SzexpartnerLilu+36 70 / 348-6860Budapest XIX. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Lilu vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIX. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 348-6860 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
65 kg
Mellbőségem
100 cm
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
95 cm
Derékbőségem
80 cm
Elérhetőségem
hétfő:
13 órától 20 óráig
kedd:
08 órától 12 óráig
szerda:
13 órától 20 óráig
csütörtök:
13 órától 20 óráig
péntek:
08 órától 20 óráig
szombat:
10 órától 20 óráig
vasárnap:
09 órától 19 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
46
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1378389x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Zöld
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves Látogató! Ha egy igazán érzéki, szenvedélyes nővel szeretnél egy kellemes órát vagy fél órát eltölteni látogass el hozzám.Kellemes,klimás kis kuckómban várlak forró vággyal,erotikával vagy egy finom, meleg masszázzsal,erotikával fűszerezve. Ha szeretnél ellátogatni hozzám bejelentkezni minimum 1 órával a randi előtt szükséges. SMS.-ben csak bejelentkezési lehetőség van,visszatérő vendégeim részére,részletes tájékoztatást csak telefonon adok. Csókjaim Lilu
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Mélytorok
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Sport masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Sport
igen
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
Csúszkásmasszázs
Elfogadott (46 db)
Kapott (2 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (5 db)
Értékelem
DirkG beszámolója
2023-07-20 16:54:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Többször voltam már Lilunál, rendszeres visszajáró vagyok. Az egyeztetés mindíg gördülékenyen megy telefonon.

Lakás: Önző leszek: a régi lakás sokkal jobb volt! De csak mert szinte bármikor be tudtam hozzá ugrani (közelebb volt :). Persze viccet félretéve: Liluért a világ végére is.

Külső: Lilu csodálatos nő. Magas, kedves, visszafogott, az a típus akit azonnal meg akarsz hódítani ahogy meglátod. Gyönyörű hosszú combok, markolható fenék, elképesztő cicik. Gyakran szoktam kattogni azon, hogy milyen lenne az utcán találkozni vele, ahol csak úgy véletlneül szembe jönne miniszoknyában, csizmában, azzal a különleges, kimért, de valahogy mégis végtelenül kedves tekintetével. Azt hiszem szétrepedne a nadrágom.

Hozzáállás: Ahogy fent is említettem, Lilu nagyon kedves, és visszafogott, számomra az első találkozásunkkor megközelíthetetlen istennőnek tűnt. De persze ez csak a látszat, amint közeledek felé, megtörténik a csoda, mert szeretettel és tisztelettel fogadja és viszonozza minden érintésem, kinyílik, és ha megfelelő tisztelettel és kedvességgel bánsz vele te is, akkor meglesz a jutalmad, ebben biztos vagyok. Szinte mindig 1 órát szoktam vele eltölteni, és ez mindig nagyon rövid időnek bizonyul.

Együttlét: Több beszámolóban is meg lett énekelve a vad baszás Liluval. Nos, nekem ez valahogy soha nem működött, egyszerűen a hangulat mindig olyan volt, hogy inkább szeretkezéssel induló, majd nem túl vad kefélésbe hajló találkáink voltak. De ez így is van jól. Egy kivételes alkalom volt ez alól, amikor egyszer sikerült a barátnőjét beszervezni (jópár éve már..), akkor Lilu nagyon beindult, életem egyik legnagyobb élménye volt, talán egyszer meg tudjuk ismételni...

A franciája kiváló, gyengéd, nem sietős, ajánlom mindenkinek, hogy 69-ben próbálja ki (ha szereti), mert Lilu is nagyon tudja élvezni, és a kerek feneke alatt habzsolni a punciját az valami elképesztő... Szinte mindig missziben és lovagló pózban kefélem, az utóbbit úgy tudja csinálni, ahogy senki más. Itt sem siet, lassú tempót diktál, közben kőröz a csípőjével, szórít a puncijával, a hatalmas cicik ringása az arcom előtt pedig felteszi az i-re a pontot. Persze nagyon jól érzi, hogy mikor kell gyorsítani, érdemes rábízni magad, de ha irányító típus vagy, akkor érteni fog egy apró jelből is, és olyat vágtázik rajtad, hogy leszakad az ég. A tűzijáték után mindig hagy lenyugodni, beszélgetünk, és általában egy rövidke kellemes masszázs is bele szokott férni az időbe. Százszor megfogadtam egyébként, hogy csúszkás kezdést kérek tőle, de amint meglátom a fürdőből kilépve, a farkam kezd el irányítani, így ezt még nem sikerült kipróbálni :)

Elégedettség és Ajánlás: A fentiek után azt hiszem, hogy nem okoz nagy meglepetést, hogy csak ajánlani tudom Lilut. Vigyázzatok rá, kevés ilyen nő van ez a bolygón :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
1pali beszámolója
2023-07-10 16:00:02
isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás
régi képek

Kapcsolatfelvétel: Telefonos bejelentkezéssel, egyeztetéssel.

Lakás: Kis lakás, de a célnak tökéletesen megfelel. Elégséges berendezés, tisztaság.

Külső: Az utolsó tlálkozásunk óta különösebb változást nem tapasztaltam. Bombázó tipusú, dús nőies adottságokkal, kellemes arc, összességében vonzó nőszemély Lilu. Kedvencem a hatalmas, eredeti cici és a derék alkatához illő izgató popsi.

Hozzáállás: Lilu nagyon kedves vendéglátó, ezt éreztem az ott töltött óra minden percében. Annyira kezdeményező,hogy az erekció egy pillanatra sem lankadhat, ami már az érkezés második percétől fennállt. A zuhany után már indult is útjára a gyönyör. Hamar kézbe, szájba vettük kedvenc játékszereinket, amihez nagyon odaadó Lilu.

Együttlét: A lényeges momentumok röviden. Csúszka, a hagyományos 69 es betéttel, hatalmas, minden részletre kiterjedő nyalással, szopással.Punciját alaposan leápoltam nyelvvel, kézzel, majd a biztonsági felszerelések elhelyezését követően élvezettel fogadlam a lovagó bemutatót. Nagyon jó látni az arcát amint elmerül a puncijával a kemény dákón. Sugárzik, hogy imádja a szexet. Hosszas lovas túra után ő maradt a dákómon én felültem, majd átfordultunk a misszióba. Ezt szeretem, mert irányíthatok és elárulom, szeretem őt alaposan megdugni. Szeretem hallani, látni, ahogy élvezi a kufircot. Nem fogja vissza, ha jó neki. Sokáig élveztünk ebben a formában, megtett mindent, hogy százas legyen a gyönyör. Bekövetkezett, így pihegtünk kicsit, de a simogató levezetés újra életet csiholt a farkamba. Kezdeményeztem a cicibaszást, amihez partner vot és megmutatta ő miként játsza azt. A hogy írta valaki, tényleg engedni kell, hogy ő irányítsa ezt, és csodás lesz a végkifejlet. Ez történt, meg kisebb meglepetés, mert újra elélveztem a csodás cicikre. Nagyszerű élmény volt.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében Lilu ezúttal is csodálatos volt, megkaptam a pillanat gyönyörét is, de inkább azt mondanám a pillanatok gyönyöreit. Köszönöm Lilu.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicibaszó2 beszámolója
2023-04-28 14:45:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás
régi képek

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, nem tartott sokáig.

Lakás: A lakás elfogadható, kicsi, de a célnak tökéletes. Tisztaság, a fürdő is megfelelő, van elég tisztogató szer.

Külső: Az élőkép visszaadja a képeken látható testet,de sokkal izgalmasabb. Az egyszem új fotója kényszerített a látogatásra, imádtam a melleit, de a popsija is nagyon vonzó, technikája meg fenomenális.

Hozzáállás: Ezúttal is kezdeményező volt és mert éreztem, hogy ő is élvezi teret is engedtem a kezdeményezésének. Leginkább a cicik miatt mentem, egy jó cicibaszásra vágytam. De ezúttal kértem egy felvezető masszázst is, ami nagyon kellemes hangolódást idézett elő. Ehhez hozzájárult a végtelen kedvessége is.

Együttlét: A masszázs után a ki nem hagyható kölcsönös francia következett, ezt jó hosszasan, mert tudom, hogy imádja, ha nyalják a punciját.Most is ő kapta a hosszabb kényeztetést. Teli lappal nyaltam a széthúzott lédús puncit, amit érezhetően nagyon élvezett. Ez eltartott egy ideig és gyakorlatilag folyamatos élvezett. Egy idő után úgy helyezkedtünk a falnál, hogy elé térdelve farkammal a melleit dörzsöltem, majd alapos olajozás után a melle közé fogta a kemény dákót. Elindult a cicibaszás folyamata, amiben rábíztam mindent, mert úgy láttam, hogy nagyon tetszik neki. Ő markolta, szorította a ciciket a farkamra, közben játszott a bimbókkal, meglepő odaadással, élvezettel. Én közben kézzel a puncijával játszottam, csikló, hüvely variációban. Az összhatás frenetikus volt mindkét oldalon. Eddig nem tapasztalt teljes átéléssel fogadta a cicibaszást, úgy láttam, hogy hamarosan elélvez, ami engem is serkentett, és basztam a melleket, mintha a punciban lennék.A játék vége egy dupla élvezett lett, mindkettőnk nagy örömére. Egy kis pihegés, dumcsizás következett, majd mivel még volt idő a másfél órából felajánlotta a csúszkamasszázst. Örömmel elfogadtam, volt már benne részem és tudom, hogy nagyszerű játék. Ebben is benne volt a kölcsönös francia és mert a farkam ismét keményen életre kelt, kapott egy védőfelszerelést is, Lilu pedig bemutatta a lovagló tudományát is.Remek érzés volt elmerülni a nedves punciban, élvezni a csodálatos testet, a mozgását, az önfeledt szex nyújtotta élményt.

Elégedettség és Ajánlás: Drága Lilu, köszönöm ezt a csodálatos élményt, soha nem gondoltam volna eddig, hogy egy cicibaszás ilyen nagyszerű élményt adhat. Ajánlom mindenkinek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pumukli beszámolója
2023-03-17 18:16:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kora délelőtt hívtam, talán a harmadik csöngetésre fel is vette. Nagyon kedves hangja van, a lényeges dolgokat pillanatok alatt meg beszéltül.

Lakás: Kispest,hangulatos garzon kecó, tisztaság, minden meg van ami kell.

Külső: Bemutatkozásában azt írja hogy nőiesen telt. Nos ebből egy szó nem igaz. Tökéletes alkatú kellemesen csinos arcú milf, sok húszonévesnek példakép állítanám.

Hozzáállás: Első látogatásom alkalmával mindig egy kicsit zavarban vagyok, de átsegített rajta.Kezdeményező, de nem zavaróan.Mindvégig te vagy a központban, hálásan fogadja a kényeztetés minden formáját.

Együttlét: Mindenben ügyes, egymást franciásan kényeztettük, de szerintem az igazi kedvence a 69. Mindenestre nem tudtam olyat kérni amitől elzárkózott volna.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam vele, tervezem hogy még meglátogatom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szilaj20-21 beszámolója
2022-12-22 11:38:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás
régi képek

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, nem ment elsőre, de végül összejött.

Lakás: Semmi különös, a célnak tökéletes, a tisztaság szobában, fürdőben rendben.

Külső: A képek alapján felismerhető, noha elég régi és vegyes időszakból való képek, ám mindegyik ő! A hatalmas cicikért kedvelem, de igazán kívánatos és formás a popsija is.

Hozzáállás: Igazán kedves hölgy, és ezúttal mintha rámenősebb lett volna. Igaz már több mint egy éve voltam nála, de ez feltűnt. Több mint egy órát voltam, és igazán heves szex volt végig. Egyáltalán nem bántam, sőt. A fürdő után azonnal kezelésbe és szájalásbe vette a már kemény dákót és bemutatta a mélytorkost is. Én is aktivizáltam magam és rábuktam a cicikre, majd a puncira.

Együttlét: Hamar a 69 es formához jutottunk, mindkettőnk teljes örömére, ő imádja és élvezi ha nyalják, én imádom és élvezem, ha szopnak, ezzel az első menet végére is értünk.

Folytattuk kis masszázzsal, majd csúszkával, amiben nagyon hamar talpra állt a farkam és a puncusnak és környékének sem volt ideje kiszáradni. Védelem észrevétlenül fel és már nyeregben is volt ez a csodálatos nő. Vadul meglovagolt, majd átmentünk missziós küldetésbe. Ebben is profi a csaj, nagyon nehéz állva maradni, amikor felhúzott térdekkel kitárul az öle és érzed a baszás minden mozzanatát, ő meg adja a hangokat, mondja a biztató szavakat. Még mielőtt elsültem volna kértem a kutyás formulát. Benne volt. Elémtárta csodás farát, tocsogó nyitott punciját, szinte azt kínálta, tessék baszd szét hátulról is. Nem sokat hezitáltam, belenyaltam a feltáruló célpontban és útjára indult az újabb gyönyörmenet. Frenetikus érzés volt behatolni, érezni, ahogy tolja magát a farkadra. Elég hosszan basztam, közben simogatva az ánuszt, de mondta, hogy az ezúttal nem dugható. Nem zavart, nagyot élveztem így is! Mondhatom, hogy ügyes minden játékban, és a szex a kedvence, csak jó legyen.

Elégedettség és Ajánlás: Lilu egy év kihagyás után is csodálatos volt, nem várok újabb évet. Köszönöm kedves Lilu!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
David20-20 beszámolója
2022-11-02 15:18:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)
régi képek

Kapcsolatfelvétel: Nem ment könnyen, de volt türelmem, régen voltam nála, talán elmúlt egy éve is.

Lakás: A lakás a célnak megfelelt,tiszta minden, de az előzőt jobban kedveltem, de inkább a közelsége miatt.

Külső: Én nem láttam különösebb változást, a képekről beazonosítható. Most is nagyon dögös, kívánatos volt. Változatlanul a hatalmas mellek és a kerekded popsi a kedvencem. Arca helyes. Összességében a korából letagadhat pár évet!

Hozzáállás: A kezdeményező készsége sem változott, amit a programban kínál mindenben benne van, tálán még többet is ad. Úgy tapasztaltam az sem változott. Nagyon kedves, figyelmes, ha érzi a tempó váltást azonnal alkalmazkodik, és élvezi is a váltásokat. Egyébként ez nagyon pozitív nála, hogy érezteti a partnerrel mennyire élvezi ő is. A hangok, szorítások nagyon jól jelzik a gyönyörét.

Együttlét: A programban volt masszázs, csúszka is, 69 szájba végezve. erőteljes lovaglás, mindkettőnk nagy élvezetére, doggy formula, egy-két egyperces figura, majd misszionárius hosszú csókokkal, lábak V alakban, és itt nekem megjött a második lövés is.

Szóval Lilu még mindig nagyon heves, izgalmasan jó szerető, aki érezhetően szereti, igényli ha jól megbasszák. Azt hiszem minden kedvence, ami az élvezetes szexszel együtt jár, és nem rejti el a gyönyörét sem.

Elégedettség és Ajánlás: Azt hiszem kitalálható, hogy még mindig nagyon ajánlott szexpartner Lilu!

Élveztem vele minden pillanatot!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
csakszex00 beszámolója
2022-01-28 11:37:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon próbálgattam, de most nem volt nagyon egyszerű. Régen jártam nála, és mert elég ritkán volt mostanában mindenképpen akartam.

Lakás: A lakás semmi különös,tiszta, a célnak megfelelő, de váltani készült. A parkolás probléma mentes.

Külső: Külső, mint a képeken, igazán nőies, mindene kívánatos, bőséges.Különösen a mellei varázsolnak el. Arca kellemes látvány, szívesen csókolgatom.

Hozzáállás: Régen voltam nála, de kedvesen fogadott, ölelés, cirógatás, csábító mosoly.

