SzexpartnerDia23+36 30 / 557-5784Budapest IV. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Dia23 vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest IV. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 557-5784 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
48 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
24
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
145628x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Barna
Szem
Barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves rosszlány vár! :) Borotvált puncival és piszok jó popsival igényes normalis kedves lány vagyok el várom hogy te is legyél az hívj bátran fel ?
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
nem
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
ha megkérsz
Csók (szimpátia alapján)
nem
Együttfürdés
igen
S/M
ha megkérsz
Tánc (sztriptíz)
ha megkérsz
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
ha megkérsz
Fotózás
ha megkérsz
Szüzesség elvétel
ha megkérsz
Leszbi show
ha megkérsz
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
igen
Gonzó
nem
Enyhe domina
ha megkérsz
Fétis
ha megkérsz
Kikötözés - bondage
ha megkérsz
Fenekelés
ha megkérsz
Taposás
ha megkérsz
Pisiszex
ha megkérsz
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
nem
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Sport masszázs
igen
Thai masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Sport
igen
Thai
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (3 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (2 db)
Értékelem
Mathiasz beszámolója
2023-12-11 04:56:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel watsappon történt amint ra írtam

El mondtam mit szeretnék ❤️

Lakás: Nallam voltunk.

Külső: Szép arcú csinos kifinomult a popsija 10/10 formás és feszes

Hozzáállás: Eléggé kezdeményezö

Együttlét: 1 órát volt nallam sajnos 1 szer élveztem mivel szoros volt a gumi a méretem miatt az utolsó 20p ben jeleztem hogy ez nm fog menni így hát a gumit el távolította és a a végén kaptam egy finom franciát

Elégedettség és Ajánlás: 10/10 ajánlani tudom én még keresni foglak hamar rá hangolodik az ember főleg ha ilyen bombázórol van szó az illatod meg most is érzem !!!finomság egy élmény volt!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
németrosszfiú beszámolója
2023-10-05 19:34:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel nagyon egyszerű, barátságos és gyors a WhatsAppon keresztül.

Lakás: Csak outcallt kínál, de központilag lakik. Ott nincs probléma.

Külső: Sajnos a képek nem tudják megörökíteni a valódi szépségét.

Egyértelműen ő a legszebb lány Magyarországon, és a világ legszebb szemei ​​vannak.

Amikor személyesen találkoztam vele, el sem hittem, amit látok, annyira gyönyörű volt.



Mivel egy másik felhasználó írt a fogairól, azonnal leszögezem, hogy igen, igaz, sérültek. De ez egyáltalán nem zavarja, mert jól állnak neki, és egyáltalán nem ártanak a karizmájának. Annyira különleges lány, hogy az ember folyamatosan azzal van elfoglalva, hogy felfedezze és csodálja szépsége minden oldalát.

Hozzáállás: Számos különlegessége közül az egyik, hogy egyedül a szemével tud mosolyogni. Soha nem láttam még ehhez hasonlót. Még privátban is lefotózhattam (én is kedves volt), és csak akkor értettem meg igazán, amikor megláttam a fotót.

De nem csak erről van szó: Imádom a mozgását (nem csak szex közben), azt, hogy milyen elegánsan ül, a hangját, az érintését és a bókjait. Persze egy kicsit túlzásba vitte, mert egy férfi sem lehet olyan nagyszerű, mint amilyennek ő éreztette velem ;) De ez a szépsége: éreztette velem, hogy én vagyok a valaha volt legvonzóbb férfi. És én biztosan nem vagyok ;D



De ez nem "edzett" viselkedés; ő természetes szépség.



Természetesen szerettem volna másodszor is találkozni vele, és aznap este különleges sminket készített nekem, és hihetetlenül szép ruhákat viselt. Ő nagyon sokoldalú, megjelenését nagyon variálhatja. Nem hittem el, de aznap este még szebb volt. Nagyon jó ízlése van, nem csak a ruházatában, hanem például a zenében is. :) Remek humora is van, és ha egy kicsit tréfából káromkodik, az nekem költészetnek tűnik. :D



(Sajnos annyira rossz a magyarom, hogy ezt a szöveget is automatikusan le kell fordítanom.)



De ő nagyon édes is. Nem hittem el, hogy van olyan lány, aki még nálam is jobban szeret chatelni. Mivel olyan kedves, és a "kapcsolatunk" már annyira valóságosnak tűnt, még abban sem voltam biztos, hogy akarok-e egyáltalán szexet, azon kívül, hogy jókat beszélgetek vele. Ő azonban ragaszkodott hozzá;) és nagyszerű volt!

Együttlét: Mivel nagyon kedves, ezen a randin meg mertem tőle kérdezni néhány, nos, piszkosabb fantáziámról. Észrevettem, hogy ez új neki, és egy pillanatra elgondolkodott. És akkor többet kaptam, mint amennyit remélni mertem. Hihetetlenül empatikus, és pontosan azt érezte, amit akartam, még akkor is, ha nem kérdeztem tovább. Leírhatatlan, varázslatos este volt.



Nemcsak lenyűgözött vele, hanem úgy éreztem, hogy nagyon élvezi. Ha ezt 'barátnő-érzésnek' neveznénk, az enyhe kifejezés lenne! Mivel olyan jól bánt velem, egy kicsit nagylelkű akartam lenni. Adtam neki egy kis ajándékot és váratlanul egy nagyon szép, meghitt ajándékot kaptam cserébe tőle.

