SzexpartnerLena1+36 70 / 947-6477Budapest IV. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Lena1 vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest IV. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 947-6477 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
58 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
162 cm
Csípőbőségem
88 cm
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 16 óráig
kedd:
09 órától 16 óráig
szerda:
09 órától 16 óráig
csütörtök:
09 órától 16 óráig
péntek:
09 órától 16 óráig
szombat:
megbeszélés szerint
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
45
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
789661x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Lena vagyok, aki 100% -os valódi barátnői feelinget nyújt NEKED, hogy a napot nagyon különlegessé tegye. Nekem van egy beépített szexuális kémia és természetes szépségem. Nagyszerű személyiségem van. Leszek izgalmas és nagyon vonzó partner. Nagyon élvezem a csókot , kölcsönös franciát, ölelést , vibrátoros játékokat. Szenvedélyes szeretkezést amit csakis kizárólag óvszerral válalom a te és az én egészségem érdekében és remélem, te is így érzel. Kérheted, hogy legyek a személyes titkárnőd, ápolónőd, stewardess vagy a rendőrnő aki azonnal bilincsre ver. Tegyük az időt együtt nagyon különlegessé, mert mindketten felnőttek vagyunk, és mindketten tudjuk, hogy mi jó nekünk és mire van szükségünk. időpontot egyeztetni telefonon vagy akár üzenetváltások által is lehet:) Kérlek, győződj meg róla, hogy friss és tiszta leszel a találkozónkra . Biztosíthatlak ,hogy én az leszek. Ha kívánod, szívesen zuhanyozhatsz a találkozó előtt és után. Tiszta törölközőket és piperecikkeket biztosítok számodra. Nem vagyok gép, és szükségem van egy kis időre, hogy felkészüljek a látogatásra. Egy lakóházban lakom, közel a metróhoz és buszmegállóhoz. Ingyenes parkolás az utcán . Nem fogok tolerálni semmilyen illegális anyagot vagy túlzott alkoholt. Nem engedem, hogy otthonomban használják őket. Nem iszom sok alkoholt, de szívesen hozhatsz egy üveg bort vagy a kedvencemet,ha szeretnéd velem megosztani, de kérlek, ne érkezz mámoros állapotban. Ha szeretnél meglátogatni egy sexi mókára csak hívj vagy hagyj egy üzenetet és amint tudlak vissza hívlak! A telefont én kezelem, ezért ha nem veszem fel és biztos engem szeretnél, meglátogatni egy kicsit később próbáld újra. :) Kedves leendő vendégeim szívesen látnám és megköszönném, ha légyottunkról értékelést olvashatnék, és a leendő vendégeimnek útmutatást adna, hogy miért is érdemes hozzám eljönni. Élvezd velem az ÉLETET! Várlak a szenvedélyek birodalmában!
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
S/M
nem
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
ha megkérsz
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
ha megkérsz
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
nem
Leszbi show
nem
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
nem
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
nem
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
nem
Csúszka masszázs
nem
Sport masszázs
nem
Thai masszázs
nem
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
nem
Klasszikus
nem
Sport
nem
Thai
nem
Erotikus
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Barátnő feeling
Elfogadott (34 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Dc73 beszámolója
2024-03-21 21:41:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon nem sikerült elérni, ezért sms-t írtam neki, hogy mikor szeretnék találkozni vele. Válaszolt, hogy neki megfelel az időpont de előtte beszéljünk telefonon. Így is történt.

Lakás: Tiszta lakás, jól felszerelt fürdő, kényelmes franciaágy. Saját lakás, nincsenek mások.

Külső: A teste olyan mint a képeken, tehát gyönyörű. Igéző szemek, a mosolyával levett a lábamról.

Hozzáállás: Egy órát töltöttünk együtt. Kedves, szexi, nőies. Mindig kérdezte, hogy mit szeretnék és mindent megtett, hogy jól érezzem magam.

Együttlét: Zuhanyzás után szexi fehérneműben várt a szobában. Állva kezdtük egymást símogatni és csókolózni. Igazi finom nyelves csókok voltak. Nem kellett sok idő, hogy teljesen felizgasson. Az ágyon folytatódott a csókolózás, ölelkezés, símogatás. Ezután muszáj volt "megkóstolni" a punciját. Finom. Nagyon finom. Nyalakodtam egy kicsit, majd kezelésbe vette a farkamat. Fantasztikusan franciázik. Kicsit később mondtam neki, hogy "öltözködjünk" mert a puncijában szeretnék elmenni. Lovagló pózban szexeltünk. Én kértem mert látni akartam az igéző szemeit, a gyönyörű mosolyát, a fantasztikus ciciket. Persze végig csókolóztunk és mindketten élveztük és elélveztünk. A végén csak annyit mondott mosolyogva, hogy 1:1. Örültem, hogy nem csak én élvezem a légyottunkat. Tartottunk egy kis pihenőt simogatással és beszélgetéssel de hamarosan újra harckészültségbe kerültem (fantasztikus nő), úgyhogy újra kezelésbe vette a farkamat. Ezután missziben folytattuk, majd Léna kezdeményezésére lovaglóra váltottunk. Közben megjegyezte, hogy nehogy elsiessem a dolgot. Annyira sikerült nem elsietnem, hogy fantasztikusan izgató hangokkal és mosollyal jutott el előttem a csúcsra. Nekem pár perccel később érkezett meg a gyönyör. Ezután a szokásos gyönyörű mosoly kíséretében megállapította az eredményt. 2:2 Mondtam neki, hogy ez az a sport, ahol talán a döntetlen a legjobb eredmény. Ezután egy kis simi-simi, beszélgetés, fürdés után csókkal búcsúztunk azzal, hogy még találkozunk.

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus, mesés, intenzív, érzéki együttlét volt. Szerintem ha még maradok talán még egy menetet is kihozott volna belőlem. Biztos, hogy megyek még hozzád Léna. Csókollak mindenütt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Coller_93 beszámolója
2024-03-16 15:29:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam neki, ott küldött egy rövid tájékoztatót majd másnapra megbeszéltünk egy időpontot. Görgülékenyen ment minden.

Lakás: Más is írta, igen ez egy lakótelepi lakás és a célnak telejsen megfelel, a hálóban szép nagy ággyal. Fürdőben volt minden.

Külső: Léna gyönyörű nő, a testéről a képei beszélnek, mindegyiken tényleg ő van. Kicsit aggódtam az arc nélküli képek miatt de nagyon kellemesen csalódtam. Lénának nagyon kedves mosolya és szemei vannak ileltve a hosszú barna haja nekem nagyon bejött :)

Hozzáállás: 1 órát voltam vele. Az együtlét elején mondtam neki, hogy nagyon izgulós típus vagyok és hogy egy kis törelmet szeretnék kérni mert nekem sajnos nem működnek a dolgok csettintésre. Ezen csak mosolygott, semmi gondja nem volt vele majd addig bújt csókolgattott és simogattott amíg tényleg meglepően könnyen el tudtam engedni magam. Nagyon kedves és figyelmes volt végig.

Együttlét: Az egy óra fantasztikus franciával kezdődött, majd lovacskázással folytatódott amiben el is élveztem. Tartottunk egy pihenőt addig csak az ágyon fekve cirógattuk egymást, majd felajánlottam neki egy franciát amit nagy mosolyok között el is fogadott. Pár perc után hangos nyögések közben el is élvezett. Utána még csináltuk egy kicsit kutyapózben de ismerem magam és tudtam, hogy én nem az a több-menetes srác vagyok így egymás mellett pihegtünk csak egy kicsit. Utána megmasszíroztam és az óra végéig az ágyban fekve beszélgettünk, viccelődtünk egymással.

