SzexpartnerNelly+36 30 / 701-3474Budapest XIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Nelly vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIII. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 701-3474 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
57 kg
Mellbőségem
80 cm
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
11 órától 19 óráig
kedd:
11 órától 19 óráig
szerda:
11 órától 19 óráig
csütörtök:
11 órától 19 óráig
péntek:
11 órától 17 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
50
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
922219x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Kék
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves Uraim ! Akkor is nyugodt szívvel hívjatok, ha a "zöld kagyló" nem villog ! Köszönöm! Elnézését kérem mindenkinek, de romákat NEM FOGADOK ! A ház- és lakás is kamera rendszerrel van felszerelve ! Megértéseteket köszönöm.
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (54 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
Csa86 beszámolója
2024-01-03 16:49:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Könnyen ment. Még decemberben volt a randi.

Lakás: A rendőr palota mögött, van a főhadiszállás. Érdemes vigyázni, nehogy túl nagyot lőjél a fehér paintball golyókkal, még azt hinnék a kékek, hogy korábban is te voltál a szürkével.;)

Külső: Lover1 kolléga jól megfogalmazta térdre rogyott áhitatában: Kifutóra való, címlap lány.

Hát igen! Egyszerűen gyönyörű. Ad is magára rendesen. Tökéletes barnaság, sehol egy gramm felesleg. Igazi kortalan szépség. A szilikon cici az kár volt. De ezt ő is tudja. "A" kosár nem vonna le a pontokból, sőt..

Azt mondja a képei régebbiek. Én nem látom a különbséget. Most épp hamvas szőke, és hosszabb a haja.

Beszélgettünk a fotóiról. Azok feszültek. Nelly egy laza, jókedélyű nő, természetesen hozza a női bájt, kecsességet. Nem kell hozzá izzadt pózolás.

Egy másik kolléga megjegyezte, csodálatos ami Nelly-ből árad. Igen egyetértek. Nagyon egyben van Nelly.

Nem érdemes semmit kiemelni, úgy jó ahogy van, egészében.

Hozzáállás: Esztétikuma mellett jó társalkodó. Remekül oldja a hangulatot. Vendégcentrikus, megtesz mindent azért, hogy elégedetten távozz.

Együttlét: Ismerkedtünk egymással szexuálisan. Persze volt köpködős, szenvedélyes, szemkontaktusos francia. Volt kutyusban popsi markolós, eszelős döngetés.

De ez csak puhatolózás volt.

A szeretkezésig még nem jutottunk el.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom Nellyt! A vidám, kortalan, cserfes, szép nőt. Jól fogod érezni vele magad.

Azt érzem, hogy kölcsönös szenvedély is van benne, viszont ahhoz falat kell bontani. Ez is érdekes kaland lehet!

Kicsit lazítsd le magad a randi előtt, mert szépsége zavarba ejtő, és előhozhatják a komlexusaidat.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lali68 beszámolója
2023-07-05 22:32:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk,pár órával később találkoztunk.

Lakás: Új ház,modern lakás,szobában jó nagy ágy,a fürdőben van minden ami kell,parkolás könnyű volt.

Külső: Nelly magas ,szőke hajú,kedves arcú nő,de a külső másodlagos ami belülről árad Belőle az valami csodálatos.

Hozzáállás: Nagyon kedves, figyelmes aranyos,vicces,tündéri nő.Végig nevettük az egy órát,nagyon jó volt Vele lenni.

Együttlét: Belépéskor mosolyogva fogadott,ezzel megalapozta az előttünk álló időt.Bekalauzolt a szobába,ahol levetkőztem és mentem fürödni.Állva kezdtük egymást felfedezni,apró csókokkal,simogatással.lekerültek róla a fölösleges ruhadarabok,a fenekét,cicijét markoltam,a punciját izgattam.Közben Ő is megtalálta a farkamat és egyre hevesebben csókolóztunk.Letérdelt elém és elkezdődött az orális kényeztetésem.Érzékien,finoman kezdte aztán egyre vadabb,szenvedélyesebb szopás lett belőle.Nyalta,falta mindenhol,köpködte is közben,Én meg csak álltam és élveztem a helyzetet.Időnként azért elkaptam a cicijét amit nagyon jó volt markolni.Kértem,hogy feküdjön fel az ágyra,hogy Én is kényeztethessem Őt.A lába közé hasaltam és nyaltam a punciját és,hogy nagyobb legyen az élvezet ujjaztam is közben.Meg is dicsért a ténykedésemért.Aztán újra Ő vett a szájába amit annyira élveztem, hogy nagyon elszaladt az idő.Gumihúzás után szemből kezdtem el dugni.Vadul,szenvedélyesen dugtam, nem kíméltem a drágát,de Nelly bírta a tempót.Közben apró csókokat váltottunk és malacságokat suttogtunk egymás fülébe.Nelly ebben is partner volt,csókolóztunk,nevettünk,keféltünk,nagyon jó volt.Feltérdelt az ágyon és hátulról is Belé hatoltam,csak most vettem észre,hogy milyen szűk puncija van,kellemesen szorította a farkamat.Fogtam a farát úgy húztam magamra, majd a mellét markoltam.Lehúztuk a gumit a franciás befejezéshez.A kezével és a szájával elégített ki,a végén nagyot élveztem a szájába.Fürdés után még beszélgettünk kicsit aztán eljöttem.

Elégedettség és Ajánlás: Nelly csodálatos nő,nagyon jól éreztem Vele Magam.Köszönöm drágám ezt a vidám órát.Csókollak!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jozsef88 beszámolója
2023-06-13 17:37:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nellynél már voltam egyszer korábban és gyorsan felvette a hívásomat, sikerült is időpontot egyeztetnem gyorsan vele háromnegyed egy óra körül :)

Lakás: Lakás nagyon szép kényelmes és a fürdő nagyon tiszta rengeteg tusfürdő, szájvíz dezodor megtalálható benne.

Külső: Nelly egy magas szép arcú szőke hajú nő :)

Kedvenc testrészem a szája, mellei és a puncija is de úgy mindene tökéletes ;)

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező és kedves volt Nelly az egész találkozó alatt ;)

1 órát töltöttem vele.

Együttlét: Zuhanyzás után csókolózni kezdtünk hosszabb ideig közben simogattuk egymást, ez nagyon jólesett. A farkam sajnos a vernyomásom miatt most nehezebben merevedett fel de nem volt gond, csak a vérnyomásom ne lett volna magas vagy ez a rossz közérzet nekem. Nelly a popsiját dörzsölte a farkamhoz ez nagyon izgató volt már itt azt hittem elélvezek :D

Ágyra feküdtem elkezdett nagyon finoman szopni :) ilyen finom franciát csak ő tud, másnál nem tapasztaltam ilyen kényeztezést ;) annyira izgató volt ahogy franciázott hogy mikor paskoltam finoman a farkammal a nyelvét el is élveztem annyira izgató volt :D csak úgy folyt a sperma a farkamból :D

Megtörölgetett, beszélgettünk pihenéskor. Folytattuk a 2. menettel gyorsan felmerevedtem a finom szája segítségével, és egy kis idő után lovagolni kezdett. Ez jó volt élvezte is, én is élveztem. Most csak ez a póz volt szex közben de majd úgy is meglátogatom, így franciás befejezés volt, és viszonylag gyorsan elélveztem újra :) legközelebb hátulról szeretném hosszabb ideig dugni Nellyt, ezt a pózt szeretem a legjobban :)

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem jó randim volt Nellyvel, örültem hogy újra találkozhattam vele :)

Ajánlom természetesen magamnak :)

Szia Nelly :) csókollak!

Majd még találkozunk! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_imi_hendrix beszámolója
2023-05-02 21:10:42
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonáltam. Gyorsan ment, két óra múlva már cuppogtattam is az orcáját.

Lakás: Nagyon szép, újszerű lakás, minden patika. Parkoló és BKV is van bőséggel.

Külső: Egy kiváló karban lévő, negyvenes MILF-Barbie, akivel nagyon szeretek babázni. Magas, karcsú, hosszú lábak, szuper combok, harapnivaló kis popsi, szőke haj és kék szemek, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Szexi fekete cuccban és tűsarkúban várt.

Hozzáállás: Példás a hozzáállása, a kisujjában van a férfi, engem most is úgy megvett, mint egy hathetes malacot. A huncutkodáson túl is osztályon felüli vendéglátásban van részem nála. Bírja a poént is, úgyhogy a kölcsönös szemtelenkedések során ritkán szomorkodunk :DD

Együttlét: Belépés, nagy mosoly, puszi. Megdicsértem, hogy milyen lenyűgözően néz ki, és már markoltam is a popsit, annyira nem bírtam magammal. Ha nem lennék ilyen javíthatatlanul romantikus alkat, akkor legszívesebben már ott nekitámasztottam volna a falnak és jól megizé... izé, szóval na. Persze, ott akkor ilyen nekem eszembe sem jutott, úgyhogy letéptem magamról a ruhát és rohantam a fürdőszobába. Visszatérve állva nekiestem, és a smacizós tapizás közben úgy hullottak róla a ruhadarabok, mint ősszel a levelek. Közben a kezem a puncijához tévedt, ekkor a bugyit ledobta és az egyik lábát az ágyra feltéve jelezte, hogy menjek le és tegyem a dolgom. Leguggoltam és előnyaltam, aztán az ágyra keveredtünk, ahol Nelly rátalált a pöcörőmre, és egy nyálfolyatós, szembenézős szopással kereste a kedvemet, igencsak nagy sikerrel. A furulyaszólója után 69-be kértem, hogy teljesen kiélvezhessem az ízvilágát, mielőtt a romantikára térünk. Szemből nem erőltettem vele a dolgokat, mert ilyen lábakkal a nyakamban legfeljebb egy percre van esélyem nála, ezért az ágy mellé állva kértem, hogy adja rám a babaruhát, aztán hátulról fogtam neki a szerelmeskedésnek. Észbontóan szűk a muff, és ha ez még nem lenne elég, az izmaival úgy tud játszani veled, ahogy akar. Szerencsére ezzel nem élt vissza és hagyta, hogy óvatos duhajjal minél több időt élvezhessem hátulról. Ezután lovaglóban engedett közel magához, közben egyre malacabb párbeszédbe és egyre szenvedélyesebb kefélésbe keveredtünk. Amikor látta, hogy nekem már nincs visszaút, bevetette a titkosfegyver punciizmokat, én meg akkorát fröccsöntöttem, mint szódás a lovát. Takarítás után szomorúan tapasztaltam, hogy elment az időm, pedig még úgy szerettem volna élvezni a testréseinek melegét. De ha menni kell, menni kell. Összekaptam magam és búcsúcsókot kezdtem lopikálni az ajtóban, ami nem volt jó ötlet, mert Nelly nagyon aljas és disznó módon egyből felállította a farkamat... A kis piszok harsányan kacagott, én meg sóhajtozva menekülőre fogtam:)

Elégedettség és Ajánlás: Belevaló, korrekt, figyelmes lány és rendkívül odaadó szerető, aki a tudását és tapasztalatát nem a gyors kivégzésre használja. Ajánlom azoknak a kollégáknak, akik minőségi időként tudják megélni azokat az órákat, amiket egy minden boszorkánytudománnyal megáldott pesti dáma karjaiban tölthetnek:)

Nellym, köszönök mindent. A búcsújelenetért még számolunk, mert sok időmbe és légzőgyakorlatba telt, hogy az utcán már ne kelljen takargatni a csúnyámat:) Addig is puszillak nagyon

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
noroger beszámolója
2023-03-31 20:54:07
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Contact: Easy on the phone.

She has a lovely voice and it was natural to stay in the mood

She texted me her address and it was easy to find

Place: A Modern apartment, a good, big bed.

Nothing fancy but just what you need.

Clean and decent.



Plenty of gels and mouthwash, good towels and a nice shower

Looks: Those legs on stilettos had me going straight away, a great body and an enchanting smile.

She is just so sexy!

Attitude: I felt welcome right away.

She is the most friendly host and wanted everything to please me.



Her English is really helpful; her choice of words sometimes hilarious, but just like she says: everybody will understand her.

Act: Everything I wanted her to do was done with great know-how:-)

I should not elaborate too much here...

Satisfaction and Recommendation: I am looking forward to the next time with her.

