SzexpartnerGaby+36 70 / 653-4959Budapest IX. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Gaby vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest IX. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 653-4959 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
70 kg
Mellbőségem
120 cm
Magasságom
172 cm
Csípőbőségem
85 cm
Derékbőségem
75 cm
Elérhetőségem
hétfő:
kedd:
10 órától 17 óráig
szerda:
12 órától 17 óráig
csütörtök:
12 órától 17 óráig
péntek:
10 órától 16 óráig
szombat:
vasárnap:
10 órától 13 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
42
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
4755393x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Fekete
Szem
Zöld
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
KEDVES URAIM! Májustól korlátozottan leszek elérhető személyesen!A sikeres randi érdekében,kérlek jelentkezz be 1 nappal korábban,de min 2-3 órával előtte.Nincs azonnal ugrás, csak miután megérkeztél:):)A hívásokat Hétköznap 8-19 fogadom.Hétvégén ,ha elérhető vagyok,akkor 8-12 ig tudom felvenni,a telefont:) Kis ízelítő, hogy mi vár rád,GABY SZIGETÉN: Szerencséd van,mert maximalistaként, és képzett masszőrként is,imádom a partnerem kényeztetni,így nálam a csalódás kizárt.60',vagy 90' perces lehetőségek:)Nézzük meg,mit hozunk ki egymásból..:)Erotika,hatalmas élvezés,a hatalmas melleimre,posiszex,amit természetesen imádok!Nincs natúr szex,ezt a kérdést jobban jársz ,ha fel sem teszed! Svéd,aroma,és gépi masszázsra is van lehetőséged,amivel tuti biztos a siker a merevebb testrészeken.(Itt most nem a tábornokra gondolok!):):):) Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, hívj, és a szexi hangom is igazolni fogja, hogy jó döntést hozol velem.Az adatlapomon felsoroltak közül tudsz választani.!Magyarországon élő, fehér bőrű urakat várok, maximális higiéniai szabályok betartása mellett!Nem szeretem a futó szalag effektust,ezért limitált a napi látogatók száma, napi 2 fő.40-es,50-es,42-es, vonalas és magánszámos hívásokat nem áll módomban felvenni.SMS-RE, NEM VÁLASZOLOK!!!Várlak szeretettel.Köszönöm,hogy elolvastad. Puszi:Gaby
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia végén szájba
nem
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
nem
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
nem
Közös maszturbáció
igen
Kamerázás
nem
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
nem
Anti stressz masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
Gaby masszázs, svéd masszázs, gépi masszázs.
Amit még érdemes tudni rólam:
Spriccelő punci:):) Popsiszex...
Elfogadott (81 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Ákiboi beszámolója
2024-04-23 10:21:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Szokásunk szerint telefonon.

Lakás: A randi egy gangos bérházban történt, amit Gaby nem régen újított fel saját ízlése szerint. Minden nagyon modern, passzolnak a színek, szépek a bútorok is. A környezetére nagyon ügyel, ahogyan a vendégeire is.

Külső: Egy szó, Istennő, nagy I-vel. A milf kategória ékköve. Arckitakarástól nem kell tartani nagyon szépek a szemei és a mosolya is. Sok fiatal megirigyelné a testét. Amikor megláttam az ajtóban abban a rózsaszín sportmelltartóban, már ott majdnem eldurrantam. A képek egyébként magukért beszélnek, csalódás senkit nem fog érni.

Hozzáállás: Érkezésem után megbeszéltük kivel mi történt amíg nem találkoztunk. Kisebb kihagyás után mentem hozzá ismét, így volt miről csacsogni. Ezt követően egy tiszta törölközővel a fürdőbe irányított. Rendkívül vendégcentrikus és kedves, ha a partner is úriember. Van hova pakolni a ruhákat, a fürdőben több tusfürdőből lehet választani és még kilépő is van a zuhany előtt, hogy ne vizes lábbal csúszkálj végig az ágyig.

Együttlét: Miközben fürödtem is végig dumáltunk. Már a hangjától félkemény voltam a zuhany alatt, úgy hogy hozzám se ért (hiába ez a Gaby hatás). Mikor kijöttem már spuriztam is át a másik szobába. Itt helyet cseréltünk és most ő ment a fürdőbe. Ahogy azt már említettem régi visszajárója vagyok, sok szexi ruciját láttam már. A kedvenceim a bodijai illetve a bikinijei. Mindkettőben vadítóan néz ki. Legutóbb a fekete bikinifelső és kék alsó kombót választotta, ami a képein is szerepel. Ahogy belibbent a szobába, alig tudtam levenni a tekintetem a hatalmas melleiről, illetve a kisportolt fenekéről. Újabban edzeni jár ami meg is látszik rajta. Ezt követően mögém térdelt és végig puszilta a nyakamat. Majd hanyatt feküdt és azt mondta -Hagylak kibontakozni-. Én pedig kézséggel csókoltam le róla bikinit, a számmal kioldva a csomókat a bugyiján illetve a melltartóján. Miután teljesen kicsomagoltam kaptam egy isteni gumis franciát, amit több póz kipróbálása követett. Tényleg sorozatélvezőről van szó és a spriccelés se viccből van kiírva. Egy órára szoktam járni, de belőle ez is nagyon kevés. Miután letudtuk a második menetet is, két puszival és egy nagy mosollyal bocsátott utamra.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok vele, tényleg egy angyal, ha valaki kiérdemli. Vigyázzon rá bárki aki meglátogatja.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kindofnice beszámolója
2024-01-09 12:06:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Super easy, answered the phone and provide all the information you need.

Place: A very nice and dedicated place for all the pampering she's offering

Looks: Even better than on the picture

Attitude: When you're finally settle after the shower, she's unbelievable. Just follow her and you won't be disappointed.

Act: She's super sensitive and knows better than most. Just follow her lead...incredible tits and attitude.

Satisfaction and Recommendation: Amazing memories, I can't wait to visit her again.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
a_motoros beszámolója
2023-12-28 16:03:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérni, ahol mindent egyértelműen elmondott.

Lakás: A lakás tökéletesen megfelelt a célnak. Diszkrét bejutás, tiszta fürdőszoba, a tetthely is remek. Szépen hajtogatott törölköző és cukorka a vendégnek.

Külső: Nem akarok túlozni, de olyan mintha egy arisztokrata hölgyhöz mentem volna, aki titkos találkozókat szervez önmaga féktelen vágyainak kielégítésére. Arckitakarástól nem kell tartani, Gaby bájos kacér mosolyú milf. A testét látni a képeken, valóban olyan mintha, egy harmincas évei elején járó hölgy lenne, orbitális keblekkel, finom illattal.

Hozzáállás: Tudja mit szeretne, tudja mit csinál, amit érdemes betartani, mert akkor mindenkinek öröme lesz az együttlétben. Eszembe sem jutott mást tenni mint amint mond, mert tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Itallal és cukorkával kínált, jó humorú (amit először nem értettem, de később sikerült felvenni a fonalat).

Együttlét: Fürdés után már Ő is át volt öltözve, úgy ahogy annak ilyenkor lenni kell.

Az ágyra jó nedvszívó lepedőt terített, mert a karácsonyi kihagyás miatt nem akarta parkettáig áztatni az ágyat. Olajjal és kézzel felállított, majd gumit húzott és egy nagyon érzéki franciában részesített. Ez is olyan nemesi volt mint amit az előbb írtam. Egy idő után jelezte, hogy már muszáj éreznie is a falloszt így ráült. Jeleztem neki, hogy én igen gyors szoktam lenni, erre azt mondta, annyira biztos nem mint most Ö. Nem ült belém csak rám, úgy kezdte dörzsölni a puncikáját a farkamhoz és alig néhány másodperc múlva olyan spriccelést produkált, hogy nem tudtam szóhoz jutni. És mégegyszer, és mégegyszer és még egy párszor. Úgy eláztunk mint nyáron egy kiadós zápor után. Aztán utána tényleg belémült, szépen lassan mozgolódott. Azt mondta, hogy a g pontját tökéletesen tudja izgatni a farkam, így itt is kaptam több adag zuhanyt. Aztán váltottunk misszionáriusba ahol kérte, hogy előbb csak picit toljam be neki majd pedig megkért dugjam úgy ahogy jólesik. Imádtam minden percét, még itt is lespriccelt párszor és a végén én is a gumiba engedtem az én adagomat.

Soha életemben nem éltem még át ilyet, de azóta is ezen jár az agyam. Az pedig külön izgató amikor azt látod Gabyn, hogy Ő ezt mennyire élvezi és élvezni akar.

Jól jött az a nedvszívó az ágyra, bár így is minden tocsogott Gaby kéjnedvétől.

Ezek után fenntartásokkal (csiklandós vagyok)de elfogadtam egy masszázst és hipp-hopp el is telt az 1 óra.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, semmi rosszat nem tudok mondani. Ajánlom mindenkinek aki egy érett, céltudatos és kacér nővel szeretne lenni.

Biztos fogok még menni hozzád Gaby!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
danpan beszámolója
2023-08-31 11:05:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Answers the phone with her sweet voice. So good to hear her speak 🙂

Place: Video call / N.A.

Looks: What to say. This woman is perfect, from head to toe. Beautiful shoulder length black hair that makes her look like a Disney princess. Beautifully rounded face that makes you feel like you are in heaven and that she is an angel. Wonderful, mesmerizing eyes. And then you get to her lips, those wonderful lips - simple perfection!

She simply looks better than most girls that are 20 years old. She is fit, has curves in all the right places, I would sell my soul for that ass! And then when you see that perfect pair of tits. Oh wow. I got hard just by writing this review and thinking about Gaby 🙂

Attitude: She was a little bit mad at me because I always ask to see her and then I can"t make it in time. Other than that and the fact that she doesn"t want to marry me - she is perfect.

Act: A gentleman does not tell...

Satisfaction and Recommendation: Best woman on Rosszlanyok

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ákiboi beszámolója
2023-08-06 08:40:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Szokás szerint telefonon, szerintem így a legegyszerűbb és a leggyorsabb. Ha nem tudja épp felvenni, mindig diszkréten visszacsörget, amint ráér.

Lakás: Eddig két helyszínen voltam nála. Mindkettő patika volt. A tisztaságra nagyon odafigyel. Mindig frissen mosott törölközővel vár. Halkan jegyzem meg, hogy a lakás is elég modern és jól berendezett, habár nem ezért mentem, de fontosnak tartom megjegyezni, hogy egyáltalán nem egy lepukkant kéróban zajlik a légyott. Ad magára és a környezetére is.

Külső: Mikor először jártam nála, már akkor tudtam, hogy rendszeresen fogok hozzá járni. Hiszen egy tökéletes alakú, szénfeketehajú hölgy nyitott ajtót. Nekem a milfek a gyengéim és ő lehetne ennél a szónál a szótárban az illusztráció. Kellően kacér és cserfes, a szemei olyanok mint a parázs. Ehhez még társul egy vékony alak, egy hihetetlenül feszes fenék szolibarna bőrköntösben. Nem beszélve azokról a hatalmas mellekről, amik szintén feszesek és könyörögnek az érintésért.

Hozzáállás: Kezdeményezőnek mondanám, van egy sajátos stílusa, de ez egyáltalán nem zavaró. Van egy sajátos programterve, amit eddig mindig variált kicsit, akárhányszor jártam nála. Érdemes ráhagyni magunkat, hiszen nagyon érti a dolgát. Órás programokra szoktam járni, ami kell is hiszen fél óra alatt nemigazán lehet annyira belemerülni a dologba, amennyire egy ilyen kaliberű hölggyel érdemes. Látszik rajta, hogy tényleg szeretheti amit csinál, mert ennyire szerintem már nem lehetne megjátszani.

Együttlét: Érkezésemkor két gyors puszi után a fürdőbe irányított egy törölközővel. Mire végeztem ő is elkészült az outfitjével. A szobában vártam, hogy belépjen. Egy falatnyi bikiniben libbent be az ajtón, amiből már majdnem kiugrottak azok a csodálatos cicik. Élmény látni ahogy jár, és libegnek. Már ilyenkor majdnem szétdurrantam a látványtól. Ezt egy sztriptízes vetkőzés követte, amit már az ágyban fekve néztem végig. Ezt követően kaptam egy isteni gumis franciát, amit több pózban történő aktusok követtek. Sorozatélvező lévén a hanghatások sem maradnak el, így az összkép és az együttlét is tökéletes volt. A spriccelés nem vicc, elég sok lepedőt áztattunk már el.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok vele. Személyében egy teljesen vendégcentrikus és nem utolsó sorban gyönyörű vendéglátót ismertem meg.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Stipio beszámolója
2023-07-16 23:29:43
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,üzenetben.

Könnyen és gördülékenyen.

Lakás: Sajnos csak online voltunk 2 szer is régebben.

De a Mivoltából tekintve a lakásra is ad,ahogy Magára.

Külső: Online Randi volt,de bakancslistámon van hogy élőben is láthassam,érezhess.

Elbűvölő csodás Nő!

Az a fajta Milf lehet aki után még a fiatal lányok is megfordulnak hogy (azt -a . Va)

Tekintet,ajkai,puncika,popsi cicikék..

Hmm Őrjítő.!

Hozzáállás: Kedves Határozott Nő!

Gondolom élőben is.

Látszik rajta hogy tudja kivel mit kell tenni.

Együttlét: Megnéztük egymást kamerában,ki hogyan elégíti ki magát.

Nagyon izgató látványt nyújt Gaby már így is,ahogy a képeken is látszik.

Nem is tudom ha egyszer élőben is láthatom,meddig tudom majd bírni a látványától és kéjes hangjától.

Hatalmasat élveztem amit Ő örömmel fogadott.

Ő is élvezte.(Bár nem hinném hogy egy ilyen kaliberű NŐ kamerán igazán kielégülne)

Túl is léptük a megbeszélt időt de nem rázott le..

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves Nő,őszinte.

Szerintem szereti amit csinál,amikor értelmes partner találja meg.

Fontos hogy mindenki Olvassa el Gaby tájékoztatóját mielőtt tárcsázta.

Ezt ő is szereti ha felkészülten hívjuk.

Puszi

Csók 😘😘

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ironmanbesz beszámolója
2023-06-07 08:31:17
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: könnyen ment, telefonon hívtam, elsőre felvette, majd megbeszéltük a másnapot.

