SzexpartnerCarina+36 30 / 734-8760Budapest IV. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Carina vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest IV. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 734-8760 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
70 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
167 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 21 óráig
kedd:
09 órától 21 óráig
szerda:
09 órától 21 óráig
csütörtök:
09 órától 21 óráig
péntek:
09 órától 21 óráig
szombat:
09 órától 20 óráig
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
40
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1199363x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Vörös
Szem
Zöld
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves vendégeim- Dögös masszőr-várja kedves vendégeit-.a lakást folyamatosan fertötlenitem-az egészségünk megörzése érdekében.-kérlek ha te is garantáltan virusmentesnek tartod magad-csak akkor hivj.kőszönöm Én egy élettel teli, jó kedvű, közvetlen tapasztalt masszŐr vagyok,aki kedves és kulturált partnerre vágyik. elsődleges szempont számomra a barátságos légkör kialakítása, vendégem testi, lelki felfrissítése. odaadó barátnő-feling, diszkréció természetesen maximális.nálam a minöség nem pedig a mennyiség a fontos!DRÁGA VENDÉGEIM-ha csak lazitó masszázsra vágysz, arra is van lehetöség.Újjabb masszázs ajánlás: 2022.Március 2án sikeres: SVÉD MASSZÁZSTávégeztem.telefonba bövebben Ha kimondottan: Masszázst szeretnél, arra is van mód.2022.05.08án Sikeres: Reflexologiai Talpmasszázst végeztem;).2022.05.22én.Sikeres: RELAXMASSZÁZST VÉGEZTEM Nyujtott orgazmus-vágyfokózás felsöfokon.2022.06.05én Sikeres: olajos thai vizsgát végeztem.SIKERES VIZSGÁT TETTEM: 2022.12.11-én: LÁGY CSONTKOVÁCSOLÁSBÓL.SIKERES VIZSGA: 2023.03.16:WELLNESS MASSZÁZS. képeim valósak, a telefonomat én kezelem. magánszámot nem veszek fel. .kérem a kedves vendégeimet idöben egyeztessenek-napi limitált vendégkörrel foglalkozom.köszőnöm;). MAXIMÁLIS DISZKRÉCIÓ.
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén testre
nem
Vibrátoros játék
nem
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Együttfürdés
nem
S/M
nem
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
nem
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Közös pornófilm nézés
nem
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
nem
Leszbi show
nem
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
nem
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
nem
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
nem
Anti stressz masszázs
igen
Sport masszázs
igen
Thai masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Sport
igen
Thai
igen
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
Farok masszázs-élvezni fogod-merevedést keltő
Amit még érdemes tudni rólam:
Lelki-testi kikapcsolódás.SVÉD és REFLEXOLOGIAI TALPMASSZÁZS
Elfogadott (18 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
DEL_ab555 beszámolója
2022-10-24 20:29:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Üzenetben, pár perc múlva mehettem hozzá.

Lakás: Újpesten jártam nála, egy tipikus panellakás kis szobájában voltunk.

Külső: A képeknek tökéletesen megfelel. Szexi mosolygós arc, képeken látható bomba test.

Hozzáállás: Maximális kedvesség, aranyos MILF barátnő típus.

Együttlét: Fürdés után gyors orál menet kezdődött, isteni bőnyálas vákummal szívott le. Befejezésül megkérdeztem hova lőhetem és mosollyal ajánlotta fel gigantikus melleit. Így is történt, leült az ágy szélére, én pedig néhány rántás után orgazmusos extázisban terítettem be őrjítő kebleit.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom annak aki egy bombázó tüzes vörös MILFre vágyik, magyarul mindenkinek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20230815_8053 beszámolója
2021-01-08 00:25:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, egyből felette. Nagyon kedves volt, és izgató a hangja!Egyből tudott várni! 10 perc múlva ott is voltam.

Lakás: Parkolás a ház előtt simán, szerintem mindig van hely! Első emeleti lakás.Voltam már itt csak más hirdetőnél.Lakás megfelelő, a fürdő jól felszerelt szuper zuhanykabin. Többféle tusi, szájvíz, tiszta puha törcsi.

Külső: Carina köntösben nyitott ajtót,nagyon szexi volt, szép arcú, helyes vörös démon, egy dögös milf!! Form@s teste van, jó cicik isteni fenék.Kívánatos szép barna a bőre!!

Hozzáállás: Amennyire kezdeményező annyira irányítható is.Borzasztóan kedves, odafigyel a vendége. Fél órát voltam nála de még megyek az biztos.Pont lemondta valaki azt az időpontot, nagyon örült hogy mentem!!

