SzexpartnerNelly+36 70 / 729-2037Budapest VI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Nelly vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VI. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 729-2037 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
56 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
megbeszélés szerint
kedd:
megbeszélés szerint
szerda:
megbeszélés szerint
csütörtök:
megbeszélés szerint
péntek:
megbeszélés szerint
szombat:
megbeszélés szerint
vasárnap:
megbeszélés szerint
Személyes információim
Nem
Életkor
22
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1036372x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Kék
Alkatom
Sportos
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves urak!! Csók es Ölelés nevem Nelly..fogadlak füstmentes es tiszta, környezetben. A tisztelet elvárt!! Érezzük jól magunkat és élvezzünk egy óriásit!! Imádom az idősebb határozott és romantikus férfiakat! Vidám, csinos és közvetlen lány vár! Amikor a zöld jelzést látod akkor vagyok biztosan elérhető,amennyiben nem tudom felvenni,sms,viber formájában is tudsz érdeklődni! Az adatlapon lejjebb láthatod a lehetőségeket. Időpontot célszerű előre egyeztetni!! Roma származású vendégeket nem áll szándékomban fogadni,Illetve nagyobb méret csak franciára! Várom a mielöbbi találkozást!! Welcome to my english speaking clients, whatsapp!
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
ha megkérsz
Fotózás
ha megkérsz
Fétis
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (30 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
belaakiraly2 beszámolója
2024-03-24 13:16:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Architect89 beszámolója
2024-03-15 23:50:10
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Szerencsére már elmentette a számomat, így könnyen tudunk egyeztetni.:) januarban voltam mpst nala utoljara, de tartoztam a beszamoloval, azota pedig beszeltem mar vele, de nem tudtam eljutni hozza.

Lakás: Kényelmes nagy lakás bérel, sajnos rutinból egy másik utcába mentem a múltkori találkozókor, pedig kivételesen azt kértem hogy harisnyában fogadjon, sajnos a bénázásom miatt nem jött össze. Mivel lekellett rángatnom a kapuhoz. De utolag ezen nevettunk:)

Külső: Imádom minden porcikáját, igazi barátnő alapanyag lehetne. Gyönyörű nő, nagyon izgató többedik alkalomra is.

Hozzáállás: Nagyon kedves, szerintem kezdőknek a legjobb választás. Maximálisan teljesiti minden kivansagod.

Együttlét: Altalaban fel ora szoktam felszaladni hozzá, a szex tokéletes vele. Jo mindenet fogni. De legkozelebb több dolgot szeretnék vele kiprobalni.

Elégedettség és Ajánlás: Aki teheti mindenképp menjen el hozza, nekem a szemelyes kedvencem.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bema beszámolója
2024-02-22 07:46:19
isteni francia
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SandmanPisti beszámolója
2023-11-19 21:58:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen keresztül gyorsan sikerült időpontot egyeztetnünk.

Lakás: Igényes,komfortos tiszta szép kis lakás

Külső: Meseszép leányzó!Nagyon csinos dekoratív formás.Kedvenc testrészem a gyönyörű szemei, és a finom puha,illatos selymes bőre.

Hozzáállás: Fél órát volt szerencsém eltölteni vele nagyon aranyos korrekt csajszi.

Együttlét: Ez a mi titkunk maradjon!

Élveztem minden porcikáját!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom csodálatos kis hölgy!

Remélem lesz még szerencsenk egymashoz...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Architect89 beszámolója
2023-10-23 19:49:58
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
meglopott

Kapcsolatfelvétel: Elötte lévőnapon már egyeztettem vele, akkor sajnos nekem nem fért már bele az időmbe. Másnap tettem egy próbát estefelé, rögtön nem tudta felvenni, kaptam tőle egy üzenetet még hogy ér rá este. Be is jelentkeztem így 19.15re egy gyors találkára. Smben megjött infó tőle.

Lakás: Mivel most költözött ebbe a lakásba, még elnézéseket kért az átmeneti állapotok miatt, amiből amúgy én semmit nem észleltem:) tetthely nagy franciaágy, kicsit nyekereg, de kényelmes. Lakás teljesen új, parkolni közvetlenül a háznál tudtam ami plusz szuper volt.

Külső: Pont mint a képeken, tényleg bomba. Engem köntösben fogadott, itt lehet jobb lett volna valami fehérnemű, de betudom a gyorsaságnak. Nagyon egyben van, szilikon cici, fenék, feltöltött száj, nem voltam még ilyen trióval, de mondta majd megértem miért jó:)

Hozzáállás: Szerintem ő is zavarban volt, de nagyon közvetlen és kedves volt velem. Neki most csak 30 perc fért bele, de így első talinak ez tökéletes volt nekem is. Igazából ha tudod mit akarsz tökéletes randid lesz, szerintem szereti is ha megnondják mi legyen.

