SzexpartnerRominaVIP+36 70 / 233-9062Budapest XI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, RominaVIP vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XI. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 233-9062 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
65 cm
Magasságom
160 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
20
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
279707x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Fekete
Szem
Zöld
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia, Romina vagyok, egy kedves, szex-imádó magyar lány. Most lehetsőséged van hármasban is lenni velem és gyönyörű barátnőmmel, Liával:) Ha esetleg nincs alkalmad meglátogatni, de szeretnél többet látni belőlem, lehetőséged van képeket és videókat kérni! Sok-sok finomsággal és személyre szabott tartalmakkal is várlak, illetve webcamom is elérhető.?? Naponta nálam maximum 3 randi lehetséges. Ezt azért is fontos, hogy a lehető legjobb élményben lehessen részed. Így lehetőség van akár pár nappal előre is bejelentkezned, időpontot egyeztetned. Nagy méret kizáró ok! Új építésű, LED fényes lakásban fogadlak egyedül, mással nem fogsz találkozni. Kérlek, te is egyedül gyere! Ha netán nem veszem fel a telefont, próbáld meg egy kicsit később vagy ha gondolod hagyj üzenetet és visszahívlak. Whatsappon és Viberen is elérsz. Kérlek időben érkezz. A késés sajnos a te idődből megy. Csak számkijelzett hívást fogadok.Minimum 1 órával az érkezés előtt várom a hívásod.Ha a megbeszélt randin nem jelensz meg tiltalak! Fontos hogy IGÉNYES, TISZTA, ÁPOLT és nem utolsó sorban ÚRIEMBER légy!? Köszönöm hogy elolvastad, és remélem mielőbb látjuk egymást!
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
ha megkérsz
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Együttfürdés
igen
S/M
igen
Bizar
ha megkérsz
Tánc (sztriptíz)
ha megkérsz
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
ha megkérsz
Láberotika
ha megkérsz
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
ha megkérsz
Fotózás
ha megkérsz
Szüzesség elvétel
igen
Mélytorok
ha megkérsz
Kényszerfrancia
nem
Enyhe domina
igen
Fétis
ha megkérsz
Fenekelés
ha megkérsz
Taposás
ha megkérsz
Pisiszex
ha megkérsz
Kakiszex
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (6 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
jake75001 beszámolója
2024-03-09 18:00:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Easy =)

Place: Mine

Looks: Photoshoped but in real life !

Attitude: better attitude than all my ex's combined!

Act: non of your businesses :)

Satisfaction and Recommendation: you better be worthy of meeting her! she is amazing ! impressive ! i'll be coming back to meet with you again ! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mrniceguy2024 beszámolója
2024-02-28 00:26:04
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Contact: I tried couple of times, she replied this time after several hours. I asked and she said she replies when she feels like it. It is fair answer, honestly. On the up side once she replied communication via WhatsApp was very quick. While she said she speaks only a bit of English, I would say average level.

Place: It"s very close to Savoya park, so I guess it depends on you. Might be very far but with easy parking, or a bit compicated. Still the house is very new and bathroom was clean.

Looks: Small cute girl with a nice smile, nice lips and small tits. It"s a treat if you want the small type, for me it was very nice to touch and explore. She has also a very nice butt and legs. Eyes are of a quite light blue, very charming.

Attitude: Very, very good. She has a nice personality, open but charming, and she smiled the all time. I am a very nervous type but she gave me good vibes from first seconds. The whole time all felt quite natural and not forced, and she was very good in also asking not only what I wanted, but also what she preferred. This created a good gfe.

Act: She welcomed me naked, and we started to chat a bit while I was getting undressed. We moved to the shower where we explored our bodies a bit more. We then moved to the couch/ bed, where we had a good massage session, both of us (I think!). She is quite good with massage, although I guess people will not be that interested in this part he he. I also massaged her, and I could look also at her nice butt. Btw she has a very nice butthole. She offered anal on the messages but I did not go for it, but it would be interesting another time.

Her bj tecnique is good, although she is young. A lot of application, potential and tongue. We started sex for a while and she gave me a couple of mischievous looks while riding with enthusiasm. After a while we stopped as I was a bit tired and asked to finish in mouth, when she said she actually prefers it, thing that excited me enough to shoot a good load, which she swallowed immediately. Very satisfying.

Satisfaction and Recommendation: All in all a good meeting with a good nice girl with a lot of potential. I would say I recommend but I also understand that she might not be for everybody (also the VIP in the name suggest a bit higher tier)

Please treat her nicely as she is very cute and happy, and I hope she stays like that.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kisscica beszámolója
2024-02-16 21:53:17
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Mikor megláttam, rögtön döntöttem: manapság pont az ilyen testalkatú, kiscicis, dögös lányok vonzanak.

Hívtam, majd viberen kommunikálunk tovább. Gördülékenyen kommunikál.

Lakás: Egy tényleg új építésű, Savoyához közeli házban, minimál berendezésű szép lakás. A fürdő tiszta, de van két apró cicus vele.