Elégedettség és Ajánlás: A Lénával töltött idő szuper volt, teljesen kisimultan távoztam tőle. Ha valaha volt olyan élményed egy másik lánnyal, hogy ilyen-olyan barátnő feelinget és kedvességet ígért aztán olyan volt mint egy gép/deszka, akkor látogasd meg Lénát mindenképpen. El fogja feldtetni azokat a rossz tapasztalatokat.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tomasz1987 beszámolója
2024-01-10 14:40:10
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Jó ideje nézegettem az adatlapját!Egyik délelőtt jött az ihlett és felhívtam.Kedves hang fogadott a telefon másik végén.Sikerült közös időpontott találnunk.Pár óra múlva ott is voltam.

Lakás: Parkolás könnyű volt.Ház előtt volt hely.Panel ház alsó szintje.Lakás célnak megfelelő.Bár nem lakás nézője megy az ember ő

Fürdő tiszta úgy ahogy a lakás is.

Külső: Kedvencem az arca és a mellei voltak.Kedves a partnerért mindent!

Hozzáállás: Tusolás után a szobában várt egy lenge kis köntös szerű alig takaró valamiben.

Csókkal kezdtünk ami frankón nyelves.Nem csak oda tartom a számát aztán jól van.

30 percre mentem de legközelebb 1 órára fogok.Nagyon bejött a kedvesség és a hozzáállása.

Együttlét: Csókolózással indítottunk.Aztan falatnyi ruhájától megszabadítpttam.Elém térdelt és francia órát tartott. Nagyon tea technikája.Aztan mondtam h feküdjön le és én is viszonoznám.Nem is volt ellenére.Vegig csókoltam a testét,majd finom punci következett.Elveztem ahogy kenyeztetthetem és a hanghatásokból arra következtetnek h neki is tettszik ténykedésem.Csúcsra szerintem nem jutott el.Gumi következett.Es szemből támadtam. Szűk nedves punci fogadott.Kozben csokoloztunk és a mellet markolat.Annyit el kell hogy mondják.Ritka az olyan lány akivel ennyire egy hullámhosszon tudok lenni.Tenyleg olyan érzés volt mintha a barátnőmmel lettem volna.Tobb pózban csináltuk.Mindengyikben nagyon jó volt.Nem csak szét rakom a lábam aztán csinálj amit akarsz.Ő is oda tette magát.Vegen franciás befejezés volt.Szájaba mentem el.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki szereti az érettebb hölgyeket.Tessek vigyázni rá mert ritka kincs.

Ahogy időm engedi vissza fogok menni hozzá egy újabb randira😉

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240215_5170 beszámolója
2024-01-03 14:36:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon ,megbeszéltünk minden és kb.fél ora múlva fogadaott.

Lakás: Lakótelepi lakás.Rendezett és tiszta volt.Amúgy nem az ingatlan miatt mentem oda.őő

Külső: Hát..Egy nagyon kedves,,igazi milf fogadott az ajtóban.Kedves arca és hangja volt.

Hozzáállás: Mindenben figyelte az én kivánságomat.Odafigyelt rám.Az én koromban már ez is sokat számit,bár vérnyomást nem mértünk.őőő

Együttlét: Mindenben ügyes volt Tényleg.Szóval bátran ajánlom mindenkinek,aki ezt a korosztályt kedveli.Ráadásul jol elbeszélgettünk,amikor engem már kivégzett Léna.

Elégedettség és Ajánlás: Nyilván ajánlanám mindenkinek,de akkor nekem mi maradőSzóval mindent köszönök.Puszi.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Szakács83 beszámolója
2023-04-03 17:38:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Sms-t írtam neki.Nagyon kedvesen válaszba később picivel leírt mindent,amit tudni szerettem volna.Majd telefonon megbeszéltük a randit.Egy nagyon kedves,mosolygós csajszit ismertem meg benne.

Lakás: Lakás lakótelepi.Szép tiszta,Kényelmes ágy és egy fotel ahol a ruhát le lehet tenni.A fűrdő felszereltsége kimagasló.Tiszta,és bőséges a választék.Parkolás megfelelő,de én gyalogosan mentem.

Külső: Külsőleg gyönyőrű.Karcsú,csodálatos cicik és fazonra igazított punci.Pont amennyire kell.Arca szép,és gyönyörű szája van.Kedvenc testrészem a mindene😊

Hozzáállás: Ő kezdeményezte az együtlétet kellemes csókokkal,majd csókolóztúnk.Nagyon kedves elragadó és bájos,abszolút barátnő feeling.1 órát voltam vele

Együttlét: Csókolózással kezdeményezte a dolgot.Aztán rátértem a kellemes mellei izgatására nagyon tetszett neki.Egy könnyű lenge ruciban volt és egy szép bugyiban,amit simogatásom alkalmával le is vettem róla.Majd egy nagyon kellemes franciával folytatta amitől beindultam és viszonoztam a szép testét vigig csókolgattam,pusziltam.Punciját érdemes kényeztetni nagyon szereti,ha ügyes vagy.2 pozícióban szeretkeztűnk,hol én nyaltam a szép punciját hol ő franciázott.Fantasztikus 1 óra volt😊Imád csókolózni és nekem ez nagyon tetszett is.Nagyon kellemes nyelves csókja van.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nincsen rá szó.Fantasztikus volt.Maximálisan ajánlani tudom.Ha egy csodálatos tudással rendelkező barátnő feelinget keresel ő az igazi.Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos 1 órát neked😍😘🥰

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Marko84 beszámolója
2023-04-03 16:56:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Többször jártam már nála. Változó. Vagy azonnal elérem, vagy sokáig kell vadásznom. De megéri :)

Lakás: Újpesti panel, teljesen rendben van, nem a lakás miatt megyek :) Ingyenes parkolás, hely mindig van a ház előtt.

Külső: Eszméletlen szexuális kisugárzása van. Nem kell semmi előjáték, hogy harca kész legyek, elég a tekintete. :) Tipikusan az a nő, aki belenéz a szemedbe az utcán, mikor elmész mellette, és elképzeled, milyen lenne mindenhol, mindenhogyan megcsinálni. Na, itt nem kell elképzelni. :D

Hozzáállás: Kezdeményező ha kell, ha te vagy az akkor hagyja magát. Igazi nő!

Együttlét: Általában az ágyra ülve kezdi nekem a franciát, de gyorsan leállítom, és én kényeztetem. El is élvez ilyenkor, ami fantasztikus. Utána csere, majd gumi, és több pózban intenzív, heves, szenvedélyes szex. Teljes odaadással van. És közben azok a szemek...atyaég!

Elégedettség és Ajánlás: Persze, hogy ajánlom. Tavaly novemberben voltam nála utoljára, ma szerettem volna menni, de nem volt szerencsém. Remélem a héten sikerül. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mrtn0007 beszámolója
2023-01-07 08:56:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_ab555 beszámolója
2022-10-17 23:57:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kétszer jártam nála korábban, most az első alkalmat írom le. Whatsappon megbeszéltük és mehettem is.

Lakás: Felújított panellakás, maximális diszkréció.

Külső: Nagyon csinos, mosolygós érett lány.

Hozzáállás: Maximális kedvesség, mintha a MILF barátnőd lenne.

Együttlét: Fürdés után lefektetett az ágyra és kezelésbe is vett. Szemkontaktus, érzékiség, nálam nem gyakori de ezt a franciát most nagyon élveztem. Nem is kellett sok idő hogy az ágy mellé térdeltessem. Az élményeim hatására a nevét nyögdécselve terítettem be az arcát hatalmas orgazmusommal.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki érzéki franciára vágyik.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
minaj59 beszámolója
2022-08-14 08:46:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon érdeklődtem és megbeszéltük a részleteket.Majd más nap hivtam és megbeszéltem a találkozást.

