SzexpartnerLina+36 30 / 692-3931Budapest VIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Lina vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VIII. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 692-3931 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
63 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
164 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 24 óráig
kedd:
08 órától 24 óráig
szerda:
08 órától 24 óráig
csütörtök:
08 órától 24 óráig
péntek:
08 órától 24 óráig
szombat:
08 órától 24 óráig
vasárnap:
08 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
23
Beszélt nyelvek
Angol, Arab
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
83362x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőke
Szem
Kék
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves Vadászom, nagyon örülök, hogy a célkeresztedbe kerültem, ezért írok magamról pár gondolatot, hátha mielőbb el is sülhet az a fegyver, és sikeres lesz a vadászatod. :) Be kell valljam, hogy imádom a férfiakat, ha azok értelmesek, igényesek úriemberek, és szeretik az erotikát. Ha azokat a lányokat szereted akiken van mit fogdosni, markolni és ezt szeretik is, de mégsem kövérek, akkor csodásan fogod érezni magad velem. Töredelmesen bevallom, hogy nagy gyengéim a keleti és mediterrán típusú pasik. Odáig vagyok értük! A leszbikus hajlamaimat sem tudnám letagadni, ezt is szeretem. Nem mellesleg pedig bisex vagyok, és mindenhogy szeretjük egymást a nőkkel.. :)) Mindig közel állt hozzám az erotika világa, mert élvezem és szeretem is a kényeztetést. Nálam TE leszel a középpontban, a randit úgy alakítjuk, hogy minden vágyadat kielégítse. Csak olyat vállalok amit szeretek is, és szeretem a kölcsönös gyönyörök okozását, ezért, garantálom, hogy olyan élményben lesz részed, amely után széles, kielégült mosollyal az arcodon, fogsz tőlem távozni. Szeretem a kommunikatív, igényes, udvarias férfiakat. A durvaság, tiszteletlenség és ápolatlanság viszont nem szexi, hanem méltatlan egy igazi férfihoz. Értékelem a jó humort, és nagyon szeretek beszélgetni. A találkozónkat randinak fogom fel, ezért ennek megfelelően készülök, és ajtó nyitás után olyan kedves fogadtatásban lesz részed, ami miatt a vendégeim több mint kétharmada újra és újra visszatér hozzám. Szeretek flörtölni és szeretem ha a férfi is megdicsér, vagy pajzánul flörtöl velem. Tudunk találkozni egy, kettő, vagy akár több órára is. Ha szeretnéd, hogy két barátnő kényeztessen, akkor jelezd. :D Pár hasznos információ: Nagyon fontos számomra a diszkréció és az ápoltság. Kérlek te is törekedj a csendre és a diszkrécióra, hisz ez mindkettőnknek érdeke. A szomszédaimra ugyanúgy nem tartozik, hogy miért és kihez jöttél, mint a párodra, vagy ismerőseidre. :D Egy nagyon szép újépítésű lakásban fogadlak a Corvin-Negyedben. Mivel én is nagyon igényes vagyok és a lakás is az, kérlek TE is figyelj oda, hogy az itt tartózkodásod alatt ügyelj saját magad és környezeted tisztaságára is. Mindent biztosítok, hogy megfelelően tudj tisztálkodni a randi előtt és után is. Számos tusfürdő, dezodor, szájvíz, és egyebek állnak rendelkezésedre. Ha van rá mód tisztelj meg azzal, hogy pontosan érkezel, vagy jelezd felém, ha tudod, hogy késni fogsz. Ilyen esetben számolj vele, hogy a lefoglalt idődből fogsz késni. Törekedjünk a kölcsönös happy finishre. :) Sajnos a korábbi negatív tapasztalataim miatt roma származású urakat NEM áll módomban fogadni. Kérlek számkijelzéssel hívj, mert ha rejtett számról hívsz, akkor azért, hogy megőrizzem a titkodat, nem fogom felvenni a telefont. :D Ha még itt vagy, és tetszett amiket olvastál, akkor valószínűleg egymást keressük. Várom, hogy hívj. Puszi bárhova, ahova jól esne...
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
ha megkérsz
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Tánc (sztriptíz)
ha megkérsz
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
ha megkérsz
Mélytorok
ha megkérsz
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (21 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Hrusty beszámolója
2024-05-10 20:13:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Lakás: Nem vagyok ingatlanos, de pöpec, és tisztaság van.

Külső: Gyönyörű, az arca is ahogy mindene.

Hozzáállás: Hozzám nem állni szokott, inkább bújik. Barátnős, kedves,aktív pörgős.

Együttlét: "Najóóó" ;) még mit nem...

Elégedettség és Ajánlás: A csillagokból többet is adtam volna.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kősárkány beszámolója
2024-04-14 11:31:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Két lánnyal voltak terveim , ezért pár nappal az aktuális időpont előtt egyeztettem . Minden gond nélkül tudtam foglaln 3 órát Linánál és Biankánál .

Lakás: Már jó ideje járok, itt az új helyükön is többször voltam már . A megszokott rend és tisztaság fogadott . A fürdő minden szükségessel ellátva . A szoba minimalistán , de hangulatosan berendezve , a központi elem a nagy tatami és két nagy tükör a szemközti falakon .

Külső: Linával már többször találkoztam , Biankával ez volt a másoxik alkalom , így nem volt 'zsákbamacska' .

Lina egy bugyiban és egx hanyagul összefogott apró köntösben állt elöttem , amiből kishijján kibuggyantak a méretes mellei . Tinilányos , szép arcán nagy mosoly . Bianka is hasonló rövid köntösben volt , de ő nem fogta össze , altta bugyit és melltartót viselt . Határozott 'keménycsajos' kisugárzása van a tetoválásai és piercinjei miatt , de a szeme huncut csillanása sejteti , hogy nem csak keménykedni tud .

Mindketten nagyon szépek és csinosak . A képeik a valóságot tükrözik , viszonylag alacsonyak , kerek fenékkel , nagy mellekkel , arányos testalkattal .

Hozzáállás: Csak azt tudom írni , amit már többször is leírtam az itteni lányokról . Maximális kedvesség és vendégcentrikusság . Jól el is lehet beszélgetni velük , ami nekem fontos szempont , mert nem rövid programokat szeretek . Talán Bianka a markánsabb karakter , inkább Ő irányított , de látszik , hogy összeszokott párost alkotnak .

Együttlét: Az ajtóba nagy öleléssel és puszikkal fogadtak a lányok , majd a szobába vezettek . A szokásos tisztálkodási kör után Bianka lépett be a szobába a nyomomba , kezében olajos flaskával . 'Minden itt van , hogy jól szorakozzunk .' mondta . 'Azért még Lina se ártana . ' válaszoltam . Megnyugtatott , hogy Ő is rögtön jön , és közben megszabadult a kevéske ruhaneműjétől . Én rögtön átkaroltam és magamhoz húztam a tatamira . Szenvedélyesen ölelkezni és csókolózni kezdtünk . Rövidesen kibontakozott az ölelésből , mondván , hogy Linát se hagyjuk ki a jóból . A hasamra fordultam , Ő masszírozni kezdte a lábszáram . Ekkor lépett be Lina , gyorsan levetkőzött és csatlakozott a négykezeshez a másik lábamon . A két pár finom kéz párhuzamosan haladva kellemesen végigmasszírozott fel egészen a vállaimig . Közben mindenféléről beszélgettünk , jókat nevettünk . Azért néha , csak úgy jelzés értékkel valamelyik kéz végigsimította a zacsimat, csak hogy el ne felejtsem a jövetelem másik célját ...

A tükörben láttam , hogy Lina elkezdi beolajozni a melleit . Erre Bianka tettetett rosszallással az arcán mondta , hogy Ő akart nekem csúszkát csinálni . 'Erről lemaradtál .' válaszolta Lina játékos kötekedéssel . Bianka hozzám fordult , hogy én kit szeretnék ő Salamoni bölcsességgel tettem igazságot : 'Van időnk bőven , jut mindkettőtöknek lehetőség .' Bianka kicsi lelkivilága olyan mértékbe billent vissza nyugalmi helyzetébe , hogy még segített is Lina mellein befelyezni az olaj szétkenését . Miközben Lina csúszkázott rajtam Bianka a zacsim és a farkam masszírozta finoman . Egy idő után váltás jött . Most Bianka olajos teste kényeztette a hátam , Lina keze a lábam közét . Mikor a lányok látták , hogy itt az idő , engedtek megfordulni . Bianka rögtön lecsapott a farkamra , csókolta , nyalta , falta , szívta ,mintha hetek , hónapok óta csak erre böjtölt volna . Lina közben hozzáfogott a jól megérdemelt csókadagját begyülyteni . A szenvedélyes csókjai közepette , két kezemmel a két lány formás fenekét markolva lett végem Bianka szájában . Kis technikai szünet (tisztálkodás) után a szobába visszatérve Lina várt egy pohár vízzel , majd mellém bújt a tatamin , öleltük , csókoltuk egymást . Bianka is visszatért és követte barátnője példáját . A hátamon feküdtem , Lina a bal , Bianka a jobb oldalamon . Mindketten hozzám bújva , a fejük a vállamon , beszélgettünk . Közben azért hol jobbról , hol balról jöttek csókok is . Bianka a mellkasom símogatta , Lina a farkammal játszadozott . Alig érezhető , leheletfinom cirógatásai nagyon jól estek , pont a kellemes és az izgató határán egyensúlyozott . Néha felettem átnyúlva egymást is símogatták . A bujaság angyalai közt a mennyekbe éreztem magam ...