Együttlét: Cirka egy órát voltam, és szinte minden lehetőséget igyekeztem megkóstolni, a csók kivételével. A rövid masszázs jól esett, a csúszka kifejezetten izgatott, a 69 es formában hosszasabban időztünk csakúgy mint korábban. Sokat élvezkedtem a cicikkel, közöttük, nagy élmény velük játszani. A védelem felszerelése után misszionáriussal kezdtem, majd hátulról igyekeztem kedvére és saját örömömre lenni. Ez utóbbi sikerrel is járt, az övében nem vagyok teljesen biztos, de amit közvetített felém arra ráfoghatnám. Szóval nagyon együtt él a partnerrel, ezt imádom benne. Egy kis dumcsizós, simogatós pihi után úgy tűnt újra kész a farkam a játékra, és neki nem volt ellenére egy végső, mindent eldöntő francia mókára, ami teljes sikerrel zárult.

Elégedettség és Ajánlás: Ezúttal is nagyon jól éreztem magam Liluval, és remélem nem ez volt az utolsó találkozásunk. Köszönöm Lilu!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicibaszó2 beszámolója
2021-11-26 16:02:16
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon tudtam vele megbeszélni.

Lakás: Egyszerű másfél szobás lakás, nem túl zsúfolt, nekem megfelelt. Tiszta szoba, tiszta fürdő, elégséges tusfürdővel.

Külső: Kint a képeken, az erősebb alkatú képe tükrözik a valóságot. A cicik miatt mentem, de nagyon dögös az egész test. Abszolut nőies, kívánatos minden porcikája. És nagyon kedves.Megkínált üdítővel, kérdezgetett, beszélgettünk, hogy mit szeretnénk. Közben vetkőztem, és biztosan látta, hogy az ágyékomnál nő a feszültség, mert hamar kikísért a fürdőbe. Ott nem sokat időztem, mire visszatértem állt a faszom rendesen. Elvette a törölközőt és kedvesen megsimogatott, valamit mondott a felkészültségemről. Kívántam már nagyon.

Hozzáállás: Nem sokat vártunk a kezdettel, mivel masszázst nem kértem indulhatott az erotika! Hamar nekiestem a ciciknek, ő meg a farkamnak, előbb kézzel majd szájjal, néhány perc után lerendezte, szájába lőttem. Erre nem számítottam, de sebaj gondoltam, jön a következő.

Együttlét: Nem is kellett sok idő, lefektettem, szoptam a ciciket, hiszen értük jöttem, leginkább egy jó cicibaszást akartam, hiszen a képek szerint is kiválóak az adottságai. Élőben még inkább, hatalmasak, jó tartásuk van, annak ellenére, hogy a méretük, súlyuk kicsit húzzák őket. Nagyon élveztem velük a játékot. Ajánlotta a csúszka masszázst, elfogadtam, és még többet kaptam a ciciktől, meg a punciból is. Nagyon finom volt 69-be nyalogatni, nyelvemmel megdugni. Imádtam a popsiját is, és amikor a puncit kívül belül alaposan elintéztem, úgy éreztem élvezte is, kértem, hogy hátulról dughassam meg. nem volt ellenére, a védelem egy pillanat alatt felkerült és már toltam is neki. Dugtam ahogy bírtam, markoltam a ciciket, és annak ellenére, hogy a cicik közé akartam élvezni, előttem itt a második sorozatot. Még néhány perc levezető a kedvenceimmel és letelt az időm. Nem tudom mi az ő kedvence, a punci nyalást azt nagyon élvezte.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon jól éreztem magam, biztosan visszamegyek még a cicik miatt is. A nagy mell kedvelőinek különösen ajánlom, hiszen eredeti hatalmasságokról van szó. Köszönöm Lilu, a kedvességed különösen.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szilaj20-21 beszámolója
2021-08-06 16:06:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Néhány napig nem értem el, de a türelem meghozta a sikert.

Lakás: A lakás normális, élhető, a célnak kifejezetten megfelelő berendezéssel.Lakás, zuhany tiszta, semmivel nem volt problémám.

Külső: A képek részben visszaköszöntek, a testesebb, de igen kívánatos formával találkoztam. Már az előszobában beindított. Nem először voltam, most is a mellei vonzottak leginkább, de a popsi is igen formás.

Hozzáállás: Nagyon kedves, barátságos fogadtatás, puszi szájra, ölelés simogató és fasz állító. Egy órára mentem ezért gyors zuhany és indulhatott a játék, a szenvedéllyel. Nem is késlekedtünk sokat. Megkínált vízzel kortyoltam és már öleltem is. Rajtam már nem volt semmi, gyorsan ő is követett ebben és már ment is a nyalakodás. Nekiesett a farkamnak, de most elkerültem a gyors kisülést.

Együttlét: Ledöntöttem és én kényeztettem, előbb a ciciket(a csodákat), majd a puncit. Hamar lucskos lett, fordultunk 69 be és így folytattuk, amíg el nem élvezett. Ám előtte még felszerelte a védelmet szopás közben, így az igen izgalmas orgazmusa közben , után már missziós állásba helyezkedtem és így hágtam meg először. Frenetikus élmény volt, azt hiszem mindkettőnknek. Én imádtam! Ki pihegés, dumcsi, kortyolgatás, nagyon aranyos volt. Hamar magamhoz tértem, a cicik simogatása és a felajánlott csúszka masszázs gerjesztő hatása meghozta a kívánt keménységet. Élveztem a testek simogató, dörzsölését, a popsi látványát, a nedves punci érintését, de az idő nagyon előre haladt. Úgy éreztem egy komoly toszás már nem fér bele, egy szopás mellszex kombinációval gondoltam a végzetet. Meg is kaptam és a csodálatos cicik között engedtem útjukra az utódokat. Egy huncut csomag állon lőtte a drágát, de nagyobb baj nem lett.

Elégedettség és Ajánlás: Ezúttal is nagy élmény volt Liluval a randi, amit részemről még biztosan megismétlek. Nagyon ajánlott hölgy, mind a szeretkezős, mind a nagy toszást kedvelőknek. Köszönöm Drága!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
méretes23 beszámolója
2021-04-30 18:10:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, mint mindig. Többször hívtam.

Lakás: A lakás 2 szobás, tiszta, a célnak megfelelő berendezéssel. A fürdőszoba ugyancsak tiszta, a szükséges kellékekkel.

Külső: A megjelenése nem változott, a képekről beazonosítható. Hatalmas cicik, kedvenceim, formás, kemény popsi, hosszú lábak. Az elutasított beszámoló nem került szóba.

Hozzáállás: A találkozónk tartalmilag azonos, legfeljebb az események sorrendje más. A csúszka nem maradhat ki, csakúgy mint a kölcsönös, 69 es francia, és a szex több pózban. Ezúttal csak 1 órát voltam, ezért nem fért bele minden, de a lovaglás és a misszio igen, szájba és mellekre élvezéssel. A hölgy változatlanul jól baszható minden helyzetben, együtt élvezi a partnerrel, akkor is ha nem mindig jut el a csúcsig.

Együttlét: Nagyon ügyes a szexben, és mint írtam ő is kifejezetten élvezi. Már nem vagyok biztos a kedvencét illetően, mindig nagyot élvezek nála, időnként vele együtt.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett vagyok nála és utána egyaránt. Még biztosan visszamegyek, mert nagyon élvezem vele ezeket a randikat. Csók Lilu!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
csakszex00 beszámolója
2020-10-08 11:15:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, 2x hívtam, de könnyen ment.

Lakás: A lakás a célnak tökéletesen megfelel. Tiszta és rendesen felszerelt.

Külső: Külsőleg, mint a képeken, a képsorok eleje. Szép nagy test, csodás részletekkel és csábító összképpel. Már az előszobában megbasznád látvánnyal!

Hozzáállás: Azt hiszem már 4x voltam, nem figyeltem melyikünk kezdeményez, de minden mozzanatát élveztem. Másfél órába sok minden belefér, de mégis kevés! Csaknem egy féléve nem voltam nála, így némi Lilu éhség is működött. Azt hiszem a felhangolás gyorsított volt, de a játékok tökéletesek.

Együttlét: Csúszka massz. természetes, 69 es kölcsönösség és a csúszkából a váratlan lovaglás. Ezt imádom, mikor elém tárul az a gyönyörű telt asszonyi test, és megmutatja miként élvezi a benne feszülő kemény falloszt. Egy idő után váltottunk és a misszió gyakorlattal folytattuk, de előtte még nyalakodtam egy sort, ez segít, hogy tutti orgazmusa legyen. Ahogy éreztem a közeledtét meghágtam szemből. Néhány gyengéd húzogatás után szaporább mozdulatokkal, majd max. fordulatszámon amíg el nem jött nála a robbanás.Egy-két perc nyugalom után folytatódott és jó ideig eltartott, kisebb testváltoztatásokkal, majd újra alapmissió, ollózó lábakkal, felhúzott térddel, amíg el nem ért engem is a végzet. Azt nem hiszem, hogy neki is volt második, de ezúttal önző módon arra nem figyeltem.

A kedvence, azt hiszem a SZEX, és ami abba belefér.

Elégedettség és Ajánlás: Ezúttal is nagyszerű élmény volt Liluval a szex, tökéletes partner egy önfeledt, élménydús toszáshoz. Köszönöm kedves Lilu. Természetesen ajánlom, azoknak, akik szeretik az érett, dús adottságú asszonyokat.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kalandorka11 beszámolója
2020-07-30 12:02:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, mint mindig!

Lakás: A lakás sem változott, 2 szobás, a célnak tökéletesen megfelelő, tiszta lakás. A fürdőszoba alaposan felszerelt tisztasági, fertőtlenítő termékekkel.

Külső: Nem vettem észre különösebb változást. A tavalyi képek tökéletesen fedik a valóságot, de az élő kép még dögösebb. A kedvencem továbbra is a mellek és a popsi, de mindenével barátságban vagyok.

Hozzáállás: Annyira kezdeményező, amennyi szükséges ahhoz, hogy folyamatos legyen a látogatási cél élménye. Ez tökéletes volt most is, noha kissé mohóbb voltam, mert az ismert okok miatt már 2-3 hónapja nem voltam. Miután tájékoztattuk egymást, hogy a helyzet okozta kisebb kellemetlenségeken kívül minden rendben, elhúztam a fürdőszobába, majd gyors zuhany után vissza, és már bontottam is le róla a textilt. A farkam már az érkezést követő öleléskor vigyázzba vágta magát és azóta sem lankadt. Ölelkezés, nyalakodás, cumizgatás után, közben hamar a szivacson feküdtünk és nyaltam, markoltam ahol értem. Ki volta éhezve erre az élménydús testre. Nagyon vártam a coitus pillanatát, de az elmaradhatatlan játékokat ki nem hagytam volna. Ilyen pl. a csúszka massz, a 69 es kölcsönös franciás játék, a cicimassz. Eközben kaptam egy meglepetést is, és bemutatta hogyan műveli a mélytorkost. Hát elég mélyen, szinte pornósan. Egyébként nem terveztük meg a randit, ismerjük annyira egymást, hogy az improvizáció is csak jót hozhat. Én csak élvezni akartam a régi megbízható szerető, mindig élménydús játékát. A csúszka alatt most is megkaptam minden huncutságot és szükségeset, majd élvezhettem, ahogy Lilukám meglovagol. Igencsak tartani kellett magam, nehogy elsüljek, de megőriztem a teljes készletet. A lovaglást a szóló nyalakodásom követte, úgy gondoltam a csúcsig viszem. Majdnem így is lett, de az utolsó pillanatban a nyelvem helyét átvette a farkam és bekúszott az igencsak sikamlóssá vált punciba, teljesítve a missziós küldetést. Nagyon élveztem, mert éreztem, hogy ő is élvezi. Kemény dugás következett, gyorsan, lassan váltakozva, majd feltoltam a térdét, combjait és a beteljesülésig dugtam, mégnem mindketten eljutottunk a csúcsig. Nem hagytuk el egymást, még jó ideig egymásba fonódva élveztük a hosszú kihagyás utáni első közös szeretkezés élményét, hangulatát. Simogatás, beszélgetés kis pihi közepette. Ám a simogatás felingerelt annyira, hogy ismét foglalkozzak a puncijával, és finoman nyalogatni kezdtem. Éreztem, hogy jól esik neki, sőt egyre inkább élvezi, folytattam hát és az eredménye az lett, hogy megjutalmazott egy szép egyéni orgazmussal.

Együttlét: Nos, ezeket csináltuk és azt hiszem a kedvence a puncija szájjal történő kényeztetése, vagy nem. De ez mindig képes a csúcsig juttatni!

Elégedettség és Ajánlás: Imádtam ezt a randit, Lilu járvány helyzetben is képes a legfinomabb, legcsodálatosabb pillanatokat szerezni. Köszönöm Drága!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
David20-20 beszámolója
2020-07-22 16:32:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, a következő napra sikerült.

Lakás: Normál, 2 szobás lakás. Tiszta, rendben lévő mindenütt.Parkolás nem problémás. Fürdőszoba kádas, van minden.

Külső: Külsőleg, arca helyes, teste mint a képeken, az Xl es méretek, elmehetne modellnek, mert nagyon dögös! Mellei, popsija csúcs, valódi domborulatok, amitől gyorsan merev lesz a farok.

Hozzáállás: Volt pár perc ismerkedés a tisztálkodás előtt, őt meggyőzte, hogy fogadjon, engem pedig, hogy nagyon akarom. A zuhany után hamar a lényegre tértünk, ebben igazán kezdeményező volt, így a farkam is gyorsan bemutatkozott, hiszen az ajkak nagyon elvarázsolták. Egy órát kértem eredetileg, ennek 3/4 t a szex vitte el. Felajánlotta a masszázst, de abból csak a csúszka került a tényleges tartalomba.

Együttlét: Induló játék a franciás felvezető volt, ami annyira jól sikerült, hogy pillanatok alatt előttem az első patront, de gondoltam semmi baj, még sorozatlövő vagyok. Így történt, hogy a csúszka alatt már ismét kemény voltam, készen a további bevetésre. Különösen, hogy a csúszkába beépítette a 69es formát, így hozzáférhettem a finom, szirupos puncijához, amit nagy élvezettel nyaltam. Többen megírták, hogy ezt ő is nagyon élvezi, hát ez igaz. Tényleg nagyon élvezte, annyira, hogy el is jutott az első orgazmusig. Ez annyira feldobott, hogy legszívesebben már dugtam volna, ami hamarosan meg is történt, mert, miközben nyaltam ő már felszerelte a farkamat, és hamarosan meglovagolta. Uraim, ez maga volt a csoda, az a dögös nő, akinek képeire szerintem kamaszok, és kevésbé kamaszok százai verik ki a farkukat, ott ült, lovagolt a farkamon! Hatalmas mellei himbilimbiztek a szemem előtt, szabadon markolhattam őket és közben gazdájuk kéjes élvezet hangját küldte felém. Imádtam a pillanatot, ami nem csupán egy pillanat volt. A lovaglásból váltottunk kutyásba, ami a popsi látványától lett nagyon izgalmas. Ezt mintha nem élvezte volna annyira, váltottunk misszionáriusra. Ez úgy tűnt mindkettőnknek bejött nagyon, kiélvezhettem a cicik csókolgatását és alapos markolászását is. A dugás fenomenális volt, nem is létezett más csak a két szexre éhes test, amint élvezik a dugást. Lilu asszonyság nagyon együtt tud lenni a gyönyörben, nem titkolja, hogy élvezi és ez nagyon tetszett. Hangot is ad az élvezetnek, ami nagyon ösztönző. Felhúzta a térdeit, én meg bele feszültem amennyire bírtam és úgy basztam. A vége mindkettőnknek nagy élvezet, nagy gyönyör lett, 60 perc gyönyöre.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon élveztem minden pillanatát, biztosan visszamegyek még és remélem fogad is. Köszönöm drága Lilu. Nem vagyok pina irigy, ajánlom mindenkinek, ezt tovább is adom. Lilu egy nagyon kedves, figyelmes, odaadó szerető, akivel tényleg nagy élmény a szex.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
brumi01 beszámolója
2020-05-25 15:25:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Már voltam párszor Lilunál, mindig telefonon egyeztetek. Most egy kicsit körülményesebb volt, de összejött, és ez a lényeg.