Lakás: Autóval érkeztem.Ujpest,központ,szép csendes utcában 10 emeletes házak egyikében.Parkoló ingyenes,hely van bőven.Telefonáltam és megkaptam a kapu kódot.Felmentem a lakáshoz.Ilyenkor az ember feszül,ideges.Becsengettem,kinyilt az ajtó és rögtön megnyugodtam.Egy csodálatos Hölgy ált az ajtóban.Igen nagybetűs Nő.Beinvitált a lakásba.Kaptam finom csókot.Mindenhol patyolat tisztaság.A szobába szép nagy ágy,leültem,kicsit beszélgettünk,ismerkedtünk.Megkinált üdítővel és elmentem fürödni.Fürdőszoba nem nagy de tiszta,száraz puha törölköző,sok tusfürdő és 2 vagy 3 szájviz A fürdőből irány a tetthely ahol megláttam Lénát és majdnem leállt a lélegzetem.Gyönyörű Nő állt előttem. Finom nyelves csókkal kezdődőt a Léna csodálatos testével való ismerkedés.

Külső: A képeken látszik hogy nagyon csinos és szép teste van,de a valóságban!!! Hááát maga a tökéletesség.Nagyon szép arca,szép teste.A mellei csodálatosak. A hasa fantasztikus nagyon szexis,és az illatos punci.No röviden Léna egy igazi Nő,imádnivaló hölgy..Gondolom az utcán minden férfi megfordul utána.

Hozzáállás: Nagyon kedves,kezdeményező.De kellet is mert én csak bámultam hogy milyen csodálatos Léna.1 órát voltam nála,de ez nagyon kevés mert nagyon gyorsan letelt.

Együttlét: Szeret csókolózni ami nagyon jó.Erotikus masszázst kértem,nagyon jó csinálja.Utána én viszonoztam,simogattam,puszilgattam a kis hasát,illatos gyönyörű punciját.Váuuu!!! Nagyon finom.A francia az fantasztikus.Nem vagyok fiatal de ilyen finom franciában még nem volt részem.Végem lett hamar.Kicsit még beszélgettünk utána fürdő és sajnos 1 óra letelt.

Elégedettség és Ajánlás: Csodálatos napom volt,Lénának köszönhetően.Hölgytisztelő úriembereknek tudom ajánlani,de inkább magamnak meghagynám.Ha Léna is akarja akkor szeretnék még sokáig találkozni vele. Millió puszi Kedves LÉNA!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tyutyoka beszámolója
2022-02-07 10:00:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk időpontot, hamar sikerült vele találkoznom.

Lakás: A lakás egy újpesti panel, tiszta, világos, a célnak tökéletesen megfelelő, a parkolás ingyenes. A lakásban csak mi vagyunk, nem kell figyelgetni másra (pl szabad-e a fürdőszoba), csend van és nyugalom. A fürdőszobában több féle illatos és illatmentes folyékony szappan található, szájvíz, sok-sok törülköző.

Külső: Léna élőben szebb, mint a képeken. Mindig fehérneműben, magassarkúban fogad. Alakja tökéletes, egy átlagos magasságú, sportosabb testalkatú érettebb leány. Nem tudok kiemelni kedvenc testrészt, minden porcikáját imádom :)

Hozzáállás: Maximálisan azon van, hogy én jól érezzem magam. Ha látja a határozatlanságot, akkor finoman kezdeményez. Persze élvezi, ha a partnere arra is figyel, hogy neki is jó legyen.

Együttlét: A szexet mindenféle pózban nagyon tudja élvezni. Nagyon jó, kellemes a franciája is és ahogy közben az ember szemébe tud nézni, na az sem mindennapos :)

Elégedettség és Ajánlás: Én kb 4-5 éve 1.5-2 havonta meglátogatom, kb huszonX alkalommal voltam már vele. Ami miatt szeretek oda járni, az Léna varázsa, szépsége, kedvessége, figyelmessége. Az, hogy üdítővel vagy kávéval kínál, az természetes. El lehet vele beszélgetni bármiről, de persze a fantasztikus szex a legfontosabb. Maximálisan otthon érzem magam nála, olyan a kisugárzása, ráadásul olyan nyugodtságot áraszt a hely, hogy maximálisan ki tudok kapcsolni, feltöltődni. Csak ajánlani tudom bárkinek, aki igazi barátnős feelingre és szuper szexre vágyik nyugodt körülmények között:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Spricceljarcon88 beszámolója
2021-11-14 01:57:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk

Lakás: Tiszta rendezett

Külső: Mikor ajtót nyitott leesett az állam. Pár évet nyugodtan letagadhatna. Arca gyönyörű. A popsija a kedvencem. Egész nap simogatnám,markolnám. A szobában vetkőzés és irány a zuhany

Hozzáállás: 1 órát voltam vele. Nagyon kedves kezdeményező.Folyamatosan csókol nyelvesen. Imádom a csókját. Abszolút barátnő feeling.

Együttlét: Zuhany után a szobában még állva elkezdtünk csókolózni és simogattuk egymás testét. Az ágyon folytattuk, majd elkezdte azt a csodálatos franciát. Mikor éreztem hogy közel a vég megkértem hogy cseréljünk. Végig csókoltam az egész testét majd elérkeztem a gyönyörű, isteni finom puncijához. Nagyon izgatóan tud nyögni és egy pár perc után elélvezett. Egy kis csók után gumi fel és lovaglóban kezdtük. Nagyon jól mozog. Folyamatosan csókolt simult hozzám.Majd váltottunk miszibe és egy hihetetlenül érzéki szeretkezés után hatalmasat élveztem. Lenyugodtam benne. Aztán pihenés képpen kértem egy masszázst. Nagyon jól esett. 2. kört újabb hosszú csókolózással kezdtük, majd francia oda vissza. Gumi fel kis lovacskázás aztán hasra feküdt kinyomta a popsiját ás úgy nyomtuk majd kutyusban aztán megint francia és kézzel intenzíven próbálta befejezni de sajnos nem sikerült így 24 óra fent lét után. Legközelebb tuti kipihenve megyek hozzá

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes volt. Volt valaki akihez évekig jártam de abbahagyta. Azóta nem sikerült "megfelelő" utódot találnom, de most hogy megismertem Léna-t még örülök is hogy így alakult mert Léna egy csodálatos NŐ.Engem teljesen le vett a lábamról. Remélem még nagyon sokáig lesz mert CSAK hozzá szeretnék járni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ronaldo1179 beszámolója
2021-09-16 14:43:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk és 40perc múlva már ott is voltam

Lakás: Minden nagyon rendben volt

Külső: Nagyon csini és sexi mindene rendben volt

Hozzáállás: 1órát voltunk együtt mindenben nagyon profi

Együttlét: Punci nyalással kezdtem amit szerintem nagyon szerettet utána 69 majd szépen beleült eszméletlenül jól tud lovagolni itt ki is végzet.

Második kör úgyan igy kezdödött csak most kutyusba csináltuk eszméletlen jó volt.

Elégedettség és Ajánlás: Parádé volt biztos visszajáros leszek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
daviids beszámolója
2021-07-07 11:05:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyedén, időpontot gyorsan sikerült találni még aznapra.

Lakás: Újpesti panel, nagyon otthonos, mindenben jól felszerelt, de őszintén nem lakásnézés miatt mentem. Kiválló búvóhely, diszkrét, egyedül vár.

Külső: Külsőre nekem Léna rettentően tetszik, arca gyönyörű számomra, teste nagyon bejön!

Hozzáállás: Rettentő odaadó a hozzáállása, minden kívánságomat szónélkül teljesítette. Csókolózás az egyik kedvencem, nagyon jó partner benne.

Együttlét: Szuper a hozzáállása, nagyon elégedetten távoztam tőle.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam, nagyon vigyázzunk rá, egy igazi kincs! Remélem hamarosan újra láthatom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Örökös beszámolója
2021-07-06 07:30:50

Kapcsolatfelvétel: Régóta járok hozzá. Messengeren szoktam az időpontot egyeztetni vele.

