SzexpartnerMia_V_I_P_+36 30 / 722-6259Budapest XI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Mia_V_I_P_ vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XI. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 722-6259 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
22
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
528561x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
igen
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Barna
Alkatom
Sportos
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziasztok Kedveseim ! Egy felejthetetlen erotikus élményre várlak Téged teljes diszkrécióval. Bízhatsz benne, hogy tőlem nem fogsz elmenni csalódottan. ;) Legjobban kényeztetni szeretek de azt is szeretem ha viszonozzák nekem az erotika nyújtotta örömöket. A kedvenc részem a francia na meg persze a mélytorkos francia ahogy előtted térdelek és közben még néha fel is nézek rád élvezettel teli tekintettel ;) Gyere próbáld ki te is velem ezt az élményt! ;) ?Mindent megfogok tenni azért hogy tőlem felszabadultan és kielégülten menj el. Hidd el szárazon és csalódottan nem fogsz. Nyitott vagyok új dolgokra is ,és szeretem a maximumot nyújtani az együttlétek alatt. Kedves, odaadó, fiatal lány vagyok, baba arcú,selymes bőrű akinek az átlagnál sokkal több szexre van szüksége.. és a kis puncimnak is.;) Egy igazi ,kéj barlangban' várlak ahol tükrökből nézheted végig az egészet az elejétől a végéig. SMS-re nem válaszolok! Üzenetben CSAK Viber, whatsapp vagy imassage-re vagyok hajlandó reagálni. De a hívást jobban preferálom és előbb is veszem észre Én az a barátnő lehetek neked ,aki felfrissít, az erotikájával, a huncut mosolyával és kívánós tekintetével elcsábít. A kedves természetével pedig megnyugtat. Udvariasság és előzékenység a természetemből fakad,remélem ezt értékeled és tőled is erre számíthatok. Ha igen, hálám nem marad el.. de ha a vad szexbomba helyett inkább egy ,jó kislányra' vágynál azt is megtalálod bennem ha egy olyan barátnőt keresel aki egy igazi NIMFOMÁN. Viszont az igazi pornó feelinget keresed akkor vagy a legtökéletesebb helyen nálam ;) gyere nézz meg és élvezkedj, jussunk el együtt a csúcsra és legyél te a fő szereplő ebben a filmben! Nálam a bejelentkezés úgy működik hogy felhívsz és időpontot egyeztetsz velem, nekem nagyon fontos a másik oldalon milyen hangot hallok és milyen kisugárzással van rám. Remélem nagy nyomást gyakorolsz rám és ki próbálod velem az összes szexpozíciót! Ajánlom ne maradj le rólam ;) A francia imádóról.
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
nem
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Együttfürdés
igen
S/M
ha megkérsz
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
ha megkérsz
Mélytorok
ha megkérsz
Gonzó
ha megkérsz
Enyhe domina
ha megkérsz
Fétis
ha megkérsz
Fenekelés
ha megkérsz
Taposás
ha megkérsz
Pisiszex
ha megkérsz
Szerepjátékok
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (7 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Bobboy4 beszámolója
2024-04-19 22:40:35
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Az első alkalommal is könnyen el lehetett érni telefonon, ha éppen nem tudta felvenni akkor visszahívott.

Nagyon kedves, jó kommunikáció készséggel rendelkezik, aranyos hang. A többi alkalom is könnyedén ment.

Lakás: Új építésű társasház, tiszta rendezett lakás és környezet. A lakásban minden makulátlan tiszta és rendezett, nem volt kivetni való semmiben, látszik igényes lány aki szereti a rendet és tisztaságot. Az agy célnak megfelelő, kényelmes francia ágy. Parkolás könnyen megoldható.

Külső: Sokkal jobb mint a képeken és mint amire számítottam. Szemei igézőek csábítóak, szinte már a nézésével megvadít bárkit. Vékonyabb mint a képeken, de nem rossz értelemben, tökéletes homokóra alak, formás mellek, lapos has, kerek fenék, rajzolni se lehetett volna jobbat. A mosolya a szemével párosítva megbabonázza az embert.

Hozzáállás: Mérhetetlen kedves figyelmes, egyből üdítővel és csokival kínált minden alkalommal. Rendkívül segítőkész, mosolygós, cserfes lány. Aki nem mellesleg valójában látszik, hogy szereti amit csinál ugyanis foglalkozik a vendégek lelkével is. 100% ban kezdeményező, de erre majd az együttlét részben kifejtem. Az első alkalommal 1 órát töltöttem nála ismerkedés képpen azóta, ha én megyek hozzá akkor 2 órát, ha pedig ő jön hozzám akkor 3 órát töltünk együtt.

