SzexpartnerSofy+36 70 / 344-3894Budapest VII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Sofy vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VII. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 344-3894 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
65 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
22
Beszélt nyelvek
Német, Spanyol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
219428x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Fekete
Szem
Barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Leendő vendégeim! (Telefonbetyárok kíméljenek!) ~ MAGAMRA ÉS KÖRNYEZETEMRE IGÉNYES 22 ÉVES NŐ VAGYOK. Nálam megkapod amire vágysz, türelemmel és kedvességgel valamint szenvedéllyel végzem. ROMÁT NEM ÁLL MÓDOMBAN FOGADNI!! Nálam a helyed ha: - Igényes és kedves férfi vagy. - A telefonban az adott napra kérsz időpontot, valamint nem szórakozunk egymás idejével feleslegesen. :) - Ha privát telefonszámról hívsz nem áll módomban felvenni. Várom a hívásod, puszi! ;*
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Együttfürdés
igen
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Láberotika
ha megkérsz
Szüzesség elvétel
igen
Mélytorok
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Romákat nem fogadok
Elfogadott (10 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (2 db)
Értékelem
NickT beszámolója
2024-09-05 23:27:55
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: normal contact with accurate and precise information about services and location

Place: beautiful apartment, well-kept and clean just like the girl in a nice neighborhood

Looks: young and well-groomed girl, very fragrant and beautiful, with abundant and generous curves, beautiful tattoos, a wonderful face with full natural lips and splendid eyes that enchant, real photos but she is much more beautiful in person

Attitude: discreet attitude, everything was properly rubberized and with the right limits, but relaxing and kind

Act: I was welcomed with courtesy and kindness, in sexy lingerie, I had the opportunity to take a shower before receiving a covered blowjob treatment while I had the opportunity to appreciate all that goodness, I opted for more time but even if I didn't have the strength for a second shot she made me fall in love, final shower and goodbyes

Satisfaction and Recommendation: it was the first and unfortunately only meeting so with some limitations, the girl is young and natural, she is not a professional sex worker but she makes you relax a lot, treat her kindly

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Máté18HM beszámolója
2024-08-13 03:17:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Először hívtam, egyből felvette, de beszélgetés közben megszakadt, ezért sms-Ben folytattuk, egyből vissza irt mindenre, 1 órára mentem

Lakás: A lakás első osztályú,szint úgy a fürdő is, látszik hogy igényes és vigyáz a rendre, sehol egy eldobott ruhadarab, a padlóról enni lehetne olyan tiszta

Külső: Na itt el aléltam, ő az a kivételes nő aki tényleg úgy néz ki mint a képeken , sőt az arca sokkal szebb élőbe, a mellei vajpuhák, a feneke gyönyörű , a bőre nagyon szép és sima, teste esztétikus

Hozzáállás: Na ez tetszett a legjobban, a kedvessége és az hogy azon van hogy jol érezze magát a vendég, nála éreztem egyedül hogy élvezi is amit csinál és nincs semmilyen hátsó szándéka pl. lehúzni vagy az időt húzni, sőt még ő mondta hogy ne siessek mert van bőven idő, hozzáállásban ő a legjobb

Együttlét: Először én próbáltam én kényeztetni több kevesebb sikerrel mivel még gyakorolnom kell de próbálta mondani hogy hogy a jó, utána ő franciazott ami elképesztő volt, nem volt túl durva pont annyira érzéki amennyire kell ebben ő az egyik legjobb, utána lovaglo és kutya póz, mivel sajnos nagyon későn mentem(hajnali 2) szegény már fáradt volt és fájt is neki az eggyutlet, de nagyon korrekt volt mert fel órát voltam vele, a fennmaradt összeget visszaadta ezzel nagyon meglepett, ezek után is nagyon kedves volt és beszédes,de összességében még így nagyon jó volt vele

Elégedettség és Ajánlás: Kettő szó:KEDVESSÉG KORREKTSÉG , ami nagyon ritka, ő egy eszméletlen nő, vigyázni kell rá mert belőle nagyon kevés van(cserébe ő ezt meghálálja) csak ajánlani tudom, mindenben tökéletes, ő egy magas színvonalú nő szóval hasonló kategóriájú férfiaknak való , vigyázzatok rá

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ilovepussy04 beszámolója
2024-08-13 02:00:12
szép arcú

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen ment elsőre fel vette a telefont.

