SzexpartnerJasmine+36 70 / 578-9554Szigetszentmiklós

Bemutatkozásom
Szia, Jasmine vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Szigetszentmiklós.
Várom hívásod a +36 70 / 578-9554 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
63 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
160 cm
Csípőbőségem
100 cm
Derékbőségem
80 cm
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 16 óráig
kedd:
09 órától 16 óráig
szerda:
09 órától 16 óráig
csütörtök:
09 órától 16 óráig
péntek:
09 órától 17 óráig
szombat:
09 órától 18 óráig
vasárnap:
09 órától 16 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
48
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1645206x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Zöld
Alkatom
Sportos
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Imádom az érzéki érintést és a buja szexualitást.... előtted feltárom testem minden rejtett zugát ...szeretem a natúr franciát,mélytorokkal, kölcsönösen is, élvezhetsz a cicimre vagy a számba-arcomra. Popsira is van lehetőség. Mindenkit várok, aki ki akarja próbálni milyen ha... Nálam szinte mindent megkaphatsz, ismerj meg egy kicsit közelebbről! diszkrét környezetben várlak lenge öltözetben. Mirella :)
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
S/M
nem
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Harisnyában fogad
igen
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
nem
Enyhe domina
nem
Kakiszex
nem
Anti stressz masszázs
igen
Sport masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Sport
igen
Elfogadott (52 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
DEL_20240222_3540 beszámolója
2024-02-21 23:02:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment!

Lakás: Szép diszkrét.

Külső: Meseszép, bomba test.

Hozzáállás: Kedves,jófej és laza!

Barátnő feeling simán, ha valaki arra vágyik.

Együttlét: Negyedórás lehetőségre mentem, mesés volt minden!

Elégedettség és Ajánlás: Csodás mindene.

Csak ajánlani tudom!

Sexy bomba csaj...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mindigall beszámolója
2024-01-06 12:05:57
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Elégedettség és Ajánlás: Imádom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mufvadasz beszámolója
2023-09-09 13:58:39
isteni francia, maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,könnyen ment.

Lakás: Lakás célnak megfelelő,diszkrét (egyedül van) .Parkolás egyszerű,ingyenes.

Külső: Képeknek megfelelően néz ki. Látszik,hogy karban tartja a testét és a sportos múlt. Kedvenc testrészem a szája és a feneke. Nem tudnék vállasztani,de a puncia is nagyon finom és fiatalos.

Hozzáállás: Bő egy éve rendszeresen járok hozzá.Fél órákat szoktam nálla lenni,amit tartalmasan ki is szoktunk használni. Nagyon korrekt hölgy. Nincs megjátszott kedvesség,kezdeményező.

Együttlét: Eggyűtlétünket nem részletezném,de mindent csináltunk ami az adatlapján szerepel.Francia tudása brutál jó.Többször megemlítettem neki,hogy oktatnia kellene. Bár szerintem erre születni kell.

Elégedettség és Ajánlás: Minden alkalommal maximális megelégedéssel és kielégűléssel távozom tőlle. Nállam függőséget okozott. Kizárólag úriembereknek ajánlom,akik kedvelik az éretebb hölgyeket. Akiknek fontosabb a minőségi eggyűtlét annál,hogy fiatal cicababákat dugjanak. Csalódás kizárt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kovtibi11 beszámolója
2023-06-29 16:08:03
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Néhány csöngés után felvette, 1 órával később már ott is voltam.

Lakás: Jó állapotú társasház egyik lakás, szépen berendezve, teljesen rendben van. Füdrőszoba rendben van, a hálóban pedig egy hatalmas franciaágy van a tükrös faliszekrény előtt...jó a tükör. :)

Külső: Ahogy a képeken is, sportos alkat, formás idomok, puha bőr és nagyon friss illata van mindig Jasmine-nak.

Hozzáállás: Szoktunk beszélgetni előtte-utána, közben pedig nagyon figyelmes. Azt csinálja amit megégér és úgy ahogy azt én szeretem. :)

Fél órát kértem, de tovább maradtam a fürdés és beszélgetés miatt. Egy pillanatig sem éreztette, hogy ideje sietnem, minden nyugis volt.

Együttlét: Egy fekete csipkeruhában fogadott, ami végig rajta volt, pedig nagyon szép szilikon cicje van, amit szerintem kár takargatni. Isteni franciája van, a tökörből pedig látni lehet közben a fenekét.

Eddig mindent megcsináltunk amit kértem, pont annyira irányít amennyire kell és ha te szeretsz jobban irányítani, akkor hagyni fogja, hogy jó legyen.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, vigyázzatok rá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bukfenc1993 beszámolója
2023-03-11 14:47:04
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
david1024 beszámolója
2023-02-04 11:43:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.Könnyen ment, gyorsan tudott fogadni.

Lakás: Lakás újépítésű mindennel felszerelt.

Külső: Bomba milf kategória, ez a legtalálóbb kifejezés a megjelenésére. Látszik a sportos múlt.

Hozzáállás: Nagyon közvetlen, hamar fel tudja oldani a vendéget.

Együttlét: Első körben mélytorkos francia szájbaélvezéssel. A technikája nagyon profi, ki kell próbálni nem fok csalósni az ember. Második körbe francia felvezetés majd hátulról támadtam be a kerek fenekét.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MarcoPolo91 beszámolója
2023-01-15 17:18:36
barátnő feeling, isteni francia, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, szerencsém volt, épp belefértem a napirendjébe, a telefonban is nomális volt.

Lakás: Könnyen feljutottam hozzá. A lakás egy újabb épitésü társasház tiszta, szép lakása. Fürdő is tiszta, rendezett, több féle tusfürdő, puha törölközö.

Az ágy egy kényelmes franciaágy pokroccal leteritve, mellette egy nagy tükrös szekrény, hogy több szemszögből is lathasd az akciot. Termeszetesen a szoba is rendezett, kellemesen lesötétitett. Hétvégén voltam, könnyen találtam parkolóhelyet, ez hétköznap egy kicsit nehézkesebb LEHET, de kb 200 méterre van egy szupermarket ott biztosan talál az ember hétköznap is.

Külső: Jasmine egy szép, sportos alkatú hölgy, feszes kerek popsival, szép, kedves arccal, puha és jó illatú börrel az egész testén. Tipikusan olyan nő számomra akit mindig megnéznék, ha a szomszédomban lakna és ábrándoznék róla.

Hozzáállás: Alapvetöen kedves, megteszi a kéréseidet, az elején volt egy kis távolságtartás, de azt pl. abszolult nem érzékeltem , hogy mikor megyek már, söt az aktus után olyan jól elbeszélgettünk, hogy kicsit túl is léptem az idökeretet.

