SzexpartnerKittike+36 70 / 742-3697Budapest XIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Kittike vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIII. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 742-3697 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
53 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
90 cm
Derékbőségem
62 cm
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 19 óráig
kedd:
10 órától 19 óráig
szerda:
10 órától 19 óráig
csütörtök:
10 órától 19 óráig
péntek:
10 órától 19 óráig
szombat:
11 órától 17 óráig
vasárnap:
11 órától 17 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
35
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
2545622x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Barna
Alkatom
Sportos
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves, csinos, feszes testű, szilkonos bombázó vár! Bocsi, de csak számkijelzéses hívásokat fogadok!
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
nem
Csók (szimpátia alapján)
igen
S/M
igen
Bizar
nem
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Kamerázás
nem
Fotózás
ha megkérsz
Szüzesség elvétel
nem
Leszbi show
nem
Mélytorok
ha megkérsz
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Enyhe domina
igen
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
ha megkérsz
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
ha megkérsz
Csúszka masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
igen
Elfogadott (53 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Tűzmanó beszámolója
2024-03-05 10:57:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kicsit késve írom az értékelést. Könnyen, egyszerűen, telefonon egyeztettünk. Minden úgy történt, ahogy megbeszéltük.

Lakás: Modern lakás, tökéletes az ilyen 'randikra'

Külső: Egy igazi pornós külső, brutál szilikon cicik. Azt kapsz, amit a képeken látsz.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező, mintha ismertük volna egymást.

Együttlét: Kittike nagyon jól franciázik. Egy fél órás találkozót beszéltünk meg. Mindent megkaptam. Igazi pornós francia.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
NRS beszámolója
2023-09-04 22:25:30
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt, kora du-i órákban simán elértem, két órával későbbre találtunk egy mindkettőnknek megfelelő egyórás időpontot. Száz év tapasztalata van a szakmában, pontosan tudja, hogy mennyi kedvesség kell és mennyi lenne már túl sok, nem lekezelő, nem kioktató, nem variál semmit, ez kifejezetten tetszik benne. Nyíltan őszintén, lényegre törően és érthetően beszél.

Lakás: Voltam nála korábban luxusabb helyen, de onnan sajnos költözni kellett. Az átmeneti, portás hely után végre itt most nincs fontoskodó recepciós bácsi, átlagos társasház, jó állapotban levő lakása. Minden rendben, minden tiszta és karbantartott. A fürdőben kád, a zuhany jól működik, sok tusfürdő, többféle szájvíz, puha rendes törölköző. A hálóban strapabíró nagy ágy, egy szék a férfiember cuccainak. Tükör is van az ágy mellett, megéri benne mozizni. Van mit!

Külső: Hihetetlen bombázó! Fogalmam sincs hogy tartja magát ennyire csúcsformában folyamatosan, nincs mit hozzátenni, brutál top-pornósztáros külső. Mindene ápolt, illatos. Az arc mindenkinek mást jelent, nekem az övé tetszik, szexis. ne egy kifinomult érzéki barátnőt várjon senki, inkább a fullos, szilikonos ajkú, de étvágygerjesztő dögös csajszit. Aranyos, laza, szeret dumálni és tud is, de nagy pirospont, hogy közben nem felejti el, hogy a te időd ketyeg, vagyis nem eldumálni akarja az órát és megúszni, mint ezren mások.

Hozzáállás: A kezdeményezéssel nincs gond. Egy mondatban összefoglalom, úgy fogja érezni magát mindenki, mintha a diszkóban a legdögösebb csaj kicsit becsiccsentett volna és épp nekiesni készül, hogy szétszedje. :)

Együttlét: Két egyéb lehetőségre neveztem be, a mélytorokra és a csókra. Mindegyik megérte. A szájmunka iszonyat, imádja, nyeli a brét, ameddig csak tudja. Élvezte, néha megállt levegőt venni, meg nyelni párat, addig nevetgélve váltottunk pár szót, majd csapott is le vissza a farkamra, mint valami ragadozó sas. A csók nem (sem) a romantikus barátnős csók volt, megpörgeti a nyelveinket, aztán vissza cumi üzemmódba. A vegyvédelem felszerelése után kutyust javasoltam, hát olyant pucsított, hogy azt hittem a plafonig tolja fel a seggét. Hatalmasat csattogtunk, tolta hátra magát, figyelt az ütemre és próbálta felvenni, nagyon komoly performansz volt részéről. Utána kicsit misszi, itt nem tudtam betelni a kemény és gyönyörű gigacicikkel. Élvezte, vonaglott (legalábbis igen jól játszotta) majd a vége előtt rám nézett és azt mondja: vedd ki hadd szopjalak le! Gondolom nem kell mondani, hogy ez hogy esett, azonnal téptem is le a gumit és toltam a szájába torokig, ő pedig az utolsó utáni cseppet is kiszívta belőlem. A legszebb az egészben, hogy el se akartam hinni, hogy ennyire komolyat tudtunk kettyinteni, mire így szól - na van még fél óránk, kicsi pihi aztán mehetne mégegy ugyanilyen. Kívánhat egy pasi ennél többető

Elégedettség és Ajánlás: Fülig ért a szám. Sok huszonéves átbaszós-megúszós kis fruska után a rutinos, tapasztalt Kitti olyan becsületesen és olyan színvonalon látott el, hogy kb egy napig nem tértem magamhoz és nem hittem el, hogy ilyen van. Remélem még sokáig elérhető marad. Ha fele ennyire jó csaj lenne akkor is kincset érne a kedvessége, lazasága és korrektsége, na meg amit az ágyban nyújtani tud. Ő nem írkál viber üzeneteket melletted, nem pörget tok-tok videókat, nem akar megúszni semmit és nem is kér előre semmit, abban az órában csakis a te szexistennőd. Fiatalok tanulhatnátok tőle! De sajnos manapság az a trend, hogy egyszer sikerüljön lehúzni a parasztot, aztán ne is lássuk többet, majd holnap is lesz madár... Nála erről szó sincs, magas színvonalat képvisel és tart is folyamatosan. Csillagos ötös Kittikének!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kyle09 beszámolója
2023-08-29 11:51:49
nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Külső: Kitti teste 10/15, teste miatt fiatalosabb arcra számítottam, de kedves, aranyos.

Hozzáállás: 100 kezdeményező, ugyanakkor irányítani is lehet, figyel rád.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
izirajder555 beszámolója
2023-08-27 23:38:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kovi26 beszámolója
2023-07-18 14:20:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, vissza csörgetett amikor neki alkalmas volt, kedves volt telefonban is, fél órán belül ott is voltam.

Lakás: Hibátlan, viszonylag új.

Külső: Tökéletes test, kérni se tudtam volna jobbat.

Hozzáállás: Nagyon kedves, kezdeményező, határozott de figyelmes.

Együttlét: Hihetetlen jó, tele szenvedéllyel, vad, imádom :)

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp igen.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
isup beszámolója
2023-04-25 22:58:10
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan felvette,korrekt egyértelmű informálás, aranyos a hangja.

Lakás: Mindenben megfelelt, tiszta,rendes igényes, otthonos....ami a leg tutibb,az a tükör az ágynál.

Külső: Arc kitakarástól nem kell parázni, nem az a lágy vonású kislányos arc, hanem az a szexis markáns, mégis van egy huncut kislányos báj benne... én imádtam. A teste, na az leírhatatlan egyszerűen tökéletes. Gyönyörű mellek, izmos popsi,csodás lábak, és az a kis dereka, a falat kis puncija...ÁÁÁÁ..10 ből 10

Hozzáállás: Kellően kezdeményezô,egy órát voltam. Kittike egy pillanat alatt magára hangolt, a kedvességével a lazaságával, mintha már régi barátok lennênk akik már régóta vâgynak egymásra. Ezt tanítani lehetne, nyoma sincs bunkóságnak, flegmaságnak,ridegségnek. Kedves és iszonyatosan tudja mi kell a pasinak.

Együttlét: Már előre megbeszéltük, hogy a teljes lehetőséget szeretném arcra élvezéssel, kf.val. Ma voltam nála, így még friss az élmény...Gyors zuhi utân, már egy gyönyörű fehérnemüben várt az âgyon ülve, és innentől elvesztem,..egyszer csak a szâjâba volt a farkam, feltérdelt négykézláb az ágyra, nekem szembe és úgy szopta a farkam,én az âgy szélénél âlltam rogyadozó térdekkel, közben a popsiját punciját simogattam, közben éreztem hogy koppig megy a cerkám a kis szájacskâjában...olyan francia leckét kaptam, hogy a szemem kijött mint a csigának. Aztán kértem hogy én is had nyalakodjak....jajj istenem az a finom punci, nyaltam faltam, az édes popsijába is bele bele nyaltam, ő aranyosan nyögdécselt, majd kéjesen szólt hogy ,,nyomd a farkad számba" PARANCS ÉRTETTEM gondoltam én, és szót fogadtam. Így ismét elkezdett kivégezni a szájával...gyorsan gumit kértem hogy addig is pihenjen a szerszám, de ne is reménykedj, Kitti nagyon tudja a dolgát és már csókolgat simogat, nincs üres járat, végig te vagy a fókuszban beszarás a csaj...így jött a lovacska a megbeszéltek szerint.Érzéki,és egyben vad, szeretkezés volt, hozzám simult, csókolgattuk egymást közben a csodás kebleit a számba adta ...hát végem volt ..mintha egy diszkóban felszedtél volna egy csajt egy egy éjszakás kalandra, nem akarja gyorsan letudni a numerát, részese akar lenni az egésznek, élvezni akarja..első körben így lett végem hatalmasat élveztem alatta, nem pattan le rólad, kifacsar rendesen, majd hagy lenyugodni.

Második menetre készen a pihi után, kaptam egy olyan mélytorkos francia leckét, hogy a végére törtem a magyart😁 Nehezen sikerült másodszorra elmennem de Kitti nem hagyta hogy álló cerkával távozzam, és kitartón csinálta,míg a végén csodás kis szájába élveztem.

Pihi közben kiderült hogy sok a közös témánk, ezúton is köszi Kitti a kis meglepit, meg a party ajánlót... Kittike csodálatosan éreztem magam amint tudok jövök újra!

Elégedettség és Ajánlás: Kittike csodálatos volt mindenben, ajánlom azoknak akik megengedhetnek maguknak egy kis luxus kényeztetést.Hozzá állás, külalak, jófejség, nem fogsz csalódni....

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Joker77 beszámolója
2023-03-14 15:44:11
isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, hamarsikerült megfelelő időpontot találni .

Lakás: Célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Mivel már voltam nála így tudtam mi vár. Pornós arc, hatalmas bomba mellek, lapos has, kerek fenék, brutális csaj.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt mint mindig.

Együttlét: Gyors zuhany majd a szokásos brutális francia. Majd nagyon megb..tam.

Elégedettség és Ajánlás: Remek választás még mindig.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pkovacs beszámolója
2023-02-21 11:39:49
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
alwayshorny28 beszámolója
2023-01-30 20:09:49
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kisjedi beszámolója
2022-11-15 17:46:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
outrun beszámolója
2022-08-10 09:10:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen elérhetô. Türelmesen válaszol bármely kérdésre.

Lakás: Minden szempontból rendben volt: nagyon tágas, és teljes volt a tisztaság.

Külső: A tökéletes test példája. Látszik a rendszeres edzés nyoma, hisz nem csak sportos, de izmos is. Arca is nagyon szép.

Hozzáállás: Türelmes és nagyon kedves. Egy órát voltam vele, és az ember érzése az volt, hogy folyton arra törekszik, hogy a partner egy perc üresjárat nélkül is folyton csak a csúcs körül legyen.

Együttlét: Bármit csinál az ember, mindenben tökéletes, de elôfordulhat, azon veszi észre magat az ember egy idô után, hogy már megint franciázás áldozatává vált. Az odaadása és rámenôssége francia terén hihetetlen.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, aki egy pokolian forró és egyedi együttlétre vágyik egy tüzes és gyönyörü nôvel.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tajo beszámolója
2022-08-06 06:46:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Tegnap voltam először Nála

Minden simán ment

Lakás: Abszolult tisztaság

Külső: Mint a fotókon,de azért élőben még jobb

Hozzáállás: Nem voltam még olyan lánnyal aki ilyen fantasztikus formákkal rendelkezik és még jófej és kedves is

Együttlét: Az extrákkal teli formációt kértem

Nem bántam meg,mindendben maximális volt.

