SzexpartnerDia_02+36 70 / 782-2328Szeged

Bemutatkozásom
Szia, Dia_02 vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Szeged.
Várom hívásod a +36 70 / 782-2328 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
69 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
180 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
kedd:
14 órától 20 óráig
szerda:
12 órától 20 óráig
csütörtök:
09 órától 20 óráig
péntek:
09 órától 20 óráig
szombat:
09 órától 20 óráig
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
22
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
53429x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
igen
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőkésbarna
Szem
Zöld
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves rosszlány vár! :) Szia Drága! Nem is szaporîtanám a mondandómat, legyen elég annyi, hogy teljes mértékben elégedetten hagylak távozni szeretett kis lakásomból, ha amelett döntenél, hogy eltöltesz velem egy kellemes fél órát,órát ill. akár órákat! Listámon mindent megtalálsz, mit szeretek, ha kedved támadt hozzám, keress bátran! Csak számkijelzéssel hívj,smsre,viberre nem válaszolok!! Ha nem érnél el telefonon, amint tudlak visszacsörgetlek! :) Ha megérkeztél a megbeszélt időpontra, hívj és mondom is a tudnivalókat, amiket ki kell hangsúlyoznom hogy kérlek NE ismételd el a kapucsengőt emeletet,ezzel felhivva Rám illetve Magadra is a figyelmet! Részemről teljes mértékben adott a diszkréció, Neked is legyen az! :) Puszi, Dia
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
ha megkérsz
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Kamerázás
ha megkérsz
Fotózás
ha megkérsz
Szüzesség elvétel
igen
Pisiszex
ha megkérsz
Sport masszázs
igen
Thai masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Sport
igen
Thai
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (1 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
milky01 beszámolója
2022-11-23 23:36:32
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A visszatérő hirdetők között bukkantam rá Dia hirdetésére még a múlt héten és nagyon kíváncsivá tett a képeivel. Pár napja ismét aktív lett az oldalon és ma sort is kerítettem rá hogy felhívjam őt. Dél körül megcsöriztem, elsőre felvette és megbeszéltünk egy időpontot aznap kora estére. Dia abszolút megbízhatónak bizonyult, még pár perccel előbb is felengedett miután jeleztem neki hogy megérkeztem a kapu elé.

Lakás: Óbuda, régebbi építésű társasház igényesen felújított amerikai konyhás kecója. Lakás az emeleten, a lépcsőházban lift is van. Belépve kellemesen meleg és jó illat fogadott, valamint tisztaság és kulturált környezet. A nappali gyakorlatilag egybeépítve a hálóval, itt egy nagy, kényelmes és sötét színű ágyneművel letakart franciaágyon lehet hancúrozni. Cuccaimat az ágytól 3 lépésre lévő kanapéra tettem és mivel ez középen van, így mögötte lehet beslisszolni a fürdőszobába. Itt sarokkád, amiben kényelmesen le tudtam zuhanyozni. Dia minden szükséges tisztálkodási cuccal felszerelte a fürdőt; többféle márkás tusi, szájvíz, száraz és puha kilépő a kád előtt, illatos frissen mosott törcsi.

Külső: Dia az adatlapján teljes mértékben valós adatokat tüntetett fel, a képein is ő szerepel. Magas és izgalmasan nőies testű fiatal lány nyitott ajtót, fekete színű áttetsző kimonóban, alatta szintén fekete kétrészes fehérneműszettben. A hosszú, kiengedett szőke haja szépen keretezi a kerekded arcát, telt ajkak, tetkót nem fedeztem fel a puha és selymes bőrén. Kellemesen kerek popsi, nagyobb méretű természetes cicik, szűk és finom borotvált puncika. Maximálisan ápolt és illatos mindenhol, egy nagyon igényes lánykát kell elképzelni. Hosszú lábak és combok, fenségesen szép és szexi nagyobbacska lábfejekkel, konkrétan egyike a legszebbeknek amit valaha láttam. Pikk-pakk elvarázsolt vele a csajszi.

