SzexpartnerPálma+36 70 / 261-4309Budapest VIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Pálma vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VIII. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 261-4309 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
63 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
168 cm
Csípőbőségem
92 cm
Derékbőségem
76 cm
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 24 óráig
kedd:
08 órától 24 óráig
szerda:
08 órától 24 óráig
csütörtök:
08 órától 24 óráig
péntek:
08 órától 24 óráig
szombat:
08 órától 24 óráig
vasárnap:
08 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
25
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
26383x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőkésbarna
Szem
Zöld
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Üdvözöllek az Ikrek hirdetési oldalán! :) Nem tudom azt írni, hogy kezdő vagyok, mert nem lenne igaz. Külföldi légióskodás után tértem haza, hogy a kint megszerzett szakmai tudásommal, a hazai színvonalat javítsam. :) A kedvenc sportom a billiárd. Szereti ha megkapom végre a dákót, és megmutathatom, hogy mit tudok. :D Nőies, természetes nagy mellű (90D kosár), dögös, csaj vagyok, aki nem ijed meg egy dákótól és pár golyótól. Ha szereted, hogy két nagy mell között lehetsz, vagy azok segítenek felérni a csúcsra, akkor a legjobb helyen jársz. Imádom használni a melleimet, és látni, érezni ahogy nem maradnak szárazon a meccs végén. Igen, kötelező megfogni őket miközben fényesre nyalom a dákódat és a golyókat. Hogy maradjunk a milliárdnál :D... Nem tudom megunni, ha egy férfi kikészül tőlem, majd az eszét elveszítve kapkodja egyre hevesebben a levegőt miközben kényeztetem, amitől még jobban beindulok, így a befejezés látványos és katartikus lesz, amit imádok érezni a melleimen, vagy a számban. Az ikrek, a szám és a csodám odalent is várják, hogy kezdjünk egy, vagy több közös menetet. Néhány plusz információ: Nagyon fontos számomra a diszkréció és az ápoltság. Kérlek te is törekedj a csendre és a diszkrécióra, hisz ez mindkettőnknek érdeke. A szomszédaimra ugyanúgy nem tartozik, hogy miért és kihez jöttél, mint a rosszakaróidra, vagy a párodra :)) Egy nagyon szép újépítésű lakásban fogadlak a Corvin sétányon. Mivel én is igényes vagyok és a lakás is az, kérlek TE is figyelj oda, hogy ápoltan érkezz és az itt tartózkodásod alatt is ügyelj saját magad és környezeted tisztaságára is. Mindent biztosítok, hogy megfelelően tudj tisztálkodni a program előtt és után is. Számos tusfürdő, dezodor, szájvíz, és egyebek állnak rendelkezésedre. Ha van rá mód tisztelj meg azzal, hogy pontosan érkezel, vagy jelezd felém, ha tudod, hogy késni fogsz. Ilyen esetben számolj vele, hogy a lefoglalt idődből fogsz késni. Sajnos a korábbi negatív tapasztalataim miatt roma származású urakat NEM áll módomban fogadni. Kérlek számkijelzéssel hívj, mert ha rejtett számról hívsz, akkor azért, hogy tiszteletben tartsam a titkodat, nem veszem fel a telefont. :D Ha még itt vagy, és tetszett amiket olvastál, akkor rövidesen megkapod egy dögös, szemrevaló csaj teljes figyelmét és érintései áradatát. Várom, hogy hívj. Puszi a dákóra és a golyókra... ;)
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Leszbi show
ha megkérsz
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (1 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Flight_666 beszámolója
2024-07-20 08:10:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, zökkenőmentesen ment minden ahogy eddig is. Gyorsan felvette egy barátnő, megbeszéltük amit meg kellett, tájékoztatott a lehetőségekről, majd megkaptam az időpontokat amik közül gyorsan találtam nekem is megfelelőt

Lakás: A sétány egyik új építésű háza, sokadik emelet, kellően diszkrét, új hely, az egyik sarokban található apartman. A célnak megfelelő berendezés, minimalista, de funkciójában tökéletesen használható. A tetthely az ajtóval szembeni nagy ággyal rendelkező szoba, aminek saját fürdője van, így ténylegesen diszkrét kikapcsdolódást nyújt, hisz el se kell hagyni a szobát, amolyan lakás a lakásban érzésem volt. A szobában nagy tükrök a falon, az ágy két oldalán, egy két fotel/szék, éjjeli szekrény. A fürdő tiszta, zuhanykabinos, sokféle tusfürdő, szájvíz, minden adott a tisztálkodáshoz, mert Pálma mellett (és ilyen melegben) le tud ám izzadni az ember.

Parkolni ahogy eddig is, úgy most is a plázában tudtam ami pár percre található csak.