Need I say moreő

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jozsef88 beszámolója
2023-03-13 20:33:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nellyvel könnyen tudtam időpontot egyeztetni, szerencsére tudtam is menni hozzá 15 órakor.

Lakás: Lakás nagyon szép volt, kényelmes, célnak tökéletesen megfelel. Fürdő is nagyon szép, többféle tusfürdő, szájvíz és dezodor is rendelkezésre áll a felfrissülésre.

Külső: Nelly külsőleg tökéletes a korához képest egy bombanő! :) kedvenc testrészem ha lehet mondani akkor a finom szája, mellei, és a finom puncija is. De úgy az egész teste hibátlan.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező volt, és nagyon kedves is. 1 órát töltöttem Nellyvel ami gyorsan eltelt :(

Együttlét: Zuhanyzás után a szobában állva kezdtünk csókolózni, közben simogattuk egymást.

Kezdett merevedni a farkam fel is állt, és Nelly megfordult én markoltam a melleit segítettem neki a melltartót levenni :)

Előtte a popsijával dörzsölte a farkamat, már ez is nagyon izgató volt.

Az ágyon folytattuk egymás kényeztetését, a fenekét simogattam ő izgatta a farkamat. Utána elkezdte a franciát. Szemből csinálta és mondta hogy jó a farkam mérete nagyobb is az átlagnál, ez jól esett nekem megköszöntem neki a dicséretet. Elkezdett szopni, szemkontaktus végig a részéről, közben mosolygott is. Nagyon izgatóan franciázott nagyon kellemes volt nekem, többször a nyelvéhez paskolta a szerszámomat, egyszer én is megpaskoltam párszor de csoda hogy nem élveztem el ettől a szép látványtól. 69et kértem, kicsit újjaztam a punciját is és nyaltam is. És mondta nekem hogy szeretne beleülni a farkamba. És lovagolt kis ideig, láthatóan nagyon élvezte a lovaglást, én örültem hogy élvezi a szexet :)

Utána éreztem hogy elélvezek és pár perc után szájba élveztem és így ért véget az első menet. Utána kicsit beszélgettünk és kértem folytassuk. És elkezdett ismét franciázni, kis idő múlva fel is merevedtem amit szóvá is tett hogy ismét milyen keményen áll :) egy kicsit csókolóztunk még, közben verte a farkamat ami már kökemény lett és kértem hogy kutya pózban szexeljünk még egy kicsit. Nagyon jó volt a szűk puncija, sajnos nem is bírtam sokáig, csak pár percit tudtam tartani magam és másodjára is elélveztem. Hagyott lenyogodni a puncijában utána kaptam egy pohár vizet ami jólesett. És utána zuhanyoztam és csókkal köszöntünk el egymástól :) mondta hogy jöjjek máskor is, megfogom még látogatni ebben biztos vagyok.

Elégedettség és Ajánlás: Számomra egy nagyon jó randi volt egy gyönyörű nővel :) örülök nagyon hogy megismerhettem Nellyt. Én az érettebb nőket szeretem, de ezt mondtam is neki :)

Ajánlani csak magamnak :D :D örülnék ha ilyen barátnőm lenne :D

Csókollak Nelly! :) találkozunk még! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lion6 beszámolója
2023-01-24 18:03:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, gyorsan megbeszéltünk mindent és néhány óra múlva ott is voltam nála.

Lakás: A lakás tökéletes, rend, tisztaság, nincsenek más lányok. A fürdőben többfajta tusfürdő van, mint a dm-ben.

Külső: Szerintem Nelly egy jó csaj. Nem a "korához képest", hanem úgy általában. Szép magas, hosszú egyenes lábak, formás cici és popsi, és az arca is nagyon bájos, mosolygós.

Hozzáállás: Egy órát voltam vele. Mivel én elég domináns vagyok, én irányítottam a dolgokat, de szerintem, ha azt szerettem volna, simán átveszi a kezdeményezést.

Együttlét: Kölcsönös francia és persze aktus több pózban. Nagyon jó vele lenni, mert érződik rajta, hogy szeret szexelni és szeretné, ha jól érezné magát vele az ember. Van benne tűz és szenvedély. Nagyon jól franciázik és szerintem szeret lovagolni is..Beszélgetni nem nagyon maradt időnk, majd következőre.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom. Én biztos vissza fogok menni hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
titi5 beszámolója
2023-01-11 23:32:30
nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam rögtön fogadott.

Lakás: A lakás rendben a célnak megfelel,

Külső: Alakja szép a korához képest jól tartja magát.

Hozzáállás: Nagyon kedves maximális hozzáállás.

Együttlét: Simogatás majd 69.be folytattuk végül NFVSz fejeztük be,.

Elégedettség és Ajánlás: Végig jól csinálta bár a köpködés a végén elmaradhatott voina.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kama11 beszámolója
2022-11-30 16:46:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam, tajekoztatott mindenrol es azonnal tudott is fogadni.

Lakás: Parkolas az utcan konnyen ment. Az epulet maga rendezett, szep lakas, nagy francia agy. Furdo tiszta es van tusfurdo valasztek ki milyet szeret..

Külső: Elsore el se hittem amikor meglattam. Sokkal fiatalabbnak mondanam. Szep arc, Gyonyoru test, puha illatos bor. Nekem nagyon bejott.

Hozzáállás: Kezdemenyez es nagyon kedves. Kerdezi mit, hogyan szeretnel. Feloras programra mentem, legkozelebb tobb idot szeretnek majd eltolteni vele.

Együttlét: Mindenben ugyes volt :). Feloraba sajnos tul sok minden nem fert bele.

Elégedettség és Ajánlás: Batran ajanlom mindenkinek. Teljesen korrekt. A kepek nem hazudnak, sot. Eloben sokkal jobban nez ki!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fis beszámolója
2022-07-07 18:34:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: do we know each other. Fast and efficient calling

Lakás: Perfect apartment in a perfect location with a perfect feeling.

Külső: A beauty who excels over the years. Noble and princess.

Hozzáállás: I wish I could have been longer. Perfect as a partner.

Elégedettség és Ajánlás: Highly recommend to civilized gentlemen

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Buffi1988 beszámolója
2022-03-07 20:24:01
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre felvette. Könnyen megtaláltuk ami mindkettőnknek megfelel

Lakás: Parkolni a házzal szemben könnyen lehet. Nekem pont az ajtó elött sikerűlt.

Lakás tiszta, új építésű.

Fürdőben tele tusfürdővel, szájvíz minden ok

Külső: Csini.

Hozzáállás: 1 órára mentem, barátnő filling+1kicsi

Együttlét: Franciája isteni, mindenben tapasztalt és jól csinálja. Lovagolni szeret

Elégedettség és Ajánlás: nem mindennapi élmény. Inkább fiataloknak. Jólesz

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
22DD beszámolója
2022-02-23 23:41:29

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment. Villogott a kis zöld telefon, hívtam, felvette és a kért időpontban pont szabad is volt.

Lakás: Új építésű társasház. Normálisan berendezva, semmi kifogásolni való nincs benne.

Külső: Teljesen megfelel a képeknek. Korát vállalja, az arc kitakarása miatt nem kell félni. Talán még le is tagadhatna 1-2 évet.

Hozzáállás: Rövid, fél órás együttlétre mentem... igazából egy szexmániás dög.

Együttlét: ...szóval a fürdés után az említett szexmániás dög nekem esett. Nem egy nyafogós fajta, semmi olyat nem éreztem nála, amiben nem lelte volna a kedvét. A csókok is jók, a franciája is kiváló és bár a szex a hagyományos szemtől szemben módon történt, de volt szemkontaktus, bíztatás, hogy "még" és nem is bírtam sokáig, mert nagyon odatette magát.

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem magam vele, semmi csalódás és biztos vissza fogok menni hozzá egy hosszabb együttlétre is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lover1 beszámolója
2022-02-23 15:44:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Ma mint rég nem látott ismerőst 11.30 kor felhívtam és elbeszélgettünk és emlékezett rám ami nagyon jól esett. 13 órakor már nála is voltam.

Lakás: Luxus lakás új lakóparki emeletes ház, biztonsági rendszerrel, kamerák két zsilipes bejutás, maximálisan minden igényt kielégítő környezet ház előtt nagy parkoló ami fizetős. Fürdőszobában számtalan tusfürdő és szájvíz, kispohár, puha törölköző, minden 5* Szép nagy franciaágyas szoba, minden kifogástalan.

Külső: A hölgy igazi kifutóra való modell és kozmetikai reklám arc típus, de fogkrém reklámba is tökéletes lenne gyönyörű fogai és bájos mosolya miatt. A mosolya és kedves pillangós kelyhe a kedvencem.

Csodálatos egyenletes napsütötte barna a teste ami szerintem valamilyen szigetek eredménye és nem szolárium.

Hozzáállás: Belépésemkor meztelen fogadott és mint régi ismerőst rögtön szájon puszilt és be invitált a szobába. Vetkőzés közben végig beszélgettünk és régi dolgokat amit azt gondoltam neheztelt is tisztáztuk. Irány a fürdő majd a szoba és az ágy. Most csak fél órát voltunk együtt, de a továbbiakban ennyi idő vele nem hiszem, hogy elég lesz.

Együttlét: Előbb én szerettem volna a csodás pillangószárnyakat felfedezni ajkaimmal, nyelvemmel, majd 69 et kértem. Mikor elég erekcióm lett gumi fel és meglovagolt ami csoda szép látvány volt, de kértem térdeljen elé és hátulról szeretném csodás idomait gyönyörködve folytatni. Sajnos mivel gumiban nem éri elég inger a kukimat így petyhüdni kezdett amit szégyelltem, de frappánsan gumi le és ajkaival kényeztetett.(köszönöm külön a türelmet és kitartást) Megint 69 et kértem és így is lett végem. Nagyon kedvesen segített a rendbe rakásomban, kicsit pihenni hagyott majd tusoltam és mentem is, mert túl léptem az időkerete, de ő nem sürgetett, nem szolt amit külön köszönök.

Elégedettség és Ajánlás: Nelli egy korát meghazudtoló, tökéletes úri hölgy. Minden téren, kinézet, modor, IQ, és minden. Állom nő aki divatlap címlap fotókat megszégyenítően szép, mosolygós, kedves. Remélem mehetek még a jövőben hozzá és minden nagyon köszönök. Kizárólag csak is nagyon ápolt, igazi úriembereknek való tünemény a hölgy aki nem mindenkinek való.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
NorwayJohn beszámolója
2021-11-16 22:13:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Satisfaction and Recommendation: Nelly is just the very best, the most beautyful and sexy lady, and in the same time very very nice.

I will meet her again tomorrow, and i hope many more times in the future.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lover1 beszámolója
2021-04-23 14:28:39
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
régi képek

Kapcsolatfelvétel: Telefonon első alkalommal sikerült a kapcsolat felvétel és 2 óra múlva már találkoztunk is

Lakás: Új építésű luxus lakás amiben minden rendben van. Francia ágy a szobájában a célnak tökéletesen megfelelő. A parkolás nem a legegyszerűbb a környéken nap közben sem. Fürdő vagy 6 féle tusfürdő több szájvíz, frottír puha törölköző perfekt.

Külső: Az ajtót egy attraktív, magas karcsú, szép és intelligens arcú, tekintetű nagyon szimpatikus igazi úri hölgy nyitotta ki szexi fehérneműben combfix nercharisnyában akivel bárhol meg lehet jelenni még akár operában is. Szép arc szép fogak és fantasztikus parfüm illat ami fogadott. Kedvenc testrészem a későbbiekben tárult elém a kelyhe szirmai ami lenyűgözött.

Hozzáállás: Mint egy igazi vendéget vezetett a lakásba a szobájába ahol egyeztettünk vetkőzésem közben, majd a fürdőbe kísért. Fürdés után ő is tusolt mert előtte pisilt. Nagyon kedves mosolygós hölgy, de elsőre ismerkedésnek csak egy fél órát akartam invesztálni.