Már egy ideje így elvoltunk , mikor

hirtelen Bianka felült , vádlóan ránk nézett , 'Most már valaki engem is kényeztethetne !' . Linával összenéztünk , és már ugrottunk is . Bianka még a hátára se feküdt teljesen , Lina már a combjai közé helyezkedett . Én egy kis ideig élveztem a nyalakodása látványát , aztán Biankához hajoltam , aki elárasztott szenvedélyes csókjaival . Kezemmel a melleit izgattam , Ő pedig kettőnk ténykedése miatt sóhajtozott és nyögdécselt a csókjaim közben . A nyakát végigcsókolva a felmeredő bimbóit vettem célba . A szemem sarkából láttam , hogy Lina újra beolajozza a melleit . Bianka is felnézett 'De jó , én is kapok csúszkát ő' Lina Bianka combjai közt felhúzódva kezdett bele . Bianka a két kezével tartotta a melleit , hogy pont bimbó bimbón csússzon . A két pár nagy mell ilyen játéka roppant izgalmas látvány volt , amiben még nem volt részem , így testközelből . A lányok csókot is váltottak , mikor az ajkaik közel kerültek egymáshoz . Pislogni se mertem , nehogy lemaradjak valamiről ... Aztán észbe kaptam , miért csak bámulok , ha be is azállhatok ő Lina hátát és égnek meredő fenekét végigcsókolva a lányok combjai közé jutottam . Egy kicsit gyönyörködtem a két 'egymásra halmozott' hívogató punciba , aztán Lináét kezdtem nyalni , az Ő combja mellett benyúlva kényelmesen elértem Biankáét . Igyekeztem felvenni a csúszka ritmusát , hogy Lina finom nyílásán és csiklóján legyen folyamatosan a nyelvem . Most már mindketten kélyesen sóhajtoztak . Lina befejezte a csúszkát , Bianka mellé feküdt , a melleit markolászta és csókolta . Én minden figyelmem Biankára fordítottam . Most az Ő bőven nedvedző punciját nyaltam , minden apró részét bejártam nyelvvel . Végül a csiklón kötöttem ki , egy , majd két ujjamat is tövig benyomtam és mozgattam a forró kis lyukba . Bianka hangos nyögések és sóhajok közepette remegve kiemelte a csípőjét , majd az orgazmus csitultával visszahanyatlott . Rám nézett és csak annyit mondott halkan : 'Most Linát !' Rögtön így tettem , és Lina puncijára vetettem magam . Az eddigi események hatására Ő is be volt nedvesedve alaposan . Nyelvemet szinte sütötte a hüvelynyílása , ahogy bedugtam a nyelvem . Ő hálásan sóhajtozott . Ahogy közben felnéztem , láttam , hogy Bianka megcsókolja , majd a mellbimbóját kapja be szenvedélyesen . Ez engem is megint felajzott . Mindent beleadva nyalakodtam az illatos kis punciban . Meg is lett a csapatmunka eredménye , Lina remegve , nyögdécselve élvezett el .

'Most rajtad a sor .' mondta valamelyik lány . Ketté nyíltak , mint Mózes előtt a Vörös Tenger , én pedig közéjük feküdtem . Lina még mindig kicsit pihegve csókolni kezdett , Bianka pedig a farkam vette kezelésbe . Ahogy kezdtem rendesen felágaskodni Lina is csatlakozott a lent folyó munkálatokhoz . Még nézni is izgalmas volt . Lina mélyen a szájába engedte a farkam míg Bianka a zacsimat nyalogatta . A két lány olyan páros franciát adott elő , amiben földi halandónak ritkán van része . Nálam a második kör eléggé kétesélyes szokott lenni , de most nem volt kérdés . Igaz , nem jött könnyen . Lina egy idő után átadott Biankának (Lehet , hogy hosszú távon kényelmetlen volt a póz . Mondta is korábban , hogy ma kicsit fáradt .) . Miközben Bianka megasabb tempóra pörgött , Ő csókolni kezdett , majd a melleit tartotta a számhoz . Imádom a melleit , pont kényelmesen rátudok markolni , mintha az én kezeimhez tervezték volna őket . Így az arcom felett tartva , a két mellbimbóját szívogatva , nyalogatva hatalmasat élveztem a rendületlenül szopó Bianka szájába .

Még ernyedt remegő tagokkal , a fülembe doboló vérrel feküdtem a tatamin , Bianka mondta , hogy szerinte mindannyian tegyük rendbe magunkat . Én némi fáziskéséssel tudtam csak reagálni . A lányok persze jól kinevettek ! :)

Visszatérve a szobába kedveseim újból bekuckóztak a két oldalamra , a két fej a két vállamon . Én magamhoz szorítottam Őket , bújtak hozzám , csókolóztunk , halkan beszélgettünk . Lina egyszer elcsendesedett jó pár percre . Bianka rákérdezett . Hát , Lina kicsit beszundizott , mint a jóllakott kisovodás ... Persze most mi nevettük ki Őt ! :) Nekem ez egyébként nagyon jól esett , mert ebből egyértelműen látszott , hogy teljesen ellazult mellettem . Jó , ha a lányok is jól érzik valóban magukat velem .

Még egy ideig feküdtünk szorosan összebújva , aztán Lina vállalta magára azt a hálátlan szerepet , amit elmondása szerint nagyon nem szeret . Szólt , hogy lejárt az időnk ...

Elégedettség és Ajánlás: Nem tudok különösebbet hozzáfűzni . Most is tökéletes kikapcsolódást nyulytott a hely, és persze a lányok . Lina és Bianka együtt se okozott csalódást .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240411_8609 beszámolója
2024-03-09 14:44:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: I made the appointment via Viber messages, and they responded quickly and without difficulty

Place: Apartment is very nice, clean and fragrant. The shower room is tidy. Convenient to reach by public transport. There are also places to park your car

Looks: When I see her, the first thing I love is her sweet smile. A really kind, sweet and welcoming girl. Seeing her body, she is really beautiful and you can see that she has taken care of herself. When you see her smile, you forget everything... her skin is soft and fragrant

Attitude: I was with her a couple of times, always 90 minutes. I realized that every time when I'm with her, it feels like I'm going to an island oasis where everything relaxes. I had a really great 90 minutes

Act: Her massages are truly perfect and relaxing. She was very good at taking care of my leg muscles. For her eroticism, she is really beautiful but I don't want to tell you about it, I'll keep her. Discover yourself. To me she's like a girl next door. Every time I leave her studio, I have always felt satisfied and never had doubts

Satisfaction and Recommendation: Every time when I'm with Lina, I've always felt good and felt satifastion. It's nice to go to a person who knows my tastes and does it for me as a good health thing. I have never been disappointed but always satisfied. She is a really smiling and sociable girl. Please, treat her well! I can recommend to everyone, when I will be in Budapest again, I will definitely go there again!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dartz beszámolója
2024-01-06 23:45:36
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Whatsappon írtam neki, 20 perc alatt válaszolt, minden rendben ment.

Lakás: Célnak megfelelő. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, így a parkolásról nem tudok nyilatkozni. Fürdőben minden volt, ami kellhetett, a zuhanyzó elég kicsire volt méretezve, de ettől eltekintve nincs kifogásom. Több lány is van a lakásban, de nem találkoztam senki mással, igaz, Lina írásban és szóban is felajánlotta, hogy ha szeretnék négykezes masszázst, arra is van lehetőség.

Külső: Aranyos lány, a képek szerintem jól visszaadják azt, aki az ajtóban fogad.

Hozzáállás: Egy órára mentem, Lina nagyon kedvesen fogadott, igyekezett a kedvemben járni. Nagyjából 50-55 perccel az érkezésem után már hazafelé tartottam az utcán, de ez csak kint tűnt fel, nem maradt hiányérzetem.

Együttlét: Masszázs, amit remekül csinált, szükségem is volt rá, nagyon jól esett. Utána egész testes csúszka, ami nekem újdonság volt, egészen érdekes élmény, de nagyon kellemes. Majd némi francia és kézimunkával vitt a csúcsra. Ez utóbbi kapcsán nem voltam elég határozott és egyértelmű, csak írásban jeleztem az igényemet NFVSZ iránt, élőben nem, néma gyereknek meg ugye... Volt egy olyan érzésem, mintha siettetné a dolgot, az időérzékem nem az igazi, főleg ha egy gyönyörű nő kényeztet éppen, de azért el tudtam volna még viselni az ajkait és a kezeit tovább is, ha nem gyorsítja fel úgy a tempót. Ott viszont azt gondoltam, azt jelzi ezzel, ennyi időnk volt, és elengedtem magam, pedig szerintem belefért volna még 5-10 perc. Kedves volt, felajánlotta, hogy a hátralévő időben megmasszíroz még egy kicsit, így is lett.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében elégedett vagyok. A fő konklúzióm, hogy sokkal határozottabbnak kéne lennem azzal kapcsolatban, mit is akarok: félreértés ne essék, a zuhanyzós kommenten kívül minden egyébért, ami nem sikerült tökéletesen, magamat okolom. Lina igazán nagyon kedves volt velem, csak ajánlani tudom. Megyek még vissza biztosan, mert ez az élmény így is nagyszerű volt, és tudom, hogy lehet még jobb. A négy kézről már nem is beszélve...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
izirajder555 beszámolója
2023-08-27 23:20:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefont sajnos nem ő veszi fel. Lina egyébként egy tündér. Ajánlom nektek. fantasztikus.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
steven71 beszámolója
2023-08-10 21:32:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A megadott mobilszámot felhívtam a látogatásom napján délelőtt. Délutánra beszéltük meg a randi kezdetét. A hosszát egy óra időtartamban rögzítettük.

Lakás: Két, jól berendezett szobában folynak a gyógyító kezelések. Van még egy lefüggönyözött nappali és két fürdőszoba is az ingatlanban. Nincs lepukkanva a hely és nincs túl csicsázva sem a hely, de ami kell az minden meg van. Jó minőségben és méretben. Tükör, szivacs, hangulatfény, törölköző és tisztaság, ezek mind kipipálva.



Fürdőszoba is megfelelő. Bár ezen a helyiségen már enyhén látszottak a nagy volumenű napi használat nyomai, de itt sem találtam kifogásolható dolgokat.

Külső: Lina csinos nő - kellemes meglepetés volt számomra. Elcsépelt azt mondani, hogy olyan, mint a képeken, de tényleg így van. Formában, súlyban, magasságban teljes egyezést éreztem a kiírt adatokkal. Ami legjobban tetszett az az arca volt. Fiatalos, bájos kerek arca van. Mosolygós és behízelgően kedves. Szemeivel olyan ártatlan szendeséggel tud nézni, hogy ha nem tudnám, hogy miben utazik, el sem hinném róla, hogy milyen perverz nőcike a szoba falai között. A szája érzékien húsos és szép formájú. Csábításban is nagyon ügyes, érti a csíziót. Nem unatkoztam mellette, nem kellett nógatni, nem szégyenlősködött. Kezdeményező volt végig. Beszélgetésben és gyakorlatban bemutatóban egyaránt.



A mellei azok fenomenálisak. Eredeti, feszes, nagy gömbök. A feneke sem kicsi. Azok is kőkemény, edzett idomok. Nőiesen dekoratív hölgy, de kis lányos nézéssel, ettől egyedi.

Hozzáállás: Amíg én lefürödtem, addig ő is lezuhanyozott. Hóna alatt körbe tekert törölközőben fogadott a szobában. Alatta már semmilyen ruhaneműt nem viselt.



Melírozott haja fel volt fogva. Egy-egy rakoncátlan tincsén és a vállán vízcseppeket láttam. Amiket lecsókoltam gyorsan annyira izgatóan szexi volt. Nyakát és csini fülét és megpuszilgattam. Tetszett neki és nekem is. Ez egyben azt is jelentette, hogy a masszázsrészt közös egyetértésben kioffoltuk. Egyből az ő kényeztetéséhez láttam.