Sőt a legvégén kaptam egy plussz extrát. Ami tényleg a kedvességére is utal🤗

Elégedettség és Ajánlás: Köszönöm,hogy találkozhattam Vele

Csók Kittike

Jövőhéten találkozunk🤗

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SteveRogers35 beszámolója
2022-07-09 19:50:51
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Könnyű volt, hamar sikerült elérni.

Lakás: 13 kerület, de én mindig találok szabad helyet.

Külső: Egyszerűen imádom, feszes, sportos, top baba.

Hozzáállás: Többször voltam már nála, mindig kedves, mosolygós. Hamar eltelik sajnos az egy óra.

Együttlét: Általában az orális nyelvlecke van terítéken, nagyon profi benne, igazi pornós.

Elégedettség és Ajánlás: Aki teheti, menjen, csalódni nem fog, bármit lehet tőle kérni, benne van mindenben.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
PETI 1977 beszámolója
2022-06-29 07:50:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Hátunk mögött majd egy évtizednyi ismeretséggel ,

Gördülékenyen szervezzük légyottjaink készséggel .

Közösen megtaláltuk az alkalmat a randira ,

Áldásunk adván egy újabb frenetikus party - ra ...

Lakás: Nemcsak a Házigazda csinos, hanem a kecó is ,

Valamennyi elem igényes, professzionális .

Patyolat fürdő, komfortos pihe - puha ágyikó ,

Melyről kacér pillantása máris több mint csábító ...

Külső: Feszes testű, csúcskategóriás, Elit SzexBomba ,

Mintha csak álmaim pornófilmjében leltem volna .

Formás combú, telt didkójú, Szuper Szöszi Amazon ,

Lételeme, hogy napestig járassák meg a faszon ...

Hozzáállás: Partneréhez példamutató a viszonyulása ,

Kizárván farkad idő előtti lekonyulása .

Kirobbanóan energikus személyes varázsa ,

Kéjmámoros testedzéssel ér fel látogatása ...

Együttlét: Minirucija alá nyúlva markoltam popsiját ,

Vehemens ajakkóstolóval indítván orgiánk .

Cickó habzsolás után délre tartván a buliban ,

Nyelvem alaposan serénykedett a szép nuniban .

Lucskos, gyönyörű puncijából patakzott kéjnedve ,

Orális ténykedésemmel orgazmusra késztetve .

Célzott rá, hogy itt az idő, oboázni lehetne ,

De Ő nem fából készült hangszert, hanem faszt szeretne .

Vad smárolásunk után így bekapta hát bránerem ,

Kőkeményen szanaszét cumizott Kedvenc Zsánerem .

Így érvelt, gecit akar, élvezzem arcára tejem ,

Spricceltem bájos pofiját, virult közben a fejem .

A második felvonásban észveszejtően kúrtunk ,

Missziben, doggy - ban, lovacskában mennyeit dugtunk .

A végén az ágy mellé térdelve spermát követelt ,

Extra adag dzsúz koktélom tátott szájába lövellt .

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy elkárhoztam ,

Szokás szerint perfekt kielégültséggel távoztam .

Vérpezsdítő, fantasztikus, lehet nincs is arra szó ,

Amit Vele átélek tökéletes csimborasszó ...

Elégedettség és Ajánlás: Nem tudom, hogy létezik - e még magasabb fokozat ,

De ha eszed veszted, mint én, függőség az okozat .

Baszás, szopás, mélytorok, pazar köpködős francia ,

Globális leápolásra Kittike garancia !!! ...











PETI 1977

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szundi2002 beszámolója
2022-04-29 18:55:21
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Szelíd_Srác beszámolója
2022-04-11 15:42:07
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Automatikus válasz üzenetből megtudtam a lehetőségeket és a financiális dolgokat. Telefonon próbáltam párszor, és a mai próbálkozás sikerrel járt és időpontot is kaptam kb 2 órával későbbre.

Lakás: Szép és rendezett lakás nem fiatal építésű társasházban. Rend volt mindenhol, a fürdőszoba jól felszerelt, a törölköző jó illatú. Parkolás fizetős, de lehet találni helyet a közelben, nem kell Kenyából begyalogolni. A közösségi közlekedőknek 1-es, vagy 14-es villamos opció.

Külső: Bomba testű és nagy szilikoncicis pornós megjelenés. 1 gramm zsír sincs rajta. Irigylem a genetikáját. :) Nagyon csinos.

Hozzáállás: Fél órára mentem, kezdeményező volt, a forgatókönyvet aktívan és együtt alakítottuk.

Együttlét: Tusolás után az akció szobában várt, az ágyon ült én pedig előtte álltamfemtről lefelé haladt rajtam, középen megállt, és kaptam egy komoly felnőtt filmes natúr franciát, aztán jött a szex, hátulról, utána lovaglóban. Így lett végem. Törölgetés után nagyon jó és erős hátmasszázs is belefért, végül egy zuhany, és távoztam. Mindenben ügyes, és mindent szeret. :)

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes volt. Minden volt, ami lehetséges, és talán kicsit több. A fél órám ki lett töltve, NEM lettem kifacsarva 5 perc után, és elküldve a 7. percben. :) Ez is hatalmas pozitívum. Ha itt leszek, akkor egészen biztosan megyek még.

Nagyon ajánlott.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Viktorjakab beszámolója
2022-03-30 17:30:42
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, kedves volt és alaposan átbeszéltük a tervet. Beletelt pár próbálkozásba, mire végül egyik alkalommal szerencsémre mindkettőnknek megfelelő időpontot találtunk, és pár óra múlva nála is voltam egy kellemes délutáni órában.

Lakás: Luxos lakás, portás van, de nem érdekli semmi, diszkréten be lehet jutni. Utána lépcső vagy lift, és végül egy csendes kis folyosó. A lakás top, ahogy a fogadó bizottság is, mely vendéglátómból és négy lábú alattvalójából állt. Szeretem az állatokat, szóval nem volt gond, bár ő nem szeretett engem, jól megugatott amin vendéglátóm csak nevetett. Fürdő is tágas és luxos, ahogy a szoba is. Nagy ágy, hely és fény is van elég, ahogy párna és kényelem is.

Külső: Képeknek és korának megfelelő, izmos-edzett, magaska, bemutatkozásnak is megfelelő bombázó. Óriási műcicik, feszes fenék. Bőre selymes és puha. Arca kedves és bájos, nincs ok tartani a kitakarástól, bár nekem speciel nem volt a zsánerem, de kedvességgel és kisugárzással kárpótolt. Boldogan és izgatottan haladtam a fürdő felé. Tangában és egy alig takaró felső darabban fogadott, magassarkúban. Ez se semmi, főleg ha valaki erre gerjed. Egyből az arcomba kaptam mindent és le is esett az állam, és úgy is maradt.

Hozzáállás: Varázsütésre kapcsolt át engem hétköznapi üzemmódból.. nem tudom mit vagy hogyan csinál de egyszerűen magával ragadja az embert. Fogalmam sincs mit mondott, de kb. egy pillantásában benne volt mindez: "Ezt tett csak ide, azt oda, gyere kövess itt egy cuki kutyus, ott találsz mindent ami kellhet, remélem minden tetszik, jól vagy ugyeő na akkor én itt várlak, ha kell valami csak szólj". Seperc alatt megnyugtatott és már vártam mik lesznek a fejlemények ha visszatérek a fürdőből.

Együttlét: Beinvitált a szobába, az ágyra. Általában nagyon lassan szeretem venni az első perceket. Így csak elhelyezkedtem kényelmesen, és kicsit szoktam volna a helyzetet de...

megkaptam a méltán híres egyedi, megismételhetetlen és ezerszer megénekelt franciát, és már hirtelen azt se tudtam hol vagyok. Legyen vége 1,5 perc alattő Vagy szóljak hogy lassítson és húzzuk el a kényeztetéstő Hebegtem-habogtam. Még senki se tudott így eltüntetni, vagy eltüntetni úgy egyáltalán, erre ő ilyen tempóban, bármi kellemetlenségtől mentesen, csúcs dinamikával állt neki franciázni, szinte azonnal. Nem tudom mennyi idő telt el és mi történt, mire magamhoz tértem már az arcát és száját törölgette, mosolyogva, kacagva, a jutalmat büszkén hordva. Földöntúli élmény volt. Kis szünet következett, a fürdőt is igénybe vettük. Második körben újabb csodás francia, aztán kutya póz következett. Hát, ezutóbbi is mint a képen, fergeteges.

Elégedettség és Ajánlás: Pornós szőke ciklon, egy ragadozó bombázó, egy süti árus kislány kedvességével. Számomra eddig abszolút legjobb mélytorkos francia, kérdés nélkül, meg se közelítve. Páratlan órát töltöttem vele, eddig egyszer. Azóta se tértem magamhoz.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
JackoB beszámolója
2022-03-12 20:49:44
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, elsőre nem vette fel, de kitartó voltam. Meglett az eredménye.

Lakás: A lakás előtt volt parkoló, könnyen odataláltam. A lakás célnak megfelelő.

Külső: Bomba csaj, pont mint a képeken. Feszes szilikon cicik, imádtam őket. Kerek popó, formás test.

Hozzáállás: Szerintem a legjobb a hirdetők között. Tudja mi kell a férfiaknak. Kérés nélkül meg is adja.

Együttlét: Franciát beszéltünk meg. NFVSZ, KF, Mélytorok. Az elején kissé félénk voltam, de gyorsan ellazultam. Jól fogadta a keményebb dolgokat is. Volt minden ami egy pornóban is.

Gyors zuhanyzás után simi, csókcsata, majd belekezdett az utánozhatatlan franciába. Szeretem ha valaki vadul belekezd a szopásba, végig mélytorok és nyelte-nyelte a f%%szt. Imádtam. Mikor rájöttem, hogy sok más lánnyal ellentétben tényleg nem veszi zokon hogy kényszer franciázni kell, hát mit is mondjak megfogtam a fejét és szóbszerint megbasztam a torkát. Volt fejet lelógatós, hanyattfekvős és minden ami csak eszembe jutott. Elsőre gyorsan kivégzett,..... Egy masszázst követően a forgatókönyv hasonló volt. Tiszta, igazi nagybetűs PORNÓ.... Imádtam :D

Elégedettség és Ajánlás: Szuper votl. Csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
walter7889 beszámolója
2022-03-06 14:41:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Aznap délelőtt egyeztettünk telefonon.Szerencsém volt délutánra kaptam idöpontot.

Lakás: A lakásban rend van.Fürdőszoba tiszta ,törölköző száraz,tusfürdő,szájviz rendelkezésre áll.

Külső: A képek a valóságot ábrázolják.Amit látsz azt fogod kapni.

Együttlét: A fürdés után az ágyon várt-A mellei nagyok,feszesek,jó simogatni.Én az együttlét pornósabb kivitelezését kértem mélytorokkal,kényszerfranciával,amit különböző poziciókban abszolváltunk is.Nem jelentett problémát hogy aktiv voltam,koppanásig ment.A gumihuzás után már nem kellett sok ,doggyban végem is lett.Itt végig biztatott ,ami izgató volt.Félórás intervallum erejéig maradtam,ez csak egy lövést jelentett.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves Lány.Ha pornósabb élményekre vágysz,ő a tökéletes választás.Mindenképpen ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Joker77 beszámolója
2022-01-14 00:21:08

Kapcsolatfelvétel: Telefonban elmondott mindent érthetően így sikerült könnyen egyeztetni.

Lakás: Lakás célnak teljesen megfelelő, szép nagy ággyal.

Külső: Külsőre bomba, szép pornós arc, hatalmas szilikon cicik, kerek popsi lapos has, feszes combok.

Hozzáállás: Nagyon jó fej és kedves.

Együttlét: Nagyon jó volt vele az együttlét :)

Elégedettség és Ajánlás: Bomba nő biztosan visszamegyek még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
yy99 beszámolója
2021-12-12 17:11:24
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Ez meglepően körülményesre sikerült, bár azt gondolom, leginkább rajtunk kívülálló okokból. A telefont elsőre felvette, de nem hallottuk jól egymást, és a hívás hamarosan megszakadt. Kisvártatva újrahívtam, ekkor sikerült beszélnünk. Egy két nappal későbbi időpontot kértem tőle, és abban maradtunk, hogy aznap reggel még újra hívom őt.

