőztem egy kicsit a gyönyörű mellein, majd lejjebb haladva a szintúgy meseszép és finom punciját kóstoltam meg, ami úgy éreztem számára is kellemes volt. Nagyon finom franciát kaptam tőle, majd több pózt is kiptóbáltunk. Szemből, az arcában és a melleiben gyönyörködve szerettem volna csúcsra jutni, ez sajnos az én hibámból nem jött össze (majd legközelebb!), de végül kielégülten és elégedetten sikerült zárni az együttlétünket.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett vagyok azzal, amit kaptam, szeretnék még nagyon sokszor visszatérni hozzá. Csak azért nem ajánlanám mindenkinek, mert félő, hogy akkor nem maradna szabad idöpontja rám legközelebb. Persze csak viccelek, aki kedveli a MILF hölgyeket, Evianal szebbet és jobbat nehezen talál, ez biztos.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
deckardd beszámolója
2023-06-27 06:04:57
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Aznap reggel hívtam telefonon és rögtön meg is beszéltünk egy délelőtti találkát.

Lakás: Kis, modern lakás lakóparkban, a célnak tökéletesen megfelel. Ingyenes parkolás 2 órán át a közeli Lurdy háznál.

Külső: A képek jellemzően nem mostanában készültek, de a valóságot tükrözik. Evia szép és szuper testű tipikus milf, aki után az utcán is megfordul a férfiember.

Hozzáállás: 1 órát voltam, végig nagyon kedves, kezdeményező és minden kívánságomra pozitívan reagáló volt, de ebben nem is volt meglepetés, biztosra mentem vele.

Együttlét: Ahogy be is jelöltem nem ez volt az első randink Eviával, bár jó sokári sikerült csak újra összehoznom sajnos. Nagyjából teljesen hasonló eredményű együttlétet sikerült összehoznunk mint előzőleg, ami ismét fenomenális volt, ezért is szeretném megörökíteni ilyen módon. Szexi hiányos öltözetben fogadott nagy örömmel és lelkesen, ami már az elején sokat dob a hangulaton. Gyors puszik és gyors tisztálkodás után akciókészen tértem vissza a szobába, amikor is már csak fekete csipkés melltartó, tangácska és combfix volt rajta. Az ágy mellett állva rögtön egyszerre finom és intenzíven szenvedélyes csókcsatával indítottunk, amit néha megszakítva kézzel és szájjal is elbarangoltam a teste más részeire is. Egy idő után áttértünk az ágyra, ahová lefekve rögtön lehullott Eviáról a melltartó és a bugyi, tovább fokozva az izgalmakat. Nem is voltam túl távolságtartó az alsó fertályon sem, vad csókolózás közben szorosan dörzsöltem a kemény szerszámot a puncijához is, amit némi cicikényeztetés után szájjal és persze finoman ujjal is betámadtam, ezeket Evia hálás nyögdécseléssel nyugtázta. Természetesen muszáj volt kipróbálni magam a kemény szilkon cickók között is, aztán jöhetett a fenomenális natúr francia. Persze keményíteni nem kellett már vele, nem is csináltuk sokáig, inkább kértem védőcsomagolást, amit szintén franciázva helyezett fel, őrület jó volt. Evia a hátára feküdt és én a lábait felemelve a vállaimra raktam és szemből hatoltam be először - olyan nedves volt már, hogy semmi szükség volt extra síkosításra, rögtön be is csúsztam balls-deep ahogy angolosan szokták mondani. Fokozatosan gyorsuló tempóban kezdtem dugni, amit egyre hangosabb nyögésekkel nyugtázott. Egy idő után lehúztam róla a combfixeket, hogy érezzrm a meztelen lábait is hozzám szorulva. Nem bírtam így nagyon sokáig, a csúcspontom belekapaszkodtam a gyönyörű combjaiba és ismét ütközésig magamra húzva, hosszan remegve mentem el benne. Némi tisztálkodás és szintén élvezetes beszélgetés után csaptunk bele a második felvonásba, miután ismét harcra kész lettem. Kölcsönös franciázás után újra gumit kértem és hátulról támadtam, jó sokáig élvezkedtem a popsi és a jól kitöltött punci látványában, kemény tempót diktálva. Később hasra fektettem ki sem csúszva a szent helyről és így folytattam az akciót hátulról/felülről több olyan lendületes rohammal, hogy az egyik végén nyögve meg is kérdezte megvan-e még az óvszer egyáltalán. :-) Ezután kértem, hogy forduljon az oldalára, így még mélyebbre tudtam becsúszni és közben hozzáfértem a csiklóhoz is kézzel, azt is intenzíven dörzsölgetni kezdtem. Nem váratott sokáig magára az eredmény, nemsokára Evia egyre hangosabban sikkantgatni kezdett és hosszasan remegve, rángatózva ért a csúcsra. Ekkorra már alaposan elfáradtam és jól le is izzadtam, úgyhogy befejezéshez visszaváltottunk natúr franciára, én az ágy mellett állva, ő pedig elém térdelve - ez is csodás látvány volt. Közben izgatóan markolta egyik kezével a farkam tövét, a másikkal pedig a golyóimat. Időnként próbáltam kézzel is rásegíteni, de nem ment könnyen, mert nagyon mohón csinálta. Ennek ellenére így nem sikerült a csúcsra érnem, úgyhogy végül elém feküdt az ágyra, mint egy szexi terülj-terülj asztalkám. Én pedig a látványtól új izgalmi hullámra kapva hamarosan sikerre vittem magam és a második csúcspont eredményét a szép pocijára spricceltem, jól beterítve azt. Ezt gyorsan le is kellett törölgetni, mert mint kiderült nagyon csiklandozta a cucc ahogy folydogált mindenfelé. :-) Gondolom a részletes leírásból is kiderült, hogy nem szenvedtem hiányt semmiben, tökéletesen éreztem magam Evia, köszönöm szépen! Így leírva és utólag fejben ismét átélve az élményt is fantasztikus volt.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletesen ki-elégedve távoztam, kitűnőélményben volt részem, csak ajánlani tudom bárkinek aki egyetért velem abban, hogy nem csak a húszéveseké a világ. Köszönöm Evia az újabb - 2x is :-) - kirobbanó élményt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tyutyoka beszámolója
2023-04-26 07:48:23
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre sikerült felhívnom, fél óra múlva már találkoztunk is.

Lakás: Új építésű lakóparki ingatlan, pici lakás, a célnak tökéletesen megfelel. Tiszta, a fürdőben minden szükséges felszerelés megtalálható. A parkolás ugyan fizetős, de van parkolóhely bőven.

Külső: Külsőre a képeken látható csinos, sportos, igényes, vékonyabb alkatú nő, nekem nagyon bejön:) Csodaszép fehérneműben, magassarkúban fogadott.

Hozzáállás: Kedves, alkalmazkodó, kezdeményező, maximálisan figyel a kívánságaimra is.

Együttlét: Több pózt kipróbáltunk, mindegyiket élvezte. Jól csókol, izgatóan nedvesedik, jól reagál az érintésekre, tényleg szereti és élvezi a szexet.

Elégedettség és Ajánlás: Vissza fogok menni biztosan, nagyon kellemes volt a vele eltöltött idő, köszönöm :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kaczor69 beszámolója
2023-03-27 18:47:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Könnyen, gyorsan egyeztettünk.

Lakás: Még a XIX. kerületben volt, amikor nála jártam. Egyszerű, de tiszta panel, jó parkolás. A fürdőszoba is nagyon rendben volt.

Külső: Rendkívüli csinos, formás nő! Szép arca, formás lábai, és feneke, valamint gyönyörű mellei vannak. Mindene is a kedvencem.

