SzexpartnerBernadett+36 20 / 611-2880Budapest VII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Bernadett vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VII. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 611-2880 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
75 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
171 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
kedd:
14 órától -3 óráig
szerda:
12 órától 19 óráig
csütörtök:
14 órától -3 óráig
péntek:
14 órától -3 óráig
szombat:
14 órától -3 óráig
vasárnap:
14 órától -3 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
32
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
111900x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Fekete
Szem
Kék
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziaa! Örülök, hogy az adatlapomon vagy éppen! :) Ez azt jelenti, hogy az érdeklődésedet már felkeltettem. :) Szeretném ha elolvasnád a bemutatkozásomat is. :) Hevesebb eggyüttlétek kedvelője vagyok. Beindít ha egyből leteperhetlek. Szeretem a kényszer franciát, főleg ha a végén a torkomba élvezel.... Van lehetőség arcra élvezésre is, ha megkérsz. Készíthetünk rövid kis videót is, vagy képeket. Vannak szexi maszkjaim, amikkel arc nélkül is látványossá tehetjük. Elég jó fantáziám van, amit szívesen megosztok veled telefonon, vagy személyesen. Csók minden esetben van, főleg ha használod a szájvizet. :D Eggyütt fürdésre van lehetőség, az előjáték akár mehet tusolás közben is! ;) Amiatt sem kell aggódnod, hogy nem tudunk majd beszélgetni.... Álltalában mindig van valami mondanivalóm. :D Sokat tudok beszélni, és nagyon sok energiám van! Imádom a kinder csokit, és minden féle ajándékot! :D :D Itt az oldalon kapott levelekre igyekszem válaszolni, sms-re viszont nem tudok reagálni. Nálad is találkozhatunk, de csak akkor, ha legalább egyszer már voltál nálam, és a közelemben vagy. :) Én minden esetben próbálok a pontosságra törekedni! Kérlek, ezt viszonozd azzal, hogy ha esetleg késel, akkor jelezd nekem (Soha nem a te idődből megy!)! Az idő elött érkezést pedig kérlek engedjünk el.... Az utolsó 5-8 percben megyek tusolni, hogy frissen nyissak ajtót neked! Nagyon rosszul érzem magam, amikor ki kell ugranom a zuhany alól! :( Köszönöm, hogy elolvastad! Nem csak akkor tudsz hívni, ha villog a ,,Most felveszem!"! Hívj bátran bármikor! Csókollak: Bernadett
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
ha megkérsz
Fotózás
ha megkérsz
Szüzesség elvétel
igen
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
igen
Szerepjátékok
nem
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (11 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
tibor92 beszámolója
2024-04-25 16:32:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen ment, kedvesen tájékoztatott mindenről, 1 óra múlva tudtam is menni

Lakás: A lakás teljesen rendben van, a fürdőben minden megtalálható, szájvíznek külön pohár stb

Külső: Bomba testű, szép arcú

Hozzáállás: Nagyon nagyon kedves és jófej!! Üdítővel kínál, kedvesen csacsog

Együttlét: Teljesen kifacsart rövid idő alatt, nyelves csókok, tényleg mélytorkos kényszerfrancia (sok kamu hirdetéssel ellentétben)

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút. Bárcsak mindenki ilyen lenne

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zolika146 beszámolója
2024-04-17 18:30:42
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Rendben ment, elsőre fel is vette a telefont. Nem volt gond vele.

Lakás: Lakás, teljesen rendezett. Földszintes lakás, belső kertből nyílik.

Külső: Aranyos.. szép.. csak a képek kicsit torzítanak, élőben teljesen más!! SOKKAL SZEBB.

Hozzáállás: Energikus nincs idő pocsékolás! Érkezésemkor megkínált egy teával, éltem is a lehetőséggel. Mire elkészítette addig gyorsan lefürödtem, majd a hálószobába mentem, ahol már várt engem. Ahogy beléptem olyan ütemben dobta le a bugyit, hogy köpni nyelni nem tudtam ez idő alatt. szó szerint röppáját írt le a levegőben úgy szált. Mondanom sem kell, hogy nekem nem is kellet több, már mellé és heveredtem.