Baba arcát és formás testét jól szemügyre vettem, majd szépen letapogattam. A melleivel hosszasan eljátszottam. Olyan formájú és méretű, amiket nem lehet egyszerűen egy puszival elintézni és cshá, megyek a puncira inkább. Nem. Ezeket az ikreket, mint valami turista útvonalat, többször is be kell járni. Van itt látni való, jó kilátás meg minden. Tucatszor végig kell rajta menni. Hosszú idő mire minden részletét kiélveztem, de megérte rászánnom az időt, mert ritka egy izgalmas szórakozás volt ez a cicikaland.A vaginája, kagylóhoz hasonlóan normál állapotban összetapadt felekből áll. Vastag nagyajkak fedik a kéjbarlang szűk és húsos bejáratát. Nyalásra és ingerlésre jól reagált a terület és résnyire kinyílt . Vétek lenne kihagyni az ilyet. Itt is sok időt eltöltöttem. Mindkettőnk nagy örömére. A legszebb pillanatokba úgy rászorított a lábaival a fejemre, hogy a füleim a comb belsőjére tapadtak. Azokat a létre jött kisebb vákuum miatt, csak cuppantással tudtam leoldani róluk

Együttlét: Csók: csak egyéb lehetőségben érhető el. Nagyon finom és lágy. Odaadó és együtt működő közben. Nem megúszós, nem lebutított, sunyizós kivitel, hanem hosszú és nyelves.



Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett. A környékkel is foglalkozott. Nyálát és a nyelvét is használta. Intenzív terápiában részesített úgy hogy közben a szemkontaktust tartotta velem.



Natur francia végig szájba: Prémium minőségre, inger gazdagságra vágyó előfizetők ne hagyják ki. Szépen felvezeti, jól előkészíti a finálét, ahogyan azt kell. Rendesen megdugtam azt ár ártatlan száját. Csodálatosan befogadja a szájába a bránert és a végén a kéjmagot. Csak akkor ért véget a műsor, amikor már minden lecsendesedett a lávafolyam. Tökéletes produkcióval zárta az eseménysorozatot.



Mell szex: Ilyen méretű mellekkel én kötelezővé tenném a cicikkel történő ápolást. Szerencsére Lina ezt is biztosítja a vendégei számára. Csodálatos érzés és látvány, ahogyan a rúdat szorítja két oldalról. Vastagon párnázott biztonságos hely, de azért én a 'Robbanás veszély!' táblát kitenném. Sose lehet tudni.

Elégedettség és Ajánlás: Elképesztően jó élményem volt. Jól megírt forgatókönyv szerint teljesültek a dolgok. Udvarias és vendég centrikus kiszolgálásban kaptam. Randi ideje alatt végig azt éreztem, hogy én vagyok a figyelem középpontjában, csak én számítok. Minden az én igényeim szerint és a masszázs alkotta kereteken belül alakult. Barátnős feeling, kedvesség, fülledt erotika és jókedv - itt ezek mind az alapban vannak. A többi már csak hab a tortán...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Flight_666 beszámolója
2023-07-27 09:14:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen sikerült elérnem öket. Gyorsan egyeztettük az időpontot és már csak annyi volt a dolgom, hogy várjam a bebocsátás pillanatát.

Lakás: Lakásban már sokszor voltam, két szoba a tetthely, matracok a középpontban, tükrök a falakon amikben minden is nagyon jól lehet látni. A hanguilatot ledes világítás adja, ami a matrac mellett (alatt) kígyózik el, több színben világít.

Parkolni a plázában tudtam nem horror áron.

Fürdő jól felszerelt, többféle tusfürdőből lehet válogatni. Szájvíz és a hozzá tartozó kis poharak sorban várják a vendéget.

Külső: Szemira (https://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.phpőpid=szexpartner-data&member=Szemira+36300720861&id=132484&instantStat=0): hercegnő! Vékony alkat, hosszú sötét haja hullámosan omlik a hátára, barna szeme megbabonáz, mosolya megigéz.

Lina (https://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.phpőpid=szexpartner-data&member=Lina+36301279899&id=129031&instantStat=0): szőkeség, gyönyörú hosszú hajjal, világos de nagyon huncut szempár, nőiesen telt alkat, bár az edzések hatása már kezd meglátszani (hajrá kislány!)

Hozzáállás: Mindkét lány határozott ami a programot illeti, de talán Szemira a dominánsabb. Mindketten lesik a vendég óhaját, sóhaját, innen senki (vagy legalábbis nagyon kevesen) távozik elégedetlenül.

1 órás randira jelentkeztem be a lányokhoz.

Együttlét: Lina és Szemira párosa is összeszokottnak mondható, jól kijönnek a lányok. Lassan már egy éve járok hozzájuk (esetenként jön egy egy újabb lány, velük könnyebb megismerkedni, ha már van ismerős a csapatban), könnyen egymásra hangolódtunk, és lazán csevegtünk közben. A masszázs részét gyorsan letudtuk, bár imádom mikor 4 kéz kényeztet és lazítja az izmaimat... Fenomenális érzés, és elég jól is csinálják a lányok... Kis huncutok, már a vége felé izgatták a zacskót is meg ahol elértek, cirógatták a belső combom, ezzel húztak, na meg persze azzal, hogy a körmükkel nagyon finoman végigszántották a hátam. Lina néha mellém feküdt és oldalról csókot lopott, ezt megirigyelve Szemira is hasonlóan tett. Végül a két lány két oldalról fogott közre, hol egyik oldalon csókolóztam, hol a másikon. Kezeimet pedig az ő testükön járattam, simogatva, izgatva őket ahogy volt lehetőségem. A hangulat kellően forrósodott, így jöhetett a randi második része.

Ez a rész amit mindig mindeki vár, és rendszerint izgalmasabb mint az első rész... Most sem volt másként. Fordulás után megkaptam Szemirát és édes csókjait miközben a szemeivel megigézett. Rám hajolt és rátapadt a számra, miközben Lina a merev farkamat vette kezelésbe (illetve a szájába). Szemira csókjai követelőzőekké váltak ahogy kezemmel először a melleit, majd a punciját térképeztem fel. Lina tovább dolgozott a farkamon, olyan nyelv- és szájmunkát prezentálva, hogy már-már szólnom kellett neki hogy lassítson. Eközben Szemira megelégelve a kezem munkáját, 69-ben fordult a számra, és átvette Lina helyét a farkamnál. Csiklóját az arcomra tolva élvezkedtünk, miközben ő rendesen bűvölte a szerszámot, pillanatnyi szünetet se hagyva kíméletlenül törtünk a csúcs felé.

Majd hirtelen csend (mint a vihar előtt)... Lina mellém helyezkedve oldalról csókot követelt magának, közben Szemira eltűnt rólam, és meglepetésre Lina lábai közé helyezkedett. Ellentmondást nem tűrve szétnyitotta a kis szőke szépség lábait, aki miközben velem csókolózott máris érezhette Szemira nyelvjátékát. Gyorsan ezskalálódott a helyzet, egyre gyorsabban szedte a levegőt, majd én is máshogy kezdtem izgatni, ráfogtam a szép nagy cicikre, finoman a számba vettem egyiket, másikat, kényeztettem a nyelvemmel, körkörösen az egyiket míg a másikat az ujjaimmal finoman izgattam, masszíroztam. Szemiora nagyon jó úton haladt, hogy Linát a csúcsra vigye, én pedig minden lehetséges módon hozzáadtam az élvezetéhez. A nyakát, a száját, a melleit csókoltam Linának, aki egyre inkább felemelkedett erről a világról... Édesen nyögdécselt, de Szemira nem hagyta pihenni, látszott, hogy ő is élvezi csúcsra juttatni szőke partneremet. Nem is kellett sokáig várni, Lina egyszer csak átkarolt, magához szorított és sóhajtozva, remegve élvezett egy nagyot. Hagytuk egy kicsit pihenni, majd mindketten elmentek felfrissülni.

Visszatérés után rögtön folytattuk is, mert véleményem szerint Szemirát se lehetett kielégítetlenül hagyni, így gyorsan a hátára feküdt, én a lábai közé helyezkedtem el, miközben láttam, hogy Linával csókcsatába kezd és a lába közt kezdtem tevékenykedni. Szabad kezeivel Szemira irányította a fejem, és rászorított a csiklójára, kisajátítva a nelvem és annak minden tudományát az egyre duzzadó csiklója számára. Nem voltam rest, bevetettem mindent amit tudtam, nyelvtornádó volt a javából, de ténykedésem (és Lináé) célba ért, miközben a lányok egymás szájára tapadtak, éreztem, hogy Szemira teste is megremeg, a fejemet már elengedve de combjaival szorosan a "helyén" tartva élvezett egy nagyot kiközben Linát szinte felfalta és magához szorította.

Itt is tartottunk néhány perc szünetet, de a lányok most már csak velem foglalkoztak, hol egyikük, hol másikuk volt a számra tapadva vagy épp a farkamra. Aztán egyszer csak mindketten lent maradtak. Ott aztán nekikezdtek szinkronban nyalni, szopogatni, élvezték ahogy a nyelvük siklik a farkamon, míg egyikünk megragadta és tartotta függőlegesen. Aztán hol egyikük, hol másikuk nyelte be tövig az ezredest. Már nem nagyon bírtam magammal, de két ilyen performansz-t bizony jutalmazni kell, megkértem bújjanak szorosan egymás mellé, majd eléjük állva igazán pornósan a szájukra és melleikre küldtem a zacsi tartalmát némi kézimuka után.

Remnegő lábakkal rogytam le a matracra, ahol a lányok még a gyors tisztálkodás után némi levezető csókban és simogatásban részesítettek.

Elégedettség és Ajánlás: Szívből ajánlom őket együtt, de külön külön is, nagyszerű társaságuk magával ragadó. Amiért mentem azt bőven megkaptam és annál még többet is!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zsabazsak beszámolója
2023-07-02 15:53:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: 'Dögös kislány' egyik barátnőjével egyeztettem. A terveim szerint hétvégére szerettem volna vele randizni, de azt mondta a barinő, hogy a 'kis kedvencem' elutazik most. Vagy a jövő héten látogatom meg amikor visszatért, vagy még most tudok hozzá eljönni. Utóbbiban maradtunk.

Lakás: A lakás két szobából, egy nagy nappaliból és két fürdőszobából áll. Ha jól láttam van terasz is, de ez igazából mellékes. Figyelmemet csak Linára irányítottam. Vele nomád körülmények között is, például egy sátorban is jól tudnám érezni magam. Ott a lakásban azért sokkal komfortosabb volt így. Puha szivacs, kényelmes bútor és légkondicionált szoba mindkettőnknek jobban megfelelt.



Program előtt és a végén is használtam a zuhanyzót. A fürdésekhez mindig száraz törölközőt adott. Kiegészítőkből nem volt hiány.

