SzexpartnerMegi+36 30 / 555-6308Budapest

Bemutatkozásom
Szia, Megi vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest.
Várom hívásod a +36 30 / 555-6308 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
45 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
167 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 22 óráig
kedd:
10 órától 22 óráig
szerda:
10 órától 22 óráig
csütörtök:
10 órától 22 óráig
péntek:
10 órától 22 óráig
szombat:
10 órától 22 óráig
vasárnap:
10 órától 22 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
24
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
467858x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Fekete
Szem
Sötét barna
Alkatom
Vékony
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziasztok! izgatottan várom kedves Úriemberek hívását, látogatását :) Durvaságot nem szeretem ! Diszkrét , szép helyszínen tudunk találkozni ! Hívj fel Remélem hamarosan találkozunk :) Romákat nem fogadok. Puszika Megi
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
ha megkérsz
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
ha megkérsz
S/M
ha megkérsz
Tánc (sztriptíz)
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Közös pornófilm nézés
igen
Szüzesség elvétel
ha megkérsz
Fétis
igen
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
ha megkérsz
Taposás
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (12 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (3 db)
Értékelem
Fallosz14 beszámolója
2024-04-09 21:58:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Messenger

Lakás: Teljesen jó a lakás

Külső: Szép nagyon szép szexy kiscsaj.

Hozzáállás: Nagyon kedves beszédes kiscsaj

Együttlét: Mindenben ügyes nagyon finom szája van nagyon tudja használni de a punciját is.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlani tudom aki normális.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zol90 beszámolója
2024-04-08 11:18:30
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment. Kint volt a kis telefon ikon. Szinte elsőre fel is vette.

Lakás: Nagyon szép. Új építésű. Gyönyörű kívül-belül.

Külső: Gyönyörű kis filigrán lány. Élőben szebb mint a képeken. Nagyon szép formás popsija van. Az is volt a kedvencem.😁

Hozzáállás: Minden rendben volt ilyen téren is. Nagyon jó volt a hozzáállása. Nagyon kedves beszédes lány.

Elégedettség és Ajánlás: Személy szerint mindenkinek ajánlom aki szereti a vékony fiatal lányokat. Csók Megim.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Robin95 beszámolója
2024-03-14 10:20:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Csábító arcos képek és a róla készült elbeszélő költemények telefonálásra késztettek. Vidám, kedves, a fiatal kora ellenére még sem affektálós csajszi, ez már akkor kiderült amikor telefonon felhívtam. Gyorsan megdumáltuk, amit ilyenkor szokás és délután már nyugodtan mehettem a randevúra.

Lakás: Hirdetésében az szerepel, hogy a Lurdy ház közelében található a lakása. Ez így igaz. Ezen felbátorodva ott garazsíroztam le a verdámat és gyalog mentem tovább a megadott címre. Kb tíz perces séta volt az, mert egészen a Vágóhíd utcai kereszteződésig kellett elsétálnom. Házszám meg volt könnyen, de a lépcsőházat még azért eltartott egy ideig megkeresni.



Második emeleti lakás. Nem volt egyedül. Egy másik barátnő is félfogadást tartott. Őt nem láttam, és a hozzá érkező vendéggel sem találkoztam. Csak egy helyes kis cicuska jelent meg az ajtó előtt, de ő semmi vizet nem zavart.



Szobában két személyes ágyon akcióztunk. Volt előtte egy kis hely ott még táncikáltunk is egyet, mert éppen olyan kedvünk volt. Megi egy szórakozott egyszerű lány, aki személyiségében hordozza még a fiatalos lendületet és szertelenséget. Őt így kell elfogadni, ezzel önmagát adta, abszolút nem megjátszó és nem modoros. Nekem vidámságot, könnyedséget hozott a napomba, de azért kell hozzá nagy adag lazaság és humorérzék, hogy ezt kezelni lehessen.



A fürdőszoba megfelelt az elvárásoknak. Tisztálkodáshoz szükséges kiegészítőkből volt elég. Egyedül a törölköző szöszölt, amivel Meginek meggyűlt a gondja, de hát ezt ő adta, legyen ez az ő baja. Állandóan a nyelvére tapadt egy mini bolyhosság, ami a szopás közben. Ami azért megölte a parti hangulatot, mert fél percenként le kellett állni és eltávolítani. Ezzel a kis közjátékkal nem sikerült szenvedélyesre, se nem érzékire, bármilyen ügyesen is csinálta.

