SzexpartnerLexy+36 70 / 580-8541Budapest XIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Lexy vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIII. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 580-8541 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
69 kg
Mellbőségem
110 cm
Magasságom
175 cm
Csípőbőségem
96 cm
Derékbőségem
72 cm
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
31
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
212297x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
igen
párokat
igen
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Zöld
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia!:) A TE pornós vadmacskád! már vártam ,hogy rám találj. AKTÍV vagyok,ha zölden világítók ,vagy a kiemelésnél találtál rám! Kérlek használj számkijelzést! Sms-re nem mindig tudok válaszolni. Időpont foglalásodat kérlek erősítsd meg,ha nem jelensz meg az adott időpontodra és nem mondod le a randinkat,sajnos többet nem tudunk találkozni. NE várj a holnapra,éld át a csodát ma! Telefont én kezelem ezért nem mindig tudom felvenni,hanem sikerül egyből elérned kérlek próbálkozz egy kicsit később ! ,vagy keress itt az oldalon.:* Viberen,,whatsappon is elértek!:) EGYEDÜL FOGADLAK!! CSAK VELEM TALÁLKOZOL! Tisztán,frissen,csupasz intimrésszel várom vendégeimet! Tény te is így! Alap elvárás lenne,de muszáj megfogalmaznom és nyomatékosítanom! Nálam kádas zuhanyzásra van lehetőség,tusfürdőt,szájvizet higiénia eszközöket használj! A szoba felszerelt, friss tiszta törölközővel , italválaszték , diszkréciómmal, kedvességemmel már az elején le foglak nyűgözni , a tett helyszíne masszázságy és ágy, konyhapultra is fel dobhatsz , sőt a mosógépen is szerelmeskedhetünk... A hely adott, légy kreatív!;) Felváltva élvezhetjük erotikus fűtött vágyaink kielégítését.:* Garantálom a mennyekbe repítelek.;) Szeretettel és teljes odaadással várlak kényeztető Szex világában , meleg olajos csúszkával , kölcsönösségben gazdag erotikával , egzotikus szabad natúr franciával , együtt fürdés , kényeztető csókolózással, és még sok más finomság! ;) Felejthetetlen élményben lesz részed! Rólam pár szóban: Bájos telt keblű, mosolygós, kedves, figyelmes! Várom 1, 2 és több órára is ! , Lazulni vágyó úriembereket.:) Hívását 13.kerület diszkrét,szép magánlakásán. BARÁTNŐ feeling! Akár simogatásra vágysz! , vagy erősebb jellegű szexre!;P Szeretnél egy fárasztó nap után felfrissülni? Gyere ellazítalak. :* Keress bizalommal és tudj meg többet rólam.;) Előre bejelentkezés is megoldható, jelezz és találunk rá megoldást! Felnőtt filmekben nem szerepeltem! !!!!! LÉGYSZÍVES NE hangoskodj az ajtó előtt(bejárati ajtótól kérlek,diszkrét távolságra állj meg,még nem beszélünk telefonon!) KERLEK NE kopogj , NE csöngess ,hisz úgy is kinyitom az ajtót ! :) !!!!! Hálás köszönöm az értékeléseket,várlak vissza!;P
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
S/M
igen
Tánc (sztriptíz)
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
igen
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
igen
Enyhe domina
igen
Kikötözés - bondage
igen
Fenekelés
igen
Szerepjátékok
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (10 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Alex596 beszámolója
2024-04-18 13:48:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam rá, hamar válaszolt. Lefixáltuk az időpontot. Kérte, hogy 1 órával előtte még írjak.

Lakás: Egy kis garzon. Pont megfelel. Csak egy kanapé van a helyiségben, ami kicsit kemény, de a vadulós szexhez tökéletes.

Külső: Őszinte leszek, a képek alapján máshogy képzeltem el. Magas, telt lány, szép arcú és nagyon szép a szeme is.

Hozzáállás: Kedves volt az első pillanattól. Zuhi után a kanapén megbeszéltük, nagyjából mi az elképzelés. Aztán automatikusan jött kölcsönösen a simogatás és már bele is kezdtünk.