Együttlét: Érkezés után, pancsi, majd mire a szobába értem az otthoni edzös szetjét már lecserélte egy lenge, áttetszö, mintás ruhára. Kicsit simogattam, ismerkedtem a testével, majd hanyatt fektetett és elkezte az egyik legfinomabb franciát amit eddigi életemben éreztem. Nem véletlenül tértem vissza hozzá harmadjára, nehéz elfelejteni. Lágyan, barátnösen csinálja, föként az ajkaival, egy picit a fogait is lehet érezni, de csak amennyire kell (a fogazásra, mint szerintem sokan érzékeny vagyok, de ahogyan csinálja nagyon jól esett, akinek fontos fogai látszatra mind megvannak és egészségesek) plusz a nyelvét is nagyon ügyesen használja és jó ütemben néha képes eltüntettni teljesen a szerszámot... mámorito, ilyenkor lent is tartja egy kicsit közben a nyelve is kellemesen munkálkodik. Egyszer finoman a fejére is rátettem a kezem és irányitva egy kicsit még mélyebbre sikerült juttattnom a már kökemény szerszámot, ezzel egy idöbnen valamelyest tovább is lent tartotta, de csak egyszer, úgy vélem finoman lehet irényitani, igy francia közben, de most nem feszegettem a határokat. Helyette helycserét kértem és én kényeztettem egy kicsit. Finom, illatos teljesen csupasz punci fogadott,nagy örömmel estem hát neki, sajnos sikerrel nem jártam, de 69-be fordulás után állitása szerint majdnem sikeült elélveznie, de ténykedésének köszönhetöen megelöztem, igy már nem tudtam teljesen rá figyelni. Hatalmas pozitivum, hogy percekig, hagyott még a szájában,kiszivva az utolsó örömcseppeket, viszont után a fürdbe ment megszabadulni a gyerekektöl, amit sajnálok mert, a jó francia mellett ezért is mentem hozzá vissza, mert szeretem, ha lenyeli a partnerem és nála elvileg alap. Az elején külön nem jeleztem neki ezen vágyamat, csupán annyit kérdeztem, még telefonban,hogy a fehérrel kiirt dolgokat mind szereti, a válasz igen volt. Vagy nem izlett neki vagy csak akkor nyeli le, ha kérik, majd legközelebb kiderül, most nem tértem ki rá, nem akartam iyennel esetlegesen elrontani a hangulatot. Utána beszélgettünk, majd mikor láttam, hogy telik az a fránya idö, kezdeményeztem egy másokik kört, de sajna hiába a finom francia, az elsö menet után annyira érzékeny lett a szerszámom, hogy nem sikerült újra hadrendbe állitani, pedig fejben terveztem még egy kutyus pozt. Majd kis beszélgetés még, pancsi, aztán búcsúzkodás.

Elégedettség és Ajánlás: Egy tiszta, kellemes lakásban zajlik az aktus egy kedves, szép, sportos MILF-fel, a franciája számomra a top kategoriában van. Aktus most nem volt, de az is jó volt vele régebben. Mindenképp ajánlott partner, föleg a lágy, barátnös francia kedvelöknek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tdk12 beszámolója
2022-09-16 09:40:18
isteni francia, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egy órán belül már ott is voltam.

Lakás: Lakás teljesen jó, fürdőszoba is rendben.

Külső: Sportos külső, még mindig. Amit kiemelték az a csodálatos, őrjítően izgató puncija és a szűk popsija!

Hozzáállás: Régeben voltam már vele, kedves volt és kezdeményező.

1 órát voltam vele.

Együttlét: Most is egy kis nyalakodásért és a popsijáért mentem! Zuhany után az ágyra feküdtem és franciázott, majd 69. Nagyon jól reagált, tetszett a hangja, a kis remegések és a mozgása, ahogy tekerte a puncit a számon, majd gumit kértem és irány a punci több pózban.

A második menetnél bepucsitott és úgy izgattam a csodás fenekét, majd gumi és az izgató fenekét vettem birtokba. A látvány és a popsi szorítás hamar kivégzett. Gumi le és spricc a szájába.

Elégedettség és Ajánlás: Mindennel meg voltam elégedve, köszönöm a kellemes élmény!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
aurelius beszámolója
2022-04-16 11:38:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, hamar sikerült elérnem.

Lakás: Tiszta, sajátnak tűnik.

Külső: Brutálisan jó MILF, mindene tetszett, arca, teste... Látszik a sportos múlt, fantasztikus cicik, popó.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt és kezdeményező. SOS-re mentem, tehát korlátozottak voltak a lehetőségek, de a mélytorkos része is rendben volt, én nagyon élveztem és tervezem a legközelebbinél hosszabb időre menni!

Együttlét: Ügyes volt, mint mondtam megigézett a francia tudásával, szerintem inkább a lágyabb szexet kedveli, de SOS-nél ez nem igazán derült ki, majd legközelebb erre a témára is kitérünk. :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom mindenkinek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
@Dan beszámolója
2022-04-12 08:42:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam és egyből adott időpontot is.

Lakás: A város központjában van a lakása könnyű parkolással nyugodt utcában.

Külső: Igazi milf,nagyon jó teste van szépen karbantartja magát. Arca is vadító és szexi.

Hozzáállás: Nagyon kedves aranyos nő. Amikor megérkeztem épp ruhákat teregetett :)

Együttlét: Fürdés után egyből neki estem a hálószobában,volt minden szopás nyalás és dugás több pózban. Hátulról lehet pakolni rendesen és a kapaszkodói is tökéletes helyen vannak. A végén a szájába mentem el amit örömmel teljesített. A szobában az egyik bútoron van egy hatalmas tükör így mindent lehetett látni :)

Elégedettség és Ajánlás: Aki egy igazi milfre vágyik annak kihagyhatatlan,köztünk így is nagy korkülönbség volt de hamar megtaláltuk a közös nevezőt így fiatalabb kalandorok is nyugodtan mehetnek hozzá nem jön zavarba, ügyes

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
atommag beszámolója
2022-03-20 19:17:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam egyeztettünk, fél óra múlva már ott is voltam

Lakás: Lakás teljesen jó. Második emelet, lift is van parkolás bőségesen adott

Fürdőszoba teljesen rendben van

Külső: Gyönyörű teremtés. Arca szép, feszes bőr. A kedvencem persze a puncika . Imádom mikor kituremkednek az ajkak mint a hambibol a saláta.

Hozzáállás: Fél órára mentem

Együttlét: Lefeküdtem , franciázott. Ezt valami isteni finom technikával teszi meg nem tapasztaltam korábban ilyen jó órákat. Tényleg nagyon jó. Majd 69, de kértem is a gumit, mert hamar végem lett volna. Szokásos misszionárius póz hamar elmentem így is.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettséggel jöttem el.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
royalton beszámolója
2021-09-15 14:10:02
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Könnyű volt időpontot találni.

Lakás: Budai társasház. Legfelső emelet,gyönyörű kilátás. Lift van!

A lakás tiszta rendezett,fürdőben többféle tusfürdő.

Külső: A testalkatú sportos. Szereti a sportot. Lehet van egy kis felesleg,de nem zavaró. A popsi fantasztikus!!!!

Hozzáállás: Egy órát voltam nála. Végig kedves volt és kezdeményező. Nem

Okozott csalódást. Talan egy kicsit távolságtartó. De ez betudható annak hogy először voltam.