Külső: Képein vállalja a szép arcát. Karcsú alakját is jól bemutatja az itteni fotó sorozat. Élőben is helyes nő, de smink nélkül azért kicsit egyszerűbb volt a hatás. Autentikus jelleg megmutatkozik rajta.



Fotóin egyedül a mellei vannak gondosan takargatva, aminek bizony oka van. Rugalmasságukat vesztették, megereszkedtek egy kicsit. Nekem így is tetszettek volna, de láttam, hogy ő egy kicsit szégyelli, a valaha szebb formában pompázó ikreit.



Sunája viszont szép, csupasz és eléggé szűk is. Popsija mint két fokhagyma gerezd. Kreol bőrén vannak elszórtan tetoválások. Combján egy oroszlán, kézfején egy rózsa, nyakán egy férfi név, meg ehhez hasonló szimbólumok.

Együttlét: Telefonját szinte végig a kezében tartotta, arról válogatott számokat, ahogyan a kedve éppen megkívánta. És hát eléggé hamar ráunt egyre.



Meglepődött, hogy amikor táncra perdült én is becsatlakoztam hozzá és egy jót lötyögtünk együtt. Szórakoztató volt, jó bulit csináltunk, de hát nem ezért jöttem, hanem egy fergeteges szexért.



Azt a fehér színű lyukacsos szűk ruhát, amit viselt, azt levettem róla és finom csókolózással az erotika felé tereltem az irányt. Először fura volt, hogy mindent kellet neki mondani, hogy mit csináljon, de aztán rájöttem, hogy ő ilyen. Őt ez nem zavarja.



Franciázással szerettem volna befejezni az első menetet. Csinálta, szopkodta rendesen a dákómat, amíg el nem fáradt benne, mert azért az is előfordult. Ilyenkor újabb ötlettel kellett előállnom, egy kicsit változtatni és akkor azzal is el volt egy darabig. Technikája jó, de rutinszerű. Éreztem, hogy nem ma kezdte a szexipart. Hosszú szakmai évek vannak e mögött a bemutatott produkció mögött. Amikor a most regnáló kormány bemutatta a lehetőségét, hogy azzal majd haza csalogatja a külföldön dolgozó fiatal honfitársainkat, akkor nem pont az ő személyére szabta az alternatívát kínálón életpálya modelleket. Mindegy, ő itthon van és szolgáltat és nem is akárhogyan. A kiadós cumizás eredménye a melleire távozott. Szájba élvezést nem vállalja nagy bánatomra. Akkor nem maradt volna ragadós a mellkasa. Letörölgette, amit lehetett és újabb zenei válogatásba kezdett. Beszélgettünk és jó sokat nevettünk.



Kis idő elteltével éreztem, hogy újra ébredezik a vágy bennem, kértem tehát egy rövid orális kényeztetést. Lábam közé telepedett és jól bekeményített. Kéz száj kombóban. Tudtam, hogy mikor fog elfáradni, és mielőtt unalomba fulladt volna az akciója, kértem, hogy hozza azt a gumit. Olyan rutinnal adta rám a kotont, mint a hospice házban a szakápoló a magatehetetlen emberekre. Négy ujját beledugta, 3x akkorára széthúzta és már tövig rajtam is volt a védelem. Síkosító krém ide-oda és már készen is álltam a dugásra.



Egyből hátára feküdt szétdobta lábait, és mondta, hogy jó lenne ha most már én is dolgoznék valamit. Volt benne egy kis él ebben, de olyan ártatlansággal és mosollyal mondta, hogy örömmel tettem neki eleget. Amikor ráhajoltam igazi szenvedélyes csókokkal halmozott el.



Aztán kifliben is nyomtuk. Ott is csak én voltam aktív. Neki a zenei aláfestés kiválasztása épp elég feladatot adott. Lovaglással folytattuk. Ebben a pózban éreztem, hogy mennyire szűk a vaginája. Ezt a figurát bírtam volna még tovább is, de ő valahogy hamarabb megunta. Vagy elfáradt. Csókolózással egy kis időt nyertem, addig ült rajtam, de aztán mondta, hogy csináljuk hátulról.