Együttlét: Egy kis ismerkedős beszélgetés után, felállva megkértem hogy kezdjen el szájjal kényeztetni, én nem észleltem a korábbiakban írtakat, nekem szó nélkül megállás nélkül csinálta, közben ahol értem simogattam.

Igazából úgy éreztem szívesen csinálta nekem, nagyon finom puha a szája. Én kértem gumit, lovaglóval keztünk, igazából szerintem ebben tökéletes minden, a ringó természetesnek ható cicik és a finom feneke. Kedvesen nyögdécsel, nagyon izgatóan. Mivel éreztem ez nem lesz elsőre hosszú menet, kértem csináljuk kutyusban, így is isteni látvány, nagyon izgató benne lenni, nem így terveztem, de így lett végem vele.

Elégedettség és Ajánlás: Picit kétkedve mentem, de őszintén szerintem visszajárós partnere leszek. Amire nekem szükségem van egy ilyen légyottnál maximálisan hozta. Ajánlom mindenkinek aki szeretne egy ilyen extra lánnyal lenni, nem fecseg sokat, korrekt. Szerintem még találkozom vele a közeljövőben.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
legato beszámolója
2023-10-07 01:54:45
szép arcú, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Telefon, gyorsan ment

Lakás: Rendben minden

Külső: Nagyon szexi. Kicsit lehet husibb lett mióta nem láttam, de nagyon jól néz ki, olyan pornós kinézete van. Cicik brutálisak.

Hozzáállás: Nem mondanám túl barátságosnak, de teszi amit kell.

Együttlét: Nagyon jól tud szopni, csak az a baj, hogy hamar feladná. Mire elkezdem igazán élvezni, pár perc után kérdezi hogy húzzunk-e gumit. A szex is jó vele, jó a puncijában lenni, jól is mozog, tele is élveztem a gumit amikor benne voltam.

Elégedettség és Ajánlás: Ha hosszabban szopna,nem csak 1-2 percet, akkor nagy bajnok lenne, sokat járnék hozzá. Nekem az a legjobb része a dolognak és hiába csinálja jól, ha nem élvezhetem elég ideig, akkor keresek olyat aki erre specializálódott.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Brian26 beszámolója
2023-07-13 07:04:13
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nellyivel üzenetek formályában vettem fel a kapcsolatot, így is tájékoztatott,majd beszéltük meg a randi időpontját. Tehát nagyon rugalmas volt e téren,ami nekem tetszett. Az időpontot már előző nap este lefixáltam nála, amihez Nelly tartotta is magát. Mikor a lakáshoz értem egyből felvette és már mondta is a kapukódot. Úgyhogy teljesen egyszerű volt az egész, ezzel abszolút nem volt gond.

Lakás: Budapest belváros, tehát a parkolás katasztrófa. Én nem is kockáztattam meg, hogy ott parkolok,mert ha nem találok parkoló helyet,tuti elkések. Én az autót sokkal messzebb állítottam le ,majd hosszú évek után tömegközlekedve utaztam. Amúgy ha szerencséd van , akkor van parkoló hely az utcában,de én nem mertem bevallani. A ház régi bérház lakása,ami ahogy néztem szépen fel van újitva. A fürdőben több tusfürdő volt és kuka is,a szobában nagy ágy. Ezzel nem volt gond.

Külső: Nelly úgy néz ki mint az itt feltöltött képeken. Szép arcú, feltöltött ajkak kék szem. Festett szőke haj. Szerintem megfelel a megjelölt huszon éves kornak.Nagy szép cicik,nem kérdeztem meg,meg fel sincs tüntetve,de szerintem eredetiek. Derék has tajekon kis felesleg,de ez abszolút elvezető a popsija az jó feszes. A punci alatta is jó karban van . Kedvencem a szép nagy cicik voltak.

Hozzáállás: Kicsit az elején szűk szavú volt , kérdeztem is tőle, hogy fáradt e,de mondta nem . Amúgy aranyos volt , míg ott voltam abban a szűk fél órában, próbált a kedvemben járni,amit kértem tőle szex terén azt megcsinálta.