Együttlét: Fürdés után a szobában várt és akkor szabadult meg a ruháitól! Tetszett a látvány! Kérte hogy feküdjek le és csókolgatni kezdte a nyakam, nyalogatni a mellbimbómat ekkor már kemény voltam! Azt mondta most megkostolja! Istenien szopott köpködve, bőnyálassan közben a csodálatos melleihez csapkodta, dörzsölte az ekkor már igencsak bekeményedet farkamat!Igazi pornós szopás volt, közben a másik kezével a popómat is izgatta, egy kis krémezés után.Király volt!!Figyelnem kellett nehogy elélvezzek annyira ügyes!! Ezután én jöttem kértem hogy feküdjön le. A melleit elkezdtem csókolgatni, szopkodni a kis bimbókat, finom volt! Majd lekúsztam. Csodálatos finom, illatos, gyönyörű, borotvált, rózsaszín puncija van.Elkezdtem lassan, érzékien nyalni, úgy vettem észre nagyon jól esett neki.Mikor már igencsak élvezte kérte a kezemet is, két újjamat becsúsztatam a kis puncijába,folyamatosan biztatott hogy milyen jól esik neki.Kis idő múlva nagyot élvezet, de nem hagytam abba finoman tovább nyaltam amíg lenyugodott! Még egy kicsit kényeztetett és jöhetett a gumi. Hátúlról kezdtük. Kinyomta jól a gyönyörű formás seggét, lassan benyomtam neki,először finoman majd keményebben dugtam, azt mondat isteni a farkam.Kértem hogy forduljon meg, és szemből kezdtem kefélni nagyon élvezte,majd oldalról vettem kezelésbe.Pár pec múla megkértem üljön bele! Nahát ami ezután jött!!! Fantasztikus tekerte, csavarta a csípőjét közben aformás melleit markolásztam, kértem hogy nézzen a szemembe, eszméletlen volt. Már majdnem eldurantam ezért kértem, hogy újra menjen kutyusba.Igy kurtam még amíg bele nem élveztem a fantasztikus pinájába!! Vaaaooo!!!Hatalmasat élveztem!Boldog voltam hogy egy ilyen dögöt tudtam jól megdugni. Levette a gumit és letörölgette a farkamat.Irány a zuhany.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében egy isteni,pornós baszás volt! Carina személyében egy kedves, ügyes, gyönyörű csajt ismertem meg! Ő is mondta milyen szuper kis együttlétet hoztunkk össze! Milyen jól jött ki a randi.Tuti hogy még meglátogatom . Akik szeretik az odaadó, finon milfeket azok menjenek mindenképpen! Köszi mindent

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
thomas1982 beszámolója
2019-07-11 18:32:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, első re tudtunk beszélni. Dolgom végeztével újra hívtam, egyeztettünk, a megbeszélt időre ott voltam.

Lakás: Semmi extra, klasszik panel, Tatabányán látogattam meg, alapvetően Bp.-en van.

Külső: Pusztulok az ilyen kaliberű nőkért! Már a fotói is megnyerőek voltak, élőben sem ért csalódás.

Kedvenc testrészem az egész NŐ! Puha bársonyos bőr, gyönyörű cicik, formás combok, fantasztikus punci.

Hozzáállás: Annyira volt kezdeményező amennyire kell. Jóideje nézegetem az oldalt, fel is hívtam néhány csajt, de nemigazán sikerült olyannal beszélnem aki annyira megnyerő lett volna, hogy el is menjek. Carinát szerintem legalább egy éve kiszúrtam, most úgy alakult, hogy fel is hívtam. Jó döntés volt!

Együttlét: Nem akarom részletezni, inkább megtartom magamnak. Bár nincs összehasonlítási alapom, mert Ő volt az első (rossz)lány akinél jártam. Akit érdekel a korábbi beszámolókat böngészve megtalál Róla mindent . Minden pozitívumot maximálisan alá tudok támasztani ;)

Elégedettség és Ajánlás: Brutáljó csaj, értelmes, odaadó, nagyon jó volt Vele. Remélem tényleg sikerült örömet okoznom Neki! Tuti visszamegyek ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_roccoo beszámolója
2019-06-18 01:46:04
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan ment.

Lakás: Célnak megfelelt, fürdő és a hálószoba is rendben van.

Külső: Carina nagyon formás, kívánatos nő, az arca is szép. Összességében tetszett, de a szép nagy cicik voltak a kedvenceim.

Hozzáállás: Végig odafigyelt rám, én voltam a középpontban, kifejezetten kedves és barátságos volt Carina.

