SzexpartnerLaraa+36 70 / 570-4334Budapest XI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Laraa vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XI. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 570-4334 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
60 kg
Mellbőségem
-
Magasságom
172 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 19 óráig
kedd:
10 órától 19 óráig
szerda:
10 órától 19 óráig
csütörtök:
péntek:
10 órától 19 óráig
szombat:
11 órától 17 óráig
vasárnap:
11 órától 17 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
42
Beszélt nyelvek
Német, Görög
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1957287x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőke
Szem
Barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Ha nem villog a kis zöld kagyló az oldalamon, attól még hívj nyugodtan, nem mindig rakom ki :) Üdvözöllek az oldalamon :) Mielőtt telefont ragadnál, kérlek nézd át az adatlapomat, biztos én vagyok e akit keresel. Ha igen és telefonon keresztül kölcsönös a szimpátia, várlak szeretettel egy testi-lelki kényeztetésre.  Az én világomban a kalandoknak mindig helye van és ezek közé a kalandok közé tartozik az erotika is amit szívesen megosztok veled, hogy együtt éljük át. Azt nem ígérem, hogy pornós műnyögésekben jó vagyok, de ha jól bánsz a " hangszeremmel ", igazi halk kéjes hangomat fogod hallani. Azt mondják, kellemes beszélgető partner is vagyok :) Korlátolt számú látogatóval tudok csak találkozni, így garantálom, hogy mindig kipihent és jókedvű vagyok. Ha nálam vagy, csakis Rád koncentrálok, arra az időre leszek a titkos szeretőd aki kényeztet, akit kényeztethetsz. Szeretem a finomabb dolgokat a szexben, a lágy érintéseket, símogatásokat, de ha elkap közben a hév, az sincs ellenemre :) Természetesen nem heti hét napban vagyok elérhető, változó mindig mikor vagyok szabad. Erről kérlek telefonon keresztül érdeklődj. A diszkréció, higiénia számomra nagyon fontos, kérlek ezt tartsd tiszteletben. Szám nélküli hívásokat sajnos nem tudok fogadni. Ha a leírtak alapján úgy érzed passzolunk egymáshoz, ne habozz felhívni ! :)
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
ha megkérsz
Láberotika
igen
Szüzesség elvétel
igen
Szerepjátékok
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Erotikus
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Ha eljössz megtudod!
Elfogadott (23 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
krixkuki beszámolója
2024-03-28 09:03:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
AttilaDo beszámolója
2024-03-06 16:30:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, könnyen sikerült mindkettőnknek jó időpontot találni, a randi előtt smsben megerősítettem, hogy megyek, a pontos címet így kaptam, minden flottul ment.

Lakás: Tiszta, szép, rendezett, minden van ami kell.

Külső: Nagyon szép és vonzó nő, a képek nem hazudnak. Igazi nő, formás, selymes bőrű, finom illatú, egyből elvarázsolt! Mindene tetszett, nem tudnék mit kiemelni!

Hozzáállás: Rendkívül kedves, céltudatos, és nagyon inteligens, kifejezetten jól esett, hogy beszélgetni is lehet vele.

Együttlét: Zuhany után egy isteni franciával indított, amit én is viszonoztam, nagyon szép és finom puncija van, szívesen nyaltam. Ezután meglovagolt, háttal nekem, miközben a fenekét markoltam, nagyon élveztem a látványt is. Majd kutyusban háturól folytattuk, ami a kedvence és hát nekem is nagyon bejött, nem is bírtam sokáig, nagyot élveztem. Utána még beszélgettünk és kávéval kínált, nagyon kellemesen kitöltöttük az időt.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom, gyönyörű és értelmes nő, igazi kincs, aki az ágyban is kedves és odaadó, de a kölcsönös odafigyelés alap. Nagyon köszönök mindent, még szeretnék majd visszamenni hozzád!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Q3A beszámolója
2023-12-06 08:57:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Elsőre elértem telefonon, átmentünk az infókon majd másnap reggel visszahívtam, hogy lefixáljuk a randit.

Lakás: Célnak teljesen megfelelő tiszta lakás, fürdőben minden ami kell.

Külső: A képeken is látható magas, vékony, érett szőke nő fogadott melltartó-bugyi kombóban és magassarkúban. Arckitakarástól nem kell félni, gyönyörű nő, lábai is nagyon szépek és formásak. :)

Hozzáállás: Végig nagyon kedves és mosolygós volt, remek partner. Jóval fiatalabb vagyok nála, de szóba se jött és semmi negatívum nem ért miatta.

Együttlét: Egy kis ismerkedős beszélgetéssel kezdtünk, majd irány a fürdő. Visszatérés után leültünk az ágyra, majd szép lassan kiszabadítottam lábikóit a magassarkúból és elkezdtem kóstolgatni, imádni őket. Mondta, hogy szereti a láberotikát és ezt éreztem is, jól reagált a kényeztetésre. Pár perc után lábai megindultak lefelé, hogy viszonozzák a kedveskedést. Kis simogatás után helycsere következett, lábujjaival megragadta farkamat és elkezdett kellemes tempóban fel-le haladni.



Lábügyessége után a francia tudását is megmutatta, finoman csinálja és a szemkontaktus sem maradt el. Ezután visszaült elém és újból lábbal kényeztetett, majd lerakta őket a kezeimhez, lehajolt és vissza vett szájába. Eszméletlen látvány volt, közben lábfejeit simogattam, ha lett volna rá lehetőség simán el tudtam volna durrani ebben a felállásban. Ezután előkerült a gumi, de előbb még viszonoztam a franciás kényeztetést. Puncija is nagyon finom, itt is nagy erőt kellett vennem magamon, hogy abbahagyjam. Lara már a hátán feküdt, így missziben hatoltam be először, majd ezután kutyusba váltottunk, így is lett végem.



A maradék időt elbeszélgettük, intelligens nő, jó vele csacsogni is. :)

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem vele magam, erősen ajánlom azoknak, akik szintén erre a korosztályra buknak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tizenegy beszámolója
2023-10-09 15:48:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Napsugar1234 beszámolója
2023-07-02 15:07:16
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kisscica beszámolója
2023-04-04 18:47:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Larára már több éve fájt a fogam, nem is tudom, miért vártam rá ilyen sokáig. Nincs mentségem, talán csak a hétköznapi problémás megközelítés :)

Ezért most egy vasárnapot néztem ki, s már idejében csütörtökön hívtam...aztán pénteken...és végül szerencsém lett!

A tárgynapon még kért egy sms-t, s úgyanígy küldte a címet. Az sms-t ezzel zárta: várlak sok szeretettel!

Lakás: Egy gyönyörű lakás a Petőfi híd közelében. Azt, hogy milyen igényes a berendezés, csak a randi végén vettem észre, mert az elején elvarázsolt a hölgy. Mindenütt ragyogó tisztaság, lampionok és mécsesek, illatosító diffúzor, lágy zene. A fürdő makulátlan, bőséges tusfürdő választékkal.

Külső: Gyönyörű és igen igényes hölgy Lara, pazar asszonyos testtel. Hófehér bőre makulátlanul sima és puha, sehol egy pihe. Nekem kellett elnézést kérni, mert vasárnap lévén arcomat 2 napos míg a barátomat egyhetes borosta fedte :)



Imádtam minden porcikáját, nagy kedvvel babusgattam méretesen formás popsiját, óvatosan csókoltam cickóit.

A képeken nem látszik édes mosolya és huncutul csillogó szemei.

Teljesen levett a lábamról :)

Hozzáállás: Rábíztam az irányítást, az első randikon mindig így szoktam. Kértem, hogy olyasmiket tegyen meg velem, amik neki a maximális gyönyört okozzák - szerintem így is tett.

Úgy fogadott, ahogy tán még senki sem...meztelenül együtt kávéztunk, de kínált vízzel vagy mentes sörrel is. De én inkább őt választottam.

Együttlét: Nagyon intenzív órát töltöttem vele - igyekszem semmit sem kihagyni.

Gyönyörű rúzsos száját látva rákérdeztem hogy csókálló-e, de ez az első randin még nem opció. Azért kiderült, hogy nem az, mert ajkának vörös lenyomatát elhelyezte pocimra és a barátom is kapott.