Együttlét: Gyorsan elmentem zuhanyozni,majd visszérve a szobába Nelly már meztelenül várt. Hát azok a cicik beenditóak voltak. Az ágyra feküdtem,majd Nelly nekem jobbról a kezébe vette a farkamat és egy kellemes franciában volt részem. Ügyesen csinálja, közben a tojcikkal is foglalkozott,amit imádok és sajnos kevés lány alkalmazza ezt francia közben. Miután jól felállított kérdezte,hogy szexő Mondom előtte azért én is megkostolnám. Hatvankilencbe váltottunk,majd a punciját az arcomba tolta. Nem tünteti fel,de szőrös vagy fazonra igazított neki,de maga a kelyhe így is úgy is nyalcsorgató. Jó kinyalakodtam magam, sajnos Nellyben nem váltottam ki plusz reakciót. Gumit húzott, hát jó szűk volt a gumi alig bírta felráncigálni,majd jól besíkositozta és kértem ő jöjjön felülre. Beleült,nem nagy tempóval kellemesen huzogatta a punciját a farkamon, közben a ciciket markolasztam. Már majdnem jó volt e kellemes szorításában így kértem váltsunk, mielőtt el nem sülök. Misszibe jöttem a lábai közé,ezt a szorítást már nem tudtam sokáig viselni, így a gumit hamar telilőttem a puncijába. Kis tisztálkodás, beszélgetés még a végén, öltözés közben azt búcsú puszi.

Elégedettség és Ajánlás: Időpont és kommunikáció ügyileg teljesen rugalmas ez nálam nagy pozitívum. Kinézetre sem fog senki csalódni,azt kapja amit a képeken van . Hozzáállás tekintetében is teljesen odaadó volt szex közben,amit kértem megcsinálta. Nem egy nagy dumas,de szerintem nem is e miatt megyünk hozzá, úgyhogy én bátran ajánlom,aki eddig gondolkodott azon,hogy meglátogatja. Köszi Nelly remélem még talizunk

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
KevinA beszámolója
2023-03-22 22:37:55
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Very easy through WhatsApp although there will actually not be a problem to talk to her in English. Many advertisers on this platform hangs up or doubles the price if they hear a single word of English, not Nelly.

Lakás: A clean and well maintained booking/airBnB type apartment with the necessary facilities and a good bed. No others in the apartment that was located close to Oktogon.

Külső: She looks like the pictures, a very cute face,large breasts and a pussy with some semi blonde pubic hair, that is quite rare nowadays.

Even if my meeting was at lunchtime she had the full makeup, fake lashes, etc just like the pictures and to my liking.

Hozzáállás: Relaxed and very friendly. I only booked 30 minutes and it might have been too short to get the time needed for a better connection.

Együttlét: As i only had half an hour, I usually go for an hour, so I was a bit stressed to get everything done in time.

She was willing to do everything on the list. She has the cutest moans and did not complain to any of my suggestions, although our session was more of a quite calm GFE in a few positions.

Elégedettség és Ajánlás: I can really recommend Nelly to those who like an innocent looking voluptuous young blonde girl. Next time I'll be sure to have more time.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
flyinghigh beszámolója
2023-03-16 16:38:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Whatsappon keresztül könnyedén mindig.

Lakás: Kiváló helyen, gyönyörű lakás!

Külső: Gyönyörű, vékony lány, mint a képeken, kedvencem a szája és a mellei.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, kedvesen érdeklődő, a legjobbat akarja partnereinek.

Együttlét: Ágyon várt rám, elején kis csókok a finom bőrén, majd kaptam egy isteni franciát. Egy idő után én is kényeztetni akartam így 69-ez kértem, majd gumihúzás után istenien meglovagolt.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott kategória, kérek mindenkit vigyázzatok rá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SiHu beszámolója
2023-01-22 21:52:16
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Via messenger.

Kind and meaningful responses in basic English.

Place: Central location within walking distance from Oktogon.

Well equipped, above-average apartment.

Looks: Porn starlet appearance: As busty as hot.

You really get what you see at her photos.

Attitude: Absolute friendly and willing to please continuously.

However not everything from her like list was actually offered.

Act: Incredible experience without any time pressure.

Just could have smiled more often.

Satisfaction and Recommendation: Not a GFE and somewhat costly too.

Nevertheless highly recommended!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DanLeal beszámolója
2023-01-18 17:59:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Very easy and fast booking via WhatsApp

Lakás: Big apartment in a very nice area n the City Center of District 6

Külső: Very pretty face with big full breasts and a perfect pussy

Hozzáállás: Great attitude, and did her best to speak English :)

Együttlét: Fantastic blowjob with a very wet and tasty pussy, She truly loves her job

Elégedettség és Ajánlás: I highly recommend her and will be going back regularly

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
malomkenyer beszámolója
2023-01-13 20:38:05
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam előző nap mikor villogott, hogy hívható, fel is vette hamar, megbeszéltük a lehetőségeket, részleteket és lebeszéltünk egy időpontot is könnyen

Lakás: Parkolásról nem tudok nyilatkozni, valószínű nem egyszerű helyet találni, de BKV-vel könnyen megközelíthető. A lakás jó nagy, tágas, a szobában nagy franciaágy van, tükör, kellemes illat. A fürdő teljesen megfelel minden igénynek, van tiszta törcsi, tusfürdők.