Együttlét: A szobába előbb ölelkeztünk, simogattuk egymást ő térdelve az ágyon és állva előtte, majd lekerültek a textilek amikor a turpisságot mint tapasztalt pasi kiszúrtam, hogy formás és nem nagy, de szilikonosak azok a cicik utána feltártam kelyhét ami nagy pozitív meglepetés volt. Rögtön el is kezdtem felfedezni új begyemmel majd ajkaimmal, nyelvemmel a csodálatos kéjrést. Kértem, hogy csináljuk 69 be aminek eleget is tett. Hosszan kényeztettük egymást és kellemesen eljátszott gombóckáimmal, gátamat is simogatva amit nagyon szeretek, nem véletlen van csupaszra előkészítve. Kérdezte, hogy szeretkezni nem is akarokő Mire válaszoltam, hogy de igen, de nálam nem az az elsődleges, mivel a gumiban nem érzek semmit. Elő került a gumi és zsák ként kezdte rám tenni amit megállítottam és magam görgettem végig a kukimon a gumit elmagyarázva, hogy a zsákolásnál a makkból kiszorítja a feszes gumi a vért és kúpos nem dagadt szilva alakú marad ami rettenetes érzés de a legtöbb lány ilyen téren nincs kioktatva.

A jól felhelyezett gumival, hogy nem lankadtam le meglovagolt ami nagyon kellemes volt, mert kicsi a fütyim így tövig rá csücsült, majd guggolt és kellemesen kevert csípőjével rajtam. Az időnk vége fele járt amire én figyeltem a falon lévő óra segítségével és úri ember módjára, hogy ki ne fussak az időből megbeszéltük, hogy kutyusba fejezzük be. Mögé térdelve a látványtól is már majdnem végem lett, de intenzív ritmusos egymásra tolással pár perc alatt eredményt produkáltunk az orgazmusommal. Kaptam papír törlőt és rendbe tettem magam, majd mondta Nelly, hogy heveredjek mellé míg a pulzusom normál értékre esik a szapora légzésemmel együtt ami az élvezetnek volt köszönhető. Időm lejárt, de ő nem rúgott ki hanem nagyon kellemesen az élet nagy dolgairól és ez a különös kapcsolat mindkét oldalát elemezve teljes egyetértésben még vagy 10 percet töltöttünk. Én rohantam volna , de mondta, hogy nyugodtan tusoljak le és elkísért és folytattuk a beszélgetést, majd öltözés közben is és az ajtón távozásomig. Nagyon jó beszélgető partner magas intelligenciájú, magasan képzett, rendkívüli hölgyet volt szerencsém személyében megismerni. A kuki kényeztetésében nagyon ügyes volt bevetve a nyálát is amit nagyon szeretek. Hogy neki mi volt a kedvence azt elfelejtettem megkérdezni, de törekedtem rá, hogy neki is kellemes legyen a dolog és ne csak egy üzleti kapcsolatban merüljön ki az együttlétünk.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében függetlenül, hogy e-cigizik fantasztikus a parfüm illata ami még most is benne van az orromban és erotikusan nagyon izgató. A cici is, hogy nem nagy így a füllentés is belefér a szilikon miatt, mert a mű nőket egyébként kerülöm. Csak kimondottan magára maximálisan adó, ápolt és kulturált intelligens úriembereknek ajánlom. Remélem fogadsz legközelebb is és nem okoztam semmilyen téren csalódást. Köszönöm, hogy megismerhettelek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Brummbar beszámolója
2020-12-17 14:15:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre felvette. Kedvesen tájékoztatott mindenről, már a hangja is aranyos. BKV-val mentem, késtem több mint 10 percet, de nem problémázott.

Lakás: Igényes, rendezett, új építésű ház, bejutás egyszerű. Lakás tiszta, rendezett, ízléses. Fürdőszobában száraz kádkilépő, tusfürdők, Listerin, kis eldobható műanyagpoharak.

Külső: Már az előszobában felbuzgott bennem a vér, mikor megláttam a kis piros kétrészesben. Kedves aranyos arc, tutajos kék szempár, szép hosszú szőke haj. Karcsú, sportos gyönyörű test. Barna illatos finom bőr. Imádni való formás popsi, szexi köldökpiercing.A cicik szilikonosak, de ha nem lenne kiírva nem vettem volna észre. Sokkal jobb mint a képeken. Külsőre a kiírt korhoz -10 év legalább.

Hozzáállás: A legjobb barátnő feeling, plusz vérprofi. Sajnos csak egy órát voltam. Ha tehetném egy egész napra mennék.Kedves és okos is.

Együttlét: Fürdés után leültem az ágyra, elém állt és elölről kényeztethettem a csodás testét, majd megfordult és a lábai közt átnyúlva foglalkozott a kis pöcsömmel, a kezei is ügyesek. Az ágyon folytattuk, ahol rám ült fordított lovagló helyzetben, és úgy kényeztette a kanócot, én meg a csodás formás izmos lábait. Most jöttem rá hogy lábfétisem van. Jött a gumis szaxi, de jobb volt mint máshol a natúr, hihetetlen technikája van. Ez után meglovagolt, de olyan huszáros tempóban, hogy csak úgy recsegett az ágy. Majd váltottunk misszibe, olyan szűk puncija van, először azt hittem, hogy egy lyukkal lejjebb csusszant. Így végeztünk, levezetésként még egy kicsit nyalogattam a fincsi punciját.

Elégedettség és Ajánlás: Ha tehetném klónoztatnám. hogy otthon is legyen egy ilyen szextündérkirálynő. Magamnak ajánlom első sorban. Túl sok lánynál nem voltam, de eddig magasan veri a mezőnyt. Hogy valami negatívumot is írjak: nagyon nehéz tőle elszakadni. Köszönöm NELLY!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_UrsaMinor beszámolója
2020-06-29 16:58:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elsőre felvette.

Lakás: Lakás célnak telejsen megfelelő.

Külső: Teste abszolút csinos mint a képeken gyönyörű, az arca is szép, maximálisan elégedett voltam.

Hozzáállás: Kedves, barátságos. Mindent meg lehet vele beszélni. Abszolút barátnő érzés volt.

Együttlét: Kevés a hozzá hasonló profi, nagyon nagyon ügyes és minden porcikája finom!

Natúr francia, majd irány a punciba onnan a popsiba, majd a végén a szájába élveztem. Tökéletes volt!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlom annak aki a hozzá hasonló típust kedveli, nem szabad kihagyni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_77yokohama77 beszámolója
2020-06-16 23:04:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Pár csengés után felvette. A telefonban nagyon kedves volt. Elmondott mindent. Egy óra múlva már Nála is voltam.

Lakás: A randink szekszárdon volt. A lakást már ismertem. Patyolat tiszta volt minden. Látszott is hogy nagyon igényes a környezetére. A fürdőben volt minden.

Külső: Nagyon vonzó Nő. Mikor beléptem az ajtón alig tudtam megszólalni. Csinos , szép arcú. Nekem tetszett mindene. De a feneke az kimondottan szép látványt nyújt. Az arc ki takarástól nem kell félni!!!! Bomba Nő!!!!!

Hozzáállás: Mintha a barátnőmmel lettem volna. Kedves ,értelmes, jó beszélgető partner. Oda figyel az emberre. Azt sajnálom hogy csak egy órát tudtam vele lenni. Komolyan mondom hogy le a kalappal elötte. Pozitív élmény volt a randink.

Együttlét: Az együttlét az maga volt a földi paradicsom. Engem olyan szinten felizgatott, ahogy még senki. Brutális amit művel. Elmondani nem is lehet, ezt át kell élni. De nem szeretném részletezni hogy mit csináltunk. Eszméletlen jó volt!!!!!!!!!! Még egyszer köszönöm ezt a csodálatos élményt!!!

Elégedettség és Ajánlás: Baromi jó volt. Mindenképp megyek hozzá ha itt lesz szekszárdon. Egyszerűen kihagyhatatlan. Akkor is meglátogatom ha távolabbi városban lesz. Sajnos ritka az ilyen hirdető. Bátran el lehet hozzá menni. Ha lesz rá lehetőség én tuti hogy megyek hozzá!!!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zotya88 beszámolója
2020-06-03 21:04:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Gyorsan egyszerűen

Lakás: Jó lakás, kényelmes jó parkolás. Felszerelt fürdő! Szekszárdon találkoztunk

Külső: Istenő!!szep arc bomba test !! Vékony, törékeny de annál vadabb! Szája!

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező, nagyon kedves! 1 órát voltam vele.

Együttlét: Mindent ami jó volt nekünk . Mindenen jó volt tökéletes!!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Crniii beszámolója
2020-05-25 20:10:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Teljesen rendben volt minden, egyeztetett időpontban pontosan találkoztunk.

Lakás: Célnak megfelelő

Külső: hm.. nagyon kellemes meglepetés ért. Dekorativ, szép arc, formás cicik, ápolt nő!!

Hozzáállás: igazi barátnő feeling, nagyon kedves volt!!!

Együttlét: ügyes mindenben

Elégedettség és Ajánlás: maximálisan elégedett vagyok.. nem óranézős,lehúzós nő, és értelmes is. nagyon jól éreztem magamat, amikor csak lesz lehetőség, tuti hogy visszamegyek még. Nagyon kedves nő, és jó vele a szex is.. tomi voltam...:D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mikkmakk beszámolója
2020-05-15 16:43:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam két csörgés után felvette, aranyos csicsergő hangon elmondta a lehetőségeket.

Mondta hogy akár most is mehetek, 20 perc múlva ott is voltam.

Lakás: Komáromba látogattam meg a város szélén egy apartmanba randiztunk. Célnak megfelelt zuhanyzó, tusfürdő, törölköző,francia ágy volt több nem kell. Parkolás nem okozott gondot motorral érkeztem.

Külső: Igazán jó alakú milf. Vékony alkat a szilikon cicik viszik a prímet.Arca nagyon helyes a mosolya meg elbűvöl.

Hozzáállás: Egy órát töltöttem vele végig kedves volt mintha rég ismernénk egymást.Nem egy korosztály vagyunk de mégis nagyon bejött nekem meg szerintem én is neki(többször mondta aranyos cuki vagyok)

Együttlét: Megérkeztem nyílt az ajtó mögötte Nelly egy fekete bugyi melltartó komboban. Kedvesen beinvitált bemutatkoztunk majd mutatta hova pakoljak.

Megmutatta a tusoló működését majd használatba is vettem. Mondta megy is nem leskelődik:) de be-be jött dumálni. Végeztem mondta feküdjek az ágyra mindjárt jön. Pár perc múlva jött is majd rám mászott úgy csókolóztunk.Fülembe súgta azt csinálsz amit akarsz, ezzel elég rendesen beindított. Így hancúroztunk egy darabig lassan lekerült a melltartója akkor a bimbóit izgattam meg ahol értem. Lekerült a bugyija is aztán a punciját izgattam. Nagyon izgatóan körzőzött a csípőjével.Egy darabig igy ténykedtem majd szolt hogy már ő jön. Ekkor mellkasa főlé térdeltem és úgy tettem a szájába. Igazán jól esett pedig finoman vigyázva dugtam a száját nehogy mélyre csússzon, meg is köszönte hogy ilyen figyelmes voltam. Majd hátamra feküdtem mert még így is szeretett volna kényeztetni. Igazán ügyes csinálja. Kértem hogy húzzunk gumit már mert végem lesz. Rám ült majd lovagolni kezdett először lassan majd egyre hevesebben is közben csókolgattuk egymást. Majd mikor felgugolt és így mozgott azt már nem bírtam és nagyot élveztem a gumiba. nagyon jól esett majd letisztogatott mellém feküdt és igy dumálgattunk. Nagyon értelmes kedves. Említette hogy már nem lesz több vendége itt ugyhogy nem kell kapkodnom. Megbeszéltük hogy megpróbáljuk a második menetet aztán meglátjuk sikerül e. Lábam közé helyezkedett majd kéz nélkül úgy felállította hogy nem is gondoltam volna hogy ilyen könnyű lesz. Felhúzta a gumit majd szolt hogy most te jössz:) Szemből kezdtünk szeretkezni lágyabban meg gyorsabban is csókolózva.Majd a nyakamba tette a lábait így már sajnos nem sokáig bírtam a szorítását.Hagyott lenyugodni magában közben elmondta imád ebben a pózban szexelni.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam vele végig jól eldumálgattunk nem érződött a kor külömbség. Ritka az ilyen tisztességes hirdető.

