SzexpartnerLynda+36 20 / 288-9740Budapest IX. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Lynda vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest IX. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 288-9740 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
70 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
80 cm
Derékbőségem
60 cm
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 16 óráig
kedd:
10 órától 16 óráig
szerda:
10 órától 16 óráig
csütörtök:
10 órától 16 óráig
péntek:
10 órától 16 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
50
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
1945345x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
igen
párokat
igen
több pasit
igen
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Kék
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia! Én egy igazi érett hölgy vagyok, aki nagyon jól tudja, mi kell egy férfinak. Nálam valóban ellazulsz. Hívj bátran, nem bánod meg. Bennem nem fogsz csalódni... Légy igényes és ápolt. Kérlek számkijelzéssel hívj! Puszi: Lynda
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
S/M
nem
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
igen
Mélytorok
ha megkérsz
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Fétis
ha megkérsz
Kikötözés - bondage
ha megkérsz
Fenekelés
igen
Taposás
ha megkérsz
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
nem
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Sport masszázs
nem
Thai masszázs
nem
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Sport
nem
Thai
nem
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
prosztata
Amit még érdemes tudni rólam:
érzéki belső
Elfogadott (49 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
Steve80 beszámolója
2024-02-21 12:48:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A már megszokott módon privát viberen! Randi előtt pár nappal kedd reggelre.

Lakás: Ezen az új helyen, most látogattam meg először! Nagyon szép, igényes kultúrált lakás. Fürdő itt is mindennel felszerelve! Parkolót találni. Fizetős, el is felejtettem appot elindítani így várt egy ajándék! :)

Külső: Még mindíg csinos szép, beindító testel! :)

Hozzáállás: Hozzáállással sosincs probléma! Mindig lehet vele mindent (is) csinálni! Tökéletes a hölgy. Jól el lehet beszélgetni is vele. Szokás szerint egy órára mentem.

Együttlét: Többször részleteztem már, röviden, most sem volt hiány semmiben. Megérkezésemkor, puszi, majd beszélgetés, közben vetkőztem. Zuhany, vissza szoba. Volt csók, isteni francia, szájba élvezés, hölgynél többszörös spriccelés, szex punciba, popsiba. Mindig nagyon jó és tartalmas órát töltünk ki! Második menet után, tus, rendeztem amit kell és puszival távoztam is!

Elégedettség és Ajánlás: Mindíg elégedetten távozom. Nem csalódóm sosem! Ismét köszönök mindent!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tibiati beszámolója
2024-02-02 12:01:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vidor beszámolója
2023-09-15 08:21:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Váltottunk egy privát levelet és tetszett, amit írt így felhívtam és le egyeztettünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot.

Lakás: A lakás szép tiszta rendezett már amit láttam, de nem lakásnézőbe mentem. Kényelem is adott minden szempontból. A fürdőben is megtalálható minden amire szükség van. A parkolás az már nem volt ilyen egyszerű, de azért, aki keres az talál.

Külső: A képei magukért beszélnek. Van minden amire szükség lehet Nagy cicik, amik eredeti lévén gravitálnak, de pont ez a vonzó benne, szereti is ha foglalkoznak velük. Van popsi is és szép arca is hozzátartozik az összképhez. A lepkés puncijáról már nem is beszélve. Egy szóval kellene jellemeznem a tökéletes illik rá.

Hozzáállás: Hozzáállására mit mondjak hagyta magát na nem azért, hogy minél hamarabb szabaduljon tőlem, hagyott kibontakozni. de mindenben partner volt. Nagyon de nagyon kedves volt végig. Viszont az idő rövidsége miatt nem sok mindent tudtunk csinálni félórában.

Együttlét: Pontosan érkeztem szokásomhoz híven. A lépcsőházba ki kell jönnie a nyitott folyosóra így szexi ruhában nem tud közvetlenül fogadni. Viszont a lakásban egy szexi fehér fehérnemű együttesre vetkőzött míg én tussoltam. A tusolás után a szobában lefeküdtem az ágyra megkérdezte mi legyen, mondtam a felesleges kellékeket távolítsuk el. Vette a lapot és már nem volt rajta semmi felesleges kellék. Én szerettem volna kezdeni ezt a fél órácskát így megkértem feküdjön le. Ő pedig szó fogadó rosszlányként engedett a csábításnak. Igazi mindent beleadó csókkal kezdtük miközben a cicikre tévedt a kezem. A nyelvemmel is adtam a ciciknek puhák voltak jól lehetett gyurmázni őket, de a bimbók azért kemények lettek a foglalkozás hatására. Elindultam dél felé a pillangós puncit vettem górcső alá eleinte a nyelvemmel majd az ujjaimat is bevetettem. Az ujjammal még a popsiba is betekintés engedett, amit úgy vettem észre, hogy szereti is. Ő is végig aktív volt popsi mozgásával amikor pedig a ciciket hagytam akkor ő gyurmázta őket. Vissza észak felé ciciket ismét kezelésbe vettem majd a szájánál kötöttem ki ahol újfent csókolóztunk, ami isteni volt. Átadtam neki a terepet és brutálisan kellemes franciával lepett meg nagyon jó csinálja. Kérésemre gumit húztunk és szemből kértem, hogy üljön bele kiegyenesített pajtimba. Így legalább tudtam a ciciket gyurmázni és ismét csókot is tudtam kérni. Mivel érzetem, hogy nem sok van hátra kutyus pózra váltottunk, de itt már hamar végem lett. Nem pattant le rögtön rólam megvárta az utolsó lökést is végig nyomta rám magát. De minden jónak egyszer vége lesz. Előbújva punci melegéből adott papírtörlőt és rám bízta gumi eltávolítását és tisztába tevést is. Az időnk is lejárt sajnos így gyors tusolás után felöltöztem majd szájra puszikkal váltunk el. Csók

Elégedettség és Ajánlás: Mit lehetne ide írni a fentebb írások után, mint azt, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom Lyndát. Csalódás teljességgel kizárt. Köszönöm szépen ezt a bő fél órát, amit rám szántál. Csókollak

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Steve80 beszámolója
2023-05-26 06:43:20
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Mivel többször voltam, így privátban vasárnap érdeklődtem a hétfő reggelről. Sikerült is egy közös időpont találni.

Lakás: A lakás tökéletes, fürdő tiszta, felszerelt. Parkolni az épület előtt sikerült.

Külső: Lynda még mindíg tökéletes, számomra beindító testalkata van. Korábban már részleteztem. Kedves arc. A kedvencem még mindíg a természetes nagy mellei és a markolható fenék.

Hozzáállás: Szokás szerint egy órára mentem amit mindíg kitöltünk. Kedves beszélgetni is jól lehet a hölgyel és szinte mindenben benne van.

Együttlét: Szokás szerint megérkeztem, bengedett, üdvözöltük egymást, csokit átadtam. Kicsit beszélgettünk hogy már egy ideje ismét terveztem hogy jövök, csak nekem kicsit nehéz megoldanom. Közben levetkőztünk én egy gyors tusolás. Vissza a szobába az ágy mellett alaposabban elkezdtük üdvözölni egymást, majd az ágyon folytattuk. Hátára fektettem, mellé térdeltem és miközben egy hosszú isteni franciát kaptam én a kezemmel kényeztettem a testét, illetve egyfolytában spricceltettem. Ezt egy darabig nyomtuk és mikor éreztem hogy ott vagyok a fejét fogva egyre jobban nyomtam és lőttem is egy nagyot, amit hamar el is tüntetett egy cseppig. Majd kis pihenés. Kaptam ásványvizet, közben beszélgettünk. Mikor úgy éreztem hogy mehet, elkezdtem puszilgatni a szép nagy melleit. Ő kezébe vette és játszani kezdett, ismét a szájába vette és már kemény is voltam. Gumi fel és ismét hátulról támadtam, közben látni akartam a markolható szép fenekét ami eléh jó hatással van rám. Először finoman mozogtunk, majd egyre jobban beindúlva megállás nélkül toltuk. Fogtam, markoltam, huztam szép látvany a hölgy ebben a pozícióban is. Így is lett végem. Nagyon jó volt ismét. Gyors tusolás, intéztem az intézendőket és egy puszival távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Ismét nagyon jó volt minden és amikor sikerül még biztosan megyek. Ismét köszönök mindent!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
PTamás beszámolója
2023-05-16 19:18:22
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyből sikerült elérnem, gördülékenyen ment.

Lakás: Egyszerű, de célnak teljesen megfelel. Tisztaság volt.

Külső: Vékony dereka és szép formás feneke van, nagy cicikkel.

Hozzáállás: Csak egy fél órára tudtam menni, ismerkedésnek jó volt. Maximálisan partner volt mindenben, szerintem még van pár új dolog, amit ki fogunk próbálni.

Együttlét: Ami az adatlapon van, azt gond nélkül teljesíti. Nagyon tágulékony, ami különlegessé teszi a randit.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében mindenkinek ajánlom, akinek az adatlapja alapján fel tudta kelteni az érdeklődését. Élmény lesz.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Steve80 beszámolója
2023-03-09 12:48:13
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Már régebb óta nézem, üzentem beszéltünk, most telefonon sikerült a bejelentkezés, randi előtt pár nappal. Biztosra mentem! :)

Lakás: A lakás tökéletes, tiszta, kényelmes francia ágy. Parkolni, szinte az épület előtt sikerült parkolni. A fürdő tiszta, kaptam friss törölközőt, moltak tusfürdők, szájvíz.

Külső: Csinos, mindene van a hölgynek! :) Szeretem ezt a típust, jó combok, markolható fenék, nagy gravitáló de tartalmas cicik! Egyszóval egyben van! :)

Kedvenc testrész!ő Amiket felsoroltam az mind beindító, de talán a mellek és pucsítás közben a feneket ahogy markolni lehet...!

Hozzáállás: Egy órára mentem. Kedves és korrekt volt. Lehetett vele beszélgetni, nevetni. Kezdeményezőnek, inkább azt mondanám hogy jól irányitható és amit jelez, kér az ember, azt már teszi is.

Együttlét: Megérkeztem, ki jött elém a liftig szinte, rendes ruhában. Bekísért a lakásba, ott átadtam a nőnapi ajándékot, beszélgettünk mit szeretnék, közben ruha le, ő is levetkőzött, bugyi melltartóig. Megmutatta a fürdőt, gyorsan elmentem tusolni. Vissza értem, ágy mellett várt. Egymésba gabajodtunk, közben levetköztettem. Mint fent említettem miért, nagyon beindító látvány volt!!! Lefejtettem az ágyra és kézzel nyelvel elkezdtem kiélni magam! Egy jó párszor nyögésekkel és spricceléssel jelezte hogy neki is kellemes. Mellé térdeltem és így folytattam a símogatását, közben a szájába vette e játékosom! Nagyon jól csinálja. Annyira élveztem, hogy nem akartam vissza fogni és lassítani! Közben a kezemtől ismét spriccelt párat, amitől én sem bírtam és a szájában lett végem! Kis pihi, kaptam vizet, beszélgettünk. Majd ismét elkezdtem a ténykedésem. Símogattam, nyalogattam a jó melleit. Közben jeleztem hogy mehetne egy kis fauszt, mondta hogy semmi akadálya! Kis olajat kaptam, egy pár finom tágító mozdulat és el is tüntem csuklóig, szép látvény volt, hogy a nagy kezem eltűnt benne. Egyre ütemesebben mozgattam benne amitől egy hatalmasat élvezett. Ennek hatására, elkezdtem én is keményedni, ismét a szájába vette és pikk pakk kemény lett! Gumi fel, amit finoman a szájával feladott. Mondtam hogy hátúlról szeretném popsiba támadni. Már ugrott is! És egy ütemes veretésbe kezdtem, markolva és látva a fenekét, nem bírtam magammal, egyre gyorsabban és egyre keményebben, aminek meg is lett az eredménye.....! :) Majd újra tusoltam és puszival távoztam jó kedvel! :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok és biztos vissza megyek még!

Köszönök mindent!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hartman22 beszámolója
2023-02-06 13:52:27
nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Contact: Contact via message function here on the website

Place: The location is easy to reach and parking ia free

Looks: She has some kg more compared to the pictures, but still she looks good. I love mature women. She has some tatoos and her skin is tanned from solarium.

Attitude: Very kind and knowing how to please you

Act: I could fuck her in her ass too, which ia very clean by the way. She squirted 3 times during sex and it was very nice.

Satisfaction and Recommendation: If everything will be ok, I will visit here again. She offers what very few do in Budapest.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MarcoPolo91 beszámolója
2023-01-16 17:17:54
nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Már nem tegnap történt, 1 évvel ezlött voltam nála, megleptem magam karácsonyra. Akkor épp könnyen ment, a telfonban kedves és készséges volt.

Lakás: Lakás egy egyszerű panel lakás volt még akkor a 13. kerületben várta a "betegeket". Tisztaság volt, az egész lakásban, fürdőben sok tusfürdő, ha nem luxus az alpa igénye az embernek nem tud belekötni.

Külső: Külsőre az Amerikai pitéből, Stifler mamájára hasonlított számomra testalkatilag, nagy cicik nagy popsi, de popsi nem az az elhanyagolt, narancsbőrős, hanem szép feszes, élmény volt megismerkedni az egész testével. Arca kedves, nem az a tipikus szépség ideál, de csunyától is messze áll.

Hozzáállás: Rendkivűl kedves, közvetlen, könnyen oldottam mellette, bár jó pár éve voltam nála tudtam mire számíthatok.Közvetlen és a férfi kéréseit szivesen teljesíti, huncut kis mosoly kiséretében.