Külső: Nelly a képeknek teljesen megfelel, nagyon szép kecses teste van, hosszú lábai, szép nagy szilikoncickók, kerek popsi. Gyönyörű arca van, szépen feltöltött ajkak, meglepetés senkit nem érhet, mivel arcos képekkel hirdet. A közeli képein talán van valami faceapp-os retus, de igazából sokat nem változtat rajta, szóval tényleg olyan, mint a képeken.

Hozzáállás: Alapvetően nem volt gond a hozzáállásával, mert kedves volt, figyel arra, amit a vendég szeretne és azokat teljes mértékben meg is tartja. Lehet, hogy rossz napja volt vagy fáradt volt, mert kedvetlennek éreztem amíg ott voltam, ami miatt a kevesebb csillag csak, ez egy kicsit rontott a képen és a hangulaton.

Együttlét: Beengedés után elmentem fürdeni, mikor visszaértem az ágyon térdelve várt. Kicsit zárkózottnak tűnt először, igyekeztem kicsit feloldani kedves szavakkal, dícséretekkel, hogy milyen jól néz ki, jó az illata, így próbáltam kicsit jobban hozzáférni, hogy körbepuszilgathassam a nyakát, cickókat, stb. Ő közben már a meredező farkamnál volt kézzel. Miután sikerült kicsit közelebb jutnom hozzá úgy helyezkedtem, hogy rá tudjon hajolni a szájával is a legérzékenyebb részemre. Finom, lágy és kellemes franciája van, nem túl mély, de ugyebár ez nem is opció, de nagyon jól csinálta. Kétszer váltottunk pózt francia közben, a legvégén az ágy szélén ültem ő pedig térdelt előttem és mivel kértem az NFVSZ-t így is lett végem.

A szünetben próbáltam beszélgetni, sikerült is társalogni egyet, aztán indítványoztam a következő kört, hogy én kezdjem a kényeztetést. Finom puncija van fazonra szabott dizájnnal. Túl nagy sikert nem arattam, talán a hangulata miatt, úgyhogy kértem, hogy csinálja most ő a franciát és hamarosan gumit kértem. Elsőre misszionáriusban csináltuk, nem akartam durvulni, lazán dugtunk, közben nyögdécselt szexin, aztán átfordultunk lovaglóba. Kellemesen lovagolt, jó tempbóban, markolásztam ahol értem, közben néha néztem a tükörben magunkat, annyira jó volt és szexi, hogy egy idő múlva el is élveztem gumiba. Megköszöntem a lehetőséget, felöltöztem és távoztam is.

Elégedettség és Ajánlás: Igazából jó élmény volt vele lenni, hiszen egy rendkívül vonzó fiatal szexi lányról van szó, aki nagyon jól is csinálja amit csinál, így ajánlani tudom. Mindenkinek lehet rossz napja, így ezt nem tudom rossz vonásnak felróni neki. Ettől függetlenül én jól éreztem magam vele. Köszi!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
laca8989 beszámolója
2023-01-08 20:17:59
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam mikor zölden világított! Megbeszéltünk mindent,aztán mentem az időpontra.

Lakás: Belváros,parkolás nehézkes.Társasház,de a lakás maga szépen felújitott,normális fürdő szép hálószoba.

Külső: Pont mint a képeken.Magas nagyon jó alakú,kedvencem a mellei voltak.

Hozzáállás: Kezdeményező,és teljesíti a kéréseket. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Franciája nagyon jó. Aztán viszonoztam én is majd meglovagolt,így lett végem. Utána kaptam egy finom masszázst.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemesen éreztem magam. Abszolút ajánlott kategória.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Keri34 beszámolója
2022-12-21 22:45:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: előző este többet is hívtam, de ő volt az egyetlen aki vissza is hivott, és üzenetben is tudtunk egyeztetni

Lakás: célnak megfelelt, tiszta, fürdő rendben, az ágy melletti nagy tükör egy külön extra a későbbiekhez

Külső: gyönyörű, mint a képeken

Hozzáállás: 1 órát voltam, abszolut figyelt az irányításra

Együttlét: hosszú idők óta az övé a legjobb francia

Elégedettség és Ajánlás: nagyon ajánlom nemcsak mert szép és ügyes is, hanem azért is mert az üzleti rész- kapcsolattartás, figyelmesség is - az eddigi tapasztalataim alapján messze nála az egyik legjobb

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bhs68 beszámolója
2022-12-11 18:05:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Contact via WA a few days before.

