SzexpartnerSzandra+36 20 / 971-9361Budapest XIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Szandra vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIII. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 971-9361 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
55 kg
Mellbőségem
80 cm
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
44
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
266522x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Rövid, Vörös
Szem
Barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia. Én egy érett, tapasztalt nő vagyok, nyitott bármire. Ha kedveled a profi mélytorkos szopást szeretettel várlak! Szeretem a kellemes franciát, és részemről oké a kölcsönös kényesztetés is. Bármilyen kéréssel, kérdéssel fordulhatsz hozzám, bármit megteszek hogy jól érezd magad. Nálam a higénia és a diszkréció adott és elvárt.
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Együttfürdés
ha megkérsz
S/M
nem
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
nem
Harisnyában fogad
nem
Láberotika
nem
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
nem
Mélytorok
ha megkérsz
Kényszerfrancia
nem
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
nem
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
nem
Csúszka masszázs
nem
Sport masszázs
nem
Thai masszázs
nem
Erotikus masszázs
nem
Masszázs (klasszikus)
nem
Antistressz
nem
Klasszikus
nem
Sport
nem
Thai
nem
Erotikus
nem
Elfogadott (12 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
azigazitapsihapsi beszámolója
2024-03-14 10:08:34
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, kedvesen tájékoztatott, gyorsan egyeztettünk, minden flottul ment.

Lakás: Westendtől nem messze, tipikus újlipótvárosi körfolyiosós nagypolgári házban van a lakás. Parkolni elég nehéz, tehát ha autóval érkezik az ember, akkor inkább a Westend parkolóját javaslom. De van itt minden, busz, metró villamos is. Amit a lakásból láttam, az szépen felújított és tiszta volt. A tetthelyen franciaágy, van hely a ruháknak is. Fürdő okés, van tusfürdőválaszték és a törülköző is jó.

Külső: Hát, a kiírt kor erős túlzás, úgy 10-15 évet hozzá lehet adni. Viszont a teste az nagyon rendben van, azok a mellek mindent visznek, nagyon szépek és feszesek.

Hozzáállás: Példaértékű.

Együttlét: Lefeküdtem az ágyra, és elkezdett foglalkozni a velem egykorúval. És azt kell mondjam, a hölgy nemcsak tud, de szeret is franciázni. Pillanatok alatt kőkeményen mélytorokra vett. Nem akartam túl hamar elsülni, ezért helyet cseréltünk, és én kényeztettem. Puncija finom és szűk, lehet ujjazni is. Nyalásra jól reagált, és egy idő után nagyon úgy tűnt, hogy elélvezett. ismét ehlycsere következett, majd popsinyalással kombinált franciázásba fogott ismét. Éreztem, hogy közeleg a vég, és megfogtam a fejét, hogy lenntartsam a farkamat. Hatalmas adagot lőttem a szájába/torkába, egy cseppet sem láttam belőle.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemes társaság, páratlan technikával kombinálva. Ajánlott kategória.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Thommika beszámolója
2024-03-04 14:44:57
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, fél óra múlva találkoztunk is. Barátságos volt és korrektnek is tűnt már beszélgetés közben is.

Lakás: Szép tiszta lakás. Diszkrét, mással nem találkoztam

Külső: Igazi dögös vörös milf, isteni.. egyszerűen tökéletes cicikkel. Mindig is nagyon vonzottak a kicsit érettebb, pláne a vörös hölgyek így számomra nagyon kellemes meglepetés volt.

Hozzáállás: Teljesen barátságos, jót beszélgettünk is 2 menet között. És valóban élvezte is a dolgot

Együttlét: Mindenre nyitott, ami az adatlapján van, az minden úgy is történt. Az egyik ha nem a legnagyobb élményem volt vele. Szerintem kölcsönösen jól fel is húztuk egymást. Nagyon vonzó külsőleg is, és nagyon egy hullámhosszon voltunk szex közben is.