Hozzáállás: Kellően kezdeményező, nagyon empatikus, és kedves nő! Egy órát voltam vele. Figyelmes, és jó beszélgető társ is.

Együttlét: Kölcsönös ráhangolódás, simogatás, érzéki csókok, kölcsönös francia oda-vissza, majd szex. Kértem, hogy üljön az ölembe, amit készségesen még is tett. Melleinek ringása, és puncijának nedvessége őrületes élmény volt! Hogy mi a kedvenceő Még nem jöttem rá, de majd igyekszem...

Elégedettség és Ajánlás: Aki szereti az értelmes, izgalmas, és szexi érett nőket, azoknak feltétlenül ajánlom. Jó szívvel megyek majd vissza hozzá én is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20231227_5726 beszámolója
2023-01-05 10:43:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mindig telefonon egyeztetünk, könnyen megy, mivel már ismerjük egymást, gyakran napokkal előre le szoktuk fixálni az időpontot.

Lakás: Új építésű lakás, ízléses, modern kis kuckó, maximális tisztaság mindenhol, a célnak tökéletesen megfelel, a közelben a parkolás is megoldott.

Külső: A képek tökéletesen visszaadják, ugyanazt kapod élőben is, az összhatás magával ragadó.

Hozzáállás: Maximális kedvesség, visszatérő vendégként tudja, mivel tud nekem örömöt szerezni, általában 1 órásak a találkozóink.

Együttlét: Érkezés után gyors zuhany, utána mindig dögös fehérneműben vár már. Egy komolyabb csókcsata után védőfelszerelés fel, majd kértem, hogy üljön belém, ez az egyik kedvencem, pár perc után el is juttattam a csúcsra, majd egy rövidke pihenő után klasszikus pózban lett végem. Utána átbeszéltük, kivel mi történt az elmúlt hetekben és el is röppent az 1 óra.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek bátran ajánlom, ahogy van lehetőségem meglátogatni, élni szoktam vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
deckardd beszámolója
2022-08-16 06:31:06
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam és megbeszéltük, hogx egy aznapra negjelölt szabad időpontban megyek.

Lakás: Lurdy ház parkolójától nem messze, soklakásos lakóparkban egy egyszobás modern lakásban fogad, ami tökéletesen megfelel a célnak.

Külső: Ahogy írja is nagáról, Evia valódi MILF, csinos és jó alakú, szilikontól feszülő szuper cickókkal.

Hozzáállás: Abszolút kedves és kezdeményező, minden kis kezdeti feszengésem rögtön elmúlt amint beszélgetni kezdtünk. 1 órát voltam, amit szerintem maximálisan sikerült kihasználni.

Együttlét: Gyors fürdés után rögtön tisztázta velem, hogy nálam jöhet-e a csók illetve a natúr francia, hát naná! :-) Az ágy mellett állva - én már dupla értelemben is álltam - csókcsatával indítottunk, ami közben a kezeimmel felderítettem a testén minden apró részletet. Időnként a feszes cicikbe is belekóstoltam, aztán nemsokára lefeküdtünk az ágyra és hasonlóan folytattuk. Ekkor már elvándoroltam az alsóbb tájékokra is, végül kikötve a punci nyelves kényeztetésénél. Ezt nem is hagytam abba sokáig, mivel Evia is látványosan élvezte, úgyhogy fokoztam a dolog intenzitását az ujjam segítségét is bevetve amíg rángatózva és nyögdécselve el nem élvezett. Ennek hatására is közben a szerszámom már olyan kemény volt, hogy majd szétrepedt, így áttérrünk az én kényeztetésemre is. Először a cicik közé szorítva tologattam nagy élvezettel, aztán beláfogattam vele Evia finom szájába is, de nem túl sokáig, mert túl izgató élmény volt és még tartani akartam a frontot. Kértem egy gumihúzást, ami önmagában is észbontó finom volt orális rásegítéssel, aztán szemből végre behatoltam a legjobb helyre a lábai között. Váltakozó tempóban ment az akció így egy darabig, közben megszabdultunk a comfixektől is, hogy a csupasz lábait is kiélvezhessem. Ennek elősegítésére a nyakamba is raktam mindkettőt, így tolakodva be még mélyebbre a csodás punciba. Ez a pozíció Eviának is bejött, mert amikor kértem egy kis mozgás szünetet akkor közölte hogy nem bírja tovább és egyre vadabbul mozgatta fel és le a csípőjét. Ez így már sok volt nekem is, úgyogy a combjaiba kapaszkodva ütközésig hatoltam belé, ami extrán izgató látvány volt ahogy a gumi pereme is eltűnt benne és euzel natúr akciós hatást keltett, így sikerült lüktetve elélveznem benne vele együtt tökéletes szinkronban érve a csúcsra. Lenyugvás után meg is jegyezte, hogy ezt aután jól összehoztuk. ;-) Lazításképp jót beszélgettünk, amihez bőven elég témát adott kedvenc kormányunk. Amikor felajánlotta a folytatást már én is pont úgy éreztem itt az ideje belecsapni ismét a lényegbe. Újabb franciás felvezetés után hátulról folytattuk kutyusban, jó sokáig élveztem ezt az akciót is és Evia látványát közben hátulról. Kértem hogy közben feküdjön hasra és így végig benne mozogva folytattam, egy idő után a hátára ráhajolva. Felváltva gyorsítottam és lassítottam, Evia közben nagyokat nyögdécselt, majd egy idő után mindketten totál kifáradtunk. A gumit lehúzva az ágy mellé álltam, Evia pedig elém térdelt és szuper francia akcióval folytatta. Alig bírtam néha kézzel rásegíteni, mert nem nagyon engedett ki a szájából, olyan mohón szopta a farkam. Meg is lett az eredménye, pár perc után hangosan lihegve és nyögve, rángatózva teleélveztem a csodásan finom száját - alig bírtam közben talpon maradni. Óriási duolázós menet volt ez így együtt, köszönhetően Evia fantasztikus odaadásának, hálás vagyok érte! :-)

Elégedettség és Ajánlás: Gondolom a leírásból sejthető, hogy szuper jól éreztem magam, ajánlom mindenki figyelmébe Eviát, aki kedveli a szeximádó, jó formájú 40+ korosztályt! A fiatal csajok biztosan feszesebbek, de általában közel sem élvezik ennyire a vendégekkel való együttlétet, pedig ez nagyon sokat ad az élményhez!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lobonc beszámolója
2022-07-27 15:51:19
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment. Gyors egyeztetés fel óra múlva nálla voltam.

Lakás: Lakás,fürdő rendben,parkolni is jól lehet.

Külső: Csinos nő! A testalkata a képeknek megfelelő,de korban szerintem kicsit több mint ami ki van írva.Viszont nagyon jól tartja magát.Mellei és a puncija is nagyon szép.

Hozzáállás: Fel órára mentem,de egy lett belőle. Nagyon kedves nő. Le tudja venni a lábáról az embert. Annyira kezdeményező amennyire kell,és mindent megcsinált amire kértem.

Együttlét: Sok mindent kipróbáltunk mindenben nagyon ügyes. Tényleg nagyon érzéki nő. Én úgy vettem észre, hogy többször el is élvezett ez nagyon izgató volt.Tudja mi kell a férfinak,és ami nekem fontos,hogy nem csak ügyes,de bírja a hosszú meneteket is.:-)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett voltam! Aki az érettebb nőket kedveli mindenképp ajánlom. Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm! Puszillak Evia!:-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
keke27 beszámolója
2022-06-27 08:37:00
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Eviát mindig könnyen elértem telefonon. Közvetlen, kedves, sőt, rugalmas. A nehézségek csak miattam voltak, könnyen tető alá hoztuk a randit.