Very friendly and easy communication

Place: Nice apartment - clean and tidy.

Looks: Very nice and good looking girl. Smooth velvet skin, slim figure, great ass and brand new boobs.

Attitude: Motivated young girl. Very positive approach. Sometime it helps if you are friendly and respectful with the girls.

Act: I got everything that we agreed. Super hot girlfriend experience.

Satisfaction and Recommendation: Definitely a recommendation. I already plan my next trip to Budapest ;-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
TartsunkÖssze beszámolója
2022-12-10 22:42:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nem volt zökkenőmentes, de én is ludas voltam ebben.

Lakás: Tökéletes.

Külső: Igényes, dögös, és bár nem az esetem, de mégis kiváltja a vissza akarok menni érzést.

Hozzáállás: Laza, kedves, kicsit olyan érzést is tudott kelteni bennem, mintha már ismernénk egymást. Fél órára tudott most fogadni, de legközelebb én is korábban megyek, hogy legyen lehetőségem egy órára is. Kell!

Együttlét: Minden, amit megbeszéltünk, hogy szerettem volna, az tökéletesen teljesült. Odaadó és példátlanul korrekt!

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedetten távoztam, max annyi, hogy belőle a fél óra az kevés, annyira jó. Ha esetleg nem az eseted az ilyen típusú csaj, akkor is kötelezően ajánlott kipróbálni.

Kicsit erőt gyűjtök most, és én megyek megint.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hluboky beszámolója
2022-11-20 09:26:34
szép arcú, maximális diszkréció

Contact: Through viber, I am not sure she understands english

Place: Her apartment in Budapest VI, better than Budapest average

Looks: Exactly like in the recent photos... very beautiful face and perfect body

Attitude: I was the first client at 9am,everything good, but a little bit passive, probably because she didn't understand at all my words.

Act: Nice blue job (not the deepest but nice) , a wonderful 69, whit her ass in my face, wow, I could die there... And sex...I don't remember if she kisses and about sex time...I think she kissed a bit, not with passion, and was little bit passive in sex, but it is hapened in the end of July and this summer I fucked a lot overall in other countries.. Whatever it doesn't mean i was unsatisfied.

Satisfaction and Recommendation: Advanced! I was in Budapest in October too, but she was not available in these days.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
albator beszámolója
2022-11-18 17:33:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: she responded quickly on whatsapp, we agreed about all the details very easily

Lakás: nice appartment, easy to find in the city center, clean room

Külső: young and beautiful girl as you can see in her photos. I think she is even better in real

Hozzáállás: very positive attitude, she does what you ask her to do without any problem. She makes everything to feel relax and enjoy the time

Együttlét: nice blowjob technique, we had some normal sex and I finish on her pretty face

Elégedettség és Ajánlás: She is perfect, girlfriend feeling, I will visit her again

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tendar beszámolója
2022-11-17 21:26:25
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Contact: Whatsapp , her english is sufficient to setup the meeting. She responds to texts.

Place: Central apartment , well equipped.

Looks: She looks even better in person than in pictures. A young pornstar looking woman.

Attitude: I went for one hour. I would not call it girlfriend feeling but she is sympathetic. Doesnt watch the clock , but does not encourage you to stay either.

Act: We did the all the classics. She was submissive but also proactive, the best part was her locking legs during the missionary. Only complaint was her kisses are extra and are more like pecks.

Satisfaction and Recommendation: I would recommend it.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
big2510 beszámolója
2022-11-13 12:18:25

Kapcsolatfelvétel: telefonon, gyorsan

Lakás: Nagyon király kis lakás, szép rendezett, igényes.

Külső: baba mint a kepken

Hozzáállás: meretem miatt feletem kicsit de nagyon szerete elmdasa szerint punja is aszt jelezte

Együttlét: Zuhanyzás után Ő az ágyon várt. Én az ágy mellett álltam és úgy kezdett finoman a mellemmtől lefelé haladni az ezredesig. Aztán elkezdődött a francia. Nem lacafacázik egyből nagy tempóban elkezdődik a gyönyör. Közben köpdösi hogy jó nyálas legyen. Plusz azok a nyögések...Én persze tapiztam ahol tudtam. Már-már olyan hevesen csinálta hogy négykézláb az ágyon tverkelt a popsija. Mivel már az elején majdnem elélveztem kértem a punciját. Finom gusztusos,illatos kelyhét nyaltam miközben a combjait hol V betűben hol összezárva tartotta. Ezekután ismét szókimondóan kérte a farkam a szájába(ezt imádom).Meg adtam neki amit kért és úgy franciázot hogy még én is löktem csípőből mintha dugtam a száját. Már megint majdnem a csúcson vagyok!Ismét kértem a punciját. Megint nyaltam.A végére a hátamra feküdtem és vártam a kivégzést.Ekkor is biztatott perverz szavakkal. utan meg kicsit szet dugtam kutysba birja pedog 24 cm 😁

