SzexpartnerZorka+36 70 / 291-0920Budapest XI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Zorka vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XI. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 291-0920 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
48 kg
Mellbőségem
70 cm
Magasságom
159 cm
Csípőbőségem
75 cm
Derékbőségem
59 cm
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 19 óráig
kedd:
08 órától 19 óráig
szerda:
08 órától 19 óráig
csütörtök:
08 órától 19 óráig
péntek:
08 órától 19 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
18
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
381414x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőke
Szem
Barna
Alkatom
Vékony
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves rosszlány vár! :) Első napom! Pajkos kalandra várlak ,szűk puncikámmal! Kérlek szamkijelzéssel hivj. Édes puszi :)
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén testre
igen
Együttfürdés
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Mélytorok
ha megkérsz
Enyhe domina
nem
Pisiszex
ha megkérsz
Szerepjátékok
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
Megmasszírozom a puncimmal az arcod :)
Amit még érdemes tudni rólam:
Pajkos kalandra várlak illatos kis Puncikámmal
Elfogadott (17 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (6 db)
Értékelem
Hubabuba01 beszámolója
2024-04-21 19:09:24
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült az időpont egyeztetés

Lakás: Többször voltam a Zorkánál. Parkolás az naponta változó hogy hogyan sikerül helyet találni. A lakás szép. A szobában egy ágy van , de a célnak teljesen megfelelő. Fürdőben minden van ami kelleni fog neked.

Külső: Teste sportos, de kis vékony ami nekem személy szerint be jön. Testét tetkók ékesítik. Segge világ bajnok, pont tökéletes és formás. Melle kicsi de ilyen kézbe illő.

Hozzáállás: Vicces lány. Nálam mindig ő kezdeményez ami szerintem csak jó lehet. Mosolygos és vidám

Legutóbb 1 órát voltam vele de sose fogom megbánni a vele töltöt időt.

Együttlét: Be mentünk a szobába. Oda adtam neki a telefonban megbeszélt virágszállakat. Aztán elmentem fürdeni. Fürdőből vissza érve kellemes zenével fogadott. Le vetkőzött majd franciázni kezdett. Nem sokkal később kértem egy gumit. Először lovaglóba majd miszibe kezdtük. Azután meg kértem hogy folytassuk kutyába de előtte ki nyaltam meg ujjaztam közbe. Ezt a levegő vételéből gondolva tetszett neki.Utána kutyába tettem be neki de hát attól a látnyánytól főleg ha a könyökére támaszkodik hamar elsültem. Utána picit beszélgettünk majd beszélgetés közbe meg kértem hogs kézzel állítsa fel. Itt egyből gumit kértem. Csipőjét fel emeltem és úgy folytatuk. Majd megkértem hogy feküdjön hasra. Nem mondom elég hamar elsültem ígyís. Utána elmentem szintén zuhanyozni.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp menjetek el hozzá. És amilyen póz fér az időbe próbáljátok ki mert rettentően sexy ez a csaj.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szaboblzs beszámolója
2024-03-19 09:29:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Megláttam az oldalon és egyből hívtam a ki írt telefonszámot. Szerencsére egyből sikerült a kért időpontra egyeztetnünk.

Lakás: A lakás szép, tiszta. Fürdő szobába minden megvan amire épp szükséged lenne. A szoba a célnak megfelelő.

Külső: Külsőleg sportos alkat, de ha élőbben meglátod az állad le estik tőle. Gyönyörű mindenhogyan. Mosolygos lányról van szó. Tetovált ami nekem nagyon be jön de plussz az hogy rettentően meg dobja a tetoválások a szépségét.

Hozzáállás: 1 órát voltam vele és minden percét imádtam. Többször voltam már nála. Nagyon kedves, aranyos és lehet vele viccelődni mert érti a humort. Ő kezdeményezett végig amiért egy nőnél oda vagyok!