Lakás: Nem tudom, webcamoztunk

Külső: Szuper alakja van, képeknek teljesen megfelel, kedvencem a cickói

Hozzáállás: Kezdeményezéssel sem volt semmi gond, kedves volt, 10 perces műsorra neveztem be.

Együttlét: Ez maradjon kettőnk között, de mindenbe partner volt :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan meg vagyok vele elégedve.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ákiboi beszámolója
2023-05-27 13:46:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Szinte mindig telefonon egyszerűen. Ha villog a zöld jelzés mindig felveszi, ha pedig nem diszkréten visszacsörget.

Lakás: A lakás a célnak tökéletesen megfelel, szép és tiszta. A fürdő is mindig nagyon rendezett, többféle tusfürdőből lehet választani. Nem beszélve a törölközökről és a zuhanykilépőről, szóval összességében ilyen dolgokra nagyon figyelmes.

Külső: Nagybetűs MILF, tipikusan az az alkat akiről az iskolapadban fatáziáltál, hogy bárcsak ilyen tanárod lenne, vagy a haverod anyja akit mindenképp elkapnál. Gaby viszonylag magas, bőre mindig selymes, ápolt és szolibarna. Az arckitakarástól nem kell félni egyáltalán nem ér majd csalódás. Szép arc, dús fekete hajjal koronázva. Szabályosan kerek segg, és persze hatalmas cickók a kedvenc testrészeim. 20 évet simán letagadhatna.

Hozzáállás: Maximálisan odaadó és kedves, ha valaki kiérdemli. Szinte már barátnő feelingnek mondanám. Kellően cserfes, ha a helyzet megkívánja. Szeretn irányítani, de vevő az újdonságokra is. Ami az adatlapján szerepel azt kézséggel teljesíti.

Együttlét: Ez maradjon a mi kettőnk titka. De annyit elárulhatok, hogy amit a kezével tud azt oktatni kellene. Rendszeres visszajárója voltam, így nagyon örülök, hogy újra felbukkant az oldalon.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében annyit tudok elmondani, hogyha szereted milf alkatot, a hatalmas melleket és a jó hangulatot, akkor KÖTELEZŐ! Aki kipróbálja biztosan nem fog csalódni, ha határozott és nem kérdez faszságokat.

Nem szivesen ajánlgatom ennyire, mert a végén még nem marad nála helyem. Kurvára vigyázni rá urak mert, az egyik, ha nem a legjobb hirdető az oldalon!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DanyCam beszámolója
2023-05-25 23:55:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Gaby is very easy to contact, She responds to phone call pretty quickly. Her voice is Soft and smooth, once I hear her voice, it"s Like I"m in dreamland, it is just fantastic.

Place: Big, spacious place, big shower, everything is satisfactory

Looks: Hmm. This woman is the definition of beauty and perfection. She has shoulder length black hair, which she sometimes puts in a bun. And then her face, wow. Beautiful big green eyes, a little nose and a pair of wonderful lips to round it up. Simply a gorgeous face.

And then the rest of her body! It is like she trains at the gym every day, wonderful and slim body, her ass is to die for, beautiful, round cheeks, a very beautiful and sexy sight.

And then, most importantly - a big and majestic pair of boobs (tits) - soft to the touch, very sensitive & very big - pretty much every guys dream!

To sum it up, the body of a goddess, better looking than most 22 year old girls, very sexy, very intelligent, I get an erection just thinking about here

Attitude: You feel so good and welcome when spending time with Gaby. She is very welcoming & interested, smiles a lot, tries very hard to make you smile too. The time with Gaby is so good, it passes in an instant and you just want more.

Act: Our little secret

Satisfaction and Recommendation: For 3 years now the best woman (most beautiful, nicest, coolest) I have ever met! Absolute recommend!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Qwert12 beszámolója
2023-04-14 16:03:54
szép arcú, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon

Lakás: Kis egyszerű lakás

Külső: Gyönyörü alakja van.

Hozzáállás: Kezdeményezésel nincs gond,aranyos kedves.

Együttlét: Igazából a masszázs miatt mentem meg,ami rendben is volt.Viszont azon kívül,hogy 2* lehetőséget igért,lehet egy kézimunka és ennyi.

Elégedettség és Ajánlás: Így én nem ajánlom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Inspektor70 beszámolója
2022-11-10 14:43:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, rendben ment, kedves hangja van.Marhaságokat ne kérdezz!

Lakás: Jól felszerelt, fszt en van, célnak megfelel.

Külső: Képeknek megfelel, super test+cickó

Hozzáállás: Na ebben nagyon brillíroz, kedves közvetlen, ha látja, hogy van rá fogadókészség.Annyira kezdeményező, amennyire az ember elvárja.Irányít, de nem idegesítően.

Együttlét: Nagyon jó volt óvszeres francia, misszi majd kutyus, élvezéskor teljesen átadta magát, nagyon szereti ha az ember oda figyel rá, hiszen nem vagyunk vademberek. A masszázs kifejezetten jól esett.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom, ha lesz még időm , akkor megyek hozzá, szerintem tudjuk cizelallni az együttlétünket. Az egyik kedvencem lesz a jövőben......

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
amrodfal beszámolója
2022-11-03 23:00:18
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk a honlapon kiírt időben, elsőre sikerült.

Lakás: Villamossal megközelíthető.

Hely a célnak megfelel.

Külső: Teljesen a fényképeken látható, sok más hirdetővel ellentétben tényleg úgy néz ki, nem szedett fel kilókat a képekhez képest. Tényleg jól néz ki.

Arcra kábé, amit elképzeltem a fotók és kor alapján, kedves, mosolygós, nem csalódtam.

Hozzáállás: Egy órát voltam. Kezdeményező alkat.



Nem kérdez semmi olyasmit, amire nem akarnál válaszolni.

Együttlét: Először az élvezet; utána egy masszázs, igen erős keze van, ráfért a fájós hátamra.

Láthatóan élvezi amit csinál ill. amit csinálnak vele, vagy legalábbis igen jól adja elő :)

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen meg vagyok elégedve, ajánlom. Képzeljetek ide egy sokkal költőibb leírást, de az nem az én műfajom :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rufty beszámolója
2022-10-03 09:32:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Mivel mar regi vendege vagyok Gabynak a kapcsolatfevetel nagyon konnyen ment telefonon! Fehivtam, megbeszeltuk a randit meg aznapra es ott is voltam pontosan a helyszinen!

Lakás: Uj helyen, de a regi kozeleben, es a megszokott minosegben fogadott! Parkolni a kormyezo utcakban fizetes elleneben de siman lehet! A lakasban egy kis kenyelmes zug van kialakitva a legyottra! A furdo nagyon szep, minden van ami kell! 10/10!

Külső: Mint mindig szuperul nezett ki! Igazi sexi dog! A kedvencem termeszetesen a hatalmas cicik, ill. en a popsijat is imadom! A kepek 100%ban visszaadjak hogy hogy mez ki, nem lehet csalodas! Az arc kitakarastol sincs mit tartani! 😀

Hozzáállás: A hozzaallasa mindig szuper, kezdemenyezo amennyire kell, de csak azt csinaljuk amihez nekem is kedvem van, es mivel tudja mire indulok be, minden szuperul megy! 1 orat voltam vele, szuper kedves mint mindig!

Együttlét: Furdes utan az agyra heveredtem le, o mar meztelenul vart! Mivel latta hogy en mar agaskodtam, es o is nagyon be volt indulva, nem oltozik be sexy cuccba, amit nem bantam egybol belecsaptunk! Kis puszik, simogatasok es kenyeztetesek utan kaptam egy isteni gumis franciat, jo melytorkosat, nagyon jol csinalja! Utana lovagloban kezdtunk, itt ment el eloszor! Imadtam markolni a feneket es a melleit! Majd missziben folytattuk! Huzott magara, kozben tobbszor elelvezett, imadtam! Igy lett eloszor vegem! Utana kis tisztogatas es beszelgetes, simogatas utan jott a masodik menet! Mondta is hogy ez elso menet szeretkezese utan kefeljem meg hatulrol rendesen! Nem kellett ketszer mondani! Elem pucsitott, es hatulrol lett az enyem! Masodikra is egy magyot elvezetm!

Elégedettség és Ajánlás: Mint mindig szuperul ereztem magam Gabynal, csak ajanlani tudom! Tovabbra is rendszeres vendege leszek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kbearyc beszámolója
2022-04-03 22:07:33
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Very easy with dear Gaby over the phone, she has a wonderful voice!

Place: beautiful place!

Looks: What can I say, Gaby looks more beautiful than most women. A pure goddess! the legs is what impresses me the most!

Attitude: Gaby is simply too kind!

Act: Best massage I received in a long time! I was all sore, and after Gaby's hands were done, my body was all relaxed and didn't hurt at all! A wonderful long massage

Satisfaction and Recommendation: Every time I have a chance, I will try to visit Gaby! In person or over video call!

Thank you my dear Gaby!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Stonecold beszámolója
2021-09-18 19:45:32

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem a délelőtti órákban. Aznapra kértem és kaptam időpontot is. Készségesen tájékoztatott a lehetőségekről.

Lakás: VI kerület belső része, parkolás szempontjából nehéz eset. Főbb tömegközlekedési eszközöktől gyalogolni kell,de nemveszélyes a távolság. A lakás a célnak megfelelő, a fürdőszobában zuhanyzó található, tudfürdő választék jó. A szoba amiben a masszázs történik közepes méretú, de nyílván nagy részét elfoglalja a masszázspad.

Külső: Szerintem Gaby csinos,de mint tudjuk ízlések és pofonok...az életkor valósnak tűnik a többi adattal együtt ( magasság,súly ), a fényképeken egyértelműen ő van, ilyen méretű cicikkel nem sok helyen találkozik az ember :)

Hozzáállás: Hagyományos masszázsra mentem, de lehetőség van komolyabb gépi masszázsra is,de azt nem ismertem,így nem maradtunk az eredetileg megbeszélteknél. Szerintem jól masszíroz, én kellemesen ellazultam a kezei között. Sokat beszélgettünk,lévén hamar találtunk közös témát - házi állatok- így elég gyordan elröppent a masszázsra szánt idő.

Együttlét: A hirdetlésben leírtaknak megfelelően gumis franciát vállal, más dolgok kizárva, azt viszont jól abszolválja, és időnként lehetséges keményebben is kiélni a vágyainkat. Pár perc intenzív francia után a cicijére élveztem a kezei segítségével. Maradandó élmény volt :)

Elégedettség és Ajánlás: Egy korrekt, jó hirdetőt ismertem meg Gaby személyében. Amit vállal, az korrekt módon teljesíti is. Biztosan visszatérek még hozzá a közeljövőben.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
humiliat beszámolója
2021-09-15 01:44:08
nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Először itt levélben és leírtam neki hol fáj melyik izmom, a válasza rendkivül profi masszázs tudásról árulkodott. Pár napig még szenvedtem a hátammal mert nem tudtam szabadulni a munkából, de végül szombaton sikerült felhívnom és fogadott.

Lakás: A lakás nagyszerű, az előszoba ahol rendesen fel és le lehet venni a cipőt mert van hozzá szék, ez nekem sokhelyen hiányzik. Remek fürdő van saját szappanja érdemes kipróbálni. A masszázs szóbában van egy kicsike ágy és egy (igazi) masszázs ágy is.

Külső: Remek alakja, van hatalmas mellekkel, imádtam hogy amikor már végeztünk és felöltözve leültem felvenni a cipőmet búcsúzásképpen belenyomta az arcomba a melleit, jobb volt mint bármilyen búcsú csók. A képek tökéletesen fedik a valóságot.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező és ügyesen bánt a farkammal, kicsit furcsavolt hogy Ő irányított de hamar rájöttem ,hogy hagyni kell mert tényleg nekem akar jót és valóban úgy lett. Nagyon kedves és közvetlen. Nagyon jó a beszélőkéje és remek a humora is.

Mindenkinek az ajánlom, hogy tegyen úgy ahogy ő mondja,

Együttlét: Nos először persze kéz fertőtlenítés zuhany majd egy kis beszélgetés után vagy inkább közben az egyik ágyon haton fekve kényeztette a farkamat a kezével ez frenetikus volt. Nem hamar de elélveztem viszont olyan volt mintha addig hatszor elélveztem volna már.

Így végre a farkamból lemúlt a merevség már csak a hátam volt hátra, ami nagyon hasogatott, nem tudom hogyan de kimasszírozta közben végig beszélgetett velem.

Elégedettség és Ajánlás: Ha fájni fog ismét valamim azonnal hozzá szaladok. Farkamnak hátamnak és lelkemnek is megkönnyebbülést hozott.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kbearyc beszámolója
2021-06-14 14:25:39
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Contact: Easy over call! Gaby answers almost immediately and has the sweetest voice ever!

Place: Couple of Cam appointments, so I cannot comment on that...

Looks: Whatever I say, you can"t even describe how beautiful Gaby is! She looks awesome in the pictures on her profile, looks even better on the camera!

Attitude: Gaby is VERY sweet and communicative, it is really easy & a joy to talk to her!

Act: A gentleman does not speak about it! But suffice it to say - you cannot go wrong with Gaby, that woman is ridiculously HOT!

Satisfaction and Recommendation: 11/10. I met Gaby on cam like a dozen times. And I will be back for more!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
husi88 beszámolója
2021-06-11 17:35:20
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette a telefont. Sikerült megbeszélni mindent a hívás alkalmával.

Lakás: Online randit kértem ezért a lakásról nem tudok nyilatkozni.

Külső: Külsőleg egyszerűen bombázó. A cicik egyszerűen a világ legszebb cicijei. Alakra egyszerűen tökéletes. Szép arcú és szép mosolyú.

Hozzáállás: Az első ilyen online randim volt. Kérdezte, hogy milyen fehérneműben szeretném látni. Végig nagyon kedves volt és nagyon szexi és irányított is látva szerintem a megszeppentségem.

Együttlét: Azt, hogy ezen a randin mit csináltunk maradjon kettőnk között! De fantasztikus volt! Át kell élni!

Elégedettség és Ajánlás: Csak online randiztam Gabyval, de ha lesz rá alkalmam biztos meglátogatom! Puszillak és köszönöm! Fiatalos hangú srác! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gorduin66 beszámolója
2021-05-09 09:20:40
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérni könnyen, elsőre felvette

Lakás: Mivel online randi volt ezekről nem tudok nyilatkozni :)

Külső: Szép, mint ahogyan a lapján is szerepel. Rendkívül csinos, sok tini megirígyhelhetné az alakját!