Együttlét: Kis beszélgetés majd Mia megmutatta a fürdőt gyors tusi ő addig kinn várt az előszobába. Ahogy vissza értünk ezt követően a szobába mint egy ,démon" azonnal elejét vette a dolgoknak. Letérdelt elém és már szinte azonnal szájába vette a cerkát, tökéletes francia és mélytorok. Többször nézett közbe a szemembe néha meg a nyelvét nyújtva kézimunkára váltott. Mikor érezte hogy közel járok mosolyogva felállt és az ágyra dobta magát kutyapózba, hát majdnem szívrohamot kaptam a látványtól. Én se voltam hálátlan kölcsönös franciába kezdtünk amit nagyon élvezett a nyögéseiből ítélve majd mikor ő is közel járt megkérdezte húzzunk e gumit. Mondtam igen majd gondolkodás nélkül lovaglásba kezdett valami eszméletlen módon. Kicsit hátra támaszkodva ült bele én is tudtam izgatni amitől mindketten be indultunk. Gyors póz csere kutyába folytattuk a tükörbe végig néztem kedvesem élvezetes arcát közben a szemkontaktust tartotta a tükörben néha hatra nézve igazi pornós hangulat. Ahogy elelvezett szinte azonnal én is a látványtól. A többi randi pedig mindig jobb és jobb volt.

Elégedettség és Ajánlás: Szinte bármit és bármennyit megér vele akár csak egy tali is. Én vissza járó vendége lettem vagy nála vagy nálam. Azóta mióta elösször voltam nála más lány keresése eszembe sem jutott. Látszik hogy szereti amit csinál és a korához képest (valóban 22 éves ahogy az adatlapon szerepel) megszégyenítő profizmussal rendelkezik szexben és emberileg is. Ő egy igazi angyal bőrbe bújt démon aki úgy elveszi az ember eszét mintha valami bűbáj hatása alatt lenne és csak gondolni se tud másra. Uraim ne gondolkodjatok ha egy igazi vad szeretőt akartok és olyan vadító nőt aki egy jó szex után foglalkozik a lelketekkel és marasztal mintsem egyből ki rak akkor Mia lesz az. Mia remélem hamarosan újra látjuk egymást ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
sziusA beszámolója
2024-04-17 23:27:44
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült gyorsan egyeztetni, elsőre vette fel nekem, aznap pár órával később már nála is voltam.

Lakás: Kényelmes, és a célnak is tökéletes. Fürdő mindennel fel van szerelve amire szükség van. A parkolás nagyon egyszerű a környéken.

Külső: Megvallom, teljesen az én 'típusom', így eleinte zavarban is voltam. Gyönyörű szemek, formás test és hosszú haja gyönyörű képet alkot.

Hozzáállás: Nagyon egyszerű volt vele kommunikálni, kedves és aranyos is mellette és nagyon házigazda. Többször is kínált csokival, üdítővel.

Együttlét: Ezt nem fogom részletezni, de aki megtapasztalja, akkor az tudja, hogy milyen a nézése, egyszerűen ellenálhatatlan.

Elégedettség és Ajánlás: Már párszor voltam nála, még megyek hozzá biztosan. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

10/10 😁

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
huMpTy beszámolója
2024-02-10 01:36:06
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kérésemre egy másik hirdető szervezte be hármas randiba.

Lakás: A fürdőszobában zuhanykabin, benne minden szükséges készleten. Hálóban jó nagy ágy, amellett pedig egy hosszú tükör segít, hogy a teljes látóteret valami szexi töltse ki.

Külső: Szívdöglesztő szépség. Szép szemének egyetlen pillantásával felcsigázott, aztán megfordult és felejthetetlen fenekével ejtett rabul.

Hozzáállás: Az óra leforgása alatt lelkesen hozta a horny barátnő és az ádáz vadmacska figuráját felváltva. Mellette nem lehet unatkozni.

Együttlét: Először arra kértem, hogy a barátnőjével játsszon. Nem a leghitelesebb leszbik, de azt jól tudták, mivel izgassanak fel. Aztán mellém feküdt az ágyon, ahol először finoman majd erősen járt el a kezünk végig egymás testén. Vadítóan nyög ha jól bánnak vele, de kérésre nagyon oda tud csapni.