Lakás: A lakás változatlan. Kétszobás, nem túl régi építésű, a belső területtől kicsit odébb, de jól megközelíthető és a parkolás most ingyenes volt Tiszta, célnak megfelelő berendezésű szoba, fürdőszoba szintén rendben, bőséges fertőtlenítő, tisztálkodó szerrel.

Külső: Külsőleg, mint a képek, szép sudár termet, nőiességgel bőségesen ellátva. Hatalmas cicik, formás, méreteihez illő kerek, kemény popsi, kellemes, barátságos arc. Tényleg fasz állító megjelenésű. Nem is tudom, hogy bírom ki azt a 10 percet amíg be nem jutok a puncijához!

Hozzáállás: Sajnos az egy óra hamar telik egy ilyen gyönyörűséggel, ezért a kezdeményezés kölcsönös, és sosem érdekes ki indította az akciót. Ő tudja mit akarok, én tudom mit szeretnék és próbálkozom mindennel amit nem utasít el. A játékban kedves, figyelmes, készséges, ez ideig csak a popó szex nem volt nyerő. A finom próbálkozás, kedves elutasítást szül, erőszakosan nem próbálkozom.

Együttlét: A tisztálkodás után, gyengéd ölelkezés, majd az érzékenyebb területek alaposabb megismerése következett. Ebben a szakaszban nehezen tudok szabadulni a csodás mellektől, ezt ő sem veszi rossz néven. De hamarosan a franciás játékok, leginkább a kölcsönös, 69 es formulában. Ezt imádom végigvinni, szeretem ha érzem az orgazmusát és olyankor én is szabadon engedem az utódokat. Bevallom nem figyeltem miként tűntek el, nyelve vagy csomagolva.

Egy kis simogatós, dumálós pihi után a 2. menet, ez most hátulról. Imádom a feszülő farát markolászni, kicsit paskolni, ujjaimmal érinteni az ánuszát, még akkor is, ha nincs bebocsájtás. Most sem volt, de az erőteljes kutya futtatás kielégített. Szeretem, hogy keményen is lehet döngetni! Ezúttal is volt lassú, gyorsabb és még gyorsabb és részemről egy hatalmas élvezés. Ő mindig velem tart, de abban nem voltam biztos, hogy ő is látta a szivárványt. Levezetésként még kicsit visszatértem a cicikhez, majd jött a zuhany és a búcsú. Ám biztos vagyok benne, hogy hamarosan visszamegyek.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett voltam ismét, és elárulom meg is fordult a fejemben, miért megyek más hölgyhöz is/illetve tudom, a popsi dugásáért/. Minden egyébben Lilu tökéletesen kielégít. Köszönöm kedves Lilu.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
francia_és beszámolója
2020-04-15 15:38:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon, mindig sikeres.

Lakás: A célnak tökéletesen megfelel. Egy kisebb és egy nagyobb szoba, a nagyobb komfortosabb, konyhával együtt, amolyan nappali. Ágy, kanapé, masszázságy, tükör, hogy még teljesebb legyen az élvezet. Tisztaság itt is és a kádas fürdőszobában is, ahol több tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre áll. Én még a vírusos mizéria előtt voltam, de akár most is jól fertőtleníthető minden. Méretes, száraz törölköző.

Jó parkolás, igaz fizetős, de azt hiszem az még igazán belefér!

Külső: Ezt a látogatást megelőzően elég régen voltam Lilunál, így újfent lenyűgöztek a méretei. A mellei tán még nagyobbak mint a képeken, popsija szintúgy, testéhez arányos méretek, kemény, kerek igazán csábítóak mindenre.Arca kellemes, barátságos, modora kedves, megnyerő, nagyon szerethető. Egyébként alapból magas nő, magassarkúban fogad, abban meg kiemelkedően az. Szerelése színes fehérnemű, csak azért, hogy még jobban kidomborodjanak a domborulatok felül és alul. Barátságos, ölelős fogadtatás, lágy puszik a száj sarkába, és a farok gyorsan emelkedik. Cipő le, irány a baszoba. Rövid csevej, kis ásványvíz, lehetőségek egyeztetés és írány a fürdő. Csak ketten voltunk, de kikísért, én álló fasszal előtte. Gyors zuhany után vissza és kezdődhetett a játék.

Hozzáállás: Nem kértem a felvezető masszázst, igazából minden testrészét azonnal birtokolni akartam. Kihámoztam a giga melleket, szinte letéptem a tanga szerű alsót és letérdeltem elé, hogy nyaljam alulról, markolásszam a farát, majd mögé kerülve hátulról nyalogattam, de minden részletre már nem emlékszem. Hamarosan átvette az irányítást, ledöntött és rábukott a bájrudamra. Nyalogatott, szopogatott, eltüntetett, cuppogott, majd néhány perc alatt leszopott. Ezzel az első menetnek hirtelen jött eredménye lett, de nem volt megállás.

Együttlét: Fordultunk és átvettem az irányítást a combok között. Puncija nagyon kellemes, látványra zsenge, tapintásra már erősen sikamlós. Imádni való minden játékhoz, minden testrésznek. A punci nyalására, simogatására kifejezetten jól reagál, érezni, hogy kedvére való, érezteti, hogy élvezi,..én meg élveztem nagyon. A feszültség enyhítéseként következett egy kis csúszka masszázs, 69 es formulával, ami ugyancsak beizzította a szexre éhes szerveket. Veszélyes volt, hogy ismét szájba sülök, ezért kértem a kutyás felállást, aminek már a látványát is imádtam. Kamaszkoromban ettől elélveztem volna, most még nyalakodtam kicsit, majd betoltam a faszomat és egyre ütemesebben basztam. Gyönyörűség volt a javából. Kicsit paskoltam, széthúztam a popókat és toltam rendületlenül. Egy hirtelen ötlet után gondoltam betolom a popsiba az ujjamat, de hamar jött az "ezt inkább ne" finom elutasítás, így folytatódott az eredeti játék. Újabb váltás következett, misszionáriusban akartam befejezni. Előtte még újabb nyalakodás, kicsit hosszabban, ekkor éreztem, hogy közel jár a csúcshoz. Jól érzékelhető, mert nem fogja vissza magát. Gondoltam most szeretkezünk, betoltam hát szemből a kemény dákót és csókoltam, dugtam, melleit markoltam , dugtam és dugtam.Nagyon a csúcsnál járhatott, mert felhúzta a térdeit, húzott magába és a sóhajok is másképpen hangzottak. Úgy éreztem hosszasan csináltunk, testünk többször megremegett, többször elhangzott az igen, meg még ki tudja milyen szavak, és egyszer csak kimeevedtünk. Célba értünk!

Elégedettség és Ajánlás: Összességében milyen voltő ILYEN VOLT! Nem, nem ajánlom Lilut senkinek, azt kívánom éljétek át,...és írjátok meg! :):)

Remélem nem ez volt az utolsó, Kedves Lilu!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
méretes23 beszámolója
2020-02-18 10:54:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Ebben az évben már másodszor voltam Lilunál, a kapcsolatfelvétel mindig telefonon volt és zökkenőmentesen sikerült.

Lakás: A lakás a célnak tökéletes, tiszta, minden van amire szükségem volt. A parkolás fizetős, de nincs probléma, a ház előtt is meg lehet állni. Esőben jól jön! A fürdőszoba kádas, tiszta, rendben volt.

Külső: Külsőleg, mint a képeken. Engem a képek és az írások csábítottak, no meg egy cimborám ajánlása, és nem csalódtam. Méretes hölgy, minden bőséges, mint a képeken. Kedves arc, barátságos egyéniség és kifejezetten kívánatos, amolyan faszállító alkat. Azt is mondhatnám, hogy összhangban a test, magas, hatalmas, jó kiállású mellek, méretes kerek popsi és poci is van, de azt hamar felejti az ember.

Hozzáállás: Cipő le és irány a baszoba. Egyszerű berendezés, de a célnak tökéletes. Kedvesen megkínált üdítővel, édességgel és egy kis egyeztető csevegés után kikísért a fürdőszobáig. Tusfürdő bőséggel, de gyorsan túljutottam a tisztálkodáson és visszatértem teli izgalommal. A farkam már állt rendesen, így amikor a törölközőt elkérte egy pillanatra kiguvadt a szeme, és egy hosszú Ó hagyta el az ajkait. Kedvesen hozzám bújt, két kézzel megmarkolta a farkamat és kaptam egy csókot. Kibontottam a ciciket, én is megmarkoltam, majd a combjai közé furakodtam és indulhatott a gyönyör 90 perce. Hamarosan szájjal és ápolgatta a faszomat, nyalogatva, cuppogva ingerelte a még keményebb kiállásra. Az első randinkon óvatlan voltam és hamar túljutottunk az első lövésen, de a másodikon már figyeltem, levittem a laticellre és elindult a kölcsönös bujálkodás. Lilut nagy élvezet nyalni, mert érezni, hogy élvezi, nem fogja vissza magát, és egy kis kitartás után átélhető az orgazmusa. Ezt már tudtam és másként is szerettem volna.

Együttlét: A kölcsönös nyalakodás során a farkam megkapta a védelmet, így nyugodtan ment a punci dörzsi, minden testrésszel, és igazán élmény volt nézni, hallani, ahogy reagált a punci kényeztetésére. A hosszabb nyalakodáskor éreztem, hogy hamarosan csillaghullás lesz, ezért feltérdeltem és farokkal izgattam tovább, majd szép lassan bevezettem. Nagyon lucskos volt a puncus, de éreztem, hogy feszül, ezért óvatosan járattam ki-be, majd egyre gyorsabban, gyorsabban. Éreztem, hogy egészen felhúzza a lábait, tudtam, hogy nagyon élvezi. Feltérdeltem, szétnyitottam a lábait nagy V-be és adtam neki rendesen, mondhatni kifulladásig. De akkor sem húztam ki, hanem rátapadtam a szájára és egy hosszú csókkal pecsételtük meg az aktust. Ezután hosszasan pihegtünk.

Valahogy úgy alakult, talán a simogatások, vagy az apró ajak izgató csókok hatására, hogy újra kemény lettem, készen arra, hogy ismét megbasszam. Egy kis szopi után védelem fel és ezúttal hátulról hatoltam be. Feszes, de élvezetes behatolás volt. Nagyon élveztem a méretes kerek és kemény popsi látványát, gyengéd paskolását és a punci szorító ölelését. Jól tartottam magam a rendkívül csábító összhatás mellett is, és egy vakmerően arra gondoltam, hogy megujjazom a popsit. A gondolat azonban nem volt Lilunál nyerő és hamar elutasította ezt a próbálkozást Ettől függetlenül azt mondanám ismét jól megbasztam, és én jót élveztem. Ezzel a menettel lassan az időm is letelt, amit nagyon sajnáltam.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében rendkívül jól éreztem magam Liluval. és azt gondolom lesz még további közös gyakorlatunk. remélem! Természetesen nagyon ajánlom, annak aki igazi élvezetet szeret ezeken a randikon. Lilunál, ha odafigyel rá, biztosan megtapasztalja. Köszönöm kedves Lilu, nagyszerű szeretőre leltem benned!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
brumi01 beszámolója
2019-12-27 10:26:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, másodikra sikerült, és az időpont egyeztetés sem volt problémás.

Lakás: Modern lakás, Angyalföldön, közel a Fay utcához. 2szobás a célnak tökéletesen elégséges bútorzattal. Masszázságy és földi játszóhely választható, én az utóbbit választottam, mert inkább az erotikus akciókért mentem. Szoba tiszta, csakúgy a fürdőszoba, ami kádas, bőséges vegyianyaggal, szájvízzel a tisztálkodáshoz.

Külső: Lilu külseje, mint a legfrissebb képein, melyek közül a teltebb sorozat adja vissza a mai valóságot. Nagyon dögös test, szédítő mellekkel, kemény kerek popsival, alkathoz illő, de formás lábak és persze van már poci is. Szép magas, sudár termetű negyvenes hölgy. A képek és az írások vonzottak Liluhoz, és az első látvány nem okozott csalódást. Megjelenése valóban fasz állító! A fehérneműből kibuggyanó hatalmas mellek az egykori olasz filmszínésznő kebelcsodát juttatták eszembe.

Hozzáállás: A látvány után örültem, hogy másfél órát foglaltam. A baszobában egy kis csevely, tisztáztuk a lehetőséget. Zuhany után kaptam ásványvizet, de volt más itóka is. Elkezdődött a simi, puszik, ölelések, vetkőztetés, mindez már álló fasszal. Sokáig nem maradt magányosan a farkam, hamar kézbe, majd szájba vette és már benne is voltunk a játékban. A masszázst már el is napoltuk, nem bírtam volna hason maradni annyi erotikusan burjánzó kínálattól.Hosszas előjáték következett.

Együttlét: Úgy vettem észre, hogy ő az első lövést a franciával elsütötte volna, de kitértem előle és átvettem az irányítást. A mellek nyalogatására nagyon jól reagált, feszültek a bimbók és jöttek a sóhajok. Vágytam a puncijára, ezért lejjebb csúsztam és nyelvemmel nagy nyalogatós játékba kezdtem. Egyértelmű jelzés jött, hogy nagyon élvezi, ezért úgy gondoltam végig csinálom. Néhány perc múlva már jött a húúú, meg a remegés, a fejem leszorítása, egyre erőteljesebb lihegés. Ekkor bevetettem az ujjaimat is és hamarosan meg-megrándult a teste. Szívesen beakasztottam volna a farkamat, de még nem volt felszerelve védelemmel, így azt élveztem, hogy egyedül száll a pillangó haddal.Pihenés helyett fordultunk, rábukott a farkamra, azt hittem azonnal kivégez, de nem, gyengéd volt és céltudatos, kőkeményre szopott, felszerelt és beleült. Isteni érzés volt. Tartott 1-2 percig, majd fordultunk kutyába. Ez a felállás valóban fantasztikus élmény. Nagy kerek popsi, középen a farkad egy csodálatos barlangban, a tükörben két hatalmas cici. Nem tudtam a kezeimmel a melleket, vagy a kerek farát markolásszam, még jó, hogy a farkam tudta a dolgát és toszta a finom sikamlós vaginát.Közben simogattam a gátat, az anuszt, ami nagyon feszesen zárt. Az ujjammal próbáltam feloldani a feszességét, de elhárította ezt a fajta közeledést. Nem probléma, folytattam a jól begyakorolt toló mozgást a punciba és it is élveztem el. Imádtam az érzést. Egymás mellé feküdtünk, élveztük a pihit és örömmel elfogadtam a levezető, simogató masszázst. Nagyon jól esett, és ugyan nem tudtam a szemem levenni teste egy-egy részletéről éreztem, hogy nem megy újabb lövés.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon élveztem a Liluval töltött idő minden pillanatát. Végtelenül kedves, figyelmes, de érezhető volt, hogy ő is akarja az élvezetet. Bizonyos, hogy hamarosan visszatérek, hiszen még nem játszottunk el mindent. Köszönöm Lilu, a karácsonyi gyönyört. Elraktározom a nagy élményt adó emlékeim közé.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
csakszex00 beszámolója
2019-10-15 11:27:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre sikerült, és aznap már randiztunk is.

Lakás: A lakás kellemes, 2 szobás, fürdőszoba kádas. A baszoba célnak megfelelő berendezésű, szék, komód, masszágy, laticell, tükrök. Az utóbbi nagyon hasznos. Parkolás fizetős. A lakás tiszta, a fürdő jól felszerelt.

