SzexpartnerZsófiGyógy-sport-talpMASSZ+36 70 / 273-6472Budapest XIV. kerület

Bemutatkozásom
Szia, ZsófiGyógy-sport-talpMASSZ vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIV. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 273-6472 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
55 kg
Mellbőségem
80 cm
Magasságom
156 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 18 óráig
kedd:
09 órától 18 óráig
szerda:
09 órától 18 óráig
csütörtök:
09 órától 18 óráig
péntek:
09 órától 18 óráig
szombat:
vasárnap:
08 órától 17 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
34
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
428919x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőkésbarna
Szem
Kék
Alkatom
Sportos
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves Érdeklödő!AKTUS ES 2in1 progi gyógy-sport illetve talprexlexologia érintőlegesen 14 ker) maximálisan saját PRIVAT LAKÁSOMBAN EGYEDÜL FOGADLAK! AZ ÖSSZES KÉPEN AZ 5 ev ALATT ÉN VAGYOK!!!Kedves Uram! 14eves tapasztalattal varlak egy eros atgyuros szemelyre szabott gyogy-sport masszassal es egy finom talprexfelologiaval egybekotve. Szakszeru PROSZTATA masszas es erzeki kenyezetes. Adatlapomon bovebben. Tisztelettel varlak: Zsófi(minden nap korán reggel kiirom az aznapi elérhetőségi idom..) hetvegente jelzem ha vagyok varlak rovidebb 15p,30p es lehetőségre) tovabba tartalmasabb 60'es 90' p es finomsagokra.(ne ijedjetek meg sűrűn valtoztatom a hajam színét és hosszát.. talan egy noi betegsegrol lehet szo :D ) erős szakszeru MASSZÁS egészsegűgyis lany vagyok! PROFI natur francia , profi Prosztata! Parkolás es bkv 100százalék adott! Szeretettel varlak SAJÁT privát luxus illetve maximálisan diszkrét KUCKÓMBA AHOL NEM ZAVAR MINKET SENKI! Profi gyógymasszás ,talp, es prosztata! Tisztelettel várlak ! Puszi :) aktus masszás talp... masszás.. személyre szabott a randink (megbeszéljük a " kívánságlistád" ! Millio csok Zsofi
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
S/M
nem
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
nem
Leszbi show
igen
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
igen
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
nem
Kakiszex
nem
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Sport masszázs
igen
Thai masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Sport
igen
Thai
igen
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
Gyógymasszás, talpreflexologia PROFI EÜ PROSZTATA
Amit még érdemes tudni rólam:
gyógy-sportmaszás es talpreflexologia,kellemes relax! Rád bízom melyik ;)
Elfogadott (21 db)
Kapott (1 db)
Kérdőjeles (2 db)
Rejtett (3 db)
Értékelem
Lali-007 beszámolója
2023-03-21 12:08:53
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pemete beszámolója
2022-09-26 12:49:54
szép arcú, maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Az időpontegyeztetés telefonon történt. Néhány óra múlva tudott fogadni.

Lakás: Korábban voltam, még a Szobránc utcában, ház előtt (is) volt parkoló. Célszerűen berendezett lakás, masszázspad erős sötétítés. Minden tiszta, funkcionális, többféle tusfürdő, tiszta törölköző.

Külső: Vékony sportos, de nagyon nőies nő, meglepően erős kezekkel. Az arckitakarás és a paróka csak a privát munkája miatt szükséges, az utcán utánafordulnék.

Kölcsönösség nélküli masszázs volt végig franciás befejezéssel. Gyúrós jóleső masszázst kaptam, nem kapkodott, tetőtől-talpig alaposan megdolgozott. Naponta is bírnám.

Hozzáállás: Határozott, irányító lány, tudja mit csinál igyekszik tisztes munkát végezni. Beszélget, korlátozottan mesél magáról is. Végig a masszázson volt a hangsúly. A fordulás után jött a könyörtelen francia, nincs esély visszatartani, lassítani. A végén nem kapkod, ha eljött a béke, csak akkor keresi a zsebkendőt.

Együttlét: Masszázs és francia.

Elégedettség és Ajánlás: A masszázs miatt mindenképpen ajánlott, az erotikus rész véleményes.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
huncut_vitéz beszámolója
2022-06-24 08:59:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolat felvétel könnyen, gyorsan ment. Telefonban kedves, aranyos hangja van.

Lakás: Célnak megfelelő lakás, a fürdő remek felszereltségű, nagy méretű káddal. Minden tiszta, érkezéskor a fürdőben száraz kilépő és törülköző, illetve távozáskor szintén, ami igen ritka. A Galéria hangulatos. Itt folyt a kezelésem. kényelmes az ágy, és a tükrök... Nos a tükrök fontosságát nem kell ecsetelnem azt hiszem.

Külső: Zsófi egy végtelenül kedves, szeretni való, nagyon szexi Nő. Alacsony termetű, formás kerek idomokkal rendelkezik. A cicik bámulatosan szépek, semmi gravitáció úgy állnak tökéletesen, ahogy kell. Popsija formás, kerek abból az igazi kemény fajtából. A régi képeihez képest felszedett pár kilót, de ettől még formásabb, nőiesebb lett. Gyönyörű mosoly, szép arc, és az a csillogó tekintet.