Elégedettség és Ajánlás: Mia sokoldalú tehetség, aki felülmúlta az elképzeléseimet.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lali68 beszámolója
2023-12-29 22:24:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk reggel,este találkoztunk,randi előtt egy órával még hívtam.

Lakás: A lakás a célnak megfelel,rend és tisztaság mindenhol.A fürdőben van minden amire szükséged lehet.A szobában jó nagy ágy van,körbe tükrökkel.

Külső: Mia szép lány.Kacér a tekintete,hamvas a bőre,szép nagy markolni való a feneke,kellemesen puha tapintású a melle.Szóval nagyon kívánatos a leányzó!

Hozzáállás: Amikor beléptem egy pajzán tekintetű fiatal lány fogadott,a randi során kiderült,hogy nem csak a tekintete pajzán.Szívesen fogadta a közeledésemet,végig készséges és odaadó volt.

Együttlét: Amikor a fürdőből kijöttem Mia egy szexi fehérneműben várt,magamhoz húztam,kihámoztam belőle és simogatni kezdtem a fiatal kívánatos testét.A melleit szopogattam és a fenekét markolásztam,majd előre nyúltam és a punciját simogattam. Ő rögtön a nemi szervemet vette kezelésbe,elkapta és jó szorosan megmarkolta,kemény is lett gyorsan.A tükör előtt letérdelt elém ,a szájába vette a meredező hímtagomat és már szopta is.Először a makkomat nyalogatta majd végighúzta a nyelvét az oldalán,aztán bekapta,egyre mélyebben voltam Benne,a végén eltüntette az egészet.Aztán a zacskómat nyalogatta,majd a golyóimat is bekapta.Jól leszopott és végig a szemembe nézett ez a kis " perverz" nőszemély.Feltérdelt az ágyra és a hátsóját kínálta fel.Nekem sem kellett több,mögé térdeltem és bőszen nyalni kezdtem a tini punciját.Kinyaltam rendesen a szép pináját,meg is ujjaztam és ha már ott voltam a popsiját sem hagytam szárazon.A hátára fordítottam,elém tárult a vaginája és jóízűen nyaltam tovább.Igen kéjesen nyögdécselt a drágám meg is remegett párszor,biztos elélvezett.Először szemből tettem a magamévá,felhúzta a lábát és könnyedén becsusszantam a kitágult nemi szervébe.Finoman kezdtem majd mikor bejáratódott egyre hevesebben adtam Neki és jó nagy lökésekkel mozogtam Benne.Nem kíméltem a fiatal szeretőmet,de Ő bírta a gyűrődést még biztatott is"dugj meg jól" mondta folyvást.Néztem az arcát,kéjesen mosolygott aztán a hangja is megjött,apró remegés és elélvezett.Feltérdelt az ágy szélére,Én mögé álltam és dugtam tovább.Simogattam a szép fenekét,rá is paskoltam időnként és csak toltam Bele.Megfogtam a kezét kimentünk a nappaliba,megtámaszkodott a konyhapulton és hátulról betettem Neki.Dugtam rendületlenül Ő meg csak nyögött alattam.A derekánál fogva feltettem a pultra és szemből folytattuk a közösülést.Jó szűk puncija van,öröm volt Benne lenni,közben néztem ,hogy jár Benne a szerszámom.A nyakát csókolgattam meg a mellét és jól meg is tapogattam őket.Letérdelt elém és ismét a szájába adtam a péniszemet had játszon vele.Miácska el is játszadozott szépen.Így élveztem el.A cickóira spicceltem a spermámat de pár csepp az arcára is jutott belőle.Mia nem vette zokon,megtörölgette Magát,és Engem is letisztogatott.Meztelenül kísért az ajtóig,itt még jól megölelgettem,a fenekét is megsimogattam,két puszi és eljöttem.

Elégedettség és Ajánlás: Jól esett a testemnek ez a fiatal lány.Mia ügyes volt mindenben,amit kértem Tőle teljesítette.Csodálatos teremtés,bájos és érzéki bár most a bujaság dominált.Jó volt Veled lenni Mia! Csók!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Szilárd69 beszámolója
2023-08-23 23:32:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Kezdetben igen gyorsan ment villogott az oldalon a "Most hívhatod, telefonnál van, felveszi." felírat és tényleg kettőt sem csörrent szerintem és Mia bájos hangja megszólalt!