Együttlét: Francia,szex,popsi szex... A franciákat isteni! Mélytorok ahogy kell! Szereti csinálni azt érezni is és mondta is. :) Könnyen nedvesedik a puncija ami nagyon szép. Hátulról a popsi látványa....iszonyat kerek! Rajzolni lehet csak ilyet. :)

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott,de szerintem többszöri látogatásra nyílik meg igazán és lesz igazán jó a találka. De nekem elsőre is nagyon jó volt. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Attila1031 beszámolója
2021-07-19 12:43:26
régi képek

Kapcsolatfelvétel: Telefonon

Lakás: Lakás tiszta, célnak megfelelő.

Külső: A képekhez képest van rajta pár kiló.

Régiek a képek, nem adják vissza a valóságot.

Újak kellenének már.

Hozzáállás: Hozzáállással nem volt probléma.

Együttlét: Gyors popsis programra mentem francia felvezetéssel.

Francia közben jeleztem, hogy álljunk meg, nehogy végem legyen még popó előtt.

Aztán áttértünk popóra kutyapózban, itt elég hamar végem lett.

Elégedettség és Ajánlás: Képek alapján másra számítottam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
malone beszámolója
2021-07-18 09:26:23
isteni francia, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, mikor villogott a zöld pötty.

Lakás: Rendezett lakás a budai hegyekben. Autóval könnyű megtalálni és parkolni.

Külső: Bájos arc, nőies kisugárzás, és a képekhez képest némi plusz súly.

Hozzáállás: Van egy kis távolságtartás, de korrektül teljesíti a megbeszélteket.

Együttlét: Egy franciát kértem, nagyon kellemes és finom a technikája, a végén szájba gond nélkül.

Elégedettség és Ajánlás: Barátnő feelinget keresőknek nem ajánlom, magas színvonalú franciás kényeztetést kedvelőinek igen.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zsolt721 beszámolója
2020-11-09 14:18:03
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefon.

Lakás: Otthonos lakás.Fürdő is renben.Este a címet könnyen megtaláltam a bejáratot nehezebben,nem az utcára nyílik.Felső szintre gyaloglás.

Külső: A kiírt kor stimmel szerintem.Szép arcú,sportos izmos testalkat (kivéve a hasa).Feneke és puncija a korosztályában az élmezőnyben van.A mellében szerintem implantátum van,de szolidabb méretű.

Otthoni szettben fogadott.

Hozzáállás: 30 percre neveztem be.Nem volt se kezdeményező,se házigazda.

Unott és kevetlen volt.

Együttlét: Megérkeztem,cipő le.Szóltam,hogy kezet mosnék.Visszatérve a tv-t nézte,szóltam,hogy mennyi időre jöttem és,hogy mit szeretnék,majd fürödni mentem.Visszatérve,alsóneműben a tv-t nézte,kicsit zavaró volt.Átmentünk a másik szobába ahol az ágy előtt avval szemben megállt.Elkezdtem felfedezni a testét.Kértem,hogy vegyük le a melltartót.Azt Ő nem szokta!WhatőHanyatt feküdtem az ágyon és a szájába vett.Na ez baromi jó volt.Lassan mélyen csinálta közben simogattam,majd ismét rákérdeztem a melltartóra és akkor levette.Hozzáérni nem lehetett "csak megmutatta".Hanyatt fektettem és nyalni keztem a gusztusos kelyhét,párszor összerezzent,de semmi.Hátulról is nyaltam (nygyon szép látvány) hasonlóan sikertelenül,majd megkértem,hogy lovagoljon meg.Gépiesen csinálta úgyhogy átkértem magam hátra.Az ágy szélére kértem a pucsítást és állva hatoltam belé.Rövid idő után a gumiba élveztem miközben a látványban gyönyörködtem.Fürdés,búcsú.

A kedvence az volt mikor elhagytam az ingatlant

Elégedettség és Ajánlás: Érzéketlenül egy mosoly nélkül hagyta ,hogy 30 percig az általa szabott kereteken belül élvezkedjek.A száján és a punciján kívül nem ért hozzám.

Nem hagyott nyugodni a dolog,így távozásom után egy órával felhívtam és megkérdeztem,mi volt a baj.Nem voltam szimpatikus stbő

Azt válaszolta nem volt gond,a melltartót Ő nem szokta levenni.Ennyi.

Nem ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gyikk22 beszámolója
2020-11-03 00:25:47
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyszerű .

Korrekt lényegre törő tájékoztatás .

Lakás: Társasház sokadik emelete többlépcsős bejutás , diszklét .

Tisztaság minden rendben .

Külső: Meglepett,otthoni ruhában várt , kicsit kedvetlen volt .

Teljesen megváltozott szexi ruciba dögös .

sportos formás csak többet kellene mosolyogni .

Hozzáállás: Első találkozás távolság tartás azért sikerült mosolyt csali az arcára .

Egy óra élvezet .

Együttlét: Élvezetes francia mély torkos , kölcsönös kényeztetés isteni szép punci pályafutásom alatt az első háromban .

Élvezettel nyaltam néztem hogyan lehet ilyen gyönyörű Jasmine is élvezte tolta a nyelvemre magát közben kellemes franciában részesített . Gumi és lovacska közben megcsodálhattam a ciciket is amit nem szívesen mutogat nekem pedig tetszik .

Közepesen erős lovacska utána támadtam hátulról . Amikor elfáradtam kértem a befejezést végig szájal .

Nagyot élveztem , utódok nem tudom hová tűntek .

Beszélgetés , távozás .

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon régen a kedvencem és megbántam hogy eddig még nem látogattam meg .

Gyönyörű sportos nő Jasmine .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kacagoknagyon beszámolója
2020-09-04 14:40:54
isteni francia, maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nem mostanában voltam nála. De könnyen ment telefonon. Kb 1 óra múlva már ott is voltam. Telefonban korrektül tájékoztatott.

Lakás: A parkolás könnyen ment motorral mentem. A lakás tiszta rendezett. A kilátás pedig pazar. Legfelső emeleten kicsit lihegtem mire felettem.

Külső: Külsőleg minden rendben aki ebben a korosztályban keres nem csalódtam.

Hozzáállás: Fel órára mentem hozzá. Utcai ruhában fogadott. Megbeszéltük a részleteket, elszaladtam fürdeni mire visszatértem fekete fehérneműben volt.

Együttlét: Átvonultunk a tetthelyre franciázni kezdett ami gyorsan kölcsönös be fordult.biztos élvezte de a csúcstól messze volt. Egy kis idő múlva Gumi és már bent is voltam a finom puniban. Kértem forduljon meg kicsit így is csináltuk majd bekereckedtem a popsit is. Hát a látvány a szoritas miatt viszonylag hamar végem lett benne.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom és meg biztos visszatérek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Neymarmessi_archivalt2023 beszámolója
2020-02-24 11:12:14
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette, közeli időpont egyeztetès, patikán ment minden :)

Lakás: Kulturált lakás, parkolás sima ügy volt... kényelmes ágy tükör minden játszik.. Fürdö is hibatlan..