Mikor megláttam azokat a csodásan formás ciciket...... szívesen csecsemő üzemmódba kapcsoltam volna :)

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményező, rendkívül kedves, közvetlen, a hangja, a stílusa elvarázsolt.

Együttlét: Az online randin szokásos dolgokat csináltuk, regényt nem írok róla, csak annyit, hogy minden rólam szólt,amit és ahogyan kértem az úgy történt.

Elégedettség és Ajánlás: Szuper volt, a végén kis csevegéssel, jókat nevettünk.

Én biztosan visszatérő " vendége" leszek. Ajánlom mindenkinek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
subguy beszámolója
2021-03-31 12:21:32
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, amit rögtön felvett és nagyon készségesen tájékoztatott.

Lakás: A lakás (is) minden igényt kielégít, patika tisztaság, rend, nagyon ízlésesen berendezve. A masszázs helyszíne pedig tökéletesen megfelel a célnak - az ágyak nagyon kényelmesek és a hangulat is pont olyan ami a teljes kikapcsolódáshoz szükséges.

Külső: Hát a kedvenc testrészem..be kell hogy valljam, azok a csodáltos cicik nem fognak kimenni a fejemből!

Hozzáállás: 1 órára mentem és tökéletesen kitöltöttük az időt. Abszolút kezdeményező és nagyon érti a dolgát.. előre megbeszéltük hogy lingam masszázst szeretnék, ami óriási élmény volt. A végén pedig egy nagyon szakszerű masszázst is kaptam. És ajándék csokit :))

Elégedettség és Ajánlás: Számomra óriási élmény volt, szeretnék majd újra eljutni hozzá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Justagentelman beszámolója
2021-03-18 14:57:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Very easy, super nice from the first contact over the phone.

Place: Perfect place for the purpose, super clean and nice. She has good tastes in addition.

Looks: Better than the pictures, one smile from her and you'll understand why I'm saying this.

Attitude: Amazing ! Couldn't get enough of her kindness, attention, fun and positive attitude. I couldn't imagine how it would be if I were speaking hungarian like she's speaking english...

Act: A real professional !! Adapt perfectly to any of your needs with a gorgeous smile !

Satisfaction and Recommendation: I don't want to recommend her as she won't take my phone call anymore as she will be overbusy with you guys... but she's amazing and you won't be disappointed AT ALL ! So if you were hesitating, don't.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Greginger beszámolója
2020-12-24 08:32:47
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam, egyből felvette. Sőt mivel már egyszer egyeztettünk, megjegyezte, hogy ki vagyok. Ez tetszett.

Lakás: Mivel ebben a vírus helyzetben "home office" van, az online verziót valasztottam a találkozásra. De azért kíváncsi vagyok a lakására. :-)

Külső: Olyan, mint a képeken. Sőt, szebb. A mellei csodásak, eszmeletlen kerekek és nagyon formásak. Pont olyan a teste, mint amit imádok, van rajta egy kis fognivaló.;-) Szóval nagyon tetszett mindene.

Hozzáállás: Teljesen közvetlen, kezdeményező, azt éreztem, fontos volt neki, hogy én jól érezzem magam. És tök humoros is, jókat nevettünk, ami szerintem kell és fontos is, hogy jobban el tudjon lazulni az ember. Főleg ezekben a stresszes időkben. És az tetszett még, hogy a session végén nem akart egyből "megszabadulni" tőlem, hanem volt egy úgymond levezető chit chat. Mindent egybe vetve, nagyon kellemes személyiség.

Együttlét: Mint említettem az online térben "taliztunk". Az egyeztetés után már hívott is, szép fehérneműben várt, ami jól kiemelte az alakját. Végig vezette a beszélgetést, nekem más dolgom nem volt, csak élvezni a látványt.

Elégedettség és Ajánlás: Mivel több alkalommal is sikerült már "randizni", mindenképp csak ajánlani tudom ezt a formáját a kapcsolat felvételnek. És megígértem neki, hogy jövőre személyesen is meg fogom látogatni. Így legyen! :-D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bálint89 beszámolója
2020-12-17 13:39:50
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Időpont egyeztetés gyorsan ment, hamar fel vette a telefont, kedves volt a hangja.

Lakás: A lakás teljesen megfelelt, kellemes hangulatú volt. Az egész lakás tiszta, finom illatok mindenhol a fürdőben is. Többféle tusfürdő stb.

Külső: Nekem nagyon tetszett külsőre. Szépek a mellei. Formás testalkata van. A képek alapján erre számítottam. Élőben még jobb.

Hozzáállás: Órás program volt. Maximálisan kedves, közvetlen. Kellemesen ellazultam.

Együttlét: Áttadtam magam teljesen az élménynek. Jó kezekben voltam.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott. Élveztem minden percet.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
BruszWillisz beszámolója
2020-12-17 08:36:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetett, nagyon egyszerű volt, pozitív és mivel már tobbszor is voltam nála, ismét nem csalódtam.

Lakás: Egyszerű és kedves, a masszázs szoba pedig magáért beszél! ;)

Külső: Gyönyörű szép mellei vannak, szuper fenék és gyöngéd kezek!

Hozzáállás: Határozott, abszolút tudja mi kell és meg is mondja. Nincs gatyazas. Ne érezd magad zavarba.

Együttlét: 1.5 óra masszázs, egy kis erotikaval...szuperjo!! Kar hogy nincsen egész napos terápia! ;)

Elégedettség és Ajánlás: Szuper és biztosan visszamegyek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Sarkanylofasz beszámolója
2020-12-16 17:53:56
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Kedves vidám női hang vette fel és elsőre sikerült időpontot egyeztetni!

Lakás: A lakás a nyugatihoz közel van, jól megközelíthető tömegközlekedéssel. Szép, igényes és tiszta a lakás! A fürdőben minden volt ami kellett.

Külső: A képeken ő van. Szép arca, kedves nőies hang.

Hozzáállás: Kicsit féltem és izgultam, de teljesen megnyugtatott. Másfél órát voltam nála.

Együttlét: Teljes testes masszázst kértem. Felfrissített és a letapadt izmokat is sikerült fellazítania.

Isteni kényeztető kezei vannak. A mélytorka a mennyekbe repít.

Elégedettség és Ajánlás: 100%-ban meg vagyok elégedve. Biztosan fogok még hozzá menni. Ajánlom mindenkinek!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mekanikmarsall beszámolója
2020-10-21 18:50:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Gaby-nál már jártam néhány alkalmommal, legutóbb még augusztus végén. Vidéki lévén sajnos nem mindig jutok el a fővárosba, de amikor ott vagyok, igyekszem meglátogatni a hölgyet. Fel is hívtam érkezésem előtti nap, hogy találkozhatnánk-eő Örült is (hát még én) hogy eljövök hozzá megint. Csacsogtunk egy jóízűt a telefonba (mit fog csinálni velem és hogy miben fog részesíteni) és már az incselkedő dumájától, szexi hangjától kezdtem beindulni. Le is egyeztettük a szokásos másfél órát és már vártam is a másnapot.

Lakás: Korábbiak szerinti. Nyugati pályaudvarhoz közeli lakás. A lakás tip-top felújítva Gaby izlése szerint. A massz. szobában ágy, masszázspad és egy alakformáló robosztus gép is található. Fürdő tágas, tusválaszték elegendő és a zuhanyzó is nagy, két ember is elfér benne.

Külső: Szexi-szexi milf. Nekem az ilyen típusú nők a gyengéim. Jó illatú, szép arcú, finom nagy cicis, nőies alkatú angyal. A képek a valóságot tükrözik, azonban nem tudják visszaadni a belőle áradó erotikus energiákat. Már a tekintetével beindítja a férfi elmét. Otthoni ruhában fogadott, ami kölcsönzött egy érzést, hogy ha ilyen lett volna a szomszéd 'néni' annak idején, akkor rá maszturbáltam volna végig a tinédzser korom (már bocsánat Gaby, ez az igazság). Megkértem, hogy a kényeztetéseket az egyik képen látható csipkés fehérneműben végezze. Pazar látványt nyújtott benne a mély dekoltázsa, ami egyből keménnyé is varázsolt.

Hozzáállás: Barátnő feeling-es (persze a masszázs keretei között). Voltam nála már néhányszor, ezért teljesen közvetelnül beszélgetünk. Most is nagyon kedves és ami fontosabb őszinte volt velem és én is vele. A szimpátia közöttünk kölcsönös, mondta is (de ha nem is mondta volna az se gond, érzi ezt az ember). Aki normálisan bánik vele, azt ő is viszonozza. Most is kínált itallal, csokival. Egy (szexi) tündérről beszélünk.

A másfél órát becsületesen végigvitte, még egy picit tovább is voltam, de nem bánta (és hát én se).

Együttlét: Pontban megérkeztem, be is engedett a kapun és már spuriztam is fel hozzá (csukott szemmel is már odatalálok). Ajtót nyitott és egyből megláttam az arcán a széles mosolyát. Na az ilyen pillanatokért érdemes élni! Le is vetettem kabátom és már szorosan át is ölelt. Ez az egyik kedvenc részem, amikor hetek, hónapok után láthatom és érezhetem kisugárzását. Ölelés és több puszi után már indultam is a fürdőbe vetkőzni. Közbe dumáltunk kivel, mi történt azóta (és hát mindketten mosolygunk). Zuhanyzásom alatt ő átöltözött a korábban leírt szexi fehérneműjébe. Törölközés közbe be is állt az ajtóba. Szexin keresztbe tette lábait, majd játékos hangon megérdezte, hogy 'tetszik amit látsző' Én meg csak bambultam a méretes kebleinek dekoltázsát a fehérneműjében. Huh és úgy az egész nő úgy nagyon egyben van. Mondtam, 'persze hogy tetszik, nem látodő' Gyors le is töröltem még magam és masíroztam be mögötte a massz szobába széles vigyorral az arcomon. Ráhuppantam a pihe-puha ágyikóra, Gaby fölém hajolt, majd én puszikkal halmoztam el szép arcát, nyakát, hatalmas kebleit. Nagyon jó érzés volt. Utána Gaby testemet szisztematikusan lefelé haladva halmozta el kis csókokkal. Ezt követően már a meredt tagomra óvszert húzott és teljesen eltűntetett ügyes szájában. Az orális örömöket követően a gumi lekerült és már meg is kaptam a szokásos vibrátoros gyűrűmet. Az ütemes vibrálások, Gaby finom kézimunkája és a közbe tartott igéző szemkontaktus meg hát a biztatások közepette el is érkezett a megkönnyebbülés pillanata. Ezt követően letörölgetett és a cicijeit is, majd pihenés közbe dumáltunk az ágyon.

Amikor már észhez tértem, akkor ráfeküdtem a massz padra és kezdetét vette a szakszerű masszázs. Az külön tetszik, hogy Gaby gondolt arra, hogy az erotikus rész egyértelműen elkülönül a masszázs résztől, mert nem az ágyon masszíroz, hanem egy masszív padon. Mondta, hogy most is a hátamra fordít nagy figyelmet, mert az a problémás terület. Persze ettől függetelnül átmasszírozott mindenhol. Beújított korábban egy masszázs-pisztolyt is és azzal is 'átment' rajtam. Közbe persze kötetlenül dumáltunk. Most is kaptam tőle néhány jótanácsot és hát én is mondam neki egy-két érdekes dolgot. A szakszerű, tanult masszázs befejeztével letörölt és visszatértünk az ágyra és nagyjából az első kör szerinti forgatókönyv ismétlődött meg.

Most is felajánlotta, hogy kipróbálhatom az alakformáló berendezését, aminek nem győzte sorolni a jótékony élettani hatásait (nem csak fogyás). Mondta, hogy vannak olyanok, akik már több alkalommal be is feküdtek a gépbe és hogy mennyire megvannak elégedve vele (meg hogy amúgy milyen drága egy ilyen gép). Hát az van, hogy így is sokat lógtam a konferenciáról, ezért sajna passzoltam, de majd legközelebb kipróbálom. Ezt követően a fürdőbe mentünk és a zuhanyzás alatt megkaptam a szokásos hátmosást. Majd felöltöztem ölelkezés, puszilkodás és már mentem is.

Elégedettség és Ajánlás: Voltam már néhány masszőznél, de az a helyzet, hogy minél több idő telik el a találozásaink között, annál jobban kívánom őt. Ez a Gaby élmény. Ezt át kell élni, nem lehet leírni. Nem csak az erotikus rész miatt járok hozzá, hanem a szakszerű masszázs miatt is. És ez az, amiért hozzá megyek, mert lelkiismeretesen végzi a masszázst is! Ismételni tudom csak magam, hogy akinek 'csak' a masszázs a fontos, az nyugodtan keresse a hölgyet, mert a szaktudása és a felszerelései is professzinálisak. Számomra a különleges masszőzök szűk táborát erősíti Gaby. Jövök még hozzád és minden jót addig is!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kerzo beszámolója
2020-07-14 16:40:39
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk.Minden rendben volt.

Lakás: A lakás tiszta ,rendezett.Ahogy a hölgy is. :D

Külső: Nagyon nőcis feje van. Sugárzik róla az erotika.

Hozzáállás: Határozott,kezdeményező típus. De kedves és nagyon közvetlen.

Együttlét: Masszázs volt.Majd kényeztettem kicsit.Utána straponnal megdugott ami fantasztikus volt. Közben verbálisan is elég izgatóan kommunikál. :D

Elégedettség és Ajánlás: 10/9,5

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mekanikmarsall beszámolója
2020-07-03 07:57:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Előző nap hívtam fel Gabyt. Voltam már nála, ezért csak az időpontot egyeztettük le.

Lakás: Igényesen felújított, szép lakásában várt Gaby. Fürdőben minden rendelkezésre áll a megfelelő higiéniás szint eléréséhez. Legutóbbi találkozásunk óta Gaby beújított néhány igen komoly minőségű masszázzsal és wellnessel kapcsolatos eszközt, gépet. Mondta, hogy még tervez a kezelésekkel (masszázs, fogyasztás, wellness) kapcsolatos speciális eszközöket beszerezni. Tehát, aki "csak" a masszázs miatt megy a hölgyhöz, számíthat arra, hogy professzionális kezelésben lesz része. A helyszín is optimálisan lett kialakítva, hogy a felszerelések és a vendég is elférjen.