Külső: Lina egy édi-baba arcocskával megáldott rosszlány. Ha csak az arcát látnám, akkor nem mondanám meg róla, hogy milyen huncut tud lenni négyszemközt a szobában. Kerekded arcforma, csillogó ártatlan szemek, mosolygós tekintet és húsos száj. Ez utóbbi talán feltöltés miatt lett ilyen hangsúlyos, de ha ő nem említi, akkor én nem vettem volna észre.



Külsejének többi részét a fotói jól bemutatják, azok élőben is olyanok voltak, hanem szebbek. Gigantikus mellei eredeti szépségükben pompáztak. Amikor először megpillantottam az ajtóban őt, szinte belepirultam a látványába. Egy szexi topban és egy tangában fogadott. Melltartót nem viselt alatta, minek is, hiszen azok a cicik jól tartják magukat anélkül is, köszönik szépen, de nem kérnek alátámasztást.



Odahajolt hozzám, hogy puszit adjon. Ahogy nyújtózkodott felém, azzal a lendülettel szinte a karomba illetve a kézfejemre nyomta a top alól rakoncátlanul kivillanó kebleit. Tekintettel a tomboló melegre rövid ujjú ingben érkeztem. A bőröm szinte belebizsergett ebbe az érintkezésbe. Ez a mozzanat aztán megadta az első lökést a fülledt erotikus hangulat kialakulásának.



Nőies alakját bemutató fotó kollekcióját mindig is ízlésesnek találtam. Sosem gondoltam volna róla, hogy ezt a formát valaki már molettnek nevezné. Adatlapon szereplő súly csak tájékoztató jellegű. Érzékeny személyes adat. Nem érdemes firtatni, bármennyi valóságban, úgy is nagyon jól áll neki ez a test alkat.

Hozzáállás: Vendégcentrikus vidám lány benyomását keltette bennem, aki végig arra törekszik, hogy a vendége maximálisan jól érezze magát. Már a program egyeztetésénél simulékonyságot mutatott. Kegyeimet kereste, figyelmességét minden percben kimutatta. Nem túlzás ha azt mondom, hogy rám hangolódott. Kölcsönhatásban voltunk a masszázsban és a kényeztetésben is. Nem csak fizikai síkon.

Együttlét: Fárasztó nap után váratlanul estembe hozzá, ezért a felajánlott frissítő masszázst örömmel fogadtam. Könnyed, ismerkedő hátmasszázzsal vezette fel a programját. Aztán ahogyan kezdtünk belemerülni a testi kontaktusba, akkor lekerült róla a textil is.



Jött az első sokk, mert akkor bevetette melleit a masszírozásba. Nekem se kellett több és amint lehetett megfordultam, hogy láthassam is hogy mit művel. Láttam hogy a hasamon siklanak a mellei, éreztem a didiket, ahogy nyomulnak előre és hátra. Ezután kicsit lejjebb pozícionálta magát és az ágyékomba nyomta azokat a harangokat. Erre a hívogató harangjátékra az ezredesem is gyorsan felébredt és riadót rendelt el. Még mielőtt teljes vigyáz állásba, harci készültségbe vágta volna magát, már Linácska finom szájában volt a kicsién. Percek alatt csúcsközeli helyzetben találtam magam. Olyan intenzíven és átéléssel kényeztet, hogy annak nehéz volt ellenállni. Meg persze a látvány. Ismétlem önmagamat, de nem lehet elégszer elmondani, hogy milyen izgató az, ahogyan ez a szép nő kényeztet az ajkaival. Pedig ekkor még nem csinált semmi extra formációt, csak lágyan szopókázott. Na meg persze púcsított és hajlongott szexin előttem. Később mutatta be, hogy neki bizony megy a mély torok és a bőnyálas cumizás is. Isteni volt, de muszáj volt leállítanom, mert annyira megkívántam és az ő puncusát kényeztetni.



Helyet cseréltünk és néhány perces csókolózás után a mellei dédelgetéséhez láttam. Jól kijátszottam magamat az ikreivel, majd egészen délre vonultam a lábai közé. Vastag nagy ajkak -mint valami paplan- takarták a mézes csuporkáját. Azokat az ujjaimmal szétválasztottam és belevetettem magam arccal a mennyországba. Addig abba sem hagytam, amíg el nem élvezett.



Majd én lettem ismét kényeztetve. Ebbe aztán beleadott minden apait-anyait. Mellei között sültem el. Kis kacsóival összeszorította a cickókat és úgy mozgatta a rudamon addig, amíg az összes cseppjét ki nem préselte belőle. Elementáris volt.

Elégedettség és Ajánlás: Csak jókat tapasztaltam nála. Nagyon jól tettem, hogy kihasználtam a spontán kínálkozó alkalmat. Másokat is erre biztatok, ha Linához tervezne látogatást.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicijo beszámolója
2023-06-29 17:19:04
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Tegnap lefixalt randi, de reggel meg kaptam egy sms-t hogy erositsem meg az idopontot. Szoval profi.

Lakás: Az ismeros Corvin- kejlak,patika-tiszta, 5* furdo es intimszoba.

Külső: A szoke angyal amelyik ajtot nyitott es azonnal megcsokolt talan nem is igaz foldi...Nagyon levett a labamrol. A felesegetek tuti nem fogad igy... A fiatal bogyos szoszi megtestesitoje.A fullos cicikrol mar aradoztak itt, mind igaz. Gyonyoru barsonyos bore es alomszep szeme is van a Linababanak.

Hozzáállás: Ennel cukibb es kedvesebb es baratnosebb nem lehet lenni.Nincsenek szavaim.

Együttlét: Amiket egyutt muveltunk azt megtartom magunknak,de ez olyan elmenynek szamit amit nem felejt el az ember.Mindenben, a dumaban,a csokokban,a tulfutott erotikaban,es az allando nevetgelesben.

Elégedettség és Ajánlás: Dehogy ajanlom. Inkabb felesegul veszem. Na de ilyen rosszat azert nem kivanok neki.Na jo,legyen,menjetek...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Schnebi beszámolója
2023-06-20 07:30:09
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Via WhatsApp, very easy.

Place: Appartement, it's clean, the girls take care so you don't run into another customer.

Looks: 10/10. The pics show her how she is. Round curves, beautiful face, perfect natural tits.

Attitude: Very friendly, she likes to chat with the customer. But you can also tell her you just want to relax. She tries to make the time the best for you.

Act: She kisses very good. She got me off twice with her tits. You can touch them, lick on them. They are perfect size and very soft. Also a nice handjob and blowjob. She is not afraid of being touched. The massage on the back wasnt like a professional , but not bad either. The erotic part was perfect.

Satisfaction and Recommendation: I got all that I asked for. Can recommend her.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Deniken beszámolója
2023-06-01 22:12:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
sui925 beszámolója
2023-05-17 23:25:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: use viber,very easy

Lakás: at close for convin,maybe parking is not good

Külső: big tits,big ass, beatiful face,mouth is very sweet

Hozzáállás: for one hour,I think is not enough,I want get more time for her on the next time.

Együttlét: you can try her tits,very soft.love

Elégedettség és Ajánlás: it's a good chioce

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Halássérült beszámolója
2023-05-15 23:09:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen könnyen sikerült elérni,hamar válaszolt is és mindent ott egyeztettünk. Szerencsére az általam kért időpont megfelelt.Jeleztem, hogy a megbeszélt időpontban írok viberen.:)

Lakás: A lakás tökéletes állapotú,a célnak tökéletesen megfelel.Minden szoba célnak megfelelően berendezve,nagy és kényelmes matraccal,friss illattal.A fürdő is kifogástalan,megfelelő választék van tusfürdőből,szájvízből is.Minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz.:)

Külső: A személyes benyomásom kifejezetten pozitív volt.Nagyon szép,gyönyörű nő.Mosolya angyali, nagyon jól áll neki.Hangja csábító,olyan mintha simogatna a fülemet.:)

Hozzáállás: Nem csak a szép teste jött be nekem,hanem a személyisége is vonzó volt.Nekem a belső értékek fontosabbak mint a külső.Lina egy igazi melegszívű nő.Empatikus, elfogadó, szerethető, mosolygós, kedves, nagyon okos, értelmes.Érkezésemtől a távozásomig végig figyelmes és mosolygós volt,és meghallgatott is.Olyan jól volt vele beszélgetni mint egy igazi barátok.:)

Együttlét: Végig Nagyon odaadóan kedvesen viselkedett.Nagyon ügyes mindenben, fantasztikusan csókolt,szeret megölelni sokat! Adatlapján feltüntetetteket maradéktalanul vállalja.felajánlottam hogy megmasszírozom mindent, méghozzá sokat.Lina persze nagyon örült neki, és jólesett.Azt mondta hogy jelentkezek masszázsra, ügyesnek tehetségesnek tart.:)

Elégedettség és Ajánlás: Csodálatos élményben volt részem.Teljesen elégedett vagyok.:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kősárkány beszámolója
2023-04-02 12:01:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A diszpécser hölgyet tudtam elérni telefonon , vele egyeztettem egy másnapi időpontot , gond nélkül .

Négykezes programot foglaltam Amandával és Linával . Mindkét lányhoz beírom ezt a beszámolót ,

Lakás: Már számos alkalommal jártam a szalonba , így nem ért meglepetés . Igényes , tiszta , hangulatos . Többen vannak a szalonban , de a logisztika tökéletesen van megoldva , nem fut az ember bele senkibe . A szobában nagy tatami , két szembe lévő falon két nagy tükör . A fürdő is teljesen rendben van .

Külső: Még a szalon lányai közül velük nem találkoztam , így izgatott voltam , mikor bekopogtam az ajtón . Két gyönyörű fiatal nő állt az ajtó mögött , szexi fehérneműben . Kimondottan biztató kezdet .

Amanda egy olyan típus , aki után lemondó arccal fordulsz meg az utcán , hogy "egy ilyen kaliberű nő rám se nézne" . Tökéletesen arányos , sportos alak , gyönyörű arc , hosszú barna haj , igéző szemek .

Lina inkább az az izgató szomszédlány , akit titkon mindig megbámulsz a szemed sarkából , hogy "ha én egyszer elkaphatnám ..." . Átlagosabb (jó értelemben értve) testalkat , kerek fenék , nagy mellek . Bájos , kislányos arc , huncut mosollyal .

Mindkettejük képei fedik a valóságot . Tökéletes nők az én értékrendem szerint .

Hozzáállás: Két órát voltam velük , tökéletes volt a barátnő feeling . Kedvesek voltak , én voltam a középpontba . Én javarészt csak sodródtam az árral , ők irányították a történéseket . Jót beszélgettünk , nevettünk , mikor épp nem egymást kényeztettük . Jó fej , értelmes lányok . Külső alapján úgy gondoltam , hogy Lina lesz a szolidabb Amanda pedig a bevállalósabb , aztán rájöttem , a látszat itt is csal ...