Külső: Sportos izmos hölgy látszik hogy foglalkozik magával...

Hozzáállás: Pont amennyire kellett annyira volt kezdeményezö, miután lefixáltuk érkezésem cèlját.. Gyors zuhi ès már invitált is be a szobába

Együttlét: Franciája finom odaadó, már bánom h csak egy S.o.s franciára volt időm..

Elégedettség és Ajánlás: Kedves, bájos, mèg biztos visszatérek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gabibá beszámolója
2020-01-03 17:23:42

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, majd csütörtök 4-re egyeztettünk.

Lakás: Legfelső szint, tiszta és rendezett a kilátás nagyon pöpec!

Külső: A képeken Ő van / lehetne már frissíteni a fotókat / nagyon jó az alakja!

Hozzáállás: Kedves és kezdeményező!

Együttlét: Megbeszéltük a részleteket és irány a fürdő. Egyszer csak megjelent és kérdezi, hogy segíthetekő Hát persze!

Elhúzta a zuhanyfüggönyt és megmarkolta a farkamat, majd mosni kezdte. Azta, csak néztem! Majd elkezdte szopni, mivel rég voltam nővel, így hamar tele élveztem a száját. Megkértem, hogy köpje vissza a farkamra, majd verje ki! Olyan ügyesen verte, hogy ismét spriccelni kezdtem. Gyors tisztálkodás után irány a szoba: ott egy frankó kis nyalakodás kezdődött / szereti ha jól nyalják / rendesen mozgatja a csípőjét! Késöbb gumi és hátulról estem neki.A látvány, és az élmény leírhatatlan ahogy toltam neki, majd gumi le és a seggére spricceltem a végén.

Elégedettség és Ajánlás: Én biztos, hogy menni fogok még! A popsit is kiszeretném próbálni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240205_9397 beszámolója
2019-11-20 15:07:19
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon,többször hívtam,érdeklődtem,majd időpontegyeztetés.

Lakás: Szép,kényelmes,parkolás is ok volt.Nem volt semmi gond.

Külső: Egy kedves dögös NŐ.Nekem nagyon bejött.Minden porcikáját lehet imádni.

Hozzáállás: Egy órát voltam nála.Egy kicsit lehetne kezdeményezőbb.De nem volt gond.Nagyon kedves,aranyos.

Együttlét: Én eddig a legjobb franciát tőle kaptam,Nem siet,nem kapkod.Lovacskázni is jól tud.Hálás ha kényeztetik,és ha Nőként bánnak vele.

Elégedettség és Ajánlás: Igen ajánlom!Nagyon korrekt,és rugalmas.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zsolobaby beszámolója
2019-04-06 16:47:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Hamar felvette a telefont mindent elmondott.

Lakás: A lakás a Bah csomópont-tol fölfelé vagy hat megálló busszal.

Tiszta, rendezett, tele virágokkal...hangulatos.

A kilátás az erkélyről a városra nagyon szép, már ezért is érdemes felkeresni öt.

Külső: Szép arcú, kedves mosolygós .Rendszeresen edz ,odafigyel a külsejére ez látszik rajta. Mondtam többször is neki mennyire jó az alakja. Kedvenc testrésző Úgy ahogy van !

Hozzáállás: Nagyon kedves volt és kezdeményező.

Együttlét: Minden volt. Francia közben a teste felfedezése kölcsönösen is. Olyan szép puncia van, hogy muszáj volt rá cuppanni . A legszebb punci amit eddig láttam. Utána gumi fel és beleült, később hátulról punci..aztán popsi . Ezt elmondása szerint szereti ,és tényleg. A végem a szájában lett, nagyon jó volt nem hagyta abba szopott tovább . Nem szaladt el ,nem fintorgott . Tudja hogyan kell jól befejezni. Utána beszélgettünk és tovább dicsértem az alakját.

Elégedettség és Ajánlás: Amit szerettem volna azt mind teljesítette. Érdemes őt felkeresni nagyon jó volt vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rebel79 beszámolója
2018-07-26 00:45:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Felhívtam,egy óra múlva már ott voltam.Kedves hangja volt a telefonban.

Lakás: Taxival mentem,szép környék,szép lakás.

Külső: Fotókon nagyon tetszett,de amikor kijött elém a folyosóra,na akkor már kész voltam.Gyönyörű arca van,nagyon nőies,teste sportos,izgató,egyszóval fantasztikus.Én mondhatom hogy tetőtől talpig mindene a kedvencem.

Hozzáállás: Nagyon kedves,egy órát beszéltünk meg.

Együttlét: Gyengédséget kértem tőle,lábimádatot és puncinyalást.Fantasztikus volt imádni a talpait,finoman harapdáltam a talpát és a sarkait.Imádtam a melleit is,nekem nagyon bejön,fincsi volt.A puncija,hát az mennyei,fincsi húsos,édes,zabálni való.Felajánlotta a kölcsönös franciát,én szinte kérni sem mertem,mert annyira nem tudtam betelni egyéb testrészeivel sem.Direkt nem kértem aktust és popsi szexet,mert azt már tényleg nem tudtam volna felfogni.Mondtam legközelebb szeretném átélni azt a fajta gyönyöröket is.Lábimádó lévén nekem nem az volt most a legfontosabb,de mindenképp ki szeretném próbálni.Kölcsönös francia után kértem hogy a talpaira mehessek el,szó nélkül teljesítette.

Elégedettség és Ajánlás: Nem térek magamhoz.Gyalog indultam el tőle egészen a BAH csomópontig,de az sem érdekelt volna ha kóbor kutyák támadnak meg,annyira a hatása alatt vagyok.Drága Jasmine,lehet hogy bénáskodtam,de nekem hihetetlen élmény volt.Szerelmes lettem!Köszönöm Drága!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Heder beszámolója
2018-07-25 09:27:37
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon! Nem volt egyszerű , de megéri többször hívni !

Lakás: A célnak tökéletesen megfelel!

Külső: Csodálatos popsija van, forró finom puncival!

Hozzáállás: Kedves és kezdeményező !

1 órát töltöttünk együtt , isteni volt!

Együttlét: Részletekbe nem mennék, de szerető ha kényeztetik, a mennyei kapujából az egyik kis kulcs a mellbimbó!

Ha megvan az összhang hangosan és hosszan élvez !

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom , mert kedves , odafigyelő és egy finom hölgy!

Társaságnak is egyaránt jó !

Nem nézi az óráját , nem sürget !

Még biztos visszatérek felé!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tdk12 beszámolója
2017-10-23 17:05:10
barátnő feeling, isteni francia, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolat felvétel egyszerűen ment,és gyorsan.

Lakás: A lakás gyönyörű szép panorámával,bár nem azért mentem :) a fürdő jól felszerelt és minden a helyén van.