Külső: Nagyon bejövős kinézete van. Legutóbbi találkozásunk óta fogyott is. Kedvencem a szexi tekintete és a szép nagy cicik. A kényeztetés piros szexi fehérneműben történt.

Hozzáállás: Most sajnos csak 1 órát tudtam vele tölteni, aminek ő sem örült (bocs Gaby, sajna ez van, de legalább a másik dologról nem késtem el). Ki is használtuk rendesen az időt. Jajj, de szeretek vele lenni, belőle 1 óra az kevés!

Együttlét: Mejöttem, örültünk, ölelkeztünk, puszilkodtunk, csevegtünk, levetkőztem, fürödtem, felfrissültem, bementünk, lefeküdtem, vágyakoztam, puszilkodtunk, simogatott, incselkedtünk, bekapott, szívott, cuppogott, örültem, fogdostam, bíztatott, összenéztünk, kézbe vett, spricceltem, mosolygott, nevettünk, letörlölt, lefeküdtem, kenegetett, masszírozott, ápolt, felkeltem, fürödtem, felöltöztem, ittam, csevegtünk, ölelkeztünk, puszilkodtunk, elmentem.

Elégedettség és Ajánlás: Gaby az én cserfes, nagycicis masszázsangyalkám. Erotikában és masszázsban is igen jártas hölgy. Ha "csak" egy masszázsra szerene valaki menni, akkor abban sem fog csalódni. Ajánlom őt az igényes embereknek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tetrotio beszámolója
2020-06-21 21:54:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltük le ahogy szoktuk.

Lakás: Tiszta,jól felszerelt

Külső: Hibátlan

Hozzáállás: Nagyon kedves,törődő

Együttlét: Még szexpartnerként hirdetett Gaby mikor utoljára nála jártam,a pozitív értékelések olvasása után döntöttem úgy hogy

meglátogatom és kipróbálom masszázs tudását,így hát svéd masszázsra jelentkeztem be.Mikor megérkeztem az ajtóban várt,

be kísért az előszobába majd onnan a masszázsszobába,vízzel kínált közben beszélgetünk amíg megszabadultam az öltözékemtől

és elkísér a fürdőszobáig.Tusolás után vissza kísért a szobába majd egy perc türelmet kért míg átöltözik,fekete csipkés ruhácskában fölém hajolt és derékig lehúzta a ruhácskát hogy látszódjon gyönyörű formás keble,simogatót és csókolgatni

kezdte a testem majd gumit húzott rám és olyan káprázatos mélytorkos franciában részesített önkéntelenül is bele markoltam

a lepedőbe.A hatás nem váratott magára sokáig,még el tudtam volna viselni pár percig,rövid szünet után megkért feküdjek fel

a masszázságyra és lazuljak el!Majd a talpamtól felfelé lassan de határozott erős mozdulattal masszírozta végig alaposan a testem minden porcikáját.Itt jegyezném meg nem gondoltam volna hogy Gabynak ennyire erős keze van többször is rá kérdezett

nem túlerős ahogy csináljaőÉn csak egy Bödöcs idézettel válaszoltam neki"üssél csak kivan fizetve"ezen olyan jót nevetett

egy kis időre abba hagyta a masszírozást.Mint írtam is az elején jártam nála mielőtt kategóriát váltot és állítom határozottan érezni a külömbséget az akkori és a mostani masszázs teckikája között!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon is ajánlott!Még biztosan meglátogatom és ki próbálom a Gabymassszázst is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
BruszWillisz beszámolója
2020-06-11 11:51:19
barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszeltunk, mivel ez volt a masodik alkalom, egy nappal elotte kerestem hogy biztosan ne maradjon el a talalka! Minden siman ment!

Lakás: Egyszeru, tiszta, nagyon kellemes. Mindennel felszerelt.

Külső: Kedvenc testreszem meg mindig a gyonyoru keblei! Mint a nagykonyben!

Hozzáállás: Magabiztos; es mivel en szeretem ha vki kezdemenyez, nagyon jol ereztem magam vele. Hatarozott es kedves. 1,5 orat voltam vele, kevesebbre nem is mennek!;)

Együttlét: A Gaby Masszazst valasztottam, mostantol ez lesz a favorit. Csodalatos elmeny volt; nagyon ellazultam...ketszer is ;)

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkeppen csak tudom ajanlani; tapasztalt es nagyon erotikus.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
BruszWillisz beszámolója
2020-05-28 17:29:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszeltunk, egy nappal elotte telefonaltam, biztos ami biztos. Nagyon pozitiv volt az elso benyomas, kedves, baratsagos. Elmondta hogy mire szamitsak, mit varjak. Konnyen odatalaltam, nagyon egyszeru feladat. Parkolas nem mindig egyszeru, de sok parkolohaz van a kornyeken, 5 perc gyalogra.

Lakás: Egyszeru, tiszta, csendes es szerintem nagyon kellemes. Furdo mindennel felszerelt; es mindig megkerdezi hogy szukseged van-e valamire, barmire.

Külső: Nagyon noies, szep formas es nagyon finom puha bor :) Gyonyoruszep kerek keblek! Osszefoglalva, nagyon szexi! Kedvenc testresze azt hiszem a helyes sorrendben a szaja, a melle es a kezei! ;)

Hozzáállás: A 1.5 oras terapiat valasztottam, es mindenkinek ezt ajanlom. A legrosszabb az egeszben az volt hogy az ido eltelt gyorsan. Pont azt kaptam amire vagytam, elmodott mindent, hogy mi fog kovetkezni, mire szamitsak! Gyenged es nagyon tapasztalt, ugyesen bant velem, nagyon! ;) Hatarozott es szerettem hogy tudta hogy mit csinal!

Együttlét: Francias masszazs volt; nagyon ugyes. En az erosebb masszazst szeretem, azt kaptam es amikor csak a finom erintesre volt szukseg azt is megkaptam, szoval 5*. Uraim; batran tudom ajanlani, kielegulten fogtok tavozni!

Elégedettség és Ajánlás: Huuuuu; szuper!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mekanikmarsall beszámolója
2020-04-17 22:32:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A találkozásunk előtti napon hívtam fel, mivel biztosra akartam menni, hogy tud-e fogadni aznap. A telefont egyből fel is vette, majd felvázolta a lehetséges programelemeket. Nagyon kedves volt a telefonba, kicsit viccelődtünk is, azonban a hívás majdnem megszakadt, de nem az ő hibájából. Megbeszéltük az időpontot és tartamot, majd szólt, hogy azért aznap reggel telefonáljak, hogy biztosan jövök. Mondtam neki, hogy az én szándékaim tisztességesek, így aznap reggel fel is hívtam, majd megadta a címet. Szuper, indulás!

Lakás: Szóval Gaby megadta a címet és már ütöttem is be a gugli-ba. A helyszín közel van a Nyugati pályaudvarhoz. Odaérve megcsörgettem és Gaby megadta a bejutáshoz szükséges kódot, aztán irány be. Az épület régebbi építésű, attól talán csak a belső térben trécselő öregasszonyok idősebbek. Ha szerencsés az ember, akkor nem veszik észre. Én nem voltam az. A lakást könnyű megtalálni és az ajtóban már Gaby fogadott. A lakás Gaby ízlése szerint igényesen lett kialakítva és felújítva. A masszázsszobában jó minőségű pad és kényelmes ágy található, a fürdőszobában a zuhanyzóban két ember is elfér. Törölközők finom puhák és jó nedvszívóak. Tusfürdőből széles a választék. Természetesen tisztaság mindenhol, amire Gaby különösen ügyel.

Külső: Gaby egy gyönyörű érett nő. Szép arcú, nőies testalkatú és finom bőre van. Szexi lábai és kívánatos popsija, továbbá szép, nagy és finom tapintású mellei vannak. Számomra, mint 'cicisnek' Gaby egy megtestesült álom, sokszor talán ezért se jutottam szóhoz a látványtól. Külön öröm volt a szemeibe nézi, a tekintete is nagyon szexi. Senkit se érhet csalódás Gaby külsejével kapcsolatban, ráadásul a belső értékei is összhangban vannak külsejével. Kedves és sok mindenről el lehet vele beszélgetni, ráadásul őszintén elmondja a véleményét is, nem kertel, ezzel akarva jót a vendégnek. Ottlétem során szexi fekete csipkés fehérneműt viselt, amiben valami fantasztikusan nézett ki.

Hozzáállás: Mint írtam, kedves és őszinte, de ha kell, akkor magához ragadja az irányítást. Mindezt úgy teszi, hogy a vendég testileg és lelkileg is kielégüljön. Ottlétem során vízzel és túró rudival is kínált. Finom tojást is kaptam így Húsvét után, melyért természetesen meg is locsoltam Gabyt, csak hogy el ne hervadjon. Annyit azért jeleznék a kedves vendégeknek, hogy több rafaellót ne vigyetek, mert annyi van már Gabynak, hogy az ő készleteiből töltik fel a teszkót is. Maximalista gondolkodás jellemzi és meg is tesz mindent, hogy a vendég elégedetten távozzon.

Együttlét: Először jártam Gabynál és hosszabb időtartamra mentem hozzá, ezért egy 'feszültséglevezető' gyakorlattal kezdtünk. Rábíztam magam és nem bántam meg. Simogatott, biztatott és kezébe vette a dolgokat. Kezeit ügyesen használta, mely következtében hamar életet lehelt belém, ezt követően egy elképesztő, mély torkos gumis francia következett. végül a gumi lekerült és meglocsolhattam Gabyt (bár locsolóverset sajnos nem mondtam). Gaby gondosan letörölgetett és ez a törődés jól esett, odafigyel a vendégre. Ezt követően kezdődhetett el a masszázs. A pad az kényelmes és masszív. Gaby a masszázs területén is nagy szakértelemmel rendelkezik. Mint egy nyitott könyvet, úgy olvasta a testem masszázs közbe. Szóval a kényelmes és masszív padon elhelyezkedtem és Gaby megkezdte a 'kárfelmérést'. Erős és változatos technikákat vetett be, amelyekre szükség is volt és jól is estek. Persze gyengédebb, érzéki mozdulatokat is használt. Minden porcikámat alaposan kezelésbe vette és közbe kellemesen elbeszélgettünk. Majd sorolta is a megállapításait: ülő munkát végzel, balkezes vagy, sokat fogytál az elmúlt időszakban stb... Én meg csak pislogtam, hogy ez mind igaz. Itt megint megerősítette bennem azt, hogy ő tényleg alapos és gyakorlott masszőz. Nemsoká fel is állította a diagnózist. Elmondta, hogy mi az, amin változtatnom kell, és nyilván egy alkalom kevés a problémák megszüntetésére. Ezt örömmel hallottam, mert ezen a ponton már biztos voltam, hogy szeretnék Gabyhoz visszajönni. Akinek 'csak' a szakszerű maszázs a fontos, annak is meleg szívvel ajánlom a hölgyet. Minőségi a krém is, amit ügyes kezeivel a vendég bőrére felvisz. A jóleső masszázs végeztével ismételten gondosan letörölgetett és az ágyra áttérve következett még egy érzéki levezetés kezei által. Nagyon jó volt ez is. Majd zuhanyzás, öltözés és elköszönés.

Elégedettség és Ajánlás: Megtisztelő, hogy én lehetek az első, aki masszázsértékelést írhat Gabyról. Örülök, hogy találkozhattunk és minőségi időt tölthettünk el egymással. Aki egy gyönyörű és képzett masszőzt keres, annak nyugodtan ajánlom Gabyt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_TomKat beszámolója
2020-02-24 15:53:14
barátnő feeling

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Azonnal fogadott.

Lakás: Minden igényt kielégítő. Fürdő, zuhany.Szájvíz és tusfürdő választék minden igényt kielégít.

Külső: Külsőleg nagyon csinos. Le tudna tagadni a korából néhány évet. Kedvenc test részem a popsija és mindig frissen borotvált, selymes puncija.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező. Ő irányít. Nincs mese az órában teljesíteni kell.

Együttlét: Kedvence a popsi szex. Szereti lassan és döngetve is. A lényeg ne hagyd gondolkodni közben és ne lankadj.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom annak aki szereti a jó, tiszta popsi szexet.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jonnesy beszámolója
2020-01-26 13:28:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan rendben

Lakás: Felújított rendezett, tiszta

Külső: Képek önmagukért beszélnek

Hozzáállás: Korrekt, perfekt, szexcentrikus

Együttlét: Ez igazából ránk tartozik!

Szerette a hüllőm! :-)

Elégedettség és Ajánlás: Uraim!

Mindenkinek, aki egy karakteres, vagány, határozott, bátor, szexmániás "döggel" akar egy hatalmasat szexelni!

Itt tuti tempót kapsz barátom az biztos!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rufty beszámolója
2020-01-01 17:15:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Még Karácsony előtt nem sokkal voltam nala.Telefonon egyeztettünk, már többször voltam nála, mindig könnyen tudunk időpontot egyeztetni!

Lakás: A lakás szuper, kényelmes, hangulatos, a fürdő is szép és jól felszerelt!

Külső: Egyszerűen tökéletes Milf, gyönyörű mellénk, szuper fenék, nagyon pajkos szemek! 😀

Hozzáállás: Mindig kezdeményező, tudja mi kell egy férfinak, és ő is elveszi ami neki kell. Imadom, hogy ő is élvezi az együttlétet, és szereti ha keményen megdongeted!

Együttlét: Amikor beléptem öleléssel fogadott, és elnézést kért, attól félt megbántott a múltkor, amikor kérte, hogy legközelebb megerősítés miatt is telefonsljak. Természetesen nem volt harag, most is tök jól elbeszelgettunk. Zuhany után bent várt a szobában, először egy jó kemény franciát kaptam, majd kérte, hogy szemből tegyem magam Éva. Először finoman tettem be neki, aminek meg is lett az eredménye mert hamar elment. Ezután többször élvezett meg, míg én sem bírtam már tovább. Pihenés keppen felprobalt néhány nagyon szexi fehérneműt az új szerzeményei közül, így hamar ujra harcra kész lettem. Másodszorra popsibannis kipróbáltuk, de kicsit talán feszült voltam és nem tudtam másodszorra elmenni ezután elővette a vibrátoros spriccelos maga számát, amire már nem bírtam én sem és újra élveztem a gyönyörű mellére.