Lakás: Otthonos kis új építésű lakásban fogadott

Külső: Fuuuu hát na ez leírhatatlan. Eszméletlen gyönyörű sokkal szebb mint képeken. Nagy cicik, formás kerek popsi szexy alkat nekem nagyon bejön Sofy, viszont aki a vékony csontkollekciós lányokat szereti annak nem ajánlom.

Hozzáállás: Nagyon aranyos kedves odaadó nő, mindent megtesz, hogy ne érezd magad kellemetlenül abszolút barátnő feeling, olyan volt mint ha már ezer éve ismertük volna egymást.

Együttlét: Huh hát a mi együtt létünk egy pornó film forgatásra hasonlított szereti a lepedő gyűrős együtt léteket nem nyafog ha picit keményebben döngeted sőt....:) hátulról igencsak szép látvány azzal a bomba popsival miközben hangosan élvezi. Franciában is nagyon ügyes, és melytorkozni is nagyon ügyesen tud sokat eltüntetett a farkamból pedig elég méretes szerszámom van. Egy szó és száz bárkinek ajánlom merettől függetlenül, csak kezeljétek nőként és hálás lesz érte, és én is mert még szeretnék hozzá visszamenni :).

Elégedettség és Ajánlás: Meg biztos visszamegyek addig is 1000 csók Sofy

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
milkyway beszámolója
2024-07-31 16:51:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Whatsapp-on egyeztettünk, gyorsan és flottul ment minden.

Lakás: A lakás hibátlan, tiszta és igényes. Fürdő szintén. Fizetős parkolás a környező utcában viszonylag könnyen megoldható, de azért érdemes számolni rá néhány plusz percet.

Külső: Elképesztő! Ennél jobb szót nem találok. A képeknek teljesen megfelel, annyi, hogy élőben még sokkal-sokkal nagyobb az élmény :) Egy kifejezetten szép arcú, mosolygós lány, akinek elképesztő teste van, nem lehet hibát találni benne. Én az egész találkozó alatt az államat kerestem, mert az első percben leesett :) Akinek kép alapján megtetszik az garantáltan nem fog csalódni!

Hozzáállás: Egy igazi tünemény :) Nagyon kedves és érdeklődő! Számára teljes mértékben a vendég az első, mindent megtesz azért, hogy a partnere ellazuljon és jól érezze magát. Nem mellesleg rendkívül kellemes beszélgetőpartner is :)

Együttlét: Lányos zavaromban nem voltam a helyzet magaslatán, de nagyon jól kezelte a dolgot, illetve engem :D Az isteni kellemes francia után egy kis lovaglást terveztünk, de azt már nem sokáig élvezhettem, sajnos hamar végem lett, ekkora élményre nem voltam felkészülve :D Legközelebb remélem sikerül hosszabban kiélvezni azt is ami amit a testével tud nyújtani. :)

Elégedettség és Ajánlás: Minden tekintetben magasan felülmúlta az elvárásaimat. Nagyon örülök, hogy megismerhettem, egy csoda ez a lány! És nem csak a teste, hanem a személye miatt is! Maximálisan ajánlott!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nbrsk beszámolója
2024-07-22 11:19:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Whatsappon egyeztettünk viszonylag korán reggel, de ettől függetlenül is hamar válaszolt és 1 óra múlva tudtam is menni.

Lakás: Nagyon szép tágas lakás a belvárosban. Nagyon könnyen megközelíthető helyen. Fürdő talán egy ici picit lehetne jobban felszerelt de a célnak így is bőven megfelel nagyon tiszta, igényes és kényelmes minden.

Külső: Csodaszép, bombázó. A képek nem megtévesztőek. Illetve abból a szempontból azok, hogy élőben sokkal jobban néz ki.

Hozzáállás: Sajnos csak fél órát tudtam lenni de az a fél óra is csodás volt. Már ajtón belépéskor innivalóval kínált, mindenről kérdezte hogy jó-e ez így, ha valami nem volt vagy nem stimmelt, elnézést kért. Szóval egy igazi angyal.

Együttlét: Ami fél órába belefért azt kihasználtuk. Mindenben nagyon ügyes.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletesen elégedett vagyok és csak ajánlani tudom -bár nem jó szívvel, mert azt szeretném, hogy csak az enyém legyen :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Attijoe beszámolója
2024-07-18 00:08:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment. Már a telefonba nagyon kedves volt!

