SzexpartnerSzonja+36 20 / 954-0502Budapest XIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Szonja vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIII. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 954-0502 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
-
Magasságom
160 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 22 óráig
kedd:
10 órától 22 óráig
szerda:
10 órától 22 óráig
csütörtök:
10 órától 22 óráig
péntek:
10 órától 22 óráig
szombat:
10 órától 22 óráig
vasárnap:
10 órától 22 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
21
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
291897x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
igen
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Barna
Szem
Kék
Alkatom
Sportos
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves rosszlány vár! :) ?Ha kiszakadnál a szürke hétköznapokból és utat engednél rejtett vágyaidnak, egy nem mindennapi hölgy társaságában akkor jo helyen jarsz. Csak es kizarolag tiszta, apolt onmagara is igenyes ferfiakat vallalok, igenyes rendezett klimas lakasomba. AKTUS KIZAROLAG GUMIBAN! NEM CSOKOLOZOM! Kerlek tartsd tiszteletben! Alkohol es drog befolyasoltsaga alatt nem all szandekomban fogadni senkit. Nem atjarohaz, csak 3-4embert tudok fogadni egy nap. Delutan 3-7ora kozott nem tudok fogadni senkit, kerlek ennek tudataban keress. Ha elsore nem vennem fel a telefont, kerlek probalkozz. Amennyiben 10percet kesel, abban az esetben mar nem lehetseges a talalkozo, illetve ha ugy kesel, hogy nem szolsz annyiban pedig a szamod tiltasra kerul! Baratno feeling adott. Legenybucsura illetve bulikra is. Romakat nem tudok fogadni.
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
nem
Natúr francia végén szájba
nem
Natúr francia végén testre
nem
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
nem
Együttfürdés
igen
S/M
ha megkérsz
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Prosztata masszázs
igen
Szüzesség elvétel
ha megkérsz
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
nem
Enyhe domina
ha megkérsz
Taposás
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (6 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
leobod beszámolója
2024-03-12 22:38:30
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Telefonon kerestem, és azonnal válaszolt.

Place: nagyon szép modern apartmanház a XIII. Szolgálja a célt

Looks: Aranyos, gyönyörű arccal, feszes testtel és nagyon jó illattal. Ha meglátnád az utcán, elfordítanád a fejed és megnéznéd. A feneke a kedvenc testrésze.

Attitude: Nagyon kedves, okos, laza és vicces.

Act: Nagyszerű élmény volt, mert nyugodtnak érzi magát az ember. Szereti a szexet, és ez nagyon látható abból, ahogyan viselkedik. Vezet téged, de lehetőséget ad arra is, hogy új pozíciókat ajánljon fel. A teste azonnal izgalomba hoz, a mellei, a popsija és az egész teste csodálatos. Szeret misszionáriusban kezdeni, de aztán úgy követ téged, ahogy te szeretnéd. Összességében nagyszerű élmény.

Satisfaction and Recommendation: Rendkívül elégedett és ajánlom őt az uraknak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
matesi111 beszámolója
2024-03-04 23:09:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyszerűen.

Lakás: Új építésű, jól felszerelt, rend, tisztaság.

Külső: Tetőtől talpig egy gyönyörű lány. Vidám kék szemeiben könnyű elveszni, szép mosolyát sokszor látni szerencsére.

Hozzáállás: Mintha csak a barátnőmhöz ugrottam volna fel, nagyon jó társaság. Külön kiemelendő a jó humora, amire mindig vevő vagyok, és nagyra értékelem. Minden perc ajándék volt vele.

Együttlét: Habár kicsit szükösebbek a lehetőségek, egyéb lehetőségek más lányokhoz képest, de egyetértve az előttem szólókkal, egyáltalán nem volt semmilyen hiányérzetem, sőt! Nagyszerű volt az ágyban, ügyes, odaadó, kitartó.