Egy remek, érzéki de rövid francia után kicsit ismerkedtem selymes testével, felfedezve kincseit. Hogy helyes az irány azzal igazolta, hogy füleimnél fogva finoman húzott magába és halkan sóhajtozott. Úgy tünt, kedvére való voltam, mert zihálva súgta: érezni akarlak magamban!

Gyorsan vv-t adott rám, majd missziben magába fogadott. Kisvártatva magához is nyúlt, így kívül-belül izgatva lett, s gyönyörének csakhamar egy remegős-megfeszülős-farokra szorítós csodával adott hangot.

Kicsit szerettem oldalról bebújva, majd lovaglást kértem s Ő háttal rám csücsült. Itt már kezdtem elalélni, ahogy a ritmus hatására remegett tompora miközben a kis lepke szinte szárnyra kapott :)

Élvezkedve simogattam gerince vonalát, marisgattam csodás popsiját.

Megfordult és szemből pacival hergelt tovább, miközben számmal vadásztam a táncot járó bimbókat.



Majd széttárt combjaim közé telepedett és először talpaival, majd a kezével izgatott. Megbeszéltük, hogy szeretné ha a lábfejére élveznék, ami egy csodás és hatékony lingam hatására be is következett: a gyönyörtől minden ízemben reszketve lett végem.



Pihenésképpen még mellemre hajtva fejét, egymást cirógatva beszélgettünk, majd a búcsúzáskor úgy bújt hozzám mintha a szerelmem lett volna. Közben mégy egy kicsit potyázva marisgattam formás fenekét a köntösön keresztül.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes nőiesség, elképesztő igényesség, maximális kedvesség, fantaszikus érzékiség, csodálatos együttlét. Mindezeket az élményeket kaptam tőle, amit ezúton is hálásan köszönök és nagyon remélem, hogy mielőbb folytathatjuk érzéki kalandunkat!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
wjkehfiuweghfeb beszámolója
2022-10-25 18:53:00
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, egy óra múlva ott is voltam.

Lakás: A célnak megfelel, hangulatos szoba, szépen berendezve, kellemes zene. Fürdő tökéletes, millió féle férfi tusfürdő.

Külső: Gyönyörű igazi NŐ. Mindene finom nőies, gyönyörű feneke, formás mell, finom bőr.

Hozzáállás: Egy órára mentem, ez minimum kell, mert nagyon jó vele. Pont eléggé kezdeményező, kedves beszélgetős.

Együttlét: Mindent kipróbáltunk, ami a lapján van, ügyes mindenben, de a lényeg, hogy fantasztikus partner és nagyon jó beszélgetni is vele.

Elégedettség és Ajánlás: Azoknak ajánlom, akik a finomabb nőket és az érzéki dolgokat szeretik.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Márkító beszámolója
2022-10-02 02:12:11
nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan és egyszerű volt. Nagyon kedves már az első köszönése. Kommunikációja érthető és minden infót elmond.

Lakás: Kényelmes, meghitt, jó hangulatú számomra a környezet.

Külső: Nagyon nagyon szép de nem csak külsőleg hanem belsőleg is. Normális, kommunikatív. Olyan beszélgető partner akivel ha elmegy az ember mondjuk kávézni a környezet eltűnik, zavaró hangok kintről és a fejedből eltűnnek és csak rá koncentrálsz.

Hozzáállás: Hozzá állása nagyon jó. Közvetlen, egyenes, jó szívű.

Együttlét: Az együttlét részleteit azt önző módot megtartom kettőnknek. De az biztos, nagyon nagyon ügyes abban amit csinál. A jó beszélgetéssel (ami számomra hozzá tartozik az együtt léthez) többet kaptam mint amire számítottam sokkal de sokkkal.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlom. De csak akkor ha számomra mindig marad időpontja mert én biztos vissza megyek hozzá :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
steven2015 beszámolója
2022-02-07 22:11:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem e elérhetőségi időben ,szerencsémre aznap az általam javasolt időpont megfelelő volt neki is ,mivel már voltam nála a cim ismerős volt.

Lakás: Gépjármüvel is nagyon könnyen megközelithető a 11 kerületben, benzinkút is van, kettő is a közelben, villamos is jár az Allé sincs messze. Parkolás fizetős de mindig lehet helyet is találni.Lara egy nem túl magas panelben van ,nem a mostani időkben épült de ,nem kell nagyon magasra se lépcsőzni. Amint a kapuhoz értem csörögtem mondta is a kapukódot máris mehettem fel ,azaz bár hamarabb értem oda pár perccel türelmesen vártam az autóban de Lara SMS küldött ha ott vagyok mehetek , plusz pont a kedves hozza állás .A lakás patyolat tiszta ,szerintem nem lakik itt életvitel szerüen csak randikra használja ,de ez igy is helyes szerintem .

A fürdőszoba káddal rendelkezik temérdek tusfürdő variáció ,száj viz ,pohár, ki volt készitve ,puha jó nedvszivó türcsi, s persze száraz kilépő. A tetthely egy kényelmes franciaágy, fotelek a cuccokat komótosan lepakolni ,hangulatos zene és kellemes fényviszonyok, pont jó , mert nemigen szeretem a sötét félhomályos szobákat.

Külső: Lara, egy tüneményes hölgyike ,a korából a teste alapján legalább 10 évet letagadhatna ,a puncijából meg talán húszat is .Nekem mindenesetre nagyon bejött, a képeknek teljesen megfelel semmi photoshop előnyös be állitások ,csak a maga természetességében pózól. Egy piros melltartó bugyi kombóban magas sarkúban fogadott, kedvesen puszival üdvözölt .

Hozzáállás: 1 teljes órát voltam vele.

Együttlét: szerencsémre nem voltam akkora rohanásban, igy hát 1 teljes órát tudtam szánni a randinkra ,amit Laránál szerintem illik is eltölteni. Belépés után puszival üdvözlés cipő le majd beinvitált a szobában,kényelmesen lecuccoltam ,kevés small talk és elvonultam tisztálkodni .Ezt a kört letudva Lara már a szobában várt ,kis időre kiment checkolni a fürdőszobát nem hagytam e rumlit de nem szokásom ,mosolyogva meg is jegyezte, hogy minden ok .

Ezután állva kezdtük finoman simogatni egymást ,de nem sokára lehuppant a franciaágyra és én állva egy kellemes franciába kezdett ,hagytam egy ideig majd kérdeztem hogy kényeztethetem ,igenlő választ kaptam igy hátára fektettem Larát majd belekezdtem egy lassú minden testrészére való kényeztetésre .Nyakánál kezdtem majd a két gyönyörü cici következett,, has, combok nagyon sima bőre van ,elértem szép lassan a simára borotvált jó illatú puncihoz amit lehelet finoman kezdtem kényeztetni ,finom nyelvcsapásokkal ,lassan felépitve egy hatalmas orgazmust sikerült elérjen Lara, segitségemmel többször is összerándult a hasa, ezt mindig szeretem ha partneremnek örömöt sikerül okoznom.

Hagytam pihenni majd Lara kérte feküdjek hátamra mert ő következik ,lassan semmi kézimunkával kezdte kóstolgatni a farkincám ,pont olyan kellemes tempóban ahogy én szeretem ,nagyon ki tudta találni mindenféle magyarázat nélkül mi a kedvencem ,kértem a VV mert már nagyon benne akartam lenni ,kérdezte hogy preferálom ,én hagytam hogy szemből lovagoljon meg ,nagyon izgatóan csinálja ,koncentrálnom kellett nehogy idő előtt elmenjek, majd kérdeztem ha neki doggyba jó volna ,lelkesen rávágta ez is kedvenc póza, igy hátulról lassan becsúsztattam a farkam majd lassú de mély mozdulatokkal kezdtünk szinkronban mozogni ,hát nagyon szexi póz ez Larával, egyik kezével a golyókat is tudta simizni ,egy idő után saját csiklóját is izgatta ,sajnos ennyi finom inger hatására szinte egyszerre mentünk el. Szétválás után letisztogatott majd felajánlott egy krémes kellemes masszázst. Eközben kellemesen el tudtunk beszélni ,Lara egy nagyon intelligens hölgy ,hamar találtunk közös témát .Én figyeltem az órát de nem siettetett majd rám kérdezett mehet-e még egy menet ,én rábólintottam ,reménykedve hogy elég volt a regenerálódási idő .Kellemes lingam masszázzsal sikerült életet lehelni a farkincámban és olyan kellemesen csinálta ,hogy mondtam ne változtassunk rajta maradok a lingamnál és itt is ért a vég. Csak annyit sajnálok hogy nincs nála NFVSZ ,mert ez lett volna a non plusz ultra a mai napra, persze azért nem kell telhetetlen lenni.

