SzexpartnerSalsa1+36 70 / 158-5949Budapest XII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Salsa1 vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XII. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 158-5949 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
60 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 22 óráig
kedd:
08 órától 22 óráig
szerda:
08 órától 22 óráig
csütörtök:
08 órától 22 óráig
péntek:
08 órától 22 óráig
szombat:
08 órától 22 óráig
vasárnap:
08 órától 22 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
30
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
150977x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Barna
Szem
Zöld
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Üdv neked.kultur?Sziasztok normális vendégek hívását ill. Jelentkezését várom közel a Bah-csomóponthoz..Kedves,odaadó mindent szerető Kápráztató Kubai-magyar lány várja urak jelentkezését kellemes együttlétre kikapcsolódásra..pornós érzéssel:)...És igen,imád élvezkedni..puxi..lehet nálad is,ha megtudunk beszélni.puszi,nálad is vagy egyéb megoldásokkal..
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Együttfürdés
igen
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
ha megkérsz
Fotózás
ha megkérsz
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
igen
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
igen
Pisiszex
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Csúszka masszázs
igen
Thai masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
igen
Thai
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Szerethető tipus vagyok
Elfogadott (12 db)
Kapott (2 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (4 db)
Értékelem
Erobel66 beszámolója
2023-09-28 17:17:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Többször hívtam mire elértem, de sikerült! :)

Lakás: Nekem a parkolás könnyen ment mert rögtön a háza elött meg tudtam állni. A lakás egy kicsit üres volt de a célnak pont megfelelt.

Külső: Nagyon bejött külsőleg, nagyon szexi szerintem. Erős szexuális kisugárzása van.

Hozzáállás: Mindenben nagyon profi volt a hölgy. Tudta hogy mit hogyan csináljon!

Együttlét: Én egy órára mentem! Franciázott nekem majd szexeltünk de remegő lábbal lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok a hölgyel, nagyon kedves volt! Ajánlom mindenkinek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zMester beszámolója
2023-05-16 13:26:01
barátnő feeling, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk a találka előtt.

Lakás: A BAH csomóponttól nem messze van a kuckója. Nagyon-nagyon kupis és lepukkant a hely. Mindenhol cuccok és nyitott üvegek.

Külső: A képeken leírtaknak megfelelő. Nekem pont az esetem a kisasszony, szal azt mondom gyöngyörű. Szép mellek, formás popsi,

Hozzáállás: Megfelelő volt. Kezdeményező és aktív. Több pozíciót kipróbáltunk a végén a szájába mentem el, iszonyat jól csinálta.

Együttlét: Több pozíció: misszi, hátulról, orál. Mindent szeretett és jól is csinálta.

Elégedettség és Ajánlás: Alapvetően a kisasszonnyal totál meg vagyok elégedvde, a helyszínnel már kevéssé, de ez van. Máshol lenne bármennyiszer visszamennék hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
testiorom beszámolója
2023-05-11 15:25:43
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon nagyon kedves volt és nyitott. Elősör egy időpontot beszéltünk meg, akkor még nem lehetett előtte, majd visszahívott, hogy mégis lehet egy órával előtte. Én nem szeretem, ha visszahívnak a lányok.

Lakás: A ház budai zöldövezet, kockaház közel a közlekedéshez, de már jó parkolással. A lakás kb. építés óta szerintem festve sem volt, kb. 60-70 éve... Nem tudom, inkább igénytelen, inkább koszos, szóval szörnyű, de a lepedő meg a törölközö viszonylag okés. Fürdőbe nem enged a madame, wc-ben van egy melegvízes csap, pont faszmagas. Nekem. Maszkosok és gumikesztyűsök ne is próbálkozzatok.

Külső: A fotókon ő van kb. 10 évvel ezelőtt, most ahogyan mások is írják, kicsit elúszott, ami testen kevésbé, de arcon komolyabb nyomokat hagyott. Szerintem minden megy itt, ami van, így az eredmény is magáért beszél. Ha érted, mire gondolok. Gondoljatok csak a jó öreg pia nyugtató kombóra, vagy egzotikus növényekre, amiktől az emberek furán néznek ki és furán viselkednek. Teste dundi alacsony, de még formás. igazából, ha szereted ezt a galambocska alkatot, akkor jó a teste.