Lakás: Lakás a célnak megfelel. Tiszta, semmi kifogás. A fürdőben többféle tusfürdő, szájvíz és tiszta törölközők állnak rendelkezésre.

Külső: Én imádom. mosolyog, aranyos. Ő már olyan mintha a barátnőm lenne. Az is. Imádom a testét. Sok húsz éves csaj megirigyelheti a külsejét.

Hozzáállás: Ami az adatlapon van, abból minden mehet. Teljes mértékben alkalmazkodik, de ha kell ő irányít.

Együttlét: Nekem nincsenek különleges kívánságaim. Alap pózokat szeretem, ami nagyon jó vele.

Elégedettség és Ajánlás: Mint már említettem, régóta járok hozzá. Csak intelligens úriembereknek ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Saleen beszámolója
2021-02-25 16:24:46
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Annyiszor hívtam már és annyiszor látogattam már meg, hogy erre nem is figyelek. Hívom, elérem, egyeztetünk és megyek hozzá.

Lakás: Újpesti panel lakás. Évek óta ott lehet meglátogatni. A lakás változott egy-kétszer ez alatt, de Léna és a hozzáállása nem!

Külső: Léna kedves, aranyos, barátnő-feeling-es élményt nyújt már a megjelenésével is. Még a szeme is mosolyog! Végig! Attól kezdve, hogy beléptem, odáig, hogy búcsúzkodunk. Alkatra nem ropi. Husi van, de olyan jól markolható, kellemesen simogatható domborulatok. Poci van. De még az is tetszett. Sok találkozás után is elvarázsol, ahogy néz szemeivel és ahogy mosolyog.

Hozzáállás: Tüneményes, aranyos, kedves, mosolygós. Már a mosolyával elvarázsol. Készséges, és mindent megtesz a vendégért. Róla tényleg mondhatom, hogy abszolút barátnő feeling!

Együttlét: Most rövid talira tudtam menni. És kértem őt, hogy ő irányítson. Hagytam magam elcsábítani. Tudtam, hogy jó kezekben vagyok. /Ekkor már nem volt nehéz dolga!!! :)/ Kaptam cirógatást, simogatást, kedvességet... amivel úgy felhúzott, hogy attól féltem, még hamarabb elsülök már annak az érzésétől is, hogy hozzáér a farkamhoz. Aztán rátért mégis a franciára és én meg bent tudtam tartani még egy kicsit az utódokat. A franciája teljesen kiiktatott minden mást a figyelmem központjából. Közben ráérez, hogy a francia alatt hová nyúljon, hol simogasson, izgasson még, hogy tovább fokozza a hatást. A lényeg, hogy frenetikus hatást ért el ezzel és hatalmasat élveztem. Totál lemerített. Még kaptam egy kis kényeztető, levezető masszírozó-simogatást.

Elégedettség és Ajánlás: Rendszeresen járok hozzá és fogok is még menni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Besucher beszámolója
2020-11-19 22:42:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Régóta terveztem, hogy meglátogatom, hétfőn alkalom adódott, telefonon egyből elértem, egyezettünk és a megbeszélt időpontra megérkeztem.

Lakás: Parkolás ingyenes, napközben bőven volt parkoló, BKV is van a közelben. Panel, sokadik emelet, de nem kell aggódni lift van. Liftből jobbra kiléptem és már nyílt is az ajtó, diszkréció rendben. Szokásos panel fürdő, tusfürdő és törülköző hegyekben, szájvíz diszkréten bekészítve. A szoba: minimál dizájn nagy franciaágy, fotel, szobainas, kis asztal a kellékeknek, hangulatfény, halk zene. Szóval szuper.

Külső: A képeken Ő van. A feltüntetett koránál fiatalabbnak látszik. Szép arcú és amit kihangsúlyoznák gyönyörű testű lány. Fantasztikus mellek, selymesen sima bőr, formás popsi. Egyszóval bombázó testű.

Hozzáállás: Fürdés után már a szobában várt. Kis átlátszó semmiben volt amikor össze ölelkeztünk az is hamar lekerült róla, kézbe vehettem a csodás melleit. Fél órát voltam vele, nagyon kezdeményező és készséges volt, hamar az ágyon folytattuk az akciót.

Együttlét: A fél órácskába a szokásos dolgok fértek bele. Kezemmel felfedeztem a teste tökéletes vonalait, majd ugyanezt tettem a számmal is amíg eljutottam a lába közé, és kényeztettem a nagyon finom punciját. Csere következett, én kaptam egy jóleső franciát, amikor már nehezen bírtam, az ágyra térdeltettem, és hátulról folytattuk a sexet. Sajnos itt elért a "gumi effektus" éreztem, hogy lanyhulok, lekaptam a védőruhát, és kértem a száját. Ott is ért a vég. A nagy megerőltetés után ismét megkínált egy hideg üdítővel ami nagyon jólesett, majd öltözés és jóleső fáradtsággal a lábamban már mentem is tovább.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon örülök,hogy rátaláltam Lenára, mindenképp ajánlott kategória, ha arra járok tervezem, hogy ismét meglátogatom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csepel21 beszámolója
2020-11-13 21:44:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, smsben aztán telefonon

Lakás: A lakás nagyon kulturált, a fürdőben meg se lehet számolni mennyi tusfürdő, sampon, dezodor, ami csak kell

Külső: Teljes mértékben ő van a képeken, korát meghazuttolva

Hozzáállás: Fél órát voltam vele csak sajnos, de legközelebb biztosan többet töltök vele

Együttlét: Az együttlétről úriember nem beszél, de maximálisan vendég centrikus, nagyon ritka gyöngyszem

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, maradandó élmény az biztos

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_kovermedve beszámolója
2020-06-18 14:42:35
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyedén először üzenet majd telefonbeszélgetés formájában.

Lakás: Nagyon tiszta a fürdő is maximálisan felszerelt a szoba hangulatos van nagyobb tükörfelület nagy kényelmes ágy

Külső: Minden az arc száj cicik a hasa a lába az arca a finom kemény kis marokba illő feneke gyönyörű szemérem rész.

Hozzáállás: Minden kívánságom teljesítve lett.

Együttlét: Részleteket nem írnék

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott gyöngyszem remélem sokáig lesz lehetőségem látogatni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pumukli beszámolója
2020-05-07 18:26:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Tegnap délután hívtam telefonon, ma délelőttre beszéltünk meg találkozót, korrekt tájékoztatást kaptam. Kedves izgalmas hangja van.

Lakás: Átlagos panel lakás, tisztaság, fürdőben minden van ami kell, tetthelyen méretes ágy, a célnak minden maximálisan megfelel.

Külső: Huhh!Na ez a nehéz kérdés! Könnyen mosolyra fakadó csinos arc, szép cicik kemény bimbókkal, Helyes kis pocak (kedvencem, nem jön be a párizsi divat) finom formás fenék, egyszerűen nem tudok kedvenc testrészt említeni ő maga egészében nagyon ott van!

Hozzáállás: Érkezésem után pár perccel már mintha hónapok óta ismernénk egymást, ügyesen oldotta fel a feszültségemet. Hagyta hogy kezdeményezzek, de amikor kellett olyan finoman vette át a stafétát hogy szinte észre sem vettem csak utólag. Egy órás programra mentem, először voltam nála, de legközelebb hosszabb időt szeretnék vele megbeszélni.