Megkinált frissitővel, kávét is ajánlott de én nem szoktam csak reggel egyet inni ,egyszóval marasztalt bár már lejáróban volt az óra.

Elégedettség és Ajánlás: Messzemenően Lara egyik legjobb hölgy e honlapon ,szivesen visszamennék hozzá, amint akad rá lehetőségem ,nincs futószalag effektus ,megérzésem szerint kevés és válogatott vendéget fogad ,igy a maximálist tudja mindig nyújtani.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
steven2015 beszámolója
2021-12-14 15:46:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült egyeztetni ,nagyon kedves könnyen találtam nekem kedvező időpontot.

Lakás: Petőfi hidra vezető főút mentén, nagyon tiszta lakás ,bár nem az újabb épitésü, széles franciaágy,sokféle tusfürdő,Listerin friss puha türcsi.Parkolás ok de fizetős.

Külső: Teljesen megfelel a képeknek ,aranyos kedves a hozza állása ,nekem mindenképpen bejön,formás cicikkel van megáldva.

Hozzáállás: sajnos csak félórát tudtam vele eltölteni remélem legközelebb lesz több időm.Nagyon pozitiv a kisugárzása és a hozza állása .

Együttlét: Állva kezdtük egymást kényeztetni majd nemsokára ágy szélére ült és nagyon finoman kezdett franciázni, hátára fektettem punciját kényeztetni ,majd hirtelen felült és közölte hogy ideje behatolni puncijába. Hátra feküdtem majd szemből beleült és finoman meglovagolt ,nemsokára,kiszállt, majd háttal felém újra beleült majd intenzivebben kezdett lovagolni és közölte nemsokára elmegy biztattam ne fogja vissza magát és láss csodát egyszerre sikerült orgazmust elérnünk.

Elégedettség és Ajánlás: nagyon meg voltam elégedve ,végig kedves volt nagyon pozitiv a hozza állása ,ajánlott de csak a kedves a nőket finoman kezelő makktársaknak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Abrakak beszámolója
2020-08-09 23:05:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: oké volt teljesen

Lakás: Rendes, célnak megfelel

Külső: Karcsú, vékony, mint a képeken.

Hozzáállás: Kedves, mint egy barátnő

Együttlét: Különösen a puha ápolt bőre, ami egy csoda. Nem sportos, de karcsú és ezt a puha, nőies finom alakját, bőrét nagyon lehet élvezni. Végigcsókoltam és becézgettem. Minden jó vele, ha lovagolt és tenyérbe illő kis melleit simogattam, bimbóit veszttem a számba, vagy hátulról hatoltam bele és a klassz fenekét markoltam. Amikor pedig kis puszikkal izgatta a makkot....majdnem odalőttem, de a puncijába akartam élvezni. Lehet, hogy élvezi maga is az együttlétet, mert készségesen kínálta másodszor is a punciját és nagyon ügyesen adta a kis sikkantásokat....

Elégedettség és Ajánlás: Kedves, csinos, megtartanám magamnak ha lehetne.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rolando81 beszámolója
2020-06-12 23:49:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Laraaval telefonon vettem fel a kapcsolatot.

Màr a hangja alpján éreztem, hogy egy elképeztő Nő!

Mivel nem ismertem a környéket korrekten elmagyárázta hol

és hogyan tudok vele találkozni.

Lakás: Egy tömbhàz valamelyik emeleti lakása :)

ami szolidan és a célnak megfelelően van kialakítva.

A szoba szép nagy ággyal rendelkezik miközben nyugtató zene szól.

Fürdőszoba kádas megoldású ,tiszta környezet.

Minden megvan benne ami a tisztálkodáshoz kell / van választék/

Külső: Mikor ajtót nyitott nekem leesett az állam ,tudtam,

hogy fotó és adatlap alapján mentem,

de élőben sokkal szebb mint gondoltam volna!!

Persze a lenge elegáns öltözék is letablózott!!

Hozzáállás: Határozott kezdeményező nő nem passzív nem átverős típus!

Légy kedves vele és egekbe repít !!

Együttlét: Szobába érkezve kedvesen vízzel kínált és tisztáztuk mi is az etiket,

közben gyönyörködtem testében amit sok fiatal megirigyelhet.

Kis ismerkedés után elküldött zuhanyozni, visszatérésemet törölközőben tettem

mire Laraa utasított hogy nincs miért izgúlni vegyem le magamról, hogy lásson meztelenűl is!!

Elég feszűlt voltam amit simogatással és básonyos testének éríntésével oldott.

Finom masszázsal vezetett be az ő világába, miutàn kellően ellazúltam csodálatos szájába vette férfiasságom.

Úgy éreztem mintha ezer éve ismerne tudja pontosan mi kell afáradt vándornak.

Fantasztikusan és élvezettel csinálja , mikor már a testem kelőképpen jelezte, hogy készen állok az aktusra

elővette a védőfelszerelést kiváló szájtechnikával és precízitással varázsolta fel rám 😍

Hanyat feküdtem és fordított lovagló pózban

nagyon óvatosan csússzantam belé , mintha megállt volna az idő minden miliméterét éreztem és élveztem!!

Pár mozdulat után felvette a saját tempóját amit nem bántam én közben makoltam szép popsiját néha hátra hátranyúlt hogy kèz a kézben lehesünk. Kis idő után kutyusban folytattuk ,ahol kiderűlt ez a kedvence.

Szereti a lágyabb dolgot de amikor négykézláb van pontosan tudja mit és hogy akar. Irányít fokozzuk a tempót,

egyre erősebben markoltam a fenekét és ő már tudatta veled hogy nemsokára jó neki, ez méginkább felizgatott ! láttam hogy kezei egyre erősebben gyűrik a lepedőt már mozdulat utàn végünk lett !!Persze itt sem maradt el a kézszorítàs.Pihenés közben mellkasomra feküdt és simogatott ő ilyenkor érzékeny én csak a haját és a fülét cirógattam utánna kávéval kínált kis beszélgetés után ismét fantasztikus szájtechnikáját bevetve próbálkozott,sajna nem vagyok gyorstüzelő sem pornó sztár ezért a második már nem ment nekem. A maradék időt masszázsal és beszélgetéssel töltöttük majd irány a fürdő és búcsúzkodás ami izgató ölelkezéssel zárúlt !!

Elégedettség és Ajánlás: Laraa-t csakis ajánlani tudom nálam csillagos ötös!

Igazi inteligens elegáns Nő!!!!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Caulfield beszámolója
2019-12-12 23:49:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Mivel legutóbbi próbálkozásomkor nem volt alkalmas Larának az általam kért időpont, ezért nagyon megörültem, amikor a már jól ismert kedves hangjával beleszólt a telefonba és rögtön sikerült mindkettőnk számára megfelelő időpontot találnunk. Természetesen rögtön le is csaptam rá.

Lakás: A XI.kerület egyik frekventált, könnyen megközelíthető részén találjuk meg Larát egy társasház nem túl sokadik emeletén. A telefonban adott pontos instrukcióinak köszönhetően a bejutás egyszerű és diszkrét. A lakás a célnak teljesen megfelelő, a tetthely pedig igényesen berendezett, ideális helyszín erotikus szeánszokhoz. Jó hangulat járja körül minden egyes négyzetcentiméterét, a méretes ágy pedig tágas teret biztosít a későbbi kibontakozáshoz.