Fél 3-ra kértem volna időpontot amiből kérésére 3 lett, majd amikor a környékre értem és felhívtam a pontos címért 4-re módosult ( engem nem zavart elütöttem azt az egy órát a környéken)

Lakás: MOL Limoval érkeztem a "hadi út" útjára (hogy ne izzadságtól átázottan jelenjek meg a 30 x fokban és ne olvadjon el az ajándék csoki : P)

Parkolásnál szerintem szerencsém volt hogy egyből a cím előtt...bár kitudja annyira gyakran nem járok arra

Külső: Egy fekete szettben fogadott, már szerintem ez is jó hatást gyakorolt rám

Arcának kitakarása miatt nem kell félni, szerintem sokaknak zavarba ejtően csinos kedves mosolyával és csillogó szemeivel.

Bár nekem tagadhatatlanul a popsi volt a kedvenc ❤️

Hozzáállás: Szuper kedves és minden kérésem teljesítette

Együttlét: Megpróbálom leírni az aktust is, bár nem rég volt én még mindig a lila köde hatása alatt vagyok 😵‍💫

Zuhanyzás és szájöblítés után visszatérve a szobába leraktam a törölközőt és az alsóm a székre, majd drága kis partneremmel egymással szemben állva kezdtünk ismerkedni.

Simogattam majd puszilgattam finom kis testét ahol értem, kicsit később a melleit és a fenekét markolásztam. Eközben Mia száját kis sóhajok és "ümm"-ögések hagyták el ( nem tudom hogy mennyire volt az Ő élvezetének is a jele de számomra elég izgató volt). Valamint természetesen kedveském sem tétlenkedett kezével kezdte hadrendbe állítani a szerszámom. Előjátékunk közben meg is fordult előttem párszor, így hátulról előre nyúlva is tudtam fogdosni melleit mely elég jó élmény volt.Illetve gyönyörködhetem fenekében is.



Mindezek után elkezdtem kicsomagolni a fehérneműjéből, melyet én szintén élveztem, hogy megtehetem annak ellenére is hogy a melltartója kis kapcsát nehezen találtam meg és oldottam ki.Ezen folyamat közben is sűrűn vándoroltak kezeim a popsija felé, melyet Mia is észrevehetett ugyanis nekem hátat fordítva a kezét a szobában lévő komódra helyezve felém tolta.Vadító látvány volt. Ezen időpont körül van is nálam a történetben egy-két kis képszakadás... Nem tudom hogy mikor ültem le az ágy szélére és kezdtem onnan markolászni a fenekét,de abban biztos vagyok hogy szóban kifejeztem hogy mennyire teszik illetve erre válaszul elhangzott felém édes csilingelő hangon a randi során másodszor hogy "De cuki vagy" ( Az elsőt az illetmény mellé adott kis Lindt csoki miatt kaptam)



Ezután szintén nem biztosan emlékszem rá de szerintem én húztam magamra és az ágyra Miát. Mely után testével simogat az enyémet. Utána valahogy az én testem mellé merőlegesen helyezkedett el, ahol az ő szája és az én farkam volt a metszéspont 🤤

Olyan isteni franciába kezdet hogy az csak na! Eközben én természetesen erogénebb zónái simogatásába kezdtem újra, de nem bírtam sokáig ennyivel beérni.

Így hát kértem hogy had nyalhassam én is a punciját! Kérésemnek készségesen eleget tett és felém helyezte magát. Uhhh ismét egy olyan látvány....hevesen el is kezdtem nyalogatni csókolgatni nagy szeméremajkait...idővel kicsit túl hevesen is próbálkoztam amiért ismét elnézést kérek Mia.