Hozzáállás: Nos először egy picit "megijedtem". Leültetett, és mint egy gondos doktor néni kérdezgetett, diagnózist állított fel és egyből kezelést is javasolt. A hozzáállása tökéletes. Nagyon is kezdeményező és maximálisan kedves. Aki ezen a téren csalódik benne, akkor ott a vendéggel van a baj, ezt biztosan állíthatom. Egy órát voltam vele, amit 100%-ban nekem szentelt, semmi felesleges időhúzás és óranézés.

Együttlét: A programot egy jó kis masszázzsal kezdtünk. Zsófi megkérdezte, hogy milyen stílusú masszázst szeretnék, és én mondtam, hogy legyen közepesen erős és érzéki. Azt is kaptam, amit kértem. Nagyon jól esett a gyakorlott kezeinek, alkarjának, könyökének a bevetése. Meg is találta a problémás területeket, amelyeket alaposabban át is gyúrt. Közben kellemes duruzsolással dolgozza meg a lelkem is. Ilyenkor azért átfut az ember agyán, hogy hiába kétszer akkora, mint a partnere, ha bivaly erős kezeivel a megfelelő pontokhoz ér, akkor bizony kisegérré zsugorodunk össze. De megérte. Utána tényleg sokkal frissebbnek éreztem magam, a hátam, nyakam, kezeim, vádlim mintha 15 évet fiatalodott volna. Szóval kellene minden héten ez a masszázs... A programot egy nagyon finom és érzéki franciával fejezte be, nagyon odaadóan csinálta.

Szinte beleremegtem, annyira finoman és érzékien szopogatta, ajkain belül leírhatatlanul finom nyelvjátékkal. Alkalmanként koppanásig benyelte a farkamat és lent tartotta. A kezdeti finom és lassú szopizása aztán egyre lendületesebb lett.Mondanom sem kell, hogy elég gyorsan közeledett a célszalag, aminek végén mindenem az övé lett. Kész voltam, de nem hagyta még ekkor sem abba a mozdulatsort, csak a tempó és az intenzitás csendesült, így a szájában csillapodtam le végül. Zsófi ezzel a fináléval akarva, akaratlanul egy életre benavigálta magát a soha-el-nem-felejtem élmények gyűjteményébe.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok, azt kaptam, amit ígért, semmivel sem kevesebbet, inkább többet. Azoknak ajánlom, akik szeretnének eltölteni egy nyugodt és kiegyensúlyozott órát, egy végtelenül kedves és gyengéd hölgy társaságában. Csodálatos volt. Bárkinek merem ajánlani.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
harisnya2011 beszámolója
2022-02-16 07:49:05
maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hamar elértem telefonon, mindent könnyen meg tudtunk beszélni.

Lakás: Lakótelepi átlagos lakás, van mit újítani rajta, de nem lakást venni mentem :)

Külső: Képek alapján kicsit másra számítottam, de összességében csinos, sportos lány. Nagyon aranyos cicikkel és formás popsival.

Hozzáállás: Egyeztettük a lehetőséget, 1 órát beszéltük meg, kedvesen de határozottan neki is kezdett.

Együttlét: Nagyon jól masszíroz, néha kicsit túl erősnek tűnt, de tűrtem, tudtam, hogy utána meg lesz a kedvező hatása. Falon egy tükörben lehet néha követni az eseményeket, nézni a szép testét. Masszázs után egy nagyon profi prosztatamasszázst kaptam, hamar végem is lett. Utána még kicsit beszélgettünk, kaptam egy üdítőt, hogy jól zárjuk az együttlétet.

Elégedettség és Ajánlás: Igazi gyógymasszázs, érzéki befejezéssel - én nagyon elégedetten jöttem el Zsófitól.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Attila11222 beszámolója
2022-01-05 09:18:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel gyorsan ment. Rugalmas volt az időpont egyeztetést illetően, felvilágosított a lehetőségekről, ami elég széles paletta.

Lakás: A lakás frekventált helyen van, népszerű a lányok között. Emeletes panel X. emelete. Bejutás könnyed, és diszkrét. Ragyogó tisztaság mindenhol. Fürdőszobában zuhanyzó, törölköző, szájvíz, és legalább 6 féle tusfürdő. A masszázs helyszíne pedig tökéletesen megfelel a célnak. A felszereltség és a higiénia példás.

Külső: Tetszettek a róla készült képek, de élőben számomra sokkal szebb. Arckitakarással hirdet, a diszkréció miatt. Itt senkit sem érhet csalódás, szép arca van. Képei és az adatai a valóságot tükrözik. Sportos, rendszeresen karbantartja magát. Nekem nagyon bejött, imádom ezt a típust. Pici törékeny lány, feszes lábakkal, fantasztikus alakkal, kézbe simuló hetyke cicikkel. Gyönyörű popsi, lapos has, szép szemek, selymes szolizott bőr. Remek összkép. Nagyon kellemes érzés volt, hozzáérni bárhol is.

Hozzáállás: Abszolút megérdemli azt a sok pozitív értékelést, és ez nem véletlen. Igazi, vendégcentrikus hozzáállása van. Kedves, aranyos, közvetlen. Abban a másfél órában amìg ott voltam, éreztem, hogy én vagyok neki a legfontosabb! Bármiről lehet vele beszélgetni. Nem siettet, szuper franciát kaptam tőle. Ha "csak" egy egészséges masszázsra vágyik valaki, akkor is nyugodtan mehet hozzá, mert Zsófinál biztos kezekben van.