Együttlét: Amandától kaptam egy illatos törölközőt , és a fürdőbe vezettek . Mikor visszatértem a szobába azonnal megjelent Amanda , és mondta , hogy Lina is rögtön csatlakozik , addig mi kezdjünk bele . Nem ellenkeztem . :) Ahogy a tatamira térdeltem , úgy is maradtam , mert Amanda ledobta a bugyit-melltartót , én meg olyan képet vághattam , mint kisgyerek a cukorkaboltba . Jót nevetett ezen és mondta , hogy feküdjek hasra . Elkezdte a lábaimat masszírozni , ekkor megjelent Lina is , levette a melltartót és a hátam vette kezelésbe . Kellemes , ügyes masszázst kaptam a lányoktól . Beszélgetés közben én a tükörbe moziztam .

Mivel két órába két levezetés is kérhető , éltem a lehetőséggel . Lina szólt , hogy ha akarok , megfordulhatok . Hogy ne akarnék ! Amanda rögtön a szerszámomat kezdte kényeztetni előbb kézzel , aztán szájjal . A technikája nagyon gyengéd és finom , kellőképp változatos . Közben Lina az arcom fölé hajolt kihívó mosollyal az arcán és elkezdtünk csókolózni , de nem is akárhogy ! A kis tinilányos külső igazi vadmacskát takar ! Olyan szenvedéllyel csókolt , mint egy kiéhezett barátnő , aki most akar behozni minden lemaradást . Mikor levegőhöz jutottam , szájjal feltérképeztem a melleit , majd vissza az ajkaihoz . A fenekét markoltam , egymás nyakát csókoltuk , közben a tarkója felett átlesve a tükörbe csodáltam Amanda formás fenekét , ahogy a farkamat szopva ritmusosan mozog . Mit mondjak , nem mindennapi élmény . Lina forró nyelve mélyen a száma , így lőttem tele Amanda édes kis száját .

Újból egy kis masszázs , most Amanda dolgozott a hátamon , Lina a lábaimon . Egyszer mondja Lina , ha nem gond , egy kicsit magunkra hagy . Még az ajtóból visszafordult , hogy "Addig ne menj sehova !" . Pedig épp a menekülőutat kerestem ... ja , nem ! :) Viszont Amanda rögtön lovaglópózba a hátamra pattant , és nevetve biztosította Linát , hogy nem hagy menekülni . Ebbe a pózba elkezdte beolajozni a testét , tudtam mi következik , egy gyengéd és kellemes csúszka . Mikor végzett mellém feküdt , én felé fordultam , hozzám bújt . Szorosan átöleltük egymást és csókolózni kezdtünk . Először talán kicsit zavarban volt , visszafogottnak tűnt , de gyorsan feloldódott . Nem olyan hévvel , mint Lina , de Ő is fantasztikusan csókolt . Simogattam , ahol értem . Mikor a lábai közé tévedtem , és gyengéden elkezdtem a punciját simogatni , halkan sóhajtozni kezdett . Felvetettem , hogy feküdjön a hátára , hogy kényelmesen kényeztethessem . Rögtön így tett , én pedig nyalni kezdtem a forró punciját . Előbb finoman , aztán belendülve a nyelvem is feldugtam neki mélyen . Egyik kezemmel felnyúltam a mellbimbóját izgatni , a másik kezemmel összekulcsolt ujjakkal a kezét fogtam . Ekkor lépett be Lina , és megkérdezte , hogy "Zavarok , kimenjek ő" Csak addig hagytam abba a nyalást , míg egy gyors nemet mondtam . Ő letelepedett mellém és a zacsimat kezdte simogatni . Felemeltem a csípőm , hogy a farkamhoz is hozzáférjen . Behajolt a lábam közé és nyalogatni kezdte . Talajtornászokat megszégyenítően tekertem ki oldalra a csípőm , hogy rendesen hozzáférjen . Gondolom , Amanda semmit se sejtett a lábai közti akrobatamutatványomról , mert a kényeztetését közben se hagytam abba , Ő pedig csukott szemmel élvezkedett . Lina egy fergeteges franciával díjazta a mutatványom . A csókjához hasonló lendülettel kapott el . Mivel Amanda combjai satuba fogták a fejem , semmit se láttam rajta kívül . Csak hallottam és éreztem Lina cuppogós mély torkosát . Mindehhez jöttek Amanda egyre mélyülő sóhajai és nyögései , és ahogy egyre jobban szorította a kezem miközben a lucskos punciját nyaltam ... Ez az élmény elég gyorsan kikészített , remegve élveztem el Lina mohó szájában . Mivel még Amanda nem volt kész , így megállás nélkül kényeztettem mindeközben . Rövidesen Ő is a csúcsra jutott . Ernyedten feküdtünk a tatamin , majd Amanda kiment felfrissíteni magát és hozott nekem is egy pohár vizet . Rám fért .

Ahogy kiment Lina megkérdezte , hogy én bújós típus vagyok-e ő Igent mondtam , mondta , hogy Ő is . Szorosan hozzám bújt , simogattuk , csókoltuk egymást . Ekkor tűnt fel , hogy még mindig rajta van a bugyija . Ezt szóvá is tettem , és azt is , hogy most már neki is kijárna a kényeztetés . Így , immár bugyi nélkül végigfeküdt a tatamin , én pedig elkezdtem "ismerkedni" vele is . Ekkor jött be Amanda a vizemmel és nevetve kérdezte , hogy "Itt meg megint mi folyik ő" . Miközben Lina finom punciját nyalogattam , Amanda a fenekemet , combomat simogatta nagyon érzékien . Sajnos Linát nem tudtam a csúcsra juttatni , csiklandozta a szakállam , így nem tudott teljesen ellazulni .

A hátralévő néhány percben a lányok nagyon gyengéden zárták a randinkat . Inkább érzéki simogatás volt ez , mint masszázs . Kellemes levezetés .

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus élményben volt részem két gyönyörű lánnyal . Teljesen más a stílusuk csókban és franciában is , de így egészítették pont ki egymást . Mondtam is nekik búcsúzáskor , hogy lesz még folytatás , ha csak rajtam múlik .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Flight_666 beszámolója
2023-03-03 09:39:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan, egyszerűen. Elsőre fel szokták venni, a telefonos hölgy mindig tudja az elérhetőségeket, így könnyen tudok egyeztetni időpontot ami nekem is megfelel. Van hogy akár aznapra is, nagyon rugalmasak, de legtöbbször 1 nappal előre jelzem, hogy biztosan legyen hely a kiválasztott hölgynél.

Lakás: A lakás a Corvin színvonal, új építésű, kellemes környezet. A berendezés minimális, de a célnak megfelel. Kellemesen tágas előtér, ahol a cipőt le lehet venni, én a kabátot be szoktam vinni a szobába. Szobák is minimális berendezéssel bírnak, de a célnak tökéletesen megfelelnek. Matrac középen, körülötte LED hangulat fények, tükrök a falakon, kanapé (vagy fotel - szobafüggő).

Parkolást a közeli plázában szoktam megejteni, ha több időm van és kevésbé sietek, akkor viszont a BKV-t használom, ami kb 10 percnyi séta. Kiszellőzik a fejem, megszűnik a lábam remegése :)

Fürdők jól felszereltek (merthogy kettő is van), egyikben kád, másikban zuhanyfülke. Tusfürdők tömkelege, szájvíz, száraz illatos törülköző.

Külső: Lina az egyik nagy kedvencem ezen a helyen, remélem hogy sokáig tudom élvezni a társaságát és az általa nyújtott örömöket. Régen látogattam már meg, akkor is inkább 4 kezes randi keretében, így már nagyon vágytam vele egy szóló 1 órás kalandra.

Külsőleg nem a klasszikus bombanők sorát erősíti, teltebb, nőies alakja van. Haja középhosszú, szőke, lágy tapintású, látszik, hogy ápolja, figyel rá. Szeme azt hiszem kék, bár természetes fénynél csak egyszer láttam, így erre most nem esküszöm meg. Mosolya angyali, nagyon jól áll neki, ajkai teltek. Hangja csábító, mellei nagyok, természetesek, nőiesen telt idomai izgatóak, szép kerek fenékkel, lágyan ívelt csípővel. Igazi barátnős alkat.

Hozzáállás: Zuhany, majd vissza a szobába a szokásos kezdő 5 perc. 1 órát beszéltem meg vele.

Régi ismerősként fogadott, bár elsőre nem ismert fel, mert elég régen voltam már nála - nem úgy jött ki a lépés -, utána gorsan megtört a "jég".

Együttlét: Felsőjét levette, majd letérdelt a matrac szélére és várta, hogy hasra feküdjek, de nekem most más terveim voltak...

Ledobva a törölközőt Ádám kosztümben elé térdeltem, és kicsit beszélgetni kezdtünk, de incselkedve egyre közelebb hajoltam. Azt hiszem érezte, hogy itt nem masszázs lesz ma, és mennyire jól érezte... Halk beszélgetésünk az arcunk közeledtével még jobban elhalkult, majd mikor az ajkaink kellő közelségbe kerültek, beszéd helyett érzéki finom csókokká változott... Barátnős finom lassú csókja van, édes nyelve körbe körbe táncol a szájban, kergetőzik incselkedik. Kezeim lassan elindultak, maguktól hogy felfedezzék a testét, cirógatva a melleit, izgatva a nagy bimbóudvar közepén egyre keményedő bimbót. Néha a hajába túrtam, majd ő az enyémbe, majd az ő kezei is elindultak felfedezni a testem. Közben halkan megjegyezte imádja az ilyen kényeztetést, finoman lágyan, és nekem se kellett több biztatás, továbbra is most már tudván jó irányba haladok, ostromoltam a testét a kezemmel, csókjaimmal. Elkalandoztam a nyakára, fejét hátra döntötte, szemét becsukta, érzékien, átszellemülve sóhajtozott. Testünk összefört térdeplő helyzetben, alkalmankén a cicikre hajoltam nyelvvel izgatni, beszívni, markolni. Fantasztikus érzés volt, eltartott jó néhány percig ez az előjáték. Majd lassan a nyakamra fonta a kezeit, és lehúzott immáron vízszintes pozícióba és fekve folytattuk a csókcsatát. Nem tudom már hogyan de megszabadult fekete bugyijától is, csak azt éreztem, hogy kalandozó kezem végül a csupasz puncijára tévedt aminek már a közelében éreztem a forróságát. A szobát betöltötte az izzadó, izgalmi állapotban levő testek érzéki, némileg fanyar de mégis izgató illata. Ujjaimmal finoman masszírozni, izgatni kezdtem a puncit, majd édes csókjától mámorosan megindultam délnek felfedezni a tájakat. Elidőztem az iker hegyeknél, itt kezével rásegített néhányszor az élvezetre, megmarkolta a cickót és a számba adta, míg én a kezemmel a másikat izgattam, majd csere, majd ő mindkettőt markolva számba tolta az ikreket... Isteni volt, izgató, erotikus, és legfőképp ami afrodiziákum nekem is, ő is élvezte. Mosolygott, csókolt, bújt, sóhajtozott. Mintha a barátnőm lenne. Végül betelve a cickókkal, elindultam a pociján át a lábai közé... Már alig bírtam türtőztetni magam, de tudtam, hogy ha lágyan dolgozom eszét veszti, és ezt is akartam... Finoman széthajtottam a lábait, puszilgattam a punci környékét. Illatozott, nedvesedett, elkábított. Tudtam, hogy már én sem fogom sokáig kontrollálni magam, hát először lassan kezdtem nyalni, de láthatóan élvezni kezdte a ténykedésem, így egy ujjat betolva először nem túl mélyen majd az idő előre haladtával egyre mélyebbre jutattva ujjazni kezdtem, miközben a szám a csiklójára tapadt. Nem is tudom leírni, talán meg se kéne próbálnom, de a teste követte a kozgást, magába húzott, nyögött, sóhajtott, igyekeztem megadni neki mindent ami a csúcsra jutáshoz szükséges. Dolgoztam rajta sokáig, és remélem nem csak egyszer sikerült a csúcsra juttatnom... Hagytam kicsit pihenni, majd mosollyal az ajkain lassan magához húzott, ismét csókolózni, majd ölelkezni kezdtünk. Majd ő vette délnek az irányt, fenekát a tükör felé fordítva mozizhattam az ívelt csípőben és a szépen nyitott punciban, majd kezemmel ismét kényeztetni kezdtem a még mindig forrón lüktető kelyhet, miközben ő a szájával kezdett kényeztetni. Az előző akció alatt kellően kemény voltam, így nem kellett sokáig dolgozni, mire "elfáradt" az ezredes, és egy nem túl látványos élvezést produkáltam.