Lakás: Lakás célnak megfelel. Igazából még jobb is volt mint amire számítottam.

Külső: A külső olyan mint a képeken. Sőt még annál is jobb! Gyönyörű az arca, hatalmas a melle, és csodálatos a feneke.

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező. Egy igazi cukorfalat.

Együttlét: Ezt most nem részletezném. De annyit elmondhatok, hogy fantasztikus! Csodálatos teste van. Hihetetlen amit művel az ágyban. Nagyon odaadó.

Elégedettség és Ajánlás: Legszívesebben megtartanám csak magamnak. De sajnos ezt nem tehetem meg. Az egyik legjobb lány az oldalon.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Yamete beszámolója
2024-01-30 00:59:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon és whatsappon,könnyen feltudtam venni a kapcsolatot és hamar lebeszélni a találkozót

Lakás: Tiszta és rendezett,látszott hogy külön figyel erre

Külső: Nagyon gyönyörű,legszebb lány akivel talalkoztam innen az oldalról,főleg a tetkói amik nagyon szépek(amikről szeret is beszélni aminek orültem)

Hozzáállás: Nagyon kedved,megértő és figyelmes a másikra,maximálisan ki akarja hozni azt hogy a vendég elégedetten és jól érezze magát

Együttlét: Nagyon a részletekbe nem mennék bele,de iszonyatosan ügyes,főleg a franciában,eddig vele volt a legjobb életem során,pedig gumiba kértem,lovagló poziciója olyan jó hogy mondhatni a lelkemet is kiszívhatná,főleg ahogy hátulról csinálva gyönyönyű látvány.Amit még hozzátennék hogy nagyon jó beszélgető partner is volt elötte közte és utána is,nagyon inteligens hölgy.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon tudom ajánlani,de leginkább olyannak aki meg is érdemli a társaságát(ergo inteligens,kedves és tisztelettudó),legjobb szexualis élményem volt(bár neki azt mondtam csak a második,rájöttem hogy ez sokkal jobb volt) és tuti visszamennék még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MrChristoph beszámolója
2024-01-27 20:45:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment Viberen keresztül.

Lakás: Hangulatos a lakás,jó megérkezni oda ,emelllett szexi fények illetve tükör is található a szobában.

Külső: Nekem 10/10. Nekem ő az ideális nő. Mindene rendben van.

Hozzáállás: Kedves volt nagyon és kezdeményező is,,fél órát töltöttünk együtt.

Együttlét: Mivel odáig voltam a melleiért így kebel szexxel kezdtünk ,közben valami istenien franciázott...a melleiből ment a farkam a gyönyörű puha szájába...itt is voltam és ott is...szinte egyszerre,hihetetlen érzés és élmény volt,így is lett végem a csodás mellei között. Majd ezután viszonoztam neki a franciát ,mert annyira megkívántam őt és tényleg nagyon higénikus is. Öröm volt kényeztetni ,meg is hálálta egy csodálatos orgazmussal,nagyon jó érzés volt a csúcsra vinni a technikámmal őt. Majd kaptam egy frissítő masszázst ami szinten jól esett.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben ajánlom,de csak olyan uraknak akik adnak magukra és a higéniára,mert különben nem juttok el sokáig Vele,amit meg is értek:) Összességében nagyon jól éreztem magam,köszönöm mégegyszer!:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Aly00 beszámolója
2024-01-18 19:01:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: WhatsAppon történt, kicsit megszenvedtünk az időpont egyeztetéssel, de amennyire tud rugalmas.

Lakás: Lakás célnak megfelelő, tiszta és tágas.

Külső: Ugyan úgy néz ki, ahogy a képeken, pont az esetem.

Hozzáállás: Fél órát töltöttem vele, teljes barátnő hangulat. Pont annyira kezdeményező amennyire kell figyeli az ember kívánságát. Kedves és értelmes.

Együttlét: Natúr franciával kezdtünk bele ami az egyik kedvencem volt, nagyon jól csinálja. Ezután gumit kértem és kutyusba folytattuk, ahol elképesztően jól mozgott a feneke, végül meglovagolt és még kicsit franciázott, ahol kis segítséggel de elélveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves értelmes lány, 100%-ban ajánlom vigyázzatok rá én még biztosan megfogom látogatni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jarmolo beszámolója
2024-01-15 21:13:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.