Hozzáállás: Teljesen odavolt a gyönyörtől, értem is, mert van kiállásom, és nem tudom, milyen gyakran mennek hozzám hasonló szívdöglesztők hozzá. Lehet vele könnyen egy hullámhosszra kerülni, de én elsőre azért visszafogottabban nyomtam, no hard feelings.

Együttlét: Ölelkeztünk, csókolóztunk, simogattunk, próbáltam a pinába nyúlni több ujjal, de kicsit használt volt a csatorna, nehezen ment így, gondolom, az előttem lévő vendégnek jutott a szaftos műsor, akárhogy nyálaztam, nehezen hatoltam bele. Szóvá is tettem, de végül hagytam a dolgot, mert közben a golyóimat és a faszomat szopattam inkább, ahogyan ráültem a fejére fejjel lefelé, hogy nyalhassam és szophassam a csiklóját. Eleinte úgy éreztem, jól esik neki, de nem tudtam eldönteni, hogy akkor a pina miért nem tágul annyira, hogy becsússzon néhány ujjam kezdetnek. Végül nem erőltettem tovább. Próbálkoztunk egy mélytorokkal, ami egész ijesztő volt, mert majdnem megfulladt az elsőtől, aztán nagyon aranyosan próbálta újra, ami már sokkal jobb lett. Azért nem erőltettem tovább. Felhúztuk a gumit és elölről basztam, majd amikor megkívántam a segglyuka látványát (azt is szereti, ha finoman kényeztetik), megfordítottam és néhány perces tili-toli után hatalmasat élveztem a gumiba. gyorsan mosakodtam egyet és mentem, nekem ez ilyen, ha az önkielégítésnek ezt a módját választom ritkán.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlanám-eő Ki mit vár. A leírtak alapján ha valaki úgy érzi, hogy megkívánta, akkor hajrá. Nem mondom, ha nem mennék vissza, de a fotókon látható őszinte kislányt mutat, holott valójában eltelt jó pár év önsorsrontással. Vagy nem vallja be magának sem, hogy frissíteni kellene a szoftvert, hogy ne szenvedjen a hardver, vagy így érzi jól magát, én azt kívánom, hogy tisztuljon meg és jöjjön rá, ez nem neki való.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
leetzor beszámolója
2023-03-26 21:52:51
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás
lepukkant lakás

Kapcsolatfelvétel: telefon. egyszeruen. Kedves volt, mintha a baratnoddel egyeztetnel.

Lakás: Nem voltak nagy elvarasaim mivel olvastam az ertekeleseket. Egyszeru parkolas. Valoban nem egy luxus lak, matrac a foldon, pokroc rajta. koszos fal, stb. De ki lehet birni.

Külső: mint a kepeken, kisse lerobbant, lelakott, hordo alkat. Van rajta anyag, de egyaltalan nem folyik, meglepo modon kemeny a melle es a hasa is.

Hozzáállás: Kivalo hozzaallas, nagyon kedves, aranyos volt vegig, csinalta amit megbeszeltunk, lelkesen, nem finnyaskodott nem volt kifogas, se idohuzas, se idonezes. Bohokas es elvarazsolt volt, kis kuncogasok, elkalandozasok neha mint aki be van csiccsentve, valoszinu volt benne valami, de nem volt se zavaro se akadalyozo tenyezo. Aranyos volt ,ugyhogy nem bantam.

Együttlét: Mindenben ugyes, amit vallal azt tenyleg csinalja is, nem csak alibi jelleggel. Valoban szoritgat a huvelyevel ami jo erzes. Az a tipus aki ismeri es tudja hasznalni a sajat testet, el tud elvezni, stb.

Elégedettség és Ajánlás: Ajanlom mert kedves, korrekt, erti a dolgat, es megkaptam amiert mentem. Lejebb kell adni a kornyezet es kulso tekinteteben az igenyekbol, a tobbi csalodasmentes.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pentaton beszámolója
2023-03-09 10:22:35
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Ő hivott, hogy most ismét ráér, volna kedve. Hát, én csak erre vártam. A kért időpontomhoz alkalmazkodott.

Lakás: Egy találkahelyre mentünk. Szükségmegoldás, de Salsával ez mellékes.

Külső: Csinos, aranyos. Szép, kemény mellek. Pompás punci. A teste mindent tud.