Csak remélem meg tudom újra látogatni egy szenvedélyes szeretkezésre. csók Nelly

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dcool beszámolója
2020-03-02 22:06:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről.(Mivel már régen voltam Nála, egyeztettük a szükséges dolgokat)

Lakás: Elegáns, új építésű, kellemes fürdővel és hálóval. A parkolás bonyis volt, de megérte a kűzdelem.

Külső: Gyönyörű milf, csábos szemekkel, tökéletes nádszál alakkal és ízléses szilikon cicikkel.

Hozzáállás: Fél órát tölthettem Vele, kedves volt, izgató, fáradhatatlan. Ismét 20 évesnek éreztem magam.

Együttlét: Mindent kipróbáltunk az adatlapjáról, mindenben odaadó volt és tökéletes. Kedvenceő Szerintem a kedves pasik.

Elégedettség és Ajánlás: Jó szívvel ajánlom, csak finoman uraim!

Kedves Nelly! Köszönöm a fiatalító foglalkozást!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_fex2274 beszámolója
2019-11-07 13:54:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyors egyeztetés, sikerült egyből időpontot is kapnom. Már ismerjük egymást, voltam nála.

Lakás: A már előzőekben megadott helyen, rendezett-tiszta lakás. A fürdőszobában több fajta tusfürdő, szájvíz férfi dezodor. Nagyon rendben van minden.

Külső: Szerintem a hölgy élőben még szebb, mint a képeken. Szőke haja, kék szeme na és a karcsú teste fantasztikusan tetszett nekem, mikor először találkoztunk kis időre rajta felejtettem a szemem, pedig ez nem nagyon szokott előfordulni.

Hozzáállás: Már említettem, hogy ismerjük egymás, így valóban olyan volt mint egy régi kedvesemmel, akit ugyan másfelé sodort az élet, de hogy megtaláltuk egymást szívesen beszélgetünk és játsszuk el egymással mindkettők nagy örömére. Tudta mit akarok, és azt is tudta mit adok cserébe. Maximálisan kitöltöttük az időt amit kértem tőle. Kedvesség maximális.

Együttlét: Imádom amit csinálunk egymással az ágyban. Erről nem akarok többet elmondani, csak minél többször átélni vele ahogy egybe forr a testünk.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem fantasztikus volt az együttlét, remélem még találkozunk. Csak ajánlani tudom férfitársaimnak, nem fognak csalódni. Köszi Nelly

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Zolithezero beszámolója
2019-11-04 18:47:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egy hete voltam Nellynél megint. Diszkrét és kedves hangja hamar rabul ejtett a telefonban.

Lakás: Lakás kellemes, kényelmes, fürdő szállodai színvonalú volt. Minden nagyon igényes.

Külső: Na erre nincsenek szavak. Tökéletesen szép alkatú lány, karcsú, kecses és azon ritka emberek közé tartozik, akik belsőleg is értékesek és szépek. Ő NŐ, csupa nagybetűvel,a szó valódi értelmében.

Hozzáállás: Nagyon kedves, sőt emlékezett rám a múzeumról, hogy ott dolgozom. Abszolút partner, rendes és aranyos.

Együttlét: Mindenben ügyes volt,aki nem hiszi, látogassa meg. Aki hiszi, az is. Majd meglátjátok!

Elégedettség és Ajánlás: Ilyen lány nincs minden bokorban, nyugodt szívvel ajánlom, mint örök rajongója: Múzeumos Zoli!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Thomas_099 beszámolója
2019-10-07 22:48:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Contact via SMS. Answered fast. Good english!

Lakás: Perfect! New and modern. Really nice.

Külső: Really beautiful Lady. Looks much Younger. Perfect Body.

Hozzáállás: Really great. Perfect GFE.

Együttlét: Wonderful blowjob. Great an experienced in all she is doing.

Elégedettség és Ajánlás: She is the perfect Lady for men loving wonderful MILFs. Coming back when I will be in Budapest again.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Zolithezero beszámolója
2019-09-02 00:33:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, nagyon kedves a hangja.

Lakás: Szép kis kecó semmi zavaró dolog.

Külső: Nagyon szép és érett nő! Kedvesen mosolyog és őszinte.

Hozzáállás: Mindent meg tudtunk beszélni abszolút vendégközpontú.

Együttlét: Több mint 80 nőnél jártam eddig de senki se éri fel azt a franciát amit ott kaptam!! Csodás volt és mindenben nagyon ügyes! Meg is masszíroztam hálábol.

Elégedettség és Ajánlás: Azt hiszem, erre ugye nem kell válaszolni!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
urban lander beszámolója
2019-08-02 18:29:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Jó ideje nem voltam Nellynél,meg is örültem mikor láttam,hogy a "közelben" van újra.

Telefonos egyeztetés szokás szerint gyorsan csak a helyszínt beszéltük-le a többit úgy is tudom.

Lakás: Újépítésű társasház,szép lakás.

Többféle tusfürdő,szájvíz stb.

Külső: Elfogult vagyok mióta látogatom öt azóta is nekem ő a no.1

Hozzáállás: Kezdeményezés a megszokot felfallak hozzá állás.

Két órára mentem másfél lett belölle,sokat akart a szarka nem birta a farka.

Együttlét: Nagyából mindig ugyan az a menet.

Ha valakit nagyon érdekel az olassa el az eddigi véleményeimet Nellyről.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedetség.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
goroka_archivalt2022 beszámolója
2019-06-20 02:08:37
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Kedves a telefonba, minden infót átad, hip hop ra ment.

Külső: nagyon csinos, akár a képeken. :)

Elégedettség és Ajánlás: Azt gondolom 10 ből 10, ha nem gáz ilyet írni. :) Köszönöm Nelly :) :) :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Trythat1999 beszámolója
2019-05-28 10:58:03
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Easy through text message. She did take a while to respond to the first message but after that was very prompt. Her English is good enough to hold a regular conversation and her instructions are clear.

Place: Modern-ish building. Somewhat outside the city center but easy to reach with public transport. Nice and clean. No AC, so in Summer it will get very hot.

Looks: She looks great for her age. The pictures are accurate. Close up of course you can see that she is not 20 anymore but she takes great care of her body.

Attitude: She was very kind. Clear in her communication. She took the initiative when needed and followed when requested. At no point did I feel pressed for time or anything of the sort.

Act: She demonstrates that she has a lot of experience. Her BJ is enticing and erotic. No rush at all. He pussy is still nice and tight. She does whatever position you like and she is still very limber.

Satisfaction and Recommendation: Definitely satisfied. If you're into older women she is absolutely a good choice.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Fatalas beszámolója
2019-05-15 09:13:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A telefont ő kezeli és első hivásra sikerült időpontot egyeztetni!

Lakás: A lakás új épitésű emeletes házban található! Tökéletes rend és tisztaság fogadot.

Külső: A képek saját magát tükrözik,csodálatos vékony szolis barna hölgy!

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező volt és amit az adatlapján irt azt válalta is.

Két órát voltam nála és azt kaptam amiért mentem!

Együttlét: Kölcsönös francia,69,vibrátoros játék popo szex.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek,de vigyázatok rá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Kukucskaq beszámolója
2018-12-24 18:10:24
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Elégedettség és Ajánlás: Ha nem ebben az időben fogadna visszamennék.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zolika1382 beszámolója
2018-12-10 07:27:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Még egy pár hete történt, de idő hiányában csak most jutottam el, hogy megírjam a történteket. Könnyedén elértem, és az időpont egyeztetés is flottul ment.

Lakás: A környéken voltam már több lánnyal, így ismerős vagyok arrafelé, meglepetés csak annyi volt, hogy nem ott volt a főbejárat, ahová mentem, hanem egy másik utcában. Egyébként, villamossal, trolival és busszal is könnyedén megközelíthető, a parkolás pedig megoldható.

Barátnőjével együtt van a helyen, ezt érkezésem után közölte, de távozásomig nem is vettem volna észre. A ház új építésű, a szoba nem túl nagy, de volt minden ami szükséges, a franciaággyal szemben egy nagy tükrös szekrény külön élvezeti forrásokat nyújtott. A fürdőszoba felszereltsége is maximális.

Külső: Magas, filigrán, de egyben sportos alkatú vonzó, érett hölgy. A kora csak az egyébként bájos arcán látszódik. Nem tudnék kiemelni rajta semmit, összességében remekül néz ki. Kérés nélkül is magassarkúban, és egy fekete, szűk, egybe fehérneműben fogadott, a látvány tökéletes volt.

Együttlét: Az általam gondolt bejárathoz érve hívtam, itt elnavigált a valós bejárathoz, majd megkaptam a bejutáshoz szükséges információkat. Az ajtóban Nelly várt, ahol barátságosan üdvözölt, és beljebb invitált.

Bemutatkozás, és egy rövid beszélgetés után, tisztáztuk, hogy mit várunk el egymástól, majd levetkőztem, vendéglátóm pedig a fürdőszobába kísért, de ha már ott volt, akkor megkértem, hogy csatlakozzon, és tisztogassa meg a velem egykorút. Miközben a kérésemnek eleget tett, én kezet mostam, öblögettem egyet, majd visszamentünk a szobába, ahol kényelembe helyeztem magam, Nelly pedig mellém feküdt, és megcsókoltuk egymást. Ezt követően, miközben a testével, érzékien, lassan kényeztette a legérzékenyebb testrészem, megszabadult a rajta lévő, kevés ruhától, és szájjal folytatta a játékot, bőnyálasan, végig a szemembe nézve, a zacsit is bevonva a nyelvleckébe, a reakcióimat figyelve. Szóval úgy hogy a lehető legjobb élményeket nyújtsa számomra. Kérésemnek eleget téve, kölcsönösen is folytattuk, majd kértem a gumit, és miután egy keveset én is játszottam a melleivel, és lábaival, szemből tettem be. A tökéletes előjátéknak hála az aktus nem is tartott túl sokáig, hamarosan ellőttem a patront, majd hosszan pihentem Nellyn, miközben simogatott.

Törölgetés után kaptam egy pohár innivalót, még majdnem összefutottam a barátnőjével, lezuhanyoztam, felöltöztem, távzóban rendeztem amit kell, és egy ölelés után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: A leírtakból nyilván kiderül, hogy remekül éreztem magam, az idő vége felé voltam, és "csak" fél órára mentem, de Nelly mindent megtett, hogy a kedvemben járjon, szinte tökéletes kikapcsolódás volt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
19670724 beszámolója
2018-10-23 17:19:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Úgy este hét körül hívtam,pár csengés után felvette.A késői órában maradtunk,mindkettőnknek megfelelt az éjszakába nyúló randi.

Lakás: Kapukóddal,modern lift visz fel.majd egy kis séta a folyosón és már nyilt az ajtó.Elsőnek a modern lakás előterét látni mely amerikai konyhás nappalira néz.

Külső: Elöször csak a hangját hallotam,ahogy a keresztnevemen szólítva invitált be.mivel az ajtó mögött állt:nos megpillantottam,na igen pillanatnyi ámulás:magas.vékony alkat,vállig érő szőke haj,kék szemek,mosoly.Fekete egybe ruhaszerű költemény mely a dekoltázsát kellően kiemelte.Arra riadtam kábulatomból,kedvesen bemutatkozik,de szerintem levette a a pillanatnyi elmeállapotomat!:)Beljebb tessékelt,cuccaimat leraktam egy fotelra.A szavaiból kitünt,többen vannak általában a lakásban,de most csak kettesben voltunk.Pár mondatváltás után megkínált vörösborral,majd a kötelező fürdőhasználat.Szupi kádas filing,jó pár tusfürdő,szájvíz(hát bor után brrr..)mondtam is Nellynek!válasza :ígyál rá bort!:)Végezvén a tisztálkodással a szobába betérve anyaszült meztelenül várt már.Amint kiderült,masszőri képzettségem ki is használta és kérte gyúrjam át kissé.Mivel volt masszázságy felfeküdt és máris dolgozhattam rajta.