Lakás: Újépítésű ház. Evia pontos instrukciókat ad beengedéskor, arra oda kell figyelni, akkor nagyon könnyen megtaláljuk az ajtót a folyosó legvégén. A lakás a célnak tökéletesen megfelel. Tiszta, egyszerű, hangulatos.

Külső: Evia képei nem hazudnak. Ami nem nyilvánvaló a képekről, az a kor. A testét, alakját elképesztő formában tartja, de az idő múlását nem lehet eltüntetni. (Félre ne értsetek, nagyon szépen korosodik, csak azért írom, mert valakit ez zavarhat és a képekről nem jön le.)

Hozzáállás: Evia nagyon kedves, türelmes, és STÍLUSA van - külsőleg is, személyiségét tekintve is. Átadja magát, amennyire hihető, de nem játssza meg magát a kínosságig fokozva. Félórás volt a lehetőség a körülmények miatt, de percre pontosan elég volt.

Együttlét: Csókja finom, izgató, az egész testét megérinteni is elég volt ahhoz, hogy izgalomba jöjjek. Előbb én kényeztettem, kedvesen, kellemesen beleélte magát, élvezte, de hálistennek nem játszotta túl - jólesett őt kényeztetni. Utána öltözéket kértem és papásmamásban élvezkedtünk. Szép volt, finom volt, izgató volt.

Elégedettség és Ajánlás: A finomabb szex híveinek nyugodtan aljánlom Őt, kezdő makktársaknak is, akik kedvelik ezt a korosztályt, a hely diszkréciója mellett azért is, mert Evia figyelmes, megértő, szép és szexy. Nem gyakran, de időről időre visszatérek hozzá. Ő egy biztos pont.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
uhb100 beszámolója
2022-06-05 09:14:53
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérnem, bár nem elsőre, de ez csak azért van, mert ő kezeli a telefont és csak akkor veszi fel, ha nem zavarod más tevékenység közben. :-)

Lakás: Új, pici a célnak tökéletesen megfelel. Tisztaság, rend uralkodik. A fürdő nincs lehaémozva tus választékkal de ami van az épp elég. A száj higéniához is meg vannak a kellékek. Törcsi, tiszta száraz neked elővéve.

Külső: A fényképek hűen tükrözik a hölgyet. Szép mellek, izgató popsi. Arca bár el van takarva, nem fogsz emiatt megfordulni.

Hozzáállás: Barátnős, kedves hozzáállás remélhetőleg én megütöttem a mércét külalakban, mert nem volt ellenére a csók se. Bőre finom tapintású élvezet simogatni, nincs is ellenére, ha feltérképezed testének részleteit. Mivel előszőr voltam nála csak fél órára neveztem be.

Együttlét: Nem vagyok egy lepedő akrobata, és a szélsőségek híve sem, ami nekem igényem volt az a hagyomány talaján van. Ebben a francia nyelvtudását mutatta meg, mely nekem kellemes volt, A kölcsönösség jegyében én is korrepetáltam franciából, melynek hangot is adott, így remélem ez tényleg számára is örömet okozott és nem csak a színészi képességeit hallottam. A végjátékban már szerintem csak nekem sikerült a csúcsot megdönteni, de talán a következő alkalommal szinkronban maradunk.

Elégedettség és Ajánlás: Egy kellemes MILF a barátnő stílusból, gyengéd izgató, ajánlom azoknak akik az ilyen hölgyért vannak oda. TP nincs ami az adatlapján van az fedi a valóságot.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SalsaL beszámolója
2022-03-09 18:48:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hívtam, pár perc múlva visszacsörrentett, tudta ki vagyok.

Lakás: Lásd előző beszámolóimat, nem változott, minden oké!

Külső: Lásd előző beszámolóimat.

Most egy újabb csini ruciban fogadott.

Imádom markolászni a fenekét, nyalni a nuniját.

Hozzáállás: Ismét 1 óra volt, a szokásos minden, lásd előző beszámolóim.

Együttlét: Itt váltottunk az eddigiekhez képest, mert a "szerelmeskedés" és nyalás után csak kis cumi jött majd az eddig elodázott dugás.

Nem is tudom mikor volt olyan, hogy dugás közben érezzem, hogy elélvezzenek (mindig nyaláskor történik).

Volt hosszú 69 is, végül a 2. elélvezés nem jött össze, de imádtam, ahagyan símogatott.

Viszont neki összejött kb. 4 orgazmus, amit nagyon élveztem.

Beszélgettünk is sokat.

Elégedettség és Ajánlás: Az a hölgy, akivel az együttlét után is el tudnék menni sétálni, szórakozni, moziban csókolózni, majd az éjszakát is együtt tölteni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SalsaL beszámolója
2022-01-03 18:00:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hívtam, azonnal felvette, nemsokára már ott is voltam nála.

Most az ingyenes parkolót választottam, onnan csak 5 perc volt gyalog.

Lakás: Pont olyan mint múltkor. Lásd előző beszámolóm. A lakás otthonossága, tisztasága, díszítése nagyon magas szintű.

Külső: Pont mint múltkor. Lásd előző beszámolóm.

Hozzáállás: Pont mint múltkor. Lásd előző beszámolóm.

Együttlét: A múltkorihpz képest most kértem 69-et már az első negyedórában, azzal a felkiáltással, hogy majd dugás követi azt és úgy nfvsz.

Hát olyan őrjítően jól szopizott és annyira éveztem Őt nyalni, a fenekét markolni - főleg, hogy csodálatos orgazmusai voltak elótte, amivel nagyon felizgatott (nem beszélve a csókjairól)-, hogy nem bírtam tovább és szájbaspricceltem.

A randi végén sajnos nem sikerült úgy hadrendbe állnom, hogy dugni tudjunk.

Mivel csodálatos érzés Eviát ujjazni, ezért hátulról ujjaztam és közben rávertem az isteni fenekére, hátára.

Elégedettség és Ajánlás: Csodálatos kis hölgyemény.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jozsef88 beszámolója
2021-12-20 15:41:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Eviát szerettem volna meglátogatni már korábban de akkor nem volt elérhető, így a mai napra terveztem hogy végre meglátogatom! :) nagyon könnyen és gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni, pár érdeklő kérdést tettem fel amire készségesen válaszolt. Már a telefonbeszélgetés alatt nagyon szimpatikus volt nekem Evia. :)

13 órára egyeztettünk időpontot.

Lakás: Lakás nagyon szép, most úgy láttam karácsonyi hangulat is van a szobában :)

De nagyon kényelmes is a lakás. Fürdőben minden megtalálható tusfürdő, szájvíz, zuhanykabin ez kissé csúszós belépéskor.

Külső: Eviának tökéletes teste van! :) Arcra nagyon szép, olyan mint egy angyal :)

Testalkata pont az ideálom :) szép lábai vannak, szép szilikonmellei :)

Kedvenc testrészem a mellei és a szája, csókolózni egy álom vele :)

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, már belépéskor, egy órát töltöttem vele. Kezdeményező is de ha kértem valamit azt gond nélkül teljesítette.