Elégedettség és Ajánlás: Külsőleg és személyiségre is egy utánozhatatlan, egyedi kis gyöngyszeme ennek az oldalnak. Magamat is megdícsérem, hogy sikerült ismét nagyon jól választanom. Köszönöm Szonja!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
buddy50050 beszámolója
2024-01-31 00:12:25
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Vilagitott a zold telefon, nehany csonges utan fel is vette, egyeztettuk az idopontot, a cimet smsben kaptam.

Lakás: Ujepitesu kornyeken modern kis lakasban fogadott. Tagas kanape, jol felszerelt furdoszoba, minden megfelelt a celnak.

Külső: Arca gyonyoru, nem kell felni tole, minden mas akar csak a kepeken. Tenyerbe illo cicik, kerek popsi es feher bor. Imadnivalo.

Hozzáállás: Ismerkedos fel orat voltam, mar a telefonbeszelgetestol az elkoszonesig kedves volt. Erezni, hogy odafigyel vendegere, nem futoszalag feeling.

Együttlét: Kezdeti simogatasok utan az agy szelere ult es onnan vett kezelesbe, rovidesen missziben folytattuk. Rendkivul szuk es jol nedvesedo fazonra igazitott puncijaban nem kellett volna sok ido, ezert cseret kertem. Az agy szelere terdelt es hatulrol folytattam. Vadito latvany es erzes volt, mindket pozban nagyon ugyes volt.

Elégedettség és Ajánlás: Maximalisan ajanlom aki minosegi kikapcsolodast keres egy gyonyoru lany tarsasagaban, nekem az utobbi par honap egyik legpozitivabb elmenye az oldalrol. Meg biztosan meglatogatom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicijo beszámolója
2023-10-01 23:31:00
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Cuki teloshangja van, igy mindig jo elkezdeni a talit.

Lakás: Ujepitesu a rendorseg mogott par percre,az Arpad hidi metronal.Nagyon tiszta, kenyelmes lakas.

Külső: Fiatal bombazo,kekszemu olyan egyetemistas szoszi, szep arca es szep teste van. A kepeken lathato cici feszes mint egy tini csaje, lapos hasa es finoman picit kiparnazott feneke egesziti ki a kepet.

Hozzáállás: Kedves volt es ramszolt hogy minek foglalkozom az oraval, mert o tenyleg nem.

Együttlét: Jot dumaltunk es nevettunk, egymasnak bokoltunk ( mit tagadjam, nekem is jolesett), ja es persze dugtunk.Szomoruan jelentem h csok az sajnos nincs.

Elégedettség és Ajánlás: Uj lany, nagyon vonzo es szexis, baratnos es kedves. Menni es nem elrontani!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Technoin beszámolója
2023-09-01 18:13:31
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Hívtam, felvette, egy órával későbbre megbeszéltük.

Lakás: Újépítésü lakás, teljesen rendben. Zuhanyzó van, szappant viszont csak a mosdónál találtam.

Külső: Szonja szép fiatal lány minden teljesen rendben. Kedvencek a cickók, melyek pont jó méretűek, nagyon formásak.

Hozzáállás: A kezdeményezéssel nincs gond, sőt igazából Ő irányitott mindent én meg szívesen csináltam, mert szinte gondolatolvasó.

Együttlét: Gumis franciával kezdtünk, majd felajánlotta a cickóit, amit örömmel vettem. aztán javasoltam egy 69-et, melyet Ő vett szívesen. Szonja a gyengédebb dolgokra nagyon nyitott, jobban szereti mint a dúrva szexet. Ezután missziben folytattuk és úgy is lett végem. Utána kis simogatos masszírozás, majd beszélgetés következett. Sajnos csak fél óra volt, hamar eltelt.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam, igazi barátnő feelinges szeretkezés volt, ami nekem nagyon jól esett és Szonjának sem volt ellenére, igazi win-win szituációnak éltem meg. Biztosan visszamegyek még. Ajánlom másnak is aki tud tisztelettel, gyengéden bánni egy fiatal lánnyal.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Adonisz031226 beszámolója
2023-05-21 04:13:36
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A log-ja szerint két napja volt fent az oldalon. Ezért is őt hívtam, na meg a képei miatt! Szeretem a kezdő lányokat, nekem ők még ártatlanok, romlatlanok, ami azért nagy rizikó, de most bejött!