Külső: Sportos külső,mint a képeken. Arcra helyes,szimpatikus. Kedvencem a puncija és a popsija :)

Hozzáállás: Nagyon kedves és kezdeményező.Nagyon szereti ,ha kényeztetik a ......amúgy isteni szép szeméremajkai vannak.

Együttlét: Egy kis franciával kezdett,majd én kényeztettem elég jó eredménnyel mert amit ficánkolt a számon az maga a csoda volt,hamar végem is lett.Kicsi pihi,majd ismét Jasmine kezdett kényeztetni,gumit kértem és nekiestem a popsinak....... hát az valami csoda volt,ahogy ringott minden lökésnél,végül gumi le és szájba ért véget a kaland!Igazi MILF!

Elégedettség és Ajánlás: Nekem nagyon bejött, imádtam a punciját :) !! ÉLJENEK A MILFEK !!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nézelődő beszámolója
2017-08-22 21:45:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mindig csak telefonon,könnyen megy általában.

Lakás: A lakás nagyon szép,jó helyen van. Tisztaság mindenhol. A szoba is tökéletes.

Külső: Mint a képeken nagyon jó alak szép arc a cicik kicsik de nagyon jól kényeztethetők és érzékenyen reagálnak! A kedvencem az egész úgy ahogy van! A popsiról nem is beszélve!

Hozzáállás: Mindenben ügyes nagyon kedves egyszóval jó vele a szex! Ami az adatlapon van mindent kipróbáltunk ami az 1 órába belefér.

Együttlét: Mint írtam ami az adatlapon van jól nyalható finom nunija van a popsi meg fenomenális!Csók az nincs lehet nem vagyok elég szimpi hozzá, de enélkül is minden ok.Jó csókkal azért jobb lenne!Talán ügyesen kényeztettem a nunit mert hangot is adott neki!

Elégedettség és Ajánlás: Még megyek hozzá bíztosan ez mindent elmond az ott töltött időről és hogy mi a véleményem Jasminról!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
WebMun beszámolója
2017-08-03 02:38:05
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Itt írtam rá először, hogy megkerdezzek pár apróságot, amivel lefutunk pár felesleges kört, mielőtt felhívtam. Rögtön válaszolt, türelmes, segítőkész volt!

Lakás: Lakásra nemtudok semmi negatívumot mondani. Minden nagyon szuper volt.

Külső: Élőben még megnyerőbb mint a képeken. Feszes formás alak, látszik, hogy foglalkozik magával. Ápolt, nőies, rendkívül jól tartja magát.

Hozzáállás: Megbeszéltünk mindent, elkísért a fürdőig, majd szexy ruhában várt a szobában. Nem szoktam kérni a ruhákat, lábbelik viselését, engem nem igazán mozgat az ilyen még, de rajta rendkívül jól állt.

Együttlét: Másfél órára mentem, nem szeretek kapkodni, idegeskedni az idő miatt, de természetesen nem azt kértem tőle, hogy másfél órát kényeztessen, sokan félre értik. Beszélgettünk, nem kapkodtunk, tartottunk szüneteket, bár inkább miattam, mert annyira fantasztikusan csinálta, hogy szükségem volt szusszanni. Így vettem észre, neki mégse kottyant, bírta volna simán intenzivebben. Csak franciát kértem, különböző pozíciókkal tette izgalmassá, melytoroka nagyon kellemes.

Elégedettség és Ajánlás: Rendkívül elégedett vagyok, bevallom a sok kellemetlen csalódás miatt félve mentem, de többszörösen kellemesen csalodtam. Bátran ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicibaszó beszámolója
2017-04-13 09:15:14
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: telefon,az a leggyorsabb

Lakás: év elején voltam,fent a hegyvidéken lakik,szerencsére akkor pont nem esett a hó,mert akkor szánkóval se jutottam volna oda,lakás panorámája valóban lenyügözött

Külső: Nagggyon karbantartott fitnesz test,tényleg,emelem kalapom,igazi sport-cougar

Hozzáállás: bájosan aranyos volt,mivel hajnalok hajnalán látogattam oda,szerintem mindkettőnkön a fáradtság volt az úr,nem is a szexuális vágy

Együttlét: franciával kezdett,így is lett vége,bevallom,mata fáradtan csak ennyire futotta az erőmből,és azt hiszem előtte nem voltam nővel egy hónapig,ergo kivégzett 13 perc alatt

Elégedettség és Ajánlás: erősen érett ,értelmes nő

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
relcod beszámolója
2017-04-09 09:27:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonos egyeztetés, azonnal tudtunk beszélni.

Lakás: Álomszép helyen van a lakás. Parkolás rendben van, bejutás egyszerű, a lakás, a fürdőszoba tiszta, kellemes hangulatú. A hálószobában klassz tükör van ;)

Külső: Csodálatos, kidolgozott test. Élmény nézni, érinteni.

Hozzáállás: Nagyon kedves, figyelmes.

Együttlét: Mit csináltunkő Ez maradjon kettőnk között. Minden remek volt.

Elégedettség és Ajánlás: Naná, hogy ajánlom... magamnak is, hogy megint eljussak hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pasybp beszámolója
2017-04-03 17:06:39
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefon beszéltem vele.Hamar felvette nagyon kedves hangja volt.

Lakás: A lakás fent van a hegyen belépsz olyan gyönyörű kilátás fogad kb 5percig azt néztem.

Fürdőszoba tiszta jól felszerelt sokfajta tusfürdő volt.

A játszóhely tőkéletes főleg a tükör az ágy mellett..

Külső: A szemei gyönyörű ek.

A teste sportos látszik foglalkozik vele a feneke combja izmos .

Kedvenc testrész a feneke nem tudtam betelni vele!

Hozzáállás: Maximálisan azon volt ,hogy nekem jó legyen.

Hihetetlen tűrelme van!

Mivel először voltam ilyen helyen sajnos a lelki gát müködik kezdett.Nem nagyon akart a cerka állni de ő tülmesen időt nem nézve ! Többet is voltam mint egy óra!

Mindent megtett,hogy életet leheljen bele!

Végül sikerült a szájával mélytorok...

Majd gumi fel isteni popsijába be könnyedén fogadta szinte tövig.

Szóval fantasztikus volt egyszer még vissza megyek tuti! :)

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki egy türelmes figyelmes hölgyet keres.

Nagyobb mérettel is simán megy a popsi!

#

Nagyon köszönöm mégegyszer.( Absolut Live zöldalmás pasa)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nézelődő beszámolója
2017-03-20 20:59:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolat felvétel telón,könnyű volt!

Lakás: A lakás jó minden nagyon szép é tiszta, de a panoráma az maga a csoda. Az egész város a lábaid előtt hever! A szoba jó kényelmes ággyal van berendezve!Fürdő is ok!

Külső: Jázmin jobban néz ki mint első tali óta ez a sportnak köszönhetően isteni popsi és lábak,cici fanoknak viszont nem ok.

Hozzáállás: Az ami nagyon jó tudja mit mikor és hogyan kell csinálni,nagyon kedves jó beszélgető partner volt közös téma is.