Együttlét: Föként a faust miatt mentem, nem is csalodtam. Fürdés után szépen megszabadíttottam a fehérnemüjétől, megcsokoltam gyönyörű hatalmas melleit, csokoloztunk, nagyon szenvedélyesen tud csokolni, viszonozza a hevességet, nem az a legyünk túl rajta. Majd popsijat is meg csokolgattam, élmény simogatni a bőrét, feszes és sima, megbolondítja az embert. Majd francia oda vissza, már nem teljesen tiszta így 1 év után, de arra határozottal emlékszem, hogy fejlelogatos franciát kértem amit mindenféle fintor nélkül mosolyogva teljesített, dugtam a torkát, persze oda figyelve rá, nyalta a popsim közben mikor kértem, de néha olyan mohon minta nem is kértem volna, hanem ez lenne a vágya, igazából a saját pornofilmemben éreztem magam. Majd jött AZ esemény, a faust! Mivel már egyszer voltam nála ez miatt, tudtam milyen, de akkor még az volt az első, kicsit megszeppent voltam, de most! Kis sikosítás és szépen eltüntem az ujjaim, aztán már egész ököllel benne is voltam. Akit vonz a dolog Vele nem nyúl mellé! Élvezi a dolgot, rengetegszer sikerült elélveztetnem, hol a puncit öklöztem, hol a popsit ujjaztam, oda is befért 4 ujjam. Megrészegül az ember a látványtól, az érzéstől és közben Lynda hangosan hallatja, hogy mennyire élvezi, én meg csak lefetyeltem a pucilevet melyet kilővelt, tiszta mámor. Jól bemutatja az eseményeked a videó. Majd mikor már kiélvezkedtem magam valamelyest, gumit kértem és kutyusban behatoltam előszőr a punciba majd a popsiba, azt hatalmas feszes kerek popsit pakolni... nem birtam sokáig az elözöek miatt és a popó látványa miatt, gumi le és a arcára szájába löttem egy jó nagy adagot, majd még szopogatta egy ideig amig lenyugodtam. Tisztalkodott addig én zihálva kicsit fel le jártam a szobában, probáltam viszatérni ebbe a dimenzioba :D. Az idő nagyrésze elment, így egymás mellett, egymás t simogatva beszélgettünk még, majd pancsi és búcsúzás, szivélyes vendéglátomtól.

Elégedettség és Ajánlás: Naná, hogy ajánlom, ha ki akarod probalni a faustot és vagy egy vad szexpartnerre vágysz, de ha csak az alapot vennéd igénybe akkor sem hiszem hogy búsan távoznál, én még visszamegyek valamikor egy vad órára, hátha még többet ki tudok belőle hozni. Természetesen vigyázzatok rá csak a határain belül vaduljatok. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vagabonden beszámolója
2023-01-10 20:50:30
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Contact through message here on the site.It was wasy. I booked in advance. Details were delt with in text.

Place: It was a new place, Lynda is no longer in XIII. The apartment was nice and spacious. The bathtub was bigger in the previous address. But the place was very nice and clean. This time Lynda met me downstairs in the lobby, what a surprise, it was exciting to see her for the first time outside a bedroom, and with outdoors clothes. She looked good in tight black jeans.

Looks: I have wrote in earlier reviews about this, but to sum it up: very curvy and feminine, her hair was newly colored in a red color. She is tanned even though it is winter time. Her skin is super smooth everywhere. She has my dream type of figure.

Attitude: Very willing to please. Although we communicate through different ways, signs and my few hungarian words and so on, we understand eachother. As long as you have humour it is easier. Since we have met many times before it is easy and natural that we try to explore and top the last encounter. I always get what I want, I do not feel like I have to convince her, she plays along with the whole thing. She does not rush or look at the clock, and her phone is not ringing all the time. You feel special for the time you booked. She remember and followed through all the details that was planned beforehand, and she prepared ackordingly.

Act: Each meeting tops the last so what can I say. I got classic sex, oral sex, 69 which is my favourite because I love to have her beautiful pussy and ass over me while she does deep tricks with the little me. All my hungers was stilled, for my eyes, for my hands, my tongue, my dick and my thirst was stilled too with so much sweet squirt. To fully play with Lynda is not only sex, it is an adventure. In the end I oiled her body and gave her some amateur massage, because I love to feel and touch a womans body. I think the memories stay longer in your hands and eyes than in your willy. Who knows shen I see Lynda again so I need those memories, hehe.

Satisfaction and Recommendation: I am always satisfied when I leave her place, and I always feel that I got even more than I anticipated which makes it very worthwile to meet her. She has a sex appeal that can not be learned or bought.It might be because of her feminine figure paired with her submissiveness. This is of course my opinion. There is over 700 girls on Rosszlanyok, and I always return to Lynda. There is your recommendation gentlemen. (Although I wish I could keep her for myself) ;-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Simlee beszámolója
2022-07-14 15:05:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Mondta a helyszínt, autóval mentem de lehetett parkolni.

Lakás: Lakás a célnak megfelelő. Fürdőben minden ami kell (melegvíz, tusfürdők). Törölköző, kilépő törölköző hengerbe csavarva odakészítve.

Külső: A fényképekhez képest kicsit erősebb.

Hozzáállás: 1 fullos órára mentem. Ami kivan írva azt tulajdonképpen végigvettük.

Együttlét: Kijöttem a fürdőből Lyndan volt melltartó és bugyi, ezt gyorsan lekaptuk. Leültettem az ágy szélére és felütöttük az együttlétet egy mélytorkos kényszerfrancival. Volt aktus több pózban. Nekem kedvencem dugás közben a popó ujjazása ezért akármilyen pózban voltunk egy két ujjam csak-csak befurakodott a popsiba. Lyndának nem volt ellenére. Két póz között volt egy kis öklözés. Eszméletlen izmos ruganyos puncija. Kaptam prosztatamasszást közben szopattam mélytorkosan. Hanyatt fektettem széthúztam a seggem és a szájára ültem. Nyalattam dugadtam a seggem a nyelvével, közben masszíroztam a mellét ujjaztam dörzsöltem a puncit. Végig dugtuk az órát a végén mélytorkosan végzett ki amit a torkára lőttem.

Elégedettség és Ajánlás: Aki hozzá jár tudja mit kap. Csak ajánlani tudom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vagabonden beszámolója
2022-07-04 17:25:00
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: Via message here in rosszlanyok. It was easy.

Place: The apartment was the same as previous times, in XIII. The bathroom has a big shower in a minispa bath. The bedroom has a large double bed and dim lighting.

Looks: She has long hair, slightly reddish. Her body is tanned and has some tattoos. Her skin in very smooth and soft, and she is shaved in the right places, not a single hair between her legs. Her curvy body is one of the reasons I keep coming back to Lynda. She has the body of my fantasies, both tits and ass. She is not the skinny type, but mature and feminine. I could touch, kiss, feel and squeeze her body parts for hours, It is impossible to get tired of her body.

Attitude: I was greeted nicely. Then shown to the bathroom, she offered me a drink. She had panties and a bra on her, and already on my way from the hallway my dick is getting hard from walking behind her, watching her ass. We communicate through google translate, and some of my few hungarian words, and we she is patient with me when I tell her what I wish. I have prewritten messages in Google for her to read. We have met many times and I make her laugh which makes everything easier. She is experienced in sex and all of my kinky ideas are received well. So her attitude is the best. She likes to play around and do all my wishes. It feels refreshing to be able to discuss the most inner sex fantasies.

Act: We started with oral, first she gave me oral, and Oh My God she is good at this. Then comes my favourite, the 69. When I have her ass and pussy over my mouth and she takes my dick deep I am in heaven. Her pussy is clean shaved, and she has a beautiful pussy and I love to lick it. A butterfly pussy, and taste good. She is very flexible and agreeable, she follow my hints and pace. I love that. After that there was some squirting which I love. All my wishes came through, I cannot write every detail, but her squirt was dripping from my beard, good times...

In between we discuss averything and anything in sex, and that is also very exciting, to share fantasies and kinks. I always get more perverse in Budapest, I can do normal things in my home country. On of the things that has burned into my memory is the view when I take her from behind in her popo, and I grab her hips hard. Unforgetable!

Satisfaction and Recommendation: I always leave her place feeling like a new man. Everything in her program is available. (unfortunately many girls here only do halv of what they show in their profile) I definately can recommend Lynda for men who likes curvy and mature women with experience and humour. And maybe the best ass in BP. I will definately come back for more.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cowboyka beszámolója
2021-04-14 16:09:54
barátnő feeling, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Régi kedevncem. Először egy másik randit próbáltam összehozni, de nem sikerült megfelelő időpontot egyeztetni. Mivel már nagyon mehetnékem volt, úgy gondoltam szerencsét próbálok Lyndánál. Felhívtam, nem vette fel, de később visszcsörgött. És valóban szerencsém volt, mert elsőre találtunk közös időpontot.

Lakás: Lakás nem változott. Tiszta, kulturált lakás.A célnak megfelelően berendezett szoba, hatalmas kényelmes ággyal. A fürdőben hangulatfény, buborékfújós káddal, ami enyhén nyikorog. A melegvizet átfolyós rendszerű eszköz biztosítja, kicsit játszani kell vele. Sampon többféle, szájvíz is van poharakkal a mosdónál. Törölköző nagy és nedvszívó. Elvileg van még egy lány a lakásban, de én még sosem láttam.

Külső: Mivel a lakásban meleg van, ennek megfelelő öltözékben fogadott. Felül csak egy hálós felső, alul bugyi. A háló résein kikandikáltak a bimbók, így kénytelen voltam már az ajtóban megízlelni őket. A képek közül vegyesen vannak mai és 2014-es képek. Ez utóbbiak megtévesztőek lehetnek. Lynda nem az a nagyon karcsú, nagy popójú lány, mint ami azokról a képekről átjön. Mostanra asszonyosabb lett. Teltebb csípő, pocak, comb. Mellei nagyok, de azért gravitálnak. Arca kedves. Beszélgetős, barátságos lány.

Hozzáállás: Tökéletes hozzáállás. Lelkes, mindent vállal ami kínál. Általában 1 órát vagyok nála. Ennyi idő alatt tökéletesen kielégülhetek.

Együttlét: Érkezésem után bementünk a szobába. Pár percet beszélgettünk, miközben én levetkőztem. Ezután gyors zuhany, szájvíz, majd irány a szoba. Csókkal indítottam. Kicsit dominánsabb hangulatban voltam, így elég szenvedélyes lett a csók. Markoltam a haját, elmerültem nyelevemmel a szájában. Hátrahúztam a fejét és a nyakát csókoltam végig. Másik kezemmel a melleit kezdtem markolni, még a hálón keresztül. Lynda elégedett nyögésekkel fogadta mindezt. Időnként lehajoltam és a háló résein kikandikáló mellbimbókat szívtam, harapdáltam. Pár perc után megszabadítottam a hálótól. Megmarkoltam a melleit és a két bimbót egyszerre szívtam. Leültettem az ágyra és fejét ráhúztam a farkamra. Lelkesen nyelte be, bő nyállal kényeztetett. Kezemmel többször ráhúztam a fejét, a mélyben éreztem a torkát. Idővel lefektettem, markoltam a melleit miközben kényeztetett. Lassan letévedt a kezem a puncihoz. Először a bugyin keresztül, majd azt félrehúzva izgattam a csiklót, ujjaim el-eltünedeztek a punciban. Mikor kezdett túl jó lenni nekem, elindultam lefelé. Mélyen beszívtam a számba a csiklót, miközben a nyelvemmel pöckölgettem. Lynda egyre hangosabb nyögésekkel jutalmazott. Lelkesen nyaltam a csiklót, nyelven eltűnt a punciban, majd a popóban is. Bugyi le, fogtam a síkosítót és elkezdtem bevetni az ujjaimat. 2-34 ujjam is mozgott a hüvelyben, a nyelvem pedig a csiklón szánkázott fel és alá. Hirtelen eltűnt az öklöm is a punciban. Ki-be mozgattam és nyaltam. Egy idő után Lynda átvette a csiklót, éreztem egy hatalmas erőt, mely kilökte a kezemet és óriási spriccelés borította el az arcomat, számat. Lelkesen rábuktam a csiklóra és tisztára nyaltam. Ez volt a bevezetése az elkövetkező spricc partinak, melynek köszönhetően az ágyra tett törölköző, de még az ágytakaró is lucskos lett. Tovább ujjaztam, öklöztem a puncit, időnként néhány ujjam a popóba is betévedt. Lynda pár percenként újabb adag spricceléssel jutalmazott. Áttértem csak a popóra, négy ujjam tűnt el benne. Ki be mozgattam a kezem, Lynda egyre jobban húzta rá magát és így is sikerült egy óriásit élveznie.

Pihenésképp a hátára fordítottam, ráültem a mellkasára és a torkára nyomtam a farkam. Majd pózt váltva az ágyról lelógatta a fejét, így dugtam a torkát, közben a mellekkel játszottam, puncit paskoltam. Beizzítottam a védelmet és Lyndát ugyanebben a helyzetben hagyva behatoltam a sikamlós, lucskos punciba. Vadul csókoltam a száját, néha hajánál fogva hátrafeszítve a fejét a nyakát csókoltam. Fordulás és most a popót támadtam. Simán siklottam be, hiszen a kenés már minden nyílásban megvolt.

Ismét fordulat. Lábak a nyakába, szemből popóba, miközben melleit szorongattam, bimbókat csavargattam.

Az idő lassan eltelt, én is leizzadtam, folyt rólam a víz. Úgy véltem ideje befejezni. Fejét ismét lelógattuk az ágyról, szemből behatoltam a punciba és vad csókolózás, nyakharapdálás közben hatalmasat élveztem. Jó pár percbe beletelt, mire le tudtam róla szállni. Lefeküdtünk az ágyon és pihentünk egy kicsit. Ezután irány a fürdő. A teljes testemet puncinedv és persze a saját izzadságom borította. Zuhany, öltözés, hivatalos ügyek intézése és remegő lábakkal távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Van az alap és a fullos csomag fél illetve egy órában. Én a fullos órásat szeretem, azalatt jól ki tudom élvezni a lehetőségeket. És igyekszem ki is használni amit lehet. Lynda mindent szeret és élvez amit kínál.

Szokás szerint remegő lábakkal, kielégülve távoztam. Itt mindig megkapok mindent, amit szeretnék. Lynda élvezi és nagyon lelkes. Mintha a perverz barátnőmet látogatnám. Úgy vélem a jó hirdetőknél ez mindig így működik, csak meg kell találni, mi az amit ők is szeretnek. Minden lányhoz más vágyakkal megyek, mindenkihez azzal, ami az ő kedvencük. Lyndánál a spriccelős, öklözős, vadulós vágyaimat tudom remekül kiélni. Eddig még sosem csalódtam benne.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
buda75 beszámolója
2021-02-25 21:55:16
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Contact via the message on internet.This is my usual way of contacting her and she has always been very responsive and on the day of visit we talk via sms.

Place: Ok place .Fit for the purpose. No complains.Enough shower gels in washroom.

Looks: She looks great .A perfect MILF looks .she was wearing a black shorts dress as per my request and was looking sexy .my favourite is her big round ass

Attitude: Her attitude is the one of the best that I found in this site. Her entire focus is always to please. She makes every dream come true . She goes to extreme length to fulfill all the kinkiest of desires.