Együttlét: Először beszélgettünk egy kicsit amíg megmasszírozott majd a kellemes masszás után a kölcsönösségre tértünk. Őszintén szólva már az is izgató ahogy te nyalod ki őt, mert ha jól is csinálod láthatod hogy hevesebben veszi a levegőt. Majd én is kértem egy franciát de színte 2 percel később már gumit kértem mert annyira jól csinálja hogy nem a franciánál szerettem volna elsűlni. Misszibe kezdtünk, fel emelt csipővel és egyszerűen a látvány gyönyörű. Majd kértem tőle lovaglot és közben simogattam a csikloját. Majd kutyában folytatuk, de ott már természetesen megkérdeztem tőle hogy ott lehetek gyorsabb mert nem szeretnék fájdalmat okozni. Amire a válasz egy igen persze volt. Egy jó kemény kutya póz után elmentem, megtöröltem magam és elmentem zuhanyozni. Volt még annyi időnk fürdés után hogy egy kicsit még beszéljünk de aztán sajnos a randinknak vége lett.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében mindenkinek ajánlom, hísz ahogy a seggére is van írva felejthetetlen lesz számodra. A segge az világ bajnok. Egyszer legalább fixen találkoznod kell vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rosszfiu20x6 beszámolója
2024-02-23 11:19:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon szoktam egyeztetni. Nem ő kezeli, de könnyű időpontot foglalni, mindig felveszik. A hét adott napján mindig én kezdek nála...már tudja.

Lakás: Több lakásban is voltam már nála. Mindegy milyen a lakás miatta megyek.

Külső: Számomra ő a tökéletes nő. Pici törékeny. Tökéletes tenyérbe illő cicik, gyönyörű formás popsi. Nagyon vékony derék. Az arca is szép. Imádom az orrát, a száját, a fülét. Minden nagyon szexi. Nagyon szép kislányos puncija van, imádom. Belé tudnék szeretni. :)

Hozzáállás: Mivel már elég rég járok hozzá folyamatosan, mondhatom hogy mindent meg tudunk beszélni. Kinek mi a jó, hogy szereti. Tudom, hogy a gyengédséget szeretni. A durva erőszakos dolgokat pedig nem. Úgy kell kezelni őt is mintha a barátnőddel lennél. Meghálálja. Nekem tökéletes a hozzáállása. Persze egy ilyen "kapcsolat" kialakításához kell némi kitartás és idő. El tudom hinni, hogy nem nyílik meg azonnal mindenkinek. Már kezdetben is nagyon kedves volt velem, amúgy vissza se mentem volna hozzá. A hozzáállása erősen függ attól, hogy te hogyan állsz hozzá és hogy mennyire adsz magadra. Nézzél tükörbe és aztán nézz rá. Biztos, hogy ő két három osztályzattal jobb nálad és tedd össze a kezed. Ha nőként kezeled nagyon hálás tud lenni és megtapasztalhatod milyen ha ő is elélvez.

Együttlét: Imádja ahogy kinyalom. Kifejezetten szokta kérni, hogy jól benedvesedjen. Ezután már gyerekjáték az egész. Nagyon szűk a puncija, ezt is imádom benne. Érzem hogy benne vagyok. Kifejezetten koncentrálni kell, hogy ne menjek el túl hamar. Amikor már nem bírom tovább akkor hátra szoktam kéredzkedni, hogy lássam a tökéletes seggét, mert mindig így akarok elélvezni. Második kört sosem kérek tőle. Nem illik szétdugni a kis pici szűk punciját, mert akkor legközelebb nem fog örömmel várni...A csókot nem szoktam erőltetni. Így egyeztünk meg.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlott. Nagyon törékeny kis szépség. Életem egyik legnagyobb élménye. Nem szoktam értékelést írogatni, de nem tudom nézni, ahogy itt egy két szerencsétlen lehúzza, ez nagyon rosszúl esik neki. Ha viszont jól érezted magad, akkor írd meg te is, biztosan értékelni fogja a következő alkalommal...



Tudjátok hogy van ez. Ha elégedelen voltál azt mond el neki, ha viszont elégedett akkor meg mond el mindenkinek...Ámen :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kszaten beszámolója
2024-01-16 13:35:33
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Herceg96 beszámolója
2023-12-19 09:46:25
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A telefonon az egyeztetés könnyen ment. Gyönyörű a képeken.

Lakás: A lakás szép és letisztult. A fürdőben mindent megtaláltam amire szükségem volt. A parkolás viszonylag könnyen ment. A szoba eléggé hangulatos volt, kis só lámpa éget csak.

Külső: Külsőre vékony, tetovált és pircinge van de szerintem tökéletes alkata van. A segge szinte tökéletes. A tetoválások jobban össze rakták az összképet és brutál jól állnak neki.

Hozzáállás: Kedves volt nagyon. A szimpátia meg volt köztünk. Mosolygos és lehet vele beszélgetni. Fél órát voltam vele sajnos, de legközelebb biztosan több időre megyek.