Hozzáállás: Miközben storyzgattunk az idő vészesen haladt előre,de a kezei is ahogy álltam a maszi ágy mellet a combom simogatásával hangolt rá a következő fejezetre.Közölte most már ő jön és az ágyra invitált,párnát rakott a fejem alá és megkezdődött a bőnyálas,köpködős franciája,amit az ágy mellet lévő tükörben mozizhattam.Perceken belül ágaskodtam,majd kértem forduljon szájközelembe had kényeztessem én is.Brutális nyalakodásba kezdtem amit a hangok alapján levéve élvezett is.Majd felpattintotta a gumit ás finoman rámült és elöször finoman aztán észvesztő iramban lovagolt meg.Leppattant rólam és hátulról felkínálva magát folytattuk tovább míg óriásít élvezve mentem el.Mindketten kimerülve rogytunk az ágyra levegő után kapkodva.Frappánsan meg is jegyezte:jót beszélgettünk,megmasszíroztál,és még jót is dugtunk!Kell ennél több!!!

Együttlét: Egy órás randiidőt beszéltünk meg, picit túlléptük.

Elégedettség és Ajánlás: Tüneményesen aranyos,barátnő filinges,laza kedves hölgyemény. A száma mentve!:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Der Spieler beszámolója
2018-08-31 01:00:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,elsőre,problémamentes,nagyon kedves.

Lakás: Új építésű társasház,a lakás igényes,tiszta,célnak tökéletesen megfelelő. A fürdőszoba kifogástalan,tiszta,jól felszerelt. Taxival voltam,de ahogy láttam,nincs gond a parkolással.

Külső: Az értelmező kéziszótárba az Ő fotóját tenném be a "gazellatestű" kifejezéshez. Az a fajta (ritka) "csalódás",amikor az élő jobb,mint a képek. Az arckitakarás miatt senki ne aggódjon,kimondottan szép arca van. Kedvenc testrészt nagyon nehéz választani,aki kedveli a magas,vékony lányokat (mint jómagam),annak PERFECT!!!

Hozzáállás: Szerintem pont annyira kezdeményező,amennyire kell (persze ez szubjektív). Természetes,közvetlen,nem megjátszós,NAGYON KEDVES.

Együttlét: Tényleg nem tudok mást írni,mint hogy mindenben nagyon ügyes volt,amit csináltunk (natúr francia,missi,paci,kutyus,popó,végén testre). Nehéz dolgom lenne,ha mindenképpen hibát kellene keresnem. Nelly a jó értelemben vett profi!

Elégedettség és Ajánlás: Ezt nem dicsekvésnek szánom,mert szerintem nem dicsőség,de úgy hozta az élet,hogy tényleg nagyon sok lányhoz volt szerencsém Európa szerte (22 év kamionozás...). Talán olvassa ezt az értékelést olyan valaki,aki már ismeri a "túl mindenen" érzést,amikor már kevés az,hogy együtt vagy akár a világ legjobb nőjével,kevés,hogy nagyon jól csinál mindent,már kell valami plusz,valami extra,valami különleges... Ez természetesen megint nagyon szubjektív dolog,de én ezt Nelly-ben megtaláltam. Az,hogy ajánlom-e,az nem kérdés,különösen azoknak,akiknek az is szempont,hogy ÉRTELMESEN el lehessen beszélgetni a partnerrel... Én alapvetően szeretem a változatosságot,nem igazán jellemző rám a második randi,de az tuti,hogy Nelly-hez visszatérek,mert belőle egyszer nem elég...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Adi001 beszámolója
2018-07-20 21:34:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsöre felvette a telefont.Kellemes hangon ő szól a telefonba.

Másnapra egyeztetünk is egy időpontott.Nagyon kedves volt.

Lakás: Tiszta kényelmes,jókörnyezet.A parkolás könnyen megoldható,de tömegközlekedéssel is jól megközelithető.Fürdőben van minden ami kell tiszta puha törölköző,tusfürdők stb....

Külső: Nekem pont az ideálom!Tökéletes harmóniába van minden porcikája.Igazi gazella!

Hozzáállás: Egy órát töltötem nála.Maximálisan jól éreztem vele magam

Együttlét: Kellemes csókolózás után,átvettük a francia nyelvleckéket,majd egykis anatómia kutyapózban és avégén teljesen letaglózott a francia tudásával.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom. Ui:Régebben jártam nálad de még visszatérek,nagyon jó volt!

Puszillak!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
a lábimádó beszámolója
2018-07-19 19:06:53
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt. Napközben sms, visszaüzent amikor már ráért. Előző nap egyztetés, másnap megerősítés.

Lakás: A lakás akkor nem az volt, mint ami most va a reglapon, hanem a sportaréna mellett volt egy kis utcánban (Szobráncő).

Az a kégli jó volt, tiszta volt, minőségi. Tiszta törölközőkkel, lepedővel, több tusfürdővel.

Külső: Hihetetlen e a képek igazak, tényleg ennyire dögös és szexi. Gyönyörű, test, szép mosolygós arc.

Hozzáállás: Kifejezetten kezddeményező volt, egy órát voltam. Nem szégyenlős a lány... :)

Együttlét: Zuhi után francia, meg csók, meg persze lábimádtam is.... nekem tetszett a lábfeje is, hosszú lábujjak, szép ápolt lábfeje van.

aktus nem volt, de igazából nem is úgy készültem. A franciája elképesztő, mindent beleadott. Komolyan, mintha egy pornófilmben lettem volna...

Mivel egy órára mentem, így volt második kör is, de ott is francia + láb + csók volt .

Elégedettség és Ajánlás: Hihetetlen volt, úgy jöttem el, hogy ilyen nincs is... nagyon aktív, és gyönyörű, és minden nagyon jó volt vele.

Várom hogy újra láthassam, csak sajnos a könnyű összeegyeztetni a szabadidőnket

Ő általában 5-től elérhető, nekem meg általában pont 5-ig lenne jó.

Azért remélem mihamarabb még össze fog jönni, Ő nem volt elég egyszer....

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
urban lander beszámolója
2018-06-25 21:49:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon csak időpontot egyeztettük,már többször voltam nála.

Mindig Nelly veszi fel a telefont.

Lakás: Lakóparki kényelemesen berendezett kétszobás lakás,mindig egyedül fogad.

Tömeg közlekedéssel mentem de mindig van három négy parkoló hely.

Több fajta tusfürdő,friss száraz nagy törölköző.

Külső: Még mindig ő van a képeken. :)

Nem véletlenül találkozok többször is vele.

Hozzáállás: Kezdeményzö mint mindig odaadó tudja mivel tud ledönteni a lábamról.

Egy órára mentem kicsit több lett ,előtte is utána is beszélgetünk egy kicsit.

Együttlét: Rám feküdt nyelvcsata,mikor úgy gondolta elégé megmerevedtem egy fergeteges bő nyálas franciával folytatta.

Felszólítottam,hogy most én nyalakodok közölte értette és a számra ült. :)

Közölte annyira jó volt,hogy megkívánta a farkam egy kis NF majd felkerült a gumi.

Rögtön egy igazi Nellys lovagló órát kaptam,már amennyire fáradt erekcióm engedte.

Kicsit szorított a gumi lekapta és édes ajkaival segített visszahozni az életbe.

Ránéztem az órára láttam nincs már sok idő így átvettem az irányítást,Nelly azonnal a golyókkal kezdett-el játszadozni.

Olyan ügyesen hogy már közeledett a vég próbáltam húzni egy kicsit de ügyesebb volt nálam.

Gyorsan a szájába tuszkoltam Steanlit hogy ott legyen végem,szépen megvárta amíg lenyugszom majd papírtörlő stb.

Elégedettség és Ajánlás: A megszokott lábremegős kielégüléssel távoztam.

Nem írok minden együttlétünkről,hogy velem is tudjon randizni,de ma sem tudtam az első lenni. :(

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_SplitGuy1950 beszámolója
2018-06-24 22:57:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: I get her over the phone, she speaks very well english.

Place: It was clean flat, on good location.

Looks: Perfect look :)

Attitude: She is very kind and polite person. Always smiled and positive person :)

Act: I wont go in detail, but I got heavenly blow job at her you know that you on first place and she gave you full attention.

Satisfaction and Recommendation: I hope we will meet again when I came to Budapest :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Berthier beszámolója
2018-06-19 21:40:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk időpontot közel egy héttel a találkozónk előtt.

Ezúttal egy esti randit céloztunk meg amolyan nap végi záróakkordként.

Különleges,mély tónusú és nagyon nyugodt hangját mindig élvezettel hallgatom és nehezen tudom elképzelni,hogy ő bárkivel is ne ily' kedvesen beszélne mint velem .

Lakás: A Keleti pályaudvarhoz közel a XIV.kerület peremén,a Dózsa és Thököly út metszésében található úton viszonylag új építésű tömbben fogadja vendégeit Nelly.

A ház előtti parkolás igencsak szerencse kérdése de a szomszédban található Récsei centerben eddig mindig találtam szabad parkolóhelyet( amely ráadásul 2 órás időtartamon belül ingyenes) .

A háztömb méretes mivolta ellenére soha nem találkoztam nagy ki-és befelé igyekvő tömegekkel , megfigyelő státuszban elhelyezkedő -beszélgető nénikékkel vagy egyéb indiszkréciónak felfogható körülménnyel. Ezek engem soha nem zavartak ,és csupán azért említem meg, hogy itt ez is rendben van! A lakás a helyszínhez méltó színvonalú. Igényes beltér ,minőségi burkolatok ,tiszta és rendezett nappali és fürdőszoba szolgálja a teljes kikapcsolódást. Minden megtalálható nála ami fontos egy kellemes légyotthoz.

Külső: Nelly most is magassarkúban és egy szexy világos színű szettben nyitott ajtót. Magas és nyúlánk alakjával,hosszú lábaival és középhosszú egyenes szőke hajával garantált férfitekintet-vonzó látvány a város bármely pontján és mindezt a legfeltűnésmentesebb ruházatban is simán, kisujjból teljesíti. Minden ízében ápolt és valóban kellemes megjelenésű lány szép arccal és mosolygós tekintettel , csillogó fehér fogakkal és enyhén szolibarna bőrrel.

A fotósorozatán látható képeknek abszolút megfelelő külsővel rendelkezik és esetében az arckitakarás is pusztán csak az inkognitója megőrzését szolgálja!

Hozzáállás: Egy órát voltam vele. Mindketten közösen alakítjuk a randi programját. Egyikünk sem "domináns" ezt illetően.

Nelly mindig nagyon kedves és vendégszerető.

Együttlét: Az ajtónyitás pillanatait követően két puszival üdvözöltük egymást majd a nappaliban kezdtünk társalogni a velünk az elmúlt hetekben történtekről. Hasonló érdeklődési körünk biztosítja számunkra az újabb izgalmas témákat így egy kis "szellemi felfrissülés határozottan kellemes extrákkal " szakkörön érzem mindig magam Nellyvel . :)

A diskurzus még a fürdőszobai kitérő alatt sem szakadt meg mert még itt is beszélgettünk de a traccsparti közben kedves vendéglátóm meztelen testének látványa meglehetősen átforgatta a vérkeringésemet ami részben alul eredményezett jelentős változásokat nálam.

A korábbi randiktól eltérően ezúttal elmaradt a felvezető masszázs részemről amit majd természetesen pótolni fogok a jövőben! Ezúttal tőlem szokatlan, "in medias res" módon fogtam bele szépséges puncijának nyelves kényeztetésének és mindezt meglehetősen sokáig élvezve ami jó alapot nyújtott a kitűnő siklási tulajdonságok eléréséhez. Vele a 69-es póz szinte kötelező és soha nem hagynám ki! :)

Gyors gumizás után Nelly felülről ,lovaglóban csusszant rám és egyfajta belső masszázst végzett magán velem nagyon intenzíven és észvesztően keményen . Derekát megragadva és combjait simogatva itt csak asszisztáltam miközben szinte ő tett engem magáévá. Ennél keményebb lovaglást életemben egyetlen alkalommal kaptam egy szőke barátnőjétől de azután 3 napig sajgott a szeméremcsontom minden vicc nélkül!

Néha már-már úgy éreztem a farkam gyík módjára fog letörni a durva igénybevétel által de ez másrészről hihetetlenül stimulált így felspannoltan jó érzéssel és kőkeményen meredeztem vendéglátómban.

Pillanatok alatt misszibe fordultunk és jó volt érezni amint az eszményien csúszós punciban ki-be jártam s eközben folyamatosan csókolóztunk. Ez már-már valahol a felfalás kategóriát érintette ,nem valamiféle mímelt szájrapuszi volt. Kutyusba váltva és Nelly derekát megmarkolva kezdtem beteljesíteni aznapi "feladatomat" és lankadatlanul- kitartóan kefélve csattogtam mögötte . Még mindig térdelve és a védelemtől megszabadulva hívogatóan puha és meleg ajkai ölelésében egy szép nagycsoportot lőttem szájacskájába s mindebből egyetlen csepp sem ment mellé.