Act: As I reached , she recieved me in her short sexy dress. She greeted me with a nice kiss. We didn't have to talk about what I wanted as she knows I always come for same things . I went for a quick bath and as I return we started out with kiss while my hands mapping out her sexy body and grabbing her ass.soon I bent her on the bed and started playing with her pussy and ass . And then after few mins of playing with her pussy I made her squirt which was like big fountain . It's an amazing sight when she squirts . Then I laid her down on the bed and moved close to the her face and shoved my dick in her mouth. Her blowjobs were heavenly where I could hold her head and push my dick all the way . She never complains when pushed hard . After sometime I could not hold myself and cum in her mouth which she swallowed every drop of it. Then rested a bit and again started the second round. I was there for 1.5 hours and we did 3 rounds - where I fulfilled all my fantasies -- getting my ass licked , fingering her pussy and ass , fisting . Multiple squirting , ass fucking ,hardcore blowjobs in different positions . The time with her has always been satisfying and amazing .

Satisfaction and Recommendation: She is one of the most amazing . Highly recommended

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gyikk22 beszámolója
2021-02-25 10:55:34
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Itt az oldalon és telefonon .

Lakás: Tiszta tökéletes .

Külső: Képeinek megfelel dögösebb mint gondolnád .

Hozzáállás: Mindenben partner a perverz vagy ott van a szemében .

Együttlét: Régebben már jártam nála .

Pillanat képeket írok a többit mindenki gondolja hozzá .

Tisztálkodás

Mélytorok

Punci nyalás

Spricelés

Vibrátor a punciba

Spricelés

Lovaglás

Csók

Dugás hatulról punci popó

Borzasztóan nagy spricelés az arcomra üllve .

Én is spriceltem a szájba

Búcsúzas

Elégedettség és Ajánlás: Egy kellemes élmény ami nagyon élvezetes

Lynda az élvezetek tárháza .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cowboyka beszámolója
2021-01-06 16:24:25
barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Lyndával nem annyira nehéz beszélni, de időpontot találni már sokkal nehezebb. Eléggé elfoglalt. Sajnos. Célszerű még a reggeli órákban, vagy előző nap egyeztetni. Nálam sajnos ez nem működik az időbeosztásom kiszámíthatatlansága miatt, így csak ritkán jutok el hozzá. Most is csak egy szabad időpontja volt, de szerencsére nekem az épp jó volt :-)

Lakás: BKV-val könnyen megy. A metrótól kell gyalogolni párszáz métert. Parkolók is vannak, normál időkben fizetősek, de most nem. Pontos címet mond, utána beenged és mondja az emeletet és ajtót. Lift is van. GPS is simán odavisz.

A lakás egy jól berendezett bérházi lakás. Meleg. A fürdőben nagy sarokkád, kissé nyikorog. A fürdőben hangulatfény, kissé fura így zuhanyozni, de gondot nem okoz. Tusfürdőből is van pár. A szoba egy átlag szoba, hatalmas és kényelmes ággyal. Szék is van a ruhák számára. Közvetlenül a fürdőből közelítjük meg. Elvileg van egy másik barátnő is, vele még sosem találkoztam.

Külső: Az öltözködése nekem nagyon szimpatikus. Ajtónyitáskor nem elbújik az ajtó mögött, majd mikor becsukja feltárul a lenge köpenybe burkolt teste. A köpenyen és bugyin kívül semmit nem viselt, így a mellei látványa egyből hatott a férfiasságomra. Alakja jó, kissé telt. Nagyobbacska fenék, pocak, gravitáló hatalmas mellek. A derék viszont keskeny, mint a képek. A megtalálható képek közül sok régebben készült, az alapján vékonyabbnak gondolja az ember. Persze van fent újabb kép is. Nekem mindenesetre bejön az alakja. Arca kedves.

Hozzáállás: Tökéletes hozzáállás. Lép, ha szükséges, de irányítható is. Egy órán át élveztem az együttlétet vele.

Együttlét: Érkezés után bevezet a szobába. Lepakoltam, kicsit beszélgettünk. Utána irány a fürdő, mivel a lenge köpeny által alig takart teste már nagyon tűzbe hozott. Zuhany közben beszélgettünk miközben ő még pakolászott. Amikor bementem a szobába, kezdetét vette a majd egy órás perverz játszadozás. Levette köpenyét. Csókkal kezdtem, közben melleit markolásztam, csavargattam, Néha bekaptam és szívtam a bimbókat, majd vissza a szájára. Leültettem az ágyra, szájába adtam a farkamat és élveztem a játékot. Hol mélyen torokra nyomva, hol lágyan szopogatta lucskosra a farkam. Én hol a fejét nyomtam, hol a melleit markolásztam. Mikor már kellően merev voltam, elfektettem az ágyon, bugyiját lehúzva elkezdtem feltérképezni a számmal a testét. Hosszasan időztem a puncinál, Szívtam, nyalogattam a csiklót. Közben mellbimbóit izgattam, majd elkezdtem ujjazni. Egyre jobban belelendültünk. Ekkor síkosítót kaptam és egy perc múlva már csuklóig voltam benne. Sokáig nyaltam a csiklót, ujjaimat/kezemet felváltva járattam a punciban és a popóban (ide "csak" 4 ujj fért be). Egyszer csak átvette az irányítást a csiklóján, gyors masszírozás rajta, kérte, hogy vegyem ki a kezem és egy hatalmasat spriccelt és közben a teste is összerándult. Ez tovább izgatta a fantáziám. Vad dugással folytattuk. Szemből punciba, majd popóba, oda-vissza. Utána négykézlábra ált, fenekét nyaltam, öklöztem, majd újabb spricc lett a jutalom. A következő időszak ilyen játékokkal telt. Dugtam ahol tudtam, (punci, popó, száj, fejet ágyról lelógatva, mélyen, torokra) ő pedig spiccelt többször is. Testre, szájba, ahova csak kértem. Végül már nem tudtam tovább húzni és a szájában, mélyen elélveztem. Kellett kb 5 perc pihenő, mire mozdulni tudtunk. Utána zuhany, készülődés, közben beszélgetés.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan kielégülve, boldogan távoztam. Ezentúl is azon fogok dolgozni, hogy összehozzam Lyndával a találkozást. Mindent megkaptam, amire vágytam, maximális minőségben. Bőven megérte.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
distinct beszámolója
2020-11-25 19:56:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, visszahívott.

Lakás: Teljesen OK, a szomszéd szobában bérlőtársnő működik, ami számomra izgalmas :-)

Külső: Arányosan telt, minden porcikája érzékeny és finom.

Hozzáállás: Nagyon jófej, lehet poénkodni.

Szeretek kezdeményezni, ez be is vált nekem 1 óra felszabadultságban.

Együttlét: Mindenben nagyon jó. Szeretek izgatni, teljesen partner mindenben.

Elégedettség és Ajánlás: Ha ajánlanám, akkor lehet, hogy elkapkodnák, és nekem már nem maradna semmi :-)

Ki kell próbálni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
vitéz85 beszámolója
2020-10-28 19:14:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Teljesen gördülékenyen ment. Hívtam leegyeztettük,hogy mit vállal.

Lakás: Régebbi épításű lakás, tiszta, félhoály mindenhol.

Külső: Érkezésemkor az ajtóban fehérneműben várt. Korának megfelelő. Nagy eredeti mellek, kerek nagy fenék, nagyon puha finom bőr, nekem tetszett egy az egyben.

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező volt abban a fél órában, amíg ott voltam.

Együttlét: Érkezésem után pár szóváltás, majd gyorsan elmentem zuhanyozni. Visszatérésemkor kérdezte mit szeretnék, erre egy határozott nem tudom volt a válasz, mert mindent szerettem volna :D. Felajánlotta a sakkot és a dominót, de azért ennyire nem voltam bizonytalan :). Felállt, majd állva csókolóztunk. Nem vagyok ilyen látogatásokkor nagyon híve a csóknak, de kifejezetten jól esett. Nagyon jól csókol és nagyon gyorsan be is indított vele. Sokkal jobb volt így, mintsem azonnal letérdelt volna. Bár annak is meg van a maga varázsa, de most ez kifejezetten kellett. Hossza csókcsata alatt, a gyönyörű formás fenekét és melleit simogattam, markoltam. A másik kezemmel meghúztam a hajánál fogva hátra a fejét, ami nagyon izgatta. Itt kell megjegyeznem, hogy nem szoktam elhinni, a hölgyek őrületes vágyát, hogy csak én kellek nekik, mert szerintem ezt tudjuk mennyire kell a helyén kezelni. vagy legalábbis remélem. Viszont nem tudom, hogy nála a tapasztalat vagy tényleg volt valami vonzalom, de ha csak színészkedés, akkor ezt most teljesen elhittem és maradok is ebben a tudatban, hogy élvezte a társaságomat, ténykedésemet.:D. Visszatérve... Tovább csókolóztunk és már meg akartam érinteni nedves punciját, miközben én már igencsak ágaskodtam a csók hatására. Simogatni, izgatni kezdtem ujjaimmal. Fél lábbal feltérdelt az ágyra, hogy jobban hozzáférjek. Közben ő is finoman, gyengéden, simogatta férfiasságomat és lassú mozdulatokkal ingerelte. Egyszerre gondoltuk, hogy ideje tovább lépni, ő leült az ágy szélére és gyengéden a szájba vette a kis testvéremet. Nyalogatta, szopogatta érzékien. Miután teljes csomagot kértem, kicsit besegítettem. Megfogtam a fejét, magamra húztam. Ennek következtében az orra a hasamba fúródott, a farkam pedig a torkában lüktetett. Nem volt ellenvetése. Öklendezés volt, de semmi ellenvetés. Mikor elengedtem, hogy feljöjjön, még tovább lent tartotta. Egy darabig így élvezkedtem, közben markolászva melleit, melytől menet közben megszabadítottam. Majd négykézlábra helyezkedett és így folytatta kényeztetésemet. Közben a fenekét markolásztam, ami őrülten formás és sima. Már érezni akartam én is őt és látni a fenekét, punciját, mert előtte még csak a kezem térképezte fel. Lehúztam a bugyiját, majd felmásztam mögé az ágyra. Szépen bepucsított nekem, azt 'ordítva', hogy kényeztesd, a tied. Én pedig nyalogattam fenekét, punciját. Ami ránézésre egy tinié volt. Gyönyörű fenék lyuk, ami olyan, mintha még szűz volna férfi fegyvertől, valamint gyönyörű punci. Újaztam, nyaltam. Majd menet közben eszembe jutott, hogy ő vállal öklözést is. Nos ezt még sosem próbáltam, de amikor már a 4. ujjam is bent volt, izgatott a gondolat. Jelezte, ha gondolom, van ott síkosított is.. Nem tudtam, hogy esetleg nem volt elég nyálas vagy csak udvariasságból ajánlotta fel, így inkább éltem vele, mert véletlenül sem akartam, hogy fájdalmat okozzak neki. Bemosakodtam, készen az új dologra. Egyik kezemmel 1-2 ujjal a fenekét ujjaztam, a másik kezemmel sorra tágítottam és pillanatok alatt már bent is volt az egész öklöm. És azt éreztem, hogy ezt őrületen élvezi, főleg, akkor amikor ki be mozgattam a legszűkebb résznél. Legalábbis remélem, hogy nem a fájdalom jelei voltak :). De ennyire csak nem vagyok rutintalan... Hozzám sem kellett közben érni, kőkemény maradtam végig. Miután kivettem az öklömet, a csiklóját izgattam és a fenekét ujjaztam. És jött az másik új rész. Egy hatalmasat spriccelt közben. Furcsa volt, de biztos azért, mert még nem volt ilyen. Még nem tudom eldönteni, hogy tetszik vagy sem, de az biztos, hogy ha nem csak a kezemre megy, akkor az nem hozna lázba. Az már nem az én világom, pedig vannak perverzióim 😊. Majd még kiforrja magát, egyelőre friss az élmény.

Ez után mögé térdeltem, farkamat a fenekére tettem és így mozogtam ánuszának dörzsölve farkamat. Előre hajoltam, meghúztam a hajánál fogva, hátrafelé a fejét és közben folytattam. Érezhetően izgatta a dolog. Már nem bírtam magammal, így roham tempóban gumit kértem, és ugyan ebben a pózban puncijába kezdtem. Lehet tempósan csinálni, élvezi is. Egy idő után könnyedén átcsusszantam fenekébe. A jó fenék vonz, a pópó szex csak akkor, ha higiénikus és szép a bejárat. Itt mind a kettő totálisan meg volt. Már egyből emelkedik a hangulat a nadrágomban, a gondolattól is. Pedig nem rég voltam ott :). Fenekét és punciját lehet felváltva érezni, ezt ki nem hagytam volna. Egy idő után hasra fektettem és így maradtam a fenekében, majd oldalra fordulva folytattuk kicsit, közben izgatva jobb kezemmel a csiklóját. Utána újra póz váltás, ő oldalt maradt én pedig feltérdeltem, a bal lába a lábam között, a jobb lába pedig a levegőben. Ebben a pózban teljesen tövig be lehet jutni, ami halhatóan nem csak nekem volt élmény a punciban. Utána ebben a pózban ismét a fenekét akartam érezni és újra haza talált a kisfőnök. Itt közben a combja a golyókat ingerelte, így éreztem közeledik a vég. Kiszálltam belőle, fölé térdeltem. Ő a golyókat nyalogatta. Én az egyik kézzel vertem a farkamat, a másikkal pedig ujjaztam fenekét, punciját együtt. Így nem tartott sokáig, jött a vég és egy hatalmasat élveztem szájába és pici jutott az arcára is. Mind lenyelte, megvárta míg lenyugszom, csak utána dőltünk el az ágyon. Kis beszélgetés még, zuhany és könnyes búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon elégedett vagyok. Amikor kell gyengéd, amikor kell vadmacsak. Az tény, hogy minden pillanata megérte. Én elhittem, hogy élvezi és kiván engem, pedig nem szokásom, meg nem is ezért megy az ember hanem önös céllal. Teljesen hiteles volt minden pillanat, nem volt túljátszva ...és maradjunk abban, hogy vonzódott hozzám és legyen vége itt a mesének :).

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Petya29 beszámolója
2020-10-22 18:15:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kora reggelről hívtam. Másodjara fel is vette. Ultra cuki muki volt es érthető. Delutan 2 re fel is mentem Pestre. Vidéki vagyok.

Lakás: Ahogy beléptem tip top kis keco. Volt ott meg egy csaj de nem zavart minket.

