SzexpartnerSzabina+36 30 / 572-9556Budapest VIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Szabina vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VIII. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 572-9556 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
55 kg
Mellbőségem
80 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
90 cm
Derékbőségem
72 cm
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 24 óráig
kedd:
08 órától 24 óráig
szerda:
08 órától 24 óráig
csütörtök:
08 órától 24 óráig
péntek:
08 órától 24 óráig
szombat:
08 órától 24 óráig
vasárnap:
08 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
23
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
88228x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Zöld
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Üdvözöllek kanos Lovag, vedd le ruhád, fürdő fogad. Mi szél hozott mondca' erre, és mi vajon a dárdád terve? Egy fiatal, valós korral hirdető, igényes, nőies lány vagyok, aki bár vékony, de ott kerek ahol kell. És igen, ér mindent megfogni... :) Mindig imádtam az erotikát, mert élvezem ahogy egy férfi kikészül tőlem, egyre hevesebben veszi a levegőt miközben, kényeztetem, amitől még jobban beindulok, így a befejezés lüktető és katartikus, amit imádok érezni. Fontos számomra, hogy mindketten jól érezzük magunkat, ezért mindent meg fogok tenni de ehhez TE is kellesz. TE leszel a középpontban és a programot úgy alakítjuk, hogy minden igényedet kielégítse. Csak olyat vállalok amit szeretek is, ezért garantálom, hogy mosollyal az arcodon fogsz tőlem távozni. Csak nehogy rossz ajtón próbálj majd bemenni miután tőlem elmentél. Minden értelemben... :D Szeretem az, igényes, kedves férfiakat. Szeretek csábítani és szeretem ha a férfi is igyekszik meghódítani. Számomra a motiváció maga a férfi, hiszen mindenki más és egyedi. Az én kulcskészletem pedig az összes férfi dárdájának zárszerkezetét nyitja. Vagy így, vagy úgy, de úgyis kihegyezem, majd hatástalanítom. Szeretem és tetszik a fegyverszakértői szerep, amit most ebben a világban fogok kipróbálni. Pici, állítólag (vagy állító láb?) lábfejeim, formás lábujjaim vannak, amit mindig szerettek a pasijaim. Ezért van tapasztalatom a láberotikában. Gyere, ha Te is megfognád, és nyalogatnád a lábaimat, vagy ha szeretnéd, hogy az őrületbe kergesselek velük... Néhány plusz információ: Nagyon fontos számomra a diszkréció és az ápoltság. Kérlek te is törekedj a csendre és a diszkrécióra, hisz ez mindkettőnknek érdeke. A szomszédaimra ugyanúgy nem tartozik, hogy miért és kihez jöttél, mint a rosszakaróidra, vagy a párodra :)) Egy nagyon szép újépítésű lakásban fogadlak a Corvin sétányon. Mivel én is igényes vagyok és a lakás is az, kérlek TE is figyelj oda, hogy ápoltan érkezz és az itt tartózkodásod alatt is ügyelj saját magad és környezeted tisztaságára is. Mindent biztosítok, hogy megfelelően tudj tisztálkodni a program előtt és után is. Számos tusfürdő, dezodor, szájvíz, és egyebek állnak rendelkezésedre. Ha van rá mód tisztelj meg azzal, hogy pontosan érkezel, vagy jelezd felém, ha tudod, hogy késni fogsz. Ilyen esetben számolj vele, hogy a lefoglalt idődből fogsz késni. Sajnos a korábbi negatív tapasztalataim miatt roma származású urakat NEM áll módomban fogadni. Kérlek számkijelzéssel hívj, mert ha rejtett számról hívsz, akkor azért, hogy tiszteletben tartsam a titkodat, nem veszem fel a telefont. :D Ha még itt vagy, és tetszett amiket olvastál, akkor rövidesen megkaphatod egy érzéki lány teljes figyelmét és érintései áradatát. Várom, hogy hívj. Puszi ahova szeretnéd... ;)
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
ha megkérsz
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
igen
Leszbi show
ha megkérsz
Mélytorok
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Arcra élvezés és lenyelés szimpátia alapján extrában kérhető
Elfogadott (4 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
Bobojsza beszámolója
2024-09-09 21:47:16
szép arcú, barátnő feeling, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: WhatsAppon egyeztettem vele időpontot.

Lakás: Kultúrált a lakás. Budapest VIII. kerületében található, ezen belül a Corvin negyedben. A lakás érdekessége, hogy több lány is végzi a munkáját. A másik kettő szoba olyan, hogy függönnyel van elválasztva az előszobától.

Fürdőszobában tisztaság.

A tetthelyen kényelmes tatami, klíma beszerelve, két nagy tükör, kellemes fények.

Külső: Szabina arányosan szép lány. Selymes a bőre. Hosszú haja van. Kedvenc tetrészek Szabinán az arca, karjai, kezei, és lábai.