Együttlét: Finom masszázst kértem, és meg is kaptam, a vége felé kis benyúlásokkal tarkítva. Kellemes élmény volt. Nagyon jól masszíroz, ahol érzi a görcsöket ott egy picit keményebben is csinálja. Látszik, hogy valóban tanulta, ért hozzá. Alaposan végigmasszírozott mindenhol. A gerincem mentén is jól megdolgozott. Ezután a nyakam is kezelésbe vette, majd a lábaim. Igazi masszőz, nem csak simogat. A hölgy csak a masszázs szaktudásával is kiemelkedő képzettséggel rendelkezik. A derékfájásom el is múlt.

Miután érdeklődésemet iránta kellően felcsigázta, kezébe vette farkam, annak keménységével együtt. utána nyelve és szája, a farkammal kezdett játszani. Óvatosan nyalogatni kezdte, elôször a tövénél, majd egyre közelített a makkom felé. Csodás látvány volt, ahogy miközben a farkammal foglalkozik, a mellei a combomhoz dörgölőznek. Ekkor ért a makkomig és vette óvatosan a szájába azt. Szopogatta, nyalogatta, hangosan cuppogva ki-be járt a szájába a péniszem, melyből már valóságos kis tócsányi előnedv csordogált a hasamra. Profi technikája van. Alig használja a kezét. Nagy erővel szívta a farkam. Fejével föl-le mozgott, nyelvével pedig erőteljesen nyaldosta körbe, körbe a makkom. A kezét csak arra használta, hogy a bőrt lehúzza a péniszemről, és a tövénél megszorítva azt, lent is tartsa., utána a golyókat vette kezelésbe, nyalta falta. Amikor már látta, hogy kezdek a csúcsra érni, akkor lassította a tempót. Hihetetlen élmény volt, de én nem elégedtem meg ennyivel, négykézláb helyezkedtem. Ő még mindig ott volt mögöttem. Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy ismét a fenekemet csókolja, és szépen lassan körbenyalta a segglyukam, majd elkezdte egyre mélyebben betolni a nyelvét és az arcát az ánuszomba , szinte már majdnem megdugott. Éreztem nyelvének forró, selymes érintését. Ez egy nagyon tudatos, határozott mozdulat volt. Nyelve hegyével a lyukamnak feszült, és hosszan csókolta, nyalogatta azt, mintha csak egy kígyó sziszegett volna felém. Én teljesen beleborzongtam. Egyre intenzívebben nyalta a fenekem, és közben két lábam között alám nyúlva, megragadta a farkam, és elkezdte izgatni azt is. Rövid idő kellett hozzá, hogy megint elérjem a magömlés előtti pillanatokat. Lassan befejezte a popsi nyalást (sajnos), és a hátamra fordított engem. Lábaimat felhúzta. A középső ujját, nekinyomta finoman az ánuszomnak. Én már tudtam mi fog következni. Ujja egyre mélyebben hatolt belém. Lassú és óvatos mozdulatokkal törve utat a prosztatám felé. Olyan élmény volt ez amit nem ismertem eddig, de most, hogy átéltem, nem cserélném el semmire. Most elôször én voltam a befogadó fél, megérintette végbelem elülső falán a prosztatámat. Nekinyomta az ujját, és lassú körkörös mozdulatokkal masszírozta azt. Ekkor szintén a lábam közt térdelt. Bal kezével közben megragadta a férfiasságom, szájába vette, és elindult a csodás cumshot, és blowjob, a fantasztikus orálszex. A tőle megszokott profizmussal a mennyekbe repített. Olyan orgazmusom volt, mint még soha. Furcsa érzés volt. Teljesen más, mint amikor csak a farkam ingerlik. Sokkal teljesebb, egészebb élmény volt ez. Lüktetett a fenekem, a péniszem, mindenem remegett.

Elégedettség és Ajánlás: Aki szereti a barátságos, beszédes, szép, közvetlen Nőket, és kellő tisztelettel viselkedik vele, nem fog csalódni. Elégedetten távoztam. Mindenképp ajánlott kategória. Csodás élmény volt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bütyök21 beszámolója
2021-10-17 21:00:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon általában elérem, de ha nem tudja egyből felvenni, diszkréten vissza csörget. De én rendszeres látogatója vagyok. Van úgy hogy a talin megbeszéljük, legközelebb mikor megyek.

Lakás: Rendezett panel lakás. A ház előtt ingyenes a parkolás, a tömegközeked is jó. Két perc séta a villamosmegállótól. A szoba nem túl nagy, de minden van ami szügséges. Masszázspad, szék, szobainas. Jól elhelyezett tükör, sok tiszta törölköző, illatgyertyák, olajok, krémek. A fürdőben több féle tusi és szájvíz.

Külső: Vékony és sportos. De ne tévesszen meg senkit a kislányos külső. Pokoli ereje van. A képei jól visszadják az alkatát. A vörös paróka, és a retus csak a diszkréció miatt van. Egyébként szőke, és van néhány ízletes tetkója. Imádom minden porcikáját.