Hozzáállás: Nagyon is a kedvemre tett mindenben, nem panaszkodhatok Dia hozzáállására. Kedves, mindvégig készséges, szeret kényeztetni, ráadásul élvezi is az akciózást. Tapasztalt lány, nem sürget és jól éreztem magam a társaságában.

Együttlét: Fürdés után lágy csókokkal indítunk az ágyra helyezkedve, de egy-két nyelves csók is elcsattant köztünk. Majd Dia a hátára fekszik, lábaival már ekkor a farkammal incselkedik és a combjaimat cirógatja vele jólesően. Ezután elvesztem a mellei között, a felsőtestét nagyon izgi volt felfedezni, na meg simizni, nyalni-csókolni a természetes melleit. Csókokkal is színesítjük a pettinget, majd egy jó hosszú nyalással kedveskedtem a pici puncijának. Dia szereti a nyalcit, ezt sóhajokkal jelezte felém és miután kinyalakodtam magam cserét javaslok. Ügyesen franciázik, némi kézi rásegítéssel, rá-rá köpve a merev farkamra és nagy örömömre a melleit sem hagyja ki a játékból... Közéjük teszi, majd oldalról két kézzel rászorítja és megdugom a cicijeit. Tetszetős volt! És jött a láberotika, amivel egyenesen megőrjített a lányka. Nyaltam-faltam a lábait, talpait, nagylábujjait szopogattam, utána hosszan húzogatta és simogatta a cerkám, meg a heréimet. Na ez megunhatatlan volt és rendkívül izgató. Nem is tudom eldönteni melyik volt jobb érzés, a meseszép talpait nyalogatni, vagy Dia footjob-os kényeztetése... Abszolút mindkettő. Született tehetség ebben a lány. Aztán felkerült az óvszer és doggy-ba kértem a kezdést, mert nagyon kíváncsi voltam a popsijának látványára.



Aranyosan szólt hogy finoman szeretné, így is indítunk, de szépen fokozatosan tempósabbra váltunk a reakcióira figyelve közben, amiből kisvártatva heves, nyögdécselős kefélés lett. Ezután ő indítványozta hogy szemből támadjak, és máris a lábai közé térdelek. Noha a misszi nem a kedvenc pózom, ennek ellenére az utóbbi idők legjobb misszizését nyomtuk le Diával. Óvatos kezdés után csakhamar gyors és intenzív csattogással dugunk, mindketten sóhajtozva, miközben Dia a talpait az arcomra teszi. Majd a számban a gyönyörű lábujjaival még hangosabb csattogásokkal toljuk, ekkor gyorsan szétcsatlakozunk, a gumit lerántom ő szexin elém tartja a melleit és egy baromi nagyot élvezek a cicikre. "És még mindig jön.." mosolygott Dia a sperma láttán, míg én a cickói fölött kéjelgek. Törölgetés, dumálgatás, külön-külön lezuhanyozunk és a második kanyarra igen volt a válasza. Hát most a lábai kapták a főszerepet, nagyon finom láberotikás-kényeztetős percek következtek, hasonlóképp mint az első etapban, ez olyannyira szuper volt hogy a lábfejeire élveztem a végén. Megtörölgetem őket, zuhany, kis dumcsi közben felöltözök és 2 puszival veszünk búcsút egymástól az ajtóban.

Elégedettség és Ajánlás: Kellemes, izgalmas és kielégítő volt a Diával eltöltött idő. Láberotika fanoknak kifejezetten ajánlom Diát, vele végre alaposan kiélhettem a fétisem, de ezenkívül egy igen jót szexeltünk is. Szóval tartalmasra sikeredett a randink, amit mindenképp meg szeretnék ismételni. Köszi ezt a szupi órát Dia :)



milky01

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.