Külső: Ami Lara külsejét illeti, már első találkozásunkkor is azonnal magával ragadott, de azóta is újra és újra rácsodálkozom szépségére illetve testének tökéletességére minden egyes alkalommal. Árad belőle egyfajta elegancia, amit csak nagyon keveseknél tapasztal az ember. Talán az írja le legjobban a valóságot, amit előttem már más is megfogalmazott és amivel messzemenőkig egyet tudok érteni, miszerint arisztokratikus megjelenése van. Társaságában egyből megpróbálja az ember előszedni a legjobb énjét. Szőke haj, gyönyörű szemek, szenvedélyes tekintet, formás cicik, gyönyörűen kerekedő popsi, szuper lábak és még folytathatnám a sort. Egy igazi, hamisítatlan érett nő, aki szerintem sokunk fantáziáinak tárgyát tökéletesen megtestesíti és akinek minden porcikájából árad a szexualitás. Kérésemre a több fotóján is látható piros ruhájában várt megszokottnál is jobban kíváncsivá tett a folytatásra.

Hozzáállás: Hozzáállása szintén tanítanivaló. Ha megadjuk a kellő tiszteletet, akkor nagyon meghálálja és sokszorosát kapjuk vissza annak, amit mi adunk Neki. Nagyon kedves és odaadó és amikor igazán beindul, kimondottan hevessé és szenvedélyessé tud válni. Egy órát töltöttünk együtt, aminek minden perce izgalmasan és tartalmasan telt.

Együttlét: Érkezésemkor az ajtó mögött várt az általam kért piros ruhájában és nagy öleléssel illetve puszikkal üdvözöltük egymást, örülve az újabb találkozásnak, majd kedvesen beinvitált szentélyébe, ahol a téli időjárás ellenére kellemes hőmérséklet és még kellemesebb hangulat várt rám. Leültetett és itallal kínált, majd néhány percben megbeszéltük az utóbbi idők történéseit, miközben tekintetem elég sokszor elkalandozott a tőlem alig fél méterre az ágy szélén ülő bombanőre. Egy idő után megszólalt, hogy vetkőzzek, én pedig természetesen engedelmeskedtem neki és már indultam is a fürdőszoba irányába, alig várva, hogy visszatérjek Hozzá. Addigra már kicsit lengébb öltözékben várt rám. A ruha lekerült róla, már csak a szintén piros bugyi és melltartó volt rajta illetve a bal combján még egy kis combdísz, aminek külön örültem.



Odalépett hozzám és szorosan átöleltük egymást, ő pedig először szemeivel, majd kezével is meggyőződött róla, hogy máris megfelelő állapotba kerültem. Kicsit még simogattuk, puszilgattuk egymást így álló helyzetben, majd áthelyeztük székhelyünket az ágyra, ő pedig megkérdezte mit szólnék, ha most először ő kényeztetne engem. Bár én előzetesen fordítva képzeltem el a kezdést, de természetesen így se volt ellenemre a dolog és hagytam magam sodródni az árral, majd kérésére kényelembe helyeztem magam. Miután körbejárta kicsit a környékét, rátért a lényegre és nagyon kellemes módon kezdett el ajkaival serénykedni. Egy idő után felvetette, hogy forduljunk 69-be, amit szintén örömmel fogadtam és már fordult is rám, hogy kölcsönösen hozhassuk még jobban hangulatba egymást. Olyan jól sikerült mindez, hogy nem sokkal később már magában akart érezni és a gyors biztonsági előkészületeket követően már csúszott is rajtam kicsit lejjebb, hogy nekem háttal üljön belém. Mindig csodás élmény, amikor Lara ütemesen mozog rajtam. Ugyan viszonylag kíméletes volt velem és időnként lelassította a tempót, de ezzel együtt se bírtam sokáig ellenállni az előttem ringó fantasztikus popsija látványának és megadtam magam. Bár ez inkább már az ő ügyességén múlt, de pár másodperccel az én örömöm után ő is képes volt még elszállni éppen, némi kézi rásegítésnek köszönhetően.



A szünetben újabb kellemes beszélgetést folytattunk, melynek során sok olyan kérdésemre választ kaptam, ami már rég óta foglalkoztatott. Azonban a társaságában nem lehet sokáig a beszélgetésre koncentrálni, mert rendszerint nagyon hamar ismét harcrakész állapotba hoz, és most se történt ez másképp. A második kör elején próbáltam kicsit viszonozni kedvességét és hozzáláttam gyönyörű puncija kényeztetéséhez. Talán a legszebb, amit valaha láttam eddigi életem során. Azt hiszem elég jó úton haladtam, hogy csúcsra járassam, ő azonban most máshogy szeretett volna eljutni oda, mégpedig harmadik játszótársunk segítségével. Felvarázsolta a védőeszközt és már merülhettem is el benne.



Végigvettük nagyjából az összes fontosabb pózt. Csináltuk hátulról kinyújtott lábakkal, oldalról, kutyusban és missziben egyaránt. Közben ő is végig nagyon aktívan kivette részét az együttlétből, valamint folyamatos visszajelzést is adott verbális és nem verbális formában egyaránt. Bíztatott szavakkal (Gyere jó mélyen, érezni akarlak stb.) és mindig tudtomra adta azt is, hogy neki mikor jó igazán. Alapvetően elég hevesen és tempósan mozogtunk, időnként szinte már képtelenül gyors tempót kívánt meg, amit nem is mindig bírtam teljesen tartani, de a pózváltások rövid szüneteiben azért sikerült mindig új erőre kapnom. Közben ő maga is gondoskodott róla, hogy biztosan jó legyen neki is, és élvezete fokozása céljából kezével is végig rásegített miközben én is próbáltam ügyeskedni mögötte a tőlem telhető legjobb módon. Amikor kutyusban voltunk látszott (és hallatszott) hogy már nagyon közel van ahhoz a bizonyos ponthoz. Egy ideig visszafogta magát és próbált megvárni, de mivel nekem még kellett egy kis idő, így végül feladta a küzdelmet és másodszor is elszállt, megelőzve engem. Innentől kezdve már úgymond megnyugodva folytathattam utamat a saját beteljesülésem felé és elsősorban magamra koncentrálhattam a továbbiakban. Ő maga is mondta, hogy most, hogy neki már jó volt, bárhogy jöhetek. Szaván is fogtam és a célegyeneshez közeledve váltottunk misszibe, hogy szemből is megcsodálhassam még kicsit és hogy igazán meghitt pózban érhessen el engem is a vég, amire túl sokat már nem is kellett várni. Egymás karjaiban maradtunk még egy pár percig és mindketten megnyugodva és kielégülve térhettünk vissza a valóságba. Maradt idő még egy kis utójátékra és további beszélgetésre is, majd mivel nem akartam visszaélni vendégszeretetével, ismét a fürdőszoba felé vettem az irányt, aztán pedig nagy ölelések, puszik és kölcsönös jókívánságok közepette búcsúztunk el egymástól a következő találkozásig.

Elégedettség és Ajánlás: Larával minden egyes alkalommal nagyon izgalmasak és mozgalmasak a találkozóink. Hihetetlenül erős szexuális kisugárzással rendelkezik és tudja miként kell bánni a férfiakkal, emellett pedig beszélgetőpartnernek is kiváló. Mindenkinek bátran ajánlom, elsősorban a milfek rajongói számára, a magam részéről pedig bízom benne, hogy még nagyon sokszor visszatérhetek Hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lebowsky17 beszámolója
2019-09-18 22:07:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt. Gyorsan lényegretörően egyeztettük időpontot, a részletekkel tisztában voltam, hiszen nem először beszéltünk. Rugalmas volt, egy órán belül tudott fogadni.

Lakás: Tégla :) tömbház. semmi extra, a célnak tökéletesen megfelel. Lara a diszkrécióra nagyon ügyel, tessék ebben partnernek lenni! :) Franciaágy, vendégnek, ruhának és persze a vendéglátónak 2 fotel. tv diszkrét zene. :) Fürdő rendben semmi extra, bőséges tusfürdő és szájvíz választék, tiszta puha törölköző....