Külső: Huh. Tökéletes! Husis... De nagyon jó értelemben!!! Arcra is szép! Oriasi kerek bula... Egyszeruen veged lesz tőle. Hatalmas mellek. En a termeszetesre bukok igy nekem az is nagyon bejott! Hatalmas logo cickok. Imádni való! Ugy ahogy van gyonyoru ez a nő!

Hozzáállás: 1 órára neveztem be. Imadni valo volt vegig. Megadtam a tiszteletet neki mert o egy igazi nő! Nagyon korrekt! Kezdemenyezett o is en is... Konnyeden meg lehetett vele beszelni mindent. Pedig zavarban is voltam... De feloldott pikk pakk. Kovetkezonek elrabolom ot egy ejszakara😅

Együttlét: Szó szerint eszmeletlen. Amikre eddig csak vertem a faszom most megvalosult. Nem is akarhogyan. Egy alom ez a csaj! Nagyon tuzes! Elvezi az egeszet. Iranyit ha kell. Spricc(tobbszor is), Popsiszex,Melytorok, faust, pisi, minden volt. Eszmeletlen! A hatasa alatt vagyok. Az orgazmusat imadtam a legjobban. Maga a gyonyor!

Elégedettség és Ajánlás: Abszolult ajánlom! Ez a holgy tudja mitol doglik a ferfi! En csak hozza fogok járni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
adam20cm beszámolója
2020-07-14 19:09:13
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)
régi képek

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen. 2 órával az érkezésem előtt.

Lakás: Teljesen rendben van, a legjobb kuckók egyike. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy lakják is a lakást, illetve Lynda régóta ott van.

Külső: Sajnos a karantén nála is érezteti hatását, de még nem zavaró.

Hozzáállás: Felülmúlhatatlan! Tényleg maximumom tudja tolni a ráfigyelést, kedvességet, és együttműködést! Ilyen nővel még nem volt dolgom. Tényleg annyira rád figyel, hogy szinte úgy érzed magad mint a cirkuszban! :D Ha megkéred még zsonglőrködik is miközben éppen újjazod! Kedves a hangja, látszik, hogy szereti amit csinál! 1,5 órára mentem, de ebben minden benne volt!

Együttlét: Újra mindent kipróbáltunk amit lehetett! Én feljutpottam a hegycsúcsra! Innen már csak lefele van út! :D Nem írom le a részleteket, ezt már egy korábbi beszámolónál megtettem. Annyi biztos, mogy most azt az alkalmat is sikerült felülmúlni! Ráadásul meglett 4 élvezés! Mindet bele a szájába! csak címszavak:

- mélytorok,

- popó

- spricc

- csukló

Wááú mindent tud!

Én úgy vettem észre im

Elégedettség és Ajánlás: Rettentően sajnálom, hogy ilyen nőből nincs több! Tényleg mindent megtesz, mindent is!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
buda75 beszámolója
2020-06-16 00:16:33
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás
régi képek

Contact: She has been hard to find as she is mostly busy .but with luck managed to contact her first through the site and then via phone .

Place: Place is ok and suitable for the sex . Has a decent bed with a big mirror where one can have the pleasure of watching the act

Looks: She has some extra pounds vs what is in the pic but I didn't mind it much . Her butt is to die for and also has big juicy boobs .

Attitude: She was very kind and devoted to .she has a lot to offer with no complaints and she is agreeable to most of the kinkiest desires as well .I requested her to put on a nice black dress and she happily obliged to . She treats her guest like king .

Act: When I reached she opened the door in the black dress I requested for . I made an appointment for one hour but she was flexible to extend as well . Soon after I went for a quick bath and when I returned we started kissing each other ..while kissing my hands were on her big beautiful butt . Then we moved to bed where we continued kissing and my hands moved to her juicy pussy .soon I started fingering her pussy with one finger and then with 2 . I could feel her pussy getting wet and she started moaning . After fingering for a while she squirted a big one -- this was the first time experience for me and her squirt was real .it was an amazing sight and then soon I moved closer to her face and put my dick in her beautiful mouth where she sucked it . She licked ans sucked every inch of my dick and even my balls . I could grab her red hair with my one hand forcing my dick inside her mouth while with other hand I continued fingering her pussy and Ass. This was like true porn feeling . Her deep throat blowjob was out of the world and it soon made me cum in her mouth which she happily swallowed every drop of it with no complaints .then we rested for a while and then started the second round where I made her squirt again , she licked my ass and I got to fuck her ass . She made me cum 4 times in 1.5 hours and I mader her squirt 5 times . The time with her was amazing .

Satisfaction and Recommendation: She is an awesome MILF who knows what she is doing and is able to serve almost all the kinkiest desire one can have . There are very few who has such a long list of opportunities and I can only recommend her to anyone who wants to have a true porn feeling or GFe

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cowboyka beszámolója
2020-01-02 10:43:12
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
régi képek

Kapcsolatfelvétel: Felhívtam, megbeszéltük a részleteket. Ráért, így egy óra múlva nála voltam. Ehhez persze nagy szerencse kellett. Lynda nagyon elfoglalt, már évek óta próbáltam eljutni hozzá. Végre most sikerült.

Lakás: Jó állapotú bérházban kellemes, tiszta lakás. Fürdőben nagy kád, tiszta törölközők, tusfürdő. Szobában hatalmas, kényelmes ágy. Parkolás jónak tűnt, bár én metróval mentem.

Külső: A képek kicsit régen készültek. Azóta felszedett pár kilót, de én ezt nem bántam. Imádom ezt az alkatot. Gömbölyű fenék, keskeny derék, jókora, gravitációnak kicsit engedő mellek, amit marokra foghatsz, csavargathatsz, dughatsz. Kedvenc testrés(z)ő Mindegyik :-)

Hozzáállás: Ha szükséges kezdeményező, de azt is szereti ha irányítják. Mindent megtesz amit kínál és az nem kevés. Kedves, lelkes hozzáállás. Alapvetően egylövetű vagyok, időm is kevés volt, így fél órát voltam, de maximálisan kielégültem. Ha legközelebb több időm lesz, kipróbálom az órát, mert úgy érzem neki van esélye kihozni belőlem a másodikat is.

Együttlét: Az elején tisztáztuk, hogy a bizarabb játékokban inkább az alárendelt szerepet szereti. Ez pont passzolt az én ízlésemhez :-) Innen elindult egy vad csókolózással, paskolással, mellcsavargatással és dugással fűszerezett játék. Ujjaztam minden nyílását, a punciban az öklöm is rendszeres szereplő volt. A popóban is járt nem egy ujjam. Imádtam nyalni, szívni a puncit. Időnként hatalmasakat spriccelt a számba, testemre. A száját keményen dugtam, tövig. Elölről és hátulról is kiéltem magamat. Kedvencem amikor a farkam a fenekében, kezem a puncijában volt. Azt hiszem a popóban lett végem, miközben melleit szorongattam. Lucskosan és maximálisan kielégülve szálltam le az ágyról.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletesen elégedett voltam. Ilyesmi akciót terveztem és teljes mértékben meg is kaptam. Kevés ilyen lány van. Mindenképp visszamegyek amikor csak tudok.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
marklar beszámolója
2019-12-13 00:25:23
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Régebben voltam nála,de ha csak eszembe jut, beleborzongok az együttlétbe.(maximális elégedettség) Telefonon egyeztetünk,gyors info csere és két óra múlva már nála voltam.

Lakás: Lakás a célnak teljesen megfelel.Jól felszerelt (tusfürdő,szájvíz,stb), tiszta fürdő.Szobában hangulatvilágítás,halk zene,franciaágy,ágy fölött nagy tükör.Igazi baszoba!!!!

Külső: Pofija korának megfelelő,ápolt,szép szolizott bőr,nem túl sminkelt,igazi milf.Kimondottan jó alakú,természetes mellekkel és kerek,feszes seggel.A feneke eszméletlen jó,főleg amikor bepucsit....(örömömben sírni tudtam volna)

Hozzáállás: Szexi fehérneműben várt már az ajtóban.Kedves,normális és abszolút kezdeményező volt.Puszival várt,megbeszéltük a lehetőséget és már vezetett is a fürdőbe.Egy órára mentem hozzá,de a fenekétől teljesen megvadultam és kettő lett belőle.

Együttlét: Fürdés után egyből belibbentem a szobába,Ő már az ágyon ülve várt.Gyorsan hanyatt vágtam magam és egy igazi pornós nfvsz.lenyeléssel kértem tőle...aztán majd meglátjuk.Előre közöltem Vele,hogy elég nehezen megyek el,ne csodálkozzon ha már másra nem jut idő.Erre Ő megnyugtatott,hogy nem baj ,mert imád szopni...és tényleg nem hazudtolta meg magát ,amit ott művelt a szájával az valami eszméletlen volt.Igazi bőnyálas, köpködős,mélytorkos,kényszerfranciás,fasszal pofozkodós franciába csöppentem.Hol szopattam ,hol nyaltam,hol ujjaztam a punciját a fenekét,vagy egyszerre mind a kettőt,mitől kéjesen nyögött és elélvezett.Itt már tudtam,hogy egy óra nem lesz elég...Jeleztem is Neki,hogy még egy órát maradok,amibe Lynda rögtön bele is egyezett. Végül a szájába mentem el,amit Ő mohón el is tüntetett.Nem finnyáskodott,hagyta,hogy a szájában nyugodjak le és utána gondosan letisztogatta a farkamat a nyelvével....Egy kis pihi és aztán Lynda újból kezelésbe vett.Újabb pornós szopásba kezdett,aztán megmutatta lovagló tudását,ami hibátlan volt.Külön élmény volt látni a természetes melleit himbálózni lovaglás közben ,végül a torkára élvezve mentem el.Sajnos az öklözésre már nem jutott idő,így is jócskán túlléptük az időt,de egy rossz szót nem szólt ezért.Ezúttal is szeretném megköszönni a rugalmasságát.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében csak jót tudok mondani róla!! Közvetlen,aranyos,ÉRTELMES,maximálisan tartja magát a megbeszéltekhez .sőt néha még túl is teljesíti.Aki normálisember módjára tud viselkedni, és egy igazi pornós dugásra vágyik,annak csak ajánlani tudom...Hamarosan újból felfogom keresni, és bepótolom amire legutóbb nem maradt időnk!!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Magiclacy beszámolója
2019-07-16 16:41:49
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Régen kinéztem magamnak, végül elértem innen egyszerűen ment minden

Lakás: Átlagos, tiszta. A tetthely a fürdőn át közelíthető meg, ez furcsa, de nem zavaró.A víz hőfok-szabályzása kicsit vagylagos.

Külső: Első ránézésre nem tökéletes. Arca kicsit hervatag, enyhén mellei gravitáltak. A törölközőben , amiben fogadott, nem volt túl szexy. Ám a tapasztalatom az, hogy a kevésbé bombázó hölgyek a gyakorlatban sokkal többet nyújtanak.

Hozzáállás: Tökéletes. Mindent csinál,amit kérsz, figyel rád, nem kényeskedik. egy óra mennyország !

Együttlét: Mindent kipróbáltam, amit nagyon szeretek. Először némi ismerkedés után egy nagyszerű franciát kaptam, tövig, ahogy a nagykönyvben,, aztán én jöttem. Nyaltam, közben ujjazni kezdtem egy két aztán három ujjal, aztán némi sikosító és be az öklöm. Nem semmi élmény, ahogy az ember az öklét forgatja a punciban. Ő is egyre jobban belelendült aztán egy nagy spricc. aztán még egy én meg fürödtem a lében. Csodálatos.Fordulás, öklöm maradt a nyelvem is, de közben elkezdte nyalni a fenekemet. Nyelv be a lukba. közben egy spricc. Teljesen felhevültem, megfordultam a szájába adtam és így mentem el.Már ahogy leírom is újra feláll ! Pihi aztán egy tökéletes francia-már csak ő én kész voltam-bele a torkába.

Elégedettség és Ajánlás: Akinek a fent leírt enyhe perverz vágyai vannak, annak tökéletes választás.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vagabonden beszámolója
2019-06-28 20:48:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: I contacted Lynda via SMS without problems.

Place: The place is a nice apartment in XIII district.

Looks: A real milf. She has a well shaped body with an ass that I really love. Her body is completely smooth and soft

Attitude: Lynda is in a good mood and focused on me, and what I wanted. Very satisfied with her honesty and she is attentive. We use my phone to write in google translate to be able to understand each other.

Act: We chatted a little at first. I used google translate because I can not speak Hungarian. We went through what I wanted and she is easy going, she agreed with my wishes. My favourite part is her ass. Other things that I enjoyed are her pussy, she has very beautiful pussy and lips. She is completely shaved and in fact, her whole bode is so smooth and soft. I also enjoyed her squirting ability. Many girls at rosszlanyok lies about this in their program unfortunately. Lynda is not lying. She is also good at deep throating. She is a dream woman.

Satisfaction and Recommendation: I definately recommend her. I will come back. If only for grabbing her ass, it is so sexy and shapely.

Thank you Lynda. See you next time.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
olaszlb beszámolója
2019-02-13 17:14:39
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Aznap meg is látogattam.

Lakás: Régi típusú lakás, központi helyen. Parkolás fizetős, de a mellékutcákban megoldható. A fürdő a célnak megfelel, a kis szobában franciaágy.

Külső: Lynda egy csinos, ápolt nő. Testét sok fiatalabb lány megirigyelheti.

Hozzáállás: Egy órát töltöttünk együtt, előre egyeztettünk. Kezdeményező és irányítható egyszerre. Kimondottan kedves, barátnő feeling.

Együttlét: Francia, amiből a golyókat sem hagyta ki, kölcsönös francia, kézimunka, popsi nyalás. Ügyes, nagyon, mindenben amit kértem tőle.

Elégedettség és Ajánlás: Jó volt vele. Azoknak ajánlom, akiknek már elege van a nyafogó, lehúzós cicababákból.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
matteo7 beszámolója
2018-08-23 15:44:19
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem a második hívásra fel is vette.Szeremcsémre csak 2 órát kellett várni a találkozásig.

Lakás: A lakás erre a tologra van berendezve. Fürdő tiszta több tusfürdő,szájviz és a zöld lámpafény.Hatalmas franciaágy biztosítja a kényelmet és egy nagy tükör a végében a látványt.Parkoló van bőven csak a környék a legdrágább valószinűleg.

Külső: Egy igazi sexy milf .Kedvencem az aszép nagy popsi.

Hozzáállás: Az elején megbeszéltünk mindent.Nagyon kedves mindent úgy csinál ahogy azt szeretem .Én egy órát voltam vele,de akár napokig el lettem volna.