Együttlét: Azonnal, teljes átéléssel jön tőle a nyelves csók. Falta a számat, miközben húzott magához a kanapén fekve. A franciája fenomenális. Bárki megy hozzá, egy félórát dobjon rá, hogy ezt maradéktalanul kiélvezhesse. A kardnyelés nem túlzás. Pedig nem volt könnyű dolga :) Viszonoztam én is a gesztust, de nem ment el. Jelezte is, hogy bár jó neki, nem fog elmenni. Léptünk is tovább. Lexy nagyon szűk! Kérte, hogy óvatosan játsszam be, utána már nincs gond. Nem is volt. Úgy láttam, élvezte minden percét, pedig nem kíméltem. :) Missziben kezdtük, aztán hátulról folytattuk. Mivel csak egy órára tudtam maradni, nem cifráztuk túl. Kértem, hogy a világbajnok franciájával fejezzük be. A végén el is tüntette a végeredményt.

Elégedettség és Ajánlás: Lexynél jobb partnert nehezen lehetne találni. Kedves, közvetlen, intelligens és nagyon odaadó. Már amikor befejeztük, tudtam, hogy vissza fogok menni hozzá hamarosan.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
azigazitapsihapsi beszámolója
2024-04-04 14:26:31
szép arcú, isteni francia, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Lexy egy ideje már fent volt a bakancslistámon, de valahogy sosem tudtam meglátogatni. Pár hete aztán egy másik lánynál felsültem, mikor a háznál voltam, már nem vette fel, és akkor gyorsan előkaptam a telefont, és szeremcsére Lexy egyből felvette, és szabad is volt, így fél óra múlva már ott is voltam nála.

Lakás: Újépítésű társasházban levő kis garzonlakásban fogadott. A lakás amolyan egyterű lakás, tehát nincs fallal elválasztva a konyha és a lakórész. Szép nagy ágy, van hely a ruháknak is. A fürdő felszerelése is okés, kaptam jó törölközőt, a tusfürdő- és a szájvíz választék is példás. Parkolni könnyű, de fizetős.

Külső: Nagyon rendben van. Egy kis szexi ruciban fogadott, már ekkor éreztem, hogy jó helyen járok. Noha arc nélkül hirdet, nem kell félni, nagyon szép arca van.

Hozzáállás: Végig nagyon kedves volt.

Együttlét: Zuhanyzás után már az ágyon várt, és hamar belecsaptunk a lecsóba. A csókja finom. Nagyon finom a franciája, az a pornós, köpködős fajta, de azért ha kell, jó mélyen lent is tartja a torkán. Nem akartam rögtön elsülni, így helyet cseréltünk, és én kényeztettem. Nagyon finom ilaltos puncija van, óvatosan ujjazni is lehet. Pár perc múlva úgy tűnk, hogy jól érzi magát, azt nem tudom, hogy elélvezett-e, nem votl egyértelmű, de tetszett neki a munkálkodásom. Ismét megfordultunk, és NFVSZ lett az első kör vége. Kis pihenés következett, közben beszélgettünk, ebben is jó partner. Nagyon jó a humora. Majd következett a második kör, kis franciázás után gumit húztunk, majd bepucsított és az ágy mellett álva hatoltam bele a puncijába. Így toltuk egy ideig, majd ismét NFVSZ lett a vége, popsikényeztetéssel kombinálva.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam nála.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ombre666 beszámolója
2024-03-24 14:54:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon azonnal.

Lakás: A lány miatt alig emlékszem

Külső: Csodás feszes , ahogy kell!!!

Hozzáállás: Nem lehet leírni, egyszerűen kedves.

Együttlét: !!!!!!!