A kérdéses napon többedszerre sikerült elérnem. Nagyon kedvesen arra kért, hogy ha lehetséges, egy órával halasszuk el a találkozónkat. Biztos vagyok benne, hogy ha ez számomra nem lett volna megoldható, akkor módot talált volna rá, hogy az eredeti időben fogadjon... de mivel nekem az új időpont is megfelelt, nem okvetetlenkedtem.

Az utolsó akadály a helyszínen adódott, mikor a kapuban állva hívtam, de nem vette fel a telefonját. A legrosszabbtól tartva már majdnem távoztam, mikor egyszerre megjelent a folyosón, kinyitotta nekem a kaput, és megkérdezte, hogy én jöttem-e hozzá. A kocsijában felejtette a telefonját, és ezt csak akkor vette észre, mikor feltűnt neki, hogy már elmúlt a megbeszélt időpont, és még nem hívtam őt.

Szóval igen, döcögősen indult... de szerencsére ettől a ponttól kezdve egyetlen negatívumot sem fogtok hallani tőlem. :)

Lakás: Tudom, hogy amikor én olvasok értékelést, ezt a rovatot mindig automatikusan átugrom, úgyhogy most sem fogok sokáig időzni itt. A lakásból három helyiséget láttam: az előszobát, a fürdőt és a hálót. Mindhárom tökéletesen megfelelő volt.

Külső: Hát hol is kezdjemő Láttátok a képeit. Tökéletesen hűek a valósághoz. Szőke haj, kedves arc, gömbölyű mellek, lapos has, vékony derék, kerek popsi, hosszú lábak. Taktikusan elhelyezett tetoválások a testén és piercing a puncijában. Ha nem dolgozol a pornószakmában, garantáltan nem bújtál még ágyba ilyen tökéletes nővel. :)

Ahogy az más beszámolókban is olvasható, Kittike szeret észveszejtő fehérneműben és magassarkúban ajtót nyitni a látogatóinak, ami biztos nagyon izgalmas látvány... de semmi ahhoz képest, amikor lesiet hozzád a kapuhoz egy rövid kis kabátban, és bocsánatkérések közepette egy pillanatra szétnyitja a kabátot a számodra, hogy lásd, csak csipkefehérnemű van rajta alatta, és semmi más. Abban a pillanatban megbocsájtja neki az ember az apró kis malőrt a telefonnal, és még hálás is érte, hogy ilyen egyedi élményben lehetett része általa. :)

Igen, és a hátát is ki kell még emelnem, mert nem hiszem, hogy túl sokan írtak volna erről a testtájáról előttem. Érthető, az ember figyelmét könnyen eltereli róla a többi, szexuálisan hangsúlyosabb terület... de Kittikének a háta is elképesztően szexi. Számos tevékenységre kapható, amik közben elsősorban a hátát látod... és a látvány ilyenkor is tökéletes.

Hozzáállás: A készségesség és a kezdeményezőkészség tökéletes keveréke. Bármit szeretnél, csak kérned kell, és már lelkesen bele is kezd. De ha hirtelen elbizonytalanodnál, hogyan tovább, azonnal átveszi a kezdeményezést. E mellett nagyon barátságos, kedves, hálás és megértő. Tökéletes házigazda. Az általában használt kedves szavai hátborzongatóan izgalmas kontrasztot alkotnak az izgatottságában sóhajtozott, kimondottan pornós megnyilvánulásaival. :)

Egy órára mentem, de az sem volt elég mindenre, amit szerettem volna csinálni vele. :)

Együttlét: Elnézést kérek az uraktól, de ezt ezúttal megtartom magamnak. :) Biztos megyek majd még Kittikéhez, és biztos írok majd még róla beszámolót, akkor majd részletezem magát az együttlétet is.

Elégedettség és Ajánlás: Mit mondhatnék, ami az eddigiekből nem volt egyértelműő Teljesen új élményekkel távoztam tőle, és egy pillanatig nem bántam meg, hogy őt választottam. Különösen ajánlom őt mindenkinek, aki arról álmodozik, hogy egyszer kezei közé kaphassa a kedvenc pornószínésznőjét. :)



Kittike, még egyszer köszönök mindent! Ahogy ígértem, hamarosan újra kereslek majd, hogy sort keríthessünk azokra a dolgokra is, amik ezúttal nem fértek bele az időbe. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
alangarner beszámolója
2021-10-28 17:27:04
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Görgettem az oldalt, már jön a karácsonyi láz, mondom ki lenne a legjobb számomra karácsonykor teljesen véletlen a semmiből rátaláltam Kittire, és a teste magával ragadott :) Éreztétek már azt, gondolom igen, hogy egyből jelzi a()hogy...zavar van a gatyában egy értekezlet közepén.

Amint tudtam hívtam és hangja magával ragadt. Tudtam ő lesz z én ajándékom, decembert jobban várom,mint valaha...imádás és ami fontos kapásból azzal kezdte ami érdekelt.. nf...az nf... nem úgy mint másoknál.. szóval csak emiatt írok, h pozitív a benyomásom mások is keressék fel!!!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Peterg beszámolója
2021-08-14 23:45:12
szép arcú, isteni francia
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
PETI 1977 beszámolója
2021-07-27 05:45:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Szuper kapcsolatunk kezdete évekkel ezelőttre datálódik, mindig könnyen találunk alkalmat szikrázó légyottjaink megvalósítására, természetesen nem volt ez másképp most sem. Pénteken beszéltük meg hétfő kora esti kiadós hancúrozásunk pontos időpontját, én pedig percre precízen hívtam, ahogy az óra elütötte a fixált intervallumot...

Lakás: Többemeletes építmény, ismert zuglói régió, eltévedni lehetetlen, a házban a lift hamar a patent kecóhoz repít.

A lakás nívós, kulturált, abszolút otthonos, a fürdőben minden tárgyi kellék adva vagyon a makulátlan tisztálkodáshoz, a pásztoróra helyszíne is komfortos. Kényelmes franciaágy a huncutkodáshoz, ízléses és stílusos berendezés minden dísz és használati kellékre vonatkozóan. No és hát a hangulatos összképhez a tökéletes harmóniát, farokállító látványú, Elbűvölő Házigazdám ellenállhatatlan csábereje teszi végképp igazán kompletté...

Külső: Kittike hosszú, szöszi hajzuhataggal, gesztenyebarna szempárral, megáldott helyes, formás testű, vonzó Teremtmény, Akire pillantva tán még egy agg impotensnek is életjeleket adna régen lelohadt műszere.

Szilikonos, kívánatos cicijei, gyönyörű bimbócskái, és markolni való, feszes, klassz popsija meg aztán csak további vágygerjesztő adalékokként hatnak a rezidenciájára érkező kéjsóvár látogatók szervezetére.

Szuperszexi fekete színű fehérnemű költeményben és magassarkú cipellőben fogadott, türelmetlen kezeim pedig már az üdvözlés pillanataiban mohó leltározásba kezdtek fenomenális alkatrészein...

Hozzáállás: Barátságos, igazi " tűzrő pattant " Leányzó, Nála bizonyosan nincs sem unatkozás, sem kényeskedés, sem kedvetlenség, sem finnyáskodás.

Maximálisan vendégcentrikus attitűd, megnyerő karakter, teljes mértékű a gyönyörre szomjazó vizitátorhoz való pozitív viszonyulása és kezdeményezőkészségéről is csak felsőfokban beszélhetek...

Együttlét: Heves, nyelves csókparádénk forró minutumai után a 69 - ben történő kölcsönös franciás kényeztetés percei következtek.

Majd gumit kaptam és alaposan belemerültünk a színtiszta, tömény kefélés mámorába.

Nyitányként érzékien, missziben dugtam Dekoratív Partnernőmet, ezt követően már formás lábacskáival vállaimon fokozódó lendülettel és intenzitással töcsköltem Kedvesem. Egyre temperamentumosabb bujálkodásunk következő lépcsőfokán lüktető cerkámra tűztem és annak rendje és módja szerint ritmusos és szaporább tempóban, lovacskában húzta Magát fölöttébb lelkesen életerős lőcsömre, sőt önfeledt kúrásunk csodálatos vizuális élményeként, egyszersmind az elém táruló bámulatos

" pinaráma " vágytól párás tekintetemmel való telhetetlen mustrálása után, soron lévő jelenetünkként fordított cowgirl pózban is alaposan megjárattam borotvált puncijában energikus bránerem. Bátran forgathattam meredező kékeresemen, így oldalról is becsempésztem a lompost becsülettel, majd a finisben már újabb pozíciót váltva doggy - ban csattogtunk és kamatyoltunk ezerrel, ágaskodó péniszemmel szinte megállás nélkül döngölve Elbűvölő Hölgyemet. Nyomtam Neki kőkeményen a faszt, és észveszejtő hévvel dugtam, ahogy csak a csövön kifért, obszcén , pikáns, sokszor már nyomdafestéket nem tűrő, nem éppen irodalmi stílusú, de számunkra fölöttébb vérpezsdítő és buzdító verbális kommunikációnk közepette.

Szókimondó és akciódús baszás egy olyan belevaló és vagány Csajszival, Aki pontosan tisztában van vele hogy mi kell a magamfajta kéjhajhász paliknak. Ezek utánő

Már csak egy fejedelmi beteljesülés, mely Általa szokás szerint totálisan meg is valósíttatott.

Nyilván nem csekély teljesítőképességbeli pluszt ad már maga a tudat is, hogy az ezen jellegű oldalak egyik LegBombázóbb és LegSzakértőbb Szépsége serénykedik odaadóan és perfekt felkészültséggel a rudimon, így aztán a siker mindig látványos és biztosan garantált.

Szenzációs jelenetsorunk kedvenc közös végjátékaként az ágy mellé térdeltettem, és extázisom csúcspontján pulzáló hímtagom után szüntelen kutakodó kis nyelvecskéjére és falánk szájacskájába vertem több ütemben feltörő kantejem, melynek elsőre lövellő premier dózisából még homloka és jobb szemöldöke is kapott bőségesen. Nyalta - falta a sűrű gecimtől ragyogó brokim, lefetyelte spriccelő ondóm, én pedig a még mindig tajtékzó faszommal kotortam az utolsó lövet spermacsíkokat is bájos arcáról nagyra tátott szájacskájába, majd Ő kocsonyás állagú nedvem gecitől csillogó érzéki ajkai közül immár nyálával kevert változatban több adagban kiengedvén csorgatta végig kecses állán, onnan pedig lomhán megnyúlt sugarakban mesés cickóira engedvén örökítőanyagom népes seregét.

Kiadós folyadékbevitel , szakszerű regeneráló masszázs , és kedélyes beszélgetés után a második felvonásban frenetikus kebelszex, majd a már szinte védjegyének számító " Kittike - féle orál lecke ", a legendás, féktelen és extra temperamentummal végrehajtott kényszer és mélytorkos elemeket is totálisan megelevenítve, a finisben pedig érzéki ajkai közé, szájpadlására fröcskölvén utolsó mozgósítható hímivarsejtjeim még aktivizálható csapatait is...

Elégedettség és Ajánlás: Rendszeres kalandozásaim közepette is gyakran visszatérek Hozzá, pompás terápiája, szenvedélyes együttléteink rendre szédületes és örökké emlékezetes pásztorórákkal ajándékoztak meg. Remélem még sokáig élvezhetem szimpatikus társaságát...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
eminememinem beszámolója
2021-01-11 09:39:28
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan elértem és órán belül fogadott.

Lakás: Újszerű épület.

Külső: Képeknek megfelel. Kedvencem a mellei voltak. Aktívan sportol.

Hozzáállás: Órára mentem. Nem siettetett. Szerintem pár perccel tovább is voltam. Maximálisan kezdeményező, még nekem kellett lelassítanom. :-) Kedves és jó beszélgető partner. (vagy csak nekünk voltak közös témáink).

Együttlét: Két kör volt. Az elsőben nagyon gyorsan kivégzett. Hihetetlenül jó a francia tudása. Nem erős, mégis annyira érzéki, hogy nem hagyhattam, hogy sokáig folytassa. :-) Minden hózt jól bírt, amit kértem tőle. Minden pozícióban próbál sexin "pózolni".

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan pornós feelinget ad. Aki ezt kedveli, annak nagyon ajánlom. Barátnőset máshol keress.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_krisztian42 beszámolója
2020-05-17 07:22:40
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt, egy óra múlva már nála voltam.