Együttlét: Gyors zuhany. Visszatértemkor már törülközőben fogadott.Natúr franciával kezdett mélytorkosan.Majd kényszerfrancia fogtam ahaját és úgy dugtam a száját teljesen tövig majd lent tartotta.A zacskó és golyókényeztetése fantasztikus talán ez volt a kedvencem .Az első finis a torkában volt ,majd a szerszámról a maradékot is leszopta és lenyelte.A második körben ugyan így ,de itt már kipróbáltam a popsiját is.Valami fenomenális volt kíméletlenül teljes erőből megdugni hátulról és a tükörben nézni az arcát ahogy ő is élvezi. Vgül kértem hogy lovagoljon meg és így is lett végem. Hagyott lenyugodni. Időmből már cask kevés volt így zuhany és sajnos távozás a hölgytől.

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikusan éreztem magam Lyndánál végre kiélhettem az összes vágyamat.A végén tettem le egy kedvességet a kis szekrényre amit meg se nézett még ott voltam . Ez a sok minden a pesti átlag volt összesen .Köszönöm neked Lynda az eddigi életem legjobb élményét.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Pet73 beszámolója
2018-01-03 09:28:42
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, minden rendben volt. A megbeszélték szerint fogadott.

Lakás: A lakás tiszta, a törölköző szépen osszehajtva, a fürdő jól felszerelt.

Külső: Nekem bejön a teste, nem 20 éves, de szerintem tökéletes

Hozzáállás: Nem sokat kellett magyarázkodni, mind a ketten tudtuk hogy miért vagyok nála. Egyszóval nagyon kedves volt és oda adó

Együttlét: A teljes repertoár benne volt az egyuttletben. Profi mindenben, és még élvezi is. Rólam nem is beszélve.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében tökéletes. Mindenképp visszajáró vendég leszek. Csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Schlecker69 beszámolója
2017-10-13 12:27:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
régi képek

Contact: Jó és nagyon jó írásos és telefonos kapcsolat

Place: Tiszta apartman, szép fürdőszoba, zuhanyzó, minden tökéletes és nagyon tiszta

Looks: Nagyon szép test, nagyon szép arc és nagyon szép és barátságos

Attitude: 1 óra voltam vele, és csodálatos szex volt

Act: Csodálatos intenzív nyelvek, öklözés és szitálás kétszer dolgozott. A szopás fantasztikus volt a spermiumok lenyelésével. Ő egyszerűen egy álom! Szuper, csúcs, egyszerű hegy

Satisfaction and Recommendation: Csak egy álom volt vele, és feltétlenül megint meglátogatlak. 1000 csók és sok, sok köszönet

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ThroathKiller beszámolója
2017-09-17 22:36:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Schlecker69 beszámolója
2017-09-09 14:07:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Place: szép, tiszta, csendes légkör

Looks: nagyon, nagyon szép és csinos

Attitude: nagyon, nagyon szép és csinos

Act: minden tökéletes, szuper, top

Satisfaction and Recommendation: Lynda, csak egy álom vagy.

Határozottan visszatérek hozzátok, szeretlek, Lynda. 1000 csók

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Schlecker69 beszámolója
2017-08-31 17:09:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Jó és nagyon jó írásos és telefonos kapcsolat

Place: Tiszta apartman, szép fürdőszoba, zuhanyzó, minden tökéletes és nagyon tiszta

Looks: Nagyon szép test, nagyon szép arc és nagyon szép és barátságos

Attitude: 1 óra voltam vele, és csodálatos szex volt

Act: Csodálatos intenzív nyelvek, öklözés és szitálás kétszer dolgozott. A szopás fantasztikus volt a spermiumok lenyelésével. Ő egyszerűen egy álom! Szuper, csúcs, egyszerű hegy

Satisfaction and Recommendation: Csak egy álom volt vele, és feltétlenül megint meglátogatlak. 1000 csók és sok, sok köszönet

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
adam20cm beszámolója
2017-08-22 19:52:43
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: telefonon egyeztettünk, minden simán ment. Megbeszéltük a randit, és az egyeztetett időpontban fogadott.

Lakás: A lakás a teljesen rendben van, fürdőben halvány hangulatvilágítás. Közvetlenül mellett a tetthely, mely szintén hangulatos, kellemesen berendezve.

Külső: Képei kissé régiek, egy dicső sportos múltat idéznek. Azóta felszedett néhány kilót, popsira, combra. Aki szereti teltebb nőket annak tökéletes. Igazából nem zavaró, mert a technika és a lehetőségek annyira elveszik az eszed, hogy már nem foglalkozol azzal, hogy nem modell alkat.

Hozzáállás: Hozzáállása kivételes. Már másodjára voltam nála, így tudtam, hogy mindenre kapható, nem is vártam el, hogy kezdeményezzen. Én átvettem az irányítást, és Ő minden partner volt. Nagyon kedves, nyitott, egy vérbeli profi! Simán lehet vele beszélgetni, miközben éppen tövig benyeli a farkad. 1 órát voltam vele, és rendesen kihasználtuk az alkalmat. Délelőtt 11 felé akartam menni hozzá, ezért elindultam Pest felé, de csak délután sikerült összehozni, így rendesen fel voltam húzva.

Együttlét: Nála tényleg van minden. Ami ki van írva, azt tudja is, az alapban! Nem beszél félre, vagy keres kifogásokat, például, hogy "jaj neked már túl nagy" vagy ilyesmi. Örömmel szívja magába minden testrészed, ahol csak akarod. És mindezt még élvezi is. Először az isteni mélytorkos franciára vágytam. Tényleg be tudja venni, tövig. Nem vagyok kis méret sem hosszban sem átmérőben, de letoltam a torkába. Minden szisszenés nélkül Ráadásul mivel vastag is s szerszámom, volt már akinél a torka karcolta a farkam és fájt egy kicsit. Lyndánál ez nincs! Simán lecsúszott és úgy toltam be neki ahogy csak tudtam. Rendesen ráhúztam a fejét, és úgy éreztem mintha őt is izgatná. Én 3 perc alatt már ott voltam, hogy szétdurrantom a torkát. Korábbi alkalommal oda élveztem, isteni volt, de most látni akartam ahogy telelövőm a száját a forró és tetemes mennyiségű nedűvel! De előtte hátára fordítottam az ágy szélére és úgy dugtam a száját, hogy közben a punciját izgattam. Gyorsan és ütemesen masszíroztam a csiklóját, amíg egy hatalmasat nem spriccelt! Gyönyörű volt! Igazi spricc, sok sok nedvesség. Mint egy kis szökőkút! Ekkor letérdeltettem magam elé és addig toltam a farkam a szájába míg hatalmasat nem élveztem. Sok volt a tárban, régóta gyűlt már bennem, jutott mindenhova. Szájába, arcára, szemébe is. Utóbbi nem szándékos volt, Lynda ezt az egyet nem szereti, ezért újra elnézést kérek, de akkorát élveztem, hogy nem tudtam kontrollálni hova megy. Csak igazából engedtem ami kifért a csövön, és teljesen átszellemülten rángattam a bőrt a farkamon, hogy az utolsó csepp is lüktetve távozzon a szájba, fejre... Szépen lenyelte az utódokat. kis pihenő és már újra a punciját simogattam, és tágítottam az ujjaimmal. Először 2 majd 3 ujjam csúszott be. Aztán 4-5, és ki be járattam a kezem benne. Isteni érzés volt. Újra jött a forró szökőkút, hatalmasakat spriccel, és közben kéjesen nyögdécselt hozzá. Ekkor mondtam, hogy kipróbálnám a popsiját is, miközben a kezem tövig nyomom a puncijában. Már vette is elő a gumit, és kérés nélkül kaptam a mélytorkos franciát, pedig már kemény voltam, de Lynda úgy gondolta, legyen igazán kemény, ha már megkapja popsiba. Úgy is lett! Egyszerre öklöztem és toltam a szűk popsiját. A kezemmel éreztem, a farkam, ahogy lüktet benne. Eszméletlen volt. Aztán az ágy szélére pucsított, én meg vadul dugtam a hátulról. Ami kifért a csövön. Nem volt nyavajgás, vagy sziszegés, mindent beleadtam, és szuper volt mindkettőnknek. Közeledve az újabb beteljesülés felé, lerántottam a gumit, és újra a szájába küldtem az utódokat, ami nem volt teljesen sikeres, mert a legtöbb a hasára és a mellére ment, de ez csak az én bénaságomon múlott. Újabb pihenő, jókat beszélgettünk, merre volt nyaralni stb, és már jött is 3 menet. Mélytorkos francia, nem tudok betelni vele, aztán kértem egy nagy vibráló péniszt és azzal kezdtem a punciját izgatni. Közben hanyatt feküdt és ő izgatta a csiklóját. Én meg betolta megint a popóba a farkam. Keményen adtam neki, hosszasan, de éreztem hogy ez így már nem fog menni, mivel gumiból is csak kisméretű maradt, és vas gumiból volt így nem volt kellő az inger. Kéretem, hogy szájjal és kézzel végezzen ki. Letérdelt elém, mélytorkos újra, kényszerfranciával vegyesen, majd végezetül azt kértem nézzen rám miközben a nyitott szájába veri bele a farkamat és nyeli el az utolsó cseppeket is. Kifogástalanul kivitelezte, minden kívánságom, úgy éreztem magam mint egy pornófilmben! Úgy terveztem, hogy 4 menet lesz, de elfáradtam, agy inkább lezuhanyoztam és elindultam haza. pedig az időbe még akár bele is fért volna, és Lynda is benne lett volna.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében ez volt életem legvadabb és legextrémebben dugása, tényleg mindent kipróbáltam vele, amit csak akartam. Lynda nagyon kedves és készséges, tudja mi kell a férfinak. Nem finnyáskodik, nem kérdezi miért akarod azt, amit akarsz, csak egyszerűen teljesíti a kívánságaidat. Biztosan visszamegyek még hozzá! Vigyázni rá, mert vadsága ellenére egy törékeny nő!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
makkmarcika008 beszámolója
2017-05-27 13:31:34
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
régi képek

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment es segitökesz volt a telefonban.

Lakás: Normál,tömblakás,de belül nagy figyelmet fordit a tisztaságra,higieniara.

Külső: Nekem abszolut bejött,az arc ugye mindenkinek szubjektiv,szertintem nem csunya arcra sem,de a teste nekem szuper volt,bár regiek a kepek,van rajta mit fogni,mindenhol gömbölyü,de en ezt szeretem,mellei közepesen nagyok,enyhen gravitálnak,de pont jo tenyerbe illök es hozzá nagy kerek fenek,de eleg magas lány.Böre gyönyörüszep hamvas,sima bársonyos a kedvencem,szolibarna.

Hozzáállás: Csillagos ötös,mindent bevállal es meg elvezi is,mindent kezzsegesen megcsinált.Nincs elszállva,közben beszelgetni is lehetett vele,nekem vicces volt megnevettetett.

Együttlét: A legjobbak között volt,akár hiszitek akár nem 4 azaz negy menetet nyomtam le vele 1 ora alatt.Elöször a szájába engedtem a gecit,amit szepen lefetyelt.Aztán meg háromszor jol megdöngettem,felváltva lehet kurni pináját popsiját,száját egy igazi álom,amilyen pozban csak kertem mehetett,halkan nyögdecselt közben es a kezeit harapdálta.Annyira jo volt hogy nem birtam abbahagyni,csak dugtam csak dugtam es dugtam minden lyukját,miközben a másikakat meg ujjaztam,nem finnyás.Ja es szuper a tükör a falon közben nezhetitek az egeszet,mint a moziban.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elegedett vagyok,az egyik legjobb hirdető,amit iger azt betartja, es eleg bevállalos.Es Apolt finom volt mindenhol.Köszönöm az elmenyt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Peet001 beszámolója
2017-02-02 16:38:38
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ujoe074 beszámolója
2016-10-31 00:35:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hívtam felvette és egyeztetés után mentem hozzá!

Lakás: Nagyon jó kis panel.célnak megfelelő.

Külső: Kimondottan szép arcú... élőlények szebb mint a képeken.

Hozzáállás: Kezdeményezés nincs gond. Könnyen egymásra hangolódtunk.

Együttlét: Oltári francia és brutálisan jó nyelvtani úgyhogy ki kell próbálni! !

Elégedettség és Ajánlás: Csakis ajánlom csak vigyázzatok Rá!!!!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_chrismester beszámolója
2016-09-29 23:39:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen sikerült egyeztetni időpontot

Lakás: Célnak megfelelő, tiszta rendes.

Külső: ilyenek képzeltem el

Hozzáállás: nagyon nyitott volt az elképzeléseimre

Együttlét: Anális tágitás, mellbimbó kinzás

Elégedettség és Ajánlás: csak ajánlani tudom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Icemamba beszámolója
2016-08-06 17:58:19
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gyikk22 beszámolója
2016-03-16 00:15:37
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt mindent elmond az érdekes részeket kérdezni kell .Itt az oldalon azért írtam egy üzit hogy én vagyok mert nem éreztem a bizalmat hogy komolyak a szándékaim .A kapott információk alapján tökéletes . Autóval gps használata probléma mentes , metró nagyon közel .



A telefonban kapott itiner kód lift minden ok .

Lakás: Hangulatos lakás kicsit sötét . Nagy franciaágy semmi hangja , ruha a fotelba és irány zuhanyozni a hőmérsékletet kicsit nehéz eltalálni sarok kád tusfürdők bőven . A türcsi nagy nedvszívó kicsit kemény tapintású .

Külső: Itt az oldalon van pár kép (a másikon csak olvasni lehet ) a megadott adatok fedik a valóságot rosszabbra számítottam az arc nélküli képek alapján , pár évet le is tagadhatna . Tetszett punci vagyis az egész .

Hozzáállás: Egy óra teli kéjjel !

Felejthetetlen élmény !

Együttlét: Nagyon régen a kedvenceim között szerepelt Lynda csak jókat olvastam róla itt az oldalon .

Pár hónapja is szerettem volna menni de az utolsó pillanatban lemondta nagyon korrekt volt .

Most minden összejött bár kicsit álmos voltam kora délután vagyis majdnem este .