Együttlét: Zuhanyzás után visszatértem a szobába levettem a törölközőt, Evia elém állt és elkezdtünk csókolózni, szerintem kitalálta hogy nagyon szeretek csókolózni, ilyen szép nőkkel mint például ő is. Nagyon jó volt vele csókolózni a nyelvét nagyon aktívan használta alig tudtam tartani vele a tempót. Simogattam a hátát, a melleit markoltam kicsit. Utána elkezdett az ágyon franciázni, nagyon kellemes a franciája is. Kértem Eviát hogy hajoljon fölém mert azt a 2 szép mellét szeretném kényeztetni, ilyen szép melleket ritkán lát az ember :) nyalogattam, szívtam a mellbimbóit nagyon jó volt kényeztetni őket, Eviának tetszett is. Sajnos nemtudtam elélvezni gyorsan így javasoltam a kölcsönös franciát. Hát nagyon finom és nagyon nedves puncija van ;) nemtudom meddig nyaltam őt, legalább 5-7 percig de kb háromszor elélvezett utána leszállt rólam és óvszert húzott a farkamra és missziben kezdtünk szexelni. Kicsit csókolóztunk is missziben is :) Itt is elélvezett szerintem kétszer, egyszerre élveztünk el végül :)

Utána kis pihenés, beszélgetés és következett a 2. menet. Kis francia után ismét szexeltünk hátulról végig, nagyon jó volt hátulról dugni, nagyon szép látvány a teste, 10 percig szexeltünk szerintem itt is elélvezett, hihetetlen volt, ilyen nővel még nem voltam akinek ennyire sorozatélvező puncija van :)

Sikerült másodjára is elélveznem utána még beszélgettünk pár témáról, munkáról is.

Távozáskor csókkal váltunk el :)

Csókja az nagyon finom :)

Én nagyon örültem hogy sikerült találkoznom végre Eviával mert ő egy nagyon szép inteligens érzéki nő :)

Köszönöm a randit Evia! :)

Valószínű hogy még meglátogatlak! :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam Eviánál, ajánlom azoknak akik szeretik a szép milf nőket! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SalsaL beszámolója
2021-12-13 18:03:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, két perc és visszajelzett. Sajnos foglalt volt a kért idő tájékán, így próbáltam változtatni később.

Hívtam és megbeszéltük.

Lakás: Mondta, hogy hol van ingyenes parkolási lehetőség, de azt a helyismeret hiánya és autóvezetés közbeni keresgélés miatt inkább a ház előtti parkolót válaszottam, hogy ne késsek (időszűke volt). Nos itt jöttek a problémák. A navi pont 150 méterrel odébb állított meg, aminek következtében idővesztés.

Miután visszamentem, ott meg a parkolóautomata csak az út túlodalán volt, a kocsik meg csak jöttek...

Nos itt jött, hogy a mobilszolgáltató nem jelzett vissza a mobilparkoláshoz. Így újra vissza a kocsihpz, aprókeresgélés, amiből néhányat az automata nem is fogadott el.

Amiért ezt így leírtam annak az az oka, hogy kiemeljem EVIA nagyszerűségét, ugyanis az egész történetet végig asszisztálta, a hely megtalálásában rendkívül segítőkész és türelmes volt.

Hát a lakás egy csoda. Szoba, fürdő. Csodás tisztaság, rend, hatalmas mikulásvirág, karácsonyi világítás, kellemes hangulat, a tiszta törölközők hengerekben egymás mellett.

Szájvíz, tusfürdők (Baba is!, ami nagyon lágy és semleges). Az ágy nagyon kényelmes és széles. Párnák.

Külső: Nos Evia az a hölgy, aki tényleg pont úgy néz ki, mit a képeken. Zéró átverés. Nekem nagyon bejött. Az a helyzet, hogy alig bírtam levenni róla a szemem.

Szexi fekete ruhában, magassarkúban fogadott, majd a fürdőből visszajövetkor már csak a képeken is látható fekete harisnya, meg bugyi és melltartó volt rajta. Nos a melltartó rögtön lekerült róla. Kedvenc testrészemő Minden, épp amivel el voltam foglalva.

Eddig még sosem volt dolgom szilikon cicivel, nagyon élvezetes volt a meredező mellbimbókkal.

Hozzáállás: Megbeszéltük, hogy mit szeretek, mit szeretnék. Teljes volt az összhang. Végig rendkívül kedves volt, ennyi pozitív kisugárzást, barinős közeledést még sosem kaptam senkitől. És ezt az egy órás idő alatt végig fenn is tartotta. Semmi TP, szóba sem került, hogy késéssel jöttem, hosszabb is volt az ott töltött idő mint egy óra.

Mekínált ásványvízzel is, ami nagyon jól esett.

Én kezdeményeztem, jó volt így (kivéve a csók, mert az kettős volt). Megkérdezte, hogy mennyire tartok a COVID-tól, mert csókolózna (milyen figyelmes). Mondtam, hogy nem, így semmi sem állt utunkba.

Együttlét: Nos Eviánál lehet mondani, hogy csóközön. Imádom a végtelenségig tartó csókcsatákat - közben simi, tapi ahol hozzáférsz- főleg ha ebben a hölgy is kezdeményező.

Ekkor a bugyi és harisnya is le.

A franciája fantasztikus! Nagyon jól nyalható, ujjazható és jól nedvesedő puncikája van; és azok a popók közben! Nagyon jó markolászni.

2x is elélvezett (ezt a részt imádom), egyszer a nyalitól, egyszer pedig hason volt, alányúltam, ráfeküdtem és úgy.

Közben volt egy nfvsz, hatalmas adag jött ki, de nem engedte el a fütyköst amig kicsi nem lett (nem is tudom hogy tudta...).

Másodjára a hasára élveztem. Nos ez ritkán sikerül, de Eviának hála összejött.

Beszélgettünk még erről-arról, alig akartam eljönni.

Közben néztem és néztem őt, meg cirógattam.

Eljövetelkor megkérdezte, hogy hol a sapkám, hogy meg ne fázzak. Hát nem tündérő

Elégedettség és Ajánlás: Rendkívül boldogan jöttem el, bár igazából leginkább ott maradtam volna vele reggelig.

Biztosan visszamegyek még.

Köszönök mindent EVIA drága!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vidor beszámolója
2021-11-18 18:21:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltük le tegnap délután a ma reggeli randit, ami gördülékeny volt. Mindent megtudtunk beszélni, ami fontos és számít.

Lakás: Autóval mentem a parkolás fizetős, de ha szerencséd van akkor az ingyenes részen találsz parkolót. Esetleg a Lurdy ház parkolója lehet alternatíva. A cím, amit telefonon kaptam pontos volt. GPS is oda navigált.A lakás újépítésű apartman jellegű házban található. Egy kicsi egy szobás amerikai konyhás otthonos tip-top lakás, ahol minden kényelem adott volt. Szép nagy törölközőt is kaptam, ami jó nedvszívó hatású. Az ágy pedig egy kényelmes franciaágy méretű fekhely van. Higiéniailag is minden teljesen rendben volt.

Külső: Egy csinos milf hölgyeményt ismertem meg személyében. Végtelenül kedves barátnő feelinges hölgy. Fekete otthoni ruhában fogadott alatta pedig szintén fekete fehérnemű együttes volt rajta. Nekem tetszett szőkés haja fekete ruhával jól harmonizált. Kemény formás ikrei van, ami feszes testtel párosult. Mindene tetszett.

Hozzáállás: Nagyon kedves barátságos barátnő feelinges hölgy. Kínált ásványvízzel is köszöntem szépen, de nem kértem. Figyelmes vendéglátó, aki minden rezdülését figyeli vendégének. Egy órát töltöttem el kedves társaságában. Amit ki is használtunk teljesen és tartalmasan.

