SzexpartnerPetra3+36 30 / 612-9092Veszprém

Bemutatkozásom
Szia, Petra3 vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Veszprém.
Várom hívásod a +36 30 / 612-9092 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
56 kg
Mellbőségem
80 cm
Magasságom
164 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 21 óráig
kedd:
szerda:
csütörtök:
10 órától 20 óráig
péntek:
09 órától 21 óráig
szombat:
08 órától 21 óráig
vasárnap:
08 órától 21 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
26
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
996122x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Vörös
Szem
Kék
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziasztok Kedves visszatérő és Újonnan idelátogató vendegeim! "Aki elmúlasztja a pillanatokat, végül elmúlasztja egész életét. Az élet, akár egy pillanat: múlandó; s miért ne élnénk szépen a kicsit, ha abból áll össze az egész?" Örömmel köszöntelek titeket az adatapomon! Kérlek titeket,hogy figyelmesen olvassátok át az itt leírtakat annak érdekében, hogy biztosan és célirányosan tudjatok felkeresni! Szeretnék pár szóban bemutatkozni annak aki még nem ismer. "Az a boldogság, hogy a másikat boldoggá tesszük, a gondolat, hogy velünk olyan csodálatos pillanatokat él át, amelyekben nélkülünk nem lett volna része, hogy fényt vittünk az életébe, ahogy ő is a miénkbe." Alapvetően barátnős típus vagyok. Szeretem a nem gyors, tartalmas és kellemes együttléteket! Nem vagyok híve a kapkodásnak és a személytelen,gyorsan "levezényelt" találkozóknak .( ez engem is feszéjez) Szeretek kicsit ismerkedni,beszélgetni, teszem mindezt egy kellemes masszázs kíséretében. Ezután szeretem ha kényelmes tempóban, közösen élvezhetjük egymás társaságát,egymás kényeztetését. Van nálam lehetőség fél,egy vagy több órás együttlétre is. A masszázs amit nyújtok,nem profi szakszerű masszázs viszont kellemesen el fog lazítani. A képeim valódiak,nincs retus. Bár nem árt tudni; Többségét magam készítem,így nem profi fotók! Viszont valódiak! Nincs átverés! A képeken Én vagyok Én,én és én! ? (Külön senkinek nem küldök) Ha nálam jársz kérlek figyelj oda az alapvető higiéniai dolgokra. Ehhez megvan minden amire szügséged lehet. Nem szeretem a tiszteletlen vagy durva magatartást és nem is tűröm! Illetve nem fogadok Roma származású és ittas vagy bármyilyen tudatmodósító szer hatása alatt álló személyt!! Csak IGÉNYES !!!! ÁPOLT!!! TISZTA SZEMÉLYEKET VÁROK!!! Ha valaki így érkezik,akkor azt az ajtóból vissza is fordítom! Ne fussunk felesleges köröket! Kedves régi vendégeim Továbbra is várlak Titeket és leendő új vendegeimet is, sok szeretettel! Nem is ragoznám a szót,beszéljenek a tettek! ? "Amit gondolok azt mondom és amit mondok azt is teszem!" Ha nem villog a zöld kagyló,akkor is nyugodtan hívhattok! Nem mindig van időm beállítani. Sok puszi; Petra ???
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
ha megkérsz
Kölcsönös francia
ha megkérsz
Kézi levezetés
igen
Anti stressz masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
Teljes relaxációs masszázs
Amit még érdemes tudni rólam:
Nagy méretet nem tudok vállalni!!
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.