Hozzáállás: Régi barátok vagyunk. Engem mindig öleléssel, puszival fogad. De ne lepődjön meg senki, ha az első alkalommal kicsit tartózkodó. Egy erős kézfogással szokott bemutatkozni. A szobába kísér, és miközben lassan megszabadulok a ruháimtól, megbeszéljük az elmúlt napok történéseit. Aztán egy puha törölközővel a fürdőbe vonulok. Már ismerem a járást. Nem kell kísérgetni. Mire vissza érek, hangulatfény, halk zene, és az én tündérkém egy szál tangában fogad. Általában egy órát szoktunk együtt tölteni. Erőskezű masszőr. Egészségügyi végzettséggel. Teljes testmasszázst kapok amit a talpamnál kezd és onnan halad felfelé. Megtalál rajtam minden csomót görcsöt és azoknak külön figyelmet szentel. Én meg csak nyögök a fájdalom és az élvezet határán, közben a tükörből figyelem és próbálom néha megérinteni. Ki is kapok általában, hogy most maradjak nyugton, az majd a második felvonás része.

Együttlét: Talán egy régebbi esetet mesélnék el.

Kicsit eldumáltuk az időt, így a masszázs kimaradt

Én kényelembe helyezkedtem a kanapén, ő pedig elém ült egy kispárnára és a combomnak támaszkodva kényeztetett. Hozzá kell tennem, nem vagyok egyszerű eset , de nem is az a célja hogy mielőbb kivégezzen. Hosszú perceken át, változatos technikával tart a csúcson, mielőtt megkegyelmez. Szóval én ott élvezkedek, ő meg egyszer csak felemeli a fejét, és azt mondja :

"Babám, hagy nézzem már meg a prosztatádat. Na másszál csak fel a padra, és húzd fel a lábad"

Nem volt még ilyenben részem azelőtt, de nem lehet neki nemet mondani, így hát engedelmeskedtem. Kesztyűt húzott, sikosítót hozott, és és a lábam közé helyezkedve folytatta a franciát. Majd áttért kézimunkára, miközben a másikkal óvatosan behatolt. Közben folyamatosan kérdezte, hogy jó e amit csinál. Nagyon jó volt. Én még nem élveztem ekkorát. A plafonig lőttem. Nevetve konstatáltam, hogy még nem látott ekkorát élvezni. (hozzá kell tennem, ritkán fordul elő hogy találkozom az utódokkal. Általában a szájában végzem, és hagy lenyugodni, mielőtt diszkréten egy törlőbe továbbítja őket és kimegy tisztálkodni). Megtörölgetett és kiment a fürdőbe rendbe szedni magát. Én meg csak feküdtem ott tovább. A remegő lábaimmal a pad két oldalán. Mikor vissza ért én is össze szedtem magam, és kimentem megfürödni. Kicsit még hülyültünk és megbeszéltük hogy ezután rendszeres karbantartást kapok két három havonta. Gyakrabban nem egészséges. Aztán ölelés, puszi, és eljöttem.

Ez csak egy kis szösszenet volt. Azért mi már mindent kipróbáltunk a jóízlés határain belül, de az úgy gondolom csak kettőnkre tartozik.

Elégedettség és Ajánlás: Mindig kitalál nekem valamit. Már több mint két éve ismerem, de nincs két egyforma randi. Megunhatatlan és csodálatos minden perc vele. Hetente találkozunk. Azt hiszem ez magáért beszél.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
thirty beszámolója
2021-07-23 18:42:20
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, többször is jártam nála, még az előző lakásban

Lakás: Rendben van, bár az előző nekem jobban tetszett.

Külső: Tökéletes, imádom a popsijat.

Hozzáállás: Mindig ugyanaz a forgatókönyv, masszázs, aztán popsi kényeztetés, finom franciaval. Én is a mennyekbe tudom repíteni, élvezi ha finoman nyalom a punciját.

Együttlét: Masszázs profi, a többi nagyon kellemes.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem fontos nála a kölcsönös szimpátia, úgy mint nálam is. Mi nagyon jól érezzük magunkat.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
susta30 beszámolója
2021-05-06 18:41:31
szép arcú, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan tudtunk egyeztetni.

Lakás: A celnak teljesen megfelel. Masszázs pad illetve matrac is van.

Külső: Szép sportos testalkat.

Hozzáállás: 1 orat voltam.

Együttlét: Masszázs francia és kipróbáltam a proasztata masszázst is.

Külön kiemelnem a masszázs tudasat. Sok masszőr (aki csak ezt csinalja) nem masziroz úgy mint Ő. Tényleg szakszerű masszázst kaptam. Francia is jól esett, de a prosztata masszázs nem az én vilagom lesz annak ellenere, hogy nagyon profin ovatosan, kedvesen csinalta. Vagy lehet, hogy csak eroltetnem kellene :) sort se szerettem kiskoromban :)

Elégedettség és Ajánlás: Összességében ajanlom a hölgyet.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
steven2015 beszámolója
2021-04-28 15:42:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: telefonon sikerült ,viszonylag gyorsan elérni,kedvesen tájékoztatott,bár már voltam nála de, aznaptól új helyen a Fehérvári úton rendel,rövid időn belül tudott is fogadni.

Örömömre én voltam első vendége az új helyen.

Lakás: Könnyen megközelithető ,én kocsival járok GPS pontosan odavisz, de villamos van ,parkolás kicsit necces, de mellékutcában találtam, helyet nem messze a megadott cimtől.