Hozzáállás: Kedves, megértő, segítőkész. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Erotikus masszás volt, csuszka masszázzsal kiegészítve.

Én is masszíroztam őt a lábait, kezeit. Máshol is megmasszíroztam ahol jólesett neki. Szólt, hogy egyes helyeken csikis én ezt tiszteletben tartottam. Érdekesség, hogy amikor én masszíroztam őt, akkor férfi csuszka masszázst is adtam neki. Olyan része is volt a találkozónak, hogy Szabina és én fekvőpózban egymással szemben simogattuk és ölelgettük egymást.

Jó volt látni engem és Szabinát a tükörben. Szabina nagyon jó az erotikus masszázsban. Jól eltalálta a masszázs olajat. Aloe Vera tartalmú olaj volt.

Elégedettség és Ajánlás: Ide határozottan azt tudom írni, hogy elégedett voltam. Jól meglehetett beszélni Szabinával, hogy a masszázs (amikor ő csinálta nekemés amikor én csináltam neki) jó végeredménnyel végződjön.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
megamurva1 beszámolója
2024-08-20 12:12:39
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Vasárnap voltam nála, whatsappon egyeztettünk. Minden gyorsan ment, így 13:30-ra ott is voltam nála.

Lakás: A lakás nagyon rendben van. A Corvin sétányon helyezkedik el, így ha jártál már ott akkor tudod mire számíts.

Külső: A képek többnyire nem szokták vissza adni a valóságot, de úgy gondolom itt a valóság túl is szárnyalta. Imádtam a cicijét és a popsiját. Szerintem nagyon jó alakja van.

Hozzáállás: Nagyon meg voltam elégedve. Nagyon kedves volt végig, persze én is igyekeztem megadni a kellő tiszteletet. Többen is vannak a lakásban, de végig nagyon diszkrét volt. Hatalmas plusz pont jár ezért. Bár nem sokat beszélgettünk, de abból az jött le nekem, hogy nagyon értelmes és talpra esett lány.

Együttlét: Másfél órás lehetőségre mentem, amit úgy gondolom maximálisan ki is használtunk. A masszázs rész viszonylag rövid volt, de én nem bántam, mivel a franciája tényleg isteni. Nagyon ügyes. Nem szeretnék részletekbe belemenni, de senki nem fog benne csalódni ilyen téren.

Elégedettség és Ajánlás: Sajnos Angliában élek, de amint lehetőségem lesz, újra meglátogatom. Elsősorban olyanoknak ajánlanám akik tisztelik a nőket, és úgy is bánnak velük.



Szabina nagyon kedves, és nagyon ügyes abban amit csinál, nagyon vigyázzatok rá. 😊😊

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tomasking beszámolója
2024-08-03 16:45:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen sikerült elérni majd telefonon beszéltünk.

Lakás: Corvin sétányon lévő ujépitésü épület a lakás többszobás szalonnak kialakitva. én egy külön fürdöszobásban voltam . /hatalmas plusz/. szobában nagy francia ágy falakon nagy tükör igy mindenhol nézhetö a mozi közben. fördöben tusfürdö szájviz minden ami kell .

Külső: Képeken láthato hosszu fekete haju fiatal lány fogadott az ajtoban. kezdettöl beszédes és mosolygos . arca kifejezetten szép . agyon szép lány . és kedves mosolygos.

Hozzáállás: Új lány igy kicsit féltem mi lesz, de pozitiv csalodás volt. kedves beszédes és nagyon szép fiatal lány. És nagyon is jol csinálja amit csinál. 1 órát voltam vele

Együttlét: Szobába kisérés után fürdés majd mire visszatértem már várt rám . olajos masszázst kaptam (inkább simogatás jellegü, de semmi gondom nem volt vele) közben már bekente a ciciket és csuszkáni kezdett rajtam majd fordulás után csok csatát váltottunk mely igazi nyelves heves volt. majd lement a farkam hoz és rendkivül profi és bönyálas mélytorkos franciát kaptam amit probáltam 69- ben meghálálni neki. nem birtam tovább és elsültem. törölgetés és lenyugodás után masziroztam kicsit öt és közben rengeteget beszélgettünk. idöben végeztünk . gyors tusi. Franciája a legjobb amit eddig tapasztaltam.

Elégedettség és Ajánlás: Én mindenképpen megyek még. Ajánlom normális uraknak akik vigyáznak rá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Belzeboss beszámolója
2024-07-28 08:22:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon jelentkeztem be, könnyen ment, a recepciós talált megfelelő időpontot gyorsan.