Kutyapóznak nagyon megágyazott. Teste alá párnákat rakott, hogy az jó megtámassza őt. Ráhajolt, mobilját a kezébe vette és a fenekével pucsított nekem. Felgumizott farkam egyből befogadta. Könnyed kezdéssel indítottam. Megi énekelgetett és dúdolgatott közben, ha számára ismerős dallamokat talált. Majd fokozatosan kapcsoltam nagyobb fokozatra. Ezt a pózt bírta legtovább. Hagyta, hogy hosszan kiélvezzem. Komolyan csapatnom kellett, hogy a második robbanás is összejöjjön. Az első óra végére mindketten megkönnyebbültünk. Tisztogatás után derűsen távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Leírtam mindent. Aki egy laza szexre vágyik, egy fiatal cserfes csajjal, annak Megi tetszeni fog.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kelemenbalazs beszámolója
2024-01-31 11:15:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Meglepett, hogy milyen kedves. Könnyen egyeztettünk.

Lakás: Újépítésú, kényelmes. Minden rendben ezzel.

Külső: Csinos vékony, törékeny lány.

Hozzáállás: Nekem ez jobban bejött minden másnál. Nyitott, kezdeményező, nem nyafogós, egyenes, őszinte, vidám.

Együttlét: Ez titok.

Elégedettség és Ajánlás: teljes mértékben ajánlom. Nagyon elégedett vagyok. Jól éreztem magam vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Leo88 beszámolója
2024-01-28 11:56:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Szombat korán reggel hívtam, egyből sikerült telefonon elérnem és 45 percre rá le is fixáltuk az időpontot.

Zökkenőmentesen ment minden. Nagyon kedves volt már a telefonban is.

Lakás: Újépítésű lakás a 9. kerületben, közel a Lurdy-hoz. Könnyű a parkolás akár a Lurdyban és onnan pár perc séta, vagy akár a lakás környékén.

Először megijedtem,mert az adott társasházban már voltam a 9. emeleti szőke, lehúzós sziréneknél, de megkönnyebülésemre a földszinthez közeli szintre szólt a pontos cím. :)

A lakás teljesen rendben van, szép, tiszta, rendezett, célnak tökéletes.

Külső: Ahogy a képeken is látható, gyönyörű hölgyről beszélünk, mely a valóságot tükrözi.

Nagyon szép arc, kitűnő smink, hibátlan alak.

Hozzáállás: Alakját, szépségét csak kedvessége, közvetlensége múlta felül. Nem vagyok rutinos vadász, ritkán nyitok új hölgyek felé, ezért némi izgulás volt tapasztalható részemről,mely az első pár perc után el is múlt. Nagyon figyelmes, innivalóval, édességgel megkínált, kedvemben járt amivel csak tudott.

Együttlét: Kis ismerkedő beszélgetés után tusolni mentem. Mikor visszatértem már szexi fehérneműben fogadott. Tettünk be zenét a hangulat oldása érdekében, közben finom csókokat loptam. Szépen kezdtünk egymásra hangolódni, én megszabadítottam közben minden textiltől. Kis csókolózás után délnek vettem az irányt. Nyakát puszilgattam,majd a mellét, melyek kicsit érzékenyek, ezt követően leértem a menny kapujába. Itt kicsit nyalogathattam, én pedig mint egy veszett kutya nyalogattam is :) Finom volt, úgy éreztem jól is reagált rá, szépen nedvesedett. Közben el el dalolászott, imád énekelni (kérdezte zavar e, de engem cseppett sem). Ezt követően cseréltünk, kicsit játszott a farkammal a nyelvével,majd szépen bevette. Isteni francia volt,de mielőtt végem lett volna, kicsi pihenőt kértem és visszatértem újra az ő kényeztetésére. A forgatókönyv hasonló volt, majd cseréltünk és az első menet franciával ért véget, melyet így is terveztem.