Együttlét: Amikor kijöttem a fürdőből állva kezdünk csókolózni a szobában, majd kényeztetni kezdtem amit nagyon pozitívan fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Majd gumi fel, és hadd ne részletezzem de 1-2 fejezetet átvettünk a Káma-szútrából. Pihegés, kötetlen beszélgetés, nagyon jó beszélőkéje van. Második felvonásra újra hadrendbe állított nagyon ügyesen, és egy csodás orgazmust élt meg,az arca ilyenkor szinte gyönyörű, sajnos nekem nem jött össze, az én hibámból. (na ezért szeretnék hosszabb időre menni hozzá)!

Elégedettség és Ajánlás: Tisztelt férfitársak!Maximálisan tudom ajánlani, de kérem nagyon vigyázni erre a ritka kincsre. Ha igazi nőnek kijáró magatartással közelednek hozzá, nagyon meghálálja.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Garibaldi77 beszámolója
2020-03-03 13:34:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Könnyen elérhető. Hozzá tartozik hogy már egyeztettünk egy randit de azt sajnos le kellett mondanom. Most volt kis időm hivtam maris tudott fogadni!

Lakás: Lakás szép tiszta célnak megfelelő. Kényelmes nagy franciaágy a tetthelyen. Parkolás ház előtt ingyenes. Fürdő tiszta szép zuhanyzóban minden megtalálható több tusfürdőből választhat magának az ember. Törölköző tiszta illatos. Szajviz is több féle.

Külső: Hazudnék ha azt mondanám mint a képeken sőt élőben meg szebb kívánatosabb! Testalkata számomra tökéletes igy ahogy van. Formas kerek popsi gyönyörű mellei. Nincs külön kiemelni váló testrészem!!

Hozzáállás: Annyira kezdeményező amennyire szükséges nagyon kellemes aranyos hölgy. Fél órát tudtam most vele tölteni. De legközelebb biztos hosszabb időre maradok ha nincs ellenére!

Együttlét: Ilyenkor nem sakkozni megy az ember. Azokat csináltuk amik az adatlapján föl vannak tüntetve. Nem szeretném részletezni maradjon a mi titkunk! Mindenben nagyon ügyes. Csókkal inditottunk nsgyon finoman csókol aztán kölcsönösen kényeztettük egymást! Többit megtartom magunknak.Hogy mi a kedvence azt még nem tudom ahoz többször kell meglátogassam,kiderítsem.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében ajánlom mindenkinek aki nőként bánik vele. Nagyon aranyos kedves hölgy. Nagyon jól éreztem magam társaságában. Szeretnék visszaterni legközelebb is ha lesz rá lehetőségem

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bali77 beszámolója
2019-10-10 18:35:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: nagyon hamar fogadott egyből fölvette a telefont es mondta a címet de nehezen találtam meg de gps segitett

Lakás: a lakása isteni szuper a fürdő első osztályú

Külső: a külseje szep barna lány szépa arca van es roppant kedves öszinte megbizható

Hozzáállás: nagyon szuper a tapasztalata jó kezdeményező ahogy odaértem hozza egyből elkezdett ölelni és csókolni amit ő csinál az egyszerüen leirhatatlan fél óráig voltam vele

Együttlét: mondta hogy feküdjek le és elkezdett franciázni és közbe bujós és csókokat adott mintha a baratnőmmel lennék egy éeleten át ügyes a sex ben volt a kedvence a francia

Elégedettség és Ajánlás: ő nagyon szuper nő akivel tudtam lenni egy fel órát nagyon elégedett vagyok vele ha nem lenne senkije biztos igazi barátnőmnek elfogadnám igazán

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pimpa232 beszámolója
2019-10-07 13:08:01
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Minden.rendben vele,csinosabb,mint a képeken.

Lakás: Kifogástalan

Külső: Szép bőr,popsi,cici

Hozzáállás: Az én megítélésem szerint pont annyira kezdeményez,amennyire kell.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tomi0007 beszámolója
2019-10-05 20:10:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk Kellemes hangja volt 😁

Lakás: Lakás tiszta, kulturált volt.Fürdőben kellö mennyiségű tusfürdő volt, nagy választékban.

Külső: Negyed órára mentem volna de amikor megláttam módosították fél órára olyannyira megtetszett 😁 Gyönyörű NŐ!

Hozzáállás: Először voltam nála, nagyon kedves szimpatikus volt.Abszolut barátnő fíling!

Együttlét: Gyors zuhany után Ismerkedés kezdődött.Simogatás, pici csókok itt,ott aztán elém gugolt és bekapta a szerszámot.Te jó isten!!! Nagyon kellemes franciája van és amikor fel-fel nézett, gyönyörű látvány volt!!!Majd az ágyban folytattuk.Befészkeltem magam a lábai közé és elkezdtem nyalni finom kis szűk punciját.Közben simiztem a kerék fenekét,feszes melleit.Szerintem élvezte😁 Aztán lovagló póz következett.Na az még fantasztikus látvány volt.Gyönyörű nő lovagol,élvezi közben a melleit nyalogattam😁 Végül hátulról lett végem.Az is szép látvány.Szép feszes fenék, hosszú haj és remek tempó érzék.Teljesen elvarázsolt 😁

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok 10/10 söt 10/12😁 csak ajánlani tudom.Biztos hogy vissza megyek még hozzá!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tomi0007 beszámolója
2019-10-05 19:49:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
David2879 beszámolója
2019-08-15 12:43:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Én már többször voltam nála így könnyen megy a kapcsolat felvétel,egyébként elsőnek sms-ben jelentkeztem be.Az időpontot is hamar meg lehet vele beszélni.Telefonon tájékoztat mindenről amire kíváncsi vagy.1 órára szoktam hozzá menni.

Lakás: Nyilván az ember nem azért megy,hogy a lakást mustrálja mintha meg akarná venni.Mint az adatlapján is megtalálható IV. kerben van,panellakás.Szép,tiszta igényesen berendezett,kellemes illat van.

Kényelem: egy normál francia ágy ami nem vízágy és nem egy priccs :) keménységű fekhely,szerintem nagyon tökéletes a légyottokra is.Még tükrök is vannak ha jól helyezkedsz nagyon izgató a látvány :)

Teljes mértékben megfelelő a célnak.

Parkolás:elég nagy parkoló van,így szerintem bármelyik időpontban van szabad hely.Én mindig találtam,lehet kicsit sétálni kell de max 50 métert.Ingyenes a parkolás.

Fürdő: zuhanykabin van amiben sokféle tusfürdő közül lehet választani.Friss,tiszta,puha,illatos törölköző van kis és nagy méretű is.Kilépésnél a kabinból van kilépő szőnyeg.Szájvíz is van kis színes műanyag poharakkal.Használd!

Külső: Külsőleg nagyon csinos,ápolt add a külsejére,finom illata van,enyhe sminket használ ami nekem nagyon tetszik.Vidám,mosolygós,kedves nagyon közvetlen és szép MILF(Remélem nem baj,hogy milfet írtam).Abszolút nem néz ki annyinak mint ami az adatlapján van szerintem fiatalabbnak néz ki,én nem tudom mit csinál de fantasztikusan bársonyos,puha bőre van mintha 20 évesé lenne.Kellemesen barna árnyalatú a bőre nincsen túlszoláriumozott színe.Feszes,formás,gyönyörű mellei vannak.A popsija kerek,kicsit izmos nagyon jól lehet markolászni de csak finoman,mert nem szereti a nagyon vad dolgokat a szexben sem.Lábai,kezei,vállai,hasa,nyaka,mellei,popsija és a puncija is szintén bársonyos,puha finom illatú nagyon kellemes tapintású.Az arca csinos olyan kislányos.

Testalkata nagyon formás,homokóra alkatú.Nem egy nádszál de én nem is szeretem az ilyen alkatú nőket és nem is egy molett alkatú.Pont annyi van rajta ami tökéletes számomra.