Együttlét: Picit korábban érkeztem rácsörögtem és nagy örömömre mehettem is nem kellett várnom az utcán. A lakáshoz érve már nyílt is az ajtó és kedves szőke szépséges milf hölgyemény állt az ajtó mögé bújva. Bemutatkoztunk egymásnak, majd cipő levéve. Beljebb mentünk a lakásba. Egy keveset beszélgettünk, de csak addig míg levetkőztem, Megkaptam a törölközőt és nagy választék nem volt, hogy merre van a fürdőszoba, mert csak egy ajtó volt a lakáson belül. Ahol tusoló van pár darab tusfürdővel. Szájvíz is rendelkezésre állt műanyag pohárral a mosdóra téve. Szobába visszatérve lehuppantunk az ágyra és megbeszéltük, hogy ki mit szeret és mindenben egyet értettük. Ekkor lekerültek róla a felesleges ruhadarabok is és előbukkantak a formás szép ikrei, amiket öröm volt kényeztetni, de előtte egymás mellé feküdtünk simogattuk egymást és csókolózással melegítettünk erre a jól indult randira. Isteni volt a csókja igazi és szeret is csókolózni, ami külön öröm volt részemre. De nem csak csók miatt mentem. Így elindultam dél felé először az ikreibe botlottam, amiket, mint írtam öröm volt kényeztetni meg is hálálták bimbói keménységével jelezték, hogy tetszik nekik a nyelv játékom. Utam folytatva rákérdeztem, hogy ismeri-e a babapuszit először nemet mondott, de utána javította magát és rájött mi lenne az. Így megkapta a hasára a babapuszit, majd tovább mentem puncija felé. Körbe puszilgattam először a környékét majd durr bele a közepébe. Hamar nedvesedett, ami azt jelentette, hogy tetszik neki nyelv játékom és az ujjam hatására elég hamar sikerült orgazmust elérnem még talán többször is elélvezhetett ezt éreztem a punci édes nedvéből és kezei szorításából és teste összerezdüléseiből. Pihentetés képen ismét ikrekkel foglalkoztam egy keveset majd ismét csókolózásba bonyolódtunk, de most egy kicsit rövidebb ideig, mert szerettem volna, ha bajtársamat is kényeztetné, mert várta már nagyon. Elhelyezkedett lábam között először a golyszlikkal játszadozott majd végig haladt a bajtársam hosszúságán majd eltüntette szájába. Ismét végig menta hosszúságán oda vissza. Többször is ügyesen nyalta falta tűzben tartva bajtársamat, aki roppantul élvezte a helyzetet. De úgy éreztem, hogy eljött a beöltöztetés ideje. Megbeszéltük még a randi elején, ha úgy érzem akkor szóljak. Én pedig szóltam és meg is kaptam a ruhát. Megbeszéltük, hogy legyen az ő javaslatára a missziben támadtam meg ő a hátára feküdt én pedig felüliről hatoltam be nedves puncijába és rendesen mozogtunk mindketten. Meg lett a várt eredmény sikerült ellőnöm a puskaport, de talán még Evia is ismét elélvezhetett, ezt a hangokból erre következtettem. Előbújva punci melegéből az öltözet eltávolítását rám bízta. Felajánlotta, hogy meg masszírozna, ha szeretném és én szerettem hasra vágtam magam és kellemes egész testes simogató, de nagyon jó masszázst kaptam. Az órára pillantottam és már nem sok idő volt hátra így megköszöntük egymásnak ezt a remek együttlétet. Köszönöm szépen nagyon jól éreztem magam társaságodban.

Elégedettség és Ajánlás: Érdemes volt meglátogatnom Eviát kellemes barátnős randit kaptam, amit külön köszönök. Csak ajánlani tudom mindenkinek főleg azoknak akik barátnő feelinges csókos randit részesítik előnyben. Ő kimondottan barátnős milf hölgy. Csókollak Drága Evia.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nautica beszámolója
2021-09-28 14:46:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette ,egy kèsőbbi időpontot adott volna , de azzal nem èltem... Aztán mègis úgy alakult a napom hogy jó lett , visszahìvtam, elsőre felvette, ès megbeszèltük a találkozót ☺️

Lakás: Panel lakás ,jó parkolás mondjuk èn motorral voltam ... Igènyes,tiszta, bő választèk a tusfürdőkből

Külső: Egy csodálatos èrett hölgy nekem nagyon tetszett , sajnálkoztam is hogy csak fèl órácskára mentem .

Hozzáállás: Fèl óra , nagyon kedves , lelkes , tudja mire vágyik a fèrfi ..

Együttlét: Nem fogom szètrèszletezni , de egy barátnő feelinges nagyon kellemes testfelfedezès után egy igazi lelkesen bólógatós felesègül is vennèm francia , gumit hùztunk ,ès a jó öreg misszionáriusban ... Elèg nagy darab vagyok figyeltem rá de azt gondolom bìrja a terhelèst legközelebb lehet neki tolni ès mintha tetszene is neki ☺️

Elégedettség és Ajánlás: Az elmúlt időkben szerzett tapasztalataim alapján a legjobb akivel találkoztam... Bárcsak minden lány ìgy gondolkodna :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
molusmilus beszámolója
2021-09-22 09:58:28
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen ment

Lakás: Az új lakás ahol van, egy lakótelepi. A mostani szoba szűk és vízágy van benne.

Külső: Arca szép, nőies. Alkata igéző. Minden porcikáját kedvelem. ;-)

Hozzáállás: Az első alkalommal segítőkész volt, majd a későbbiekben már, mint "barát" mentem vissza.

Együttlét: Amit lehetett. Ügyes mindenben. Talán lovagolni szeret, de más pózok is bejönnek neki. Szereti, ha kényeztetik nyelvvel.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek messzemenőkig ajánlom. Szívemhez nagyon közel áll.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tatamifun beszámolója
2021-07-28 06:34:46
barátnő feeling

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.

Lakás: Átlagos panel, célnak megfelel.

Külső: Tökéletes alak, huszonéves lányok megirigyelhetnék.

Hozzáállás: Abszolút barátnő feeling.

Együttlét: Többször voltam Eviánál, ami az adatlapján szerepel azt mind vállalja is és nagggyonnnn jól is csinálja...

Elégedettség és Ajánlás: Gyönyörű test, vendégcentrikus hozzáállás, kiváló technika. Nagy kedvencem Evia, többször voltam - és remélem, hogy még többször leszek - Nála Természetesen ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Kobuki55 beszámolója
2021-04-06 12:21:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetettünk. Kedvesen, rugalmasan tájékoztatott, mely után hamarosan találkoztunk.

Lakás: Parkolás a ház előtt megoldható. Nem egyedül van a lakásban, de semmilyen zavaró tényező nem volt. A fürdőre már nem emlékszem...:) Egyetlen negatívum az ágy, ami nagyon süppedős.

Külső: Evia alkatilag egy pici, törékeny, gyönyörű alakú érett, igazi nő. Nem tudok külön kedvenc testrészt megnevezni, nekem így ahogy láttam, tökéletes volt.

Hozzáállás: Egy órát töltöttem Eviával, amolyan barátnős-szeretkezős formában. Végig nagyon kedves, és barátságos volt. Nem kellett kezdeményeznie, alakultak a dolgok maguktól.

Együttlét: Nagyon élvezetes, minőségi egy óra volt. Kölcsönösen igyekeztünk egymás kedvében járni..., ami sikerült is.:) Közben jót beszélgettünk is. Nagyon értelmes, intelligens Nő! Hogy mi a kedvenceő Szerintem a kölcsönös tiszteleten alapuló együttlét.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlom mindazoknak, akik emberként/nőként tudnak közeledni hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vikander beszámolója
2021-04-06 11:08:28
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon léptem vele kapcsolatba,megbeszéltük,és indultam is.

Lakás: Panel,szépen felújítva, rend,tisztaság mindenütt. Friss,illatos törölközőt kaptam!

Külső: Egy igazán igényes nőt sodort utamba a vakszerencse! Odafigyel és ad magára!

Jó, nagyon jó kis milfet sikerült megismerni!

Hozzáállás: Az órás lehetőséget választottam,ami jó hangulatban telt el mindkettőnk legnagyobb örömére!

Legalább is remélem, hogy neki is tetszett.......