Mennyivel jobb érzés ez mint egy azon nyomban felugró partner aki ilyenkor már csak a mielőbbi távozásod siettetésében tud asszisztálni és bezárja az addig is szűkre nyitott kommunikációs csatornáit! Nelly ezért is tartozik nálam egyértelműen a legnagyobbak közé!

Elégedettség és Ajánlás: Nelly érett és kiegyensúlyozott személyisége s mindezek mellett kedves és és odaadó természete garancia a vele töltött idő nagyszerűségére. Ismét nagyon jó volt vele és egy valódi barátnő feelinges együttlét során feltöltődve és szinte megújulva léptem ki ajtaján egy nagy búcsúcsók kíséretében.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Berthier beszámolója
2018-04-19 00:01:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Üzenetben egyeztettünk a randi előtt 3 nappal amit az utolsó este még telefonhívás által is megerősítettem.

Nelly esetében nem volt soha kétséges ,hogy a megbeszélt időpontban fogad és mivel még mindig nem lakom közelebb a fővároshoz egyetlen méterrel sem ezért jó ha az ember biztosra megy a találka sikerességét illetően. Ebben Nelly mindig bombabiztos partner volt és megbízhatósága továbbra is etalon ebben a műfajban.

Lakás: Kedves vendéglátóm a Dózsa György út és Thököly út szép nagyra nyitott lábai között eredő utcában álló sokemeletes épületben lakik. A ház előtt vagy annak közelében a parkolás kis szerencsével működhet de biztosabb a szomszéd Récsei Center parkolójában helyet keresni fáradhatatlan,pompásan csillogóra fényezett acélménesünk számára. Itt 2 órás időtartamon belül parkolhatunk ingyenesen!

Az egész épülettömb és annak lakásai egyazon design megfontolásában fogantak. Makulátlan tisztaságú modern szálcsiszolt fém lift ,egyforma ajtók és szintek képviselik a kissé irodaházas hangulatot de mindezt elegáns színvonalon és kitűnő minőségben kivitelezve. A lakás egy szolid ,kétlányos diszkréten szeparált kuckó amely a legkényesebb igényeknek is abszolút megfelel. A fürdőszoba higiéniája továbbra is példás. Számos ( 12 féle) tusfürdő kelleti magát a kád végében amely megfelelően méretes(bár én állva tusoltam) .

Mindig elmosolyodom a kilépő 35-ös lábméretű mintáján ami természetesen szárazon fogadja a rátoppanó vendéget. A polcon eldobható fogkefék,fogkrém és szájvíz szolgálja leheletünk frissítését.

A szobában a falakon már ismerősen köszöntött a sok-sok realista akt rajz amelyek megtekintésére most végre nyílt egy kis időm mialatt kedves vendéglátóm is felfrissítette magát a fürdőszobában.A szobában egy masszázságy és egy szép nagy franciaágy szolgálja kikapcsolódásunkat kétoldalt tükrökkel szerelve a vizuális öröm fokozására.

Külső: A korábbi beszámolómban már említettem,hogy Nelly volt számomra az első hirdető akire felfigyeltem és hamarosan sort is kerítettem a személyes ismeretség megkötésére. Képei a valóságnak teljesen megfelelnek! A profilfotón látható gyönyörű formájú ,hosszú lábak láttán a legnagyobb ínyencek is elégedetten csettintenek: "Ez igen!"

Fogadásunkkor mindezt magas tűsarokkal megspékelve kész is a szívdöglesztő bombanő mintapéldánya. A legszebb korban lévő vendéglátóm ezúttal egy dögös mini ruhakölteményben pompázott. Miután sikerült ismét összekanalaznom a küszöb környékéről a leesett államat újra adózhattam az előttem feltáruló csodás látvány előtt. Szőke fürtjei és finoman ápolt bőre korát meghazudtolóan kelletik magukat. Nelly alakja valóban rászolgált a "gazella" jelzőre. Kevés ennyire csábos alkattal megáldott hölgy ismerősöm van. (most éppen itt látom az egyikük fotóját oldalt a riport alatt amint piros ,testrefeszülő neccruhácskájában fotózza magát :)))) )

Hozzáállás: Általában én vagyok a kezdeményező fél de szívesen átadom a karmesteri pálcát kedves vendéglátóm kezébe is. Mindig egy órára nevezek hozzá és a kedvessége mindeközben határtalan.

Úszom-ejtőzöm-lebegek a mámorban.

Együttlét: Randevúnk nyitánya a szokásos testápolós masszázs volt amit tőlem kapott . Ezt nagyon nagy átéléssel és odaadással tudom végezni . Volt már olyan lány aki elaludt eközben és meglepetten ébredt jó idő múlva.

Ez egyúttal kitűnő alkalmat nyújtott egy jó kis diskurzusra is ahol a velünk történt újdonságokat tárgyaltuk meg. Az ágyon egymás mellett feküdve egy igazán kiadós csókcsata indította útjára együttlétünket s eközben nem fukarkodtunk egymás irányába a bizsergetően kellemes simogatással sem. Nelly igazán lágyan és érzékien csókol.Valódi nyelvkergetős intenzív mély csók ,nem holmi óvatos szájrapuszi. Ez a "valódi barátnő feeling" egyik megkérdőjelezhetetlen alappillére.

Egyetértek azon szószólókkal aki szerint egy igazán jó szex (szinte) elképzelhetetlen csók nélkül!

Nellynél ez is jár s nem is akármilyen színvonalon. Hamarosan kértem,hogy helyezze magát kényelembe a hátán fekve, s így kezdhessem férfibolondítóan csábos kelyhét nyelvemmel kényeztetni.

Jó ideig hódoltam ezen élvezetnek , aztán folytattuk ezen orális témakör megtárgyalását 69-ben is. Az ágy melletti tükör szerencsére nem tud hátat fordítani nekünk szégyenlős módon hanem hűen reflektálta az előtte álló történéseket.

Ha az idő kereke méltóztatna megállni és az engem ért ingerek hatására el nem röppennék akkor talán még most is ott keringene nyelvem tébolyult polipcsáp módjára a remekbe szabott nőiességén. Sajnos ezek közül az előbbi nem következett be ezért kértem, hogy tegyen bizonyságot a lovaglótudását illetően. Megtette. De hogyan!ő:) Rövid intenzív vágták és esztelen galopp váltotta egymást viszont szépséges lovasom egyáltalán nem pihent meg ,hogy poroszkáljunk egyet! Mindeközben tekintetünk egymásra feledt majd néha lecsukott szemmel élveztük az egymás testének élvezetéből fakadó pazar kéjt.

Számomra a valós élvezetet és a beteljesülést valósabban jelzi pár apró momentum mint egy hangos és teátrális nyögésekkel tarkított olcsó színielőadás. Szinte már kérnem sem kell mert a repertoár következő pózát már tudja. Misszionárius pózban,egymást ölelve és csókolózva hajszoltuk tovább magunkat sikamlós kalandunk végkifejletéhez közeledve. Nelly jobb lábát magasba emelve és egyenesen tartva-magamhoz szorítva jártam ki-be a csodásan forró és nedves kéjkatlanban. Mint izzó kés a vajban! Mi az a síkosítóő Az pontosan az a kellék amire neki semmi szüksége nincs! Mámorítóan lestem aktusunk talán leginkább látványos pozitúrájában a "világ közepét". Nem csoda ,hogy birodalmak vesztek el és fejek hullottak porba e nemes nőiség által! Mézes bibeként bevonzza a begerjedt férfit és rabságából el nem engedi.

Ekkor a vizualizációs eszköztár legütősebb elemeként bevetettem az ágy melletti tükörrel szemben a kanál-pózt és így mindketten láthattuk magunkat szemből-oldalt fekve s ott lent kint-bent. Főleg bent! :) Kutyus-póz nélkül nem igazi a buli ezért így fordultam célegyenesbe és volt szerencsém még minden visszafojtottságtól mentesen elidőzni az előttem pompázó popsi parádéban! Ahhh! Még ilyet! Sokszor! Felíratni! Receptre! "Mindenkinek!" Minden MT gyorsan gyógyulna egy ilyen kezeléstől. :)

Előadásunk függönyének leomlása előtt puha ajkainak védelmében fejeztem be az aktust lüktetve-elalélve. Nem rohant el hanem még kis ideig élvezhettem a pazar utójátékot ,hogy aztán kis tisztálkodás és beszélgetés után mindketten a fürdőszobában frissüljünk fel .

Elégedettség és Ajánlás: Itt most mellőzném a virágos ömlengést és egyfajta hasonlattal szeretnék élni elégedettségemet és ajánlásomat illetően.

Kedves fizikus barátomat (aki az ország egyik legszebb tájegységéből származik) kérdeztem egyszer:

-Kérlek mondd el mi a véleményed Japánról ahol az elmúlt egy évedet töltötted!

-"Azt hiszem mindent elmond az, hogy szeretnék ott élni."-hangzott lakonikus válasza.

Az én válaszom az összbenyomást illetően :

Amennyiben csak 2 lányhoz járhatnék a jövőben akkor az egyik Nelly lenne.

A másikat már biztosan tudjátok.....

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_LordVader beszámolója
2018-03-31 11:40:24
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Többször beszéltünk telefonon, könnyű elérni és nagyon készséges.

Lakás: Új építésű lakópark, igényesen berendezett újszerű lakás. A fürdő nagyon rendben van, maximális tisztaság!

Esti órákban a parkolás könnyű, de nap közben lehet több időt kell rá szánni.

Külső: Amikor kinyitotta az ajtót egy nagyon szép szimpatikus ápolt nőt pillantottam meg. Szuper alakja van és látszik, hogy sokat foglalkozik testének ápolásával. Hosszú szőke haj, kedves arc, végtelen combok, amit a magassarkú csak felerősít. Én imádom a vékony magas lányokat így nekem ő teli találat volt. Korához képest nagyon jól néz ki, biztosan megfordulnál utána az utcán! Külön kiemelném, hogy a fogai is szépek!

Hozzáállás: Érkezésemkor, már az első pillantástól nagyon kedves volt és ügyelt a maximális diszkrécióra. Jóval fiatalabb vagyok nála, azonban erős kölcsönös szimpátiát éreztem végig. Jelezte, hogy tetszem neki ami nagyon jól esett. Egy órát voltunk együtt amit ki is töltöttünk. Nem győzöm itt is kiemelni, hogy mennyire végtelenül kedves nő! Érdeklődő és fontos neki, hogy neked mi lenne jó. Csodás volt vele minden!

Együttlét: Fürdés után a szobába visszatérve gyengéd csókokkal indítottunk. Puha és kellemes ajkai vannak, a teste kellemes tapintású. Rövidesen az ágyra feküdtünk ahol tovább simogattuk és csókolgattuk egymás testét. Pár pillanattal később egyre lejjebb ment és elkezdte a franciás kényeztetést. Nagyon bele való csaj, tudja mi kell egy igazi férfinak! Látszott rajta, hogy ő is élvezi a dolgot (a kölcsönös szimpátia miatt szerintem ez őszinte volt), voltak mélytorkos elemek is - közben fogtam a fejét - aminek külön örülök mert ez nálam bakancslista volt. Elég sokáig hagytam, hogy kényeztessen, majd nem sokkal később gumit kértem és beleült. Maximális átéléssel lovagolt, ügyesen csinálja, majd fordultunk popóba. Keményen toltam neki hátulról és ezt is eléggé élvezte nagy örömömre. Ezt követően missiben csináltuk és így lett végem - főleg a vad tekintete miatt ami csak még jobban felcsigázott. Szuper volt vele és a félidőben felajánlotta, hogy megmasszírozza a hátam! Mondtam is magamban ez igen! Természetesen éltem a lehetőséggel és közben egy jót beszélgettünk. Hangsúlyozni szeretném hogy rendkívül értelmes és figyelmes! Második körben újra a szájával vett kezelésbe és így is lett végem. Elmondása szerint nincs kimondott kedvence, mindegyik pózt szereti. Szerintem vagány és bámulatos teremtés!