Együttlét: Mindent csináltunk amit csak szerettem volna, az adatlap bőséges lehet válogatni a lehetőségekből, Nagyon ügyes mindenben és az a fantasztikus popsival nem lehet betelni. jól lehet döngetni és talán élvezi is! A francia az igazi mélytorok és a szép nunija is jól kényeztethető, talán jól csináltam is!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam és még menni is szeretnék, csak annyit ha otthon ilyen Nőm lenne soha nem néznék félre!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Keménycerka beszámolója
2016-09-13 00:28:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, levélben, mikor hogy.

Lakás: Ízlésesen berendezett, kellemes, igényes otthonos kis kuckó, A fürdőszoba szintén patyolat és van minden ami kell.

Külső: Szerintem bőven letagadhatna pár évet, iszonyat jó teste van, szép arc, kacér mosoly és egy huncut tekintet ami mindig fogad.

Hozzáállás: Mindig nagyon kedves, van hogy inkább szótlan, de kezdeményező, és szereti ha őt is kényeztetik.

Együttlét: Megérkezés után frissítővel kínál, megbeszéljük a részleteket és irány a fürdő.. Mire visszaérek mindig valami szexi ruhában fogad ami persze hamar lekerül róla és már kezdi is a franciát, amit valami hihetetlenül jól csinál, nagyon jó érzéke van hozzá, imádom minden percét! Aztán fordulás és már én kényeztetem és falom azt a hatalmas és gyönyörű kejhet, amit egy nagyon nedves orgazmussal hálál meg. Kis pihi, avagy még egy kis francia nekem, végül gumi fel és indul a hullámvasút. Elég sok pózt kipróbáltunk már, -mivel nem először voltam nála- de nekem a kutyus a kedvencem, imádom a látványt a szép kerek popsit, amibe jól lehet kapaszkodni, markolászni és vagy finoman, vagy keményebben döngölni, amiért cserébe nagyon hálás tud lenni.

Elégedettség és Ajánlás: Csakis ajánnlani tudom mindenkinek aki szereti az érett, odaadó, kedves és tapasztalt hölgyeket! Én biztos hogy megyek még hozzá! Nem lehet vele betelni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_deephroat0511 beszámolója
2016-06-22 16:08:15
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Minden rendben ment, hívtam, felvette, ami számomra jó volt, hogy kellemes, kedves , megnyugtató a hangja.

Lakás: Rendezett, tiszta.

Együttlét: Csak egy finom mély orális kényeztetésre mentem hozzá. Kedves fogadtatás, miután tisztálkodtam az ágyra feküdve élveztem kényeztetését. Átlagos hosszúságú,de vastagabb mérettel rendelkezem, ennek ellenére nagyon ügyesen vette be és majd tövig melegítette finom szájával,ajkaival. Ügyes, főként kitartó, kellemes meglepetés számomra.Nem nézett időt, nem sürgette a dolgot. A végén szinte mélyen, majdcsak torkára spriccelve élveztem el.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenképp, ügyes kitartó, közvetlen, barátságos, kedves. Kifelé menet - az általa nemrég elkészített kis sütiből is kaptam kóstolót, "útravalónak".

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zolika1382 beszámolója
2016-03-27 22:07:31
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Már jó idelye szemezgettem vele, mivel szerettem volna együtt lenni egy hasonlóan sportos testalkatú hölggyel, de a látogatásom többször is elhalasztottam a nagy távolság miatt. Ma végre rászántam magam. Telefonon hamar elértem, kedves, fiatalos hangja van, és rögtön tudtunk időpontot egyeztetni.

Lakás: Buszmegállótól nem messze, Bkv-val könnyen megközelíthető. A ház kúltúrált, a tetthely a legfelső emeleten. A lakás tágas, tiszta, a fürdőszoba jól felszerelt, a hálóban sem találtam semmi kivetnivalót.

Külső: Kifejezetten sportos testalkatú MILF, kis mellekkel, kerek feszes popsival, izmos lábbal, nagy csiklóval, ami a kedvencem volt. Utcai ruhában jött ki elém a lépcsőházba, de miután lezuhanyoztam, már a kért ruhában várt.

Hozzáállás: Kedves, de nem túl érdeklődő hölgy. Arra végig figyelt, hogy jól érezzem magam. Egy órát töltöttünk együtt, ami hamar elrepült.

Együttlét: Zuhanyzás után rögtön a lényegre tért, és megismerhettem a valóban mélytorkos franciáját, amiben nagyon ügyes volt. Én közben hol a punciját, hol a popsiját izgattam. Kis idő elteltével kölcsönösen folytattuk, és kisebb rángásokkal, halk sóhajokkal jelezte, hogy neki is kellemes a tevékenységem. A védőfelszerelés felhelyezése után szemből kezdtünk. Csókolózni nem akart, nem kérdeztem, de valószínű nem voltam szimpatikus, így nem is erőltettem. Hátulról volt a legjobb. Egyszerűen nem tudtam betelni a kemény, formás fenekével, markoltam ahol értem, miközben a tükőrben figyeltem minden mozdulatunkat. Így is élveztem el, majd egy rövid masszázs után, ismét Jasmine kezdett kényeztetni, és még egy aktus után közös masztival fejeztük be a randinkat. Miután lezuhanyouztam, és felöltöztem, megkínált egy búcsú csokival, és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében jól éreztem magam, a kifejezetten sportos testalkatú, kedves hölgyek kedvelőinek ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_DEL_janovicska beszámolója
2016-03-12 00:54:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Simán ment minden.

Lakás: Tökéletes lakás!

Külső: Tökéletes sportos testalkat. A puncija az vitt mindent!

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező.Élveztem az isteni nagy szeméremajkait jól reagált a nyalásra.

Együttlét: Tökéletes isteni franciával kezdtünk, majd rá ült a számra és csak nyaltam míg elélvezett a számba!

Az egyik legszebb emlékem a ........

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_twitter beszámolója
2015-12-17 16:03:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyedén

Lakás: Szép panoráma

Külső: Tökéletes

Hozzáállás: Szintén tökéletes

Együttlét: Beszélgetéssel kezdtük, aztán az ágyban folytattuk. Istenien franciázott, majd én a nyelvemmel izgattam, aztán szeretkeztünk. Másodjára a szájával elégített ki, ami a mennybe repített. Tökéletes volt minden

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Szotiropula beszámolója
2015-12-07 21:33:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyedén

Lakás: Tökéletes, panoráma meg majd nappal :)

Külső: Perfect

Hozzáállás: Perfectx100

Együttlét: Egy igazi hölgy, akivel beszélgetni is ugyanolyan jó, mint maga a szeretkezés. Finom volt nagyon

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Yankee29_archivalt2019 beszámolója
2015-07-15 14:02:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolat felvétel egyszerűen ment, rugalmas volt és kedves!

Lakás: A lakás gyönyörű panorámával megáldott otthonos és modern.A fürdő jól felszerelt és tiszta.