Együttlét: Anélkül, hogy túlzottan részletezném a történteket, csak a legjobbakat tudom elmondani róla. Teljes odaadással kényeztetett, odafigyelt minden rezdülésemre. Ami az adatlapján szerepel, azt a legmagasabb színvonalon nyújta,JÓ a franciája, a szexben minden általam kért pózban odatette magát, és úgy éreztem, hogy tényleg élvezte is ténykedésemet, legalábbis ennek elég jól látható jeleit adta. A punciját érdemes még kiemelni, nagyon finom és gusztusos, alig tudtam betelni vele, hosszasan nyaltam, közben Carina kéjes hangokat hallatott. Összességében hatalmasat szeretkeztünk, remegő lábakkal indultam utamra.

Elégedettség és Ajánlás: Néhány csalódást követően mentem Carinához, és végre egy hatalmas szexélménnyel gazdagodtam. Minden vágyamat teljesítette, nem vitás, hogy ha rajtam múlok, hamarosan ismét keresni fogom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_manfredkaltz beszámolója
2019-06-15 21:50:01
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elsőre felvette, ment minden, mint a karikacsapás.

Lakás: Igényes lakás, tiszta és jól felszerelt fürdőszoba. Parkolás könnyen ment.

Külső: Tökéletes testű 40-es hölgy (a nőiesebb formák kedvelőinek) , cicik, popsi abszolút kedvencem volt. Bájos arc, szexi mosollyal.

Hozzáállás: Végtelenül kedves, barátnős típus. Kezdeményező volt, de hagyott engem is kibontakozni.

Együttlét: Mivel nagyon megkívántam, először én kényeztettem, a cicik kihagyhatatlanok, jól izgathatóak és érzékenyek, hosszasan csókolgattam, majd a mézédes csuprocskáját nyaltam ki nagyon alaposan, amit Carina érzéki hangokkal és bőséges nedvesedéssel jutalmazott. Ezután bemutatta tökéletes orális tudását, koncentrálnom kellett, hogy ne durranjak el idő előtt, olyan fantasztikus szájmunkában részesített. Megajándékozott érzéki csókjaival is, simogattam finom bőrét, és már alig vártam, hogy végre behatolhassak a kelyhecskéjébe. Sapkát húzott, majd több pózban is szenvedélyesen szexeltünk, sikerült teljes harmóniába kerülnünk, csodás érzés volt, ahogy szorított a szűk puncijával, közben csókoltam és simogattam, ahol értem. Carina végül kéjes sóhajtással jelezte, hogy sikerült boldoggá tennem, majd én is átadtam magam az elkerülhetetlen élvezetnek.

Elégedettség és Ajánlás: Carina kiszakított a hétköznapok sodrásából, és rendkívül intenzív testi és lelki élményekkel ajándékozott meg, amit ezúton is köszönök. Remélem még találkozunk, és mivel az órás randi nagyon gyorsan elrepült ezzel a csodás Hölggyel, legközelebb több órás kényeztetést élhetek át vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szajas beszámolója
2019-01-04 13:00:15
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen ment, gyakorlatilag 2-3 próbálkozás után felvette (rendelési időn kívül hívtam), aztán később időpontot is tudtunk egyeztetni.

Lakás: Klasszikus panel lakás X-dik emelet, tiszta szoba, csilivilli fürdőszoba, tusfürdők, szájvíz, minden ami ide illik. A parkolás ingyenes, de nem egyszerű, a ház könnyen megtalálható.

Külső: Külsőleg, mint a képeken, nagyon finom bőre van, csodálatos nagy keblek,testalkata, mint a leírásban és a képeken. Se nem sovány, se nem túlsúlyos, olyan korának abszolút megfelelő, SZEXI. Arca kifejezetten szép, ápolt az egész tetőtől-talpig.

Hozzáállás: Szinte egyszerre értünk oda, így a "fogadó" cuccot nem tudta felvenni, de utcai ruciban is csinos volt. Félórát voltam nála, nagyon kedves volt, kezdeményezett.

Együttlét: Finom felizgatás, simogatás után lefeküdt az ágyra, és hagyta magát kényeztetni, csodás keblek csókolgatása után lejjebb haladva elértem a kehelyhez, ami nagyon kellemes illatú, jól nyalható, érzékenyen izgatható, és eredményesen is. Kitartó munka meghozza eredményét, a végefelé kérésére ujjal segítettem a belső részek izgatásával, és azt hiszem, eljutott a végére. Utána csere, majd szájba vette az addigra kellőképpen feszült szerszámot, nagyon jó az ágy kiképzése, van az oldalán keret, amibe lehet kapaszkodni, támaszkodni, így elég izgalmas pózok jöttek össze közben. Franciázni nagyon tud, így sajnos nem kellett sokáig ezt tenni, így munkaruha, és hátulról támadás. Huhh, ahogy belemozog, hangokat hallat, nagyon finom. Így elég gyorsan vége lett a végkifejletnek, jó előkészítő munka eredményre juttatott.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében jó volt, nagyon jó, tuti visszanézek még, kíváncsi vagyok, milyen az amikor elő tud készülni a fogadásra :). Ajánlom Nektek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_javier88 beszámolója
2018-08-23 22:54:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon kedves hangú hölgy jelentkezett a hívásomra, azonnal meg is beszéltük az időpontot.