Külső: Egyértelműen a képeken látott istennő. :) Az arcára nagyon kíváncsi voltam, és nem csalódtam! Régóta a kedvencek közt van igen előkelő helyen, de valahogy eddig nem jött össze a találka. :) Arisztokratikus megjelenés, a társaságában önkéntelenül is összekapja magát az ember.

Hozzáállás: Maximálisan rám figyelt. :) egy órát terveztem, de közben hosszabbítottunk! :D

Együttlét: Fürdés után a szobában azonnal hozzámsimult levette rólam az alsót, és szószerint kézbe vette az irányítást. ...majd rögtön utána szájba. :) Pillanatok alatt keményre varázsolt, amit szemmel láthatóan elégedettségel vett tudomásul. ...nem folytathattuk így hiszen törleszteni valóm volt, ezért hanyatt feküdt az ágyon és szét tárta előttem a gyönyörök kertjét. :) Lara szereti ha nyelvvel kényeztetik, én pedig imádom Larát nyelvvel kényeztetni! :) hosszan zajlott ez a rész, és hálaégnek nem eredménytelenül. Lara minden porcikája reagál a és kommunikál, isteni őt kényeztetni. Természetesen ezek után ő sem volt rest, szájával óvszert varázsolt a barátomra ami azóta is büszkén meredezett. hanyatt fektetett és belém szeretett volna ülni, de megkértem hogy előtte a számra üljön, had leheljek pár csókot arra a mesés csiklóra. :) Ezután már nem lehetett megakadályozni abbn hogy belém üljön. meglovagolt, majd a kedvenc pózára váltottunk a kutyusra. Gyönyörű formás popsija felől hatoltam be, és tempósan szeretkeztünk... hamar végem lett ezek után. :) Mellé omlottam az ágyra és beszélgettünk. Jó vele beszélgetni, megtaláltuk a közös hangot.

Az órára pillantva láttam, hogy az egy óra nagyon kevés lesz ezért megegyeztünk hogy hosszabbítunk. :) Kézbevette a barátomat, higy megvizsgálja lessz-e értelme a folytatásnak. Kisbarátom nem hagyott cserben keményen nyújtózkodott a repetáért amit Lara nagyon finom szájmunkával jutalmazott. Mielőtt ismét elementem volna, szóltam hogy én még szeretnék törleszteni, amit örömmel vett. Lassan a csikis nyakától lefelé haladva feltérképeztem a testét, majd hosszan, tényleg hosszan elidőztem a combok közt. Végtelen csókba fonódtam Lara puncijával, és nem jöttem fejebb csak két orgazmus után.

Ezután oldalról hatoltam be Ő pedig nézte ahogyan ki-be járkál a barátom..... izgató volt, hogy szereti nézni! :) ...megint hamar végem lett egy hatalmas orgazmussal.

..kb itt realizáltam, hogy az extra idő is letelt.. gyors zuhany, búcsúzás fájó szívvel..

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom. Ő a nagybetűs NŐ! Szép, intelligens, ördögien szexi. Azthiszem nagyon könnyű lehet beleszeretni, én lehet hogy ki is próbálom. :) ...az a minimum, hogy visszajáró vendég leszek. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Besucher beszámolója
2019-06-06 23:22:50
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon előzetesen érdeklődtem, majd mikor kialakult a napi lehetőség újra egyeztettünk, és a megbeszélt időre mindketten megjelentünk a randin.

Lakás: Lakás tökéletes, egyedül várt, nálam is elhangzott az intelem a csendes beszédre, a vékony falak és a szomszédok miatt. A parkolás fizetős, és nagyon felkapott hely alig van parkoló, aki jót akar annak inkább a BKV-t javaslom. Fürdő OK, vigyázni kell, nehogy szétáztass mindent. :)

Külső: Magas, karcsú, szép szőke hölgy, kis átlátszó ruhácskában várt, ami hamar lekerült róla. Aranyos kis mellei vannak, képein a feneke fogott meg, ami élőben is tetszett.

Hozzáállás: Igen határozott, tudta miért és mennyi időre mentem,( fél órám volt csak) ennek megfelelően kicsit csevegtünk, majd a fürdőbe invitált, aztán irány a nagy francia ágy.

Együttlét: Nem fogok most regényt írni, ezért dióhéjban a lényeg: A hirtelen jött meleg miatt nagyon melegem volt, ezért passzivitásba vonultam, és hagytam magam kényeztetni. Amikor kicsit vissza akartam adni a kényeztetést egyből jelezett, hogy hol szereti inkább, azonnal a tettek mezejére léptem és én is kényeztettem kicsit. Majd ismét jelzést kaptam, mondta, hogy hátulról szereti. Ebben is megegyezett az ízlésünk, tehát nem ellenkeztetem, tettem amit a helyzet megkívánt. Így ért véget az fél órás együttlétünk. Frappánsan, "katonásan", gyorsan lezavartuk a fél órát, picit bizonyos részeket még élveztem volna, de sajnos a szoros idő...... :) . Kis levezető beszélgetés, és már mentem is tovább.

Elégedettség és Ajánlás: A fél óra kevés volt,érzésem szerint még lett volna mit kipróbálnunk,legközelebb remélem lesz alkalmam bepótolni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Maybe21_archivalt2022 beszámolója
2018-08-03 19:57:53
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Levélre válaszolt kedvesen, telefont is felvette, hamar megbeszéltük, nagyon kedves volt telefonban.

Lakás: XI. kerületi társasház, BKV-val parádésan megközelíthető. Azért húztam le, mert Laraa figyelmeztet csendesen lenni, ami engem nem zavart, de ha valaki hangosabban, üvöltve élvez, akkor az nem preferált.

Külső: Meseszép nő. Az igazi olyan elegáns hölgy, akit megnézel a színház folyosóján, hogy de letepernéd. Képeken láthatóan mesés alakú.

Hozzáállás: Nagyon kedves, nagyon értelmes beszélgetőpartner, kezdeményezi ezt, tényleg meberileg nagyon jó.

Együttlét: A franciája eddig legjobb volt, amit próbáltam! Lehet a meleg miatt vagy én nem tetszettem neki, de a pózok közül elkezdte, amit kértem, 30mp után váltottunk amire ő szeretett volna, azaz hátulról. Utána ebből nem szeretett volna váltani, ami nem tetszett annyira, sajnálom, hogy nem gyönyörködhettem különböző pózokban. De nem bírtam sokáig, mert az élmény isteni.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves, gyönyörű hölgy, nagyon tetszett, csak sajnálom a pózszegénységet.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Caulfield beszámolója
2018-07-11 15:45:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Néhány hónappal ezelőtt egyszer már jártam Laránál, és úgy éreztem, itt az idő, hogy ismét felkeressem. Hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam, és szerencsémre rögtön felvette a telefont, majd sikerült is még aznap délutánra egyeztetnünk egy randit, mert pont volt még egy szabad időpontja.

Lakás: Célnak tökéletesen megfelelő, kellemes, hangulatos lakótelepi lakás, ami praktikusan és mégis otthonosan van berendezve, és ahol ezúttal is mindenfelé rend és tisztaság fogadott. Mivel Lara egyedül van a lakásban, nem kell attól tartanunk, hogy bárki mással is összefutnánk. A tetthely is tágas, ahol nagy franciaágyon lehet hódolni az erotika örömeinek, a falon pedig több tükör is található stratégiailag elhelyezve, így a mozizás szerelmesei is megtalálhatják számításaikat. Egyetlen apró negatívum talán a fürdőszobában a zuhanyzófüggöny hiánya, de némi odafigyeléssel azért elkerülhető, hogy eláztassuk a fürdőszobát, nekem legalábbis sikerült.

Külső: Akárcsak első látogatásomkor, ezúttal is egy nagyon kedves, csinos, érett nő nyitott ajtót nekem. Nem a hagyományos értelemben vett bombázó, inkább a sokunk fantáziájában élő szomszédasszony típus, aki erőteljes szexuális kisugárzásával és kacér tekintetével könnyen beindítja az embert. Lara viszonylag magas, nőiesen karcsú formákkal, hosszú combokkal és homokóra alkattal van megáldva. Cicijei formásak és tenyérbeillőek illetve kimondottan érzékenyek (erről majd később) a popsija pedig szintén szép, gömbölyű formájú, de legjobban talán szemei fogtak meg, melyek őszinte kedvességet és vidámságot sugároznak. Összességében egy negyvenes évei elején járó, fiatalos, nagyon jól karbantartott hölgy, kiírt életkora szerintem megfelel a valóságnak.