Együttlét: Kértem egy kis franciát amit finoman és nagyon jól csinált. Lovagló pózban kezdtük majd kutyában lett végem. Szűk volt hátulról és plusz még a látvány nem lehet így sokáig birni.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom ezt a csoda lányt. Jól lehet vele magad érezni

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hubabuba01 beszámolója
2023-12-08 09:20:39
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Megláttam az oldalon és egyből kérten tőle időpontot. A telefont egyből felvette.

Lakás: A lakás nagyon szép. A fürdőben mindent megtaláltam amire szükségem volt. A szoba is tökéletes a célnak

Külső: Külsőleg: tökéletes alkat, világbajnok segg. Vannak tetoválásai és piercingei de így tökéletes.

Hozzáállás: Aranyos volt végig, nevetünk sokat. Azt hozzá tenném hogy nagyon jó a humor érzéke.

Együttlét: Fél órát voltam vele, de minden percet megért.

Fürdés után zenével és az ágyon ülve várt. Le vette magáról a szép csipkés fehérneműt és kértem egy franciát. A franciája isteni, a sex vele tökéletes. Először lovaglóban kezdtük, az a csipő mozgás és sexysége közbe felejthetetlen. Utána kutyában folytattuk és mint említettem már világ bajnok a segge. Formás és pont kézbe illő. Beszélgettünk a végén és megmaszirozott. Biztosan megyek még sokszor!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom ezt a lánykát aki szereti a sportos alkatot. Kár lenne kihagyni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Aloha123 beszámolója
2023-11-22 09:27:57

Kapcsolatfelvétel: Telefonon simán ment az egyeztetés.

Lakás: Parkolás ingyenes, de vadászni kell.

Lakás-fürdő átlagos. Kis szoba klíma nélkül ami kánikulában fullasztó lehet.

Külső: A képen is látható fekete köntösben (+pont) fogadott.

Hozzáállás: Fél órát voltam vele, azalatt végig érzelemmentes volt.

Együttlét: A gyenge francia és az egykedvűség nem segített a ráhangolódásra, de a sexy testét simogatva csak sikerült némi akció. Az azért élvezetes volt.

Elégedettség és Ajánlás: Lehet akkor nem jó napja volt vagy csak én nem jöttem be neki, de a csillagok szám tükrözi ajánlásomat.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szaboblzs beszámolója
2023-09-25 11:21:45
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A telefont egyből felvett. Nekem tetszőleges időpontot foglaltam.

Lakás: A lakás szép,az ágy is a célnak megfelelő. A fürdő felszereltsége tökéletes, mindent találtam amire szükségem vot. Parkolás nagyon jó, szinte a ház előtt tudtam megállni.

Külső: Külsőleg szebb mint a képeken. Kis sportos alkata feldobja az összképe. Kis baba puha bőre van. Emelett imádom a mosolyát.

Hozzáállás: Végig nagyon mosolygos volt. Nagyon kedves volt végig. Fél órát voltam nála,de minden percet jó volt vele lenni.

Együttlét: Fürdés után be feküdtem az ágyba. Majd NF-át kértem tőle. Minnél hamarabb érezni akartam így elég hamar kértem tőle gumit.Lovaglóban kezdtük majd váltottunk kutyára. Lovagló póz látványa is isteni volt, de hatúlról is látnom kelett. Szerintem nem kell mondanom, de kutyában lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenki aki szereti a sportos csinos lányokat. Ajánlom őt, mert vele felejthetetlen alkalmad lesz.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bl beszámolója
2023-08-17 14:12:09
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Azonnal felvette, kedves már a hangja is. Gond nélkül sikerült egyeztetni az időpontot.

Lakás: Minden szempontból kielégítő a lakás, ahogy a fürdő is.

Külső: Karcsú, kislányos szépség. Törékeny, pont olyan egészében, mint a teste a képeken.

Hozzáállás: Az ezen az oldalon elvárt, szolgálatkész hozzáállást produkálta. Bár egy kicsit talán félénk. Egy órát voltam vele.

Együttlét: Némi francia után misszionárius pózban zajlott az akció. Én pedig egészen gyorsan elmentem.

Elégedettség és Ajánlás: Kislányos, szinte babaszerű. Szépséges karcsú testtel. Finom, szűk puncival. Jó szívvel ajánlom, de azt is ajánlom, hogy mindenki legyen finom vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hegerlac beszámolója
2023-08-10 16:28:08

Lakás: Fehérvári úti ház

Külső: A képeknek megfelelően néz ki. Fiatal csaj.