Elégedettség és Ajánlás: Az eddigi legfelkavaróbb jóértelemben...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ando025 beszámolója
2024-03-22 09:22:05
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nagyon régóta szemeztem vele (több helyen -köztük itt is - láttam a hirdetését), a beszámolók jót sugalltak, gondoltam a popó kipróbálását akkor vele ejtem meg. A megadott telefonszámmal WhatsAppon kerestem meg pár nappal korábban, hogy alkalmas-e neki kb. az időpont, és röviden leírtam már akkor, mit szeretnék, hogy ha esetleg lennének "nem pontosan jól értett" opciók a hirdetésekben, derüljön ki mihamarabb (de nem volt, ami ott van, azt mind vállalja, úgy ahogy írja). Kérte, hogy előző este vagy aznap délelőtt keressem megint, hogy akkor lefixáljuk, ez így is történt.

Lakás: Angyalföld belsőbb része, én BKV-val mentem, három sarokra tesz le a villamos.

A lakás egy régebbi, még újépítésűnek mondott (2000-es évek közepén-végén '10-es évek legelején épülhetett) házban van. Egyszobás, amerikai konyhás garzon, az egyetlen külön helyiség a WC-fürdőszoba. Nem rossz álapotú, de nem is fél éve újították fel.

Mivel a lakás kicsi, külön ágy nincs, egy kinyitott kanapé a tetthely.

Külső: Ő van abszolút képeken, bár első blikkre filigrán lánynak tűnik a képeken, de a megadott adatok valóságosak, azok értelemezésével tudható, hogy egy nem túl sovány, szép, formás hölgyről van szó (nőiesen teltként jellemzi magát, szerintem ő még nem az), aki magasabb, mint a képek alapján vártam volna. A kora máshol ellenőrizve is van, tényleg annyi, ami nekem pont eléggé fiatal.



Szép hosszú lába, formás feneke van, kellemesen íves csipője és dereka, puha hasa (de nincs pocakja), nagyon szép tuningolt mellei vannak, pici bimbókkal. Hosszú szőke haja van, nagyon szép és csinos arca van. Szexin ki volt sminkelve, de nem volt túlvakolva, csak szeme volt kifestve. Nagyon szép, hibátlan is a bőre mindenhol, élmény volt hozzáérni. Egy tetoválása van, az egyik combján egy nagyobb tetkó.

Hozzáállás: Az ajtón belépve egy selyem köpenyben várt, ami alól ki-ki sejlett a szexi fehérnemű. Köszöntünk egymásnak,, majd megkérdeztem, hogy akkor elfogadhatónak kinéző vendég vagyok-e és maradhatok-e. Erre nevetve mondta, hogy ne fárasszam már kora este ilyenekkel, akkor be sem engedett volna az ajtón. Utána viccelődtünk kicsit, hogy legalább a bor, amit vittem maradt volna,

Végig borzasztó kedves volt, kezdeményező és irányító egyben.

Együttlét: Zuhanyzás után alsógatyában a szobába visszatérve ő már a köntös nélkül hevert az ágyon. Ekkor megbeszéltük, hogy pontosan mit is szeretnék. Elsősorban a popót szerettem volna kipróbálni vele, amihez még nem volt szerencsém az életeben. Ezt kombináltuk azzal, hogy "meg kell dolgoznom" azért, hogy megdughassam először a punciját, és ott meg ismét ki kell érdemelnem a bejutást a popsijába.



Először a lábait imádatta velem, majd mondta, hogy a punciját rendesen be kell melegítenem ahhoz, hogy bejuthassak, úgyhogy lelkesen nyalni kezdtem, miközben ő is mozgatta a csipőjét, irányította a fejem. Aztán elővette a cickókat és azokat kellett kicsit kényeztetnem, rászorította a fejemet az egyikre, hogy pici kis bimbóit szopogassam, a másikra meg a kezem, hogy markolásszam erősebben. Ezután "visszaküldött" lentre, befejezni, amit elkezdtem. Nagyon finom puncija volt, talán még élvezte is, bár nem csinált úgy, mintha elment volna.



Ekkor úgy döntött, kiérdemeltem a punciba történő bejutást, és mondta előkészíti a terepet. Ekkor szájába vette a farkamat és úgy kezdte el keményen szívni, mint egy ipari porszívó, miközben óriásikat mozgott rajta fel alá és körkörösen a feje, simán elnyelte egy pillanat alatt torokra, de közben a nyelvével full gyengéden masszírozta belülről a makkomat. Mondani sem kell, egy pillanat alatt kőkemény lett. Ezt néha megszakította egy-egy rövid világbajnok kézimunkával miközben rendesen nyálazta a szerszámot. Amikor úgy ítélte meg, hogy "elég volt" elővette és felhúzta a gumit.