Külső: Mikor megláttam tudtam,hogy Ő az! Tökéletes testalkat, csinos,nőies. Gyönyörű lábak, maximális ápoltság! Egy igazi nagybetűs NŐ! :) Kedvenc testrészem mindene! Gyönyörű finom puncija van amit istenien lehet kényztetni és úgy vettem észrevhogy kedveli is!

Hozzáállás: Egy órára mentem de mondta hogy jönnek utánam így kicsit feszéjezve éreztem magam de ez nem az ő hibája! Nagyon kedvesen beinvitált megbeszéltük a részleteket és irány a zuhany. Magasarkúban várt! Gyönyörű! Én kicsit zavarban voltam de azért elkezdtünk finoman csókolózni hát az isteni volt! Jól oldódtam a farkam is elkezdett keményedni amit észre is vett! Ezután fr.ágy és kérte hogy hagy kapja be. ÚrIsten az a mozdulat tele vágyal és erotikával! Mondtam is hogy óvatosan mert nem fogom bírni.

Ezután én kényztettem. Nagyon élveztem isteni punciját ( akármedig tudnám kényztetni) és látszólag ő is! A láberotikát én szerettem volna de kényeztetés után mohó lettem mert úgy beindított és azonnal a lényegre tértem. Az is isteni volt csak sajnos nem bírtam sokáig mert olyan izgalomba hozott a hölgy hogy az ritka nálam! Ezek után lett volna lehetőségem még bizonyítani de nem voltam elég fitt hozzá és ugye jöttek is és nem szeretem a kellemetelen helyzeteket ezért inkább előbb távoztam! Utólag nagyon megbántam!:)

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében egy figyelmes kedves Igazi Nő!

Biztos hogy visszamegyek mert olyan élmény volt ez is ami örök emlék marad számomra!

Ja és számonkérte hogy a lábát miért nem kényztettem, úgyhogy mindenkép vissza kell mennem!

Úgyérzem!:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Hangya1010 beszámolója
2015-01-10 18:17:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Hamar felvette. Azonnal tudott fogadni!

Lakás: Elegáns kis lakás, jól felszerelt fürdő minden a helyén van.

Külső: Ugyanazt kaptam amit a képek mutattak. Sportos külső, szép formás fenék és a puncija........Huuu isteni!

Hozzáállás: Nagyon kedves kellemes partner!

Együttlét: Először Én kényeztettem majd felajánlotta, hogy lehet kölcsönös is amit jól el is nyújtottunk (megérte!!!!!!!!). Kértem 69 közben, hogy jöjjön és üljön bele, de a válasz volt hogy ezt már végigcsináljuk..... annyira élvezte, szinte követelte az orgazmust! Amit leművel az ,,naggyonjóó" isteni franciája, finom puncija, finom bőre, még mindig érzem az illatát. 1 órát voltam vele és azt ki is használtuk. Biztosan fogok hozzá még menni.

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem magam! Ajánlom mindenkinek aki a kellemes 40-es korosztályt kedveli!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mucko beszámolója
2014-07-21 15:07:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Nagyon simán ment, pontosan, nagyon kellemes volt a hangja, nekem bejött. Ezért is gyorsan 'csináltam' egy kis szabadidőt, majd visszahívtam, hogy akkor nosza rajta...

Lakás: A megadott helyen egy megfelelő korú és állapotú panel, mint sok más helyen. Bejutás is szokásos, megérkezéskor kaptam kapukódot. Maga a tetthely számomra teljesen rendben volt, volt türcsi, melegvíz, tusfürdő épp elég.

Külső: Hát ez elég érdekes:) Nem vagyok mature-fan, de nagyon bejött. Hihetetlenül jó alakja van kora ellenére, feszes, szuper popsival, kellemes mosollyal, még most is látom magam előtt...Brrr.. Beleborzongok... Viszont szerintem nem véletlen, hogy nincs cicis kép, az már gravitál sajnos. Mindent összevetve, nekem nagyon pozitív volt az összkép.

Hozzáállás: Csak fél órára mentem, ismeretlenül nem ugrok bele sokkal hosszabba, ilyenkor azért kiderül, mennyire tudunk egymásra hangolódni. Hát, sikerült.

Kezdeményez, figyel, jól irányítható, teszi, amit kell, hogy a partnernek jó legyen:)

Együttlét: Most a lágyabb kedveskedést kívántam, ezt elég hamar tisztáztuk is:) Ő előttem elkészült, frissen várt, így fürcsi után hamar elkezdtük egymás felfedezését puszikkal, csókokkal és simogatásokkal, majd a szexi ruci szép lassan lekerült róla, és folytattam a felfedezést a rejtetteb helyeken is, amit visszajelzett a nedvesedés is a megfelelő helyeken:) Majd kis 'pihi' gyanánt átengedtem Neki a kezdeményezést, hogy Ő jön. Kellemes, változatos, finom, nyújtott francia következett, ezt tanítani lehetne, sőt, kötelezővé tenném... Jött ezután egy 69-es lecke, ami alatt teste apró rezdülései és rángásai (is) jelezték, jó irányba haladunk. És hamarosan el is értünk arra a pontra, hogy kértem a felszerelést, és egy finom lovaglás közben, csiklóját izgatva, egyszerre értünk célba. Utána nem azonnal leugrás, hanem kis pihi, simi, majd finom tisztogatás, ami után még kellett pár operc, hogy teljesen magamhoz térjek. Aztán gyors füri, búcsúölelések és puszik, majd balra el.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem nagyon bejött, imádtam a punciját:) és teste egyéb részeit is:) Meg amit csinált, azt is. Profi, tudja mi kell a partnernek, kezdeményező, irányítható, no TP. Tuti, hogy majd még megyek Hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szabozs2 beszámolója
2014-06-23 22:19:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Elégedettség és Ajánlás: Istennő! Imádom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_theboss66 beszámolója
2014-06-13 18:11:47
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
McQrt beszámolója
2014-06-13 12:16:41
isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Elsőre nem ment, de miután vissza csörgött egyszerűen. ment az egyeztetés

Lakás: Panel tiszta a célnak meg felel.

Külső: A képeknek megfelel.

Hozzáállás: Egy órára mentem. Teljesen irányítható, nem finnyáskodik.