Lakás: Kényelmes, jól felszerelt lakás, van minden, amire szükségem volt.

Külső: Nagyon kívánatos nő, amikor megláttam, azonnal éreztem, hogy jó döntést hoztam. A kedvencem a gigantikus cicik voltak, kényeztetném őket állandóan!

Hozzáállás: Kedves és nagyon laza személyiség, kacér volt, és kezdeményező mindenben.

Együttlét: A csókja nagyon finom, igazi volt, ezzel már sikerült is teljesen összecsiszolódnunk, és utána kezdetét vette egy bensőséges kölcsönös kényeztetés, minden finomsággal. A cicikkel hosszasan foglalkoztam, csókolgattam, szopogattam a szép bimbókat, majd nyaltam-faltam a mézédes punciját, bőséges nedvesedéssel jutalmazott meg érte Carina, ezután ő is bemutatta magasszintű franciatudását, ezt érdemes kipróbálni, szavakkal nem lehet leírni, mennyire élveztem a finom száj és nyelvmunkáját. Érezni akartam belülről is a punciját, így aztán jöhetett a szex, lovacskával kezdtünk, közben elvesztem az őrjítő mellei között, majd misszionáriusban, érzéki csókolózás közben ért minket a közös beteljesülés. Levezetésként még kinyaltam a finom punciját, aztán a távozás fájdalmas mezejére léptem.

Elégedettség és Ajánlás: Carina minden igényt kielégítő milf, a nagy keblű hölgyek kedvelői számára hatalmas kincs. Hozzáállása, szexuális kultúrája a legmagasabb minőséget testesíti meg. Ajánlom úriemberek számára. Fantasztikus lenne egyszer hosszabb időt eltölteni vele, remélem ez összejön, és akkor végigkényeztetem majd minden porcikáját, mert nagyon kívánatos nő, akiről minden férfi álmodozik.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_marcotardelli beszámolója
2018-08-23 00:40:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Könnyen sikerült. Nagyon kedves volt már a telefonban is.

Lakás: A lakás az én igényeimnek megfelelő, tiszta, rendezett. A parkolás simán ment.

Külső: A képeknek megfelelő jó testű milf, nem vékony alkat, de teltkarcsúnak sem mondanám. Nekem szerencsére pont az esetem, mert van mit fogni rajta. Szexi ruciban fogadott, ami nálam piros pont. A kedvencem a szép formás feneke volt.

Hozzáállás: Kezdeményező volt és figyelmes. A kedvességével hamar levett a lábamról.

Együttlét: Látszott rajta, hogy élvezi és nem játssza meg magát, és pont ezért volt különleges élmény számomra az egész randi. Bőnyálas, érzéki kényeztetésben részesített, majd én is kedveskedtem neki, nagyon finom puncija van, és örömmel vette, ahogy hevesen kinyaltam. Ezután megint elkérte a farkamat, és mélytorkos szopással kedveskedett, itt már nagyon nehezen tudtam magam visszafogni, annyira jól csinálta. Gumihúzás után meglovagolt, közben a ciciket szoptam, csókolgattam, csodálatos érzés volt a dupla élvezet, amit átéltem. Carina rendesen odatette magát, öröm volt látni-érezni, ahogy finom rezdülésekkel és érzéki sóhajokkal jelezte, hogy elélvezett. Mikor közeledtem én is ehhez az állapothoz, akkor gumi le, és a végén még kaptam egy fantasztikus cumizást, majd a szájában lett végem, nagyon nagyot durrantam. Hibátlan volt az egész akció, teljesen kiszívott belőlem minden cseppet.

Elégedettség és Ajánlás: A lehető legnagyobb elégedettséggel távoztam. Nagyon jól éreztem magam egy csodálatos nővel, ezúton is szeretném megköszönni a hatalmas élményt. Nem túlzás, kitűnő szeretőt ismertem meg Carinában, már várom, hogy ismét érezhessem, kényeztethessem finom testét, zamatos punciját. Maximálisan ajánlott igényes úriemberek számára.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_toni_poIster beszámolója
2018-08-21 19:44:03
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Első hívásra, azonnal sikerült.

Lakás: Nem lakásnézőbe mentem, de nekem teljesen megfelelt minden.

Külső: Nőies alkatú, van mit fogni rajta. Az összhatás nagyon jó, a cicik voltak a kedvenceim.

Hozzáállás: Laza, kedves, kezdeményező és szereti a szexet. Fél órás lehetőségre mentem.