Lakás: Tisztaság, rend, teljes felszereltség (tusfürdők, szájvíz, tiszta törölköző).

Külső: Gyönyörű arc, tökéletes, formás test, mintha egy magazin címlapjáról lépett volna le.

Hozzáállás: Kedves, kezdeményező, igyekezett mindenben a kedvemben járni.

Együttlét: Csak egy franciára ugrottam fel, maximálisan megkaptam, amit szerettem volna. Mélytorkos, pornós, köpködős, pont, ahogy szeretem.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedetten távoztam, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
olaszkolbasz55 beszámolója
2020-05-11 23:23:13
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen telefonon egyeztettünk.

Lakás: Célnak megfelelő, tágas lakás, sarokkádas zuhanyzóval, sok tusfürdővel.

Külső: Bomba alakja van, ápolt, szexi.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező típus, kedves is.

Együttlét: Gyors natúr francián voltam, számomra kicsit "hideg" volt a leányzó, rögtön pornós franciába kezdett amit én személy szerint szeretek, csak "szép" felvezetéssel :)

Elégedettség és Ajánlás: Tulajdonképpen ajánlom Őt, lehet még visszamegyek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Joco1977 beszámolója
2020-05-04 23:23:49
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nem mindig elsőre de általában sikerűl.

Lakás: Mindig tisztaság rend ! Modern klimás

Külső: A lány egy csucsragadozó!számomra ő az ideális szerető!nagyon csinos , a fotók magukért beszélnek.

Hozzáállás: Kezdeményező és mindent megcsinál amit megbeszélűnk. Nagyon szuper hozzáállás!

Együttlét: A franciája az csucs! Kovi ha indit szopótanfolyamot elhivhatja előadótanárnak!!! és mindenben nagyon űgyes.

Elégedettség és Ajánlás: Leginkább megtartanám csak magamnak de ez itt nem arról szól ugyhogy ajánlom inteligens embereknek!és vigyázzatok rá nagyon !!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tudos11 beszámolója
2019-11-11 17:41:21
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nagyon egyszerűen.Felhívtam és egy óra múlva tudott fogadni.

Lakás: Útépítésű,igényes,a célnak bőven megfelelő. Tisztaság mindenhol.

Külső: Bombasztikus még mindig! Kedvencem a popsija.

Hozzáállás: Fél órás csak kölcsönös franciára mentem. Kezdeményező,határozott Nő.Imádtam!

Együttlét: Zuhanyzás után Ő az ágyon várt. Én az ágy mellett álltam és úgy kezdett finoman a mellemmtől lefelé haladni az ezredesig. Aztán elkezdődött a francia. Nem lacafacázik egyből nagy tempóban elkezdődik a gyönyör. Közben köpdösi hogy jó nyálas legyen. Plusz azok a nyögések...Én persze tapiztam ahol tudtam. Már-már olyan hevesen csinálta hogy négykézláb az ágyon tverkelt a popsija. Mivel már az elején majdnem elélveztem kértem a punciját. Finom gusztusos,illatos kelyhét nyaltam miközben a combjait hol V betűben hol összezárva tartotta. Ezekután ismét szókimondóan kérte a farkam a szájába(ezt imádom).Meg adtam neki amit kért és úgy franciázot hogy még én is löktem csípőből mintha dugtam a száját. Már megint majdnem a csúcson vagyok!Ismét kértem a punciját. Megint nyaltam.A végére a hátamra feküdtem és vártam a kivégzést.Ekkor is biztatott perverz szavakkal.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlott. Iszonyat jó Nő!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
PETI 1977 beszámolója
2019-11-01 14:38:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyszerű ismeretségünk premiere évekkel ezelőttre datálódik, debütáló légyottunk óta el van mentve elérhetőségünk egymás mobiljában, ezért aztán soha, semmilyen nehézségbe nem ütközik az éppen aktuális " terápiánk " megszervezése.

Kittikét rendszerint hétvégenként látogatom, belülről fakadó kedvessége és nagyfokú rugalmassága már a kezdetektől megnyerő képet sugárzott barátságos jelleméről, Szexcentrikus Lényében pedig ideális alanyra leltem merészebb pásztoróráim megvalósítására.

Természetesen már hét közepén telefonon jeleztem Neki érkezési / és egyéb... / szándékaim, de mivel akkor még nem alakult ki a későbbi napirendje, kis türelmet kért, de alig egy óra múlva diszkréten vissza is csörgetett, következő hívási kisérletemnél pedig rögvest zöld lámpát adott akciódús hétvégi huzagolásunk megteremtésének.

Mivel ezen randi kettőnk között egyfajta helyszínbúcsúztató party is volt egyben, így még a szokásosnál is nagyobb izgalommal készültem egyik legnagyobb Kedvencem esztétikus rezidenciájára...

Lakás: Egy Angyalföld központi részén fekvő, új építésű, modern társasház jónéhányadik emeletén leltem eme Elragadó Gyöngyszemre.

Az amerikai konyhás, elegáns lakás szépen berendezett, nagyon kulturált és makulátlan tisztaságú, tágas nappalijában igényes ülőgarnitúra, megterített asztal, mely a hozzá passzoló stílust képviselő székekkel tökéletes harmóniát biztosít. A fürdőben minden tárgyi kellék adva vagyon az út porának teljes körű eltávolítására, tucatnyi márkás tusfürdő, nagyméretű pihe puha törülközők és nívós férfikozmetikumok közül válogathattam kedvemre. Rokonszenves kutyusok is találhatók birodalmában, melynek ténye egyáltalán nem zavaró, jólnevelt, szófogadó négylábúak, tulajdonképpen őket most nem is láttam, csak hallottam, mindenesetre Gondoskodó Gazdijukkal folytatott gabalyodós, parázs bevetésünknek ők is csak szigorúan fültanúi lehettek egy másik helységben. A hangulatos gardróbbal és éjjeli szekrénnyel otthonosan berendezett tetthelyen szobainasra helyezhettem villámgyorsan ledobásra vágyó ruhadarabjaimat, majd a terebélyes és kényelmes franciaágyra telepedve, hátsó felemmel párat rugózván rajta, egyszersmind rögtönzötten tesztelgetve, hunyott szemekkel vizionáltam magamban a megunhatatlan és fergeteges cselekmények várva várt sorozatát. Mondanom sem kell, már ekkor alig vártam a higiéniacentrumból való visszatérésem...

Külső: Húúú, ezt a témakört aztán sokáig lehetne ragozni!

Helyes arcú, barna szemű, festett szőke hajú, hatalmas erotikus kisugárzással rendelkező, fölöttébb Vonzó Teremtmény, és akkor szinte még csak tekinteteink találkozásánál tartottam eme ténymegállapításban, de lejjebb haladva csodálatos küllemén is minden perfekten klappol. Hibátlan alak, feszes, telt szilikonkeblek, és pazar, kőkemény popsi a további járulékos tartozékok, exkluzív megjelenésével személyemmel általában már a küszöbön hátast dobat. Lehet persze hogy genetikailag is szerencsés alkat, de sokat is tesz ezen mennyei " alkatrészek " karbantartásáért. Sehol egy deka súlyfelesleg, minden ott és pontosan úgy domborodik, ahol és ahogy egy Bombázón ez a hímnemű társadalom élénk fantáziájában meg vagyon írva. Éledező műszerem pedig még hatványozottabban ficánkolt nadrágomban, mikor ajtónyitás után végigmértem az ezen egyébként is osztályon felüli, impozáns paramétereihez a mai együttlétünk alkalmából Általa hozzárendelt fölöttébb intim és dekoratív textilegyüttest.

Egy minden pompás formát és káprázatos domborulatot kihangsúlyozó, neon színű necc minitopban fogadott, melyből vágygerjesztően rajzolódtak ki lélegzetelállító didkóinak halmai, egyben a ritka szövésű hálós anyag szerkezetén át csalogatóan kandikáltak ki gyönyörű és kívánatos bimbócskái, melyekre a modern kuckóba lépve, legott a zár kattanása után már az előszobában pofátlanul rácuppantam. Ellenállhatatlan kinézetének ragyogását még pluszban a hasonló árnyalatban tündöklő, falatnyi tanga

és az abszolút egyedi, színváltós magassarkú cipellő lehengerlő kombinációjú viselésével szinte

" SzexIstennőt " megjelenítő magasságokba emelte, csontig hatoló, perzselő pillantásával és feltöltött,

érzéki szájával pedig végképp életre keltette " Álmaim PornóHercegnőjét " is.

Hát nem aranyoső

Mindenesetre szívbetegek és magas vérnyomással küszködő egyének csak saját felelősségre látogassák...

Hozzáállás: Dinamikus, energikus, tettre kész Leányzó!

Abszolút kezdeményező, ugyanakkor remekül irányítható is, ha bármilyen egyéni elképzelésed vagy speciális igényed van, esetleg valamit máshogyan álmodtál meg, csak jelezd Neki bátran, mert perverz, privát forgatókönyved egész biztosan parádés kivitelezést és kifogástalan megvalósítást nyer! Sőt, aki érez magában elég bátorságot és kellő önbizalma is vagyon, egész nyugodtan akár a Káma Szútrával a hóna alatt is a helyszínre érkezhet, csak nehogy a " Sokat akar a szarka,...... "- drámai szindróma hívogató csapdájába essen...

Együttlét: Érzéki, romantikus, incselkedős ajakkóstolások......helyett!!!......

Vad, vehemens, heves nyelves csókcsatát bontakoztattunk ki, és a parányi ruciból máskor oly óvatos " kihámozási művelet " is most inkább másodpercek tört része alatti, pár mozdulatos, villámgyors szövetmegszabadításban nyilvánult meg. Mindeközben simogattam, markoltam, csókoltam ahol csak értem csúcsszuper, szolibarna testének piercingekkel és motívumokkal ékesített bámulatos alkotóelemeit. Gusztusos bimbói már pontosan jelezték izgalmi állapotát, majd a részletes feltérképezés után illatos punciját kényeztettem nyelvemmel. Vérrel megtelő érzékeny klitorisza hamar reagált is a tudatosan felépített játékra, s pár perces, lelkes, alhas tájéki intenzív munkálkodásom áldásos eredményeként csípőjét tekergetve, jómagam pedig tocsogó, fincsi nedvét szürcsölgetve, a beteljesülés mámorával örvendeztettem meg. Láttam Rajta hogy élvezi minden momentumát cselekedetemnek, de mivel lételeme hogy a hímvesszőt dédelgesse, így egyszercsak hirtelen, ellentmondást nem tűrően vetette Magát kőkemény ezredesemre. Mesterien babusgatta, szopogatta, szívogatta, vastag nyálcsíkokkal gazdagon bevonva szuronyom és térségét is rudim tetejétől egészen a zacskóm aljáig. Úgy dolgozott a farkamon, mintha az életéért szopna és holnaptól nem juthatna effajta meredező hús-vér csemegéhez, le is kellett állítanom Álomszép Őmohóságát, mert félő volt, hogy már a felvezető körben kivégez.