Kicsit pihentünk mindketten, elment felfrissíteni magát, majd visszatérte után kaptam egy kellemes levezető masszázst, miközben cseverésztünk.

Elégedettség és Ajánlás: Lina az igazi barátnős vonalat képviseli. A lassú érzéki kényeztetést preferálja és maximálisan meghálálja minden tekintetben. Én nagyon jól éreztem magam, alkalomadtán több időre fogok menni mert egy óra nem igazán elég vele egy isteni érzéki együttlétre. Abszolút ajánlom, bár megtarthatnám, magamnak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tuglife88 beszámolója
2023-03-01 07:29:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: easy communication via whatsapp, got a time that worked for us both the next am, confirming message of appointment in the am as discussed before.

Place: clean, newer built condo complex, had everything needed in the bedroom and the bathroom as well.

Looks: beautiful bombshell from top to bottom, smiley beautiful face and eyes, smooth skin to die for, her whole body is perfect for me as is. plenty of curves to grab all over ;)

Attitude: very friendly and great to hold a conversation with, felt just like if I was with my gf. we found a couple of similar things that was common between us so we had a great conversation. I only went for 1 hr (wish now that I went for more) time flies with her in a great way.

Act: what happened between us is between the beautiful lady and I but all I can say is I had an amazing time and hoping the lady thinks the same.

Satisfaction and Recommendation: I am newer in this game, so I haven't been to a lot of providers however I would totally recommend her. I had a really good quality time with a beautiful lady. thank you for everything sexy lady :) kisses all over :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
klapanciusz beszámolója
2023-02-03 14:44:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Ez egy két csajos kaland leírása lesz, Lina és Ketrin részvételével.



Mikor az előző kalandom kapcsán legutóbb átnéztem a nevezetes Corvin-szalon kínálatát, megesett a szemem Linán, de akkor ő pont nem ért rá, így más csajokkal volt szerencsém megismerkedni aznap. Viszont elhatároztam hogy amint csak lehet, Linát is meg kell ismerjem személyesen. Így hát felhívtam a hirdetésében lévő számot, de persze ahogy itt lenni szokott, nem vele beszéltem. Ebből itt semmi gond nem szokott lenni, szóval aki most menne először, annak ez ne szegje kedvét, mindenről és mindenkiről kedvesen és korrekten tájékoztatnak a telefonosok. Szerencsére Lina most elérhető volt, sőt, sikerült még Ketrint is bevonni a buliba.

Lakás: Talán nem lep meg senkit, hogy a Corvin negyedben , bár tény hogy nem itt indult. Viszont egyelőre továbbra is itt van, szóval a megközelítés pofonegyszerű: 4/6 vagy kék metró, kocsival pláza parkoló majd egy kurta séta. A kecó is ugyan az egy jóideje, modern, igényes és tiszta, a fürdő makulátlan ahogy a mosdáshoz szükséges kellékek is, a szobák mind kellemesen berendezve, nagy matraccal és tükrökkel a falakon (aki ezt kitalálta, imába foglalnám a nevét...), minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz.

Külső: Itt külön taglalnám a hölgyeket.



Lina:

Nem véletlenül akadt meg a szemem rajta, a képek alapján ugyanis pont a kedvenc alkatomat testesíti meg: nőiesen telt, formás fiatal lányka, akin mindenhol van mit markolni, de sehol se túl nagy a markolni való. Pont jó úgy ahogy van, és szerencsére élőben is pont olyan, ahogy az ember elképzeli. Nem túl rég kezdett hirdetni, így a képek is egészen frissek, de a fotóst is meg kell dicsérjem, nagyon jól eltalálta a beállítást. Gyönyörű kék (vagy talán enyhén zöldes) szemei és hosszú egyenes szőke haja el kell ismerjem, hogy az egyik legjobb kombinációt adják ki ebben a műfajban, pedig én inkább a feketéket kedvelem, mármint a hajszín tekintetében. De Lina teljesen elvarázsolt szinte kislányos babaarcával, úgyhogy lehet hogy a szőkékre is bukni kezdek majd miatta... Mellei fantasztikusak, eszményi alak és méret, szinte tökéletesen eltalált ruganyosság és feszesség, csakúgy mint a többi formás idoma is. Csak azért nem mondom tökéletesnek, mert nekem a pici bimbóudvar jön be inkább, de Linának elég nagyok vannak. Puncija isteni, hibátlanul sima és puha, passzentosan záródó nagyajkak rejtekében húsos és nedves kisajkak bújnak meg. Na és az a csodás popsi, te jó isten...



Ketrin:

Ő az enyhén sportos, közepesen vékony alkatot képviseli, így Linával jól kiegészítették egymást látványban. Középárnyalatú barna hajában én egy enyhe vöröses csillogást is véltem felfedezni, de lehet hogy ezt csak a hangulatfények tükröződése láttatta velem. Neki is egyenes és hosszú a haja, ez a kedvenc fazonom. Arca is szép, nekem kevésbé jött be mint Lina, de ez pusztán az ízlésen múlik, mert amúgy semmi gond vele, ráadásul meleg barnai szemei színben szuperül harmonizáltak barna hajzuhatagával. Fehér bőre korának megfelelően puha és bársonyos, kellemesen illatos. Mellei brutál mód kerekdedek és peckesek, ami nem csoda a szilikonos rásegítés miatt. Ennek sebészi nyomait én nem fedeztem fel, vagy a tökéletes elhelyezés, vagy a félhomály miatt, a lényeg hogy ez nem zavarta meg az illúziót, persze tapintásra azért egy kicsit lehetett érezni, de nekem ennyi még belefér. Popsija feszes és formás, jó kemény húsú, így bátran lehet paskolgatni, jó nagyokat csattan. Puncija lucskos és illatos, nagy szeméremajkait élvezet szopogatni, de ő maga is élvezi puncijának mindenféle kényeztetését, kivéve az ujjazást, sajnos.



Ketrin hirdetését alább találjátok:

https://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.phpőpid=szexpartner-data&member=Ketrin+36301168759&id=128768&instantStat=0

Hozzáállás: Abszolút tettre készek voltak végig, az igényeim teljes kielégítésére törekedtek, aranyosak, kedvesek, jófejek voltak velem. Különösebb panaszra nem lehet okom, max annyit tudok felróni hogy még azért nem teljesen profik, de ezt az idő majd megoldja, senki se úgy kezdi hogy már az. A lényeg hogy készek a fejlődésre és jó úton haladnak, a hozzáállás lényegében csillagos ötös.

Együttlét: Lina felajánlotta nekem hogy akár együtt is fürödhetünk ha szeretném, mert bár elkészült ő is rendesen a randira, de szükségét érzi egy kis felfrissítésnek altájon. Itt ilyen felajánlkozást eddig még csak a félig kínai lánytól kaptam, aki sajnos kiszállt, de így is kellemes emlékeket ébresztett bennem a dolog, és éltem Lina ajánlatával. Közösen elvonultunk a fürdőbe ruháinktól megszabadulva, mialatt Ketrin befejezte a szoba előkészítését. Lina csábosan ringatva derekát ment előttem, hátranyújtott kezével az enyémbe kapaszkodva vezetve engem, hogy el ne tévedjek, asszem nem tudta még hogy lassan csukott szemmel is eligazodok náluk. :) A kádban alaposan összelocspocsoltuk egymást, nem is a tisztálkodásra koncentrálva, sokkal inkább az erotikára. Egymást átölelve szenvedélyes csókolózásba kezdett velem Lina, közben meglepetésemre a fenekemet is markolgatta, pedig ezt én szoktam, csúcs a csaj! :D Persze beszálltam én is, amire cukin felkuncogott. Azért megejtettük a higiéniai dolgokat is, aminek végeztével Lina sietősre fogta, mert vissza akart öltözni a szobában a szexi ruciba, hogy abban várjon engem. Ezt én se bántam, úgyhogy nem kapkodtam befejezni a fürdést, legyen neki elég ideje.



Mikor ismét beléptem a szobába, mindkét lány abban a dögös ruciban illegette magát nekem, amiben érkezésemkor is fogadtak. Nagyon kellemes volt a látvány, tudjátok, mikor látod a csajon hogy neked akar tetszeni a szexi ruciban, amit felvett. :) Azért én mégiscsak kicsomagoltam őket, szép lassan, élvezve a pillanatot, gyengéden simogatva, cirógatva és puszilgatva testük különféle kellemes zónáit, amit közben ők is igyekeztek viszonozni. Tisztára romantikus volt, esküszöm! Vagy lett volna, ha csak ketten vagyunk. Ízlés dolga, én el tudom képzelni két csajjal is a romantikát... És úgy vettem le hogy Lina is, nem szégyellte Ketrint is simogatni és puszilgatni, nem csak engem. Mikor úgy éreztem mindkét lányt alaposan végigsimiztem, közelebb húzva magamhoz Ketrint, csókolózni kezdtem vele. Finoman, lágyan, barátnősen csinálta, de ellentétben Linával - aki nem rest szenvedélyesen, akár mohón nyalni-falni is - , ő inkább a kissé félszeg, első randis első csókot produkálta. Ez semmit nem vont le az élményből, sőt, inkább megfűszerezte azt. De ami aztán pláne megfűszerezte, az az, hogy közben Lina a nyakamat csókolgatta hevesen, mint aki alig várja hogy ő következzen! :D Nem vagyok én szőrös szívű, úgyhogy csakhamar vele folytattam a nyelvcsatát.