Ajtónyitás után után tudtam jó helyen járok , zuhanyzás után láttam meztelenül itt gondoltam hogy jó helyen leszek . Dobtam egy hátast az ágyon kértem a natúr franciát kicsit benyálazta félig cuppogott szívta gondolt egyet és teljesen lent tartotta csak néztem párnát húzva a fejem alá és élveztem . Kértem a fordulást nagy popó az arcom előtt szép punci nagyobbacska szárnyakkal nyalni és nyalni való igazi játékszer . Kényeztettem ahogy bírtam szívtam nyaltam kívül belül széthúztam a hátsóját néztem de nem tudtam a nyelvemnek parancsolni ö közben nemem okozott kellemes érzést majdnem nagyon jó lett nekem de kis cselem után Lynda került a hátára szét terpesztett lábakkal . Kicsinek nem mondhatónak melleivel játszottam itt azért látszik hogy egy dögös milf-el van dolgom . Vissza tértem vágyaim nem kicsike szárnyihoz ahová néha betévedt egy kettő ujjacskám .

Itt következett jövetelem célja , most kicsit extrémebbre vettük a figurát .

Síkosítót kaptam a kezemre amit a puncira kenve igyekeztem az újaimmal beljebb juttatni szépen sorban amikor az ötödik újacskám is beférkőzött a legszélesebb résznél megálltam mondtam hogy szólj ha valami nem jó nem mondott semmit csak a csípőjével körzött párat és tolta rá puncit a kézfejemre . Óvatosan toltam befelé amikor a csuklóm volt csak kint fölnéztem és láttam a kéjt Lynda arcán élvezte ezt a fajta extrém tevékenységet . Játszottam kicsit ki kicsit be vagy éppen teljesen ki vissza a kicsit kitágított punciba közben néha nyalogatva a kis borsó kemény csiklót . Sokszor felnézve láttam az arcát vagy a melleit masszírozta vagy az úját harapdálta nem kínnal hanem a szemeiből a kéj sugárzott . Megirigyelve Lyndát én is egy kis élvezetet szeretem volna magamnak kis törölgetés után vagy nagy törölgetés után mert az arcom úgy nézhetett ki mint a majzos gyerek . Gumit pattintott a fel szopikázott farkamra . Lovagolt szemben és játszhattam a nagy melleivel . Paci volt a javából tövig amennyire a csak tudott de egyszer kicsúszott órámra pillantva mondtam le a gumit mert nem sok időnk maradt . Végig francia teljesen kifacsarva lenyelve az utolsó cseppig a végét is megszopva isteni érzés teljesen kielégülve távoztam a zuhany után .

Elégedettség és Ajánlás: # ajándék kis édesség átadva #

A képek alapján kellemesen csalódtam nagyon korrekt kedves milf-et ismertem meg Lynda személyében ha lehet még megyek nagy élmény volt .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Orion75_archivalt2022 beszámolója
2015-08-11 12:44:09
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetünk, egyszerűen. Bájos hangja van.

Lakás: Jól megközelíthető; diszkrét, meghitt szobával; tiszta, felszerelt fürdővel.

Külső: Teste - pont mint a képeken - magával ragadó, istennő.

Hozzáállás: Arra kértem, hogy inkább Ő irányítson, vezessen, de engedte, hogy én is "próbálkozzak" ;-) Hamar elillant az 1 óra.

Együttlét: Nem publikus...

Elégedettség és Ajánlás: Alig várom már, hogy ismét bizonyíthassak a "tanárnénimnek".

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_poly27 beszámolója
2015-08-05 17:24:01
nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Azonnal felvette!

Lakás: Erre nem tudok válaszolni régebben XI-kerben rendelt még!

Külső: A popója fenomenális, a többi is jó az arcán már látszik a kor de nem számít!

Hozzáállás: 1 órára mentem popó és torokra élvezés miatt!Plusz, amit lentebb írok.

Együttlét: Amikor elnyelte az öklömet majdnem beszartam a gyönyörtől, nem gondoltam hogy elnyeli, akkorát élvezett rá pár percre, hogy elhittem a dolgot!

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, nagyon korrekt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Simlee beszámolója
2015-08-02 15:12:40
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Lynda profiljával már régóta szemezgettem, de nem fővárosi révén várnom kellett az alkalomra mikor lesz dolgom itt. Utazásom előtti nap küldtem neki egy mailt, és csatoltam pár képet amire pár órán belül válaszolt és telefonon egyeztettünk. Miattam nem volt sima ügy a találkozó, mert útközben kiderült nem fogok odaérni, ezért vissza is mondtam az időpontomat, aztán a nap folyamán később sikerült mégis összehozni a randit.

Lakás: A lakás előtt sima ügy a parkolás (fizetős). Telefon, útbaigazítás és már bent is voltam. A lakás teljesen rendben volt és tisztaság volt. A fürdő is teljesen ok. Nagy kád van benne amiben ketten is el lehet férni.

Külső: Lynda, magas feszes selymes bőrű milf, izmos hosszú combokkal. Vékony derék bomba popsi,a mellek is rendben vannak a képek alapján kisebbre számítottam. A puncija nekem nagyon bejött. A hamvas barack kinézetnél nekem sokkal bejön a húsos kicsit salátás punci.

Hozzáállás: 1 órát beszéltünk meg.Nem volt szószátyár sem a telefonban, sem amikor megérkeztem. A találkozó végére saját magához képest megeredt a nyelve és beszélgettünk egy kicsit. Végig abszolút együttműködő és készséges volt. Nem volt nyifi-nyafi. Ami az étlapon volt az mehet, nem mondta azt 1-2 perc után, hogy ebből elég csináljunk mást.

Együttlét: Ajtónyitás után bemutatkozás puszi, cipő le, zuhany és ott álltam törölközőbe a hálóba. Lynda maga vetkőzött, nem is tudom mi volt rajt felül egy szexi bugyi biztos volt rajt én már a bomba popsira koncentráltam. Ott álltunk egymással szemben meztelenül én egy kicsit félszegen és azt sem tudtam, hogy ezt a bomba testet honnan kezdjem el felfedezni. Mögé álltam végigsimítottam a hasát,melleit, popsit. Leültettem az ágyra és hát persze, hogy cumi lett. Ott álltam az ágy előtt és szépen finoman szopott. Egy kis idő múlva kértem térdeljen fel az ágyra velem szemben és úgy folytassa. A látvány fokozta az izgalmamat, ahogy ráhajolt a farkamra előtűnt a vékony dereka és két félgömb alakú popója. Rögtön elkezdtem simogatni a félgömböket először, majd a punci következett végigsimítottam, megmarkoltam, kívülről fedeztem fel a húsos kéjbarlangot. Két ujjam a nagyajkak közé siklott és elcsúsztattam az ujjaim egész a csiklóig amit kicsit dörzsöltem. Ide már alig ért el a kezem. Közben a másik kezemmel fogtam Lynda fejét és szopatás közben kicsit mélytorkoztunk. A csiklótól eljőve a bejáratot simogattam körbe körbe enyhén nyomkodva azt, de nem áttörve. Közben ez nem mondható el Lynda torkáról amit a fejét a hasamhoz nyomva dugtam. Ezt nagy levegővételek és bő nyál kísérte. A punci külső felfedezése után áttértem a kedvencemre a popsira. Nagyon beindultam a segglyuka dörzsölgetésétől. A segglyuka izmai nagyon izgatóan reagáltak az ujjaimra. Olyasmi ellenállást éreztem, hogy jól összeszorítunk téged csak kerülj beljebb. Nem is tudtam ellenállni ráköptem az ujjamra és finoman behatoltam félig bedugva az ujjamat a seggébe. Ki és bejárattam az ujjam, majd a másikat is mellétoltam és így ujjaztam a seggét, de csak félújjig mert a síkosítóig még nem jutottam el. Pozíciót váltottunk és 69 lett én voltam alul. Végre megcsodáltam közelről a gyönyörű húsos punciját. Síkosítót előkapva és használva belelefetyeltem a punciba közben 1 majd két ujjam tövig benne volt a seggében. Ezalatt Lynda szopás közben jó időközönként mélytorkozott le.Ezt az érzést nem lehet megszokni és leírni sem. Itt is elidőztünk egy kicsit. Ujjaim serényen jártak a punciban popsiban, de inkább a popóban. Izmos kellemesen táguló segge és puncija van. Nagy élmény tövig benne lenni és érezni a szorítást. Én vetettem véget ennek a felállásnak is, de nem azért mert untam. A gumit nagyon izgatóan tudja felhúzni. Háton feküdtem ő rám ült, éreztem ahogy rácuppan a puncija a farkamra. Lovacskáztunk egy kicsit amit nagyon jól csinált. Mivel nagy rajongója vagyok a popónak, kértem dőljön előre és hát persze, hogy az ujjak belecsúsztak a popsijába. Közben halkan nyögdécselt én megkerestem a számmal a száját és csókolóztunk egy kicsit. Ezt abbahagyva hátára fektettem én féloldalasan mellé feküdtem és úgy támadtam a vérbő most még izgatóbb punciját. Az egyik kezemet a popsi alá csúsztatva behatoltam a seggébe. Az ujjaimat tövig a seggébe nyomva éreztem, ahogy a farkam ki-be jár és döngeti a punciját. Lynda keze közben vadul tekergette a csiklóját és nyögdécselt. Nagyon végem volt majdnem elélveztem, ezért kiszálltam belőle és jött egy kis popsinyalás a részemre pihenésképpen. Készségesen hozzálátott, széthúzta a farpofáim és finoman elkezdte táncoltatni a nyelvét az segglukamon időnként bele-bele nyomva azt. Mivel a kezei foglaltak voltak megfogtam a farkam és finoman vertem közben. Ezt észrevéve feljött és rácuppantotta a fejét a farkamra tövig.Nem kevés önuralom kellett ahhoz, hogy ne élvezzek el, de azért ezt a popsinyalás-szopás párosítást még csinálta egy kis ideig. Nem hagytam, hogy így végezzen ki, de már nagyon csőre voltam töltve. A popóba még be sem hatoltam eddig ezért az következett. Hátára fektettem felhúzta a lábát, erre a látványra lüktető punci, hívogató segg, megint ujjazni kezdtem egy kicsit, majd szépen óvatosan beraktam a farkam a seggébe. A sok ujjazás ellenére kellett tolóerő a behatoláshoz. Kéjesen szorította a segge a lüktető farkamat. Szépen elkezdtem mozogni és éreztem ahogy a farkam helyet csinál magának a seggében és az izmok behatolási iránynak megfelelően rendeződnek át és fonják körbe a farkamat. Elkezdtem gyorsítani Lynda nyögései közepette aki serényen dolgozott a punciján. Én már nagyon az elélvezés határán voltam, de egy utolsó döngetős rohamot akartam a seggében. Fölé hajoltam csókolóztunk és közben a válla fölé közvetlen letettem a kezem megakadályozva ezzel, hogy egy centit is arrább csússzon. Elindítottam a rohamot a technikának köszönhetően teljesen tövig belé hatolva basztam a seggét és igyekeztem ellenállni a kéjesen szorító izmok szorításának. Mikor éreztem kezd végem lenni szóltam neki, hogy a szájába élveznék. A megfelelő pillanatban kihúztam a farkam és letéptem róla a gumit én felálltam az ágyon ő elém térdelt. hátrarántottam a fejét és kinyújtott nyelvéhez dörzsöltem, csapkodtam a farkam közben húzkodtam rajt párat a kezemmel. Éreztem, hogy el fog önteni a kéj, megfogtam a fejét és koppanásig rátoltam a farkamra. Hatalmasat élveztem ennyi izgatás után éreztem ahogy pumpálja csak pumpálja a forró gecit a torkára a farkam. Közben megfordult a fejemben, hogy ez a valóság vagy csak álmodom. Nem tudtam képes leszek-e ezek után még egy élvezésre, de bíztam magamban. Kis pihenő simogatós beszélgetés után rámentem a faustra. Kérdezte csináltam-e már ezt. Nekem ez volt az első. Hátára feküdt elhelyezkedett. A széttárt lábai közötti látványt ismét megcsodáltam. Bár a fausthoz készültünk nem tudtam ellenállni és ismét megjárattam az ujjaim a popsijában. Mondtam neki, ennek nem tudok ellenállni ez a gyengém. Azt válaszolta a faustot jobba szereti mint a popsi ujjazást. A puncijára áttérve és négy ujjig eljutva nagyon jól izgatóan tágult, ahogy nyomtam befele 4 ujjamat nem keményedett be, hanem inkább szívott befele. Megemlíteném nekem nincs nagy lapát kezem meg virsli ujjaim. A hüvelykujjat is a bejárathoz szorítva szinte elsőnek finom nyomásra becuppant a kezem. Nagyon jó érzés volt, ahogy izmos hüvelyének a fala mindenhonnan rásimul és körbefonja az öklömet. A puncijában ökölben tartva a kezem kicsit birizgáltam a jól érezhető méhszájat, közben kicsit forgattam az öklömet és nyomkodtam befele is, hogy szépen feszüljenek be az izmai. A nedvesség teljesen körbevette az öklömet abszolút sikamlós és csúszós volt minden ott bent. Lynda közben játszott a csiklójával és halkan nyögdécselt. Ezek hatására elkezdett keményedni a farkam. Megragadtam, és miközben egyik kezemmel serényen öklöztem a másikkal a farkamat kezdtem verni. Lynda halk nyögdécseléssel jutalmazta a munkásságom. Néha a farkamat elengedve megmarkoltam és masszíroztam a melleit. Ezt addig csináltam míg a farkam teljesen kemény nem lett és el nem öntötték a kéjcseppek. A faustot abbahagyva a fejéhez térdeltem és a lucskos farkamat a szájába toltam. Serényen elkezdett szopni lenyalva a farkamról az összes nedűt. A kezem közben visszatért a kedvenc helyemre és már ott tolakodtak az ujjaim a seggébe. Megfelelően be voltam síkosítva így tövig behatolva az ujjakat kicsit ki-be járatva masszíroztam a seggét belülről. Lynda csinálta a dolgát szopizott, időnként rábólintott akkor éreztem a torkát, majd a folyó nyálát kieresztve szopott tovább. Kurva jó érzés volt a farkam olyan kemény volt, hogy éreztem el tudnék így élvezni, de erőt vettem magamon, mert a popsiból még nem volt elég. A serény ujjazásom hatására éreztem az ujjaimon, hogy rendeződnek keményednek az izmok. Lynda megszólalt, hogy nem tudja visszatartani és mindjárt elélvez, ha nem hagyom abba. Ennek az a következménye, hogy utána már nem harcra kész a popsija. Figurát váltottunk. Négykézlábra állt ismét megcsodáltam a formás popót ebből a szögből is. Mögé álltam és berogyasztott térdekkel behatoltam természetesen a seggébe. Szépen elkezdtem mozogni érzékkel laza tempóban. Lynda serényen buzgólkodott a punciján és nyögdécselt. Ahogy mozogtam éreztem kezd összehangolódni a mozgásunk Lynda nyögései zihálásba kezdtek átfordulni. A seggében a farkamat nem leírható kéjérzéssel szorongatták az izmai. Kezdtem gyorsítani a tempót Lynda elkezdett remegni alattam majdnem összerogyott a seggében az izmok lüktettek és szorongatták a farkamat. Nagyon összeszedtem magam, hogy ne menjek el, de volt még vagy negyed órám. Szóval Lynda elélvezett én kihúztam a farkam, de nem hagytam sokat pihenni talán 1 percet. Mivel az ő segge tabu amíg megnyugszik kértem vegye kezelésbe az enyém. Popsinyalás, kértem prosztata masszázst is amit nagyon ügyesen és finoman tud művelni közben persze szopi. Kis idő múlva ismét térdelt és én már a seggét döngettem. Borongós 18 fok körüli idő volt kint és a szobában sem volt meleg. Az utolsó roham alatt a segge ellen teljesen kikészültem. Az államról és az orromról is csöpögött az izzadság a seggére derekára. A hátamon patakokban folyt a víz és én kegyetlenül kúrtam a seggét,de Lynda állta a rohamot. Sajna elment az ihlet, amikor Lynda elélvezett én is kielégültem fejben. Így feladtam a hátamra feküdtem és az ujjai már a seggemben táncoltak. Szopatás közben megfogtam a fejét rányomtam a hasamra és basztam a torkát. Nagyon jó érzés volt ahogy a makkom ki-be cuppog a torkában. Időnként felengedtem levegőért és, hogy kicsorgassa a nyálát. Lynda ujjai közben serénykedtek a seggemben. Ennek a műveletnek meg lett az eredménye fejben kezdett elönteni kéj. Megragadtam a farkam keményen elkezdtem verni Lynda közben próbálta rácsücsöríteni a száját a makkomra több kevesebb sikerrel. Amikor éreztem, hogy jön a sperma ismét tövig böktem a szájába. Most nem volt hosszan tartó pumpálva többször kilövellő spermazuhany, de azért az összes maradékot sőt úgy érzem még a másnapi adagot is belélőttem. Ami nem a torkába ment azt szépen lenyelte. Szépen szopta a farkam tovább és járatta rajta körbe körbe a nyelvét és közben szépen mindent lenyelt. Miután kivette a szájából a tisztára szopott farkam nem hagyta, hogy az utolsó csepp az enyém legyen. A farkamon hátrahúzta a bőrt rácsücsörítette a száját a makkomra és kiszívta a benne levő anyagot. Egymás mellé dőltünk én még ziháltam kicsit és utána beszélgettünk pár percet egymás mellet az ágyban.