Együttlét: Elsőre teljesen eltüntetett, nagyon jó amikor mély torokra veszi. Bizonyos határon belül lehet kényszer franciáztatni. Így hamar végem lett. Majd pihenés amit kiegészítettem ujjazással, nagyon jól tágul elől hátul egyaránt. Második menet kis nyelv leckével kezdődött majd fordultunk doggyba. Suna nagyon jól tágul. Kis idő múlva egy lyukkal feljebb hatoltam be. Isteni látvány hátulról tolni, semmi finnyáskodás tövig lehet tolni. Hamar végem is lett.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_leglover39 beszámolója
2014-06-03 17:54:48
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Very easy via sms

Place: Walking distance from Klinikak Station on M3

Looks: She looks same as in picture

Attitude: She is really nice and friendly even she can not speak English

Act: She put black pantyhose and nice heels,she has a nice feet.We start with deep french kisses and she is amazing kisser,almost make me cum with her kiss then some nice foot job and finally deep juicy blow job,she made me cum and she did not waste single drop

Satisfaction and Recommendation: Do not think twice just listen to me and visit her because i will definitely visit again

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_leglover39 beszámolója
2014-06-02 21:22:51
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: very easy via sms

Place: walking distance from Corvin or Klinikak

Looks: Same as in the picture,very feminine,very kind

Attitude: She speak no english but who cares after that awesome blowjob :)

Act: Jasmine put brown pantyhose for me,we start to kiss deeply,lots of tongue plays thenn she gave me nice foot job in nylons then she made the magic with her mouth and did not waste single drop

Satisfaction and Recommendation: If you looking for amazing kisses and awesome blow job,believe me Jasmine is the person you must visit

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
larry beszámolója
2014-06-01 01:23:22
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Easy

Lakás: Nice clean flat

Külső: Very beautiful face and body. Real milf-look

Hozzáállás: Very nice and polite, easy to talk to

Elégedettség és Ajánlás: Recommended

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szabozs2 beszámolója
2014-03-18 00:03:47
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gladius1_archivalt2018 beszámolója
2014-03-03 08:34:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon. Gyors, korrekt.

Lakás: Kellemes, jó parkolással.

Külső: Sportos testalkat, szexi cuccban fogad.kiváló kis kerek popó, klassz combok. Punci nagy nyelves,szép annak aki az ilyet kedveli.

Hozzáállás: Kedves, kezdeményez, ugyanakkor jól irányítható.

Együttlét: Mélytorkot kiválóan csinálja,kényszeres mód is belefér.Ujjazható, punci jól tágul, csuklóig ment....;)Popsi bírja a használatot.Nem csak csinálja, élvezi is a szitut. Kiválóan lovagol,fantasztikus kerek a segge és jól is mozgatja. Élvezés mehetett neki szájba...félig arcra sikerült....;)

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlható, kellően aktív, hozza amit a képen látsz.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_dluka beszámolója
2014-02-13 12:02:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: contact online fast even if I do not speak Hungarian

Place: normal house, condominium normal! but because it affects very clean and tidy

Looks: very pretty lady live in underwear

Attitude: I was also more than an hour! she does not look at the 'clock

Act: all perfect very good sweet and sensual and frendly

Satisfaction and Recommendation: definitely worth visiting , a great experience!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_boblakov beszámolója
2014-01-22 09:57:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyors, nagyon kedves volt a telefonban.

Lakás: Rendezett, tiszta, a célnak teljesen megfelel.

Külső: Egy gyönyörű fekete harisnyatartós szettben, magassarkú cipőben várt. Szép arcú, kedves, egy igazi MILF. Szép, formás fenék, gyönyörű és illatos punci. -Hmmm, nagyon finom volt.

Hozzáállás: Pozitív hozzáállás. Teszi amire kéred. Jól irányítható.

Együttlét: Mindent csináltunk, ami a kívánságom volt, és amiért mentem hozzá. Fergeteges a franciája. Nagyon jól mozgatja csípőjét, akár 69es pózban is.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút kedves, megbízható, Tünemény. Valószínű legközelebb is meglátogatom. (Finom voltál Babe! Köszönöm a tegnap estét!;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
reining_archivalt2020 beszámolója
2014-01-10 14:37:22
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon rögtön elértem, az időpont egyeztetés könnyű volt. Megbeszéltek szerint pontosan fogadott.

Lakás: Szokásos panel, de kulturált barátságos szépen berendezett. Fürdő tiszta, tusfürdő rendben, törölköző tiszta, nedvszívó.

Külső: A képeknek megfelelő, mellei kicsik, kissé megereszkedett.

Hozzáállás: Rendkívül kedves, barátnőfiling minden maximális. Félórát voltam, de ez is maximálisan jó volt, nem is bírtam volna többet.

Együttlét: Alap dolgokat csináltunk, franciája szuper, kényeztetésre jól reagál, hamar nedvesedik.

Elégedettség és Ajánlás: Nyugodt szívvel ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_vasember34 beszámolója
2014-01-04 08:21:46
nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: gyors és egyszerű

Lakás: célnak tökéletes

Külső: sokkal jobb a teste mint a képeken és a popója isteni

Hozzáállás: mindden rendben volt

Együttlét: az a mi dolgunk

Elégedettség és Ajánlás: annak aki szereti az idössebb nöket és akki szereti a szép és nagyon jó popót csak ajánlani tudom és fontosnak tartom hogy lehet vele beszélni és egyezkedni nem ragaszkodik makacsul az ajándék mértékéhez valamnit nem beszél az egekbe mint nagyon sokan itt ezen az oldalon korrekt elfogadható feltételei vannak és kedves rendes én biztos menni fogok ha ujra arra járok

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cupido01 beszámolója
2013-12-30 09:32:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Nagyon gyorsan ment Ő veszi fel a telefont. Hallottam éppen úton volt valamerre de így is nagyon készséges volt minden lényeges dolgot elmondott ami fontos lehetne.

Lakás: Nagyon kis otthonos a lakás szépen berendezett igazi otthon nem egy kéj barlang. Szerintem nagyon jó kis lakás. A környék ahoz képes, hogy a VIII.kerület közepe teljesen normális autóval is jól meglehet közelíteni.

Külső: Hű ha ez az ami igazán fontos az első benyomás.... Eszméletlenül szexi nagyon nagyon bejött nekem. Szexi ruhában fogadót ahogy azt kell finom illatosan. Kedvem lett volna azonnal az ágynak dönteni. Szóval..... Nem semmi....

Hozzáállás: Sajna már kb. 3 hónapja nem voltam nővel, szóval eléggé ki voltam éhezve. Ezt előre közöltem vele gondoltam jó ha tudja. Ehez mérten kaptam tőle minden jót.... Minden menetet Ő kezdemenyezet nem hagyta hogy teli erszénnyel távozzak től.

Együttlét: Isteni ahogy franciazik látszik, hogy szereti ha egy kemény szerszám van a kezébe és a szájába. Tudja, hogy kell bánni vele. Nem is kellet sokkal várni a végeredményre. Kicsi szünet amiben nagyon jól lehet vele beszélgetni. Mindenről nyíltan beszél nincsenek tabuk. A szünetben amíg újra töltődöm addig én akartam neki jót tenni. Ami nagyon jól sikerült mert akkorát élvezet hogy hű ha ez engem is lázba hozott és újra képes voltam a tettek mezejére lépni...... A végére 3 szor sikerült elélveznem. (Jasmine) eggyel kevesebbszer mint én. Remélem neki is olyan jó volt ez az egész mint nekem.

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikusan éreztem magam olyan volt ez az egész mintha a szeretőm lenne, ( nagyon sajnálom hogy nem az mert ott lennék minden este) szóval mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy aki tényleg jól akarja érezni magát testi lelki felüdülést akar akkor mindenféleképpen latogassa meg Őt. Abszolút tuti hogy nem fog csalódni

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.