Hát csapjunk a pacik közé, s nyitányként ennek stílszerűen megfelelve a lovacskát helyeztük előtérbe, részemről udvarias vendég módjára átadva Kittikének a vizionált gyeplőt és az irányítást behatolásom erejét, mélységét, sebességét illetően. A kezdeti szelídebb " ráhangolódási " mozdulatsorokat követően az idő fokozott előrehaladtával, előbb utazósebességben, jó öt perc elteltével pedig már elképesztő ütemű, pergő ritmusú vágtában húzogatta Magát lőcsömre, miközben szaporán tüsténkedő borotvált puncijának izmocskái fáradhatatlanul fejték életerős nyársam minden négyzetcentijét. Lenyűgöző pinaráma, bocsánat panoráma tárult elém, melyhez további adalékként még Attraktív LepedőAkrobatám tömény akciónk közbeni mágikus vizuális vonzereje is társult, totálisan tetézve a globális összhatást, gyakorlatilag paradicsomi állapotokat táplálva felspanolt szervezetemnek. Kisvártatva misszibe keveredtünk, no itt aztán már én is serényen tevékenykedtem, s ezerrel döngöltem, közben pedig szüntelen záporoztak a " Basszál keményen Petike ! " , a " Verd be tökig RózsaLovagom ! " , és tömérdek hasonló, kertelés nélküli, nyomdafestéket tán egyre kevésbé tűrő, de számomra mégis nagyon kedves és megtisztelő kifejezések, melyekkel tekintélyt parancsolóan nyomatékosította velem szembeni további elvárásait. Mivel tisztában vagyok vele hogy a kutyus pozitúra a mindene, és imádja mikor íly módon adagolják Neki a kéjt, így a befejezés előtt még hátulról is becsempésztem a lompost, és alaposan meghágtam Kedvesem, nehogy szó érje a ház elejét hogy nem táncoltattam meg becsülettel a kékeresen, feltartóztathatatlanul robogván az önkívületi stádium és a nedves, nedűs végkifejlet míves mezsgyéje felé. Rutinosan kivártam az egyre és egyre csak izgatóbb és szenvedélyesebb nyögdécslésekkel prezentált sikeres csúcsra törését, majd a gumit szinte letépve magamról, adtam tajtékzó varázspálcám követelőző pofijába ismételt orális kényeztetésemre. Módfelett ínyemre volt a móka, hát tettem a dolgom alkalomhoz illően, és szélsebes iramban, a végén pedig már eszméletlen tempót diktálva, robbanásra készülő bránerem szinte a torkáig nyomva dugtam vadul forró ajkait, rendesen kipipálva a kényszer és mélytorkos változatok " hardcore " elemeit is. Reakcióiból ítélve rendesen kedvére tehettem, ezt huncut kacsintása is jelezte, s miközben elsülés előtt álló fegyverem arcocskájához és nózijához veregettem, obszcén, alpári szavakkal és mocskos kifejezésekkel tűzdelt pikáns eszmecserénk során kérlelt, hogy friss tejcsire szomjazó ajkai között teljesedjek be. Ezt a trágár, de őszinte verbális ütközetet, ezzel a fenomenális szopásművészettel karöltve sokáig húzni már nem is lehetett.

Mindent elsöprő detonációm első spricce a homlokára fröccsent, de a második lövet sem adta sokkal alább a törtető előhadak fékeveszett seregétől, lüktető vezérem attakba lendülő ondóregimentjével mintegy képzeletbeli fehér szemceruza áldásos hatású, bár más állagú regeneráló anyagával kozmetikázván Kívánatos Tündérkém. S ha már így a rögtönzött sminkmester szerepének boldog és respektált mázlista fickója lehettem, igyekeztem felnőni a feladathoz , s bájos pofijára további két vastag ejakulátumcsík kiséretében szíves örömest az ebéd utáni arcpakolást is felhelyeztem. Nagyra tátott szájacskája, puha nyelvecskéje is várta már a vitamindús adagot, végső két lövésemnek irányvonalat mutatott. Fátyolos férfitekinteteket gyönyörködtető volt, ahogy előttem térdelve, kacér pillantások közepette, igazi ínyenc francia királykisasszony módjára az utolsó kibuggyanó cseppig lefetyelte, ízlelgette, nyalogatta fényesre és patyolattisztára csillapodni nehezen akaró péniszem.

A megbabonázó hatás méltó megkoronázásaként pedig nyállal kevert spermám özönét érzéki ajkai kegyes fogságából fokozatosan kiengedvén, kecses álláról bőséges sugarakban lecsorgatva, végső nyughelyül fenséges cickóin terítette szét, elmémbe örök emlékként vésve eme nem mindennapi hatlövetű finálénk.

Szó mi szó, mint a kártyavár omlottam össze és fúródtam fejjel a párnahalmok közepébe.

Mire feleszméltem már más jellegű, de szintén nagyon kellemes érzés kerített hatalmába, buzgó kezecskéi ügyesen masszírozták, gyúrták át elernyedt testem. Kedélyesen csevegtünk, ugrattuk egymást, vidám, oldott légkörben, az ásványvizet " ipari " mennyiségben fogyasztva regenerálódtam és töltődtem fel a második felvonásra.

Melyben szinte megismételtük az egész vérpezsdítő produkciónk, egy lendületes kebelszexszel megfejelve a franciacentrikus előjáték utáni, de még a behatolás előtti minutumokat. Helyezkedéseink gyakrabban váltogatva, itt már oldalról is betámadtam Temperamentumos Partnernőmet, de ezen etap hátulról döngetős záróakkordjában, elsülő hímtagom még maradék előcsalogatható nedűkészletét immár álomszép hátsórészének fényezésére szenteltem. Így utolsó erőtartalékaim bevetve, lassan ugyan infarktus közeli, de full mámoros állapotban húztam ki kardom Őnagysága hüvelyéből, s a védőfelszerelés lerántása után minden mozgósítható hímivarsejtem is előre fixált redeltetési helyükre fecskendeztem, búcsúzásként csillogó felületű popsit kreálván Felejthetetlenemnek.

Csapzott fizimiskával, majdhogynem négykézláb, de tengernyi szédületes impulzussal felvértezve vettem fürdője felé az irányt...

Elégedettség és Ajánlás: Lényegre törő öszinteséggel összegezvén talán az alábbi mondatokkal fogalmazhatnám meg Kittikével átélt frenetikus élményeim:

Szívem szerint éjjel-nappal dugnám, még annak holtbiztos tudatában is, hogy valószínűleg hamar kilehelném a lelkem. Esetében kevésbé a lágy, lírai, szentimentális szeretkezés a fő irányvonal, hanem a féktelenség felszínre töréséből fakadó, pajzán, zabolátlan, önfeledt hancúrozás. Ezt személyes " benyomásaim " alapján szerencsére már réges rég tudom, és gyakori látogatásaim alkalmaival folyamatában megmutatkozva is rendre tapasztalom. Ugyanakkor azzal is pontosan tisztában vagyok, hogy a Bújos Cicustól a Szelídithetetlen Vadmacskáig, az erotikustól a pornográfig, számos színes karakter csalogatható elő szimpatikus egyéniségéből. Értelemszerűen főleg az utóbbiak, de ha valakinek egy " light " -osabb együttlét az üdvözítő verzió, Bájos Személyében ebben is maximálisan együttműködő és készséges partnerére lel.

Szokás szerint zseniális közérzetjavító randi volt, gyakorlatilag mintha több évtizede megboldogult kamaszkorom vakmerő, kéjenc gondolatainak legészveszejtőbb filmkockái keltek volna életre eme varázslatos szombat kora délutánon is, közös koreográfiában és rendezésben. Persze szenzációs bujálkodások ezek számomra így is, már a 4.X feletti korosztályban habzsolván a delejes élvezeteket.

Ámulatba Ejtő Csúcsragadozó, bízom benne, hogy még sokszor huncutkodhatom Vele! Magától érthetődően komfortos zuglói hajlékát is tömény szexterápiával egybekötött, minőségi színvonalú lakásszentelővel avatjuk!...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Atesz27 beszámolója
2019-09-28 23:24:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: ha éppen nem elfoglalt, gyorsan felveszi a telefont.

Lakás: tiszta, rendezett, hangulatos lakás. Kényelmes fotelszék és célnak tökéletes méretű és kényelmű ágy

Külső: Arcra nagyon szép, tökéletes test(már az ajtóban kemény voltam mindig :D ), ugyan szilikon cicikkel rendelkezik Kittike, annyira kellemes volt fogni őket, hogy ha tehetném

egész nap fognám

Hozzáállás: Nagyon kedves, üdítővel kínál. Valoszinüleg a tökéletes külső miatti hatás volt még bennem, ezért csak annyit tudtam mondani, hogy franciával szeretnék kezdeni. Ő pedig tudta, hogy mit kell csinálni. Én csak a fotel karfáit tudtam markolni( valami világi volt, ahogy csinálta ).

1-1 órákat töltöttem leginkább a Hölgyel, de volt, hogy csak egy gyors franciára fértem be( az is megérte abszolút)

Együttlét: Kölcsönös francia kényeztetés( ha több nem lett volna, még akkor is nagyon megérte volna ), lovagló póz talán a kedvence Kittikének, és el is indulhatna egy rodeó versenyen, annyira jó benne. Doggy is megvolt, végem is lett gyorsan :D , és persze a jó öreg misszionárius póz ( a kedvencem volt, ahogy magam előtt láttam ezt a tündért )

két menet között kellemes beszélgetés és egy érzéki frissítő masszázs. A masszázs közben és végén érzékien simogatott és pillanatok alatt harcra kész volt az öreg harcos

Elégedettség és Ajánlás: Számomra maga volt a mennyország, minden téren. Csak is ajánlani tudom a Hölgyet, de kérlek bennetek, hogy egyrészt finoman bánjatok Kittivel és hagyjatok lehetőséget nekem is!!!



Azt mondják, hogy a magyar nők a legszebbek és hogy a szexben is az elsők között vannak. Kittike ezt bizonyítja, hogy helytálló vélemény.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
max334444_archivalt2022 beszámolója
2019-08-31 17:18:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: minden rendbben volt és gyorss!

Külső: nagyon szép arca van a bőre nagyon feszess!

Együttlét: Szopás királynője KUTYUSBAN SEMMI PITI LEHET NEKI NYOMNI A VÉGEN BELE IS KÖPTEM

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
praetorian beszámolója
2019-04-06 20:15:53
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Délelőtt hívtam, igazából szombaton szerettem volna menni, de azt mondta, hogy nem lesz most a városban, így némi matekolás után megkérdeztem, hogy aznap még mehetek-e és szerencsére volt rám egy szabad órája.

Kb. 20 perccel korábban érkeztem végül, rácsörögtem, hogy kezdjünk-e esetleg előbb, de megkért, hogy várjak, mert nincs teljesen kész. Persze nincs ezzel semmi gond, az időpont az időpont.

Lakás: A lakás teljesen rendben volt. Pár szót váltottunk, aztán elvonultam a fürdőbe, ahol szintén tisztaság fogadott. Többféle tusfürdő, szájvíz, nem kell ragozni.

Külső: Ahogy előttem mások is írták, Kittikének eszement jó alakja van, pont, mint a képeken. Feszes, sportos, kerek. Arca is helyes, nem fog senkit negatív meglepetés érni.

Az ajtóban egy hálós kis semmiben fogadott, mint amilyen a képek között is van, ezek után alig vártam, hogy túl legyek a fürdőszobai körön és végigtapogathassam az összes gömbölyű idomot.

Hozzáállás: Kittike nagyon kedves volt végig, érkezésemkor rögtön itallal kínált és végig érezni lehetett, hogy odafigyel a vendégre.

Együttlét: Az első kör francia volt, óriási lendülettel csinálja, rád veti magát és nem ereszt. Persze ki akarna menekülni. Közben markolásztam a fenekét és a melleit. Kemény cickók, Kittike biztosított felőle, hogy lehet gyúrni őket és valóban, bírják a gyűrődést.

Jött egy kis pihenő, ami alatt beszélgettünk és megmasszírozta a hátamat is, jó erős keze van. Azt ugyan nem tudtam megítélni, hogy szakszerű is volt-e, de nekem mindenesetre jól esett.

A második kört vele kezdtük, kicsit belefúrtam a fejem a lábai közé, de nem hagyta sokáig, rám parancsolt, hogy tömjem be a száját. Az újabb francia után kipróbáltunk több pózt is, mindent nagy beleéléssel csinált, én pedig továbbra sem tudtam leakadni a melleiről, folyamatosan visszatértem hozzájuk.

A végén egy kicsit bele kellett húznom, mert kezdett lejárni az időnk, pedig még ellettem volna egy kicsit, de így is jó volt.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedetten távoztam, jól éreztem magam, felejthetetlen óra volt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Sportospasi beszámolója
2019-01-10 09:46:22
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt, gyorsan, könnyen ment. 5 percel előbb érkeztem, de pontosan a megbeszélt időben jutottam be hozzá.

Lakás: Szép, rendezett, tiszta.

Külső: Gyönyörű teste van, fantasztikus szilikon cicikkel.

Hozzáállás: Baromi kedves volt, kérdezett, mindent úgy alakított ahogy kértem.

Együttlét: Alapvetően a franciáért mentem, hogy a punciját, popsiját nyalhassam, úgy hogy ő erre kényszerít. Pont azt kaptam amit vártam, úrnő volt és megparancsolta, hogy nyaljam. Ezekután ráült az arcomra előbb popsival, majd puncival és közben kényszerített rá.