Helyszin újépitésü lakás ,érdekes a bejutás ,előbb egy rácsos külső kapun majd ,utána effektiv a lépcsőházban, de Zsófi elnavigáltat , segit a bejutásban,lifttel is fel lehet menni a tetthelyre .maximális tisztaság mindenfele,

Kabát cipő, le majd beinvitált a szobába ,ahol masszázspad van ,nyugodtan le lehet cuccolni, fürdőben zuhanyfülke ,jó sok tusfürdő, száraz kilépő, Zsófi nem mellesleg sokat ad erre, tiszta puha türcsi, Listerin.

Külső: Külseje ,nekem speciel nagyon bejött ,sportos alkat ,tenyérbe mászó cicikkel formás derék és popsi ,szép mosolygós arc, egy szál semmiben fogadott.

Hozzáállás: Masszázsban , egyértelmüen verhetetlen ,tanulta ,tudja és ráadásul szereti is

Legalább 3 erősségü fokozata van ,azaz mindenkinek van kedvére való.

Fentről kezdi, a nyak tájékáról, vállakból kimasszirozza a csomókat rendesen ,

Komótosan, nem kapkodva, meg adja annak a módját igy érthetően hatásos is ,bár nem ez az elsődleges amiért hozzámegyek ,ez is sokat nyom a latban ,azaz nála a

hasznost lehet ötvözni a kellemessel .Hátam után a lábakat is megfelelően masszirozza a kezekről sem feledkezve meg ,majd jön a varázsszó megfordulhats

Együttlét: Levezetésben is természetesen Zsófi világbajnok ,megkértem mutassa be nekem is a sokak által, meg énekelt popsi kényeztetését ami frenetikusra sikerült, hason fekve pucsitva farpofákat széthúzva nagyon kellemes popsi kényeztetést kaptam.

Megkért feküdjek hátamra majd nekikezdett egy szuper kellemes franciába ,nagyon pici kezezéssel inkább cask ajkaival ,tudja mi a jó vándornak.

Elég sok ideig birtam e finom kényeztetésé,t majd megkértem mutassa be a prosztatamasszázsát is ,háát gyerekek, fantasztikus volt , amit csinál az megfontolt ,nagyon kellemesen masszirozta a prosztatát miközben szájával a farkamat kényeztette ,csodálom, hogy birtam ilyen sokáig ezt a sok finom ingert majd mikor érezte hogy nem sok van nekem hátra gyorsabban nyalta a farkincám és masszirozta a prosztatám és egy bombajó orgazmussal ajándékozott meg.

Jó nagy adag terméket sikerült kipréseljen belőlem ami természetesen mind a szájába landolt ,majd kiment száját öblögetni ,én lassan lassan tértem csak magamhoz.Utána megkinált frissitővel ami rámfért egyébként ,majd elvonultam egy újabb tiszta türcsivel fürödni

Köszönöm Zsófi a veled töltött kellemes órácskát.

Elégedettség és Ajánlás: Egy átlagon felüli élményért, nagyon megéri ,teljesen felfrissülve mehettem tovább hosszú utamra.

Zsófi nem hazudtolja meg önmagát mindig a maximálisat nyújtja a magamfajta megfáradt vándornak. Mindenkinek melegen ajánlom, de nagyon kérlek vigyázzatok rá ,mert érzékeny lélek .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hetedikkerulet beszámolója
2021-03-15 13:00:50
isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Felhívtam telefonon, amikor zölden villogott, és 2 órával későbbre egy időpontot meg is beszéltünk. Mindenről tájékoztatott.

Lakás: A lakás erre a célra van kialakítva, hozta a hangulatot. Tisztaság és igényesség jellemzi.

Külső: Az életkora az rendben van, arca szomszédlányos, testalkata nagyon jó, főleg a feszes popsija az elvarázsolt egész végig.

Hozzáállás: Első alkalommal voltam nála, egy órára mentem, így teljesen rábíztam a program alakulását. Nagyon jól átmasszírozott, ezért is érdemes őt választani, megkérdezte az erősségét, én egy erősebbnél tettem le a voksomat, utána más emberként jöttem ki, az biztos. :) Kedves, rendes, minden testrészemet érintette a masszás.

Együttlét: A levezetésnél a francia az valami világbajnok, szó szerint nem tudod, hogy hol vagy, annyira jól csinálja.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen rendben volt a lakás, teljesen rendben volt a hozzáállás, kedvesség, a masszázs, a levezetés, szerintem érdemes hozzá ellátogatni bárkinek. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bütyök21 beszámolója
2020-12-12 22:00:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, vagy személyesen szoktunk egyeztetni. Rendszeres látogatója vagyok. A vasárnap délelőttöket szoktuk együtt tölteni, de most nem volt vasárnap, így át tettük a randit hétfő délelőttre.

Lakás: Direkt erre a célra kialakított lakás több szobával. Mi már bebarangoltunk minden helységet. Igényesen berendezett szobák. Masszázspad, tatami, kanapé, jól elhelyezett tükrök, hangulatfény, lágy zene, patyolat tisztaság mindenütt. A fürdőben minden megtalálható, hogy felfrissítsd magad. Sokféle tusfürdő, szájvíz a tusoló előtt száraz kilépő. Láttam szabad parkoló helyeket, de én tömegközlekedéssel járok. 5 perc séta a Puskás Ferenc sportarénától.

Külső: Ugyanaz a gazellatesű istennő nyitott ajtót nekem, akit tavaj novemberben megismertem. Mindenét imádom. A talpa olyan kicsi, hogy elfér a tenyeremben. Meg szoktam zabálni a lábujjait.