Együttlét: Cicikkel kezdtem, eljátszadoztam velük, nagyon élveztük mind a ketten. A lényeg a pornós francia volt, ezért is kerestem Carinát. Mindent tud ebben a műfajban. Először én kínáltam meg a farkammal, és diktáltam a tempót, majd ő vette át az irányítást, látszódott rajta, hogy élvezi, ha kényeztethet. Nagy élvezettel szopta a farkamat, torokra vett, majd az ajkai puhaságával varázsolt el, vagy éppen a rudat és a makkot szopta bőnyállal. Életem pornóját éltem át vele, a végén nagyon szép adagot élveztem a szájába. Kívánni sem lehet jobb szopást, mint amiben Carina részesített. Most aktusra nem volt idő, de talán sikerül még találkoznunk, és akkor szeretném majd kinyalni és kefélni a finom punciját is, mert a látvány most is tetszetős volt.

Elégedettség és Ajánlás: Profi hölgyet ismertem meg Carinában, és mellette nagyon kellemes a személyisége is. Ha megoldható, keresni fogom hamarosan.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_stockings beszámolója
2018-08-13 22:50:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Gond nélkül ment, telefonon beszéltük meg az időpontot.

Lakás: Elégedett voltam a lakással, a fürdőszoba jól felszerelt, az ágy kényelmes volt. A parkolás nem jelentett gondot.

Külső: Érett hölgy, mindene a helyén van. Kedves arc, szép nagy és kemény cicik, jó segg és formás lábak. Carina nekem nagyon bejött, kifejezetten izgató a teste és az egész lénye, ha valamit mégis ki kell emelni, akkor a formás és kívánatos feneke tetszett a legjobban.

Hozzáállás: Kedves és készséges hölgy, úgy éreztem, hogy élvezettel csinálja a dolgát. Fél órát voltam.

Együttlét: Sok mindent csináltunk, nagyon jól kihasználtuk a fél órát. Csókokkal kezdtünk, majd kölcsönös orális kényeztetésben részesítettük egymást, aztán rábíztam magam, és nagyon jól döntöttem. Nagy élvezettel és izgatóan szopta a farkamat, cuppogósan, bőnyállal, mélytorkosan, pornós szopás volt a javából. Szexelni is szerettem volna Carinával, ez a vágyam is teljesült. Két pózban is megdolgoztam a szűk punciját, ügyesen használta közben. Nagyon élveztem, ahogy hátulról hatoltam belé, és közben csattogott a formás popsija, ezt mindennap el tudnám képzelni. A végén gumi le, és alaposan beterítettem a cickóit, márcsak a vizuális élmény miatt is örülök, hogy ez összejött.

Elégedettség és Ajánlás: Legszívesebben megtartanám magamnak Carinát, és mindennap szexelnék vele, olyan jól érzetem magam. Csakis ajánlani tudom. Drága Carina, köszönöm kedvességedet, és a szexben nyújtott profizmusodat! Ha lesz rá lehetőségem, ismét keresni foglak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_sheu88 beszámolója
2018-08-13 02:48:58

Kapcsolatfelvétel: Második hívásra sikerült megbeszélni. Nagyon kedves volt már a telefonban is.

Lakás: A lakás nagyon hangulatos, már az előszobába érve jól éreztem magam, igaz ebben sokat segített Carina kedves fogadtatása is. A fürdőszoba patent, a hálószoba pedig otthonos és az ágy is kényelmes volt.

Külső: Carina arca kifejezetten bájos, a cicik szép nagyok, kényeztetés után kiáltanak, a popsija formás és kemény, és tetszettek a nőies hosszú combjai is. Nem tudnék kiemelni kedvenc testrészt, összességében nagyon vonzó a hölgy.

Hozzáállás: Carina hagyott kibontakozni, nagyon készséges volt. Én jobban szeretem, ha én határozom meg a menetrendet, és ebben jó partner volt.

Együttlét: A részletek megbeszélése után már nagy izgalommal mentem fürdeni, ez jó jel volt, mert ilyet csak akkor érzek, ha alkalmi partnerem már az első pillanatban beindítja a fantáziámat. Carina kényelmesen elfeküdve várt az ágyon, én pedig elkezdtem felfedezni a testét. Csókja nagyon finom és érzéki, de hamar a cicikre fókuszáltam a figyelmemet, és finoman simogattam, majd szopogattam a szép bimbóit. Ezután a punciját kezdtem nyalni, szerencsére élvezte, gyorsan nedvesedett. Ekkor már ő is aktivizálta magát, és a farkam kényeztetésébe kezdett. Egy nagyon változatos franciát kaptam, határozottan az volt a benyomásom, hogy tényleg a szopás a kedvence, mert teljes átéléssel csinálta, én pedig hátradőlve élveztem a finom szájmunkáját, végül a szájában landoltak az utódok.