Elégedettség és Ajánlás: Csakis ajánlani tudom. Igazából a legjobb együttlét volt a legdögösebb nővel, akivel valaha voltam. Sajnos vidéki vagyok, de ha újra Pesten fogok járni, biztos hogy meglátogatom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zolee74 beszámolója
2024-02-25 18:49:15
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon...elég könnyen ment...kedvesen tájékoztatott,minden általam fel tett kérdésre. Szimpi volt már a telefonban is,ezért le is egyeztettünk egy találkát.

Lakás: A célnak megfelel,minden adott egy kellemes randevú eltöltésére! Parkolni közvetlenül a ház előtt is lehet,némi szerencsével. A fürdő is ok.jól felszerelt,a (ba)szóba is ok.nagy francia ággyal felszerelt.

Külső: A képek mondjuk fedik a valóságot, érett szexi nő jó cickókkal,és formás popóval! Az arckitakarástól se kell tartani. A ki irt kór némileg (kozmetikázott) szerintem...de melyik itt hirdető nő válalja a valódi korátő 10/1. szerintem! De ez nem vont le semmit az élményből amit nyújtott! Az hibátlan volt!

Hozzáállás: Erre aztán semmi panaszom nem lehet! Tényleg leste minden kivánságom,és mindent úgy csinált ahogy csak én szerettem volna! Nála első a vendég ,és arra törekszik minden mozdulatával cselekedetével,hogy maximálisan kielégitse a vendég igényeit!

Együttlét: Közös fürdéssel kezdtünk,és már ott sikerült egész jól egymásra hangolódni....majd a szobában folytattuk! Minden az én elképzeléseim szerint történt,finom mélytorkos franciával inditottunk,majd én is megkóstoltam a finom puncit,és a méretes melleivel is elvoltam egy darabig! Védőfelszerelés felhelyezése után missziben kezdtünk,majd kutyusba forditottam, nem volt ellenére,sőt itt már a hangja is megjött rendesen! Majd át kéredzkedtem a kerek és szűk popójába...némi sikositást követően gond nélkül szippantott magába! Nagyon élveztem a szűk popóját dugni,és a hangokból itélve Szandra is nagyon élvezte,és rá is mozgott becsületesen! A látvány és a szűk popó szoritása meg tette a várt hatást. Vég közeli állapotba kerültem,...gumi le és Szandra már fordult is meg hogy egy szuper franciával tegyen pontot az együttlétre! Hatalmasat élveztem a szájába,amit gond nélkül a pocakjába is küldött mosolyogva! De nem húzta el magát rögtön...a szájában hagyott lenyugódni,és az utolsó cseppet is kiszivta belőlem!!!! Remegett minden porcikám annyira jó volt ! Majd mikor tisztult a látásom,a fürdöbe vettem az irányt...öltözés és forró búcsú....

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom Szandrát akik ezt a korosztályt részesitik előnybe a sok huszon éves (legyünk gyorsan túl rajta) lányokkal szemben! Érett ,tapasztalt és szexi nő! Tudja hogy kell kifacsarni egy férfit,és ezt úgy teszi hogy te vagy az első,és a te kivánságod a fontos neki...nincs nyafogás,vagy lehúzás!!! Odateszi magát becsületesen! Szerintem én még vissza fogok térni hozzá!!! Köszönöm hogy megismerhettelek,és mivel a nevem mellé nem kerűl ( N ) betű ,igy még fogunk találkozni! (Szombat reggel).... Csók Z.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
adamo13 beszámolója
2024-01-12 15:09:42
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, nem sokkal később tudott is fogadni.

Lakás: Lakás célnak tökéletesen megfelel, fürdő is tiszta, rendezett.

Külső: Csinos, vörös hajú milf, a képeknek megfelelően. Kedvenc testrészem egyelőre a szája...