Elégedettség és Ajánlás: Emberek, Őt csak ajánlani tudom. Kevesen maradtak itthon a minőségi lányok közül, de Ő köztük van az biztos. Azoknak ajánlom, akik szeretik a vékony, magas érettebb lányokat. Maximálisan elégedett voltam így természetes, hogy jár az 5 csillag! Sőt! +++++++++

Vigyázzatok rá, mert ilyen Milf nem terem minden fán. Köszönöm Nelly a végtelen kedvességedet! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Saymon beszámolója
2018-03-07 07:50:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Sikerült gyorsan felvenni a kapcsolatot telefonon! Mindíg nagyon kedves és közvetlen. Már többször voltam nála. Mindenben teljes tájékoztatást ad.

Lakás: Kellemesen kultúrált és rendezett, mindennen felszerelt fürdő és kényelmes ágy.

Külső: Nagyon sexy,dögös. Nagyon finoman ívelt dormburulatokkal megáldott nő. Gyönyörű.

Hozzáállás: Teljességgel odaadò, közvetlen szereti amit csinál. Persze ehhez úgy gondolom partner is kell.

Együttlét: Felejthetetlen. Nagyon tapasztalt, figyelmes és teljességgel odaadó. A többit nem részletezem, aki szeretné megtudni keresse fel:)

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek aki olyasvalakit keres mint Nelly. Nem bánod meg elvarázsol.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Berthier beszámolója
2018-01-27 16:17:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel egy nappal a találkozó előtt történt telefonon.

Szerencsém volt mert a napja végeztével bejövő hívásomat még felvette így lehetőségem nyílt megbeszélni vele a másnapi találkozót. Nagyon örültem hogy tudtunk egyeztetni és külön öröm volt hallani a különlegesen szép hangját. Makulátlan értékelései alapján mertem vállalni a kizárólag a randevúnk érdekében megtett közel 600 km-t autózást és ezáltal nem is volt kérdéses számomra hogy a megbeszélt időben fogad majd ( ez mint tudjuk sajnos sok lány esetében egyáltalán nem evidens).A találkozónk megbeszélésén fellelkesedve hajtottam álomra fejem.

Lakás: A parkolás a ház előtt az utcán történt és még estefelé sem okozott nehézséget. A lakás ízlésesen berendezett modern építésű ingatlan.Csak a falakon elhelyezett egyedi művészi rajzok megtekintésével el tudnék időzni jónéhány óráig! (Aki volt ott az tudja miről beszélek,aki még nem az pedig majd megtudja! ) :) A szobában kényelmes stabil ágy és masszázságy van míg a gazdagon felszerelt tiszta fürdőszoba biztosítja a higiéniát sokféle tusfürdővel,szájvízzel,fogkrémmel és puha hatalmas törölközővel.

Külső: Nelly képét néhány nappal ezelőtt pillantottam meg és azonnal megfogott a tökéletes lábainak és combjainak látványa. Azon nyomban el is mentettem őt kedvencként még személyes ismeretség nélkül.

Nem sokat kellett várnom arra,hogy megismerhessem személyesen is és előrebocsátom hogy jó volt a választásom!

Szexi fehérneműben és tűsarkú cipőben fogadott amely különösen kiemelte a hihetetlenül csodás alakját és a végtelennek tűnő kecses és formás lábait (a helyében harisnya reklámfotókat is vállalnék) :). A szobában kérés nélkül frissítővel várt ami nagyon jól esett.A telefonból már ismert szép mély tónusú hang végre előttem szólalt meg és egyfajta megnyugtató hatással bírt számomra. Valami csoda készülődött.....

Hozzáállás: Az adatlapján olvasható információk tükrében egy kellemes együttlétnek néztem elébe ami maradéktalanul meg is valósult. Oly őszinte kedvességgel fogadott mintha gyermekkorunk óta ismernénk egymást. Jó érzéssel nyugtázza az ember, hogy ezzel megtisztelik és persze nem is fukarkodik a viszonzással.A "futószalag-feelingen" edződött de azt kevésbé toleráló vendég igazi kis meseszigetre lel majd Nellynél mert nála semi sem a kapkodásról szól!

Együttlét: Amolyan rávezetésként felajánlottam neki egy kellemes masszázst mivel nagyon szeretem ezzel kényeztetni a lányokat amit el is fogadott.Ezalatt egy jót beszélgettünk mivel erre hamarosan már kevésbé volt módunk! :)

Csókolózás és kölcsönös francia volt az esténk nyitánya,ami -mint bevallotta-neki is kedvére volt.Imádom a kölcsönös franciát és a gyönyörű ápolt puncit érezve hamar erőre ébredtem.

Az ágy melletti tükörben élvezettel figyeltem az eseményeket szinte mint egy 3.személy. A csodálatos alakja nálam mindent visz! Már csak a látványa is gerjesztőleg hat, hát mégha érezheti is az ember!

Sokakkal ellentétben ő szeret és TUD IS lovagolni! A klasszikus pózokon kívül kedvem támadt még kipróbálni egy viszonylag ritkábbat is( olló-roller)amely csodás betekintést engedett aktus közben a lába közti szépségre! Az együttlétünk zenitjén ajkai között végeztem mámorító érzéssel. El tudnám "viselni" minden nap! :)

Elégedettség és Ajánlás: Felemelő érzés volt egy ilyen hosszú utazás után Nellyvel együtt lenni.

Néha érzéki, lágy szeretkezés majd kissé szenvedélyesebb aktus színesítette az estét.

Amennyiben egy igazi odaadó,barátnő-feelinges randira vágysz NE keress tovább!Megtaláltad Nelly személyében!

Légy vele kedves és nem csalódhatsz benne! Intelligens és érzéki nő aki ritka kincs!

A búcsúzás pillanatában egyszerre éreztem határtalan örömet az eltöltött szép este fényében és másrészt szomorúságot,hogy egy ilyen csodás NŐT hagyok itt egy időre.Magas elvárásaimnak maximálisan megfelelt és már a távozásom pillanataiban megfogadtam magamban,hogy visszatérek hozzá amint csak tehetem,hogy újra részese lehessek annak a csodának amit Ő kínál számomra. Köszönök mindent kedves Nelly!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Schlecker69 beszámolója
2017-11-27 19:52:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Very nice contact firstly written, then by phone via SMS and then by calling.

She speaks very good English.

Place: Her appartement, the bath, the rooms are really nice, new, and very clean.

All new, very clean and perfect.

Looks: She looks very gorgeous, fantastic. Very nice, funny and friendly woman. Beautiful long legs, a super and perfect body, very nice face and very polite. A very attractive woman. Perfect !!!

Attitude: Very friendly, funny and beautiful woman. She is not the typical fast and dry experience as she likes to please you and make you feeling comfortable. Definitely great girl-friend feeling.

Act: I don't like to go into details but she is really hot and knows how to make you happy. It was a super and wonderful hour with her.

Satisfaction and Recommendation: I'm really satisfied and I will surely visit her again, when I come back to Budapest. I stand twice with Nelly at my last trip in Budapest.

Thanks a lot sweet, funny, beautiful Nelly.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
urban lander beszámolója
2017-10-19 09:19:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon csak időpontot egyeztettük,már voltam nála.

Sajnos legutóbb nem írtam értékelést.

Lakás: Kényelemesen berendezett kétszobás lakás,egyedül fogad.

Parkolás passz tömeg közlekedéssel mentem.

Fürdőszoba: több mint tízféle tusfürdő,száraz nagy törölköző.

Külső: A képeknek megfelelő ő van a képeken.

Arca nekem nagyon bejött,teste még mindig tökéletes.

Hozzáállás: Hamar egymásra hangolódtunk már olyan mint ha "haza mennék".

Mindenben odaadó,és azt figyelte mi a jó nekem.

Egy órára mentem kicsit több lett ,még beszélgetünk egy kicsit.

Együttlét: Knf ez már menetrendszerű. :)

Az ágyról hamar át startoltunk az masszír ágyra,ott aztán pillanatok alatt mintha egy pornófilmbe csöppentem volna.

Majd golyó nyalogatás és szopogatás közben rásegítettem magamnak és végül mohon szopogatva a szájába élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: A megszokott kielégüléssel távoztam. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zoltán187 beszámolója
2017-07-12 19:03:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam mikor megláttam a hirdetését. Eredetileg más lányhoz terveztem volna menni, de nem bíztam a kiszemelt lányban. Ránéztem az újdonságokra és Nelly közöttük volt mint visszatérő hölgy. Beszámolókon megnéztem kik és mit írtak róla. Mivel csak pozitív visszajelzés volt róla és a képei is nagyon tetszettek sokat nem gondolkodtam. Hívtam Nelly-t kedvesen tájékoztatott a részletekről és lehetőségekről és arról hogy merre felé található. Megbeszéltünk egy esti időpontot.Mivel estig dolgoztam csak egy esti időpont jöhetett számításba. Képei nagyon megtetszettek, szeretem az érettebb nőket a szőkék a gyengéim. Ezek után már sok kérdésem nem maradt.

Lakás: Lakás tiszta rendezett. Fürdő is rendben volt. Törülköző nagy nedvszívó friss fehér volt. Fürdőkádban lehet frissülni. Kád előtte egy törülköző található ide tudunk kilépni a zuhany után. Szájvíz is megtalálható a fürdőben. Többféle tusfürdő közül tudtam válogatni. Egy kis szobában voltunk ami a célnak tökéletesen megfelel. A szobában masszázs ágy található amit kihasználtunk. Ágy közepes méretű ketten elfértünk benne. Ruháknak van megfelelő hely ahová lehet helyezni a ruhákat.

Külső: Nekem tetszett a teste igazi nő kategória. Nagyon dögös volt. Képekről felismerhető pocakjában nagyon szép piercing található.. Arca szép mosolygós. Igazán dögös megbasznám kategória a hölgy, ezzel nem volt gond: jól megbasztam.

Együttlét: Fürdőből vissza térve kicsit csókolóztunk majd ágyra leültem és magamhoz húztam. Ruhát felhúztam majd körbe pusziltam ami utamba esett. Ágyon elfeküdt, közben a bugyi is lekerült. Sokat nem tátottam a számat, kinyaltam rendesen, puncija nagyon finom volt. Fordultunk meg a szájába akartam lenni és már ő is kérte. Előre kúsztam, ágyon térdeltem és első körben here kényeztetést kaptam.Finom szopást kaptam amitől hamar kemény lettem.Gumi felkerült és szemből támadtam és löktem egy jó darabig, közben a szexi hangjával egyre jobban felajzott. Lábait nyakamba vettem csípőjét erősen megmarkoltam és erősen magamra húztam közben néztem a barátomat, hogyan jár ki-be. Fordultunk félig állóhelyzet kutyusban adtam neki rendesen megbasztam de úgy igazán annyira felajzott. Nem lehet még fokozni a dolgokat, dehogynem. A szobában volt egy masszázs ágy és hát az ember kreatív.Nekem se kellett ennél több fölültettem a masszázs ágya. Széttárt lábakkal behatolok falon tükör közben onnan lesem az eseményeket. Lábai a vállamon közben ezt váltogattuk egyszer itt egyszer ott és heves vad tempóban keményen megbasztam.De szép volt látni, hogy ki be járkál a farkam abban a szép kis punciban és tövig eltűnik benne.A hangunk a heves vad baszás hatására egyre hangosabb lett majd elfáradtam. Ágyra elfeküdtem és nagyon finom here és gát kényeztetést kaptam az élvezésemig. Közben vertem magamnak. Megt

Elégedettség és Ajánlás: Pont erre vágytam aznap egy jó kiadós baszásra, szerencsére partner volt ebben Nelly. Megbeszéltük hamar, hogy jó kis baszás volt, nem volt itt romantika. Környezet és Nelly mindent vitt nálam. Most is szívesen gondolok vissza az akcióra főleg a masszázs ágyon történtekre.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_RS beszámolója
2014-04-17 16:10:04
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam az esti órákban, könnyen elértem. Egyeztettünk, majd később megint beszéltünk, SMS-t is küldött, szóval a kommunikáció könnyen megy. Rugalmasan állt hozzá mindenhez.