Külső: A külsőt talán a 18-20 as képek adják vissza legjobban, a képek jó része még a vékonyabb időszakából való, nagyon jó formája lehetett! Most kicsit túlsúlyos, de ahogy írták többen is, a látvány fasz állító! Hatalmas, melltartóból kibuggyanó mellek, formás kerek fenék, magas, szép arcú , érett asszony. Ha a szomszédom lenne rendszeresen rámásznék!

Hozzáállás: A fogadtatás ismeretlenül is nagyon kedves, ölelős, puszilós. Ez később csak fokozódott. A rövidke ismerkedés után irány a fürdő. Felajánlotta, hogy velem tart, de nem kértem, gondoltam gyorsabban végzek egyedül. Visszatérve, levette a derekamról a törölközőt, és egy húha kíséretében megsimogatta a farkamat és megölelt.Kis ölelgetés, simogatás puszilgatás közben kibontottam a melltartóból és belőlem is kifakadt a húha, de már markoltam is az ikreit. 2perc múlva már legszívesebben basztam volna! A következő ölelésnél már mindketten meztelenek voltunk és ekkor kaptam az első csókot. Igazit, finomat, nyelveset, de nem turkálósat. Azt hittem szétdurran a faszom, talán mondtam is, mire ő, segítek mondta és leguggolt szopni.Isteni érzés volt, hamar el is élveztem, mind a szájába. Nagyszerű kezdés volt.Így már könnyebb volt hasra feküdnöm a masszázshoz.

Együttlét: Csak rövid masszázst kértem, mert az egy óra nagyobb részét inkább a szexre akartam fordítani. Annyi jó írást olvastam a vele művelt szexről, hogy tulajdonképpen azért jöttem Liluhoz. Kaptam hát egy kis simogató, ismerkedő masszázst, fordulás után meg a szintén sokak által dicsért csúszkamasszázst. Valóban nagyon izgalmas és tartalmas a testek ilyen formában történő érintkezése. Lilu érti a feszültség fokozását, és amikor átment a 69 s formába már újra állt a faszom. Ám a számnak felkínált, kellemes illatú és mézes tapintású punci kényeztetését ki nem hagytam volna. Szerette, élvezte és mert én is ezt folytattuk. Kinyaltam, szoptam megdugtam a nyelvemmel, 1-2 ujjammal, és éreztem, hogy most elélveztetem. Fel-felkapta a fejét a farkamról, majd egyik pillanatról a másikra meglovagolt. Elém tárultak a hatalmas ugráló mellek és azt hittem rögtön végem. Puncija szorosan ölelte a farkamat, mint a csöves nadrág a csajokon úgy feszült rajt. Nagyon élveztem. Végre teljes mélységig elmerültem benne, ekkor előre dőlt, puszilgatta a mellemet, majd rátapadt a számra és egy hosszú, valódi csók közepette basztuk egymást. Fantasztikus élmény. Éreztem, hogy elélvezett, aprócska hang volt, de jellegzetes. Le is lassult, majd megállt, de én még álltam mint a cövek, a kutyás formulára tartogattam a második durranást. A csókok és kis nyugi után mondtam, hogy hátulról szeretném. Nem volt ellenére. Mögé kerülve úgy helyezkedtem, hogy a tükörben mindent jól lássak és benyomtam neki hátulról. Ez így a látvánnyal valóban fenomenális. Gyönyörű kerek, kemény méretes popsi, mélyen himbálódzó dús keblek és a feszesen passzentos punci érzése nem adott túl sok időt. A kemény toló mozgásokat az élvezet hangjai kísérték és e kisérettel hamar el is élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Tényleg csodálatos a szex Liluval, és miközben élvezkedtem benne, rajta, vele, eszembe sem jutott, hogy itt-ott komoly súly többlete van! Nem érdekes, a szex élvezetes pillanatai elnyomtak mindent. Azt hiszem nem ez volt az utolsó történetem Liluval.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
1pali beszámolója
2019-09-10 10:48:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás
régi képek

Kapcsolatfelvétel: Telefon, gyors, egyszerű.

Lakás: A célnak megfelel, tiszta. 2szobás, viszonylag új építésű. Fürdőszoba kádas, megfelelt.

Külső: Nőiesen telt, egy dögös X size modell adottságaival. helyes arc, gondozott frizura, magassarkú cipő, aprócska fehérnemű, mármint a méreteihez viszonyítva, kibuggyanó mellek, amitől a vér azonnal a farokba tódul.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, kedves és tudta miért látogattam meg. Kedves fogadtatás, csók, italkínálat, hosszú ölelés. Futás a zuhany alá és futás vissza, hiszen a farok már ágaskodik egy ideje. Sajnos csak egy órányi időm volt ezért az eleje gyorsított ütemben zajlott. Nem is kértem a masszázst, csak egy kis csúszkát. Odáig hamar eljutottunk és útjára indult a gyönyör, amire volt még vagy 40 perc.

Együttlét: A csúszka előtt még élvezkedtem kicsit a hatalmas testen, leginkább annak csodálatos mellein, kemény popsiján. Kölcsönös olajozás, majd csúszka, mellel, farral, puncival, szájjal a farkam és környékén. Közben fordult és ajkamhoz tolta a punciját, amit nagy élvezettel kezdtem nyalni. Közben ő szopta a farkamat, így igazán forró pillanatok következtek. Igen csak belelendültem, amit még ösztönzött a hangja, ami jelezte, hogy nagyon élvezi ő is ezt a játékot. Puncija már izzott amikor megdugtam a nyelvemmel, ujjammal, fara időnként felemelkedett, úgy éreztem mindjárt elélvez. Jeleztem, hogy bedugnám hátulról, és mert közben felszerelt védelemmel, nem volt akadálya. Bepucsított és én toltam be. Isteni élmény volt, sokkal jobb mint az oikosz! Kéjes nyögés kísérte a farkam útját, ami szép lassú ütemben ért a barlang végére, majd újra és újra. Szóval beindult a doggy menet, egyre ütemesebben, közben ujjammal simogattam a gátat, és toltam lendületesen.

Ez volt az egyetlen formulánk akkor, de emlékezetesen nagy élvezés lett a vége, úgy vélem mindkettőnk részéről.

Elégedettség és Ajánlás: Megtapasztaltam, hogy viszonylag rövid idő is hozhat nagy élményt, nem feltétlenül kell végig járni minden adottságot. Persze, ehhez kell egy olyan partner, mint LILU, akinél a minőségi szexhez mindig partnerre lelsz! Forró augusztusi nap volt, még forróbb élménnyel! Köszönöm.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
főszereplő_archivalt2023 beszámolója
2019-07-31 16:39:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Többször voltam már a hölgynél, telefonon mindig sikeres és gyors volt az egyeztetés.

Lakás: A lakás nem változott, 2 szoba a célnak megfelelő berendezéssel. A fürdőszoba is rendben, van minden ami kell a tiszta megjelenéshez.

Külső: Nem voltam már pár hónapja, de úgy vettem észre nem változott, fullos modell, helyes arc, méretes idomok, cici beöltöztetve, ettől még nagyobbnak hat. A látványtól azonnali a készültség. Magassarkúban fogad, így kifejezetten magas nő, feszülő farral és combokkal. Nagyon kívánatos és a kedvessége még vonzóbbá teszi. Ölelés, puszik, apró ajándék átadása és irány a fürdő.

Hozzáállás: A gyors zuhany után vissza a baszobába, törölközővel fedve a meredező férfiasságomat. Megkaptam a megbeszélt itókámat, közben felfedte a takarásban tartott farkamat és hamiskás mosollyal kézbe vette. Én kibontottam a színes fehérneműből és máris rácuppantam a melleire. Észbontó adottságok. Ölelkeztünk, csókolóztunk, farkam a combjai közé furakodott és már nyomult volna a mélybe! Ám egy másik nyílást kapott, nyálasat, nyelveset, ahol nagyon jól érezte magát.

Együttlét: Szopattam volna még hosszú ideig, de jobban szeretek aktívan részt venni a folyamatokban, ezért letérdeltem hozzá, hanyatt döntöttem és kényeztettem a puncusát, ami már akkor jelezte, hogy ő is kedveli a helyzetet. Hosszú játék következett, nyelvvel, kézzel az egész testen, ingázva a mellek és a punci között, de leginkább az utóbbinál. Tudtam, hogy szereti ha hosszan kényeztetik, el is tud élvezni tőle, én meg szeretem a hatását, de most még nem akartam. Csináltuk 69 es formulában is, megbasztam a ciciket is, majd a doggy felállás előtt megkaptam a védelmet is. Az fara erős pucsítása újra nyalakodásra ingerelt, gondoltam, most elviszem a csúcsra. Nyaltam hát a gyönyörűséget, élveztem a lédús bejárat ízlelését. Megdugtam a nyelvemmel, egy két ujjammal, és nyaltam, szoptam amíg a hangok és a test azt jelezte, hogy ott van már a küszöbön. Akkor feltérdeltem és benyomultam fasszal. Isteni érzés volt érezni és hallani. Lendületbe jöttem és toltam neki rendesen, majd kis idő múlva lassítottam, kihúztam úlra betoltam és lassú tempoban élveztünk tovább. Kezem markolászott, simogatott, de amikor az egyik ujjam egy őrült ötlettől vezérelve az anuszt vette célba, akkor jött egy finom figyelmeztetés, hogy nem nem. Ettől még a játék folytatódott és egy újabb gyors menetnél én is hatalmasat élveztem. Ezzel ki is ürültem teljesen, kaptam egy kis ápolást, majd kölcsönös simogatás közepette véget ért a randi idő. Sajnáltam az anuszos affért, amire talán az egy-két nappal korábbi randin történtek bátorítottak, amiről beszámoltam. Ettől függetlenül remekül éreztem magam, és bármikor szívesen megismételném ugyanezt a folyamatot.

Elégedettség és Ajánlás: Igazán remek randi volt, de hiszen Lilunál nincs rosszul sikerült kaland. Köszönöm kedves Lilu, remélem hamarosan újra veled leszek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hármasban3 beszámolója
2019-07-22 16:12:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon szoktam. Mostanában nem voltam gyakran, de többször, mint írtam róla, ezért is gondoltam, hogy az utolsót megírom.

Lakás: A XIII. kerület nem túl frekventált része, de kocsival egyszerű megtalálni. Parkolás fizető, de mindig van hely. A lakás kényelmes, 2 szobás, kádas fürdőszobával. Modern, tiszta, a célnak megfelelő berendezéssel.A nagyobbik szoba akár több személyes kalandra is alkalmas, de az már vagy 2-3 éve nem működik, vagy csak esetlegesen.

Külső: Külsőleg nincs változás, némely képeknek megfelelően testes, de formás, kívánatos. Mellei hatalmasak, szemet gyönyörködtető, kezeket vonzók, és farokkal is kellemes közöttük járni. Van poci is, de nem érdekes, a popsi is méretes, ám kemény és kerek, nagyon élvezetes látvány a kutya pózban.

Hozzáállás: Én már többször voltam nála, velem nagyon, már az előszobában, különösen ha csak ketten vagyunk, a tipi tapi, nyali fali már ott elkezdődik. Nem is lenne rá szükség, mert a látványtól és az öleléstő már ott feszül a farok. A fürdő után aztán intenzívebb a játék, majd a bevezető masszázs beszélgetéssel kicsit old a feszültségen, hogy a csúszka ismét felfokozza. Ezt nem szabad kihagyni. Isteni, amint a szép dús idomú test, a frissen borotvált puncival csúszkál rajtad, gerjesztve az érzékedet. Ez már átmegy kölcsönösbe a 69 essel, ami könnyen végzetes lehet, akár mindkettőnknek.

Együttlét: A69 nél tartottunk, amivel őt is el lehet juttatni a csúcsra, de már tudom, hogy akkor kicsi az esély aktussal is addig vinni. Ezért idő előtt váltottunk és mert a védelem közben a helyére került, jöhetett egy rövid lovaglás a részéről, de tényleg röviden, mert túl jó és látványos, ezért veszélyes. A lovaglóból hanyatt döntöttem és nyalakodtam a combok között, vigyázva, hogy nehogy elélvezzen. Majd néhány a misszióban és a csúcs a doggy figura. Ezt élvezem a legjobban, jó látni a faszomat a formás popsiban, jó markolni a kalimpáló méretes melleket, és kölcsönös az élvezet. Itt zártam a randit, egy igazán terjedelmes és tempós baszással, ami végül nála is meghozta a beteljesülést. Ezen az órán azt hiszem neki is ez volt a kedvence. Nekem mindenképpen.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett és kielégült lettem Lilunál, csakúgy mint máskor is. Lilu nagyon figyelmes szerető és ő maga sem zárkózik el a nagy élményektől. Ezért is van, hogy minden pózban benne van, minden helyzetben jól baszható, és mert leginkább ezért keressük fel, nagyon ajánlott nő személy.

Én hamarosan megyek ismét. Köszönöm drága Lilu!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
francia_és beszámolója
2019-05-28 10:05:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonos kapcsolat és egyeztetés után.

Lakás: A lakás nem változott, 2 szobás, célszerű berendezés, tisztaság. A fürdőszoba kádas, tiszta, jól felszerelt. A másik szobában kollegina, de nem zavaró.

Külső: Helyes, kedves arc, nagy test, arányos elosztásban. Van poci is szépen, de a hatalmas mellek, a kerek, feszes gusztusosan méretes popsi elragadja a tekintetet és a gondolatokat. Ez utóbbiak a kedvenceim természetesen.

Hozzáállás: Benne van mindenben ami a normál keretekbe illik, amit nem akar, azt kedvesen elhárítja, pl. a popó ujjazás kezdeményezése nem volt nyerő. Egy órát kértem, csak egy kiadós dugásra vágytam.

Együttlét: Lilunál az induló látvány már kihegyezi a cerkát! Valahányszor voltam nála már az előszobában merev lett a farkam a kibuggyanó mellek láttán.Zuhany után aztán felgyorsulnak az események és a felvezető szopi után gyorsan jött a csúszka, ami már a kölcsönösség jegyében mélyíti el a szexet. Csúszkában egy kis kebelszex, majd 69 es formula az első gyönyörig. Nem tudom hogyan csinálja, de közben mindig felvarázsolja a védelmet és a pillanat öröme után hamarosan nyeregbe száll, tövig elmerítve a farkamat, csak a farát járatva lenyomott egy vágtát. Nem akartam elsülni, ezért váltottunk, hagyományos, majd oldalfekvéses és befejezésként a kutyásra. Látványra ez a legizgalmasabb és az érzés is csodálatos. Jól feszül benne a farkam, a hanghatások jelzik az érzést és így igazán remek élmény a baszás, ráadásul lehet is tolni neki keményen. Na itt végem is lett és a megkönnyebbült pillanat után lihegve dőltem el. Néhány perc pihi és csevegés után következett a búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében ezúttal remekül éreztem magam, a célkitűzés teljesült, nagyon jót dugtunk. Köszönöm Lilu, jövök még!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kalandorka11 beszámolója
2019-05-06 12:18:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hagyományosan telefonon, valamikor húsvét előtt. Könnyen ment, régi látogatója vagyok. Kicsit sűrű volt a tavaszi program, nem tudtam eleget itt lenni.

Lakás: A lakás a régi, Angyalföld egyik hosszú utcájában, egy ki kétszobás, nem túl régi építésű lakás. Minden rendben, ami egy ilyen randihoz szükséges.

Külső: Lilu nem sokat változott az utolsó írásom óta. Azt mondanám a bőség zavara tölt el, ha meglátod. Magas, testes, hatalmas mellek, méretes, kerek és kemény popsi, és persze már poci is van, de iszonyúan kívánatos, így együtt mindenével. Színes fehérneműben fogadott, kibuggyanó mellekkel, faszállító megjelenéssel, kedvességgel.

Hozzáállás: Ha szükséges, abszolut kezdeményező, de ha folyamatos az elképzelésed, teljesen elfogadó, elég tág határokon belül. Másfél órát kértem, több lövést terveztem. A zuhany után, hamar pőrére vetkőztettem őt is a bevezető simogatások, csókok közepette. A kezdeti álló játék során elölről, hátulról ölelkezve a már merev farkam a combjai közé fúródik, és bizony legszívesebben már ekkor ledönteném, de nem kapkodunk.