Elégedettség és Ajánlás: probajatok ki profi a lany

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
danydl beszámolója
2022-09-01 14:26:55
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Contacted over WhatsApp, we agreed to meet after a couple of hours. Before the meeting I got the address and the instructions to reach the apartment. She texted in English, she understand well, but I believe she felt a bit uncomfortable to speak. Anyway, there was no problem in the communication.

Place: Nice apartment in the VI district, good for the purpose, the action happens in a bedroom. Big bathroom with all needed hygiene products.

Looks: Nelly is a young and cute girl, blonde with a nice smile. Great body, and what I really like is that in a World of shaved pussies, here you can still find a nicely trimmed one. I got hard in the instant I have seen that!

Attitude: Great attitude, she gives with pleasure all what she has in her list, I did not ask for any specials.

Act: I met Nelly a couple of times and what I really enjoyed with her was a perfect 69. I am slightly taller than her, so our bodies worked like magic in this position. Her pussy tastes very good (and if I could I would have eaten her ass too...) and she knows how to blow. Last time we me, after 69, she came on top and fucked my dick in cowgirl for quite some time, she enjoyed me eating her boobies and sucking her nipples. Then I turned around and banged her away in missionary until I came inside her. Both times we met for half, so after coming I took a shower and left.

Satisfaction and Recommendation: Super recommended. She is the type of girl that you can bang very hard and she takes it all. I will definitely meet her again when I am back in Budapest.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
chris0612 beszámolója
2022-08-08 14:21:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: WhatsApp -on vettem fel vele a kapcsolatot. Minden a megbeszéltek szerint történt.

Lakás: A lakás (is) nekem nagyon tetszett. Belvárosi lakás, parkolni nem egyszerű. Én BKv-val mentem, így nem volt gond

Külső: Külsőleg olyan mint a képeken, szép arcú, hosszúlábú. Nekem kifejezetten az esetem.

Hozzáállás: Egy lenge kis fehérneműben várt. Nagyon izgató volt.nem sietett, nem volt flegma, kifejezetten kedves lányt ismertem meg.

Együttlét: A franciája lehengerlő. Nagyon jó volt a technikája, 1 órára mentem. Minden percét sikerült kiélvezni.a puncija édes mint a méz.

Elégedettség és Ajánlás: Sajnos nem vagyok pesti, elég messze lakom, de ha arra járok tuti , hogy meglátogatom. Csak ajánlani tudom annak aki szereti a tini, vékony, hosszúcombú csajokat.:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_GabrielF beszámolója
2022-08-08 11:23:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Noran888 beszámolója
2022-08-03 22:15:10
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon néhány csörrenés után felvette, 1 óra múlva ott is voltam.

Lakás: Jól berendezett, modern apartman. Minden nagyon igényes és tiszta. Fürdőben többféle tusfürdő, friss törölköző kikészítve.

A lakásban mással nem futottam össze, ha van is más lány diszkréten intézik. A parkolás nehéz de nem lehetetlen.

Külső: Élőben pont mint a képeken. Fiatal, feszes bőrű, felháborítóan szexi bombázó. Mivel arccal is hirdet senkit sem fog meglepetés érni.

Hozzáállás: Fél órára mentem. A legnagyobb erénye ennek a lánynak a hozzáállása. Kedves, készségesen teljesíti a partnere minden kívánságát. A telefont egyszer sem nyomkodta. Semmilyen siettetést sem éreztem, pedig pár perccel szerintem ki is lógtam már az időből.

Együttlét: Maradjunk annyiban, hogy mindenben nagyon ügyes amit csinál :D

Elégedettség és Ajánlás: 100%-ig korrekt lány, biztos népszerü lesz az oldalon.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jozsfm964 beszámolója
2022-06-12 16:54:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Korábban hívtam, de akkor nem tudtunk időpontot egyeztetni, végre ez hétvégén sikerült.

Lakás: Belváros, a nyugatihoz közel. A legjobb ha tömegközlekedik az ember. A lakás nagy, világos, ő pedig egy hangulatosan kivilágított szobába invitál.