Ekkor "nagy kegyesen" beengedett a puncijába, jól megkellett dugnom. Itt hozta szerepet legjobban, ahogy az elégedettség és elégedetlenség váltakozásával irányította a sebességet, felváltva dícsért és fitymált. Több pózban is csináltuk, puhábban, keményen, igen jó volt, na. :) És eztuán jött el a "fődíj": bebocsátást nyertem a popsijába. Alaposan besíkosítozta magát és engem is, kicsit helyezkedni kellett, mire megtaláltuk a megfelelő pózt, de végül bejutottam és fenomenális érzés volt. És itt jött be, hogy még a délelőtti egyeztetésnél annyira felizgultam, hogy gondoltam, még jó pár órával korábban nem baj, ha könnyítek magamon, hogy ne legyen ripsz-ropsz végem, de ez sajnos nagy hiba volt. Nagyon közel álltam hozzá, de talán a pára és a fáradtság miatt, nem sikerült a popsíijában elmenni. Ekkor Lexy még megkísérelt segíteni rajtam, először a gumit levéve visszatért a világbajnok frnaciára, majd a hasonló minőségű kézimunkára is, de éreztem, hogy ez már nem fog menni, így egy kicsit antikatarktikus véget ért a foglalkozás, dehát ez van, saját magamnak köszönhetem, plusz Lexy tényleg megtett, hogy ne így legyen. Ettől függetlenül fantasztikus volt az egész együttlét.

Elégedettség és Ajánlás: A tökéletes összbenyomást a nagyon enyhén rontotta le a túl hangos zene és kissé erős félhomály, de ezek igazából apróságok, a lényeg egy nagyon kedves, nagyon jó hölgy, abszolút vendégközpontú hozzállással.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csipszlovers beszámolója
2024-03-22 08:52:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Villogott a zöld ikon, néhány csörgés után felvette, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és fél óra múlva nála voltam.

Lakás: Mini garzon a XII.kerületben, kis fürdőszoba, minden van benne amire szüksége lehet az embernek a tisztálkodáshoz. Parkolás ház előtt, vasárnap nem volt problémás.

Külső: Kellemes asszonyos termet, a képekhez képest kicsit husibb, de nagyon élvezhető, jól markolható,simogatható az egész teste,jó állású, kemény szilikon cicik jól reagálnak a kényeztetésre,punci nyalásra gyorsan nedvesedik.

Hozzáállás: Az elején kicsit zavarban voltam de nyitott,barátságos hozzáállásától gyorsan oldódtam és nagyon kellemes barátnős együttlétben volt részem.

Együttlét: Fürdőből visszatérve szexi babydollban várt az ágyra heveredve cici punci szabadon. Kölcsönösen kényeztettük egymást, simogatás,nyelves csók,nyakszirt, fülcimpa mellbimbó szopogatás, míg Ő a farkam vette kezelésbe, majd kis idő múlva fordulás féloldalas 69-be. Nagyon jó technikával, mély torkozva keményre szopott majd gumi húzás után hátulról először punciba keféltem Lexyt majd egy kis síkosítás után a popóját vettem célba, néhány perc múlva kicsusszanva a popsiból gumi le és natúr franciával mélytorkosan szopott,néha kicsit kényszeresen ráhúzva a fejét nagyot élveztem a szájába amit az utolsó cseppig le is nyelt. Hagyott lenyugodni a szájában,nyelve lágyan körözött a makkomon ami nagyon jó érzés volt és még soha nem tapasztaltam egyetlen lánynál sem. Fél órára mentem, ami már a vége felé járt ezért még egy gyors tusi,majd elköszönés, két puszi és távozás.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemes fél órát töltöttem el Lexyvel, aki nagyon korrekt, és ami az adatlapján található azt nyafogás nélkül teljesíti ha kéred. Maximálisan ajánlott hölgy az oldalon.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Futyi beszámolója
2024-03-02 22:48:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Még januárban voltam Nála,