Kedvenc testrészem a hasa és egyben maga egészében Léna.Imádom! :)

Hozzáállás: Ha úgy érzi akkor átveszi a kezdeményezést,irányítást.Engedi az irányítást is bizonyos mértékig amíg ő úgy látja,hogy az neki is még jó,élvezi azt amit kérsz tőle és szereti is. Olvasd el az adatlapját,hogy miket szeret és kérhetsz tőle.

Nagyon kedves,aranyos.Figyelmes és teljes mértékben megpróbál a kedvedben járni,mindig a maximumra törekszik,hogy te a legjobbat kapjad és örömmel,kielégülve várd a következő randit,hogy újra átéld azokat a gyönyöröket amit kaptál.

Mint már írtam én 1 órára szoktam hozzá menni.

Együttlét: Én a megbeszélt időpont előtt max 5 percel előtte szoktam érkezek.Felhívom,hogy felmehetek e és ha igen megadja a kapucsengőt és beenged.Mikor felérek egy szexi ruhábn fogad a rács nyitása után adok és kapok egy gyors puszit és irány a lakás.Már első alkalommal is teljesen barátnő feelinges volt a randink.Persze ehhez az is kell,hogy te egy úriember legyél és tiszteld a NŐT benne.Mikor beértünk a lakásba ott kapok és adok egy forró csókot,ölelést és utána cipő le,be invitál a szobába.Megkérdezi kérek e valamit inni én általában vizet vagy mást kérek.Beszélünk egy pár percet mi történt velünk mióta nem találkoztunk.A szobában van egy szobainas azt hiszem így nevezik de nem élő ember van bent amire a ruhádat tudod tenni.Levetkőzök leteszem a ruhámat az előbb említett inasra bemegyek a fürdőszobába tusolok a kikészített törölközőkből elveszek egyet,megtörölközők és használom a szájvizet.Léna már a szobában mosolyogva,kedvesen izgatottan vár.Ajtó becsuk és elkezdődik a gyönyörök órája.Heves csókcsatával kezdődik,érzéki simogatás egymás testének finom izgatásával folytatódik.Lassan leveszem róla a szexi ruháját ami alatt csak egy bugyi van.Folytatjuk egymás testének cirógatását,ingerlését.Érzékien masszírozom a formás melleit,simogatom a kezét,hátát,popsiját,punciját ahol csak tudom.Egyszerűen nem tudok vele betelni annyira izgató,kívánatos.Természetesen Léna sem tétlen,ő is kényeztet engem foglalkozik minden porcikámmal és a kapitányt is kezelésbe veszi.Ezek után az ágyon folytatjuk de most ő kezd el engem kényeztetni.Megkér,hogy feküdjek a hátam ra vagy éppen ő ül az ágyra én állok előtte és úgy kezd franciázni.Nekem nagyon tetszik ahogy csinálja finoman érzékien csinálja néha ráköp és sokszor van szemkontaktus is,ilyenkor nagyon huncutul,kéjesen rám néz és mosolyog.Nagyon vadítóan tud nézni ezt látni és érezni kell nem tudom szavakkal leírni.Pattanásig tudja húzni az embert ezért megkérem,hogy cseréljünk és én kényeztetem a francia tudásommal.Eszméletlen finom a puncija órákig tudnám kényeztetni.Látszik rajta és hangot is ad,hogy élvezi ha jól csinálod a franciát és a szexet is.Kezével lábával simogat mikor a kelyhe előtt fekszem és kényeztetem.Van,hogy így franciában élvez el van amikor megkér,hogy húzzunk gumit és szex közben élvez el.Velem nagyon szenvedélyes szex közben és nem fogja vissza magát(én ezt érzem),ölel,sóhajtozik csókol.Leírhatatlan mennyire imádok vele szeretkezni mert ez tényleg az.Nagyon nem merülnék bele a részletekbe bár tudom sokan kíváncsiak lennének rá.Ezt megtartom magamnak,hogy miket csinálunk milyen pózokat stb,de az elején leírtakból következtetni tudtok,hogy nem unalmas.Mindig azt a frenetikus gyönyört kapom de mindig van valami amitől nem egyhangú a randink,mindig van valami kis csavar valami kis plusz amitől kicsit más,jobb az előző randink.Nagyon szeretek és kiváló beszélgető partner is.Lehet vele szinte bármiről beszélgetni.Még annyit írnék,hogy sokat szoktunk nevetni,viccelődni a szeretkezésünk után néha alatta is.

Miben volt ügyesőAmit mi csináltunk azt a legprofibb módon csinálta.

Mi a kedvenceőEzt majd Léna elmondja ha szeretné neked.Én úgy gondolom tudom mit szeret.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében frenetikusan gigantikusan szuper jó volt minden.

Ajánlom-eőAhh ez annyira fájó kérdés.Igen ajánlom de csak olyan férfi társaim látogassák akik tisztelettel lesznek iránta és NŐKÉNT bánnak vele.

Utolsó üzenet: A törölközős pasi :)

Ui.: Várlak vissza legközelebb is :))) Csókolom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
khalifa beszámolója
2019-08-13 11:58:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Uzenetben beszeltunk konyen ment szinte ebyol valaszolt 2oran belul mar nal.is voltam

Lakás: Tejesen jo minden megtalalhato ami kell

Külső: A kepekhez kepest meg szebb elobe arca gyonyoru mellei feneke tokeletes nalam aboszurt tokeletes no

Hozzáállás: Teljes mertekben orara mentem kiis hastnaltuk

Együttlét: gyors zuhany es mar a szobaba is voltam nala azoonal csokcsata eloszor allva aztan az agyra esve majd lagy franciazassal.maxra hozott gumi fel.es lovagolt kozbe vegig csokolozva nagyon hamar vegem.is lett majd kis pihenes utan uj erore kapva csokolas.kozbe mar ujra benne voltam.tobb.pozban is nagyon jot sexeltunknagyon ereztuk egymast ugy erzrm en is bejottem nei sosefejeztem volna be de sajnos mennem.kelletf

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajanlai tudom.ugy tokeltetes ahogy van legjobb valasztas

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_clemi62 beszámolója
2019-08-12 14:32:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elsőre felvette és szerencsére volt szabad időpontja éppen így egy óra múlva már nála voltam.

Lakás: Újpesti panel felső szintje, pöpecül rendbetett klímás, klassz fürdővel.

Külső: Hallod, megőrülsz! Nekem eszméletlenül bejön! Feszes sima bőr mindenütt, kemény hegyelő bimbós valódi cici, kis poci, kemény és gyönyörű popsi és az a mosoly.... hát kész voltam azonnal. Kedvencemő Az egész csaj ahogy van! Szemetek levenni róla!

Hozzáállás: Pont annyira kezdeményező, amennyire kell. Hagyta, hogy csináljam amit akarok, de mikor érezte, hogy elbizonytalanodtam merre tovább, azonnal átvette finoman az irányítást.

Együttlét: Na ezt a részt most nem részletezem. Annyit csak, hogy egy tökéletes barátnős szeretkezés és nem dugás volt.

Elégedettség és Ajánlás: Persze hogy ajánlom, egy istennő és az egyik kedvencem lett azonnal!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lali910323 beszámolója
2019-05-18 21:31:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telo...

Lakás: Kero az nekem meg mindig kurvara tetszik,soha nem ezert megyunk lanyhoz,most volt idom korbe nezni kicsit,tettszett amit lattam na !

Külső: Meg mindig MILF! erre mit mondjak,bejon bazdmeg!

Hozzáállás: Megvolt a hosszabb ido! Orulok hogy vegre egy jot tudtunk beszelgetni IS!

Együttlét: Uriember... :)

Elégedettség és Ajánlás: Nem! Bevallom ha lenne egy baratnom en ot kernem! Szegyen nem szegyen,ez van!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szajas beszámolója
2019-03-11 13:18:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen ment, reggel hívtam, hamar felvette, elmondta a részleteket, melyek már akkor tetszettek. Kicsit később visszahívtam, szintén gyorsan felvette, egyeztettünk, és indulás.