Együttlét: A szivacsra kerülve már élesedik a petting és a műveletek célpontjai az elsődleges nemi szervek lesznek. Először ő kezeli a farkamat nagy odaadással és élvezettel, majd amikor már pattanásig feszült, akkor én játszom a mellekkel és a puncival. Az utóbbinál hosszabban elidőzök, szereti és élvezi a nyelves, gyengéd ujjas játékot. Itt rendszeresen megtörténik az első, gyakran egyetlen orgazmusa. Ezúttal nem mentünk addig. Csúszka következett, egész testre kiterjedően simulnak egymáshoz a szervek, beépítve a kölcsönös és együttes franciát 69-es formában. A csuszka során észrevétlenül felszereli a fegyveremet és könnyedén belecsusszan, hogy megmutassa a lovagló tudományát. Lassú sétalovaglás követően jött a hosszabb vágta aminek végén csókok közepette mindkettőnket elért a beteljesülés. Pihegés, dumcsizás, majd újabb erotikus gondolatok, simogatással, nyalakodással egy kis rásegítő szopizással és már kapta ia az új szerkót a farkam. Második menet hátulról, gyengéden, de teljes mélységig. Ráborultam, melleit markoltam, popsiját kicsit megpaskoltam és rövid lassú járatás után elindult egy igazi nagy baszás. Baromira élveztem, azt gondoltam ezt nem hagyom abba soha. Toltam kicsit mélyre ereszkedve, ágaskodva, farkam bejárta a hüvely teljes kiterjedését, régen dugtam ilyen jót, ám az egyik gyors menetnél ennek is vége lett és kilőttem a teljes tárat.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett voltam és kielégült, még most három hét távlatában is feláll a szőröm is ha rágondolok. Remek nap volt. Most, hogy megírtam, biztosan hamarosan visszatérek. Köszönöm Lilu!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Johnny6 beszámolója
2019-03-22 10:32:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltük meg a randit!

Lakás: Nálam volt a szépséges Lilu!

Külső: Szép az arca, fantasztikus a teste álmaim Hölgye!

Hozzáállás: Nagyon kedvezményező, kedves, bájos egy Tündér!!! Egy órát élvezhettem Drága mindenét!

Együttlét: Érzékien csókol, amit nagyon szeretek, szuper a franciája, élvezettel kényeztettem nagyon finom.....! A többit nem írom le, Csodálatos volt!!

Elégedettség és Ajánlás: Élmény volt Vele lenni ritka Kincs, normális embereknek ajánlom!!! Hamarosan jelentkezem Nálad Édes, Drága Lilu!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
swing92 beszámolója
2018-12-19 16:42:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, röviden, de nagyon kedvesen. Az egyeztetés gyorsan ment és az értékelések és a képek által felajzott vágyak már aznap kielégülést remélhettek.

Lakás: A lakás a célnak tökéletesen megfelel. Tiszta és minden van ami egy kellemes hancurhoz szükséges. Parkolás fizetős, de van hely. Fürdőszoba kádas, tiszta, sok tisztítószerrel.

Külső: Külsőleg olyan mint a képek felén, a teltebb alkatúak a most jellemzők. Arca helyes, rendezett frizura, kívánatos, a domborodó testrészeket alig takaró szerelés. A mellek fantasztikusak, a popsi kívánatos, együtt egy bombázó alkat még úgyis, hogy már a pocinak is van kiterjedése. Ismerősként, csókkal üdvözöltük egymást és ez megadta az alaphangot az ágyék tájékára is. Mire a szobába értünk, már állt a faszom. Gyors tisztálkodás és kezdődhetett a játék. Kaptam még egy kis itókát és jött az ölelés, a csók......

Hozzáállás: A kezdeményező kedve hamar megjött, hiszen a törölköző alatt már állt a faszom, ő pedig tudta, hogyan vegye kezelésbe, illetve ajkazásba. Ezt nagyon jól és alaposan csinálja, azt hiszem percek alatt képes lenne lecsapolni. De előtte még én is akartam kényeztetni a puncust, ezért hanyatt döntöttem és befúrtam magam a combok közé. Isteni belenyalni abba a finom, szinte zsenge punciba. Szerencsére rá is nagy hatással van és néhány perc után már jönnek az élvezet hangjai. A beteljesülés azért odébb van, de én szeretem az oda vezető utat. Ezúttal időt is adtunk magunknak.

Együttlét: A csókok után jött a franciás kényeztetés amit mindenképpen végig akartam vinni. A nyelvem, az ujjak segítségével egy idő után ez sikerrel is járt. Rövidke szünet után csúszka massz, cicikkel, popsival, puncival, majd újabb kölcsönös francia immár a 69 es formában. Ekkor már minden testrész készen állt a dugásra, puncija tocsogós és kitágult, farkam robbanásig feszült, hiszen az ajak játéka nagyon határozott és kifinomult. Felém fordult, megjáratta a puncit a farkamon, szájon csókolt és rácsúszott a farkamra. Azt se tudom mikor szerelte fel, de ezen már nem is volt értelme agyalni mert megindult a lovas bemutató. Felülve és végig feküdve ment a bemutató, ami leírhatatlan élmény Farkamon a szűk punci, szemeim előtt vibrál a két hatalmas cickó. Csúcs! Nem részletezem tovább, csak címszavakban a továbbiak. Átfordultunk misszibe, itt komoly hangokat ad ki, ha rágyorsít az ember. Hajszálnyira voltam a kisüléshez, különösen amikor felhúzta a térdeit. WOW! Egy kicsit fordulunk oldal fekvésbe, majd átváltottunk kutyába. Ez a póz nagyon nagy élmény vele. A tükörrel párhuzamosan kell helyezkedni, akkor az ott látható mozi, szinte biztos, hogy elvisz a végső állomásra. Nagy kerek popsi, szűk punci, két hatalmas himbálózó cici és még az élvezet hangjai. Itt lett végem, de totálisan. Nem tudom mi a kedvence, végig együtt élvezett velem, azt sem tudom járt e többször a csúcson, de elhitette velem, hogy igen. Én nem kérdeztem.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében csodálatos asszony, kiváló adottságokkal, hibátlan együttéléssel. Az biztos, ha maradandó élményt akarok a szexben, Liluhoz jövök dugni. Visszajövök Lilu! Köszönöm az élményt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
csakvidáman_archivalt2021 beszámolója
2018-12-05 17:27:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Több izgalmas élménybeszámoló után döntöttem, hogy meglátogatom a hölgyet és telefonon gyorsan, egyszerűen sikerült összehozni. Kedvesen tájékoztatott mindenről, a kis csevegésünk megerősítette az elhatározásomat. Nagyon aranyos, készséges volt telefonban is.

Lakás: A lakás barátságos, úgy láttam 2 szobás, nem túl régi építésű. Tiszta, rendezett lakás, minden a szoba, mind a fürdőszoba. Kádas függönnyel, sok tusfürdővel, szájöblítővel, teljesen rendben lévő. A szoba kicsi, minimál berendezésű, de a célnak tökéletesen megfelel. Tükrök is segítik a vizuális élvezetet, ami egyébként tükrök nélkül is maximális, Lilu adottságait élőben látva.

Külső: Külsőleg mondhatom a képeknek megfelelő, de ez így nem teljesen fedi a valóságot. Az igaz, hogy nincs kétség, hogy a hirdetőt látom, ám a hirdetés azt hiszem hosszabb időszakot fednek le, a vékony, sportos alkattól a jelenlegi, inkább molettnek mondható alkatig. Másrészt meg az élő látvány ezerszer hatásosabb a képeknél, és ahogy néhányan megírták a farok azonnal a hatása alá kerül és mire a cipő lekerül a lábról a farkam már bújna is ki a nadrágból. A látványhoz még jön a kedves, közvetlen, szinte csókos fogadtatás, no meg a melltartóból szinte menekülni vágyó hatalmas mellek, a hosszú lábak, melyek formás kerek popsiban végződnek. Őrületes látvány, tényleg már az előszobában a falnak dönteném. Azt hiszem ez az első látvány is hozzájárul ahhoz, hogy szinte csak a szexen, inkább a baszáson jár az eszünk!

Hozzáállás: Lilu egyébként élőben is nagyon kedves, készséges, jó cseveg társ is tudna lenni. Rövid beszélgetés után kikísért a fürdőszobába, de nem éltem a közös fürdés lehetőségével, viszont siettem vissza. Közben már kitöltötte az ásványvizemet, amivel érkezéskor megkínált, ée elkezdődött a testek feltérképezése. Voltak kimagasló és kimerevedő részek, na leginkább azok kaptak figyelmet. Úgy terveztem, hogy masszázs is férjen bele és persze a teljes erotikus lehetőség. A rendesen merevedő farkam a hason fekvést kicsit nehezítette, de megoldottuk. Ajánlotta, hogy könnyít rajtam, de nem akartam ennyire leegyszerűsíteni a helyzetet.

Együttlét: Tehát kaptam egy kis lazító, erotikába hajló felvezető, ismerkedő masszázst, amit nagyon élveztem és kifejezetten jó volt az egymásra hangolódáshoz is. Ajánlotta, hogy folytassuk csúszka masszázzsal, amibe természetesen benne voltam. Megértettem a leírásokban lévő rajongást ez iránt a műfaj iránt. Szédületes, ahogy a nagy test minden részlete közvetlenül kényezteti a testem legérzékenyebb részeit, szinte tabuk nélkül. Eljutottunk a 69 es formulához is, amiben nagyon jól teszi és kínálja magát Lilu. Nagyon jól bánt a faszommal, a golyókkal, a makkal és a csövével egyaránt. Ha nem vigyázok simán elsütött volna! Ám még ennél is izgalmasabb volt a punciját kényeztetni. Hamar érzékennyé válik és a hölgy elengedi az érzéseit. Az ajkak kinyílnak,a csiklója megkeményedik, megindul a mézes nedű, a kapu kitárul és ha nem ez a helyzet már tolnám is be a farkamat, így viszont a nyelvemet és egy-két ujjat. Ezt még folytattam volna ki tudja meddig, de partnerem közben felszerelt a védelemmel és lovagolni vágyott. Nem lehetett nemet mondani, így hát néhány perce lovaglás következett, melyben a mellek igen lényeges látványosságot jelentettek. Ezt tényleg látni kell, leírni nem igazán lehet. Nem akartam így elmenni, ezért váltottunk, hanyatt fektettem és én csúszkáltam rajta, a mellei és a combjai között. Közben folytattam a nyalakodást amitől ismét hamar begerjedt, gondoltam végig viszem, kívántam az orgazmusát. Meg is jött hamarosan. Kis pihegés után folytattam a csuszkát és úgy irányítottam, hogy a faszom a helyére csusszanjon. Kurva jó érzés volt elmerülni benne. Nagyon élveztem, belehúztam hát, hogy még 1x elvigyem a csúcsra, de lehűtött, hogy ilyen gyorsan nem megy egymás után. Akkor kis szeretkezős , lágy élvezkedés, hosszú csókokkal és azt vettem észre, hogy nagyon élvezem. Húztam egy ideig majd felgyorsítottam és egy döngetős baszás lett belőle. Azt vettem észre, hogy ő is élvezi, ezért beleadtam mindent és egy óvatlan pillanatban elszálltam. Hatalmas érzés volt, kidőltem.Azt hiszem néhány percig nem is szólaltam meg. A folytatásban már csak simi volt egy kis csevegéssel és le is járt az időm. Sok dolog kimaradt a terveimből, valahol nagyon elszaladt az idő, vagy az érzék.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyszerű volt Liluval, bizonyos, hogy kérek még ismétlést. Azóta rájöttem, hogy igen jó élmény Liluval baszni, de a gyengéd szeretkezős játék legalább olyan izgalmas és élménydús, mint a döngetős. Köszönöm Hölgyem!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
főszereplő_archivalt2023 beszámolója
2018-11-29 13:59:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,gyorsan elintéztük.

Lakás: A tavaszi látogatásom óta nem változott. Tisztaság, egyszerüség,célszerüség jellemzi. Csak mi voltunk a lakásban.Parkolás fizetős.

Külső: Külsőleg még mindig egy bombázó,hatalmas mellekkel,kerek popsival jó futómüvel.Magassarkuban,színes fehérneműben fogadott.Fasz állíto látvány volt, és hatásos. Kedvesen mosolygott,megölelt, csókolt,mintha mult héten jártam volna ott.

Hozzáállás: Ajándékozás a szobában, ujabb csókkal megpecsételve, de ez már hosszabban a hangolódás jegyében.Mire levetkőztem keményen állt a farkam,így mentem a zuhany alá.Visszatéréskor ölelés, csókok,fehérnemük eltávolítása következett.Az idö és a farkam sürgetett,amint megérezte a puncit már nyomult is.Ő rábukott a farkamra és máris a huncutkodás közepébe csöppentünk.

Együttlét: Némi szopika után átvettem a kezdeményezést és bevettem a combok kőzét. Finom,zsengének mondható punci fogadott,ami már érezhetően ráhangolódott a szexre. Szeretem!Felkészítettük a farkamat is és nekiestem hát nyelvvel,ujjal és nyaltam,dugtam ahol értem, addig míteste nem jelezt, hogy csúcsra ért. Néhány pillanat kivárás után bedugtam a faszomat és beindult az igazi szex. Sokáig basztam a hagyományos helyzetben, nagy lendülettel és úgy tűnt mindkettőnk örömére.Nagyon élveztem,ám elege lehetett mert kezdeményezte a kutyás pózt. Nem volt ellenemre,ez igazá fenomenális élmény Liluval.Formás asszonyos fara,feszülő de sikamlós punci és a hatalmas kalimpáló mellek látványa fokozza a hangulatot. Nagyon,nagyon jót basztam, remek váltás volt, a végén hatalmas élezéssel.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon jó élmény volt. Köszönöm kedves Lilu.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
francia_és beszámolója
2018-11-12 15:18:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre sikerült és időpontot is tudtunk egyeztetni, még az októberi hosszú hétvége előtt. Nagyon kedves hangja és stílusa volt már a telefonban is és készségesen válaszolt minden kérdésemre.

Lakás: Angyalföld egy csendes utcájában van egy kis kétszobás lakásban. A célnak tökéletes, tiszta minden részlete, beleértve a kádas fürdőszobát is. A parkolás is normális, igaz fizetős a hely.

Külső: Úgy 5-6 éve voltam már Lilunál, még a Lehel piachoz közel, no ahhoz képest meglepett a külső. Akkor még egy vékonynak mondható alkatú volt, ugyancsak nagy cicikkel. Most úgy 15-20 kilóval több a test tömege. A 10-16-os képek ugyan sejtették, hogy változott a forma, de nem gondoltam ennyit. Ezzel együtt egy nagyon dögös, kívánatos nő Lilu. A többlet szembetűnő ugyan, de jól oszlottak el, igaz a pocira is rakódott rendesen. Ám a cicik, a popsi magával ragadó és rendkívül kedves, simulékony, igazi NŐ. Arca szép, mosolygós, megjelenése igazán csábító. Ő nyilvánvalóan nem ismert fel, mégis úgy éreztem, mintha törzsvendég lennék nála.

Hozzáállás: A baszobában kicsit beszélgettünk a részletekről, elmondtam, hogy mindent szeretnék ami belefér egy ilyen randiba. Mondta rendben. Elkísért a fürdőszobába, mondta, hogy most csak ketten vagyunk. A zuhany alatt csak rá gondoltam és ettől elég merev is lettem, igyekeztem is vissza. A szobában még mindig a színes fehérneműjében várt, kibuggyanó mellekkel. Elvette a türcsit, megölelt, de a farkam már olyan kemény volt, hogy szinte húsba vágó. Húha, mondta és kézbe vette, megfordult és a farát dörzsölte hozzá. Ez meg nekem volt húha és gyorsan lebontottam róla a ruházatot. Ez nem sokat segített rajtam, a csupasz mellek és popsi markolászása csak fokozta a feszültséget. Érezte ezt ő is, talán ezért a kézimunka helyett az orálisra váltott. Láthatta, hogy pattanásig feszült a helyzet nálam ezért javasolta, hogy helyezzem magam kényelembe a laticelen. Hanyatt dobtam magam ő pedig továbbra is szopizott, majd ajánlotta a csuszkamasszázst.