Hozzáállás: Kedvesen a szobájába invitált, és megkínált üdítővel. Néha én szoktam vinni valami konty alá valót, meg egy kis nasit. Egy ideig csak összebújva a kanapén megdumáltuk az elmúlt napok történéseit. Régi vendég vagyok, sok közös témánk akad. Később kaptam egy friss puha törölközőt, és a fürdőbe kísért.

Együttlét: Én nehéz fizikai munkát végzek. Szóval van mit átgyúrni rajtam. Iszonyú erős keze van. Tanult gyógy és sportmasszőr. A halottakba is életet tudna lehelni. Én mindig testileg, lelkileg újjászületve jövök el tőle. Ami a masszázson túl történik, az a kettőnk magánügye. De az előttem szóló (kiscica) híven tükrözte, hogy mire számíthat, aki nőként bánik vele. Csak alátámasztani tudom minden szavát.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem ő a nyugalom szigete ebben a stresszes rohanó világban. Ajánlom minden úriembernek, aki igényes társaságra vágyik. Köszönöm Zsófi! A mielőbbi viszontlátásra. Csókollak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kisscica beszámolója
2020-10-26 10:18:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A hosszú hétvége utolsó napjára kerestem masszázspartnert, s a böngészés közben megakadt a szemem egy gyönyörű lányon, aki valami fantasztikusan erotikus pózban állt a kádban a zuhany alatt :) Beleolvasva hirdetésébe a vizuális élvezet mellett bekúszott egy kósza gondolat: Ő lesz az a lány, akivel elveszítem prosztata-masszázs "szüzességemet". Korábban volt már ezirányban néhány bátortalan kalandom (egy-két bevállalós lányt megkértem, hogy dugja be action közben az ujjacskáját "oda") amit nagyon élveztem - de ez a randi ígérkezett az igazi "tűzkeresztségnek" egy szakszerű masszőr keze által.

Hamar telefont ragadtam, rögtön felvette és a korrekt tájékoztatás után rögtön fixáltuk is a vasárnap kora délutáni időpontot.

Rákérdeztem a nekem nagyon fontos kölcsönösség lehetőségére is: elmondta, hogy ez nála erősen szimpátiafüggő opció...de bíztam "ellenállhatatlan vonzerőmben" :)

Lakás: Egy számomra már ismert lakás a Sportaréna közeli egyik kis utcában. Patyolat tisztaság várt a gyönyörűen berendezett és hangulatos szobában. A fürdőben sokféle márkás tusfürdő, puha törcsik.

A szobában masszpad és tatami (mindkettőt alaposan teszteltük), hangulatos fények és nagyon kellemes andalító zene várt. Szerintem csak ketten voltunk - bár úgy tudom, többen is vannak itt.

Külső: Mióta megláttam azt a csodás képet (jelenleg a 16.) ahogy a kádban zuhanyozik gyönyörűen domborodó popsijával és helyesen merevedő cicusaival - egész egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből: nekem ezt a lányt ölelnem és éreznem kell! A képei tökéletesen megfelelnek a valóságnak, pont ezt a karcsú, izmos testű gazellát láttam viszont - egyetlen kivétellel: édesen szabadkozott, hogy a vörös haját egy parókának köszönheti ami akkor éppen nem volt nála :) Annyira magával ragadott azonban testének közelsége, gyönyörű testének látványa, hogy szinte fel sem tűnt ez az apró kis "eltérés" - így aztán maradtam :)

Később is sokat babusgattam a helyes kis marokba illő cicusokat, hosszasan simogattam kemény és gömbölyű popsiját, és amit a puncusával művelt velem....

És nagyon megkedveltem azt az ujjacskáját, amivel olyan mennyei élvezetekben részesített!

Hozzáállás: Zsófi az első pillanattól kezdve nagyon odafigyelt rám: mikor megtudta, hogy milyen masszázst szeretnék, alaposan kifaggatott, hogy volt-e már ilyen élményem.

A masszázs alatt is aggodalmasan vigyázott rám: többször is mondta hogy szóljak ha bármi kellemetlent tesz velem és folyamatosan érdeklődött hogy élvezem-e.

Szerencsémre "átmentem" a szimpátia-teszten és részese lehettem fantasztikus gyönyörének.

A masszázsa egészen elképesztően jó volt. A kis szünetekben és végén a "hagyományos" masszázs közben sokat beszélgettünk: személyében egy tiszta és nyílt szívű, nagyon kedves hölgyet ismertem meg.

Együttlét: A lakásba belépve nagy mosollyal vártés kedvesen elbeszélgetett velem jövetelem céljáról. Elmondtam, hogy mit szeretnék (prosztata masszázs) és ha megengedi, akkor szeretném ezt egy kis kölcsönösséggel "meghálálni". Szerencsémre nem volt ellenvetése...így elkísért a fürdőbe, majd a szobában várt - immár csak egy falatnyi bugyiban.