Külső: A képek sikeresen beindítottak, élőben pedig még inkább azt mondtam, ő egy tünemény. Magas, vékony alkatú szőke lány, pont a zsánerem.

Hozzáállás: Fél órát kértem első körben ismerkedésként, de amikor hozzáértem és megöleltem, tudtam, hogy ide vissza kell jöjjek. Ilyet nem sokszor érzek!

Együttlét: Ölelgetést követően szájra puszik, nagyon finom a szája, majd amikor éreztem, hogy harci készültségben vagyok, franciázni kezdett. Fantasztikus volt! Jeleztem is, hogy nem fogom sokáig bírni ha ilyen jól ténykedik, ezért szexeljünk egy jót.

Védőfelszerelés fel, a lábait a fenekemhez nyomta, közben simogattam a combját. Apró kis nyögésekkel és a cici bimbó keményedésével jelezte, hogy jól érzi magát.

Így sikerült beteljesülni.

Elégedettség és Ajánlás: Legszívesebben megtartanám magamnak! Maximális élmény volt!

Köszönöm, és hamarosan újra találkozunk, ebben biztos vagyok!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
barawasha123 beszámolója
2022-05-20 18:49:15
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: Through Whatsapp, it was over several days actually. Another day asked for an appointment receiving no answer. Then the day I actually met her she answered after a couple hours. I think she gets a lot of messages so better to call.

Place: Very nice apartment not too far from Oktogon. It has everything you need. I am not quite sure the towel available was fresh though but whatever.

Looks: She has a very pretty face and a nice body. Perky tits and very nice ass. She looks good in her photos but even better in real life. Very beautiful eyes too.

Attitude: Friendly, I think she speaks enough english so if you are fluent in hungarian it would be better. Friendly but I couldn't really speak a lot with her. But no complaints here.

Act: 69 and she did it very well. So well I finished just with that. Then missionary and doggy style, she finished me off with a nice, long and wet blowjob. But for real she is really great at it. The best so far. So good I think I will go back.

Satisfaction and Recommendation: Total, definitely. No complaints. Thank you Nelly, you are a gem!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Shawn25 beszámolója
2022-05-12 03:26:29
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam egyből fel is vette egy órán belül nála is voltam

Lakás: Modern stílusu tiszta lakás.Parkolni az utcán nekem könnyen ment.

Külső: Képek magukért beszélnek szép arcú,kedvencem a kerek popsija volt

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mr.Csabesz beszámolója
2022-05-10 21:55:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nellyt nem először látogattam meg, többször is voltam már nála. Felhívtam előző nap, és újfent könnyen tudtunk egyeztetni egy másnap esti időpontot.

Lakás: Belvárosi, jól megközelíthető, tágas, tiszta, kulturált lakás; szoba hangulatos, nagy tükörrel a szekrény oldalán, fürdő teljesen rendben van.

Külső: Csak ismételni tudom magam. Nelly nagyon szép lány, a képekről már lehet fogalmunk róla, engem már azok meggyőztek. Élőben még vonzóbb: magas, szép arcú, remek alakú ifjú hölgy. Szimmetrikus, formás cicik (pont a kedvenceim, se nem nagyok, se nem kicsik) tulajdonosa, de a popsija, lábai is megragadtak, szóval az egész lány kedvenc.

Hozzáállás: Egy órára mentem, ahogy szoktam. Nelly megint kedvesen, mosolygósan fogadott, és ahogy kértem, a szexi fehérnemű felett ezúttal egyrészes ruciban várt. Mivel mindig én irányítok, sosem engedem át másnak, Nelly készségesen alkalmazkodott hozzám, most is.