Együttlét: Ezzel azt hiszem már benne is voltunk az erotika közepében. Egy kis olajozás, majd a csúszka, ami tényleg fenomenális. Hamar eljutottunk a 69 es alakzathoz és én is megízleltem a puncit és környékét. Isteni volt, lágy, selymes, mézes nedűvel és mellé ő is nagyon élvezte a nyelvem játékát. Meg is lepett, hogy így el tudja engedni magát. A látvány, a hang csak fokozta az ingert, no meg a vágy, hogy élvezni lássam, érezzem. Beleadtam mindent, megdugtam a nyelvemmel, az ujjammal és megjött. Én meg elmentem, csak gyanítom, hogy szájba mert utoljára ott éreztem a farkamat. K'va jó érzés volt és csak pihegtünk egymás mellett. Ajánlott egy kis relaxáló masszázst, amit elfogadtam és nagyon jól esett. Közben dumcsiztunk az élet dolgairól és nagyon jó volt az is. Hason feküdtem és az ágyék körüli masszázs során éreztem, hogy újra telítődik vérrel a kis harcos. Láthatta ő is, mert forduljt vezényelt és immár direktben a farkammal foglalkozott. Nem kellett sok, főleg, hogy a melleivel játszadozhattam, újra kemény lettem. Ekkor felvarázsolta a védelmet és meglovagolt. Imádtam, ahogy feszült benne a farkam, ahogy himbálóztak előttem azok a mellek! A lovagláson túl még kutyáztunk egy rövidet, majd a misszionáriusban végleg elszálltam.

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus élménnyel lettem gazdagabb ezen a napon. Örültem, hogy újra felfedeztem Lilut és egészen biztos, hogy nem várok éveket a következő látogatásig. Az nem biztos, hogy tudósítok is róla. Lilu remek szerető, aki nem csupán odateszi a testét, hanem részt is vesz ill. kér az élvezetekben Köszönöm Lilu!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
swing92 beszámolója
2018-09-18 08:26:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Már hosszú ideje nézegettem a képeit, olvastam a beszámolókat mire elszántam magam és felhívtam. Nagyon kedves volt a hangja, a stílusa, így döntésre jutottam. Egy július végi, kora esti időben sikerült megállapodnunk.Másfél órát ajánlott, az nekem is megfelelt.

Lakás: A lakás tiszta, kényelmes, a fürdőszoba kádas, jól felszerelt. A lakásban csak mi voltunk.

Viszonylag könnyen odataláltam, a parkolás egyszerű volt.

Külső: A találkozás nagy hatású volt. A képek alapján tudtam mire számíthatok, de az élőkép bombasztikus volt Magas, derék, asszonyos alkat, tényleg bomba mellekkel, amik szinte kirobbantak a melltartóból. Első pillanatban nem is láttam mást, aztán a kedves, puszis, majdnem csókos fogadtatást követően, a szobába menet fedeztem fel a formás lábait, a méretéhez arányos kerek, kívánatos popsit. Nagyon rendben voltak a nyitó képek, amihez a szép, kedves ápolt arc is hozzájárult. Mire a szobába értünk a cerka is jelezte, hogy készen áll a műveletekre.

A szobában rövid ismerkedéssel megbeszéltünk a várható eseményeket, amiben természetesen a teljes kínálatot akartam.Nem volt ellenére,megkínált még itókával, majd elmentem a fürdőbe.

Hozzáállás: Amikor visszatértem ágaskodó zavaromat a törölközővel lepleztem, ő kedvesen megölelt és a törölközőt félredobva mondta, erre most nem lesz szükség. Bókolt egyet az ágaskodó öcsikének és az ölelést egy finom csókkal kísérte. Gyakorlatilag állva elkezdődött a petting, amihez nagyon jó partner volt. Nem nagyon tudtam magam visszafogni, markolásztam, csókolgattam mindenét, a farkam meg már kereste a neki való nyílást. Nem tudom nyugtatásként, vagy a további feszültség kedvéért, hölgyem letérdelt és némi körítés közepette bekapta a farkamat. Azt hittem azonnal teli lövöm a szájacskáját. Gondolom érezhette, hogy mindjárt durran a farkam, mert levitt a laticellre és kicsit enyhített a feszültségen.

Együttlét: A masszázst kicsit elnapoltuk és fordítottunk a helyzeten, én fedeztem fel öle érzékenyebb részeit. Nagyon finom, érzékeny puncira találtam. Nyelvemnek hamarosan megnyílt, kelyhecskéje finom nedűvel árasztott el. Perceken belül a sóhajok is érkeztek. Nagyon élveztem a helyzetet és akartam, hogy elélvezzen, ezért csak nyaltam, majd az ujjammal is rásegítettem és így jöttek is a test rángásai, fejemet rányomta a puncira, csípője megemelkedett és megajándékozott az orgazmusával. Nagyszerű érzés volt.

Pár perc pihegés után a csúszka masszt ajánlotta, amit örömmel vettem. Izgalmas játék, érezni magamon a hatalmas mellek sikamlását, a punci érintkezését, a 69 es póz perverzitását. Nálam is ebből a helyzetből jött a lovaglás, de majdnem elsültem, ahogy a vértől feszülő, duzzadó farkamba lassan beleereszkedett. Éreztem, hogy nagyon feszül köpcösön a punci, de láttam, hogy ő is élvezi a helyzetet.A művelet sikerrel járt, farkam eltűnt a hüvelyben és néhány másodperc után indult a lovaglós bemutató. Lilu jó lovasnak bizonyult, keményen ült és mozgott, időnként rám hajolt egy- egy csókért, majd kifeszült megmutatta csodásan domborodó kebleit, aztán újra megjáratta a puncit a farkamon, amitől a mellek csapkodtak ide-oda. A csodálatos látvány és fantasztikus érzés megtette a hatást nálam is és az egyik roham közepette nagyot élveztem.

Kis pihenő alatt kaptam egy lájtos masszázst és dumcsiztunk kicsit. Nagyon kellemes volt ez a szakasz is.

A szünet után, mivel még volt időnk bőven ismét én kényeztettem, foglalkoztam a két gömbölyű csodával és éreztem hogy ismét tódul a vér az ágyékomba. Csókok, nyalakodás, szopika majd újabb védelem, és a hagyományos formulában nyomultam a punciba. Így is elég szűknek bizonyult, de élvezetes volt behatolni. Lilu ezt is nagyon tudja élvezni és továbbítani az érzését. Gyengéden és vadabbul egyaránt partner. Én szerettem volna a kutyás pózt is ezért váltottunk. Hú, ez fantasztikus látvány és a tükörben még fokozódik. Toltam neki rendesen hátulról, de nem így akartam a véget, visszatértünk a misszionáriushoz. Ezt választottam végjátéknak és addig adtam neki, amíg egy erőteljesebb rohamnál, amitől erős hangok jöttek tőle,ismét elpattant a húr. Levezető csókok, tökéletes barátnős érzéssel, kis tisztálkodás, majd fürdőszoba és érzékeny búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett lettem! Örültem, hogy a hosszú nézelődés után meglátogattam Lilut. Ha rajtam múlik nem ez volt az utolsó. Bomba NŐ és isteni szerető! Kár, hogy nem tehetem vele minden nap!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
swinger1 beszámolója
2018-08-07 12:47:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, probléma mentesen.

Lakás: A lakás a célnak megfelelő, a parkolás fizetős, de van hely. A fürdőszoba kádas, függönyös, jól felszerelt.

Külső: Alkata bombázóan asszonyos, arca helyes, illata kellemes, bőre bársonyos, popsija és mellei világbajnokok.

Hozzáállás: Hagyományosan kedves fogadtatással a petting már az előszobában beindul, vele az erekcióm is. A hozzám állása változatlan, mintha több órára mentem volna, csak a lehetőséget kellett tömörítenünk.

Együttlét: Igazából csak egy jó szexre ugrottam be Liluhoz, mert kimaradt néhány hét, de az indulás a hagyományosra sikeredett. Már az előszobában merev lettem és ez így maradt az időnk nagy részében. Zuhany után kölcsönös csókok, majd nyalogatások az egész testen. A csúszkából gyorsan 69-es lett, intenzív punci nyalással és fasz szopással, a védelem felnyalása után egy rövid lovaglás, a testek összehangolására, majd együttes szándékkal hátulról folytattam. Előbb egy kis nyalakodással, majd farokkal támadtam a fényesen csillogó nyílást. Lassan, majd néhány tologatás után ütemesebben. Eszméletlenül jó ez a felállás, de rövidíteni kellett a szűkösebb randi idő miatt. Fájó szívvel hagytam el a barlangot és hanyatt fektettem és a nyelvemmel kóstolgattam a gyönyör kapuját. Jó nyalni, szeretem a visszajelzéseket, nagyon ösztönzőek. A hangok és a teste jelezte, hogy közeleg a pillanat, feljebb kúsztam a mellekhez, majd onnan az ajkakhoz és hatalmas csókok következtek. Nagyon élveztem és egy ilyen csókos pillanatban behatoltam, lassan, gyengéden és mélyen, újra és újra. Csókok és coitusz együtt valódi szeretkezést eredményezett. Tartott egy ideig mégnem mindkettőnknél megjelent a szivárvány,vagy a pillanat gyönyöre.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében egy gyors numera helyett egy emlékezetes, nagyon élvezetes kb.45 perces szeretkezős szex lett a randi vége. Csodálatos volt Lilu!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kalandorka11 beszámolója
2018-07-18 15:05:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon előzetes, majd egy megerősítés.

Lakás: Olyan mint korábban, 2 szobás, a kisebbikben voltunk, a célnak megfelelő berendezéssel. Masszágy és laticel a tetthely lehetőség. Fürdő is rendben, kád és függöny, sok tisztítószerrel.

Külső: Nem változott az elmúlt hónapokban. Nem voltam pár hónapig nála, de látszólag és érezhetően nem változott. Hatalmas jó tartású mellek, kerek, kemény popsi, finom lágy ajkak és a képeken is látható poci.Szép arc, rendezett haj, dögös, adottságait kiemelő szerkó.

Hozzáállás: Nagyon kedves, és ez végig így volt, kezdeményez, ha úgy érzi, de erre most nem volt szükség, a másfél órát kitöltöttük a szexszel.

Együttlét: Mondhatnám, hogy a szokásosat. Nagyon kiéhezetten mentem, ezért elsősorban a szex, a dugás érdekelt. A csúszkát azért nem hagytam ki, de a 69-es után szóló nyalakodásba csaptam át, Ezt ő is nagyon élvezi, gyakran elélvezi. Ezúttal nem vártam meg és amikor már nagyon szapora lett a légzése, a csípő mozgása átmentem misszionáriusba. Mivel már a farkam be volt öltöztetve, nem volt megtorpanás, a lassú bevezető mozdulatok után felgyorsítottam és csak kúrtam, kúrtam. Jó hangok jöttek tőle, éreztem, hogy mindketten elszállunk. Amikor a lábait felhúzta egy nagy rohammal végleg bevettem a missziót és átadtam magam és őt is a pillanat gyönyörének. Levezető összebújás, apró csókok és simogatások vezették le a végső feszültséget. Beszélgettünk egy ideig, de ahogy a fantasztikus cicikkel kezdtem foglalkozni újra feléledt a harci kedv. Nem volt ellenére, hogy ismét nyalogassam a puncit, és amint a farkam ismét elérte a kívánatos merevséget egy gyors öltöztetés után ezúttal hátulról támadtam. Annyi alkalom után is csodálatos volt a látvány és fantasztikus az érzés, de néhány perc után hatalmas csattogásokkal kísérve útjára eresztettem a maradék utódokat is. Nem gondolom, hogy ő is elélvezett, de velem volt és biztatott a beteljesülésre. Isteni ez a NŐ! Azt hiszem vele a legjobb ez a művelet és mindegy minek nevezzük: dugás, kefélés, toszás, kufircolás, vagy baszás, a vége mindig CSODÁS!

Elégedettség és Ajánlás: Az utolsó üzenetem:nem ez volt az utolsó veled, kedves LILU. Ajánlom, és újra visszamegyek én is!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pongo11 beszámolója
2018-07-09 13:43:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, mint mindig.

Lakás: Normál 2 szobás, tiszta, rendezett, a célnak tökéletes.

Külső: Többször voltam, az elmúlt hónapokban nem változott, mint a képeken, amelyek a lakásban készültek. Egy nagyon dögös plusz size modell!

Hozzáállás: A hozzáállása sem változott, kedves, jól bírja a lepedő gyűrést akár hosszabb távon is. Nincs ellenére a gyengéd szeretkezés és a kemény, tempósabb toszás sem.

Együttlét: Ezúttal nem részletezném, mivel a legutóbbi akciónk beszámolóját nem fogadta el, gondolom a részletezettsége nem tetszett neki. Legyen elég, hogy a másfél órában, volt csúszka massz, gyengéd szeretkezés, olyan papás-mamás féle, hatalmas, orgazmusig tartó nyalakodás, 3-4 pózos izzasztó toszás, cicibaszás és ugyanez szájba, finom szopikával, amíg az utódnak valók ki nem repültek.

Ügyes és tettre kész, azt hiszem minden a kedvence, ha kölcsönös az élvezet.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom, persze nagyon ajánlott azoknak akik szeretik ezt az alkatot és a gyönyörrel teli pillanatokat.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
golyoo_archivalt2021 beszámolója
2018-06-06 16:03:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt és azonnal megegyeztünk.

Lakás: Angyalföldi, új építésű 2 szobás lakás. Tiszta, a célnak megfelelő, tükrözött lakás. A fürdőszoba is rendben, bőséges habosítóval.

Külső: Az ajtón belépve egyértelmű volt, hogy őt választottam a fotókon. Magas, telt, erősen dús keblű hölgy, szép arccal, kedves fogadtatással. Kézfogás a bemutatkozáshoz, puszi az ajkakra a gyorsabb oldódáshoz. Mire ledobtam a cipőt és beléptünk a szobába már állt a dákóm. A látvány megtette a hatását! Rövid ismerkedő csevej, megkínált üdítővel, víz, tea választékból.Kedvesen megkérdezte mit szeretnék, massz, huncutságok, esetleg extra. Kértem a kínálatot, prosztata massz nélkül. Levetkőztem, kaptam egy finom törölközőt és kíséretet a fürdőszobába.

Hozzáállás: Hamar visszatértem, ugyancsak meredező dákóval, amihez fűzött egy kedves megjegyzést és megöleltük egymást. A melltartót az első mozdulattal lekapcsoltam és nem tudtam ellenállni a szabadon ringó kebleknek. Magamhoz húztam, egy puszit kezdeményezve, ami pillanatok alatt csókba fordult, farkam meg a combok közé furakodott. Izgalmas állás volt amivel el is kezdődött a huncutkodás érdemi része, és lebukott a farkamhoz. Megnyalogatta, majd bekapta és szopta rendesen. Visszafogtam, mert nem akartam 10 perc után elsülni.Kedves mosollyal visszafogta magát én pedig lesegítettem a picinyke tangát és ledöntöttem a szivacsra. Felderítésre indultam a puncihoz és hosszabb időre ott ragadtam, annyira vonzott. Éreztem az erős nedvesedést, jól esett, hogy ennyire ráhangolódott az eseményekre.