Elégedettség és Ajánlás: Hogy elégedett vagyok e veleő Az nem is kérdés, hibátlan Milf, akivel kéretik finoman és kedvesen bánni, és abszolút meghalalja. Biztos hogy rendszeres vendége leszek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vidor beszámolója
2019-10-17 15:52:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Oldalon beszéltünk először, viszont telefonon beszéltük le ami fontos ilyenkor.

Lakás: A lakás egy tip-top kecó minden meg található amire szükség lehet. Nagy tisztaság van mindenhol, amit láttam. Kényelem szempontjából is tökéletesen megfelelt. Parkolás simán ment volt egy két szabad parkoló a közelben, ami természetesen fizetős. A fürdőben is volt tusfürdő választék és szájvíz is rendelkezésre állt.

Külső: Külseje is teljesen fedi a valóságot. Nagy érzékeny cickók voltak a kedvenceim ritka érzékenyek voltak. A képei is fedik a valóságot bár az arcát kicsit másnak képzeltem el, de így sem csalódtam benne.

Hozzáállás: A hozzáállásáról annyit mondanék belevaló lány az biztos. Kezdeményezésről pedig mindent tud nem kell mondani neki semmit. Nagyon kedves jó kedélyű lány. Egy félórára neveztem be hozzá, amit ki is használtunk teljesen és tartalmasan. Kaptam egy finom torta szeletet és egy pohár ásványvizet, ami nagy fokú figyelmességre vall. Piros pont.

Együttlét: Egy kicsit hamarabb érkeztem a házhoz rácsörögtem és nem volt probléma mehettem is. A lakásba érve cipőt rögtön levettem, majd betessékelt a szobába ahol egy székre tudtam letenni a ruháimat. Megmondta merre van a fürdő szoba ahol alaposan lemostam az út porát. A szobába visszatértünk gumis franciát kaptam olyan cuppogósat. Annyira be volt indulva, hogy muszáj voltam misszionárius pózban rendesen keményen magamévá tenni. Ő csak mondta, hogy jó erősen adjam neki ne sajnáljam én pedig rosszfiúként szót fogadtam és szinte együtt jutottunk a csúcsra. Nagyon érzékeny volt finoman kellett előbújni a jó meleg punciból. Eltávolította a védő sapekot és gondosan tisztába tett. Elfogyasztottam a kapott sütit. Egy tusolásra még maradt idő majd felöltöztem irány home. Így ért véget ez a félórás randevú.

Elégedettség és Ajánlás: Mit is mondhatnék csak ajánlani tudom minden kedves férfi társamnak akik nőként kezelik nem egy bútor darabnak. Egy kis hiányérzetem maradt, hogy csók nem volt lehetséges, hogy velem volt a gond ezt nem forszíroztam. Csók

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tetrotio beszámolója
2019-08-04 19:29:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,rendszeresen járok Gabyhoz már csak a megfelelő időpontot kell megbeszélnünk,

tájékoztatnia már nem kell már tudja mit akarok!

Lakás: Vidékről járok fel hozzá,én a Westendnél szoktam parkolni egyszerűbb és csak öt perc séta.

A lakás tiszta és rendezett,a fürdőben többféle tusfürdőből lehet választani.

Hatalmas kényelmes franciaágy,a célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Igazi dögös milf,szép arc,nagy kemény mellek,fantasztikus popsi.

Hozzáállás: Kezdeményező nem húzza az időt rögtön a közepébe csapunk.

A másfél órát át még nála voltam kedves és mosolygós volt.

Mindig feldobja a randit valami meglepetéssel.

Együttlét: A tusolás után a szobába kísért,hamar megszabadult szexi piros csipkés ruhácskájától.

Leültetett az ágyszélére elém térdelt, gumit húzott és mély torkos franciával kezdett.

Gaby az egyik legjobb a mély torkos franciában fantasztikusan csinálja.

Majd pozíciót váltottunk és itt jött az újdonság amivel meglepet torokbaszás is kitudtam próbálni,

kedvesség képen megkérdezte ki akarom e próbálni!Nem mondtam nemet.

Gaby úgy nyelte el a farkam a torkában, mint egy bűvész hihetetlen profizmussal.

A csodálatos francia művészete után az ágyra fektetett és meglovagolt,szűk puncijában már nem sokáig

bírtam és egyszerre élveztünk el.

Pihenés közben beszélgetünk és lazító masszázzsal kényesztetet.

A szünet után ismét harcra kész állapotba hozott,de most popsi szexel folytattuk

Gabynak szűk a popsija is de nagyon kedveli hátulról és ezt tudatja is veled.

Egy idő után már én is elfáradtam de itt még nem volt vége, mert Gaby elővette kis játékszereit

és addig kényesztete magát amíg hatalmas spriccelésekkel el nem élvezett.

így telt el az az elképesztő másfél óra.

Elégedettség és Ajánlás: Csak is ajánlani tudom Gabyt,eddig káprázatos együtt létekben volt vele részem!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Cici imádó Sándor beszámolója
2019-02-13 02:24:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Xbzol beszámolója
2019-01-13 15:29:47
barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció

Contact: we had a a call at the same day and she was very cute and funny on the phone, and she is very generous and inviting as i was a bit late than her usual working time

Place: her apartment is nice and looks very classy and clean

shower and room are very clean and nicely decorated

Looks: Gaby is very sexy and has a very nice body, her butt round and firm with almost no stretch marks ,and her breasts are amazing! her face is nice as well shows a bit of her age that makes it also very sexy

Attitude: Her attitude is very fun and inviting, shes very relaxed which puts you in a similar mood, it was really fun spending time with her and even talking to er on the phone

Act: she was very willing and engaged, felt very good and she pushed for more

Satisfaction and Recommendation: super recommended and you will not be disappointed. i will visit her again withing few weeks hopefully and cant wait.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
moyo beszámolója
2019-01-12 20:00:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Még az ünnepek előtt találkoztunk 1 órára. A kapcsolatfelvétel során minden gyorsan zajlott és könnyedén. Telefonon egyeztettünk időpontot a találkozót megelőzően néhány órával.

Lakás: A lakás nem olyan régen lett felújítva. Szép letisztult, abszolút igényes. Nekem nagyon tetszett.

Külső: A képeknek teljesen megfelel. Azt kapod, amit itt a képeken látsz. Cici, fenék gyönyörű.

Hozzáállás: Gaby nagyon kedves és kezdeményező, iszonyú laza volt végig. Most voltam nála először, de tényleg olyan volt, mintha már régóta ismertük volna egymást. 1 órát töltöttem el nála.

Együttlét: Hihetetlen élmény a csaj. Egyszer valahogy már túl teszem magam az ilyenkor szokásos idegességemen, mert Gabyból nekem sajnos nem sikerült kihoznom a maximumot. Iszonyú mélységek vannak a csajban. Megtett mindent azért, hogy jól érezzem magam.

Az ilyenkor szokásos zuhannyal kezdtem. Közben ő is átöltözött és bejött hozzám a fürdőbe. Együtt átmentünk a szobába, ahol átadtam magam neki. Bőre illata fantasztikus... Lassan oldódtam, amit észlelt így egy kis előadást tartott nekem, ahol megmutatta a spriccelős magánszámát. Na ettől teljesen begőzöltem és egyből rávetettem magam, kaptam egy gumit, aztán hamar végem lett. Ezt követően egy masszázz következett, ami szintén rendben volt. Az említett töketlen idegeskedésem nem tűnt el, így második körre már nem voltam képes, amit nagyon sajnáltam. Pedig a popót azért kipróbáltam volna... :) De majd legközelebb :)

Elégedettség és Ajánlás: Én maximálisan elégedett voltam. Tényleg nagyon jó élmény volt és ha lehetőségem lesz még szeretnék vissza menni hozzá, mert mint ahogy említettem a csajban még sokkal több van mint amit én kihoztam belőle... :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tetrotio beszámolója
2019-01-08 12:41:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,nagyon kedves volt mindenről tájékoztatott

Lakás: Felújított,tiszta,és rendezett,egy nagy kényelmes franciaággyal.

Külső: Mint a képeken dekoratív,vékony,sportos,nagy kemény mellek,arca magával ragadó.

Hozzáállás: Egy órát voltam nála,nagyon kedves és kezdeményező volt.

Együttlét: A fürdés után anyaszült meztelenül kísért be a szobába,azonnal az ágyra fektetett és heves mély torkos franciával melegítettünk be.Majd lovagló pózban folytatuk eszméletlen keményen meglovagolt közben óvatosan markoltam nagy és kemény melleit.Ismét pozíció váltás már elölről élvezhetem szűk punciját,itt hamar végem is lett.A szünetben vízzel kínált és egy lazító masszást is kaptam,de hamar visszatértünk a lényegre a második menetre popsi szexet kértem.A behatolást a popsiba kérte még had szabályozza,de azután már nem volt gond keményen lehetett élvezni szűk popsiját amit még feldobott azzal hogy hol magát hol engem izgatott vibrátorral.Másodjára az élvezés már nem sikerült amiről nem Gaby tehet hanem az a fránya idő ami ha jól érzi magát az ember úgy el repül,de a maradék párpercben még meglepett spricceléssel is ami nagyon tetszett mert még nem láttam sosem fantasztikus élmény volt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon is ajánlom olyan érzés lehet mint ha a latin szeretőjéhez menne az ember heves volt és tüzes.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Akelka beszámolója
2018-12-30 18:32:27
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hartman22 beszámolója
2018-08-20 17:44:23
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: After couple of months trying to reach her I finally did it

Place: Very nice. Recent refurbished.

Looks: A true milf. Nice big boobs and tanned skin

Attitude: Very friendly

Act: She like to take control. Has a lot of experience. Maybe this is something I do not like so much. I want to lead the sex act.

Satisfaction and Recommendation: I can visit another time.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tattootom77 beszámolója
2018-07-24 15:29:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Azonnal felvette,és kedvesen el is beszélgetett Velem ami kicsit meglepett de jól esett.

Másnapra kértem,és kaptam is időpontot.

Lakás: A lakás nagyon szép és tiszta volt,a fürdő jól felszerelt.

Tetszett hogy bejött mellèm a fürdőbe 'készülődni' amíg Én tusoltam,ott vette fel a harisnyát...stb...izgató volt.

Külső: A külseje ugyanolyan vonzó mint a képeken,az arca is szép.Kedvenc testrészem természetesen a cicije volt...gyönyörűek!

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező,a higiéniára nagyon odafigyel,ami nekem külön tetszett.Nagyon kedves volt. 1 órát voltam nála mindkét alkalommal...

Együttlét: Az együttlétünkben NAGYON odaadó volt,franciával indít de nem húzza sokáig mert több pózt is szeret kipróbàlni egymás után....mikor éreztem hogy 'közeledik' annyira remegett a teste hogy Vele élveztem Én is...kis pihenő után jött a második 'forduló' ahol már popsiba is betettem...frenetikus élmény volt az együttlét Vele!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam minden alkalommal,ès biztosan megyek még hozzá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Forestman2017_archivalt2023 beszámolója
2018-07-15 11:45:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: I got in touch with Gaby by phone and she provided excellent communication with a friendly and professional tone. Her English was not fluent but outstanding compared to others.

Place: 10 out of 10. Clean and hygenic enviroment which matches the best massage saloons.

Looks: Meeting her IRL really impressed me well. She is very fit, healthy and has a warm and happy aura surrounding her. If Miss Universe goes to Budapest they should check out Gaby.

Attitude: Excellent and welcoming attitude.

Act: Best "theraphy session" I've had in my life. Shes both great at sex(Nympho) and getting to know you personally. Felt like being in heaven with someone who listens and focuses on your joy and desires.

Satisfaction and Recommendation: She listened and took care of all my needs and desires. I'm really happy and feel energized from great sex and comfort. Thanks for everything Gaby. I give you my strongest recommendations for anyone who want to meet a beautiful woman with passion who loves to take care of her guests in a VIP way.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
aramis74 beszámolója
2018-01-07 22:39:43
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon értem el, majd némi egyeztetés után pár órával későbbismét átölelhettem ezt a gyönyörűséget.

Lakás: Szépen felújított lakás a hatker közepén.

Külső: Én 10 pontot adok rá mivel szerintem tökéletes, kedvencem az egész nő, de a huncut szemei és a tekintete igazán vadító.

Hozzáállás: Azt teszi amit kérek, de ha nem mondok semmit akkor irányít és és minden úgy történik ahogy ő diktál....

Együttlét: Ilyesmiről úriember nem beszél, de széles spektrumú a spalettája.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékig elégedett vagyok vele, hiszen régi ismerőse vagyok....

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
capricorn_archivalt2022 beszámolója
2017-03-11 16:37:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon értem el egyszerűen és gyorsan , tájékoztatást kaptam mindenről.

Lakás: Lakás szép tágas , célnak teljes mértékben megfelel , fürdőben rengeteg tusfürdő és patyolat tisztaság!

Külső: Szép arca , jó teste szép feneke csodás kopasz puncija és fantasztikus mellei , és abszolút ápoltság. Ezek már nekem garanciát jelentettek , hogy jó helyen járok.

Hozzáállás: Átadtam a kezdeményezést aminek eleget is tett. Sajnos az én hibámból csak félórára tudtam de lesz ez még több is :).

Együttlét: Francia , mélytorok káprázatos. Utána beleült és éreztem , hogy Ő is élvezi ( láttam,hallottam,éreztem).Misszionáriusba folytattuk azok a szép mellei...OMG, utána popsiba mentem és ott lett végem és valóban sorozatélvező a hölgy :).

Elégedettség és Ajánlás: Nagyszerű élmény volt ! Még visszatérek ! Nem tudom miért nem ajánlani. Köszönöm ezt az élményt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
R.Baggio beszámolója
2017-03-06 18:58:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Vasárnap délelőtt hívtam és 12-re beszéltünk találkát,nagyon kedves a telefonban is!

Lakás: Lakás egy régi nagy udvaros tömb.

Bent nagyon tipp-topp minden ,nagyon igényes!

Külső: Gaby egy nagyon szexi érett NŐ!

Arca helyes kis huncut mosollyal!

Az alkata tökéletes,hosszú combok ,hatalmas mellek!!!

Kedvencem a mellei,hihetetlen!

Hozzáállás: Gaby nagyon közvetlen és aranyos NŐ!