Lakás: Tökéletes, a célnak, sőt még többnek is megfelelő panel, sokadik emelet, parkolás ingyenes. Fürdő szépen meg van csinálva, sok-sok tusfürdő közül választhatsz, legalábbis én választhattam.

Külső: Nagyon csini, feszes test, nem alacsony, de nem is légi meszelő, pont jó. Arca kedves. Kedvenc testrészem ő Hát nem tudnék választani, egyből több is lett.

Hozzáállás: Abszolút kellemes meglepetés ért, nagyon kedves, kezdeményező volt, hitetetlen amit most írok, de tökéletes !

Együttlét: Megérkeztem, beinvitált, majd egy kellemes üdvözlő csókkal indítottunk, szexi ruciban fogadott, megkínált innivalóval,kellemes indítás. Vetkőzés, irány a zuhany, ott minden előkészítve, kis törcsi, nagy törcsi, sok tusfürdő, többféle szájvíz, abszolút patent.

Utána vissza a szobába, ahol csókokkal indítottunk, mad ez egyre szenvedélyesebb lett, áthajlott csókolózásba. Nagyon finom szája van, sokáig ezt alkalmaztuk, közben simogatás, ellenőrizte hogy megfelelő hatást ér-e el vele. Közben minden ruhadarab lekerült testéről, isteni a teste is, már most az elején. Egyszercsak, mikor úgy ítélte meg, hogy elérte e kellő merevséget nálam, szép lassan legugolt, és isteni szájával kezelésbe vette a szerszámot. Hagytam, hadd élvezzem ki minden pillanatát, majd kértem, hogy folytassuk az ágyon. csodásan helyezkedett el, és folytatta ott, ahol abbahagyta, alul-felül, körbe, golyókat is szájazásba vette, közben hagyta magát simogatni, ujjamat elnyelte az űr a megfelelő helyen. Kértem lassan cseréljünk, hadd élvezzem én is az Ő testét. Ismét csókolóztunk, fantasztikusan csókol még mindig, majd szép lassan lejjebb térve, közben elódázva a kebleinél, akik nagyon érzékenyen keményednek be, leértem a kehelyhez, és szép lassan nyalogatni kezdtem. Huhhh, még most is kiráz a hideg, hogy milyen finom volt, de úgy éreztette, hogy neki is jólesik. Úgy éreztem, sikerült eljuttatni a csúcsra, majd kértem, húzzunk gumit, és folytattam misszionáriusba. Brutál jó vele a szex, közben csókok csattantak el, némelyik még nyelvesre is sikerdett. Hát így lett vége az ágyjelenetnek.

Elégedettség és Ajánlás: Kicsit manager típusú a beszámolóm, és korábbról én is ilyeneket olvastam, de igaz ami igaz, ez valóban igaz, teljesen jó a lány. Olyan mint a képeken, sőt annál klasszabb, egyszerűen fantasztikus. Csak ajánlani fogom, én tuti fogok még nála zuhanyozni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gaboka32 beszámolója
2019-03-04 12:07:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam egyből felvette, tájékoztatott a lehetőségekről, 40 perc múlva nála is voltam.

Lakás: A lakás újpesti panel sokadik emeletén szépen felújított a célnak tökéletesen megfelel. A fürdőszobában zuhanykabin sok tusfürdő puha törölközők, szájvíz tehát minden ami kell.

Külső: Szép arcú, gyönyörű testű hölgy. Kedvenc testrészek nem volt mindene bejött.

Hozzáállás: Aranyos, kedinves Bea kezdeményező volt.

Együttlét: Félórát mentem, csókkal indítottunk ami teljesen barátnő fílinges volt. Utánna az ezredest vette kezelésbe nagyon finoman amit később leállítottam, nehogy idejekorán ellőjem a patront. Lefeküdtünk az ágyra itt én kényeztettem (remélem jó volt Neki) majd mivel a velem egykorú nem nagyon akart vigyáznak állni, kölcsönös francia közben lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon elégedett vagyok. Hogy ajánlom-e, természetesen nagyon mindenkinek. Bár ha tehetném megtartanák csak magamnak. :) Alig várom, hogy megint Nála legyek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Leslie67 beszámolója
2019-02-26 19:13:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Először a hívásomra nem vette fel, de nem sokkal később visszacsörgetett. Ezután megbeszéltük a talit, és kb. 1 óra múlva nála voltam.

Lakás: A lakás teljesen rendben volt, szoba is, fürdőszoba is a célnak tökéletesen megfelelt.

Külső: Szép arcú, gyönyörű testű milf hölgy.

Hozzáállás: Nagyon kedves, aranyos volt, a kezdeményezőkészségét pedig külön kiemelném. Fél órára mentem, és miután egy jót szeretkeztünk, elkezdtünk az ágyon fekve beszélgetni. Eközben azonban ő újra magához ragadta a kezdeményezést (értsd: elkezdte a kezével simogatni a szerszámot, amely erre hamarosan reagált is). Majd megkérdezte, jöhet-e még egy gumi. Általában nem szokott egy fél órába két menet is beleférni, ezúttal azonban a második még fantasztikusabb volt, mint az első.

Együttlét: Amint fentebb leírtam, franciáztunk + szeretkeztünk, kétszer is. Élmény volt vele lenni.

Elégedettség és Ajánlás: Léna nagyon kellemes meglepetés volt számomra. Csak ajánlani tudom, természetesen hamarosan én is újra meglátogatom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vidor beszámolója
2019-02-04 05:40:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: 3 hete voltam nála, de akkor még itt nem hirdetett, de örülök neki, hogy itt is jelen van. Láttam az adatlapján, hogy 8:30-tól hívható és felhívtam egy pár csörgés után felvette majd megbeszéltem a 9:45-ös időpontot.

Lakás: A lakás egy panel sokadik emeletén van lifttel könnyen megközelíthető. Lakásban rend és tisztaság fogadott és természetesen egy tünemény. Meglepően tágas szobákból áll a lakás paneleknél ritka. A fürdőben zuhany kabin van és kisebb nagyobb törölköző is oda van készítve. Több féle tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre áll, amiket használni is kell. A baszobában egy kényelmes francia ágy van és egy fából készült szobainas ahová a ruháimat tehettem. Parkolás közvetlenül a lépcsőház előtt sikerült, ami ingyenes így parkoló órát nem kellett vadásznom. BKV járatoktól pár perces sétával könnyen elérhető a cím. Aki GPS-t használ, neki könnyű dolga van, mert pontosan oda navigál.

Külső: Képei fedik a valóságot vele találkoztam mással nem. Egy köntös volt rajta mikor kinyitotta a folyosó rácsot alatta pedig egy csinos kombiné volt csak. Nekem tetszett mosolygós, kedves, kemény cicikkel, formás alkattal megáldva megkínált frissítővel is, ami figyelmességre vall.

Hozzáállás: Teljes mértékben odateszi magát, nem kell segíteni sem tudja mit hogy kell csinálni. Kedvessége határtalan, a szokásos egy órát voltam nála, nagyon megérte.