Együttlét: Nagyon izgalmas volt a vele töltött idő, hamar egymásra hangolódtunk. Barátnős,érzéki szex, apró puszik mindenhova,

és igazi orgazmus! Nincs szüksége irányításra,oda teszi magát,figyel rád! Ügyes,tapasztalt szerető és nem fél kamatoztatni a tudását! Masszázsban is nagyon ott van,kellemes! Egy élmény volt minden perc!Köszönöm!!

Elégedettség és Ajánlás: Kisimulva, elégedetten maximálisan kicsavarva távoztam!

Nincs nagyüzemi érzés, nem rohangál senki, nem közli az idő öt percenként, veled foglalkozik nem a telefonjával!

Hogy ajánlom-eő

Igen! Ne habozz....

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kovacsgeri beszámolója
2021-03-11 11:48:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, fél órával későbbre kértem és kaptam időpontot.

Lakás: Mindenhol tisztaság és kényelem fogadott. A célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Igazi gyönyörű milf. Minden porcikája a kedvencem lett. A képek magukért beszélnek. Arc kitakarástól nem kell félni, gyönyörű Nő.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt végig, leste a kívánságaimat. 1 felejthetetlen órát töltöttem vele.

Együttlét: Remeket szeretkeztünk, nagyon hálás volt ő is a kényeztetésemért, ami engem rettentően felizgat.

Nem akarok részletekbe menni, a lényeg az hogy már évek óta nem éreztem magam ilyen jól senkivel.

Jót beszélgettünk is a szeretkezés után, majd egy kis masszázst kértem befejezésnek.

Elégedettség és Ajánlás: Bátor szívvel ajánlom minden kedves makktársnak, aki egy felejthetetlen élményt keres egy igazi Istennővel.

Köszönöm szépen Evia ezt a mennyei órát, amint lehetőségem nyílik remélem meg tudjuk ismételni. :-×1

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zolt beszámolója
2020-12-10 19:20:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: elsöre sikerült beszélnünk

Lakás: szép tiszta nem régi ház szerintem pár éves lehet

Külső: szerintem a képek nem rég készülhettek nagyon csinos

Hozzáállás: szinte mintha nem elöször találkoztunk volna pár perc után úgy éreztem magam.nagyon közvetlen és lehet vele beszélgetni .

Együttlét: az ilyet úriember nem szokott ki fecsegni.az sokat elárul ha azt irom pár nap után, és még ki tudja meddig nap közben is eszembe jutőszinte a barátnömnél lettem volna.

Elégedettség és Ajánlás: nálam 10 böl 10 pont. csak az 1 óra hamar el megy :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tizenhetes beszámolója
2020-07-15 06:59:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Elsőre felvette, nagyon kedves volt, mindent megbeszéltünk

Lakás: Parkolás jó, a lakás új építésű társas, tiszta, rendezett, ugyanez a fürdő. Felszereltség tökéletes!

Külső: GYÖNYÖRŰ ÉRETT NŐ!!! Formás popsi, helyes kedves arc, csillogó szemek vártak. A mellei és a gyönyörű harisnyás lába, valami fantasztikus! És a puncika, szexi, puszilni és nyalni való...

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező és odaadó. Maximálisan a vendég az első, mindent megtesz. 1/2 órát voltam.

Együttlét: Érkezés után rövid eligazítás, fürdés és utána már is az ágyon voltunk. Mosolygós, közvetlen, barátságos volt.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki tud vigyázni egy törékeny virágra, és aki szereti a szépet és a jót.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Laszi36 beszámolója
2020-06-29 10:12:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyem ment, egyből felvette. A hangja megtévesztően fiatalos, nagyon kedves. Délután hívtam fel, hogy másnap reggel nála kezdenék.

Lakás: Nagyon tiszta és igényes a lakás, a tetthely szobájához tartozik egy fürdő, ami nagyon tiszta. Több fajta tusfürdő, szájvíz, illatos törülköző, stb.

Külső: A fényképek teljesen visszaadják a teste szépségét. Igazi nagybetűs MILF, aki nagyon sokat törődhet az alakjával. Formás fenék, szép bőr, és szép arc. Nekem nagyon bejött, régóta szerettem volna egy ilyen gyönyörű érett hölggyel lenni.

Hozzáállás: Magassarkúban, fekete csipkés fehérneműben várt, ezzel már éreztem hogy jó helyen járok. Abszolút kezdeményező, tusolás után az ágyon megbeszéltük mit szeretnék. Megkérdezte, hogy mehet-e a csók és a natúr francia, persze igent mondtam. Szexközben is figyelt arra, hogy mit szeretnék, de persze az irányításban is fontos szerepet játszott.

Együttlét: Csókcsata után kényeztettem, ami a hanghatások alapján szerintem jól sikerült. Utána ő kezdett franciázni, lágyan kezdte, majd gyorsított. A kezét is használja, játszik a zacsival is egy keveset és megy neki a mélytorok is. Kicsit kevert stílusa van, szereti a lágy szeretkezős aktust és a adjunk bele mindent típust is, ami nekem bejött. Ez a két verzió ment végig. Francia után gumit kértem, majd meglovagolt, én úgy vettem észre, hogy így is sikerült a csúcsra juttatnom, majd megkért hogy akkor diktáljám én az ütemet missziben. Itt lett végem. Szerencsére nem az a fel pattanós hölgy, megvártam míg kiélvezem az utolsó pillanatokat is, és csak akkor másztam le róla. Közben simogatott és csókolgatott.

Elégedettség és Ajánlás: Evia egy nagyon kedves és érett hölgy, szexben tudja hogy mi jó neki és mi jó a partnerének. Odafigyel és ha kell irányít is. Ráadásul beszélgető partnernek sem utolsó. Mindenkinek csaj ajánlani tudom! Tuti visszamegyek még hozzá. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
keke27 beszámolója
2020-06-16 09:44:09
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Elsőre sikerült telefonon. Mint utólag megtudtam, sokan keresik, tehát ezek szerint hatalmas mázlim volt. A kért időpont jó volt neki is, hamar megegyeztünk. Tájékoztatás korrekt, igazán kedves (!) hangon.

Lakás: Szép lakás, célnak tökéletesen megfelel. Ketten vannak, de ebből semmit sem érzékeltem, csak Ő mondta, hogy ne lepődjek meg, ha mást hallok. Akár nem is kellett volna szólnia, senkit és semmit nem hallottam. Ottjártamkor az ágy éppen nem funkcionált, földön voltunk egy szivacsmatracon. Nagyon figyel a megfelelő környezetre. Fürdő teljesen rendben, tisztaság, higiénia.

Külső: A képek nem hazudnak, ha az tetszik, a valóság is tetszeni fog. Arca nekem meglepetés volt, de helyes, nőies, külsőben is, viselkedésben is. Bomba test, nagyon sok testmozgás lehet benne.

Hozzáállás: Nagyon kedves és figyelmes volt első pillanattól az utolsóig, kezdeti zavarom hamar oldódott. Egy órára mentem. Amikor hátmasszázsra került sor, kellemes beszélgetőpartnernek bizonyult - előtte viszont nem beszélgetéssel töltöttük kellemes perceinket...

Együttlét: Kellemes bemutatkozás és tisztálkodás után hamar közelebbről is megismerkedtünk. Jól csókol, jó hozzáérni mindenhol, mindenhogy. Csókolózás után puncinyalás következett, amit igazán élvezett- nem tagadom, jómagam is. Utána szájába vett, jó a technikája. Pár percig "hagytam magam", aztán missziben egymásnak estünk. Tőle hanghatások, "orgazmusok", nem volt eltúlozva, de ezek a hangok jólestek, mégjobban felizgattak. Egyedül az zavart csupán, hogy közben sosem nézett rám. Nagyot élveztem, aztán lepihentem. Masszázst ajánlott, amit én éppen kérni szerettem volna, úgyhogy így tökéletes volt. Közben könnyed beszélgetés (ő ponpásan vezette a témákat, úgyhogy félénkek se féljenek ettől), majd fürödtem és tipli. Szűk óra múlva már úton voltam.