Hozzáállás: Nagyon kedves volt. Csak egy SOS-re ugrottam fel - idő hiányában - de vetkőzés és tisztálkodás alatt végig beszélgettünk.

Együttlét: A szobába érve Szandra leült az ágyra, én szembe álltam vele. Azt kell mondjam, hogy a hölgy valóban szeret és tud is szopni. Mikor éreztem, hogy közeledik a vég, szóltam neki és az előre megbeszéltek szerint kinyitotta a száját és kinyújtotta a nyelvét. Néhány rántás után kiadós adagot lőttem a nyelvére és az arcára. Ezután újra bekapta és az utolsó cseppig kiszívta. Az arcáról az ujjával a szájába terelte az utódaimat és az egészet lenyelte. Nem finnyás hölgy, szereti a spermát.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedetten és kielégülve távoztam. Szandra valóban mindent megtett, hogy jól érezzem magam. Hosszabb időre is tervezem meglátogatni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jani70 beszámolója
2023-12-31 20:53:54
barátnő feeling, isteni francia
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csa86 beszámolója
2023-11-12 12:25:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, nekem mindig egyből felvette. Ha tele volt a napja akkor is szorított kettőnkre időt.

Lakás: Jó háromnegyed évet sűrű és rendszeres vendége voltam. Akkoriban még a Nap utcában rendelt.Rendezett diszkrét kis apartman volt. Parkolás szerintem hagyjuk. BKK-val mentem rendszeresen.

Külső: Lover kolléga költőien leírta, ehhez nincs mit hozzáfűzni.

Számomra külön szexi volt, hogy egy évben születtünk. Így minden randi egy szexbe durvult osztálytali hangulatát idézte.

A külsejéhez tartozik, hogy rendszeresen ebéd körül mentem, hogy kiszakítsam a négy fal rabságából, és a közeli Plázába vittem mindig ebédelni.

Nagyon csinos, szemrevaló mature hölgyike, szerettem vele az emberek előtt mutatkozni. Presztízs emelő élmény volt.

Hozzáállás: Belülről fakadó őszinte kedvesség áradt mindíg lényéből, ha fáradt volt akkor is. Kezdeményező ha kellett, de észrevétlen követett, és idomult az összes szeretkezésünkhöz. Mindíg egy órát voltam nála.

Együttlét: Mindent, és mindenben szuper partner. Ennyi legyen elég.

Mindenki visszajáró aki egyszer ott járt..

Elégedettség és Ajánlás: Egy véletlen hozta, hogy találkoztunk. Ráböktem egy fáradt munka utáni nap, ha felveszi a kagylót meglátogatom. Nagy meglepetés volt, mert a képei semmit nem adnak vissza a természetes szépségéből.

Hosszú ideig kedvencem volt, sokat jártam hozzá.

Szeptember közepén egy barátommal nyárbúcsúztatót rendeztünk Délegyházán.

Meghívtuk Szandrát, mert a barátom is imádta őt. Igent mondott, minden le volt szervezve.

Másnap a barátom jött kocsival a megbeszélt találkára.

Szandra köddé vált. Nem vette fel egyikünk telefonját sem.

A hely ahol lakott, ott is letagadta magát.

Szerintem valami férfi van a dologban, ezt mondta a barátom is .. Nem jelzett vissza barátomnak se, hogy mi volt a gond.

Így én már nem járok Szandrához.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rolekx beszámolója
2023-10-08 03:32:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen sikerült vele felvenni a kapcsolatot, egyeztetünk időpontot is egy óra múlva nála voltam.

Lakás: Célnak megfelelő tiszta is rendezett volt.

Fürdőszoba ugyan úgy tiszta is rendezett volt, volt több fajta tusfürdő meg tiszta törölköző.

Külső: Képeknek teljesen megfelelő.

Érett is vonzó nő.

Puncija is a melle volt.

Hozzáállás: Nagyon kedves is kezdeményező volt, egy órát töltöttünk el együtt.