Külső: Mint a képeken, szerencsém volt, mert a hullámos haja fogta meg elsőre a tekintetem, mikor eldöntöttem, hogy meglátogatom, és épp hasonlóan volt elkészítve a haja (amit jól össze is kócoltunk). Arca arányos, szép metszésű, igazi szépség, szemei talán világosabb árnyalatúak, őszintén nem látszott jól a félhomályban és nem is arra fókuszáltam, hanem formás testére, szép gömbölyű melleire, telt és izgató ajkaira. Ízléses tetoválásai is pluszt adnak a hangulatnak és az összképnek. Nekem egyben az egész nő nagyon tetszik

Hozzáállás: Természetesen alap nála (is), hogy lesi az ember kívánságát, imádja felizgatni a férfiakat, testéből csak úgy sugárzik a szexuális energia, nehéz neki ellenállni. Ebből fakadóan szereti, ha a férfi a kezdeményező, domináns az ágyban, de azért a megfelelő technikával őt is be lehet annyira indítani, hogy az ösztönei vegyék át a szerepet, és akkor bizony ő is felül tud kerekedni az emberen :)

Együttlét: Érkezésemkor egy áttetsző lenge kis háling, alatta fekete szett, már ettől meg lehet őrülni az ajtóban, illetve a kacér mosolya és villogó tekintete elárulja, hogy itt fergeteges dolgok jönnek hamarosan. Belépés után gyorsan irány a zuhany. Pálma pár perc múlva követett, majd belépett mellém a zuhanyzóba. Láttam rajta, hogy testét a vágyak már fűtik (pedig nem vagyok egy kigyúrt hapsi), szóval lehet az előző vendégnek köszönhetem, de végülis mindegy, a lényeg, hogy kabinba belépéskor nem teketóriázott, telt ajkaival a számra tapadt egy szenvedélyes nyelves csókot kaptam, miközben a kezével azonnal a farkamra fogott és néhány ügyes mozdulattal máris csatasorba állította. Majd egy pillanatnyi levegővétel alkalmával évődve kijelentette, lárom tetszem... Hát nem cáfoltam a kijelentést, helyette inkább én csókoltam szenvedélyesen, ezúttal kezeimbe fogva az izgató melleit is, melyet finoman masszírozni kezdtem, amitől hősnőm felsóhajtott és kéjesen hátradobta a haját. Bimbói pillanatok alatt merevedtek, halk sóhajai erőteljesebbek lettek. Nem akartam tovább várni, elzártam a vizet majd ahogy voltunk vizesen kiléptük a kabinból. Csókolózás közben kerestük a törölközőket, majd éppen csak megtörölve magunkat az ágy felé vettük az irányt. Néhány lépés, majd partneremet a fenekénél fogva megemeltem és az ágyra tettem. Letérdeltem éls kedvenc elfoglaltságomnak hódoltam, miközben szétnyitottam a lábait, hogy a csodás puncihoz hozzáférjek, majd belevetettem a nyelvemet az édes kis barlang kinyalásába. Pálma nagyon jól reagált a dologra, teste megfeszült, sóhajai halkabb diszkrétebb nyögdécselésbe fordultak miközben a kezeivel a melleit markolászva segítette magát a csúcshoz egyre közelebb miközben a nyelvem LAssie-t megszégyenítő sebességgel habzsolta, falta az édes nedveket. Lassan elérkezett az idő, hogy az ujjaimat is bevessem a kéj barlangjába. Erre már határozott csípőmozgással reagált, majd ráhúzta a testét az ujjaimra, és hagyta, hogy az élvezet magával vigye. Teste megremegett, háta ívbe feszült, kéjes nyögdécseléssel ernyedt el végül. Hagytam kicsit pihenni, de neki más tervei voltak, ahogy magához tért az ágyra parancsolt, majd bevette magát a lábaim közé. Először francia tudományát csillogtatta, kéjesen nyelte, szopta a dákót, miközben a golyókat masszírozta. Nagyon gyorsan élvezés közeli állapotba kerültem, így értem, hogy lassítson le, mert még élvezném az együttlétet. Egy pillanatra kivéve a szájából a farkamat, közölte, hogy ebben az esetben rendesen meg kell őt dolgoznom, vagy "büntetésből" rögtön kivégez. Ez ám a felhívás keringőre kérem...

Kértem, hogy lovagoljon meg először. Így fentebb helyezkedtem az ágyon, majdnem a támláig, hogy ő is tudjon valamibe kapaszkodni. Profi módon húzta fel a merev farkamra a gumit, majd élvezettel ült rá a dákóra. Nem hazudik, tényleg szereti a faszt. Nem is finomkodott, rögtön vágtába kezdett, gömbölyű mellei az arcom előtt ugrándoztak miközben ő a kezeivel a támlába kapaszkodott, csípőjével pedig olyan ütemet diktált, hogy nehéz lett volna bármit is megállnom. A vágtát egész sokáig bírtam, de csak azért, hogy lássam az élvezetet partnerem arcán, ahogy kielégíti magát a farkamat használva, bár ezt ezen a ponton egy cseppet sem bántam. Hagytam hogy magával sodorjon a dolog, bár több pózt is ki akartam próbálni, de ekkor rájöttem, hogy ebből ma nem lesz semmi. Olyan elemi erővel mozgott rajtam Pálma, hogy végül az élvezés melett tettem le a voksom, és sikerült nagyjából egy időben elélveznünk, melyet azzal hálált meg, hogy a mellkasomra dőlve pihegett.

Kicsit összeszedtük magunkat, majd gyors zuhany, a klíma ellenére mindkettőnkről folyt a víz... Vágül puszi, ígéret a folytatásra, és távozás.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott. Nem is választhattam volna jobb társat a hosszú idő utáni visszatéréshez mint Pálma. Mindenben a legjobbat hozza.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu


Partnereink
2008 óta a weben.