Elégedettség és Ajánlás: Egyedül az zavart, hogy a hanghatások nem voltak összhangban a szemkontaktus hiányával. Egy nagyon vonző, igazi vérbeli szép Nővel töltöttem igazán kellemes órát. Igazán kellemes társaság, ezért "bombasága ellenére" nagyon javaslom kezdőknek, félénkeknek is. Kielégülten távoztam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
andonas beszámolója
2019-05-26 21:25:41
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Konnyen, és mivel rendszeresen megyek, el van mentve neki a számom 🙂

Lakás: A lakás minimalista, de az ágy elég nagy kettőnknek...

Külső: Arca kedves, testalkata abszolút sportos, izmos! Kedvenc testrész: a puncija! 🙂

Hozzáállás: Kedves, odaadó, szeretek vele csókolózni is! Élvezi is a szexet, sőt: fél órán belül akár többször is el tud menni. Én imádom kényeztetni -is...Nekem amúgy is fontos, hogy ő is jól érezze magát!

Voltam már vele 1 órát, de többször inkább fél órára megyek, mert amúgy elfoglalt vagyok...

Együttlét: Én abszolút szeretkezés-párti vagyok úgyhogy nem érdekel a technika, se az extrém dolgok. Úgyhogy ha csak fél órára megyek is, akkor is a szeretkezésen van a hangsúly, hogy sokat legyek benne 😉

Elégedettség és Ajánlás: Nekem -és szerintem neki is velem 😉- nagyon jó vele mindig, azért is megyek vissza rendszeresen.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hiace beszámolója
2019-05-18 17:46:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: másodjára felvette. kedves huszonéves hangja van :)

Lakás: alleban vagy a Baranyai téren könnyedén lehet parkolni Karinthy Frigyesből nyíló utca. Lakás minimalista berendezésü. Pont megfelelő

Külső: Ha valaki csak a műtermi képek alapján megy csalódhat.... mint a lányok 90%nál. van fenn néhány amatör kép amik tükrözik a valóságot. Evia egy massziv 40es hölgy, tehát tessék így szemlélni. Öszintén szólva el sem merem képzelni hogy nézhetett ki a 30as évei elején. Aki szereti a milfeket azoknak top favorit még anyámnak is bemutatnám vállalva a következményeket. formás nagyon.

Hozzáállás: kedves nagyon. konkrétan rákérdez, hogy a csók mehet-e... naná ezt én szoktam kérdezni

Együttlét: már a telefonban mondta hogy ha durvulni szeretnék akkor rossz számot hívtam ennek megfelelően barátnős az eggyütlét. Úgy gondolom képes élvezni is!

Elégedettség és Ajánlás: Hosszú párkapcsolat után nem vagyok a hűség mintaképe, de Eviához örömmel visszatérnék. Fantasztikus kis nő, boldog vagyok hogy vele lehettem

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Macccko beszámolója
2018-11-22 00:50:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hihetetlen kedves,bájos teremtés!!

Lakás: Igényes !!

Külső: Mindene!!! Feje bubjától a talpáig!!

Hozzáállás: Tökéletes !!

Együttlét: Ez számomra magán ügy!!

Elégedettség és Ajánlás: Igennnnn

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nabid beszámolója
2018-01-22 12:27:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Üzenetben kerestem, éppen nem fogadott de másnap már hívhattam telefonon.

Hétvégére kértem tőle időpontot, amit meg is kaptam. Sokat nem csevegtem vele mert a részleteket

már egy előző alkalommal megtudtam. A találka előtti napon még egyszer zavartam, hogy megerősítsem a "foglalást".

Zökkenő mentesen történ minden.

Lakás: Én kocsival érkeztem a megadott címre, hétvégén nehezebb a parkolás, de nem megoldhatatlan.

Azt hiszem ketten vannak a lakásban, de nagyon figyelnek a diszkrécióra. Logisztika teljesen rendben volt.

Az ajtón belépve rend és tisztaság fogadott, egy nekem tetsző lakásban találtam magamat. A fürdőszoba jól felszerelt, többféle tusfürdőből lehet választani. Szájápoláshoz új fogkefe, fogkrém, és szájvíz állt rendelkezésre.

Külső: Nagyon tetszettek a képei is, de élőben a közelemben az igazi. Szép arca van, igéző szemekkel. A teste formás, mellei méretükben pont illeszkednek fantasztikus testéhez és gyönyörűek. Feneke formás, szinte vonzza az ember kezét, a mellekről nem is beszélve.

Hozzáállás: Nagyon kedves, gyorsan oldja a feszültséget. Vízzel kínált. Értelmes, intelligens nő. Könnyű vele elbeszélgetni.

Végig rám figyelt, szinte leste minden gondolatomat, Úgy éreztem magam mintha az imádott szeretőmet látogattam volna meg.

Együttlét: Egy órára mentem. Egy kis beszélgetés után elmentem tusolni. Ő elkísért a fürdőig. Visszaérve a szobában már állva csókolóztunk majd óvatosan az ágyra fektettem. Délnek vettem az irányt és addig ügyeskedtem amíg sikerrel nem jártam. Egy finom, édes ágyékkal volt dolgom. Kicsi pihegés után én kerültem sorra, hagytam magam. Franciásan ki is végzett, amit csak csillagos ötösre tudok értékelni. Aranyosan a fürdőszobában szedte rendbe magát. Némi tisztálkodás után kaptam egy finom masszírozás, kérte hogy jelezzem ha jöhet a második menet. Hát jeleztem, nem tudtam betelni finom kelyhével, azt hiszem másodszor is sikerrel jártam. Valahogy rám került a "vegyvédelmi" és szemből tettem magamévá. Majd pózt váltottunk és hátulról környékeztem meg, az a pucsítás meg is tette a hatását. Előttem a formás fenék, nem is bírtam sokáig. Elhasználtam a második lehetőséget is. A végén még levezetésként beszélgettünk egy kicsit, megittam a maradék vizemet, majd tusolás, öltözés és indultam utamra.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ismételni tudom magam, Evia minden téren nagyon jó társaság volt.

Csak ajánlani tudom. Én megyek még hozzá az bizonyos.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nyalilalipapi beszámolója
2018-01-11 14:52:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam felvette,egyeztettünk,mentem.

Lakás: A ház elég régi,de a lakás annál szebb.Korrekt,tusfürdő száj fertőtlenítő,törölköző,minden rendben.

Külső: Nagyon szép elegáns hölgy,arca aranyos,alakja gyönyörű,mindene szép,csábító.

Hozzáállás: Egy órát töltöttünk együtt,minden nagyon tetszett,mert nem csak műveli,szereti is a jó szexet,ezt bebizonyitotta a hozzáállásával és az odaadásával.Sikerült nekem is őt a csúcsra juttatni,nem is egyszer,ez külön öröm számomra,remélem Neki is.Én szeretem,ha a partner is élvezi az együttlétet,nem csak én.

Együttlét: Normál dolgokat csináltunk,semmi extra,ha csak az nem,hogy nagy átéléssel és nem középszinten.Ez a hölgy érdeme is.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében super volt,azthiszem vendége leszek még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Random392 beszámolója
2017-06-26 08:13:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, de nem volt épp elérhető, ezért sms-t küldtem, amire egy óra múlva válaszolt is. Ezután telefonon mindent megbeszéltünk. Nagyon kedves és kellemes volt a hangja, mindenről részletesen tájékoztatott.

Lakás: A lakás nagyon kellemes, a célnak tökéletesen megfelelő, a fürdőszoba is tiszta és minden szükségessel felszerelt. A parkolással nekem nem volt gondom, de valószínűleg csak szerencsém volt.