Abszolút kezdeményező,egy nimfomán dög!

1 órát voltunk együtt!

Együttlét: Megérkezés után a fürcsibe vezetett,majd utánam jött közben a piros minijében,hát az.......

Majd be a szobába hol egy finom fancia keretében belém ült és finoman mozgott,nekem nagyon jó volt,

de szerintem Neki is!

Majd jött a misszionárius póz,szemből előttem a mellek nagyon szépen mozogtak!

Pihenés képpen kaptam egy finom masszázst közben beszélgettünk,zenéről,sportról stb...

Majd megint letámadott mondván nem bír Magával,jött még egy menet ami közben az Ő kéjes hangját

is lehetett hallani,izgató volt!!!

Majd fürcsi,megmosta a hátam is!

Elégedettség és Ajánlás: Gaby egy igazi ízig-vérig NŐ!!!!

Nagyon jó volt Vele!!!

Köszönöm Édes,még találkozunk!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
strike73_archivalt2020 beszámolója
2016-09-18 16:16:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon konnyen delelott beszeltunk telefonon delutan mentem

Lakás: Konnyen megkozelitheto mind autoval mind pedig BKV val. Igenyesen felujitott szep lakas. Furdo rendben, rengeteg tusfurdo kozul lehet valasztani. A szobaban nagy es kenyelmes franciagy.

Külső: Egy Istenno. Nagyon igenyes nagyon DÖG nagyon- nagyon. Nem gyoztem betelni vele. Barna sejmes bir. Gyonyoru es hatalmas cicik kerek popsi isteni punci.

Hozzáállás: Teljesen kezdemenyezo. Rabiztam magam es nem bantam.

Együttlét: Sztriptizzel inditott amit nagyon elveztem. Utana mivel franciajat egy szajmutet miatt nem tudtam elvezni egy specialis Gaby maszival folytattuk. Gumihuzas utan forditva ult a farkamra ami csodalatos erzes es latvany volt. Helycsere majd misziben folytattuk elokerult a vibri is. Igy lett vegem.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mertekben ajanlott. Koszonom Gaby. Megyek meg a szamlakkal:-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Koran beszámolója
2016-08-04 12:01:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A hölgy egy szóval is fantasztikus .

Lakás: A célnak tökéletes

Külső: Igazi hölgy , a szó klasszikus értelmében.

Hozzáállás: A hozzá állása maximális , csak jókat tudok mondani .

Elégedettség és Ajánlás: Nem szívesen ajánlom , mivel lassan nem tudok idő pontot kapni .

Tudom , irigy vagyok .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jean3_archivalt2019 beszámolója
2016-06-25 02:43:11
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Easy via phone. Speaks a good english

Place: Nice flat, close to a metro station

Looks: Nice girl, gorgeous body just like on the pictures

Attitude: Very friendly, and a cool girl to have a chat with.

Act: Professional, she knows what men like and did everything to please me. She likes sex and I could feel that. I had a bit of time pressure from my side (absolutely not her fault) so could unfortunately not go through the whole program which I deeply regret :(

Satisfaction and Recommendation: Very satisfied: top body, very friendly and excellent at sex.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_TommyHyrule beszámolója
2015-09-09 08:31:00
szép arcú, barátnő feeling

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, elsőre felvette, mint mindig. Mivel visszajáró vagyok, így gyorsan csak az időpontot egyeztettük másnapra. Érdemes pár órával előbb vagy egy nappal előbb egyeztetni.

Lakás: Gaby új helyen van, könnyen megtalálható a lakás. Klinikáktól 10perc séta, Üllői útról kell befordulni egy kis utcába.

Az új hely is nagyon jó, jó tágas a szoba, kanapékat igénybe lehet egy-két póznál:)a francia ágy is kényelmes, jó nagy, elférünk ketten egymás mellett. Fürdőszobában kád van,több fajta tusfürdő, száraz kilépő, szájvíz kikészítve. Az egész lakás a célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Gaby még mindig jó nő:) Most egy kicsit rövidebb haja, mint volt. Viszont mintha a cicik nőttek volna:) Szép formás alak,szép nagy mellek, markolható popsi, csodás combok. Képek hűen tükrözik a valóságot.

Hozzáállás: Kezdeményező az biztos, új ruháját megmutatta,aztán gyorsan meg is szabadult tőle. Bár most én támadtam le, mivel már rég voltam nála.

Együttlét: Gyorsan nekiláttunk az eseményeknek,lekapta a ruháit és rögtön nekiestem, kívánatos puncit nyalogattam,ismét nehéz volt abbahagyni,de Gaby is szeretett volna kényeztetni, hát legyen,akkor ő is franciázzon. Istenien csinálja,nem is hagytam sokáig, ledöntöttem az ágyra és szemből elkezdtük az első menetet. Pózokat nem váltogattuk,missziben ment végig. Kis pihi, beszélgetés.Aztán jött a masszázs, szeretem, ahogy végigmasszírozza a testemet, jól meggyúrja a hátam, majd a lábaim. Megfordultam és egy kis olajos kényeztetést is kaptam,amitől rögtön akciókész lettem, akkor jöjjön a 2. menet,most kutyapózban csináltuk, ami köztudott, hogy Gaby kedvence,formás popsiba belemarkoltam és hátulról ment az akció. Még igénybe vettük, a kanapét is, ott is ki lehet próbálni néhány pózt.Végül visszamentünk az ágyra és ott fejeztük be a csatánkat.Ja, másik köztudott tény Gabyról, hogy sorozatélvező, ez így van, a kedves vendéget jó néhány orgazmussal ajándékozza meg.

Elégedettség és Ajánlás: Csodás volt vele,pár hónapja nem voltam nála,szóval eléggé ki voltam éhezve rá,jól esett a törődése. Ajánlom minden kulturált,normális emberkének.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Szolisfiu_archivalt2018 beszámolója
2015-05-11 03:23:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nick-6543_archivalt2020 beszámolója
2015-05-10 23:33:16
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Jó pár nappal előtte bejelentkeztem. Elsőre nem vette fel, de visszacsörgetett, amikor OK volt. Telefonban mindent tisztáztunk, kicsit beszélgettünk. Nagyon szimpatikus volt.

Lakás: Klinikáktól nem messze, forgalmas környéken. Tömegközlekedéssel mentem. lakás felújított, szépen berendezett, modern darab. A fürdő szuper, nagy tusolóval, tusfürdő is van sok. Patent tisztaság mindenütt. Törülköző is OK.

Külső: Szuperdögös MILF, a legjobb fajtából. Príma, sportos alak, pont-jó-méretű nagy, szép formájú, kemény mellek. A feneke akár egy álom. Fekete haja, kék szeme, szép arca van. Nagyon vidám, vagány dumás hölgy.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, és mindent meg lehet beszélni vele. Végig ott van testben-lélekben egyaránt. Imádja az erotikát, nem fél kimondani és kimutatni ezt. Nagy örömmel ad és nagyon hálás, amikor kap.

Együttlét: Bizalmas info. De a lényeg, hogy az egész nő egy szexbomba, mert a teste pár pontja hiper érzékeny. "Cserébe" elvárja, hogy "push the tempo". És egy ilyen kérésnek nem lehet ellent mondani :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettség és ajánlom mindenkinek. Neki is mondtam, itt is elmondom, hogy szerintem ő a testet öltött Afrodité istennő.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Macika28 beszámolója
2014-10-27 21:12:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A hölgy nagyon kedves volt mert rámcsörgött mikor aktuális volt és simán tudtunk idöpontot egyeztetni. Érdemes előtte való nap rácsörögni.

Lakás: Lakás hibátlan ágy nagyon kényelmes. Parkolás nem okozott gondot késő délután voltam Nála és volt hej bőven. Óránként 160-ft.

Külső: Hát külsőleg szerintem hibátlan, egy igazi érett NŐ!! Alkata isteni kedvencem a cicik és a punci volt! Arca aranyos, vidám és lehet vele viccelődni érti és szereti is az apró ugratásokat..

Hozzáállás: Másfél órára mentem és nagyon nem bántam meg. Ritkán megyek első alkalomkor több mint egy órára de róla annyi jót írtak, hogy bíztam a megérzésemben. Nagyon kedves és mivel fáradtan érkezem ezért hagytam, hogy minden úgy legyen ahogy Ő szeretné.

Együttlét: Hát miket csináltunkő..Mindent amiről Mi faroktulajdonosok csak álmodni szoktunk! Érkezésem után mindketten megfürödtünk és jeleztem, hogy alaposan elnyalogatnám mint egy finom fagyit. Nem volt ellenére és valószínűleg jól csinálhattam mert megvolt az első remegős elélvezése. Majd cseréltünk és elkezdte azt az isteni franciáját amit már annyian dicsértek az előttem értékelők. Én hasonlót még nem tapasztaltam pedig már elég sok lánynál megfordultam. Úgy képzeljétek el mikor mélytorkozik akkor a torkával rászorít a végére!! Nem tudom, hogy csinálja de az biztos, hogy egyedülálló ez a tecnikája! Majd nekem háttal beleült és olyat tekert rajtam, hogy majdnem elmentem. Jeleztem egy másik pózváltást amikor azt mondta álljak az ágy végére és odapucsított mondván dolgozzam meg hátulról ami szerintem a kedvence lehet. Mondanom sem kell isteni volt a látvány és az érzés is mert itt megtörtént az első mennybemenetelem. Majd hasra feküdtem és alaposan átmaszírozott ami nagyon jól esett mivel fáradt voltam. Közben jót beszélgettünk és mikorra végzett ismét bekeményedtem! Ismét kaptam egy isteni franciát és jöhetett az ágy széle de most jelezte, hogy alaposan dolgozzam meg a popsit és bekészítette azt a sokat említett kistörölközőt ami elnyeli az apró sikításokat. Nekem sem kelett töb keményen dolgoztam a popsit és jelezte, hogy spriccelni fog és élvezett meg élvezett!! Állítása szerint ötször ment el abból kettő spriccelős volt amit jól esett tudomásul venni. Nem tudtam elduranni ezért kérte engedjem az utódokat arra a gyönyörű cicikre aminek eleget is tettem. Pihegtem elfáradtam alig tudtam utánna vezetni annyira kikészített a gyönyörű Gaby!!

Elégedettség és Ajánlás: Tehát összességében én hasonlót még nem éltem meg nyagyon ajánlott kategória!! Nagyon kedves okos Nő és volt egy két rossz tapasztalata tehát Urai csak Úriemberként viselkedni! Nála minimum az egy órás időtöltés ajánlott mert szerintem az a jó, hogyha rádhangolódik akkor nincs megállás és akkora élménnyel leszel gazdagabb amit nagyon kevés hölgynél élhetsz át!! Drága Gaby imádtalak és biztos visszatérő leszek!!!! Csók az édes puncidba!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
boy74 beszámolója
2014-09-19 11:55:06
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egy gyors telefonos egyeztetés után, mint régebbről visszatérő vendég. Hamar megegyeztünk az időpontban, mikor rám ér. :)

Lakás: Írhatnám hogy mint eddig, de másik szoba, másik ágy. A szoba kisebb ugyan de a célnak teljesen megfelel, az ágy pedig kényelmes s bőven elég nagy mindenféle elfoglaltsághoz. Parkolás felújítások miatt kicsit problémásabb lenne, de most gyalogosan közeledtem. Tisztaság mindenütt, mint mindig.

Külső: Nekem eddig is tetszett, s ez nem változott. Nem egy cica baba, egy NŐ. A testét kedvelem.

Hozzáállás: Kezdeményez s hagyja is magát, bár most egy kicsit, kevésbé volt engedékeny, de nekem így is jó volt.

Együttlét: Azt hiszem, egy jó szexelésnek, vagy szeretkezésnek is nevezhetnénk a történteket, na meg volt egy kis masszázs is.

Mindenesetre, remélem, mindkettőnk teljes kielégülése megtörtént. Igazán kellemesen éreztem magam vele-benne.

Elégedettség és Ajánlás: Egy élmény, amit nem csak egyszer éri meg élvezni!

Köszönöm a lehetőséget Gaby

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_macskajanos beszámolója
2014-08-12 17:32:08
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment! Felvette, majd megkért, hogy 5 perc múlva visszahívhasson, mivel éppen dolga volt! 3 perc elteltével meg is csörgetett, majd egy nem sokkal későbbi időpontot meg is beszéltünk!

Lakás: Parkolni a ház előtt lehetett. Kellemes lakás, egy új építésű házban, amely a célnak maximálisan megfelel! A fürdőben többféle tudfürdő közül lehet válogatni! Nagyon figyelmesen felajánlotta a saját tusfürdőjét, amely számomra azért volt jó választás, mert semleges, így nem árasztottam virág, vagy egyéb nem kívánt illatot.

Külső: Utcai ruhában fogadott, mert nem volt ideje megfelelően elkészülni, ami az én hibám is, hiszen meglehetősen gyorsan fogadott, és úgy ajánlott időpontot, hogy még nem volt otthon. A fantasztikus benne az, hogy utcai ruhában egy hétköznapi, kellemes megjelenésű hölgy, de semmi extra... utcai ruhában... Na Ő épp az a típus, akit a kora ellenére nem a ruha tart össze, mint sok kortársát. A szobába beérve vetkőzni kezdett, és ahogy kerültek elő az egyre intimebb testrészek, úgy fokozódott a hatás, bennem pedig a vágy. Amint megláttam a melleit nem is volt kérdéses, hogy melyik lesz a kedvenc testrészem. A képek nem rosszak, de nem képesek visszaadni a valóságot. Gyönyörű, nagy,kerek, kőkemény mellek! lehetetlen ellenállni nekik, mint ahogyan Gaby egész lényének sem lehet.

Hozzáállás: Ahogyan előttem már írták, Gaby elveszi ami Neki jár! Ebből talán jobban lejön, hogy mennyire kezdeményező. Egy tündéri, cserfes NŐ, akit nem a mennyiség, hanem a minőség éltet. Ez persze nem kizáró ok, hogy a jóból sokat kapjon! És ha megkapja, nagyon hálás érte.