Amikor úgy érezte, hogy itt az idő, bekapta és istenien szopott, gyorsan el is élveztetett. A pihenő alatt nagyon kedvesen beszélgetést kezdeményezett, masszírozott, majd megismételtük az első kört. A végén is pici pihenő és közben beszélgettünk.

Elégedettség és Ajánlás: Aki szereti, hogy minden kívánságát teljesítse egy ilyen tökéletes alkatú nő, az nyugodtan menjen, jó helyen fog járni. HA extrákra vágysz azt is megkapod tőle! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
alwayshorny28 beszámolója
2018-11-21 22:46:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon mindent megbeszéltünk Kittikével. Kérte, hogy erősítsem meg másnap a szándékomat SMS-ben.

Lakás: A lakás tip-top és maradéktalanul felszerelt.

Külső: Nem csalás nem ámítás, Kittike valami észveszejtően kurvajól néz ki. A Playboy címlapjára, illetve felsőkategóriás pornófilmbe illő teremtés. Gyönyörű, domború szilikon mellek, kemény formás popsi, sehol egy deka felesleg. Testét egy-egy vagány, de izléses tetoválás díszíti, és a platformcipellő mindvégig rajta maradt nagy megelégedésemre.

Hozzáállás: Érkezésemkor és távozásomkor üdítővel kínált, mindvégig mosolygós, kedves és közvetlen volt. Egy órat töltöttem nála.

Együttlét: Franciával indítottunk, amit nem kis beleéléssel és lendülettel művelt Kittike, majd dugtunk egy orbitálisat vagy fél tucat különböző pózban. Az action egyértelműen a pornós kategóriába sorolandó. Kittike rossz kislány, aki szeret csúnya dolgokat mondani, például "basszál meg" és társai, amit kedvesen viszonoztam "szétbaszom a puncid, te kis kurva" és társaival. Ezek őszintén szívből jöttek (illetve talán máshonnan) az action hevében. Én elég heves vagyok az ágyban, és szeretem ezt a stílust.

Elégedettség és Ajánlás: Kittike felülmúlhatatlan idomai és vendégszeretete magasan kiemelik őt a szürke átlagból. Éjjel-nappal el tudnám viselni a farkamon. Azt hiszem a fentiek alapján mondanom sem kell, hogy kihagyhatatlan a csaj.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Damon24 beszámolója
2018-08-29 10:18:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen elérhető volt és szerencsésen a hívás után néhány órával már megkaptam a szabad jelzést!

Lakás: A lakás szépen berendezett volt a mosdó is tusfürdők szájviz tiszta törölközők minden megtalálható benne de ajtónyitás után ezzel nem nagyon foglalkoztam mert teljesen elvarázsolt a hölgyemény és csak ő járt a fejemben végig

Külső: ajtónyitás után azonnal leesett az állam a gyönyörű bombázótól aki egy szál semmiben várt engem a teste iszonyat bomba szuper jó, gyönyörű kerek formás popsi, szép szolibarna bőr, és szintén szép esztétikus cicik 10/10-es, ha az utcán meglátod tuti utánafordulsz és az első gondolatod a szex lesz.

Hozzáállás: maximálisan vendégszerető és kezdeményező volt teljesen diszkrét

Együttlét: Egy SOS franciára mentem, félelmetesen jól csinálja, pornó feeling, mélytorok minden megvan így végzett ki, pedig szájba még soha nem tudtam elmenni senkitől, így életem egyik legjobb sexuális élménye volt ez.

Elégedettség és Ajánlás: Erősen ajánlott, nálam egy istennő. Ki kell próbálni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Seri4 beszámolója
2018-08-05 20:35:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kittikén, illetve felkavaró fotóin, már nagyon régen megakadt a szemem az oldalon való szokásos keresgélésem közepedte. Gondolatban be is terveztem őt a kívánságlistám megfelelő helyére.

A rendelési ideje viszont nem túzottan kedvező részemre, számomra nehézkesebb a hétköznapokon való elszakadás, plusz a kereslet is meglehetősen magas a hölgyre, talán nem véletlenül...

No de néha azért vannak szabadnapjai is az ember fiának, és ekkor telefont tud ragadni és a vágyai után menni.



A randink előtt két nappal hívtam Kittikét a délelőtti órákban, a kiírt aktívitási idő alsó határmesgyéjén. Másodikra el is értem és meglepetésemre egy kedves, csilingelő hangot találtam a vonal másik oldalán. No nem mintha azt gondoltam volna, hogy egy kőkemény tárgyalás vár rám, csak a száraz tényekkel; de valahogy a képek alapján egy domináns, markáns, mélyebb tónusú hangot predesztináltam.

Kedves volt, aranyos, és főleg "jófej". Készségesen válaszolt minden bennem felmerülő kérdésre; és meg is beszéltünk egy találkozót péntekre. Kérte, hogy a nagy napon még reggel erősítsem meg a szándékomat; aminek készséggel eleget is tettem, SMS formájában biztosítottam, hogy továbbra is feltett szándékom megtalálni a boldogságom a hajlékában.

Lakás: Emlegetett hajlék. Nos ez a 13, gyakorlott MT-k által jól ismert környékén található. Az útbaigazítás egyértelmű volt, de amúgy is eltéveszthetetlen; autóval, tömegközlekedéssel, cangával is jól megközelíthető, új építésű, társas kulipintyó.

Egyedül a csodák kapujában tört ki rajtam némi határozatlanság, miután a lift a magasba emelt; mert az ajtón lévő kiírás kicsit megtévesztett. A tűsarkak kopogása és a segítségként résnyire tárult nyílászáró segített. Ezen aztán utólag jót mosolyogtunk.

Maga a lakás nagyon is megfelel a célnak, tágas, szép, rendezett, tiszta. Kellemes illatok, kellemes invitálás, Kittike rögtön üdítővel kínált a nagy melegre való tekintettel az ingatanba való beérkezésem után.

A nappaliból jobbra induló közlekedőből nyílik sorrendben a fürdő; amely szintén tágas, helyt adva a zuhanyzó + kád kombónak, tusfürdő választék kielégítő, szájvíz, műanyag pohárkák, törcsi pipa és maximálisan rendben; majd pedig a foyosó végében a tettek színhelye, benne a tettek színpada, a francia ágyikó és a lakosztály éke: Kittike kisasszony.

Külső: Kittike alakja megragadó és felkavaró. A fotóknak maradéktalanul megfelel; valami bombasztikus a köbön. Olyan hatást kelt mintha azon melegében lépett volna le egy fitnesz magazin címlapjáról, vagy egy A kategóriás pornófilmből. Tipikusan az a nő, aki, ha belép valahova, minden szempár rá szegeződik. A férfiak a de meg..., azaz de boldoggá tenném pillantásai, a hölgyek sárga irigysége kisérheti bármerre vetődjék az útja.

Bőre selymes és bronzbarna. Az orvosi segítséggel bár, de a Newton-i tömegvonzás törvényét hazuttoló frenetikus cicijei folyamatosan a tekitetemet keresték valamiért. Megjegyzem, hogy egyúttal ezen csodák paradox módon, de bizonyítják is a fenti törvényt, mert nagyon is vonzák a tekintetet és más egyébb férfiúi testrészeket. Ebben a tulajdonságban cseppet sem marad el a harapni való popsi, mely felett egy hamisíthatatlan nonfiguratív RR virít; de Kittikének még ez is jól áll.

Több, egyéb tetoválás is díszíti a kecses, izomos, véget nem érő lábikákat. A köldökben elhelyezett kis piercing csak vagányabbá teszi az összképet, mint ahogyan a később felfedezett hasonló ékkő a meseszép punciban.

Hosszú arany fürtjei bizonyára szálltak volna a szélben, ha lett volna a lakásban.

Arca szintén szép. Mogyoróbarna szemei kacéran csillogtak, mosolya engedni látatta hófehér fogait. A szájától kicsit féltem, bevallom (az meg hogy lehet, jön a kérdés), mert nem vagyok valami nagy szilikon száj fan. Többségében inkább rossz kivitelezéssel találkoztam, mint jóval. Na, cseppet sem kell félni, mindamellett, hogy illik az arcához, személyiségéhez, és nem túlzottan hangsúlyos; modom ezt annak ellenére, hogy a gazella testen feszülő, falatnyi pink bikinivel tökéletesen harmonizáló, ízgató színű rúzs fedte az ajkakat; de még nagy barátja is a legények családi ékszereinek.

Hozzáállás: Szóval a hölgy igazi plázacica külsővel rendelkezik, a legszebb fajtából, hanghordozása is ezt a vonalat képviseli; no de személyisége, belsőre szinte szöges ellentéte ennek. Nagyon kedves, aranyos, készséges, és figyelmes. Megérkezésemkor rögtön üdítővel kínált, majd az action végével is, illetve a septibe lehajított gönceimet segített összehajtogatni is. Rettentően jól el lehet vele beszélgetni (utánna :) ) minenféle témakörről. A legkevésbé magával, mindinkább veled foglalkozik, keresi, hogy miként tudna kedvedre tenni méginkább (hát mondjuk, ha hazajött volna velem ;) )

Együttlét: 1 óra vegytiszta pornó party-ra jelentkeztem; és maradéktalanúl meg is kaptam. Érkezésem és az állam padlón való megkeresése és helyére visszahelyezése után gyorsan átbeszéltük mégegyszer az elképzeléseket és kívánalmakat, majd törölközöt ragadva, sovány malacvágtában a fürdőbe vettem az irányt.

Egy gyors, de alapos csutakolás után már ott is feszítettem a háló közepén; és nehezen tudtam volna titkolni mi jövetelem célja...

Mindezt egy apró mosollyal a szája sarkában és egy eléggé vágykeltő pillantás kíséretében nyugtázta vendéglátom. Az ágyon fekve annak szélére fordult, féloldalt, és se szó se beszéd kapásból torkára engedte kardom, hogy csak jópár másodperc múlva tűnjön elő ismét, nyáltól csillogva. Számat, emlékeim szerint csak a "húha" és "húbaz..eg" hagyta el egy darabig. Nagyon finom, igazi felnőttfilmes cumit kaptam, teljes hosszban, mindent bevetve. Ajkak, torok, nyelvecske, szerepet kapott itt minden. Hol intenzíven, konkrétan nem tudtam követni a tempót, hol lágyabban, érzékibben. Természetesen a bogyók sem maradhattak ki a kedves fogadtatásból! Egy idő után (ezt nem fogom tudni megmondani, mert teljesen megszűnt a külvilág, és elvesztettem az időérzékemet) muszáj volt már kiszabadítanom a melltartóban raboskodó kebleket, oldalra húzva a textílt róluk. Cirógattam, csócsáltam, maszíroztam őket, miközben, még mindig állva az ágy szélénél, Kittike dugatta a száját a felhergelt cerkámmal.

Éreztem, hogy nem mehet ez sokáig, és különben is már nagyon vágytam az édes sunci látványára és ízére.

Hát nem kellett csalatkoznom, amikor a ház úrnője a hátára huppanva a párnák közé telepedett és a maradék ruházatot, azaz a falatnyi bugyit lepattintottam a gyönyörű kincsról, amit az rejtett. Azaz nem ez volt az utolsó ruhadarab, mert legnagyobb örömömre a cipellők mindvégig fenmaradtak, ami egy jókora, kövér pirospont bevésve az ellenőrzőbe, bizony.

Tehát a gyönyör, borotvált, piercinges kapuja; nem pillangós, nem is annyira homlokos, mint amennyire a zsánerem, mégis ódákat tudnék róla zengeni. Ténykedésemre az eddigi hanghatások, zihlálások sűrűsödtek és hangosabbak lettek, valamint ekkor hangzott el az első, korábban mások által már megénekelt bíztatás, kommentálás, nem feltétlenűl prűd fülek elé való tálalásban. Iszonyat megörültem, belelkesedtem, mert titkon, nem titkon, de ezért jöttem a magától értetődően isteni alak mellett.

Minden igyekezetem ellenére sem sikerült Kittikét a csúcsra repítenem ezen formában; tán gyenge napom volt, talán a szakáll volt a baj, de lehet, hogy csak most nem erre vágyot; de jelezte, hogy szívesen visszatérne, és ismét nyelvével, szájával illetné a legnevesebb szervem. Hát ki vagyok én, hogy egy ilyen gyönyörű angyalkát felülbíráljak, ha ő oralizálni akarő Nem is tettem azt. A kivitelezés hasonló volt a korábbiakhoz, azonban egy kicsit vissza-vissza tértem a nunihoz 69-ben, illetve a popót harapdáltam, izgattam. Nehéz volt elszakadnom a csak most megismert játszópajtásaimtól, no!