Hozzáállás: Aktív és meglepően jól, mindenre reagál, mindenre kész. Nem ismerek (vágyok) olyasmit, amit ne tett volna már meg nekem. Mindent szivvel-lélekkel csinál. Csókol, simogat, nem kíméli magát, s főként tökéletesen, példásan reagál minden izgatásra. Az összes izma részt vesz a szerelmeskedésben. Ha mélyen benne vagyok, körülszorít, s hullámzik hasa. Spriccelni jobban sikerül neki, mint a legextrémebb pornófilmekben látható. Orgazmus után teljes aktivitással folytatja. Ameddig csak kívánom.

Együttlét: A legjobban működő nő. S e mellett készséges, szerény, mértéktartó igényeiben, kedves, megbízható. Szereti hátulról, de minden testhelyzetben elélvez. Akár többször is.

Elégedettség és Ajánlás: A legjobb nő, akivel életemben találkoztam. Nem mellesleg koromat teljesen feledteti, mindig orgazmushoz juttat. Nem hogy mindent, de olyasmit is megad, amit még korábban nem is tapasztaltam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pentaton beszámolója
2022-07-28 19:34:59
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyedén. Aztán azóta, ismét sem probléma vele a kapcsolat, ő is igyekszik azt elősegíteni. Nem tolakodó, sőt intelligens a viselkedése, kommunikációja.

Lakás: No, a helyszín kicsit kényelmetlen, (ahova vitt) kicsit szükségmegoldás. "Kamra". Talán hazavinni jó őt, vagy áldozni egy találkahelyért.

Külső: Bájos arc, jó mellek, élvezhető test. Fantasztikus punci! Az a lány, akinek csodásan működik minden szexuális szerve. Csókol, kéri, hogy ujjazzam, puncija belül szorít. Mindent örömmel, lelkesedéssel fogad, reagál.

Hozzáállás: Mint a legjobban szeretett nővel, olyan vele a szex. Hiszen minden porcikája reagál, élvez, kéri a folytatást. Várta segítően, ejakulációmat, majd amikor elélveztem teljesen természetesen, ösztönösen, megvárta, amíg kijöttem belőle, hasra feküdt, valamit motyogott a befejezésről, és fenekét emelgetve, punciját nyilván össze-össze szorítva - amit akkor is már megtett, amikor belé hatoltam, amikor benne voltam - vitathatatlanul elélvezett. Mikor láttam, mit csinál, gyengéd megértő simogatással reagáltam, "szájtátva" bámultam. Nem láttam, nem tapasztaltam még ennyire őszinte erős, női orgazmust. Kedves hangulatban öltöztünk fel, váltunk el.

Együttlét: Tehát, egy őszinte, hagyományos előjáték, majd behatolás volt, tizenhárom perc alatt folyamatosan, fiatalosan (részemről 65 év feletti korommal!) "előírás szerint" felpörögve, elélvezve. A kedvence, majd kitapasztalom.

Elégedettség és Ajánlás: Megyek hozzá, mert - nem kezdőnek is - különleges élmény, amit nyújt. A régi bejegyzései sokfélék. Ha voltak valaha hiányosságai, hát "kinőtte". Örülök, hogy reá találtam. Ki kell próbálni, ez az igazi szex! Köszönöm!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zino beszámolója
2022-03-14 08:24:53
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon és sms egyeztetés.

Lakás: Nem foglalkoztam vele,de voltam már rosszabb helyen is.

Külső: Itteni írás alapján tudtam mire számíthatok. Így nem ért meglepetésként sem a hely sem a kinézete.

Hozzáállás: Kellemesen csalódtam, mivel teljesen korrekt volt. Félórás lehetőségvolt,ki lett használva.

Együttlét: Amit sms kértem pl: natúr francia nagyon jól csinálta.

Elégedettség és Ajánlás: Én még biztos megyek hozzá. Útobbi időben volt pár átverős "vándor madár" akiktől bosszúsan jöttem el. Salsa1 kellemes meglepetést okozott.így következőleg már egyórás lehetőség lesz.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
schgabor23 beszámolója
2021-12-12 23:35:20
szép arcú, barátnő feeling
lepukkant lakás

Kapcsolatfelvétel: telefonon tortent, ugyan nem vette fel elsore, de visszahivott.

Lakás: panel lakas, ahol 20 millio dolog volt bezsufolva.

sajnos a massage agy, csak egy kopott matrac volt.