A szünetben kértem egy frissítő masszázst,melyet nagyon jól abszolvált. Teljesen ellazultam, jót beszélgettünk, énekeltünk (mondjuk én csak be be énekelte egy egy ismerős résznél :)).

Ezt követően rátértünk a 2. menetre. Csókokkal indítottunk, majd francia oda-vissza. Amikor éreztük,hogy kemény vagyok újra, gumit helyeztünk fel és kértem,hogy pattanjon nyeregbe. És ő megtette, de még hogy.... ha belegondolok,most is feláll...

Na szóval nyeregbe pattant és hol lassú,hol gyors tempót diktálva dugtunk, ez ment egy ideig, pár youtube szám lement közben. Ezt követően kérte,hogy forduljunk, missziben folytattuk, fincsi volt. :)

Ezt követően kértem,hogy még egy kis szopással segítsen rá és fokozva a tempót verje ki,melyet készséggel meg is tett. Hú basszus,de jó is volt, ha most rágondolok... Na jó, tökre átéltem ezt újra. Gyors befejezem az írást és kinézek egy új időpontot. :D

Dolgunk végezte után még elmentem tusolni egyet, öltözés, könnyes búcsú és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom, főleg azoknak akik nem rutinos versenyzők, mint ahogy én. Nagyon kedves, odaadó, teljesn mértékben ajánlom, de vigyázni rá! Amint lehet, újra meglátogatom :) Puszi

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Subzero78 beszámolója
2024-01-26 17:21:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefon sikerült egyeztetni, mivel a megbeszélt időpont nem volt jó, visszahívott, és átraktuk későbre

Lakás: Bagyon szép igényes új építésű lakás, rendezett tiszta belső

Külső: Nagyon szép arca van.

Hozzáállás: Kedves nagyon barátságos lány azokkal akik normálisan állnak hozzá. Mint más hozzászóló is írta szeret énekelni-táncolni, engem nem zavart.

Együttlét: Kellemes pozitív hozzáállás, igyekszik a partnere kedvében járni.A kéréseket teljesíti, lehet tolni keményen, de a lágy erotikusabb vonal is működik.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett voltam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kőszikla beszámolója
2024-01-07 15:06:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,gyorsan.

Lakás: Lakás,fürdő megfelelő,parkolásért fizettem.

Külső: Csinos,helyes vékony lány nekem bejött.Kedvencem, a csókos szája,szűk puncija.

Hozzáállás: Kedves,figyel rád,első randi 1órás időtartam.

Együttlét: A kötelező protokoll után,csókokkal egymásra hangolódtunk,majd nfancia oda, vissza,amely Megi számára egy orgazmust hozott,de számomra is,igen finom volt.Utána szex különböző pózokban ügyes volt mindegyikben,tapasztalt lány.

Elégedettség és Ajánlás: Első randinak megfelelt,az"ajánlólevelét"már megírtam.Köszönöm a randit,Megi.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Laks124 beszámolója
2023-12-28 21:47:11
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Highboy beszámolója
2023-12-21 19:08:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre felvette, először csak érdeklődés céljából, majd fél óra múlva szintén első próbálkozásra elértem. 1 óra múlva már Nála voltam.

Lakás: Pár éve épült ház, a számozást nem értettem, de könnyen megtaláltam. Parkolni a szomszédos utcában tudtam, akkor ment el egy autó, különben érdemes előbb érkezni. Lakás szép, nem láttam hibát, de nem is kerestem. Megi mellett volt egy cica, de "ki lett rakva" a szobából. Fürdőben sok tusfurdő volt.

Külső: Olyan, mint a képeken, vékony, tökéletes. Pár tetkója van, de ez a képeken is látszódik.

Hozzáállás: A telefonban is vidám, cuki hangon szólalt meg, megérkezésem után is végig ugyanaz a vidám, aranyos hangon szólt, sokat énekelt, barátnő feelinges volt, nagyon közvetlen. 1 órát voltam Vele, nem nézte az órát, sőt....