Kértem egy latex kabátot a velem egykorúra és kezdetnek egy kényelmes klasszikusban indítottam támadást. Hát meg kell, hogy mondjam, hogy a rudi nagyon kellemes, pihe puha, ugyanakkor meglepően szűk helyre került. Nem is bítam túl sokáig a Jázmin által kért tempót és kikértem az első időt.

Kis csókolózás és regenerálódás után jöhetett a folytatás, immáron a másik klasszikusban, az örök kedven kutyus volt soron. Hát ez valami földöntúli volt; a hanghatások, bíztatások, a kerek popsi és a harmatcseppeket eresztő, nedvedző álomszép punci, és ezen cseppektől csillogó büszkeségem látványa leírhatatlan. A hergelés, és a ringó, ütemesen ugráló popó hatására belemartam, markoltam azokat a rajzolt farpofákat. Nem kellett volna, nem kellett volna; no nem azért, mert nem tetszett a doromboló cicának, pont hogy igen. Olyan hanghordozás és tempó következet, amit tudtam, hogy csak maximum pár percig bírok. Jött a másik pihi time.

Nos ez nem sikerült valami hosszúra, mert a kis cserfes démonka, csak nem nyugodot és addig ügyeskedett, míg szemből bele nem csücsült a szerszámba. Jöhetett egy jófajta lovacskázás, a szemem előtt lejtettek táncot azok a csodálatos bimbók, nem tudtam ellenállni, muszáj volt nyalogatni, csípkedni kicsit őket.

Na jó, mondom, akkor oldódjanak meg édes "kínjaim", és felkérésemre ismét doggy-ban találtuk magunkat.

A napfény végiszánkázott Kittike behomorított gerincén, és lecsúszott a fantasztikus fenekén. Bársony bőre ragyogott; én csak szimplán izadtam, mint egy ló. Itt volt a világvége, érezte ezt a ravasz kis vadmacska is, és megemlítette, hogy legyek oly kedves és helyezek fel egy könnyed arcpakolást. Nem vagyok benne biztos, hogy ezen szavakat használta... Hát végtére is, azt már megbeszéltük, hogy ki vagyok én, hogy ellent mondjak; így gumi huss és kicsit hangoskodva rajzoltam bajszot fehérjével a tündérkének.

És bizony, bizony látszott rajta, hogy élvezi, nincs ellenére a dolog...

Tisztálkodás után még kaptam egy finom masszázst; melyet végig beszélgettünk. Lehet vele azt is, mint említettem, nem buta lány!

Zuhany, öltözködés, hálákodás irányomból, látható módon is. Szívszorító bucsú, részemről. És újból a liftben, vissza a való világba...

Elégedettség és Ajánlás: Kittike személyében egy nagyon kedves, csodaszép, teljesen korrekt NŐT ismertem meg. Amiért mentem, teljes mértékben megkaptam, sőt azon felül is! A pornós, de helyenként mégis meghitt órácskám, amit volt szerencsém eltöltenem társaságában nagyon gyorsan elillant; maradandó élmény marad örökre, és biztos, hogy nem ez volt az utolsó találkozásunk!

Ajánlani nyugod szívvel tudom mindenkinek aki ezeket a sorokat olvassa, csak arra figyeljetek, hogy hagyjatok időt nekem is, hogy el tudjam érni legközelebb is! ;)

Köszönöm ezt a csodás pénteki randevút drága Kittike!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pilots69_archivalt2022 beszámolója
2018-05-11 17:58:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Első csörgetésre felvette a telefont, nagyon kedves hangja van, megbeszéltük a részleteket, rugalmas, több időpontot ajánlott.

Lakás: Gyönyörű a kéjlak, ultramodern hely, teljes tisztaság és friss levegő a lakásban. Belépésem után azonnal oldódott a feszkóm. Nyugalom szigete ;).

Külső: Ultraszexi, csinos kis bikiniben és magassarkúban nyitott ajtót. Kaptam egy finom arcra puszit. Mosolygós kedves, beszélgetésben (is) partner. :) A teste 10/11-es, lehengerlő, feszes, domború ott ahol kell. Sosem volt még dolgom szilikon cicikkel, nekem nagyon bejöttek, lehengerlően gyönyörű. A feneke mindent visz ;).

Hozzáállás: Beléptem az ajtón, puszi, itallal kínált, leültünk az ágyra, megbeszéltük a megbeszélnivalót. Nagyon kedves hangszíne van, el tudnám viselni többet is :P. Széles látókörű, mindenféléről lehet vele beszélgetni. 1 órát töltöttünk együtt, nagyon hamar elrepült, egyáltalán nem nézi az órát, nem sietett. Epic barátnő feeling

Együttlét: Elmentem zuhanyozni, pillanatok alatt készen voltam, az ágyon várt már, odaálltam elé, szabályosan letépte rólam a törölközőt, ez nagyon bejött, elkezdte puszilgatni kéjes nyögésekkel a testemet fentről lefele, pillanatok alatt leért a hímtagomhoz, bőnyálas franciája van, és hangosan nyőg közben, ami nekem nagyon bejön, nem kímélt, tövig bekapta, pillanatok alatt tettre készen voltam, de ki akartam élvezni a dolgokat. Pozíciót váltottunk én hátra feküdtem, míg ő a lábamra feküdt és izgató melleivel egyfolytában izgatta a combomat is. Pornófeelingem volt, masszívan, mielőtt elélveztem volna, megkértem, hogy lovagoljon meg, kettőt pislogtam és az esőköpeny rajtam volt, tovább franciázott így is, majd kimondta a varázsszót, "Húzz fel a farkadra, ezaz...." Nagyon beindító volt, hát nem is kíméltem elkezdtünk egyre mohóbban kefélni, közben a melleit tudtam kényeztetni, örökítőanyagomat nedves puncijába töltöttem, amire csak annyit mondott: "Ezaz bébi, élvezz belém..." kéjes nyögések közepette. Ezután felajánlott egy masszázst, nagyon érzékien csinálta, mondta közben, hogy szóljak amikor folytassuk, masszázs közben közös témát találtunk, és hosszasan beszélgettünk róla. Az utolsó etapra kértem egy natúr franciát. ISTENNŐ!

Elégedettség és Ajánlás: ISTENNŐ! Egyszerűen nem tudok rossz szót mondani, pedig kritikus szoktam lenni, de vele egyszerűen minden rendben volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy igazi bombázóval egy felejthetetlen időt akar tölteni. Én biztos törzsvendég leszek itt. :) ;) :P

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kocka CG beszámolója
2018-01-12 19:29:49
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt, elsőre felvette.

Lakás: Új építésű ház. Parkolás fizetős (nem kell belehalni az árba). Lakás korrekt. Célnak bőven megfelel. Nem lakni megy az ember amúgy sem.

Külső: Élőben szebb mint a képeken. Ez a ritkább eset szerintem. Arca szép. Testalkata tökéletes. Akár egy pornósztár. Vékony derék, kemény, nagy cicik. Nagyon rendben van a hölgy.

Hozzáállás: Hozzáállása kifogásolhatatlan. Kezdeményező, de hagyja az irányítást. Maximálisan a vendéket helyezi előtérbe. A két aktus között is jól lehet vele beszélgetni.

Együttlét: Szexi fehérneműben és vörös/piros magassarkúban fogadott ami szex közben sem került le. Uraim csak a franciája miatt érdemes elmenni hozzá (kőkemény bőnyálas, felejthetetlen). Ilyet még nem éltem át pedig nem vagyok kezdő én sem :D. Már az emléktől is feláll... Együttlét: mintha egy pornófilmben lettem volna. Hangosan nyög, izgatóan mocskos dolgokat mond. Profi abban amit csinál.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlanám aki egy igényes szexpartnert keres. Csak a franciája miatt érdemes elmenni hozzá. A teste mint egy istennőé. Hajrá Uraim!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lyuksogor beszámolója
2017-10-29 17:46:55
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Charles123 beszámolója
2017-09-28 11:59:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zzr1400 beszámolója
2017-05-25 04:26:37
isteni francia
óranézős (TP)

Kapcsolatfelvétel: gyorsanment.....

Lakás: célnak megfelelő....van légkondi is,

Külső: imádtam ugy ahogy van

Hozzáállás: mindnt megcsinált...lehet döngetni

Együttlét: szopni azt nagyon tud.....a mélytorkos huuuuu. oriási

Elégedettség és Ajánlás: feltétlen ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Béla18 beszámolója
2017-02-23 19:17:47
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Előző héten felhivtam hogy érdeklődjek # lehetőségek felől egyből felvette csábos hangja volt a telefonban úgy duruzsolt hogy már a hangjától felállt. Miután mindent elmondott részletesen a mai napon már a meglátogatása volt napirenden délelőtt fel is hivtam pár csengés után felvette és az időpont amit kértem megfelelt neki úgyhogy elmondta hogy jutok oda házszám stb.

Lakás: Újépitésű lakás nagyon szép kivülről is aztán a lakásába lépve is elégedett voltam meg is dicsértem a berendezés miatt meg halvány vöröses piros fény világitott a szobában ötletes izléses megoldás. Fűrdőszobában zuhanykabin van az is új szerintem vagy nagyon vigyázznak rá az ágy francia természetesen hófehér tiszta lepedő kényelmes, párnákból is akad megvoltam elégedve ezzel is laknék ott.

Külső: A képeken egy hatalmas szillikonmellű hosszú szőke hajú formás fenekű lány látható na már most a képek megfelelnek abszolút a valóságnak. Liftből kiszálltam kopogtam a megadott ajtónál és egy magas dögös nagymellű szép nő fogadott arcán mosolyal bemutatkozás puszi már ekkora majdnem a gatyámba élveztem pedig nem történt semmi csak olyan ruhába köritéssel fogadott hogy attól még az impotens férfiak is megkeményednének. Szines egyberuha ami passzolt a hajához kiemelte a melleit és az alakját. Kedvencem a mellei nyilvánvalóan kőfaragóval faragtatnám ki. Az alakja a képeken látottakhoz stimmel sportol edzőterembe jár.

Hozzáállás: Előbb értem oda a megadott időpontnál addig leültem egy padra nemsokra rá egy hosszú szőke hajú nő futott el a közelben egy kutyával meg is néztem hogy wow micsoda nő. Erre mikor megkérdeztem hogy nem e ő volt rávágta hogy de ő volt :D kedves csacsogos fél órára mentem. Elmentem zuhanyozni bementem a szobájába de mivel még vizes voltam elkezdtem törölgetni a hajam és az arcom addig ő fogta magát odajött és elkezdte szopni a farkam de nem ám lassan komotosan hanem mint egy profi pornós szinésznő úgy leszopott hogy majdnem egy perc alatt elélveztem úgyhogy megkértem lassitson kicsit.

Együttlét: Az ágyra feküdtem ő meg folytatta amit félbehagyott és tovább szopott gyors tempóban ami bármelyik férfit kicsinálná egykönnyen. A feje ahogy fel alá mozgott külön élmény volt hát még a technikája az egész farkam a szájában nincs kezezés se lassitás gumit kértem hogy együttlét is legyen annyira kivántam. Hátára feküdt és meg elkezdtem dugni minél lassabb tempóban hogy sokáig kiélvezzem a látványát előtte még végigsimitottam a testén a hosszú lábain a melleinél sokat időztem probáltam minél többet fogni a fenekét is végigsimogattam. Dugtam közben párszor nyelves csók és jöttek a dumái mint ( ez az basszál meg a kemény hosszú farkaddal dugjál igen basszad szét a puncimat a nagy fasszodal és hasonlók ) eddig egy lánynál volt ez akkor is meglepődtem most is valakinek bejön biztos nekem inkább furcsa volt de tettem amire kér és megdugtam de ilyen köritéssel sokáig nem lehet huzzni már harmadszor nem tudtam bejátszanni hogy ne élvezzek el úgyhogy beleélveztem a kisasszonyba pornós befejezés volt a javából. Utánna megmasszirozott beszélgetünk fürödtem és léptem.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom már a látvány miatt megéri elmenni azok a mellek egy életre a retinámba égtek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gfdresa beszámolója
2016-05-31 22:43:33
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Korábban volt szerencsém a hölgyeményhez, akkor más néven hirdetett. Első vagy második próbálkozásra fel is vette a telefont, amit gyanúsnak találtam. Úgy voltam vele, egy ilyen kaliberű nőt telefonon is lehetetlen elérni, de kellemes meglepetés fogadott.