Felváltva a két csajjal lenyomtunk még pár kör csókcsatát, miközben ők már javában polírozták nekem a rudat, készülve a következő felvonásra. De előbb én akartam őket kényeztetni, ezért amikor térdre ereszkedtek előttem csalhatatlanul a dákóra pályázva, én megkértem őket hogy azzal a lendülettel dobják is magukat hanyatt. Enyhén csalódott felhangú hümmögés mellett engedelmeskedtek, mintha alig várták volna hogy végre szophassanak. Különösen Linán érződött hogy mintha már nagyon be lenne gerjedve, ezért vele kezdtem. Cuki kis fincsi lábujjaitól kezdve lassan és érzékien végigcsókolgattam az egyik lábát, a belső combja legérzékenyebb területein haladva egészen az illatos és hívogató punciig, de arra éppen csak egy pár puszit adva továbbhaladtam a másik lábán, amit érezhetően nagyon élvezett. Közben egyik kezével Ketrin egyik mellét simogatta, a másikkal meg a magáét. Nagyon éli a csaj a pillanatot, ez tetszik! :) Végighaladtam a másik lábacskán is, szép lassan, türelmesen, aztán visszatértem a fincsi puncihoz. Először csak puszilgattam, majd gyengéden nyalogattam, egyre hevesebben, végül széthúzva bársonyosan puha nagyajkait, belevetettem magam a lucskos élvezetekbe.



Nem sokkal később egy pajzán gondolat ötlött fel bennem: letérdeltem közéjük a fejüknél, egyik lábammal áttérdelve Ketrin felett szájába adtam a farkam, majd ahelyett hogy őrá feküdtem volna fordított 69-ben, inkább Lina punciját vettem ismét célba a hasa felől átlósan bebújva a lábai közé. Mintha egy nagy N betűt formáltunk volna, amiben én voltam a középső szár. Frenetikus élmény volt, még úgy is hogy nem keféltem közben Ketrin száját, csak hagytam hogy a neki megfelelő mélységgel és tempóban szopjon, mert nem volt ez előre megbeszélve, hogy mehet ilyen is, én meg nem akartam ajtóstul rontani a házba. De abszolút benne voltak mindketten a játékban, ráadásul Lina őrjítően fincsi punciját így az egyik legjobban kedvelt irányból megközelítve élvezhettem. Aztán persze meg is tükröztük azt az N betűt, így végre megkóstoltam Ketrin puniját is, ami bár más "karakter" mint Lináé, de szintén nagyon fincsi, és nagyon hálás a kényeztetésért. Jónéhány féle pozitúrában élvezkedtem még velük, ült az arcomon mindkét lány szemből míg a másik szopott, volt klasszikus 69 is, már ha klasszikusnak mondható mikor nem csak az a csaj szopja a farkad aki rajtad fekszik... :D Persze itt is volt cserebere, nem is egyszer.



A lényeg hogy jó sok időt rászántunk mindenféle pozitúrában a franciás élvezetekre, mind a négy cicit is bőven volt alkalmam alaposan megcsöcsörészni, Linát pedig többször ujjaztam is, amit nagyon élvezett. A két lány minden pozitúrában ügyesen összedolgozott a cerkán, szopták, nyalták, egymás szájába verték, a zacsit sem kímélték, volt minden amit csak kívánhat az ember. De egyvalami mégiscsak hiányzott még: hogy én is irányíthassak egy kicsit, ami fekve, úgy hogy egy csaj mindig fekszik vagy ül rajtam, elég nehéz. Így aztán megkértem őket, hogy most had legyek én a domináns egy kicsit, letérdelve a matracon vegyék kezelésbe a farkam kétoldalról, én meg majd diktálom a tempót. Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm. Mintha kitalálták volna hogy gerjedek rá, még illegették is a hátsóikat, időnként hátranyúlva paskolták vagy épp a farpofákat széthúzták kicsit, hogy fokozzák a látványt. :P Közben én tarkóiknál fogva összeszorítottam farkamon fincsi puha ajkaikat, és egyre vadabb tempóban töcsköltem az így képződött lukat közöttük. Néha persze lassítani is kellett, de aztán újra hajráztam, a csajok pedig az egészet végig tűrték, sőt, esküszöm, talán még élvezték is. Az legalábbis biztos, hogy igyekeztek a tükörben nyújtott látványt is fokozni a számomra. Lehet azért hogy végre élvezzek már elő :D Nem tudom, mindenesetre bejött, brutál jót élveztem, telelőve előbb Lina száját, majd mikor már kicsordult, jutott még azért egy kicsi Ketrinnek is.

Elégedettség és Ajánlás: Jól ismert helyen még egyáltalán nem ismert lányokkal volt szerencsém egy nagyon kellemes randit eltölteni. A hely általam tapasztalt nívója okán túl nagy kockázatot nem vállaltam a számomra még teljesen új csajokkal, de szerencsére ők maguk is csak ráerősítettek erre, hozták az itt megszokott színvonalat. Ugyanakkor azért mégiscsak volt benne egy kis "újdonság varázsa" által okozott extra izgalom, ami aztán teljesen pozitív irányba csapódott le. Nem mondom azt hogy minden tökéletes volt, vagy hogy ne lenne még mit tanulniuk, de az alap hozzáállás, a hangulat, az hogy érezhetően teljesíteni akarnak, engem nagyon meggyőzött. A csajok pedig alaposan kielégítettek. Úgyhogy biztos fogok még belőlük repetázni. :P

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bourges beszámolója
2023-02-01 17:36:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Általában telefonon szoktam felvenni a kapcsolatot az általam kiszemelt hölggyel. Csak ha már többször voltam valakinél, és azt előre megbeszéltük, akkor hagyatkozom csak az üzenetváltás valamelyik alternatív módjára. Hívásom időpontjában Lina pont szabadnapos volt, de a barátnője, aki ez idő alatt kezelte a telefonját, az mindenben a segítségemre volt....

Lakás: Nagy lakás, jól felszerelt, modern. Egy tágas előtérbe léptem, ahol azonnal lábbelimtől megszabadultam. Onnan egy rövid folyosón haladva egy kellemes kis szobába mentünk. Ott egy fekete bőr kis fotelbe huppanva vettem szemügyre a szobát. Középen egy nagyobbacska szivacs mellette vastag szőnyeg. Szemben a fal alsó harmadában egy széles tükör. Körülötte fényfüzér. Egy álló ruhafogas és még egy szekrény volt a szoba kötelező tartozéka.



A fürdőszoba is megfelelt az ízlésemnek. Tiszta volt a zuhanyfülke és a mosdó is. Kiegészítőkből is volt széles kínálat.

Külső: Az adatok és a képek teljes mértékben fedik a valóságot. Lina egy nőies alakkal megáldott kedves teremtés. Nagy méretű keblek és kerek csípő. Telt formák, gömbölyű idomok, de én ezt még nem nevezném molettnek. Van mit fogni rajta, de Lina egyáltalán nem kövér.



Arca kerekded, bájos és fiatalos. Zabálni való cukiság. Okos, és értelmes nőci, aki két nyelven is beszél.

Hozzáállás: Nem csak a teste jött be nekem, de a személyisége is vonzó volt. Érkezésemtől a távozásomig végig figyelmes és mosolygós volt. Nyitott, kezdeményező, de egyben irányítható is. Ebben a szakmában ritkán tapasztalok ilyen tiszteletet, amit ő nyújtott nekem. Feltételezem, hogy a kereskedelem, vendéglátás, vagy turizmus területéről érkezhetett, mert ott tudják jól hogy az ilyen kedvesség az mindig megtérül.

Együttlét: Masszázzsal kezdte. Hátamat és a derekamat gyúrta át.



Nem állítom, hogy az életem legjobb masszázsát kaptam tőle, de hogy a legalulöltözöttebb módon prezentálta, az egyszer biztos. Fekete csipkés bodyjától kérés nélkül szabadult meg. Először gyengédebben nyomkodott meg, majd fokozatosan emelte az erősséget. Kimozgatott, felfrissített, nagyon jól esett.



Aztán mondta, hogy forduljak meg és az odakészített olajjal bekente az cerkámat is. A kezével szépen, lassan, tantrikus elemeket alkalmazva bekeményítette. Amikor pedig már álltam, mint a cövek, akkor ráhajolt a rudamra és szépen szopikálni kezdte. Elején csak olyan szende kislány módjára, félősen, de határozottan pipázott. Csak a fejét nyalogatta, cumizta. Aztán kezdett egyre inkább belejönni és nagy szenvedéllyel folytatta. Mélyebbre is ment, és lent is tartotta egy ideig. Egyre több virtuozitást láttam benne. Cifrázta, csavargatta a fejét, bólogatott, variálta a tempót is. Ekkor kértem meg arra, hogy hagy kényeztessem én is őt. Illetve, hogy mit szólna, ha 69-be fordulva folytatnánkő Nem kellett sokáig kérlelnem, szinte egyből fordult rám a combjával. Rózsaszín puncikája kissé kinyílt állapotban az orrom előtt várta, hogy felfedezzem. Vastag nagy ajkakat széthúztam és nyalni kezdtem a csiklóját. Élmény volt kényeztetni, hálás az ilyen.



Az én beteljesedésemet, illetve annak módját, az elején ledumáltuk. Azt, kértem, hogy az ajkai által végezzen ki. Ez nem okozott neki semmilyen megerőltető feladatot. Sőt lelkesedéssel és kitüntető figyelemmel hajtotta végre. Csodálatos volt ahogyan a melleit pumpálva a szájába élveztem.



Az utódokat a papírtörlőbe továbbította, majd egy higiéniás rituálé elejéig a fürdőszobába távozott.

Elégedettség és Ajánlás: Hogy elégedett vagyok-eő Nagyon is. Mindennel maximálisan. Hellyel, külsővel és a programmal egyaránt. Ilyen teljes körű vendéglátásban csak ritkán van részem. Csókolózástól kezdve a kölcsönösségen át a szájba élvezésig mindent megkaptam. Ajánlom-eő Persze, nagyon is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Flight_666 beszámolója
2023-01-27 16:01:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon szoktam kapcsolatba lépni vele. A lányok egymás telefonját is kezelik, így szite mindig elsőre tudok valakivel egyeztetni. Logisztika a topon van náluk.