Együttlét: Natúr franciaval köztünk még végül az első menet a szájban végződött

A második alkalommal én kényeztetem amit hanggal is jelzett vissza.

Is a második befejezés a popsiban végződött.

Elégedettség és Ajánlás: Én jól éreztem magam vele

Mindenkinek ajánlom.

Ha lesz rá mód akkor a popó sexet meg ismételten.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lover1 beszámolója
2023-08-24 14:52:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel gyors és mindig előző napon bejelentkezek.

Lakás: Nagyon rendezett új kis garzon lakás a belvárosban ami maximálisan felszerelt és modern. A parkolás napközben kissé nehéz, de eddig nekem mindig szerencsém volt.

Külső: Igazi Rubens-i szépség amilyet a festővásznakon álmodott meg egykor a festőművész.(Sir Peter Paul Rubens flamand festőművész,) Mosolygós nagyon kedves arcú számomra tökéletes alkatú hölgy. Kedvenceim voltak a keblei és a "pillangó" szárnyú kisajkak.

Hozzáállás: Nagyon kedvesen fogadott és folyamatosan beszélgettünk amíg vetkőztem és tusoltam. Nagyon jól és mindenről el tudtunk beszélgetni és sok közös dolog van bennünk ami a szimpátiát, vonzalmat növelte.Sajnos csak fél órát tudok megengedni magamnak, de karjaiban órákat tudnék eltölteni.

Együttlét: Tusolás után ölelkezés egymás testének kézzel való felderítése, a keblek csókolgatása felváltva csókokkal, majd kértem tárja fel előttem a kelyhét melyet buzgón kényeztettem ajkaimmal. Kértem folytassuk 69 ben amit szívélyesen meg is tett. Olyan jól csinálta és kicsi kukim tövig bevette, hogy nem bírtam tovább és az azonnali elmenetel előtt gyorsan kértem egy beöltöztetést ami gyorsan és profin bonyolódott, ami után meglovagolt. A technikáját alig bírtam elsülés nélkül elviselni és kértem hagy folytassam szemből amiből pár lökés lett csak és sajnos elsültem, mert olyan jó volt és annyira gerjedtem rá, na meg nagyon ki voltam éhezve. Sebaj, majd legközelebb mást is kipróbálunk. Nagyon segítőkészen segített a rendbetételembe és folyamatosan beszélgettünk. Nagyon jó beszélgető partner szeretném őt megismerni.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam Szandrával és ugyan nem először voltam nála, de nem is utoljára, ha fogad a jövőben is. Csakis kizárólag maximálisan ápolt és figyelmes, úriembereknek ajánlom ezt a kedves és odaadó hölgyet.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gabo100 beszámolója
2023-07-20 17:28:17
barátnő feeling, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Kora hajnali órán kerestem telefonon. Álmoy volt a hangja, gondolom én ébresztettem. Ennek ellenére kedvesen tájékoztatott és egy órával később már fogadott is.

Lakás: Belvárosi régi bérház, földszinti picike lakás. Teljesen rendben. A zuhany rózsa hiányzott, praktikusabb lett volna azzal tusolni.

Külső: Szerintem a korát picit szépíti. De csinos, erősen szolizott bőrű csaj. A mellei tényleg nagyon jók, szép a puncija is.

Hozzáállás: Fél órát kértem. Kedves, figyel a vendégre. Én kezdeményeztem, irányítottam, amit készségesen vett.

Együttlét: Tusolás után állva kezdtünk csókolózni. Közben markolásztam a ciciket, a fenekét, szoptam a bimbóit. Közben a farkamat kézzel folyamatosan verte. Az ágyra feküdve ugyan ez a műsor folytatódott.