Együttlét: A lakásba lépve cipő le, és egy barátnős csókot kaptam. Bementünk a szobába miközben ő hozta a frissítőmet, amit választottam. Levetkőzés után irány a fürdőszoba ahol tisztába tettem magam. Visszatérve a szobába hosszasan csókolóztunk, ami nagyon finom volt. Javaslatomra az ágyon folytattuk csók csatánkat. Kezelésbe vettem a nagy kemény bimbójú ciciket majd végig puszilgattam a testét, míg nem megérkeztem a nedvesedő baba puncijához. Ténykedésem hatására erőteljesen elkezdett nedvesedni, míg nem nyelvelésemnek köszönhetően el is élvezhetett éreztem a nedű ízét a nyelvemen, de a reakciója is árulkodó volt és a hangok is ezt támasztották alá. Közben ő se tétlenkedett lábával simogatta a velem egykorút. Szólt, hogy szeretne ő is kezelésbe venni én pedig jó fiú lévén engedtem a csábításának. Hátamra feküdtem és elkezdődött a cuppogós francia óra zacsi nyalogatással egybekötött franciát kaptam, de mivel jól bírtam így hagytam magam, de hogy ne unatkozzak 69-re váltottunk és előttem volt formás popója szép látvány volt. Sajnos véget kellett vetnem mielőtt nagyobb baj lett volna így kértem, hogy öltöztesse fel a ruhát megkaptam és szemből ült bele a keményre szopikázott velem egykorúba. rám hajolt és csókolóztunk, ami nagyon ott van nem csak szájra puszi. Kérésemre kutyus pózra váltottunk, ahogy sikerült is együtt elélveznünk. Ki is melengettünk rendesen ebben a reggeli tornában. Előbújt a rejtek helyéről a velem egykorú a ruhát eltávolította majd nedves törlővel megtörölgetett. Pihenés és töltődés közben megittam a frissítőt és egymás mellé bújtunk, mint ha barátnőm lett volna bár az is volt ebben a röpke egy órában. Simogattuk kölcsönösen egymást, míg nem kezdett éledezni a velem egykorú ezt látván Ismét szájába vette az irányítást, de nem akartam így végezni így kértem a ruhát, amit meg is kaptam felruházott "nyakig". :) Most háttat fordított, na, de nem úgy és így ült bele a keményre szopikázott velem egykorúba. Én pedig hátulról fogtam a kemény cicijeit és a bimbóijait rendesen mozgott, de én nem így akartam befejezni így kérésemre ismét kutyus pózra váltottunk, amit ő se ellenzett most hasra fektetettem és így tettük a dolgunkat addig míg el nem sikeredett sülnöm, elő bújt rejtek helyről és újabb törölgetés következett. Az órára pillantottam megbeszélt időnk is a vége felé közeledett egy gyors tusolásra azért még maradt idő. Felöltözve teljesen kielégítve búcsú csókocskákkal váltunk el úgy, hogy konstatáltuk ez egy reggeli tornának is beillett.

Elégedettség és Ajánlás: Tényleg olyan benyomásom volt mintha barátnőm lett volna korrekt mindenben és mind emellett nagyon kedves is ő egy Istennő a részemre. Mindenkinek ilyen együttlétet kívánok. Köszönök mindent Csókollak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lali910323 beszámolója
2019-02-02 16:22:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Nem most akartam menni,beugrott egy meló,ma (2019.02.02.) reggel jöttem haza,pár óra alvás után felhívtam,ledumáltuk,és ott is voltam nála.

Lakás: Naggyon jó! Nem sokat láttam,nem azért mentem,de ilyen jól ápolt panelt még nem láttam! Ez plusz pont! ;)

Külső: Határozottan tetszik! Először voltam milfnél,érdekelt egy nálam idősebb nő. Nem bántam meg a választást!

Hozzáállás: Fáradtság miatt most csak félórára ugrottam át,kipihenve legközelebb többet akarok!aranyos amúgy,első kérdése az ital,mit kérek,mit szeretnék az időnkben,teljesen jó!

Együttlét: Én nem szaroztam lekaptam már a lépcsőházban mikor beengedett. ;) lakásba érve újabb csók csata,fürdés,újabb csók csata,69,kértem lovagoljon ment egy darabig,majd misszi ahol mindent beleadtam amit erőm engedett,és közösen élveztünk a végén. Végén újabb fürdés,és mielőtt elmentem tőle egy hosszú csók csata. Hulyeség,de már csókjáért vissza mennék!

Elégedettség és Ajánlás: Ezt a részt utálom,mert ha valakivel jól érezted magad mégis kinek ajánlanádő! Megtartanád magadnak,mint minden normális ember! Hát nem ajánlom! Ő az enyém! :D viccen kívül,ha jó élményt akarsz átélni menj el hozzá nyugodtan! Nem fogsz csalódni! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zolika1382 beszámolója
2019-01-19 00:34:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Ez egy korábbi történet, akkor még itt nem hirdetett.

Lakás: Tömegközlekedés jónak mondható, van buszmegálló a közelben, de a metróvégállomás sincs túl messze. Parkolóhelyet viszont nagyon nehezen, és messze is találtam, igaz ez lehet betudható a hétvégi, késő esti időpontnak is.

Szépen felújított, igényes panellakás. A szobában kényelmes franciaágy, mellette kis szekrény, rajta a szükséges kellékek: síkosító, óvszer, vibrátorok, masszázskrém, törlőkendő. A fürdőszoba is jól felszerelt, tucatnyi tusfürdő, illetve háromféle szájvíz közül válogathattam, és tiszta törölköző is volt kikészítve vagy négy darab.

Külső: A képeken jól látszik, hogy egy ápolt, csinos MILF, ez a valóságban is így volt, azzal a különbséggel, hogy élőben szerintem sokkal jobban néz ki, mint képeken. Formás lábak, selymes, szolibarna bőr, igazi, közepes méretű cicik, formás popsi. Magassarkúban, és egy miniruhában nyitott ajtót.

Hozzáállás: Tökéletesen elégedett voltam mindennel abban az egy órában amit vele töltöttem. Részletek lejjebb.

Együttlét: Sajnos a saját hibámból késve indultam el, erről természetesen tájékoztattam Lénát, aki nem örült neki, de rugalmasan állt a bénázásomhoz.

Amikor megérkeztem, elnézést kértem, és kérdeztem, hogy mivel már az idő végefelé járunk, módosítsam-e a tervezett egy órát a felére. Mosolyogva válaszolta, hogy erre semmi szükség, így rendeztem amit kell, levetkőztem, és gyorsan lezuhanyoztam.

Visszatérve a szobába, rögtön kényelembe helyeztem magam, Léna pedig érzékien levetkőzött előttem, felfedve teste izgalmasabb részeit is, majd rámvetette magát. Csókokkal kezdtünk, közben a hasával izgatta a merevedő férfiasságom, aztán haladt lejjebb, és a melleivel folytatta. Utána kaptam egy változatos, köpködős igazán kellemes franciás előjátékot, majd kölcsönösbe fordultunk, és egy keveset én is kényeztethettem a partnerem. A védőfelszerelés felhelyezése után szemből, csókolózva kezdtünk, majd formás lábait a nyakamba kapva egészen a végemig döngettem a forró, nedves punciját.

Miután lemásztam róla gyengéden megtörölgetett, majd pihenésképpen megmasszírozott, közben különféle témákról beszélgettünk. Miután újfent harcra kész voltam, Léna ezúttal is a szájával kezdett kényeztetni, miközben én a punciját újjaztam, majd javaslatára gumit húztunk, és újfent szemből kezdtünk, de egy keveset adtam neki hátulról is, majd erőmmel elkészülve, kértem, hogy közös masztival tegyünk pontot a történetünk végére. Léna a kisebb vibrátorával kényeztette magát, de néha-néha én is átvettem a szerepét, és kisvártatva remegve élvezett el, utána a vibrivel már engem izgatott, és rövidesen követtem a példáját, az egyik lábát csókolgatva szabadultam meg a második adagtól.

Miután kipihentem magam, kaptam egy pohár kólát, időm végefelé lezuhanyoztam, felöltöztem, és az ajtóban öleléssel, és puszival váltunk el.

Elégedettség és Ajánlás: Léna személyében, egy nagyon kedves, korrekt hölgyet ismertem meg, jól éreztem magam a társaságában, örülök, hogy hozzá is eljutottam, minden bizonnyal nem utoljára.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.