Együttlét: Amikor leheveredtem, heves csókokba elegyedtünk, elvesztünk egymás szájában. Csók csata közben a melleit markoltam, ami teljesen a tenyerembe illettek, nagyon jó érzés volt fogdosni. Csók csata után elindultam lefelé, előbb a melleit, majd az édes kis punciját kényeztetvén. Ezután én következtem, ahol bemutatta a mélytorkos franciáját, ami nekem néhol már-már durvának is tűnhetett volna külső szemmel, de nagyon is szuper volt. Első körben Misszionárius, másodikban lovagló és Kutyus volt terítéken. Nagyon élveztem mindegy percét.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen csak ajánlani tudom, mondhatnám, hogy nincs mitől tartani az embernek, de biza van. Egy fenevad aki leteperi az áldozatát és nem engedi torka szorítását, addig amíg mozog.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rboi beszámolója
2024-04-09 08:38:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Pár csöngés után már beszéltük is a részleteket. Mindenben korrektül tájékoztatott.

Lakás: Földszinti lakás, nem találkoztam mással. Rendbe van tartva, pont mint a lakója

Külső: A képek teljesen jól visszaadják a valóságot. Az arc kitakarás miatt sem kell aggódnia senkinek.

Hozzáállás: Egy igazi földre szállt angyal. Nagyítóval se találnék kivetni valót a drágám hozzáállásában. Kedves, aranyos, lesi minden kívánságod. Bárcsak az exeim lettek volna ilyen figyelmesek, de akkor valószínűleg soha nem találkozok Bernadettel.

Együttlét: Nagy részletekbe nem mennék bele, de jóval az elvárásaimon túl teljesített minden tekintetben.

Elégedettség és Ajánlás: Alig várom a következő randit biztosan meglátogatom még!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pittikee beszámolója
2024-03-15 18:18:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon néhány próbálkozás után sikerült elérnem az általa megadott időintervallumban, épp amikor elérhető állapotban volt. Jellemzően a délutáni, esti órákban aktív.

Már korábban is többször szemeztem vele és kerestem, de akkor nem jött össze a találkozó. Most viszont minden flottul ment. Korrekt, gyors tájékoztatást kaptam, majd másnap délutánra le is foglaltam az időpontomat.

Lakás: A város egyik fő közlekedési útvonalától nem messze eső utcában, egy régi építésű, belső udvaros társasház alsó szintjén egy kisebb lakásban zajlott a találkozónk. Itt az új és a régi keveredik, de maga a lakás felújított, célnak teljesen megfelelő volt. A fürdő felszerelt. Puha törcsi, gazdag tusfürdő választék és a száj higiéniának kedvező eszközök garmadája. A tetthelyen új kanapéágy fogadott, míg Kedvesem jelezte, hogy a szoba épp átrendezés alatt áll.

Külső: Olyan, mint a képeken. Az arc kitakarítástól abszolút nem kell tartani. Ez mindig szubjektív, de szerintem cuki pofija van, a szemei és a szája pedig átlag felettiek. Viszonylag magas csajszi, aki ott kerek ahol kell. Bőre feszes és sima (a simit nem szereti!). A hangja csacsogós, kedves. Nekem úgy egészében bejött.

Hozzáállás: Az 1 órás randink alatt végtelenül kedves, kedzeményező volt, bókolt. Mindennel is kínált. Az együttlét során pedig megvolt az érdeklődés, hogy mit szeretnék, de azért megvoltak az önálló gondolatai is. Szóval elterelgettük egymást. Valóban beszédes típus, de kellemes volt hallgatni és néha azért hagyott engem is szóhoz jutni. Értelmes csajszi, egy impulzív, lendületes energia bomba. Unatkozni nem lehet.

Együttlét: Gyors ismerkedős, hangolódó beszélgetés után egy hasonlóan gyors zuhany következett. Ő már az ágyon várt, amikor beléptam a szobába cuki, de dögösen üdvözölt. Aztán bele is csaptunk. Csók, egy kis kölcsönös francia, majd előbb egy lendültes, nyálas, mélytorkos rúd bűvölés, aztán egy egész testet felfedezős, nyelves csók a szépséges kehelynek. Ezt követően egy heves misszi jött, ahol húzott magába és kulcsolt a lábaival, a hanghatások is megvoltak. Érezhető volt, hogy szereti a (lendületes) szexet. Ennek nehéz volt ellenállni, így jött is a robbanás. Enyhén kipurcantam... Kis pihi, dumcsi és közben jelezte, hogy szóljak, ha jöhet a következő. Én meg csak kamilláztam mennyi energiája van. Végül csak belecsaptunk, de elsőre úgy kifacsart, hogy a nyálas, mélytorokos, lovaglás és kutyus ellenére sem jött a 2. robbanás. Így még heverésztünk picit és beszélgettünk. Órákig ellettem volna így Vele, de nem akartam visszaélni az idejével. Így is némileg túllógtuk az órát, ezért gyorsan elmentem zuhanyozni, majd felöltöztem, kis csacsogás még, egy ölelés és tipliztem.