Hozzáállás: Korrekt

Együttlét: Amit kiemelnék, hogy ügyesen tud szopni. A szex is jó volt vele.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében ajánlott

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicijo beszámolója
2023-05-19 17:02:59
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Szinte azonnal tudott fogadni.Legjobb lenne odakoltozni a Fehervari/ Kondorosi ground zero kornyekere. Az elet ott izgi, az tuti.

Lakás: Tisztasag es olyan noies rend, szeles agy,minden szuper.

Külső: A regebbi ertekelesek nagyon szepen leirjak, o pont ilyen, tinis, kislanyos,cuki.

Hozzáállás: Korrekt volt es kedves, amire kertem megtette, igy jo is.

Együttlét: Keresemre passziv volt, tenyleg a kedvembe jart.

Elégedettség és Ajánlás: A koleszes,fosulis,szoke kislanyos fantaziatok itt beteljesulhet. Ajanlott igen!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
RaptorNF beszámolója
2023-05-18 10:19:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt

Szerencsére egyből volt egy szabad órája

Lakás: Tiszta rendezett lakás.

Iszonyat kényelmes ágy .

Parkolás kissé nehézkes de nem lehetetlen

A fürdőszoba tiszta és minden volt ami kellett

Külső: Iszonyat gyönyörű . Minden egyes centije egy csoda . vékony peckes cicik . olyan mosollyal ami beragyogta a napomat .

Hozzáállás: Kedves kis fecsegős kislány , nagyon jól lehet vele beszélgetni.

1 órát voltam nála . minden egyes perce egy kincs volt .

Együttlét: kezdésnek egy kis franciáéval kezdtük ( mester fokon űzi ) Folytatásnak lovagolni kezdett . Hát azt a csípőmozgást bárki megirigyelhette volna . Folytatás a dolgoknak titok ;) . Sikerült kideríteni a kedvenc pózát is . Elárulni nem fogom csak annyit mondok , hogy ha jót akarsz magadnak derítsd ki te is!!! Mester a lány !

Elégedettség és Ajánlás: 10000 % ig merem ajánlani mindenkinek !!

A jövő generációja mesteri tudással .

Végszó gyanánt : Biztos h vissza megyek több órára picurka ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tibi8019 beszámolója
2023-04-05 14:50:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam...egy óra múlva nála...

Lakás: Lakás megfelelő, rendben. Fürdő tiszta, minden ok.

Külső: Vékony lány de ezt szeretem...jó popsi...ahogy ment előtted.. :)

Punci isteni....

Hozzáállás: Nagyon kedves, egy órára mentem.

Jó fej jókat beszélgettünk...is.. :)

Együttlét: Én kezdtem nyalni...isteni punci...

Kézbe vette a dolgokat és jól állt kezében...Finom szopás isteni...

Méretem miatt hátulról sajna nem ment de elölről is nagyon jó látvány, szűk punci... aztán lovagolta..sajnos tövig nem ment de így is megtett mindent...jól mozog..

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom...pici mell, isteni test...és nagyon jó fej.

Nem írtam fel a filmeket de majd megtalálom remélem. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kisscica beszámolója
2023-03-29 08:17:25
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Mostanában pont az ilyen vékony "tinitestű" lányokra gerjedek, így nem volt kérdés, hogy Zorkát is meg kell látogatnom :)

Persze biztos sokan éreznek így, mert nem biztos, hogy akkor tudsz menni amikor szeretnéd - kb. a megpillantása után azonnal :)

Azért kis kitartással sikerült időpontot szereznem hozzá.

Lakás: A lakás a célnak és forgalomnak megfelelő, minden megvan ami szükséges.

Külső: Pont az a gyönyörű karcsú lányka mint a képeken - bár talán most mintha még egy lehelletnyivel vékonyabb is lett volna. Imádtam a kis izmos gazella testét, a szinte csak jelzésértékű ciciket a csodásan meredő bimbókkal, a feszes kis fokhagymagerezd popsiját.

Nagyon aranyos kis arca van, szépen csillogó szemekkel és bájos mosollyal - bár egy frissen berakott orrpiercing okozott neki apróbb kellemetlenséget.