Együttlét: Kis beszélgetés, aztán kértem, vetkőzzön bugyira. Elegáns, fehér csipkés bugyi feszült fantasztikus fenekére. Célom ezúttal az volt, hogy az előző három orgazmusánál több gyönyörben részesítsem. Kértem, támaszkodjon a falnak, én pedig csodáltam istennői testét. Simogattam mindenütt, nyakát csókoltam, átöleltem, eközben félig letoltam az alsóneműjét. Nelly halkan nyögdécselt. Kis idő múlva hasra fektettem az ágyon, levettem a bugyiját, s máris előttem volt immár meztelen teste. Széthúztam a popsiját, hogy teljesen feltárhassam, majd nyelvemmel kezdtem el izgatni. Besíkosított mutatóujjamat felvezettem az ánuszába (amit ezúttal is köszönök, mert a popsi amúgy nem opció nála), a középsőt pedig nedves hüvelyébe. Ténykedésemet hamarosan Nelly első orgazmusa követte. Aztán hátára fordítottam a gyönyörű lányt, hogy melleit, hasát, húvelyét is tüzetesen megvizsgáljam. A hasbetapintásnál újra felerősödött Nelly szexuális izgalma, jött is egy újabb orgazmus, miközben felhúzott lábai között egyszerre kényeztettem punciját és popsiját. Nelly közben érzékien simizte a karomat, s egyre hangosabb lett. Volt nyelves csók is, kicsit "darabos" ugyan, de ne legyünk telhetetlenek. Napokkal később írom a beszit, tehát innentől rövidre fogom. Nellyt még feltérdepeltettem, őrület volt, ahogy bepucsított, aztán oldalra fordítottam és úgy kezeltem, végül felhajtott lábakkal fejeztük be. A lényeg, hogy ha jól számoltam, akkor öt orgazmust produkált, ekkor álltunk meg, szóval küldetésemet teljesítettem. És persze minden fáradtságom ellenére kiválóan éreztem magam; a többi részletet most nem bontom ki.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves Nelly, most is köszönöm a remek együttlétet, az odaadásodat. Amint tehetem, újra keresni foglak, ahogy ígértem.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zebulonfr beszámolója
2022-05-03 18:28:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: sms contact with no problem.

Place: Nice place

Looks: She is great, exactely like the pictures. Very nice eyes, beautiful.

Attitude: She is very kind. She acts as you want

Act: She is really great.

Satisfaction and Recommendation: I recommend

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mr.Csabesz beszámolója
2022-02-26 22:34:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nellyt az első napján látogattam meg, azután, hogy észrevettem a hirdetését. Felhívtam, két óra múlva pedig nála voltam.

Lakás: Belvárosi, jól megközelíthető, tágas, tiszta, kulturált lakás; szoba hangulatos, nagy tükörrel, fürdő teljesen rendben van.

Külső: Nelly nagyon szép lány, a képekről már lehet fogalmunk róla, engem már azok meggyőztek. Élőben még vonzóbb: magas, szép arcú, remek alakú ifjú hölgy. Szimmetrikus, formás cicik (pont a kedvenceim, se nem nagyok, se nem kicsik) tulajdonosa, de a popsija, lábai is megragadtak, szóval az egész lány kedvenc.

Hozzáállás: Egy órára mentem. Nelly kedvesen, mosolygósan fogadott, és ahogy kértem, a szexi fehérnemű felett egy köntösben várt. Mivel mindig én irányítok, sosem engedem át másnak, Nelly készségesen alkalmazkodott hozzám.

Együttlét: Kis beszélgetés után Nellyről lekerült a köntös, bugyira vetkőztettem. Magam elé állítottam, érintésekkel, simogatással kezdtem a közeledést, Nelly jól fogadta. Majd háttal állítottam, két kézzel megtámaszkodott az ágyon, én mögötte helyezkedtem, előrenyúltam hasához, melleihez, közben ráfeszültem a csodás popsijára. Egyre erősödő nyögések jelezték izgalmát. Lehúztam a csipkés bugyit, szétnyitottam lábait, popsiját és letérdelve nyelvvel kényeztettem. Hamarosan az ágyon kötöttünk ki, megcsodáltam hasra fektetve, majd hanyatt fekvő helyzetben is. Lassan, akkurátusan kezdtem vizsgálni, cici, has, punci, popsi volt a sorrend, Nelly egyre jobban beizgult, hangot is adott ennek. Puncusa már nagyon nedves volt, ahogy elkezdtem ujjazni, később ez csak fokozódott, amit számmal, nyelvemmel is konstatáltam. Nem részletezem tovább ezt a szakaszt, nemsokára amúgy is előkerült a gumi. Két kézzel megragadtam Nelly lábait a bokájánál, s felhajtva őket lassan hatoltam belé. Aztán mégis arra kértem, lovagoljon meg. Tökéletes volt ez is, remekül mozgott, a tükörben is megcsodálhattam ráadásul. Végül francia következett, amiért én nem vagyok annyira oda, ám most ez is tökéletesre sikeredett, köszönhetően Nellynek: épp úgy csinálta, ahogy szeretem, közepesen bőnyállal, érzékien. Jött is a gejzír, ahogy kell. Ja, ki ne hagyjam: partnerem permanensen élvezett az egy óra során, s elmondása szerint két orgazmussal ajándékozott mag. (Én háromra tippeltem, de ez legyen a legnagyobb tévedésem...) Végig remekül éreztem magam.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves Nelly, köszönöm újra Neked, csodás voltál, és remélem, tudunk még talizni, ahogy megbeszéltük.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.