Kis pihenés és csevegés után belekezdtünk a második körbe, felkeményített megint a finom ajkaival, majd sapkahúzás után misszionárius pózban szexeltünk, közben hevesen csókolóztunk. Úgy éreztem, mintha a szeretőmmel lennék, a finom csókja nagyon barátnős volt. Carina teste néhány perc ütemes szexelés után megremegett, és szorosan magához húzott, éreztem, hogy elélvezett. Ekkor én is átadtam magam a beteljesülésnek, és levezetésként tovább csókolóztunk.

Elégedettség és Ajánlás: Carina egy nagyon kedves és szexi nő, az átlagosnál jóval erősebb szexuális vonzerővel. Nekem minden vágyamat teljesen kielégítette. Ajánlom őt az érettebb és igényes hölgyek kedvelőinek. Remélem Szépségem, még találkozunk, és ismét eljutunk a csúcsra!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_jenspeter beszámolója
2018-08-10 02:18:37
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, néhány kísérlet után sikerült.

Lakás: A célnak megfelelően kialakított, hangulatos és tiszta lakás, a fürdőszoba is rendben volt.

Külső: Carina szép arcú hölgy, a teste pedig a fotóknak megfelelően nőies és formás. A kedvencem a cicijei voltak, élőben kicsit nagyobbnak tűntek, amit persze csöppet sem bántam.

Hozzáállás: Fél órára mentem, végig nagyon kedves és készséges volt.

Együttlét: Belépéskor egy magassarkúban fogadott, és csak egy törölközővel takarta el a ciciket és a punciját. Közel jött hozzám, és tapizhattam a popsiját és a hatalmas ciciket, már ekkor keményedni kezdtem. A technikai részletek tisztázása után gyorsan elmentem fürdeni, de az előzmények hatására már álló farokkal jöttem ki onnan. Egy szexi tangát húzott fel magára Carina, majd az ágyon gyorsan egymásnak estünk. Fogdostam mindenhol, majd megkértem, hogy pucsitsa ki a popsiját, és hátulról kezdtem el nyalni, miközben érzéki hangokat hallatott, és közvetlen stílusban biztatott, hogy kényeztessem. A puncija nagyon zamatos és gusztusos, hevesen nyaltam, miközben ő a kezével állította még keményebbre a farkamat. Elnyerte a tetszését a farkam mérete és formája is, amit mosolyogva közölt velem, és egy igazi pornós, mélytorkos, bőnyálas szopásban részesültem, miközben tovább tapiztam a popsiját, cickóit. Egyszerűen annyira felizgatott Carina, hogy a szájában akartam végezni, és néhány percen belül nagyot spricceltem az érzéki ajkai közé. Utána még maradt egy kis idő a tartalmas beszélgetésre. Ennyi időbe most a szex nem fért bele, de remélem a közeljövőben ezt is pótolni fogjuk.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletesen elégedett voltam Carinával, a teste pont az esetem, a hozzáállása közvetlen és barátságos, és finom minden porcikája, emellett pedig nagyon jó szerető is. Olyan kisugárzással rendelkezik, hogy szívesen visszatérek hozzá. Még azon is túltettem magam, hogy anált nem vállal, pedig jó lett volna kipróbálni a formás popsiját is. Drága Carina, köszönöm az izgalmas érintéseket és a finom franciát!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_manfredkaltz beszámolója
2018-08-09 00:30:32
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen sikerült elérnem, a telefonban kedves és barátságos volt.

Lakás: A lakás otthonos, szépen berendezett. A szobában méretes, kényelmes ágy. A fürdőszoba is teljesen rendben van, szép tisztaság, megfelelő választék tusfürdőből, szájvízből. A parkolás is nagyon jól megoldható a lakás közelében.

Külső: Carina csinos, igazi MILF. Bájos arcú hölgy, és az a szomszédasszonytípus, akiről minden férfi álmodozik, nagyon jó, szexi testtel, kívánatos idomokkal. A kedvencem a formás popsija volt, erősen beindította a fantáziámat. De minden testrésze kívánatos, gusztusos.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, kedves hölgy Carina. Fél órát voltam vele, és azt teljesen kihasználtuk.