Együttlét: A kezdés nagyon érdekesre sikerült, mert bár először voltam nála, ez nem érződött. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy úgy beszélgettünk, mint két régi ismerős. Ezért is volt úgy, hogy a fürdőben úgy zuhanyoztunk, és kerülgettük egymást, mint két ember, aki ugyanott él, ezért amikor bekeveredtünk a szobába közölte, hogy a sztriptízt elhagyhatjuk, hiszen úgysem tud újat mutatni. Én persze másként gondoltam, és nekem lett igazam, hiszen a kis tánca alatt úgy bedurrantam lenn, hogy Ő is megjegyezte: Volt értelme! Kis simogatás, majd gumihúzás, mivel ahogyan elmondta három napja nem szexelt egy jót, és kívánja, hogy benne legyen! Kellemes francia, miközben megjegyezte, hogy épphogy beférek a szájába, de folytatta, és jól is esett, de nem húzta sokáig az időt, és nekem háttal beleült. Hát ha valami, akkor az itt történtek bearanyozták a napomat, hiszen akkorát élvezett, hogy ha nem temette volna a kis törölközőbe az arcát, feltehetőleg riasztják a 112-őt. Fantasztikus volt! Mint ahogyan írtam, Gaby elveszi a jussát, így szinte követelte, hogy hátulról dugjam meg! Én pedig nem ellenkeztem. Keményen követelte, és meg is lett a hatása mindkettőnknek. Pihiként beszélgettünk, majd megmasszírozott, de ezek már nem számítottak, csak az, hogy újra benne legyek. És így is lett. Ismét francia, itt már lenyelte amennyit lehetett, úgyhogy éreztem a végét a garatban! Utána beleült, és meglovagolt, majd jött az utasítás, hogy menjünk "misszibe"! Mentünk! Dugtam, kavartam, akartam, hogy élvezze! Feltérdeltem és úgy toltam tövig, amennyire csak tudtam, és a hatás nem maradt el. Kérte a kis törölközőt, mert tudta, hogy jön az orgazmus, és én is tudtam, hogy jövök vele! kettőből kétszer élveztünk együtt! Ahogy Gaby mondta: Hiába, ha van kémia...!

A kedvence az, ha használhat, és te is tudod, úgy kezelni, hogy azt nézd, neki is jó legyen! Akkor egy hatalmas szeretkezés, mit szeretkezés, egy oltári jó dugás alakul ki! Ez nem csak egy ürítés! Ez két ember totális testi összhangba kerülése, amikor szavak nélkül is érzik, tudják, mit akar a másik!

Elégedettség és Ajánlás: Gaby maximálisan ajánlott kategória azoknak, akik Nőként tudják kezelni, attól függetlenül, hogy mivel foglalkozik. Ha így közelítenek felé, olyat tesz, amit nagyon-nagyon kevés nő, és nem csak az itteni lányokról beszélek, hanem a nőkről általánosságba! Egy percig nem volt olyan érzésem, hogy valamit nem tettem meg, amit akartam! Olyan érzéssel jöttem el, hogy vissza kellene menni még egy órára, és még egyszer átélni az egész elölről. Hatalmas élmény volt vele lenni.

Csókollak Drága! Még biztosan találkozunk!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
futopeti37_archivalt2018 beszámolója
2014-05-04 13:13:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Elöször itt az oldalon kértem tőle infot,készségesen válaszolt. Sajnos csak sokadikra tudtunk találkozni,nekem is neki is közbejöttek dolgok,de végig normális,megértő volt.

Végül húsvéthétfőn tudtunk találkozni.

Lakás: A lakás egy nagyon igényesen felszerelt,jó kialakítású. A célnak teljesen megfelel. Tisztaság,rend van,és tényleg ott készültek a Gaby képei.

Külső: Gaby egy NŐ,a nagybetű NŐ! Nagyon szép teste van,ó istenem azok a mellek,fenomenális!

Egy igazi feleség és anya tipus! Nem tudnám felsorolni,melyik testrésze a kedvencem,mert itt ülhetnék napestig. Bár ha ilyen melleim lennének,magam fogdosnám egész nap!

Hozzáállás: Gaby egy olyan NŐ,akit nem kell megkérni semmire,elveszi ami jár neki. Letámad és azt veszed észre,hogy már be is hálózott...

Egy órácskára terveztem ott maradni vele,de ez végülis több lett,mert a beígért gombócokat is elfogyasztottam...

Együttlét: Mintha megérezte volna mire gondolok,mert abban a kis fekete-fehér ruhácskában fogadott.Körbevezetett a lakásban,megbeszéltük a részleteket és én elmentem zuhanyozni.Ezzel végezve beinvitált a szobába,lefektetett az ágyra és belekezdett a híres Gaby-féle sztriptizbe.Hát nem semmi,amit leművelt...csak kapkodtam a levegőt!



Ezután felgyorsultak ez események: megmutatta francia tudását,de mivel hogy nem akartam idő elött el durrani,abbahagyta és inkább nekem háttal rám ült.Isteni lovacskázásba kezdett,alig birtam visszatartani magam,de nem Ő! Számolatlan orgazmusa volt,és ez tényleg igy van mert éreztem...Végül egyszerre mentünk el.

A második menet az én hibámból nem sikerült,pedig Ő megtett mindent. Na majd legközelebb...

Elégedettség és Ajánlás: Csak jót tudok mondani,mintha a szeretőmnél lettem volna,bár feleségnek se lehetne rossz...

Vigyázzatok rá!

Köszönöm Gaby!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
...JÁNOS_archivalt2018 beszámolója
2014-03-28 12:23:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonba sikeresen megbeszéltünk mindent

Lakás: Lakás célnak ideális.

Külső: Nagyon kedvesen fogadott bájosan szép hőlgy.

Hozzáállás: Keves beszélgetés fűrdés aztán egy nagyon erotikus bevezetés...

Együttlét: Egy fantasztikus francia órát kaptam de én se hagytamagam és forditottam a játékszabájokon amit látszolag ő sem bánt.Isteni a kelyhe és szereti a kényeztetést.Ezt követte egy lóvagló óra amit biza nem sokáig bírtam mert elszáltam egy kettőre sajna.

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus egy órát csent az életembe biztos fogok még hozzá menni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
boy74 beszámolója
2014-02-11 12:15:35
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon előtte nap jeleztem szándékom, hogy újra meglátogatnám. Majd aznap pontosítottunk.

Lakás: Mint a múltkor. Tiszta, szép, rendezett. A célnak teljesen megfelel.

Külső: Örömmel, puszival fogadott. Imádom a testét.

Hozzáállás: Kölcsönösen letámadtuk egymást. Megajándékozott egy-két orgazmussal. :) Nagyon kedves, csodálatos partner. Egy órát voltam vele, de legközelebb többre megyek. NO TP!!

Együttlét: Kényeztettem ahol csak értem. Majd egy fergetegeset szexeltünk. S ismételtünk.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam! S nagyon szívesen visszatérnék még!

Köszönöm az élményt Gaby!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
boy74 beszámolója
2014-01-15 09:40:49
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon érdeklődtem, korrekt tájékoztatást kaptam. Ha nem is elsőre, de sikerült időpontot egyeztetni.

Lakás: Új építésű, kedves, tiszta, kényelmes. Fürdő is szép tiszta, tisztességesen körbe vezetett, s elmondta, mit hol találok, ha esetleg más kellene mint ami ki van rakva. Parkolás az utcán.

Külső: Írhatnám, hogy ISTENNŐ, de lehet túlzás lenne. Ő egy igazi nő, kedves, kívánatos, aranyos. Mint meg is jegyeztem neki, látványa az, mire vártam/vágytam. Csillogó szemek, fogni; simogatni; csókolni; kényeztetni való formák.

Hozzáállás: Meleg teával, s még melegebb mosollyal fogadott.

Szóbeli megbeszélés alapján egy órát szerettem volna vele lenni. Kicsit több is volt, de saját magamtól mentem, bár szívesen maradtam volna még.

Együttlét: Ismerkedtünk, minden porcikáját, jól felfedeztem, úgy tűnt ő is élvezi :)

Nagyon jó volt vele! S ennyi, a többi maradjon köztünk, s tapasztalja meg az aki meglátogatja.

Elégedettség és Ajánlás: Csodálatos, élmény dús!

Aki szereti a kedves nőt és a jó szexet, azoknak ajánlom.

Én még szinte biztos, hogy szívesen visszatérek.

Gaby Köszönök mindent!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_TommyHyrule beszámolója
2013-12-07 13:33:52
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Szokás szerint telefonon történt az egyeztetés. Következő nap délutánra sikerült is időpontot találni.

Lakás: A lakás a lentebb írott beszámolókhoz hasonlóan célnak megfelelő,tiszta és most már kezd karácsonyi hangulat is lenni. Kellemes meleg volt,szóval fázni sem fog senki,főleg nem Gaby mellett. A fürdő is teljesen okés, van sok tusfürdő, a csapnál szájvíz kikészítve.

Külső: A hölgy még mindig gyönyörű. Aki szereti a 30as korosztályt nem fog csalódni. A teste is nagyon szép, szép kerek mellek,popsi. Én 10pontot adnék rá,bár mindenkinek más a zsánere.

Hozzáállás: Nagyon jó a hozzáállása,végtelenül kedves,bár ehhez a másik félnek is korrektnek kell lenni. Szokásához híven üdítővel kínál és kaptam szaloncukrot is:)

1 órát voltam nála,amit sikerült is teljes mértékben kihasználnunk.

Együttlét: Ahogy megérkeztem ezzel-azzal kínált,majd irány zuhany. Amint visszatértem a szobába leültetett az ágyra és sztiptízbe kezdett,néha kapkodtam is levegő után,nagyon szexy volt, ahogy szép lassan vette le ruháit. Nem is bírtam ki, hogy ne csókolgassam a testét. A végén márcsak a bugyi, a harisnyatartó ás a magassarú maradt, úgy esett nekem. Gumit húzott és franciázni kezdett,ügyesen csinálta,finomam mozgattam a fejét,majd csere és én kezdtem el szájjal kényeztetni,viszont annyira be voltam indulva,hogy most csak kis ideig kényeztettem nyelvvel az ízletes kelyhét,pedig lehet őt hosszasan nyalogatni, mert nagyon fincsi a puncija. Lekapta a bugyiját és szemből letámadtam Gabyt, misszionáriusban csináltuk,aztán kutyapóz következett, majd igénybe vettem a popsiját, nem lehetett kihagyni. Csodálatos érzés volt benne lenni így hátulról, teljesen ki is végzett. Kifáradtam rendesen, jól esett az utána következő Gaby-masszázs, végigmasszírozta az egész testem és nem csak a kezeit használta, hanem azokat csodás melleket is. Végül egy kis összebújás,beszélgetés és el is ment az egy óra. Sajnos megint sietnem kellett,pedig maradtam volna még, Gabyból sosem elég az egy óra.

Elégedettség és Ajánlás: Kicsit elfogult vagyok,egyszerűen nem tudok rosszat mondani erről a hölgyről. Csodálatos, fantasztikus lányról van szó. Én 100%osan meg vagyok elégedve vele, remélhetőleg az idén még meglátogatom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ügyi beszámolója
2013-10-22 11:26:00
isteni francia, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen ment és a megfelelő időpont megtalálása sem okozott gondot.

Lakás: Új építésű lakás annak megfelelő szinvonallal. A fürdő tiszta megfelelő tusfürdő választékkal szájvízzel. A parkolás a ház előtt fizetős de hely legalább van bőven.

Külső: kimondottan csinos Milfhez volt szerencsém szerény személyében és a szép smink ezen csak tovább erősített. A képeknek teljesen megfelel sőt szerintem élőben még csinosabb is. Kedvenc testrészem az egész Gaby! :)

Hozzáállás: Végig kezdeményező és igen kedves volt. A telefonon előre megbeszélt ruciban várt és végig irányította az együttlétünket.

Együttlét: Nos ezt nem részletezném túlságosan, de legyen elég annyi, hogy maximálisan kiszolgált és a "Gabymasszázs" is igen sikeres volt. Előtte és utána is kellemesen elbszélgettünk.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajjánlom aki egy csinos hölggyel szeretne eltölten egy igen kellemes órát.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kedvelem brigit beszámolója
2013-10-07 16:51:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: itt az oldalon,majd telefon...már a hangja után kedveltem...

Lakás: a lakás pont megfelelő...

Külső: nekem bejött,szeretem az érettebb nőket...

Hozzáállás: egy órát voltam vele...nagyon kedves és kezdeményező...

Együttlét: mit csináltunkő...szeretkeztünk,kétszer is ez nálam nagy szó:-)...hát szerintem a popsiban a legügyesebb,kétszer is ott lett végem...

Elégedettség és Ajánlás: ajánlom de nem jó szívvel(ez csak vicc)...mindenkinek aki szereti az érett nőket akik tudják,hogy mitől élvez a férfinép...mellesleg az ajándék sem veszélyes ahoz képest amit kaptam...visszamegyek...köszönöm azt az órát!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tűzoltó beszámolója
2013-09-30 13:57:10
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette a telefont. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. 45 perc múlva fogadott is. A parkolás fizetős, de elviselhető költséggel.

Lakás: Könnyen megközelíthető, szép lakás. A fürdő tiszta, van választék a tusfürdőben.

Külső: A fényképek teljesen visszaadják az alakját. Arca csinos, mosolygós természet. Aki szereti, ha egy csajon van mibe kapaszkodni, az megtalálja a számítását.... azok a cicik! :)

Hozzáállás: Mivel ilyen szintem tapasztalatlan voltam, így örömteli volt a kezdeményező hozzáállása. Szépen lassan indítottunk, majd belecsaptunk a lecsóba. Az egy órát teljesen kitöltöttük.

Együttlét: Egy órára mentem, melyben tartalmas kiképzés kapott a fecskendő. Volt ott minden, ami ilyenkor kell. Kölcsönös francia, lovaglás, masszázs. Az első tűzoltásom a gumiba a második a gyönyörűséges cicikre ment. :) Szereti tempós meneteket is :)

Sajnos a popsi nem jött össze a méretem miatt, pedig szívesen kipróbáltam volna. Jah és tényleg sorozatélvező...

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom. Igaz én 4 év után most jártam a tilosban ismét, de aki erre merészkedik, az ne keressen mást :) Köszi Gaby :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_TommyHyrule beszámolója
2013-09-20 13:20:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon keresztül, mindig felvette elsőre. Most sikerült egy délelötti időpontot találni.