Elégedettség és Ajánlás: Piszkosul megérte, mert remek élmény volt. Ugyanakkor fel kell kötni a gatyát, mert odavág a lendületével, éhségével. Annyira elvitt, hogy el is felejtettem mit akartam még Vele kipróbálni. Nincs mese, újra kell mennem!

DE! Te se hagyd ki az élményt! Tessék rá vigyázni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
TH beszámolója
2024-02-09 02:40:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, igazi csacsogos hangja van. Már akkor sejtettem, hogy jó választás lesz. A késői időpont ellenére kedvesen tájékoztatott, illetve kért fel órát, hogy elkészüljön. Kereken éjfélre beszéltük meg a randit.

Lakás: A parkolasra érdemes időt szánni. Nekem szerencsém volt, szinte a kapu előtt találtam helyet. Egyébként a Keleti pu. kb. tíz perc séta.

Körfolyósós ház, de a kapuból szinte azonnal be lehet slisszolni a lakásba. A lakásban tényleg makulátlan rend és tisztaság van! Az akció helyszíne egy nagy és kényelmes matrac. Rengeteg tussfurdő, szájvíz, na meg nagy és tiszta törölköző!

Külső: A képek abszolút hitelesek! Tényleg bomba teste van! Az arca is helyes, nem kell félni, hogy nincs arckepea fotója. A bőre valóban puha, bársonyos. A cicik meg fenomenálisak! Még most is a kezemben érzem őket!

Hozzáállás: Hibátlan! Mint említettem, elég későn érkeztem, de végig nagyon kedves és figyelmes volt! Az órát abszolút nem nézte. Harminc percre neveztem be, de bőven negyven volt mindennel együtt.

Együttlét: Az ajtóban egy szál bugyiban várt. Hirtelen nem találtam szavakat. Szó szerint bámultam! Alig vártam már, hogy végezzék a zuhannyal. Addig ő a szobában várt. Mikor végeztem, mellé bújtam és elkezdődött a móka! Igazi bújós, simogatos, baratnős volt minden. Kellően határozott, de nem erőltet semmit. Franciával kezdett. Valóban nem túloztak a korábbi értekelésben. Igazi topp kategória. A mélytorok az teljesen valós, és nem kell érte noszogatni. Amúgy külön tetszett, hogy rendesen rámarkolt, nem csak két ujjal maszatolt. Utána gumit huztunk és szemből beleült. Nagyon kellemesen szűk a puncija. Lovaglás után jött a miszi.a látvány és az érzés is fantasztikus.amnyira jó volt ez a póz, hogy korábbi tervem ellenére kimaradt a kutyus póz és nem is a szájába mentem el, hanem a lábaival a nyakamban misszionárius pózban. Utána kis beszélgetés és bár szerintem csak perceim voltak hátra az időből, de kedvesen felajanlotta a második kört. És bár biztos jól esett volna, de nem akartam visszaélni az idejével, meg amúgy is inkább egylövetű vagyok, úgyhogy nem éltem vele.

Elégedettség és Ajánlás: Nyugodtan mondhatom, hogy csalódás mentes. Sokkal többet kaptam külsőre és tartalomra is, mint amire számítottam.

Úgyhogy természetesen bátran ajánlom!

Bernadett, nagyon köszönöm az élményt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mesah beszámolója
2024-02-04 23:20:21
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Elsőnek itt írtam, aztán telefonon egyeztettünk.

Lakás: Belvárosi lakás semmi extra a célnak megfelelő. Fürdőben és mind hol tisztaság volt.

Külső: Rég találkoztam vele, de a külseje semmit sem változott.

Hozzáállás: Érkezésemkor üdítővel kínált, majd ezt később is megtette. Figyel a vendégre, lesi kívánságát.

Együttlét: Tusolás után feküdve várt szexi fehérneműben. A franciája hibátlan volt, amit 69ben folytattunk. Majd kérésemre csak én kényeztettem. Fáradtságom miatt egy kevés kutyus is belefért, majd a szájában lett vége a szeánsznak. Tusolás majd távozás.

Elégedettség és Ajánlás: Rég láttam, de semmit sem változott. Pont így szerettem meg a hozzáállása és a külseje miatt. Ajánlom mindenkinek aki szereti a cserfes szép nőket!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Valdoinho10 beszámolója
2024-02-04 12:52:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, és sms ben.

Lakás: Földszinti pici , de hangulatos nagyon tiszta lakás, a célnak tökéletesen megfelelő.