Együttlét: Fürdés után hamar az ágyon találtuk magunkat, finom puszikkal és simogatásokkal kezdtük meg az ismerkedést. Főleg a pornós franciája miatt mentem, és nem is kellett csalódnom. A legmagasabb szintű pornós szopásban részesültem, mélytorokkal, nyálcsorgatással, makkszopogatással, a zacsik kényeztetésével. Hosszú percekig álltam a sarat, majd szerettem volna a punciját is kipróbálni. A megfelelő óvintézkedés után, két pózt is kipróbálva orbitálisan nagyot keféltünk, Carina vérprofi szeretőnek bizonyult, ha eljátszotta, akkor nagyon ügyes volt, ha pedig tényleg így érezte, az annál csodásabb élmény a számomra. A végén gumi le, ismét kaptam egy nagyon jó szájjal kényeztetést, és ekkor már olyan tempót diktált Carina, hogy nem bírtam tovább, és a szájába élveztem. Teljesen kifacsarva, elégedetten dőlten hanyatt, és puszikkal halmoztam el Carina formás testét.

Elégedettség és Ajánlás: Minden tökéletes volt, az első perctől az utolsóig. Carina szereti a szexet, és szeret kényeztetni is. Figyelmes és valóban a vendégért van. Úgy érzem, függővé váltam, hamarosan jöhet az újabb randi.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_arymbaby beszámolója
2018-08-07 20:29:00
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan és könnyen ment az időpont egyeztetés.

Lakás: Otthonos lakás. Maximális tisztaság és jól berendezett, a fürdőszoba is igényes.

Külső: Carina élőben számomra sokkal vonzóbb, mint a fotókon. Igazi nő, csodálatos alakkal, szép arccal. A kedvencem mindig éppen az a testrésze volt, amelyiket kényeztettem. A popsija számomra etalon.

Hozzáállás: Annyira kezdeményező amennyire szeretnéd, nem tolakodó, de érezteti, hogy te vagy a fontos a számára abban az időben, amíg ott vagy. Vidám természetű hölgy.

Együttlét: A legjobban az tetszett, hogy, azt kaptam, amit szeretem volna. Először végigcsókoltam a szép testét, ahol értem, ott kényeztettem, majd a punciját kinyaltam,amit nagyon élvezett, de én még jobban, annyira finom volt. Ezután ő következett, fantasztikusan franciázik! Azért is kerestem fel, mert pornós franciát ígér, és az ígéretét maximálisan teljesítette. Leírhatatlan, ahogy játszott a farkammal, igazi bőnyálás, látványos, mélytorkos szopás volt, olyan praktikákkal, amiről álmodni sem mertem volna. Átadtam magam az élvezeteknek, hagytam, hogy kivégezzen, és hamarosan eldurrantam, nagyot spricceltem Carina szájába. Kis beszélgetés után elég gyorsan éledezni kezdtem, ismét átvette a kezdeményezést, és keményre szopott, majd jöhetett a várva várt szex. Szépen lehet neki tolni, élvezte, és ennek hangot is adott, amit nagyon szeretek, mert még jobban felizgatott. Végül a kedvenc pózunkban ért a második beteljesülés, nagyot durrantam ismét Carina kellemesen szűk puncijában.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok Carinával. Megkaptam tőle az ígért pornós franciát, a szexben is nagyon odatette magát, és élvezésig nyalhattam a finom punciját is, ennél többet nem is kívánhattam volna. Abszolút ajánlott hölgy. Carina igazi gyöngyszem, úgy érzem, hogy végre megtaláltam azt a nőt, akihez nagyon szívesen visszajárok majd rendszeresen.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_permerte06 beszámolója
2018-08-06 21:44:06
szép arcú, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Felhívtam és megbeszéltük az időpontot.

Lakás: Teljesen rendben van a fürdő és a kéjlak is, kényelmes az ágy.

Külső: Carina álomszép hölgy, igazi bombanő. Szeretem a nőies formákat, Carina mindenütt pont úgy gömbölyödik, ahogy kell, csodás teste van. A kedvencem a szép arca, a cickói, a popsija, a formás lábai. Hacsak rágondolok, most is kőkemény leszek, annyira izgató hölgy.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, megvolt végig a barátnő feeling. Nekem úgy rémlett, mintha Csepelen még régebben jártam volna nála, de most sokkal jobban nézett ki (persze akkor is szexi volt), ezért nem is hoztam szóba, és szerintem ő sem emlékezett rám, olyan rég volt:)