Folytatáshoz kértem a gumit, amit hozott is és egy fél pillanat alatt felhelyezett egy kis síkosítással rajta és a puncusán illetve elhangzott a kérdés hogy szeretném! Kértem hogy lovagoljon meg. Majd szépen magába helyezte a péniszem és elkezdett fel-le mozogni rajta. Kis idő után éreztem bajban vagyok vagy túl vastag az óvszer anyaga vagy széltében túl szűk, mert nem éreztem fele annyira se stimulálónak mint amikor franciázott ...ki is csúsztam 1-2 alkalommal a punciból addig jó merevségem elvesztve. (Sajnos fordult már ilyen elő velem 1-2 alkalommal abból újjá éleszthetetlen lelankadás lett) Ezt azért írom le mert ebből látszik a továbbiakban Mia profizmusa. A második kicsúszás után kézimunkázott egy kicsit és amit visszarakta technikát váltott, a fel-le mozgásából előre-hátra lett. E közben mellei előre hátra ringása is izgató volt. Kitekintettem egy kicsit a tükörre majd vissza megragadtam drága partnerem általam imádott farpofiait és így magamra húzva próbáltam becsatlakozni az addigra már keményebb helyzetbe. Továbbiakban is a lovaglást folytattuk ami számomra csodálatos volt. A végén én is toltam Mia punciába egyre gyorsabban részemről erősebb levegő vételekkel melyet az Ő hangerejének növekedése is követett testük egymáshoz csattogásával. Gondolom mondanom se kell ez nálam olaj volt a tűzre és egy jó nagyot durrantottam a védőruházatba. A fergeteges vágtát követően Mia hagyott egy kicsit lenyugodni csak kicsit később állt fel és helyezett mellém papír törlőt a tisztálkodáshoz.



Az akció kb fél órája után ami számomra elég volt beszélgettünk egy kicsit. Többször csokival kínált mire én humorizálni próbálva csak annyit feleltem kb. "Most magas vérnyomás mellé nem kell még magas vércukor is meg elég édes voltál te is" melyet Mia tündéri kedvességgel meg kuncogott. Kértem még tőle egy pohár vizet, majd zuhany melyet kedves partnerem körül nézése előzött meg. Aztán öltözés és két puszi után elkóvályogtam, maradandó élménnyel 🙂

Elégedettség és Ajánlás: Megpróbáltam leírni, az élményt de igából leírhatatlanul király volt!

Ezt szerintem át kell élni Miával hogy megértsd!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bigi Boy beszámolója
2023-08-14 22:32:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Miával egyből sikerült beszélnem, amikor hívtam, és kedvesen elmagyarázta a lehetőségeket, amelyek nekem tökéletesen megfeleltek, így egy nem túl kései időpontban meg is egyeztünk. A hanghordozása különösen tetszett, és még az is, hogy érzésem szerint nem túl régen lehet a pályán, de ez már csak szemtelenül fiatal korából is fakad. :)

Lakás: A lakás minden tekintetben megfelel a legkényesebb ízlésnek is: közel van a villamosmegálló, van hely parkolni, a kégli könnyen és diszkréten megközelíthető a házon belül is, jó beosztású, nem találkozol más férfitársaddal, és a fürdőszoba, amiben egy fürdőkabin van, kitűnően felszerelt, van sokféle tusfürdő, szépek és tiszták a törülközők és még a szájvízre is odafigyelnek. A szobában van hely lepakolni a ruhákat egy székre, és az ágy is megfelelően tágas. A nagy hőséget légkondi enyhíti.

Külső: Nekem Mia elsőre bejött, pont ilyennek képzeltem el a képei és a beszélgetésünk alapján: kedves, közvetlen, jól oldja az esetleges izgalmakat és kellően odaadó. Mindig odanyúl, ahová kell, és ettől az emberfia nagyon hamar beindul. :) Az arc nekem nagyon fontos, és mondhatom, hogy szavam nem lehet, igencsak elvarázsolt. A popsija amolyan brazilos, bármelyik riói karneválon elvihenté a pálmát, klassz volt markolászni és simogatni egyaránt, és azon vettem magam észre, hogy állandóan oda téved vissza a kezem. A mellei szintúgy pompásak, szépen illettek nemcsak a kezembe, hanem a számba is. Minden porcikája elég hamar a kedvencemmé vált.

Hozzáállás: Egy óra hosszára neveztem be, és rendesen ki is töltöttük, nem vagyok benne biztos, hogy nem léptük át az időlimitet, mert annyira elvarázsolt. Kedves előzékenységgel kiszolgálta minden kívánságomat, amit kértem, teljesítette, úgy láttam, ebben is örömét leli, tehát igaz, amit az adatlapján ír, hogy nimfomán. Éppen annyira volt kezdeményező, amennyire kell nem éreztem azt, hogy állandóan iránytani akar, én meg folyamatosan instruáltam, amit engedett kibontakozni. Egyszóval igen kellemesen áll az együttléthez, melynek folytán a férfiembernek megjön a kedve a szeretkezéshez. Ebben az egy órában azt éreztem, csak én vagyok neki a fontos.