Lakás: Telefonon hívtam, kedves csacsogó kislányos hanggal beszéltem. Megbeszéltük az időpontot, és a címet. Volt már pár élményen a Pesti parkolásról, ezért kb. 20 perccel hamarabb ott voltam. Meglepődtem, mert találtam parkolót az új építésű XIII. kerületi ház előtt! igaz fizetős, de van!

Külső: Pár percet ücsörögtem az autómban, majd 10 perccel a lebeszélt idő előtt hívtam, én itt vagyok! Már navigált is fel a harmadik emeletre. Lifttel felérve kopogtam gyengén az ajtón, mert nem tudtam mennyire hangos a csengő! A tágra nyílt ajtóban semmit nem láttam, ezért beléptem. Becsukva az ajtót már értettem miért bújt el mögötte. Nagyon szexi fehérneműben fogadott! Hirtelen olyan érzés lett úrrá rajtam, mintha valami Playmate, vagy playboy nyuszis lány forgatásba csöppentem volna bele. Komolyan mondom, még címlapfotón is eltudnám képzelni, egy nívós magazinban! Bámészkodtam volna még tovább is, miközben elmondta a szabályokat, de aztán beugrott milyen szándékkal is jöttem!

Hozzáállás: Egy órát kértem, amiben sajnálatomra nincs csók, és natúr francia se. Bekísért a fürdőbe, majd magara hagyott. Magamon is jót röhögtem, mert szinte hideg vízzel zuhanyoztam, hogy észhez térjek! A ruháim a fürdőben hagyva, megtörölközve a törölközőt magamra csavarva bementem a szobába ahol már meztelenül várt! Apróbb puszikkal, csókokkal végig haladtam a testén a melleivel kezdve, a nyakát arcát, és egy pillanatra a száját is akartam, de ezt már nem engedte! Elnézést kértem, és úgy helyezkedtem, hogy kezével elérje a velem egykorút! Ekkor jutott eszembe az alapban benne van a kölcsönös francia, így azzal kezdtem. Nem okoztam frenetikus élményt neki, de azért látható jelei voltak a ténykedésemnek. A látványtól, és a Finom bőrétől, de inkább mindenétől ágaskodtam, már rakhatta is fel a gumit, és elkezdett franciázni. Nem mertem megkérdezni, én kezdőnek gondoltam, de ez a tudománya már a haladót is meghaladta. Nem vagyok kapkodós, de egy órában csak egy patronom van, ezért azt nem akartam idő előtt ellőni! Ezért azt javasoltam kezdjük el az aktust.

Együttlét: Szemérmes vagyok, és úgy gondolom ez csak kettőnkre tartozik, ezért nem írnék erről többet. Összesen két pózt próbáltunk ki, ami elég is volt. Soha nem voltam gyorstüzelő, most is megdolgoztam a végéért, amit apróbb sóhajokkal kislányos nyögésekkel valósággal idő előtt kivégzett! Maradt még 10 percem az órából, amit egyébként nem is nézett. Megköszöntem a kedvességét, és elköszöntem.

Elégedettség és Ajánlás: Egy köpenyt magára kapott, és kikísért az ajtóig, kaptam az arcomra egy búcsú puszit, és megvárta amíg leindulok. Én marha meg nehogy már lefelé is lifttel menjek, letámadtam a lépcsőt! Ekkor vettem észre, hogy minden lépcsőfoknál rogyadozik a térdem! Így mire leértem az utcára talán nem látta rajtam senki hol jártam! Summa summárum nagyon jól jártam. Nem tudom fogok e még találkozni vele, mivel évenként 2-3 alkalommal járok Pesten, de ha tehetném minden héten meglátogatnám. Ha olvasod Viviana köszönöm ezt a szép élményt! Csak a nőket tisztelni tudó úriembereknek ajánlom! Jut eszembe azt mondta nem fogad mindenkit, amit helyeslek, mert nem is lehet mindenkit, válogassa is meg, így tartani tud egy színvonalat!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.