Lakás: A lakás tiszta, célnak megfelelő. Fürdőszobában kád van, jó pár tusfürdőből lehet választani, szájvíz ki van készítve, tiszta törölközőt ad. A szobában egy franciaágy található, kényelmesen elférünk egymás mellett vagy alatt:)

Külső: Gyönyörű, kedves hölgyről van szó. Nekem tetszik arcra, szép mosolya van. Csodás teste van, de ez a képeken is látszik. Állítólag mellek még növésben vannak:) Nem lehet nála kedvenc testrészt kiemelni,mert mindene nagyszerű, mindent imádtam rajta.

Hozzáállás: Nagyon kedves, aranyos, beinvitál maga mellé az ágyba, most azt kérte, hogy inkább én irányítsak. 1,5 órát voltam vele, gyorsan telik vele az idő.

Együttlét: Az együttlét fantasztikus volt, csókolóztunk, simogattuk egymást. Nagyon be volt indulva, elsőre egy gyors franciával kielégítettem,ami nem nehéz, mert nagyon érzékeny lent. Én még kényeztettem volna,de mondta, hogy csapjunk bele. Most sikerült több pózt is kipróbálni, elölről és hátulról is lovagolt, volt kutyapóz, voltak a lábai a nyakamban. Közben összejött neki néhány orgazmus,nem számoltam mennyi volt:) Aztán megkaptam a finom masszírozást,amit nem tudott befejezni,mert jöhetett a 2. menet. Teljesen kifacsart ebben a másfél órában.

Elégedettség és Ajánlás: Ismét egy csodás élmény volt vele lenni, 10pontos hölgyeményről van szó. Isteni vele a szex, utána jót lehet vele beszélgetni.

Köszönöm Drága Gaby, nemsokára megyek ismét hozzád!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
charlieman01 beszámolója
2013-09-20 08:08:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolat felvétellel semmi gond nem volt, időpontot is tudtunk egyből egyeztetni.

Lakás: A lakás nagyon hangulatos, kényelmes franciaágy van, fürdőszoba is nagyon rendben van sok tusfürdő lehet válogatni. Maximális elégedettség!! Gyalog mentem de bőven volt parkolóhely az utcákon. Nem is azt mondanám hogy célnak megfelelő mert a fogadás és a többi olyan volt mint ha haza mentem volna.

Külső: Külsőleg nagyon csinos 10-ből 10 pontot adok! Arca kedves mosolygós isteni egyszóval kifejezve! Teste na arról lehetne órákat beszélni de nem fogok :) Csak annyit mondok hogy aki meglátogatja nem fog csalódni az tuti. Kedvenc testrészem az úgy egészben mind isteni popó, fantasztikus cici nagyon jó combok, Ha lehet mondani akkor gusztusos az egész hölgy.

Hozzáállás: Kedvezményező volt tudja mi kell a partnerének nem voltak gondok vagy fennakadások. Nagyon kedves, aranyos, bájos, fantasztikus, elképesztő, varázslatos :) Remélem nem hagytam ki semmit. 1 órát voltam nála és nem volt benne unalmas perc. Lehet vele beszélgetni, humora is van szóval nem unatkoztam semmit.

Együttlét: Hát ha én elmondanám hogy mit csináltunk akkor hosszan kellene írnom de tuti hogy nem sakkoztunk:) Amiket csináltunk abban mindben nagyon jó volt. Ügyességre 10 pontot adok és csak annyit árulok el hogy ISTENI NŐ! A masszázs isteni volt és meg kell mondanom hogy csikis vagyok de annyira tudta hogy csinálja hogy kicsit se csikizett. Kedvence van én gondolok valamire mi volt az de mindenki találja meg maga:)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az élvezetet. Utolsó üzenetem csak annyi hogy köszönöm a tegnap délutánt nagyon jó volt és remélem nem az utolsó! Puszi drága jól éreztem magamat.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fecsu beszámolója
2013-09-12 22:01:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyors és zökkenő mentes volt.

Lakás: Tökéletesen tiszta és kiegyensúlyozottan berendezett lakás.

Külső: Tökéletes testalkat és kedves arc és amin nagyon fontos volt számomra az a hangja.Valami csodásan kedves!

Hozzáállás: 1 órás programot voltam nála és teljesen kezdeményezö.

Együttlét: Azt,hogy miket csináltunk azt nem árulom el,de amit csak lehetett és megbeszéltünk az tökéletesen kielégitő volt számomra,de szerintem neki is az volt.

Elégedettség és Ajánlás: 1 csodás élményben volt nála részem és amikor csak tehetem vissza is fogom térni hozzá.

Sok puszi neked drága!!!!



A hasonmás :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zsatar_archivalt2018 beszámolója
2013-09-02 18:27:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefon,galambposta nem működött.

Lakás: A lakás tiszta,stílusos.Persze van tusfürdő választék,meg szájvíz,de ez ha belépsz az ajtón szinte természetes.

Külső: Kedvenc testrész......hmm.Nagyon finom nő.Ha lesz klónozás,veszek egy példányt belőle.

Hozzáállás: Hihetetlen hogy levett a lábamról.......a természete,hozzá a finom teste.

Együttlét: Nem lehet leírni.......

Elégedettség és Ajánlás: Elég annyi,most értem haza DE MÁR MENNÉK VISSZA.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Gabex30 beszámolója
2013-08-26 21:07:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen ment és szinte rögtön fogadott!

Lakás: A lakás tökéletes a hölggyel együtt aki benne van.

Külső: Tökéletes külső és imádnivaló belső ha pedig a kettőt kombinálja vége van az embernek.

Hozzáállás: Nagyon kedves és odafigyel mindenre az 1 órában mindent megkaptam ami kellett szinte kérés nélkül.

Együttlét: Ez a mi titkunk marad mindenben benne van ami jó és mindenben profi ez a legjobb.

Elégedettség és Ajánlás: Én mindenkinek ajánlom mert egy Szextündér.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Gabex30 beszámolója
2013-08-24 15:40:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nobody010_archivalt2018 beszámolója
2013-06-03 13:50:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Akapcsolatfelvétel símán ment azonnal felvette készségesen tájékoztatott

Lakás: lakás nagyon kulturált és tiszta,mondhatni otthonos,lehet parkolni. a fürdő tiszta,többféle tusfurdő és szájvíz is van.

Külső: Valóban azt találtam ott aki a képeken van-csinos az arca-nagyon szépek a cicik és nem szilikonosak-a kedvencem méis a popsi ami formás és ,,befogadó,,-an kényeztető :)

Hozzáállás: a hölgy abszolut kezdeményező-látszik hogy nem csak munkának fogja fel a dolgot-hanem élvezi is-tartalmas 1 órát töltöttem nála

Együttlét: a franciája átlagos viszont a popsija és amit azzal művel az fenomenális - ajánlom annak aki az ilyesmit kedveli

Elégedettség és Ajánlás: biztos hogy megyek még :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
motorosgavaler_archivalt2018 beszámolója
2013-05-19 19:36:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon kedves es telefonban el buvolt !

Lakás: A Lakas tiszta kulturalt fust mentes :)

Külső: Gaby 1 igazi sex bomba ! Gyonyoru no !!!!!! A cicije nagyon szep nagyon szep hasi es a feneke gyerekek fantasztikus minden a kendvencem ! :))))

Hozzáállás: Sracok tokeletes votl pont amanyire kell !!!! De o iranyitota a dolgokat ! Finom erotikus tanc vetkozes kedvesen kozeledet ! Sajna 2 orat voltam ( keves volt )

Együttlét: Ez a mi titkunk :)) De ha kedves vagy hoza es nem csak kapni akarsz hanem adsz akor nagyon szenvedelyes lessz tole !!!!!

Elégedettség és Ajánlás: Minden 100% tokeletes volt . Csak ajalani tudom !!!!! Nem vagyok 1 fel langolos tipus de akar szerelmet is tudnek neki valani !!!!!!!! ; ) kiralyno es 1 ben boszi !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_partifecske beszámolója
2013-04-13 17:21:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan és egyszerűen történt. Azonnal kaptam időpontot. Amit később nem bántam meg. :)

Telefonját Ő kezeli,részletes tájékoztatást ad.

Lakás: Szerintem első rangú. Új építésű vagy felújított lehet. Tipp topp azt kell mondanom. Nagy tágas nappali fogad,majd a tett színhelye és a fürdő bentebb helyezkedik el.

Fürdővel meg voltam elégedve,tiszta törülközőt kaptam. Választékos tüsfürdő készlet. Szájvíz választék szintúgy.

Külső: Hát mit ne mondjak kellemesen csalódtam. De nagyon! Mindig kis fenntartással megyek mindenhova. De Gabynál minden jobb volt mint amit a képein láttam. Pedig jegyezzük meg azok se piskóták.

Teljesen jó alakja van. Szép kerek formás popsi amiről a szememet sem tudtam levenni egész idő alatt míg végigvezetett a lakásban. Szép szolis bőr. Kerek cicik. Olyan pont kézbeillőek.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező. :) Ezt nem vitás. Általában a finomabb dolgokat kedvelem de vele aztán olyan jót játszottunk ami ritkán adatik meg.

Egy órát töltöttünk együtt. Előtte persze megbeszéltük,hogy hogy is fog ez kinézni.

Teljesen korrekt,nyitott segítőkész.

Együttlét: Meg kell mondjam multiorgazmusos hölggyel még nem hozott össze a sors. Mindent el kell kezdeni ugyebár.

A randink egy kellemes ismerkedéssel indult. Bemutatta nekem az ikreit,és a finom kagylóját. Bele is kóstóltam,kifejezetten finom. És ekkor jött az első meglepi. Beleremegés közepete száját befogó élvezése ami,szinte hihetetlen volt. És ez csak folytatódott tovább.

Ő is meg gyónta az összes bűnét nekem és a velem egykorúnak. Kaptam egy kis mélytorkos extrát is. Nagyon ügyesen csinálta. Közben egy két csók elcsattant.

Majd összedugtuk amink volt. Szerintem kellemesen illettünk egymásba. Egy kis lovaglás meg vibris játék közben ahogy elélvezett az valami hihetetlen. De nem csak neki,mert nekem is plusz energiát adott.

Majd kutya pózban leltem én is örömömet.

Kis cicis csúszka után még egy vadabb kör következett de maradjon kettőnk között.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedett vagyok. Tényleg azt kaptam amit szerettem volna sőt még többet is.

Teljesen ajánlott randizni Gabyval mert totálisan megéri. Csak figyelni kell rá. :)

Remélem a mihamarabbi találkozásunkat és hátha több időt tudok maradni és ez alatt több mindent is ki tudunk próbálni. Bár így sem volt semmi Veled! :)

Köszönöm azt a felejthetetlen órát. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Albi_1_archivalt2019 beszámolója
2013-04-03 20:47:04
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Korrekt, kedves és részletes tájékoztatást kaptam.

Lakás: Tiszta kényelmes lakás. Látszik, hogy nagy gondossággal rendezték be. Szinte már otthonos.

Külső: Csinos, formás alak, kedves arc. A mellei pedig, hát..egyszerűen csodálatosak.

Hozzáállás: Egy órát töltöttem vele. Kedves és aranyos volt. Valóban annyira kezdeményező amennyire kellett.

Együttlét: Több pózt is kipróbáltunk, és végül kétszer is hátulról lett végem. Minden igazán gördülékenyen ment. Csak úgy repült az idő, és valóban igaz: multiorgazmika.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom Őt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Koran beszámolója
2013-03-30 12:16:03
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Teljesen jó volt , én voltam egy kicsit félszeg

Lakás: Kicsi , de praktikus. Tiszta, kényelmes.

Pont jó.

Külső: Nagyon csinos , szebb mint a fotókon.

A mellei egyenesen fantasztikusak.

Hozzáállás: nagyon kedves és annyira volt kezdeményező amennyire kellett

Elégedettség és Ajánlás: Jobbat nem lehet kívánni

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Puncihacker beszámolója
2013-02-10 09:02:36
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Loulou beszámolója
2012-12-15 10:37:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Veri easy, phone, English fluent

Place: New flat, easy to park

Looks: Look pictures, very beautiful face and eyes.

Attitude: Very friendly, smile, fun.

Act: Private: very nice moment.

Satisfaction and Recommendation: I recommend, Thank you.

Take care. Kiss

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
phi_archivalt2018 beszámolója
2012-12-02 11:21:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Fantastic! And it"s true! I met Gaby in October 2012; she is very pretty and natural; our meeting was perfect, one of my best! She is very interesting, and so sexy; she smile all time and like sex; everything proposed on her website is possible. It"s very fun

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Joe347 beszámolója
2012-11-30 13:40:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
westman86_archivalt2018 beszámolója
2012-11-12 20:53:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolat felvétel: A kapcsolatfelvétel, úgy ahogy illik. :) Abszolút rendben. Először üzenetben, de kedvesen a telefonra terelte a szót.

Lakás: A lakás semmi különleges, de a hölgy látványa nem is engedte, hogy alaposabban körülnézzek. A fürdőben többféle tusfürdő, szájvíz,( amit kértem is volna), kikészített törölköző, minden korrekt! :)

Külső: Gaby egy igazi nő, édes arc, hívogató tekintet, nőies, szép test, nem túl nagy, pont hozzá illő érzékeny cicik.

A puncija istenien finom, jól nedvesedik, és kellemesen szűk akár a popója .

Hozzáállás: Kis beszélgetés, hangolódás. Látta, hogy zavarban vagyok, ezért nagyon finoman vezetett, és derítette fel mit is szeretnék. Türelmes, figyelmes és nagyon gyengéd.1+fél órát voltam nála, 2 időpontban

Együttlét: Kis simogatás helyezkedés után, orális prezentációt tartott, majd "vita" alakult ki a 69-es paragrafus körül. Kimondottan szereti, ha valaki ügyesen használja az ujjait. Egy kis pihi után belecsaptunk a lecsóba. Több pózt is kipróbáltunk, nekem végül hátulról lett végem. Későbbi alkalommal a popót is kipróbáltam, és nagyon gördülékenyen történtek a dolgok. Nem is sokáig tartottam ki. Nekem úgy tünt, hogy minden módon élvezi a szexet, de ha valami nem az igazi, akkor azt nagyon finoman közli.

Elégedettség és Ajánlás: Egy tüzes vadmacska, aki kiszedi belőled a vágyaid, és meg is valósítja veled. KEZDŐKNEK KÜLÖN AJÁNLOM!!! Biztosan megyek még hozzá. Kéretik tisztességgel bánni vele!!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.