Együttlét: Ahogy beérkeztem a szobába a tusolás után, egyből átölelt, simogatott, puszilgatott, amit persze én is viszonoztam. Eltalálta az ízlésemet, mert pont az ilyen összebújós intim szférára vágytam. Nem kellett túlságosan sok a szenvedélyünk felkorbácsolásához, mert egyhamar egymásra hangolódtunk, és partnernőm is beleadott apait-anyait az együttlétbe, ami nem eshetett nehezére, mert ekkor már maga is bevallotta, hogy nem tud betelni a szexuális élményekkel. Kapva kaptam az alkalmon, és először a szép formás melleit, majd a hasát, végül a punciját csókolgattam, nyalogattam, amitől kéjesen nyögdécselni kezdett. Ez persze bennem is felturbózta a férfiasságot, és máris továbbmentem. Mivel állt a farkam, szopásra már szükség sem volt, és kértem a bebocsáttatást a nedvesedő barlangjába. Elég gyorsan zöld lámpát kaptam, és először finoman, majd egyre energikusabban toltam be szemből az erektől duzzadó szerszámomat, amit ő ugyancsak egyre hangosabb sóhajtásokkal vett tudomásul. Imádtam, ahogy széttárta a combjait, még most is a szemem előtt lebeg, ahogy magába húzott, és kérte, sőt követelte, hogy minél jobban hatoljak belé. Nem is kellett sok, annyira össze voltunk hangolódva, hogy óriási elánnal elélveztem, és ami érdekes, hogy sokkal tovább tartott az orgazmusom, mint amennyire általában szokott. Nem igazán vagyok többlövetű pasi, de most kivételt tettem, és gondoltam, egy kis beszélgetés után - amiből megtudtam, hogy a Sziget Fesztiválon is volt előző nap, de egyéltalán nem volt fáradt - újra magamévá teszem. A gondolatot tettek követték, és némi simogatás után most azt próbáltam ki, milyen is lehet hátulról megtölteni tartalommal a punciját egy ilyen szép, töltenivaló popsit nézegetve. Éreztem, hogy ez hatalmas élmény lesz, és beigazolódott a gyanúm: a hölgy kéjes nyögésekkel kísérte ténykedésemet, de amikor nagyobb fokozatra kapcsolatunk, akkor maga is tolta a popsiját rám, úgyhogy nekem alig kellett mozognom. Ez megint felélesztette bennem a hímséges hímet, és egyre gyorsabban és gyorsabban csattogtunk, mígnem a magjaimat újra sikerült belőlem kipréselnie. Igyekeztem magam visszafogni hangerő szempontjából, de azért kitört belőlem az oroszlán. Még most is beleborzongok, ha rágondolok. A szeretkezés után is mindvégig kedves maradt, hozott nekem első osztályú svájci csokit és ásványvizet, mindkettő jól esett, de természetesen a fergeteges együttlét volt a legjobb mindennél.

Elégedettség és Ajánlás: Nem is kell bizonygatnom, hogy milyen nagyon elégedett vagyok Mia lehetőségével, , hiszen ő is élvezte, amennyire tudom, egyszer ő is elélvezett. Mosolyogva indult a napom, amit már nem is lehetett semmivel elrontani. Élmény lesz ez, azt hiszem sokáig emlegetem majd, és meg is kell ismételni, mert "ismétlés a tudás atyja", valamint még számtalan ötletem van, amiket lehetne együtt csinálni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20230817_3713 beszámolója
2023-06-27 21:40:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Azonnal felvette, 2 óra múlva ott is voltam.

Lakás: Tiszta, hangulatos, igényes. A fürdő is higénikus és jól felszerelt volt. Isteni törölköző.

Külső: Igazi szexi nimfomán csajszi. Tüzes tekintet, csábító, kacér mosoly, nagyon jó hang, huncut kacaj. Szép formás cicik, igazi brazil popsi.

Hozzáállás: A fürdés után azonnal letérdelt és kezelésbe vett. Nqgyon kezdeményező és ha úgy szerettem volna igazi kezes bárány volt.

Együttlét: Nem nyafog, lehet pakolni rendesen, imádja a szexet, nem megjátszós. 1 órán át keményen végig bírta az ütemet pedig adtam neki rendesen.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlott kategória. Minden percét imádtam. Biztos vissza fogok még menni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.