Elégedettség és Ajánlás: Az együttlét alatt többször azt hittem ez nem is a valóság pedig az volt. Mint a fenti leírásból látszik igyekeztem kihasználni minden percét. Elmondása szerint fáradt volt, hajnalig dolgozott mint kiderült és voltak előttem is, tehát fullos volt a délelőttje. Nem látszott rajt fáradtság, kedvetlenség meg pláne. Még annyit minden ami történt azt nagyon odafigyelve rá a megfelelő tisztelettel csináltam. Fokozatosan engedtem el magam és szerencsére egyszer sem léptem át a tolerancia határát. Teljesen maximális elégedettséggel távoztam, mindent úgy kaptam meg tőle ahogy akartam. Hatalmas élmény voltál! Csókollak. F.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
McQrt beszámolója
2015-08-01 21:26:44
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, telefonon.

Lakás: Közel egy közlekedési csomó ponthoz. Könnyen meg közelíthető.

Külső: A külső mint a képen.

Hozzáállás: Kezdeményező egy órát voltam vele.

Együttlét: Isteni francia és nagyon jól melytorkozik, mitöbb kitünő és nem finnyás. A popsi formás és jól döngethető hátulról.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, nagyon jó.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Doxy1 beszámolója
2015-01-21 22:03:35
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Váltottunk pár levelet, majd telcsi, minden simán ment és ma találkoztunk

Lakás: Penel a XI.kerületben, tisztaság, kemény franciaágy, jó és ingyenes parkolás, minden rendben volt.

Külső: A fotókhoz képest van rajta pár kiló,de ez inkább előny mint hátrány. És a puncija az valami fantasztikus.

Hozzáállás: Az egy órát maximálisan kihasználtuk.Még nem voltam ilyen Nővel, akivel 2-3 perc alatt annyira egymásra kattantunk volna. Azt gondolom,hogy én is beletrafáltam a gyengéjébe (orális kényeztetés)amit nagy-nagy spricceléssel jutalmazott. Ő egy igazi fehérmáj!

Együttlét: Minden olyat megtettünk, ami nő és férfi között normális. Erről nem írnék részletesen, mivel BIMETAL Jókai-féle körmondataival nem tudom felvenni a versenyt. Ő úgy írta meg a dolgokat,ahogy én is belesodródtam ebbe a nőbe.Mintha az ágy széléről tudósított volna. Minden szava igaz. Orgazmus özönben volt részünk, hát kell ennél többő

Elégedettség és Ajánlás: Csak Bimetálra tudok hagyatkozni!!! Abszolut "R"-t:doxy1

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bimetal beszámolója
2015-01-18 12:35:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Harmadszor voltam Lyndánál. Korábbi két találkozásunknál tökéletes milfnek találtam, rendkívül egyedi. Ffi popó-kényeztetés, öklözés, spriccelés, stb. színesítik a repertoire-t, ezeket már kipróbáltam, de gondoltam egy kis ismétlés nem árt.

Lakás: A helyszín ismert volt nekem az előző látogatásokból, Fehérvári út és Andor utca sarka. Kiváló BKV (napokon belül megnyílik az 1. villamos meghosszabbítása is. A ház mögött ingyenes parkoló.

A házba és végül a lakásba diszkréten jutottam be. Lynda az ajtóban csókkal, ölelkezéssel fogadott.



A lakás felújított, tiszta rendes panellakás, jól karbantartva. Mindenütt, vöröses félhomályt árasztó világítás. Baszoba rendesen berendezett, nagy franciaággyal, sok bútorral, vöröses félhomállyal, Fürdő tiszta, minden OK, szájöblítő is van.

Külső: Lynda barátnőként ölelt, csókolt. Gyorsan lezuhanyoztam és alaposan megmostam nemcsak farkamat, de a fenekemet is, emlékezve Lynda speciális popó lehetőségeire is.

Hozzáállás: Lynda teljes erőbedobással és egyben átéléssel vetette be magát a játékba. Aktív résztvevője a szexcsatának, és láthatóan élvezi a pörgő eseményeket.

Együttlét: Visszatérve a szobába elkezdtem Lyndát kényeztetni.. Hamar kiszabadítottam Lynda nekem nagynak tűnő melleit a szűk melltartóból és pillanatok múlva lekerült róla mini tanga is. Először Lynda mellé térdelve az ágyon ölelgettem, simogattam, ahol csak hozzáfértem Lynda húsos testéhez, melleihez, húsos fenekéhez, nedves puncijához. Közben ujjaim Lynda combjai közt matattak. Egy-két ujjam ki-be járt mindkét nyílásban, azok készségesen tágultak. Síkosítót kértem, Lynda csorgatta az ujjaimra miközben szétterpesztett lábbal elém térdelt. Ebben a buta pózban is sikerült szinte teljes öklömet eltüntetni Lynbában. Végül mégis csak hanyatt fektettem. Ekkor már kisebb nehézséggel el tudtam teljes kézfejemet tüntetni Lyndában, ahol az ökölbe szorított kezem könnyedén forgattam benne. Lynda egyfajta extázisban volt. Időnként kihúztam, majd lassan, de határozottan visszatoltam az öklöm. Ez Lynda felszisszenésével járt, ezek voltak talán a legnehezebb pillanatok. De úgy-e tudjuk, hogy a fájdalom néha gyönyört is okoz. Mikor meguntam az öklözést és váltani akartam, akkor hanyattfeküdtem. Lyndát magam mellé vontam, átöleltem, vadul csókolgattam, majd szabadon meredező farkam kínáltam fel neki, mellém kuporogva minden szopástudományát, nyelvtechnikáját bevetette, hogy engem a csúcson tartson.

Lábaimat az ég felé emelve jeleztem, hogy eljött a férfi popó kényeztetés ideje (ennél egyszerűbben is lehetne fogalmazni, de maradjunk a hirdetések szóhasználatánál). Lynda két égnek emelt lábam közé helyezkedett és nyelvével a fenekem, kezével a farkam kényeztette, nagy gyakorlattal. Egy idő után váltott ujjaival a fenekem (ezt prosztata masszázsnak is hívhatjuk), szájával a farkam kényeztette. Szerencsére jól bírtam az ellenem indított rohamot, bár néha felszisszentem, hogy lassabban, vagy 5 másodpercre állj meg.

Végül gumit kértem. és kértem pattanjon nyeregbe. Először lassabban indult, majd vad vágtába folytatta. Úgy feszítette magát rajtam, hogy minden csúszka végpontján befeszült a hüvelybe a farkam, ami újabb impulzust adott, nem engedett ellustulni.

A lovacskázás nagyon sokáig tartott, nem is emlékszem mikor volt utoljára ilyen hosszú vágta. Lynda mindent beleadott, kimelegedett, kapkodta a levegőt, mondhatnám beleizzadt. Én meg csak biztattam még, még, még vadabbul. Szerencsére bírtam, a durranás szélén voltam, de még mindig nem robbantam. Vérszemet kaptam, kértem fordítson hátat nekem és és a popsival üljön fel a nyeregbe. A kifáradt Lynda átkászálódott ellentétesen a nyeregbe. Az előkészületek, helyezkedések elég lassúak voltak ahhoz, hogy rajtam is kijöjjön a fáradtság és ez a fenékbe dugás már részemről nem is nagyon akart létrejönni. Majd legközelebb, felkiáltással letéptem a gumit és újra Lynda szájába helyeztem a sorsomat. Hamar keményre szopott, de most már a befejezést céloztuk meg. Lynda két combom között helyezkedett el szopóállásban, pontosabban szopótérdelésben. Kezeivel a heréimet morzsolgatva, ujjaival az ánuszom környékét masszírozva fokozódó ütemben szopott. Egyre hevesebb biztatásom mellett egyre gyorsabban dolgozott ajkaival rajtam. Hatalmas oroszán üvöltéssel lőttem ki, fejeztem be ezt a mozgalmas játékot..

Elégedettség és Ajánlás: Egy kívánatos érett nővel, egy igazi milffel töltöttem egy jól berendezett, barátságos, tiszta lakásban egy programmal zsúfolt, izgalmas órát. a történéseknek csak az egy óra és fizikai kapacitásom szabott határt. Felhőtlen kikapcsolódás volt. Nemcsak testileg lettem maximálisan kielégítve, de szexuális fantáziám is az általam elképzelhető határokig kielégült.

Mindenkinek ajánlom, aki díjazza az érett gyümölcsöt és aki egy pornófilm főszereplőjévé akar válni, hacsak egy órára is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bimetal beszámolója
2014-11-13 17:59:52
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Tíz napon belül másodszor látogattam meg Lyndát azzal a céllal, hogy élő emberen gyakorlatozva bővítsem anatómiai ismereteimet a hüvely felépítését illetően, különös figyelemmel a squirt jelenségére. legutolsó ismeretterjesztő órámon a punci tágítás, öklözés bevezető kurzusán, valamint a férfi popó nyelvvel való izgatása volt a feladat.



Egy nappal előtt pontosítottam egy kora reggeli időpontot, felvázolva a tanulmányozandó témákat, hogy a tanító néni fel tudjon erre készülni, ha erre szükség lenne.

Lakás: A helyszín ugyanaz, mint legutóbb, XI ker közismert főutcája, nevezetesen a Fehérvári út. Jó közlekedés, parkolás könnyű és ingyenes. A lakótelepi panelház mögött bőséges parkolási hely.



Lakás tiszta, diszkrét bejutás, diszkrét szoba. Kicsi, de jól felszerelt, tiszta fürdő. Nagyobb baszoba, nagy ágy, székek. Rendesen berendezett. Mindenütt hangulat világítás.

Külső: Lyndával, mint régi ismerősök borultunk egymás nyakába, csókokkal fogadott. Valami egyberészes ruha volt rajta, alatta szexis melltartó (benne számomra szexis mellek, szexis kis tanga-bugyi) Kis melleket keresem általában, Lynda mellei nekem a súlyos mellek kategóriájába esnek, talán pont ezért nagy örömemet leltem bennük. Visszatérve a fürdőszobából, rögtön látogatásom céljára tértünk. Azért bemelegítésként egymást felvidítottuk egy kis szopi-nyali kedveskedéssel, hogy megadjuk a helyes irányt. Határozott célom volt az öklözés tökéletesítése és egy squirt-showban való aktív részvétel.

Hozzáállás: Lynda kényelmesen hanyatt dőlt az ágyon, párnáknak támaszkodva és tágra tárta combjait és meg vele szemben (legjobb nézőtéri hely!) heveredtem le. Hamar megkerestem a szekrényen a síkosítót, ujjaimra csurgatva munkához láttam. Ugye már nem voltam gyakorlatlan ebben a kéjbarlangban sem, hiszen egy hete már gyakoroltam. Ujjaim gyors egymás utániságban tűntek el a hüvelyben. Egy, kettő, három, négy ujj dolgozott benne pillatatokon belül. Még a hüvelyk ujjamat kívül tartva tágítottam a punci bejáratát, ami gyorsan reagált masszírozásomra. Aztán óvatosan igyekeztem bejutatni a behajlított hüvelyk ujjamat is. Először lehetetlenek tűnt a feladat, de aztán az egyenletes nyomás hatására kézfejem becsusszant teljesen és a punci izmos bejárata már a csuklómon feszült. Bent ökölbe szorítottam kézfejem, a hüvely rugalmasan engedelmeskedett, tágult, csak a csuklómon szorított a bejárat izomgyűrűje. Benn öklömet fél-negyed fordulatokkal mozgattam, Lynda nem kis örömére. Kitudtam tapogatni a G pontot, ha egyáltalán van ilyen. Mint egy nőgyógyász kitapogathattam a méhnyakat is. Öklömet lassan ki-be húztam-toltam. Amikor az ököl átcsúszott a gyűrűs izmon, Lynda felszisszent, de örömmel fogadta vissza újra teljes öklömet a barlang, nedves melegébe.