Lakás: A lakás egy nagyszerűen berendezett tökéletes igényes kis búvóhely volt. Pontosan olyan, amilyennek lennie kell, nem ragoznám.

Külső: A képei megtévesztőek, amit mondtam is neki. Élőben ez a nő egyszerűen, én nem is tudom, mintha valami szobrász faragta volna. Szerintem a képeihez képest karcsúbb feszesebb tökéletesebb na mindegy nem ragozom ezt sem. Szóval Ő egy olyan nő, hogy akit meglátsz egy szórakozóhelyen azt is elfelejted, hogy a csajod ott áll melletted.

Kedvenc testrész: lényegében tetőtől talpig messze kimeríti nálam a tökéletes fogalmát, de ha ki kell emelnem valamit akkor azok a szilikoncicik az 5-ös skálán a laza 7-est verdesik. Kb ugyanez jellemző a lány popsijára is, ezt látni kell, elmondani nem lehet.

Hozzáállás: Maximális kedvesség a telefonban, aztán ajtónyitás után megláttam őt. Nem vagyok sztájliszt, nem tudom, hogy hívják ezt az egybe tetőtől talpig harisnya rucit amiben fogadott de nem is lényeg. Bevallom ezen a ponton a tesztoszteron elöntötte az agyamat így igazából arra sem emlékszem hogy köszöntem-e vagy ilyesmi. :) De bevonultunk a szobába, ő ment elöl, hát azt a feneket látni kell. :) Átbeszéltük a dolgokat aztán zuhanyozni mentem.

Együttlét: A zuhany végeztével ő az ágy szélén ülve várt rám. Még mindig abba a harisnyaruciban volt. Látta rajtam, hogy egy kicsit zavarban vagyok de nem lesz baj ha a tettek mezejére lép és magához rántott és törölköző alatt nekilátott Mozárt varázsfuvola c. darabjának első tételéhez. Hát az valami döbbenet amilyen jó volt. éreztem, hogy ennek így nem lesz "jó" vége igy védőruházatot kértem és nekiláttunk a dolognak. A szokásos egyszerűbb figurákon mentünk végig, nem vagyok egy szertornász alkat :) aztán a végén a mellei között végeztem. Kis beszélgetés lazulás, majd közölte, hogy kezdhetnénk a második kört. Visszakoztam mondván kihajtottam magamat de ez a nő mint a világ legkedvesebb barátnője aki kivánja a pasiját, nekiállt franciázni. Úgy alakult hogy nem volt aktus, egy végig franciával fejezte be, aminek a végén tulajdonképpen a lelket is kiszívta belőlem. szóval egyszerűen nem is tudok mit mondani.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében ha egy 10-es skálán kell pontoznom akkor 13-at adnék. Igyekeztem nem elfogult lenni de azt hiszem ez lehetetlen.

Szóval maximálisan ajánlani tudom ezt a csupa nagybetűs NŐ-t. Nyár közepén érkezem haza, mindenképpen látogatást teszek nála #.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Istenostora beszámolója
2015-07-26 13:32:59
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Istenostora beszámolója
2015-07-08 07:38:27
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
shon_archivalt2020 beszámolója
2015-07-07 12:12:26
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fabioo beszámolója
2015-06-20 10:15:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Hét elején hívtam, akkor nem vette fel, másnap újra próbáltam és elsőre felvette. Tájékoztatott a részletekről és sikerült is egy időpontot megbeszélnünk pár nappal későbbre.

Lakás: Új építésű társasház, a környéken van egy szép park is. Az egész lakás patika. Szerintem erre nagyon ügyel. A fürdőben zuhanykabin van, pár fajta tusfürdő választékkal. A zuhanyzó előtt lévő "Orgazmus" kilépőn mosolyogtam egy jót. A szobában volt egy nagy ágy több díszpárnával, amin kényelmesen elfértünk. Kis asztal két fotellel, ahová a ruhákat le lehet tenni, bár én a fürdőben hagytam. A tv-ből lazító zene szólt.

Külső: Bomba csaj! Az állam is leesett mikor ajtót nyitott. Egy párducmintás szexi fehérneműben és hozzá illő magassarkúban fogadott, ami rajta maradt végig. Kicsit zavarban is voltam, azért nem mindennap van együtt az ember ilyen exkluzív Nővel! Aki meglátja az utcán biztos hogy megfordul utána. Párduc test nagy, kemény és feszes cicikkel, kerek fenékkel. Szőke hosszú haja van, cicás szemek és szerintem szilikon szája lehet. Nekem nagyon bejött arcra.

Hozzáállás: Mindent megtett amit szerettem volna, nagyon kedves volt végig.

1 órát voltam vele.

Együttlét: Megérkezésem után a szobába invitált, ahol röviden elmondta mégegyszer a programot. Egyből itallal kínált, amit el is fogadtam. Kaptam egy törölközőt és gyors zuhanyt vettem. Visszaérkezésem után az ágyon várt, majd kis ölelgetések, csókok után már a szájában is voltam. Kaptam egy brutális franciát, először térdeltem az ágyon, majd mikor elfáradtam hátradőltem és úgy folytatta. Eszméletlen jól csinálta, próbáltam koncentrálni, hogy ne menjek el fél perc alatt. Sikerült is egész jól tartanom magamat, majd kértem hogy üljön rám.Elkezdett lovagolni, először ő diktálta a tempót, hol lassabban hol gyorsabban, majd utána én következtem. Itt már olyanok hagyták el a száját, hogy "kúrd szét a puncimat" stb. Nem bírtam sokáig, szóltam hogy el fogok menni, erre benyomta, hogy "ezaz élvezz bele a punciba". Kis pihi következett, amiben kaptam egy elég erős masszázst, ami nagyon jól esett. Közben beszélgettünk mindenféléről. Munkáról, iskoláról, nyaralásról. Nagyon értelmes jó beszélgetőpartner volt. A masszázs után következett a 2. menet. Itt már durvább volt a franciája, mint az első körben. Volt mélytorok, némi kényszerfrancia is, mikor a kezemet rátettem a fejére még hevesebben nyomta. Az arcához csapkodta, cuppogott folyamatosan. Párszor koppant a homloka a hasamon. Élmény volt nézni. Majd gumit kértem és hátulról támadtam. Az ágy mellé álltam, ő meg gyönyörűen bepucsított. Itt azért jobban bírtam és adtam is neki rendesen, élvezte is. Nyögött össze-vissza és nyomta, hogy "basszam a punciját keményen", amit meg is tettem. Ez egy jó darabig ment és mikor éreztem hogy közeledik a vég, szóltam ,hogy a szájába szeretnék elmenni. Nem volt ellenvetése, már rá is cuppant a farkamra és erőteljesen szopni kezdte, aminek meg is lett az eredménye, mert az utódok a szájában landoltak. Hagyott lenyugodni, majd kiment a fürdőbe. Ezután gyors zuhanyt vettem pár perc beszélgetés és mentem is, mert neki is dolga volt.

Elégedettség és Ajánlás: Hát én nagyon jól éreztem magam, teljesen leszívott a franciájával.

Kedves és közvetlen. Az elején keveset beszéltünk, de ahogy oldódott a hangulat már ezzel sem volt gond. TP-t abszolút nem éreztem. Valószínűleg vissza fogok térni hozzá, sőőőőt biztos!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
chocolate87_archivalt2018 beszámolója
2012-12-17 17:31:45
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolat felvétel: Helló minden komment olvasó férfitársamnak!



Telefonon hívtam, egyből felvette, megbeszéltünk mindent könnyen, jól tájékoztat, kedves és nem nehéz vele időpontot egyeztetni (ami lehetne rossz előjel, d nem az).

Lakás: Egy relatíve új társasház, modern, jól néz ki, minden ok. A parkolásról sokat nem tudok mondani, mert BKV-val mentem, de a hölgy külön megemlítette a telefonban, h van egy ingyenes parkoló a ház mellett. A fürdővel minden OK szintén, d semmi xtra.

Külső: A külső ugye a képeken is elég jó, de élőbe, huhúúúhúú hát még jobb! Szuperbomba, jobb mint amire számítottam és amitől tényleg jó, h nem ilyen pláza-szilikon nembáncs hiszti nő... Szóval ritkán adok 5 csillagot de ő megérdemli! Kedvenc testrész nem nagyon van, ugyanis nem tudok kiemelni semmit, ugyanolyan jól néz ki lent, fent, elől hátul... huuhh

Hozzáállás: Itt jön a dolog amiért igazából írok: ugyanis az átlagnál jóval kezdeményezőbb és aktívabb, ami nagyon pozitív volt nekem. (nem tudom, talán ettől is olyan jó az egész nő) SOS-re mentem , így negyed óra volt az aktív rész csak , de az vmi fantasztikus volt. Nagyon megdolgozott..

Együttlét: Nagyon ügyesen csinálta az SOS-t, (gumisat kértem természetesen) és a végén cicin fejeztük be.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom és azt hiszem én is megyek még hozzá amikor csak tudok.



Puszillak Kittike

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_elmundo23 beszámolója
2012-10-10 20:23:35
szép arcú, barátnő feeling, maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kende35_archivalt2018 beszámolója
2012-07-29 04:08:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolat felvétel: A telefont Ő vette fel nagyon kedves már ahogy beszélt keményebb lettem:)!

Lakás: Kitűnő parkolás, teljesen diszkrét tiszta sőt már szinte patika tiszta a lakás. Zuhanyzó kellemes meghitt érzés, az egész ahogy beléptem izgató és a szoba buja de egyben megnyugtató. A zene kellemes. Az ágy óriási mindent kipróbálhatsz nem nyom de elég kemény az attrakciókhoz...

Külső: Hűűű nos az vmi elképesztő sokkal jobb mint a képeken! Én egyedülállóként teljesen elvarázsolódtam és szinte már a látvány elég volt hogy siessek a zuhanyzással mert ilyen igényes lányt már nagyon rég láttam és ezt mindenre értsd.Mind a test mind ápoltság maximális! A szeme az tutajos:) A kezei gyönyörűek, a lábai dettó pedig én nem vagyok fétises de nem tudtam betelni a látvánnyal! A cicik szinte természetesnek hatnak és nagyon arányosak! A popsi hát az kemény kerek és nos tökéletes!

Hozzáállás: Pont ahogy akartam szinte azonnal ráérez és mintha haza értem volna...egy órában kétszer de ment volna ugy éreztem ahányszor csak ő akarja...kellemes beszélgető partner is kulturált!

Együttlét: francia óriási közben rájössz ne hagyja abba soha...nem is hagyja...élvezi! Másodszorra beleült nos azt nagyon ajánlom mindenkinek de szinte mindegy mert ha elkezd mozogni véged!

Elégedettség és Ajánlás: csak ínyenceknek mert szeretném még sokat érezni ezt az élményt így vigyázzunk rá

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pak74 beszámolója
2012-06-22 07:35:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pallos_archivalt2018 beszámolója
2012-06-21 00:31:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolat felvétel: Telefont egyből felvette. Kedvesen elmondta a lehetőségeket.

Lakás: Újépítésű emeletes ház. Parkolás a ház előtt fizetős de Kitti a telefonban elmondta, hogy a ház melletti (azthiszem) Rossman parkolója ingyenes. Volt is hely abban. Lakás igényes, fürdő tiszta.

Külső: Gyönyörű lány. Feszes formás test, szép arc. Abban a fekete rucian fogadott amin az egyik képen van.Pont az esetem és úgysejtem mindenkié.:-)

Hozzáállás: SOS franciára mentem. Gyors fürcsi után még az ágyig sem jutottam el szinte de már a szájában voltam. Közben szexi hangokkal húz fel. Szeretek fekve élvezkedni közben így vízszintesbe vágtam magam majd mivel fenékpárti vagyok megkértem, hogy úgy helyezkedjen, hogy azt foghassam. Punci borotvált, selymes és ha jól éreztem pircinges...:-)

Együttlét: Franciára mentem azt tökéletes technikával, kevés kezeséssel prezentálta. Olyan igazi cserfes csajszi amúgy, csacsog de nagyon jól áll neki.:-)

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes volt minden téren. Még visszamegyek de akkor több időre.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.