Külső: Az 5 csillag nem fejezi ki hűen. Tökéletes testű gyönyörű nő. Selymes bőr, bomba fenék, has, karcsú derék, mellei hibátlanok arca is gyönyörű. Kedvenc testrésző Az egész nő! Kielégülésem után sem bírtam levenni róla a szemem.

Hozzáállás: Nagyon kedves, kezdeményező, de figyel is ugyanakkor, hogy mit szeretnél. Sajnos kapkodós napom volt, a tervezett óra helyett fél órát tudtam csak maradni.

Együttlét: Fürdés után az ágyon várt, majd heves csókokat követően franciázni kezdett. Ezt rövid nyalás követte, majd fordított lovaglóba kezdtünk, amit kutya póz követett. Sajnos rendkívül frusztrált hogy teljesen kapkodva tudtam csak eljönni, és utána is rohannom kellett, nem is tudtam teljesen ellazulni, de gyönyörű vendéglátóm kitartó volt, végül 69be fordultunk. Itt már nem tudtam ellenállni,gyönyörű punciját nyalva, és fantasztikus testét simogatva lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Ha nyernék a lottón, csak az enyém lenne;).

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Robi1993 beszámolója
2024-01-22 21:17:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, remek beszélgetéssel 40 perc és nála is voltam.

Lakás: Lakás célnak megfelel, szex kalandokra jó.

Külső: Szexi nő, arca szép (igazi huncut nézés) formás jó markolható mellek és a pucsítása 10/10. Belépéskor már olyan ruhába fogadott, ami igazán mutatta azokat a melleket és nagyon megadta a kezdeti hangulatot.

Röviden: kívánatos csaj, szerintem többen ezt mondanák, ami hab a tortán, hogy imádja az egészet.

Hozzáállás: Teljesen jó fej csajszi, lehet vele beszélni nem csak egy szexbaba, aki kiterül azt hajrá. Benne van minden jóban, nem finnyás az biztos és szereti a szexet :)

Együttlét: Szemből, hátulról, oldalról csók csatákkal, hagyta rendesen, hogy ki éljem a testét, volt kényszerfrancia is de igazi :)

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok, első alkalomként ugye ismerkedés/feloldódás van, így a másodikra még jobb lesz :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Botond100 beszámolója
2024-01-21 10:47:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, igaz nem jelezte hogy hívható de ezek ellenére is felvette, aznapra sikerült is időpontot foglalni későbbi órákra.

Lakás: Társasház alsó szintjén található maga a lakás nagyon szépen berendezve, fürdőben megtalálható minden amire szükség van, kiemelném, hogy a szájvíznek voltak külön kis poharai, ami kis dolog de utóbbi időben kevés helyen találkoztam ezzel. Kifejezetten tetszett a TV-ben a kandalló és a hangulatfények. Ágy helyett matrac van, de az is nagyon kényelmes.

Külső: Mivel az arca kivan takarva így nem tudtam hogy mire számítsak de amikor megláttam a külsejével levett a lábáról, nagyon szép mosolya, szemei vannak. Na meg hát a teste az tényleg mint a képeken, minden tökéletes rajta, nagyon puha bőre volt, jó volt simogatni, de ami a legnagyobb kedvencem volt az az illata...

Hozzáállás: Amikor megérkeztem kedvesen fogadott, de ekkor még valamiért nem annyira talált a kommunikációnk, de jól kezelte a dolgokat, kínált kávéval, üdítővel, vízzel amivel nem sok helyen találkoztam eddig.

Együttlét: Fürdés után már a matracon várt, amikor bementem a szobába nagyon cukin rámköszönt, így gyorsan oda is mentem hozzá, amikor hát mondhatni letepert, mintha tudta volna hogy most erre van szükségem. Csókolóztunk, végig puszilgatot mindenhol aztán kezelésbe is vett engem, a francia az valami nagyon jó volt, tényleg a hevesebb dolgokat szereti, de ezért is mentem hozzá most erre vágytam, ezt maradéktalanul teljesítette anélkül, hogy megbeszéltük volna a dolgokat. A francia után több pózt is kipróbáltunk, mindegyikben nagyon ügyes volt, de a kedvencem mikor felete voltam, és csokolozhatunk közben...

Az együttlét után eléggé megváltozott a kommunikáció mintha már jó pár éve ismernénk egymást, nagyon szeret beszélni imádtam hallgatni a történeteit, elég sokat is beszélgetünk amit nem bántam mert én is kibeszélhetem magam egy kicsit. Második körben kaptam még egy franciát, itt aztán még jobban megmutatta hogy mit is tud, ezt sosem fogom elfelejteni. A vége fele maradt még egy kis időnk amit már összebújva elbeszélgetünk, távozáskor még kaptam egy sütit is ami nagyon finom volt.