Hozzáállás: Már első alkalommal is elég jól egymásra hangolódtunk, de ezúttal sikerült még egy lapáttal rátennünk és még jobban összecsiszolódnunk minden tekintetben. Lara is végig kezdeményező volt, így nagyon tartalmasan töltöttük ki az egy órát.

Együttlét: Érkezésemkor már ismerősként, nagy puszikkal fogadott és kedvesen beinvitált szentélyébe. Lenge, fekete ruhát viselt, ami sok mindent sejtetni engedett magából és kellemes látványt nyújtott, amint előttem sétált benne. Leültetett és itallal kínált, majd megbeszéltük kivel mi történt előző látogatásom óta, illetve a foci vb eseményeiről is ejtettünk pár szót. Amikor úgy érezte itt az idő, tiszta törölközőt adott kezembe, és bár már ismertem a járást, azért Lara is elkísért a fürdőszoba felé, nehogy véletlenül eltévedjek. Mire visszatértem Hozzá, már csak bugyiban és melltartóban várt rám. Először álló helyzetben kezdtük el felderíteni egymás testét simogatások és apró csókok formájában. Kezével lenyúlt lábam közé és örömmel állapította meg, hogy már ekkor jól állt, aminek kell, és persze az én kezeim is elkalandoztak erre-arra. Ekkor kerültek le rólunk az utolsó ruhadarabok, majd az ágyon fekve folytattuk az ismerkedést hasonló módon. Csókolgattam, ahol éppen elértem: lábát, popsiját, cicijeit - ez utóbbiak kifejezetten érzékenyek, ezért nagyon finom, óvatos bánásmódot igényelnek - majd nyakától szisztematikusan lefelé haladva cicijein illetve hasán át végül megérkeztem öléhez, ami nagyon szép puncit rejt. Nem estem egyből neki, alaposan körbejártam és csak finoman láttam hozzá. Hamar megérkeztek az első sóhajok, halk nyögések, illetve verbálisan is többször tudtomra adta, hogy pontosan így szereti, de magam is éreztem, hogy jó úton haladok. Néhány perc múlva meg is hozta gyümölcsét ténykedésem. Magához húzott és olyan erősen szorított combjai közé, hogy nem volt más választásom, mint folytatni. Teste tekintélyes rángásokkal jutalmazott meg és meglepetésemre még jó fél perc elteltével is újra-újra összerándult a legfinomabb érintésre is. Ritkán lehet ennyire biztos benne az ember, hogy valóban sikerült örömet szereznie partnerének, de ezúttal semmi kétségem nem volt efelől, amivel rögtön le is tettük az alapjait egy kellemes együttlétnek.



Szemembe nézett és azt mondta, most ő következik, hogy megpróbálja viszonozni kedvességemet. Gumit húzott, majd kellemes, változatos franciába kezdett, sok féle elemet variálva, a szemkontaktus pedig szinte folyamatos volt közben. Már nem sok kellett volna, hogy kivégezzen, de jobban szeretem ha a rendeltetésszerű helyen ér el a vég, így amikor megkérdezte, csináljuk-e valamit mást, igennel feleltem és hátulról merültünk el egymásban. Bár első körben nagyon hamar megadtam magam, de ilyen felvezetés után ez talán érthető is. Miután megtörölgetett, elterültünk egymás mellett az ágyon és meghitt, vidám hangulatban beszélgettünk az élet különböző dolgairól. Lara beszélgető partnernek is ideális, mert sokoldalúan művelt és rengeteg témában jártas.



Hamar éledezni kezdtem, ami az ő figyelmét se kerülte el. Egy bevezető olajos, lingam szerű masszázzsal nagyon gyorsan harcképes állapotba hozott ismét. A védőfelszerelés felhelyezése után némi újabb szembenézős franciás kezelés következett, amihez ezúttal a lábaim közé beülve helyezkedett el. Ezek után már nem volt más hátra, mint előre. Hanyatt feküdt és kezével elkezdett kicsit játszadozni punciján, mielőtt missziben beléhatoltam volna, amire eddigre már mindketten nagyon vágytunk. Visszajelzései alapján a kezdeti lassabb tempóról hamar gyorsabb fokozatra kapcsoltunk, ő pedig megragadott fenekemnél és mintegy nyomott magába a számára kívánatos ütemben. Közben átöleltük egymást és időnként olyan erősen szorított magához, hogy már-már attól féltem, összeroppantjuk egymást. :) Ekkor szállt el Lara másodszor, olyannyira, hogy kis pihenőt is kellett tartanunk, mert hiperérzékeny lett a puncija.



Amikor azt mondta, hogy már rendben van, oldalról folytattuk. Eközben jegyezte meg, hogy nézni is nagyon szereti, és mivel ebben a pózban tökéletes rálátása volt mindenre, így ezt kedvére meg is tehette. Viszont mivel ő is hátulról szereti legjobban, ezért javasoltam, hogy azt válasszuk a véghajrához. Eddigre már egyikünk se fogta vissza magát, és így folytattuk egészen kifulladásig. Nagyon kellemes látványt nyújtott Lara ebben a pozícióban, amit hol a tükörben csodáltam meg, hol pedig az elém táruló valóság formájában. Közben a ventillátort is be kellett kapcsolnunk, mert már kezdett nagyon melegünk lenni, hiszen alaposan megizzasztottuk egymást. Először azt hittem nem fog összejönni a második, de aztán sikerült megtalálnunk a tökéletes szöget és ritmust, aminek köszönhetően másodszor is siker zárta történetünket. Bár neki a harmadik már nem jött össze (elmondása szerint ritkán szokott ennyi idő alatt), de így is kihoztunk egy 2-2-es igazságos döntetlent, a 11-eseket pedig majd talán legközelebb lejátsszuk. :)



Bár időnk már nagyjából lejárt, mégis megkínált még egy csésze finom teával, amit közösen elfogyasztottunk további kellemes társalgás közepette. Viszont nem akartam azért visszaélni vendégszeretetével, ezért mikor üres lett a poharam, felálltam és felöltöztem, majd nagy ölelések, puszik és kölcsönös jókívánságok kíséretében búcsút vettünk egymástól a következő találkozás reményében.

Elégedettség és Ajánlás: Lara ismét bizonyította, hogy egy nagyon kedves, intelligens, odaadó és nem utolsósorban dögös hölgy, akivel figyelmességének illetve tapasztalatának köszönhetően nagyon kellemesen és tartalmasan lehet eltölteni az időt. Mindenkinek bátran ajánlom, leginkább persze a milf korosztály kedvelőinek. Szerintem részemről is lesz még folytatás.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fairman beszámolója
2018-06-23 13:05:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Régebben többször kerestem, nem sikerült elérnem. Forró csütörtök reggel újból próbálkoztam, végre sikerrel. Megnyerő hang tájékoztatott a lehetőségekről és arról, hogy a mai nap már nincs mód a találkára. A következő napra sikerült időpontot egyeztetnünk, amire másnap kért egy megerősítő sms-t. Ezt természetesen a megbeszélt időpontban el is küldtem, amire nemsokára válaszként elküldte a címet.

Lakás: Péntek kora délutáni gigacsúcs a városban a hétvégi repülős rendezvény miatt, de komoly ráhagyással indultam, így pontosan érkeztem a helyszínre. Régebbi panel. Könnyen megközelíthető, jó parkolás, ami fizetős. A bejutás könnyű, a lakás célnak megfelelő. Lehetne hosszan ecsetelni a berendezést, de ez nem lakberendezési fórum. Látszik, hogy egy gondos, jó ízléssel bíró asszony keze, lelke van a dolgok mögött. Hangulatos gyertyafény, kellemes soul zene, finom illat a levegőben. A fürdő célnak megfelelő, minden ami a frissüléshez szükséges megtalálható széles választékban.