Elégedettség és Ajánlás: Igen, mondhatod, hogy nem találom a szavakat, hogy leírjam, milyen nagyszerűnek tartom ezt a fiatal hölgyet. Gyönyörű, édes, ékesszóló és olyan édes, hogy nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam őt a pesti lányok között.



Oké, azt is elmondhatod, hogy egy kicsit szerelmes vagyok belé. De ez azért van, mert lehetetlen megakadályozni. Nem terveztem, de hamarosan visszamegyek Budapestre, hogy újra láthassam ezt a kedves lányt. Már izgulok és álmodozom róla

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
milky01 beszámolója
2022-10-09 01:08:44
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Felkerült az oldalra, megláttam, hívtam. Zoé szimpi volt a telefonban és meglepően gyorsan reagált a hívásaimra. A találkát pár órával későbbre beszéltük meg, előtte egy megerősítő csörivel, még így is a rendelési ideje előtt kb egy órával fogadott. Nem hívott oda potyára, nem várakoztat, egyszóval simán ment minden és megbízhatónak bizonyult a kapcsolatfelvétel során.

Lakás: Elmondása szerint kb egy hétig hirdetett korábban, de most a visszatérése után az első vendégeként toppantam be hozzá. Egy belvárosi bérházszerűség földszinti, nem olyan rég felújíthatott lakása volt a randink helyszíne. Ide aznap költözött be, így Zoénak még nem volt ideje berendezni a kecót, de már nagy erőkkel rajta van hogy otthonossá varázsolja :) Normál környezet, világos színű falakkal, a nappaliban hancúroztunk egy közepes méretű kihúzott kanapén amin egyébként jól elfértünk. Erre friss lepedőt terített Zoé és még a saját kispárnáját is felajánlotta aranyosan a fejem kényelmének. A fürdőben szintén felújított kétszemélyes zuhanyzó, férfi tusival, a szárítkozáshoz egy tiszta, összehajtogatott törcsit kaptam.

Külső: Zoé a saját magáról készített képeivel nem árul zsákbamacskát, éppen ilyen a teste élőben is. Az adatlapjára kiírt testsúly és a magasság is fedi a valóságot, ő egy vékony és filigrán testalkatú fiatal csajszi. A kellemes kis formás popsiján, a piros helyett most egy fehér színű csipkés bugyika feszült a rucija alatt, ami igen jól mutatott rajta. Tetszetős pici, tenyérbeillő cicik, nagyon karcsú derék nőiesen kecses testtartással, arcát a karakteres és a szép közé helyezném, nekem tetszett. Haját kontyba kötötte fel a fotóin látható módon, a kreol bőrén pedig itt-ott aprócska, de igényes tetkók is mutatkoznak.

Hozzáállás: Kedves, kommunikatív, házias és jó vendéglátó típus, szex közben egyáltalán nem nyafizik, élvezi és hagyja hogy én is élvezzem a hosszabbra nyúlt akciózást. Kikísér-bekísér, nem sürget, nem lesi az órát folyamatosan, sőt, még gyorsan a punciját is tükörsimára borotválta csak hogy a kedvemben járjon... Egyszóval Zoé mindent megtett hogy jól érezzem magam az együtt töltött órában, abszolút elégedett voltam a hozzáállásával.

Együttlét: A nálam klasszik 2 pózos aktust nyomtuk le, ami nagyon tetszetős volt Zoéval. Zuhany után kis dumcsizás közben levetkőzött, majd a kezével ismerkedett a merev farkammal, miközben én a testét térképezem fel simikkel. Ekkor a már említett villámgyors borotválás után gyönyörű selymes puncival huppant mellém az ágyra vissza Zoé és neki is láttunk a dolgoknak... Szopi előtt kedvesen megkérdezte hogy szemből, vagy oldalról szeretném hogy kényeztessen, naná hogy oldalról kértem ;) Noha NF helyett óvszerrel franciázott, de kellemesen és élvezhetően csinálta. Néha óvatos, néha pedig határozottabb kézi rásegítéssel, amit egy rövid ideig 69-ben folytatunk és jöhetett a szex. Misszi nélkül lovaglóban és doggy-ban dugtunk egy nagyot, olykor hevesebb és keményebb tempóban csattogva ahogy szeretem. Kiváló volt. Zoé a lovaglásban ügyesen mozgott, a punciját nem húzta el kutyusban, lehetett tolni neki rendesen, aminek nagyon örültem! A tartalmas szex végén a cicijeire élveztem egy masszívat (a pocija felett áttérdelve), utána egy erre a célra odakészített puha törcsivel tisztogattuk meg magunkat. Levezetésként dumálgattunk egy szál cigi társaságában, pohár vizet is kapok, majd fürdés és öltözés után távozóra veszem a figurát, miután Zoé kikísért a kapuig. Az órát teljesen kitöltöttük.

Elégedettség és Ajánlás: Amiért mentem maximálisan megkaptam Zoétól, ezért én csak ajánlani tudom őt. A hozzáállása valóban pozitív csalódás volt számomra; egy kedves, mosolygós és vendégcentrikus lányka társaságában tölthettem el egy kellemes esti órácskát. Köszi mindent Zoé :)



Puszi! milky01

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.