Együttlét: Amikor ebbe a játékba belefáradtunk, rátértünk a széansz fénypontjára. Lynda két-három ujjával benyúlt a hüvelybe, kb a G pont mélységéig és vad maszturbálásba kezdett. Tíz-húsz másodperc alatt siker koronázta fáradozását, mert heves sugárban törtek elő belőle az édes nedvek. Talán 20-30 cm távolra, erősen lespriccelve a kíváncsiskodó arcomat is (kendővel kellett magam letörölni). A tetthelyén minden lucsok volt (ezért törülközött tett előtte maga alá). Nem mindennapi mutatvány volt.

Aztán, hogy végig ágaskodó farkam is megkapja a magáét, Lynda mellkasa fölé térdeltem, és a párnával feltámasztott fejéhez férkőztem és fixen rögzített szájába ütemesen nyomtam a számat, a végkifejletig. Ez valamiféle szájbaba...ás volt. Lynda gondosan eltüntette az anyagot, szinte el sem akarta engedni megfáradt farkamat.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól szórakoztam, szinte a folytatása volt ez a játék a múltkorinak. Aki nem vett ilyenben részt nem tudja mit veszített. Mindenkinek ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bimetal beszámolója
2014-11-06 17:17:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nemrég ragadta meg a fantáziámat Lynda hirdetése, karcsú milf alakja (csak azt lehet látni) és csemegéket ígérő adatlapja, amelyen többek között a punci tágítás, öklözés, férfi popó nyelvvel izgatása is szerepel.

Pár sorban üzentem neki, és azonnal reagált soraimra, pontos információt kaptam. Az 'all inclusive' kategóriát választottam és rövid előzetes telefon után másnap kora reggel már a ház előtt álltam, telve az izgalmas élmények előtti lelkes várakozással. A környék XI. kerület szíve, az úgy nevezett Új-Buda közepe. Igen jó BKK közlekedéssel. Állítólag a környéken ingyenes, ezt csak hallomásból tudom. Rengeteg villamos, busz és az új metró sincs túl messze A címet könnyű megtalálni. Sarkon van, két igen ismert utca keresztezésében.

A bejutás egyszerű volt, máris repültem a lifttel a magasba. A lakás a lift mellett. Diszkréten nyílt az ajtó és én bent voltam vágyaim színhelyén.

Lakás: A lakás többszobás felújított panel. Sejtelmes hangulat világítás mellett jutottam be a baszobába, ahol szintén sejtelmes fények fogadtak, valami vöröses színárnyalat. Nomál méretű szoba, sarokban nagy ágy (talán szétnyitott heverőő), kisebb nagyobb székek a ruhák elhelyezésére. A szoba rendesen bútorozott, barátságos. Az ágy teljes hosszában, elég magasan tükörrel szegélyezett, a sztereóhatás biztosítása céljából.

Fürdőszoba lakótelepi méretű, szintén sejtelmes rózsaszín színekben. Fürdőben minden rendben, komplett logisztika. Otthonról fürödve érkeztem, csak frissítő tisztálkodásra volt szükségem.

Külső: rajta pontosan, de alatta melltartó és színes mini tanga, masnikkal.

Lynda elég magas (talán 170 cm) formás, sportos lány. Nem az a vékony lány, mint a képeken és a leírásokban, saját bevallása szerint több kilót felszedett a közelmúltban. Bár én a vékony lányokért bolondulok, most mégis nagyon bejött Lynda alakja a többlet kilók ellenére. Tökéletes elosztásban elhelyezkedő párnák alatt kemény sportos izmos test rejtőzött, külön örömömre szolgált az ebben eltakart kívánatos női testet feltérképezne. Külön meglepetést okoztak Lynda mellei, amelyekről egy eltérő ízlésű makktársam azt írta, hogy gravitálmak, és ezért egy vékony nő kiüresedett melleitől tartottam, de örömömre középesen súlyos, telt mellekre találtam, amik végig elbűvöltek.

Lynda arca kedves milf arc, nem is szeretnék babaarcú negyvenes nőket ölelgetni. Értelmes, kedves, nekem bejött. Félhosszú, vörös haj.

Hozzáállás: Kedves volt hozzám, és közvetlen. Csókolózás közben kibontottam melltartóját és élveztem nekem súlyosnak tűnő melleit közvetlenül. Lefektetve kibújtattam a bugyiból. És körültapogatva élveztem mindenütt a kívánatos élő húst, fenekén, derekán, mellein, mindenütt. Valami tetoválás volt a talán a jobb csípőjén, de olyan gyorsan peregtek az események, hogy nem tudtam mindent megjegyezni.

Bemelegítőnek kértem egy kis kényeztetést a meredező farkamra. Ő az ágyra kuporodott és elé álltam. Lágy, bőnyálas, ráérős szopást kaptam. Valahogy tövig bekapta (sajnos méreteim miatt ez nem akkora kunszt) és közben nyelvével simogatta körbe-körbe. Közben a heréket morzsolgatta. Órákig el tudtam volna így játszani, de egy idő után rátértünk jövetelem céljára. Hozzá is kezdtünk, hanyatt fektetve, melleit markolászva elkezdtem punciját, csiklóját, ánuszát nyelvemmel kényeztetni. Gusztusos, húsos volt ott is minden. Frissen borotvált, húsos szeméremajkakkal. Minden kitágult, kinyílott. Feneke alá nyúlva, megemeltem, hogy a popó nyílásához is jól hozzáférhessek. Lynda mindenre aktívan reagált, részt vett érzékien a játékban. Aztán egy 69-es póz keretében folytattuk, hogy az én kényeztetésem is sorra kerüljön.

Együttlét: Itt kértem egy kis előzetest a férfi popó kényeztetése nyelvvel műfajából. Lovagló ülésben a hasamon, nekem háttal felhúzta combjaimat, hogy hozzáférjen nyelvével az intimebb részeimhez. Kissé megemelve a fenekem, ráhajolva mélyen belenyalt abba. A vágás mellett fel-alá nyalva adott ízelítőt ebből a csemegéből. Közben a fejem felé szétterpesztett nagy női popsiban gyönyörködhettem, gyurmákolhattam. Farkam beszorult a rám nehezedő felső teste alá. Legközelebb olyan helyzetbe kell kerülnöm, hogy a farkam is kaphasson megfelelő izgatást. A popsinyalást néhány percig kértem, ez olyan volt mint moziban az előzetes, a fő előadás majd legközelebb.

Egy rövid időre én ültem a mellkasa fölé lovagló ülésben, úgy hogy farkamat kényelmesen elérte kezével. Miközben én az alattam lévő húst, főleg a melleket gyúrtam két marokra ő egy jól eltalált ütemben verte a farkamat. Nem túl gyorsan, de olyan sebességgel, hogy állandóan a durranás határának közelében legyek. Mindezt élénk szemkontaktussal. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű izgatás ilyen jól tud esni.

Végre aztán eljutottam jövetelem céljához. Hanyatt feküdtem és csókok közepette balkaromra fektettem fejét és síkosítót kértem ujjaimra. Lynda hozzám bújt, csókolgatott és széttett lábakkal várta ujjaimat. Ujjaim a síkosító hatására gyorsan becsúsztak felváltva mindkét bejáratba. Először csak egy ujj, de minden gyorsan és könnyen tágult és egymás után tűntek el az ujjaim a punciban. A hüvelykujj már erős tágítást igényelt, hátulról két ujjam mozgott, a harmadik csak néha-néha. Pihenésképpen sikamlós ujjaimmal a csiklót is masszíroztam. Aztán már nem volt szükség síkosítóra, a rendszer belülről önmagát síkosította, olajozta. Kézfejemmel belülről felfedeztem azt, amit nemigen lát az ember, ujjaimmal a méhnyak szájat járhattam körül. Óvatosan ki-be mozgatva kézfejemet láthatóan Lynda kedvében jártam. Főleg, amikor befelé, újra és újra tágítva, befelé haladtam. Lynda ujjival a csiklóján játszott, vadul masszírozva azt. Közben egyre magasabbra hágott a szexuális hév. Dobálta magát, minél keményebben dolgoztam benne, annál hevesebben. Közbe-közben a popót tágíthattam, de óvatosabban. Egyszer csak úgy éreztem eljutottunk valami csúcsra (talán orgazmus volt, talán csak valami annak közelében) és lassan lelassítottuk a gyorsvonatot. Kicsit vártam, míg Lynda lenyugodott. Ekkor kikászálódtam az ágyból, ő az ágy szélére kuporodott, én elé álltam és rábíztam a befejezést. Szép nyugodtan, komótosan szopott, valami finom, nyálas technikával. Kérni kellett, hogy gyorsítson, nagyobb szívás fokozattal csinálja, sőt verje vadul. Mindez eredménnyel járt. Egyre közelebb kerültem a csúcshoz, és egy idő után visszafordíthatatlanná váltak az események. Szopva, verve a szájában fejeztem be.

Elégedettség és Ajánlás: Lynda úgy jött be nekem, ahogy van, tudtam rajta kiélni testi vágyaimat, buja testét nagyon élveztem. Tapasztalt milf, ezért mentem hozzá. Körülmények megfelelőek. Nem utoljára voltam nála még sok ismétlés vár rám, illetve olyan további csemegék, mint a squirt. Fantasztikus élményekben volt részem és jó testű, kedves arcú, magas szexkultúrájú hölggyel.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_boblakov beszámolója
2014-08-08 14:48:41
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült, kétszeri próbálkozás után visszacsörgött.

Lakás: Normál lakótelepi. Célnak tökéletesen megfelel. Tiszta, rendezett körülmények, nagy ágy, tiszta tusoló.

Külső: Csinos MILF. Formás fenék, szép punci (ami nagyon jól tágul ha kell).

Hozzáállás: Mindent csináltunk amit megbeszéltünk, imádja ha punciját kézzel kényeztetik. Szereti a szexet látszik rajta. Nem az a megjáttszós fajta. Nagyon közvetlen volt. Fél órára mentem első alkalommal, legközelebb is megyek.

Együttlét: Gyors fürdés után belecsaptunk a közepébe. Nagyon izgató volt ahogy széttett lábaival -magassarkúban- engedte magát kényeztetni. Finom kis nyögdécselései jelezték számomra, hogy tetszik Neki ami csinálok. Később hátulról támadtam, majd meglovagolta a kezemet, közben én hanyatfekve kézi levezetésben részesültem. Szép látvány volt

Elégedettség és Ajánlás: Akik szeretik a Vékony MILF-eket aki egy "kis" extrát is adnak, azoknak ajánlom. Jó voltál Lynda babe! ;) Megyek legközelebb is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dirkham beszámolója
2014-01-29 22:57:22
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette a telefont, könnyen ment az egyeztetés. Hamar is tudott fogadni.

Lakás: A célnak abszolút megfelelő a lakás, a füri is. Bkv-ztam, így a parkolást nem tudom.

Külső: Vékony izmos érett hölgy, nagyon kedves a mosolya is. Formás kicsi feneke van, és jók a lábai!!:) Bár ezt a képeken is látni:) Lehet vele örömködni.

Hozzáállás: Egy órát voltam,nem volt egy feszengős együttlét, jókat is nevettünk, lehet vele beszélgetni is, nagyon kellemes partner.Van benne egy nyugodt magabiztosság, amitől teljesen le tudtam lazulni.

Együttlét: Öklözést puncitágítást kértem tőle, és egyáltalán nem csalódtam. Hiába vékony, nagyon jól táguló puncija van, simán meg tudtam öklözni.imádtam minden percét:) A műfaj rajongóinak érdemes hozzá ellátogatni. Mindent megkaptam tőle amire vágytam. Remekül franciázik, és nagyon kellemesen tud simogatni is:) Nagyon jó volt:)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok/voltam, ajánlanám mindenkinek, akik nemcsak a tinilányokat szeretik, hanem a gyönyörű belevaló Milfeket is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Mazda85 beszámolója
2014-01-20 16:55:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Az oldalon leveleztünk bő 1 hetet...,majd telefonon is egyeztettünk,és ment minden gördülékenyen.

Nagyon kedves,rugalmas -maximálisan alkalmazkodó időpont egyeztetés terén is.

A hangja nagyon finom,kislányos...

Lakás: A lakás komfortos,és a célnak tökéletes.

BKV-val érkeztem,így a parkolást nem figyeltem.



A fürdő is teljesen korrekt.Alkalmas nyáron felfrissülésre,és választék is van.

Külső: Igazat megvallva a nő úgy 10/10-es,ahogy van.

MILF-csoda.

-Az alakja önmagáért beszél fotókon keresztül is.

De,amikor megláttam az arcát is... -Nem kívánhatok magamnak jobbat a közel jövőben.

Imádnivalóan feszes minden testrésze,látszik és érződik rajta a sportos múlt.



Az alkata igazi vadmacskáéhoz hasonlítható,szálkás,és pont jó.Ott kerekedik,ahol kell.



Imádtam a combjait,a popsiját,a pociját,és a kebleit...,az arcáról nem is szólva.

Imádom mind a 170cm-ét Lynda-Milf-nek.

Hozzáállás: Nem kellett kezdeményeznie,mert lehetőséget sem biztosítottam rá.

Megláttam őt,és én irányítottam.De,ha "gyáva",és visszahúzódó lettem volna,tudta volna kezelni a helyzetet,és oldani a hangulatot.



1h-t beszéltünk meg,és eszerint is maradtam.

(De nem nézte az órát).

Együttlét: ...,amint megláttam az ajtóban,a nyakamba ugrott.

(Gondolom ez köszönhető volt a fotó küldésemnek,tehát tudta kivel fog találkozni),és már mindketten nagyon vártuk a randit.

Olyan volt,mintha az ember a szerelméhez menne haza:LELKES!



Remekül lehet vele csókolózni,és a rakéta-régióval is fantasztikusan bánik.

Nagyon elintézett,és gyorsan kellett kérnem az óvszert,amit rutinosan felhelyezett.



Nagyon jól döngethető,nincs ellenére,ha keményen tolja az ember neki,de azért vigyázni kell vele.

-Meglepődtem milyen jól bírja,mert az én rakétám nem átlag méretű,de meg sem kottyant neki.



Végig hanggal,és sóhajokkal jelezte,hogy jó-e neki.



Imádta,amikor nyaltam a punciját,és hátulról tettem be neki,valamint szintén hátulról toltam,de úgy,hogy eközben Ő is állt.Kellett a tűsarkút viselni a pozitúra kivitelezéséhez...,hogy jól beférjek.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom őt nagyon,és még fogom keresni.

Szívesen feleségül is venném őt.Meglátjuk egyszer igent mond-e.

-Addig kell hozzá menni,amíg meg nem kérem a kezeit :)!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.