Javaslatára a masszázzsal kezdtünk: ehhez felfektetett a tatamira, majd bekrémezve kezét a pad mellett állva elkezdte bemelegíteni a barátomat egy kis finom masszírozással. Közben vidáman csevegtünk egymással, én pedig lopva a popsiját kezdtem simogatni miután nem érkezett ellenvetés. Miután alaposan megdolgozta a főnököt, az én kezem is eltévedt az intim részei felé, s ennek örömére kibújt a kis bugyiból, hogy "ne zavarjon minket" :)

Aztán térben felhúzatta lábaimat és közéjük telepedett a tatamira, majd éreztem, hogy az ujja belémhatolt és egyre közelebb került céljához. Kéjes borzongás futott végig rajtam és remegő kezemmel hetyke kis cicusát simogattam. Aztán a másik kezével és a szájával is akcióba lépett - nem győztem bámulni, mi történik odalenn. Szinte csak szájjal kényeztetett, miközben az a csodás ujja rálelt a célterületre és alapos kezelésben részesítette. A legszebb pillanat az volt, amikor a másik kezével a zacsimat kezdte finoman gyömöszölni - ezzel az igen intenzív élménnyel többször is a csúcs közelébe vitt. Amikor aztán már minden tagomban reszkettem a gyönyörtől és az édes kíntól úgy markoltam a padot tartó vasat hogy attól tartottam eltörik - no ekkor Zsófi "megkegyelmezett" rajtam és utolsó erőtartalékait mozgósítva fokozta az intenzitást: reszketve-hörögve a szájába robbantam miközben testemen végigsöpört egy addig nem ismert újfajta gyönyör hulláma.

Miközben kilibbent hogy rendbe szedje magát, megpróbáltam feltápászkodni, de remegő lábaimmal csak arra futotta, hogy a tataminak dőlve próbáljam meg rendezni soraimat.



Szerettem volna ezt a csodát meghálálni neki és ismét rákérdeztem a kölcsönösségre. Még most volt ellenére és maga után húzott a tatamira. Hozzábújtam és érzéki testét finoman habzsolni kezdtem. Nagyon inspiráló volt elégedett sóhajait és dícséretét hallani, élvezettel viselte hónaljbanyalós és ujjszopogatós perverziómat. Aztán megérkeztem puncusához, ahol először azt a két szexi gödröcskét vettem nyelvelésbe ami a combtöve és a szemérme között hivogatott. Majd szépen óvatosan elkezdtem kényeztetni figyelve egyre erőteljesebb reakcióira. Aztán egy óvatlan pillanatban beloptam ujjamat is a már igen nedves punciba - és innen most Zsófinak nem volt visszaút: lélegzete kihagyott majd egy nagy sóhajtással adta tudtomra hogy nemcsak nekem nagyon jó most vele. S eztán jött még a meglepetés, mert szoros kis puncija többször összerándult, hevesen rászorított ujjamra. Tovább izgattam nyelvemmel és ezt Zsófi csodás puncija további heves szorításokkal jutalmazta - nem tudtam betelni ezzel az élménnyel, mert nem emlékszem mikor kaptam utoljára ilyen intenzív visszajelzést. Arra gondoltam, milyen csodálatos érzés lehet(ne), ha farkamra szorítana így rá odabenn - de ez persze itt nem lehetséges.



Kicsit pihegtünk még összebújva, majd engedtem invitálásának és felfeküdtem a masszpadra, ahol egy nagyon kellemes láb- és derék masszázst kaptam még tőle búcsúzóul közben egy jót beszélgetve vele.

A randi végén még megkértem, hogy bújjon hozzám azzal a gyönyörű meztelen testével, hadd lopjak tőle egy kis energiát - majd magamnak háttal fordítva, kemény popsiját ágyékomhoz szorítva, az édes kis ciciket átfogva fúrtam arcomat hajába beszívva isteni illatát.

Remegő lábakkal, de tökéletesen kielégülve és felfrissülve búcsúztam tőle a mielőbbi visszatérés ígéretével.

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus másfél órát töltöttem Zsófival, mert azonkívül hogy micsoda élményekkel ajándékozott meg, nagyon jól esett gondoskodása, kedvessége és nyíltsága - az a feltétlen bizalma amivel megtisztelt.

Nem kérdés, hogy visszavágyom hozzá, mert nemcsak a program "hivatalos része" teszi őt vonzóvá számomra, hanem személyisége, érzékisége is!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Morgo11 beszámolója
2020-07-29 22:24:55
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felette, könnyen ment!

Lakás: Kifejezetten a célra kialakított lakás, kellemes, diszkrét, jó hangulatú az egész nekem nagyon bejött.

Külső: Szép arc, a képeken látható szexy testalkat, formás cicik, finom popsi, az összkép nagyon tetszett!

Hozzáállás: Megbeszéltünk hogy mit szeretnék és nem is volt semmi más dolgom csak élveztem a finom erotikus masszázst, 1 órát voltam nála de 2 is kevés lett volna annyira kellemes volt az egész.

Együttlét: Lazító erotikus masszázst beszéltünk meg amit nagyon jól csinál, teljesen fel tudott izgatni 1-2 perc alatt és utána is álltam végig... :) a vége franciás levezetés amit szintén nagyon jól csinál, nem csoda hogy ezek után szinte azonnal elmentem.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki erotikus masszázst akár happy end el nagyon jó felkeresni őt és biztos hogy én még többször el fogok menni hozzá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Papilio beszámolója
2020-02-16 09:08:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bütyök21 beszámolója
2020-01-19 23:08:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, mikor elérhető volt. Azonnal fevette. Nagyon kedves hangon tájékoztatott a lehetőségekről. Néhány nappal későbbre beszéltünk meg találkozót, amit az adott napon megerősítettem.