Egy idő után kértem, hogy nyelvvel kényeztesse a golyóimat, amit ügyesen bő nyállal csinált. Ez után lejebb irányítottam és egy kis popsi nyalást is kaptam tőle. Ezután odadóan szopott. Nem tudta teljesen eltüntetni a szájában a farkam, de törekedett rá. Ezután én nyaltam, ujjaztam a punciját. A hangok szerint élvezte (vagy jó színésznő) de bánatomra nem igazán nedvesedett. A végjáték ismét francia és mellszex volt. Az arcára élveztem, nyalta a farkam amíg lenyugodtam.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében egy kedves, odaadó hölgy, akit jó szívvel tudok ajánlani.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20230927_7562 beszámolója
2023-07-13 15:22:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Írtam neki viberen, hamar válaszolt és simán megegyeztünk

Lakás: Nagyobb tiszta szoba erre a célra

Külső: Nagyon tetszett a szép ápolt, nagy mellei, nagy mellbimbókkal

Hozzáállás: Amint megjöttem levetkőztünk és elkezdte azt csinálni amit mondtam hogy tetszik.Egy órát voltam nála,megállás nélkül aktív volt.

Együttlét: A kakasszívás csak akkor működik fenomenálisan, ha egy férfi ilyen szopásra vágyik. Te vagy a legjobb a kakasszívásban, erre visszajövök

Elégedettség és Ajánlás: Ha szeretsz megelégedni a szopással, menj el hozzá, nem fogsz rosszul járni

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DanD32 beszámolója
2023-05-28 07:05:40
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, minden információt azonnal megkaptam.

Lakás: A helyszín tökéletes és tisztaság van

Külső: Kedvenc testrészem a baromi jó melle és a szája :)

Hozzáállás: Tökéletes hozzáállás, semmivel nem húzta az időt, azonnal vetkőzni kezdett, együtt zuhanyozni mentünk.

Együttlét: Együtt mentünk zuhanyozni, egy két perc simogatás után rögtön tudta mire vágyok, letérdelt és elkezdte szopni a farkam. Nagyon ügyes, tövig be kapta gond nélkül, nagyon tudta mire vágyom. Kb 10 perc után javasoltam, menjünk be és folytassuk ott. Az ágyra feküdtem ő a lábam közé feküdt és folytatta a szopást, látszott rajta, hogy szeret szopni, a herémet és a popsimat is nyalta, én közben a melleivel foglalkoztam. A szájába élveztem illetve kicsi jutott az arcára is, nem volt finnyás, szereti a spermát. Pihenés képpen beszélgettünk, jó beszélgető partner. Második kör is az isteni szopással indult, aztán én következtem. Nagyon nedves volt a tökéletesen borotvált puncija, eddig egy nőnél tapasztaltam ilyet, hogy a szopástól így nedvesedjen a puncija, jól esett. El kezdem nyalni a nedves puncit, nagyon finom volt, a ténykedésem végül sikerrel zárult és én is örömet okoztam neki, legalábbis remélem.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlom a hölgyet, azoknak akik egy csinos, tapasztalt, odaadó milf szex partnerre vágynak. Én még biztosan megyek hozzá, szex most nem volt, legközelebb szerintem tovább maradok és akkor a szexre helyezzük a hangsúlyt! Mindent köszönök, szuper volt az együtt töltött idő, remélem te is élfezted.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bonze beszámolója
2023-02-02 23:38:43
barátnő feeling, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, készségesen megadta a szükséges információkat

Lakás: Átlagos lakás, a kerületnek megfelelő. Zuhanyzó, törölköző célnak megfelelő

Külső: Érett, dús idomokkal megáldott hölgy. Nekem bejött

Hozzáállás: Ebben nem lehet panasz. Figyelmes, a vendéget valóban kényezteti. Mintha lenne egy milf barátnőd.

Együttlét: Konkrétan végigcsemegéztem a lehetőséget. Amit csak lehetett kipróbáltam. Popsi, a francia kiemelkedő. Az együttlétek alatt átadja magát

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlott kategória. Jól éreztem magam vele

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.