Ja és a hangja nehogy elriasszon valakit, mély, rekedtes, modhatni erotikus. :-)

Lakás: Belvárosi társasházban apró kis garzon. kb. 2 sarokra a WE-től. Mivel éjszaka rendel, a lakók általában csendben pihennek otthon. Ez jó a diszkrét bejutás szempontjából, de parkolóhelyet keresgélni kell, mert mindenki autója otthon áll. Éjszaka nem fizetős. A lakás maga normálisan berendezett, nemcsak egy ágy egy éjjeliszekrény és kész. A találkára tökéletesen megteszi, a korábban szóba hozott nyikorgó ágyat én nem tapasztaltam (bár lehet csak másra figyeltem) A fürdőben akkora vastag puha törölköző várt, hogy simán ejtőernyőzhettem is volna vele. 2-3 féle tusfürdő a zuhanykabinban. Nelly bejött velem és fürdés közben dumálgattunk.

Külső: A képeknek teljesen megfelel. Korához képest jól néz ki, magas vékony lány. Most mintha rövidebb lett volna a haj mint a képeken, de így sem néz ki rosszul. Aranyos arca van, szolizott, sima bőr, kerek kis popsi, vékony hosszú lábak.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, nyitott egy üveg bort, jót beszélgettünk. Már kezdtem azt hinni hogy eldumáljuk az időt, de mint kiderült, nem szigorúan veszi az órát, ráadásul nem az ajtón belépéskor indul a stopper, hanem a tusolás befejeztével. Kezdeményezett mindent, ráadásul a túllépett idő ellenére a második menetet is ő indította.

Együttlét: Sok mindent kipróbáltunk. Tetszett, amikor a felkeményítő franciázás után azt mondta, hogy ekkora farokba muszáj beleülnie és egyet élveznie. Sikerült neki, komoly lovaglást produkált. Utána én jöttem, majd áttettük popsiba. Nem kényeskedett, tényleg koppanásig mehetett, le a kalappal a teljesítménye előtt. A végén NFVSZ, amit nagyon finoman csinált. Egy csepp sem ment mellé. Utána tisztálkodás, leheveredés, kicsi beszélgetés, simi-simi, majd az előző forgatókönyv megismétlése csak más pózokban.

Elégedettség és Ajánlás: Nem tartja szigorúan az órát, de amiért kis híján kettő lett belőle, megállapodtunk. Összességében nagyon jó kis éjszakai kaland volt. Kevés lány van aki csak éjjel rendel, ő szerencsére elérhető. Amit megbeszéltünk be is tartotta, amit ígért vállalta is. Elégedetten távoztam!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
urban lander beszámolója
2014-01-07 03:32:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egyszerű volt,és gyorsan mehettem is hozzá.

Lakás: Lakáső régi bérház

Kényelemő felsőfokon

Parolásőnem tudom közel lakom a tetthelyhez :)

Fürdőőkád tőbbféle tusfürdő,friss százaz törülköző

Külső: A képeknek megfelelő ő van a képeken.

Arca nekem nagyon bejött

Testalkat tökéletes

Kedvenc testrész cak und pak mindene.

Hozzáállás: Kezdeményző volt,kedves hamar egymásra hangolodtunk.

Kicsit több mint 1 órát voltam ami az én és az ő zuhanyozása után indul.

Utolag sajnálom,hogy nem szoltam a ,h.ogy közös tusolást szeretnék

Együttlét: Natur francia, 69 ,papás mamás, hátulról kutyusban,utána fekve oldalról.

Mindenben odaadó,és azt figyelte mi a jó nekem.

Majd a végén golyó nyalogatás és szopogatás közben a melleire élvélveztem.

Utána elfogyasztottuk a bor amivel megkínál még az érkezésem elelyén és beszélgettünk még egy kicsit.

Elégedettség és Ajánlás: Régéreztem ilyen jól magam.

Csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_perico1234 beszámolója
2013-12-12 09:23:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Easy to make, even at a late hour

Place: Clean, very comfortable and nice.

Looks: Nelly is gorgeous

Attitude: Extremely friendly attitude, and no try to screw u up with additional prices, the service is all inclusive, and she is in no rush. Actually she offered me a one and a half hour stay, instead of the originally agreed hour, which was very nice from her!

Act: Excellent! Every position is possible, nelly takes action if you wish so, and nothing seemed forbidden to me.

Satisfaction and Recommendation: If u want to spend a very nice moment with a beautiful lady, go for nelly!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_macskajanos beszámolója
2013-06-27 18:47:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Változatlanul egyszerű bejutási lehetőség!

Lakás: Továbbra is kultúrált! Valamint tegnap megtudtam, hogy két fürdő is van!

Külső: Változatlanul jó NŐ! A feneke, és puncija még mindig mindent visz!

Hozzáállás: Ezen már túl vagyunk! Tulajdonképpen mintha a szeretőmhöz mentem volna! Nyakba borulás, csókolgatás! Tökéletes vendégvárás! Egyébként alapból is ilyen, nem kell hozzá 5-10 alkalom! Ha tisztességesen viselkedik vele az ember, akkor felejthetetlen élményben lesz része!

Együttlét: miket csináltatokő: Szeretkeztünk!

Miben volt ügyeső: a szexben!!!

Mi a kedvenceő: Továbbra is az, ha erősen meglovagolhatja az embert! Akkor egy lucskos, lüktető puncit kapsz ajándékba!

Az Ő kedvence továbbra is a farkam volt! Olyan, mintha valami különös kapcsolatot ápolna vele! Amikor bementünk a szobába közölte, hogy "most jól megduglak", és "milyen jó, hogy itt vagy, legalább élvezek" egy nagyot! És ez nem kamu! Élvezi a szexet! Én meg Őt élvezem! újra, és újra, és... Nellyt nem lehet megunni,mert olyan szinten hoz izgalomba, hogy szinte falni akarja az ember. Én falom is, és a puncijánál kezdem, mert az valami szépséges, és finom! Utána visszaadja, hogy nem maradjon adós! Nem mélytorkos, de amilyen élvezettel teszi a dolgát, és amikor fentről rácsorgatja a nyálát, majd bekapja... Utána hagytam érvényesülni, és engedtem, hogy beleüljön a farkamba. Fantasztikus látvány (főleg tükörben), ahogy a karcsú teste vonaglik, megfeszül, és a csípője előre-hátra mozog. Megdug, ahogy ígéri! Utána rámfeküdt, és pihegett, miközben a puncija a farkamon lüktetett! Pár percig így maradtunk... utána megdugtam! Rendesen, ahogy azt illik! Gumi le, szembe a tükörrel széttette a lábait, én fölé álltam, és nyalta golyóim, szopta a farkam, közben vagy Ő, vagy én jártam a puncijában, ami még mindig nedves volt! És közben a tükörben látod a szétette lábakat! Persze, hogy újra benne akartam lenni, de ekkor már az orgazmus hajtott a puncijába! Nem is kellett sok! És ezúttal is frenetikus volt minden, az ajtón belépéstől, az ajtón kilépésig!

Elégedettség és Ajánlás: Igazából ezt a beszámolót önös érdekből írtam! Ezeket az órákat nem akarom elfelejteni, és ha az emlékek kezdenek megkopni, akkor visszaolvasom ezeket az írásokat! Persze az is fontos, hogy azok a férfitársaim, akiknek Nelly fénykép alapján szimpatikus lesz könnyebben tudjanak dönteni! Ha szeretitek a lehúzást, ha idő előtt kidobnak, ha beéritek felszínes nők társaságával, ha nem szeretitek, ha a partnereteknek is orgazmusa van akkor ide ne is menjetek! Nelly korrekt, amit mond az úgy van, és az ágyban tökéletes! Gyönyörű, amikor elélvez!



Nelly! Legközelebb "kezdjünk" a fürdőben!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_shayan beszámolója
2013-05-31 01:04:34
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Im sure she is one of the best one,she knows everything very well.so kind,girlfriend feeling.in my opnion she is more than hot.highly reccomended :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_macskajanos beszámolója
2013-03-07 23:37:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefont szinte azonnal felvette, fél óra múlva nála voltam!

Lakás: Új helyre költözött. A régi lakás igényes volt, új építésű. Na ez sokkal újabb, nagyobb, szebb... Csak Ő volt a régi, hála az égnek!

Külső: Külső pont olyan, mint egy korabeli nagyon igényes nőnek lennie kell. Az utcán megfordulsz utána...

Nagyon formás, karcsú nő finom vonalakkal, nagyon jó arányokkal, izmos, de vékony és hosszú lábakkal, nagyon kerek popsival.

Hozzáállás: Már az első alkalommal is olyan volt, mintha ismernénk egymást. A következő pedig mintha a titkos szeretőmhöz mennék, aki már ki van éhezve Rám!

Sokat dumál mindenféléről, és figyel rám. Az órát hírből sem ismeri, ha jó szexről van szó.

Együttlét: Zuhanyzás után bementünk a szobába, ahol (végre) ágy van! Még az ágy előtt csókolóztunk, simogattuk egymást. Leheveredtünk, ahol tovább csókolóztunk, majd szépen lecsusszant a farkamhoz, és olyan finoman, gyengéden, érzékien szopott... Közben néha nézi magát a tükörben, vagy engem, amitől még jobban beindulsz. Hogy adósa nem maradjak, szépen kellemesen kinyaltam a punciját, ami valami hihetetlen finom, és szép. Gumi fel, majd alaphelyzetbe keveredés, és már derékig benne is voltam. Utána a masszás ágy következett, aminek a póz következtében kicsit pornófilm feelingje van. Onnan lejőve rátámaszkodott, és hátulról kínálta fel magát. Hát azoknak a comboknak, és kerekedő fenéknek nehéz ellenállni, így innen is megadtam. így maradva leültem az ágyra, és ahonnan tudtam, dugtam. elképesztő érzés, ahogy vonaglottunk, de végig benne voltam, és tükör...! Viszont a kis türelmetlen minden áron bele akart ülni, mivel így tud elélvezni, és szeret is elélvezni. Imádja, ha orgazmusa van, és nem szégyelli. Azt hozzá kell tenni, hogy amikor felülre kerül rendesen megdolgozza a cerkát. Vonaglik, ugrál rajta, addig, ameddig el nem élvez. Az én farkam ideális volt neki, így roppantul élvezte a huszárkodást. Mivel elég jó potenciával rendelkezem, így bennem még maradt szufla, és újra megdolgoztam a szép punciját, miután az orgazmusa után kicsit szopott, úgy, hogy lássa magát a tükörben, miközben maszturbál. Miután végeztünk még marasztalt, hogy nem siessek, pihenjek. Pedig akkor már túl voltunk az órán szerintem.

Elégedettség és Ajánlás: Nelly nagyon jó Nő! Hihetetlen szexuális tapasztalattal. Laza, jó fej.

Én nagyon csípem őt, de szerintem ez teljesen kölcsönös. És szerintem mindenkivel így bánik, aki érdemes rá, vagyis úgy viszonyul hozzá, ahogy Nőhöz kell, és nem egy szexuális eszközhöz, amit kibérel egy órára, vagy kettőre. Ha így gondolva keresitek fel, biztos, hogy felejthetetlen élményben lesz részetek. Csak hagyjátok hogy beleüljön! Az mindent visz! Amikor nem te dugsz, hanem téged dugnak...

:)



Csoki Nelly!

Szerintem nemsokára megyek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
enjailo_archivalt2019 beszámolója
2013-01-01 14:58:05
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
petrik43_archivalt2018 beszámolója
2012-06-15 17:33:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolat felvétel: kapcsolat felvétel telefonon történt időpontot kértem. kicsit el késtem a meg beszéltek szerint. Nagyon megértő volt késésem illetően ezért nagyon hálás vagyok.

Lakás: A lakás csodálatos volt beléptem kellemes illat volt meg kínált üdítővel, ami nagyon jól eset az ágy kényelmes kifejezetten otthon éreztem magam.

Külső: testalkata csodálatos szép popója van gyönyörű arca egyből bele szeretem az ajka isteni csak ajánlani tudom...

Hozzáállás: Nagyon oda figyelt rám kedves volt nagyon kezdeményezett és egy csodás 1 egy órát töltöttem vele.

Együttlét: Én eszt nem részletezem mer ez a kettőnk dolga volt de aszt elmondom csodás vele egy órát vele eltölteni puszilak.........

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom mindenkinek mindig azt akarta nekem legyen jó oda tesz minden energiát a szexbe mindig jót akarja csak ajánlani tudom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.