Lakás: Corvin sétány végén egy új épület. Minőségi váltás az előző helyhez képest. Minimális berendezés ed a célnak abszolút megfelelő. A piros oldalas aktivitáshoz legtöbbször az ágyas szobát kapom, de most masszázsra érkeztem, így a tettehly az utolsó soba a lányok részére fenntartott pihenő előtt. L alakú folyosó a bejárattal szemben a francia ágyas budoár, majd jobbra fordula a folyosó bal oldalán két szoba a masszázsnak, és a jobb oldalon egy fürdő amin a két szoba osztozik.

A szoba, tatami (matrac) középen, két tükör a falon, szobainas, egy éjjeli asztalka, egy fotel, semmi extra, célnak megfelelő. Halk zene a telefonról (illetve a párosított bluetooth hangszóróból).

A fürdő egy kádas, egyszerű felszereltségű helység, sokféle tusfürdő, és szájvíz várja az urakat.

Külső: Szabina külseje szerintem a képeknek megfelelő, aprócska lány, formás nőies idomokkal, hosszú hajjal, telt ajkakkal, villogó, csábításra kész szemekkel, ringó csípővel. Az egész nő egy két lábom álló szexuális fegyvertár. És használja is... Kedvencem a szája... Ahogy beveszi a farkam és kivégzi.

Hozzáállás: Egy órás randit kértem, de utólag már bánom kissé, a következő látogatásom hosszabb lesz. Egy nagyon kedves, bár lassan oldódó lány, az is lehet csak csapongtak a gondolatai, meg hát nyilván nem lehet mindenki az első perctől szimpatikus, de úgy érzem végül megtaláltuk a közös hangot. Leste minden kívánságom.

Együttlét: Zuhany után vissza a szobába, ahol Szabina már megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, hogy az én stílusomhoz (naturalista) "öltözzön" :)

Mivel nem szerények a méreteim, így a törölköző eltávolítása után láthatóan csillogni kezdett a szeme, nekem pedig állni a bré, úgyhogy megkértem, hogy mi lenne ha térdelő helyzetbe kerülne. Értette a célzást, finoman vette az ajkai közé a makkot, körözgetett a nyelvével, masszírozta a gyolókat szépen, lágyan. Remek előjáték volt. Hagytam hadd tevékenykedjen amit élveztem is rendesen. Majd lassan megérintettem a vállát, karjai alá nyúltam, felhúztam álló helyzetbe, hogy a rakma a hasához nyomódott, majd érzéki csókot váltottunk,, mely végül kisebb csókcsatába fordult.

Végül elengedtük egymást és elhelyezkedtem a matracon az előbbi történésk miatt érthető módon már inkább a hátamon. Szabina finoman kezdte az olajos masszázst, a lábaimmal, majd fel a combomhoz, végül be a lábam közé, ismét élvezettel érintve a dákómat.

Huncut mosollyal jött egyre feljebb, cickóival izgatva a meredező farkam végén a makkot, miközben a felső testemet simogatta a kezével. Végül ismét a számban volt a nyelve, úgy vettem észre imád csókolózni, de kezei immár egészen határozottan kalandoztak a farkam felé. Megragadta, finonam tekerte, ügyes és technikás volt az biztos, hogy nem ma kezdte a férfiakkal való foglalkozást. Végül ismét elindult lefelé a szájával, kezével álló helyzetbe mozgatva a faszt, alatta a golyókat kezdte nyelvvel izgatni, miközben masszírozta teljes hosszában a rudat. Néha bevette a golyókat a szájába, finoman, érzékien, kicsit rászívva a zacsira, de éppen csak annyira, hogy ne fájjon. Őrületes mozi volt a tükörben, minden jól látszott, és ezt ő is tudta, nem egyszer találkozott a tekintetünk a tükrön keresztül.

Bőnyálas ténykedés volt, a gyolyók kezelése után a tövétól izgatva haladt végig a falloszon, egészen a makkig, amit a telt ajkak közé fogva, velem a szemkontaktust felvéve tövig tüntette el a farkam.

Bólógatni kezdett, ütemet és szívóerőt sűrűn váltogatva, héha kézzel is rásegítve a dolgokra olyan franciát mutatott, hogy azt tanítani kéne. Egészen sokáig bírtam a cuppogást és farok kényeztetést, de határozottan jó volt benne, így a vég elkerülhetetlenül közelített.

Remnek érzékkel érezte a kitörést, kicsit kivette a szájából de a makkot végig a bejárat közelében tartva hagyta, hogy telespricceljem a száját, majd élvezettel nyelte el az utódókat. Tanítani kéne az ilyen technikát. Tisztálkodás, zuhany, visszatérve levezető simogatás, beszélgetés. Megbeszéltük, hogy legközelebb én is kényeztetem őt egy kicsit, de mivel határozottan tetszett neki is a méretem így ma én voltam a főszereplő.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott, nagyon kedves fantasztikus nő, olyan mintha egy barátnőmhöz érkeztem volna. Mindenben összhangban voltunk, ez nagyon lendített az élményen. Visszatérek még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.