Hozzáállás: Megint egy olyan lányba botlottam, aki egy számára már igencsak fárasztó nap után fogadott. Ezzel kapcsolatban volt néhány számomra abszolút elfogadható kérése, amit figyelembe véve sikerült kihozni a maximumot a talinkból. Nagyon kedves és készséges volt, minden kérésemet teljesítette és én is odafigyeltem rá.

Együttlét: Kis ismerkedés után a hátára fektetve a ciciket, majd punciját kényeztettem. A helyzetet figyelembe véve zajos sikerre akkor nem számíthattam - de majd legközelebb :)

Találtam egy olyan pontot, mit megnyallintva finom remegés futott végig rajta. Ezt a helyet folyamatosan izgattam, élvezve testének vibrálását, de aztán"kegyelmet adtam' és egy kus franciát kértem tőle.



Ezt remekül csinálta, olyan izgatón tüntetett el, hogy csak bámultam mire képes az a pici szája.

Gumit húztunk, majd nyeregbe pattant hogy láthassam legendás lovaglását. Karcsú testével igen érzékien hullámzott rajtam, igézve bámultam mozgását - már amikor nem a meredező bimbiket szopkodtam.

Kértem, hogy háttal is lovagoljon meg. Ez valami fantasztikus látvány volt: ahogy a duzzadt szeméremajkai cuppanva körülvették farkamat, ahogy a tempó hatására megfeszültek hátizmai, ahogy a kis popsija feszesen rezgett miközben ánuszrózsája vágykeltőn nyiladozott.

Imádtam így játszani vele és mozizni a látványt, de időnk vége felé a végjátékba vkezdtem. Föléje térdelve, karcsú testében gyönyörködve a kis cicusokra segítettem magam.



Cuki volt, hogy amíg öltöztem, a napi kalóriaveszteséget pótlandó a tőlem kapott csokit majszolta mosolyogva :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon örülök, hogy sikerült taliznom ezzel a méltán népszerű gyönyörű kis gazellával, akivel egy remek kis randit hoztunk össze.

A "small tittied hot skinny girls" kategótia kedvelőinek kötelező ez a moziélmény :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Miskolc1018 beszámolója
2023-03-27 12:51:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.

Először és harmadszor nem találtunk közös időpontot, másodszor igen. Eléggé népszerű, és nemcsak azért mert új lány.

Lakás: XI. ÖMV. Lakásban is, fürdőben is minden van ami kell, parkolás ingyenes, ketten vannak lányok a lakásban, de a diszkréció adott.

Külső: Képzeljétek el Kate Bloom-ot magyar változatban, na ő Zorka. Tökéletesen vékony, törékeny, filigrán, akik szeretik az ilyen testalkatot azoknak nem kell magyarázni, a képek meg visszaadják a valóságot. Az egész lányt úgy imádom ahogy van.

Hozzáállás: Nálam hozta a barátnő szintet fiatal kora ellenére. Jól elbeszélgettünk egymással előtte-utána, tök jófej csaj. Egy órát voltunk együtt.

Együttlét: Zuhanyzás után megkérdezte mit szeretek és hogyan. Szerencsére megvolt az összhang és hamar szinkronba kerültünk, kis NF után megkérdeztem el tud-e menni a kölcsönösségtől, amire a válasz "igen de nem könnyen" volt. Tehát elkezdtem a számmal dolgozni ami kb negyed órás meló volt de megérte, sikerült csúcsra juttatnom aminek a nyomát a lepedőn is láttam. Ezután újabb NF, majd szex három pózban, sorrendben lovaglás, misszionárius, kutyus. Paciban nem tudtam betelni azokkal a kis aranyos melleivel, elalvás előtt még mindig kísért a gondolat, hogy legközelebb sokkal többet fogok foglalkozni velük. Misszionáriusban jó volt hallani ahogy nyögdécsel és érezni, hogy sikosító használata nélkül mennyire nedves volt. Az utolsó felvonás kutyusban történt, ahol végem is lett. Nem tudom eldönteni, de tényleg, hogy mi tetszett rajta legjobban, mert azt a falat popsit is nem lehetett volna tökéletesebbre megalkotni a természet részéről.

Elégedettség és Ajánlás: Eldöntöttem, szerelmes vagyok, úgyhogy senkinek sem ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
RaptorNF beszámolója
2023-03-21 13:44:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam 2 perc alatt sikerült megbeszélni és szerencsére hamar volt időpontja . :D

Lakás: Tiszta ,rendezett, csendes lakás

Külső: 1000%-ban a képeket tükrözi !