Külső: A képei fantasztikusan szépek és érzékiek: az a durcás kis telt ajka és az igéző pillantás mindent visz. A teste is bomba: pici cicik, karcsú alak, és csodálatosan gömbölyű popsi.

Van egy kis szépítés a képeken arc tájékon: nekem nem volt gondom az eltüntetett kis bőrhibákkal, de ha valaki a képek alapján meg az legyen erre felkészülve.

Elképesztően tud nézni igéző szemeivel, és az a durcás kis száj, hmmm.....

Kár, hogy megcsókolni nem lehet 😞

Hozzáállás: Késett kB 25 percet, de a viberen ezt korrekten kommunikálta- megvártam a ház előtt.

Sajnos vannak tabuk nála: csók nincs, az ujjazás mehetne de nem szereti. Így nem is erőltettem.

A helyes kis cicusokat sem engedi az őket megillető bánásmódban részesíteni - így főleg csak távolról csodáltam őket. Menet közben derült ki egy eltérés az adatlaphoz...de nem vitatkoztam.

Kedves volt, a határain belül teret engedett nekem.

Együttlét: A kis késés után együtt zuhanyoztunk, lelkesen szappanoztam karcsú kus testét.

Először én nyaltam, amit halk gyönyörrel halált meg. Aztán kaptam tőle egy nagyon jó franciát, miközben az egyik kis lakótárs hozzám bújt. Volt abban valami különleges, miközben egy vadmacska szája játszott a farkammal, egy puha kiscica a fülembe dorombolt 😀



Rám került a kissé szoros vv, majd lovaglóban mozgott rajtam miközben csodáltam gyönyörű testét. Aztán kutyust javasolt, így el kellett szakadnom igéző szemétől, viszont kontaktusba kerültem gyönyörű popsijával.

Ahogy égnek emelve felkínálta magát, könnybe lábadt a szemem: meseszép popsija hívogatott. Hosszasan szerettem így, de szólt, hogy elfáradt, jöhet a végjáték. Kézzel repített a csúcsra, mert a saját testemre élvezés nem volt extra.....

Elégedettség és Ajánlás: Eddigi pályafutásom legterjedelmesebb csokrával kellett készülnöm, ami a fenti döccenőket figyelembe véve egy kissé túlméretezettnek tűnik.

De egy szavam sem lehet, Romit én választottam magamnak.

Jó lett volna szorosabb és intenzívebb kapcsolatba kerülni kívánatos kis testével, de nála csak kevesebb fért bele.

Ennek ellenére is jól éreztem magam vele, gyteste, igéző szeme és durcás kis szája elvarázsolt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ksi beszámolója
2024-01-31 18:45:17
szép arcú, nagyon kedves (SZT)
telefonban mást mondott

Kapcsolatfelvétel: Főleg írásban, szépen válaszol, megtudjátok beszélni a dolgokat.

Lakás: Új építés, Buda déli részén. A bejutáshoz navigálás szükséges, de megoldható. Minimális bútorzat, de tisztaság fogad.

Külső: Egyértelműen Ő az a képeken, nagyon szép az arca, de kegyetlen mennyiségü szűrő van a képeken, mert a valóságban nagyon foltos volt az arcbőre. A félhomájban nem volt olyan zavaró, de mindenképp meg kell említeni!

Hozzáállás: Kedves, közvetlen, jó fej, ez nem vitás. Az 1 óra, az 1 óra, nem kevesebb, de nem lehetett minden a megbeszéltek szerint!

Együttlét: Jó vele a szex, jó a franciája, odateszi magát, de a popó -megint- csak hitegetés, hiába beszéled le vele elötte. "Túl nagy, most ne, majd máskor, stb..."

Még mielőtt azt gondolnád, hogy ló szerszámom van, szólok: nincs, tök átlagos.

Elégedettség és Ajánlás: Nem rossz, nem rossz, sőt egész jó, csak mindent egyeztess le vele, bár nálam ez sem volt elég.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
laca8989 beszámolója
2024-01-14 13:21:29
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam. Készségesen válaszolt.

Lakás: Új építésű társasház. Tisztaság,jó hangulat.

Külső: Mint a képeken.Kedvencem a szeme a tetoválásai és a feneke.

Hozzáállás: Nagyon kedves. Egy órát voltam nála.

Elégedettség és Ajánlás: Normális embereknek ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pinyoka beszámolója
2023-12-02 18:20:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen

Lakás: Tökéletes, egyszerűen megközelíthető.

Külső: Modell kinézetű külsőre, belső re nagyon kedves és aranyos lány. Az arca nagyon szép.

Hozzáállás: Mindent amit kértem megkaptam, nem volt finnyás nagyon kezdeményező csaj.

Együttlét: Mindent kipróbáltunk ami egy órába belefért, a francia isteni, a feneke szép kerek.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, remélem sokáig marad még szeretnék még visszamenni hozzá, mindenkinek ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.