Lakás: Corvin negyed szokásoan igényes épülete, sokadik emeleti standard kialakítású lakás. Minden igényt kielégít, puritán berendezésű szobák (itt a kevesebb éha több), tatami (matrac) középen, vagy kanapé (jobb oldali szoba) vagy fotel (bal oldali szoba), valamint tükrök az élény fokozására, és persze a színes hagulat ledek. Minden adott az ellazuláshoz. BKV 5-10 perc séta, metró, busz, villamos, választék van bőven. Parkolás a plázában az utca másik oldalán, de a környező utcákban is mindig akad egy-egy hely. Fürdő is tip-top, száraz törcsi alap, rengeteg tusfürdő, szajvíz, kis poharak. Minden adott a higiéniához.

Külső: Egy négy kezes szeászra érkeztem hozzá és Ketrinhez (https://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.phpőpid=szexpartner-data&member=Ketrin+36301168759&id=128768&instantStat=0), akiről a saját lapján már adtam le értékelést.

Lina nőiesen telt, domború idomokkal, éppen annyira domborodik, hogy a férfiember ne tudjon másra gondolni, csak hogy elvesszen eme idomok kényeztetésében. Reflexszerűen érinteni, izgatni, kényeztetni akartam őt, annyira gyönyörű. Arcát széles mosoly díszíti, a félhomály miatt a szeme szíét nem tudom megmondani, a haja szőke vagy szőkés árnyalatú. A kedvencem talán a csókos ajkai voltak és a fantasztikusan reagáló puncija...

Hozzáállás: 1 órát töltöttem a lányokkal, de ez nagyon kevésnek bizonyult. Sajnos most csak ennyire volt időm, de ezt hamarosan be fogom pótolni egy két órás szeánsszal, mert az nem lehet, hogy csak minimálisan tudjam kényeztetni e két tüneményt. Kettejük közül talán Ketrin volt a kezdeményezőbb Lina a barátnős vonalat erősíti mindenben.

Együttlét: Ketrin a derekamra és a hátamra fókuszált a masszázs során, Lina pedig a vádlimat és a combomat vette kezelésbe. Masszázsa szakszerű mozdulatokkal (legalábis az én laikus szemszögemből) tarkított, néhol incselkedve, el-el kalandozva az érzékenyebb területek felé. Általában nem utasítom szigorúan a lányokat, hagyom magam sodródni az árral. Most is így történt, és Lina huncut kis keze lassan elérte a férfiasságom... Innen már nem volt mit tenni, meg kellett fordulni, a hason fekvés végképp kényelmetlenné vált.

A rúddal való foglalkozást átadta Ketrinnek, Ő pedig északra jött csókcsatát vívni velem. Csókja érzéki és izgató, puha finom és nedves ajkai csábítóan hívogatták a számat újra és újra. A nyelvét is fantasztikusan használta közben, én pedig gyorsan repültem az élvezetek eme kusza szövevényében. Itt meglátszott egy kicsit hevesebb természete is amit örömmel vettem (merthogy ilyet még nem tapasztaltam), egyik kezével határozottan irányítva a fejem elfordította, hogy hozzáférjen a nyakamhoz és érzéki csókkal, némi finom szívással (ami nem hagyott nyomot szerencsére) tovább fokozta az élvezetet. Kezem önkívületben keresgélte szép nagy cicijét egy kis izgatásra. Meg is találtam és finoman izgatni kezdtem amire bimbója kőkeménnyé vált. Finoman morzsolgattam, simogattam tovább, próbáltam a számba is venni, de a két lány olyan vehemenciával dolgozott rajtam, hogy mozdulni sem tudtam, így erről le kellett tennem (de legközelebb pótolom). Helyette a kezem dél felé indult, és olyan nedves puncit talált, ami igen ritka ilyen alkalmakkor... Finoman, érzékiensimogati kezdtem hát a lába közt egyre nedvesedő kis macskát... Csípőmozgásával tudtomra adta, élvezi amit művelek, hát magasabb fokozatra kapcsoltam én is, mert Ketrin tevékenysége nyomán már közel volt a vég. Így hát nem voltam rest az ujjamat bedugni Lina nedves, forró puncijába amit ő még hevesebb csókokkal, izgató zihálással és még lendületesebb csípőmozgással hálált meg. Szinte rácsúszott az ujjamra, miközben Ketri végleg kivégzett... Nem vagyok benne biztos, hogy Linát is elérte-e a vég de legközelebb több időre megyek és megbizonyosodom róla, hogy e két hölgy is legalább annyira élvezze a helyzetet, mint én.

Elégedettség és Ajánlás: Midkét lány korrekt, kellemes társaság. Igazán technikásak, átadják magukat azeseményeknek, ami miatt extrán barátnő feelinges a dolog. Csak ajánlani tudom őket!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Depositum beszámolója
2023-01-17 15:56:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Valójában nem hozzá, hanem az egyik szintén csábos barátnőjéhez készültem volna - aki hasonló kalibernek számít - de annak elfoglaltsága okán kaptam egy olyan infót, miszerint van egy leányzó. Próbáljam ki őt, nem fogok csalódni.

Lina valóban dekoratív hölgy.

Lakás: Teljesen normális ház egyik átlagos emeleti lakása. Több helyiséget láttam, korai időpont lévén még üresen tátongtak a szobák.



Tatamis helyiség. Szivacs a szoba közepén. Egy ülőalkalmatosság és egy szekrény. Ennyi volt az összes berendezés. Tükrökkel és színes fényekkel tették hangulatosabbá a lakást.



Fürdőszoba higiénikus állapotban, szinte még sterilen várt engem. Kiegészítőkből volt elég. Semmit sem hiányoltam.

Külső: A szavam elállt, amikor megláttam őt. Annyira szexin volt nőies, hogy alig bírtam megszólalni. Fiatal, szép arcú, nagy cicis hölgyre számítottam, de ez felülmúlta minden képzeletemet. Kerek segg és gigacici.



Vendéglátóm bájosan mosolygott. Arca babás, kerekded, szabályos. Hosszú, egyenes szálú, szőke haja nagyon jól keretezte azt a formát.



Mellei - bombasztikusak. Eredeti állapotában teltek. Hatalmas barna bimbikkel.



Puncus - simára borotvált, húsos, vastagabb nagy ajkakkal rendelkezik.



Popsik és combok - vannak bőséggel. Jól markolászható, izmosak. 



Szexi szabású fekete bodyt viselt. Fekete combfix-szel, harisnyatartó nélkül. Őrjítően vágykeltő látvány volt.

Hozzáállás: Már az ajtóban elnyerte a tetszésemet, amilyen kedvességgel fogadott. Széles mosoly, udvarias invitálás, szeretetteljesség.

Ezt éreztem végig.



A szobában aztán egy kicsit ismerkedtünk. Jó fej, laza csaj. Kellemes személyisége van, jól eltudtunk minden féléről dumálni. Közben sokat nevettünk is. Abszolúte barátnős fogadtatásban volt részem.

Együttlét: Megkérdezte, hogy mit és hogyan szeretnék, mert annak megfelelően alakítja a programját.



Bevezetésül egy lazító masszázst kaptam tőle. Ezt nagyon ügyesen adta elő. Nem panaszkodhatom semmire. Jól esett minden, amit csinált. Tény, hogy erős kezei vannak, tud vele nagyokat szorítani ha kell, de én nem fárasztottam ezzel sokáig.



Feltérdeltem a tatamin és vele szemben helyezkedtem el. Néhány tucat puszit helyeztem el a nyakán és a vállán. Közben megszabadítottam a ruhájától. Innentől fogva begyorsultak az események. Csókolózással folytattuk. Finom és érzéki a csókja.



Aztán lejjebb folytattam a testének a felfedezését. Az ikrekkel jól kijátszottam magam. Ritkán jutok ilyen méretes és szép formájú mellekhez. Nagyon bejöttek.



A combjai között is elidőztem. Fincsi kis puncikáját nyalintottam. Azt hiszem elég hamar elélvezett.



Amit udvariasan megköszönt és engedélyt kért a viszonzásra.



Franciája nagyon technikás és érzéki. Látványnak meg egyszerűen fenomenális volt, ahogyan ez a szép arcú, fiatal lány kényeztetett. Kézzel szájjal kezdte, de variálta, színesítette a produkcióját. Volt, hogy elengedett a kezével és csak az ajkai fogságában élvezkedhettem. Máskor pedig a kiöltött nyelvéhez csapkodta, verte a falloszomat. A környék sem maradt ápolgatás nélkül. A zacsit és benne a golyszikat és megdédelgette. Természetesen a mellei között is megszánkáztatta a farkamat.

Nagyon jó és sokszínű orális játékának úgy lett vége, hogy a kezeivel rágyorsított és az ajkai közé élveztem. Minden cseppjét kiszippantotta, majd a papírtörlőbe továbbította.



A tisztogatás után még mellém bújt ezzel maradandó emléket adott.

Elégedettség és Ajánlás: Lina egy gyöngyszem. Nőies bájaival már az elején levett a lábamról, de ami ezután a szobában történt, azzal pedig a mennybe repített. Masszázs és a franciás kényeztetés egyaránt tökéletesre sikeredett.



Pozitív kisugárzása és vendég centrikus hozzáállása csak tovább emeli az ő értékeit. Legmesszebbmenőkig ajánlom őt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
AppleM beszámolója
2023-01-17 10:45:52
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Már többször jártam ebben a "fészekben", így a találkozót már Viberen egyeztettem. Szerencsére az általam kért időpont megfelelt. Tisztáztuk a tudnivalókat és jeleztem, hogy a megbeszélt időpontban csörgök.

Lakás: A lakás több szobája is kifejezetten a célnak van berendezve. A szobában ahol jártam egy kényelmes matrac volt, mellette egy fotel és egy kis asztal, valamint egy ruhainas az öltözetnek. A tiszta huzattal és cserélhető masszázslepedővel letakart matrac mellett méretes tükör segíti a vizuális élvezeteket.

Külső: A képek megfelelően érzékeltetik azt, mire is számíthat az ember fia. A személyes benyomásom kifejezetten pozitív volt. Gömbölyű, de feszes test, mosolygós, csinos arc, beszédes, de nem tolakodó.

Hozzáállás: Mivel első találkozónk volt így a masszázs alatt kölcsönösen elmondtuk az "elvárásainkat", szerencsére kiderült, hogy szinte mindenben hasonló a gondolkodásunk. A beszélgetés alatt kellemes teljes test masszázst kaptam, majd a fordulás után finom kézimunkával, majd orális kényeztetéssel állított hadrendbe. Az egy órás találkozót sikerült végig kellemesen eltölteni, orális kényeztetéssel, kölcsönösséggel, a végén éltem a szájba élvezéssel is.

Együttlét: Masszázs, kézimunka, orális kényeztetés kölcsönösen is, mellszex, cici kényeztetés. Minden téren hozta az elvárásaimat.

Elégedettség és Ajánlás: Kellemesen kifacsarva távoztam. Szinte biztos, hogy a jövőben még visszatérek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.