Együttlét: Megérkezésemkor a fürdőbe kéredzkedtem, utána a szobába én vetkőztettem le, végig hagyott kibontakozni. Először csókkal kezdtük, majd én kényeztettem, ujjazni nem lehet az adatlappal ellentétben, viszont ezt már a telefonban is mondta. Utána egy keveset Ő franciázott, gumit húzott majd pár perc után misszionárius pózban beleélveztem a gumiba. Pihenésnél énekelt, beszélgettünk, ölelkeztünk, időm végénél még megkértem próbáljon valamit, de -ahogy szokott lenni- nem sikerült a második menet. Felöltöztem, majd nagy nehezen távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Aki a barátnős együttléteket kedveli, annak tökéletes lesz, de lehet pornós feelingben is megállja a helyét, ezt nem tudom. Remélem eljutok még Hozzá, akkor több időre megyek, hogy sikerüljön több mindent kipróbálni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Krissz001 beszámolója
2023-12-18 17:27:17
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Már itt is nagyon kedves volt.

Lakás: Új építésű társasház. Maga a lakás is modern.

Külső: Nekem abszolút tökéletes. Mivel a vékony lányokat szeretem nekem 10/10.

Hozzáállás: Egy óra volt

Együttlét: Érkezésem után elmentem zuhanyozni. Több féle tusfürdő közül lehetett választani. Miután visszamentem a szobába Ö már bugyiba melltartóba várt. Hamar lekerült a bugyi és isteni finom punciját kényeztettem. Majd lábimádatomat is kiéltem nála,aprócska lábait puszilgattam. Ezután kaptam egy szuper franciát. Megkérdezte hogy szeretem és úgy csinálta. Hatalmasat élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Én mindenképpen fogok még menni hozzá. Ha valaki a vékony,kedves lányokat szereti Nála jó helyen jár.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
robbye beszámolója
2023-12-17 12:38:46
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette.

Lakás: Szép új építésű.

Külső: Formás alak, szép mosoly, vékony, kedves lány.

Hozzáállás: Mindent megtett, amire kértem és abban volt a randi kezdetén, amiben előzőleg telefonon megbeszéltünk.

Együttlét: Enyhe domina játék, magassarkú csizmával, bőr legginsben volt én meg ádám kosztűmben.

Kértem, hogy taposson meg a csizmájával, amit elsőként nyalogatással izgatott és izgattam magam, aztán kértem, hogy ne kíméljen.

Lefeküdtem a földre és rám áll, amit nagyon ügyesen csinált. Majd zenét kapcsolt be és mivel adta magát a helyzet, Ő meg amúgy is ilyen szeleburdi, vagány éneklős lány, gondoltam mi lenne, ha rajtam állva táncolna, aminek Ő nagyon örült, én meg élveztem, ahogy rajtam táncol, és fáj, de Őt hála istennek nem érdekelte, de mondta, ha nagyon fáj akkor szünet, de olyan jól néz ki, hogy ilyen beteg állatnak, mint amilyen és vagyok esze ágában sincs szólni, hogy fáj.

Összességében jól csinálta. Biztos vissza megyek hozzá egy ugyan ilyenre!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves roma lány, aki nagyon szép és vidám. Biztos vissza megyek még.

Puszi Megi, jó voltál.

(Látod mondtam, hogy írok jellemzést!)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gordon86 beszámolója
2023-11-22 12:03:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Még hétfő dél előtt írásban beszéltünk kedvesen elmondott mindent. Le is beszéltük, hozy lehet mar este megyek is hozzá vagy pedig szerda délelőtt. Sajnos a hétfő nem jött össze így ma reggel hívtam meg is beszéltünk egy időpontot félórával késöbbre.

Lakás: Mind a lakás mind a környék nagyon szép a kerület egyik új lakóparkja. Egyedül a parkolás volt időigényes mert csak egy utcára volt szabad hely de ott több is.

Külső: Külsőleg mind a képeken egy gyönyörű fiatal vékony lány várt az ajtóba. A kedvencem a szemei voltak ezt mondtam is neki

Hozzáállás: Mindenbe leste mit hogy szeretnék abszolút partner volt az egész ott töltött órába.

Együttlét: Volt minden francia ide-oda a szünetbe masszázs éspersze a fergeteges szex szerencsémre átmentem a szimpátia szűrőn így csók is volt.

Elégedettség és Ajánlás: Őt csak ajanlani lehet :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.