Együttlét: Nehéz szavakat találni, olyan fantasztikus együttlétet éltem át Carinával. Most kifejezetten gyengéd, érzéki szexre vágytam, és mintha ő is ráérzett volna, sok ölelést és kényeztetést kaptam tőle. Az elején simogattuk egymást, majd érzéki csókot váltottunk, utána felváltva kényeztettük egymást szájjal, nyelvvel, észbontóan jó a franciája. Persze én is nagyon élveztem a finom punciját, annyira finom zamata van, hogy órákig tudnám nyalni, de sajnos csak fél órára tudtunk találkozni, ezért kénytelen voltam időt hagyni a többi finomságra is. Eztán védőfelszerelést húztunk, és minden pózt kipróbáltunk. Nagyon kellemes összhangba kerültünk, és pár perc után megrándult Carina csodás teste, és hatalmasat élvezett, kétségem sem volt, hogy igazi orgazmust élt át. Ekkor már én sem tudtam tovább visszatartani magam, és szintén óriásit élveztem, a finom puncijával az utolsó cseppeket is kiszívta belőlem. Sajnos gyorsan elrepült a fél óra, de így is az utóbbi évek legnagyobb szexélményében részesített Carina.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes volt minden, alig találok szavakat, hogy megköszönjem Carinának a csodás élményt, ezért nem is kérdés, hogy visszamegyek. Annyi finomság van amit szeret, és amit én is szeretnék még átélni vele. Különösen a közös masztis játék, és a szájbaélvezés izgatja a fantáziámat, remélem hamarosan ezeket is átélhetem Carinával. Természetesen ajánlom Carinát az igényes szex kedvelőinek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_sabrodrigo beszámolója
2018-08-03 18:18:09
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen ment az időpont megbeszélése.

Lakás: Kulturált lakás, rend és tisztaság mindenütt. A fürdőszobában minden szükséges kellék megvolt.

Külső: Carina kifejezetten nőies hölgy, szép, formás lábakkal, gömbölyű fenékkel, kellemesen telt cicikkel. Arca is nagyon tetszett.

Hozzáállás: Kezdeményező volt, mosolygott végig, úgy éreztem, mintha a barátnőmhöz mentem volna, mert az első pillanattól kezdve megteremtette Carina ezt a légkört. Fél órára mentem.

Együttlét: A tusolás után, amikor beléptem a szobába, már csak szexi kis bugyiban várt, azonnal felizgatott a kacér mosolyával. Odabújtam hozzá, először csókolóztunk, közben simogattam a combjait, ő pedig a farkamat tesztelte a kezével, tetszett neki, hogy hamar kőkemény lettem. Ezután a lábait széttárva a punciját nyaltam jó sokáig, olyan finom volt, hogy alig tudtam abbahagyni. Ekkor már Carina is elkérte a magáét, szépen elnyelte a farkamat, igazi pornós, bőnyálas szopást kaptam tőle. Úgy éreztem, ha nem vigyázok, hamar végem lesz, ezért gyorsan gumit húztunk, és jöhetett a szex. Kellemes, szűk a puncija, ügyesen szorított rá többször is, így pár pózváltást követően néhány perc után eldurrantam. Még volt annyi időnk, hogy kicsit beszélgessünk, nagyon értelmes hölgyet ismertem meg Carinában.

Elégedettség és Ajánlás: Biztosra akartam menni, ezért választottam Carinát. Tökéletes milf, nagyon jó testtel, jó hozzáállással, és a szexet is magas szinten műveli. A fél óra gyorsan elrepült, legközelebb szeretnék sokkal több időt eltölteni vele, mert még sok finomság van, amit kipróbálnék vele. Ajánlom a szexi milfek kedvelőinek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_jeanmarie1 beszámolója
2018-07-30 21:35:51
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Első hívásra sikerült.

Lakás: Célnak teljesen megfelelő, igényes lakás, a fürdő is mindennel felszerelt.

Külső: Nagyon szexi, nőies milf. Bájos arcú hölgy, a kedvencem a csodás feneke volt.

Hozzáállás: Abszolút barátnős típus, leste minden kívánságomat, nagyon kedves volt. Fél órás programra tudtam csak menni, pedig sokkal több időt is szívesen eltöltenék vele.

Együttlét: Először én kényeztettem, alaposan kinyaltam, nagyon szépen nedvesedett a puncija. Utána kaptam tőle fantasztikus franciát, csodás volt, ahogy eljátszadozott a farkammal, és nagyon izgatóan cumizott. A szexet sem szerettem volna kihagyni, két pózban is hatalmasat keféltünk, nagyon jól szorított a puncijával, a végén hatalmasat durrantam. Tartalmas fél óra volt, de jó lenne majd legközelebb hosszabb programot kipróbálni Carinával.

Elégedettség és Ajánlás: Külsőleg is nagyon bejött Carina, és a hozzáállása is nagyon jó volt, élvezet vele a szex minden formája. Nagy élményben részesül, aki meglátogatja.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Roland1958@gmail.com_archivalt2021 beszámolója
2018-07-09 15:48:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam,mindent elmomdot amit tudom kelett.

Lakás: Szép tiszta mindennel felszerelt

Külső: Meglepöen szép arca van,kedvencem a szép puncija.

Hozzáállás: 30percet voltam vele,legközelebb több idöre megyek.

Együttlét: Pornos franciára mentem,eszméletlen jó volt!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyszerüen éresztem magam! Csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.