Gyönyörű vékony csodás mosolyú lány , olyan idomokkal ami a férfit egyből tűzbe hozza !

Hozzáállás: Kedves mosolygós volt végig .

30 percet voltam nála de végig mosolygott és halál cukin beszélt :D

Együttlét: Tökéletes volt minden perce !

Egy 69-el kezdtük a légyottot és utána kicsit kreatívabbra váltottuk a dolgokat ;)

Elégedettség és Ajánlás: TELJES mértékben elégedett vagyok vele .

Sőt messze felülmúlta az elvárásaimat !!

Bizton merem állítani hogy rendszeres vendége leszek ;)

Csók : Az ebédszünetes ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
milky01 beszámolója
2023-03-17 16:01:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Zorka hirdetése a szép képeivel nagyon megtetszett már a felkerülésénél. Első napján nem sikerült időpontot foglalnom, viszont a második napján reggel egyből sikerrel jártam. Telefonos lánnyal beszéltem, aki a számomra megfelelő időpontot el is fogadta. Egy hibát követtem el, hogy csak egy órára foglaltam és nem többre... Minden tökéletesen ment!

Lakás: Korábban többször jártam már ebben a lakásban, így ismerős volt minden. Nagy nappali, innen nyílik jobb kéz felől a babyszoba amit leginkább a sötét színű kétszemélyes ágy foglal el és a mellette lévő asztal plusz egy kellékes éjjeliszekrény. Szemben fekete gardrób szekrénysor, jól láthatóan funkcionális használatban van a szoba. Fürdő minden ilyenkor szükséges cuccal felszerelve, zuhanyfüggönyös kád, férfi tusi választék, tiszta törcsi, szájvíz.

Külső: Zorka egy törékeny tinilány, gyönyörűen filigrán testalkattal. Képei egy cseppet sem hazudnak, éppen ilyen csini élőben is. A fotóin is látható piros fehérneműszettjében fogadott, ami szintén tetszetős volt. Hófehér bőrén kisebb méretű tetkók itt ott, arca szép, kislányosan szende és érzéki tekintettel, valamint ilyen melírozott-hatású, kb vállig érő szőkésbarna hajjal. Szép mosolyú, feszes és izgalmas testű, pici cicis, kerek popsis és mindenhol ápolt lányka.

Hozzáállás: Aranyos és kedves, nyugis és csendes típus, én kedvelem az ilyen stílusú lányokat. A hozzáállásával abszolút a kedvemre tett, mindent készségesen teljesített, természetesen az adatlapján feltüntetett keretei között maradva. Egy pillanatig sem sürgetett az együtt töltött idő alatt.

Együttlét: Egymás elé térdelős, simogatós, szájrapuszizós ismerkedésünk közben lepattintom a piros melltartóját, aztán a bugyijától is megszabadulunk. Hátára fekve KF-el folytatjuk, ami most inkább rövid megízlelése lett a puncijának, majd cserére kértem. Az ultrafinom franciájával még keményebbé varázsolta a farkam, kézimunkában ügyes és némiképpen határozottabb. Jöhetett is az óvszer, aminek felhelyezését rám bízta. A rövidebb petting után egy annál hosszabb szex következett, tüzetesen végigvettünk néhány pozit. Kiemelném Zorka lovaglását, olyannyira kellemes volt, hogy többször is visszatértünk ehhez a pozitúrához. Lágyan hullámzó technikájával szereti megbolondítani a pasikat, hagytam is őt kibontakozni minél hosszabban, de természetesen nekem is teret adott. Ülve, egymással szembe helyezkedve, lassan, aztán picit gyorsabban, majd' mindenhogyan csináltuk a lovaglást, megunhatatlan volt... A misszi és doggy póz is nagyon szupi volt, ez utóbbival szintén jó darabig elvoltunk, zárásként ismét lovaglás, majd cicire élvezés jött. Együtt húzogattuk a farkam, végül Zorka kezében sültem el és a törölgetés után mellédőltem az ágyon. Aztán kis dumcsi, zuhany, öltözés és szájrapuszival búcsú az ajtóban. Maximálisan kitöltöttük az órát, sőt talán kicsit túl is léptük.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemes kis randink volt Zorkával, csak ajánlani tudom őt. Jól éreztem magam, mindent köszi Zorka :)



Attis

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.