Lara személyisége magasan felülmúlja lakás minőségét, sokkal jobbat, szebbet érdemelne.

Külső: Lara magas, karcsú elegáns dáma. Igen, első ránézésre is inkább egy arisztokrata hölgynek néz ki, mint egy ... Szépséges szőke haj, nemes arc, ragyogó sötétbarna szemek, igéző piros ajkak. Összhatásában magasan felülmúlja a fotóit. Úgy látszik a telefonbeszélgetésünk alapján megfelelően szimpatikusnak talált, mert a megérkezésemkor meleg öleléssel és puszival fogadott. Kedvesen beinvitált és kávéval, vízzel kínált. Kicsit beszélgettünk a közlekedési helyzetről és egyéb napi dolgokról, majd a fürdőbe irányított. Kellően felajzva tértem vissza és ezt láthatóan örömmel fogadta.

Hozzáállás: Lara igen kifinomult intellektus, azaz pontosan tudja mennyire legyen kezdeményező és elfogadó. Okos, intelligens nő, akinek fontos, hogy milyen ember ér a testéhez. A vágyak csillapultával kávéztunk és a világ dolgairól beszélgettünk, úgy mintha réges-régi barátok lettünk volna.

Együttlét: Átölelt és érzékien kérdezte, hogy mit is szeretnék. Hagyd magad kényeztetni - súgtam a fülébe. Ezt valóban nagy örömmel vette, s én nagy örömmel tettem. Megszabadítottam apró fehérneműjétől és illatos puha fehér testét, mindenhol finoman kézzel, szájjal kezdtem felfedezni és kellő mértékben izgalomba hozni. Érezhető volt, hogy tevékenységem izgatóan hat rá, s egy idő után viszonozni kívánta . Nem tudom, hogy a "kollégák" milyen módon tudják pontos időrendbe leírni a "papás-mamás" minden részletét, én nálam az erotikus forróság ideiglenes amnéziát okozott. Utólag láttam, hogy több tükör is található, de én inkább direktben néztem Lara kívánatos, izgató testét. Arra azért jól emlékszem, hogy harckészültségem meglepően hosszú ideig tettre kész volt, amit Lara őszinte erotikus kisugárzásnak tulajdonítok. Az biztos, hogy mindketten élveztük ezt a felnőttes hancúrozást. Úgy érzem minden olyan tevékenység a kedvence, ami jó neki is. Talán nem tévedek, de semmi megjátszást nem tapasztaltam örömében. Remélem a következő alkalmakkor forró ajkának ízét is megismerhetem.

Elégedettség és Ajánlás: Ilyenkor szokták azt írni, hogy nem szívesen ajánlom, mivel megtartanám magamnak.

Sajnos erre nincs mód, ezért olyan férfiaknak (nem fiúknak) ajánlom, akik tisztelik a nőt és szeretkezni akarnak, nem dugni. Akiknek fontos a partner öröme is, akik figyelnek a másikra és fontos az érzelmi rész, még ha csak egy-két órára szól is. Én biztosan meglátogatom újból, hiszen az egy óra igen kevés egy ilyen kifinomult vonzó, kedves hercegnőhöz.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Caulfield beszámolója
2018-04-24 23:33:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre felvette és másnap délelőttre beszéltünk meg egy találkozót, amit aznap reggel még indulás előtt pontosítottunk. Ekkor kaptam meg a pontos címet is.

Lakás: A lakás belülről is jó állapotú, szép és otthonos. Rend és tisztaság uralkodik minden részében. Lara egyedül van a lakásban, így nincs jövés-menés, csak a szomszédból szűrődött át némi zaj a vékony falaknak köszönhetően, de nem volt zavaró. A tetthely is tágas, praktikusan berendezett, ahol kényelmes franciaágyon lehet hódolni az erotika örömeinek. Közben végig kellemes zene (azt hiszem Norah Jones) szólt, ami abszolút illett a találkozó jellegéhez, a falon pedig több tükör is van, amiben nyomon lehet követni az eseményeket. :) A fürdőszoba is jól felszerelt és tiszta, zuhanyfüggöny híján viszont kicsit óvatosan kell zuhanyozni.

Külső: Az ajtón belépve egy magas, hosszú combú, szőke teremtés várt rám, aki a magassarkújának köszönhetően még magasabb is volt nálam, ez azonban nem zavart, hiszen tudtam, hogy később majd úgyis egy magasságba kerülünk. :) Nem a klasszikus értelemben vett bombázó, sokkal inkább a kedves szomszédasszony típus, aki mellesleg kimondottan csinos és dekoratív. Nőiesen karcsú, igazi homokóra alkattal rendelkezik. Bár teste talán nem olyan feszes, mint egy tini lányé, nagyon szép, formás popsija illetve tenyérbe illő, érzékeny cicijei vannak. Szép arca szolidan és ízlésesen volt kisminkelve, szemei pedig már az első pillanatban magukkal ragadtak.

Hozzáállás: A kezdeti mérsékelt távolságtartása gyorsan átcsapott az ellenkezőjébe, így később már a kedves, közvetlen Lara társaságát élvezhettem. Egy órát töltöttem vele, ami nagyon kellemesen telt. Végig aktív és kezdeményező volt.

Együttlét: Érkezésemkor két puszival fogadott, majd bevezetett a szobába, és jó vendéglátóhoz illő kedves fogadtatásban részesített. Kávéval illetve vízzel is megkínált, de végül csak az utóbbival éltem. Mindketten leültünk és egy kis ráhangolódós beszélgetéssel indítottunk, mielőtt belekezdtünk volna az izgalmasabb dolgokba. Már közben se tudtam nem észrevenni, hogy nagyon szexi volt a rajta lévő piros fehérnemű, ahogy köntöse alól időnként kivillant. A zuhanyzást követően már az ágyon ülve várt rám, én pedig melléültem és elkezdtünk kicsit ismerkedni ölelések, simogatások és egyebek formájában. Egy idő után megkért, hogy segítsem le róla melltartóját, amit legjobb tudásom szerint megtettem, majd kérésére kényelembe helyeztem magamat, ő pedig egy nagyon jól felépített, kellemes stílusban előadott francia szólóba kezdett. Egyáltalán nem kapkodott, mielőtt még rátért volna a lényegre, alaposan körbejárta és finom csókokkal illette a környékét. Aztán kérésemre gumit húztunk, amit szakértő módon szájával helyezett fel, majd kezdődhetett az igazi 'kezelés'. Változatos technikával művelte és a különböző elemek széles skáláját vonultatta fel közben. Hol csak a végével foglalatoskodott, hol pedig mélyebben is eltüntetett ajkai között, miközben fürge nyelve is ügyesen és fáradhatatlanul dolgozott, időnként pedig kezeit is bevetette, hogy farkam egyik része se maradjon ki a jóból. Közben többször is mélyen a szemembe nézett, ami szintén jól esett. Egy idő után úgy döntöttünk, ideje, hogy a bugyi is lekerüljön és hogy más módon is feltérképezzük egymás testét. Úgy helyezkedett, hogy hátulról merülhessek el benne, én pedig nem ellenkeztem. Megmarkoltam popsiját és közepes tempóban kezdtem el mozogni benne. Mivel már nagyon felhúzott a franciájával ezért borítékolható volt, hogy nem sokáig fogom bírni és így is lett, de nem bántam, mert így is tökéletes volt.



