SzexpartnerDorinna+36 30 / 664-8607Budapest XI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Dorinna vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XI. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 664-8607 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
156 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától -1 óráig
kedd:
10 órától -1 óráig
szerda:
10 órától -1 óráig
csütörtök:
10 órától -1 óráig
péntek:
10 órától -1 óráig
szombat:
10 órától -1 óráig
vasárnap:
10 órától -1 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
23
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
240544x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Rövid, Fekete
Szem
Sötét barna
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves rosszlány vár! :) Szia Dorinna vagyok egy mosolygos vidám csinos dekoratív fiatal lány. Ha szeretnél egy kicsit kiszakadni a pörgős szürke hétköznapokból . Szeretnél egy kicsit ellazulni egy kellemes érzéki masszázs közben amelyet egy erotikus kényesztetés követ. akkor várlak szeretettel diszkrét hangulatos lakásomban . Teljes diszkréció . Várlak egy vagy akár több órára is.
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Együttfürdés
igen
S/M
ha megkérsz
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
ha megkérsz
Fotózás
ha megkérsz
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
nem
Mélytorok
ha megkérsz
Kényszerfrancia
igen
Pisiszex
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (5 db)
Kapott (2 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
DerNo beszámolója
2024-07-11 18:14:02
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: WhatsApp kerestem és miután információt adott másnap tudott is fogadni. Végig itt tartottuk a kapcsolatot és nagyon is megértő volt

Lakás: Régi polgári lakás magas mennyezettel a fürdő szépen fel van újítva szobában egy ágyon kívül semmi más nem volt de nem is kellett

Külső: És sokkal magasabb vékonyablányra számította helyette egy apró és formás nő fogadott. Szerintem szép harca van, apró formás mellei és nagyon is formás popsija.

Hozzáállás: Mivel első alkalommal voltam nála, egy kicsit vfszélyezve voltunk mind a ketten. Ennek ellenére tényleg odatettem magát és nagyon aranyos gold végig.

Együttlét: Zuhanyzás után befektetett és elméletben egy mélytorkos franciát adott. A valóságban azonban szerintem ezt csak normálnak lehet nevezni. Utána meglovagolt amit nagyon is erotikus és jól csinált. Majd kutyusban két percig sem bírtam.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében elégedett ott vagyunk bele. Dehogy visszamegyek-e ez egy jó kérdés mivel nem hagyott bennem mély nyomot így majd az ideáda.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kolbi19 beszámolója
2024-07-11 04:34:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Egyszerű volt, mindig elértem őt egyből, amikor hívtam. Telefonban is abszolút normális, egyből szimpátiát és bizalmat ébresztett bennem. Egy késő esti időpontban állapodtunk meg.

Lakás: Egyértelmű helyen rendel, elsőre a ház talán kicsit lelakottnak érződhet az igényesebbeknek, de alapvetően rendben van. A lakás előtt várt rám. Volt egy kis kavarodás a bejutásommal, mert figyelmetlen voltam, de útbaigazított. Végig kedves, és türelmes volt. A lakás egy kicsit a stúdiólakásos történetre hajaz, de kicsit máshogy kell elképzelni, mivel egy lakás jelenleg, de eredetileg el lehettek választva. Egyébként modern, tiszta, és hangulatos. Az ágy is tökéletes.

Külső: Egy apró termetű, mosolygós, csinos, és mindig kedves fiatal lány Dorina. A szája mint ahogy a képeken is látszódik, egy picit turbózva vannak, de abszolút az ízlésesség határain belül. Az arca is kifejezetten szép, a szemei viszik a prímet. Mindenhol formás, illatos, és maximálisan ápolt. Cicijei tinilányosak, popsija formás, kerek.

Hozzáállás: Végig barátságos, és kezdeményező volt.

Először fél órában állapodtunk meg, de ezt végül hosszabbítottuk, innen is köszönöm a rugalmasságot.:)

Együttlét: Egy kellemes, barátnős franciával indítottunk. Ez után következett a paci, ami a szűk puncijának köszönhetően gyorsan elkezdett lázba hozni. Ügyesen mozgott, figyelt rá, hogy maximálisan kiélvezhessem őt. Aztán fordultunk misszionáriusba, sokáig nem bírtam, teleélveztem a gumit.

Eredetileg fél órára terveztünk, majd végül úgy döntöttem, hogy muszáj még egy fél órát maradnom, mert éreztem a késztetést. Nagyon köszönöm innen is a rugalmasságodat, Dorinna! Jól döntöttem, de milyen jól! Ugyanúgy elkezdett nekem franciázni, de mivel addigra jobban feloldódtam és magamban is éreztem az erőteljesebb szexuális vágyat, úgy már álltam, mint a cövek. A rövid bemelegítő után ismét beleült, és elkezdtem játszogatni az ikrekkel is. Nyaltam, szopkodtam a bimbiket, majd aztán én is megnéztem őt lent. Nyalakodásaimat diszkrét hanghatásokkal nyugtázta. Ezután beraktam neki misszibe. Sokkal jobb volt, mint az előző menet. Éreztem magam végre azt a típusú erőt, és egyre vadabb tempóra váltva iszonyat nagyot élveztem a gumiba. Segített a kimászásban, majd vettem még egy zuhanyt. Elbeszélgettünk ahogy az első menet után, majd nem sokkal később távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem magamat, ezért is hosszabbítottam. Nagyon jól esett vele a szex, különösen a második menet. Kedves, és korrekt lány. Biztos vagyok benne hogy aki normálisan és kultúráltan viselkedik vele, az jól fogja érezni magát nála. Könnyen lehet, hogy meglátogatom majd máskor is.:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gandalf16 beszámolója
2024-06-28 23:02:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csucs1 beszámolója
2024-03-31 21:28:47
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nőfaló10 beszámolója
2024-03-28 08:47:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.