Együttlét: A folytatás nyilvánvaló volt a részemről, nyalakodás lesz a célba érésig. Élveztem, ahogy reagál, a hangját, a teste rezgéseit, szavakat, melyek az elismerés és a biztatás szavai voltak. Mikor már eléggé tocsogós volt a helyzet kicsit rásegítettem az ujjammal és hamarosan megkaptam az orgazmusa örömét. Egy két perc pihegés után mondta, hogy kapok egy csúszka masszt, ha akarom. Naná, hiszen csupa jót olvastam róla. Valóban megérdemli a legmagasabb dicsérő jelzőket. Azok a mellek fantasztikus hatással voltak, éreztem a nedves punci csúszkálását is és a 69-be forduláskor a farkam is kapott megint az igen finom szopikából. Én is rácuppantam a puncijára és némi nyalakodás után, megdugtam a nyelvemmel Mire fordultunk, a farkam már fel volt szerelve védelemmel és jelezte, hogy meglovagolná. Nem ellenkeztem és ebbe majdnem belesültem. Ám jeleztem, hogy hátulról mindenképpen szeretném megsorozni. Betérdelt hát kutyába, fakam azonnal utat talált az átázott nyílásba és adtam neki. Olvastam, hogy szereti ha alaposan megdöngetik, hát igyekeztem. Oldalt állva valóban remek látványt nyújt a tükör, még izgalmasabbá teszi az aktust. Eltartott egy ideig a kutya futtatás, majd lenyúltam a kalimpáló mellekhez, megmarkoltam és emlékeim szerint néhány lökés után utódaim megtöltötték a gumit. Nagy sóhajokkal eldőltünk, megcsókolgattam a testét, a száját(finom csókja van), rendbe tettük az aktusban szereplő szerveket és pihegtünk még egy kicsit.

Elégedettség és Ajánlás: Bevallom elsősorban az olvasott írások után döntöttem a látogatás mellett, ám a képei is nagyon vonzottak. A beszámolók azt sugallták, hogy nem csalódhatok, és így is történt. Nagyszerűen éreztem magam a másfél órában, örültem hogy nem kevesebbet kértem. Lilu kiváló szexpartner, aki egy önfeledt, de kimerítő szexet akar, egy érett, technikailag kifinomult, kedves NŐvel, annak nagyon ajánlom. Még én is visszatérek az biztos!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hármasban3 beszámolója
2018-05-16 10:43:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon, hagyományos üzenet megerősítéssel. Kimarad vagy 5-6 hét vágytam már hozzá, szerencsére sikeres volt az egyeztetés.

Lakás: Normál 2 szobás nem túl régi építésű házban. Parkolás fizetős, de van hely a bejárat közelében. A szoba nem túl nagy, de a célnak megfelelő, a felszereléssel együtt. Van helye mindennek és lehet fekve, ülve, állva huncutkodni. A tükrökben meg kukkolni. A fürdő kádas, felszerelés rendben.

Külső: Teste mint a képeken, mindene van bőven és nem csupán mutatós, de jól használhatók is. Gyönyörű nagy mellek és kemény kerek popsija a kedvencem. A kitakart arctól nem kell félni, szép arcocska.

Hozzáállás: A fogadtatás mindig kedves, ez meghatározó az együttlét során. Kezdeményezés már az előszobában kezdődik és nemcsak a vadító megjelenéssel, hanem az ölelés és a csók is hozzájárul. Mire ledobom a cipőt és a baszobába érünk már áll az ember fasza. Kedvesen itallal kínál, kicsit csevegünk amíg vetkőzöm és irány a fürdő. Lehetne együtt, de kihagyom, mert így gyorsabb.

Együttlét: Ezúttal volt egy kis felvezető masszázs, ami most nagyon jól esett, majd a csúszka a kölcsönös franciával, amit hosszasan az orgazmusig csináltam neki. Nagyon élvezetes látni, ahogy valóban a csúcsra ér. Néhány pillanat pihegés, csak még felkerül a védelem és azonnal betámadtam a misszióba. A hangok jelezték, hogy jó helyen járok és megfelelő ritmusban és ez még fokozza a vágyat, amitől egyre vadabb lesz a támadás. Szereti, érzem, ahogy húzz magába a faromnál fogva, de visszafogom a tempót, mert még nem akarok elélvezni. Ilyenkor kiderül, hogy lágyabban , lassú mozgással is nagyon szereti. Váltunk kutyába, kicsit oldalt a tükörnek, mert ezt kukkolni is élvezet. Már a betolásnál jön a huuu, a futtatásnál meg az aztaaa, meg az igen, igen és más biztató szócska. Én meg mozizok és kapkodom a levegőt. A látvány a tükörben pornófilmes, az élmény fantasztikus.Látom, hogy félrefordított fejjel ő is mozizik. Ez új lendületet ad és döngetem, ahogy bírom, megmarkolom a harangozó melleket és pár pillanat múlva valami vonyítás félével elszállok. Elnyúlunk és pihegünk, majd rendezkedünk és kicsit beszélgetünk, a nagyszerű élmény hatása alatt. Miben ügyes:amit csinálunk. Mi a kedvence: azt hiszem minden ami szex.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében ismét fantasztikus szerető volt Lilu. Megint azt éreztem tudnám vele kezdeni és végezni a napot, nagy szerű élmény és kitűnő hangulat. Aki jó szeretőre vágyik, egy intelligens nővel azoknak ajánlom. Hamarosan újra megyek, drága Lilu!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
főszereplő_archivalt2023 beszámolója
2018-04-17 09:23:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,egyszerű volt.

Lakás: Néhány éve épülhetett.A célnak megfelelő,tiszta.Fürdő kádas, van minden.

Külső: Arca helyes, alkata bombázó,szép nagy test,amitől azonnal feláll a fasz.A mellek még nagyobbak mint a képeken.

Hozzáállás: Kedves fogadtatás,bemutatkozó puszi a szájra már az előszobában.Cipő le,irány a baszoba.Kis dumcsi,ölelés, puszi,ami igazi csókban végződik.A farkam sürget,gyors vetkőzés és merev fasszal irány a fürdő.Ujra a baszobában,ölelkezés,vetkőztetés,csókok és rá cuppan a farkamra.Szépen, ügyesen szopik,ki tudna végezni,de élvekedi,baszni jőttem.Felállítom és lemegyek nyalni,majd rádőntőm a masszázs ágyra terpeszben és nyalom tovább hátulrol. Érezni,jelzi, hogy élvezi. Folytatom,puncit,popsit egyaránt,kis ujjazás,nyalás együtt,a nyelvem megdugja mindkét nyílást,markolom a melleit. Isteni élvezetek, beleremeg.Elélvezett.Kis pihi,mig felkerül a védelem és az ágynak dőntve megtámadom hátulról,lassú bevezetés után egyre keményebben tolom neki amire nagyon jó hangatással biztatólag reagál.Fordulunk,szemből rágyorsítok,úgy tűnik élvezi,de nem bírom kivárni,elélvezek. Pihegni ledőlünk a szivacsra. Néhány perc dumcsi,de a csodás cicik újra felizatnak.Játék a bimbókkal,majd jőhet a szex. Volt csúszka massz,nem szabad kihagyni,újabb szopi, nyali,lovastúra,misszionárius,oldalsó támadás, de ezekről majd legkőzelebb,mert ide még visszajővők az biztos.

Együttlét: Azt éreztm, hogy mindenben rutinos,ő maga is akarja élvezni és megtesz mindent, hogy élvezze is.Valamennyi póz élvezetes volt. Nem tudom mivel foglalkozott,de jó, hogy ezt csinálj,nagyszerü vele a szex,kiváló szrető, ha tehetném reggeltől estig dugnék vele.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlott szexpartner! Köszönöm Lilu!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicibaszó beszámolója
2018-04-16 10:12:40
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: pár éve jártam nála valahol a 13 kerben

Lakás: lakás otthonos,új,és barátságos

Külső: cicik miatt mentem

Hozzáállás: kedves volt nagyon,bár akkor még csak masszt vállalt,most hogy van több az adatlapján újra megfogom látogatni

Együttlét: francia jó,na és azok a cicik...

Elégedettség és Ajánlás: aha,merem ajánlani

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pongo11 beszámolója
2018-03-26 14:34:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre sikerült és meg is beszéltük az időpontot.

Lakás: Normál, két szobás, a célnak tökéletesen megfelelt. Tiszta, a fürdőszoba kádas, függönyös. Száraz törölköző. A szobában masszázságy és szivacs, tükrök, szék, komód.

Külső: Vagy 5-6 éve jártam már a lánynál, ahhoz képest sokat változott, felszedett legalább 10 kilót, igaz én is, de ő nagyon arányosan. Van ugyan már poci is, de szép tömör hatalmas mellek, kemény feszes popsi, formás lábak és szép arc. Együtt, nagyon kívánatos, akcióra csalogató,egy bárban biztosan kikezdenék vele. Ahogy írták a beszámolóban, már az előszobában meghágtam volna!

Hozzáállás: Már a fogadtatás is nagyon kedves volt, pedig azt hiszem nem ismert meg, de kaptam puszit, kedves mosolyt, barátságos eligazítást a továbbiakhoz.Gyors fürdés után vissza a kis kéjkuckóba és egy hosszú öleléssel kezdtünk, apró puszikkal, simikkel majd egy hosszabb csókkal.Levegővételnél már érezhette, hogy a farkam toppon van. Miközben lefejtettem róla a necc cuccot, ágyékomhoz nyomta a farát, mint aki ott is érezni akarja a keménységet.Megmarkolta hatalmas melleit és nyomultam rá erősen, legszívesebben azonnal bedugtam volna.Érezhette bennem a feszültséget és elindult lefelé, majd pillanatok alatt rábukott a farkamra és szopott ahogy kell. Általában jó bírom, de most nagy volt a feszültség és a vágy, hogy ezt az opciót kihasználjam, elindítottam a baszó mozdulatokat és hamarosan elengedtem az utódokat.Jól esett a megkönnyebbülés, kezdődhetett az igazi szeansz.

Együttlét: Masszázs, leginkább csúszka masszázs, jól beolajozott testtel. Imádtam a mellein elkenni az olajat. A csúszkában kölcsönösen francia a 69 es formulában. A nyalást nagyon élvezte, talán a csúcsra is jutott, én is szívesen nyaltam, de már vágytam, hogy benne legyek. Szinte megérezte, vagy ő is így volt vele, mert azt vettem észre, hogy szépen beigazítja a farkamat és lassan, finoman belecsusszan. Nem tudom mikor varázsolta rá a védőköpenyt, de rajta volt és úgy tüntette el a nagyvezért.Nem mozogtunk gyorsan, de így nagyon jó volt érezni, látni ezt a dögös nőt, ahogy élvezi a mozdulatokat.Néhány perces lovaglás után átváltottunk kutyába és ekkor kezdődött a keményebb menet. Nagyon felpörgetett a látvány, az érzés és teljes erővel toltam neki. Amikor a tükörben megláttam a hatalmas kalimpáló melleket, elborult az agyam és hamar végem is lett. Leheveredtünk a szivacsra némi lihegés után dumcsiztunk egy kicsit. Lassan közeledett az időm vége, így nem forszíroztam újabb menetet. Megittam a felkínált ásványvizet és elindultam a befejező tisztálkodásra.

Elégedettség és Ajánlás: Remekül éreztem magam, jól tettem, hogy engedtem a beszámolók csábításának és ismét felkerestem Lilut. Úgy gondolom, hogy visszajövök még és nem évek múlva. Nagyon ajánlott hölgyemény.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bublegum beszámolója
2018-03-10 16:14:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Régebben nem ment, de most elsőre felvette, és szinte azonnal meg tudtuk beszélni a találkozót!

Lakás: Lakás újépítésű, tiszta és rendezett, a szobák és a fürdő is teljesen jó, szoba minimál berendezés, ami a célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Igazi milf a húsibb fajtából, de ahol kell feszes, és kemény. Huncut szemek, csinos nő. Kedvenceim a cicik, feszesek, kemények, nagyok, és nagyon jól reagálnak a kényeztetésre.

Hozzáállás: 1 órát voltam vele, kedves, odaadó, és kellőképpen kezdeményező is, szereti amit csinál!

Együttlét: A szobájában megbeszéltük mit szeretnék, levetkőztem, elkísért tusolni, majd mikor visszaértem már ott várt engem, itallal kínált, plusz pont emiatt. Igazából a vállam is fájt, ezért is kerestem olyan hírdetőt, aki masszírozni is tud. Na a masszázs a végére maradt! ;) Mikor hozzám bújt már nem akartam mást, mint megkapni őt! Puszik is csókok csattantak, nem igazi nyelves, de az is játszott kicsit. Kezemmel már markoltam, simogattam ahol értem, aztán végre azok a gyönyörű feszes mellek is előkerültek, meggyőződtem róla hogy valódiak, nem is egyszer. Már akkor kemény voltam, aztán ott állva elkezdett szopni, szép látvány annyi szent, és jó a technika is. Mivel át akartam adni magam teljesen az élménynek, ezért leheveredtem, így folytatta, néha-néha a szemembe nézve közben, és kis köpödéssel megspékelve. Nem akartam teljesen önző lenni, ezért kértem hogy nyalhassam, amit örömmel fogadott, már jó nedves volt, tiszta finom puncit kaptam, amit nem győztem nyalni, csókolni, jól mehetett, mert a visszajelzések jók voltak. Közben a bimbók is keményen álltak, mivel ő már egy nullra vezetett, kértem hogy lovagoljon meg. Gumi fel és hajrá! Apám azok a mellek, ahogy ugrálnak előtted, ahogy értem csókoltam markoltam, eszméletlen milyen feszesek és teltek, gyakorlatilag így lett végünk. Kettő-egy neki! :) Letisztogatott, majd kaptam egy masszázst, ami közepesen erős volt, közben beszélgettünk is, ebben is jó partner. Mivel még időnk megengedte kaptam egy cicis csúszkát, ezt ki ne hagyja senki, majd újra hadrendbe álltam, és nekem esett ismét, szopta, nyalta a farkam, volt egy kis kebelsex is, ahogy a farkam elő-előtűnt a cicik közül az felejthetetlen. Sajnos a döntetlent már nem tudtam kiharcolni, így Lilu nyerte a hancúrunkat.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, és nagyon ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kalandorka11 beszámolója
2018-02-14 11:22:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon, sms, mindig sikeres.

Lakás: A lakás rendezett, tiszta a célnak tökéletesen megfelel. A fürdő kádas zuhany, jól felszerelt.

Külső: Az arca szép, a teste, mint egy XL-s modell, egy bombázó, ha a közelébe kerülsz biztosan dagad a gatyesz. Már az előszobában elindul a gyönyör terápia, finom, lágy üdvözlő csókok, alig fedett duzzadó keblek, picinyke tangával díszített kemény, gömbölyded popsi percekig az előszoba rabjává tesz a csodás test látványa.

Hozzáállás: Mindig kedves és finoman kezdeményez, ugyanakkor szinte lelkesen fogadja a másik fél kezdeményezését. Most csak egy órát terveztem, de valamivel több lett, Lilut nehéz elhagyni, kivenni, leszállni, abba hagyni.

Együttlét: Ezúttal nem részletezném, hiszen megtettem már, de nem hagyom ki soha a 69 es formulát, szuper vele a doggy, ahol kiélhetem a döngetős hajlamomat, és nagyon finom, igazán gyengéd szeretkezés alakult ki a misszionáriusoknál. Ez igazán barátnős hangulatú, csókokkal, mell szopásokkal, lassú és gyors coitusszal. Így is lett végem, talán mindkettőnk örömére.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan kielégülve, megkönnyebbülve távoztam ezúttal is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
swinger1 beszámolója
2018-01-25 08:38:51
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, első hívásra sikerült.

Lakás: A lakás a célnak megfelelő. Tisztaság mindenütt. A fürdőszoba kádas, bőséges tusfürdővel. A szobában masszázságy és földre helyezett laticell, szék a ruháknak és tükrök, párnák.