Elégedettség és Ajánlás: Ahhoz képest hogy az elején kicsit bizonytalan voltam, az elválás nehéz volt, maradtam volna még mert nehéz időszakom ellenére mindennel feltöltött engem. Egy órára mentem amit teljesen kitöltöttünk mindennel. Köszönöm ezt a napot és ajánlom mindenkinek aki erre vágyik. Még találkozunk :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DaiAtlas beszámolója
2024-01-14 19:19:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen és hamar sikerült időpontot találnunk egy randira. Már itt is nagyon kedves volt.

Lakás: Belvárosi társasház. Nem kell megijedni. Lakás teljesen felújítva és a fürdő is patina. Minden is van. Tessék használni! :D

Külső: Arca diszkréció miatt van kitakarva de ez senkit se tántorítson el.



Testeő Uhh...10/10.



Tudjátok van az amikor szó szerint minden tökéletes rajta.



Na ő ilyen. :) Szépek a mellek...formás a popsi...megigéző szemek....elragadó mosoly. :*

Hozzáállás: Abszolút barátnő feeling!



Miután megkérdeztem kínált üditővel és mindennel.



Nagyon kezdeményező. Kifejtem lentebb



Egy órát töltöttem vele. :)

Együttlét: Zuhanyzás után miután megcéloztam a matracot (nyugalom kényelmes és teljesen jó és bírja az intenzív tornát :D) gyorsan fölém kerekedett és elárasztott csókokkal.



Szép lassan lefelé haladt majd itt jött egy nagyon komoly bőnyálas francia némi mélytorokkal fűszerezve. Nyugodtan mondhatom hogy nem finomkodik de nem is tépi le az ember farkát. Ez a pont kellemes szenvedélyes szex.



Miután megfelelően merev lettem kaptam gumit és belecsüccsent. Uhh...nagyon finom és szűk puncija van. *grrr*



Mindenféle pózt kipróbáltunk. A falon vannak ilyen pici tükrök. Azokba néha oldalnézetben néztem az akciót és izgató volt a látvány. Főleg hogy hangot is ad annak ahogy élvezi. ;)



Majd egy NFVSZ lett az első kör vége. Kis csacsi és utána egy második körrel bepróbálkoztam de időhiányban is mivel lassan töltök újra odalent ezért inkább csak pici huncut volt aztán sajnos szedni kellett a sátorfámat.



Viszont nem óranézős.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes nyugalommal tudom ajánlani Bernadettet. :)



Aranyos és kedves. Lehet vele beszélni és tök aranyos ahogy duruzsol. Végig barátnő feeling és olyan...hmm...szóval azt éreztem hogy nem egy örömlánynál vagyok hanem egy kellemes barátnővel akit régről ismersz és néha összebújtok. =)



Ha egy szenvedélyes de mégis érzéki szexre vágyik az ember akkor nyugodtan forduljatok eme gyöngyszemhez.



Sok csók a testedre drága.



Még talizunk! :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
muslinc beszámolója
2023-12-14 14:18:49
nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: telefonon, kicsit nehezen értem utol, de sikerült,fél óra múlva nála.

Lakás: régi bérház, alsó szintjén. felújítva, tiszta fürdő, tiszta törölköző, nappaliban matracok helyetesítik az ágyat. tv-be kanadaló ment a hangulatvilágítás mellett. vmi 3-4 féle tüsfürdő,szájvíz stb. Parkolás lehet,hkihívás, de napközben azért van szabadhely a környéken.

Külső: Igazi, van mit fogni rajta lány. kemény feszes mindene. combja, feneke, cickója. Nekem esetem, de szerintem mindenkinek be fog jöni, aki nem a ropi lányokat keresi. Tényleg nagyon kedves :)

Hozzáállás: ahogy írja is, csacsogos, fiatal, jófej, próbál az ügyfél kedvébe tenni.

Együttlét: fürdés után megkérdezte,h szeretnék e csókolozni. már az ágyon várt,friss, jó illata volt. NF-nél bekapja végig :) majd gumi után beleült. jó nagy tempot diktál,bírja :) majd hátulról. vannak a falon kicsi tükör négyzetek ragasztva, vmi iszonyat jó nézni közben.

Elégedettség és Ajánlás: Igazi fiatal, feszes test, csacsogós, ügyfél elégedettséget szem előtt leányzó. Nagyon szimpi, én elégedett voltam vele, ajánlom :) Ha időm engedi, még meg fogom látogatni :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.