Külső: Nem csalnak a fotói, pont olyan formás élőben is, mint a képeken. Én a popsiját nagyon szerettem, de szerintem minden porcikája étvágygerjesztő.

Hozzáállás: Egy órát voltam nála, ami olyan gyorsan elrepült és mégis annyi minden belefért. Kedves, beszélgetős és tényleg úgy éreztem egy barátnőmnél vagyok.

Együttlét: Arról, hogy mit csináltunk, nem szeretnék írni, de két dolgot kiemelnék. Az egyik a csók, a másik a francia. Nehéz szavakat találni :)

Elégedettség és Ajánlás: Csodásan éreztem magam vele és biztos meglátogatom még máskor is.

Azoknak ajánlom, akik nem lezavarni akarnak egy menetet, hanem élvezni egy bájos, értelmes Nő társaságát.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Shyrkan_archivalt2019 beszámolója
2016-12-22 15:06:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, az egyeztetés gördülékenyen ment, délelőtt, délutánra egyeztettünk mindkettőnknek megfelelő időpontot. Hangja határozottan rosszalkodásra csábított.

Lakás: A helyszín könnyen megközelíthető, én tömegközlekedéssel érkeztem, közelben metró, villamos a ház előtt. Az épület polgári, ezzel együtt járó nagy belmagasságú lakás. Tisztaság és rend fogadott mindenütt, érkezésemkor senkivel nem találkoztam, kupi jelleget abszolút nem érzékeltem, ami részemről nagyon fontos.

Külső: Evia formás alkatú, rendkívül szép arcú, igaz NŐ. Kedvenc testrésze formás, kerek popsija, és keskeny, karcsú dereka, ha valamit mindenképpen ki kell emelnem, de minden porcikáját imádtam.

Hozzáállás: Kezdeményező, igazán odaadó szerető, mindenben a kedvemben járt.

Együttlét: Szexi piros fehérneműben fogadott, már az ajtóban hangulatba hozott, így vettem egy nagyon gyors zuhanyt, hogy minél előbb magamévá tehessem. Így is lett, finom szájával kezdtem, kaptam egy isteni franciát, miközben mélyen többször a szemembe is nézett, nem is bírtam sokáig, szájában ért a vég. Tisztálkodás után kértem, hogy masszírozza meg a hátam, nagyon ügyes, szakszerű mozdulatokat is fel véltem fedezni ezalatt. Nagyon jól esett, közben jót beszélgettünk, majd kezei a fenekem felé kalandoztak és a belső combjaimon is éreztem finom, érzéki mozdulatait. Hamarosan meg is fordultam, hogy ismét a szájában érezhessem férfiasságom. Majd kértem a vegyvédelmit és hogy előttem térdelve pucsítson felém. Gyönyörű látványt nyújtott, ehhez olyan hanghatások társultak, hogy szintén rövid időn belül hatalmasat robbantam. Tisztálkodás, beszélgetés, majd búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettséggel távoztam Eviától, nem csak gyönyörű és készséges, hanem intelligens is, bátran ajánlom a társaságát mindenkinek, aki egy érett, gyönyörű szeretőre vágyik.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ádika11_archivalt2019 beszámolója
2016-08-19 17:02:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: pár próbálkozás után sikerült elérnem és szerencsére sikerült is időpontot egyeztetnem vele

Lakás: tökéletes kéjlak ;) nagy, kényelmes ággyal, átlagos fürdővel

Külső: egy tökéletes milf hölgy, csak ajánlani tudom mindenkinek

Hozzáállás: kb a legszuperebb, amivel eddig találkoztam, franciája valami fantasztikus, puncija finom, édes és láthatóan/hallgatóan élvezi is ha szeretgetik

Együttlét: sajnos itt volt egy is probléma, amit nem részleteznék, de remélem, h legközelebb már semmi gond nem lesz

Elégedettség és Ajánlás: mindenki hozzá!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
JackReacher beszámolója
2016-03-11 21:52:30
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Igaz a barátnőjét hívtam, de mivel nem ért rá ajánlotta kedves lakótársát és mivel tudtam ki is Ő, simán igent mondtam:-)

Lakás: szép helyen van, könnyen megközelíthető, luxuslakás.

Külső: gy igazi dögös Milf fogadott, cuki kis ruhácskában, igaz megnéztem volna sportosan kerek alakját egy miniruhában, szoknyában is, hát ha legközelebb úgy vár:-)Ápolt, igényes igazi nő, nem az a tipikusan retusált képekkel rendelkező tini, de azok a lányok elbújhatnak mellette:-)

Hozzáállás: Diszkrét, kedves, és vonzó volt, azt hiszem tetszettem neki, nagyon kedves volt és nem csak azért mert annak kell lennie.

Együttlét: Sajnos elnéztem az órát és sietnem kellett de maradjunk annyiban, hogy életem egyik legjobb fél órája volt, és remélem nem csak Én gondolom azt hogy tetszett számára:-)

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, igaz elgondolkoztam azon, hogy legközelebb ingázok a két szoba között, sőt ha belegondolok, inkább megvenném magamnak a drágát:-) Mert ezt a csodát sajnálom mástól! :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_miskappalakakka beszámolója
2016-02-14 20:58:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
don_marky_archivalt2020 beszámolója
2016-02-04 15:01:32
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk előtte egy másfél órával.

Lakás: Átlagosnak mondanám a lakást. Többen is dolgoznak a lakásban, de nagyon figyelnek a diszkrécióra. A fürdőszoba jól felszerelt, van bőven tusfurdő és szájvíz is.

Külső: Nagyon felcsigázott a képek alapján, így nyilván kiváncsi voltam az arcára. Szép arca van, a korának megfelelő karakteres. A teste bomba jó. Mellei gyönyörüek. Feneke jó kemény, lehet nyomkodni.

Hozzáállás: Állítása szerint nemrég kezdett hirdetni. Ez lehet így van, lehet nem. Az biztos, hogy nagyon kedves, gyorsan oldja a feszültséget. Vízzel kínált. Értelmes, intelligens nő. Könnyű vele elbeszélgetni.

Együttlét: Egy órára mentem. Egy kis beszélgetés után elmentem tusolni. Ő vezetett oda és vissza is a szobából. Mikor visszaértünk csókolózással kezdtünk, majd lement franciázni. Ezt nagyon jól csinálja, kellő figyelmet fordít a zacskóra is. Közben én simogattam amerre csak értem. Az ágy mellett a falon van egy nagy tükör, úgyhogy lehet látni mindent. Francia után gumit kértem és misszionáriusban kezdtünk. Lehet tolni keményen, nagyon jó finom szűk a puncija. Ezt nem is értem egyébként, hogy hogyan lehetséges. De nagyon jó volt. Utánna doggy-ba fordultam. Itt érztem, hogy gondok lesznek, mert nagyon jó volt a látvány. Egy pár perc múlva le is kaptam a gumit és még szólni sem kellett, ő már fordult is és bekapta. Egy kis francia után hatalmasat élveztem a szájába. Jó nagy adagot adtam neki, mivel nem szexeltem már 5 napja. Ő mindenféle finnyáskodás nélkül szépen lenyelte az egészet! Ez volt az egyik szempont amiért őt választottam. Kis pihenő után jött a második menet. Simogatás után franciával segített, hogy újra akcióra kész legyek. A második menetben igazából csak keményen pumpáltam egy pár fajta pozitúrában és kb tizenöt perc után egy nagyot élveztem miközben hátulról toltam. A végén még levezetésként beszélgettünk egy kicsit, majd tusolás és léptem.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedetten távoztam. Nagyon kedves jó testü hirdető!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.