Hozzáállás: mindenben benne volt.

Együttlét: massage, majd csinalta szajjal nekem, illetve nyelvvel izgatott 1-2 plusz helyen. (elege erdekes es fura elmeny volt).

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_köln-i69 beszámolója
2020-10-05 06:55:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon 2 nappal előtte időpontot kértem és kaptam. Találkozásunk előtt egyórával elötte szintén hívtam, hogy minden rendben. Ennek különbség örült, mert vannak olyanok hogy leegyeztetik az időpontot és nem mennék.

Lakás: A lakás kissé zsúfolt, de a célnak megfelelő. Ami nagyon fontos a fürdő tiszta törölköző, ágy rendben. 1-es, 19-es,49-es,villamossal 4-we metróval könnyen megtalálható.Parkolás egyszerű.

Külső: Arca szép és a teste is szép. Fiatal kedves közvetlen mosolygós.

Hozzáállás: Kedvesen várt nekem ez tetszett. A kezdeményezést rám bízta de nagyon együttműködő volt benne.

Együttlét: Ez maradjon a titkunk, de nagyon meg voltam elégedve. Ha valaki nőként bánik vele. Akkor nagyon odaadó. Minden kérésem teljesítette!Ami simogatás ölelgetés,csók és normális sex. Francia tökéletes.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem bejött. Nagyon kedves,barátságos.Ide még jönnöm Kell.Ajánlom minden normális embernek. Vigyázzatok rá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pacocoarente beszámolója
2019-10-08 17:18:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan.

Lakás: Átlagos lakás, célnak megfelelel. Kellően diszkrét.

Külső: Kicsit teltebb, mint 7 éve (legutóbb akkor voltam), de a technika mindent megér.

Hozzáállás: Maximális.

Együttlét: Minden ami jó.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom, mindenképp. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Isti_1980 beszámolója
2019-04-06 01:18:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Lakás: Célnak tökéletes, tiszta, újépìtésű.

Külső: Képpel egyező , csinos.

Hozzáállás: 100% Abszolút mintha barátnő lenne...

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon cuki lány. Kéretik vigyázni rá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
joyrider beszámolója
2019-04-05 21:42:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen, majd telefonon kerestem, kérdéseimre készségesen válaszolt.

Lakás: Újépítésű lakás, a fürdő és a szoba is rendben van, a célnak megfelel, amire szükség van, megtalálható.

Külső: Salsa csinos, szép és mosolygós lány, ideális méretű cicikkel: a frissen feltett fotói közül az utolsó (5.) mutatja igazán jól. Persze egy dolog a külső és másik a kisugárzás. Kinézetén túl kisugárzása, barátnős, illetve szeretői viselkedése egy tündérré tették számomra.

Hozzáállás: Salsa kedves, gyengéd, mosolygós volt, időnként kezdeményező, ill. segített, hogy neki is jobb legyen. Az is egyértelmű volt, hogy szereti a szexet, örömmel teszi. Amit kértem, partner volt benne, semmi ellenkezés, "szájhúzás" nem volt; úgy éreztem magam, mintha rég várt szeretőmhöz érkeztem volna (már ha lenne :) ).

Együttlét: Igazi csókokkal és simogatással kezdtünk, majd ismerkedtünk egymás testével. Franciája isteni, változatos: amennyire tudta, mélyen bevette férfiasságom és semmi problémát nem okozott, mikor fejét megfogtam és úgy mozgattam magam a szájában, de úriember módjára. Végül nem bírtam tovább, így mentem el. A folytatásban én szántam több időt kényeztetésére, ujjal is, nyelvvel is (eközben néha finoman segített, hogy még jobb lehessen neki is), mely meg is hozta az eredményét. További csókok, cirógatás, egymáshoz bújás után missziben, ill. rajtam lovagolva, rám is fekve adtunk az élvezetnek, ill. ismét szájjal is kényeztetett a tündéri lány. Köztes időkben egymás karjaiban feküdtünk, simogatások mellett kellemeset beszélgettünk; időnként Salsa szeme is mosolygott. Élmény volt az egész. :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, mind amit testileg, mind amit kisugárzása, gyengédsége, társasága által kaptam. Több volt, mint szex. Szívesen maradtam volna még.

Köszönöm Salsa az együtt töltött időt, hamarosan újra találkozunk ! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.