Külső: Lilu szép arcú, nagyon dögös megjelenésű, érett hölgy. A legfrissebb képei hűen visszaadják a valóságot, de az egyénisége teszi teljessé a képet. Nagyon kedves, odaadó szeretőt sejtet már az első pillanatok is, a testi adottságai meg fokozzák a szexuális vágyat. Dús keblek, kemény, kerek popsi, melyek már az előszobában levesznek a lábadról.

Hozzáállás: Kezdeményező és alkalmazkodó.A normál szeretkezés határain belül szinte mindent csinálhatsz. A másfél óra alatt minden pillanatot élveztem vele.

Együttlét: Az együttlét minden részletét nem tudom visszaadni. Volt egy rövid felvezető masszázs, amiből jött a vadítóan izgalmas csúszka, melynek csúcspontja a 69-es játék, amiben akár orgazmusig lehet izgatni. De azt most nem forszíroztam, néhány pózban kisérteni akartam a gyönyört. Csúszkából most is lovagló következett, pornós kifeszülésekkel és csókos bújásokkal. Váltanom kellett és átmentünk kutyás állásba.Ezt hosszabb távon nem lehet túlélni. Szűk punci, feszülő kerek popsi, harangozó hatalmas mellek és a kéjes hangok csábítottak a vad döngetésre, de megnehezítik a túlélést. Váltást kezdeményeztem és misszionáriusban folytattuk, ami már az igazi szeretkezés perceit hozta. Hosszú csókok, gyengéd dugások fűszerezték az aktust, egész addig amíg egy ütemesebb dugás sorozatot követő erőteljesebb hanghatás megpecsételte a sorsomat, és noha szájba akartam küldeni az utódokat, az aktus során a gumiba lőttem őket. Hosszabb lihegés, egy kis dumcsi, zuhany és búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Csodálatos 90 perc volt, remélem hamarosan megismételjük!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_fuvolista beszámolója
2018-01-08 13:10:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elsőre sikerült.Egyeztettünk is időpontot.

Lakás: Lakás a célnak megfelelő, minden fontos kellékkel es tisztasággal.

Külső: Külső csodas!Szép arc magas termet, mindene a kedvenc méretemben,mint a kepeken is látszik,nem egy gebe,inkább L vagy XL modell.

Hozzáállás: Lilu nagyon kedvesen fogadott, kőlcsönö buékozással kezdtük es két puszival, egyik szájra,ami fokozta a felajzott hangulatomat. Megbeszeltük a program tervet es irány a fürdő.Kijövet simogatások,ölelkezés es lassan kihámoztam az egyébként tetszetős anyagból.Közben elcsattant egy két csókocska, az összhatástól meg keményen felallt a farkam.Keményen nekem feszült hatalmas melleivel, farkamat a combjai közé fúrtam,markolásztam fenekét es a melleit es csókoltam ahol értem. Legszivesebben állva megdugtam volna!

Együttlét: Lekerültünk végre a latcellre es pillanaok alatt szájába kapta a farkamat.Eszméletlen jo fuvolázást adott elő,csoda, hogy kibírtam.Következett egy alapos olajozás, ahol nekem a mellei jutottak,majd jött a csuszka, egész testre.Frenetikus élmény, ahogy azok a mellek a kemény bimbóikkal karcolják a testem.A csuszkába van egy fuvola szólo is, de már kõlcsõnösen, 69 es formában.A nyelvem végre kiélhette magát a finom punciján es el is merült benne. Ú vettem észre tetszik neki és egy kicsit az ujjaimmal is besegítettem. A hatás csodálatos volt,de nem volt megállás mert a farkam acél keménységgel várta a végzetét.Ezt hamrosan megkapta, mert Lilu a védelem felhelyezése után ráült es a szorosan fogó hüvelyben eltüntette a farkamat.Kicsit lovagolt, majd rám dőlt es csak a farát járatva ügettünk tovább.Az egyre ütemesebb vágtában elveszítettem a kontrolt es kilŐttem az utódokat. A pihegés után kaptam egy levezető masszázst, mad zuhany után elköszöntem.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében csodálatos programom volt egy szépséges bombázóval. Mit kívánhatnék így az új év elejénő Köszönöm LILU!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hármasban3 beszámolója
2017-12-18 18:01:04
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Üzenet és telefonos megerősítés.

Lakás: A célnak maximálisan megfelelő, csak a legszükségesebb felszerelések, masszázságy, laticell, szék, komód és tükrök. A fürdőszoba kádas, sok tusfürdővel és szájvízzel. A parkolás fizetős, de van hely.

Külső: Az új képei nagyon valósághűek, a korábbihoz felszedett pár kilót, de a teste így is fantasztikusak, Mellei még nagyobbak, 100 nál biztosan több és kemény kerek popsi csábít. Arca szép, frizura gondozott, de ez elmondható minden részletről. Az a tipus, amelyiknél áll a fa..om ha rá nézek és le nem kókad amíg nézlek!

Hozzáállás: A hozzáállása igazodik az alkatához.Szerintem tudja, hogy a pasik zöme azonnal az ölébe ültetné, textilia nélkül! Egyébként nagyon kedves, üdítővel, édességgel kínált, de én a zuhany után leginkább a kicsomagolás választottam. Nem kellett túl sokat, szerencsére, mert a dákóm már igencsak ágaskodott.Másfél órát kértem, mert már volt tapasztalatom az idő múlásáról. Liluval gyorsan repül!Megbeszéltünk mindent, amiben a masszázsból csak a csúszka maradt, azt ő is nagyon kedveli.

Együttlét: A csúszkában már benne a kölcsönös francia, leginkább 69 es formulában és szinte észrevétlenül térünk át a szex lovaglórészére.Úgy tűnt ezt is kölcsönösen szeretjük. Intenzitása változó, de még kifulladás előtt váltottunk és megfuttattuk a kutyát is. Ezt elég nehéz túlélni, ezúttal nem is sikerült és előttem az első patront. Védelem le, utódok becsomózva és egy kis pihegés, összebújós dumcsi után a simogatás, a finom csókok kódolják a következő menetet. Nagyon finoman, lágyan csókol, nyelve nem végez garat vizsgálatot, szeretem ezt a módit.Hanyatt fordítottam és élvezkedtem a hatalmas, jó tartású ciciken, majd a tündérvölgybe látogattam. Kelyhecskéje szépen megnyílt a nyelvemnek, szirmai kinyílottak, bibéje megkeményedett és szinte ontotta a mézes nedűjét. Elidőztem itt egy darabig, csak amikor éreztem, hogy közelít nála a gyönyör pillanata, akkor dörzsöltem meg az új védelmi felszerelést kapott farkammal. Miközben száj ajkaink csókban forrtak össze, a kemény farok elmerült a kehely mélyére. A lassú alámerülést egyre gyorsabb, hevesebb fel-leszállás követte, ami a finomabb szóhasználattal is felért egy hatalmas dugással. Néhány perc múlva ennek is vége lett, csakúgy mint a randi tervezett idejének.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében milyen voltő Ezt az olvasókra bízom. Ajánlom-eő Nem, megtartanám magamnak! Na jó menjetek, de azért legalább hetente egy időpont maradjon nekem is!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hosszúvágta_archivalt2021 beszámolója
2017-12-06 13:24:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, nagyon kedves hangja van.

Lakás: Nem túl régi építésű, egyszerű 2 szobás lakás.Egy kis szobában fogadott. Minden szükséges berendezés megvolt és tükör elől, hátul.Tisztaság a szobában és a fürdőben is.

Külső: Nekem tetszett az arc, a popsi, a mellek, a combok, minden jól markolható.

Hozzáállás: Absolute kezdeményező, mégis figyelmes, igyekezett kitalálni mit is szeretnék,mivel eléggé elvarázsolt a látvány, mindent eltalált.Egy órát terveztem, de egy kicsit megcsúsztunk, ám nem vette zokon.

Együttlét: Sok-sok élvezetes dolgot csináltunk. Címszavakban sem lenne egyszerű, az élményt így átadni meg képtelenség.Volt egy kis masszázs, majd csúszka, ó azok a csodálatos mellek!Farkam csúszkált a mellei közt, a Vénusz dombon, a nagy és kis ajkak közt, majd 69 es figura. Istenien szopik és nagyon jól reagál a nyalásra, talán el is élvezett, amikor megdugtam a nyelvemmel.Védelem fel és a csúszkából meglovagolt rendesen.Hatalmas mellei harangjátékán a szemem elélvezett, miközben a farát markolászva húztam magamba.Egy idő után váltottunk misszibe, majd kutyába, de itt hamar elkapott a lendület és egy-két perces igen intenzív baszás után kiürítettem a tárat, pedig ez a póz, a csodás popsi, a beszűkült punci, a harangozó mellek több időt érdemeltek volna!

Elégedettség és Ajánlás: Összességében csodálatos volt, kamaszkori szomszéd asszonyos álmok elevenedtek meg.Nagyon ajánlott hölgyemény.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kalandorka11 beszámolója
2017-11-15 18:15:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, simán ment.

Lakás: A célnak tökéletes, a tetthely laticell, tisztaság mindenütt, fürdőkád függönnyel.Kellemes zene, ásványvíz édesség.

Külső: Szép arc, nem soványka, nagyon kívánatos minden testrésze.Méretes keblek, kerek, kemény popsi, olyan asszonyos alkat. Egy szinte semmit nem takaró ruciban fogadott és már a köszöntő csókos puszi során felállt a farkam, amikor egyik kezem a mellére, a másik a fenekére tapadt. Ott az előszobában megbasztam volna! De első a higienia, cipő le, ruhák le és irány a fürdőszoba.

Hozzáállás: Tökéletes. Kedves, kezdeményező és jól viseli a másik fél kezdeményezését is, akár a lendületesebb hozzáállást is. Bármely helyzetben kész a dugásra és ha élvezi jön a visszajelzés is.Nem fogja vissza magát, biztat ha jó neki, és az ösztönző dicséretei sem hiányoznak. Igazi nő, igazi szerető!

Együttlét: Ezúttal több időt kértem tőle, így mindent kiélveztem vele amibe belekezdtünk. Most is masszázs, majd csúszka és 69 es formula volt a hangolódás és felvezetés elemei. A 69 es most kicsit tovább tartott, nyaltam a puncit, a popsit, ahol értem. Kicsit bevetettem az ujjaimat és a hosszabb játéknak egy gyönyörű élvezés lett az eredménye a részéről. Nagyon tetszett.Egy kis pihegés után tovább szopott, de közben valami varázslatosan ellátta a farkamat a védelemmel, majd belé ült. Lovagolt néhány percig, majd forgolódtunk egy kicsit, miközben missziben is elmerültem a csodás puncijában. A végjáték a doggynak maradt, ami igazán fantasztikusra sikeredett. Régen dugtam ilyen lendülettel, vággyal és élvezettel. Közben az ujjam elkalandozott a popsi nyílására, de a behatolást elhárította, egy határozott kézmozdulattal "ezt most ne" kíséretében.

Elégedettség és Ajánlás: Liluval ezúttal is csodálatos volt, ajánlom azoknak akik a szexet érett, asszonyos alkatú nővel szeretik. Én imádtam ezt az időt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kalandorka11 beszámolója
2017-10-25 12:08:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
régi képek

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. (Korábban nem fogadott értékelést, így csak az emlékezetemre hagyatkozom.)

Lakás: Viszonylag új, 2 szobás lakás, ahol voltunk kellemes, célnak megfelelő kialakítással, masszázságy és laticel a tetthely. A fürdőben kád, függönnyel, sok tusfürdővel, szájvízzel. Tisztaság mindenütt.

Külső: Nagyon dögös megjelenésű,magas, kellemesen domborodó alkat, olyan első látásra, "húú, de megdönteném" típus. Arca szép, ápolt, csakúgy mint az egész nő.Mellei nagyok, szépen ejtősek, imádni valók.

Hozzáállás: Egy órát voltam vele, végig nagyon kedves és aktív volt.Néhány dolgot ő ajánlott, vagy felhívta a figyelmem, pl. közös fürdés,csúszka, 69.De menet közbeni pózváltást is amiről úgy gondoltam az lehet a kedvence.

Együttlét: Rövid masszázzsal kezdtünk, majd csúszkamasszázs, ami fantasztikus, mert minden testrészét beveti, amivel izgalmas ez a játék. A melleken a fő hangsúly, de a popsi, a nyelv és az ajkak sőt a punci is sokat játszik. Hozzá nyomja minden keményebb testrészhez és érezni , látni, hogy ő is nagyon élvezi.Közben a kezeim is dolgozhattak, bejárták az egész testet, minden zugát és domborulatát. Már nagyon dugni akartam, de rám szólt, várj még. És jött a 69 es figura, farkam mint a kikötői cölöp, ő pedig szopta, na én meg akkor nyaltam, puncit, popsit egyaránt, majd bevetettem az ujjakat is. Ez már neki is sok lehetett, ajkaival felnyalta az óvszert és szépen bele ereszkedett a farkamba. Hú, nagyon szűknek bizonyult a bejárat, de megoldotta és kéjes arccal ereszkedett benne tövig.Kurva jó érzés volt, eljátszottunk így egy ideig, majd megkérdezte akarom e hátulról. Már hogyne akarnám és már pucsitott is. Lassan becsusszantottam és is hamarosan döngettem is rendesen. Úgy tűnt nagyon élvezi, de minden jónak vége szakad egyszer, éreztem, hogy hamarosan végem, és mert szájba akartam élvezni, le a gumi, farok a szájba és tűz.

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus egy óra volt Liluval és nagyon remélem lesz még folytatás és akkor már nem zavarja az ifjúi korom sem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akár kánikulában is, sokkal jobb vele megizzadni, mint kint a tűző napon.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
swinger1 beszámolója
2017-10-19 11:23:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon szóban vagy írásban, illetve mindkettő.

Lakás: A lakás kellemes, a célnak megfelelő, a fürdő felszereltsége rendben van.

Külső: Szexi öltözékben fogad, szinte mindig másban. Arca kedves, szépnek mondanám, a testalkata nagyon dögös, esetleg bombázó, igaz az utóbbi időkben felszedett jó néhány kilót, de még így is szuper.Mellei nagyok, kemények csakúgy a popsi is.Természetesen ezek a kedvenc testrészek, no meg az ajkai és a puncija, mikor melyik van programon.

Hozzáállás: Az együttlét során kezdeményező,de mindig eljutunk a kedvenc részletekhez. A kedvessége végig jelen van és érzem, hogy a legjobbat akarja kihozni. Legutóbb 1 órát voltam, ami nagyon gyorsan elrepült.

Együttlét: Az együttlétünk során most csak két pózt gyakoroltunk, a csúszka során 69-ben készítjük elő egymást, imádom amikor nyelvével, ajkaival kezelésbe veszi a dákómat, miközben én nyalom a finom, illatos, lédús punciját.Közben érzem, ahogy a melleit is beveti a keményítéshez, majd kőkeményre szopja a farkamat, felvarázsolja rá a védelmet és szép lassan beleereszkedik egészen tövig, majd kicsit vár és elkezdődik a lovaglás. Megjáratja fel-le, ki-be, majd rányomul tövig és rám borul. Mellei behorpasztják a mellkasomat, de nagyon élvezem. A lovaglóból átfordultunk misszionáriusba, felhúzta a lábait és toltam neki rendesen. Szereti ha alaposan megcsinálják, ezért igyekeztem kitenni magamért. Úgy tűnt sikerült elkapni a ritmust és a hangulatot, mert mindkettőnk nagy örömére az utolsó 1-2 perces hajrá meghozta a tüzijátékot és egy hatalmas csókkal megpecsételtük az eseményt.

Elégedettség és Ajánlás: Ezek után mit mondhatnék milyen volt, csak szuperlatívuszokban fejezhető ki. Aranyos, dögös, kívánatos, remek szerető, aki nem fanyalog egy kemény dugásnál. Ajánlom persze, de nem nagy lelkesedéssel, mert még a végén nem marad szabad idő kapacitása rám!

Köszönöm, drága Lilu!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.