Telefonon hívtam,

Másnap találkozó,előtte reggel

Még megerősítést kért,

Lakás: Kicsi,

Kicsit lehetne korszerűbb is

de célnak megfelelő,

Külső: Szép arcú,

Jó testű párduclány,

Hozzáállás: Tudja mi kell a férfinak,

Jó kedve magával ragadott,

Együttlét: Félórás programra megyek mindenkihez,

Itt gyorsabban végeztem mert olyan

technikai tudással szopott, hogy elsültem

vagy inkább be nem is tudom ő

Elégedettség és Ajánlás: Úgy mondta lehet nem sokáig marad,

Így tervezzetek vele...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fallosz14 beszámolója
2024-02-06 19:54:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen könnyen kedvesen visszaírt.

Lakás: Szép tiszta kellemes

Külső: A fotóin ő van de élőben srácok még szebb. És ez biztos higgyétek el elképesztő!

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező nagyon kedves.

Együttlét: Hosszú ide leirni hogy miket csináltunk de ami ki van irva róla hát túl lőtt azon jócskán! Az előttem irónak csak helyeselni tudok hogy valóban Istennő! ))

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom az uraknak őt is de tényleg tiszteljétek őt bánjatok vele nőként mert egy rendkívüli szépség finomság igazi vadsággal igényességgel!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Arni87 beszámolója
2024-01-11 16:42:00

Lakás: A lakás hibátlan. Annyi hogy azt a faszom bejárati ajtót nem találtam elsőre 😂😂

Külső: Bomba

Együttlét: Gyerekek ő egy Istennő. Nem kell ezt körülírni. Úgy csinálja a dolgokat hogy konkrétan azt hiszed szerelmes beléd. Lexy-vel nem nyúl mellé senki.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom 😉

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
jacint34 beszámolója
2024-01-04 21:45:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Lexyhez már 1 hónappal ezelott is szerettem volna eljutni Nekem a fotói alapján nagyon szimpatikus és kedvesnek tűnik

Minden vágyam az volt hogy eljussak hozzá

Több próbálkozás után sikerült őt ma telón elérnem

Hangja nyugodt visszafogott nem flegma a teloba inkább lehet érezni hogy barátnőfeelinges csaj

Lakás: A helyszin sőt még a háztömb is ismerős volt hisz már többször voltam itt egy másik lánnyal nem is olyan rég

az 1 -s villamossal tökéletesen jó megközelithető és jár erre Busz járat is

Fürdőbe kád és több tusfürdő illetve szájviz

Külső: Nekem nagyon bejön az egész teste alakja

Arca mint a fotókon sőt még csinosabb

Lexy nagyon szép csaj nekem nagyon szimpatikus

könnyen beindul tőle az ember

Hozzáállás: Kezdeményező barátnő feeling

Lehet őt imádni

Együttlét: Sajnos csak félórára mentem de vele még 24 óra is kevés lenne

Egész napom eltudnám vele képzelni

szerintem a franciát nagyon imádja jó pörgősen pornósan csinálja mélytorokkal fűszerezve

A csókja is jó volt

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon vigyázni kell vele mert könnyen bele szeret az ember:))

Bárcsak minden nap lehetnék vele

Nagyon szépen köszi kis szivecském hogy megismerhettelek és még nagyon sokszor szivesen taliznék veled

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
B0B3344 beszámolója
2023-12-29 15:03:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Itt, üzenetben, majd telefonon. Könnyen elértem

Lakás: Tiszta, a célnak megfelelő.

Külső: Gyönyörű arc, isteni cicik. Csípőben kicsit erősebb, mint az ideálom, de ez ugye, szubjektív.

Hozzáállás: Mint egy pornósztár, aki szerelmes beléd! :)

Együttlét: Mindent készségesenmegcsinált, amit kértem. Teljesen barátnő feeling, sokat beszélgettünk a szünetekben

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.