Miután kicsit lenyugodtam, gondosan megtisztogatott, a két felvonás közötti szünetet pedig kellemes beszélgetéssel töltöttük ki, mely egyértelműen bizonyította, hogy Lara nem csak az ágyban érti a dolgát, hanem műveltségével és intellektusával is hódít, mivel mindenféle témában jártas. Amikor ismét éledezni kezdtem odalent, magához ragadta a kezdeményezést és felajánlott egy kellemes, lingam masszázsszerű kezelést, ami tökéletes felvezetése volt a második körnek és aminek köszönhetően hamar kellőképpen megkeményedtem. A védőfelszerelés megújítása és egy újabb rövid franciás felvezetés után megkérdeztem Larát, hogy bele ülne-e, amit örömmel teljesített. Fölém kerekedett, és nekem háttal kezdett lovagolni rajtam, úgy hogy közben a tükörben is láthassuk magunkat. Kezdetben még lassabban tette mindezt, majd belelendült és heves vágtába kezdett, olyannyira, hogy egy idő után lassítanunk kellett és felajánlottam, hogy pihenésképpen váltsunk, hadd támadjak szemből is egy kicsit. Kezeivel többször is odanyúlt fenekemhez és mintegy húzott magába illetve diktálta a tempót. Egy idő után aztán javasolta, hogy forduljunk, és ismét hátulról menjek. Eddigre már ő is kellőképpen izgalomba jött, így könnyedén merültem el benne, és nem kellett visszafognunk magunkat. A hanghatások is egyre fokozódtak részéről, erősödő sóhajok, nyögések illetve biztató szavak formájában. Felvettük egymás ritmusát és hosszas, intenzív hajrába kezdtünk. Néha a tükörre is vetettem egy pillantást. Izgató látvány volt, ahogy elvegyültünk egymásban és testünk összeforrt. Még korábban megtudtam tőle, hogy ez a póz a kedvence és így tud legkönnyebben ellazulni illetve eljutni a csúcsra. Ez számomra egyben felhívás is volt, így mindent megtettem annak érdekében, hogy ez be is következzen, és végül ha minden igaz sikerrel is jártam. Egy kicsivel megelőzött, de végül majdnem egyszerre élvezhettük kitartó munkánk gyümölcsét. Utána még maradt egy kis időnk, így folytattuk a beszélgetést. Bár egyáltalán nem siettetett, azért nem szerettem volna visszaélni vendégszeretetével. Megkérdeztem belefér-e még egy gyors zuhanyzás, amire igenlő választ kaptam, utána pedig öltözés és távozás, de előtte azért még ölelés, nagy puszik illetve mosoly kíséretében búcsút vettünk egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Lara személyében egy nagyon kedves, odaadó hölgyet ismertem meg, aki korosztályának megfelelően figyelmes és tapasztalt, akivel minden szempontból kellemes és izgalmas az együtt eltöltött idő. Erős szexuális kisugárzással rendelkezik és tudja miként kell bánni a férfiakkal, emellett pedig beszélgető partnernek is kiváló, így a szünetekben se kell unatkozni. Mindenképpen ajánlott kategória, főleg a milfek rajongói számára. Valószínű én is visszatérek Hozzá, mert bőven lenne még mit kipróbálnunk. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
eyedbear beszámolója
2017-12-19 19:30:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel simán ment. Egyből felvette. Mindenben készséges volt, segített. Időpont egyeztetés könnyen ment. Rugalmas volt.

Lakás: Szép, kényelmes tiszta lakás. Csak mi voltunk. Semmi zavaró körülmény. Odatalálás nagyon könnyű, simán ment. Parkolás nagyon könnyű volt. Közvetlen a ház előtt. Tömeggel is könnyű megközelíteni. BKK megállóhely pár lépésre. Helikopter leszállót nem láttam, de van elég hely annak is. Fürdő jól felszerelt, tiszta. Tusfürdők, szájvizek, kádkilépő, tükör(minden amik nekem kellettek). Tiszta törülköző. Ruhának van hely lerakni. Ágy kényelmes, nagy tiszta. Hangulatos esemény szoba.

Külső: Külsőleg nagyon szép, mint a képeken. Vékony formás, ápolt, illatos test. Szép arc (a képeken nem látszik). Belsőleg is nagyon szép, de azt nem láttam, inkább éreztem. :) Bársonyos, illatos bőr. Gömbölyű markolni való popsija. Formás lábai. Kedvenc testrészem a nagy ajkak. :) nagy, formás. Izgató látvány. Érintése tovább növeli az érzést. Mellei átlagos méretűek, formásak. Jól kézbe illik. Én szeretem a kicsi bimbó udvart, és hegyes, jól reagáló bimbókat, az övé ilyen.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező volt. Nagyon kedves. Barátnő filing. Érdeklődik, kérdez figyel. Persze diszkréció megvan, amiről nem akarok beszélni, nem kérdezi. Igyekszik kiismerni, hogy minél jobb élményt adhasson. Jól lehet vele beszélgetni, művelt, választékosan beszél. Testi értelemben is kezdeményező. Masszázs jó érzés. Masszázs olaj van. Isteni francia. Aktívan részt vett mindenben. Minden kérésem teljesítette. 2 óra volt, pikk pakk elment.

Együttlét: Mit csináltunkő Kétszer kávéztunk. Előtte, meg utána. Megbeszéltük hogy ami közte volt, az igazából kettőnkre tartozik, ezért kicsit diszkréten írom. Amiket igénybe vettem: Masszázs (oda-vissza). Gumis francia. Közös maszti. Kézi levezetés. Zacsi kényeztetés. Genetikai információ hordozó, testre befejezve. Mindegyik jó volt. Élveztem.

Hogy mi a kedvence azt nem tudom sajnos, mert nekem, az úgy 3 órába szokott kerülni, alaposan kiderítsem. És se időt nem kértem tőle erre, sem nem kérdeztem akarja-eő De az én teljesítményem úgysem érdekes itt beszámolóban, a hölgyről kell minél több információt adni, tudtommal.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam. Ami volt bennem, kihozta belőlem. + beszélgetés, maximális kedvesség, barátnő filing. Ajánlom mindenkinek. Testi és lelki téren is élmény vele. Jó volt.

Rózsaszálak száma kb. szokásos, azt mondanám szolidabb is talán.

Előre adtam, nemsok szó esett róla.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
m.akos beszámolója
2016-05-14 14:02:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Szinte azonnal tudott fogadni, picit kestem de lett harag belole :)

Lakás: Regebbi panel

Tiszta turcsi

Külső: Jo bőr! Latni es erezni kell!

Hozzáállás: Szuper (a masszazst majd legkozelebb kiprobalom)

Együttlét: Ok

Elégedettség és Ajánlás: Ok

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cfnmparty beszámolója
2016-04-14 16:20:41
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Mindenre készségesen válaszolt. Sikerült egy közeli időpontot is egyeztetni.

Lakás: Még régebben voltam nála, akkor a Bartók Béla úton fogadott, nem tudom, hogy most is ott várja-e még a vendégeket. Eléggé puritán lakás volt. A szoba teljes felszereltsége egy matrac volt a padlón. A fürdőszoba az nagyjából rendben volt (kád van, ha valakinek ez szempont), többféle tusfürdő.

Külső: Ő van a képeken, és úgy is néz ki, mint a képeken. Szép nő, az arca is nagyon szép.

Hozzáállás: Nem tudom, hogy velem volt-e baj, vagy csak egyszerűen lassabban oldódik, de eleinte kissé tartózkodó volt. Aztán azért feloldódott, és a végén még egy jót beszélgettünk is.

Együttlét: Annak megfelelően, hogy az elején tartózkodó volt, kicsit döcögősen indult a dolog, de végül minden a helyére került. Amit szerettem volna, megkaptam.

Elégedettség és Ajánlás: A kezdeti zavarok után azt mondhatom, hogy jó szájízzel és egy kellemes élménnyel gazdagabban távoztam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tf3868 beszámolója
2015-02-18 19:30:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment,telefonon elsőre kapcsolatba kerültünk.

Igaz akkor a randi nem jött össze, de ami késik az nem múlik.

Lakás: Célnak teljesen megfelelő, rendezett minden volt mi szükséges.

Külső: Szuper és annál is szebb. Már a képei alapján is éreztem ide el kell mennem, de a személyes kontaktus után tudom egy pipa megint a bakancslistámon!

Bár most már ő további meglátogatása meg felkerült!

Hozzáállás: Tündér és angyal akiben egy ördög veszett el!

Nem részletezem egyszerűen csodás volt!

Intim részek a mi dolgunk!

Együttlét: Kettőnkre tartozik maradjunk annyiban, hogy élmény volt!

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedetten távoztam, de csak arra gondolva mikor fogok újra visszatérni!

Na vannak azért még dolgok amikre vágyom, de legfőképpen talizni Vele!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.