Lakás: Új építésű társasház első emeleti lakása, direkt erre a célra kialakítva. Tisztaság, hangulatfény mindenütt. A szobában lágy zene szól, friss illat, tükrök, masszázspad, tatami, és kanapé. A fürdőben sokféle tusfürdő, többféle szájvíz. Külön törölközőt kaptam érkezéskor és távozás előtt. A ház előtt láttam üres parkoló helyeket, de én BKV-val mentem. Az 1-es villamos és a 2-es metró 5 perc sétára van.

Külső: Angyali teremtés. Törékeny külső. Sokkal szebb mint a képeken, pedig ott is tökéletes. Mosolygós, kedves, gyönyörű.

Hozzáállás: A fürdő előtt várt rám, majd a szobába érve kedvesen a padra invitált. Rákérdezett a problémás részekre, és azokra külön figyelmet szentelt. Gyakorlott sportmasszőr, sokéves tapasztalattal. Egy órát voltunk együtt, amit az utolsó percig kihasznált.

Együttlét: Nagyon erős keze van. Én nem gondoltam volna, hogy egy ilyen pici lányban ennyi eró lakozik. Közvetlen, sokat beszélgettünk, és közben teljes testmasszázst kaptam a fejem búbjától a lábújjam hegyéig. Megtalál minden görcsöt, csomót, a problémás helyeken többször végig megy.

Elégedettség és Ajánlás: Én 10 évet fiatalodva jöttem el tőle, méterekre lebegve a talaj felett. Csodálatos volt. Ajánlom minden úriemberek, aki vigyázni tud egy ilyen gyöngyszemre.

Köszönöm Zsófi. Még sokat fogunk találkozni. Csókollak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Adamman01 beszámolója
2020-01-17 09:46:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk előre időpontot másnapra.

Lakás: A lakás hangulatos, tiszta, célnak maximálisan megfelelő. A fürdő felszereltsége maximális. Tusfürdő választék, dezodorok, szájvíz, tiszta illatos törülközők. Parkolóhely volt bőven nem láttam fennakadást.

Külső: Külsőleg nagyon csinos, pici és aranyos. Szép arca van, mosolygós és kedves kisugárzású. Elsőre voltam így még csak azt tudom mondani hogy teljes egészében a kedvencem.

Hozzáállás: A kezdeményezés pont annyira volt kezdeményező amennyire kell, nem rámenős nem siettet. Másfél órára látogattam meg amit teljes egészében ki is használtunk. Nagyon kedves volt végig és hamar megtaláltuk a közös hangot, jókat beszélgettünk.

Együttlét: Nagyon pici és aranyos hölgy akiről az ember nem is gondolná hogy ilyen erős keze van. Nagyon szakszerű hátmasszást kaptam amit én kértem mert a hátammal mindig voltak gondok. Van benne erő az biztos mert kérnem kellett hogy egy kicsit finomabban ha lehet, pedig csak egy kezdő masszázst kaptam amitől csak erősebb van. Szóval aki szereti ha egy erős kéz kezelésbe veszi masszázs terén akkor Zsófinál biztos jó kezekre talál. Amiért mentem azt maximálisan megkaptam, nagyon ügyes nincs okom panaszra.

Elégedettség és Ajánlás: Minden nagyon jó volt csak ajánlani tudom mindenkinek. Kedves, aranyos, mosolygós, lehet vele beszélgetni és persze fantasztikus a masszázsa. Köszönöm a kedvességed és hogy rendesen meggyúrtál nagyon jól esett. Hamarosan újra jelentkezem. Puszi

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Good Old Darek beszámolója
2019-12-19 18:48:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Akkor hívtam, mikor a telefon villogott, gyorsan felvette, egyezettük az időpontot és a hogy mit szeretnék.

Lakás: Szép és igényes lakás, frissen felújítva, minden patyolat tiszta, mind a masszázsszoba, mind a fürdő, látszik, hogy nagyon figyelnek a higiéniára. Külön törülközőt kaptam a masszázs előtti és utáni zuhanyhoz és vagy 15 féle tusfürdőből lehetett válogatni.

Külső: Nagyon szép, bájos leányzó, az adatlaphoz képest jó pár évet letagadhatna. Kedves arcú, mosolygós, a teste feszes, formás popsi és cicik, nagyon jó összkép.

Hozzáállás: Végig nagyon figyelmes volt, többször rákérdezett, hogy megfelelő-e a masszírozás erőssége. Határozottan kedves a hangja is és Nála tényleg igaz volt a barátnő érzés. Mikor pl. megkértem, hogy az egyik vállamon még egy kicsit dolgozzon, gond nélkül és nagyon kedvesen újra nekiállt a területnek.

Együttlét: Masszázsra mentem, egy órára. Tényleg profi masszőr, alaposan végigment a testemen, egyedül a talpmasszázsról mondtam le, mivel csiklandós vagyok. Kellemesen erős masszázst kaptam, jól rendbetette a vállamat is. A végén franciás levezetést kértem, és abban is nagyon szuper volt, odaadó és alapos. Nehéz eldönteni, hogy a látvány vagy az érzés volt-e kellemesebb.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok, mindenben tökéletes volt, ajánlom mindenkinek. Én biztos visszamegyek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pacocoarente beszámolója
2019-10-29 22:06:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Papilio beszámolója
2019-06-14 12:10:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Papilio beszámolója
2019-05-23 16:39:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Papilio beszámolója
2019-05-04 15:50:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.